Sony-Ericsson K618i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson K618i Opinie o Sony-Ericsson K618i

Sony-Ericsson K618i

w sumie: 55
  • 0

    1. ~sloniu_19  2006-08-08 14:46:39  host: acrx119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super! Takie polaczenie tego co najlepsze tak jakby byl to skladak wszystkich poprzednich :) tzn. zauwazylem ze ma dzojstik jak w w810i ,gorne klawisze jak k510 a dokne jak k800 :D super tyl tego fona tez juz w jakims byl :PP jak bedzie w rosadnej cenie to bendzie juz moj :D

  • 0

    2. ~v  2006-08-08 16:00:08  host: kwadrat.biz

    ciekawe czy tez zepsuli aparat, tak jak w K610, gdzie nie ma autofocusa ....

  • 0

    3.  2006-08-08 16:07:17

    Jeszcze radio i EDGE i byłoby ślicznie ;-)

  • 0

    4. ~v  2006-08-08 16:14:50  host: kwadrat.biz

    ciekawe czy tez zepsuli aparat, tak jak w K610, gdzie nie ma autofocusa ....

  • 0

    5. ~cinek  2006-08-08 17:09:06  host: ahz65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nawet nieźle ale jak wspomniał muddy jeszcze radio i EDGE i byłoby ślicznie.

  • 0

    6. ~dawid  2006-08-08 17:18:59  host: proxy.chelmno.marton.net.pl

    Byłby świetny gdybyy polepszyli wyświetlacz, 240*320 przy tej klasie telefonów to już standard.

  • 0

    7. ~  2006-08-08 18:02:26  host: bnj163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w810 nie ma "dżojstika"

  • 0

    8. ~  2006-08-08 18:03:00  host: bnj163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a może ma...

  • 0

    9. ~  2006-08-08 18:17:33  host: bnj163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mimo wszystkim jest śliczny ;p

  • 0

    10. ~Adam  2006-08-08 19:13:12  host: aji194.internetdsl.tpnet.pl

    Biały świetnie wygląda ;)

  • 0

    11. ~Miguel  2006-08-08 20:41:34  host: chello087206225007.chello.pl

    Jak SE ma UMTS to nie ma EDGE lub ma EDGA a nie ma UMTS. Na polskim rynku (przy jego zasięgu EDGA i UMTS), to trochę "porażka". Szkoda. A i tak lubię fony SE.

  • 0

    12. ~M1S1EK  2006-08-09 23:40:58  host: abzx100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tyłem to mi W900 przypomina. Nie wiem czemu.

  • 0

    13. ~  2006-08-11 17:24:17  host: did124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co to-2,5x zoom??

  • 0

    14. ~skers  2006-08-12 18:20:12  host: eb80.internetdsl.tpnet.pl

    jaka jest roxnica miedxy 65k 256k a 262k wyswietlacxa xnajomi mowili mi xe to xadna roxnica bo nie jest widocxna golym okiem cxy to prawda?

  • 0

    15.  2006-08-14 12:44:36

    Skers: Nie prawda bo jak widzisz wyswietlacz 65 tysiecy kolorow i potem 260 tys. to jest o niebo wyrazniejszy i kontrastowy obraz... To jest najwieksza roznica... Jak sie przesiadlem z K700i na K750i to dlugo nie moglem sie otrzasnac z roznicy miedzy wyswietlaczami ;)

  • 0

    16. ~Dari  2006-08-17 10:09:40  host: elg202.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon naprawde ładny, ale czy wnosi coś nowego ?? Swojego K750 nie wymieniłbym na niego bo ma troche więcej funkcji ale musze przyznać że bardzo mi się podoba.

  • 0

    17. ~koko  2006-09-02 21:57:02  host: dwo74.internetdsl.tpnet.pl

    Jak zauwarzyłem to wyswietlacze w D/K 750 i W810/800 sa gorsze od modelu k700i lecz posiadaja lepsze odwzorowanie kolorów. Maja o wiele gorsze konty widzenia w szczególnosci pionowe, słabo odwzorowuja czarny spowodowane prawdopodobnie nierównomiernym podswietleniem.

  • 0

    18. ~noob  2006-09-25 16:13:27  host: acqb159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ale fajny dresofon ;) i do tego wygląda jak wszystkie inne se, lipa na maxa!

  • 0

    19. ~Tommi  2006-10-15 15:50:43  host: ap114.internetdsl.tpnet.pl

    Za ile takie cacko mozna nabyć ???

  • 0

    20. ~Rysiek  2006-10-18 21:11:28  host: dcz188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pytanie... obsługuje symbiana?

  • 0

    21. ~madzia  2006-11-12 21:56:44  host: 213.25.189.50

    no raczej...;-)))he he he

  • 0

    22. ~email  2006-12-08 14:22:13  host: agd218.internetdsl.tpnet.pl

    zaj*** fon, i to ze nie ma dzoja to zaleta. posiadam K750i a tam niestety jest dzoj

  • 0

    23. ~Sonyziomek  2007-02-01 16:54:13  host: abou99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W k300i to joystick jest huh jak to opisać do dupy i to jescze jak wiesza sie jak ide w dół to zamiast isc w dół naciska sie i wchodzi w pliki no tylko o ściane rozjebać ;), W810i ma ten sam bajer co ten fon ma przycisk >/|| co jest zalętą bo np. W800i ma joysticka :P, ogólnie mówic fajny fon a te plamki z drugiej strony też ściągneli od w810i (to są wyloty którymi dźwięk się wydobywa bo za tym są głośniczki czy tam głośnik :)

  • 0

    24. ~dj_pawlo  2007-02-09 17:44:41  host: gnk186.internetdsl.tpnet.pl

    oj jeszcze radio i jest full wypas:)

  • 0

    25. ~Fabek  2007-02-16 21:27:40  host: 217.97.246.5

    ten telefon jest świetny, poprostu zakochałem sie od pierwszego wejrzenia :))

  • 0

    26. ~Dari  2007-03-05 21:24:41  host: eff166.internetdsl.tpnet.pl

    Dlaczego nie ma flasha !!!??? To jest moim zdaniem duża wada. Sam posiadam K750 i powiem szczerze że bardzo mi sie przydaje. Czy do doświetlania filmów czy też jako awarujna latarka. Oraz brak radia też jest nieporozumieniem. Pozatym jest ok :)

  • 0

    27.  2007-03-09 17:07:16

    Ciekawe ze na stronie producenta tego telefonu ani sladu !!!!

  • 0

    28. ~M@rek  2007-03-10 10:40:03  host: bfr225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ale mam brechte z wiekszosci was same spece sie wypowiadaja :D pewnie wiekszosc z was nie miala SE w reku. a co do wypowiedzi QUEDOO: K618i jeszcze nie ma na polskim rynku...mozna jedynie go kupic za nasza zachodnia granica.

  • 0

    29. ~ziom  2007-04-04 17:00:25  host: 089-101-048240.ntlworld.ie

    za ile go moge kupic???????

  • 0

    30. ~  2007-04-13 00:02:28  host: azs123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja sie tam nie znam ale jak na moje oko to on malo co rozni sie od v630i albo mi sie zdaje :)

  • 0

    31. ~lox  2007-04-25 16:40:42  host: abmz242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kosztuje około 260 dolców. Fajny jest, ale mogliby dać zasłonkę na obiektyw.

  • 0

    32. ~karolina  2007-05-13 13:43:18  host: n04.satfilm.pl

    mam tego fona i jak narazie dobrze sie ''zpisuje'' ;) jest świetny : D

  • 0

    33. ~wari123  2007-06-19 20:47:15  host: 213-238-81-251.adsl.inetia.pl

    plz niech mi ktos napisze za ile mozna go kupic bo to jest super fonik

  • 0

    34. ~Eryk  2007-06-20 18:33:01  host: dynamic-87-105-132-101.ssp.dialog.net.pl

    ja mam super wypasioną komóre sonyeryk k 310i

  • 0

    35. ~matwek  2007-07-02 08:24:38  host: ip-83-238-131-226.netia.com.pl

    elo ktory lepszy fon motka v3x czy se k618i

  • 0

    36. ~GallaS  2007-07-21 07:49:48  host: host137-7.pool8250.interbusiness.it

    Co za pytanie oczywiscie ,ze s-e k618i. Bez zastanawiania sie polecam wiekszosc nowszych sonyericssonow tj. bez dzojow.W polsce juz sa te telefony do nabycia od 600 pln i sam chce go kupic ;D

  • 0

    37. ~Nowak  2007-07-25 21:28:17  host: aaen73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    też chcem go nabyć i wiecie może co może się w nim popsuć ? :p

  • 0

    38. ~kiara  2007-08-26 21:45:26  host: ip-87-204-120-253.netia.com.pl

    powiedzcie ktory fonik lepszy k610im czy k618i??

  • 0

    39. ~mike;)  2007-09-07 11:35:40  host: dzr158.internetdsl.tpnet.pl

    a ja bede mial ten fonik pod koniec wrzesnia prosto z wloszech nowiutki za 90euro.nowka!!!hahaha

  • 0

    40. ~SE K618i  2007-09-29 22:21:04  host: 87-205-226-159.adsl.inetia.pl

    Może być telefon ,ja mam lepszy K750i moze by ktos chcial kupic

  • 0

    41. ~marcin  2007-11-17 18:31:49  host: cwb146.internetdsl.tpnet.pl

    ma on lampe błyskowom ???

  • 0

    42. ~Marta  2007-12-29 15:09:56  host: adli37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy w tych wszystkich fajnych telach musi być ten wkurzający przycisk do neta w TAKIM miejscu? Uch jak to wkurza jak co chwie sie wciska :(

  • 0

    43.  2008-02-07 20:46:55

    do 41. marcin przed zadawaniem takich pytań obejrzyj zdjęcia telefonu, przeczytaj opis i będziesz wszystko wiedział :P

  • 0

    44. ~marcy  2008-03-03 00:29:53  host: ip-195-140-236-49.unreg.tvk.wroc.pl

    kurcze szkoda ze nie ma radia i flasza:( a tak mi sie podoba!!! a znów k550i ma ta guziczki wąskie:(Ach szkoda

  • 0

    45. ~Raval  2008-03-21 12:16:30  host: chello084010180193.chello.pl

    Zauważyłem 3 głośniczki.. czy to oznacza że Muzyka bd głośna wyraźna i zaje? czy też jak w K750i? Prosze o odpowiedz

  • 0

    46. ~magda  2008-03-22 16:25:23  host: gi178.internetdsl.tpnet.pl

    Gdyby nie był taki kanciasty u góry byłby cudny...

  • 0

    47. ~wiem!!  2008-03-27 14:23:39  host: 213.199.238.134

    wiem że to są te same telefony ale jedna wole V630i też SE wprawne oko zauważy szegół który je różni i nie myśle tu o emblematach Vodafon a telefon mam i jestem z niego zadowolony ponieważ nie mialem jeszcze telefonu który miałby taki mocny głośnik (V630i)

  • 0

    48.  2008-04-19 10:28:44

    mam V630i i niewiem czy ma menu flash myślałem o zmianie softa na k618i ale podobno chodzi o wiele ciszej niż v630i teraz mam softa v630i bez simlocka czy ktoś już zmieniał soft w v630i na ten z k618i??

  • 0

    49. ~hwoarang  2008-04-28 19:37:28  host: acy250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powiem wam wszystko o tym telefonie muj tata go ma i wcale niejest taki fajny ja mam se k550i i jest dużo dużo lepszy 1 se k550i jest dużo ładniejszy 2 se k550i ładnie odtwarza dzwięk 3 se k550i robi dużo lepsze zdięcia 4 se k550i ma dużo lepszy wyświetlacz

  • 0

    50. ~pavaczek  2008-05-09 17:41:45  host: euo130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @mobil polecam zmianę softa na w660i :) wtedy będzie miał na bank flash'a, walkmana i wogóle :)

  • 0

    51. ~slawek1806  2008-08-02 19:07:21  host: base9.g-net.pl

    K610i w innej obudowie

  • 0

    52. ~pi  2008-11-06 19:29:39  host: 212.160.172.70

    Jak dal mnie to w810i + USB w troche innej obudowie

  • 0

    53. ~grzana  2008-11-23 21:24:52  host: bbservice120.mmpnet205.tnp.pl

    czym on sie rózni od v630i

  • 0

    54. ~rajan  2008-12-26 23:25:30  host: s182pc36.mmj.pl

    ja mam v630i ze softem w660i i jakos niewidze roznicy

  • 0

    55. ~:Pnieee  2009-06-09 22:04:21  host: 92.251.131.101

    Dla mnie narazie fajna a potem Bateria i X_x i tak czukam innych bateri bo jest felerna

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-202-12.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet