Sony-Ericsson K630i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson K630i Opinie o Sony-Ericsson K630i

Sony-Ericsson K630i

w sumie: 32
  • 0

    1.  2007-10-11 14:55:14

    yy wole już k550i ma lepszy wygląd i zasłonkę na obiektyw a tak to niemal dalej będzie to samo... choć ma lepszą klawiaturke...

  • 0

    2.  2007-10-11 15:13:38

    nie zachwycił mnie ten telefon. taki jakis cegłowaty, nic nowego

  • 0

    3. ~bodek  2007-10-11 15:45:29  host: dns.gaz.zabrze.pl

    O kurczę ma EDGE i UMTS

  • 0

    4. ~Alan.M  2007-10-11 18:15:58  host: avr35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    2. marecki306 2007-10-11 15:13 apn-99-43.gprspla.plusgsm.pl nie zachwycił mnie ten telefon. taki jakis cegłowaty, nic nowego jesteś spoko ziom i masz rację to cegła

  • 0

    5.  2007-10-11 19:21:56

    goscie od se chyba sie zacieli produkują ciagle te same telefony, tylko obudowe zmieniaja !!!

  • 0

    6.  2007-10-11 20:10:43

    No proszę w końcu się nauczyli SE i dali UMTS i EDGE.

  • 0

    7. ~adam  2007-10-11 20:16:19  host: ggb178.internetdsl.tpnet.pl

    nie wyglada ładnie...

  • 0

    8.  2007-10-11 20:16:24

    No proszę w końcu się nauczyli SE i dali UMTS i EDGE.

  • 0

    9. ~Faja  2007-10-11 20:34:03  host: 088156096020.stk.vectranet.pl

    Telefon jest super , SE nareszcie połączył wszystkie funkcje i ciekawy design a przy tym jest mniejszy od k750i fakt nie ma irdy ale teraz to i tak w większości telefonów zbędna rzecz. Telefon bardzo nawiązuje do serii "W" choćby poprzez przyciski....widzę wadą telefonu jest też brak osłonki na aparat....

  • 0

    10. ~Bober  2007-10-11 20:47:28  host: 88-199-89-66.tktelekom.pl

    O nie! Nie ma przycisku "strzałka w tył". Strasnne:D

  • 0

    11. ~rolandus  2007-10-12 10:09:26  host: gar202.internetdsl.tpnet.pl

    Kolejny klon !!!! Atak Klonów, he,he,he.

  • 0

    12. ~John  2007-10-12 10:36:13  host: aaom213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jaki klon,ludzie? UMTS,EDGE,HSDPA to jedyny telefon SE integrujący te wszystkie technologie w jednym urządzeniu.Np. K850i nie ma EDGE,ale za to dali mu genialny aparat.Widać,że seria K6XX to telefony służące do...telekomunikacji,a nie do multimediów jak sera K5xx,8xx Cybershot - foto czy Wxxx - muzyka.

  • 0

    13. ~tipex  2007-10-12 14:08:54  host: ip-85-198-236-114.broker.com.pl

    Racja niepozorny a posiada hsdpa oczywiscie mało kto to chce zauważyć ciekawe ile więcej trzeba zapłacic za taki wypas w modelach Nokii

  • 0

    14.  2007-10-13 00:54:30

    no zeczywiście następny klon... ale SonyEricssony nie są klonowalne na taką skale jak Motorole....

  • 0

    15. ~  2007-10-13 20:53:56  host: p1227-ipad41sasajima.aichi.ocn.ne.jp

    Sone apeluje do was przestancie robic klawisze wielkosci glowki szpilki w tych telefonach bo nas palce bola

  • 0

    16. ~  2007-10-17 18:05:24  host: enp91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja to sie nie znam zabardzo na telefonach ale z wyglądu mi sie nie podoba.

  • 0

    17. ~nick  2007-10-17 20:49:01  host: aaty245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do decydentów Telepolis: Kiedy mogę liczyć na opis Benq M7? Oficjalna strona: http://www.benq.com/products/mobile/?product=1115 Odłożyłem na niego 1000zł. Jeżeli będzie kosztował więcej to dołożę- muszę go mieć.

  • 0

    18. ~vulpix  2007-10-20 20:45:57  host: bzv50.internetdsl.tpnet.pl

    brzydki ale funkcje spoko

  • 0

    19. ~Krzysiek08020  2007-10-27 17:30:46  host: 87-205-242-86.adsl.inetia.pl

    rozdzielczość tylko 176 x 220

  • 0

    20. ~zxc  2007-10-30 23:10:32  host: bob69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    BRZYDKI??!! właśnie chodzi o to że jest ładny!! funkcje to ma nie wiele ciekawsze od modeli sprzed ostatnieo roku

  • 0

    21. ~axsel19  2007-11-29 15:04:53  host: 80.50.235.210

    mam k550i karte 4gb i wole go bo żeby miec w tym k630i to czeba miec adapter i mi bedzie wystawała a w k550i nie wystaje to jest supcio

  • 0

    22.  2007-11-29 17:07:09

    Taaaa... A powie mi ktoś czym się różnią k630 i v630??? Słaaaby telefon Nie ma strzałki w tył!!! Taka cena, a małe możliwości... Tylko HSDPA. Rozdzielczość tylko 176x220 Telefon nie dla miłośników fotografowania. Brak autofocusa, lampki błyskowej, kamera do videorozmów CIF, a nie VGA! Jedyne plusy to łączność - EDGE, UMTS, HSDPA i właśnie fanom tego jest przeznaczony.

  • 0

    23.  2008-01-09 17:52:32

    ten brązowy to wygląda trochę jakby drewniany :P

  • 0

    24. ~Wojtass  2008-02-10 12:12:45  host: docsis-29.nat.tvk.wroc.pl

    Odnosze wrzenie, ze SE robi ciagle te same telefony zmieniając tylko obudowe. Krytykują nokie, że robi ten sam telefon w rózniej obudowie, ale SE robi to samo. Śmiech na sali.

  • 0

    25. ~borek lolo  2008-05-11 13:12:00  host: abut43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    SUPER SUPER SUPER... NORMALNIE ZAJOBIOZA WYGLąDZIK SUPER KARTA PAMIęCI 4GB DZWONKI TAPETKI WSZYSTKO CZEGO CI SIE ZAPRAGNIE...:-))))))))))) CHCIAłBYM TEN TELEFONIK ALE MUSZE SPłACAć MOJE GóWNO K330I JESZCZE ROK LUB MNIEJ SEJANARA POZDRO DLA WSZYSTKICH KOMęTATORóW.

  • 0

    26. ~odp  2008-06-17 19:08:48  host: eni190.internetdsl.tpnet.pl

    jakiej strzałki w tył?? o co chodzi chce kupic ten tel więc to ważne ;p czekam na odp

  • 0

    27. ~(:)  2008-06-22 13:56:29  host: 89.238.33.62

    Do wszystkich ciekawych różnicy między K630i a V630i: Otóż główną różnicą jest to, że V630i jest specjalną edycją wypuszczoną tylko dla Vodafone,prócz innej obudowy posiada baterie Li-ion oraz branding Vodafone, zaś K630i jest ogólnodostępny i posiada baterię Li-po.

  • 0

    28. ~Ludwik  2008-09-16 16:14:38  host: adcz65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    se klonuje tele ale chociaż nie ceni ich jak platyny tak jak nokia to robi

  • 0

    29. ~  2008-09-16 16:18:35  host: adcz65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~odp jakiej strzałki w tył?? o co chodzi chce kupic ten tel więc to ważne ;p czekam na odp odp nie ma przycisku powrotu do poprzedniej karty ale jest przycisk zastępczy

  • 0

    30. ~  2009-01-01 11:36:12  host: nat-4.interq.pl

    to wyglonda jak drewniany klocek

  • 0

    31. ~9~~~!)  2009-05-22 13:38:29  host: 193.138.240.195

    Według mnie w880i jest lepszy

  • 0

    32. ~pawlak0700  2009-06-12 12:47:25  host: pc4-46.digicom.net.pl

    ładny - żartowałem

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-166-48-3.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet