Sony-Ericsson K630i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson K630i Opinie o Sony-Ericsson K630i

Sony-Ericsson K630i

w sumie: 32
  • 0

    1.  2007-10-11 14:55:14

    yy wole już k550i ma lepszy wygląd i zasłonkę na obiektyw a tak to niemal dalej będzie to samo... choć ma lepszą klawiaturke...

  • 0

    2.  2007-10-11 15:13:38

    nie zachwycił mnie ten telefon. taki jakis cegłowaty, nic nowego

  • 0

    3. ~bodek  2007-10-11 15:45:29  host: dns.gaz.zabrze.pl

    O kurczę ma EDGE i UMTS

  • 0

    4. ~Alan.M  2007-10-11 18:15:58  host: avr35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    2. marecki306 2007-10-11 15:13 apn-99-43.gprspla.plusgsm.pl nie zachwycił mnie ten telefon. taki jakis cegłowaty, nic nowego jesteś spoko ziom i masz rację to cegła

  • 0

    5.  2007-10-11 19:21:56

    goscie od se chyba sie zacieli produkują ciagle te same telefony, tylko obudowe zmieniaja !!!

  • 0

    6.  2007-10-11 20:10:43

    No proszę w końcu się nauczyli SE i dali UMTS i EDGE.

  • 0

    7. ~adam  2007-10-11 20:16:19  host: ggb178.internetdsl.tpnet.pl

    nie wyglada ładnie...

  • 0

    8.  2007-10-11 20:16:24

    No proszę w końcu się nauczyli SE i dali UMTS i EDGE.

  • 0

    9. ~Faja  2007-10-11 20:34:03  host: 088156096020.stk.vectranet.pl

    Telefon jest super , SE nareszcie połączył wszystkie funkcje i ciekawy design a przy tym jest mniejszy od k750i fakt nie ma irdy ale teraz to i tak w większości telefonów zbędna rzecz. Telefon bardzo nawiązuje do serii "W" choćby poprzez przyciski....widzę wadą telefonu jest też brak osłonki na aparat....

  • 0

    10. ~Bober  2007-10-11 20:47:28  host: 88-199-89-66.tktelekom.pl

    O nie! Nie ma przycisku "strzałka w tył". Strasnne:D

  • 0

    11. ~rolandus  2007-10-12 10:09:26  host: gar202.internetdsl.tpnet.pl

    Kolejny klon !!!! Atak Klonów, he,he,he.

  • 0

    12. ~John  2007-10-12 10:36:13  host: aaom213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jaki klon,ludzie? UMTS,EDGE,HSDPA to jedyny telefon SE integrujący te wszystkie technologie w jednym urządzeniu.Np. K850i nie ma EDGE,ale za to dali mu genialny aparat.Widać,że seria K6XX to telefony służące do...telekomunikacji,a nie do multimediów jak sera K5xx,8xx Cybershot - foto czy Wxxx - muzyka.

  • 0

    13. ~tipex  2007-10-12 14:08:54  host: ip-85-198-236-114.broker.com.pl

    Racja niepozorny a posiada hsdpa oczywiscie mało kto to chce zauważyć ciekawe ile więcej trzeba zapłacic za taki wypas w modelach Nokii

  • 0

    14.  2007-10-13 00:54:30

    no zeczywiście następny klon... ale SonyEricssony nie są klonowalne na taką skale jak Motorole....

  • 0

    15. ~  2007-10-13 20:53:56  host: p1227-ipad41sasajima.aichi.ocn.ne.jp

    Sone apeluje do was przestancie robic klawisze wielkosci glowki szpilki w tych telefonach bo nas palce bola

  • 0

    16. ~  2007-10-17 18:05:24  host: enp91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja to sie nie znam zabardzo na telefonach ale z wyglądu mi sie nie podoba.

  • 0

    17. ~nick  2007-10-17 20:49:01  host: aaty245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do decydentów Telepolis: Kiedy mogę liczyć na opis Benq M7? Oficjalna strona: http://www.benq.com/products/mobile/?product=1115 Odłożyłem na niego 1000zł. Jeżeli będzie kosztował więcej to dołożę- muszę go mieć.

  • 0

    18. ~vulpix  2007-10-20 20:45:57  host: bzv50.internetdsl.tpnet.pl

    brzydki ale funkcje spoko

  • 0

    19. ~Krzysiek08020  2007-10-27 17:30:46  host: 87-205-242-86.adsl.inetia.pl

    rozdzielczość tylko 176 x 220

  • 0

    20. ~zxc  2007-10-30 23:10:32  host: bob69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    BRZYDKI??!! właśnie chodzi o to że jest ładny!! funkcje to ma nie wiele ciekawsze od modeli sprzed ostatnieo roku

  • 0

    21. ~axsel19  2007-11-29 15:04:53  host: 80.50.235.210

    mam k550i karte 4gb i wole go bo żeby miec w tym k630i to czeba miec adapter i mi bedzie wystawała a w k550i nie wystaje to jest supcio

  • 0

    22.  2007-11-29 17:07:09

    Taaaa... A powie mi ktoś czym się różnią k630 i v630??? Słaaaby telefon Nie ma strzałki w tył!!! Taka cena, a małe możliwości... Tylko HSDPA. Rozdzielczość tylko 176x220 Telefon nie dla miłośników fotografowania. Brak autofocusa, lampki błyskowej, kamera do videorozmów CIF, a nie VGA! Jedyne plusy to łączność - EDGE, UMTS, HSDPA i właśnie fanom tego jest przeznaczony.

  • 0

    23.  2008-01-09 17:52:32

    ten brązowy to wygląda trochę jakby drewniany :P

  • 0

    24. ~Wojtass  2008-02-10 12:12:45  host: docsis-29.nat.tvk.wroc.pl

    Odnosze wrzenie, ze SE robi ciagle te same telefony zmieniając tylko obudowe. Krytykują nokie, że robi ten sam telefon w rózniej obudowie, ale SE robi to samo. Śmiech na sali.

  • 0

    25. ~borek lolo  2008-05-11 13:12:00  host: abut43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    SUPER SUPER SUPER... NORMALNIE ZAJOBIOZA WYGLąDZIK SUPER KARTA PAMIęCI 4GB DZWONKI TAPETKI WSZYSTKO CZEGO CI SIE ZAPRAGNIE...:-))))))))))) CHCIAłBYM TEN TELEFONIK ALE MUSZE SPłACAć MOJE GóWNO K330I JESZCZE ROK LUB MNIEJ SEJANARA POZDRO DLA WSZYSTKICH KOMęTATORóW.

  • 0

    26. ~odp  2008-06-17 19:08:48  host: eni190.internetdsl.tpnet.pl

    jakiej strzałki w tył?? o co chodzi chce kupic ten tel więc to ważne ;p czekam na odp

  • 0

    27. ~(:)  2008-06-22 13:56:29  host: 89.238.33.62

    Do wszystkich ciekawych różnicy między K630i a V630i: Otóż główną różnicą jest to, że V630i jest specjalną edycją wypuszczoną tylko dla Vodafone,prócz innej obudowy posiada baterie Li-ion oraz branding Vodafone, zaś K630i jest ogólnodostępny i posiada baterię Li-po.

  • 0

    28. ~Ludwik  2008-09-16 16:14:38  host: adcz65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    se klonuje tele ale chociaż nie ceni ich jak platyny tak jak nokia to robi

  • 0

    29. ~  2008-09-16 16:18:35  host: adcz65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~odp jakiej strzałki w tył?? o co chodzi chce kupic ten tel więc to ważne ;p czekam na odp odp nie ma przycisku powrotu do poprzedniej karty ale jest przycisk zastępczy

  • 0

    30. ~  2009-01-01 11:36:12  host: nat-4.interq.pl

    to wyglonda jak drewniany klocek

  • 0

    31. ~9~~~!)  2009-05-22 13:38:29  host: 193.138.240.195

    Według mnie w880i jest lepszy

  • 0

    32. ~pawlak0700  2009-06-12 12:47:25  host: pc4-46.digicom.net.pl

    ładny - żartowałem

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-167-83-233.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób opłacania mandatów uważasz za najwygodniejszy?

Polacy lubią opłacać mandaty kartą lub telefonem

 

Zobacz wynik | Opinie (3)

Archiwum Ankiet