Sony-Ericsson K610i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson K610i Opinie o Sony-Ericsson K610i

Sony-Ericsson K610i

w sumie: 479
‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›
  • 0

    1.  2006-02-13 23:31:40

    piękny...

  • 0

    2.  2006-02-13 23:47:11

    nieźle się prezentuje szkoda że nie ma EDGE bo UMTS jeszcze mało gdzie jest dostępny no i wyświetlacz mógł by być 240x320 bo to już prawie standard patrząc na telefony jakie wypuszczają inni producenci

  • 0

    3.  2006-02-13 23:53:59

    Stylistom SE już dawno brakuje koncepcji na ładne telefony. Na szczeście konkurencja potrafi zachwycic oryginalnymi pomysłami.

  • 0

    4. ~dziwne  2006-02-13 23:59:26  host: div61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    troche taki k750 w innej skórze

  • 0

    5.  2006-02-14 00:46:02

    Chyba pierwszy ładny SE, no co do funkcji to zupełnie wystaraczające. Nie no naprawde spoko telefon 1000x lepszy od k750i

  • 0

    6.  2006-02-14 09:52:00

    bez Egde i Radia szkoda ale takie funkcje z raczej ich brak mozna wybaczyc dla mnie 9/10 z wyglądu IMO lepszy od k600i

  • 0

    7. ~yagi  2006-02-14 13:13:24  host: proxy23.is.net.pl

    jak dla mnie to o niebo ladniejszy od K600i... co do funkcji to gdyby byl lepszy od K750i to co wcisneliby do nastepcy (prawdopodobnie K800i)??? Jest super...

  • 0

    8.  2006-02-14 14:48:47

    72 głosy POLI ??? ciekawe jak to brzmi :) parametry na poziomie ale wyglad nie ten :. wszyccy mówią ze nokia ma jeden styl a tu sony ericson sie nie popisał.

  • 0

    9.  2006-02-14 17:42:25

    Chyba pierwszy ładny SE, no co do funkcji to zupełnie wystaraczające. Nie no naprawde spoko telefon 1000x lepszy od k750i

  • 0

    10.  2006-02-15 18:09:10

    patrzac na niego to niezły brakuje tylko lampki w aparacie,ale znajac ruznice miedzy k600 a k608,to k618 bedzie spoko

  • 0

    11. ~Kasia  2006-02-19 13:35:37  host: vn74.internetdsl.tpnet.pl

    czy ktos wie ile taki fonik kosztuje w anglii ??

  • 0

    12. ~eMka  2006-02-19 20:40:07  host: prosie15-1.aster.pl

    szkoda,że nie ma radia, a tak poza tym to ile kosztuje?... albo bedzie kosztować?

  • 0

    13. ~ewitka12  2006-03-12 13:46:51  host: abrt140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bombowy....

  • 0

    14. ~pindrus  2006-03-13 22:53:59  host: aul173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ktos wie kiedy ma sie pojawic?

  • 0

    15. ~davis  2006-03-14 18:14:02  host: ald243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej czy wiecie ile on kosztuje i ile ma pamęci

  • 0

    16. ~Mati6227  2006-03-25 20:14:58  host: efm52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zarombista ma kamerke VGA 0,5 czyli 640x480 poprostu WYPAS!!! Lepiej niż w k750i czy k800i

  • 0

    17. ~--Pati--  2006-06-02 13:35:54  host: acsj210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktoś może wie ile to cudo kosztuje??

  • 0

    18. ~kata  2006-06-07 21:24:20  host: klient-237-132.petrus.com.pl

    Czy orientuje się ktoś ile może kosztować ten telefon i czy wogóle już jest w Polsce?

  • 0

    19. ~garnek  2006-06-09 23:15:29  host: efs136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wiem ile ma pamieci ale ile kosztuje to nie wiem 64 magabajty
    a i w polsce narazie go niema

  • 0

    20. ~sony  2006-06-24 17:40:50  host: matrix.net-komp.pl

    fajny ale ja go bym nie kupił bo niema radia!!!

  • 0

    21.  2006-07-08 14:36:01

    może mi doradzicie czy mam kupić tego se
    czy może samsunga t509-super płaski

  • 0

    22. ~Krzysiek  2006-07-18 14:08:02  host: awg202.internetdsl.tpnet.pl

    U polskich operatorów pojawi się najprawdopodobniej znając życie gdzieś w czwartym kwartale tego roku. Miłą niespodzianką byłoby pojawienie się go po wakacach. Bo tak w ogóle to chyba już jest dostępny, bo miał się ukazać w sprzedaży w trzecim kwartale tego roku.

  • 0

    23. ~yagi  2006-08-04 15:16:54  host: pc226.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl

    Juz jest za 1099 zl w Telemark Serwis. Jak narazie maja tylko czerwona odmiane ;)

  • 0

    24. ~Lianhua  2006-08-11 17:48:03  host: staticline25105.toya.net.pl

    Będzie w Erze od 14 sierpnia :D

  • 0

    25.  2006-08-21 08:48:15

    W Erze jest w nawet przystepnych cenach... Gorzej ze salony jeszcze go nie maja, w Germanosie albo go nie beda mieli albo nie wiedza ze jest w ogole w ofercie :( Szkoda ze na przedluzenie umowy jest taki drogi :(

  • 0

    26.  2006-08-23 08:55:38

    Wczoraj go wzialem na przedluzenie umowy - REWELKA!!! Polecam dla pan... Mojej narzeczonej sie strasznie podoba :)

  • 0

    27. ~izka  2006-08-23 15:27:31  host: user-5442dd41.lns2-c8.dsl.pol.co.uk

    w angli kosztuje okolo 200 funtow :D
    a pozatym jest rewelacyjny :] tlyko szkoda ze nie ma lampy blyskowej , ale mi sprawuje sie rewelacyjnie :D
    polecam go :]

  • 0

    28. ~kamilka  2006-08-24 02:01:32  host: midd-cache-3.server.ntli.net

    ja wlasnie dzis nabylam ten model, tylko ze ja z anglii klikam,
    telefon za free bo na abonament na rok. w sumie place 10 funtow na miesiac abonamnet i 10 na miesiac ubezpieczenie, czyli wychodzi 20 na miesiac cyz 5 na tydzien czyli moim zdaniem nieduzo, darmowe 250 esow, 400 minut, 25 mmsow i 25 video calling minutes czyli tak dokladnie to nie wiem co to jest to istanie. ogolnie mowiac - jestem zadowolona
    fajne dzwieki, przyjemne

  • 0

    29. ~aplauz  2006-08-25 12:29:45  host: nat2-078.sulechow.net

    Ten telefon to nowa seria DB2020 więc na razie są problemy ze zmianą języka i simlock`iem. ale po za tym telefon bardzo sympatyczny.

  • 0

    30. ~nisia  2006-09-02 20:46:24  host: abso30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    cudowny telefon. właśnie go kupiłam. poprostu cool

  • 0

    31. ~spoon  2006-09-05 21:34:20  host: host-81-190-22-21.torun.mm.pl

    ten opis jest zryty nie ma irdy ani flasha !! ale telefon fajny :) bo mam ;d

  • 0

    32. ~spoon  2006-09-05 21:49:47  host: host-81-190-22-21.torun.mm.pl

    sory o flashu nie pisza nic :P

  • 0

    33. ~kicia  2006-09-08 18:20:50  host: evl222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to obecnie ile on kosztuje?

  • 0

    34. ~yagi  2006-09-12 13:55:34  host: proxy-manpol.idc.net.pl

    Spoon: Irdy ten telefon tez nie ma...

  • 0

    35. ~feniks  2006-09-16 09:55:59  host: c187-22.icpnet.pl

    kupilem...bardzo fajny:) tylko nikt nie umie z niego zdjac simlocka:(

  • 0

    36. ~  2006-09-22 16:35:59  host: host-81-190-200-199.gorzow.mm.pl

    nie ma go jeszcze w Polsce:P ja bede miala nie dlugo z Anglii:D:D:D

  • 0

    37. ~??  2006-09-27 23:23:13  host: etna.magma-net.pl

    jak to nie ma jak posiadam go od miesiaca z ery??

  • 0

    38. ~tha_japan  2006-09-28 15:11:17  host: 82.160.85.253

    Mam tego fona naprawde jest zajebisty. Chwale sobie to ze obsługuje sieć 3g. Telefon jest bardzo fajny

  • 0

    39.  2006-10-02 22:04:53

    Mój Tata kupił go w erze. Telefon robi bardzo ładne zdjęcia przy dobrym oświetleniu (szkoda że nie ma lampy błyskowej jak k800i, ale można dokupić zewnętrzną lampę). W pudełku znajduje się telefon, bateria, ładowarka, kabel i karta pamięci 64mb. Więc troche ubogi zestaw jak za tą cene :/ przydały by się jeszcze słuchawki (które do wideorozmów są konieczne jeśli nie chcecie żeby każdy słyszał waszą rozmowę). W Poznaniu wykonałem nim wideorozmowe i powiem, że całkiem dobrze to wygląda. Dodam tylko, że w Poznaniu był tylko i wyłącznie w głównym salonie ery, w niektórych sklepach ery nawet nie wiedzieli , że mają go w ofercie.

  • 0

    40. ~Domcio  2006-10-08 11:06:29  host: azc75.internetdsl.tpnet.pl

    Co byście wybrali gdybyście do wyboru mieli K750i, D750i lub K610i?

  • 0

    41. ~Dan-Dan  2006-10-25 13:42:10  host: 195.116.183.96

    Spoko fon mam go od poniedziałku i mówię że jest wypasiony n maxa nie ma irdy ale to nic bo ma blutootha

  • 0

    42. ~Q  2006-10-27 13:56:21  host: 195.20.110.68

    Szkoda, że nie ma radia i słuchawek w komplecie. Reszta bez uwag.

  • 0

    43. ~asiula  2006-11-02 18:59:52  host: dix75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tel. super tylko cos sie stalo i nie wyswietlaja mi sie połączenia!!! tzn widze kto dzwoni ale potem nie ma nikogo na liscie!!! pomocy moze cos zrobilam tylko nie bardzo wiem co! rano wszystko bylo ok a teraz ta funkcja nie dziala. wie ktos cos na ten temat?

  • 0

    44. ~sulej  2006-11-06 12:00:58  host: cjj189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tolefon jest ok ale za malo jest do niego bajerow i wdodatku softa polskiego nigdzie nie mozna dostac

  • 0

    45. ~Master Kuba  2006-11-06 14:24:19  host: acps117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam problem. Nie wiem który telefon wybrać czy se k610i czy k600i??? pomóżcie!!!

  • 0

    46. ~Max  2006-11-09 15:20:51  host: pc67.miasto.gdynia.pl

    Do tych ktorzy posiadaja tego fona. Napiszcie cos pozytecznego o nim, a nie tylko mam go i jest super.Co mi po waszym chwaleniu sie!!!!!!!!!!! Interesuje mnie bateria, jakosc zdjec, polifonia, szybkosc menu, ilosc sms (czy standardowo 100???),itp.Dzieki dla tego, ktory mi na to rzetelnie odpowie.Pozdro

  • 0

    47. ~rafik  2006-11-09 19:59:35  host: chello084010193085.chello.pl

    superfonik! tak bym go okreslil,jakosc zdjec super,bateria troche slaba,bo 3 dni 3ma,ogolem jest wypas,nie ideal,jestem z niego zadowolony i goraco polecam!!!

  • 0

    48. ~jovo  2006-11-14 12:34:24  host: etz9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mozna wpakowac do niego karte 512mb? bo tylko jest 64

  • 0

    49. ~ro_bin  2006-11-15 09:59:10  host: aze57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon podad miesiąć i jak narazie to niemam żadnych problemów. Bateria przy normalnym urzywaniu wytrzymuje około tygodnia ale przy zabawie 2dni, polifonia jest bardzo dobra jak równierz MP3, co do zdjęć, przy robionych w dzień jakość jest super ale przy słabym oświetleniu to widać piksele (ale spowodowane to jest chyba brakiem lampy błyskowej)menu działa bardzo sprawnie sms standardowo 100. Krótko mówiąć polecam wszystkim :)

  • 0

    50. ~chris_magic  2006-11-18 13:59:25  host: JawoR010-prokomp.dsl.swic.bdi.inetia.pl

    Można do 1 GB

  • 0

    51. ~Boniek  2006-11-19 11:58:07  host: 83.68.93.60.mielec93.tnp.pl

    Telefon jest EXTRA wygląd 1000 razy lepszy od K750i(niema joy-a),radia mogę słuchac na sprzęcie HI-FI,fotki są OK,MP3 idealnie cyka+korektor+dźwięk przestrzenny, tylko brak słuchawek i mała karta pamięci w standardzie.JS

  • 0

    52. ~Mari  2006-11-26 07:47:00  host: 193.243.146.253

    Mam pytanie mozna z niego ściagnać simlocka??

  • 0

    53. ~Damian  2006-12-05 19:29:31  host: 195.116.183.96

    On ni ma podczerwieni a lampa błyskowa tylko podczepiana jako akcesorium a tak ogólnie spoko fonik miałem na nim ok 20 mp3 które zajmowały od 5 do 7 mb no to tyle :D

  • 0

    54. ~art  2006-12-06 20:55:27  host: 212.160.172.70

    asiula, apropo tego że nie wyświetlały Ci się połączenia.Miałem ten sam problem- wystarczy że usunieszwszystkie połączenia i następne bedą się wyświetlać bez problemu. Zrobiłem tak raz i jest wszystko ok. Ogólnie telefon jest super. Zdjęcia są extra (robione w dzień) mp3-poprostu klasyka. jak dla mnie to tel. jest poprostu wypas! pozdrawiam

  • 0

    55. ~K750i  2006-12-09 15:42:02  host: 48-mo4-1.acn.waw.pl

    Telefon dobry jednak nie tak dobry jak K750i, brakuje klapku przesłaniającej obiektyw, lampy błyskowej. Może troszeczke lepiej wyglada od K750 ale wyglad to niewszystko:P

  • 0

    56. ~k610i xD  2006-12-11 18:18:02  host: acpo18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja sobie kupuje w tym tygodniu k610i!! K750i jest gorszy! Nie ma 3g!!

  • 0

    57. ~  2006-12-13 09:41:40  host: 195.189.142.168

    Brak EDGE!

  • 0

    58. ~Mnich xD  2006-12-16 19:00:24  host: diq220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie no dla mnie telefon rewelka, musze go mieć ;D bedzie mój juz niedługo :D

  • 0

    59. ~bartek.93  2006-12-18 17:45:30  host: tzg.pl

    a ile ma pamięci wbudowanej?????????????

  • 0

    60. ~K610i User  2006-12-19 20:30:39  host: franek.sti.net.pl

    bartek.93 - 19 mb

  • 0

    61. ~Wangog  2006-12-21 15:44:07  host: 193-0-65-67.noname.net.icm.edu.pl

    Do MAX - Bateria starcza spokojnie na 4-5 przy delikatnym jej uzywaniu. tzn. gierki, internet (naprawde szybki - UMTS). Jesli sobie wlaczysz 3G to starcza na troche krocej. Zdjecia takie sobie. Niby 2 mega pixele ale nie ma autofocusa i flesza. Polifonia tez dobra. Menu naprawde szybkie! Wyswietlacz tez super! MP3 glosne i w miare czyste. Sms to nie wiem ile wchodzi ale pewnie duzo. Ogolnie polecam. Brak tylko sluchawek!

  • 0

    62. ~pel@  2007-01-01 19:28:25  host: cuh82.internetdsl.tpnet.pl

    jak myślicie za rok w marcu będzie we wszystkich sieciach ?? kończy mi się umowa :D

  • 0

    63. ~oka15  2007-01-08 15:37:08  host: cvl138.internetdsl.tpnet.pl

    Co lepsze SE W810i czy SE k610i?

  • 0

    64. ~oka15  2007-01-08 15:45:15  host: cvl138.internetdsl.tpnet.pl

    Co lepsze SE W810i czy SE k610i?

  • 0

    65. ~karola  2007-01-10 09:17:33  host: 85.128.unknown.vectranet.pl

    ile temn telefon ma pamieci??

  • 0

    66. ~firewolf  2007-01-10 13:33:58  host: gm22.internetdsl.tpnet.pl

    Mam zamiar kupic ten telefon w Irlandii i nie wiem czy nie bedzie problemów ze zdjęciem simlocka. Czy sciągał już ktoś simlocka z tego telefonu?

  • 0

    67. ~firewolf  2007-01-10 13:36:51  host: gm22.internetdsl.tpnet.pl

    Mam zamiar kupic ten telefon w Irlandii i nie wiem czy nie bedzie problemów ze zdjęciem simlocka. Czy sciągał już ktoś simlocka z tego telefonu?

  • 0

    68. ~ja  2007-01-10 23:03:15  host: 62.29.133.86

    nie wiem co lepsze nokia 6230i czy se k610i? Pomóżcie mi wybrać?

  • 0

    69. ~kasia  2007-01-15 19:19:54  host: eni252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest naprawde fajny. Ale jest jeden problem ciężko ściągnąc simlocka. Kupowałam Go w Plusie a Ja mam karte w orange i teraz musze płacić 250zł za jego ściągnięcie lekka przesada :/

  • 0

    70. ~xavi90  2007-01-16 18:06:13  host: acqb202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bede mial ten telefonik za pare dni. mialem do wyboru tansza k750i i drozsza k610i! wybralem k610i bo wyglada na fajniejsza i dopiero niedawno weszla na rynek! a k750i jest juz dosyc dlugo, za duzo ludzi ja ma i narzekaja na joystick !

  • 0

    71. ~realfan  2007-01-17 19:56:26  host: chello089078127139.chello.pl

    Do ilu ten telefon moze miec dokupywanej pamieci przynajmniej 1giga bo mi tyle potrzebne!!! Do "ja" bierz se k 610i . Niedlugo go biore ;P

  • 0

    72. ~Piter  2007-01-18 09:21:03  host: 213.76.146.115

    Polecam SE K610i. Nokie 6230i używam służbowo od jakiegoś roku i muszę powiedzieć, że zła nie jest, ale... to Nokia. Ja po prostu wcześniej miałem T610, K700 i K750, także wiesz co Ci będę polecał ;-) Sam się zastanawiam nad wymianą prywatnego na właśnie K610i bądź Z710i. Ten drugi ze względu na fakt, że jest z klapką, a ja jeszcze takiego nie miałem. No i on ma GPRS/EDGE, a K610i GPRS/UMTS. A wiadomo jak jest z pokryciem UMTS. Nie wiem, który wybrać ;-)

  • 0

    73. ~  2007-01-18 15:56:23  host: ejf193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    k610i

  • 0

    74. ~Maniek  2007-01-19 18:16:59  host: achu18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon poprostu zajebisty samsungi, motki a nawet nookie się przy nim chowają!!!

  • 0

    75. ~Bruno86wpr  2007-01-21 19:20:52  host: 217.153.99.181

    Ja go kupiłem wczoraj..Mogę polecić bez wahania..Szkoda tylko , że w zestawie nie ma słuchawek a karta to tylko 64MB - to jak na razie jedyna wada.

  • 0

    76. ~alucard  2007-01-21 20:16:16  host: gi226.internetdsl.tpnet.pl

    nokia N93 to jest wypas. szkoda ze taki drogi. codenko i nie tylko. biez go :))

  • 0

    77. ~tomek  2007-01-23 08:35:08  host: dic250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wie ktos ile on kosztuje w mixie na 24,30,36 doladowan w plusie i orange??

  • 0

    78. ~pel@  2007-01-27 18:46:55  host: cuh82.internetdsl.tpnet.pl

    poprostu muszę go mieć!!!!!! =D

  • 0

    79. ~kkk  2007-01-27 19:48:36  host: 86-dom-4.acn.waw.pl

    a jak z baterią? bo mam k750i i przy słuchaniu mp3 4-5 godzin dziennie wieczorem zawsze go musze ładować.. :/

  • 0

    80. ~Ciapek  2007-01-28 19:13:59  host: awf202.internetdsl.tpnet.pl

    Powiedzcie czy ma ten telefon radio?? Bo zamierzam go kupić a beż radia trochę mi się nie podoba

  • 0

    81. ~MM2  2007-01-28 19:34:49  host: ehost-1.mtm-info.pl

    Zajefajny fonik mówie wam moja mama go ma ja też go wkrótce będę miał ma wszystko czego potrzebuję

  • 0

    82. ~andzia  2007-01-30 12:10:31  host: aclo50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moja kumpela ma ten fon i taki obleci j atam wole nokie bo są najlepsze!!

  • 0

    83. ~azerak  2007-01-30 14:26:28  host: dyt34.internetdsl.tpnet.pl

    doradzcie ktory telefon kupic motorolke l7 za wyglad czy se k610i za funkje plz

  • 0

    84. ~SIMIO  2007-01-30 15:40:04  host: host-ip134-131.crowley.pl

    wie ktoś z jaką prędkością (kl/s) nagrywa/odtwarza filmy ten fonik? i jakiej rozdzielczości nagrywa filmy? jak ktoś wie to niech tutaj dopisze

  • 0

    85. ~ja :-)  2007-01-31 07:34:55  host: gmu194.internetdsl.tpnet.pl

    bardzo dużo osób mi mówiło że w sony ericsonach bardzo szybko psują sie dżojstyki to prawda?

  • 0

    86.  2007-01-31 15:16:00

    K610i nie ma dżojstika i jest super polecam

  • 0

    87. ~dUdE  2007-02-03 18:01:28  host: aayk163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @85: od 1.5 roku mam K300i i joystick spisuje się wyśmienicie. Ale może teraz w nowszych jest lipa. Ktoś powie?

  • 0

    88. ~Izuś  2007-02-04 19:23:59  host: pa52.radom.cvx.ppp.tpnet.pl

    K610i jest super ma fajne bajerki.polecam

  • 0

    89. ~Krakers  2007-02-04 19:59:52  host: afe227.internetdsl.tpnet.pl

    3dni temu kupiłem sobie ten oto model... Jest wprost zjebisty...!!! Wszystkim go polecam... Wszystko ma co potrzebne... Ta koma jest bardzo podobna do K750i... Prawie niczym się te modele nie różnią... Wszystkich serdecznie pozdrawiam i zachęcam do zakupu!!!

  • 0

    90. ~P@vlik24  2007-02-07 08:03:27  host: bua74.internetdsl.tpnet.pl

    Zgadzam sie z wami telefonik k610i jest wypasiony!!!! Mam go już tydzień i żadnych problemów!! Polecam go tiuningować(zmiana softu itp.) Po takich przeróbkach robi sie jeszcze bardziej wypasiony!!!!!

  • 0

    91. ~emjack  2007-02-09 21:48:25  host: terminal-1-211.retsat1.com.pl

    czy wie ktoś jak dokonać aktualizacji softu poprzez kabel USB? bo mam z tym problem... dzia

  • 0

    92. ~emjack  2007-02-09 21:56:23  host: terminal-1-211.retsat1.com.pl

    czy wie ktoś jak dokonać aktualizacji softu poprzez kabel USB? bo mam z tym problem... dzia

  • 0

    93. ~  2007-02-12 13:11:42  host: cgr5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dla ~azerak: mi też się potoba motorolkal7 ale jest uboga w środku lepiej mieć fajne funkcje:) zreszta tn SE610i też wygląda na cieniutki:)

  • 0

    94. ~radek  2007-02-13 15:56:42  host: gprs9.orange.pl

    ja mam jedno pytanie czy jest możliwość ustawić dźwięk sms-a inny niż standardowe???

  • 0

    95. ~coolo  2007-02-13 22:20:53  host: asl10.internetdsl.tpnet.pl

    Telefonik fajny z funkcj. Ja posiadam motorolke l7 i jestem z niej bardzo zadowolony, ma ładniejszy wygląd a po zmodyfikowaniu oprogramowania posiada nawet EDGE, obsługuje karty do 1gb co dla mnie absolutnie wystarcza =)

  • 0

    96. ~Kasia ;)  2007-02-15 11:50:44  host: ekn253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam już ten telefon miesiac. Ale jak chcem ściagnać jakąś muze lub tapetke to nie moge.. pisze ze mam skonfigurować telefon. Wchodze na strone orange i boiore konfiguracje sony ericsson i nie mam K610i mojego modelu... Co mam zrobić pomuzcie proszę..

  • 0

    97.  2007-02-15 22:34:57

    Opis do poprawki: 1. telefon nie ma złącza podczerwieni, 2. telefon nie ma flasha 3. pojemność baterii to 900mAh

  • 0

    98. ~Dalenne  2007-02-16 09:30:39  host: pc67.miasto.gdynia.pl

    Telefon jest spoko, tylko nie mam polskich liter podczas pisania sms'ów (ą, ę itp.) trochę mnie to wkurza. CO zrobić by były? Jest jakiś soft?

  • 0

    99. ~dav  2007-02-16 21:23:11  host: aej10.internetdsl.tpnet.pl

    oczywiscie wszystko za free

  • 0

    100. ~Kasia ;)  2007-02-17 14:03:08  host: ekr38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam ten telefon :) ale wkurza mnie to ze nie ma w nim podczerwinie :( albo ja nie moge jej znaleść wiecie gdzie ona jest? A no i ktoś wie jak mam skongigurowac ten telefon plis!! pomocy!

  • 0

    101. ~Adusia  2007-02-20 20:37:55  host: boc43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Powiedz cię czy ten fon ma dżojstik czy nomalne klawisze ???!!! Odpowiedz cię plis!

  • 0

    102.  2007-02-21 15:03:20

    @Adusia - ten fonik ma takie połączenie przycisków i joya - tzn. ma czterowkierunkowy manipulator, którym "biega się" po menu, a wszelkie rzeczy akceptuje się przyciskiem po środku - wyprofilowanym na joystick. Tym przyciskiem nie można jednak poruszać się "na boki", można go tylko wcisnąć. Swoją drogą, to straszna głupota, zrobić coś takiego - moim zdaniem skupienie się na jednym rozwiązaniu byłoby lepsze. A joye mają w SE długą i bardzo dobrą tradycję...

  • 0

    103. ~majster  2007-02-21 23:50:40  host: 195.149.64.4

    a czy k 610i robi lepsze, czy gorsze foty niż k 750i?

  • 0

    104. ~zyzmen  2007-02-22 23:02:35  host: 82.160.40.193

    czy macie problemy z dzwiekami?kupilem tego fona i na dzien dobry glosnik charczy oddalem do serwisu i po miesiacu mi go wymienili ale na nowym mam to samo-juz mi rece opadaja i nie wiem czy mam pecha czy to taka seria wadliwa jest.sprawdzie puszczajac na 3/4 skali mp3 i poruszajcie telefonem w roznych plaszczyznach ale nie wstrzasajcie:-)ja juz mama drugi ten model i w obu jest to samo.czekam na wasze opinie

  • 0

    105. ~Ania  2007-02-24 20:06:17  host: 86-63-70-37.asta-net.com.pl

    a jak wgrać mp3?/ z kompa na kome?/ bo jakos nie moge;/

  • 0

    106. ~porki  2007-02-24 21:22:22  host: xdsl-7643.lubin.dialog.net.pl

    on ma irde odp

  • 0

    107. ~  2007-02-25 12:09:44  host: 83-145-189-32.cable-modem.tkk.net.pl

    ??da sie zgrywac gry java z komputera na ten telefon??

  • 0

    108. ~k  2007-02-25 15:22:19  host: cgl66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    cze mam pytanie czy ten fon ma IRDE? jest to wazne oczekuje odp.

  • 0

    109. ~Krakers  2007-02-25 17:47:03  host: afe227.internetdsl.tpnet.pl

    Właśnie Sobie ten fonik kupiłem i nie załuje teraz... ;) Zdjecia robi fajne gorzej z filmikami ;] Mp3 dobra jakość. Jeszcze jedna rzecz bardzo ważna ma kare pamięci :D:D Co się bardzo przydaje. Ogolnie to zawalisty ;p Zerdecznie wszystkim go polecam!!! Pozdrawiam

  • 0

    110. ~Adire  2007-02-25 18:11:22  host: aclr2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A mozna zminimalizoać MP3 i robic cos innego . Odp proszę. dziekuje milym osobom które mi odpowiedza na to pytanie

  • 0

    111. ~  2007-02-27 16:19:30  host: cfq206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    cze mam pytanie czy ten fon ma IRDE? jest to wazne oczekuje odp PROSZE

  • 0

    112. ~kamikaze  2007-02-27 17:18:48  host: fbk242.internetdsl.tpnet.pl

    no jak taki telefonik moze nie miec irdy???respekt

  • 0

    113. ~kamikaze  2007-02-27 17:20:36  host: fbk242.internetdsl.tpnet.pl

    Ania pytala czy da sie wgrac mp3 z kompa na kome.Oczywiscie, ze sie da.Wszystko mozna zgrac tylko trzeba miec irde do kompa lub kabel usb.Pozdro

  • 0

    114. ~kamikaze  2007-02-27 17:22:27  host: fbk242.internetdsl.tpnet.pl

    Jesli ktos chce miec na tel. mp3 i zeby zajmowaly mniej miejsca wystarczy je przekonwertowac.Polecam programik "AudioCommander".pozdro

  • 0

    115.  2007-02-27 20:17:09

    pomozcie! mam trzy tel do wyboru se k610i k750i i nokie 6131 nie umiem wybrac:(

  • 0

    116. ~hhheeellppp  2007-02-28 17:03:27  host: ccz127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witajcie czy ten telefon ma irde pytanie kieruje do włascicieli prosze o odpowiedz bo jak czytam opinie to niekt otzy pisza ze ma a inni ze nie no i nie wiem to jest wazne dla mnie

  • 0

    117. ~Dziubas  2007-02-28 20:43:19  host: ekh164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MAM PYTANIE CZY TEN TELEFON MA SLOT KART PAMIECI ODPISUJECIE SZYBKO PROSZE

  • 0

    118. ~aisha  2007-03-01 18:23:27  host: cga155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hejka!Mam takie małe pytanko;) ile ten telefonik moze mieć max wiadomosci w skrzynce? Bo moj SE K700i jak ma 92 to juz robi problemy! Co mi straaaasszzznie przeszkazda bo jka dla mni 92 to o wiele za malo!;)) a zastanawiam sie nad kupnem tego fonika i mam nadzieje ze miesci wiecej!PROSZE O ODPOWIEDZ!!DZIEKI

  • 0

    119. ~Tomek-Axel  2007-03-03 15:58:29  host: unregister161030239087.c30.msk.pl

    taki cool fon i nie ma irdy ale na całe szcząście teraz każdy ma bluetooth

  • 0

    120. ~cz@rek  2007-03-04 19:15:10  host: cik88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sluchajcie czy ten telefon ma IrDe bo slyszalem juz rozne opinie??

  • 0

    121. ~Grzesio  2007-03-05 21:09:33  host: host-80-54-90-1.eimg.pl

    mikolajek. nie zgadzam sie z tobą bo SE narazie nie ma dobrych joyów. bardzo często one nawalają. ale po za tym wszystko w nich jest spoko

  • 0

    122. ~Grzesio  2007-03-05 21:23:03  host: host-80-54-90-1.eimg.pl

    mikolajek. nie zgadzam sie z tobą bo SE narazie nie ma dobrych joyów. bardzo często one nawalają. ale po za tym wszystko w nich jest spoko

  • 0

    123. ~POMOC  2007-03-06 17:57:46  host: drc122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dostępna pamięć (MB) Złącze kart pamięci MEMORY STICK DUO-!!! Karta pamięci w zestawie (MB) i wy nieumiecie chyba czytac i ppytacie sie czy ten telefon ma karte pamiecie to jest poprostu banalne

  • 0

    124. ~????  2007-03-06 20:37:38  host: 213-238-101-117.adsl.inetia.pl

    tej co lepiej wybrac k750i czy k610i??!!??!! opd plosie

  • 0

    125. ~tomekSE  2007-03-06 21:02:48  host: feg147.internetdsl.tpnet.pl

    mam wielką prosbe:D czy mógłby mi ktoś powiedzieć ile on na serio kosztuje w plusie, albo w orange:D i bardzo bym prosił zeby ktos mi jeszcze powiedział ile kosztuje k800i,w810i, w800i:D POZDRO:D

  • 0

    126. ~ZZ  2007-03-07 17:54:00  host: ib3.rudanet.pl

    mam ten telefon i nie ma on IRDY w opisie jest blad!!! pozdrawiam

  • 0

    127. ~Pagi  2007-03-08 11:39:47  host: client-ultranet-50.wroclaw.dialog.net.pl

    Ten telefon NIE MA IrDA

  • 0

    128. ~czajnik  2007-03-09 19:36:36  host: eic106.internetdsl.tpnet.pl

    ludzie jak możecie pytać gdzie w tym tel jest irda. Jej poprostu NIE MA

  • 0

    129. ~czajnik  2007-03-09 19:40:34  host: eic106.internetdsl.tpnet.pl

    ludzie jak możecie pytać gdzie w tym tel jest irda. Jej poprostu NIE MA

  • 0

    130. ~Kaja  2007-03-10 17:15:01  host: aakh161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Elo. Mam pytanko. W jaki sposob mam wgrac z kompa na fona MP3 ?? mam kabelek USB. Plose o szybka odpowiedz. Z gory thx. PS. Mam go od tygodnia i sprwauje sie dokonale. Szkoda ze nie ma flasha ale zdiatka i tak sa znakomite. PPS. Jeszcze jedno pytanko tak a'propos cio to jest EDGE ?? Hehe x) plz o szybka odpowiedz

  • 0

    131. ~juzef  2007-03-10 18:07:19  host: dwl66.internetdsl.tpnet.pl

    ej na allegro pisze ze w tym telefonie jest i niema Irdy. to ja juz niewiem.

  • 0

    132. ~610i  2007-03-11 08:12:19  host: che100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jet irda i nawet jest wbudowane złącze dysków hdd na tasme usb....

  • 0

    133. ~SK  2007-03-11 18:32:50  host: 86.41.141.105

    Ten telefon jest ddo bani!!! Tam niema czegoś takiego jak IRDA

  • 0

    134. ~Agusia  2007-03-11 18:38:04  host: 86.41.141.105

    Ten telefon niema IRDA bo jest do ... bani!

  • 0

    135. ~ramzes  2007-03-11 21:41:33  host: ecz10.internetdsl.tpnet.pl

    czy ta koma ma wideorozmowy????

  • 0

    136. ~stfu!  2007-03-11 22:40:15  host: cib208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A czy umiecie cytać ze zrozumieniem? I po luj irda, skoro jest bluetooth?!

  • 0

    137. ~michał  2007-03-12 18:30:27  host: aczd209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej mam pytanie czy da się ściągnąć w tym telefonie simloka??prosze o odpowiedź

  • 0

    138. ~  2007-03-12 18:42:40  host: cgr115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    cze ten fon mi sie strasznie podoba wiecie i zamierzam go miec

  • 0

    139. ~juzef  2007-03-12 19:04:41  host: dwl66.internetdsl.tpnet.pl

    ej to jest ta IRDA czy niema? bo w niektorych zrodłach pisze ze jest a w niektorych pisze ze niema... odp

  • 0

    140. ~michu  2007-03-13 11:07:26  host: staticline10537.toya.net.pl

    hej da sie ściągnać simloka z tego tel.narka

  • 0

    141. ~michu  2007-03-13 11:10:42  host: staticline10537.toya.net.pl

    hej ten fon ma irde.

  • 0

    142. ~juzef  2007-03-14 19:03:36  host: dwl66.internetdsl.tpnet.pl

    da sie do niego sciagnąc simlocka?

  • 0

    143. ~  2007-03-18 19:53:43  host: acfq72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Da się robić zdjęcia przednim aparatem czy tylko służy on do wideorozmów?

  • 0

    144. ~dexi  2007-03-20 00:32:59  host: 213.25.48.24

    Nie ma irdy, bo to przeszłość. Za to ma szybkiego bluetootha. Ostatnio poszło coś mi w nim na płycie głównej. Ale z czystym sercem polecam każdemu. Ostatnio w komisach można go spotkać w cenie K750. Ma prawie same zalety. Szybka obsługa kart pamięci. Szybkie działanie menu (lepsze od K750). Świetna jakość MP3 i AAC (tak właściwie to obsługuje pliki z rozszerzeniem .m4a, a nie .aac). Lepszy wyświetlacz (od tego z K750). I bardzo dużo gier 3D. Baterię ma Polimerową (bo inna to by padła po 1 dniu). I tak w nieskończoność.

  • 0

    145. ~Papik  2007-03-20 22:59:54  host: dwi226.internetdsl.tpnet.pl

    Ludzie. Połowy tych pytań nie powinno być! W takich właśnie postach ujawnia się mentalność polaka. Od czego są instrukcje obsługi, strona producenta? Właśnie po to, żeby nie było setki powtarzających się pytań "Czy ten telefon ma IRDE?", "jak wgrać dzwonek", "dlaczego nie moge zmienić tapety". Pozdrawiam i polecam, telefonik rewelacyjny.

  • 0

    146. ~lejn  2007-03-23 11:33:12  host: metalurg.realestate.net.pl

    czy da sie ustawic inny dzwonek sms niz standartowy ???

  • 0

    147. ~granat11  2007-03-23 15:00:34  host: cim116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w ej komie nie ma irdy/,i sluchajcie mnie bo muj stary mial ten telefon!!!telefony nowej generacji maja tylko bluetoothciecei!!!!!!!!!

  • 0

    148. ~olcia  2007-03-25 16:35:17  host: aaoc116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma też aparat z przodu? bo na to wygląda a nigdzie o tym nie pisze ;/

  • 0

    149. ~expert  2007-03-27 14:52:43  host: cqr118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie... ten tel. nie ma IRdY bo to jest przeszłość - teraz jest na czasie Bluetooth, który jest kilkanaście razy szybszy... a kamerę do wideorozmowy ma (na górze macie napisane jako PDA, bo to się tak nazywa. Do ~Kaja: najpierw musisz wgrać oprogramowanie, które daje producent, potem musisz podłączyc tel. i gotowe... Wydaje mi się, że można ściągnąć sim-locka z tego tel. jak z każdego innego... Do ~2007-03-18 19:53 acfq72.neoplus.adsl.tpnet.pl: przedni aparat służy tylko do wideorozmów. A a propos aparatu: myślę, że jest on dobry ale nie lepszy od tego co był w SE K750i, ponieważ ma tylko 2x cyfrowy zoom i nie ma lampy błyskowej. Ogólnie mówiąc tel. bardzo fajny tylko ten paskudny tył... :)

  • 0

    150. ~Blondi  2007-03-28 16:13:03  host: bep129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest swietny:) nie dosc ze ma bajerow na full i calkiem dobrych to w dodatku jest nie drogi;) super!! za 600 zl mozna kupic nowiusienkiego:)pozdrawiam:*)

  • 0

    151. ~wito  2007-03-28 19:25:18  host: 82.141.243.184

    hejo, w irlandii, gdzie teraz jestem ten fon kosztuje tylko 99 euro i jest na karte, a w polsce ile za niego spiewaja???

  • 0

    152. ~Blondasek  2007-03-28 20:37:11  host: bgf168.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chciałam wszystkich poinformaowac ze tez telefon ma irde :) janie wiem co za "pustak" wymyslil ze nie :P nie jest złomem ani przeszloscia... jesli kogos nie stac na ten fonik to chociaz niech nie stwarza pozorow ze sie na tym zna, bo psuje dla k610i renome...:( buziaki do -expert-

  • 0

    153. ~Lalka  2007-03-28 20:40:20  host: bgf168.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludziska... jest wiele stron, ktore mowia wszystko o tym fonie. ja przez zakupem znalazlam testes, a dokladniej jakby symulator telefonu, zobaczylam mnu, sprawdzilam funkcje:)) Polecam ten fonik :* _BuZiOlE_

  • 0

    154. ~alka  2007-03-29 11:11:55  host: 89.127.245.11

    chce kupic ten telefon tylko nie wiem jednego gdzie sie miesci karta pamieci ta wymienna

  • 0

    155. ~Blendi_TBG  2007-03-29 17:00:10  host: epp202.internetdsl.tpnet.pl

    Siema. Nie wiem co wybrać, SE k610i czy SE K750i. Doradźcie PLISSS ! Pozdro

  • 0

    156. ~Blendi_TBG  2007-03-29 17:01:53  host: epp202.internetdsl.tpnet.pl

    Siema. Niewiem który fon sobie kupić - SE k750i, K610i, Nokie 5300, 6131, 6280 czy jakis inny doradzcie PLIS ! Moje gg :2729527 Pozdro

  • 0

    157. ~Dj Eliathanis  2007-03-30 08:29:45  host: epl146.internetdsl.tpnet.pl

    Ja nie wiem kto napisał, że ten telefon wyposażony jest w port IrdA.??!! Ten telefon nie ma Irdy bo niby po co.? To stara technologia wiec na jej miejscu mamy szybki i sprawny Bluetooth, którym możemy się łączyć na odległość do 10m. TYM którzy nie wiedzą co ma ten telefon a tylko udają, że mają go w małym palcu polecam jakąś gazetkę np: Mobile Internet lub testy których w Internecie jest wiele. Pozdrawiam wszystkich użytkowników telefonów Sony Ericsson K610i. :)

  • 0

    158. ~Blendi_TBG  2007-03-30 13:58:56  host: epp202.internetdsl.tpnet.pl

    Do ~expert ! Ty mówiłeś, że PDA to Kamera do Video- Rozmowy ?! HA HA HA !!! PDA - SYMBIAN, PDA to nie Video Rozmowy tylko " SyMbIaN " Pozdro, i weźcie doradźcie czy tego SE k610i kupić czy K750i !!!

  • 0

    159. ~sfinksomaniak;)  2007-03-30 15:42:51  host: cgr42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    na furum tego telefonu nie powinno być wogóle takiego słowa jak irda!!!ludzie z choinki sie urwaliście???jak chcecie mieć irde to sobie kupcie seagema mxy5-2 i sie zachwycajcie transferem danych:)fonik ogólnie bardzo dobry i lepszy od se k750i!

  • 0

    160. ~expert po pomyłce  2007-03-31 13:27:53  host: cni95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do ~Blendi_TBG: faktycznie.... pomyliłem się co do PDA i dziękuję za zwrócenie uwagi... Możliwe, że gdyby nie ten komentarz to dalej żyłbym w niewiedzy... :)))

  • 0

    161. ~niezdecydowana  2007-03-31 13:40:23  host: mm3087.london1.eu.level3.net

    ktory fon jest lepszy k750i czy k610i

  • 0

    162. ~Blendi_TBG  2007-03-31 17:56:46  host: epp202.internetdsl.tpnet.pl

    Do ~niezdecydowana. Ja mam ten sam problem :D Ale raczej wezmę całkiem inny ( NOKIE 6131 ) Jak nie chcesz NOKI 6131 to weź K750i. Pozdro

  • 0

    163. ~pskaw  2007-03-31 19:23:54  host: host-89-230-17-16.miedzyrzecz.mm.pl

    jakie z was palanty ten telefon ma irde, choć przyznaje że jest ona tu nie potrzebna.

  • 0

    164. ~baqqq  2007-03-31 21:42:57  host: 089-101-111075.ntlworld.ie

    no jasne ze ten telefon nie ma irdy ....a po co ona komu,ma blooetotha i wystarczy,za nowiuskiego dalem 99 euro,jest swietny,przedewszystkim wygodny w obsludze i ma dobrej jakosci wyswietlacz,problem polega na tym ze simlock waha sie w cenie od 200-230 zl,pozdrawiam.............

  • 0

    165. ~  2007-04-01 23:17:09  host: xe82.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon w żadnym wypadku NIE MA irdy!jak ktoś nie wierzy niech przeczyta instrukcję,jest dostępna na stronie sony ericssona.Pozdrowienia dla pseudo znawców

  • 0

    166. ~KaMiL??  2007-04-02 17:53:04  host: cdf49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wiem co wybrac!!!!! help czy SE D750i czy K610i czy K750i??? pomocy jest to wazne z góry dzieki za odp!!!:-) :-)))))))

  • 0

    167. ~ili  2007-04-03 21:02:53  host: 84.203.150.32

    Obecnie mieszkam w Irlandii i niedawno dostałam ten telefonik w prezencie i uwarzam ze jest super,jednak zastanawiam sie czy to jest prawda, ze sciagniecie simlocka do SE K610i kosztuje az 200 zl??Chyba to jakas pomylka...

  • 0

    168. ~kasia  2007-04-03 21:06:40  host: 88.220.104.118

    Ze ściągnięciem simlocka raczej nie powinno byc problemu ale kosztuje od 250-300zł. Koszmar. Ja mam go z Irlandii dałam za niego 99 euro + 10 euro na rozmowy przez 8 miesięcy. Oczywiście jest na karte. Na poczatku tez mi nie pokazywał żadnych połączeń, ale poszłam tam gdzie go kupiłam i wymienili na nowy. Poza tym zadowolona jestem z jego posiadania. Oczywiście nie jest idealny. Bateria trzyma max 3 dni i mógł miec lampkę bo wieczorkiem przy świetle nawet jak jest tryb nocny w telefonie włączony to zdjęcia nie mają dobrej jakości. Ale poza tym to w dzien wychodzą super. Nic więcej nie potrzeba :) Pozdrawiam

  • 0

    169. ~Szefu  2007-04-04 19:24:13  host: adar209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy dobrze odtwarza on mp3 i ma radio czy nie raz piszą ze ma raz ze nie odp pls

  • 0

    170. ~kam  2007-04-05 11:36:36  host: cgc43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go i włożyłem karte pop jak mam zrobić żebym mógł se sciągac z gazet rózne rzeczy np dzwonki bo nie moge sie potem polączyć z netem pomocy

  • 0

    171. ~kamuk  2007-04-05 20:34:30  host: cff158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak mam sie dostać do karty sim

  • 0

    172. ~Aguś  2007-04-07 22:56:08  host: aahu129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zastanawiałam się nad SE K610i a Nokią 7360 (podobał mi się jej wygląd,a wcześniej zawsze miałam Nokie) ale wybrałam SE ze względu na znacznie większą pamięć, mp3, bluetooth. Jestem bardzo zadowolona.I wcale nie przeszkadza mi, że nie ma radia.Polecam!

  • 0

    173.  2007-04-08 09:23:46

    Blendi_TBG zdecydowanie polecam K610i. Mam do czynienia z obojgiem modeli i prym wiedzie K610i (budowa - wygodniejsza klawiatura, no i joy solidniejszy, a właściwie cały moduł do nawigacji, wygląd, K610i jest poręczniejszy, UMTS - czyli m.in. videorozmowy). Plusów jest sporo, poza jednym minusem - brak radio w K610i, ale z kartą pamięci 1GB na pokładzie nadrabia tą stratę. ;-)

  • 0

    174. ~kkf  2007-04-08 21:16:52  host: cfi132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    noodle_s jak bys miał doczynienia z tym tele to bys wiedział że nei ma on joya

  • 0

    175. ~patro  2007-04-09 15:36:56  host: bif144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co wy tam wiecie na temat telefonu se k 610i jest spoko i tyle

  • 0

    176. ~lerek  2007-04-10 11:02:00  host: static-62-233-173-110.devs.futuro.pl

    telefonik jest ok nie ma irdy dzojstika lampy blyskowej 72 glosy mp3 ok zdjecia tez brak radio pozatym jest ok za simlocka dalem 270 zl ale mysle nad kupnem k 800i badz nokia n 73

  • 0

    177. ~an70pio  2007-04-13 14:51:20  host: beh91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wiecie może ile ten fonik ma wbudowanej pamięci, bo nigdzie nie mogę znaleźć. dzięki z góry za info. pozdrawiam

  • 0

    178. ~supcio  2007-04-14 10:10:51  host: nat-b7-22.foxnet.com.pl

    mam tego fona jest super

  • 0

    179. ~Andy  2007-04-15 10:56:11  host: epq241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No wiec: Wy kochane debile na forum . Sprawa ird-y dosc mocno sie rozeszła . Pare czopków pisze tu ze ird-a jest nie potrzebana bo to za dobry telefon i ma przeciez Bluetooth . A jak przeslecie plik ktory znajduje sie na telefonie bez Bluetooth ?? A co do radia to jest to duzy minus tego telefonu . I jeszcze jedno telefon gorzej wypada w testach z k750i PRZYKRO MIIIIIIII :) by Andy

  • 0

    180. ~ana-banana  2007-04-17 14:46:21  host: 82.198.250.66

    a ja chcialabym sie dowiedziec co dzieje sie z moim telefonem bo niedziala nagle jak wlaczam to jest wibracja to sie wylacza, albo ja biegne to sie wylacza albo jak sa szybsze ruchy..niewiem co jest z tym telefonem

  • 0

    181. ~remix94  2007-04-17 18:16:42  host: 212.2.101.30

    jaki tel mam wybrac?? SE k610i, SE k750i nokia 6131?? dzieki z gory

  • 0

    182. ~BezIimienna  2007-04-18 15:49:11  host: aakp152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pytanko Mam... Moze, Hmm... Raczej Glupie... Moze Mi Ktos Powiedziec Jak Mam Sprawdzic Ile Mam Kasy Na Kącie ? [ Mam SE K610i, z PLUS-a ] Probowalam Juss Tak Jak Moja Kumpela Ale Nie Dziala x) Help Please Help x) x) x)Plz O Szybka Odpowiedz I Z Gory Thx x)

  • 0

    183. ~Magda.  2007-04-18 18:42:41  host: agp18.internetdsl.tpnet.pl

    kupilem tego fona, ale nie wiem jak go włączyc, pomocy!

  • 0

    184. ~krzy_ho  2007-04-19 00:44:26  host: atd211.internetdsl.tpnet.pl

    k610i jest zgrabny ,lekki i ma wszystko co trzeba jedyne minusy to brak radia i lampy ,ale da się bez tego żyć. K750 to paskudna ,ciężka cegła z idiotyczną zasłonką aparatu ,która będzie po kilku miesiącach latać jak klapa od kibla i joystickiem któremu wróżę max 6 mies normalnego działania ,wiem co piszę bo użytkuję telefony SE od kilku lat (ostatnio t630) ,poza tym k750 ma już połowa Polski i wszyscy gówniarze w gimnazjum ;]

  • 0

    185. ~Obja  2007-04-19 21:23:53  host: cr3-gts.espol.com.pl

    kupiłem na alegro i nie ma nigdzie karty telefonicznej tej takiej małej a jak kupiłam karte pamieci to nie pasuje - to jakiś badzief. dałam 950 złotych i nadodatek sie okazało że brakuje w nim jakiegoś simloka czy coś takiego, wybrakowany ten telefon.

  • 0

    186. ~stfu!  2007-04-21 00:24:49  host: cmc154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Próbował ktoś do niego włożyć dwugigową kartę pamięci?

  • 0

    187. ~Medeah  2007-04-21 03:06:28  host: host-163.107.192.213.cable.satra.pl

    Miałam ten telefon przez miesiąc i był to najgorszy miesiąc - jeżeli chodzi o telefony - w moim zyciu. Po pierwsze małe, bardzo niewygodne i nieporęczne klawisze. Ciężko się wciskają i podczas pisania smsów wolno zmieniaja się literki. Totalna porażka! Po drugie - klawisz służący do łaczenie z Internetem znajduje się pomiędzy klawiszami wstecz i wybierz,a więc takimi z których się często korzysta... a co za tym idzie (w połaczeniu z tym że klawisze sa małe i niewygodne) cały czas się go wciska przez przypadek i łaczy Z Internetem. Miałam przez to 20 minut polączeń mimo iz w ogóle niczego w necie nie sprawdzałam. Kolejna porażka! Dziwie sie dlaczego nikt nie porusza kwesti tego feralnego ulozenia klawiszy, bo ja osobiscie uwazam ze jest to wielki minus dla tego modelu- zreszta jeden z wielu. Po trzecie - tak chwalony wyswietlacz jest maly i w ogole mnie nie zachwyca, poniewaz ma brzydka kolorystyke. Po czwarte - male literki w przychodzacych smsach - niewyraźne i dodatkowo to ochydne biale tło i znak :) który samoistnie zmienia się w kiczowatą narysowana buźke (to chyba jakaś funkcja dla przedszkolaków). Po piąte - w dniu w którym wreszcie się go pozbyłam i sprzedałam nagle okazało się, że karta sim jest zabezpieczona jakimś metalowym gównem, które nie rusza się ani w prawo ani w lewo i w konwencjonalny sposób nie można wyjąć karty - musiałam ją podważyć i wyciągnąć na siłe - na szczęscie się nie uszkodziła. Pierwszy raz w życiu spotkalam się z czyms takim - beznadzieja! Po szóste - w komplecie nie ma słuchawek, a program komputerowy jest tak beznadziejny ze az zal d... sciska. Zero funkcjonalności, nie mozna obciąc piosenek i w ogole nie wiem po co on jest bo z tak ch.... programem ciezko cos zrobić (jesli ktos ma programy chociażby do motoroli v3 lub samsunga i liczy na to ze ten jest podobny to ostrzegam, że mocno się zawiedzie, bo pogramy do wyzej wymienionych telefonow sa swietne).

  • 0

    188. ~Medeah  2007-04-21 03:06:44  host: host-163.107.192.213.cable.satra.pl

    Po siódme - aparat niby ma 2 megapiksele a robi zdjecia moim zdaniem gorsze niz motorola v3, którą miałam, a która ma dużo gorszy aparat (NIBY - bo w porównaniu do k610i w ogóle tego nie widać). Beznadziejny zoom,brzydkie niewyraźne zdjęcia, rozczarowały mnie bardzo, mało opcji w porównaniu do nokii 6280 lub samsunga SGH-d 900 (którego teraz mam i jest po prostu CUDOWNY I REWELACYJNY pod każdym względem:)) Oprócz tego nagrywa krótkie, ograniczone tylko do 25 sekund filmiki. Po ósme - budzik ma tylko opcje narastającego dżwięku co jest strasznie wkurzające bo w ogole go nie slychać. Pomijam fakt, że głośnik w tym telefonie jest z tyłu (!!!) co powoduje, że kiedy telefon leży normalnie, czyli wyświetlaczem do góry to dźwięk budzika lub po prostu połacznia przychodzacego jest przytłumiony i niewyraźny... Nie wiem kto to wymyślił, ale inteligentny na pewno nie był ("cudowni" projektanci "wspaniałych" Sony Ericssonów)... Po dziewiąte - funkcjonalność Menu w tym telefonie jest zadna w porównaniu do Nokii, Samsunga lub Motoroli (miałam co najmniej po jednym modelu z wyzej wymienionych telefonow, więc wiem o czym mówię). Po dziesiąte - dźwięk średni, lekko przytłumiony, odtwarzacz MP3 nie powala, brak jakichkolwiek wizualizacji. Po jedenaste - zdjęcie sim locka do tego telefonu to koszt okolo 200 złotych (podobno jest to spowodowane bardzo drogim sprzetem do ściągania simlocka z tego modelu), a co za tym idzie nie można go drogo sprzedać, a jego wartosc i tak spada w zastraszajacym tempie. Po dwunaste - bateria oczywiscie słaba i ogolnie do niczego (osobiscie rozmawiam gora 30 minut dziennie, mp3 nie slucham bo mam osobny sprzet, robie malo zdjęc, pisze jakies 10 smsow) - trzymala mi w trakcie takiego uzytkowania o jakim napisalam gora 2-3 dni. Baterie formatowalam zgodnie z instrukcjaelefonu to... pozmienialo mi kolejnosc, pododawalo jakies dziwne cyferki i musze wszystko pozmie.

  • 0

    189. ~Medeah  2007-04-21 03:06:55  host: host-163.107.192.213.cable.satra.pl

    Po trzynaste - zapisałam liste swoich kontaktów na karcie Sim a gdy ja przelozylam do nowego telefonu to... pozmienialo mi kolejnosc, pododawalo jakies dziwne cyferki i musze wszystko pozmieniac. Po czternaste - ogolne wrazenie jest tak marne, że zdecydowalam sie napisac tę opinię aby was wszystkich ostrzec, bo ten telefon nie jest wart nawet 1 złotówki! Rozczarował mnie całkowicie, strasznie męczył i jużnigdy w zyciu nie kupie sobie zadnego Sony Ericssona, bo sa to najgorsze g.... jakie kiedykolwiek mialam! Naprawde milion razy sie zastanowcie zanim sie zdecydujecie sie na ten badziew bo poźniej bedziecie mieli duzo nerwow. TEN TELEFON JEST STRASZNY, BRZYDKI, NIC NIEWARTY I JEDYNE CO MOZNA O NIM POWIEDZIEC TO TO, ŻE JEST KUPA ZŁOMU!!!! Ostrzegam i stanowczo NIE POLECAM!!!

  • 0

    190. ~dzinks  2007-04-21 19:31:24  host: acdl234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile kosztuje wgranie polskiego menu do tego tel???prosze o szybko odpowiedz:)

  • 0

    191. ~stfu!  2007-04-22 00:00:51  host: chx171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mniej więcej tyle, co godzina korypetycji z języka [;

  • 0

    192. ~Julian  2007-04-22 02:22:08  host: etna.magma-net.pl

    do Medeah: nerwuska z Ciebie jakich mało, czepiasz się i wyolbrzymiasz, mówisz oględnie i podajesz mało szczegółów a napisałaś prawie trylogię. Sierota z Ciebie, skoro miałaś takie problemy ale istnieją podobno ludzie, którzy wszystko sobie utrudnią, z najprostrzej rzeczy zrobią problem niewiadomo jaki. Więcej dystansu do życia Ci życzę a skoro masz takie problemy z techniką to przerzuć się na poczciwą cegłę nokii 5110 albo zainstaluj sobie analogowy telefon stacjonarny

  • 0

    193. ~Pacek  2007-04-22 17:38:18  host: adi166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do Medeah: jeśli twoim zdaniem, sony ericsson k610i jest do kitu, bo tak wynika z tego co napisałaś, to nie wiem jaki telefon musi ci się podobac.Jesteś po prostu walnięta i nie znasz się na telefonach,ja bym ci kupił jakąś starą cegłe sprzed II wojny światowej, to wtedy mogłabyś narzekac a nie na k610i. Nie znasz się i tyle.

  • 0

    194. ~ka  2007-04-22 21:59:38  host: cez208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dupa a nie 15 sekundowe filmiki ja mmoge nagrywac tyle film ile mam miejsca po prostu ni znasz się na telefonach

  • 0

    195. ~kaamilll  2007-04-22 22:01:36  host: cez208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    aha i jeszcze jedno trzeba byc kaleką żeby nie umie wyciągnać karty sim ktoa przecież musi być zabezpieczoana(i to nie małym metalowym gównem)

  • 0

    196. ~????  2007-04-22 22:02:27  host: cez208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ale słuchawki są w zestawie

  • 0

    197. ~dzinks  2007-04-22 22:08:36  host: acdn107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ile kosztuje godzina korepetycji??

  • 0

    198.  2007-04-22 22:44:41

    *Medeah Nalepiej to tylko narzekać. Czy ktoś Cię przymusił do kupna tego modelu, kiedy Ty chciałaś klapkę czy slidera i nie firmy SE? ad1. A zdjełaś tipsy przed użytkowaniem? Telefon jest mały i nie będzie miał przycisków jak wymieniona przez Ciebie V3. ad.2 Tu się z Tobą zgadzam, mogli to jakoś inaczej wymyśleć. Ad.3 jak w ad1. telefon... A zmieniałaś na jakieś inne motywy? Bo to dzięki nim zmienia się kolorystyka! ad.4 Akurat to dla mnie tylko zalety, a nie jestem dzieckiem! ad.5 Konwencjonalny? Tzn. według Ciebie tak jak w nokii, motce itp.? Być może zabezpieczenie przed samoistnym wypadaniem i ruszaniem nie jest idealne, ale ile razy na dzień wyjmujesz kartę sim? Najpierw trzeba przeczytać instrukcję obsługi!!! ad.6 Prawda, nie jest idealny, a próbowałaś innych programów z neta? ad.7 Aparat robi gorsze zdjęcia niz k750i, a on jest uznawany za lidera w tej klasie (głównie przez brak AF i diody). Ale nie wmówisz mi że robi gorsze niż v3 (0,3 Mpix). ad.8 Nie wiem, może się nie znam, ale które telefony (które nie są klapkowcami i sliderami) mają głośnik z przodu? A gdzie indziej miałby być? Narasatjący dźwięk budzika jest dla mnie zaletą! ad.9 Funkcjonalność menu w SE jest żadna? Dobre, to się uśmiałem! Na pewno lepsze niż w Motorolach! Co do innych się nie wypowiadam bo nie wiem. ad.10 Hmm, a niektórzy uważają za rewelacyjny. Jak dla mnie i biorąc pod uwagę fakt że to telefon komórkowy to bdb. ad.11 Tu racja. Ad.12 No cóż, w motce i samsungu które podałaś to ok. 1-2 dni. Także nie wiem o co Ci chodzi. A co tych cyferek to dziwna rzecz i pierwsze słyszę.

  • 0

    199.  2007-04-22 23:26:24

    *Medeah Ad.13 A w tym przypadku to zależy od karty Sim,która ma mniejszą pojemność od pojemności w tel. przeznaczonej na kontakty i nie uwzględnia polskich znaków, a telefon tak. Ad.14 Czy wcześniej nie sprawdziłaś jego możliwości, parametrów i wyglądu? Nie wzięłaś go do ręki? Powtórze pytanie z początku mojego newsa. Po co go wogóle kupowałaś skoro Ci się tak bardzo nie podobał, a od razu byłaś nastawiona na NIE? Ogólnie rzec biorąc ma on swoje zalety i wady (jak KAŻDY telefon) tylko niektórzy z niektórymi wadami się nie mogą pogodzić i na siłę próbują znaleźć kolejne. Według mnie, telefon godny polecenia, w przypadku wzięcia parametru cena/jakość pod uwagę to jest on naprawdę bardzo dobry. PS. Wogóle, niby prawie 200 wypowiedzi, a praktycznie żadnych konkretnych. Jedynie parę osób (w tym Medeah ;)) jakoś sensownie się wypowiadało na temat tego telefonu. A większość to powtarzane bezsensowne wypowiedzi że to super fon i chce go sobie kupić, czy idiotyczne pytania-przecież widać jak jest opisany wyżej, lub pytania co wybrać - a skąd ja mam wiedzieć czego oczekujesz od telefonu!!!!!! Ogólnie odniosłem wrażenie że w większości wypowiadała się tutaj dzieciarnia której nawet się nie chce poczytać specyfikacji telefonu dostępnej na stronie producenta!

  • 0

    200. ~Medeah  2007-04-23 01:35:51  host: host-163.107.192.213.cable.satra.pl

    do juliana i packa: jeśli dobrze byscie czytali to co napisałam to wiedzielibyscie jaki telefon mi odpowiada, bo jest to wyraźnie zaznaczone (teraz mam samsunga d900 i jestem z niego bardzo zadowolona). Cegla byc moze odpowiada wam - na pewno nie mi... Ja lubie porzadne telefony a k610i taki nie jest. Wiec puknijcie sie w swoje male glowy bo to jedyne co wam pozostalo. Ciekawe jakie wy macie telefony? Pewnie jakies zlomy bo na nic wiecej was nie stac. Wspolczuje Wam - powiniescie sie leczyc... Pzdr!

  • 0

    201. ~Medeah  2007-04-23 01:39:05  host: host-163.107.192.213.cable.satra.pl

    I jeszcze jedno: to nie ja a ten telefon ma problemy z technika... Z telefonem który mam teraz nie mam zadnych problemow, mimo ze jest zdcydowanie lepszy od k610i:)

  • 0

    202. ~Medeah  2007-04-24 02:24:56  host: host-163.107.192.213.cable.satra.pl

    Do PiKi: Jesteśmy dorosłymi ludźmi, więc po co te złośliwości - rozmawiamy na temat telefonu a nie na temat tipsów lub ich braku (a jeżeli już o to chodzi to tipsów się nie ściąga, ale mniejsza o to). Chyba się ze mną zgodzisz?:) Teraz odniosę się do tego co napisałeś: zmieniałam tapety, jasność wyświetlacza i dalej czegoś mi brakowało biorąc pod uwagę fakt, że ma on 256 tys. kolorów. Mimo wszystko uważam, że telefon tej wielkości mógłby mieć trochę większe klawisze, które łatwiej "chodzą", bo to już nawet nie chodzi o samą wielkość tylko o łatwość ich wciskania. Co do tej feralnej karty sim - czytałam instrukcję, ale w niej nie było ani słowa o metalowym zabezpieczeniu ani o tym co z nim zrobić, aby wyjąć kartę. Być może telefon miał jakąś fabryczną wadę - karty często nie wyciągam, w tym wypadku jednak musiałam, bo zmieniałam telefon. Co do programu - nie próbowałam innych gdyż moja ocena na temat k610i skupia się na tym co jest w zestawie, a nie na tym jak sami możemy poprawić jego wady. Po prostu uważam, że telefon należy ocenić na podstawie tego co dostajemy od producenta - taka ocena jest bardziej obiektywna. Nieprawdaż? Jeżeli chodzi o aparat to nie wiem jakie zdjęcia robi k750i więc nie będę wypowiadała się na ten temat - co do motoroli to ona fakt ma 0,3 piksela ale ma inny typ aparatu (VGA). Miałam porównanie w tym samym dniu i według mnie różnica była niewielka. Narastający dźwięk jest kwestią gustu tak samo jak symbol:) zamieniający się w buźkę - Ty to lubisz, ja nie. Napisałam o tym po to, aby inny wiedzieli jak sprawa wygląda. Menu jest podobną kwestią jak ta o której pisałam przed chwilą. Mi osobiście bardziej odpowiada te w v3 i nie widzę w tym nic zabawnego (równie dobrze mogłabym napisać, ze śmieszne według mnie jest to, że Ty uważasz menu w se za odpowiednie, ale po co mam to robić? Taki jest Twój pogląd i masz do tego prawo). Bateria - napisałam ile przy takim użytkowaniu jak moje wytrzymywała mi bateria... Dla porównania - v3 miałam po

  • 0

    203. ~Medeah  2007-04-24 02:36:20  host: host-163.107.192.213.cable.satra.pl

    bateria wytrzymywała mi jakie 5 dni. Teraz w Samsungu d900 po trzech dniach używania stracił dopiero 1 kreskę. Co do karty sim być może jest tak jak napisałeś, choć kontaktów miałam ok.100 a ona jest w stanie zmieścić więcej, więc nie wiem dlaczego tak się stało. A teraz odpowiedź na pytanie, które najbardziej Cię nurtuje: nie byłam źle nastawiona do tego telefonu od samego początku. Wyboru wielkiego nie miałam - zmieniałam sieć i ten telefon był jedną z propozycji operatora i niestety najlepszą z nich w tej cenie. Tak wyglądała ta sprawa. Myślę, że warto dozbierać trochę pieniędzy do tych za jakie można kupić k610i i kupić coś lepszego. Co do reszty dotyczącej komentarzy na forum to całkowicie się zgadzam. Niestety jak widać nic w tej kwestii się nie zmienia... Pozdrawiam!

  • 0

    204. ~Medeah  2007-04-24 02:52:43  host: host-163.107.192.213.cable.satra.pl

    Do Ka...: czy Ty w ogóle wiesz o czym Ty piszesz, bo zachowujesz się tak jakbyś w ogóle nie miał tego telefonu. Trzeba być kaleką, żeby nie widzieć problemów z tą kartą sim (gdybyś w ogóle potrafił czytać to widziałbyś, że ją w końcu wyjęłam,a po drugie - napisałam 25 sekundowe, a nie 15). Oczywiście, że musi być zabezpieczenie karty, ale na pewno nie takie. W każdym z telefonów, które miałam zabezpieczenie było, ale kartę można było wyjąć normalnie - tu NIE. Więc zanim zaczniesz kogoś obrażać, to najpierw się zastanów nad tym co piszesz.

  • 0

    205. ~jes  2007-04-24 07:04:41  host: 82.160.17.234

    czy ktos wie jak wylaczyc calkiem dzwiek na jakas osobe?;(

  • 0

    206. ~WRC  2007-04-24 09:12:12  host: dzy118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zdecydowanie zgadzam się z Medeah. ten telefon to porażka. Ja akurat mam K800i i jest ok.. Natomiast siostra ma 610i i miałem porównanie. 610i i aparat z 2 mega pięknie brzmi ale foty robi tragiczne. Jeszcze na zewnątrz przy ładnej pogodzie ujdą w tłoku ,ale w pomieszczeniu to zapomnij. Moja stara mota E 398 robi podobnej jakości a być może lepsze bo bez takich szumów, a nawet SE 510i z 1,2 Mpx nie wiem dlaczego robi o niebo lepsze foty, choć to niby niższy model u SE. Wyświetlacz- porażka stara E398 ma lepszy. Jeśli chodzi o menu to łatwo mi było sie poruszać bo mam k800, ale klawisze w 610i są niewygodne. Ogólnie nie polecam tego telefonu. Przed zakupem warto się nim dłuższy czas pobawić i porównać inne. Jeśli liczycie na fajne foty to omijać ten telefon z daleka.

  • 0

    207. ~WRC  2007-04-24 09:13:29  host: dzy118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Aha jeszcze jedno zaletą 610i -tak twierdzi moja siostra- jest piękny kolor. Hehe.

  • 0

    208.  2007-04-24 12:05:49

    *Medeah Być może za ostro w niektórych miejscach zareagowałem, i za to przepraszam. Widzę że nasze poglądy na temat tego telefonu różnią się w niektórych miejscach. Po prostu mamy troszkę odmienne oczekiwania co do telefonu i z tąd różnice. Nadal wydaje mi się że po prostu nie dałaś szansy temu telefonowi, tak jak to było na początku z moją lepszą połową w chwili, kiedy się przesiadywała z Nokii na SE, widząc w nim same wady i ciągle krytykując, ale po jakimś czasie przyznała mi rację... Nawet nie wiesz jak trudno zmienić swoje przyzwyczajenia, Ty się przyzwyczaiłaś do menu Motoroli i innych i dlatego uważasz że w SE jest kiepskie i to się tyczyło większości Twoich zarzutów. W końcu wybrałaś d900, gratuluję, naprawdę dobry tel., ale zauważ że jest on klasę wyżej niż k610, a co za tym idzie i cena rośnie, a można tak iść w nieskończoność, bo kolejny model ma cośtam więcej i lepiej, a dołożyć trzeba kolejną stówę. Ogólnie w porównaniu tych dwóch SE wychodzi słabo, albo nawet i bardzo słabo. Ale nie każdego stać na tego samsunga. Chciałbym też sprostować Twoją wypowiedź, a mianowicie VGA to nie typ aparatu tylko słownie przyjęta nazwa rozdzielczości w jakiej tel. robi max. zdjęcia, i tak VGA = 649*480 pix, a to daje 0,3 Mpix. Podsumowując to życzę miłego korzystania, oby obyło się bez nieprzyjemnych rozczarowań. Ps. Nie znam się na tipsach, nie używam ;-)

  • 0

    209.  2007-04-24 12:39:28

    Teraz troszkę się przyjrzałem Twojemu nowemu nabytkowi i nie jest on wolny od wad (co nie znaczy że k610i go nie posiada): 1. nie ma 3G, ale w Polsce jeszcze daleko do nagminnego korzystania z tej usługi, 2. obudowa też jest zrobiona z kiepskiego plastiku, 3. specyficzne otwieranie d900 (choć może to byc zaletą) 4. telefon musi zostac włączony (z trybu uśpienia), żeby zobaczyć nieodebrane połączenia, 5. nie ma profili dzwonienia, 6. ograniczona ilość melodii dzwonka sms, 7. połączenia nie mogą być przefiltrowane na odebrane, nawiązane, nieodebrane. Ale jak Ci to wszystko pasuje, to ok, każdy ma inne potrzeby! Pozdrowienia.

  • 0

    210.  2007-04-24 12:41:43

    *Medeah Teraz troszkę się przyjrzałem Twojemu nowemu nabytkowi i nie jest on wolny od wad (co nie znaczy że k610i go nie posiada): 1. nie ma 3G, ale w Polsce jeszcze daleko do nagminnego korzystania z tej usługi, choć może się okazać hitem, 2. obudowa też jest zrobiona z kiepskiego plastiku, 3. specyficzne otwieranie d900 (choć może to byc zaletą) 4. telefon musi zostac włączony (z trybu uśpienia), żeby zobaczyć nieodebrane połączenia, 5. nie ma profili dzwonienia, 6. ograniczona ilość melodii dzwonka sms, 7. połączenia nie mogą być przefiltrowane na odebrane, nawiązane, nieodebrane. Ale jak Ci to wszystko pasuje, to ok, każdy ma inne potrzeby! Pozdrowienia.

  • 0

    211. ~boskiboss  2007-04-24 15:12:44  host: feg147.internetdsl.tpnet.pl

    czy moze byc ktos tak laskawy i powie mi kiedy wyjdzie se k620i??

  • 0

    212. ~snake  2007-04-24 20:07:46  host: host-89-229-247-251.grudziadz.mm.pl

    co wy gadacie ja sobie kupuje ten telefon bo ma szybki transfer neta i 56mb własnej pamięci przeczytałem to na stronie soniacza a na dodatek sony ericsson to teraz najlepsze telefony

  • 0

    213. ~Maćko  2007-04-25 09:38:34  host: bw186.internetdsl.tpnet.pl

    wie ktoś ile może kosztować sciągnięcie simlocka z angielskiej sieci 3 ?

  • 0

    214. ~wierny  2007-04-25 14:36:22  host: ggk42.internetdsl.tpnet.pl

    witam wszystkich uzytkownikow mam pytanie czy zdiecie sim locka z tego telefonu jest naprawde takie ciezkie bo ja probowalerm i albo nie chca sciagnac albo kosztuje to 250-300 zl

  • 0

    215. ~stfu!  2007-04-26 15:13:21  host: chy229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam telefon od kilku dni i jak narazie mogę się wypowiadać o nim w samych superlatywach :] Design jak i wykonanie świetne, nie zgodzę się, że klawisze są źle rozmieszczone, imho są rozmieszczione optymalnie, ani razu nie wcisnąłem nieten klawisz co trzeba. Korzystając z aparatu umieszczonego w telefonie można wykonywać naprawdę ładne zdjęcia, pod warunkiem dobrego oświetlenia, w pomieszczeniach wychodzą znacznie gorzej, ale można temu zaradzić dokupując za ok. 100 zł. lampę błyskową. Menu jest niezwykle funkcjonalne, dostęp do wszystkich funkcji jest niezwykle łatwy i szybki. Po podłączeniu słuchawek jakość MP3 jest bardzo dobra, pokusiłbym się o stwierdzenie, że lepsza niż w moim Creative Muvo. Na + również bardzo fajne motywy wgrane standardowo. Pozostaje mi dokupić lampę błyskową, przejściówkę na mini jacka i gigabajta pamięci, a będzie wtedy 10/10.

  • 0

    216. ~olo2000pm  2007-04-27 00:30:45  host: nat-krl.karolin.pl

    Telefon bardzo fajny,klawiatura wygodna i czytelna,co najważniejsze,nie zanika zasięg(w poprzednim aparacie było to nagminne). Jak dla mnie,zdjecia robi dobre,a porównywanie go z modelami o kilkaset złotych droższych jest nieporozumieniem. Polecam go.

  • 0

    217. ~Tele  2007-04-27 16:27:03  host: cgl212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W porównaniu do k750i , W810i i D750i ma 2 razy szybszy procesor i wszystko działa płynniej.Nawet częstotliwość odświeżania w menu jest większa :) Jak odpaliłem JBenchmark 3d to w k610i na High Quality miał 9 klatek a W810i zaledwie 2-3.Zdjęcia fakt robi minimalnie gorsze ale to przez brak autofocusa i minimalnie niższą rozdzielczość ( w k750i jest 1632x1234 a w k610i 1600x1200) Polecam go ze względu na wygląd i szybkość działania. Super telefon pod każdym względem (po co komu Irda i Radio?? :D ) Gorąco Polecam.

  • 0

    218. ~stfu!  2007-04-28 01:28:06  host: ciq151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To jest tak, że jak ludzie mają upodobania muzyczne na poziomie radia eska to narzekają na brak radia

  • 0

    219. ~oskiii  2007-04-28 07:57:04  host: 83.2.24.2

    Czy ten telefon ma 2 aparaty??? (tak misze w parametrach)

  • 0

    220. ~nika  2007-04-28 18:56:35  host: chello089078086199.chello.pl

    no ja niestety zaluje ze zmienimal k750i na ten model,oczywiscie wyglad nie porownywalnie ladniejszy (czerwony), latwiej zrobic zdjecie,szybciej,zalezalo mi takze na tym by nie bylo takiego dzojstika,ale zdjecia,tragedia,tym bardziej ze dlatego chcialam taki telefonik i nie wiem czy mam pecha czy to tak jest,ale jak tylko nie zablokuje klawiatury to cos sie wlacza,gdzies es wysle,bardzo jest czula,a nat to juz wogole czesto sie wlacza,no i obudowa mi peka,narazie tak nie widac... :(

  • 0

    221. ~marcin_25  2007-04-30 12:51:15  host: akd206.internetdsl.tpnet.pl

    do zdjec to sobie kupcie aparat...telefon nie sluzy do zabawy tylko do kantaktu z ludzmi!!!

  • 0

    222. ~yurichika  2007-05-01 09:21:45  host: azj133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jestem posiadaczką tego telefoniku od wczoraj i musze powiedziec ze jestem ogromnie zadowolona . telefonik jest mały lekki i zgrabny. wyswietlacz piękny duży, a menu i wszystkie aplikacje chodzą zadziwiająco szybko. poprzednio miałam nokię n73, która miała jedynie lepszy aparat, bo cała nokia chodziła bardo wolno, a aparat robil bardzo wolno fotki.

  • 0

    223. ~fajny ziomek  2007-05-03 10:29:00  host: unregister121031239087.c31.msk.pl

    do snake.se to juz nie sa najlepsze telefony.najlepszymi telefonami sa teraz nokie.

  • 0

    224. ~  2007-05-04 12:29:15  host: 217.96.105.6

    Medeah to debil ten tel ma wszystko bo go mam i zdiecia robi takie jak samsung d900

  • 0

    225. ~kojo  2007-05-10 11:52:12  host: aata204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czemu nie zapisiuje zdjec na karcie

  • 0

    226. ~Patryk  2007-05-12 14:48:16  host: nat-243-13.man.bydgoszcz.pl

    Ja mam pytanie czy mugby mi ktoś pomuc wybrać Telefon bo kończy mi sie umowa i mam problem z wybraniem. Czy wziąść telefon Sony Ericsson k750i czy Sony Ericsson k610i. Prosze was o pomoc piście na forum lub na mojego E-mail pumaczek@wp.pl

  • 0

    227. ~stfu!  2007-05-12 18:16:10  host: cjk121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Po pierwsze to radzę słownik ortograficzny wziąć do ręki... :/

  • 0

    228. ~asdasdfasf  2007-05-13 10:28:02  host: 217.153.180.6

    Mam ten telefon od 1-go miesiąca. Jest to pierwszy model Se jaki posiadam. Co do oprogramowanie to działa poprawnie, poruszanie się po menu nie stanowi jak dla mnie żadnych problemów. Zdjęcia robi dobre jak wiadomo gorsze w pomieszczeniach, ale porównywałem z SE k750i i zdjęcia wychodziły z k610i bardziej ostre(podczas ruchu lepsze robi k750i). Jedyną wadą jaka mi się pojawiła to wyłączył się w kieszeni. Przyczyną tego jest luz jaki występuje pomiędzy telefonem a baterią który przy gwałtownych ruchach powoduje utratę styku baterii z telefonem. Jak używałem telefony z firmy Noki tego typu problemu nie miałem. Nie wiem czy to jest wada fabryczna czy też uszkodził mi się podczas podróży bo go przywiozłem z Irlandi. Pozdro dla wszystkich.

  • 0

    229. ~csdas  2007-05-13 10:39:14  host: 217.153.180.6

    Napisze krotko klawiatura działa poprawnie, zdjęcia robi Ok, ma czytnik kart pamięci, mały, lekki, wygląd ok. A co do wcześniejszych wypowiedzi odnośnie klawisza od Internetu trudno znaleźć aparat telef. który nie ma takiego przycisku i jeszcze umieszczonego tak aby nie był na wierzchu. Tylko motorola ma dobre rozwiązanie gdyż można sobie zablokować tą aplikacje. A tak telefony z firmy Nokia posiadają taki przycisk zazwyczaj jest to zero, samsungi chyba posiadają największe przyciski łączące z Internetem.

  • 0

    230. ~~marcu~  2007-05-14 08:35:10  host: ajp100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest bardzo dobry i o wiele lepszy od k750i wiem bo mialem k610i jest o niebo szybszy, ma lepszy wyswietlacz a zdjecia robi prawie takie same

  • 0

    231. ~baldessarini  2007-05-15 08:46:05  host: 217.97.145.193

    Kończy mi się umowa i nie wiem, który tel. mam wziąść : SE K750i, K610i, czy może NOKIE 6131. Jakbyście mogli, to pomóżcie

  • 0

    232. ~vergil  2007-05-17 17:34:22  host: 213-238-68-155.adsl.inetia.pl

    230>> bierz śmiało K750i. Wczoraj przyszedł do mnie z Orange i jestem nim cholernie miło zaskoczony. POLECAM, z całego serca. Świetny fon. :)

  • 0

    233. ~stfu!  2007-05-18 00:29:21  host: cjk5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    asdasdfasf: Jak najbardziej wydaje mi się, że to wyącznie wina twojego egzemplarza, bądź też jego eksploatacji, gdyż mi ani razu się nic podobnego nie zdarzyło. ;]

  • 0

    234. ~Sosnowiczanin  2007-05-18 19:37:31  host: ip-83-238-131-50.netia.com.pl

    W Sosnowcu na ul. 1 maja(salon "GIT") ściągają simlocka za 60 zł. Wiem bo ściągałem :)

  • 0

    235. ~hidery  2007-05-19 17:34:11  host: host-100-141.gprsbal.plusgsm.pl

    w sosnowcu ściągają simlocka za 60 zł?? cos jest chyba nie tak, 60 zł za podłączenie telefonu do kompa i naciśnięcie kilku klawiszy?? tez sosnowiec to taka wieś ze jedna osoba potrafi sciągac simlocka?? dziwne. w wiekszych miastach to kosztuje max 10-15 zł. szanujcie sie ludzie. i swoje pieniądze tez.

  • 0

    236. ~  2007-05-21 19:46:30  host: 87.116.193.129.debica193.tnp.pl

    mieszkam w miescie debica kolo rzeszowa, i w kazdym salonie w jakim bylem sciągniecie simloka kosztuje 100 zl, 2 miesiące temu chcieli az 300 zl za sciągniecie simlocka, albo wy cos bajerujecie albo ci goscie chcą sie szybko dorobic

  • 0

    237.  2007-05-22 08:50:24

    to dlatego ze do nie dawna nie było sposobu na zdjęcie simlocka do tego modelu (db2020). Od niedawna można, a niektórzy chcą na tym zarobić lub żeby im się zwróciła kasa za poniesione inwestycje(kable itp).

  • 0

    238. ~Kermit  2007-05-22 20:52:54  host: aczc145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanko czy tą baterie trzeba formatować?? Proszę o pilną odpowiedź.

  • 0

    239. ~topak7  2007-05-22 20:59:38  host: bfw144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam tego fona, ale za zdjecie simlocka "fachowcy" proponują mi 200 zł. Telefon jest sprowadzany z Irlandii. Co ja mam robic ludzie? Nie da się jakoś taniej?? I podobno telefony z wysp mają specjalną blokadę, uniemożliwiającą ściągnięcie simlocka czy coś w tym stylu (przynajmniej tak powiedział mi gościu, który chciał za zdjęcie simlocka 80zł, ale po nieudanej próbie taki tekst mi właśnie powiedział) Czy to prawda?? Prosze o szybką odpowiedź. Pozdro!!

  • 0

    240. ~mirusiek  2007-05-23 11:56:45  host: 85-220-52-252.dsl.dynamic.simnet.is

    Mam taki telefon o 7 miesięcy i jestem bardzo zadowolony. Po pierwsze bardzo wytrzymała na ścieranie obudowa,pracuje fizycznie i nieraz stuknę gdzieś aparatem.Nie ma na nim nawet ryski.Po drugie bardzo czytelne menu, ładna grafika, bardzo duże możliwości książki telef.no i ładne zdjęcia naprawdę jakość jest OK-ale pod jednym warunkiem w dobrym oświetleniu,w pomieszczeniach jest tragicznie.Reasumując warto go kupić mały a wielki.

  • 0

    241.  2007-05-24 09:50:15

    Po pierwsze formować a nie formatować, a po drugie nie trzeba.

  • 0

    242. ~diego  2007-06-01 13:33:02  host: 217.8.182.102

    hej !! mam pytanko ten fonik ma pada czy nie ???

  • 0

    243. ~Frakas  2007-06-01 22:04:51  host: btq86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy ten tel zapisuje gierki po przesłaniu na niego prze bluetooth czekam na odpowiedź

  • 0

    244. ~Eustachy  2007-06-02 22:31:15  host: cnp154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wideokonferencje... ktos moglby rozwinac ten temat ???

  • 0

    245. ~mich_bra  2007-06-03 11:51:23  host: cbq167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    slyszalem ze nie mozna zablokowac klawiaturki w se k 610i, czy to prawda???

  • 0

    246. ~iwanek0  2007-06-04 17:55:02  host: cbq218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To ten fonik nie mam IRDY!?!?!?!?

  • 0

    247. ~tt  2007-06-07 13:11:01  host: adaq118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    prawda jest taka ze mozna zablokowac klawiature :P

  • 0

    248. ~  2007-06-07 14:54:57  host: static133.debica228.tnp.pl

    mam ten fonik i jest super i mich bra da się zablokować klawiaturę tylko czeba umieć podobają mi się te wideo rozmowy

  • 0

    249. ~dawido 9  2007-06-07 14:57:44  host: static133.debica228.tnp.pl

    mam ten telefon i jest spoko i mich bra da się zablokować klawiaturę tylko czeba umieć podobają mi się te wideo rozmowy

  • 0

    250. ~Peejaa  2007-06-08 07:42:36  host: fhq210.internetdsl.tpnet.pl

    Nie bierzcie se k750 poniewaz po 3 miesiecy od kupna zaczoł sie zacinac dziołstik>>

  • 0

    251. ~  2007-06-08 12:05:01  host: feg147.internetdsl.tpnet.pl

    za niedługo kończy mi sie umowa i nie wiem co wybrać czy SE k550i czy może SE K610i Jak by ktoś mógł to niech mi pomoże:D

  • 0

    252. ~lud  2007-06-12 16:43:44  host: cfi69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam mam pytanie i DylemaT nie wiem co wybrać czy samsunga D600e czy z400 czy SE K750i czy K610i???????????? wielki dylemat helllllllllllPPP naprawde doradzcie!!

  • 0

    253. ~KOMPROMIS  2007-06-14 15:59:08  host: abzq158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    SCIAGAMY SIMLOCKI I WGRYWAMY POLSKIE MENU KOSZT 40 ZL ZA KAZDA Z TYCH USLUG. OLSZTYN HALA URANIA ZAPRASZAM. CO DO TELEFONU TO POZA KARTA PAMIECI PARAMETRAMI JEST GORSZY OD K750 NIE MA RADIA, LAMPY BLYSKOWEJ, USTAWIEN FORMATU ZDJECIA ALE JEST DUZO LZEJSZY OD k750

  • 0

    254. ~nov  2007-06-14 18:16:38  host: dma139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pare pytań. czy do tego telefonu dzialaja motywy z k750i? czy jest są w nim aplikacje takie jak videodj i music dj???

  • 0

    255. ~nov  2007-06-14 18:26:39  host: dma139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pare pytań. czy do tego telefonu dzialaja motywy z k750i? czy jest są w nim aplikacje takie jak videodj i music dj???

  • 0

    256. ~reggie  2007-06-14 21:17:19  host: ip-89.171.49.148.crowley.pl

    porównując K750i oraz SE K610i to zdecydowanie polecam ten drugi.chociazby z tego wzgledu ze K610 jest mlodszy o rok bo produkcja zaczela sie w lipcu 2006...Poza tym ten joistick w K750...Szybko sie wyrabia, wiem z doswiadczenia.K610 jest o niebo lepszy,prosty w obsludze, zgrabny, ladny i wygodny !!!

  • 0

    257. ~  2007-06-15 13:42:51  host: ip-84.38.160.60.resman.pl

    do LUD jeżeli chcesz mieć radio to weź sobie k750i k610i nie ma radia i trochę gorszy aparat bez flesza ale wyglądem przewyższa K750i. Nie posiada Joya, już nie chodzi o to czy się psuje czy nie bo różne są opinie na ten temat, chodzi o to jak tobie jest wygodniej, mi osobiście wygodniej jest bez joya. Kupiłem k610i i jestem bardzo zadowolony jakby ktoś miał jakieś pytania to pisać na gg - 2394017. Ktoś na forum się pytał czy można w tym telefonie zablokować klawiaturę ;DDDDD pytanie naprawdę na wysokim poziomie rozbawiło mnie to niezmiernie ;DDDDDD To tak jak się zapytać czy wdychanym przez nas powietrzu jest tlen ;) pozdrawiam

  • 0

    258. ~Endzi  2007-06-15 22:33:34  host: dor80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tez posiadam ten tel i jestem zadowolona. Szczególnie z pamięci. Poprzedni tel SE K310i :| Ten o niebo lepszy:D

  • 0

    259. ~FireMn  2007-06-16 15:32:06  host: aacu63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon i uważam że jest bordzo dobry. Wszystko działa szybko i bez problemów. Ma świetne mp3. Jedynym minusem który zauważyłem to brak diody która przydałaby sie chociaż jako latarka:)

  • 0

    260. ~kędzior  2007-06-18 18:46:06  host: abtn62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    miałem kupić k750i ale kupiłem k610i ..... i jestem zadowolony....k610i jest intuicyjny, łatwy w obsłudze i co najważniejsze nie ma joysticka, który w SE sprawia problemy....do k750i trzeba się trochę przyzwyczaić bo ma trochę błędów, które zostały naprawione w k610i osobiście polecam ten telefon Mam go 2 m-ce i jeszcze mnie nie zawiódł :D

  • 0

    261. ~pele  2007-06-18 19:40:10  host: emx231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie: czy w tym telefonie można robić zdjęcia w trybie poziomym tak jak w k750i? Czy joystick się nie zepsuje po 3 miesiącach?

  • 0

    262. ~pele  2007-06-18 19:42:11  host: emx231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak gra głośnik w tym telefonie? Dosyć głośno czy raczej ciszej tak jak w 750i?

  • 0

    263. ~  2007-06-18 20:57:34  host: ewy47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Też muszę wybrać między tym fonikiem a K550i... z wyglądu ten bardziej mi się podoba pozatym ma wygodniejsze klawisze (kawisze od K550i są MASKAKRYCZNIE MALUTKIE) Czy aparat od K610i jest naprawde taki kiepski z pomieszczeniach? Telefon z którym męcze sie od 2 lat ma aparat na którym każdy kolor jest taki samy - szaro szary:P

  • 0

    264. ~pele  2007-06-19 22:46:20  host: end45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak gra głośnik w tym telefonie? Dosyć głośno czy raczej ciszej tak jak w K750i?

  • 0

    265. ~Zw1  2007-06-23 15:26:30  host: buz117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jestem okrutnie wymagajacy jezeli chodzi o telefony. Ten jest genialny. Za duzo dobrych rzeczy zeby go wymieniac, wiec wymienie wady: -brak idry (wg dosc duza wada) -latwo porysowac ekran (niestety trzeba futeral jezeli komus zalezy by go nie porysowac) -brak EDGE : -wg mnie troszke niewygodnie przyciski: wlaczania mp3 i glosnosci (guzik aparatu - OK) a teraz szczegolne rzeczy ktorych kiedys w telefonach bardzo mi brakowalo: -praktycznie NIEOGRANICZONA ilosc smsow w skrzynce (mam ponad 700 i telefon nic nie tnie - dlaczego? patrz nizej) -KAPITALNY procesor, mozna powiedziec ze duzo za szybki jak na ten telefon, ale dzieki temu wszystko FRUWA sms+mp3+java w tle zero ciecia -ultra szybka JAVA to wlasciwie tyle. Telefon jaknajbardziej polecam. Jest to moj najlepszy telefon w zyciu. Pozdro.

  • 0

    266. ~akita  2007-06-23 23:47:09  host: gjq242.internetdsl.tpnet.pl

    mam tego fona i mi sie bardzo dobrze sprawuje polecam... do 257- typie gadasz jakbys był kurde najmądrzejszy na świecie pewnie jesteś zasyfiałym metalen xD...

  • 0

    267. ~biker  2007-06-24 11:37:13  host: bme65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon posiadam od 3 miesięcy. Zastanawiałem się nad K750i, ale nie żałuję wyboru. K610i jest ładniejszy i zgrabniejszy, poza tym nie zależało mi na radiu, lampie błyskowej i irda która i tak marnie działa. Dużym plusem jest zewnętrzna karta pamięci (posiadam 1GB), przejrzyste menu, szybki soft, wygodna klawiatura. MP3 i aparat lepsze niż w E50. Minusem jest podatna na ścieranie przy krawędziach obudowa (pokrowiec?), przydałaby się bateria o trochę większej pojemności, chociaż do rozmów wystarczy. Telefon użytkowany jest intensywnie, czasami ponad 1000 minut połączeń wychodzących w miesiącu. Jak na razie bezproblemowo, polecam!

  • 0

    268. ~beata  2007-06-24 18:07:32  host: aars39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moze mi ktos powiedziec jak formować baterie w tym telefonie??

  • 0

    269. ~00000000  2007-06-25 17:44:37  host: cfn211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czyt ona ma miejsce na smycz?

  • 0

    270. ~Miki  2007-06-26 14:27:09  host: chello089076075032.chello.pl

    Bardzo fajny telefon. Duzy plus-nie tnie sie. Czwsto slucham mp3 i gram i jeszcze nigdy sie sie nie zacial. Zdjecia robi dobre. Nie jest taki ceglasty jak np. nokia N70. Ogolnie-super i jestem zadowolony. Mam tylko jedno pytanie. Da sie dolaczyc taki glosniczki jak np. w SE W200i?

  • 0

    271. ~diabollos  2007-06-26 21:24:46  host: 195.136.67.213

    hehehe tel 3g a bez radia i flasha. bez jaj.posiadam k550i i jestem w nim zakochany.a poza tym po co sie pchac dzisiaj w 3g skoro umts jeszcze u nas raczkuje?hmmm

  • 0

    272. ~DamiaN  2007-06-26 21:33:27  host: urke.aonet.pl

    Mam go od dzisiaj i jestem zachwycony :P nawet z kartą 64 mb jest dużo miejsca na gry itp. PS: czy wasz kabel usb też śmierdzi? :P

  • 0

    273. ~xtx  2007-06-27 12:05:23  host: pc-224-141.sti.net.pl

    Do Beata: Li-Polymer to bateria stosowana w nowych telefonach. K610i nie jest w tym przypadku wyjątkiem i też posiada taką baterię. Może nie wszyscy wiedzą, ale tych baterii się nie formatuje bo są pozbawione efektu pamięci. Słyszałem opinie, że formatowanie tych baterii powoduje przepalanie ogniw w nich zawartych, a co za tym idzie zmniejszenie ich pojemności. Ile jest w tej opinii prawdy? Nie wiem, ale wole nie ryzykować i nie przeładowywać tej baterii. Co chodzi o sam telefon, nie wiem od czego zacząć... Odbierałem go w Plusie z pewną obawą, po złych doświadczeniach z K700i, ale niepotrzebnie. Telefon ma stabilne oprogramowanie i szybki procesor. Po zdjęciach nie spodziewałem się rewelacji, ale okazało się, że wychodzą na bardzo przyzwoitym poziomie. Pierwsze cyfrówki z matrycą 2mpx często robiły gorsze zdjęcia. Zarówno głośnik słuchawki jak i dzwonka jest bardzo dobrej jakości i po zmianie początkowych ustawień usłyszy go nawet przygłuchy. To co może drażnić to: przycisk internetu umieszczony w nieodpowiednim miejscu, brak możliwości (albo i jest tylko jeszcze tej opcji nie znalazłem) wyłączenia go i trochę za małe przyciski z boku obudowy. Te wady to jednak za mało by się zrazić do tego telefonu i dlatego szczerze go polecam! Zastanawiałem się nad kupnem K750i, K550i lub D600, ale wybór uważam za trafiony! :) Do 000000000: Teraz chyba wszystkie telefony mają miejsce na smycz. Ten ma takie miejsce umieszczone od spodu obudowy. Takie dwie spore dziurki umieszczone obok siebie. :)

  • 0

    274. ~Mlody  2007-06-28 14:17:10  host: av-net.pl

    jakiej wielkosci karte pamieci mozna wsadzic do tego telefonu

  • 0

    275. ~karakan  2007-06-28 21:55:12  host: bbservice37.mmpnet214.tnp.pl

    Jaka moze byc tu karta najwieksza?

  • 0

    276. ~patysia  2007-06-29 14:17:36  host: abyt13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chciałam zasięgnąć porady, bo mam zamiar zakupić telefon i zastanawiam się nad K610i , i z waszych opinii wynika że opłaca sie go wziąść?

  • 0

    277. ~Kuba  2007-06-30 01:50:07  host: cin165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ktoś napisał że ten telefon nie ma joysticka... A to coś po środku to niby co?!

  • 0

    278. ~Kuba  2007-06-30 01:53:02  host: cin165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanko: ten telefon ma radio?

  • 0

    279. ~Tomus  2007-06-30 14:47:39  host: ait139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tez ma K610i i jest bardzo zadowolony robi swietne zdjecia swietne filmiki i wogole super mp3 piekny telefon

  • 0

    280. ~bill  2007-06-30 15:50:43  host: 109-229.echostar.pl

    kupił bym go ale NIE MA ON RADIA ORAZ LAMPY BŁYSKOWEJ !!!! K750i Jest lepszy !!

  • 0

    281. ~armand  2007-06-30 16:42:51  host: acmj163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam. jak w tym telefonie sprawuje sie joistick?? szyko sie wyrabia??

  • 0

    282. ~deem  2007-07-02 17:16:55  host: 75-14.espol.com.pl

    Radia to ja slucham w pracy lub samochodzie, a na codzien kozystam z mp3 ;D wiec jezeli preferujecie muzyke wedlug wlasnego gustu to wiecie o co mi Come On ;) LOL a no w radiu przeciez sa jeszcze informacje i rozrywka (inwektyw, kabaret pod wyrwigroszem, itp. itd.), ale ja kozystam z Era Blueconnect i chodzi szybciutko:) . Sony Ericsson k610i przewyzsza o klase k750i jako telefon, choc k750i ma lepszy aparat (CyberShot) ale k610 za to odpowiada wideokonferencja co dla mnie jest o wiele lepszym atutem. Zdjecia sa bardzo dobre i jezeli nie dopada was delirium ;) i reka nie lata zdjecie sa prakktycznie identyczne. Kupilem k610i i jestem z niego bardzo zadowolony ten telefon ma wszystko, chodzi szybko, nie wlancza sie 3 minuty tylko 30 sekund, wraz z lista kontaktow, mp3 player na wysokim poziomie, aparat 2mpx, technologia 3G, nic dodac nic ujac. a jak ktos chce radio w nim to na allegro sa do niego sluchawki wraz z radiem i problem z glowy. Jak dla mnie ? Bomba !

  • 0

    283. ~kapa  2007-07-02 22:19:33  host: dwb170.internetdsl.tpnet.pl

    to gówno nie telefon, miałem go około 3 miesiące, kilka razy dziennie mi się restartował, a niekiedy całkiem wyłanczał. Ciesze sie ze się go pozbyłem i ODRADZAM KUPNA, lepiej kupic d600/w810i

  • 0

    284. ~wasyl  2007-07-03 02:14:27  host: 83-71-104-159.b-ras1.chf.cork.eircom.net

    ja kupilem ten telefon w sieci 3 w irlandi i faktycznie jest zajebisty no i tam mozna kozystac z dobrodziejstw umts bez problemow

  • 0

    285. ~Hamster  2007-07-03 18:21:47  host: 77.88.178.94

    Miałem ten telefon jednak pomimo mocnego procesora szybko mi sie znudził. Nie można robić zdjec w nocy (brak flasha),brak radia(chociaż to akurat mały minus:P), irytował mnie też źle zamieszczony guzik internetu.Wszytskim komu sie znudził polecam gorąco W810i oraz k750i.

  • 0

    286. ~niunio  2007-07-04 22:47:28  host: h-245-218.belchatow.msk.pl

    ja mam pytanko o co hosi z tym aparatem? dlaczego on ma 2 aparaty? nie kapuje tego, po co to?

  • 0

    287. ~KsRydzyk  2007-07-05 00:13:58  host: host1.flatpla.net

    Witam, niedlogo kupuje ten telefon, ale czytalem Wasze opinie, i niejestem pewien czy on ma galke :| moze mi jakis wlasciciel tego telefonu napisac czy posiada on owa galke?? zgory dziekuje i pozdrawiam :)

  • 0

    288. ~ejk  2007-07-05 11:37:15  host: h-245-218.belchatow.msk.pl

    o co chodzi z tymi dwoma aparatami??

  • 0

    289. ~'Rydzyk  2007-07-05 12:26:32  host: host1.flatpla.net

    Witam, czy ten telefon ma joystick?? bo w opiniach poisze ze nie, a na zdięciach wyglada jakby mial... Pozdrawiam i czekam na odpowiedz :)

  • 0

    290. ~db  2007-07-06 22:37:47  host: chello062179089188.chello.pl

    Do 177. - nie ma, to tylko przycisk, który można wcisnąć.

  • 0

    291. ~k610i  2007-07-07 18:05:21  host: chello089079133168.chello.pl

    mam tego fona i jestem z niego zadowony. Swietnie sie sprawuje i ma duzo funkcj

  • 0

    292. ~xerox  2007-07-08 17:13:04  host: acwg154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam jedno pytanko czy w tym fonie głosno gra muzyczka czy nie ??

  • 0

    293. ~KsRydzyk  2007-07-11 10:59:18  host: host1.flatpla.net

    Wg. mnie gra glosno kupilem go dwa dni temu :) ale mialem problem z simlokiem :/ podobno trzeba pojakis logach chodzic, i kosztowalo mnie to 50 zł :/ a w jednym miejscu bylo nawet za 130- 180 zł !!!

  • 0

    294. ~Kamson  2007-07-12 10:09:59  host: proxy3.bsk.vectranet.pl

    Mam Ten telefon i jestem z niego zadowolony, muzyka gra głośno, nie ma joya wieć sie nie popsuje :P

  • 0

    295.  2007-07-13 19:56:42

    Moje pytania do uzytkownikow tego telefonu sa konkretne: czy w plusie daja do tego telefonu sluchawki, czy jak sie ma sluchawki to mozna pisac sms, grac i robic inne rzeczy podczas sluchania muzyki i ostatnie glupie - upewnijcie mnie ze to nie jest joystick to na srodku :) Z gory dzieki za odpowiedz.

  • 0

    296. ~Globus  2007-07-13 21:14:41  host: cgc220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam k610 i jestem z niego bardzo zadowolony. Nie ma radia, nie ma dżojstika (jest to jedno-funkcyjny przycisk). Ma głośniki stereo tak więc można słuchać (dosyć głośno) muzyki. Zdjęcia wychodzą świetnie, filmy też. Strony internetowe wchodzą szybko, nie ma problemu z obsługą internetu.

  • 0

    297. ~KsRydzyk  2007-07-14 20:41:01  host: host1.flatpla.net

    WItam, wie ktos moze jak wyłączyc tą ciągle migającą diode na górze obudowy ??

  • 0

    298. ~Ule3ka;)  2007-07-15 21:14:51  host: bzk104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nio niestety tej ciągle migającej diody u góry nie da sie wyłączyc

  • 0

    299.  2007-07-16 23:38:30

    hej hej poradźcie mi bo chce sobie kupic SE k610i albo K750i i nie wiem który wybrać? jakieś sugestie?

  • 0

    300.  2007-07-17 14:15:00

    siemka.mam pytanko:co to jest ten "soft"????piszcie!!!

‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-146-179-146.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet