Sony-Ericsson K608i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson K608i Opinie o Sony-Ericsson K608i

Sony-Ericsson K608i

w sumie: 127
  • 0

    1. ~psikus  2005-06-14 14:10:00  host: ans50.internetdsl.tpnet.pl

    ladny telefon sympatycznie sie prezentuje :)

  • 0

    2. ~Dawid  2005-06-15 18:05:00  host: ahy11.internetdsl.tpnet.pl

    Sony ericsson niewątpliwie zmienił ogólny wygląd swoich nowych telefonów, ale niestety to chyba źle, bo prezentuje się dobrze(tylko dobrze). Na telefon z takimi parametrami powinien być cudowny a nie tylko ładny. No i chciałem jeszcze zauważyć, że sonyericsson wprowadził 72. głosową polifonie!!!!1

  • 0

    4. ~makoban  2005-06-25 23:23:00  host: 80.48.115.2

    zainteresowany: jak chcesz to ci moge sprzedac w cene promocyjnej za zeta i dorzuce jeszcze startówke popa... heh

  • 0

    5. ~xllx  2005-07-19 19:50:00  host: 85.219.137.68

    Naprawde piekny tylko ma braki np.karta pamieci i Sony Ericsson robia sie powoli standartami ja mam nowego Alcatela 757 to tez jest piekny telefonik a jak ukaze sie u nas Alcatel S853 to dopiero bedzie bomba mysle ze niedlugo.

  • 0

    6. ~dani  2005-09-23 12:58:16  host: cfc2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    k600 czym rozniew sie od k608i ktury jest leszpy

  • 0

    7. ~Lucases  2005-10-06 14:33:55  host: mail.sit-up.tv

    mam tylko jedno pytanie. jaki ma sens branie w Polsce telefonu 3G??

  • 0

    8. ~lol  2005-11-10 12:53:24  host: 212.182.68.150

    taki że jak wejdzie telefonia 3g ty już będziesz mieć telefon ;D ale można by było jeszcze poczekać z rok może 2 aby weszła do nas na stałe :D

  • 0

    9. ~zyzia  2005-12-01 20:00:09  host: afc6.internetdsl.tpnet.pl

    witam ..mam ten telefonik moge wam go sprzedac za 800zl hehe ..szczerze mowiac ..jest super ma wszystko czego sie chce od zycia ..ale troche wolno pracuje ;/ nie to co nokia :( niestety ..

  • 0

    10. ~dami  2005-12-08 13:05:24  host: ddh129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon jest taki wolny ??????? ale ogolnie to jet extra zaj...sty

  • 0

    11. ~new_krzysiek  2005-12-08 19:48:25  host: wb66.internetdsl.tpnet.pl

    uzywam ten telefon i musze przyznać ze jest bardzo fajny zdjecia muzyka wypas... mala uwaga do tego telefonu musi byc nowsza karta sim nie starsza jak 6mies inaczej tel sie wiesza ale przy nowszych kartach telefon zajefajny:D mala wadą jest jedynie brak wymiennej karty memory no ale czy przy 33MB wlasnej pamieci tel.jest to potrzebne? polecam pozdrawiam

  • 0

    12.  2005-12-12 01:51:17

    Co ma karta sim do wieszania???????
    Jak się wiesza to jest wada opragramowania!!!!!!

  • 0

    13. ~EGO  2005-12-22 18:48:58  host: dial-3197.lubin.dialog.net.pl

    KAZDY SE (poczynajac od modelu T65 jakies 2 lata temu) WIESZA SIE I MA PROBLEMY Z PODTRZYWANIEM SESJI GPRS!!!!!!!! O i tyle. TO WADA SOFTU> Firma jest do bani

  • 0

    14. ~Prezesss  2006-01-02 10:41:53  host: bum186.internetdsl.tpnet.pl

    Jak dla kogos ten telefon ma za mało pamieci to niech sobie zobaczy SE V600i (to jest prawie identyczny telefon za identyczna cene) tyle ze stworzony dla sieci Vodafone.

  • 0

    15. ~wuju  2006-01-05 12:14:47  host: 193.128.110.33

    jestem posiadaczem tej zabaweczki jest super tylko mogli by dodac tytanowa szybke bo juz rozwalilem

  • 0

    16. ~Piotrek  2006-01-06 20:23:14  host: ehost-34.mtm-info.pl

    ma on mp3 czy nie??

  • 0

    17. ~CWANIAK  2006-01-17 15:24:32  host: host-81-190-121-142.gdynia.mm.pl

    jestem ciekawy czy ma kamere i mp3 :)

  • 0

    18. ~MX  2006-01-18 21:58:55  host: phantom.teldom.pl

    Map kamere i mp3 jakby ci sie chciało przeczytac to u gory to pisze no ale po co to komu nie

  • 0

    19. ~zagubiona:)  2006-01-20 13:15:51  host: ann242.internetdsl.tpnet.pl

    chca mi kupic teki telefon a ja nie wiem czy bedzie dla mnie dobry... dla mnie telefon powinien byc szybki i przedewsystkim nie za duzy i z takimi bajerami ajkie on ma;] jak sadzicie??

  • 0

    20. ~Sebek  2006-02-18 18:40:02  host: abng54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ile możba zrobić zdjeć w formacie 1024x768
    na karcie pamięci 32mega

  • 0

    21. ~MArek  2006-02-27 07:29:48  host: 213-238-81-159.adsl.inetia.pl

    kupiłem sobie sony k608i i niech mi ktos powie gdzie zmienia sie długosc nagrywania filmu bo narazie mam ustawione na 9 sek a chciałbym aby nagrywało mi tak jak u znajomych czyli dłuzej nawet do 6 minut

  • 0

    22. ~sachem  2006-03-02 22:02:19  host: c183-108.icpnet.pl

    aparat to tylko zabawka, jeśli chcesz robić zdjęcia to sobie kup nikona d200... nie zapominaj, ze tel służy do dzwonienia :|

  • 0

    23. ~berdys  2006-03-20 19:04:01  host: duu140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zyzia@ laski bez, wole isc do komisu w Katowicach i kupic go za 650 zeta z gwarancja. smiech...

  • 0

    24. ~berdys  2006-03-20 19:05:30  host: duu140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    EGO@ bredzisz. Jak nie umiesz skonfigurowac tego telefonu i go poprawnie uzywac, to oznacza ze nie telefon jest do bani ale Ty ;) pozdro ;)

  • 0

    25. ~  2006-03-31 19:57:54  host: ebq34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bede mieć to (hyba) ale wacham się między motorola V3 a K608i

  • 0

    26. ~liba~~  2006-04-02 12:47:10  host: aya153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    obecnie jestem posiadaczemu tego telefonu jest on duper radio jest zajefajne. jedyna wadą jest tylko słaby głosnik i mało pamiecki

  • 0

    27. ~tami  2006-04-06 12:16:05  host: 217.96.23.2

    dajcie jakiegos linka gdzie mozna sciagnac polskie orpgramowanie

  • 0

    28. ~niezdecydowana:)  2006-04-15 16:54:34  host: 82.139.61.166

    prosze o pomoc !! bo nie wiem co mam wybrać czy ten sony ericsson k 608i czy k 700i?? pomóżcie mi niech ktoś w tychnotkach odpowie mi porosze!!!!!!!!!!

  • 0

    29.  2006-04-17 14:35:54

    siema, ile trzyma w nim bateria, najlepiej jakby odpowiedzial posiadacz tego tel bo na stronie SE glupoty pisza

  • 0

    30. ~predator  2006-04-22 10:00:25  host: ubek.info

    a ja mysle że za dużo robią modeli podobnych do cegieł

  • 0

    31. ~  2006-04-22 10:01:40  host: ubek.info

    a na 32MB można zrobić ze 80 zdjęć w tej rozdzielczości

  • 0

    32. ~tomi  2006-04-26 15:24:07  host: bratek.ogr.ar.krakow.pl

    mam go dopiero dzień ale jak narazie to zajebisty sprzęt;1.3 MPX, 256000kol,radio z RDS, UMTS,odtwarzazc MP3,33MB, USB czego chcieć więcej...no moze tylko karty pamięci...:))

  • 0

    33. ~blanca  2006-05-07 08:38:00  host: unregister049027239087.c27.msk.pl

    Świetny telefon.mam go od miesiąca.

  • 0

    34. ~MireX  2006-05-08 20:58:04  host: dpu233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go od 3 dni, jest super. Pamieci może nie za wiele, ale do robienia zdjęć używam soniaka dsc-h1,nie telefonu. Niczego mu nie brakuje.

  • 0

    35. ~wilczurka  2006-05-08 22:05:19  host: dsy53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tel ma mp3 i karte wymienną?

  • 0

    36. ~rodzio27  2006-05-18 15:42:27  host: h115n2fls303o1099.telia.com

    mp3 ciekawe czy ma i wymienna karte pamieci

  • 0

    37. ~Mareczek  2006-05-19 17:40:02  host: ip-83-238-215-128.netia.com.pl

    Zdjęć w rozdzielczości 1024x768 można wykonac (przy wolnej całej pamieci) około 80.

  • 0

    38. ~  2006-05-20 10:35:15  host: dex81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie jaka roznica pomiedzy tym a k600i?I czy to ma karte pam?

  • 0

    39. ~BoB@k  2006-05-20 10:38:10  host: chello081018220028.chello.pl

    mp3 ma, a co do wyboru między k700i a k608i to
    100% lepszy jast k608i - więcej bajerów np. wideo rozmowy, k700i według mnie jest zbyt popularny, każdy go prawie ma

  • 0

    40. ~cichy bob  2006-05-29 14:32:20  host: abmt148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chce kupić fon.moim zdaniem jest na topie i wogule gites...

  • 0

    41. ~Sabcia  2006-05-31 08:17:02  host: mondraszewscy.tauzen.net

    fajny telefonik..ja mam z Angli ..50 zeta simlock :| ale pamięc mała :/

  • 0

    42. ~gwiazdka130  2006-05-31 12:39:31  host: 193.151.48.137

    Ile u was trzyma bateria bo u mnie 1 dzień czy mam cos z bateroia? czy on tak trzyma i czy u was trzeba aktualizowac sieć by muc zadzwonić np

  • 0

    43. ~  2006-05-31 14:24:35  host: host86-138-156-113.range86-138.btcentralplus.com

    @gwiazdka130- musi byc cos nie tak z twoja bat. bo moj trzyma ze 5 dni a i duuuzo dzwonie i zdjecia pstrykam,

  • 0

    44. ~Łuk@sz  2006-06-04 09:19:53  host: bfg126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie do posiadacza lub poinformowanego na temat tego telefonu. Chodzi mi o aparat czy można nim robić zdjęcia normalnie pionowo czy tylko poziomo bo na wszystkich symulacjach internetowych po wcisnieciu na aparat telefon jest obracany na poziomo.Prosze o pomoc bo zamierzam go kupić.

  • 0

    45. ~patryq  2006-06-05 15:34:31  host: aasg253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie nauczcie się czytać zanim o coś spytacie...wszystko jest napisane!!

  • 0

    46. ~gielas  2006-06-08 21:19:49  host: cen146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jest to super telefonik jakość zdjeć prawie jak w D750i wyświetlacz też jest ok niezłe kolorki i wogule jest spox :)

  • 0

    47. ~Łuk@sz  2006-06-09 16:22:40  host: bft116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To pokaż mi gdzie ! Tyle słów napisałeś a zamiast tego można było tylko napisać czy można i krócej i konkretniej.

  • 0

    48. ~  2006-06-15 11:22:51  host: proxy.koba.pl

    ja mam ten telefon i bardzo mi sie on podoba,jest lepszy od k700i

  • 0

    49. ~aldo  2006-06-17 13:57:29  host: edi170.internetdsl.tpnet.pl

    dziwi mnie że brak w tej tabelce wszystkich danych np. mp3,waga, akumulator kto to opracował????

  • 0

    50. ~elize14  2006-06-18 13:20:41  host: eec107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    naprawde fajny telefon! Ile on przeciętnie kosztuje?? Chcialabym go mieć! I to bardzo! On jest poprostu eXtra!!! :)

  • 0

    51. ~pitrek  2006-06-19 12:19:19  host: bga248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    brakuje mu tylko złącza kart pamięci a tak to jest spoko bo co to jest 32mb na dzisiejsze czasy

  • 0

    52. ~dawo  2006-06-23 17:25:59  host: egg162.internetdsl.tpnet.pl

    można nim nagrywać wiecej niż 9 sekund?

  • 0

    53. ~inka  2006-06-25 14:07:27  host: cmc4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefon jest świetny ale ma mało pamieci

  • 0

    54. ~Weronik@  2006-07-09 16:11:03  host: ACCB5294.ipt.aol.com

    Czy jest może w tym telefonie złacze karty pamięci??? I czy w tym telefonie można podgłościć dzwonki??

  • 0

    55. ~sachem  2006-07-14 00:56:49  host: c183-108.icpnet.pl

    oczywiście, ze można nagrywać wiecej niż 9 sekund, złącza nie ma, dzwonki podgłośnić można :] Polecam telefonik, na prawde solidny no i nie ma problemu z dżojstikiem... :)

  • 0

    56. ~kupiec  2006-07-22 14:15:25  host: ddw157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chce kupic ten telefon ale nie wiem czy nie kupic k600i albo mxy6-2 doradzcie ile mozna nagrywac filmow i dzwieku??

  • 0

    57. ~awiro  2006-07-23 21:06:22  host: fcw202.internetdsl.tpnet.pl

    potrzebuje instrukcje do sony ericsson k608i wiecie gdzie jom moge znalezc w necie po polsku???

  • 0

    58. ~breeder  2006-07-24 14:49:03  host: host-81-190-234-198.chelm.mm.pl

    zawalisty fonik mam go drugi dzien swietny i sie niezawiesza

  • 0

    59. ~ziomuś  2006-07-26 11:01:37  host: 83.68.79.198.mielec79.tnp.pl

    a czym sie różni k600i od k608i??!! ;|

  • 0

    60. ~fen1987  2006-07-31 09:41:29  host: abeu132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    słuchajcie! mam problem;( kupiłem se k608i, mam go około 1 miesiąca i ostatnio wyłączyłem tel. żeby zmienić karte, po zmienie karty tel. juz sie nie włączył;((wogóle) niewecie co sie mogło stać?? help!

  • 0

    61. ~Alunia  2006-08-03 22:38:40  host: axz15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam was.Od wczoraj mam ten telefonik,jest spoko.Fotki robi niezłe:Dmp3 również spoko.Także polecam go:):):)

  • 0

    62. ~Han  2006-08-05 17:30:20  host: ap114.internetdsl.tpnet.pl

    A ma odtwarzacz MP3 ?????

  • 0

    63. ~lala  2006-08-07 11:25:47  host: abz46.internetdsl.tpnet.pl

    ma on mp3??????

  • 0

    64. ~  2006-08-15 15:58:23  host: 62.93.41.7

    ILe on stoi w Angli??Odp

  • 0

    65. ~  2006-08-15 15:59:16  host: 62.93.41.7

    Są dostępne inne kolory obudowy??

  • 0

    66. ~piter  2006-08-17 16:03:30  host: ccm118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile stoi w polsce ceną??

  • 0

    67. ~Grzechu  2006-08-21 22:23:07  host: abze42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam!
    Chciałbym się dowiedzieć czy w tym modelu występuje dość denerwujący dźwięk podczas robienia fotek?

  • 0

    68. ~pati  2006-08-22 13:49:28  host: abxe147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mozna nagrywac na nim filmiki 1:30 sekund tylko trzeba umiec to zrobic :D

  • 0

    69. ~Dawid  2006-08-26 20:17:12  host: fbk242.internetdsl.tpnet.pl

    kurde a ja na allegro widziałem ten telefon z kartąpamięci memory stick mini czy jakoś tak 64 mb!! wieć ktoś może mi wyjaśnić w końcu czy tu jest karta pamieci czy nie??

  • 0

    70. ~chorus  2006-08-26 21:45:50  host: 83.68.79.233.mielec79.tnp.pl

    ma on wymienne obudowy bo na allegro nie ma zadnej obudowy do niego??? a nie pasowala by obudowa od k600i??

  • 0

    71. ~cubolec  2006-09-03 18:27:39  host: xdsl-6458.elblag.dialog.net.pl

    posiadam wlasnie telefon SE K608i. Nie rózni sie prawie niczym od SE V600. Polecam tamtejszy model ze wzgledu na mniejsza cene a jakosc taka sama.

  • 0

    72. ~Giacomino  2006-09-04 12:59:45  host: dcf254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten tel jest super mam go juz mieha i jka narazie wszyscy mi go zazdroszcza ;]

  • 0

    73. ~tomek509@tlen.pl  2006-09-06 12:16:54  host: aul196.internetdsl.tpnet.pl

    mam k608i, on ma wszystko: mp3, videokonferencje, radio, aparat 1,3mpix, irda, bluetooth.
    Jednak szukam do niego obudowy, czy ktoż moze wie gdzie moge ja dostac?

  • 0

    74. ~  2006-09-09 14:26:20  host: abj226.internetdsl.tpnet.pl

    powiedzialby ktos czy na ta karte pamieci ! ! ja tez na allegro go widzialem z karta a niektorzy pisza ze nie ma !!

  • 0

    75. ~  2006-09-10 10:51:46  host: host-89-228-220-152.kalisz.mm.pl

    se k750i jest o wiele lepszy

  • 0

    76. ~885  2006-09-10 16:43:40  host: 80.244.131.163.mielec131.ptc.pl

    Mam problem ze zgraniem na ten tel czegokolwiek, clay czas blad wyskakuje,

  • 0

    77. ~Fire  2006-09-10 18:33:27  host: 212.106.128.20

    Sony Ericsson k 750i nie jest wcale lepszy bo niema w nim UMTS a w k608i jest

  • 0

    78. ~ravi  2006-09-16 21:35:42  host: xdsl-10988.zgora.dialog.net.pl

    czym sie ruznią v600i k600i k608i

  • 0

    79. ~Tomek  2006-09-27 22:25:47  host: user-87-248-80-211.promax.media.pl

    K600i to podstawowy model dostępny w wolnej sprzedaży, K608i i V600i - modele typu exclusive dla sieci Three "3" i Vodafone. Posiadają także dodatkowo radio z RDS czego nie ma k600i

  • 0

    80. ~NataSha  2006-09-29 21:08:15  host: ajz99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik dosc duzy ale super:) jest bardzo wytrzymaly,(wytrzymał wszystkie moje przygody wakacyjne,wiec naprawde jest OK) ma wiele funkcji, które sa naprawde przydatne polecam:)!

  • 0

    81.  2006-09-30 20:52:17

    ma on karte pamieci czy nie ????

  • 0

    82. ~  2006-10-01 20:19:10  host: 87-205-93-5.adsl.inetia.pl

    ludzie zadaja ciagle te same denerwujace pytanie typu "a ma mp3?" boshe, albo czytajcie wszystkie komentarze, albo opis telefonu tam jest wszystko! i odpowiadam, ma mp3 ale karty pamieci nie ma niestety! aaa noi na allegro to mogą walić głupoty na maxa, też moge napisac że mam do sprzedania nokie 3310 z kartą 1gb żeby se wgrać pare dzwonków mono

  • 0

    83. ~  2006-10-02 10:38:25  host: afg250.internetdsl.tpnet.pl

    czy mozna w tym modelu wymienic obudowe???

  • 0

    84. ~zblesiu  2006-10-04 20:42:01  host: cnet-u-252-203.petrus.pl

    czy ten telefon ma zlacze kart pamieci???????

  • 0

    85. ~  2006-10-08 18:33:07  host: ego234.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i jestem z niego zadowolony szkoda tylko że nie ma złącza kart pamięci

  • 0

    86. ~lm  2006-10-13 21:23:22  host: 88.213.132.107

    nie ma karty pamieci, w zestawie jest kabelek usb i sjakies 32mb pamieci wbudowanej do dyspozycji

  • 0

    87. ~K@rlu$i@  2006-10-13 23:39:20  host: vy254.internetdsl.tpnet.pl

    Ja też jestem szczęśliwym posiadaczem tego fona. Naprawde polecam wszystkim, w moim nie ma żadnych usterek i wszystko działa. Tylko oczywiście moje fony są zawsze masakrycznie zdarte. I ten nie był wyjątkiem,dlatego zastanawiam sie czy da sie zmienić obudowe,ale jutro jade pojeździć po sklepach,żeby coś sie dowiedzieć :D

  • 0

    88. ~rider  2006-11-06 17:06:45  host: ays186.internetdsl.tpnet.pl

    zamiezam kupic sobie ten fonik i mam takie pytanie czy nie ,jak dlugie mozna nagryfac filmiki??

  • 0

    89. ~WOJACZEK_;D  2006-11-18 17:40:41  host: sub201-24.elpos.net

    prosze was powiedzcie cos o tym czy sie psuje dzoj czy sie nie zawiesz czy po jakims czasie telefonik bedzie mi dzial

  • 0

    90. ~jonasz  2006-11-24 14:57:42  host: bqd27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten fon!!i wyciaglem z niego karte sim i wlozylem z plusa i telefon p[rzestal dzialac!1wina SOFTU??

  • 0

    91. ~kierowcabombowc  2006-12-15 14:23:34  host: komptp6.wsz.tarnow.pl

    ale syfff...nie ma mmc!!! moj sx1 to ma wszystko

  • 0

    92. ~smyrek  2006-12-23 14:59:08  host: host-81-190-138-165.olsztyn.mm.pl

    Mam go z miesiąc i uważam go za fajną kamure ma co trzeba, slot kart fakt moglby być ale nie nażekam, ladne kolory polifonia git, mp3, nie wiem czemu ale wav mi nie chodza;/, zdjecia robi przy dobrym swietle bardzo dobre, ale jak jest zle swiatlo sa troche szare,ktos pytal jak dlugie filmiki nagrywa? zalezy ile ma sie wolnej pamieci;] przy 32mb wolnej pamieci mozna by bylo i z godzine nagrywac, nawet mysle ze wiecej. pisze jeszcze raz TEN TELEFON NIEMA SLOTÓW NA KARTY PAMIĘCI.

  • 0

    93. ~ie3  2006-12-23 21:55:02  host: lan-0.elomza.pl

    mam ten telefon od pol roku i jak na razie zero problemow , cudowny wyswietlacz odtwarza mp3 , ma troszke malo pamieci zeby zmiescic wszsytkie ulubione mp3 ale odtwarza rowniez inne formaty poza tym ma radio. Wazna rzecza jest tez wytrzymalosc przezyl troszke upadkow i mimo to ani razu sie nie zawiesil ,a soft mozna zmienic bez problemu na ten z k600i.

  • 0

    94. ~  2006-12-30 23:09:04  host: do-atman.stk.com.pl

    witam mam zamiar kupic ten telefon i mam pytanie czy w tym telefonie idzie ustawic mp3 jako sms niech mi kktos odpowie

  • 0

    95. ~adamus  2006-12-30 23:10:37  host: do-atman.stk.com.pl

    witam mam zamiar kupic ten telefon i mam pytanie czy w tym telefonie idzie ustawic mp3 jako sms niech mi kktos odpowie

  • 0

    96. ~smyrek  2007-01-18 01:42:28  host: host-81-190-144-158.olsztyn.mm.pl

    To jeszcze raz ja:] Chciałbym wyjaśnić wszystko co ma czego nie ma , co może czego nie może. Może przypisywać dzwonek mp3 na dźwięk sms, może przypisywać zdjecia do kontaktu , można sluchac mp3 i w tym czasie oglądać zdjęcia jakie się zrobiło (ale nie można robić zdjęć przy wlączonym aparacie). Ten telefon nie ma żadnego slota na karte pamięci, ma wbudowane w moim przypadku 34mb z tym jest różnie, ale ogólnie jest od 32 do 34mb. Dla tych co niewiedzą to długośc filmików zależy od wolnej pamięci. Jak pisałem wcześniej aparat 1.3mpx w dobrym oświetleniu robi bardzo ciekawe zdjęcia, ale w ciemnych mijscach, szarych, zdjęcia są nienajlepszej jakości, szare, ciemne(można pomuc sobie "trybem nocnym" lub latareczką, lub tym i tym na raz czesto przez to zdjęcia w ciemnych pomieszczeniach robione na bliskie odległości są dobre, a przy efekcie "czarno białe" jest malutka róznica miedzy czarno-białym zdjęciem robionym w oświetlonych miejscach). Niepodoba mi sie w nim to że przednią kamerką niemożna robić zdjęć tak jak np. w K610i. Telefon nie jest wolny, szybki też nie ale jak miałem wcześniej Siemensa c65, to K608 wali go na łeb,po prostu nadąża=)(Jedno ale musi być, a więc, ale gdy ma się w pamięci telefonu kilka zdjęć o rozdzielczości 1mp i wchodzi się w folder "Zdjęcia z aparatu" telefon zwalnia. Gdy się już wejdzie,przegląda sie szczerze mówiąc niezadobrze te zdjęcia, najlepiej w tym przypadku zdjęcia wysłać na PC, przy pomocy kabla, ja osobiście używam podczerwieni. Ale przy grach java i ogolnym użytkowaniu telefon działa migusiem:], bateria trzyma nieźle.

  • 0

    97. ~grzybek  2007-02-08 12:50:05  host: dlf222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kozaczek telefonik polecam wszystkim, ma wszystko co potrzebne tylko niestety brak slotu na karty , lecz to niepszeszkadza 33mb wystarczą mi mam na nim z 15 super gierek3d w pyte mp3 pociętych, w huj motywów.STARCZY

  • 0

    98. ~kamil  2007-03-05 22:12:12  host: ip-193-19-212-18.static.metro.comel-it.com

    iwe ktos gdzie dostac do niego obudowe??????????????????????????????tyle mowy o nim a o obudowie nic

  • 0

    99.  2007-03-09 17:39:40

    Witam! Mam ten telefon od ponad 1.5 roku. Ogólnie uwazam go za dobry ale... mój pierwszy model podzialal sobie 2 miesiace. Przy nagrywaniu filmiku zwiesił sie tak ze juz nie udalo sie go włączyc, wymienili mi na nowy. Z tym juz nie mam takich problemów nagrywam dość długie filmiki i nic sie z nim nie dzieje. Jest troszke duzy ale za to ma fajne funkcje jak np videorozmowy co jest plusem ... i nie tylko te. Polecam mimo ze pierwszy mój model był niewypałem... moze włascicielka mu nie odpowiadała ;))) Pozdrawiam

  • 0

    100. ~Radar  2007-03-13 18:56:56  host: bjl15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefonik od kilku miechów i bardzo bardzo bardzo go polecam => największym minusem jest brak slotów :/ pozdro

  • 0

    101. ~k600i`  2007-04-04 08:13:56  host: acgj80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    taki sam jak k600i tylko inna obudowa

  • 0

    102. ~john  2007-04-07 20:55:53  host: aboe34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile mp3 mozna zmiescic na tym telefonie?

  • 0

    103. ~znawca  2007-04-07 21:35:28  host: aboe34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak nie wiesz to ci powiem.bierz śmialo bo zmieści sie okolo 80 mp3 spokojnie.kupuj a nie pozalujesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    104. ~wladca  2007-04-09 12:44:43  host: abnz47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    lipny telefon!nawet go nie kupujcie!jak kogos z nim widzicie to znaczy ze sie buduje bo nosi cegly.jest duzo wiekszy niz pisze producent.mialem taki to wszystko mi sie w nim wieszalo wiec nie moglem dluzej tego zniesc i spuscilem go w klozecie.nie polecam.

  • 0

    105. ~justysia  2007-04-19 12:35:12  host: fby170.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon mam od około miesiąca i jak narazie jestem z niego bardzo zadowolona on ma wszystko co potrzebne

  • 0

    106. ~rammar  2007-04-23 22:29:07  host: cxp2.internetdsl.tpnet.pl

    Mam tela ponad rok i... bywała czasem w Media Player zawiecha. Propozycja jest krótka, zrobić aktualizację na stronie firmowej SE. Przy 18MB wolnego miejsca (w moim przypadku, reszta jest zajęta innymi rzeczami) o rozdzielczości 1280x1024 jest 60 fotek, a o rozdzielczości 640x480 ponad 300. Bez robienia fotek jest wolnego miejsca na nagrywanie Video ok 45 min. Problem jest tylko w tym że zgrywa Video Kamerę na PC w formacie OGG i czyta to tylko Real Player. Fotki otworzy każdy program. MP3 jest ok, trzeba ustawić w media player po prostu korektor do własnych upodobań... Normalne, Basy, Mega Bass, Głos, Wzmocnienie Wysokie... itd. PS. Proponuję program Audacity do korekty MP3 (skróty, mixy i co tam chcecie) do tworzenia dzwonków. Wszelkie zapytania kierować pod rammar@vp.pl

  • 0

    107. ~Arek  2007-05-09 21:55:53  host: abid49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest zjebisty jeszcze gdyby miał przynajmiej slot karty albo miał więcej wbudowanej pamięci

  • 0

    108. ~anita  2007-05-15 11:46:59  host: user222-089.satfilm.net.pl

    a ten telefon ma mp3?prosze o szybką odpowiedz

  • 0

    109. ~nie ważne  2007-05-16 19:24:14  host: aaar66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dostałam ten telefon w grudniu. Formatowałam baterie, a mimo to koma w trybie gotowości (bez wykonywania żadnych operacji na niej)działała 1 dzień. Później po całkowitym wyczerpaniu baterii i podłączeniu komórki do ładowarki i prądu zaciał mi się soft. Koma poleciała do serwisu. Następnie spieprzyła mi się lampa błyskowa. Koma znowu poleciała do serwisu. Długo czekałam na jej powrót, aż wkońcu dali mi nową. Na razie nic sie nie dzieje. Być może to był jakiś "wadliwy model" ale w każdym razie nikomu nie życzę takiej przygody. Mimo, ze posiadałam ją od około 4-5 miesięcy, używałam ją przez 3 tygodnie ;/ a co do jej funkcji to sa zarąbiste! B.ładne zdjęcia i przydatny tryb serii. Wideokonferencja... Wszystko spoko. Zastrzeżenia mam tylko do jej pamięci. Pozdrawiam

  • 0

    110. ~Kamil  2007-06-14 10:28:49  host: dft210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od miesiąca. Ogólnie jestem zadowolony z niego. Jednak są pewne niedociągnięcia jak np. brak kart pamięci (a 37 MB kończy się szybko gdy wgrywamy pliki MP3). Polecam go każdemu kto potrzebuje telefonu nie dla szpanu i wyrażeń typu "Zobacz jaki mam bajerancki telefon!". Telefon jest dobry dla tych, którzy na prawdę potrafią (a czasem muszą) skorzystać z najnowszych technologii tak jak ja!

  • 0

    111. ~karola  2007-07-10 13:19:21  host: abeb162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    da sie ustawic mp3 na sygnal sms :)

  • 0

    112. ~cubolec  2007-07-16 12:46:51  host: xdsl-6458.elblag.dialog.net.pl

    Posiadam ten telkefon już rok. Jest świetny... przejżysty i odporny na upadki:D tylko problem jest taki ... trzeba robic aktualizaję... inaczej dostaje zwiechy. Już raz softa musiałem zmienić ... pilnujcie aktualizacji.. i nie zaśmiecajcie go. Im mniej ma pamięci wolnej tym wolniej pracuje i zacina się telefon. pzdro!

  • 0

    113. ~angela  2007-07-18 19:30:26  host: glr114.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon już ok. 1 roku i jeszcze nigdzie nie widziałam obudowy do wymiany... Czy można zmieniać obudowę??? :)

  • 0

    114. ~Kuba  2007-08-15 22:59:11  host: chello080109094039.10.15.vie.surfer.at

    Mam telefon od 3 miesiency i 3 raz musze wgrywac system bo wgrali mi w serwisie do K600 a nie do K608 nie wiem czy oni som naprawde tacy durni ze nie widzom zmian?? MOWCIE W SERWISIE ZE TO K608i!!

  • 0

    115. ~  2007-08-20 18:28:54  host: 089-101-229216.ntlworld.ie

    SMYREK Mozna wgrac patcha na szybkie przewijanie.

  • 0

    116. ~OLO  2007-08-20 18:29:21  host: 089-101-229216.ntlworld.ie

    SMYREK mozna wgrac patcha na szybkie przewijanie.

  • 0

    117. ~ja16  2007-11-23 22:24:33  host: staticline23665.toya.net.pl

    Mam ten telefonik niecaly rok i nawet jeste z niego zadowolona.Szkoda tylko ze nie ma slotu na karte pamieci i czasami nie dziala aparat ale ogolnie ten fon jest ok

  • 0

    118. ~lipi  2007-11-24 18:26:04  host: host-89-229-9-253.torun.mm.pl

    jast fajny bo ma dwie kamerki

  • 0

    119.  2007-12-02 14:07:15

    Do 69.: Po pierwsze nie memory stick mini, tylko: memory stick micro miniSD Po drugie: k608i NIE OBSŁUGUJE ŻADNYCH kart pamięci! Wniosek: Albo to był k610i, a ty robisz zamieszanie, albo sprzedawca wciskał kit, albo chciał dorzucić kartę pamięci za friko, niestety nie pasującą do tego modelu. Pzdr, matimati123

  • 0

    120.  2007-12-02 14:19:30

    Do 77.: k608: UMTS 1,3 mpix aparat + lampa błyskowa mp3, radio zwykłe pamięć 32 mega. k750: EDGE 2 mpix + lampa błyskowa + autofocus mp3, radio Z RDS(!) pamięć 34 mega i ... KARTA PAMIĘCI DO 4 GIGABAJTÓW!!! I co, na pewno lepszy??? Do 103.: taki znawca, że se go można(..) 80 utworów mp3 na niewiele ponad 30 mega pamięci??? HAHAHAHA!!! 300-400 kb na mp3??? Chyba takie co trwają 15-25 sekund... Lepiej znawco nie pisz tyle, bo się przegrzejesz swoją wiedzą... :lol:

  • 0

    121.  2007-12-02 14:23:40

    Czemu w tym serwisie nie działa BBcode? Żadne :D :P , ani [QUOTE/] Nic.. TYlko na forum. A co do fonu to wolałbym niewiele więcej zapłacić za k750i czy k530i. Ten się wiesza, psuje itp. Mój kolega go miał i oddał do serwisu. Też go na początku chciałem, ale z 30 mb pamięci i aparatem bez AUTOFOCUSA daleko nie pojadę. Jednym słowem: (a właściwie dwoma :D) dno totalne!!!

  • 0

    122. ~  2008-01-14 02:26:31  host: ekb155.internetdsl.tpnet.pl

    wedluk mnie te wszystke sony erkiksony sa bardzo dobre twlefunkeny kupilam j220i i k608 to ten k608 wedluk tego j220i to iest rakieta napradw polecam karzdemu kopuiacemu telefon to niech wybiera wlasnie sony eriksony to sa wszystkie sony eriksony to sa rakiet a co ia bede dlugo sie rospisywal sami przossze zobaczcie

  • 0

    123. ~Misiek  2008-02-07 18:53:38  host: pb169.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl

    Tel jest spoko, mam go 2 miesiące i jedyny minus to brak slotu na kartę pamięci

  • 0

    124. ~qqqqqqq  2008-03-19 15:17:59  host: chello089079040189.chello.pl

    ten tel jest fajny ma aparat 1.3 ma 32mb wbudowanej pamięci(najczęściej 32mb może byc do 34mb)ma radysjko ładnie wygląda ma blothot,ma irde,ale niema slotu na karty no niestety,ale na 32mb cos sie zmiesci ten telefon jest super ale niestety brak go w promocjach kupic taki nowy raczej nie ten tel jest stary ale jary bateria calkiem dobrak ok 4-5 dni

  • 0

    125. ~  2008-04-19 16:35:19  host: absr224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    CZy ten fon ma flesh do aparatu?????????

  • 0

    126. ~nie  2008-11-05 18:50:34  host: atm.orneta.arkusnet.pl

    ma latarke, mocno bije po ślipiach xD

  • 0

    127. ~dynia  2009-06-04 16:05:50  host: guf147.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy SE k608i ma wejscie na karte pamieci i jakie tam wchodza

  • 0

    128. ~smith  2010-01-11 23:31:51  host: ip-84.38.160.60.resman.pl

    miałem ten telefon przeszło 2 lata! Świetny telefon, teraz żałuję że go sprzedałem:( bakteria trzymała tydzień (podczas umiarkowanego użytkowania), aparat robył całkiem nie złej jakości foty (miałem softa z (k600), dzwonki można było usłyszeć w każdym miejscu, mocna wibra, tylko jedna wada> brak slota na jaką kolwiek kartę pamięci gdzie w jego obudowie mogło by się zmieścić ze 3 takie wejścia!! gdyby nie to to nigdy bym go nie opchnął:(

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-205-150-215.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet