Sony-Ericsson K550im - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson K550im Opinie o Sony-Ericsson K550im

Sony-Ericsson K550im

w sumie: 70
  • 0

    1. ~  2007-02-07 00:24:24  host: abmb55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zaczęła sie era malych wąskich przyciskow w SE!!!!

  • 0

    2. ~  2007-02-07 00:24:46  host: abmb55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ciekawy wyglad, ale wszystkie te SE robią od jednej deski:/

  • 0

    3. ~rkuku  2007-02-07 10:13:56  host: w3cache2.icm.edu.pl

    czym on sie rozni od k550i praktycznie ten sam fon.

  • 0

    4. ~maryjan  2007-02-08 20:27:39  host: edl173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co to jest to i-mode ??

  • 0

    5. ~Krzysztov  2007-02-09 15:21:25  host: 195.205.76.41

    No właśnie tym się różni rkuku. K550im ma i-mode a K550i nie ma. I-mode to chyba jakiś system do wysyłania plików czy coś takiego. Chociaż lepiej wpisz w googlach bo moja odpowiedź jest prawidłowa na.... około 10%.

  • 0

    6. ~pel@  2007-02-10 13:06:39  host: cuh82.internetdsl.tpnet.pl

    kiedy będzie dostępny na rynku??

  • 0

    7. ~KORNIK  2007-02-10 15:00:06  host: 82.160.48.66

    SE zasypuje nas nowymi modelami. Tylko niektóre przejdą do historii. Ten z wyglądu nie jest za ciekawy, ale kryje wiele funkcji. Cóż SE jakoś nie potrafi się odnaleźć w stylistyce klawiszy. Szkoda, bo wygodne i zgrabne klawisze to gwarancja dobrego użytkowania. a tak w ogóle to niech SE robi mniej modeli ale za to dobrych.

  • 0

    8. ~Math  2007-02-10 16:47:18  host: ecn194.internetdsl.tpnet.pl

    pel@: Wkrótce :-) tak piszą na stronie SE

  • 0

    9. ~Dawid  2007-02-10 17:44:16  host: acan234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    i-mode coś w stylu wapa tylkio że dużo szybsze

  • 0

    10. ~Levoos  2007-02-17 17:43:50  host: bva85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    I-Mode-Opracowany przez japońską firmę NTT DoCoMo system pozwalający na korzystanie z Internetu za pomocą telefonu komórkowego. Po sukcesach na rynku japońskim i-mode wprowadzono również w niektórych państwach Unii Europejskiej. A telefon bardzo fajny.

  • 0

    11. ~:_:)  2007-03-18 17:36:03  host: 83.2.112.2

    Nie widze w tym nic fajnego...K510i to dużo lepszy model:)a to co dali wejscie do ladowarki z boku i podnieta:(Tsss

  • 0

    12. ~  2007-04-09 10:37:10  host: chello087207232205.chello.pl

    To o i-mode gdzies w internecie wyszukane: -mode - model dostarczania usług Oferowane usługi I-mode oparte są na całkiem innym niż w Europie modelu biznesowym. NTT Docomo selekcjonuje dostawców usług, z którymi następnie podpisuje odpowiednie umowy. W ramach tych umów usługodawcy zobowiązują się do dostarczania atrakcyjnej dla abonentów I-mode treści. Jak dotąd umowę z operatorem podpisało ok. 1000 firm. W sumie, użytkownicy I-mode mają dostęp do ponad 40 tysięcy stron. Na stronach I-mode można wysyłać i odbierać e-maile, rezerwować bilety, ściągać melodyjki, słuchać muzyki a nawet oglądać pliki wideo. Od początku 2001 r abonenci NTT Docomo korzystać mogą również z napisanych w języku Java2 ME programów, które uruchomić można w telefonie. Rozliczenia dokonywane są albo za pośrednictwem NTT Docomo, albo przy użyciu karty kredytowej. Użytkownik, który chce korzystać z I-mode opłaca niewielki miesięczny abonament w wysokości ok. 10 zł. Reszta opłat uzależniona jest od ilości przesłanych danych przy czym za 100 kB zapłacić trzeba ok. 1zł. W sumie mi sie podoba..:)

  • 0

    13. ~suka  2007-06-03 18:48:16  host: ip-84-201-219-51.it-net.pl

    Mam ten telefon 5 lat trzyma sie dobrze .

  • 0

    14. ~allah  2007-06-14 16:01:38  host: host1-64.btk.net.pl

    im to znaczy ze ma lepszy wyswietlacz oszczędny :)

  • 0

    16. ~zdunek  2007-07-07 11:49:12  host: host-81-190-137-207.olsztyn.mm.pl

    "Mam ten telefon 5 lat..." Nie pyknę tego tekstu :)

  • 0

    17.  2007-07-17 20:24:23

    mam pytanie, bo niedlugo bede mogl przedluzyc umowe w mixie, ichcialbym wziac sobie ten telefon i zastanawiam sie ile on po przedluzeniu umowy moze kosztowac, chcialbym sie zmiescic w 150 zl, prosze o szybka odpowiedz

  • 0

    18. ~DarkManX  2007-09-19 12:40:06  host: host-89-228-134-111.gorzow.mm.pl

    ja kupilem ten tel. za 400zł tylko teraz simlocka trzeba:)

  • 0

    19. ~A  2007-10-12 11:43:34  host: aty151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czym on się różni od k550i?

  • 0

    20. ~(..)  2007-10-12 13:14:56  host: dwi122.internetdsl.tpnet.pl

    interesuje mnie ten telefon i teraz prośba do tych, którzy mają ten telefon - czy niewygodne są te przyciski, bo na takie niewygodne wyglądają, a ja baaaardzo dużo sms-óje i nie wiem czy moje palce wytrzymają:P

  • 0

    21. ~(..)  2007-10-12 13:20:30  host: dwi122.internetdsl.tpnet.pl

    interesuje mnie ten telefon i teraz prośba do tych, którzy mają ten telefon - czy niewygodne są te przyciski, bo na takie niewygodne wyglądają, a ja baaaardzo dużo sms-óje i nie wiem czy moje palce wytrzymają:P

  • 0

    22. ~M2  2007-10-13 20:27:46  host: gcy242.internetdsl.tpnet.pl

    superrr wygodne przyciski polecam ten fon :)

  • 0

    23. ~kuba  2007-10-16 20:47:30  host: static-118-199-112-85.radom.pilicka.pl

    lepszy jest se k550i bo ma więcej pamięci wewnętznej

  • 0

    24. ~NiCrAm :P  2007-10-17 20:29:28  host: user37-120.satfilm.net.pl

    Luk 72 W erze jest k550i za 1 zł w abonamencie 30 zł i masz 40minut lub 120 sms-ów !! Ja własnie sobie wziąlem i jestem zadowolony :] Troche jest mi cięzko przyzwyczaić do klawiszy ale moze po czasie..... Polecam Nara

  • 0

    25. ~NiCrAm  2007-10-17 20:33:54  host: user37-120.satfilm.net.pl

    ~:_:) 2007-03-18 17:36 83.2.112.2 Nie widze w tym nic fajnego...K510i to dużo lepszy model:)a to co dali wejscie do ladowarki z boku i podnieta:(Tsss No nie wiem czy k 510i jest lepszy nie ma karty pamieci, aparat ma 1.3 mp itd... Ty JeSTeS jAkIs PrZyKrY. zE wSi CzY cO ?? :/ buahahaha

  • 0

    26.  2007-10-28 11:08:11

    do kornik: co ty w ogóle możesz wiedzieć o tym czy te klawisze są wygodne. pewnie nie miałeś nawet telefonu w ręce! ja mam k550i a jak wiadomo ma takie same klawisze i są BARDZO wygodne

  • 0

    27.  2007-10-28 11:10:00

    chciałbym dodac ze to właśnie k550i ma wiecej pamięci (72MB) niz ten (64MB)

  • 0

    28. ~pel@  2007-11-01 14:23:22  host: station-176-140-87-77.ticom.pl

    wie ktoś może jaki ma kolor podświetlenia?? z góry thx:)

  • 0

    29. ~ttyytyt  2007-11-03 14:03:54  host: 88-220-99-62.speedtransfer.pl

    czym on sie różni od k550i

  • 0

    30. ~Mike  2007-11-08 17:45:33  host: abem207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam takie dwa fony SE K550im i SE K550i niczym się nie różnią.A 5 lat Buhha:) sony K550im nie wyszedł tak wczesno to po pierwsze a, ja mam dwa fony już rok. Bardzo dobre telefony . POzdrawiam :];];]

  • 0

    31. ~leo  2007-11-10 22:03:53  host: cuy210.internetdsl.tpnet.pl

    i-mode / i-mode / Opracowany przez japońską firmę NTT DoCoMo system pozwalający na korzystanie z Internetu za pomocą telefonu komórkowego. Po sukcesach na rynku japońskim i-mode wprowadzono również w niektórych państwach Unii Europejskiej. tym sie własnie rozni od k550i

  • 0

    32. ~herkules31  2007-11-15 19:26:25  host: user20.71.udn.pl

    szczerze jestem bardzo z tego tel zadowolony nie wiedzialem ze roznia sie nie tylko i - mode ale pamiecia wewnetrzna to w sumie niewazne Wazne ze jest rewelacyjny a kolo jak mowi ze to gorszy fon od k510 to niech do okulisty idzie przedewszystkim rewelacyjny duzy i przejrzysty wyswietlacz przyciski super i cala reszta bardzo ale to bardzo polecam szczegolnie ze tanieja te fony

  • 0

    33. ~jarek  2007-11-20 17:41:35  host: 82.160.38.75

    hahaha lluk w 150zl:P zal:D okolo400zl:)

  • 0

    34. ~Bart_ol  2007-11-21 16:27:18  host: aazc51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja tam nie weim dopiero bede sobie go kupywal

  • 0

    35. ~aga  2007-12-24 00:54:51  host: nat-113.ghnet.pl

    ile kosztuje ściągnięcie z niego simlocka?

  • 0

    36. ~paplua  2007-12-29 21:08:20  host: acjk205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a moze ktos mi powie czym oprucz tego ekranu rozni sie se k550i od k550im

  • 0

    37. ~zenobiusz  2008-01-08 16:23:04  host: host-62-141-197-212.swidnica.mm.pl

    kamera do wideo-rozmowy na przodzie i nowszym softem;]

  • 0

    38. ~Arkham  2008-01-08 23:28:41  host: akademik.nat.student.pw.edu.pl

    Zdjecie simlocka z k550i kosztowało mnie 40zł,wbrew pozorom te małe klawisze sa bardzo wygodne i świetnie sie na nich pisze smsy (wysyłam nieraz nawet po 60 dziennie wiec wiem co mowie).

  • 0

    39. ~berto007  2008-01-09 19:07:52  host: aafq71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~zenobiusz: a gdzie ta kamera? A poza tym, nowy soft można sobie ściągnąć se strony producenta...

  • 0

    40. ~luki  2008-01-12 20:48:04  host: du74.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i jestem zadowolony ale dołożyłbym troszkę więcej i bym miał lepszego

  • 0

    41. ~remix  2008-01-15 14:56:18  host: 87-205-184-59.adsl.inetia.pl

    telefon REWELACJA,i przestancie pisać pierdoły że klawisze są nie wygodne,sa BARDZO wygodne i sie nie scieraja litery:D wiem co mowie,pisze dziennie około 80 smsow.

  • 0

    42. ~ryhh  2008-01-23 21:05:54  host: 28.56.jawnet.pl

    telefon rewelacja i jeden synek napisal czym sie rozni od k510i np.lepszy aparat,wiecej kolorow...... SPOX FON POLECAM

  • 0

    43. ~  2008-01-24 11:49:48  host: cvg181.internetdsl.tpnet.pl

    ja tam wole k550i od im internet pewnie taki sam i tak i tak na moim k550i moge se swobodnie surfować po sieci klawisze mi nie przeszkadzają są wygodniejsze od takich płaskich klawiszy np w k750i jawa świetnie mi się spisuje testowalem telefony z kolegą specjalnym programem i k550i wypadl lepiej od im (tylko troche ale to sie liczy)

  • 0

    44. ~albo może potem  2008-01-24 14:54:25  host: acjs167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hehe:D #remix .. a odzywasz się jeszcze do kogoś wogóle?? (chodzi o te 80 sms/dziennie :P )

  • 0

    45. ~raf  2008-02-04 23:56:16  host: 87-205-72-67.adsl.inetia.pl

    wlasnie mysle zeby kupic ten telefon, klawisze mysle ze sa wygodne bo mialem kiedys ciutke wieksz klawisze w dodatkowej obudowie do n6610 i pisalo sie na nich swietnie. [ale ze to byla obudowa za 10zl to po ktoryms razie jak spadl mi klawisz pekl i musialem wrocic do starej kalwiatury]

  • 0

    46.  2008-02-06 15:38:30

    nie dawno kupilam ten telefon a mam taki problem ze jak dzwonie to mam wlaczony caly czas wlaczony system glosnomowiacy i nie wiem jak to zrobic zeby bylo normalnie.Na samym poczatku bylo wszystko wporzadku.Moze ktos mi pomoze??

  • 0

    47. ~piecia  2008-02-10 16:45:08  host: csknet-83-142-58-222.csk.pl

    ja mam k550i i klawisze som wygodne a k550im rózni sie od niego tez klawiszami skrótów w im jest jeden od wiadomości a drugi od i-mode a w k550i jest od internetu i od skrótów

  • 0

    48. ~piecia  2008-02-10 16:50:08  host: csknet-83-142-58-222.csk.pl

    i jeszcze bateria jest w k550i litowo-polimerowa a w im litowo jonowa

  • 0

    49. ~znawca  2008-02-23 10:10:44  host: btx153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to złom jakiego jeszcze nie widziałem kupcie sobie lepiej nokie 6280... to jest sprzet a najlepiej 3310.....

  • 0

    50.  2008-03-04 08:39:16

    znawca o dupe roztrzaś

  • 0

    51. ~Joania  2008-03-11 19:32:22  host: proxy2a.interkam.pl

    Mam ten telefon już od listopada(a jest marzec) jestem bardzo z niego zadowolona ma wszystkie super funkcje,sprawdza się fewelacyjnie.Polecam szczególnie dziewczyną!No i kolory są fajne...Pozdrowienia z Sochaczewa

  • 0

    52. ~marta  2008-03-29 10:01:31  host: acat104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest naprawde bardzo fajny. Ma świetne funkcje, wygląd rowniez bez zarzutow. Nie wiem o co wam chodzi z tymi klawiszami>? Dla mnie są idealne, moze macie zbyt wielkie paluchy dlatego nie potraficie sie obslugiwach huehehe

  • 0

    53. ~hej wam  2008-03-30 11:28:44  host: 87-205-80-129.adsl.inetia.pl

    Mam ten telefon tylko, że bez i-mode i bardzo go polecam. Też dużo sms-uje i moje palce wytrzymują. Nie trzeba naciskać paznokciami.

  • 0

    54. ~info~  2008-04-12 14:21:42  host: cpu210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    i-mode jest szybkim i efektywnym systemem dostarczania tresci interaktywnych na telefony komorkowe, majacym kilkadziesiat milionow uzytkownikow na calym swiecie.

  • 0

    55. ~  2008-05-31 16:06:39  host: abel70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moze mi ktos powiedziec czy jak chce sciągnąć simlocka z se k550i sms-em a jest mozliwość tylko na k550im to będzie to dzialalo na k550i???

  • 0

    56. ~Rafał  2008-06-11 17:21:28  host: ea141.internetdsl.tpnet.pl

    czesc czy mozna w tym telefonie zrobic ze jak skoncze rozmawiac to zeby nie wyswietlalo w lewym dolnym rogu ile mam kasy na koncie ??

  • 0

    57. ~GRB  2008-06-13 19:58:33  host: host-738.ibselektronics.pl

    Mam od wczoraj se K550i jeśli chodzi o klawisze to tylko tak wyglądają jak się o nich myśli, spisują się nieźle, pierwszy raz mam do czynienia z se którego mam 2 dzień wydaje mi się nawet że to niezła zabawka ale się okaże, bo z obserwacji wnioskuje że se to wadliwe phony ;-)

  • 0

    58. ~hsdh  2008-06-16 17:02:29  host: chello087206034125.chello.pl

    Telefon Zajenisty Fajny Aparat Wykurwiste jest Klawisze wygodne mnie Szlak Treafia jak Ludzie Pisza ojeju nie wygodne klawisze Jak sie ma ku..wa Grube Paluchy to sie tak Ma POLECAM GO Z CALEGO SERCA

  • 0

    59. ~yasiek  2008-06-18 14:02:59  host: apn-77-112-32-188.gprs.plus.pl

    do suka : 5 lat temu to na topie byla nokia 3510i a o se k550i nikt nie jeszcze nie marzył i myslał... nie wiem co ci odbija ale poczytaj sobie troszke na temat tego telefonu... Żal 5 lat xD

  • 0

    60. ~Visel  2008-06-30 18:46:57  host: aegh233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja testowałem ten telefon przez 2 miesiące i był nawet niezły ... Obecnie używam SE K530i i powiem, że jest lepszy od K550i i im ;)

  • 0

    61. ~arro  2008-07-06 13:32:38  host: ccb140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest boski, klawisze wydaja sie nie wygodne z pozoru, ale jest inaczej. Jego wielką zaaletą jest to że szybko chodzi i sie nie przycina:D nie to co K310i że pisze "ładowanie"

  • 0

    62. ~Ktos  2008-07-15 08:39:58  host: ief234.internetdsl.tpnet.pl

    Akurat ja miałem kolego k510 i k550 jest duzo lepszy np ma karte pamięci lepszy aparat i duze tego jeszcze

  • 0

    63.  2008-07-28 21:21:57

    Prosze o POMOC! Gdy robię zdjecia czy w pionie czy w poziomie to on zawsze zapisuje w poziomie. Mimo to, że je edytuję( obracam)i chcę dodac póżniej do kontaktu to i tak jest w druga stronę. Nie tak jak powinno. Tez macie ten problem. Napiszcie jak to zmienić. Dzieki

  • 0

    64. ~ja v2  2008-10-10 16:21:27  host: pc154.op.osi.pl

    tttten tel jest do .... nic on niema to shis zaluje ze go kupilem

  • 0

    65. ~  2008-11-22 08:41:35  host: elg194.internetdsl.tpnet.pl

    co to jest to i-mode

  • 0

    66. ~ziom10latmam  2008-12-12 15:11:15  host: 088156194255.slp.vectranet.pl

    Telefon zarombisty szybko chodzi i wogóle jest zarąbisty aparat fajny 2 mgpx w dodatku można go podłączyć do kompa karte kupić 2 gb i muzyki mam ponad 150 utworów dużo gier aplikacji itp. a dopiero pół karty zajęte oczywiście gry zdradze wam fajną stronkę internetową z grami i aplikacjami na k550i tego Fona[[telejava.pl]] np. need for speed pro streed . A jeśli chodzi o klawisze to są za....te ale ku..wa tak jak napisał [HSHD] jak ktoś ma wielki paluchy to nie moja wina . Telefon ZA....TY i nie piszcie gupot że to grzmot czy jak tam go nazywacie bo jak macie 5.000.000.000 to macie w dupie cene tylko idziecie do sklepu muwicie ,, poproszę Iphona 3G 16 GB , SE XPERIA X 1. to sie nie dziwie że wam sie nie podoba se k550i ale on jest zajebisty XD

  • 0

    67. ~juha  2009-02-15 15:58:38  host: 85.28.167.27

    siemka mialam ten fon rok teraz wymianilam na se c902, ale se 550i moge spokojnie polecic. aparat w porzadku, nie jakies cuda na kiju ale to przeciez tylko tel, bateria ok, mp3 mi odpowiadalo natomiast jesli chodzi o klawisze no to tu musze Was zamrtwic nie sa wygodne, sa wrecz okropne mialam taki odcisniety kciuk ze sie musialam na t9 przezucic bo mniej naciskania ale i tak telefon jest w pozadku;) chociaz musze powiedziec ze c902 jest na pewno lepszy z tym ze duzo drozszy pozdro;p

  • 0

    68. ~Gerem  2009-05-17 15:47:36  host: 77-253-91-46.adsl.inetia.pl

    k550i i k550im różnią się tym, że k550i jest z serii Cyber-Shot, a k550im nie ;p

  • 0

    69. ~MAM SE  2009-06-06 16:04:00  host: bjf8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    SIEMA! PRZYCISKI SA WYGODNE ALE POLECAM K550i bo ten IM nic nie daje. To jest jakis japonski system, z ktorego nikt nie bedzie kozystal.

  • 0

    70. ~Bazyli  2009-08-23 20:30:55  host: actc73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od roku, dobrze się sprawuje. A aparat to w ogóle extra. Mówiłem o K550I bo ten I-mode jest gorszy.

  • 0

    71. ~eghd  2011-04-11 18:27:24  host: host-46-186-9-0.dynamic.mm.pl

    miałem ten telefon bardzo fany

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-239-251.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet