Sony-Ericsson K610im - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson K610im Opinie o Sony-Ericsson K610im

Sony-Ericsson K610im

w sumie: 98
  • 0

    1.  2006-06-19 11:09:15

    okropny ! zresztom cudu od Se nie mozna sie spodziewać. Gów.... to potęgi 100 !!!! Ale zaszeleli mają aż 2 telefny 3G w ofercie ;D hahahah

  • 0

    2.  2006-06-19 12:18:25

    to jest poprostu K750i tyle że w nowej obudowie i UMTS poprostu beznadzieja
    sony ericsson coraz bardziej się zniża :(

  • 0

    3. ~dilukii  2006-06-19 13:38:22  host: bnw158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon totalnie nie dla mnie. dla mnie to k750, lub d750 bo jest tanszy. afon marzen to... w800 - po jaka cholre mi dwie kamery...??

  • 0

    4. ~jag  2006-06-19 14:28:11  host: ntwklan-62-233-204-42.devs.futuro.pl

    Chyba jesteście opóźnieni. Po pierwsze, 2 kamery są potrzebne do videorozmów. Po drugie, jest to SE ze średnio niskiej pólki. Po trzecie zobaczcie sobie 3 nowe telefony które w Singapurze zaprezentowała Nokia i porównajcie

  • 0

    5.  2006-06-19 15:03:49

    To jest średnio niska półka hahahahha, przecierz to jest prawie szczyt SE :PPP

  • 0

    6. ~op  2006-06-19 19:28:57  host: system858917570.mtvk.pl

    piękny i piękne możliwości dawac mu 10pkt i walcie nokie!!!!!!!!

  • 0

    7. ~WyprasujMnie  2006-06-19 23:56:09  host: public-gprs23795.centertel.pl

    przemeQ, nie 2... P990i, K600, Z1010, K800, W850... starczy? A co do półki - to jest rozwinięcie K600 - dodano rozszerzenie na karty pamięci, poprawiono jakość wyświetlacza i zwiększono rozdzielczość aparatu z 1,3 do 2Mpix... Na dzisiejsze czasy to zaczyna być standard. Jak chcesz z wyższej półki to sięgnij po K800 albo W850. Pzdr.

  • 0

    8. ~WyprasujMnie  2006-06-20 00:03:06  host: public-gprs23795.centertel.pl

    przemeQ, nie 2... P990i, K600, Z1010, K800, W850... starczy? A co do półki - to jest rozwinięcie K600 - dodano rozszerzenie na karty pamięci, poprawiono jakość wyświetlacza i zwiększono rozdzielczość aparatu z 1,3 do 2Mpix... Na dzisiejsze czasy to zaczyna być standard. Jak chcesz z wyższej półki to sięgnij po K800 albo W850. Pzdr.

  • 0

    9. ~  2006-06-20 00:17:25  host: dlk229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dilukii , zapytaj się przemQa on besprzerwy dzwonić na UMTS bo mama musi mu patrzeć w oczy jak z nim gada ;)

  • 0

    10. ~yagi  2006-06-20 08:17:32  host: pa86.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl

    Te komentarze to dno... Zero zastanowienia - tylko bluzg pod adresem SE bo ta firma musi byc fe... Nawet nie wiecie jak mocno sie mylicie. Jak macie pisac takie rzeczy to siadzcie na klopie i obnizcie cisnienie w pecherzu - bedziecie mniej sfrustrowani... Nawet nie widzieliscie tego telefonu na oczy, nie uzywaliscie go a juz go skreslacie bo to nie jest aparat takiej czy innej firmy...

  • 0

    11. ~yagi  2006-06-20 10:24:49  host: pa172.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl

    Kamil: Tak. To jest srednia polka SE... K610i to bezposredni nastepca K600i a tego telefonu nie nazwalbym wysoka polka. Po prostu tani i dobry telefon 3G dla osob ktore nie potrzebuja smartfona... Troche poczytalem o tym telefonie i jestem zadowolony z tego ze Sony Ericsson propaguje nowe technologie. Ten telefon to K610i z obsluga technologii transmisji danych i-mode ktora zdobywa coraz wieksza popularnosc. Ciekawe czy krorys z polskich operatorow wprowadzi ta technologie? ;)

  • 0

    12.  2006-06-20 12:18:59

    z funkcji podobna do N70 :) videokonferencja fajna zecz...

  • 0

    13. ~MATIZ  2006-06-20 20:16:06  host: 195.116.189.2

    K@mil sam prezentjesz średnio niski poziom(taka prawda sorry). Na średnią półkę stawiasz nokie które nie umywają się do tego SE i mówisz że SE jest ze średniej półki. Przyłączam się do jag'a. Porównaj te 3 nowe nokie z nim(i co??). Ale cóż z Ciebie już będzie taki fan(atyk) nokii jak przemeQ. Pozdro

  • 0

    14. ~Bono  2006-06-20 21:10:04  host: chello087207009160.chello.pl

    Proszę gorąco moderatora o zablokowanie opinii podobnych do ww. Jeżeli jesteś imbecylem, nie pisz, zamiast tego ubierz dres, weź ukochaną Nokię i wsiąć do swojego BMW rocznik 1987, a potem zrób palenie gumy. Może cię szybciej zamkną. Bo głupoty leczyć się nie da. Co SE, to kolejny udany model w ofercie, 6-ty z UMTS. Dystensuje Nokię, która na naszym rynku sprzedaje wyłącznie Total Low End w stylu 6020. SE ma najlepszy współczynnik cena/jakość i długo się to nie zmieni.

  • 0

    15. ~jag  2006-06-21 19:28:42  host: ntwklan-62-233-204-42.devs.futuro.pl

    Dla Nokii to byłby prawie szczyt, a dla SE średnio niska półka. Sorry ale niektóre firmy są deczko zacofane.

  • 0

    16. ~masterdaves  2006-06-22 17:52:22  host: asy92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bono jak wylacznie cos okolo 6020 to jest telefon z seri40a ja mam jakos n70 i jakies badziewne se sie doniej niemumywa mialem kiedys k700i i nigdzy wiecej se no moze seria p

  • 0

    17. ~yagi  2006-06-23 15:46:49  host: pc172.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl

    masteradves: Wsrod modeli SE nie ma telefonu ktory konkurowalby z N70 - moze jedynie P990 lub K800i (tyle ze ten nie ma Symbiana)... SE to mala firma w porownaniu z Nokia i nie ma tyle kasy na rozwoj nowych produktow i technologii... Narazie zainwestowali w fabryki bo zamowienia byly wieksze niz mozliwosci produkcyjne :) Telefony robia coraz lepsze i powiem tyle: K700i pod wzgledem wykonania nie umywa sie do takiego K510i - nizsza polka a wykonanie o niebo lepsze!!! Poczekajmy jeszcze kilka latek a zobaczymy cuda od SE...

  • 0

    18. ~Totalny  2006-06-25 12:58:47  host: cwu114.internetdsl.tpnet.pl

    Badziew

  • 0

    19. ~sony  2006-06-25 14:05:59  host: matrix.net-komp.pl

    fajny ale niema radia . wole k800i

  • 0

    20.  2006-06-27 08:34:09

    Czyli wyższa półka to K800i, W850 to śmiech. Widzę że SE jeszcze musi dużo zorbić żeby być technologicznie lepszy od NOKII. A co do porównywania do zobaczcie sobie jakie telefony zaprezentowała Nokia kilka miesięcy temu (N93, N73).

  • 0

    21. ~yagi  2006-06-27 15:35:12  host: pa134.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl

    Kamil: A kto mowi ze SE to szczyt technologii??? N93 i N73 to technologiczne ciekawostki i masowy klient tego nie lyknie... A ten telefon ma byc dla mas - jaki telefony w tej kategorii promuje Nokia??? Z Symbianem byloby telefonow mniej niz palcow u jednej reki :P Co z tego ze produkuje smartfony i komunikatyory ze wszystkim skoro tylko wybrani to kupuja???

  • 0

    22. ~K@mil  2006-06-27 19:37:16  host: bzy17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie jestem jakimś fanatykiem firmy Nokia, tak jak niektórzy tu napisali. Moja ocena jest obiektywna i tym sie kieruję w moich wypowiedziach. Nie promuje żadnej sieci ani marki telefonu. Jak na razie firmie Nokia udaje się zachowywac pierwsze miejsce w sprzedarzy telefonów mimo wyskoich cen tych telefonów. Najcześciej kupowane są telefony proste (nawet coś w stylu Nokia 1600). Telefony z większym zaawansowaniem technicznym sprzedają się gorzej i jest to normalne, bo nie każdego stać na takie telefony.

  • 0

    23. ~yagi  2006-06-29 13:45:56  host: pc191.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl

    Kamil: Nokia ma od lat wyrobiona marke i potezny marketing - SE jest w stosunku do niej mloda firma. Ale dzieki coraz lepszym produktom zdobywa coraz wiecej klientow na rynku :)Ludzie czesto nie wiedza o wielu firmach produkujacych telefony :(

  • 0

    24. ~Dari  2006-07-27 18:24:40  host: elg202.internetdsl.tpnet.pl

    Bardzo fajny mi brakuje lampy błyskowej która robi też za latarke i radia.

  • 0

    25. ~Tomi  2006-08-14 22:08:44  host: 62.93.41.7

    Wie ktoś ile ten telefonik kosztuje w Angli??

  • 0

    26. ~sot  2006-08-23 20:56:49  host: systemy51.toya.net.pl

    ehh... moim zdaniem SE jest lepszy technologicznie... nokia jest czesciej kupowana bo kazdy model jest taki sam (tzn. prosty) i ludzie sie przyzwyczaili ale moim zdaniem te nowe modele noki sa niczy w porownaniu do nowych SE... Ja mam W810i i nie zamienil bym go na zadna nokie pozdro.

  • 0

    27. ~  2006-08-28 21:29:55  host: 62.93.41.7

    ????? Ile on stoi w Angli?????

  • 0

    28. ~c  2006-09-03 17:59:44  host: fiq122.internetdsl.tpnet.pl

    dlaczego on ma tylko 2.5zooma a nie tak jak inne starsze modele 4x ?? prosze o odpowiedz

  • 0

    29. ~basiek ;)  2006-09-14 18:56:35  host: bxn74.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanko, do osoby która najlepiej zna se... nie wiem który z modeli se jest najlepszy ale i nie zadrogi prosze o rade, ale zalezy mi tez na fajnych funkcjach... słyszałam że nie są fcale takie złe ale jojstyki cos szwankują to prawda? bo bądź co bądź nigdy nie maiłam telefónów z tej marki... i jeszcze jedno czym się różni se k610im od k610i ? proszę o odpowiedz z góry thx ;*

  • 0

    30. ~Viki  2006-09-15 23:43:09  host: 126a.csk.pl

    Ta komórka nawet mi sięspodobała tylko nie ma takich klawiszy eh no takich co w szkole mają.

  • 0

    31. ~Greg  2006-10-04 14:13:52  host: host81-151-63-213.range81-151.btcentralplus.com

    Tomi:Nie wiem ile on kosztuje w UK ale mam zamiar go dostać w promocji za darmo:)I jeszcze może Bluetooth Headset wytarguję!:DPoprzednim razem dało radę z V3i(nietety wtedy nie posłuchałem opini inter.,bo V3i to jedno wielkie G.)Teraz uciekam do SE :D Pozdrowienia z wyspy!

  • 0

    32. ~kaka  2006-10-29 13:29:57  host: 87-205-89-128.adsl.inetia.pl

    ten model nie ma portu irda - niestety :-(

  • 0

    33. ~piotrek  2006-11-11 14:11:10  host: abym196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super telefon a kaka on ma irde:-)

  • 0

    34. ~marti  2006-12-10 21:25:04  host: etu199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super ta koma ma wszystko co potrzebne do mnie ta koma jest cool

  • 0

    35. ~K610i User  2006-12-19 20:44:05  host: franek.sti.net.pl

    basiek ;): te dwa modele roznia sie tylko tym że K610im ma I-mode, czyli energooszczendniejszy wyświetlacz. piotrek: kaka ma racje telefon nie ma irdy i sie nie wykłucaj, mam go i wiem.

  • 0

    36. ~K610i User  2006-12-19 21:16:24  host: franek.sti.net.pl

    basiek ;): te dwa modele roznia sie tylko tym że K610im ma I-mode, czyli energooszczendniejszy wyświetlacz. piotrek: kaka ma racje telefon nie ma irdy i sie nie wykłucaj, mam go i wiem.

  • 0

    37. ~  2007-01-05 09:25:22  host: 195.189.142.245

    co z tego ze ma zoom 2,5 tylko? przeciesz to cyfrowy i wpływa na pogorszenie jakości fotografii? faktycznie brak podczerwieni troche doskwiera gdyż wiele telefon?w posiada jeszcze port irda i bluetooth nie zalatwia sprawy ale og?lnie telefon dobry czego od niego chcieć no moze brak radia...k610i user a ten imode to nie jest cos z internetem bo to i na poczatku mnie troche dziwi.

  • 0

    38.  2007-01-22 07:58:48

    eh i-mode to nie energooszczedny wyswietlacz!! to sysytem przesylania danych(mms, e-mail) nie obsłudiwany w polsce

  • 0

    39. ~drwlodson  2007-01-28 00:04:59  host: chn4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wszystko fajnie... niech tylko przestaną wrzucać te joystick'i psujące się po miesiącu wtedy mają szansę z nokią...

  • 0

    40. ~lól  2007-02-06 15:29:10  host: bwt18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej a nie wiecie czy on ma w zestawie zestaw słuchawkowy ??

  • 0

    41. ~ya  2007-02-06 16:02:14  host: 83-145-189-32.cable-modem.tkk.net.pl

    telefon jest wypas tylko nie ma lampy blyskowej to jest największy minus tego tel. ale poza tym wszystko wypas POLECAM

  • 0

    42. ~aga  2007-02-08 10:34:27  host: 89.19.82.149

    do lol:P ma zestaw sluchawkowy i moj ma jeszcze glosniczki nie wiem czy zawsze sa w zestawia

  • 0

    43. ~ya  2007-02-08 14:40:53  host: 83-145-189-32.cable-modem.tkk.net.pl

    wie moze ktos dlaczego nie chcodza na nim gry jak zgrywam z komputera? jak zgralem na w810 to wszystko bylo ok wykrywalo jako plik JAVA a tu mi wykrywa jako NIEZNANY PLIK

  • 0

    44. ~.:*Wojt@$*:.  2007-02-08 20:44:17  host: ein109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ten telefon ma IRDE czynie?????????? bo dostaje zawrotu głowy czsami piszom ze ma czasami ze nie. TO jest chore prosze o odpowiedzi (najlepiej włascicieli)//z góry dzienkuje.

  • 0

    45. ~Kamil  2007-02-22 21:13:06  host: xdsl-3893.lubin.dialog.net.pl

    Mam taki telefon i ma on irde nie martw sie :D

  • 0

    46. ~ya  2007-02-22 22:59:25  host: 83-145-189-32.cable-modem.tkk.net.pl

    Wojt@$* on nie ma IRDY

  • 0

    47. ~IreQ  2007-02-23 17:40:00  host: eur70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hehe 99 Euro w o2 Irlandia

  • 0

    48. ~maniekkkkk  2007-02-23 17:54:13  host: unregister209027239087.c27.msk.pl

    Nie, ten telefon nie ma podczerwieni. Co do instalacji aplikacji java na tym telefonie - kompletna klapa. W k610im za cholere nie da się nic zainstalować, próbowałem na wszystkie sposoby jakie znalazłem w internecie. Jedyne czego nie spróbowałem a może pomóc to: the k610im uses doJoJava which is not compatible with J2ME games, the k610im can be downgraded to a k610i but you will lose the imode capability, if you value java games more than imode then i'd say the downgrade is worthwile. Masakra!!!!

  • 0

    49. ~  2007-02-25 12:07:33  host: 83-145-189-32.cable-modem.tkk.net.pl

    a nie wiesz czy gry sciagane z gazet beda dzialac?

  • 0

    50.  2007-03-02 10:14:40

    Nie wiem kto napisał ze on ma Joya jak nie ma moze tak wygląda ale mam K610i a to są identyczne prawie modele..Fakt ten ma fajniejsza obudowe...

  • 0

    51.  2007-03-03 17:10:55

    mam pytanie czy do modelu sony ericsona K610im można wgrać polskie menu proszę o pomoc pilne

  • 0

    52. ~kamil00s  2007-03-08 12:15:19  host: 81.15.226.57

    On ma dzwonik mp3?

  • 0

    53. ~bomba  2007-03-08 12:16:34  host: 81.15.226.57

    Co sadzicie o jego polifoni? Jak to slychac na really lepiej czy duzo gorzej niz w modelu SE k610i i k610im

  • 0

    54. ~blackmoon  2007-03-08 21:57:12  host: 87.198.146.213

    Witam.. Znalazl juz ktos moze rozwiazanie co do aplikacji java w K610im?? ..bo telefon mi sie marnuje... ;//

  • 0

    55. ~kamell  2007-04-09 18:45:00  host: gky243.internetdsl.tpnet.pl

    Heya wszystkim extra koma nie? ma chyba wszystko co poczebuje

  • 0

    56. ~mariusz k610im  2007-04-16 20:51:27  host: abfj156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i powiem ze jest zej**** tylko ze simlock bardzo drogi bo z jezykiem da sie zyc...na ten telefon mozna tylko sobie pobrac gry z gazet czy takich tam...se wymiata nokie....;d...

  • 0

    57. ~mathyas  2007-04-19 14:07:01  host: 089-100-170147.ntlworld.ie

    Mam ten telefon, ogólnie wrażenie średnio pozytywne: Plusy: - szybki, z obsługą dwóch aplikacji naraz - nieduży, cienki, z niezłym designem, bez joysticka:) - ekran jak i podświetlenie dobre, obsługa wszystkiego multimedialnego co dziś potrzebne - muzyka, filmiki, dzynki mp3, animacje, nawet emotikonki w smsach:) - dobre akcesoria (dostałem przy zakupie super przenośne głośniczki,kabel do kompa, zestaw słuchawkowy),szkoda tylko że karta na starcie to tylko 64 mb, a żeby kupić nową 1 GB trzeba wyłożyć 100 zł na allegro Minusy: - technologia jojojava blokuje opcję instalacji aplikacji .jar ... kiszka, przez to nie mogę wgrać do komórki ani gierek,ani map, ani aplikacji-winampa, gadu gadu, pdf writera, worda.... etc. Jedynym rozwiązaniem jest degrade fonu do K610i, za pomocą np. (najlepiej) serwisu Wotan - zubożały aparat. Nie patrzcie się na dumne "2 mpix" w specyfikacjach fonu. W stosunku do np. K750i razi brak autofocusa, trybu macro i diody błyskowej. Dobrych zdjęć tym bzdziągwem nie porobisz.. no ale.. to w końcu tylko komórka

  • 0

    58. ~dzinks  2007-04-21 19:20:45  host: acdl234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile kosztuje wgranie polskiego menu do tego tela?? z gory dziex za odpowiedz:)

  • 0

    59. ~qwerty  2007-05-01 12:59:53  host: nat-be3.aster.pl

    Witam nie wiecie może jak jest z zdjęciem simlocka z o2 i ile mogło by to kosztować ;> ??

  • 0

    60. ~Maikel89  2007-05-08 20:25:04  host: mtan36.alfanet24.pl

    Do tych którzy nie potrafią zainstalować gry: Grę wystarczy wrzucić do folderu "inne", a później zainstalować. I to wszystko

  • 0

    61. ~Matisto  2007-05-11 22:48:34  host: eoe106.internetdsl.tpnet.pl

    Czy ten telefon jest warty tylu pieniedzy?????????????????????????????????? Iczy on na prawde nie ma radia?????prosze o odpowiedz

  • 0

    62. ~Matisto  2007-05-11 22:50:21  host: eoe106.internetdsl.tpnet.pl

    Czy ten telefon jest warty tylu pieniedzy?????????????????????????????????? Iczy on na prawde nie ma radia?????prosze o odpowiedz

  • 0

    63. ~LOL  2007-05-13 14:54:34  host: gup125.internetdsl.tpnet.pl

    a ile to wogole kossztuje ten fon:D ????

  • 0

    64. ~  2007-05-20 12:20:44  host: 83-145-189-32.cable-modem.tkk.net.pl

    qwerty ----- 220zl TYLE PLACILEM :D:D

  • 0

    65. ~Anonim  2007-05-21 15:37:52  host: 80.51.58.34

    ten fon ma podczerwien?:)

  • 0

    66. ~mala  2007-05-29 19:02:44  host: aamp86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma podczerwien tempaku! zapamietaj irda to podczerwien!na nastepny raz wez najnowsza encyklopedie

  • 0

    67. ~ktos  2007-05-30 20:36:42  host: aaok182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jzu jutro beded miala ten tel a zdjecie simloko gdzies okolo60zl bede placic a wgranie polskiego menu 30zl powiedzieli ze w 100zl sie zmieszce

  • 0

    68. ~ya  2007-06-02 12:04:27  host: 83-145-189-32.cable-modem.tkk.net.pl

    TEN TELEFON NIE MA IRDY (PODCZERWIENI)!! a JESLI CHODZI O GRY TO ZADNE GRY JAVA NIE DZIALAJA PONIEWAZ I-MODE JE BLOKUJE (POSZEDLEM DO SERWISU ZMNIENILEM SOFTA NA SOFTA Z v630i i WSZYSTKO JEST OK GRY DZIALAJA ale nie ma I-MODE - POZA TYM NIC SIE NIE ZMIENILO)

  • 0

    69. ~  2007-06-02 12:06:08  host: 83-145-189-32.cable-modem.tkk.net.pl

    JAK CHCECIE KUPYWAC TO RADZILBYM KUPIC v630i PONIEWAZ v630i ma w KOMPLECIE KARTE 256mb a ten 64!!! (TE TELEFONY MAJA TO SAMO - MAJA IDENTYCZNE FUNKCJE)

  • 0

    70. ~8800ultra  2007-06-15 22:44:37  host: 87-205-52-98.adsl.inetia.pl

    Dlaczego nie dzialalaja mi foldery gry i aplikacje and pojawia sie komunikat:Operacja nie powiodla się" chodzi o k610i.

  • 0

    71. ~swat  2007-06-17 23:36:28  host: 83-71-80-214.b-ras1.chf.cork.eircom.net

    w tym fone nie ma irdy a pisze ze ma

  • 0

    72. ~~~twoj pan  2007-06-27 11:05:21  host: chello084010238218.chello.pl

    to fajny jest ten fon czy nie ?? ;>

  • 0

    73. ~marteczka668478659  2007-07-06 14:58:21  host: dym155.internetdsl.tpnet.pl

    mam problem bo mam takiego fona i kapa nie moge wysylac mmsów.operatoe era.doradzcie co trzeba zrobic??w biurze obslugi se nie wiedza!!!

  • 0

    74. ~maly i spolka  2007-07-09 12:09:18  host: adaa253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kocham go i mam na niego ochote. Ale w innym sensie :D:D:D:D

  • 0

    75. ~kiara  2007-07-29 19:15:56  host: ip-87-204-120-253.netia.com.pl

    Jeśli ktoś wie niech mi odpowie. Czym ten telefonik różni sie od se k610i tylko kolorem czy jeszcze czymś?? Proszę o szybką odpowiedź.

  • 0

    76. ~kiara  2007-07-30 17:50:21  host: ip-87-204-120-253.netia.com.pl

    czym ten telefon rozni sie od se k610i ??

  • 0

    77. ~kiara  2007-08-03 21:50:36  host: ip-87-204-120-253.netia.com.pl

    ludzie po co wam podczerwien?? podczerwien to juz zabytek teraz liczy sie bluetooth a nie jakas wiesniacka irda :P

  • 0

    78. ~kosiara  2007-08-04 12:15:55  host: host-81-190-118-132.gdynia.mm.pl

    mam k750i i zastanawiam się nad k610 im

  • 0

    79. ~sfid  2007-08-07 00:37:39  host: aio17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to jest k610iM łosie ktory MA wbudowana IRDE wiec nie wypowiadac sie do poki nie jestescie pewni

  • 0

    80. ~fof  2007-08-11 21:51:58  host: host-81-190-105-84.rzeszow.mm.pl

    to w końcu można wgrywa grc gry ???? a jak można to jak lub jakim programem ??? prosze o szybką pomoc :|

  • 0

    81. ~anglia  2007-08-26 16:19:09  host: 82-38-208-122.cable.ubr01.wake.blueyonder.co.uk

    mam tego tela.za sciagniecie simloka chcieli300zl, bo to tel nowej generacji 3g. nie ma irdy tylko bluetooth, ktory jest wszechstronniejszy niz irda.gier sie nie da wgrywac, ale ogolnie jest ok

  • 0

    82. ~  2007-09-07 16:45:15  host: 80.54.53.186

    Jesli chodzi o gry to wcale nie trzeba zmieniac softa tylko poprostu wrzucic je do folderu INNE noi potem je zainstalowac.

  • 0

    83. ~Wojtas  2007-09-07 16:47:35  host: 80.54.53.186

    Wcale nie trzeba zmieniac softa zeby wszytkie aplikacje i gierki dzialaly tzreba tylko wrzucic je do folderu INNE.

  • 0

    84. ~job86  2007-09-23 22:25:05  host: bti237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go od miesiąca :) wypasiony jest :) bateria starcza na 4-6 dni... względnie przy intensywnym słuchaniu muzyki przez kilka godzin dziennie i granie w gry java też po kilka godzin - trzyma 2 dni :) ten telefon nie ma IRDY!!!

  • 0

    85. ~Bob_Wydra  2007-09-28 15:42:44  host: abau194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ten fon, ma funkcję - latarka?

  • 0

    86. ~wojtas 232282  2007-10-03 20:10:33  host: bzg122.internetdsl.tpnet.pl

    telefon jest super mam go wszystkie gry działają jest super jest lepszy od k750i

  • 0

    87. ~ew  2007-12-22 23:09:48  host: eww90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    posiadam ten telefon i jestem sredniozadowolona ma sporo zalet ten telefon ale jednak ma kilka rzeczy ktore wplywaja na ujemna opinie ...

  • 0

    88. ~alan98  2008-01-04 12:16:34  host: avp18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bob_Wydra - Nie ma

  • 0

    89. ~Tolo  2008-01-18 22:06:44  host: azn74.internetdsl.tpnet.pl

    telefon jest spoko moge sobie porownac go do noki 6800 bo mam oba jak i nokie tak i ericsona i oba swietnie sie spisuja z malym minusem dla ericsona-ta bateria szkoda ze tak slabo trzyma

  • 0

    90. ~sayuri90  2008-02-05 17:03:17  host: awl222.internetdsl.tpnet.pl

    k750i jest 10000 razy lepszy! tamten ma makro :P ma irde ma radio(?) raczej ma lampe. ten robi gorsze zdjecia od k750i :(

  • 0

    91. ~Synq  2008-02-12 20:15:50  host: 67-37.89-161.tel.tkb.net.pl

    Mam telefonik pol roku,spisuje sie swietnie nie bylo zadnych problemow.Jedynymi minusami sa brak autofocusa i Irdy.Poza tym wszystko swietnie,przy karcie 2gb wszystko elegancko smiga.

  • 0

    92. ~do 91  2008-05-28 14:53:42  host: acgu186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    k610im ma irde widac jak masz ten telefon pol roku nawet na stronie producenta pisze

  • 0

    93. ~szczera  2008-06-01 13:29:39  host: host47-181-dynamic.15-87-r.retail.telecomitalia.it

    ma irde!!!!!!!! mam i wiem ;]

  • 0

    94. ~benitez  2008-06-23 12:42:15  host: cpc1-papw3-0-0-cust896.cmbg.cable.ntl.com

    gdzie ta irda???mam i wiem ze niema:))heh..

  • 0

    95. ~Y.mai  2008-06-25 21:11:34  host: 217.97.152.12

    Mam ten telefon i powiem , że jest on wywalisty , tylko po angielsku , no ale mi to nie przeszkadza :]

  • 0

    96. ~m_onisia  2008-07-20 20:29:41  host: chello089078181152.chello.pl

    Mam ten telefon od roku i jestem z niego bardzo zadowolona. Polecam!!!

  • 0

    97. ~lolek  2009-04-08 16:34:05  host: acwq233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moim zdaniem świetny telefon. Mam go już 2 lata nie zepsuł się ani razu mimo wielu upadków. Wystarczy kupić kartę 2 GB i wszystko ok. ocena 5

  • 0

    98. ~kz  2011-09-24 09:44:40  host: 195.184.82.46

    k610i mam od lutego 2006 roku pracuje bez przerwy moim zdaniem udany telefonik

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-82-105.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet