Sony-Ericsson K600i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson K600i Opinie o Sony-Ericsson K600i

Sony-Ericsson K600i

w sumie: 250
  • 0

    1. ~BKX  2005-02-16 10:03:00  host: bvv197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Swietny! Nic dodac, nic ujac, tylko jeszcze to mp3, mam nadzieje ze ma... Czekam na wiecej danych

  • 0

    2. ~asas  2005-05-31 19:10:00  host: wit-r2.virnet.pl

    Brzydki :/ Wygląda jak ekskluzywne etui na papierosy :). Co prawda ma UMTS i nie jest tak duży jak inne telefony 3G ale wygląd ma nienajlepszy

  • 0

    3. ~misiek  2005-07-31 10:10:00  host: dslcustomer-209-156.vivodi.gr

    mozecie mi wytlumaczyc dlaczego jest napisna ze telefonik ma Wyświetlacz (param.) 176X220 ??? przeciez to nie mozliwe trzymalem go reku ekranik wydal mi sie bardzo maly to samo w przypadku k750i napisane ze ekranik duzy a w rzeczywistosci malutki,o co tu chodzi?? nokie z symbianem maja ekranik 176X208 i do widac ekranik jest duzy!

  • 0

    4. ~Jurgiel  2005-09-06 14:21:43  host: ahq142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mp3 ma na pewno, sprawdzałem na zagranicznej stronce.Ciekawe ile będą sobie za niego liczyli w Orange?

  • 0

    5. ~mirdan  2005-09-06 20:43:38  host: qo154.internetdsl.tpnet.pl

    dlaczego uważacie że ma UMTS, nie ma tego w specyfikacji -(WCDMA - ?? co to jest)

  • 0

    6. ~tomico  2005-09-09 15:25:11  host: 62.233.185.142

    wcdma to inaczej umts

  • 0

    7. ~  2005-09-09 15:25:32  host: 62.233.185.142

    telefon super czekam na niego w orange pl.

  • 0

    8. ~herterer  2005-09-17 11:11:49  host: aim174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no to juz w poniedzialek sie doczekasz

  • 0

    9. ~dani  2005-09-23 12:58:45  host: cfc2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    k600 czym rozniew sie od k608i ktury jest leszpy

  • 0

    10. ~wojtek  2005-09-24 20:23:26  host: gprs7.orange.pl

    Proszę o jakieś sensowne porównanie tego modelu z Nokią 6230i (bateria, możliwości GPRSu, itd.)

  • 0

    11. ~mk  2005-09-25 14:29:45  host: 83.30.251.26

    Prosze o rade mam do wyboru se k600I i samsung sgh z 300 ktury jest lepszy prosze o doreadzenie???

  • 0

    12. ~  2005-10-03 15:49:31  host: deh111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon to na prawdę rewelacja!używam go dokładnie od 2 tygodni. Mam porównanie z Nokiami i przyznaję, że są daleko w tyle! Jest prosty w użyciu i jednocześnie ma tyle nowych funkcji, że nie sposób wymienić. Przede wszystkim bateria nieźle trzyma!!!

  • 0

    13. ~  2005-10-14 15:27:49  host: 83.238.56.14

    Telefon w sam raz dla kogoś kto lubi dość surową ale wysublimowaną stylistykę. Bateria przy normalnym użytkowaniu trzyma 4-5 dni. Dużo przydatnych funkcji, przynajmniej dla mnie: dyktafon (nagrywanie rozmowy), kalendarz, organizer, e-mail itp; jest oczywiście i UMTS ale w obecnej chwili nieprzydatny. Mało ciekawych dzwonków w standardzie, ale to chyba nie problem. Soft czasami delikatnie potrafi się przyciąć, ale z tego co zaobserwowałem jest to raczej rzadkość. Jeśli kogoś interesuje robienie zdjęć tym aparatem to powiem tak, w nocy nic szczególnego - bardzo duże szumy, w dzień, przy dobrym oświetleniu, o wiele lepiej, ale bez rewelacji (telefon nie do tego ma służyć). Fajnym gadżetem jest jeszcze latarka.

  • 0

    14. ~Thomson  2005-10-19 16:00:12  host: chello084010008144.chello.pl

    On odtwarza mp3...

  • 0

    15. ~Thomson  2005-10-19 16:25:07  host: chello084010008144.chello.pl

    ma złącze kart pamięci??? please o odpowiedź

  • 0

    16. ~ciekawy  2005-10-29 23:27:42  host: 212.160.71.61

    witam czy ten telefon k700i ma odtwarzacz mp3??ma go napewno??

  • 0

    17.  2005-11-02 19:41:13

    E tam K700 jest ładniejszy...

  • 0

    18.  2005-11-30 03:11:50

    hmm..porownujac z siemensem m75...ktory jest lepszy waszym zdaniem??...

  • 0

    19.  2005-12-10 10:36:40

    telefonik jest super odtwarza mp3,ma dyktafon,nokia sie nie umywa,do zdjec w nocy mozna właczyc latarke ale to dodatek,poniewaz aparat posiada lampę błyskową,no i swietna jest wideokonferencja gdyz widzisz kogoś z kim rozmawiasz!bateria trzyma ok4-5dni przy bardzo czestym uzytkowaniu(radio lub mp3)wytrzymuje 3-4dni.troche mała pamiec gdyz mp3 mozna wgrac tylko ok 7 piosenek:( no ale jest radyjko:) ja mam-nie narzekam a wręcz polecam

  • 0

    20. ~cinek  2005-12-12 13:00:38  host: ajn31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma mp3 i ma dyktafon

  • 0

    21. ~kamil  2005-12-12 21:07:59  host: lesna3-8-128-255.euro-net.pl

    fajowa zabawka,... I ta stykistyka.... jeszcze takiego tel na rynku nie było

  • 0

    22. ~albercik  2006-01-13 17:53:04  host: 85.219.140.30

    bardzo ciekawy telefonik, szczególnie że mi pasuje do długopisu, teraz mam komplet :)

  • 0

    23.  2006-01-26 17:40:13

    Ladny,poreczny,niezastapiony,swietny i DROGI :))

  • 0

    24. ~Pietras  2006-02-07 08:38:15  host: adn18.internetdsl.tpnet.pl

    Pomórzcie co wybrać Tego fona czy z1010

  • 0

    25. ~gedrzol  2006-02-17 17:45:29  host: aawl108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gdzie kupić oryginalną obudowe do tego modelu??

  • 0

    26.  2006-02-21 15:41:19

    nie ma kart pamieci :(

  • 0

    27. ~norekx 1452  2006-02-22 12:06:52  host: bfh81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefonik ma tyle funkcji że w pale się nie mieści, moim zdaniem jest to jeden z najlepszych telefonów. Tylko wygląd troche marny.Ale reszta jest ok.

  • 0

    28. ~Patrycja!  2006-03-04 20:39:00  host: chello212186091147.chello.pl

    Też mam ten telefon! Piosenek na mp3 mieści mi się powyżej 30 [teraz mam ok 34;p] jest super!!!! kazdy mi mowi ze jest ladny choc mi tesh sie na poczatku nie podobal ale kazdy mowi ze jest jedyny w swoim rodzaju i jest poprostu swietny ma w sobie wszystko i swietny aparat i ok. 12 godzin filmu ale nie jestem pewna czy nie wiecej

  • 0

    29. ~tomo  2006-03-11 22:25:23  host: zaczek.nat.student.pw.edu.pl

    mam ten telefonik i jestem bardzo zadowolony. Bardzo ladny wyglad.

  • 0

    30. ~sheeo  2006-03-18 11:29:38  host: axh130.internetdsl.tpnet.pl

    misiek, wielkosc wyswietlacza nie ma praktycznie nic wspolnego z jego rozdzielczoscia, wyswiatlacz moze byc duzy i miec mala rodzielczosc przez co pikrele beda wielkie lub byc maly i miec duza rozdzielczosc ...

  • 0

    31. ~niunia  2006-03-18 20:50:45  host: eeq83.internetdsl.tpnet.pl

    ludzie ta komórka jest po prostu COOOOOOOOOl !!!!!!!!!!!!

  • 0

    32. ~Dzik  2006-03-28 22:25:06  host: eph127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mój kumpel i jest świetny. Chce go mieć ;(

  • 0

    33. ~Roni  2006-03-29 08:44:37  host: abfh119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moj brat ma ale wkurza go to ze nie ma karty ma po porosty za mało pamieci ale zabawka świetna

  • 0

    34. ~KTK  2006-04-03 09:53:07  host: host851466114.galileusz.3s.pl

    mam ten telefon od tygodnia, jest swietny, jedyny minus jaki zauwazylem to flesz, bo zamiast "mrygnac" przy robieniu zdjecia swieci non-stop i wali po oczach. W ciemnosci kazdy wychodzi na fotkach z zamknietymi oczami :]

  • 0

    35. ~gandee  2006-04-09 10:15:44  host: em213136232218.teleton.pl

    i frytkownice ma

  • 0

    36. ~RobertN  2006-04-09 23:35:31  host: anw218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A wiec jak jest naprawde z tym aparatem jakie robi zdjecia ? Obecnie mam K300i i widzialem K700 oby dwa ruznią sie tylko pamiecia i K700 ma radio zdjecia i filmy maja te same. Jak jest naprawde z aparatem w K600 skoro ma aparat 1.3 mega piksele to powinien miec grubo leprze zdjecia prosze o porownanie aparatu K600i i K300i rownierz w nocy bo K300i strasznie sniezy w zdjeciach noca.Daje cos ta lampa w nocy?

  • 0

    37. ~TEN CO GO MA  2006-04-13 09:53:48  host: 213-238-72-228.adsl.inetia.pl

    JEST NAJLEPSZY NIE MA CO. NIE UŻYWAM TYLKO JEDNEJ FUNKCJI WIDEOKONFERENCJI

  • 0

    38. ~Radzio  2006-04-14 17:05:44  host: sk62.internetdsl.tpnet.pl

    Hm chciałem sobie kupić Sony Ericssona K600i ale w Orange nie mieli go na karte mam pytanie czy zna ktoś cenę w Era (Tak Tak) :( prosze o odpowiedź na gg 1654746

  • 0

    39. ~NDST  2006-04-14 21:16:43  host: coz49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    CO DLA NIEKTÓRYCH-"KTÓRY" TAK SIĘ PISZE,A NIE PRZEZ "U" ZWYKŁE!

  • 0

    40. ~Superr koma  2006-05-02 15:18:44  host: ala89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dla mnie jest to koma idealna 38mb to niemało po dobrym skompresowaniu włozyłem 40mp3 po 4min (jedna około 800kb)do tego sie niewiesza jak inne nowe minus jedynie przyciski cięzko się wciska ale i na to metoda jest

  • 0

    41. ~Damian  2006-05-04 19:28:28  host: bpm129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jaka jest cena tego telefonu???

  • 0

    42. ~bruno  2006-05-13 16:10:24  host: trantor.dot-com.net.pl

    dla mnie bomba, soft w serwisie zmienilem na nowszy. Troche krótko trzyma bateria. W zasadzie tylko rozmawiam, multimedia mi sie znudzily :)

  • 0

    43. ~Maro  2006-05-18 15:44:49  host: abns218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie czym rózni się od k608i albo od V600i ?? A i którego lepiej kupić??

  • 0

    44. ~TomkiJa1  2006-05-19 22:09:33  host: cyj42.internetdsl.tpnet.pl

    MAM TEN TELEFONIK OD 2 TYGODNI. ON PO PROSTU NIE MA MINUSÓW!!!!!!!!!!!! :)

  • 0

    45. ~ciekawy  2006-05-26 00:34:09  host: wa2.supernet.pl

    Czy w zestawie jest już złącze USB, czy trzeba sobie dokupić? Chodzi mi o aparat zakupiony w Plusie..

  • 0

    46. ~Tobiasz86  2006-05-29 17:00:26  host: avx174.internetdsl.tpnet.pl

    W Plusie jest kabel USB

  • 0

    47. ~momi  2006-05-30 16:31:05  host: r6.sinus.one.pl

    ten telefon jest poprostu super, wygląd tez ma ładny, najlepszy telefon jaki miałam do tej pory

  • 0

    48. ~tomas  2006-05-30 21:12:04  host: dxp238.internetdsl.tpnet.pl

    telefonik jest git nie ma zadnych wad!!!! po prostu git...

  • 0

    49. ~  2006-06-02 13:19:39  host: aclf77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    doradcie mi czy w800i k800i k600i co wybrac pliz

  • 0

    50. ~  2006-06-03 14:28:16  host: egm241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pewnie ze k800i

  • 0

    51. ~Anitka  2006-06-07 11:48:29  host: apa18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefonik od tygodnia. Jest świetny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szkoda tylko, że tak ciężko się wciska guziki, no i nie można dokupić karty pamięci:(

  • 0

    52. ~kr  2006-06-07 21:28:09  host: abdb242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co lepsze k700i czy k6001?

  • 0

    53. ~zeus  2006-06-13 13:21:28  host: pa247.ciepielow.sdi.tpnet.pl

    fajny telefon mam zamiar go sobie kupić!!!

  • 0

    54. ~PAT  2006-06-13 22:06:07  host: chello084010027023.chello.pl

    CO JEST LEPSZE:
    SE K600i czy PANAŚ VS6???

    Proszę o fast odp.
    Chciałbym sobie kupić któryś z nich w VIII.

  • 0

    55. ~sero  2006-06-15 10:36:55  host: edy208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siema mam prosbe podajcie mi linki skad mozna pobrac np. dzownki poli na kompa
    P.S Mam Telefon Od Wczoraj I Jest Super

  • 0

    56.  2006-06-17 13:40:25

    Mam dylemat. Bo nie wiem jaki telefon kupić. K600i czy k510i. Błagam doradzcie mi. I czy w k600i dzwonek mp3 mozna ustawic jako dzwonek SMS.

  • 0

    57. ~g  2006-06-17 14:00:01  host: emz32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten aparat prawie tydzień jestem jak na razie bardzo zadowolony. z wgranego mp3 można zrobić dzwonek. słuchawki mają dobrą jakość. fajnie sie słucha mp3. radio też fajnie. jeżeli chodzi o baterię to ciężko mi się wypowiadać ładowałem ją dopiero drugi raz ale dużo używam telefon i teraz jeszce się nim bawię. aparat fot. no może już być jak zapomni się swojej cyfrówki. lepszy niż te VGA w końcu to ponad 1 mega. dodam że jestem wogóle zwolennikiem firmy sony i nie lubie noki ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia.

  • 0

    58. ~g  2006-06-17 14:01:54  host: emz32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten aparat prawie tydzień jestem jak na razie bardzo zadowolony. z wgranego mp3 można zrobić dzwonek. słuchawki mają dobrą jakość. fajnie sie słucha mp3. radio też fajnie. jeżeli chodzi o baterię to ciężko mi się wypowiadać ładowałem ją dopiero drugi raz ale dużo używam telefon i teraz jeszce się nim bawię. aparat fot. no może już być jak zapomni się swojej cyfrówki. lepszy niż te VGA w końcu to ponad 1 mega. dodam że jestem wogóle zwolennikiem firmy sony i nie lubie noki ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia.

  • 0

    59.  2006-06-17 15:41:21

    Mam dylemat. Bo nie wiem jaki telefon kupić. K600i czy k510i. Błagam doradzcie mi. I czy w k600i dzwonek mp3 mozna ustawic jako dzwonek SMS.

  • 0

    60.  2006-06-20 13:59:38

    Ile ona kosztuje w mixie na karte, bo mi sie spodobał.

  • 0

    61.  2006-06-20 14:11:38

    Ile ona kosztuje w mixie na karte, bo mi sie spodobał.

  • 0

    62. ~rav  2006-06-27 19:11:58  host: eut176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie dla tych co już troche ten fon mają a włąściewie dwa:
    1) czy po kilku ładowaniach (5-10) czy bateria czały czas długo trzyma??
    2) czy po dłuższym użytkowaniu niema problemów z dżojstikiem (bo słyszałem że po czasie cięzko jest nim operować na boki...??) Proszę o szybką odpowiedz z góry dzięki.

  • 0

    63. ~Poloniusz  2006-06-28 12:48:56  host: apn-99-89.gprspla.plusgsm.pl

    Mam ten telefon ponad 2 miesiące - jedenym minusem jest mała pamięć

  • 0

    64. ~LEPPER  2006-06-30 16:51:10  host: aclm70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    FON JEST SUPER MAM GO JAKIŚ CZAS I MOIM ZDANIEM JEST SUPER MA WSZYSTKO OK DUZYM PLUSEM JEST OSŁONA APARATU LEPSZA NIZ W K750 FAKT TROCHĘ MAŁO PAMIĘCI ALE CÓŻ...

  • 0

    65. ~pati  2006-07-01 21:02:43  host: acws137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie, jak zainstalowac oprogramowanie do tego telefoniku, nie wiem jak wgrac mp3...mam płyta instalacyjną ale po zainstalowaniu nie ma połączenia z telefonem:(..prosze doradzcie

  • 0

    66. ~pati  2006-07-01 21:54:08  host: acws137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie, jak zainstalowac oprogramowanie do tego telefoniku, nie wiem jak wgrac mp3...mam płyta instalacyjną ale po zainstalowaniu nie ma połączenia z telefonem:(..prosze doradzcie

  • 0

    67. ~apache47  2006-07-05 00:11:46  host: bcu234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pierwsze co to musisz mieć port USB :D po 2 windowsa xp z SP2, jak go podłączysz i zainstalujesz "Sony Ericsson File Manager" to zaczną ci sie pojawiać na dole takie pierdoły zeby dodać nowy sprzet... to są driversy podajże od modemu w k600i... poinstalujesz to chyba z 4 razy i powinno działać :) ja tak zrobiłem i mi śmiga.

  • 0

    68. ~BaKuS  2006-07-05 13:54:16  host: dzu59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siema zazstanawam sie nad kupnem telefonu noki 6600 badz tego se k600i doradzce w wszystkich mozliwych sprawach

  • 0

    69. ~P4V14N0  2006-07-06 18:50:05  host: anp222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten fon jest po prostu genialny!!!!trzeba sie tylko przyzwyczaic do malych klawiszy(wczesniej mialem n3510iz dużo większymi)

  • 0

    70. ~motyka  2006-07-07 12:28:33  host: beh34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten tel jest super tylko ma jedną wade jes t bardzo kanciasty i cięszki robi super zdięcia bateria trzyma nawet 4dni ale oczywiście że się nim jeszcze bawie małą ma pamięć pozd

  • 0

    71. ~bleee  2006-07-10 13:25:13  host: 193.151.50.3

    hej! mam pytanko jak mam wgrac mp3 na ten telefon jesli mam system: Windows XP HOme Edition ... wgralam oprogramowanie i nic nie wiem co dalej... jk mzoecie to napsizcie z gory wielkie dzikei :)

  • 0

    72. ~dobryrafał  2006-07-11 12:35:06  host: evy213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    na pulpicie powinienes mieś ikone "Sony Ericsson File Manager" podłączasz kome pod USB i na pasku tam koło godziny powienies mieć ikonke telefonu z zielonym znaczkiem (chaczykiem) jeśli jest klikasz na ikone na pulpicie i tam powinna byćkolejna ikona z telefonem:) klikasz na nią i masz foldery jakie sa na telefonie i teraz poprostu kopiujesz mp3 na tel...:)

  • 0

    73. ~czy ktoś wie?  2006-07-11 20:25:12  host: svjagi24.it-net.pl

    czy ktoś wie, ile to to ma tonów w polifonii??

  • 0

    74. ~dobryrafał  2006-07-11 21:30:30  host: evo160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    72tony :)

  • 0

    75. ~arcix  2006-07-13 10:48:54  host: w3cache.daminet.pl

    który telefon jest lepszy SE k600i czy SE k750i,prosze pomozcie mi!

  • 0

    76. ~AdRiAn  2006-07-14 20:25:48  host: beq82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    qrwa co za beznadziejny fon!!! nie widziałem groszej kaszany :/ co z tego że ma UMTS?? już motorolka V980 pomimo tego że ma 65 tys. kolorów i aparat vga jest lepsza i fajniejsza bo przynajmniej ma karty pamięci i robi lepsze zdjęcia. ja właśnie mam tą motorolke i porównywałem jakość zdjęć do tego se i są stanowczo lepsze!!! pozdro

  • 0

    77. ~dobryrafał  2006-07-14 21:04:58  host: euc209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mówisz tak bo go nie masz:D a każdy ma inny gust ja natomiast nie lubie motoroli!! żadny motoroli!! a mam ten fon i jestem nim zachwycony!! to co że ni ma karty pamięci to przecież nie laptop czy jakiś odtwarzacz mp3!! chociaż taki posiada:D

  • 0

    78. ~jedrula  2006-07-16 17:30:51  host: acz34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile ten fon kosztuje w mixie w sieci plus gsm

  • 0

    79. ~  2006-07-16 21:50:31  host: evi76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zależy od ilości doładowań: najtańszy jest w 36 za 50zł wtedy kom kosztuje 299zł a najdrożej w 24 za 30zł wtedy ok 600zł i to się wogule nie opłaca lepiej dołożyć jeszcze 200zeta i kupić nowiutki kom bez żadnych umów...

  • 0

    80. ~dobryrafał  2006-07-16 21:51:40  host: evi76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jesli chcesz wiecej info wejdz na stronę plusa tam znajdziesz wszystko na ten temat...

  • 0

    81. ~lidzik  2006-07-20 13:12:51  host: orunia.multicon.pl

    mam pyt kupilem nowy k600i wkładam karte heyah i po 30 sekundach pisze tylko telefony alarmowe co jest ?? a przez te 30 sekund normalnie da sie dzwonić a potem brak zasiegu czym to może byc spowodowane karta ?? czy rozwalony zasięg hmm nowy jest więc nie wiem co mam myśleć

  • 0

    82. ~grabarz  2006-07-20 19:57:30  host: host-81-190-63-112.lublin.mm.pl

    jak ustawić cliparty w zdjęciach??? proszę o szybką odpowiedź!!! :)

  • 0

    83. ~Mysza  2006-07-25 09:44:03  host: cxj114.internetdsl.tpnet.pl

    Mam dylemat osiołka.Co mam wybrać K600i czy K510i?

  • 0

    84. ~  2006-07-29 03:36:04  host: host-81-190-234-198.chelm.mm.pl

    telefon ma umts a k750i niema umts ani edge heheh a pamiec cos za cos 2 kamerki wideokonferencje a pstrykacze k750i beda tylko sie patrzyli na nas posiadaczy k600i polecam super fon tylko ta wredna pamiec ale od czego sa konwertery:)

  • 0

    85. ~krawiec  2006-07-31 11:37:56  host: h135-54.net.euron.pl

    tak gwoli informacji.W Plusie,jezeli zamowicie dostawe kurierska przy przedluzeniu umowy,zaplacicie niecale 200 pln.Dostawa w ciagu dwoch dni.Ja dzis tak zrobilem i juz 2.08 mam w domu.Odstapic od umowy moge w ciagu 10. dni,jezeli mi nie bedzie pasowal.To tyle o SE K600i.Mam nadzieje,ze bede zadowolony.Pozdrawiam.

  • 0

    86. ~krawiec  2006-07-31 11:38:23  host: h135-54.net.euron.pl

    tak gwoli informacji.W Plusie,jezeli zamowicie dostawe kurierska przy przedluzeniu umowy,zaplacicie niecale 200 pln.Dostawa w ciagu dwoch dni.Ja dzis tak zrobilem i juz 2.08 mam w domu.Odstapic od umowy moge w ciagu 10. dni,jezeli mi nie bedzie pasowal.To tyle o SE K600i.Mam nadzieje,ze bede zadowolony.Pozdrawiam.

  • 0

    87. ~Sunny :)  2006-08-04 21:46:58  host: cju5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Powiedzcie ..czy Se k600i jest dobrym komem? :) a może lepiej kupić k608i albo v600i? :P chociażwielkiej roznicy nie ma ..CZy mozna dokładać do nich kolejne karty pamięci?
    Pozdrawiam

  • 0

    88. ~łukasz  2006-08-05 09:40:51  host: abnx21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    baterje ma litowo polimerową wiem bo go kupiłem

  • 0

    89. ~Adam  2006-08-06 17:17:14  host: bus250.internetdsl.tpnet.pl

    A ja go kupiłem za 570 zł nowiutki tyle że muszę zdjąć simlocka. Jestem zadowolony choc jeszcze go do końca nie rozpracowałem. Fajnie się nim robi zdjęcia w poziomie :)Bateria jak najbardziej polimerowo-jonowa, nie do zdarcia.

  • 0

    90. ~a  2006-08-08 11:49:13  host: bus250.internetdsl.tpnet.pl

    szkoda tylko, że producent nie pomyslał o tym, żeby telefon wygaszał wyswietlacz podczas rozmowy, co znacznie wydłużyło by długość trzymania baterii.

  • 0

    91. ~rav  2006-08-08 18:52:34  host: evb100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie można mieć wszystkiego...;)

  • 0

    92. ~a  2006-08-09 17:52:45  host: bus250.internetdsl.tpnet.pl

    Ale to nie dotyczy jakichs tam dodatków jak aparat czy inne, tylko prostej rzeczy jak wygaszenie ekranu podczas rozmowy.

  • 0

    93. ~a  2006-08-09 17:54:53  host: bus250.internetdsl.tpnet.pl

    Ale to nie dotyczy jakichs tam dodatków jak aparat czy inne, tylko prostej rzeczy jak wygaszenie ekranu podczas rozmowy.

  • 0

    94. ~misia  2006-08-11 09:55:00  host: ebp62.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon jest po prostu super!!! polifonia 72 tony to jest to! a do tego radio, latarka, odtwarzacz mp3, kamera i aparat!!! polecam go wszystkim!! Co prawda dużo kosztował ale na prawdę się opłaca!!! Pozdro 4 all :-)

  • 0

    95. ~artur1981  2006-08-12 01:20:31  host: n-tec.za.digi.pl

    mam SE k600i i mam pytanie: przez przypadek zostawiłem ładowarkę u rodzinki w Niemczech, czy mogę użyć ładowarki z modelu k300i ??

  • 0

    96. ~ktosuik :)  2006-08-12 20:45:28  host: cyu154.internetdsl.tpnet.pl

    ktory jest lepszy sek600i czy moze k750i ??

  • 0

    97. ~rav  2006-08-13 14:56:33  host: ewu126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    artur1981 możesz użyć tej ładowarki pozdro

  • 0

    98. ~Maciek;-)  2006-08-16 13:58:56  host: eoe183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefonik od miesiaca i srawuje sie świetnie, jedynie ta jedna wada to ta pamięć tylko 32MB.Pozdrawiam.

  • 0

    99. ~jjj  2006-08-23 13:05:07  host: hk58.internetdsl.tpnet.pl

    typowo męski telefon i wygląd....

  • 0

    100. ~pablos  2006-08-27 15:52:12  host: bze146.internetdsl.tpnet.pl

    mam go od 2 miesiecy i jest super,klawisze tylko troche za plaskie do smsów,ale da sie przezyc;polifonia i aparat Extra!!

  • 0

    101. ~Daniel  2006-08-29 18:06:10  host: avh44.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon mam od 3 miesiecy i bardzo go polecam! Jedyna jaego wada jest brak karty pamieci, ale 33MB starczaja.zamiast mp3 mam 20 Mpeg4, 25MB avi zajmuje 2MB w 3gp,do tego tapety,smieszne dzwonki.Tel sie nie wiesza,mozna go dobrze dostosowac do wlasnych potrzeb, Radio-u siebie sciagam 6 stacji, w lodzi 16; wyswietlacz dobrze swieci, sluchawki ladnie graja.

  • 0

    102. ~lolol  2006-08-30 04:06:12  host: chello062179022148.chello.pl

    telefon swietny wyglada bardzo elagencko i solidniem, prosty wyglad zajebiste mozliwosci polecam ten telefon

  • 0

    103. ~suchy  2006-09-09 18:02:25  host: vs26.internetdsl.tpnet.pl

    telefon jest bardzo dobrze wyposarzony wykonany z dobrego materialu dżojstik jest latwo dostepny dobrze przystosowany do duzych rak

  • 0

    104. ~qazwsx  2006-09-13 00:19:22  host: elu170.internetdsl.tpnet.pl

    dlaczego nie mogę skorzystać z aparatu? jak wybieram opcję, aby robić zdjęcia, albo otwieram obiektyw to mnie wywala... :-(

  • 0

    105. ~Bajbus  2006-09-14 23:07:30  host: dui193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kto chce sie zamienic ja dam komus t630 zajebisty!!! A wy dacie mi k600i oki??? T630 idealny stan tylko ze bez pudelka kto zaintresowany zapraszam na gg 8186247

  • 0

    106. ~Spidey  2006-09-17 19:23:26  host: 87-205-93-174.adsl.inetia.pl

    YO xD chciałbym sie zapytać jak zmniejszać "wage" mp3 żeby mogło ich wejsc jak najwiecej do telefonu, bo jak narazie to nie moge znalesc zadnego programu-.- może poprostu źle szukam, nie wiem, ale był bym baardzo wdzięczny jakby ktoś odezwał się do mnie na gg - 4797782 i podał nazwe programu do skracania wagi utworu mp3, albo podał odrazu link z programem, z góry dziex!
    Pozadrawiam Spidey

  • 0

    107. ~maksior  2006-09-18 18:53:50  host: pb200.goscino.sdi.tpnet.pl

    czy mozna dokupic do niego karte pamiec

  • 0

    108. ~  2006-09-23 16:40:52  host: 87-205-89-193.adsl.inetia.pl

    niestety nie można dokupić karty pamięci

  • 0

    109. ~Adam  2006-09-25 15:04:34  host: bus250.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od 2 miesięcy i kilkukrotnie bez żadnego powodu wyłaczył mi sie ten telefon. Czasmi w stanie czuwania a kilka razy podczas próby połaczenia. Bateria dobrze trzyma i wykluczam ten powód. Miał ktos może takie objawy w tym telefonie??

  • 0

    110. ~Q  2006-09-28 12:44:22  host: 195.20.110.68

    Czy ten telefon będzie działał z SimPlusem ???

  • 0

    111. ~michal  2006-09-29 13:23:54  host: brama.prenet.pl

    mam ten telefon i go polecam duzo kosztował ale ma wszystko i ma nawet rozmowe 3d to jest telefon 3 generacji:D

  • 0

    112. ~a  2006-09-30 12:01:02  host: bus250.internetdsl.tpnet.pl

    Tak będzię działał we wszystkich sieciach ale musi miec zdjety simlock i niewazne czy simplus czy sami swoi czy POP. Aco do 3 generacji to jest to 3G a nie 3d :D

  • 0

    113. ~Spidey  2006-10-01 20:24:13  host: 87-205-93-5.adsl.inetia.pl

    tylko na co nam 3G w Polsce? xP musimy poczekac jeszcze troszke czasu az bedzie to jako tako udostepnione xD

  • 0

    114. ~Natalka  2006-10-06 11:17:53  host: cxb194.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od ponad 6 miesiecy... z czasem zaczął pilot sie zacinać ale to za pewne przeze mnie ;] został ten telefon "lekko" zalany :) a tak to jest świetny fakt jedną wadą jest brak karty pamięci ale to nie jet jakis duży minus, ogólnie jestem z niego bardzo zadowolona i polecam go wszystkim ;p

  • 0

    115. ~@@@@  2006-10-15 11:16:15  host: cuh82.internetdsl.tpnet.pl

    okropny wygląd... spoko funkcje. pozdrawiam

  • 0

    116. ~hoodlum  2006-10-19 14:49:32  host: dyt122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    badziewny i zdjęcia maja małą soczystość kolorów. Wyrodne dziecko soniaka!

  • 0

    117. ~barman  2006-10-19 15:04:29  host: 652c.iee.put.poznan.pl

    Man sony-ericssona K600i dopiero od miesiaca. jak jest z jego bateria - u mnie trzyma góra 4 dni a nie traktuje go jako zabawki. Równieżnie dzwonie notorycznie. Jak jest u Was z bateria do K600i ??

  • 0

    118. ~robtus  2006-10-23 09:14:15  host: ip-85-198-234-21.broker.com.pl

    ~barman - mam podobny problem - decydowałem się na ten aparat ze względu właśnie na baterie a tu - cóż po pierwszym dniu telefon zużył ponad 30% co oznacza, że baterii może starczyć góra na 3 dni. Zaznaczam, że nie akurat obchodziłem się z nim bardzo łagodnie, łącznie z obniżeniem jasności do 80%. Co w takim razie z obiecanymi 300 godz.? Przecież to prawie 15 dni !! Niech wytrzyma połowę z tego a będę zadowolony ale to oznacza zużycie ok. 14% dziennie a nie 30% !!! Czy można kupić gdzieć baterię lit-pol o większej pojemności ?

  • 0

    119. ~  2006-10-24 15:22:28  host: cxb194.internetdsl.tpnet.pl

    u mnie trzyma naprawdę bardzo długo tak ok tygodnia, a robie często nim zdjęcia, słucham radia i duuużo rozmawiam... Polecam ten telefon jest naprawde bardzo dobry, a jesli komus nie pasuje aparat to powiem tak: jak chcesz mieć ładne zdjęcia to kup cyfrówke ;p ja robie nim zdjęcia i nawet niektóre wywołałam... zdjęcia wieczorami nie są dobre ale w dzień przy dobrym oswietleniu są naprawde zadowalające.. Pozdrawiam wszystkich użytkowników se k600i

  • 0

    120. ~a  2006-10-24 23:08:12  host: bus250.internetdsl.tpnet.pl

    U mnie podobnie, dużo prądu zabiera podświetlenie podczas rozmowy, które sie nie wygasza. Spieprzyli z tym sprawe, bo wydłużyło by to czas rozmów.

  • 0

    121. ~a  2006-10-27 16:15:56  host: bus250.internetdsl.tpnet.pl

    U mnie jest podobnie, czas działania baterii skraca bardzo podswietlenie podczas rozmów, które mozna co prawda zmniejszyć do 50% ale i tak jest to do bani. Dziwne w sumie, bo np podczas słuchania radia wyświetlacz się wygasza, a juz podczas rozmowy nie :/

  • 0

    122. ~grucha  2006-10-30 19:02:44  host: e179.star.net.pl

    kiedys kochalem tylko nokie dzis jestem posiadaczem tego fonu i musze wam powiedziec ze SE bije nokie pod kazdym wzgledem nie wyobrazam sobie ze mam w rece np w810i bo w tedy wogule nie wiedzial bym co napisac :) tandeta+cegła+przeplacanie=NOKIA

  • 0

    123. ~a  2006-11-02 20:24:55  host: bus250.internetdsl.tpnet.pl

    Napiszcie czy miał ktos przypadek samoczynnego bez powodu wyłaczenia się tego telefonu. Kilka razy wyłaczył mi się podczas próby połaczenia i nie tylko. Niepokoją mnie takie objawy.

  • 0

    124. ~jarek  2006-11-04 12:41:52  host: chello084010027250.chello.pl

    nie mogę połączyć PC z telfonem

  • 0

    125. ~gabryt  2006-11-05 19:24:21  host: chello062179043186.chello.pl

    Mam ten telefon od niesiaca. Aparat jest do bani, Przy sztucznym oswietleniu mam strasznie duze ziarno i szumy . W porownamiu z K700i i K750i aparat wysiada mimo ze jest 1,3 MPx

  • 0

    126. ~N ;]  2006-11-07 09:25:03  host: cxb194.internetdsl.tpnet.pl

    do ~a - mam ten yelefon juz 9 miesiecy i nigdy mi sie sam nie wyłaczał - moze oddaj go do serwisu ;] do ~jarek - ale przez co sie łączysz przez usb czy bluetooth?? do ~gabaryt no wiesz... jeśli chcesz mieć super zdjecia to kup sobie cyfrówkę... ja porównywałam zdjecia z k700i i powiem szczerze że dużej różnicy nie ma, tylko jesli jest złe oświetlenie to przy k700i zdjecia są ciut lepsze... ehh

  • 0

    127. ~Dziaro  2006-11-08 01:11:40  host: 213-238-81-125.adsl.inetia.pl

    Witam! kurde zastanawiam sie nad tym telefonem ale mam dylemat czy nie wybrac samsunga x680 bo jest trochu tanszy ale wiem ze kiepsko z bateria jest. Doradzcie bo juz sam nie wiem. odrazu mowie ze telefonu nie bede uzywal do sluchania mp3 bo wole wlaczyc ipoda. aparatu raczej tez nie bede uzywal bo mam cyfrowke... ale tez wiadomo ze cyfrowki caly czas przy sobie sie nie nosi. i ostatnie pytanie jak te telefony maja odniesienie do siemensa cxt70 bo jestem aktualnie posiadaczem. z góry dzieki! pozdro

  • 0

    128. ~  2006-11-08 09:10:35  host: 213-238-94-164.adsl.inetia.pl

    Witam! zastanawiam się nad tym telefonem, ale mam dylemat czy nie wybrać, samsunga x680, bo jest trochu tańszy, ale wiem ze kiepsko z bateria jest. Doradźcie, bo juz sam nie wiem. Od razu mowie ze telefonu nie będę używał do słuchania mp3.. Wole włączyć ipoda. aparatu raczej tez nie będę używał, bo mam cyfrówkę... Ale wiadomo ze cyfrówki cały czas przy sobie się nie nosi. i ostatnie pytanie jak te dwa telefony maja odniesienie do siemensa cxt70 bo jestem aktualnie posiadaczem.z góry dzieki

  • 0

    129. ~  2006-11-08 14:42:14  host: cxb194.internetdsl.tpnet.pl

    do Dziaro - se ma wyswietlacz 256 tys kol a siemens tylko 65 tys, se ma bluethoota, posiada też radio i wideokonferencje - która u nas jest wyjątkowo przydatna ;]

  • 0

    130. ~idea  2006-11-08 19:54:39  host: abyd113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak rzucisz samsungiem z powodu baterii w sciane to tez problem bo nie doleci-rozsypie sie.poza wyswietlaczami to samsy sa ok 2lat za czolowka.doradzam spokojnie k6ooi(tylko przeprowadzic formatowanie 3razy po 12godz)

  • 0

    131. ~@@@  2006-11-09 17:24:52  host: beh177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam k750i a moja dziewczyna chce sobie kupić k600i bo chce mieś takie zdjęcia... jest duża róznica w zdjęciach miedzy k600i a k750i?

  • 0

    132. ~wigor182  2006-11-09 18:36:01  host: hakone.magma-net.pl

    hejka. chciałem zapytać czy można używać tego telefonika (k600i) jako kamerki internetowej po podlączeniu do kompa (w końcu ma funkcje video konferencji ;) Napiszcie prosze :)

  • 0

    133. ~idea  2006-11-09 21:41:21  host: abyc137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zdjecia w k600 sa slabe(kolory dobre detale gorzej od k310)k750 to 2Mpix plus autofokus,pod wzgledem foto totalna przewaga k750(lub d750)reszta podobna z tym ze k600to rowniez 3g

  • 0

    134. ~młoda  2006-11-10 17:36:05  host: abbi70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to jest zajebisty telefon!mam go od czerwca br i jestem z niego bardzo zadowolna zdjecia są doskonałej jakości,dzwonki mp3 tesh,wogóle bardzo fajny telephonik...pozdrawiam posiadaczy se

  • 0

    135. ~bluesbraker  2006-11-16 12:46:37  host: cva34.internetdsl.tpnet.pl

    Bardzo dobry telefon: świetny aparat, kamera, bateria, komunikacja, radio, gry. Niezwykle łatwo radzić sobie z funkcjami - jest też wiele banalnych skrótów. Jedyne problemy po roku użytkowania, to okresowe spowolnienie przy wysyłaniu smsów (najpewniej zapchana pamięć), no i rysy na obudowie; jak często w s-e. Well done.

  • 0

    136. ~Myself  2006-11-21 18:14:29  host: nat.slp.vectranet.pl

    "~młoda 2006-11-10 17:36 abbi70.neoplus.adsl.tpnet.pl to jest zajebisty telefon!mam go od czerwca br i jestem z niego bardzo zadowolna zdjecia są doskonałej jakości,dzwonki mp3 tesh,wogóle bardzo fajny telephonik" tak, ale k750i mimo wszystko bije go na głowe xD

  • 0

    137. ~Kriss  2006-11-21 23:49:09  host: eus182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefonik posiadam od maja, wczesniej mialem Nokie 6020 i po przesiadce na SE K600i jestem mile zaskoczony. Nie sprawiał mi do tej pory problemów wiec oceniam go calkiem pozytywnie. Ma oczywiscie kilka wad: - brak gniazda kart pamieci (jesli masz zamiar uzywac go jako odtwarzacz mp3 to zapomnij- ma zbyt malo wewnetrznej pamieci) - klawiatura (zbyt gleboko osadzone przyciski ale da sie przyzwyczaic - gniazdo sluchawek (czesto brudzi sie przez co nie dzialaja sluchawki lub mikrofon). Poza tymi mankamentami nie dostrzeglem w nim zadnych innych wad, bateria trzyma mi ok. 5 dni, nie zawiesza sie, szybko sie laduje. Jesli zamierzasz uzywac go jako telefonu a nie "serwera multimedialnego" to naprawde polecam. Calkiem przyjemny telefonik ;)

  • 0

    138. ~a  2006-12-02 13:59:58  host: bus250.internetdsl.tpnet.pl

    Do wad tego telefonu zaliczyłbym bardzo cichy głośnik. Mam ustawiony na max głośność i mimo tego słychac jak w innych telefonach przy średnim ustawieniu, np. w biurze bardzo ciężko coś usłyszec jeżeli dzwoniący nie mówi głośno, że nie wspomnę o rozmowie przy np ruchu ulicznym.

  • 0

    139. ~  2006-12-02 14:04:46  host: bus250.internetdsl.tpnet.pl

    ~idea 2006-11-08 19:54 abyd113.neoplus.adsl.tpnet.pl napisał/a: jak rzucisz samsungiem z powodu baterii w sciane to tez problem bo nie doleci-rozsypie sie.poza wyswietlaczami to samsy sa ok 2lat za czolowka.doradzam spokojnie k6ooi(tylko przeprowadzic formatowanie 3razy po 12godz) Jakie formatowanie po 12 godzin? W życiu, bateri litowo-jonowych a tymbardziej polimerowych jak w SEK600i. Wystarczy przy pierwszym uruchomieniu poczekac do całkowitego rozładowania telefonu i dopiero ładować do pełna ale w żadnym wypadku nie ma potrzeby ładowania przez 12 godzin. Wystarczy około 2,5 godzin az wskaźnik pokaze że naładowana. Tą operacje powtórzyć przez 3 razy co zwiększy pojemność baterii. Potem mozna doładowywac baterię w każdym momencie, nie czekając az się wyładuje.

  • 0

    140. ~Skajpuś  2006-12-08 12:19:28  host: afw242.internetdsl.tpnet.pl

    Witam wszystkich! Chciałbym was się poradzić jaki telefon ma sobie kupić. Samsung E350 czy Sony Ericsson K600i? Proszę pomóżcie mi proszę!!!. P.S Mogę wam powiedzieć że mam 9 lat i chcę kupić sobie wymagający, pełen funkcji telefon. Więc pomóżcie mi. ! ! !Pozdrawiam wszystkich! ! !

  • 0

    141. ~  2006-12-08 20:45:45  host: eub155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak masz 9lat to kup sobie nie Sony Ericssona nie samsunga tylko jakis prosty telefonik np. sagem myx-1 bo poprostu moim zdaniem inny jest ci zbedny... chcesz miec telefon którego wszyscy by ci zazdroscili... a to nie jest taka sobie zabawka...

  • 0

    142. ~zakłpotana  2006-12-16 00:07:17  host: 80.50.228.214

    PROSZE POMÓŻCIE MAM DO WYBORU NOKIE 6103 ALBO SE K600I co mam wybrać??

  • 0

    143. ~  2006-12-16 13:31:24  host: etu29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zalezy co kto lubi... i co ma zamiar tym telefonem robic... ja wybrałbym SE

  • 0

    144. ~Cool  2006-12-27 13:55:58  host: 80.244.155.35.wifi155.tnp.pl

    Mam go od lipca i jestem nie mile zaskoczony pomomo że ma aparat 1,3mgp,nie robi zbyt dobrych zdjęć tylko pzeciętne,szkoda że nie ma karty pamięci bo można by było załadować więcej mp3,telefon jest dość sporych rozmiarów ,przyciski są niewielkie,a głośniczek rzeczywiście jest bardzo cichy.Ale jako telefon nie urządzenie multimedialne jest ok bateria trzyma ok 6,7dni!

  • 0

    145. ~Kolo  2007-01-14 17:56:32  host: inet20908nb-3.eranet.pl

    no ja mam tego fona od roku no i jest do bani... słabe foty... a bez oswietlenia do dupy

  • 0

    146. ~anonim  2007-01-16 21:12:09  host: moon.flatpla.net

    Telefony komórkowy jak powszechnie wiadomo służą do komunikowania się. Jak ktoś chce robić zdjęcia to kupuje APARAT FOTOGRAFICZNY. Dlatego nie rozumiem komentarzy o jakości zdjęć aparatem telefonicznym z WBUDOWANYM "aparatem fotograficznym" o rozdzielczości 1,3 Mpix.

  • 0

    147. ~mariusz  2007-01-20 21:49:14  host: mail.zar.vectranet.pl

    sluchajcie narzekacie na se k600i a co byscie na temat pamieci powiedzieli o nokii 6020 mam ją ze 3 dni i juz z nia nie moge wytrzymac zdjecia okropne wrecz fatalne zamazy itp. a mp3 wogule nie ma a nawet jakby miala to ma 3.5 MB wbodowanej t i tak mi sie nic nie zmiescinakrece 2 filmy po 50 sec. i koniec brak pamieci lub spojzcie se na k300i mp3 15 mb pamieci lol moim zdaniem k600i jest ok mimo ze go jeszcze nie mam ale tez slysze ze jest zajebisty i chce se go kupic . tylko mam pytanko do wszystkich czy on ma lampe blyskową bo na jednej stronce jest ze ma a na drugiej ze nie ma

  • 0

    148. ~  2007-01-21 12:14:49  host: eud173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie ma lampy błyskowej. ma tylko latarke którą możesz sobie włączyć podczas robienia zdjecia... ale w ciemnym pomieszczeniu zdjecia z tą latarka wychodzą tylko z bliska...

  • 0

    149. ~FraTHEr  2007-01-24 16:22:14  host: acra217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chce go kupić, ale nie wiem czy ma słuchawki i kabel usb w komplecie, a w ogóle napiszcie co on ma w komplecie pozdrrrrr

  • 0

    150. ~FraTHEr  2007-01-24 16:28:02  host: acra217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chce go kupić, ale nie wiem czy ma słuchawki i kabel usb w komplecie, a w ogóle napiszcie co on ma w komplecie pozdrrrrr

  • 0

    151. ~  2007-01-25 19:58:15  host: ewn223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon + ładowarka + słuchawki + kabel USB + instrukcja + kilka innych książeczek

  • 0

    152. ~sall  2007-01-28 13:45:06  host: w3cache2.icm.edu.pl

    Telefon to nie aparat fotograficzny! Jeśli ktoś spodziewa się super zdjęć, to chyba jest niespełna rozumu. Kamerka to tylko dodatek. Jak chcecie super zdjęcia to kupcie sobie aparat. Akurat jakość zdjęć w k600i jest naprawdę dobra i porównywanie ich do k750i gdzie jest kamera 2mgp jest bez sensu. Przecież wiadomo że 750i jest lepszy technicznie, więc to oczywisty fakt.

  • 0

    153. ~sall  2007-01-28 13:54:36  host: w3cache2.icm.edu.pl

    Telefon to nie aparat fotograficzny! Jeśli ktoś spodziewa się super zdjęć, to chyba jest niespełna rozumu. Kamerka to tylko dodatek. Jak chcecie super zdjęcia to kupcie sobie aparat. Akurat jakość zdjęć w k600i jest naprawdę dobra i porównywanie ich do k750i gdzie jest kamera 2mgp jest bez sensu. Przecież wiadomo że 750i jest lepszy technicznie, więc to oczywisty fakt.

  • 0

    154. ~PLUS+  2007-01-29 12:44:21  host: bxq24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    k600i czy k750i???ODP POZDRO

  • 0

    155. ~mały  2007-02-10 12:05:14  host: 80.54.41.131

    siemka ja mam k600i od 7 miechuw i powiem szczeże jeste bardzo zadowolony miałem k700i był lepszy jedynie tym że miał więcej pamięci i też telefonik zajebisty wogule sony ericssony to wyjebiste telefony miałem już 4 tel i same ericssony i zawsze byłem zadowolony i polecam k600i poprosty jest super

  • 0

    156. ~arus  2007-02-13 12:44:59  host: acsm5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupic czy nie oto jest pytanie prosze o pomoc

  • 0

    157. ~jakis tam  2007-02-21 20:23:14  host: aawb53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jest to damski meski czy dla wszystkich fonik

  • 0

    158. ~madziaaaaa  2007-02-23 22:18:18  host: xdsl-120-153.wist.com.pl

    a ja jestem zadowolona wygladem i fvnkcjami, nie zamieniam go na inne

  • 0

    159. ~trte  2007-02-26 16:26:01  host: sid.miechow.com

    siemka jak ma ktos ten fonik to moglby mi napisac czy nadawalby sie dla osoby 30-paro letniej ??? do tego kobiety ktora chce miec prosty w obsludze fonik ?? ( ps mam se k750i i mam zamiar w850i kupic wiec mowie : SE rulez!!!)

  • 0

    160. ~Iska  2007-03-02 11:27:58  host: a012.nest.gliwice.pl

    A ja jestem szczęśliwą posiadaczką telefonu SE V600i z funkcja 3G i jest on poprostu wyśmienity.W Polsce bardzo rzadki-zazwyczaj sprowadzany z niemiec.Myślałam,ze moj i K600i są identyczne,ale jednak się róznią.Wizualnie w małym stopniu,ale pod względem wyposażenia już troche bardziej:) Mimo wszystko podobny do K600i i bardzo serdecznie polecam:)

  • 0

    161. ~WIDUS  2007-03-05 10:40:48  host: acbj41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja bym wziol SE bo jest lepszy i w ogole tylko, ze ja bym nie wziol zadnego i bym poczekal bo nokia jest slaba a ten K600i jest brzydki.

  • 0

    162. ~PyśkA  2007-03-06 16:39:06  host: net-a183.tpn.ceron.pl

    Eeee tam... Brzydki ten telefon, mój kolega doradził go swojej pani ;/ ohydaaaaaaa

  • 0

    163. ~  2007-03-26 08:47:14  host: p04-03.opera-mini.net

    wlasnie siedzę wystawiam ten komentarz na moim k600i za pomocą Opery mini. Jestem bardzo z niego zadowolny ponieważ jest ciut nie komputer. Mam na nim GoChata (gg) i Opere. ^^

  • 0

    164. ~k600i  2007-04-18 19:31:58  host: acgk56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest wyjebisty nie wiem czego od niego chcecie spojście na k500i lub k510i

  • 0

    165. ~  2007-04-18 19:32:15  host: acgk56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    k510i hamsko sie zdjecia robi

  • 0

    166. ~nieznajoimy  2007-04-20 07:09:58  host: acgb75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    misiek oto chodzi z tymi rozdzielczościami że nie widać kwadracików tak jak w siemensie s65 który ma potężny wyświetlacz i tylko 128 na 160 tak samo jak mototrola v3 wyświetlacz wew potężny ale rozdzielczość 120 na 160. Tak samo jak w kompie ustawisz przy monitorze 19 calowym rozdzielke 800 na 600 lub 640 na 480 Poto te rozdzielczość duża ponieważ nie widać kwadracików i lepsza jest jakość wyświetlania.

  • 0

    167. ~  2007-04-20 08:20:38  host: acfq236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    On ma EDGE mam mam ten tel chyba na gprs nie szło by 110 kB/s a 3g u mnie nie sciąga

  • 0

    168.  2007-04-26 22:32:05

    Mam ten telefon od roku czasu. Przezyl upaly, przezyl mrozy, przezyl zamoczenia, a mimo wszystko nic mu nie jest, dodam ze upadow mial na beton niejednokrotnie, a mimo wszsytko nawet na obudowie niee ma sladow :))) Zdjecia robi rewelacyjne, po wywolaniu nikt nie umie ich rozroznic od robionych z aparatu cyfrowego :))) wiec wykozystuje go do swojego hobby fotografowania i czesto sie przydal w roznych miejscach w polsce :))) Polecam go wsszystkim :)))

  • 0

    169. ~jag  2007-05-02 11:48:16  host: baa157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam telefon od 1,5 roku. Niestety od niedawna wyłącza sie bez powodu,czasami co chwila, czasami co pare dni. Słyszalam ze zasilanie czesto pada w sonych. Poza tym wolno działa soft jak dla mnie, ale tak było zawsze. Chyba nastepnym razem wybiore nokię.

  • 0

    170. ~p  2007-05-12 14:49:11  host: pc-110-134-242-195-static.strong-pc.com

    jak dla mnie to on wygląda jak kalkulator... nie podoba mi się...

  • 0

    171. ~  2007-05-12 19:37:26  host: p04-05.opera-mini.net

    zdecydowanie k600i bo ma umts i bez awaryjny joy pisze tera z opery mini w umts 384kb s

  • 0

    172. ~ad  2007-05-13 00:05:26  host: acha93.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chyba na serio ma edge u mnie szlo 256 kb/s

  • 0

    173. ~DoomkaxD  2007-05-15 14:00:55  host: cable-4-101.stella.net.pl

    Można tu zwiększyć pamięć?;)

  • 0

    174. ~snake  2007-05-18 20:52:59  host: host-ip134-131.crowley.pl

    @@@@@tu jest karta pamięci wkładana???????????????????????????????????????????????

  • 0

    175. ~Spisiu  2007-05-24 16:27:42  host: acrz73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam zamiar kupic ten fon lecz nie jestem pewien co do niego moje pytanie to czy dobrze pisze sie sms-y i czy dobry w obsludze joy i klawia i w ogoole??????? ;] czekam na szybka odpowiedz

  • 0

    176. ~przemasss  2007-05-26 11:41:37  host: abqy34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ________ Jest w tym telefonie (k600i) zewnętrzna karta pamięci ??? ___________

  • 0

    177. ~roziu  2007-06-02 11:46:03  host: alk29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten fonek i nie mozna do niego wkladac karty pamieci , ma 33mg wewnętrznej. Mam takze mały problem bo bez powodu co pare dni się wyłącza. zamierzam go zamienić na SE W810i to dobra decyzia doradzcie plis nara!!!!!!!

  • 0

    178. ~drzewko  2007-06-03 22:15:56  host: 80.54.27.26

    mam sek600i jest cool ;d zn ktos moze jak nazywa sie program lub mod zeby wgrac 1g pamieci i jak go sie wgrywa prosze piszcie

  • 0

    179. ~X-ik  2007-06-10 18:24:25  host: host-89-229-31-11.torun.mm.pl

    drzewko dziwne pytania zadajesz, pamięci nie można wgrać :D

  • 0

    180. ~Diablo  2007-06-16 21:12:51  host: h235222.net.pulawy.pl

    ja mam sony ericsson w20i ;p;p;p

  • 0

    181. ~piotrek  2007-06-17 23:42:31  host: dti231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten fon od roku i jestem z niego zadowolony. spisał sie dobrze, joy sie nie zacinał ( w k700i po 2 miechach praktycznie nie dziala) ale klawiatura...mozna sie do niej przezwyczaić ale denerwujące są klawisze. do wyglądu można się także przezwyczaić. jedyne czego mi w nim brakuje to karta pamięci. moim zdaniem, telefon dla prezesa... Pozdrawiam.

  • 0

    182. ~kejti  2007-06-22 16:06:03  host: apn-99-85.gprspla.plusgsm.pl

    mam go od kilku dni i jest zajebisty, bardzo podoba mi się jego wygląd zewnętrzny... jest taki inny... zajebiste fotki, prostota obsługi... ogólnie super!!! wcześniej miałam benq-siemens ef81 to był złom w porónaniu z tym modelem.

  • 0

    183. ~Marcelina  2007-06-27 23:54:24  host: bhy10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam SE K600i Jest Suuper ;) Jestem zadowolona z niego..ma to co chce;) i wymagałam tego wiec mam...Jest rewelacyjny Polecam a i swietnie odtawarza myzke oraz miesci duzo fotek, muzyki, gier....wogole robi zdjecia dobrej jakosci...wychodza swietnie..Buziam i POLECAM ;*

  • 0

    184. ~mag  2007-06-29 13:00:32  host: chello084010130117.chello.pl

    nono, ja troche czekałem az spadnie jego cena i juz jestem użytkownikiem. w swojej klasie cenowej jest limuzyną . wcześniej używałem t610 który za swoją cene tez jest wypasem choć stary - niezawodny! najlepsze jest to ,że SE nawet wyjęte spod wody po wysuszeniu działają ;] polecam . wszechstronność i intuicyjna obsługa !!! to jest to .

  • 0

    185. ~kowciu02  2007-07-05 17:07:17  host: dqu31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest świetny mam go od roku i nic a wiele razy mi spadał na beton. Aparat może już nie ten bo 1.3 MegaPikseli ale swojego czasu był rewelacwjny.Bluetooth IrDA wszytko ma.Polecam

  • 0

    186. ~gg;649625  2007-07-07 22:55:35  host: 83.238.44.4

    mam ten tel. od dwóch lat itak ogólni to go polecam ani razu mi się nie zepsuł a smadł mi chyba z 1000 razy naprawde jedyna jego wada to brak wymiennej karty pamięci ale ogółem tel zarąbisty:)polecam bo np; motoroli v500 nie polcam too stale psujące się gówno:D

  • 0

    187. ~KalachPL  2007-07-09 18:16:05  host: chello089076160090.chello.pl

    Fajny telefon. Ma nawet mikrofalówkę i pralkę... :D

  • 0

    188. ~Kasia  2007-07-12 21:29:47  host: 217.153.82.202

    Ten telefon to najwieksze hujstwo swiata jest do dupy !!! Mialam 2 modele go i szczerze go odradzam to jest fonik dla jakis huji ktorych nie stac na cos normalnego wszystko nie dziala ,zacina sie WIELKIE GÓWNO ~~ ODRADZAM ODRADZAM I JESZCZE RAZ ODRADZAM

  • 0

    189. ~kiciaS.  2007-07-12 21:37:21  host: 217.153.82.202

    Ten telefon to najwieksze dziadostwo swiata jest do niczego !!! Mialam 2 modele go i szczerze go odradzam to jest telefon dla jakis biedaków ktorych nie stac na cos normalnego WIEKIE ZERO PO PROSRU NIC I JESZCZE TEN WYGLĄD BLEEE ~~ ODRADZAM ODRADZAM I JESZCZE RAZ ODRADZAM

  • 0

    190. ~KaMLo90  2007-07-15 18:51:14  host: pc0-53.kuso.osi.pl

    bd mial ten fonik za 2 dni. kupuje go bo poprostu jest zajebisty.. ma wszystkie bajery, dobry aparat, UMTS.. i wiele innych. moim zdaniem napewno jest lepszy od k700i, k510i, i jeszcze do wielu wielu innych modeli :D:D POZDRO DLA WSZYSTKICH MAJACYCH TEN TELEFONIK. :*:*:*

  • 0

    191. ~  2007-07-20 19:04:39  host: c141-248.icpnet.pl

    nie ma karty pamięci

  • 0

    192. ~Paulusia  2007-07-20 20:27:13  host: 85.112.196.43

    mam ten telfon juz z jakis rok i mi sie nie popsuł ani razu i kicia s zamula bo ona jest do dupy i do niczego to po co ona go brała jesli jej sie tak nie podoba spoko fonik polecam wam

  • 0

    193. ~Mały  2007-07-21 21:26:22  host: aaeg94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten tel juz 3mies i mosiałem wymienic joy ale tak to jest ok polecam go:PP

  • 0

    194. ~maniek555  2007-08-09 17:48:54  host: aaiq125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej czy ten fon ma inne kolory

  • 0

    195. ~pietro  2007-08-27 18:30:53  host: 213.77.31.50

    do kasia i kicias to wy jestescie do dupy a właściwie do dupczenia jak sie wam nie podoba to nie pierdolcie głupot idotki znalazły sie znawczynie dwie

  • 0

    196. ~Przemek  2007-08-29 15:14:25  host: gpu10.internetdsl.tpnet.pl

    Ma 256 tys. kolorow :)

  • 0

    197. ~v  2007-08-29 17:21:55  host: host-89-229-8-55.torun.mm.pl

    O ile wiem jest tylko jeden

  • 0

    198. ~Adrian  2007-09-03 18:17:02  host: 195.117.96.2

    jakie wychodzą w nim fotki lepsze niz w k510i?? albo w 200i bo niewiem co kupic,zastanawiałęm sie na d k510i ale sma niewiem poradzcie.... pozdro:* a jaka ma jakosc dzwieku??

  • 0

    199. ~eagle  2007-10-07 23:23:14  host: ip85148164.gmk.net.pl

    bo te dwie dziewczynki to muszą byc blondynkami

  • 0

    200. ~eagle  2007-10-07 23:33:45  host: ip85148164.gmk.net.pl

    bo te dwie dziewczynki to muszą byc blondynkami

  • 0

    201. ~wiolcia  2007-10-11 14:15:53  host: w3cache.zetosa.krakow.pl

    mam tego koma od 3 miechów jest supcio zarąbisty sprzet ma duzo pamieci ma wszystko to czego chce:)))wiec dlatego taka cena;;pozdro!!

  • 0

    202. ~paweł_rzepek  2007-10-30 18:40:01  host: 87-205-34-72.adsl.inetia.pl

    mam zamiar kupić tego fonika moim zdaniem to on jest wywalony w kosmos!! ;] takie bajery szkoda ze karciochy pamięciochy ;( ale 37 mb to wystarczające ;] pozdro telefonik niczego sobie :D

  • 0

    203. ~  2007-10-30 22:33:02  host: aea82.internetdsl.tpnet.pl

    198 fotki wychodza lepsze niz w k510 a w200i to inna bajka wogule to nie aparat. wszystkie soniaki maja taka sama jakasc dzwieku no prawie wszystkie.mialem go rok ale jedna wada to za malo pamiec na ten aparat tylko 34 mb:/ a tak to niema wad :D:D

  • 0

    204. ~John  2007-11-03 19:43:53  host: brk153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam se k600i od ponad roku inne troche go wyprzedzily ale i tak powiem ze jest super.Polecam choc zUMTS nie wszyscy moga korzystac ,dobrze go w tel miec:)hejka

  • 0

    205. ~  2007-11-11 20:45:09  host: apn-101-23.gprsbal.plusgsm.pl

    K600 ma tylko jedną wadę - oprogramowanie potrafi się zaciąć co wymaga ponownego flashowania - pozatym jest OK - internet po UMTS śmiga aż miło (telefon jako modem do kompa)

  • 0

    206. ~kwiatek  2007-11-17 10:43:44  host: chello087207083180.chello.pl

    no jedynymi wadami sa tylko brak karty pamieci i to ze dzoj sie luzuje i trudno chodzi ;DD ale to to jest zaje_bisty ;DD pzodroo

  • 0

    207. ~lol  2007-11-21 00:50:35  host: 228.nat4.g1.isko.net.pl

    te dwie dziewczynki (ad 188,189) to jakis podstawiony agent od konkurencji, nadaje z tego samego hosta przecież =)

  • 0

    208. ~mac  2007-12-01 16:44:09  host: 213.25.121.151

    od 2 lat dołownie KATUJĘ ten telefon: masa rozmów, używany jako modem, bluetooth eksploatowany non-stop itd - I... NIE CHCĘ INNEGO! REWELACYJNY MODEL, DOSKONAŁA STYLISTYKA I WYKONANIE. wizualnie nie ma dla mnie innego, konkurencyjnego. ZA MAŁE PIENIĄDZE (NA ALLEGRO UŻYWANY 250-300 PLN) MASZ DOKONAŁY TELEFON!!! bez porównania lepszy niż k500, 510,520. K750 jedynie wygrywa jakością fotek w aparacie i slotem na karty (ale jest drozszy), NICZYM WIĘCEJ. CHCESZ MIEC DOBRY NIEZAWODNY WSZYSTKOMAJHĄCY TELEFON??? K600i JEST DLA CIEBIE

  • 0

    209. ~sokol  2007-12-04 17:37:42  host: hi18.internetdsl.tpnet.pl

    mam telefon od miesiaca i sprawuje sie bardzo dobrze:D lekka wada telefonu to, malo dostepnego miejsca :)

  • 0

    210. ~neuromancer91  2007-12-09 14:24:35  host: aagg144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Strasznie ceglasty, brak złącza kart pamięci i na dodatek tylko 37MB (z czego ~32MB zostaje do naszej dyspozycji, bo reszte zajmuje soft) Jakby nie to, że nie ma złącza kart to nawet by był fajny fon i na dodatek 3G (oczywiście zależy od użytkownika, bo nie każdemu będzie potrzebna videorozmowa)

  • 0

    211. ~shardac  2007-12-12 00:34:01  host: router.kliknet.pl

    Trzy podstawowe wady: male kalwisze (trzeba sie przyzwyczaic); joystick czasem nie kontaktuje, jesli uzywa sie go do grania; brak rozbudowalnej pamieci, a wbudowana jest ot taka... podreczna. A poza tym stabilny, intuicyjny, sympatyczny we wspolpracy, szybki. Naprawde polecam

  • 0

    212. ~pilar  2007-12-24 15:40:03  host: apn-77-112-89-153.gprs.plus.pl

    Mam pytanie jaka jest maxymalna długosc wiadomosci w tym telefonie? i ile znaków jest w jednym SMSie? prosze o pomoc

  • 0

    213. ~user  2008-01-18 21:42:23  host: acgg5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go rok czasu i jeszcze ani razu JOy nie zaciął się !!!!

  • 0

    214. ~dawid  2008-01-28 18:00:25  host: chello089078075191.chello.pl

    bardzo fajny fonik ale jedno małe ale nie ma slota do karty pamięci!!!!!!!!!!!;((((((

  • 0

    215. ~jaronek  2008-01-29 23:06:27  host: ip-88-199-178-98.tczew.net.pl

    mam ten model od półtora roku i jedyne, co mogę mu zarzucić to brak karty pamięci i może trochę słby głośnik, bo już trochę rzuźni ale reszta to rewelacja joystick jest równieżbardzo dobry jeszcze nigdy nie odmówił posłuszeńtwa moi znajomi również go sobie chwalą więc nie dajcie wcisnąć sobie kitu że to jakiś szmelc...pozdrawiam

  • 0

    216. ~Komar  2008-02-04 19:50:50  host: cup66.internetdsl.tpnet.pl

    Fon mam od ponad roku . LUDZIE ! Fon jest wyjebisty ! Dalem niestety za nie 560zl ale nie zaluje . Bezawaryjnosc super ! W sonych joy sie zacinaly ale w moim jak od nowosci . Aparat fotki robi fajne , na neta sie nadaja , lampa blyskowa wyjebista ! Tylko ze nie wszedzie jest 3G ;D Polecam telefon wytrzymaly naprawde ( kilka razy mi zlecial z wysoka ) pozdro

  • 0

    217. ~Andrzej  2008-02-12 20:27:18  host: bth216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon 2 lata wiec znam go b dobrze... gdyby mial karte pamieci to bylby zajebisty... ale juz raczej sie nie oplaca go kupowac bo za te sama cene mozna kupic o wiele lepsze telefony. jednak i tak go goraco polecam! przez te 2 lata przezyl bardzo duzo i joy zyje dalej... obudowa jest tylko do kitu ale i tak telefon jest wart polecenia

  • 0

    218. ~matek84  2008-02-19 17:11:05  host: 82.160.17.62

    Mam tego Soniacza prawie 2 lata. Jeszcze jest cały :) Bateria trzyma przy normalnym użytkowaniu około 3-4 dni. Niestety klawiatura jest beznadziejna bo trzeba mieć ręce jak ginekolog żeby SMSy smarować. No i brak slota na kartę. To jedyne mankamenty. Reszta bez zastrzeżeń.

  • 0

    219. ~mistyczny  2008-02-29 23:10:10  host: aaql114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam:) posiadam k600i juz prawie 2 lata i goraco polecam.......... mialem obawy co do joya, gdyz w k700i po krotkim czasie psul sie doszczetnie, ale k600i to zupelnie inna sprawa.... czasami zakurzyl sie i joy momentami odmawiam posluzenstawa ale wystarczylo poruszac troszke w kazda strone a czasami przetrzec chusteczka i wszystko bylo ok:) (dwa razy mi sie to zdarzylo, po roku, czyli rok temu i od tamtej pory jest ok) fakt......... brak karty pamieci........

  • 0

    220. ~Bodyrox  2008-03-10 20:52:58  host: enc154.internetdsl.tpnet.pl

    zaglebiaszczy jest ten fonik wszystko superowskie mam go wlasnie od dzisiaj ^^

  • 0

    221. ~frycu  2008-04-07 10:08:50  host: bez141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej ludzie on nie gubi zasięgu w orange?

  • 0

    222. ~chaptor  2008-04-07 10:09:54  host: bez141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej ludzie ten telefon nie gubi zasięgu w orange?

  • 0

    223. ~cerber  2008-04-10 13:26:32  host: abdp49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no fonik jest calkiem niezly ,polecam polecam:)

  • 0

    224. ~mattiss95  2008-04-28 16:14:46  host: aedr34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest prawie nie do zastąpienia. Wszystko ma oprócz karty pamięci. :( no, ale ma aparat, radio, wideo rozmowy, jak na telefon man nawet dużo pamięci wewnętrznej. PZDR

  • 0

    225. ~  2008-05-06 13:37:54  host: 213.25.189.50

    jaki zasieg ma wideokonferencja w tym telefonie

  • 0

    226.  2008-05-06 15:01:19

    Mam go 2 lata i polecam na 100%, wygodnie się pisze sms-y a joy się nie zacina.

  • 0

    227. ~ZiomQ  2008-05-22 15:13:30  host: acnj254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon trzeci rok i na prawdę jestem z niego zadowolony. "Chodzi" bardzo szybko , zdjęcia wychodzą bardzo dobrze i ogólnie jest spoko. Ma tylko 2 minusy. Pierwszy : brak karty. Drugi : mało pamięci - 32 mb. to nie za wiele. W naprawie miałem go tylko raz bo coś stało się z softem ( do dziś nie wiem co ) . ~~~~~~~~~~~~~Polecam Telefonik~~~~~~~~ :D

  • 0

    228. ~Emii.  2008-05-27 13:41:47  host: public16000.xdsl.centertel.pl

    Mam ten telefon już prawie rok. ogólnie jestem z niego zadowolona, ale jego minusem jest bak karty pamięci i to, że nie można zmienić obudowy, a moja jest już bardzo zniszczona.

  • 0

    229. ~alan14  2008-06-09 21:58:50  host: ablz79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sory mam sprawe podajcie mi sterowniki do sony ericssona k600i

  • 0

    230. ~xxx  2008-06-23 22:02:58  host: acgq70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon świetny mam go już rok czasu. Do klawiatury można się przyzwyczaić :] od samego początku świetnie się sprawuje bateria trzyma prawie 11 dni (50% podświetlenia niedaleko bts) Jako modem do UMTS też nieźle radzi prędkość 32 kB/s i ping max 120ms jak dla mnie rewelacja. Videorozmowy o ładnym obrazie i dzwięku. Wiele przeżył (wpadł CAŁY do jeziora, do kałuży, zaliczył zjazd po schodach) I nadal działa bez zarzutu. Świetny dla Prezesów :]i nie tylko. Telefon dla ludzi ceniących rozmowy, videorozmowy, smsy, mms, email, A z opera mini to normalnie pogromca internetu :]. W 100% polecam, telefon może i stary ale jary :]

  • 0

    231. ~grazia  2008-06-27 10:22:35  host: rn236.internetdsl.tpnet.pl

    witam...SEk600i jest zajefajny...wytrzymałość i łatwość dostępu to jego drugie imię:) polecam, jest baRDZO dobrym fonem i choć na rynek weszły nowe, ja nie zamieniłabym go...jest trochę duzy i niektórzy nabijają się że wygląda jak pilot do tv, ale ja Wam mówię- nieważny wygląd, ważne to co jest w środku...pozdrawiam serdecznie wszystkich posiadaczy soniaka k600i...

  • 0

    232. ~Gibson  2008-07-09 20:31:14  host: nat0-waw.rtr.bait.pl

    Czesc. Wie ktos z Was jak aktywowac videorozmowy w k600i na karte w orange go? Zadzwoniłem do biura obsługi i tam otrzymałem informację iż w tym tel nie działa bo są nowsze modele. Czy to prawda? POZDRAWIAM

  • 0

    233. ~  2008-08-25 22:50:46  host: ip-85-219-165-170.ibd.gtsenergis.pl

    Ja kupiłem SEk600i jak tylko wszedł na Polski rynek, mam jeden z pierwszych modeli. Jest naprawde boski. Jedyne co mnie martwi to: -mała karta pamięci -słabiutki aparat -ciężko jest połączyć się przez video rozmowy Gdyby to pominąć to telefon jest naprawde zajefajny, a...no i jeszcze jego początkowa cena nie była zachwycająca, no ale cóż...;]

  • 0

    234. ~dogibson  2008-09-01 18:32:39  host: acgu123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wiesz w żadne słowo orange na każdej karcie sim działa przynajmniej na mojej 9 letniej

  • 0

    235. ~sucha  2008-09-06 15:39:57  host: bjt189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam SE 600i i nie jestem z niego zzadowolona nie ma wejścia na karte pamięci jest wytrzymały tego mu nie zarzuce ale z wyglądu nie jesty ładny wyglada jak cegła zdjęcia wychodzą fajne

  • 0

    236. ~Papierówka  2008-11-08 17:55:03  host: host-89-229-68-126.szczecin.mm.pl

    Mam ten telefon od ok. 6 miesięcy i nie polecam go nikomu. Aparat ma kiepski, mała pamięć, brak miejsca na kartę, bateria potrafi się rozładować po 2 dniach, przy wysłuchaniu jednaj piosenki i w dodatku wolny.

  • 0

    237. ~małysiwy  2008-12-19 13:22:22  host: chello089074116160.chello.pl

    a ja mam tel sony :] z 1997 roku i tylko 2 razy zamawiałem do niego baterie bo tylko ona w tym telefonie siada :D pozdro

  • 0

    238.  2009-01-06 12:05:01

    Witam. Mam pytanie: W prawym górnym rogu mam cały czas jakąś dziwną niebieską ikonkę coś w kształcie "ufo" ale nie jest to internet. Czy może mi ktoś powiedzieć jak to wyłączyć???

  • 0

    239. ~Jaro  2009-01-13 21:29:28  host: jaroslaw2.net.autocom.pl

    Telefon bardzo dobry. Dzwoni jak na telefon przystało. Innych wodotrysków nie sprawdzałem bo do fotografowania mam lustrzankę, do słuchania muzy ipoda a do gier PeCeta.Widoeokonferencje też działają super. Ja tam ten telefon polecam.

  • 0

    240. ~Iwonka  2009-01-17 21:53:34  host: user27.146.udn.pl

    Niedawno go zakupiłam i jak na razie nie narzekam:) Tylko bateria słabo trzyma:( i szkoda, że tak mało pamięci.. A tak to telefonik super!! Polecam:))

  • 0

    241. ~Arek  2009-01-22 21:37:19  host: ip-81-15-132-4.unregistered.net.exatel.pl

    to poprostu gowno malo pamieci nie ma slotu kart do niczego szkoda gadac...

  • 0

    242. ~GalaV..*?  2009-01-26 18:47:30  host: 79.191.58.227

    238. To 'ufo' (chodzi Ci o niebieskie koło z dwoma białymi paskami na pasku stanu czyli tam gdzie bateria i sygnał?) to: Cytuję z instrukcji SEK600i "Sieć 3G (UMTS) jest dostępna."

  • 0

    243. ~mokate  2009-05-08 16:34:46  host: 213-25-121-151.tks.pl

    do ~Arek 2009-01-22 : gówno to ty jesteś chłoptasiu. ten telefon jest na rynku ponad 5 lat, wtaedy ty sikałeś jeszcze w pieluszki.... weź sobie koło i puknij sie w czoło - to jak porównywać nokie 3210 oraz E51... gdzie wy się rodzicie???!!!

  • 0

    244. ~Właściciel Tego FonA  2009-06-02 13:48:52  host: aaig132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Może Wyglada Jak Cegła Jest Sprawny i wytrzymały mam go już 3 miiiesiace i jest Super. Zdjecia:Rewelacja Filmy:Rewelacja Muza:Rewelacja

  • 0

    245.  2009-06-09 20:41:57

    Mam ten telefonik ponad 3 lata i jest nie do zabicia. Ta sama bateria trzyma do tygodnia, dżojstik/joystick jak nowy, wyświetlacz mimo dość brutalnego traktowania nawet nie bardzo podrapany. Trochę powycierana farba na kółku przesłaniającym obiektyw to jedyny znak wskazujący na jego wiek. Design jak dla mnie idealny - lubię "cegłowate" telefony. Jedyny mankament, który się tu zresztą przewijał, to mała i nierozszerzalna pamięć. Gdyby było jej tak choć z 512 KiB, to zastąpiłby mi "empetróję". Na pocieszenie radio niezłe. Dodatkowo łatwy do rozebrania i wyczyszczenia.

  • 0

    246. ~kolo  2009-08-28 18:01:00  host: public-gprs129264.centertel.pl

    Ja za tego fona dałem kumplowi 50 zł i tylkoo miałem obudowe rozwalonom.!!

  • 0

    247. ~Paulina160  2009-09-05 15:20:48  host: crowley-nat.greenlan.pl

    Super fonik mam go 6 miesięcy. Polecam!

  • 0

    248. ~user  2010-03-04 14:24:04  host: dynamic-78-8-81-38.ssp.dialog.net.pl

    mam go trzeci rok...i chodzi bez zarzutu Dopiero teraz zainstalowałem mini operę (wstyd!:)jak coś pilnego to można przez niego zajrzeć na strony www Przydatna latarka, dobre radio, joystick sprawny, bateria,klawiatura i głośnik też,dobrze słychać rozmowy;straszne szumy na zdjęciach-kamerka do video rozmów lepsza..., brak slotu kart pamięci, aluminiowa obudowa brzydko sie rysuje i plastykowy spod wyciera.wtyk ładowarki lubi niełaczyć OGÓLNIE TO JEDNAK NA PLUS

  • 0

    249. ~citus  2010-06-10 13:37:20  host: acvl25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    szkoda że niema slotu na karte pamięci to wtedy by byl super mam ten telefon juz 4.5 roku

  • 0

    250. ~Quasar  2010-09-09 22:13:18  host: chello089074147048.chello.pl

    Używam go stale od 4 lat.Żadnych problemów, zawiesił się może 2-3 razy. PLUSY: -Wzornictwo, wzornictwo i jeszcze raz wzornictwo, niepowtarzalne. -Płaskie, wygodne - szczególnie dla dużych palców :) klawisze. -Wygodny joystick. -Bardzo trwała bateria- po 4 latach trzyma 3-4 dni. -Trwała obudowa i wyświetlacz. -3G - wideorozmowy. -Latarka MINUSY: -Brak możliwości wyłączenia sygnału rozładowanej baterii. -Brak możliwości podłączenia karty pamięci. -Brak możliwości wyłączenia diody. -Stałe podświetlenie wyświetlacza w czasie rozmowy. -Niestety brak godnego następcy :)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-185-107.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet