Sony-Ericsson K550i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson K550i Opinie o Sony-Ericsson K550i

Sony-Ericsson K550i

w sumie: 2321
‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | Następna ›
  • 0

    1. ~gość  2007-02-06 22:04:39  host: 82.160.135.2

    w sumie to k750i + edge w innej obudowie

  • 0

    2. ~hmmm  2007-02-07 01:50:03  host: 212.122.214.218

    oj cieszy to wszystko, przy takiej konkurencji na rynku to ceny telefonów będą leciały że aż miło...

  • 0

    3.  2007-02-07 02:24:02

    oooo...! SE wraca do baterii litowo jonowych?? znaczy sie cofa:PP bo polimerowki za drogie...

  • 0

    4.  2007-02-07 02:58:37

    oooo...! SE wraca do baterii litowo jonowych?? znaczy sie cofa:PP bo polimerowki za drogie...

  • 0

    5. ~rkuku  2007-02-07 10:12:58  host: w3cache2.icm.edu.pl

    Zgadzam sie z gosciem.Praktycznie wszystko to samo.Moze lepszy soft.

  • 0

    6. ~sebek  2007-02-07 10:41:54  host: 120.180.unknown.vectranet.pl

    ciekawe ile będzie kosztował, bo praktycznie ne różni sie niczym od k750i za wyjątkiem edge, nie ma radia i ma wbudowaną większą pamięć:-/

  • 0

    7. ~adiq1033  2007-02-07 14:48:56  host: bqa153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Przynajmniej z dżojstiku zrezygnowali ... teraz zawalili sprawę z klawiaturą, porazka :>

  • 0

    8.  2007-02-07 19:34:58

    ma radio sebek czytj uważniej

  • 0

    9.  2007-02-07 19:37:44

    jest juz moj :)

  • 0

    10.  2007-02-07 22:09:13

    dno, a gdzie AF?

  • 0

    11. ~Nowik  2007-02-07 23:21:10  host: systemy24.toya.net.pl

    Ciekawy wygląd ;)

  • 0

    12.  2007-02-08 09:04:50

    myślę że będzie w erze w cenie K750i

  • 0

    13. ~sebek  2007-02-08 09:53:44  host: 120.180.unknown.vectranet.pl

    sorki borsuk, nie doczytałem;-)

  • 0

    14. ~pełna irytacja;/  2007-02-08 14:56:30  host: blp107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a co wy mozecie wiedziec??? "praktyczne to samo" boze... dlaczego ludzie którzy niemają nic do powiedzenia zabierają głos?!?

  • 0

    15. ~lukasm  2007-02-08 19:18:58  host: net1.esko.pl

    Jeśli chodzi o baterię, to jest CHYBA Li-pol. Są zdjęcia na mobilmania.cz i widać tam fragment baterii li-pol. Ale to może nie być egz. z serii komercyjnej.

  • 0

    16. ~daga  2007-02-09 11:23:53  host: pf156.lodz.sdi.tpnet.pl

    nie postarali sie a z bateria dali ciala

  • 0

    17. ~Wojtek  2007-02-09 16:25:19  host: ecd85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ja myślę że nie będzie w cenie k750i. Będzie prawdopodobnie droższy bo ma znacznie lepszy aparat ( Cyber-shot ).

  • 0

    18. ~Math  2007-02-10 17:01:19  host: ecn194.internetdsl.tpnet.pl

    Wojtek: jaki lepszy aparat?k750i mam w tym momencie w reku i widze ze moj ma 4,8 mm obiektyw a ten ma jak sie przyjżysz 3,8 mm średnicy obiektyw. A cyber-shot? chyba jak dołączysz lampę to są zwykłe diodki a cyber shot tylko się uzyskuje za pomocą lamp ksenonowych takie są w k800i lub w takich doczepianych fleszach.Pozdro!

  • 0

    19. ~Dawid  2007-02-10 17:41:25  host: acan234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    K750i też ma cyber-shot'a

  • 0

    20. ~Kriso  2007-02-12 10:51:37  host: aayh195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mi trochę przypomina K700i (boki i rogi telefonu) z funkcjami K750i, bardzo mi wpadł w oko, nokie niech się schowają bo wyglądają archaicznie.

  • 0

    21. ~lolxs  2007-02-13 17:29:21  host: abtq5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    różni się od K750i i to znacznie - w aparacie. ma Cyber-shot.

  • 0

    22. ~Sk_uter  2007-02-14 20:08:04  host: abvc96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    za ile mozna takiego dostac. I kiedy bendzie w erze

  • 0

    23. ~paulina  2007-02-15 12:51:15  host: acfn252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ej wie ktoś moze ile ten SE kosztuje?? I wkońcu niech ktoś mi doradzi bo nie wiem jaki mam kupiś SE K550i czy K750i? Pomocy!

  • 0

    24. ~Osmol  2007-02-16 16:57:15  host: alr176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    k750 nie ma cyber shota

  • 0

    25. ~Wojtek  2007-02-19 22:16:18  host: eba88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Aparaty w telefonach w kolejnych wersjach są ulepszane, ponieważ patrzą na błędy poprzednich wersji i robią lepsze niektóre funkcje. Tak przynajmniej słyszałem na innych forach. Jak telefon wyjdzie to się zobaczy!

  • 0

    26. ~Arthead  2007-02-20 14:58:46  host: tc170.internetdsl.tpnet.pl

    Ludzie cyber shot to nie funkcja to znak handlowy firmy SONY. A telefony różnią się jedynie tym że k550 ma edge a k750 go nie ma no i k550 jest sporo cienszy.

  • 0

    27. ~karol_nycz  2007-02-26 15:37:15  host: bsu34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja właśnie go zakupiłem.lepszy aparat niz k750i i niż w d750i. dźwięk migawki też troszkę wyciszony przez co mniej rażący ucho.cena to około1400zł i warto ją wydać. brak jostick'a ale też brak karty w zestawie.pamięć wew to73MB.koszt nowej M2 1GB to ok.80zł więc i tak warto.Większe ikony i wciąż domyślny jak i inne se.pozdrwaiam szczęśliwych użytkowników i proszę przestańcie porównywać k750i który możei i jest dobry ale wyszedł na rynek niemal dwa lata temu i nie robi już na nikim wrażenia.

  • 0

    28. ~cienki  2007-02-28 10:48:41  host: ip-48-107.mofnet.gov.pl

    Na Allegro są już po 999 zł

  • 0

    29.  2007-03-01 08:36:35

    Klawiatura okropna ... ze SE lubię tylko D750i. Kriso, każdy ma inny gust, więc nie powinieneś pisać, że Nokie wyglądają archaicznie :/

  • 0

    30. ~arturskuter  2007-03-01 21:22:27  host: 213-238-70-99.adsl.inetia.pl

    czy wiecie gdzi mozna go kupic(w internecie)

  • 0

    31. ~cienki  2007-03-02 08:00:59  host: ip-48-107.mofnet.gov.pl

    Na Allegro po 979 złociszy.

  • 0

    32.  2007-03-05 15:50:49

    karol_nycz A jak klawiatura sie sprawuje ? Nie bolą palce od pisania na niej ?

  • 0

    33. ~khick  2007-03-09 09:26:16  host: host-89-238-16-153.smgr.pl

    ma pdczerwień

  • 0

    34. ~Olęcja  2007-03-10 10:08:18  host: nat6.sysnet.pl

    Ile on kosztuje ?? :-) hmm ? Fazowy phonik !

  • 0

    35.  2007-03-16 08:48:49

    w Electroworld za 599zl :)

  • 0

    36. ~cienki  2007-03-16 11:05:31  host: ip-47-169.mofnet.gov.pl

    konrad - serio??

  • 0

    37.  2007-03-16 22:53:03

    konrad *** dokładnie... dzisiaj przeglądam ulotke..a tutaj... 599zł!! I Samsung E250 też 599zł .. teraz nie wiem co wybrać.... :/:/ ech..... ale fajowo, że w Łodzi ElectroWorld [elektrowerld, a nie word jak na reklamach mówią!!!!] będzie :PP

  • 0

    38.  2007-03-16 23:01:01

    konrad *** dokładnie... dzisiaj przeglądam ulotke..a tutaj... 599zł!! I Samsung E250 też 599zł .. teraz nie wiem co wybrać.... :/:/ ech..... ale fajowo, że w Łodzi ElectroWorld [elektrowerld, a nie word jak na reklamach mówią!!!!] będzie :PP

  • 0

    39. ~Pumba  2007-03-18 16:34:45  host: eiq77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon super terz taki se kupuje tylko czy do niego morzna dodać jaszcze karte pamięci

  • 0

    40. ~math  2007-03-19 16:13:57  host: ecn194.internetdsl.tpnet.pl

    Jasne że można dodać kartę pamięci jest w danych powyżej.

  • 0

    41. ~  2007-03-22 13:23:07  host: 80.50.244.70

    lepszy jest od k750i

  • 0

    42. ~Raptor  2007-03-23 01:42:31  host: wlan3.kursor.pl

    No No No... niezły telefonik... ale 900 zł... trochę za drogo... z czasem będzie taniej ;)

  • 0

    43. ~karol_nycz  2007-03-25 14:57:34  host: w3cache.zetosa.krakow.pl

    klawy - palce nie bola tylko szybkie pisanie sprawia czasem ze mieszaja mi sie przyciski.poza tym uzytkuje go juz miesiac i jestem ogolnie zadowolony.batera moze i nie jest rewelacja ale wszystko rekompensuje mi ostrosc wyswietlacza ktory cieszy oko. sadze ze malo uzywany potrafilby wytrzymac5/6 dni.u mnie ten proces niestety trwa3dni :) tylna klapka troche skrzypi jak sie ja przycisnie. mp3 warto zgrywać w normalnych wielkosciach - kompresowane programem disc2phone traca znacznie na jakosci co uwydatnia tylko jak dobre wlasciwosci sluchowe mozna uzyskac.pozdrawiam szczesliwych uzytkownikow

  • 0

    44. ~math  2007-03-27 16:38:33  host: ecn194.internetdsl.tpnet.pl

    nio juz wiem na czym polega ten cyber shot fajny efekt ale czy ja wiem w chacie kumpla robilismy foty wieczorem i cóż gorzej niż k800i nio ale lepiej od k750i

  • 0

    45. ~pytajaczy  2007-03-30 18:04:00  host: cfu120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pztanie gdzie taki fon mozna kupic?

  • 0

    46. ~awcio  2007-04-05 15:30:05  host: acpm140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    którego wybrać k550i czy k610i pomocy błagam

  • 0

    47. ~  2007-04-15 19:44:27  host: deepblue.laczpol.net.pl

    oczywiście że k550i

  • 0

    48. ~pawcio  2007-04-16 20:28:32  host: acou123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do deepblue dzięki

  • 0

    49.  2007-04-20 10:05:09

    Witku, ponieważ właśnie nabyłem ten telefon drogą kupna informuję, że telefon ma profile, a jeśli chodzi o polifonie to odtwarza praktycznie wszystkie możliwe formaty. Pozdrawiam

  • 0

    50. ~awcio  2007-04-21 08:50:34  host: acpg210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest on za 1zł prosze napiszcie

  • 0

    51. ~  2007-04-28 12:14:43  host: aoa16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    brac k550i czy w800i a moze w810i??

  • 0

    52. ~brc  2007-04-28 15:20:39  host: cmpc019-148.cnet2.gawex.pl

    ile bateria trzyma????

  • 0

    53. ~fajna  2007-04-28 17:48:32  host: axm198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ktory lepszy k550i czy nokia 6280 ?? prosze napiszcie!!

  • 0

    54. ~fajna  2007-04-29 09:26:30  host: ayn201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ktory telefon jest lepszy SE k550i czy nokia 6280??

  • 0

    55. ~Iglo  2007-04-30 22:38:44  host: chello087207232205.chello.pl

    Jestem zainteresowany K550i.Ale czy ktos wie czy on ma BestPic?Tą funkcje ma chyba K800i,ale dokładnie niewiem o co w niej chodzi.Jesli ktoś moze odpowiedziec na to pytanie to bardzo proszę.A ma on stabilizator?A trzecie pytanie to co oznaczają te cyferki koło aparatu?Bo f to ogniskowa,ale dalej niewiem,tyle wiem z lekcji fizyki:)Dzieki:)

  • 0

    56. ~mufka  2007-05-01 12:40:52  host: efn170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wg mnie sony ericsson. Ale to twoj wybór :P

  • 0

    57. ~  2007-05-01 21:56:50  host: aagd3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    według mnie Se K750i jest lepszy bo jeszcze ma Radio z RDS i SynclML

  • 0

    58. ~zupa  2007-05-03 20:22:24  host: 195.117.9.2

    moim zdaniem najlepszy telefon to nokia 3310

  • 0

    59. ~miszka  2007-05-07 21:31:12  host: 86-63-122-149.asta-net.com.pl

    ~fajna ja bym wybrał sony ericssona k550i bo sam się zastanawiam właśnie nad SE k550i a nokią 6280 oby dwa telefony fajowskie. na SE nie narzekam ponieważ mam se k500i(oczywiście wada jest jojstick) polecam SE k550i warto go miec.

  • 0

    60. ~cienki  2007-05-08 11:30:16  host: ip-47-169.mofnet.gov.pl

    Od 10.05.2007 będzie w ofercie Orange.

  • 0

    61. ~darek  2007-05-09 15:14:13  host: host133.stimo.net

    to jest szczerupa tylko nadaje się na złom wolałbym nokie 5110

  • 0

    62. ~adi  2007-05-09 18:16:56  host: host-ip246-91.crowley.pl

    A kiedy będzie w Plusie ktoś wie?

  • 0

    63. ~ANTARI  2007-05-11 19:38:30  host: abro11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jaklbym sprzedał k510i to by było mnie stac na tego xD

  • 0

    64. ~piotr  2007-05-12 20:38:46  host: bnu49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ten fon w Orange posiada kartę i jaką dużą? Napiszcie proszę!!!!!

  • 0

    65. ~dedol  2007-05-12 21:51:18  host: chello087207159142.chello.pl

    dobry ten telefon bo mam 220i

  • 0

    66.  2007-05-12 22:32:17

    dokładniej to dziś sie pojawił w salonach orange, ale w salonach, dziwne że na infolini nic nie wiedzą że go mają

  • 0

    67. ~Kuba  2007-05-18 14:44:30  host: aod170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy wie ktoś za ile jest w Orange?

  • 0

    68. ~Adi  2007-05-18 15:25:24  host: host-ip246-91.crowley.pl

    Jakoś chyba 859zł bez żadnej promocji sam telefon? A wie ktoś za ile i kiedy w Plusie?

  • 0

    69. ~cienki  2007-05-19 12:19:19  host: s3-dobra.ust.tke.pl

    W Plusie też już jest.

  • 0

    70. ~siemka  2007-05-20 20:43:56  host: gou115.internetdsl.tpnet.pl

    jak myslicie ? brac k550i czy k610i ?

  • 0

    71.  2007-05-21 14:18:32

    No w Plusie na stronce jest opisany, ale dzwonie juz od tygodnia do salonu firmowego w Trójmieście i wciąż nie ma... Jeśli w jakimś mieście juz maja je to dajcie znać, bo musze szybko sie dowiedzieć ile u nich to kosztuje

  • 0

    72. ~Kameeel  2007-05-21 20:44:23  host: public-gprs51980.centertel.pl

    nie zastanawiajcie się czy brać nokie bo nie polecam, wg mnie najleprze są nowoczesne sony ericssony np K550i lub K750i, albo motorole

  • 0

    73. ~Sueno  2007-05-22 15:34:39  host: plus-96-101.polkomtel.com.pl

    Widzę, że niektórzy kierują się stereotypami. Otóż SE k550i w zasadzie nie różni się od K750i wieloma rzeczami, ale naszczęście jednak sie różni. Nie ma jojstika(hehe) i to jest zaleta, jest bardziej poręczny, MA RADIO Z RDS, ma EDGA, obsługuje gry 3D, pozatym aparat z przesłonką zajmuje mniej miejsca. To niektóre cechy SE K550i, które uważam że przeważają przy wyborze ponad K750i.

  • 0

    74. ~Sueno  2007-05-22 15:38:31  host: plus-96-101.polkomtel.com.pl

    Widzę, że niektórzy kierują się stereotypami. Otóż SE k550i w zasadzie nie różni się od K750i wieloma rzeczami, ale naszczęście jednak sie różni. Nie ma jojstika(hehe) i to jest zaleta, jest bardziej poręczny, MA RADIO Z RDS, ma EDGA, obsługuje gry 3D, pozatym aparat z przesłonką zajmuje mniej miejsca. To niektóre cechy SE K550i, które uważam że przeważają przy wyborze ponad K750i.

  • 0

    75. ~Reghas  2007-05-22 20:00:32  host: s182pc121.mmj.pl

    Jak dla mnie to Nokia lepsza. 1.Lepszy wyświetlacz. 2.Symbian. 3.UMTS. 4.Nokia ładniejsza według mnie:D

  • 0

    76.  2007-05-23 14:05:05

    ~74. Ale K750i ma lepszą baterie, lepszy aparat foto i radio też posiada (RDS totalnie zbędny moim zdaniem w telefonie. Największym bólem K550i jest ten nieszczęsny aparat (niby Cybershot), który jest gorszy niż u starych już poprzedników

  • 0

    77. ~Jacek9876  2007-05-24 18:50:58  host: asq144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie do użytkowników tego telefonu. jak sprawuje się klawiatura?? mam zamiar go kupić

  • 0

    78. ~michal_wro  2007-05-24 19:04:30  host: h82-143-153-193-static.e-wro.net.pl

    ja Ten Telofink jutro bede kupywal Wrocku w sklepie Vobis za 999zl :D

  • 0

    79. ~Dari  2007-05-24 20:15:59  host: elg202.internetdsl.tpnet.pl

    To jest unowocześniony K750i. SE usunął kilka wad K750 i ale jednocześnie zostawił to co było w nim najlepsze :) I mam świetny i niedrogi telefon. Wg mnie jest swietny :]

  • 0

    80. ~Davidos13  2007-05-26 15:45:58  host: cnt62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ile on kosztuje w plusie?

  • 0

    81.  2007-05-26 17:34:27

    Nie ma go w Plusie wciąż :(. Czekam już prawie 2 tygodnie na niego, a oni wciąż go nie maja w ofercie. Porażka.

  • 0

    82. ~Slaw  2007-05-26 18:35:24  host: bvt42.internetdsl.tpnet.pl

    Mam telefon od kilku godzin, przyciski typowe jak w SE małe ale w tym dość szybko się przyzwyczaiłem (i jest mniej problemów niż w innych SE). Aparat rewelacyjny z lampą, z dużą ilością dodatkowych opcji, zdjęcia wychodzę naprawde dobrej jakości. Mam tylko dziwne spostrzezenie: pomimo trybu ukrycia Samsung E250 znajduje go przez Bluetooth, nie wiem czy wada telefonu czy Samsung ma takie dziwne umiejętności :P

  • 0

    83. ~r  2007-05-27 08:49:26  host: chello087207229190.chello.pl

    bo w plusie się kupuje teraz Samsunga E250 i dzwoni do taty buhahahaha

  • 0

    84. ~  2007-05-27 12:53:49  host: 80.54.170.159

    Wczoraj zamówiłem ten telefon w Orange. Zdecydowałem się na umowę 30-sto miesięczną . Przy abonamencie 55zł cena telefonu wyniosła mnie 212zł. Czy wie ktoś skąd mogę pobrać w internecie instrukcję obsługi do niego?

  • 0

    85. ~horror  2007-05-27 16:19:00  host: acjc170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moim zdaniem swietnie wyglada,lepiej niz jakikolwiek inny SE i z tego co widze fuckcje tez niczego sobie. bedzie drozszy od k750i?

  • 0

    86.  2007-05-28 18:51:27

    No i pojawił sie w Plusie. Cena bez promocji 900zł, a z abonamentem sporo za niego chcą. Instrukcje obsługi pobierzesz ze stronki SE: http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=pl&lc=pl&ver=4000 &template=ps1&zone=ps&lm=ps1 Pod poznaj swój telefon masz instrukcje itp.

  • 0

    87. ~pestka46  2007-05-30 13:47:29  host: del60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    po ile on jest w erze?

  • 0

    88. ~krymol  2007-05-31 18:48:24  host: host-89-228-73-83.olsztyn.mm.pl

    czy ma on wbudowany głośnik do słuchania mp3??

  • 0

    89. ~karol_nycz  2007-06-02 12:05:38  host: w3cache.zetosa.krakow.pl

    super fonik,mam go 4ty miesiac.wady:napis na klapce sciera sie,klapka skrzypi troszke i.....tyle - normalne uzytkowanie i jego konsekwencje.warto go kupic, a widze ze jest juz w ofertach polskich sieci.polecam. duzy wyswietlacz, ladne kolory i ostrosc.mnowstwo opcji z ktorych i tak wiekszosc z nas nie bedzie umiala korzystac :) jak cos to piszcie

  • 0

    90. ~lol  2007-06-02 15:29:50  host: chb162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    CZy jest możliwosc ogladania filmow na calym ekranie ???? Prosze o szybka odpowiedz

  • 0

    91. ~lol  2007-06-02 15:35:29  host: chb162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    CZy jest możliwosc ogladania filmow na calym ekranie ???? Prosze o szybka odpowiedz

  • 0

    92. ~takiseo  2007-06-03 13:33:27  host: fcn182.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie zastanawiam sie nad kupnem k610i albo k550? ktory jest lepszy i nie chodzi tu ze jeden jest tanszy (chodzi mi o opcje i takie bajerki:P) ktory ma lepszy aparat?? powiedzcie ktory wybrac:)

  • 0

    93. ~Xingu  2007-06-03 23:45:14  host: nat1.azartsat.pl

    Sueno, K750i takze obsluguje gry 3D i ma wyborna wydajnosc, radio takze ma RDS. Jedyny minus to brak EDGE. Ale K550i mimo, ze to Cyber-Shot, fotki robi od K750i gorsze :P

  • 0

    94. ~stfu!  2007-06-05 13:13:48  host: sheeps.swps.edu.pl

    k610 ma wideorozmowy, a k550 flash w aparacie, reszta zależy od Twojego gustu ;]

  • 0

    95. ~  2007-06-08 12:13:41  host: feg147.internetdsl.tpnet.pl

    ja tez mam takie samo pytanie jak "takiseo" bo za niedługo konczy mi sie umowa i nie wiem ktorego wybrac

  • 0

    96. ~karolina  2007-06-08 16:56:38  host: dws89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    TEN TELEFON MA BATERIE LI-POLIMEROWĄ 950 mAh a nie jonówkę!!!!!!

  • 0

    97. ~majo  2007-06-08 20:17:38  host: 87.105.100.2

    che kupić albo sonego k550i albo sonego k750i. Który lepszy ???

  • 0

    98. ~  2007-06-10 12:34:22  host: 80.54.170.159

    Telefonik zakupiłem 2 dni temu. Łatwa obsługa, klawiatura działa bez zarzutów chociaż przyciski mogłyby być troszkę większe. Bateria litowo-polimerowa po dwóch dniach ze 100% rozładowała się do poziomu 80%. Jeśli tak dalej będzie powoli się eksploatować to powinna wytrzymać jakieś 10 dni :-)

  • 0

    99. ~Kacper  2007-06-10 12:37:10  host: 80.54.170.159

    Proszę niech ktoś zapoda linka do softu żeby ten telefon można było używać jako kamerki internetowej.

  • 0

    100. ~darecki  2007-06-10 12:50:11  host: host-81-190-111-70.gdynia.mm.pl

    Ocena k550i. Aparat lepszy w k550,bo z auto fokusem,a w k610 tego ne ma.Jakość zdjęć porównywalna z k750.Można oglądać filmy na całym ekranie.Dobry wyświetlacz,lepszy i większy niż w k750, na dodatek TFD a więc zjada mniej prądu.Technologia EDGE,co znaczy trzy razy szybszy internet niż GPRS w k750.Funkcjonalna przeglądarka intenetowa, w k750 w ogóle jej nie ma.Elegancki i cieniutki,tylko 14mm.Nie czuć go w kieszeni.Przy k550, k750 to pudło na buty.Brak dżojstika(duży plus).Wyrażnie szybszy procesor w k550(bo 2lata nowszy).Reszta podobna do k750. Wady: nieco małe klawisze, w k750 lepsze. Trzeszcząca i idiotycznie mocowana tylna klapka,gniazdo ładowarki z boku.Ogólnie lepszy i ładniejszy od k750. Były posiadacz k750,obecnie k550.

  • 0

    101. ~  2007-06-10 13:44:26  host: 80.54.170.159

    Telefonik zakupiłem 2 dni temu. Łatwa obsługa, klawiatura działa bez zarzutów chociaż przyciski mogłyby być troszkę większe. Bateria litowo-polimerowa po dwóch dniach ze 100% rozładowała się do poziomu 80%. Jeśli tak dalej będzie powoli się eksploatować to powinna wytrzymać jakieś 10 dni :-)

  • 0

    102. ~Przemek  2007-06-10 18:17:19  host: ip-89-200-167-191.system-net.pl

    Mam juz ta komorke od kilku dni i bardzo dobrze mi sie sprawuje:)

  • 0

    103. ~ktos  2007-06-12 23:11:11  host: efr1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super moze i jest ale dla mnie nie ma dżoja wiec do bani k750i jest lepszy

  • 0

    104. ~troph  2007-06-14 14:14:59  host: 119-054-094.adsl.szeptel.net.pl

    dzieki wielkie darecki za opinie. Sam sie zastanawiam nad kupnem któregoś spośród tych 3 modeli i chyba wybiore SE K550i

  • 0

    105. ~Jedi  2007-06-14 20:31:21  host: awa18.internetdsl.tpnet.pl

    Szybkie pytanko, czy w zestawie jest jakas karta paemici?? Jesli tak to jaka, np w sieci orange daja cos ??

  • 0

    106. ~li  2007-06-15 23:59:52  host: 212.160.172.70

    male info w Plusie jest jest w taryfach od KUBALI dostepny juz od poczatku czerwca!! polecam taryfe 75/100zl

  • 0

    107. ~DaVid  2007-06-16 15:50:24  host: abok180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nawet nie próbujcie porównywać zdjęć z k750i ze zdjęciami tego SE. Bo sprawdzałem to samo ujęcie, na obu modelach, i K550i zrobił zdjęcie znacznie wyraźniejsze i zywsze więc nie ściemniaj mi tu Xingu że k750i robi lepsze foty. Poza tym jak odpalałem gry na obu modelach k750 wyraźnie zwalniał, i gra się strasznie cięła, więc wnioski nasuwają się same. K550i, telefon zgrabniejszy, ładniejszy, wydajniejszy i znacznie bardziej funkcjonalny niż k750i.

  • 0

    108. ~wues  2007-06-18 00:48:49  host: 089-100-213089.ntlworld.ie

    ciekawe dlaczego nie można ustawić zegara na wygaszaczu, k550i nie ma tej funkcji??

  • 0

    109. ~colo  2007-06-18 13:12:12  host: guh10.internetdsl.tpnet.pl

    spox fon monza go kupic za 500-950zl na allegro.ma duz pamieci i to wazne i oczywiscie slot noi nie ma dżojstika

  • 0

    110. ~Stonek  2007-06-20 18:04:57  host: p1.infonetsc.pl

    Chciałbym się dowiedzieć który telefon robi wyraźniejsze zdjęcia bo kończy mi sie umowa i zastanawiam sie nad wyborem K750i lub K550i zależy mi na waszej opini

  • 0

    111. ~pati  2007-06-20 21:33:44  host: eeq206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej kupujcie k550i bo dzoj sie psuje w k750i radze wam :D

  • 0

    112. ~kolo  2007-06-20 21:38:22  host: eeq206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupujcie k550i bo kosztuje 800zl a k750i 1350 patrzalem

  • 0

    113. ~kolo  2007-06-20 22:58:33  host: eeq206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupujcie k550i bo kosztuje 800zl a k750i 1350 patrzalem

  • 0

    114. ~pestka46  2007-06-21 14:18:34  host: azi18.internetdsl.tpnet.pl

    ile ten fon kosztuje w erze na umowe?

  • 0

    115. ~vorian  2007-06-22 08:52:17  host: tomnet-chmielewski.vlan365.dengo.lubman.net.pl

    telefon jest zajwbisty i to wszystko w tym temacie

  • 0

    116. ~Pienk  2007-06-22 22:17:13  host: acxy162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Stonek mówie ci ze K550i jest lepszy

  • 0

    117. ~Szczupak PL  2007-06-23 22:42:37  host: c148-75.icpnet.pl

    Wlasnie zakupilem SE k550i jestem z niego bardzo zadowolony. POLECAM! Mam rowniez NOKIA 5200 ktora tez POLECAM!!

  • 0

    118. ~diabollos  2007-06-24 15:59:51  host: 195.136.67.213

    kolo k750 mozna na allegro kupic za 400, a tys skad wzial ten kosmos 1350?:)),chyba pijany byles.mam k550i i jestem w nim zakochany.bajer nad bajerami.

  • 0

    119. ~madziula  2007-06-24 20:00:51  host: aof193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    przepiękny fonik :D Bede go miec juz jutro i mam nadzieje ze jest taki jak go opisują :D

  • 0

    120. ~tadex92  2007-06-24 22:51:20  host: ns1.speedway.lublin.pl

    będę mieć ten fonik w najbliższych dniach i mam nadzieję że to co jest w waszych komentach to prawda.a tak wogole to dzięks bo to dzięki tym komentom zdecydowałom się na ten fonik jeszcze raz dzięks !!!!!!!!!!!

  • 0

    121.  2007-06-24 23:40:12

    Witam Was! Jestem tu nowy ale mniejsza o mnie.... Kupilem ten telefonik w sobote i z wygladu jest calkiem ladny i stylowy. Jest troche lepszy od posiadanej wczesniej NOKIA 5200. Polecam dla milosnikow miksowania muzyki, video, zdjec. Jest wlasnie funckja do miksowania wszystkiego (prawie). Brak tylko kamery na video -rozmowy i jest GOOD! POLECAM!

  • 0

    122. ~genek777  2007-06-25 01:38:30  host: ggd252.internetdsl.tpnet.pl

    SE K550i to wielkie gó***. wiem bo mój kolega ma i zdjecia robi gorsze niz k750i i k610i. oglnie najlepszy jest SE k750i

  • 0

    123. ~MnQ  2007-06-26 14:55:24  host: div141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do uzytkownikow: wygodne sa takie przyciski jak ma ten telefon?

  • 0

    124. ~AQQ  2007-06-26 19:05:41  host: zameknet.3s.pl

    Mam tego fona od kilku dni. Jak na razie wszystko ok ;] ogólnie telefonik wypasss... Tylko szkoda, ze zadnej karty w zestawie nie dali :( no, ale pamieci ma troche wiec nie jest tak zle..., a karte sie dokupi ;p

  • 0

    125. ~kupis6376  2007-06-26 20:36:06  host: host81-156-193-185.range81-156.btcentralplus.com

    wy sie tak tu wszyscy kłócicie a ja mysle czy kupic SE k550 czy nokie n91.napewno nokia jest lepsza i to o wiele ale bardziej mi sie podobaja soniacze.i przestancie sie wkoncu klocic bo kazdy ma inny styl.jeden lubi to a drugi tamto.wiec skonczcie bo jak to czytam to na wymioty mi sie zbiera.pozdro

  • 0

    126. ~kupis6376  2007-06-26 20:56:02  host: host81-156-193-185.range81-156.btcentralplus.com

    wy sie tak tu wszyscy kłócicie a ja mysle czy kupic SE k550 czy nokie n91.napewno nokia jest lepsza i to o wiele ale bardziej mi sie podobaja soniacze.i przestancie sie wkoncu klocic bo kazdy ma inny styl.jeden lubi to a drugi tamto.wiec skonczcie bo jak to czytam to na wymioty mi sie zbiera.pozdro

  • 0

    127. ~666  2007-06-26 21:11:50  host: 195.136.67.213

    genek777 jestes i byles chyba nacpany.k750i ma chorego dupnego dzoja i wyglada jak cegla, a aparat ma gorszy od 550i i nie poruwnoj go z k610i bo to 3g.milego cpania:)))

  • 0

    128. ~idea  2007-06-26 23:11:40  host: acgp127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    se k550i-zalety-wiekszy lepszy wyswietlacz,edge.lepsza zaslepka na obiektyw,lepszy edytor obrazow(jak w k800)lepszy dyktafon(wszystko w porownaniu z k750).wady--*ten kto wymyslil klawisze tej komorki powinien otrzymac zeslanie na biale niedzwiedzie,prawdopodobnie byl pijany i widzial biale myszki.w ramach reklamy dobrej troskliwej firmy Sericsson powinien darmowo wymienic te wariacka klawiature za darmo jak to robia czasami firmy samochowdowe.drugi minus to chowana karta pamieci,to juz sprawka jakiegos napalonego chomika w se.dalej to brak ocji zawieszania przegladarki wap(internet) tak jak to robil eryk t68i i lepsze siemensy a tera nauczyla sie robic po 5 latach nokia.czekam na odpowiedz SE w sprawie klawiatury

  • 0

    129. ~N!K3R  2007-06-27 10:19:42  host: 195.116.228.154

    Będzie ten tel w ofercie PLAY??

  • 0

    130. ~putim  2007-06-27 10:52:10  host: ip-87-204-74-140.stg.pl

    Panie ktoś, rozumiem, że dla Pana najważniejszą rzeczą w telefonie jest joystick , który tak często się psuję, że ja na naprawy wydałem połowę ceny telefonu(SE k750i). Teraz przerzucam sie na tego fona i mam nadzieję, że mi trochę posłuży.

  • 0

    131. ~ola  2007-06-27 14:38:48  host: edf74.internetdsl.tpnet.pl

    wez geneek 7 umyj sie :P se 550i dla ciebie tyko nokia 3310

  • 0

    132. ~JA  2007-06-28 10:58:09  host: h237131.net.pulawy.pl

    CHCE GO MIEĆ :P (k550i)

  • 0

    133. ~  2007-06-28 13:15:43  host: acah74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupiłem ten telefon wczoraj - ten, bo K750 w ofercie dla firm już nie było... a znam ten model bardzo dobrze. i już po jednym dniu cieszę się bardzo z tego niespodziewanego zakupu ;) do klawiszy idzie się przyzwyczaić a oprócz tego jedynym minusem jest gorsza jakość zdjęć i nagrań video w zaciemnionych pomieszczeniach. Za to dostajemy większy wyświetlacz i wogóle większy wypas... telefon kozacki jest na maxa - polecam wszystkim

  • 0

    134. ~michał  2007-06-28 14:36:55  host: xdsl-9246.zgora.dialog.net.pl

    genek ty weź pomyśl co piszesz!!;/

  • 0

    135. ~bardziej_Natka_niż_Krzysiu  2007-06-29 13:27:44  host: public-gprs51979.centertel.pl

    a ja właśnie się z nim oswajam z tego co zauważyc zdążyłam to nie podoba mi sie to ze menu w trybie robienia zdjęć jest poziome... albo jak twierdzi mój telefon pionowe. Muszę go trzymać poziomo zeby widziec menu. to troche wkurzajace ale mam nadzieje ze sie przyzwyczaje.klawiaturz faktycznie nie bardzo mi pasi ale mimo kilku małych wad polecam:)

  • 0

    136. ~Wolfer  2007-06-29 16:52:58  host: chello089079136028.chello.pl

    Telefon jest po prostu świetny! Przez pierwszy dzien bolały trochę palce ale później i smsy i kontroler nie sprawiały trudności! Telefon to lepszy W810i z lepszym softem, aparatem i tymi samymi funkcjami (+ zasuwka na aparat) Naprawdę go polecam!

  • 0

    137. ~tom  2007-06-30 14:45:53  host: xdsl-5062.wroclaw.dialog.net.pl

    mam pytanie, zastanawiam sie nad tym telefonem, moze mi ktoś opisac jak jest z jakoscia odtwarzanych mp3 na glosniku, czy sluchawki dolaczane do zestawu sa dobrej jakosci, czy ten tel potrafi obsłużyc karte 2GB. a moze lepiej zdecydowac sie na samsunga z400?

  • 0

    138. ~Ana  2007-07-01 16:27:42  host: systemy177.toya.net.pl

    Właśnie zastanawiam się nad kupnem tego telefonu ponieważ mój model jest do d**** Nie wiem czy opłaca się go kupić, podoba mi się ale nie wiem jak reaguje na upadek... Czy nie zawiesza się czasem i ogólnie ile kosztuje, moze mi ktoś doradzić?

  • 0

    139. ~pol_SC  2007-07-02 15:43:52  host: dickensa.compi.net.pl

    fajne ze nie macie problemow z K550i ja trafilem niestety na trefny egzemplarz, po kilku dniach zaczela juz mi szwankowac klawiatura a dokladnie przycisk 4 czesto nie dziala przy pisaniu smsow ;( bylem w serwisie ale ten nie stwierdzil usterki, prowizorycznie wymienili soft i okazalo sie ze nie widac ikon, odeslali do serwisu do Bytomia, tam wgrali nowy soft i odeslali spowrotem, ucieszylem sie ze bedzie ok ale nadal nie jest, musze znow odeslac do serwisu fon ;(

  • 0

    140. ~Sonia  2007-07-03 16:48:59  host: 51.grs-k0.g1.pl

    Mam zamiar kupić ten telefon ale zanim to zrobie to chce wiedziec ile wiadomosci max miesci sie w skrzynce odbiorczej i nadawczej razem, ile kosztuje pamięć do tego telefonu ( 1 GB ), co to właściwie jest EDGE i Cyber Shot i co to daje ( ja sie na tym nie znam ... :P)

  • 0

    141. ~m+bo  2007-07-04 20:55:16  host: emy90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam SE k550i i nie moge w trybie zwykłym aparatu zrobić przybliżeń!Albo jestem jakaś niepelnosprytna albo nie można włączyć w tym trybie zooma tylko w jakiś innych trybach typu ramka, panorama.

  • 0

    142. ~Dorian  2007-07-05 13:45:38  host: nat-3.saton.pl

    Mi Telefonki Się podoba mam Go i Jest Elegancko.... pozdro dla posiadaczy tego Modelu(k550i)

  • 0

    143. ~mibac  2007-07-05 13:59:54  host: ayu141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam se k550i od ok. miesiaca i jest super wziolem go ze wgledu na funkcjonalnosc se k750i ma ogromna klapke i ciezko mi sie go trzymalo k550i wydaje mi sie lepszy (i chyba jest)od k750, ale za to (w k550) mnie okropnie denerwuje klawisz internetu ale ogolnie jest spox .pozdro dla posiadaczy tego fonu ;)

  • 0

    144. ~  2007-07-06 01:22:45  host: ool-18bd1e4b.dyn.optonline.net

    co lepsze k550i czy w610i??

  • 0

    145. ~Matisto  2007-07-06 19:23:29  host: eoe106.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanko!Jaka jest jakosc odtwarzacza MP3 i jakosc zdjec?proszę o szybko odpowiedz!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    146. ~  2007-07-07 00:50:50  host: ool-4570a668.dyn.optonline.net

    edge to standard transmisji danych, szybszy od gprs, cyber-shot nazwa tego aparatu cyfrowego

  • 0

    147. ~tom  2007-07-07 01:40:35  host: xdsl-5062.wroclaw.dialog.net.pl

    Zdecydowałem sie na aparat i muszę przyznac ze jestem bardzo zadowolony - szczególnie jesli chodzi o jakosc dzwięku z radia(z RDS), czy MP3. Aparat - jak to w telefonie, dla mnie bez rewelacji i jeszcze mu daleko do jakości przeciętnej cyfrówki.

  • 0

    148.  2007-07-11 11:21:47

    Karta M2 1GB W Komputroniku kosztuje 90 pln.Zdjęcia w porównaniu z np.k700i o niebo lepsze,choć do "prawdzwej" cyfrówki im jeszcze brakuje ze względu na mały obiektyw (cóż... miniaturyzacja). Aparat ma sporo funkcji np: tryb zdjęć,scenerie,tryb makro,balans bieli,tryb pomiaru,2 lampy diodowe, a przede wszystkim auto fokus, który ma zaledwie kilka fonów z górnej półki.Ogólnie OK. Polecam.

  • 0

    149. ~kamil  2007-07-12 14:16:36  host: enb118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w ktorym miejscu znajduje sie glosnik w tym telefonie?

  • 0

    150. ~misiek  2007-07-12 20:29:10  host: 80.54.35.250.midicom.pl

    Telefon wygląda bardzo zachęcająco... :) Chyba kupię go sobie jutro, ewentualnie SE K610i. Który wybralibyście?

  • 0

    151. ~RS81  2007-07-14 09:51:34  host: static-62-233-185-146.devs.futuro.pl

    zastanawiam sie co wybrac czy tego SE czy NOKIE 5300 co mi poradzicie ?

  • 0

    152. ~  2007-07-14 15:35:02  host: atf145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bierz k550i. sam będę go miał już w poniedziałek:)

  • 0

    153. ~Kacyk  2007-07-15 04:40:40  host: bbg95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    heyka. proszę napiszcie ile wytrzymuje wam bateria w tym telefonie, zarówno jak sie go mało użytkuje (czyt. normalnie) a jak używa się go jako odtwarzacza mp3.

  • 0

    154. ~Adriaanek  2007-07-15 12:58:42  host: ekz238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik bardzo fajny jestem z niego bardzo zadowolony, jednak pewna seria tych telefonow, zawiera wadę, ktora polega na tym, że podczas pisania SMSów zawiesza się klawisz 4 6 i 0. Mój kolega też ma tą wadę wysłał w dzien zakupu na gwarancje, ja sie wstrzymam, zobacze czy po gwarancji wroci mu sprawny. Poza tym w moim egzemplarzu podczas zrobienia pierwszego zdjecia, 1/4 tego zdjęcia pozostaje przeźroczysta (tak jakby sie wyswietlacz pierdzielil) i przeszkadza troszke w zrobieniu następnego :(

  • 0

    155. ~luk72  2007-07-15 18:38:22  host: 88-199-129-11.tktelekom.pl

    Mam do was pytanie, ile ten telefon może kosztować jeśli przedłuże umowe w mixie i bede chciał go wziąść. Proszę o szybką odpowiedź bo niewiem na jaki telefon sie zdecydowac

  • 0

    156. ~diabollos  2007-07-15 20:58:56  host: 195.136.67.213

    tel jest naprawde spoko.mam go 3 miesiac i musze powiedziec ze jestem nim tak samo podjarany jak pierwszego dnia.ma wszystko to o czym mozna pomazyc w no9kiach w tym przedziale cenowym.dla mnie nokie to lupy, chyba ze ma sie 1500 zl. polecam serdecznie se k550i.no i ma radio super, extra mp3 i naprawde swietny jak na fonik aparat.

  • 0

    157.  2007-07-18 02:05:04

    Mam tego fona od kilku dni i ogólnie jestem zadowolony tyle że ma jedną wadę - kiepski głośnik zero basu ale za to słuchwkach już jest wypas co do reszty nie mam zarzutów

  • 0

    158. ~yo yo  2007-07-18 20:07:06  host: azi18.internetdsl.tpnet.pl

    po ile w erze jest?

  • 0

    159. ~Jim  2007-07-21 10:08:10  host: 212.160.172.70

    W Mixie stary tego fona nie oplaca sie brac, wiem bo pracuje na utrzymaniowce i najwyzej w miare cenie przystępnej bedzie W200i bądz K510I

  • 0

    160. ~jp  2007-07-21 11:30:50  host: nat-dz2.aster.pl

    Ten telefon NIE MA RADIA.Trochę się nacięłam, bo taką tu znalazłam informację ;(

  • 0

    161. ~wacaz  2007-07-21 15:48:38  host: ggx234.internetdsl.tpnet.pl

    hej ludzie mam pytanko czy w waszych se 550i w trybie video macie do wyboru rozmiar video??? prosze odpiszcie

  • 0

    162. ~sibek  2007-07-21 23:12:46  host: aalo15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja hyba go bede miał bo brat mi z zagranicy przywiezie ale niewiem bo mam tera k 610i i newiem czy ta komurka (k510i) ma lepszy głosnik niz k610i prosze powiedzcie mi jak mozna to szybko.

  • 0

    163. ~  2007-07-22 13:54:10  host: host-550b77f4.sileman.net.pl

    chce go ale cz y nie wtopie pieniedzy?:(

  • 0

    164. ~korek  2007-07-23 12:26:15  host: aaoe29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jp on ma radio, pisze ci nawet na stronie głownej SE, a pozatym bede go mial zaraz wiec napisze

  • 0

    165. ~nahibar  2007-07-23 13:17:44  host: 82.160.252.94

    co to jest ten auto focus???????

  • 0

    166. ~matimax  2007-07-23 15:01:27  host: 82.160.104.130

    jak to niema radia jak pisze ze ma:/

  • 0

    167. ~k0r3k  2007-07-23 15:40:44  host: aaoc76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten fon ok godz. :D jakosc mp3 swietna, jakosc zdjec tez bardzo dobra

  • 0

    168. ~Camillo  2007-07-23 20:23:02  host: aair152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Adraanek tez mam ta wade ale zauwazylem ze u mnie ujawnia sie ona tylko wtedy kiedy trzymasz wcisniety klawisz od robienia zdjec a jak trzymasz telefon w prawej rece i piszesz cos na nim to wlasnie trzymasz przycisniety ten klawisz "robienia zdjec" zacznij uzywac telefon w lewej rece i bedzie OK troche mnie to denerwuje wydaje mnie sie ze jest to wina oprogramowania i czekam na nowe gdzie ta wada pewnei bedzie usunieta :) ale jak na razie brak aktualizacji do niego :(

  • 0

    169. ~Mrokos  2007-07-23 20:42:42  host: chello089078066102.chello.pl

    jak nie ma radia ma i nawet dobrze odbiera tylko tesłuchawki jak na sony hmm mogły by byc lepsze :D

  • 0

    170. ~Karcia  2007-07-23 23:14:11  host: host-89-228-73-58.olsztyn.mm.pl

    Mam ten telefon zaledwie miesiąc i sądzę że jest super. Bateria trochę trzyma, MP3 dobrej jakości, zresztą aparat też jest super. Jedyna wada w tym telefonie że mi się klawisz 4 zacina :( Ale reszta super :)

  • 0

    171. ~KC  2007-07-24 16:31:29  host: bcb98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma radio na pewno. wiem bo mam ten telefon. trzeba tylko mieć słuchawki bo w nich jest antena wbudowana (słuchawki są w zestawie). mam pytanko działa wam bez problemu Bluetooth czy musieliście coś pokombinować ??

  • 0

    172. ~Uzi  2007-07-24 17:44:43  host: eke98.internetdsl.tpnet.pl

    Jak nie ma w nim radia (czyt. na tej stronie jest błąd) to napiszcie do obsługi, zeby poprawili.

  • 0

    173. ~Grzesieq  2007-07-24 23:31:34  host: gate2.eurogielda.pl

    a ktory jest lepszy samsun z400 se k750i czy wlasnie ten fonik

  • 0

    174.  2007-07-25 12:03:53

    Chce sobie kupic ten telefon tylko jak bedzie troche tanszy!Nie wiem czy sie opłaca go kupic??!! Prosze was pomozcie mi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    175. ~joszi  2007-07-25 18:24:37  host: chello084010083121.chello.pl

    W RTV-€O-AGD KOSZTUJE 750 ZŁ !!!

  • 0

    176. ~b0bik@poczta.onet.pl  2007-07-27 08:00:12  host: w3cache1.icm.edu.pl

    Witam mam ten telefon od paru dni. Wcześniej miałem K700i. Ogólnie mam dobre wrażenia, ale generalnie nie ma zbyt wielu bajerów w porównaniu z K700i, ma te same, tylko bardziej wypaśne. Działa na pewno szybciej, w tych telefonach często jest problem z klawiszami 0, 4, 6. U mnie raz się do tej pory zacięła szóstka (musiałem nacisnąć jeszcze raz) i raz się zacieło 0 (musiałem naciskać kilka razy) ale nic więcej. Telefon oczywiście ma radio i to nawet z RDS'em i działa super, odbiera bardzo ładnie, mp3 nie słucham ale też ślicznie gra, ale na słuchawkach. Głośnik do odsłuchu się średnio nadaje. Aparat lepszy niż w K700, ale zdjęcia mizerne przy słabym świetle, przy dobrym jest lepiej, ale spodziewałem się czegoś więcej. W Orange dużo rzeczy jest chyba wycięte z softu. Z tego co się orientowałem, jest juz nowszy soft do tego fona (+ nowszy sterownik do aparatu) ale nie ma go jak wgrać za bardzo. Ma kilka fajnych rzeczy jak np: kopiuj wklej przy sms'ach, jakiś programik do zniekształcania twarzy, przede wszystkim kupiłem go bo ma kartę pamięci i EDGE (ale na razie nie udało mi się połączyć z netem :() Aha mam problem bo nie działa mi z zestawem słuchawkowym bluetooth (nawet go nie wykrywa) - miał ktoś taki problem ? Jak tak to proszę o pomoc, jeśli komuś udało się rozwiązać (b0bik@poczta.onet.pl). Autofocus jest, w sumie fajna rzecz. Bateria podejrzewam że potrzyma mi ze 4 dni (niestety). Dodatkowo ma klapkę na aparat - w K700i mi się obiektyw straszni brudził - więc to plus. Zawiodłem się bo myślałem, że będą mi pasować kable od k700 (szczególnie ład. samochodowa) - ale nie :( Na szczęście dali kabel do kompa, więc nowego nie trzeba kupować. Ekranik spory, ciut większy od K700 i w miarę wyraźny, tylko czcionki są jakieś dziwne (kwestia gustu). Klawiaturka się b. zmieniła, ale nie jest tak tragicznie jak ludzie piszą. Chyba że ktoś ma paluchy jak diabeł pyte do mieszania smoły. Apara jest zaprojektowany tak, żeby trzymać telefon w poziomi - jak cyfraka, w sumie fajnie.

  • 0

    177. ~b0bik@poczta.onet.pl  2007-07-27 08:08:32  host: w3cache1.icm.edu.pl

    Co więcej, generalnie jest cieniutki. Wrażenie jednak sprawia bardzo delikatnego. Zastanawiałem się nad motorolą W510 i trochę żałuję chyba że jej nie wziąłem. Najbardziej mi szkoda że nie działa mi ten zestaw słuchawkowy, ale podobno innym inne zestawy działają (ja mam zesta nokii - działał mi spoko w K700). Chodzi dużo szybciej od K700i z sofciku bajerów nie ma za wiele, 3 programiki i 1 gierka i ma jeszcze jakąś synchronizację. Software, na CD oczywiście toporny ale to standard. Obudowa sciąga się z boku, na takie klipsy - niech by było, tylko niestety żeby włożyć karcioche pamięciochy trza obudowę zdjąć - minus ! Troche mi się wydaje babski :) - zresztą Mojej się podobał. Telefon nie jest stary na rynku, więc jest szansa że będzie popularny = dużo softu w javie będzie na niego, i może w końcu będzie się dało jakoś łatwo wgrać nowy firmware (bo na ten moment jest to jakoś zablokowane). Pozdrawiam, jeśli macie jakieś pomysły na ten bluetoot to piszcie. Nie napiszę, że poradzam tego fona albo odradzam, bo mam mieszane uczucia, ale to pewnie dlatego że miałem wcześniej K700, jak by mi nie zależało na EDGE to bym wziął K750i i już ( i byłby pewnie za złociaka). Za ten w Orange zapłaciłem 175, przy ab. 55PLN - po zadzwonieniu na *400 *

  • 0

    178. ~Miśka  2007-07-27 22:34:34  host: abou128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zauważyłam ze se k550i ma cienkie klawisze...powiedzcie prosze czy dobrze pisze sie na nim esy??

  • 0

    179. ~LuKaS  2007-07-28 16:59:01  host: ggx234.internetdsl.tpnet.pl

    nie wiecie czasami czy lampa błyskowa mxe-60 będzie pasowała to tego fona????????????????????????

  • 0

    180. ~edi  2007-07-29 01:19:59  host: 87-205-36-141.adsl.inetia.pl

    Siemka Miśka. Jak dla mnie to te klawisze są super wbrew pozorom co niektórzy piszą. Są dobrze wyczuwalne pod palcem, możesz zamknąć oczy i pisać.

  • 0

    181. ~Bo  2007-07-29 15:12:53  host: unicorn.laczpol.net.pl

    Mam dylemat chce kupić nowy aparat i nie wiem na który sie zdecydować tj. na nokie 6300 czy też SE- w810 lub SE K550i bo tylko te telefony wchodzą w rachubę

  • 0

    182. ~Wesoły  2007-07-30 12:50:40  host: ewq32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Świetny telefonik a jaki szpan, większość się pyta, łoo co to za telefon :P he he Klawisze są bardzo dobre, ja piszę na nim szybciej niż na k750i ale z długimi paznokciami może być problem :P Dla mnie telefon ma tylko zalety i tak mi się podoba aż piszę opinie o nim. Ale dodam trochę małych wad w porównaniu do k750i, trzeszczy trochę klapka z tyłu, aparat w ciemnościach spisuje się gorzej niż k750i, diody flesza słabsze niż k750i. Pozatym wszystko jest 2x lepsze niż w k750i ;) Za dużo tego żeby wypisać..

  • 0

    183. ~vorster  2007-07-31 21:26:01  host: apn-99-84.gprspla.plusgsm.pl

    witam! nie wiecie czy jest juz jakis forum do tego telefonu?

  • 0

    184.  2007-08-01 15:10:35

    Mam telefon od 3 dni i ogolnie jest super poza jedna rzecza, ktora mnie wkurza. Niech mi ktos powie czemu nie mozna wlaczyc zegarka po tym jak zgasnie wygaszacz!!!! W k750i jest opcja [ zegar trybu uśpienia ], wlacza sie ja i jest zegar a tu nie. Jesli jest jakas inna opcja przez, ktora mozna wlaczyc ten zegarek prosze pisac.

  • 0

    185. ~laszq  2007-08-01 15:53:14  host: eav234.internetdsl.tpnet.pl

    se k550i ma cienkie przyciski ale niezle sie pisze sms

  • 0

    186. ~palka  2007-08-02 15:20:44  host: host-89-228-148-91.gorzow.mm.pl

    mam ten tel i jestem zadowolona.[; klawisze, jak dla mnie ok, nie sprawiają problemów, tylko te górne zawsze naciskam paznokciami - wygodniej.[; aparat robi dobre zdjęcia, lampa błyskowa mocno daje po oczach.[; mam jedynie problem z suchawkami, tylko w jednej słychać muzykę.. o co chodzi?

  • 0

    187. ~Karol  2007-08-03 14:30:00  host: 195.245.90.42

    kupiłem i jestem niesamowicie zadowolony, miałem ostatnio N70 i 6280, okrutne plastyki, baterie okropne, polecam, jeśli ktoś nie potrzebuje miliona fajerwerków i bajerów z kosmosu będzie bardzo zadowolony, tak jak ja, pozdroawiam

  • 0

    188. ~nuevomarcin  2007-08-03 22:43:44  host: pc70.warynski.net

    Witam, nie potrafie sie zdecydowac, mam do wyboru k610i oraz k550i, obecnie posiadam k600i. Co byscie mi doradzili (chodzi o uzytkownikow tych telefonów a nie "specjalistów") wziawszy pod uwago fakt ze chce miec "nowoczesniejszy" telefon od posiadanego obecnie (k600i). Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.

  • 0

    189. ~kuracjusz  2007-08-08 02:16:01  host: dyo84.internetdsl.tpnet.pl

    witam, co macie na mysli mowiac ze klawisze 0,4,6 sie zacinaja ? jaka jest jakosc dzwieku w glosniku podczas rozmowy ?

  • 0

    190. ~miniu  2007-08-08 12:35:24  host: gw-81-210-104-23.smstv.pl

    ej nie wiecie czy na tym telefonie może być EraGG ?

  • 0

    191. ~ptysiek  2007-08-08 17:46:59  host: bxt225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon b dobry kontynuacja dobrej tradycji k700i k750i ciekawe jak bedzie z aktualizacja softu na tego fona przez stronke SE jedyne co moze troszke draznic to klapka i sposob jej otwierania (sa tam dwa styfciki ktore sie przesuwa zeby ja otworzyc -to by mozna prebolec w sumie nawet taki bajerek ale po drugiej stronie klapki sa b delikatne zaczepy wiec ludziska uwazajcie zeby ich nie polamac :| telefon napewno nie jest dedykowany dla rolnikow tudziez innych ludzi posiadajacych lapy jak lopaty :D pozatym wszystko gra i buczy poprostu rewelacja niech sie nokie schowaja gdzie ich miejsce (do gumiaków ) malem doczynienia dosc bliskie z k700i (wgrywanie softu potrafie rozebrac go pawie po ciemku i zlozyc spowrotem) i moge wam polecic ten lekki zgrabny telefonik.

  • 0

    192. ~3  2007-08-09 13:52:40  host: dbh143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W megamarkecie kosztuje on 665 złotych. Sądze że się opłaca bo telefon bardzo dobry :)

  • 0

    193. ~  2007-08-09 15:48:44  host: hakone.magma-net.pl

    mam 1 godzinę, muszę wybrać telefon, pomóżcie, SE K550i, SE w800i czy SE w810i ??

  • 0

    194.  2007-08-09 20:40:50

    Nie wie ktoś jak sie da w tym telefonie nagrywać rozmowy??

  • 0

    195. ~fabi  2007-08-10 12:21:36  host: public-gprs76127.centertel.pl

    do nuevomarcin POLECAM NOKIE 6300

  • 0

    196. ~adi  2007-08-10 16:27:46  host: bdt8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Niech mi ktoś napisze czy dają do tego telefonu jakieś akcesoria na abonament w PLUSIE. Proszę o odpowiedź tylko pewne osoby

  • 0

    197. ~kaka...  2007-08-11 22:21:52  host: acqu19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko czy lepiej zebym kupila se w810i czy se k550i bo mam taki maly dylemat tak czytam wasze opinie i juz sama nie wiem od poczatku nastawilam sie na fona w810i no nie wiem blagam o pomoc,.... pozdrawiam goraco...!!:)))

  • 0

    198. ~set  2007-08-12 22:28:43  host: user20-050.satfilm.net.pl

    a co z obsługą dżojstika? Wygodnie? Ergonomicznie? (tylko nie ściemniac jak Ziobro)

  • 0

    199. ~malcio  2007-08-13 11:27:57  host: 87-205-184-10.adsl.inetia.pl

    witam, mam ten telefon od miesiąca i jestem maxymalnie z niego zadowolony, udało mi się zdobyc białą wersje tego fona..... świetny wygląd, na początku trzeba było sie przyzwyczaić do klawiatury ale jest już ok, bateria trzymie (przy słuchaniu radia, mp3) 4-5 dni

  • 0

    200. ~Kondzio  2007-08-13 14:04:29  host: 193.59.89.2

    Hej, a nie wiecie ile kosztuje zdejcie simlocka T-Mobile z tego Fona? Dzieki z gory ;d

  • 0

    201. ~s72  2007-08-14 18:54:19  host: abwa40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Który lepszy Nokia N70 czy SE k550i?

  • 0

    202. ~diabollos  2007-08-14 20:18:18  host: 195.136.67.213

    kocham ten fon:)).tyle powiem

  • 0

    203. ~Grzechu  2007-08-16 17:56:10  host: nat-zachod-2-128-255.uznam.net.pl

    W plusie jest najtańszy w biznes klasie za 30 kosztuje 486 zł a w orange o wiele drożej ;]

  • 0

    204. ~kondzio  2007-08-18 23:06:15  host: 193.59.89.2

    A nie wiecie jaki zestaw dają z Ery w abonamencie do tego fona ;>?

  • 0

    205. ~dex  2007-08-19 17:43:56  host: 88-199-145-133.tktelekom.pl

    elo wszystkim!mam k550i od moze trzech tygodni jestem z niego bardzo zadowolony.super telefonik nie mam do niego zadnych sastrzezen.mam tylko jedno pytanie,kto wie ile kosztuje sciagniecie sim locka z tego fona z sieci METEOR?.pozdrawiam.

  • 0

    206. ~damian  2007-08-19 19:44:57  host: crowley-nat.greenlan.pl

    hej, mam takie jedno pytanie: czy ten telefon ma zooma w aparacie??(chodzi mi o informacje od użytkowników a nie od "znawców") Zamierzam kupić tego fona bo jest super bajerancki i ma oryginalny wygląd i chcę wiedzieć o nim jak najwięcej. Z GÓRY DZIĘKI

  • 0

    207. ~damian  2007-08-19 20:11:10  host: crowley-nat.greenlan.pl

    hej, mam takie jedno pytanie: czy ten telefon ma zooma w aparacie??(chodzi mi o informacje od użytkowników a nie od "znawców") Zamierzam kupić tego fona bo jest super bajerancki i ma oryginalny wygląd i chcę wiedzieć o nim jak najwięcej. Z GÓRY DZIĘKI

  • 0

    208. ~  2007-08-19 20:23:33  host: cdt56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Suoer telefonik, ale jak mogli zapomnieć o tym wygaszaczu w formie godziny... Chyba we wszystkich Sony Ericsonach to jest, a w tym zapomnieli...:(

  • 0

    209. ~misiak76  2007-08-20 10:59:25  host: 80.51.243.113

    Odebrałem telefon, wpakowałem do niego kartę sim i oddaje go do serwisu. Okazało się, że nie łapie zasięgu operatora. Mam nadzieję, że wymienią mi odrazu na nowy ale sie zobaczy. Radzę po swoim doświadczeniu i rozmowie z serwisem telefon sprawdzić przy kupnie lub dostawie do domu kurierem czy tel. łapie zasięg. Poza tym wszystkie pozostałe funkcje są super i tylko lepszy wg mnie jest SE K800i.

  • 0

    210. ~idea  2007-08-20 19:27:59  host: acfq42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jeżeli jesteś na poziomie ,,dżojstika,,to ruszaj Ziobro,-ściemku ćmowy......

  • 0

    211. ~PnS  2007-08-21 10:39:16  host: abem81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie co jest dodawane do tego telefonu w zestawie w sieci orange?

  • 0

    212. ~k  2007-08-21 18:53:41  host: acsb192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej poradźcie mi który tel mam wybrać sony ericssona k750i czy sony ericssona k550i proszę poradźcie mi

  • 0

    213. ~set  2007-08-21 18:56:43  host: user20-050.satfilm.net.pl

    da sie pograc używając dżojstika? Ktoś prubował???

  • 0

    214. ~rabbit92  2007-08-22 12:25:37  host: aye106.internetdsl.tpnet.pl

    luzie ten telefon nie posiada dzojstika!! To jest moim zdaniem jedsna z nawiekszych jego zalet!! ale niektory mowia ze sie przesto troche wolniej go obsluguje... ja uwazam ze jest to jeden z najlepszych telefonow jakie se wyprodukowalo...

  • 0

    215. ~ezi  2007-08-22 16:09:14  host: host12-193-110-229.limes.com.pl

    u którego operatora można dostać białą wersję tego fona???

  • 0

    216. ~chuj w dupe se k550i  2007-08-24 09:03:50  host: abgy61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chujowy fon ros-pierdolił sie po 3 dniach bardziej polecam se k750i a nie pierdolonego se k550i

  • 0

    217. ~rdtryrt  2007-08-24 09:05:32  host: abgy61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    delefon jest do dup....

  • 0

    218. ~Lolek  2007-08-24 14:02:25  host: ear76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko jaki ten aparat ma zbliżenie

  • 0

    219. ~krol  2007-08-24 15:36:32  host: ame124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zastanawiam sie ktory tel jest lepszy czy nokia 5300 czy sony ericson k550i odpiszcie heheheherher

  • 0

    220. ~  2007-08-24 17:16:03  host: pc-77-46-24-97.euro-net.pl

    w tym telefonie nie ma joysticka :) wygodna klawiatura

  • 0

    221. ~  2007-08-24 18:47:22  host: xdsl-785.wroclaw.dialog.net.pl

    tak się zastanawiam: nokia 6300 czy SE k550i/k610i ? z góry dziękuje :)

  • 0

    222. ~papszmir  2007-08-24 18:48:18  host: bostoaca.love.blondita.radzionkow.net

    mam pytania dla tych, co go mają: miałem K750i i robił rozmazane fotki (mam teraz K510i i takich rozmazanych nie robi), czy ten też tak robi? W K750i były rozmazane, mimo, ze się sama ostrość ustawiała

  • 0

    223. ~mick  2007-08-24 19:06:02  host: brzezno5.attu.pl

    czesc, czy to prawda że soft brandowy oranżady usuwa funkcję latarki?

  • 0

    224. ~Bullitt  2007-08-25 12:50:07  host: chello087206081083.chello.pl

    Witam. Mam K550i ponad miesiąc. Poprzednio miałem K750i a więc łatwo mogę porównać te telefony. Wyświetlacz trochę większy ma K550 a rozdzielczość ta sama więc i pixele większe... Ogólnie wychodzi na remis lecz ze wskazaniem na K550 bo ponoć typ wyświetlacza zamontowany w K550 mniej zżera baterii. Sama bateria lepsza oczywiście w K550. Klawisze to było coś czego się najbardziej obawiałem. Powiem tak... jeśli się jest cierpliwym to to można sie nauczyć z niej korzystac i będzie się smigało jak na klawirach z większymi klawiszami. Niektórzy mają problemy z działaniem kliku klawiszy, ja takich nie odnotowałem, są małe ale skok jest wyraźny i działają precyzyjnie. Brak joysticka jest dodtakowym plusem. Obudowa... Niestety trzeszczy tylna klapka... Trzeba się przyzwyczaić. Plastik "pod" klawiszami numerycznymi jest odblaskowy i siłą rzeczy zawsze tam będą widoczne odciski placów. Ekran jest okolo 1mm schowany do wewnątrz... (wokół srebrnej obwódki) Ma to zabezpieczyć przed zarysowaniem? Wolne żarty... Przez to nie można przykleic protectora na całość ekranu... a szkoda. Zdecydowanym plusem jest mała grubość telefonu 14 mm (k750 -21mm) Dodtakowo w K750 klapka aparatu rozsuwała się wzdłuż telefonu i lubiła sie otwierać przy wsuwaniu do kieszeni. Tu nie ma takiej możliwości :) A sama "zasłona" na aparat jest perfekcyjnie dopracowana i działa idealnie. Klawisze do regulacji muzyki są niestety mniej wygodne w obsłudze niz w K750. Są skonstruowane "na płasko" na obudową a szkoda bo mogłyby delikatnie wystawać jak miało to miejsce w K750. Umiejscowienie wejścia ładowarki i słuchawek z boku jest gorszym rozwiązanie niż dołu jak w K750. Łatwiej można uszkodzić wtyczkę. Jakość muzyki przez słuchawki lepsza jest w K550 i maksymalny możliwy poziom głośności troche został podwyższony. Muzyka przez głośnik jest troche gorszej jakości w porównaniu do K750... jakby pozbawiona bassu i troche płytsza. Ale słuchac się oczywiście da i nie jest to dzwięk nieprz

  • 0

    225. ~Bullitt  2007-08-25 12:51:08  host: chello087206081083.chello.pl

    cd... Szybkość poruszania się po menu jest zauważalnie szybsza w porownaniu do K750. Jakość zdjęc... Powiem krótko: na zewnątrz wygrywa K550 ale wewnątrz pomieszczeń K750. Diody święca moim zdaniem jaśniej w K550. Karta pamięci niestety droższa i mniej wygodna w użyciu od tej w K750. Aby ją wyjąć trzeba ściągać tylny panel a że nie robi się tego tak łatwo jak w K750 to należy to zaliczyć do wad. Design to oczywiście kwestia gustu. Mnie bardzo się podoba K550i a K750 - choć na pewno ładny - to już troche mi się opatrzył. Jest to jednak aparat delikatniejszy i wymagający troche więcej cierpliwości (czytaj: zdolności manualnych) niz weteran K750. Pomimo kilku wad polecam go wszystkim, którzy się wahają gdyż zdecydowanie nie są to wady dyskwalifikujące:) Tak naprawdę to korzystanie z K550i to prawdziwa przyjemnosc :) Pozdawiam :)

  • 0

    226. ~janek  2007-08-25 21:42:13  host: host-217-172-246-58.lodz.mm.pl

    do set tu nie ma dżojstika

  • 0

    227.  2007-08-26 11:17:11

    Mam ten telefonik od 3 dni...i niby jest super...ale...zacinają mi się klawisze 4 i 6, widzialam ze pisaliscie ze to moze byc wadliwa seria, czy ktoś z Was dawał je do reklamacji??? no i bateria-naładowałam ją 2 dni temu i już mam 70% zużyte...troche mnie to martwi, bo przy moim poprzednim SE K300i trzymała mi 5 dni...ale bardziej mnie wkurzaja te klawisze i nie wiem co robic...oddawac juz do reklamacji czy poczekac moze sie "wyrobia"...poradzcie!!!

  • 0

    228. ~kaka...  2007-08-26 20:11:45  host: acpb103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy w tym telefonie karte pamieci sie gdzies wklada w srodku ze trzeba rozbierac czy jest normalny otworek na zewnatrz???? no i usb mam rozumiec ze on ma heh..!!!!!jak ktos moze niech mi odpisze i jeszcze mam pytanko czy lepiej kupic se w810i czy k550i piszcie w tresci z moim nickiem pozdro**

  • 0

    229.  2007-08-26 22:09:40

    Napisze ktoś ile trzyma bateria? Z góry dzieki :)

  • 0

    230. ~biernik  2007-08-27 09:59:27  host: 80.48.237.2

    Uzytkuje fonika od kilku dni. Wczesniej mialem naprawde sporo telefonow roznych marek. Poprzedni K510i spisywal sie SWIETNIE. Ten jest jego godnym nastepca. irda, bt, duzy czytelny lcd, CS 2.0, prawie 80mega pam. + karty pamieci, czytelne menu jak to w SE, rewelacyjna jakosc rozmowy, glosne dzwonki, operacje na "joyu" bez problemow. Klawisze malutkie ale ZUPELNIE nie przeszkadzaja, po 5 minutach czlowiek przyzwyczaja sie do nich. Naprawde w klasie sredniej telefon jest bardzo bardzo pozytywny. Jakosc dzwieku nawet na sluchawkach z zestawu naprawde dobra (wyczuwalny bass, dzwiek "przestrzenny"). Śmiało z pelna odpowiedzialnoscia polecam K550tke!

  • 0

    231. ~Ulala  2007-08-27 11:38:07  host: gbm180.internetdsl.tpnet.pl

    hhej wszystkim!! narazie posiadam telefon beznadziejny(nokie 3220) lecz zamierzam kupić SE k550i. jestem już zdecydowana...!!!trochę jest drogi..;( nie znacie sklepów gdzie można kupić go taniej na południu Polski?? proszę o odpowiedzi:) i z góry dziękuję. a według mnie choć jeszcze nie mam tego telefonu, to jest on świetny

  • 0

    232. ~mateuszz06  2007-08-27 12:23:21  host: eoe106.internetdsl.tpnet.pl

    Kondzio_Jesli zdejmiesz simlock stracisz gwarancje

  • 0

    233. ~mateuszz06  2007-08-27 12:25:13  host: eoe106.internetdsl.tpnet.pl

    Kondzio_Jesli zdejmiesz simlock stracisz gwarancje

  • 0

    234. ~Ozio  2007-08-27 16:29:25  host: bwg194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a niewiecie czy podczas suchania da sie grac albo ogladac obrazki ???

  • 0

    235. ~Adam  2007-08-27 19:02:12  host: dih67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ile ten telefon ma głosów polifonicznych?? proszę o szybką odpowiedź. z góry dzięki.

  • 0

    236. ~berdys  2007-08-28 01:27:45  host: 36.grybow.net.pl

    robienie telefonow ze sredniej polki bez umts to porazka ..... ehhh wybieram k610... edge mozna o kant d.. rozbic...

  • 0

    237. ~xardas1991  2007-08-28 12:43:15  host: drv11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam dlaczego ten telefon w erze ,w zestawie 30 kosztuje 1 zł a w zestaw 40 99zł ??

  • 0

    238. ~pawel185  2007-08-28 13:26:58  host: xdsl-6871.lodz.dialog.net.pl

    ej ludzie ten cyber-shot to tylko nazwa. chwyt reklamowy se. w rzeczywistosci niczym sie nie rozni od innych aparatow 2 mpix. ale wg mnie k550i ma o wiele fajniejszy soft niz k750i (a w szczegolnosci odtw. mp3)

  • 0

    239. ~Hot  2007-08-28 15:04:01  host: rtr-8.core.lanet.net.pl

    Mam aktualnie K550i i nie umywa się on do K750i. Zła jakość wykonania - kruchy plastik, nie wspomnę o beznadziejnych zasuwach zamykających klapkę. Słaby wibrator, o wiele gorszy głośnik niż w K750i (tam dźwięk gra czysto i głośno, tutaj charczy). Klawisze dla delikatnych i małych palców (jakość przycisków pozostawia dużo do życzenia). Umieszczenie z boku gniazda ładowania/słuchawek może być problemem przy wkładaniu tel do kieszeni kiedy chcemy słuchać muzyki. Jedynie wyświetlacz wydaje się być większy i ładniejszy ale to za mało. SE po prostu przerobiło poczciwy bardzo dobry K750i na low-endowy K550i. Odradzam.

  • 0

    240. ~marcio  2007-08-28 16:50:12  host: aix223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W ornage daja ladowarke i sluchawki :))

  • 0

    241. ~marcio  2007-08-28 16:51:33  host: aix223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    polecam kupno w erze !! jest za 1zl w abonamencie za 30zl!!

  • 0

    242. ~Kibic  2007-08-28 17:34:59  host: gl96-17.master.pl

    Witam.Wczoraj kupiłem,dziś przestały działać słuchawki,jutro je reklamuje.Zakupiony w Erze.Pozdrawiam.

  • 0

    243. ~marek  2007-08-28 18:59:05  host: h-245-218.belchatow.msk.pl

    ten tel jest boski mialem w zyciu 6 tel ale ten jest najlepszy bo nie ma wad :)

  • 0

    244. ~tomek  2007-08-28 20:20:48  host: xdsl-5346.elblag.dialog.net.pl

    w erze daja go za zeta w abonamencie 30zlotowym wiec sie oplaca w porownaniu z plusem i orange, gdzie daja go za ok 400-500zl w najnizszym abonamencie

  • 0

    245. ~plock  2007-08-28 20:45:06  host: cmt23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wlasnie go dzis kupilem za złotóweczke w przedluzeniu umowy w erze :)) polecam wszystkim super telefonik :) pozdro z płocka

  • 0

    246. ~Ivan  2007-08-28 21:43:35  host: ded140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wiem, że już x osób przede mną pytało "k750i czy k550i" ale ja zapytam jeszcze raz. Mianowicie chcę przedłużyć umowę w erze i wymienić przy tym telefon. Zastanawiam się właśnie nad powyższymi dwoma modelami. Zaznaczam, że umowę podpisuję na 3 lata więc oba telefony kosztowałyby 1zł, przy czym: z internetu korzystam na kompie a nie w komórce, muzy słucham z odtwarzacza, w gry nie gram a umts-ów i innych szmerów-bajerów nie używam. Chcę po prostu dobry telefon do rozmów i smsów a także do robienia spontanicznych zdjęć (nie zawsze mam cyfrówkę przy sobie), z wygodnym, intuicyjnym menu i żeby mi bateria nie padała po jednym dniu. Który więc wybrać? :)

  • 0

    247. ~monia  2007-08-28 22:17:52  host: eqc24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co lepiej wybrać tego fonika czy nokie 6300 albo nokie e50?pomóżcie...

  • 0

    248.  2007-08-29 07:50:25

    Takie zapytania - wygodne jest ogladanie filmow pelnometrazaowych na tym fonie ? prosze o odpowiedz

  • 0

    249. ~agencik  2007-08-29 11:07:35  host: opol.netis.net.pl

    elo, jakie formaty video te telefonik czyta ? tylko 3gp ? : ]

  • 0

    250. ~Dalia  2007-08-29 19:18:36  host: bbt71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemka...A ja będe jutro jutro go miała:) Dostaje go z Ery za 1 zł:):):):):):):):):):)

  • 0

    251.  2007-08-29 21:10:45

    no wlasnie mnie tez brakuje wygaszacza w formie godziny :) dobrze ze nowy zegarek zakupilem :P bo na telefonie teraz tak latwo godziny nie sprawdze ;]

  • 0

    252. ~amigo  2007-08-29 21:12:00  host: efi2.internetdsl.tpnet.pl

    właśnie kupuje ten telefonik za 1zł w erze przedłużam umowę mam nadzieje ze ten telefonik będzie tego wart :)

  • 0

    253.  2007-08-29 21:24:31

    no wlasnie mnie tez brakuje wygaszacza w formie godziny :) dobrze ze nowy zegarek zakupilem :P bo na telefonie teraz tak latwo godziny nie sprawdze ;]

  • 0

    254. ~Ana  2007-08-30 11:23:08  host: acga227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od 2 dni.. Simlocka udalo mi sie sciagnąć za 200 zl. Kupilam go w Erze i w zestawie byly sluchawki, USB i oczywiscie ładowarka. Telefon jest genialny.. Naprawde dobre zdjęcia robi.. zoom tez jest fajny i ogolnie jetsem zadowolona z telefonu. polecam :)

  • 0

    255. ~The Dude  2007-08-30 12:32:52  host: host183-182.izacom.pl

    halo! wlasnie odebralem dzisiaj telefonik. Jest swietny mialem wczesniej k700 i generalnie duzych roznic w menu nie ma, malo nowinek ale sama obsluga i wyswietlacz pierwsza klasa. Polecam goraco!

  • 0

    256. ~The Dude  2007-08-30 12:46:34  host: host183-182.izacom.pl

    halo! wlasnie odebralem dzisiaj telefonik. Jest swietny mialem wczesniej k700 i generalnie duzych roznic w menu nie ma, malo nowinek ale sama obsluga i wyswietlacz pierwsza klasa. Polecam goraco!

  • 0

    257. ~KApi  2007-08-30 17:22:07  host: awh98.internetdsl.tpnet.pl

    mam do wyboru k750i i k550i który leprzy

  • 0

    258. ~jpm  2007-08-30 18:31:09  host: chello087206088114.chello.pl

    Telefonik super. Nie byłem na początku przekonany do klawiatury z małymi klawiszami jednak okazała się bardzo wygodna. Zdjęcia robi świetne. Co do jakości MP3 i radia nie mam zastrzeżeń. Ma bardzo przydatną funkcje TrackID. Nagrywa się kawałek utworu, wysyła i dostajemy informacje z tytułem i wykonawcą. Jest latarka. Jedyne czego można byłoby sobie życzyć to UMTS

  • 0

    259. ~casta  2007-08-30 18:32:39  host: 212.160.172.70

    w zestawie:USB,słuchawki,oprogramowanie

  • 0

    260. ~Kakashi  2007-08-30 20:04:00  host: host-81-190-50-155.lublin.mm.pl

    zamierzam kupic sobie tego fona w erze na abonament 30. mam nadzieje ze bedzie fajny bo widzialem w plusie (Kubali 25) sagema my501x ale jednak sony to jest sony a pozatym ma lepszy aparat. a w ogule to w erze mam za 1 zl a w plusie bym za sagema 99 dal wiec mi sie bardziej tu opyla

  • 0

    261.  2007-08-31 11:21:20

    @211 w erze są słuchawki, kabel USB i płyta z oprogramowaniem, nie ma żadnej karty (w orange to samo). Za to z oprogramowania jest zabierane TrackID i latarka (jest takie badziewne orange menu)

  • 0

    262. ~misie  2007-08-31 13:42:47  host: 213.134.172.48

    a lepszy jest od starego K750 ???

  • 0

    263. ~  2007-08-31 15:44:14  host: apn-99-33.gprspla.plusgsm.pl

    a fadne zdjęcia robi

  • 0

    264. ~elo  2007-08-31 17:21:29  host: abkk71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zna ktos jakas stronke z darmowymi grami na ten telefon?

  • 0

    265. ~elo  2007-08-31 17:30:59  host: abkk71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zna ktos jakas stronke z darmowymi grami na ten telefon?

  • 0

    266. ~elo  2007-08-31 21:26:33  host: abkk71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zna ktos jakas stronke z darmowymi grami na ten telefon?

  • 0

    267. ~Annnn  2007-08-31 21:45:18  host: host-85-160-mdk.igloonet.pl

    mam pytanie,czy do zestawu dołączony jest kabel usb??

  • 0

    268. ~  2007-08-31 22:50:35  host: staticline17260.toya.net.pl

    Właśnie stoję przed decyzją przedłużenia umowy. Chcę zmienić też telefon w oferie promocyjnej. Pomóżcie mi dokonać wyboru. Mam na uwadze: SE 750i, SE 550i, Nokię 6131 i Nokię 6300. Co radzicie. Telefon ma mi służyć głównie do rozmów i sms-ów. Z góry dziękuję.

  • 0

    269. ~kuras9302  2007-09-01 10:40:12  host: chello087206060056.chello.pl

    K550i TO hujowy zjebanuy telefon poniewaz ma moj starszy brat a ja musze sie tluc z k300i i pierdole ten telefon nie nadajesie do nieczego z powazanie marcin kurek piszcie na kurim@wp.pl jak macie jakies bunty

  • 0

    270.  2007-09-01 18:03:29

    ...oczywiście telefon ten joystick'a nie posiada. Pracuje w salonie orangutana i ostatnio dwóch klientów zwróciło mi go bo miał spsute głośniczki(słuchawkowe). Mogli tylko gadać przez tryb głośnego mówienia. Tak.Wtym telef można sobie nagrywać rozmowy do woli...

  • 0

    271. ~wr32  2007-09-01 22:19:35  host: host-81-190-224-200.wroclaw.mm.pl

    napiszcie bez sciemy ile faktycznie wytrzymuje bateria przy normalnym uzytkowaniu.chce go kupic ale wciaz sie wacham miedzy k550 a nokia 6300.za odpowiedzi z gory dziekuje i pozdrawiam

  • 0

    272. ~mq  2007-09-02 12:50:37  host: host-89-167-39-13.pronet.lublin.pl

    A jak jest z lampa to jest flash czy latareczka??

  • 0

    273. ~klol  2007-09-02 14:37:29  host: aragorn.dream.net.pl

    telefon nie ma JOYa, zegarek na wygaszaczu da sie ustawic normalnie :) telefon to lepsza wersja od k750i tylko z z mniejszym obiektywem, ale za to dodatkowymi swietnymi funkcjami w apracie typu punktowy tryb pomiaru jasnosci, lub mozliwosc wybrania scenerii. Jako nastepca k750i - TAK, Lepszy od W810i i reszty z serii W..- NIE

  • 0

    274. ~verbatim  2007-09-02 20:05:54  host: btg143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    poradżccie se k550i czy k750i.? patrząc na funkcje to niczym się nie różnią,aparaty też takie same-2mpx.

  • 0

    275. ~Lumajas  2007-09-03 10:46:51  host: aaeu112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W zestawie od ery w pudle dostałem oprócz telefonu słuchawki, kabel USB to kompa wraz sosftem oraz ładowarkę ;P. Ten Telefon niema joysticka!!! Wygaszacz z zegarkiem jest... podczas wygaszenia się telefonu naciśnij klawisz regulacji głośności/powiększenia ;). Telefonik oczywiście ma zoom, zle tylko w rozdzielczości VGA ;/ w 1MPX i 2MPX już tego gadżetu niema ;/.

  • 0

    276. ~MajK  2007-09-03 11:41:51  host: 212.160.172.70

    [211] przy zakupie w Orange otrzymujesz dodatkowo: HF, USB i płytke z softem :)

  • 0

    277. ~rufioZO  2007-09-03 13:13:37  host: 87-205-201-78.adsl.inetia.pl

    powiedzcie mi czy ten telefon ma zooma???? prosze o szybka odpowiedz POZRODWIONKA

  • 0

    278. ~Bagieta  2007-09-03 14:31:59  host: gate.hitech-net.pl

    Moim zdaniem w800i jest lepszy bo to jednak telefon muzyczny ale zalezy o co chodzi czy potrzebujecie telefon do zdjec i muzyki i javy czy do esow i rozmow ja osobiscie bral bym w800i :D

  • 0

    279. ~luzce  2007-09-04 16:15:22  host: acyb79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest super lepszy od wszystkich innych se goroąco polecam

  • 0

    280. ~ERIC  2007-09-04 17:47:30  host: apn-99-32.gprspla.plusgsm.pl

    hej mam pytanie co mam wybrać SE K550i, czy SEk610i ???????

  • 0

    281. ~Uzytkownik  2007-09-04 17:49:08  host: dyf28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupilem sobie tego tela, zastanawialem sie nad k750i i tym, no coz, co moge powiedziec jako zadowolony uzytkownik, bardzo polecam, wydawalo mi sie iz klawiatura jest zrypana-nie! bardzo wygodnie sie na niej pisze, przyzwyczailem sie w godzinke, dodaje to niesamowicie eleganckiego wygladu temu modelowi, jak bardzo ladny, i funkcjonalny...nie mam zadnych problemow, ani z klawiszami, ani z niczym innym, radio chodzi doskonale nawet w autobusie (rds dziala rowniez jakby co), mp3 ma bardzo ladne brzmienie, bo wlaczenie basów w korektórze naprawde jest swietny dzwiek, i w dodatku glosnosc, nie wiem komu trzeba wiecej, dziala naprawde doskonale, duzy ekran, bardzo ladny zreszta... lekki i funkcjonalny telefonik, duzy plus to szybki procek! dzial duzo szybciej niz k750i, aplikacje wlaczaja sie niesamowicie szybko:) bardzo fajny i wogole poreczny:) pozdro. p.s bateria dziala bardzo dlugo...a co do zestawu, to kazda siec ma to samo= sluchawki,kabelusb,plytka z oprogramowaniem+ladowarka:))

  • 0

    282. ~Pola  2007-09-04 18:46:17  host: x66x20x12.jaskom.pl

    Mam ten telefon od tygodnia... jest super. Ma różne fajne bajery. Fajne robi zdjęcia i kręci filmy. Ma super radio.Ma rozmaite dodatki. Duży wyświetlacz. Bateria trzyma ok. 4 dni jeżeli się gra i słucha muzy;)) Polecam

  • 0

    283. ~Ebi  2007-09-04 22:27:13  host: ht1.nta.veo.pl

    nie wiecie co dodaja do zestawu w sieci era?

  • 0

    284. ~grzegosz  2007-09-05 17:59:05  host: 212-121.is.net.pl

    ten telefon ma dżojskik czy normalne klawisze nawigacyjne?

  • 0

    285. ~tomm  2007-09-06 12:35:32  host: ip-213-17-199-66.netia.com.pl

    klwisze małe, więc wygodniej będzie używać go komuś z raczej nie dużymi palcami. mnie to jednak trochę przeszkadza. fataline (=niefunkcjonalnie) rozwiązane jest podłączanie słuchawek. jeśli chodzi o sciąganie "bajerów" ze strony producenta - porażka na całej linii, strona jest przepowolna, logowanie się rozkracza.

  • 0

    286. ~noVik  2007-09-06 13:54:53  host: eps89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dzis przedłuzylem abo w Era i dostałem tego telka. niby fajny ale klawisze masakta nie dla duzego faceta poza tym polecam:-)

  • 0

    287. ~west  2007-09-06 14:32:39  host: iq194.internetdsl.tpnet.pl

    Jak wyżej. plus - szkoda, że klawisz internetu nie może być przeprogramowany - nie używam go. Faktycznie - nie wiem dlaczego te kable są teraz z boku - to samo w e250. cięzko sie fona używa z tak podpietym kablem. Jest latarka - ktoś pisał, że nie ma. Co do strony SE jest wolna ale bez przesady - wczoraj zainstalowałem program do aktualizacji - podłączyłem komórę(wg instrukcji na ekranie) i zaktualizowałem. Bez żadnych przeszkód. :) Telefon bardzo dobry - szybki w działaniu - slot na karte ukruty pod klapka na baterie - dobra robota.

  • 0

    288. ~michalo  2007-09-07 00:27:22  host: abbv144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go do dziś i jak narazie to zajegisty gadzecik. zasuwa jak trzeba , tylko ta klapka straszna lipa chodzi cala.

  • 0

    289. ~nufc  2007-09-07 02:03:54  host: user-54466ce2.lns4-c12.dsl.pol.co.uk

    Ile na obecną chwilę kosztuje zdjecie simlocka ?

  • 0

    290. ~markon  2007-09-07 14:09:57  host: host-89-230-55-72.konin.mm.pl

    tel.ok ma bajery ktore sa dobre jak na razie sprawuja sie klasa jestem zadowolony z zakupu w koncu to se pozdro

  • 0

    291. ~wymiatacz  2007-09-07 14:15:12  host: ip-87-204-120-252.netia.com.pl

    Mam pytanie: jeżeli podłącze tego fona do kompa i nacisnę na fonie "tryb telefon" to będe mógł korzystać z neta w telefonie za darmo a te wszystkie kilobajty pójdą na kompa?? Poza tym to telefon bomba ma wszystko czego potrzebuje. Gry java 3D super chodzą

  • 0

    292. ~Sanchez  2007-09-07 19:18:28  host: pc199-196.cable.tmark.pl

    Mam bardzo ważne pytanie co byście wybrali Nokia N70 czy Sony Ericsson K550i Ja mam Sonego i mam okazje zamienić sie na nokie . Prosiłbym o odpowiedź na meila joberuh86@interia.pl

  • 0

    293. ~Woron  2007-09-07 22:27:18  host: cnet-u-255-19.petrus.pl

    czy wiecie moze ile kosztuje ten telefon przy przedluzeniu abo w erze,pozdro

  • 0

    294. ~duzy  2007-09-08 15:11:11  host: abfn1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mialem k750 tydzien i zamienilem na k550i male klawisze ale daje rade klientka z ery mowila ze nie ma wejscia na karty a ma tak samo mowila z nokia 6131 ciekawe kto tam pracuje jak nie wie nawet jakie funkcje maja tel telefonik zajebisty narazie sie z nim nie rozstane

  • 0

    295. ~kuba  2007-09-08 16:12:21  host: dmy103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kto wie za ile jest ten fonik w orange w abonamencie za 25zl

  • 0

    296. ~Lumajas  2007-09-08 18:02:24  host: aaek200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    [zdublowany post]

  • 0

    297. ~Lumajas  2007-09-08 18:39:42  host: aaek200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ktoś tu napisał, że podłączenie słuchawek jest niefunkcjonalne... Otóż mam zupełnie inne zdanie... Zuważmy, że gdy włożymy telefon do kieszeni z podłączonymi słuchawkami w sposób jaki jest w k550i kabel jest cały czas prosty, a gdyby to gniazdo było u dołu telefonu, kabel zaginałby się tuż przy wtyczce co mogłoby powodować ryzyko jego ułamania... przedłuża to więc żywotność naszego zestawu słuchawkowego ;)

  • 0

    298. ~lolek  2007-09-09 14:15:23  host: cvg181.internetdsl.tpnet.pl

    chciałabym kupić ten telefon ale nie wiem czy ma joystik czy nie bo jak tak to telefon raczej nie dla mnie, z góry dzięki za odpowiedź

  • 0

    299. ~lukas  2007-09-09 22:24:34  host: aaar195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    własnie kupiłem ten telefon po przedłużeniu w erze. super telefon osoby co pisza ze niewygodne klawisze pewnie nie mieli go w rece.mp3 wymiata , aparat też spox. klapka wcale nie lata jak co po niektorym.telefon z pewnością lepszy od k750i. tylko bateria w 750i lepsza wszystko inne na korzysc k550i

  • 0

    300. ~niema  2007-09-10 05:59:45  host: chello087207224033.chello.pl

    A czy on ma zooma w najwiekszaj rozdzialce a jesli nie to w jakiej bo podaja ze ma 2.25

‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-189-139.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (8)

Archiwum Ankiet