Sony-Ericsson K660i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson K660i Opinie o Sony-Ericsson K660i

Sony-Ericsson K660i

w sumie: 159
  • 0

    1. ~pikus  2007-11-07 21:10:43  host: apn-101-29.gprsbal.plusgsm.pl

    ma edge i hsdpa..? miodzio..!

  • 0

    2. ~  2007-11-07 22:33:58  host: user41-132.satfilm.net.pl

    damski :)

  • 0

    3. ~~  2007-11-08 06:29:48  host: acgt53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tel może byc tylko ten klawisz od neta to nie bardzo

  • 0

    4. ~znawca  2007-11-08 09:27:25  host: atropos.tpi.pl

    Kolejny model ze stajni SE, jest podobny do modelu K800i, ale jednak jest nieco gorszy, ma mniejszą pamięć wbudowaną i aparat tylko 2 Mpix, K800i ma 3,2 Mpix

  • 0

    5.  2007-11-08 14:41:43

    Ma tragiczny wygląd i mały wyświetlacz. 5/10

  • 0

    6. ~Kris  2007-11-08 17:52:54  host: portos.slupiec.net

    Nie rozumie troche polityki SE. nawymyslaja tych modeli tyle ale zeby wprowadzic do sprzedazy te modele co byly pol roku temu pokazane to jakos nie maja checi przynajmniej na Polski rynek. Czekam na SE W910i i predzej Apple zacznie w Polsce oficjalnie sprzedawac iPhony niz SE swoj juz stary model W910i. SE za wszelka cene chce ilosca modeli przegonic Nokie.

  • 0

    7. ~zajac  2007-11-08 23:55:42  host: emv154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    cieszmy sie nie ma joy'a :)

  • 0

    8. ~~~  2007-11-09 12:34:47  host: ip-89.171.106.124.crowley.pl

    marecki306 - gustam et color non disputandum

  • 0

    9. ~Znawca  2007-11-09 16:05:26  host: 77-253-146-126.adsl.inetia.pl

    czy to znowu joystick??!! jeśli sie myle to poprawcie mnie

  • 0

    10. ~idea  2007-11-10 20:40:05  host: acha67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    seryk-przestań impementować głupkowate klawisze dla gejów bo skończysz jaj siemens pod benqiem musiałem sprzedać sek550i z tego względu-a jest to bardzo dobry telefon wyłączjąc te pseudoklawisze(jak eryk wie to ludzie mają palce a nie płozy!!!!!!!!!!)

  • 0

    11. ~  2007-11-10 23:16:03  host: cdb216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do znawca. pamięci wbudowane w telefonach są zazwyczaj małe (za wyjątkiem dwóch wersji nokii z pamięcią 8gb) i trzeba je rozbudowywać za pomocą kart pamięci. mpix mają niewielki wpływ na jakość zdięcia, jakbyś był taki znawca to pewnie byś to wiedział, dla przykładu k750i z 2mpix robi takie same zdięcia jak K800i z 3,2 mpix.

  • 0

    12.  2007-11-12 17:23:06

    Do idea: właśnie se ma najlepsze klawisze. Duże i eleganckie. Chyba ty masz "płozy"(???), a zresztą nie ma takiego słowa. No może coś takiego: cytat z wikipedii: Płoza to przyrząd, zazwyczaj element podwozia na którym pojazd się opiera, służący do ruchu ślizgowego po wodzie lub w czasie zimy po śniegu i lodzie. Nie wiem co miałeś na myśli. Sam nie wiesz co mówisz:(...) "głupkowate klawisze dla gejów" i cośtam dalej też... Co ci w nich przeszkadza? Jeszcze cytuję numerek 11., który nie podał nam swojego nicku:k750i z 2mpix robi takie same zdięcia jak K800i z 3,2 mpix. Hahahahahaha... gdybyś chociaż raz widział zdjęcia wykonane tym fonem... lol do kwadratu... Głupia k750-tka ma 2mpix+autofocus+podrzędna lampka doświetlająca. Natomiast k800i - 3,2 mpix - tu się zgodzę nie ma różnicy w jakości..., ale jeszcze: -autofocus -KSENONOWA lampa błyskowa -balans bieli -retusz -best pic Czyli zdjęcia 1.000.000 razy lepsze. Co do foniku: po co cofać się do tyłu? Nooo dobra głupie 2 mpix, które nie robią różnicy... Ale brak AF i flesha to porażka... 5/10 za HSDPA, EDGE, UMTS, HSCSD, chociaż 256 mb w zestawie, brak joya.

  • 0

    13. ~bart  2007-11-13 00:04:56  host: aehc188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moim zdnaiem to ejst manipulator a nie joy... wyraźnie widać strzałkę i jest w dwóch różnych miejscach an tym obrazku.. czyżby maął rewolucja? :) pożyjemy zobaczymy.. samsung już takei cos poakzał to czmeu nie SE. Pzoa tym bardzo podoba mi się tryb panormaiczny.. bardoz przydanty przy surfowaniu sieci.. myślę że to taki SE na próbę :) co do designu.. mi sie podoba.. bardzo nowoczesny ogólnie na plus... SE nie zabij nas ceną ;)

  • 0

    14.  2007-11-13 13:48:13

    jaki on piękny 8) Ciekawe po ile bedzie stał na allegro

  • 0

    15. ~djadolf  2007-11-14 22:58:25  host: host8925148207.waldex.net

    lepiej kupic k800 ... pewnie ta sama cena a tel maleprzy aparat ... i wszystko to samo ...

  • 0

    17. ~Rafa  2007-11-28 11:10:25  host: inet20909ng-2.eranet.pl

    K660i ma wbudowane Google Maps.

  • 0

    18. ~Znawca  2007-12-13 17:53:00  host: staticline17466.toya.net.pl

    Telefonik taki sobie nie polecam sporo wad

  • 0

    19. ~Znawca1  2007-12-13 17:54:35  host: staticline17466.toya.net.pl

    super telefonik :)

  • 0

    20. ~arkadiu  2007-12-14 20:30:18  host: bvb114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie lubie okrągłych klawiszy... pozatym telefon spoko, nie znam ceny

  • 0

    21. ~ktoś  2007-12-20 15:18:05  host: rex.algo.radman.pl

    ile kosztuje? :>

  • 0

    22. ~robik  2008-01-04 16:37:17  host: adnv74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak patrze co wy tu piszecie o tym telefonie, to widzę, że znacie się na tym tak jak krowa na samochodach

  • 0

    23. ~Se-dno  2008-01-17 19:41:17  host: apv50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest okropny!!!miałem go tydzień nie warto go kupywać klawisze są niewygodne pisząc sms nieźle sie trzeba natrudzić !!!

  • 0

    24. ~kiha  2008-01-30 22:50:46  host: acmi244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    strasznie brzydki wygłąda jak plastikowa zabawka :(

  • 0

    25. ~noody  2008-02-11 15:28:48  host: nat-tar.aster.pl

    A ja własnie napisze ze to jeden z najlepszych telefonów jakie uzywałem.Jest bardzo dobrze zrobiony,plus za przyciski ,za menu,za wizualność.Przyznam ze SE robi coraz lepsze telefony.

  • 0

    26. ~Van - Ash  2008-02-19 14:52:54  host: gtj186.internetdsl.tpnet.pl

    Klawisze nie są wygodne miałam taki 3 dni i nie umiałam pisać SMSów . Nie kupujcie go -nie warto!!!

  • 0

    27. ~qwert  2008-03-09 14:01:07  host: chello084010243048.chello.pl

    Mam ten telfon nic wielkiego

  • 0

    28.  2008-04-07 16:54:12

    kolejny odgrzewany kotlet od SE, nic nowego w funkcjach tylko wygląd, cofają sie wstecz, może kolejny będzie miał aparat VGA :)

  • 0

    29. ~tocz  2008-04-10 14:59:40  host: dynamic-87-105-239-139.ssp.dialog.net.pl

    ile kosztuje????

  • 0

    30. ~robertb1997  2008-04-21 17:07:13  host: acma198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja ja bede mial i sodze ze jest super aparat mi wystarczy i jest super

  • 0

    31. ~  2008-04-24 17:39:15  host: aeaj183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    k800i-1081zł, k850i-1622zł, a k660i-654zł !!!!!!!!!!!!!

  • 0

    32. ~Kris  2008-04-25 11:02:56  host: awg202.internetdsl.tpnet.pl

    W Erze bez umowy 799 zł.

  • 0

    33. ~Kamilhg  2008-05-04 13:54:56  host: 80.51.147.59

    Pytanie dla znawców otóż czy ten telefon posiada funkcję Flash Themes jest możliwość wgrywania tego typu motywów do telefonów?? prosiłbym o konkretne odpowiedzi...

  • 0

    34. ~waldek  2008-05-05 17:22:20  host: chr65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    genialny telefonik, kupilem dzisiaj w promocji dla firm, za zlotoweczke w plusie, net smiga niezawodnie, rozkminiam sobie funkcje, kilka dni wyjetych z zyciorysu bedzie, lubie nowe zabaweczki ;)

  • 0

    35. ~gnomix  2008-05-06 07:35:55  host: apn-77-114-30-244.gprs.plus.pl

    nie podoba mi sie

  • 0

    36. ~alwera  2008-05-07 21:24:23  host: aaze208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo fajny telefonik, funkcjonalny pod każdym względem, elegancki i wygodny. teraz jest w promocji w taryfach biznesowych w plusie, nie dość, że można go kupić od złotówki, to jeszcze bierze się udział w loterii - ćwierć miliona do wygrania ;)

  • 0

    37.  2008-05-08 22:47:57

    Kupiłem ten telefon i jestem z niego bardzo zadowolony :) Przycisk -skrót do internetu mozna usunac ;p Telefon pełen bajerów, b. dobrze odtwarza muzykę oraz jest ładny :) ... o tak o powiem :) Wykoszony Telefonik :) Polecam :):):)

  • 0

    38. ~Ayki  2008-05-09 18:45:56  host: aayj139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo fajny telefon. jednak co edge i hsdpa to edge i hsdpa. koło tych oznaczeń nie można przejść bez podziwu, bo nadal wielu producentów robi aparaty bez tych funkcji. internet naprawdę porządznie działa. polecam telefon. teraz to chyba w Plusie najłatwiej go dostać, ale nie jestem pewien.

  • 0

    39. ~BRYSZARD  2008-05-09 19:38:14  host: chp97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    k 660i to mega wypas, jesli chodzi o obsluge netu, poza tym jak kos wspomnial juz wyzej w promocji za zlotowke na prawde sie oplaca, nei sadzilem ze ten telefon tak szybko w plusie na promo pojdzie!

  • 0

    40. ~:)  2008-05-10 13:50:43  host: aazb254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do znawca. pamięci wbudowane w telefonach są zazwyczaj małe (za wyjątkiem dwóch wersji nokii z pamięcią 8gb) i trzeba je rozbudowywać za pomocą kart pamięci. mpix mają niewielki wpływ na jakość zdięcia, jakbyś był taki znawca to pewnie byś to wiedział, dla przykładu k750i z 2mpix robi takie same zdięcia jak K800i z 3,2 mpix. tu się mylisz, mpx ma bardzo dużo do jakości zdjęcia, w istocie jest to ilość twz "kropek(?)" na zdjęciu- im ich jest więcej, tym bardziej szczegółowe zdjęcie, lepszej jakości i tym większe można zrobić. co do pamięci nokia n91 ma wersje 4gb i 8gb :>

  • 0

    41. ~ja  2008-05-10 18:51:45  host: hep34.internetdsl.tpnet.pl

    widac ze nie stac was na normalny aparat cyfrowy tylko patrzycie na kom z duzym aparatam. przeciz kom sluzy do dzwonienia a nie do robiemia zdiec!!!!

  • 0

    42. ~Tomasz  2008-05-15 14:23:26  host: 2.ken.airbites.pl

    Hej. Mam ten telefon od paru dni. Wczesniej miałem motorole i brakuje mi troche "głosu" mam na mysli to że fon jest cichy :( Ale ilosc funkcji jest ogromna. Zalety. gprs edge umts hsdpa:) radio z RDS gogle maps mega bass wady (w mojej ocenie) wyswietlacz-(słabo widoczy w słoneczne dni) bateria (taka sobie jak na SE) przycisk wap (zawsze wybieraja miejsce w którym łatwo o pomyłke) brak zoomu przy rozdzielczosci 2mpx :(przy VGA jest zoom x4) Mimo tych paru wad gorąco polecam. To jest mój pierwszy tak rozbudowany telefon.

  • 0

    43.  2008-05-19 17:31:44

    Witam. Jesli chcecie sie dowiedziec czegos wiecej o tym telefonie (opinii, jak sie sprawuja konkretne funkcje itp.) prosze pytac na forum, chetnie odpowiem. http://www.telepolis.pl/forum/viewtopic.php?p=266896

  • 0

    44. ~marcin  2008-05-19 23:31:50  host: cit138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja - zdecydowanie masz racje, chociaz teraz te telefony maja coraz wiecej funkcji, aparat nie jest tak rpzydatny, ale internet juz bardsoz. k 660 i to najlepszy telefon do internetu i chyba nie powiesz mi, ze ta funkcja nie jest potrzebna, internet to najlepsze zrodlo informacji, dobrze jest miec do niego dostep cal czas. tym bardziej, ze w plusie jest za zlotowke

  • 0

    45.  2008-05-24 20:31:01

    jeśli ktoś ma jakiekolwiek pytania co do k660i to chętnie odpowiem. Testuje ten telefon właśnie dla SE.

  • 0

    46. ~Regan  2008-05-26 20:54:07  host: aazh178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny ten telefonik. no i wszystkie najnowsze protokoły ma w środku. to co najważniejsze siedzi w bebechach. komu potrzebny aparat czy mptrójka w telefonie. przecież i tak nie dadzą takich efektów jak prawdziwe aparaty czy odtwarzacze. a do netu nie potrzebny jest wielki laptop. marcin słusznie mówi. dobrze jest mieć dostęp do netu cały czas.

  • 0

    47.  2008-05-27 18:30:30

    Telefonik jest ok. Szybka sieć przez HSDPA działa jak trzeba, stronki w fonie ładują się bardzo szybko. Multimedialnie też nie mam za dużo do zarzucenia, jedynie to, że przy bitrate 320kbps potrafi lekko przycinać odtwarzanie i lekko się dławi mp4. Poza tym jest cacy, szczególnie w kolorach Silver on Black :D Telefon do testów od 121PR

  • 0

    48. ~SE Lady  2008-05-29 18:27:22  host: dkg205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dostalam ten telefon do testow i jest niesamowity. Doskonala przejrzystosc obrazu, dobra jakos dzwieku z glosnika, Walkman 3.0. Karta 256MB w zestawie w zupelnosci wystarczy na poczatek. No i google maps juz mi sie kilka razy przydaly. Polecam go innym z czystym sumieniem :)

  • 0

    49.  2008-05-30 12:12:49

    Znawca "czy to znowu joystick??!! jeśli sie myle to poprawcie mnie " Nie to nie jest joystick :-) sa to zwykle klawisze nawigacyjne, podobne do tych z modelu k610i ;-)

  • 0

    50. ~ziomiwan  2008-06-01 18:57:00  host: 82.160.49.34

    Aparat jest przydatny w telefonie a se k6610i którego otrzymałem do testów od 121pr jest całkiem niezły. Robi niezłe zdjęcia.

  • 0

    51. ~baniaczq  2008-06-04 09:55:11  host: czj226.internetdsl.tpnet.pl

    do joy kitiikonti-jak usunąć ten skrót klawiszowy do neta??ja probowalam zmienić w skrótach, to pojawil się komunikat, że operacja zabroniona, czy jakoś tak:)

  • 0

    52.  2008-06-05 20:42:54

    Mam ten telefon od paru tygodni - dostalem godo testow od SE dzieki firmir 121PR i powiem tak: za niedlugo musze go oddac i chyba sie poplacze jak kurier go zabierze. Telfon jest super, wczesniej mialem K800i i jesli chodzi o przejscie z platformy A100 na A200 to chyba w ciagu paru tygodni sprzedam K800i i kupie cos z A200. Funkcjonalnosc tej platformy jest sporym krokiem naprzod. Sterowanie na 3 klawisze tez jest duzo lepsze niz bylo wczesniej.

  • 0

    53.  2008-06-05 20:50:22

    Telefon nie ma joysticka. Wewnatrz pada keirunkowego jest przycisk do zatwierdzania. Telefon obsluguje HSDPA do 3,6 Mb/s. Mi udalo sie wyciagnac ok. 1,2 Mb/s przy 2 kreskach zasiegu UMTS :D Jako modem sprawuje sie super - zwlaszcza po kablu, poniewaz przez BT wychodzi ograniczenie predkosci do tej uzyskiwanej przez BT (u mnie ok. 40 kB/s).

  • 0

    54.  2008-06-05 20:54:29

    Karty 8 GB obluguje bez zajakniecia. Majac sluchawki z pilotem dobrze nadaje sie tez jako odtwarzacz MP3. Glosnosc i jakosc dzwonkow jest bardzo dobra (trzeba tez dobry jakosciowo plik wrzucic zeby glosnik pokazal co potrafi). Mam zestaw 3 plikow, ktorych uzywam jako dzwonkow i ten telefon jako jeden z niewielu odtworzyl je czysto na max glosnosci :)) Jak ktos potrzebuje telefonu jako modemu to szczerze polecam. Jedyne czego mu brak to AF w aparacie, lampa blyskowa, klawisz "Play" do odtwarzacza i HSUPA ;)

  • 0

    55. ~korek  2008-06-07 20:11:22  host: 212.160.79.175

    sexi k0omórka

  • 0

    56. ~  2008-06-15 13:50:29  host: f142-050.opera-mini.net

    No niestety nie da się zmienić skrótu do internetu ani do smsów. Choć nie jest źle. Jak się włączy przeglądarkę to ładuje się strona główna zapisana w telefonie, dopiero wpisanie adresu lub hasła w wyszukiwarce uruchamia połączenie z internetem. Ja jednak wolę korzystać z Opery Mini, jest bardziej oszczędna ;)

  • 0

    57. ~  2008-06-15 13:52:22  host: f142-050.opera-mini.net

    Ten telefon jest świetny do internetu, choć brakuje mu jednak wi-fi Telefon do testów otrzymałem od firmy 121PR

  • 0

    58.  2008-06-15 21:47:48

    Niestety nie można zmienić zdefiniowanych skrótów internet. Telefon do testów otrzymałem od firmy 121PR

  • 0

    59.  2008-06-16 19:49:59

    Do yagi. A na co ci HSUPA oczywiście raczej nie będziesz używał tego telefonu do używania go jako modemu bynajmniej narazie ponieważ w Polsce są nadal zbyt wysokie stawki za połączenie telefonu z internetem by móc swobodnie używać komórki jako modemu do standardowych czynności typu pobieranie i wysyłanie plików więcej niż 20mb przeliczając wyjdzie nam że będziemy musieli kupić przynajmniej jeden pakiet na 50 mb (koszt 10 -15zł).

  • 0

    60. ~Insane M.F.  2008-06-30 21:20:39  host: unregister020009144195.c9.msk.pl

    Jak na razie zauważyłem dwa słabe punkty: otwierająca się tylna klapka (z tym można żyć) oraz bardzo słaba bateria! Tel. po sformatowaniu baterii, wysyłaniu ok. 20 sms'ów dziennie, 10 min rozmowach oraz wyłączaniu tela na noc, wytrzymuje 2 dni (a na samym stand-by dochodzi do 55 godzin między ładowaniami). Tel. z PLUS'a, uzywany jako firmowy w centrum miasta, totalna oszczędność baterii (nie używam muzy, aparatu foto, netu, wygaszaczy itp). Po 14 dniach, poszedł do serwisu. Jeśli to nie wina baterii (z obiecanych 330 godz-max 55 godz), to może wadliwy soft. W przyszłym tygodniu odbieram tela z serwisu. Dam znać jeśli coś się zmieni.

  • 0

    61. ~frytko  2008-07-01 03:08:34  host: apn-77-112-175-43.gprs.plus.pl

    jak go skonfigurowac do korzystania z neta poprzez komputer? wiecie?

  • 0

    62. ~ja1  2008-07-08 16:39:40  host: nat-241-36.man.bydgoszcz.pl

    bardzo fajny fonik.Kupuje takiego i nic mnie nie zniecheci :)Polecam telefony firmy SE.Najlepsza firam zas doradzam Motorole K1. ;/

  • 0

    63. ~;)  2008-07-10 20:36:55  host: acnf163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Glupoty gadata ze przyciski nie wygodne .. ja mam miesiac ten telefon i spoko .. wszystko jak najlepiej smiga i esy sie latwo pisze ;) a przyciski przynajmniej fajniejsze niz w W610i czy K550i :) pozdr:)

  • 0

    64.  2008-07-11 10:04:58

    MiniOpera, Bombus to fajne aplikacje, a net masz juz od 49 zet'a w iplus'ie, blueconnect, czy w tym czyms co ma orange. Paczki 50mb sa dla dzieci neo ktore wyrosly z sms'ow i odkryly czat na wap'ie lub korzystaja z mobilnegoGG czy GoChat'u. Dzis lub jutro bede mial ten tel tylko te klawisze beda dla mnie pierwszym szokiem, ale bedzie ok;)

  • 0

    65. ~Maciejus  2008-07-13 15:43:49  host: host-80-238-108-123.jmdi.pl

    Ja tam mam se k610i i jest bardzo podobny nie ma tylko radia i wbudowanej rozszerzonej przeglądarki internetowej. GoogleMaps ściągniesz za darmo ze strony producenta i wgrasz na większość modeli SE wystarczy z e maja Java i internet. Co do ceny to aktualnie w granicach 360-700 można znaleźć :)Pozdrowienia dla użytkowników SE

  • 0

    66. ~ja  2008-07-14 14:17:22  host: aapo164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Muszę przyznać, że początkowo zniechęcałem się do tego telefonu ze względu na niezbyt dobry aparat (brak AF), ale to, że ma HSDPA, EDGE i UMTS (niespotykane przy soniakach) oraz bardzo płynny klawisz nawigacyjny, super przy przeglądaniu neta. Ciekawą funkcją jest tu niewątpliwie TrackID :)

  • 0

    67. ~yetiipop  2008-07-18 20:17:37  host: 213.77.105.218

    telefonik bardzo fajny wszystko ma zajeb... wygląd fajny

  • 0

    68. ~aj em  2008-07-19 09:50:49  host: 87-204-242-114.ip.netia.com.pl

    telefon kosztuje od 500 do 700 zl ale mozna znalesc za 400 :)

  • 0

    69. ~Ciaacho xd  2008-07-19 17:40:54  host: 87-205-158-233.adsl.inetia.pl

    Ja mam ten fonik już ponad 2 mies. i jestem z niego zadowolona ;D Aparat robi super foty. Zrezygnowałam z kupna aparatu cyfrowego, ponieważ mam ten telefon. Muzyke odtwarza b.dobrze, wcale sie nie zacina a bateria trzyma wystarczająco długo ;] Polecam! xd

  • 0

    70. ~chmielinho  2008-07-20 09:59:42  host: 212.87.241.230

    widze ze ten portal dzieli sie na fanow noki i fanow se ja jestem fanem noki a jednak powiem ze ten telefon bardzo mi sie podoba. bardzo stylowy wykonany z dobrych i wytrzymalych materialow a do przyciskow trzeba sie przyzwyczaic . moim zdaniem jeden z najlepszych telefonow se ktorego naprawde polecam za ta cene ladniejszego nie znajdziecie ;]

  • 0

    71. ~zupski008  2008-07-26 18:03:14  host: inet20909nj-0.eranet.pl

    K660i - nowy widziałem za 475 zł ale na allegro są tańsze ;D spoko telefonik... szkoda że nie ma lampi i żeczywiście nie ma nowości w oprogramowaniu ;/ ale ogolnie to go kupuje!

  • 0

    72. ~Asia999  2008-08-03 21:28:06  host: gw-nat-13.gaja.net.pl

    czy w nim jest możliwość w stanie czuwania zobaczyć czy mam jakieś nieodebrane wiadomości lub połączenia - tak jak w se k750i, brakuje mi tego zdecydowanie...

  • 0

    73. ~nudzi wam się  2008-08-04 09:32:23  host: 62.87.132.190

    dziwni jesteście...klawisze są bardzo wygodne (najpierw trzeba dotknąć a potem się wypowiadać...) lepsze niż w K550i

  • 0

    74. ~cena  2008-08-04 09:33:23  host: 62.87.132.190

    na allegro są nawet za 400zł -nowe!

  • 0

    75. ~Olka142  2008-08-17 08:49:28  host: cvf27.internetdsl.tpnet.pl

    mam tylko jeno pytanie.wlasnie chce sobie kupic ten telefon ale niewiem czy mozna wgrywac na niego motywy.prosze niech ktos szybko odpowie.

  • 0

    76. ~Olka142  2008-08-17 08:50:42  host: cvf27.internetdsl.tpnet.pl

    mam tylko jedno pytanie co do tego telefony.chce go kupic ale niewiem czy mozna na niego wgrywac motywy?! prosze o szybka odpowiedz...

  • 0

    77. ~erq  2008-08-18 20:21:26  host: 221-22.compnet.com.pl

    czy on ma w aparacie autofocusa?

  • 0

    78. ~  2008-08-21 15:36:43  host: host-89-230-55-107.konin.mm.pl

    najgorszy tel wyprodukowany przez SE wole nigy bym nie zaminil swojego k800i na ten tel miałem go bawiłem sie nim i wiem co pisze ocena 1/10!!!

  • 0

    79. ~Claudia  2008-08-23 18:43:22  host: osowanet.pronets.pl

    mam ten fonik jeden dzień i bosko sie sprawuje.

  • 0

    80. ~Martini  2008-08-29 10:03:01  host: oskul3.rene.com.pl

    Do Kamilhg Tak ten telefon posiada funkcję Flash Themes wiem bo mam ten telefon ;) jestem bardzo zniego zdowolony i polecam go wszystkim

  • 0

    81. ~sss  2008-08-31 18:44:45  host: ip-89.171.240.27.dsl.crowley.pl

    Wiele można pisać o SE k660i. Ja w mojej wypowiedzi postaram się ograniczyć do najważniejszych kwestii (moim zdaniem) i w rezultacie ocenić produkt finalny jakim jest ów wspomniany telefon. Pod względem wyglądu nie mam żadnych większych uwag. Klawisze są wygodne, komórka jest wykonana z dobrego materiału. Mógłbym jedynie doczepić się do tylnej klapki telefonu, która wydaje mi się, że nie jest w pełni stabilna, innymi słowy po prostu się "rusza", jednak to nie stanowi większego problemu i jest kwestią przyzwyczajenia się. Wyświetlacz jest duży, przejrzysty a 256 tyś. kolorów robi swoje wrażenie. To co mnie zaskoczyło w tym Sony Ericcson'ie, to jego funkcjonalność. Z wielu możliwości na jakie stać ten telefon nie jestem w stanie wykorzystać nawet 50% potencjału. W pełni zatem zaspakaja moje potrzeby. Rozwiązania programowe zastosowane w komórce są proste i przejrzyste. To co mnie zasmuciło w SE k660i to bateria. Telefon wytrzymywał mi po ówczesnym naładowaniu baterii niecałe dwa dni. Wiem miałem pecha, wadliwe baterie ciągle się zdarzają i nie oznacza to, że wszystkie modele k660i mają ten problem. Reasumując, gdy pominiemy problem wadliwej baterii (co jak sądzę jest tylko incydentem) mogę z całą pewnością polecić ten telefon. Jestem nim zachwycony.

  • 0

    82. ~mati  2008-08-31 19:28:29  host: gsq92.internetdsl.tpnet.pl

    tak można wgrywac motywy bez problemu sam go mam i jestem zadowolony muza wspaniale aparat tez niczego sobie ale przydał by sie auto fokus goronco go polecam

  • 0

    83. ~baniaczq  2008-09-03 10:58:08  host: czj226.internetdsl.tpnet.pl

    czesc!czy komuś się kiedy ten telefon zalał?mialam przygodę na spływie kajakowym i boje się że juz po telefonie.

  • 0

    84. ~sysia  2008-09-20 15:39:33  host: bef111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie ten telefon nie ma lampy błyskowej i latarki??

  • 0

    85. ~jaa  2008-09-21 12:28:15  host: aebn154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Od wczoraj jestem posiadaczką tego telefoniku :) jest superaśny, klawisze wbrew pozorom bardzo wygodne jak dla mnie ;) fakt osoby z grubaśnymi paluszkami będą miały problemy :-/ hmm o baterii na razie sie nie wypowiadam bo jestem w trakcie formatowania. Ładne przejrzyste menu. Zobaczymy jak będzie sie sprawował dalej :) Ogólnie jak na razie POLECAM :)

  • 0

    86. ~  2008-09-25 20:23:53  host: 83.2.35.225

    za za korzystanie z neta w tym telefonie to sie placi czy nie???

  • 0

    87. ~teos  2008-09-28 06:55:11  host: rt6.ksknet.pl

    Witam, wiecie może czy karta 4GB nie zmuli bo za bardzo czy lepiej wsadzić 2GB?

  • 0

    88. ~  2008-09-29 17:03:35  host: acsx128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go parę dni poprawili jakość zdjęć od czsu k800,trochę kicha z tym tylnim głośnikiem przy dzwonkach,nie wiem po co to zrbili,ale telefon ogólnie ok.nie ma przynajmniej tego joysticka. daro

  • 0

    89. ~Huma  2008-10-03 00:33:05  host: 90-156-100-38.magma-net.pl

    Słabiutka bateria ... ale telefon bardzo w porządku, ale bateria w k750i o niebo leprza, połowa baterii schodzi po jakiś więc jak się bierze w plusie numer bezpłatny do kobiety to sie wiele nie pogada hehehe

  • 0

    90. ~cisu99  2008-10-03 16:31:01  host: inet20908na-2.eranet.pl

    czy ten telefon ma wystarczaląco duzy wyswietlacz a nie jak w 300i??? prosze o odpowiedz

  • 0

    91. ~maro  2008-10-13 18:53:07  host: static-62-233-189-142.devs.futuro.pl

    mam zamiar kupic ten telefonik i mam pytanako czy dobre fotki robi ??

  • 0

    92. ~stefan30  2008-10-18 18:50:15  host: gsq92.internetdsl.tpnet.pl

    chciałem przypomniec ze bateria jest dobra ale czego sie państwo spodziewaja przeciez tel. ma turzy wyswietlacz 2cal.bateria w SAMSUNGU I900 OMNIA trzyma 2 dni przy normalnym urzutkowaniu.

  • 0

    93. ~stefan30  2008-10-18 18:52:13  host: gsq92.internetdsl.tpnet.pl

    tak ten telefon ma wiekszy iladniejszy wyswietlacz niż W300I miałem w 300i a teraz mam od ponad 2 mniesięcy K660i o niebo lepszy wyswietlacz gwarantuje

  • 0

    94. ~...  2008-10-18 20:48:56  host: cmpc-089-239-067-202.cnet.gawex.pl

    jak wrzucic gry na sony ericsson k660i bo nie moge ...

  • 0

    95. ~  2008-10-20 20:00:10  host: ema202.internetdsl.tpnet.pl

    szajs miałem go przez 2 miesące ale mam teraz k770i jest zajebisty nie co tamten szajsfon

  • 0

    96. ~kla  2008-10-21 09:27:18  host: blp221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma karte pamieci albo chocia z miejce na nia??

  • 0

    97. ~  2008-10-21 11:28:06  host: apn-77-113-136-3.gprs.plus.pl

    mam ten telefon od paru tygodni i jestem bardzo zadowolona. Przeszłam na niego z K550i i nie żałuje. Wizualnie jest o wiele ładniejszy, stylowy, do tego wersja czarna + wiśnia- super, szczegolnie dla kobiety:) Właściwie ma jak dla mnie tylko 2 wady- dośc słaba bateria- trzyma 3 dni (tylko sms i rozmowy) i nieco słabszy aparat (brak flash). Latarka w k550i nie jeden raz sie mi przydała ;) Zalet ma sporo. Jak to w SE super menu, genialne motywy. Świetny soft, nie muli (jak to w nokiach ze symbianem), extra program do multimediow. Bardzo przejrzyste programy do ogladania zdjec, automatyczne segregowanie zdjec miesiacami. Mozliwosc zrobienia roznych prezentacji zdjec. Do tego jak zawsze bardzo przydatne funkcje zarzadzania kontaktami- jak dodawanie zdjec do kontakow(i jest dosc spore jak dana osoba dzowni, nie mini jak w noki;p), dodawanie sygnałow itp.Dzwoni dośc głosno, choc SE akurat w tym najlepsze nie są. Za to rozmowce czysto i głosno słychac. Do tego ładne efekty wizualne przy polaczeniu (klawiatura ciekawie swieci). super ze w tym modelu zrobili klawisze odbierz/zakoncz polaczenie - super sprawa, nie tzreba juz strzałką wychodzic tylko za pomoca jednego przycisku. Do tego klawisze są bardzo wygodne, szybko sie na nich sms pisze. Codo innych bajerow typu walkman czy internet nie pisze bo z reguły nie uzywam ;)

  • 0

    98. ~klementyna  2008-10-24 17:58:00  host: k20.techtronic.com.pl

    Telefonik ten mam od dziś:) Wine on black - całkiem fajny - zgrabny. Troszkę ciężki:) Wyświetlacz duży. Tylna klapka wcale się nie rusza, a przynajmniej w moim telefonie. Klawisze, owszem małe, ale wygodnie się nimi pisze. No i dobrze, że nie ma on joysticka. Nie wiem tylko jeszze jak bateria. Jedyny minus (jak dla mnie)to mała czcionka w menu. Ale ogólnie to jestem bardzo zadowolona z tego telefonu.

  • 0

    99. ~Aniołek  2008-10-29 10:26:38  host: staticline16980.toya.net.pl

    Fajniutki telefonik tylko ze bateria trzyma jeden dzionek.

  • 0

    100. ~x  2008-10-29 14:53:04  host: host-89-229-18-153.torun.mm.pl

    mam pytanie czy dobrze slyszycie rozmowce korzystajac z trybu glosnomowiacego?

  • 0

    101. ~tomashinio  2008-11-01 19:22:50  host: cfu205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wrzuceasz na koma do folderu "other" a na komi masz to w inne i instalujesz do gier lub do aplikacji gdzie chcesz

  • 0

    102. ~  2008-11-03 20:55:40  host: f96-054.opera-mini.net

    Mam go 3 miesiedzy jest okej jak macie problemy to infolinia se lub serwis

  • 0

    103. ~marti777  2008-11-21 18:35:20  host: ayh202.internetdsl.tpnet.pl

    hej mam pytanko mam kupić ten telefonik i mam pytania: czy fota są słabe? i czy bateria przy graniu słuchaniu muzy i esemesowaniu wytrzymuje tylko 2 dni? z góry dzięki za odpowiedż

  • 0

    104. ~martyna  2008-11-21 19:01:52  host: ayh202.internetdsl.tpnet.pl

    Hej właśnie mam zamiar kupić tego fona i mam pytanie? Czy bateria przy słuchaniu muzy i esemesowaniu trzyma tylko 2 dni? Czy zdjęcia są bardzo słabej jakości? A czy gdy robi sie je wieczorem to są do kitu? A może lepszy jest K550i? Prosze o szybką odpowiedż!

  • 0

    105.  2008-11-21 19:04:51

    Hej właśnie mam kupić tego fona i mam pytania: czy aparat jest słaby? ile wytrzyma bateria przy słuchaniu muzy i esemesowaniu? Może lepiej kupić k550i? prosze o szybką odpowiedz

  • 0

    106. ~michail  2008-11-26 20:50:34  host: user-89-108-227-221.mobile.playmobile.pl

    u mnie przy sluchaniu radia przez glosnik na maksa (GLOSNY!) ponad 2 godzin dziennie bateria faktycznie wytrzymuje 2 dni, fotki wychodza bardzo ladnie i lampy wogole mi tu nie brakuje, duzym atutem sa wlasnie te smieszne przyciski, naprawde latwo sie pisze

  • 0

    107. ~miśka  2008-12-02 17:07:39  host: ecb31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy to prawda że ten telefon łatwo "gubi" zasię

  • 0

    108. ~kasia  2008-12-27 23:25:25  host: klient-88-199-146-150.strefawifi.kolnet.eu

    co oznacza znaczek 3G na wyświetlaczu obok zasięgu??

  • 0

    109. ~  2008-12-28 20:11:07  host: f143-055.opera-mini.net

    K660i jaki wgrac program ze to dzialalo prawidlowo zasieg to wina sofu w serwisie juz byl 2 razy i zasieg jest dory

  • 0

    110. ~maniaczka  2009-01-01 17:41:28  host: 88.220.106.70

    Ja jestem z telefonu zadowolona mam go 2,5 miesiąca ale ta bateria i ta tylna klapka się rusza ale tak poza tym to ok ;) polecam :)

  • 0

    111. ~gosia  2009-01-06 14:23:33  host: adsp3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej czy ten telefon naprawdę tak szybko się rozładowuje?? Bo ju pisze dziennie ok 50-70 smsów i słuchałabym muzy.... i po ilu dniach by mi sie rozładowywał??

  • 0

    112. ~Imre  2009-01-13 15:37:06  host: v73.viator.gda.pl

    Napiszcie proszę, czy da się wyłączyć dźwięk migawki aparatu :).

  • 0

    113. ~kate  2009-01-18 10:03:32  host: host-ip114-126.sycomp.pl

    Tak to prawda,czasem mu sie zadarzy ze zgubi zasieg. Mam ten tel juz od maja 2008 i jestem z niego zadowolana, tylko nie to gubienie zasiegu. A pozatym jego orgamnym plusem jest wysiewietlacz, a beteria trzmy mi kolo 4 - 5 dni(tylko ze nie słucham na nim muzyki bo od tego mam mp4)a przy czestym rozmowach trzyma okolo 3 dni, na dzien dzisiejszy tel ma wygadanych okolo 150 h i wysłanych około 1000 smsów, także już troche jest wyekslolotowany. Kolejnym plusem jest to że łatwo sie wszystrko do niego wgrywa i nie ma zadnych kłopotów z tym.

  • 0

    114. ~  2009-03-09 18:55:49  host: ber193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do kate No ja się własnie nad kupnem tego telefonu. Mam SE W580i i NIE POLECAM! Mam go od 7 lipca 2008r i zepsuł mi się mikrofon, popekały klawisze, i jeden wcale nie działa. Co prawda to prawda pisze dużo esow bo mam wypisanych około 37tysięcy no ale... coś takiego nie powinno wystąpić. I dużo rozmawiam bo wygadałam ok. 360h ;)

  • 0

    115. ~Przemo  2009-03-13 23:10:57  host: abrj3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zajebist* telefon !!! Wsadziłem 8GB i żadnej przycinki !!!

  • 0

    116. ~jay7  2009-03-14 17:37:20  host: jay7.aster.net.pl

    Od X.2006 dwa lata używałem k750i i byłem bardzo zadowolony. W listopadzie 2008 wymieniłem na k660i i jestem już mniej zadowolony. Telefon ma bardzo słabą baterię. Rzeczywiście dużo gadam (telefon do pracy), ale baterię trzeba była ładować codziennie! Trochę przegięcie, w k750i starczała na trzy dni. Piszę w czasie przeszłym bo po czterech miesiącach telefon się zepsuł i jest w serwisie. Wróciłem do k750i z ulgą - lepszy player mp3, latarka, wygodniejsze przyciski, telefon mniejszy i poręczniejszy. Generalnie, nie polecam.

  • 0

    117. ~misiu_1906  2009-03-15 12:51:06  host: abke74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie, gdyż zastanawiam się nad kupnem tego telefonu, tylko nie wiem jak jest z zasięgiem??? często gubi???

  • 0

    118. ~oli  2009-04-19 21:14:25  host: public-gprs49025.centertel.pl

    chciałabym zakupić taki telefonik ale mam pytanko czy można na niego ściągnąć gg i czy bedzie gg chodziło bez problemu??

  • 0

    119. ~lola  2009-04-29 16:32:04  host: idc137.idc.net.pl

    nei mozna wgrywac na niego motywow ;((

  • 0

    120. ~  2009-04-29 21:54:06  host: dynamic-87-105-233-47.ssp.dialog.net.pl

    kupiłam ten telefon nowy za 120 zł w tesco ;p i jest zajebisty xD

  • 0

    121. ~ona24wroc  2009-05-01 11:37:21  host: host-81-190-231-247.wroclaw.mm.pl

    ja mam ten tel od roku i nie mam do niego żadnych zastrzeżeń, bateria dobrze trzyma nawet gdy korzystam z gadu-gadu, aparat robi bardzo ładne fotki, z moim do tej pory jeszcze nic sie nie stalo, nie ma probemu z instalacją różnych komunikatorów i działają bez zarzutu... gorąco polecam ten telefon

  • 0

    122. ~pitrrxd  2009-05-08 15:15:35  host: host-89-167-3-81.nplay.net.pl

    tak jest gagu w tym telefonie i działa bardzo dobrze bez zarzutów.

  • 0

    123. ~misiek  2009-05-22 16:42:01  host: to-forweb.stormmedia.pl

    Powiedzcie mi czemu tak wysoko stoi na allegro?...Zakupiłem dziś za kwotę 180zł cały komplet bez karty pamięci w bdb stanie na gwarancji jeszcze...Miałem do wyboru n70 jeszcze ale jednak sie na ten zdecydowalem n70 symbian troche zamula...co o tym myslicie?

  • 0

    124. ~asia :P  2009-05-23 13:17:15  host: 88.220.67.55

    Mam problem.... chce sobie kupić telefon ale nie mogę się zdecydować... Który lepszy Sony Ericsson K660i czy Nokie 5130 XpressMusic ? Pomocy! ;)

  • 0

    125. ~Ainod  2009-06-01 15:35:36  host: 112-141-251-94.net.stream.pl

    mam ten telefon od czerwca 2008 roku i pól roku byłem z niego bardzo zadowolony, teraz przestają działać klawisze skrótów i coraz częściej zacina się (raczej nie jest to wina karty pamięci - 256mb) Bardzo długo się włącza, inne telefony w tym czasie włączyłyby się 2 razy. Aparat 2Megapixela robi dobre zdjęcia, ale odczuwalny jest brak lampy błyskowej :/ Na telefonie działa większość motywów ściąganych z internetu, głośnik raczej dobrej jakości, ale lepiej słuchać muzyki na słuchawkach. Klawisze BARDZO WYGODNE!! nie ma takiej opcji, żeby nacisnęły się 2 na raz, chyba że macie strasznie grube palce ;]! Średnio odporny na wstrząsy - po upadku z ponad 1m może się wyłączyć lub zaciąć. Bateria średnio wytrzymała - przy umiarkowanym użytkowaniu 4-5 dni, maksymalnie na jednym ładowaniu działał mi 14 dni!! Podsumowując: Wygląd - 9/10 Funkcjonalność - 9/10 Wytrzymałość - 5/10 Bateria - 6/10

  • 0

    126. ~Intruz  2009-06-17 07:35:14  host: aawd142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mój telefon się zalał nie martw się można spokojnie wymienić wyświetlać za około 100zł a z telefonem wszystko wporządku gorąco polecam wspaniały .Mi bateria trzyma 5 dni. 99/100punktów. Rzeczywiście można przyczepić sie do tylniej klapki.

  • 0

    127. ~anka95  2009-06-21 15:17:13  host: evc151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Ogladalam dzisaj ten telefon i podoba mi sie, jednak zastanawiam sie nad jego kupnem. Warto kupic (hm.. bateria naprawde słaba)? Może ktoś zaproponuje mi inny SE, taki dla dziewczyny... Z góry dzięuję!

  • 0

    128. ~secca  2009-07-01 02:19:13  host: 77-253-93-85.adsl.inetia.pl

    Mam pytanie, czy komuś też ten tel się przywiesza?

  • 0

    129. ~aaa  2009-07-03 02:18:37  host: 94-194-148-84.zone8.bethere.co.uk

    jak używasz dużo skype to sie bateria rozładowuje szybko, telefon ok,bez rewelacji ani narzekań, warty tyle ile kosztował

  • 0

    130. ~jasiu  2009-07-23 14:12:06  host: nat-6.ingram.com.pl

    jakie obsluguje kart pamieci?

  • 0

    131. ~etam  2009-07-24 10:08:31  host: 83.2.27.2

    telefon całkiem przyjemny, dobrze wykonany, używam jeszcze k550i i ten wcześniejszy model uważam za lepszy, największa wada k660i - bardzo powolne oprogramowanie (strasznie muli, bardzo dobry wyswietlacz i zadowalający aparat, brakuje mi tu funkcji latarki, 550 bardzo często używam jako latarki, w piwnicy brak prądu :(

  • 0

    132. ~  2009-07-31 20:58:19  host: bwr138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie pierdolcie ludzie bo to jeden z wytrzymalszych moich telefonów za taka cene to jest bardzo wiele fynkcji prawie ma wszyskie funkcje jakie sa dostepne w telefonach jedyny minus to jest brak cyber shota i lampy błyskowej

  • 0

    133. ~Tragus  2009-08-03 11:31:45  host: sub233-82.elpos.net

    Mam ten telefon od bodajże stycznia i strasznie go lubię, nie zamieniłabym na żaden inny. Przede wszystkim wygląd jest według mnie boski, ma taki nowoczesny look, a klawisze są bardzo wygodne, choć na początku bałam się, że się nie przyzwyczaję, ale jest ok. Bawiłam się nim 'od środka' także wgrałam sobie głośniejszą akustykę i inne lighteffecty, a flash menu wygląda świetnie. Nie zauważyłam żadnych wad. P O L E C A M.

  • 0

    134. ~jaa :)  2009-08-22 22:40:57  host: abie48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam jeszcze takie pytanie, czy ten telefonik ma kalkulator ? Bo nie widzę w opisie nic o kalkulatorze . . . :)

  • 0

    135. ~MiKi  2009-09-02 20:15:32  host: bcd16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Więc tak ogólnie telefon jest ok Teraz zacznę od jego wad:D - bardzo wolne oprogramowanie - cichy głosnik ( dobry ale SE mają ciche głosniki) - mało wytrzymały spadł mi na drewniany schód ( od schody) z odleglosci 20 cm i sie zawiesił - teraz wada raczej firmy SE wejście na łądowarkę, słuchawki itp to kompletna porażka kiedy przesyłam coś na kompie to nie moge tela z miejsca ruszyć Kiedy byłem w lesie i sluchałem muzyki ( podczas roboty, byłem w spodniach z szerokimi kieszeniami ) kabel od sluchawek co chwile się rozłączał To może teraz zalety: - z tego co czytam narzekacie na baterie, jak dla mnie ok może rewelacji nie ma ale słaba też nie jest, no chyba że jest się UZALEŻNIONYM od telefonu - Super wygodne klawisze - ciekawe funkcje telefonu ( track id, video dj itp) - spoko wygląd - dobry głosnik bardzo czysto gra prawie jak nokia 5310 - dobry aparat na podwórku robi zdjęcia lepsze niż te 3,2 megapixelowki ( tylko brak mu flesha :( ale można dokupić taki bajer na allegro) - przyjazne oprogramowanie - przyciski pełniące określoną funkcję oraz skróty - bardzo dobry wyświetlacz Z telefonem miałem jednak jeden kłopot co prawda nie jest to wada całego modelu ale konkretnej sztuki, otóż wyłączał mi się samoczynnie telefon przez pewien czas ( pewnie wina softu zdarza się) Co do telefonu polecam do kupna Porównanie z k550 hmmm... k550 jest z linii cyber shoot czyli ma zaawansowane funkcje aparatu mimo to nie zrobi zdjecia lepszego na podworku niz k660i w domu to zalezy od naswietlenia wyglad wygrywa k660 glsonik wygrywa k660 ergonomia klaiwszy i ich funkcjonalnosc k660 funkcje telefonu k660 k550 ma jednak latarke oraz szybsze oprogramowanie Pozdro dla tych co doczytali do końca

  • 0

    136. ~k660i  2009-09-14 07:06:49  host: 79-199-149-91.cpe.marton.net.pl

    Ten telefon po roku uzytkowania jest do wywalenia, cichy ,strasznie się muli ... skróty psują sie !!! Nie polecam !!!

  • 0

    137. ~kks hwdp  2009-09-19 11:07:16  host: public-gprs30953.centertel.pl

    podłaczyłem te;efon do ładowarki od k310i i jak sie obudziłem to jest martwy co mam zrobic?

  • 0

    138. ~cypisek  2009-09-28 17:42:25  host: 088156251252.koscierzyna.vectranet.pl

    troche słaby ale polecam

  • 0

    139. ~monika^^  2009-10-08 22:03:56  host: 80.48.4.238

    hej ja zasanawialam sie mad kupnem +tego tel+efonu ale mam pytanie a raczej pytania ; czy napaede sa tak male litery w menu ja lubie sluchc muzyki wiec zalezy mi bardzo na pojemnosci i basie;p czy gdy jest ciemno zdjecia niewychodza?? mozna zmieniac motywy ja przeszlm z w200 moze pomyslicie ze zamulonyale mial niezly glosnik... prosze bardzo na odp a moze ktos zna jakis inny swietny se? najleoiej kobiecy ;)

  • 0

    140. ~waflu  2009-10-22 23:25:21  host: aanu175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ogolnie polecam z powodów wszystkich po za tym ze jak upadnie to peknie, a glosnik jest cichy...

  • 0

    141. ~  2009-11-29 17:51:11  host: host-195-26-75-49.users.attu.pl

    Korzystani z niego 1.5 roku: tragiczne wejscie na sluchawki...ciagle sie rozłacza co mnie doprowadza do szewskiej pasji, no i sie zawiesza... im dluzej go am tym czesciej, sam sie restartuje, czasem dlugo sie czeka na cokolwiek... a poza tym ładyny, kobiecy, spadl mi kilka razy i nic nie peklo, zdjecia robi dosc wyrazne, ale musi byc jasno, gdy jest szarowka to juz nic nie wyjdzie na zdjeciach, plus za kamere z przodu...ech gdyby nie wady o ktorych pisalam na poczatku napewno kupilabym go drugi raz....

  • 0

    142. ~piernik  2009-12-16 16:30:58  host: static-95-174-33-222.is.net.pl

    czy ten telefon kolorem różowym jest dla kobiety???????????/

  • 0

    143. ~agaaa  2010-01-08 15:50:14  host: c66.rwd.prospect.pl

    nie polecam telefonu mam od 1,5 roku i moi znajomi którzy go maja tak samo narzekają telefon jest wytrzymały bateria bardzo słaba miękki i szybko rysujący się wyświetlacz ;// i przyciski często się zacinają i psuja a żeby to naprawić trzeba jechać do komisu bo telefonu nie da się samodzielnie rozkręcić no i co ważne telefon okropnie się zacina przy wlonczaniu gier pisaniu sms a czasem w trakcie rozmowy zacina czyli sam sie wylancza a zeby go ponownie uruchomić trzeba wyciagnac baterie ...;/ nie polecam

  • 0

    144. ~  2010-01-13 14:29:35  host: gmc242.internetdsl.tpnet.pl

    008-11-03 20:55 f96-054.opera-mini.net Mam go 3 miesiedzy jest okej jak macie problemy to infolinia se lub serwis 103. ~marti777 2008-11-21 18:35 ayh202.internetdsl.tpnet.pl hej mam pytanko mam kupić ten telefonik i mam pytania: czy fota są słabe? i czy bateria przy graniu słuchaniu muzy i esemesowaniu wytrzymuje tylko 2 dni? z góry dzięki za odpowiedż 104. ~martyna 2008-11-21 19:01 ayh202.internetdsl.tpnet.pl Hej właśnie mam zamiar kupić tego fona i mam pytanie? Czy bateria przy słuchaniu muzy i esemesowaniu trzyma tylko 2 dni? Czy zdjęcia są bardzo słabej jakości? A czy gdy robi sie je wieczorem to są do kitu? A może lepszy jest K550i? Prosze o szybką odpowiedż! 105. Martyna Urbanek 2008-11-21 19:04 Hej właśnie mam kupić tego fona i mam pytania: czy aparat jest słaby? ile wytrzyma bateria przy słuchaniu muzy i esemesowaniu? Może lepiej kupić k550i? prosze o szybką odpowiedz 106. ~michail 2008-11-26 20:50 user-89-108-227-221.mobile.playmobile.pl u mnie przy sluchaniu radia przez glosnik na maksa (GLOSNY!) ponad 2 godzin dziennie bateria faktycznie wytrzymuje 2 dni, fotki wychodza bardzo ladnie i lampy wogole mi tu nie brakuje, duzym atutem sa wlasnie te smieszne przyciski, naprawde latwo sie pisze 107. ~miśka 2008-12-02 17:07 ecb31.neoplus.adsl.tpnet.pl czy to prawda że ten telefon łatwo "gubi" zasię 108. ~kasia 2008-12-27 23:25 klient-88-199-146-150.strefawifi.kolnet.eu co oznacza znaczek 3G na wyświetlaczu obok zasięgu?? 109. ~ 2008-12-28 20:11 f143-055.opera-mini.net K660i jaki wgrac program ze to dzialalo prawidlowo zasieg to wina sofu w serwisie juz byl 2 razy i zasieg jest dory 110. ~maniaczka 2009-01-01 17:41 88.220.106.70 Ja jestem z telefonu zadowolona mam go 2,5 miesiąca ale ta bateria i ta tylna klapka się rusza ale tak poza tym to ok ;) polecam :) 111. ~gosia 2009-01-06 14:23 adsp3.neoplus.adsl.tpnet.pl hej czy ten telefon naprawdę tak szybko się rozładowuje?? Bo ju pisze dziennie ok 50-70 smsów

  • 0

    145. ~Ruda  2010-01-29 22:41:57  host: by35213.petrus.pl

    Aby bateria dłużej trzymała w tym tel trzeba wył.3G co wyświetla się na ekranie. Wyłącza się to - Łączność-Sieci komórkowe-Sieci GSM/3G. Wył GSM i 3g a włączyć tylko GSM.. Bateria trzyma o wieleeee dłużej:)

  • 0

    146. ~aaaa  2010-02-05 17:33:48  host: 82.160.184.4

    dobry tel dzisiaj sie nim bawilem a co do tych aparatow to k800i ma lepszy aparat od k750i, k800 posiadala lampe blyskowa jak w zwyklych cyfrowkach a nie tylko flasha a co do mpix nie daja one zadnej roznicy w jakosci tylko w rodzialce zdjecia

  • 0

    147. ~duyhbwnd  2010-03-04 22:46:27  host: chello087206104015.chello.pl

    Ja mam ten tel i przyznam, ze jestem zadowolona :)

  • 0

    148. ~ValaR  2010-03-17 16:22:52  host: chello089075127186.chello.pl

    Hmm ..Telefon Jest Fajny .. ;] i ładny ;] mam go 1 dzień ;] ...tylko szkoda że to a2 i nie można Flashowac :/ ;p ale i tak jest ok ;] ...

  • 0

    149. ~FoX  2010-03-31 19:28:38  host: 83-1-126-16.tsm.tarnobrzeg.pl

    ej ta koma ma podobnie jak w c901 po prawej na dole przyciski dotykowe, do czego one służą ?

  • 0

    150. ~yyyyy  2010-04-07 08:15:38  host: bui35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest spoko

  • 0

    151. ~zadowolona17  2010-04-25 13:40:52  host: crowley-nat.greenlan.pl

    Mam ten telefon od ponad 2lat i nie wymienilabym go na rzaden inny ;) Super sie pisze smsy dzieki tym klawisza, chodz na pierwszy rzut oka wydaje sie ze jest to wada ;)

  • 0

    152. ~zadowolona17  2010-04-25 13:44:09  host: crowley-nat.greenlan.pl

    a zeby za kolorowo nie bylo.. WADA-strasznie sie zacina! ;/ czasami w ciagu jednego dnia musze z 5 razy baterie wyciagac i urochamiac go jeszcze raz ;/

  • 0

    153. ~  2010-04-26 13:23:09  host: host-89-200-225-77.leon.com.pl

    mam ten telefon i muszę wam szczerze powiedzieć że jestem z niego zadowolony,aczkolwiek intryguje mnie jego zbyt krótki czs czówania,ponieważ bateria trzymie mi trzy dni.

  • 0

    154. ~  2010-05-05 12:52:32  host: apn-77-115-62-119.dynamic.gprs.plus.pl

    Fajny tel.

  • 0

    155. ~samson  2010-05-19 20:05:16  host: public27791.cdma.centertel.pl

    szczeże to ten telefon to jest złom

  • 0

    156. ~adam  2010-05-21 10:02:33  host: aabl14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    naprawde fajny telefon polecam

  • 0

    157.  2010-09-15 10:48:04

    Mam pytanko, czy ktoś kto posiada taki telefonik, mógłby mi powiedzieć jak wygląda na nim pisanie sms-ów? Wygodne, czy raczej taka klawiatura nie jest do tego stworzona? Dla mnie to najważniejsze w telefonach :)

  • 0

    158. ~  2010-09-25 09:48:34  host: 94.254.150.77

    Informacja dla tych którzy narzekają na baterie proponuję na początek zmniejszyć jasność wyświetlacza na 70 procent jeśli nie używacie 3G i internetu przejść na system GSM /opcja w ustawieniach/ i wtedy wyjdzie około 2 dni dłużej na jednym ładowaniu. Odnośnie mulenia i zacinania się telefonu proponuję aktualizację softa /razna 6 m-cy wystarczy/ szczególnie jak ktoś go już długo posiada /w pierwszym lepszym punkcie z telefonami zrobią to za 20 zł/ problem zniknie, jedynie zrobić sobie kopię bo wszystko co zapisane utracicie. Nie oszukujmy się komputery też z biegiem czasu trzeba formatować szczególnie jak się dużo rzeczy zapisuje telefony niczym pod tym względem się nie różnią. Ogólnie trzeba powiedzieć że model dość udany w normalnym użytkowaniu spisuje się super /dzwonienie, smsy dodatkowo internet/ do tego przecież służy telefon a że posiada aparat mp3 radio też wiele razy się przyda. Nie ma co się oszukiwać jeszcze nie zrobiono takiego fona żeby wszystkim pasował, lepiej przed zakupem trochę poczytać o specyfikacji i opinii użytkowników a nie brać tylko ze względu na wygląd wtedy nie ma rozczarowań. Ogólne telefon już dość stary ale wart polecenia.

  • 0

    159. ~Ewka  2010-11-21 11:05:25  host: 119-055-156.adsl.szeptel.net.pl

    ja posiadam ten telefon od ponad 2 lat i szczerze musze przyznac,ze lepszego telefonu do tej pory nie miałam. Bardzo bardzo wytrzymały,funkcjonalny i posiada bardzo dużą skrzynkę SMS (co dla mnie jest jedna z wazniejszych rzeczy) . Nie dokupywałam karty pamięci,a mimo wszystko miesci sie na nim bardzo duzo rzeczy. Co do pisania sms-na początku może sprawiać lekkie trudności,bo klawiszę są malutkie i okrągłe,ale wydaje mi sie,ze to kwestia przyzwyczajenia. Ogolnie telefon jeden wielki plus! Kupując nowszy model(W395) o rok,stwierdzam ze nawet nie ma porownania z K660i! wszystkim gorąco polecam

  • 0

    160. ~xxx  2010-12-03 15:31:45  host: 195.93.223.78

    bardzo dobry tel. nie mam z nim problemów, do sluchania muzyki jest bardzo dobry wystarczy wgrac sterowniki do akustyki(bardzo proste) a efekt jest świetny (oczywiscie nie na głośniku w tel)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-205-176-107.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet