Sony-Ericsson K618i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson K618i Opinie o Sony-Ericsson K618i

Sony-Ericsson K618i

w sumie: 55
  • 0

    1. ~sloniu_19  2006-08-08 14:46:39  host: acrx119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super! Takie polaczenie tego co najlepsze tak jakby byl to skladak wszystkich poprzednich :) tzn. zauwazylem ze ma dzojstik jak w w810i ,gorne klawisze jak k510 a dokne jak k800 :D super tyl tego fona tez juz w jakims byl :PP jak bedzie w rosadnej cenie to bendzie juz moj :D

  • 0

    2. ~v  2006-08-08 16:00:08  host: kwadrat.biz

    ciekawe czy tez zepsuli aparat, tak jak w K610, gdzie nie ma autofocusa ....

  • 0

    3.  2006-08-08 16:07:17

    Jeszcze radio i EDGE i byłoby ślicznie ;-)

  • 0

    4. ~v  2006-08-08 16:14:50  host: kwadrat.biz

    ciekawe czy tez zepsuli aparat, tak jak w K610, gdzie nie ma autofocusa ....

  • 0

    5. ~cinek  2006-08-08 17:09:06  host: ahz65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nawet nieźle ale jak wspomniał muddy jeszcze radio i EDGE i byłoby ślicznie.

  • 0

    6. ~dawid  2006-08-08 17:18:59  host: proxy.chelmno.marton.net.pl

    Byłby świetny gdybyy polepszyli wyświetlacz, 240*320 przy tej klasie telefonów to już standard.

  • 0

    7. ~  2006-08-08 18:02:26  host: bnj163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w810 nie ma "dżojstika"

  • 0

    8. ~  2006-08-08 18:03:00  host: bnj163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a może ma...

  • 0

    9. ~  2006-08-08 18:17:33  host: bnj163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mimo wszystkim jest śliczny ;p

  • 0

    10. ~Adam  2006-08-08 19:13:12  host: aji194.internetdsl.tpnet.pl

    Biały świetnie wygląda ;)

  • 0

    11. ~Miguel  2006-08-08 20:41:34  host: chello087206225007.chello.pl

    Jak SE ma UMTS to nie ma EDGE lub ma EDGA a nie ma UMTS. Na polskim rynku (przy jego zasięgu EDGA i UMTS), to trochę "porażka". Szkoda. A i tak lubię fony SE.

  • 0

    12. ~M1S1EK  2006-08-09 23:40:58  host: abzx100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tyłem to mi W900 przypomina. Nie wiem czemu.

  • 0

    13. ~  2006-08-11 17:24:17  host: did124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co to-2,5x zoom??

  • 0

    14. ~skers  2006-08-12 18:20:12  host: eb80.internetdsl.tpnet.pl

    jaka jest roxnica miedxy 65k 256k a 262k wyswietlacxa xnajomi mowili mi xe to xadna roxnica bo nie jest widocxna golym okiem cxy to prawda?

  • 0

    15.  2006-08-14 12:44:36

    Skers: Nie prawda bo jak widzisz wyswietlacz 65 tysiecy kolorow i potem 260 tys. to jest o niebo wyrazniejszy i kontrastowy obraz... To jest najwieksza roznica... Jak sie przesiadlem z K700i na K750i to dlugo nie moglem sie otrzasnac z roznicy miedzy wyswietlaczami ;)

  • 0

    16. ~Dari  2006-08-17 10:09:40  host: elg202.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon naprawde ładny, ale czy wnosi coś nowego ?? Swojego K750 nie wymieniłbym na niego bo ma troche więcej funkcji ale musze przyznać że bardzo mi się podoba.

  • 0

    17. ~koko  2006-09-02 21:57:02  host: dwo74.internetdsl.tpnet.pl

    Jak zauwarzyłem to wyswietlacze w D/K 750 i W810/800 sa gorsze od modelu k700i lecz posiadaja lepsze odwzorowanie kolorów. Maja o wiele gorsze konty widzenia w szczególnosci pionowe, słabo odwzorowuja czarny spowodowane prawdopodobnie nierównomiernym podswietleniem.

  • 0

    18. ~noob  2006-09-25 16:13:27  host: acqb159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ale fajny dresofon ;) i do tego wygląda jak wszystkie inne se, lipa na maxa!

  • 0

    19. ~Tommi  2006-10-15 15:50:43  host: ap114.internetdsl.tpnet.pl

    Za ile takie cacko mozna nabyć ???

  • 0

    20. ~Rysiek  2006-10-18 21:11:28  host: dcz188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pytanie... obsługuje symbiana?

  • 0

    21. ~madzia  2006-11-12 21:56:44  host: 213.25.189.50

    no raczej...;-)))he he he

  • 0

    22. ~email  2006-12-08 14:22:13  host: agd218.internetdsl.tpnet.pl

    zaj*** fon, i to ze nie ma dzoja to zaleta. posiadam K750i a tam niestety jest dzoj

  • 0

    23. ~Sonyziomek  2007-02-01 16:54:13  host: abou99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W k300i to joystick jest huh jak to opisać do dupy i to jescze jak wiesza sie jak ide w dół to zamiast isc w dół naciska sie i wchodzi w pliki no tylko o ściane rozjebać ;), W810i ma ten sam bajer co ten fon ma przycisk >/|| co jest zalętą bo np. W800i ma joysticka :P, ogólnie mówic fajny fon a te plamki z drugiej strony też ściągneli od w810i (to są wyloty którymi dźwięk się wydobywa bo za tym są głośniczki czy tam głośnik :)

  • 0

    24. ~dj_pawlo  2007-02-09 17:44:41  host: gnk186.internetdsl.tpnet.pl

    oj jeszcze radio i jest full wypas:)

  • 0

    25. ~Fabek  2007-02-16 21:27:40  host: 217.97.246.5

    ten telefon jest świetny, poprostu zakochałem sie od pierwszego wejrzenia :))

  • 0

    26. ~Dari  2007-03-05 21:24:41  host: eff166.internetdsl.tpnet.pl

    Dlaczego nie ma flasha !!!??? To jest moim zdaniem duża wada. Sam posiadam K750 i powiem szczerze że bardzo mi sie przydaje. Czy do doświetlania filmów czy też jako awarujna latarka. Oraz brak radia też jest nieporozumieniem. Pozatym jest ok :)

  • 0

    27.  2007-03-09 17:07:16

    Ciekawe ze na stronie producenta tego telefonu ani sladu !!!!

  • 0

    28. ~M@rek  2007-03-10 10:40:03  host: bfr225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ale mam brechte z wiekszosci was same spece sie wypowiadaja :D pewnie wiekszosc z was nie miala SE w reku. a co do wypowiedzi QUEDOO: K618i jeszcze nie ma na polskim rynku...mozna jedynie go kupic za nasza zachodnia granica.

  • 0

    29. ~ziom  2007-04-04 17:00:25  host: 089-101-048240.ntlworld.ie

    za ile go moge kupic???????

  • 0

    30. ~  2007-04-13 00:02:28  host: azs123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja sie tam nie znam ale jak na moje oko to on malo co rozni sie od v630i albo mi sie zdaje :)

  • 0

    31. ~lox  2007-04-25 16:40:42  host: abmz242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kosztuje około 260 dolców. Fajny jest, ale mogliby dać zasłonkę na obiektyw.

  • 0

    32. ~karolina  2007-05-13 13:43:18  host: n04.satfilm.pl

    mam tego fona i jak narazie dobrze sie ''zpisuje'' ;) jest świetny : D

  • 0

    33. ~wari123  2007-06-19 20:47:15  host: 213-238-81-251.adsl.inetia.pl

    plz niech mi ktos napisze za ile mozna go kupic bo to jest super fonik

  • 0

    34. ~Eryk  2007-06-20 18:33:01  host: dynamic-87-105-132-101.ssp.dialog.net.pl

    ja mam super wypasioną komóre sonyeryk k 310i

  • 0

    35. ~matwek  2007-07-02 08:24:38  host: ip-83-238-131-226.netia.com.pl

    elo ktory lepszy fon motka v3x czy se k618i

  • 0

    36. ~GallaS  2007-07-21 07:49:48  host: host137-7.pool8250.interbusiness.it

    Co za pytanie oczywiscie ,ze s-e k618i. Bez zastanawiania sie polecam wiekszosc nowszych sonyericssonow tj. bez dzojow.W polsce juz sa te telefony do nabycia od 600 pln i sam chce go kupic ;D

  • 0

    37. ~Nowak  2007-07-25 21:28:17  host: aaen73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    też chcem go nabyć i wiecie może co może się w nim popsuć ? :p

  • 0

    38. ~kiara  2007-08-26 21:45:26  host: ip-87-204-120-253.netia.com.pl

    powiedzcie ktory fonik lepszy k610im czy k618i??

  • 0

    39. ~mike;)  2007-09-07 11:35:40  host: dzr158.internetdsl.tpnet.pl

    a ja bede mial ten fonik pod koniec wrzesnia prosto z wloszech nowiutki za 90euro.nowka!!!hahaha

  • 0

    40. ~SE K618i  2007-09-29 22:21:04  host: 87-205-226-159.adsl.inetia.pl

    Może być telefon ,ja mam lepszy K750i moze by ktos chcial kupic

  • 0

    41. ~marcin  2007-11-17 18:31:49  host: cwb146.internetdsl.tpnet.pl

    ma on lampe błyskowom ???

  • 0

    42. ~Marta  2007-12-29 15:09:56  host: adli37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy w tych wszystkich fajnych telach musi być ten wkurzający przycisk do neta w TAKIM miejscu? Uch jak to wkurza jak co chwie sie wciska :(

  • 0

    43.  2008-02-07 20:46:55

    do 41. marcin przed zadawaniem takich pytań obejrzyj zdjęcia telefonu, przeczytaj opis i będziesz wszystko wiedział :P

  • 0

    44. ~marcy  2008-03-03 00:29:53  host: ip-195-140-236-49.unreg.tvk.wroc.pl

    kurcze szkoda ze nie ma radia i flasza:( a tak mi sie podoba!!! a znów k550i ma ta guziczki wąskie:(Ach szkoda

  • 0

    45. ~Raval  2008-03-21 12:16:30  host: chello084010180193.chello.pl

    Zauważyłem 3 głośniczki.. czy to oznacza że Muzyka bd głośna wyraźna i zaje? czy też jak w K750i? Prosze o odpowiedz

  • 0

    46. ~magda  2008-03-22 16:25:23  host: gi178.internetdsl.tpnet.pl

    Gdyby nie był taki kanciasty u góry byłby cudny...

  • 0

    47. ~wiem!!  2008-03-27 14:23:39  host: 213.199.238.134

    wiem że to są te same telefony ale jedna wole V630i też SE wprawne oko zauważy szegół który je różni i nie myśle tu o emblematach Vodafon a telefon mam i jestem z niego zadowolony ponieważ nie mialem jeszcze telefonu który miałby taki mocny głośnik (V630i)

  • 0

    48.  2008-04-19 10:28:44

    mam V630i i niewiem czy ma menu flash myślałem o zmianie softa na k618i ale podobno chodzi o wiele ciszej niż v630i teraz mam softa v630i bez simlocka czy ktoś już zmieniał soft w v630i na ten z k618i??

  • 0

    49. ~hwoarang  2008-04-28 19:37:28  host: acy250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powiem wam wszystko o tym telefonie muj tata go ma i wcale niejest taki fajny ja mam se k550i i jest dużo dużo lepszy 1 se k550i jest dużo ładniejszy 2 se k550i ładnie odtwarza dzwięk 3 se k550i robi dużo lepsze zdięcia 4 se k550i ma dużo lepszy wyświetlacz

  • 0

    50. ~pavaczek  2008-05-09 17:41:45  host: euo130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @mobil polecam zmianę softa na w660i :) wtedy będzie miał na bank flash'a, walkmana i wogóle :)

  • 0

    51. ~slawek1806  2008-08-02 19:07:21  host: base9.g-net.pl

    K610i w innej obudowie

  • 0

    52. ~pi  2008-11-06 19:29:39  host: 212.160.172.70

    Jak dal mnie to w810i + USB w troche innej obudowie

  • 0

    53. ~grzana  2008-11-23 21:24:52  host: bbservice120.mmpnet205.tnp.pl

    czym on sie rózni od v630i

  • 0

    54. ~rajan  2008-12-26 23:25:30  host: s182pc36.mmj.pl

    ja mam v630i ze softem w660i i jakos niewidze roznicy

  • 0

    55. ~:Pnieee  2009-06-09 22:04:21  host: 92.251.131.101

    Dla mnie narazie fajna a potem Bateria i X_x i tak czukam innych bateri bo jest felerna

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-167-83-233.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Gdzie znajduje się Twój telefon, gdy idziesz spać?

Co dziesiąty Polak przyznaje, że śpi ze smartfonem w łóżku

 

Zobacz wynik | Opinie (10)

Archiwum Ankiet