Sony-Ericsson K530i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson K530i Opinie o Sony-Ericsson K530i

Sony-Ericsson K530i

w sumie: 463
‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›
  • 0

    1.  2007-06-14 21:42:04

    no kurcze cały czas to same wnętrze, 2mega aparat i mini wyswietlacz to już się ciągnie od K750i

  • 0

    2. ~gooral  2007-06-14 21:50:16  host: cxu211.internetdsl.tpnet.pl

    Kolejny model SE ktory niby to ma ladne parametry ale nijak to sie ma do rzeczywistosci.Tak jak K510i telefon tani i prosty.To jest przyklad,ze dane telefonu to jedno a to co jest w rzeczywistosci to drugie.

  • 0

    3. ~rafa  2007-06-14 23:30:51  host: xdsl-120-120.wist.com.pl

    no niezły tylko szkoda ze sie powtarzaja

  • 0

    4. ~traviszon  2007-06-14 23:49:07  host: 213.227.110.180

    Będzie się on różnił czymś od k750i (pomijam klawisz kierunkowy)?

  • 0

    5.  2007-06-15 06:38:42

    Bardzo fajny telefon, w sam raz do promocji za rozsądną cenę. Czekam na jego premierę u opów.

  • 0

    6. ~misoo  2007-06-15 16:58:01  host: aczk141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Całkeim spox telefon ;P Mogłbym takiego za 400 zł (używany) kupić bo za więcej sie nie opłaca ;P

  • 0

    7. ~JA  2007-06-16 15:44:12  host: brp125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo ciekawie sie zapowiada.. :D

  • 0

    8. ~mufka  2007-06-16 16:31:59  host: efj214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ładny i funkcjonalny.

  • 0

    9. ~spoxis  2007-06-17 13:21:20  host: akq212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    spoooox telefon ciekawe ile bedzie kosztowal :D

  • 0

    10. ~stfu!  2007-06-19 00:14:30  host: cjf153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Niech ktoś mi znajdzie jakąkolwiek różnicę (oprócz trochę innego wyglądu) między nim a k610!

  • 0

    11. ~zn  2007-06-20 13:51:26  host: 87-205-227-252.adsl.inetia.pl

    ~ stfu - różnica jest w aparacie do videorozmów :)

  • 0

    12. ~stfu!  2007-06-20 22:36:33  host: cht170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    żn: W jakim znaczeniu? Obydwa posiadają z tego, co mi wiadomo ;]

  • 0

    13. ~KORNIK  2007-06-23 12:08:18  host: 82.160.29.4

    No wreszcie godny następca K510i. Ma radio więc to komplet moich wymagań. Jak się pojawi na rynku zamierzam go kupić.

  • 0

    14. ~mathew  2007-06-25 16:42:02  host: ecn194.internetdsl.tpnet.pl

    czyzis co za szmelc...bez autofocusa aparat bez glupiej diodki a 16 mb pamieci przy telefonie 3G gdzie dane najpierw zapisuje sie na pamieci wewnetrznej a potem dopiero na ewentualnej karcie to porazka bedzie zamulal i to fest.pamietam co sie dzialo jak pamiec w moim dawnym k750i byla zaleta tak ze zostawalo 10 mb (a wbudowanej bylo 34)...przytykalo menu a tu jeszcze jest 3G ehh po co sony eryk wprowadza byle szmelc a muzyka? gdzie megabass? przeciez to bedzie gralo smiesznie radio? okay mieszkam w duzym miescie nie ma problemu wyjezdzam za miasto to tylko szum...niepotrzebnie ten telefon wprowadzaja drugi k510i zapchac rynek byle czym i sobie robic "pstryk, pstryk, pstryk" co do 3G to wideorozmowy sa fajne ale drogie i dostepne jedynie w duzych miastach telefon ogolnie - nie dla wymagajacych zdjecia slabe, muza slaba, wyswietlacz maly, pamieci malo

  • 0

    15.  2007-06-25 20:43:05

    K750i, K600i, K550i, K618i, K550im, K60im wszystko to samo inna obudowa i jeszcze ten telefon, to już zaczyna robić się nudne!!!

  • 0

    16. ~Seba  2007-06-27 00:00:28  host: w3cache

    najbardziej mi sie w sony ericssonach nie podoba ten przycisk od neta. ile ja na nioe potrzebne wchodzenie do neta zaplacilem. moim zdaniem to jest porazka :D

  • 0

    17. ~Tomecx92  2007-06-27 10:43:58  host: acyc200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    k510i automatyczne aparat z chwile zdjęcie kolorowy widzinia szybko bedzie ale bardzo dobry slinka mocne lepiej

  • 0

    18. ~MSG  2007-07-01 10:49:07  host: bun6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mały wyświetlacz powinni dać troszke większy ale ogulnie spoko

  • 0

    19. ~wert  2007-07-06 16:57:52  host: aap179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tutaj na stornie jest błąd. Ten telefon nie ma takiego szmelcowego wyświetlacza tylko 240x320. A to czyni z niego całkiem ciekawą propozycję.

  • 0

    20. ~snik  2007-07-06 22:31:58  host: aacd230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co wy chcecie od tego telefonu.. jest spoko wszystko ma to co trzeba, do tego video rozmowy i wogule, a sony ericssony tek mają ze fukcje podobne tylko obudowy inne. a w tym telefonie dużą zaletą jest że nie ma joya. nie trzeba czyścić i sie nie przycina.

  • 0

    21. ~kisiel  2007-07-07 23:08:02  host: 195.117.117.143

    Wezcie odemnie Sony Ericsony to juz chyba 5 model z tym samym wyposazeniem tylko wyglad inny (ale nadal podobny soft do k750i) :/

  • 0

    22. ~budyn  2007-07-11 06:36:17  host: rh.ists.pl

    do kisiel: no w nokii to zupelnie inna sprawa... 100 telefonow i wszystkie jednakowe!

  • 0

    23. ~  2007-07-27 14:24:39  host: 62.29.142.66

    do: ~misioo Używanych fonów się nie opłaca kuoować

  • 0

    24. ~k530  2007-07-30 08:17:42  host: 80.82.155.22

    Kiedy bedzie dostepny na polskim rynku??

  • 0

    25. ~mini  2007-08-14 19:30:18  host: staticline10528.toya.net.pl

    Dostępny ma byc w III kwartale....Ale w jakiej będzie sieci?

  • 0

    26. ~Andre53  2007-08-17 11:18:29  host: ip-83-238-4-164.netia.com.pl

    Niech ktoś mi znajdzie jakąkolwiek różnicę (oprócz trochę innego wyglądu) między nim a k610! ma radio

  • 0

    27. ~Andre53  2007-08-17 11:21:35  host: ip-83-238-4-164.netia.com.pl

    telefon w porzo, tylko dlaczego se nie daje w swoich telefonach edge.

  • 0

    28.  2007-08-27 21:58:38

    Tutaj jest błąd w opisie, rozdzielczość ekranu wynosi 220x176 pikseli. A po co k530 na polskim rynku skoro jest k550i??

  • 0

    29. ~nook  2007-09-03 12:57:13  host: cbi156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kisiel - soft podobny do 750? poleciales i to ostro. nawet K510 mialo juz inny, lepszy soft. A wyswietlacz i soft w K530 jest taki, jak w K800, wiec czego chciec wiecej?

  • 0

    30. ~mae  2007-09-11 20:02:57  host: acgb55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    28 nie prawda 240 na 320 k530 ma 3g a k550 nie

  • 0

    31. ~3m  2007-09-14 09:16:53  host: ahx230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie ma się czego czepiać ani niczym zachwycać. To jest prosty telefon 3G a jego cena to odzwierciedla. A że SE zaczyna postępować ze swoim portfolio tak jak Nokia czy Samsung, to i podobnych modeli pojawia się na pęczki. Grunt, aby inwestycja w UIQ się powiodła.

  • 0

    32. ~asia  2007-10-06 12:31:17  host: 213-238-110-39.adsl.inetia.pl

    Ma być od poniedziałku w playu..... Ciekawe za ile???????????

  • 0

    33. ~vhost  2007-10-06 13:54:30  host: 87-205-178-211.adsl.inetia.pl

    Telefon ten ma pojawić się w play'u, tylko ciekawe jaka cena będzie, a tak to mi się zdaje że to jest k550 tylko, że z kamerką do wideorozmów.

  • 0

    34.  2007-10-07 14:45:17

    w przyszlym tygodniu ma już być w Paly'u

  • 0

    35. ~  2007-10-08 10:15:47  host: 193.111.144.162

    30 176x220 biedaku

  • 0

    36. ~hmmm  2007-10-09 12:15:36  host: abaa37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Od jutra telefon w ofercie PLAY ;];];];];]

  • 0

    37. ~gawlinski1  2007-10-09 19:03:37  host: wes18.beta.furrynet.org

    PLAY puszcza 2SE;)

  • 0

    38. ~pracownik play  2007-10-10 17:28:09  host: abap70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon dostepny w naszych salonach w play

  • 0

    39.  2007-10-11 21:48:44

    a ile przepraszam ten fon w abo za 70 pln?:)

  • 0

    40. ~ollo  2007-10-11 22:41:24  host: apn-99-83.gprspla.plusgsm.pl

    czy można go ładować z usb (komputer)

  • 0

    41. ~ollo  2007-10-11 22:45:01  host: apn-99-83.gprspla.plusgsm.pl

    czy można go ładować z usb (komputer)

  • 0

    42.  2007-10-12 11:59:23

    olek_skype zobacz w cenniku, w abonamencie 30zł jest za 249zł

  • 0

    43. ~madzia  2007-10-13 09:34:50  host: router.kosa.net.pl

    telefon super ;) polecam .. ale mam go dopiero od piatku wiec jeszcze wiele moze sie zmienic :p

  • 0

    44. ~werty  2007-10-13 13:44:34  host: sub240-124.elpos.net

    Witam wszystkich. Telefon posiadam od 2 dni... zalet jest duzo ale sa i niektore wady zaczne od nich ;): -klawisze funkcji lewy przycisk, "globus", cofnij tak samo po prawej stronie wszystko scisniete za blisko, -ciezko sie "klika" przyciski zoom'a (glosnosci). Narazie tyle jak znajde wiecej napisze. Dobrym plusem jest obudowa stabilna ;] i wyglada na trwala. Do "~ollo" tak mozna ladowac go przez usb :). Pozdrawiam.

  • 0

    45. ~IDEA  2007-10-13 22:08:22  host: acex175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    DO ,MADZIA,,-CZY FOTO ma autofokus,czy ma ochronę obiektywu,czy ma zawieszanie przeglądarki wap(jak symbiany i siemensy)-dzięki

  • 0

    46. ~borys  2007-10-15 11:00:53  host: centrum3.piekary.net

    Mam pytanie, czy jest możliwość zmiany prawego klawisza funkcyjnego aby nie było na nim PLAY??? Jeśli tak to proszę o info jak to zmienić. Z góry dziękuję :)

  • 0

    47. ~pl D;d  2007-10-15 14:01:53  host: 122-193.art-com.konin.pl

    czy K530i ma flesha ??? :>

  • 0

    48. ~adam792  2007-10-18 14:06:52  host: chello087207029131.chello.pl

    ten telefon ma 2 kamery(jedna z przodu do wideookonferencji,druga z tyłu) czy tylko jedną z tyłu??

  • 0

    49.  2007-10-18 17:06:03

    czy ktos mógłby wysłac mi fotki zrobione tym fonem. jezeli nie mozna to chociaz powiedzcie czy sa lepsze czy gorsze od np sek750 lub innego se???

  • 0

    50.  2007-10-18 19:52:52

    siemka. mam pytanko: ten telefon ma dwie kamery(jedna z przodu do wideokonferencji,druga z tyłu normalna) czy tylko jedną, tą z tyłu ??

  • 0

    51. ~kam  2007-10-19 17:12:47  host: fjr202.internetdsl.tpnet.pl

    Możecie mi powiedzieć czy oprócz 2 aparatów coś go różni od k550??

  • 0

    52. ~skr  2007-10-19 18:13:33  host: 82.160.255.69

    ineternet dziala bez zwiechy, przegladarka jednak pozostawia duzo do zyczenia polecam wgrac Opera Mini, brak autofokusa, brak flasha, brak ochrony obiketywu (to odpowiedzi na pytania)

  • 0

    53. ~Volt  2007-10-23 17:04:31  host: 83-238-237-218.adsl.inetia.pl

    Moglby mi ktos powiedziec w jakich olorach jest dostepny ten model???

  • 0

    54. ~Mlody  2007-10-24 18:45:43  host: host-ip197-206.crowley.pl

    Hmm A co z nawigacją GPS?? Ma wpudowaną? MOżna dokupić antenę? Jak to działa w SE K530i ??

  • 0

    55. ~asiapirat  2007-10-25 11:43:30  host: ip-213-17-162-22.project4.pl

    .. największą wadą jest brak żelazka

  • 0

    56. ~ww  2007-10-25 14:54:08  host: akf45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w playu za złotówkę z kartą 1 gb w abonamencie 70zet. na moje paluchy moze troche przymale klawisze, ale zonie bedzie pasować :) dwa obiektywy. ogólnie - za tę cenę - rewelacja.

  • 0

    57.  2007-10-27 21:04:14

    mam ten tel od 2 dni i jest super jedyne wady to ; zle sie wciska przycisk zgłosnij +/- i zrob zdjecie reszta jest spoko oprocz aparatu przydał by sie flash ale zdjecia w porownaniu z k750i sa takie same bez uzycia flasha w obu fonach

  • 0

    58. ~MARTYNNNA  2007-10-28 21:01:05  host: aabf225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej :)) ja sobie kupuję niedługo ten telefon w PLAY za 299.00 zł. W mixie na 24msc./po30zł :) opłaca się i fajny ten telefon. super tez ze sa video rozmowy i aparat dobry

  • 0

    59. ~hawk  2007-10-29 09:09:47  host: eaf114.internetdsl.tpnet.pl

    mam tego fona ,fakt te boczne przyciski , ale ja juz się przyzwyczaiłem .aparat jest zajebisty ,brakuje auto-focusa ale to czasami.brak lub lampy błyskowej;) ale k750i sie chowa ,bardzo głośny a zarazem ładnie gra ,wiec poprostu warto mój nr tel to 790488689 w razie pytań dzwoń*

  • 0

    60. ~gość  2007-10-29 22:39:39  host: ip-156-223.ib.tcz.pl

    chcę wziąść z playa tą komórkę, powiedźcie mi czy warto ją brać?

  • 0

    61. ~KORNIK  2007-11-01 16:49:51  host: 82.160.29.4

    Pojawił się z Play za 99zł. Jestem gotowy go zakupić. Ale mam pytanie, czy on ma radio, bo w różnych opisach jest różnie. To pytanie do tych którzy mają ten telefon.

  • 0

    62. ~magda  2007-11-02 22:16:37  host: abbu139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam problem nie wiem który fon wybrać sony ericsson k550i czy k530i prosze pomóżcie!z góry dzięki

  • 0

    63.  2007-11-03 04:47:52

    ten fon jest już w Plusie

  • 0

    64. ~Arentosso  2007-11-03 13:48:54  host: staticline16938.toya.net.pl

    Ja mam swojego k550i i jestem zadowolony a jeżeli chodzi o ten model to jest stabilniejszy i posiada funkcje 3g... tym się w sumie różni od k550i... k550i ma więcej pamięci wbudowanej... :P :P :P

  • 0

    65.  2007-11-03 17:04:36

    DO @51: K550i nie ma UMTSu, K530i nie ma lampy błyskowej

  • 0

    66. ~Jurek  2007-11-04 21:38:26  host: aavs102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a mnie się podoiba. fajny jest i mam go od paru dni.

  • 0

    67. ~jacekd6  2007-11-04 22:25:43  host: host-87-99-41-102.lanet.net.pl

    elo mam pytanko co lepiej wybrać ten telefonik czy sgh l760 samsunga ??

  • 0

    68. ~  2007-11-05 21:42:01  host: ajf142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie podoba mi sie ten telefon bo jest scisniente w

  • 0

    69. ~kroczek77  2007-11-06 13:26:58  host: bfl119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko...może ktoś wie czy jest głośniejszy od k750??czy podobnie słychać??

  • 0

    70. ~młody  2007-11-07 15:44:31  host: bms202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    przymierzam sie do kupna tego fona ale wie ktoś może ile on kosztuje w abonamencie play 30zł.?

  • 0

    71. ~kornelia  2007-11-07 16:49:14  host: ip-88-199-182-47.tczew.net.pl

    mam ten telefon. wpierw wady "wewnętrzne": po 1) niby 2MP, ale robi o wiele gorsze zdjęcia niż D750i mojego chłopaka, który również ma 2MP po 2) stanowczo za mało pamięci wewnętrznej jak na tak dobry telefon wady "zewnętrzne": po 1) brak lampy błyskowej :( po 2) zawsze przez przypadek wciskam przycisk Internetu ;/ ale naprawdę polecam telefon, jest ok, ma ładny wyraźny i jaskrawy wyświetlacz, głośno odbiera muzykę... gumowy tylni panel... jest ok:)

  • 0

    72. ~ins  2007-11-07 17:59:49  host: evm188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile bateria trzyma ?

  • 0

    73. ~maro  2007-11-07 21:58:32  host: xdsl.012.c94.petrotel.pl

    bardzo fajny telefon! mam od wczoraj w pley-u w mixie i nie zaluje wydanych 200zl :P aparat dobry, mp3 tez internet chodzi szybko poprostu full wypas! tylko jedna rzecz mnie denerwuje - ciezko zdjac pojrywke zaslaniajaca karte sim, ale to nie przeszkadza az tak bardzo! Polecam serdecznie!

  • 0

    74. ~ada  2007-11-08 14:29:26  host: public-gprs22573.centertel.pl

    hmm...zastanawiam sie czy kupic ten telefon...mam k750i od roku i troche mi sie juz znudzil...funkcje ma podobne...wydaje mi sie ze ma radio, poniewaz na zdjeciu menu widac ikonke radia...pozdro... ;)

  • 0

    75. ~kpax  2007-11-09 00:58:42  host: abwq141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik od 2 tygodni kupiłem go w pleyu.Dam wam rade jeśli walicie w niego grami z kompa tzn. czyms nie zaufanym i nie sprawdzonym to podarujcie sobie to.Soft jest nie stabilny i gry które nie współpracują potrafią zostać w pamieci jako niewymazywalne klucze bez danych.Ja zrobilem ten błąd i teraz mam mały upsik aby to wszystko wymazać a jedyna droga do tego to oddać do serwisu.Ogólnie dobry teklefonik zamienilem go na k750i którego mialem rok i dodam tylko jedno brak lampy błyskowej-latarki czasem daje di zyczenia.Pozdrawiam.

  • 0

    76. ~monia  2007-11-09 21:52:43  host: host-86-111-102-46.tvk.torun.pl

    Prosze Doradzcie !! Jaki mam wziasc telefon Samsung Z630 czy Sony Ericsson K530 !!! bardziej mi chodzi o to abym mogla ogladac filmiki, ale jak wiadomo SE ma mniejszy wyswietlacz ale mozna dac na caly ekran, a Samsung ma wiekszy ale nie da sie na caly ekran. TO gdzie bedzie lepiej ogladac ?? Pozdrawiam

  • 0

    77. ~h4lf  2007-11-10 10:29:53  host: chello087207094235.chello.pl

    wedlug mnie telefon jest bardzo fajny i napewno oplaca sie kupic go w ofercie : playa" ja osobiscie posiadam k550i (z ery) i jestem niezmiernie zadowolony.Przekonuja mnie jego funkcje i wyglad ktory w poruwnaniu do k530i jest olsniewajacy .Telefony roznia sie tym ze: k550i brakuje "video-rozmow" i "umts" a k530i : "rds-u" w radiu , lampy błyskowej , podczerwieni i praktycznie tyle. ja wole miec lampe..podczerwien , rds i 3generacje od video rozmow ktore sa slabej jakosci!!

  • 0

    78. ~yakul  2007-11-10 14:11:34  host: gsx10.internetdsl.tpnet.pl

    Mam go od tygodnia. Jestem mega zadowolony :) Radio świetnie gra, RDS śmiga, zdjęcia (jak na brak lampy błyskowej) wychodzą ekstra... Po prostu cud, miód i orzeszki :)

  • 0

    79. ~VtomusV  2007-11-11 18:09:56  host: transfer.cieszyn.pl

    mam pytanko ile wytrzymuje bateria??

  • 0

    80. ~Łukasz  2007-11-11 20:28:56  host: akw146.internetdsl.tpnet.pl

    Ja bym proponował se k550i jest lepszy ten k530i moim zdaniem jest gorszy

  • 0

    81. ~squidka  2007-11-12 15:35:54  host: aaai246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    on ma joystick ?

  • 0

    82. ~bzik13  2007-11-12 20:24:38  host: inet20909na-2.eranet.pl

    Mogli dać większy przycisk dostępu do wap-u, tak gdzieś na pół obudowy. Po co oni ładują rzadko używaną funkcję w tak newralgicznym miejscu!!! Swego czasu był on z boku obudów SE i szło z tym jakoś wytrzymać ale teraz to co robią to porażka... Mogę tylko podejrzewać że to wymóg operatorów sieci GSM, który ma na celu naciągnąc klientów na jak największą ilość pomyłkowych przyciśnięć na ten knefel i wyciągnięcie z kieszeni użytkowników dodatkowych pieniedzy.

  • 0

    83. ~krzyzk  2007-11-13 19:40:06  host: c50-99.icpnet.pl

    heheh, ja tam wybralem tel ze wzgledu na oferte operatora a nie ze wzgledu na dane techniczne xD jak chcecie miec dobre zdjecia to albo prawdziwy aparat albo nokia, nie oszukujmy sie.Co do baterii, to zalezy co robisz na telefonie,moze starczyc albo na 1 dzien albo na tydzien(jak nie rozmawiasz i nie dotykasz klawiszy wogole).Te wszystkie nowsze se sa identyczne prawie.Co ten ma fajnego? Jakosc odtwarzanej muzy lepsza niz na mojej mp3,mozna zalaczyc sobie filma w wolnych chwilach po za domem,wyslac znajomym fotki z impry na ktorej sie wlasnie jest.Telefon jak wsystkie inne ;) ema

  • 0

    84. ~mola  2007-11-16 15:22:01  host: gcc254.internetdsl.tpnet.pl

    nie polecam mialam go i jak dla mnie nie jest funkcjonalny teraz mam k800i on jest ful wypas:)_pozdro

  • 0

    85. ~radek  2007-11-16 23:11:48  host: 195.205.161.160

    K530i jest o niebo lepszy od k550 poniewaz ma duzo innych funkcji, to że nie ma irdy nic nie znaczy , ma za to blutouch i wideorozmowy a po zatym przegladarke internetowa i obslugę 3GP1

  • 0

    86. ~magda  2007-11-17 15:46:27  host: 77-253-128-205.adsl.inetia.pl

    telefon świetny, polecam. ;) trochę malo pamięci wbudowanej, ale ja kupilam go w ofercie Play z kartą pamięci 1GB. robi fajne zdjęcia, ma wiele bajerów :) i wygląda naprawde świetnie. polecam

  • 0

    87. ~martino225  2007-11-18 15:05:52  host: e183141238.adsl.alicedsl.de

    spoko model ma duzo mozliwosci a le ktury aparat teras tego nie posiada co on ma ladny wyglond kwestia gustu

  • 0

    88. ~  2007-11-20 14:34:03  host: bfs82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zastanawiam sie nad tym kom i nad k550i,co mi polecacie???

  • 0

    89. ~natalia  2007-11-22 21:59:26  host: host-89-228-146-225.gorzow.mm.pl

    zastanawiam sie nad kupnem telefonu... ktory wybrac K530i czy Nokie 6500?

  • 0

    90.  2007-11-23 12:05:34

    Bateria wytrzymuje tydzień gdy mało korzystam. Jak korzystam więcej czyli 2 minuty rozmowy i 30 minut mp3 dziennie to 5 dni.

  • 0

    91.  2007-11-23 12:14:40

    Wada jest skrzypiąca tylna część obudowy.

  • 0

    92. ~marian  2007-11-23 15:32:13  host: staticline10535.toya.net.pl

    ogólnie telefon spoko mam go od tygodnia... WADY: szybka strasznie podatna na zarysowania(!), tylna klapka skrzypi co moze doprowadzac do urytacji, bloototh mi nawala ostatnio wiec chyba będe musiał isć do serwisu... no i czasem potrawi sie zaciąć.. :(

  • 0

    93. ~jamnik  2007-11-26 17:35:36  host: ayd110.internetdsl.tpnet.pl

    ile trzyma bateria???

  • 0

    94. ~krzysiek  2007-11-27 15:32:26  host: emx171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon obsługuje karte 2gb ^ ??????????????????????????????????????? i czy mróżni sie aparat CIF od VGA (który robi lepsze zdjęcia) i czy ten główny aparat (2mpx) robi zdjęcia takie jak k750i

  • 0

    95. ~  2007-11-27 16:55:11  host: 77-110.89-161.tel.tkb.net.pl

    Mam pytanie, czy ten telefon umożliwia przeglądanie plików pdf, doc, jpg, txt?

  • 0

    96. ~jodzik  2007-11-27 18:13:27  host: 77-110.89-161.tel.tkb.net.pl

    Mam pytanie, czy ten telefon ma możliwość przeglądania plików pdf, doc, jpg, txt ?

  • 0

    97. ~maciek  2007-11-29 20:53:39  host: 90-156-89-157.magma-net.pl

    a ja mam k800 i poluje na k850i i gicik

  • 0

    98.  2007-12-02 11:32:12

    Bardzo fajny model, miałem go w rękach i jest bardzo wygodny. Chyba nawet wygodniejszy od k800i. bzik13 miałem k800i z tak samo umieszczonym przyciskiem, a moze nawet jeszcze ciaśniej tam jest i nigdy nie miałem z tym problemów... a miałem długo telefon...

  • 0

    99. ~kotinka  2007-12-03 17:14:13  host: aecq123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co znaczy 'druga cif' przy aparacie?

  • 0

    100. ~guz  2007-12-05 15:34:25  host: xdsl-195-238-168-147.wist.com.pl

    ma joystic

  • 0

    101. ~Ziom  2007-12-07 14:25:52  host: 088156096021.stk.vectranet.pl

    Siema for ile trzyma bateria??? xDxx DD BR

  • 0

    102.  2007-12-08 20:51:31

    Widziałem ten telefon w piątek 07.12.2007r. kolega kupił w Erze. Ten fon to bieda. Jak na nowe dziecko SE to się nie wysilili. Powiem tyle, że menue podobne do K800i ale to tylko podobne. Szczerze powiedziawszy to lepszy K750i. Do K800i, który ja użytkuje to go nawet nie będe porównywał bo nawet koło niego nie stał. Pozdrawiam.

  • 0

    103. ~Jaco  2007-12-08 22:13:39  host: dag189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    k530i posiada RDS ... nie rozumie waszych opini

  • 0

    104. ~m  2007-12-09 14:58:34  host: abuc197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy mozna do niego włożyć karte orange??? Please pomórzcie!!

  • 0

    105. ~Michal1823  2007-12-09 23:43:21  host: host-89-228-41-179.elk.mm.pl

    Sonny Ericson ma bardzo wytrzymała baterie trzyma ponad 9 dni a bez ruszania nawet 15 :D

  • 0

    106. ~  2007-12-10 09:31:47  host: gsx10.internetdsl.tpnet.pl

    Jak mało rozmawiam i nie słucham muzyki, to bateria trzyma mi 4-5 dni. Jestem tym telefonem coraz bardziej zachwycony. Pozdrawiam wszystkich SE-maniaków :P

  • 0

    107. ~kajoj  2007-12-10 19:40:18  host: cij138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ten telefon ma zegar na wygaszaczu i możliwość zmiany wielkości czcionki?

  • 0

    108. ~sagaceil  2007-12-10 21:56:05  host: chello089076077147.chello.pl

    Ja się właśnie szykuję do kupna tego SE. Jest to decyzja, którą bym podjął jako ostatnio, gdyż mam swoisty sentyment do NOKII. NOKIA pozostanie NOKIĄ i była i będzie telefonem niezniszczalnym. Ogólnie ciekawe funkcje ma SE i zrobiłem sobie już zarąbisty temat nawiązujący do mojej gry :p

  • 0

    109. ~ZC  2007-12-11 00:35:42  host: public-gprs83495.centertel.pl

    POMOCY ! Jak włączyć informację o nieodebranych połączeniach ? Jeżeli nie odbiorę tel. to po kilkunastu sek. ekran się wyłącza i nie wiadomo czy są połączenia/smsy ! Czy u Was też tak jest ? Czy moze potrzeba nowszą wersję oprogramowania ? Co do klawiszy: nie jest najgorzej - skrót od internetu czasem zostaje przypadkiem wciśniety, ale to nie jest wielki problem (chociaż rzeczywiście nie jest to najszczęśliwszy pomysł - gdyby można go było chociaż zaprogramować na dowolny skrót lub wyłączyć ...)

  • 0

    110. ~asiunia87  2007-12-11 07:07:02  host: aaiy230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam telefon od wczoraj,telefon zajebisty,ma radio ,fajny aparat, w pakiecie z karta 1G.Telefon podobny do 750 ale o wiele zgrabniejszy i ksztaltny.w playu za 49 zl przy abonamencie 50 zeta przy czym przez pol roku place tylko 25 zl.polecam

  • 0

    111. ~anusienka  2007-12-11 11:53:07  host: 80.51.49.111

    mam pytanie do posiadaczy tego fonu : czy polecacie ten telefon?? a jak sprawdza sie odtwarzacz mp3? dobrze i dosyc glosno slychac??

  • 0

    112. ~Grzesiek  2007-12-12 14:10:43  host: bsh89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanko który tel waszym zdaniem jest lepszy Se 880i czy Se k530i??? Bo chce sobie kupic w play a niemoge sie zdecydowac...

  • 0

    113. ~mario007  2007-12-12 14:55:59  host: out1.bphpbk.pl

    RDS w k530i????????? Jest czy nie? Na różnych forach różnie piszą. W istrukcji do pobrania ze strony play'a jest coś o RDSie (ustawienie alternatywnej częstotliwości) Czy on automatycznie dostraja częstotliwość?

  • 0

    114. ~Lisek  2007-12-12 16:47:38  host: aaek218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy mozna do telefonu dograć np. TomTom czyli nawigazce??

  • 0

    115. ~  2007-12-12 16:56:36  host: 83-238-227-170.adsl.inetia.pl

    K550 ma dziwne przyciski. Mi sie nie podobaja. Pozatym jest jakis dziwny.. taki napchany.. A K530 mam ja i jest wypasik.. a nawet jak nacisniesz juz wchodzenie do neta to zdazysz wylaczyc zanim sie zaladuje =] Ladny zchludny.. nic wiecej nie trzeba.. A fakt MP3 lepsze niz w MP3 mojej xD

  • 0

    116. ~fun :)))  2007-12-12 21:41:47  host: com.n.net.pl

    czy ktoś wie gdzie znajdę motywy do tego telefonu? ;)

  • 0

    117. ~dragon  2007-12-13 15:53:25  host: 1.93.48.80.easy-com.pl

    co mam wybrac k550i, se k530i , czy moze w580i,a moze noki 3110classic. pomóżcie z góry thx.

  • 0

    118. ~damian  2007-12-13 16:56:49  host: epimetheus.wide-net.pl

    ktory telefon wybrac se k 530i,samsunga sgh- L760 czy nokie 6151 ?

  • 0

    119. ~K530i  2007-12-13 20:48:40  host: apn-77-114-143-47.gprs.plus.pl

    Mam pytanko jaka jest szybkość bluetootha w SE K530i w kB/s i czy w obie strony jest taka sama. Z góry dzięki za odpowiedź.

  • 0

    120. ~no ja a kto  2007-12-14 20:19:26  host: drq40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    radek. :przepraszam bardzo ty mi tu nie obrażaj k550i, ponieważ jest o wiele lepiej prezentujący sie niż ten tu powyżej, poza tym k550i ma bluetooth, jeśli o to ci chodziło pisząc "blutouch" :p

  • 0

    121. ~Wojek  2007-12-14 20:39:11  host: abns86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie ten telefon jest boski mam go z play i jestem bardzo zadowolony POLECAM WSZYSTKIM

  • 0

    122. ~blondi  2007-12-16 19:24:48  host: dti185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja dostaje k530i pod choinke bo juz ssprawdzilam szafe rodzicow i mysle ze jest spoko ;] napewno jest lepszy od k550i ale jest gorszy od k800i, bo on ma 3,2 Mpixeli a k530i 2 Mpixeli, nienawidze samsungow, polecam S.E. , i dobrze ze k530i nie ma joistyka , ktora sie zacina i psuje, :] papatki

  • 0

    123. ~koson  2007-12-18 18:36:26  host: systemy52.toya.net.pl

    telefon zajebioza, dobra bateria, niezle zdjecia. Glosniczek niezle daje, radio i sporo innych spoko funkcji. Polecam. pzdr

  • 0

    124. ~kooba 30  2007-12-18 19:39:24  host: gir154.internetdsl.tpnet.pl

    tel naprawdę dobry i fajny w obsłudzie ! Mam pytanie czy słuchawki można oddaćna gwarancje ?? :]

  • 0

    125. ~kroczek  2007-12-19 16:09:52  host: bew32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon 3 tygodnie,ma dużo funkcji,jest po prostu zaje*bisty,jedyne błędy tego telefonu to za małe przyciski boczne,dzisiaj zepsuł mi się mikrofon,co najgorsze rano jeszcze działał,jak przyszłem ze szkoły już nie,na szczęście mam gwarancję na 2 lata,wie ktoś może dlaczego tak się stało??

  • 0

    126. ~  2007-12-20 16:56:03  host: adpe168.neoplus.adsl.tpnet.pl

    >co mam wybrac k550i, se k530i , czy moze >w580i,a moze noki 3110classic. pomóżcie z >góry thx bez zastanowienia w580i ale jest dużo droższy...

  • 0

    127. ~kooba  2007-12-20 17:36:03  host: gir154.internetdsl.tpnet.pl

    siemanko mam pytanie czy macie czasami problem że po podłaczeniu do kompa telefonu i włączenie na tryb telefonu komputer do widzi ale nie łączy ?? znacze ten problem prosze odpiszcie niewiem co zrobić

  • 0

    128. ~tomekuic  2007-12-21 22:27:45  host: host1.flatpla.net

    do : 83. ~krzyzk : a nokie też są prawie takie same np 5200 i 5300 i co ? / i jeszcze Se mają lepsze aparaty niż nokia bo było to potwierdzone specjalnymi testami , a jak sie nie znasz to lepiej nie pisz idioto !

  • 0

    129. ~miku  2007-12-23 14:29:50  host: acww206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    superrr fon extra wygląd w realu,wiele funkcji.tylko bateria troch za krótko trzywa

  • 0

    130. ~tdj  2007-12-23 16:16:26  host: 151-mi3-3.acn.waw.pl

    Bardzo dobry telefon, polecam wszystkim! Mialem juz kilka SE, K530i zdjecia robi bardzo szybko soft bardzo dobry i szybki ( mam najnowszy ) Ogolnie wszystkie wady i niedogodnosci z poprzednich K800i/K610i zostaly poprawione. Po zakupie jestem bardzo pozytywnie zaskoczony, wyglad na zywo extra. jakos/cena daje 10pkt pozdrawiam

  • 0

    131. ~Bary  2007-12-25 18:56:38  host: ala56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak ściągnąć tylną klapkę Żeby dostać sie do baterii ??

  • 0

    132. ~spoko fon  2007-12-26 12:40:47  host: apn-77-114-63-123.gprs.plus.pl

    Mam tego fona od 3 dni jest bez kitu prawie wszystko jest perfekcyjne tylko w internet czasami niechcący wchodzę ale np. w play wynagradzają to tony minut za odebrane 2 minuty dostaje się jedną bardzo jestem zadowolony z sony ericssonów przerzuciłem się z k300i na ten

  • 0

    133. ~SE530  2007-12-26 14:22:10  host: public-gprs40621.centertel.pl

    Bluetooth 50kB/s. Generalnie lepiej do wrzucania plików u?ywa? czytnika kart - zapis oko?o 2MB/s, odczyt 10MB/s (Sandisk 2GB)

  • 0

    134. ~CybberKTX  2007-12-27 09:29:17  host: 213-238-120-77.adsl.inetia.pl

    lepiej bierzcie SE K550i jest lepszy i ładniejszy

  • 0

    135. ~Bary  2007-12-27 10:55:51  host: alw147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super szybki bluetooth !!! wczoraj kolega przesyłał mi 4 min piosenke w niecałe 30 sek. ALE JEST KILKA WAD : - bateria mało trzyma przy stałej zabawie - jak ktoś kupuje ten tel a wcześniej miał nokie to trudno sie pisze esy (wolno strasznie) - APARAT (wieczorem i w nocy DRAMAT )

  • 0

    136. ~sprzedawca play  2007-12-27 16:41:19  host: abhz211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w abonamencie 30 kosztuje49,-

  • 0

    137. ~sprzedawca play  2007-12-27 16:42:10  host: abhz211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    re: damian wybierz sony

  • 0

    138. ~SE user  2007-12-27 23:59:11  host: 77-253-135-212.adsl.inetia.pl

    Podpowiedź "jak wyłączyć przypadkowe uruchamianie internetu w SE" - nie trzeba dłubać nic przy przycisku, wystarczy zmienić domyślną stronę w domyślnym profilu internetowym. W k550i zajęło mi to 60 sek. włącznie z szukaniem tej opcji po menu. Nie wiem jak to wygląda w k530 ale metoda jest ta sama. Podaje kolejność operacji dla k550i: menu - ustawienia - łączność - ustaw. internetowe - (tutaj mamy jakiś domyślny profil) - "więcej" - zaawansowane - zmień str. główną - adres. W adresie kasujecie to, co tam jest i zostawiacie puste albo wpisujecie bzdury. Od tej chwili łącznie "przez guzik" nie działa, a żeby używać internetu tworzycie sobie skrót do konkretnej strony i go uruchamiacie. Powodzenia :)

  • 0

    139. ~seeeeeee  2007-12-29 12:14:18  host: 088156216168.skr.vectranet.pl

    Ja go mam od 3 dni.....Jest zajebisty a k550i jest dla dziewczyn bo ma takie malutkie przyciski...Jedynie co mnie wkurwia to skrzypiaca klapka tylnia ale zakladamy kondona na niego i jest luzz....POLECAM

  • 0

    140. ~Zaupazkota  2007-12-29 23:01:23  host: bzj242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie ma co ukrywać, w porównaniu do nokii 6151 (oferta play mix) ten telefon to inny wymiar multimedialny. Takie jest moje zdanie, tylko zastanawia mnie, czy warto z tego powodu dopłacać do niego 150 zł... jeśli ktoś nie wie na co się zdecydować to piszcie, może razem do czegoś dojdziemy;)

  • 0

    141. ~Ann  2007-12-30 14:22:52  host: static-80-200-112-85.radom.pilicka.pl

    Ja powiemtak ;) Miałam w Play'u do wyboru K530i ; W880i ; Samsunga L760 gdy już się zdecydowałam na W880i to go nie było już w sprzedaży nigdzie w mieście no i będzie może po nowym roku,ale wtedy to już nie ma tej promocji abonament na pół no i nie wiem,który teraz wziąść ? Dziś dosłownie zaraz jadę kupić i nadal nie wiem.Widziałam te fony w salonie i oba mają fajne wyglądy,wprawdzie bardzo żałuję nad tym W880i ale trzeba wziąść inny tylko jaki ohhh helppp

  • 0

    142. ~  2007-12-31 16:51:06  host: f142-155.opera-mini.net

    OGOLNIE TELEFON KICHA MAM W810i UWAŻAM ZE JEST O NIEBO LEPSZY NIŻ K53Oi NAWET JEZELI MOJ WALKMAN NIE MA 3 G

  • 0

    143. ~czajen  2008-01-01 22:48:02  host: skynet-gw.koronowo.com.pl

    Zamierzam kupić sobie telefon, jaki wybrać SE 530i czy SE W880i ??

  • 0

    144. ~;Domelo  2008-01-02 15:45:29  host: static-ip-87-248-80-131.promax.media.pl

    damian wybierz L760 ale troche cicho gra a ak pozatym to bardzo przyjemny telefon ;D

  • 0

    145. ~lol33  2008-01-03 13:49:56  host: bdt187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jeśli ktoś się zastanawia nad k530i i k550i to powiem tak: k530i ma większy wyświetlacz,głośniejszy głośnik,przednią kamerę,przyciski chodzą głośnej(tzn jak się naciska je),natomiast k550i ma lepszy aparat(jest to widoczne,bo mam obydwa komy w domu)mniejszy wyświetlacz,przyciski chodzą cicho,głośnik jest ciższy

  • 0

    146. ~LeVuSeK  2008-01-03 17:33:19  host: host-81-190-190-76.kwidzyn.mm.pl

    Mam tego fona 2 tygodnie i jest Super!!! Ładnie gra, Co na niego nie wgram to dziala !!! 100% Lepszy od K750 !!! Ma super wraźny wyświetlacz i jest szybki (Menu itd.) Porównywalem z K750 i K530 wypadl lepiej:D Wyświetlacz wyraźniej i szybciej przetwarzal obrazy 3d itd.

  • 0

    147. ~..::SOKOL::..  2008-01-03 20:00:26  host: host-81-190-2-145.gdynia.mm.pl

    ej doradzcie mi, bo zamierzam kupić sobie tego sony ericssona ale nie jestem przekonany.. może macie dla mnie jakieś inne propozycje ? tylko żeby były w takiej cenie i najlepiej jakiś tez sony ;] z góry dzięk

  • 0

    148. ~  2008-01-05 11:57:15  host: 213-238-64-22.adsl.inetia.pl

    ej pomozcie mam problem z bluetoothem. Mianowicie albo działa(żadko) a czasami włacza się co 5 minut i albo włacza się podwójnie i wylącza podwójnie help. Czy to wina oprogramowania pomózcie bo nie moge!!!@

  • 0

    149. ~pit  2008-01-06 16:48:50  host: as-11-29.lns2-4c.kharkov.ukrtel.net

    telefo zajebisty dlamnie jest lepszy od k800i ty rze ma mniej pikseli reszta super

  • 0

    150. ~flow  2008-01-07 20:19:39  host: debacom.30-233-pl-dworcowy.e-zabrze.pl

    bardzo dobry telefon. prosty i esencjonalny.

  • 0

    151. ~RB  2008-01-08 20:24:48  host: host-117.99.192.213.cable.satra.pl

    jak zrobić żeby tel w stanie spoczynku mrógał albo dawał znać że przyszła wiadomosć lub dzonił telef?

  • 0

    152. ~damian*  2008-01-09 12:25:02  host: epimetheus.wide-net.pl

    teraz w playu ceny se k530i i samsunga L-760 sie wyrównały. Mam zamiar wziąć jeden z tych dwóch telefonów tylko nie wiem który pomóżcie

  • 0

    153. ~**  2008-01-09 17:01:30  host: skynet-gw.koronowo.com.pl

    Czy ten fon ma większy wyświetlacz od SE k750 ??

  • 0

    154. ~ktos  2008-01-11 15:38:38  host: raciborz.rcb.vectranet.pl

    Kurcze sam nie wiem zastanawiam sie nad tym lub nad k550i nie wiem ktory wybrac ten nie ma Irdy to jest wielki minus ;/;/ Niby ma bluetooth ale niektorzy bluetootha nie maja ;/

  • 0

    155. ~11111  2008-01-11 19:01:07  host: aegj65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    damian sie nie zastanawiaj bierz sonny ericsson

  • 0

    156. ~martins_92  2008-01-12 18:48:30  host: host-121-166-rozpylacz.igloonet.pl

    pytanie bardzo ważne... Ile maksymalnie można dokupić do tego telefonu pamięci? Proszę szybko podawać odpowiedzi...

  • 0

    158. ~ferretis  2008-01-16 15:22:09  host: skynet-gw.koronowo.com.pl

    Czy Se w880 jest lepszy od k530i ??

  • 0

    159. ~jedrek  2008-01-17 11:46:28  host: pa213.radecznica.sdi.tpnet.pl

    w880 ma wieksza rozdzielczosc ekranuod k530, ale za to nie ma radia

  • 0

    160. ~Jaaaa  2008-01-17 16:45:22  host: ader19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    POMOCY!! Jak w SE k530i sciagnac klapke z tylu aby dostac sie do baterii ??? ODPOWIEDZCIE PROSZE !!

  • 0

    161. ~xx  2008-01-17 19:21:48  host: staticline18880.toya.net.pl

    Ten fon jest naprawde dobry xD

  • 0

    162. ~USER  2008-01-18 13:21:21  host: mickiew-m-ce14519522377.c195.msk.pl

    Osobiscie ja posiadam k550i i jest lepszy od tego k550i pod wzgelem aparaty poniewasz k550i ma CYBERSHOT

  • 0

    163. ~Aven  2008-01-18 17:37:13  host: d213-102-136-204.cust.tele2.pl

    Właśnie nie długo jadę do salonu play'a po tego se. Miałem do wyboru samsunga L760, Z370, LG Ku311, Ku250, Nokie 6151, ale se k530i wypadł ze wszystkim najlepiej. Szkoda ze nie ma edge i lampy błyskowej, ale to sa szczegóły. Gdyby był dostepny samsung Z400 to bym go wziął,ale ze nie ma no to SE :D pozdr.

  • 0

    164. ~  2008-01-26 23:51:53  host: xdsl.019.c83.petrotel.pl

    Telefon ok.duży wyświetlacz,dobre fotki,osobiście uważam że k 530i jest lepszy od k 550i i k 750i.pzdr

  • 0

    165. ~mario007  2008-01-29 12:57:21  host: 193.111.166.134

    Mam ten telefon od miesiąca Skusiłem się w playu i chyba źle zrobiłem... Może mam trefny aparat bo nie widze tu podobnego problemu. Telefon strasznie buczy przy połaczeniach wychodzących (jak elektryczna maszynka do golenia) Już był w serwisie a tam nie znaleźli usterki (że niby coś z kartą sim jest nie tak). To mi wymienili w playu sima i dalej jest to samo!!! Czekałem 2 tygodnie na naprawe i g...o zrobili. Słuchawki przynajmniej mi wypadają z ucha więc lipa za słuchaniem bez nowych słuchawek :/ A może miał ktoś podobny problem z buczącym głośnikiem???

  • 0

    166. ~likeheaven  2008-01-29 19:28:14  host: bbservice136.mmpnet205.tnp.pl

    telefonik przedobry :) mp3 naprawde dobre , lepsze niż w wielu odtwarzaczach

  • 0

    167. ~Stach  2008-02-01 00:21:25  host: ejq52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktoś korzystał z funkcji blokady połączeń i jak to działa?

  • 0

    168. ~aga  2008-02-06 17:09:57  host: evp204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    martins_92 ten telefon jest na karty micro SD, nie wiem jaką największą pojemność one mają, ale ja spotkałam się nawet z pojemnością 8 GB

  • 0

    169. ~max  2008-02-06 22:15:04  host: aad122.internetdsl.tpnet.pl

    Który lepszy sony ericsson k530iczy samsung d900i?

  • 0

    170. ~  2008-02-07 11:11:30  host: adgz81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chciałem się spytać czy lepiej kupic Sony-ericssona K530i czy LG KU800

  • 0

    171. ~damian  2008-02-07 16:44:49  host: abbv117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chcialbym sie dowiedziec czy oplaca sie kupic sek530i z gory dzieki

  • 0

    172. ~Blady  2008-02-08 15:43:44  host: staticline40771.toya.net.pl

    ~SE user Próbowałem wykasować domyślną strone przeglądarki w ustawieniach, ale orange zablokowało mi jakie kolwiek zmiany.

  • 0

    173. ~asthar  2008-02-08 20:11:04  host: aaxi225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Możecie mi powiedzieć, co znajduje się w pudełku od tego telefonu? Znajdę tam słuchawki i kabel USB? A może także kartę pamięci...?

  • 0

    174. ~MJKL  2008-02-09 22:31:00  host: ffy66.internetdsl.tpnet.pl

    Świetny telefon, poprzednio mialem LG KU800 też z playa, ale ten bije go na głowę pod każdym względem. Odtwarzacz mp3 jest extra - bardzo czysty dźwięk, BAS potężny! Słuchawki wyborne, głośnik przyzwoicie gra, procesor szybki, aparat moglby miec autofocus no ale i tak jest przyzwoity jak na jego brak :P

  • 0

    175. ~Mateusz  2008-02-10 20:40:25  host: dynamic-87-105-50-47.ssp.dialog.net.pl

    Ej ludzie pomóżcie w wyborze.. jutro jadę do PLAY-a i muszę zdecydować.. Czy wsiąść Nokie 6151 czy Sony Ericssona k530i!!! Co byście wy wybrali? Doradzicie!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    176. ~mati  2008-02-11 19:10:45  host: host-ip199-151.crowley.pl

    pomocy! jutro jade po telefon i mam do wybotu se k530i w play samsunga l760 tez w play albo nokie 6280 w plusie pomozci z gory thx. :D

  • 0

    177. ~Damian  2008-02-13 14:45:24  host: host-81-190-160-76.gorzow.mm.pl

    witam wszystkich. mam ten telefon od kilku dni i jestem bardzo zadowolony! poprzednio mialem nokie 6288 i jak porownam oba modele,to jak dla mnie przyjemniejszym modelem jest k530i ! ogolnie ejst dobrze wykonany,moim zdaniem dosc urodziwy jak na SE,wzielem go w play'u i zestaw jaki mi dali byl doisc bogaty! Zdjecia robi niestety słabe jak na 2 mpx,w810i czyli de facto model muzyczny robi ładniejsze,ale tam jest flesz,zblizenie i ogolnie tam zdjecia wychodza ladniej,ale paradoksalnie k530i gra lepiej (nieco glosniej i czysciej) na glosniku!!! tak,porownywalem oba modele i w korektorze ustawilem te samo ustawienie,jak i puscilem ta sama piosenke! ekran w k530i jest troszeczke wiekszy,w810i ma bodaj 1,9 cala,a k530i ma juz 2,0 ", ekran bardzo przyjemny dla oka,klawiatura pomimo malych rozmairow jest dobra,przyjemnie sie pisze sms-y! video nie krecilem,ale zapewne bedzie ono w rozdzialce 176x144,a wiec lipa,ale ja najbardziej slucham muzyki,dlatego zamowilem na allegro sluchawki muzyczne hpm-82,mam nadzieje,ze beda dobrze grac,bo zalaczone do zestawu sluchawki nadaja sie jedynie do odsluchiwania wiadomosci hah : ) telefon ogolnie swietny,dopracowany,multimedialny,dobrze wykonany,polecam kazdemu,a w play jest do wziecia za...3 grosze w abonamencie 40 !!! pozdraiwam wszystkich uzytkownikow : )

  • 0

    178. ~renia  2008-02-14 14:13:46  host: te170.internetdsl.tpnet.pl

    czy Sony-Ericsson K530i ma raporty sms i mms ?

  • 0

    179. ~mafik  2008-02-17 10:51:21  host: host-ip199-151.crowley.pl

    kupilem sobie ten fonik 3 dni temu i nie jestem w pełni zadowolony;/ aparat niby 2mp a robi fatalne zdjecia, w mp3 cos szumi ciagle i niewygodne przyciski.

  • 0

    180. ~andrew  2008-02-19 10:44:25  host: hjh146.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon jest lepszy od k550i k750 a jest taki samy jak w880

  • 0

    181.  2008-02-20 19:41:42

    Bary do każdego telefonu się trzeba przyzwyczaić :) a jeśli chcesz robić zdjęcia w nocy to kup sobie aparat z noktowizorem ;P o ile sie nie mylę to ten telefon ma oddielny głośniczek np. do słuchania muzyki ?

  • 0

    182. ~DŻag  2008-02-23 12:49:21  host: 216.10.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl

    Mam tan soft od miesiąca i jest naprawde zajebisty. Bateria trzyma 4 dni po wyłączeniu 3G .Nic nie trzeszczy. POLECAM

  • 0

    183. ~Sylwka;)  2008-02-23 14:09:57  host: aaxf218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon spoko...ale mam lepszy i ładniejszy czyli Soniak W610i (według mnie) Kupiłam go sobie w ten czwatek w PLUSIE... I jestem bardzo zadowolona;) POLECAM

  • 0

    184. ~  2008-02-24 15:54:15  host: staticline18884.toya.net.pl

    jak wyłączyć 3G Pozdro

  • 0

    185. ~X  2008-02-27 15:41:09  host: awk137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siegnij do instrujcji:P

  • 0

    186. ~dioda  2008-02-28 16:26:08  host: d83-183-188-160.cust.tele2.se

    jak blokowac smsy ?? mam glupie smsy i chcem zablokowac nadawce jak ??

  • 0

    187. ~paweł  2008-02-28 20:03:56  host: 83.238.116.35

    Mam telefon 2 tygodnie i jestem bardzo zadowolony. Wgrałem soft od w660i i wszystko chodzi idealnie. Ten telefon z walkmanem dziala świetnie, szybko i fajnie. Wystarczy wgrać nowe sterowniki od dzwieku i aparatu i można cieszyć się niezłą jakościa tych rzeczy. Bateria trzyma średnio. Polecam ten telefon.

  • 0

    188. ~Blackscrew  2008-03-05 11:29:13  host: ip-213-17-162-22.project4.pl

    Jak na ?redni? klas? telefon dobrze wykonany, przeszkadza brak lampy b?yskowej i niewygodny MP3 Player w porównianiu z mym poprzednim telefonem Moto Z3. Wideocall'e na plus., denerwuje mnie tylnia klapka. Jesli szukacie czego? za 350 bardzo dobrze wykonanego to jest to w sam raz.

  • 0

    189. ~gucio  2008-03-06 20:42:15  host: atm.orneta.arkusnet.pl

    towarzystwo wzajemnej adoracji... tak btw to microSD (SDHC) są do 32GB (a podobno i 64GB) a nie 8, lol 3G powinno się wyłączać w ustawieniach sieci (zakres tylko 900/1800/1900) jesli to coś jest 3 zakresowe. a jeśli to ma być dobry telefon.. hmm, przeciętny. nie dałbym za to 350 zł (choćby za brak QVGA)

  • 0

    190. ~kuba  2008-03-07 08:26:11  host: 75-9.espol.com.pl

    ej pomóźcie co tzreba zrobić w se k530i przy nagrywaniu filmów bo jak otwarzam to mi coś buczy ????

  • 0

    191. ~kamcekx  2008-03-07 15:21:35  host: btc72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go 3 miesiące jest super polecam nie psuje się wogule w porównaniu di innych.

  • 0

    192. ~  2008-03-07 17:29:48  host: a42.net139.okay.pl

    Ten telefon jest dla mnie najlepszym wyborem. Polecam go każdemu.

  • 0

    193.  2008-03-07 18:23:36

    hej mam telefonik od wczoraj i narazie jedno pytanko; czy trzeba formatować baterie a jesli tak to jak? please!!!zostało mi 12%

  • 0

    194. ~lukmen9  2008-03-10 19:06:26  host: adel201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie jak długo trzyma bateria???

  • 0

    195. ~Alien  2008-03-12 21:58:14  host: 71-50.espol.com.pl

    Bateria trzyma mi tydzień chyba że się bawię. (ok. 2 godzin gry, 4 godzin słuchania radia i trochę smsów = bateria trzyma 3 dni)

  • 0

    196. ~nika  2008-03-14 17:22:42  host: alj194.internetdsl.tpnet.pl

    hey ludzie ;* mam problem ;/ opłaca się ten telefonik bo mam kompleks czy go wziąć odpowiiadać plisss ;* z góry pzdr ;p

  • 0

    197. ~oliwia  2008-03-15 10:01:38  host: c137-171.icpnet.pl

    ON JEST POPROSTU SUPER GÓŁOSNA MUZYKA ITD ITP NAPRAWDE POLECAM WSZYSTKIM!!!

  • 0

    198. ~mmmysza  2008-03-17 19:44:10  host: ip-83-2-87-74.static.xcore.pl

    To jest super telefon na półkach w sklepie idzie jak swierze bułeczki. SUPER

  • 0

    199. ~  2008-03-18 20:32:03  host: apn-77-112-196-100.gprs.plus.pl

    delikatnie i z wyczuciem otwieramy klapki:) to odnosnie czyjegos pytanka:) k530i jest naprawdę świetny! to pierwszy sony, do którego sie w pełni przekonałam!

  • 0

    200. ~ja  2008-03-19 16:11:06  host: chello087207087039.chello.pl

    telefon ładny i funkcjonalny... musze rozwiaz wasze watpliwosci... bierzcie go dopuki jest dostepny :) :P

  • 0

    201. ~Jola  2008-03-20 14:49:41  host: 194.181.130.179

    hej:)mam telefonik kilka dni,odpukać jest dobrze:)nie umiem zrobic tylko jednej rzeczy, próbuje wysłać zdjęcie, jakąś animacje i nie moge:(nie wiem o co chodzi? czy na to w tym telefonie jest jakaś instrukcja czy co? może coś ustawić trzeba?pomocy. Serio wielkie było moje ździwienie jak tego zrobić nie mogłam. a może jeszcze do wszystkiego jeszcze nie oszłam;p

  • 0

    202. ~joo ooooo^^  2008-03-21 08:55:05  host: 078088039079.sta.vectranet.pl

    dzisiaj go sobie kupuje :P więc napisze wrażenia (moja poprzednia komórka: sagem my400x ;] )

  • 0

    203. ~braz  2008-03-21 15:32:22  host: acci6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Naprawde przyjemny teefon, wszystko działa w nim tak jak powinno. Nie zgodze sie z tym że aparat robi kiepskie zdjęćia. Są na naprawde niezłym poziomie i w niczym nie ustępują tym z K750i czy K550i brakuje tylko flesza ale za to jest umts i kamera do nawiązywania połączeń video. Telefon ma jednolitą sztywną obudowe, nic nie lata, nie trzeszczy sie ani szybko nie rysuje. Bateria trzyma średnio 4 dni co przy całkiem sporym i czytelnym wyświetlaczu jest wynikiem przyzwoitym. Polecam przyszłym kupującym, z własnych doświadczeń z tym telefonem wiem że warto go mieć.

  • 0

    204. ~manja  2008-03-21 16:50:27  host: p1.infonetsc.pl

    mój kumpel z klasy ma se k530i a ja mam w300i i gdy on słucha muzyki na przerwach i ja to ewidentnie lepszy głośnik ma k530i i uwazam ze jest ładny i prosty w obsłudze ogólnie wszyscy ludzie których znam mają sony ericssony lecz jedynym minusem w k530 jest to ze ma joystick

  • 0

    205.  2008-03-22 19:55:57

    mam identyczny problem jak w poscie 165 Czy ktos moze wie jak temu zaradzic?

  • 0

    206. ~RoGu  2008-03-23 15:29:00  host: kompik.net.245.111.62.in-addr.arpa

    Elo wszystkim. Mam pytanie.Ktory tel polecilibysicie mi SE K530 i cz Samsung L760???bylem przekonany do samsunga ale po przeczytaniu opini na ejgo temat rozmyslilem sie.prosze o odp:)

  • 0

    207. ~  2008-03-24 21:48:45  host: ip-83-142-207-94.profiline.pl

    dla mnie l 760 to pomylka to nie telefon to narzedzie do wywolania nerwow mam go od roku a powiem ze nie raz chcialem nim zucic do dupy z takim telefonem filmiki dzialaja jak chca jesli sie wlacza to sukces mowie to nie tylko na swoim przykladzie ale o innych uzytkownikach ktorych znam nie kupujcie szkoda kasy

  • 0

    208. ~  2008-03-25 09:59:00  host: host-89-228-130-54.gorzow.mm.pl

    jak w tym telefonie zrobic powiekszenie w aparacie?

  • 0

    209. ~Inzynier  2008-03-27 19:16:51  host: 87-205-218-222.adsl.inetia.pl

    Pare slow o tym telefonie bo jak narazie to sie same lamy wypowiadaja co nie umieja wylaczyc 3G... Telefon mam juz 2 miesiac i poznalem wady i zalety tego telefonu. Po pierwsze aparat NIE robi dobrych zdjec. Niby to jest 2 megapixeli ale wogole tego nie widac. Odtwarzacz mp3 ze standardowego softu jest denerwujacy, szczegolnie nieintuicyjne dodawanie utworow do playlisty. Odtwarza muzyke w dobrej jakosci ale wielbiciele niskich tonow beda niezadowoleni. Odtarzanie dzwonkow i muzyki przez glosnik jest przesterowane na wysokich czestotliwosciach (kiedy wgrywamy wiec swoj dzwonek najlepiej przepuscic go przez filtr deemfazy albo dolnoprzepustowy o czestotliwosci granicznej gdzies 10kHz. Ustawianie swoich dzwonkow, tapet, gier a przede wszystkim ich wgrywanie odbywa sie bez zadnych problemow a komuter wykrywa ten telefon jako dysk USB wiec nie potrzeba wgrywac zadnych sterow. Klawisze sa male wiec ten telefon opada dla ludzi o grubych palcach. Szczegolnie czesto wciska sie klawisz internetu co mnie bardzo drazni... Wykonany jest z dobrych materialow aczkolwiek boje sie ze kiedys odpadnie klapka prze slocie karty pamieci. Ekranik jest w rozdzielczosci 176x220 i jak na tak maly obraz wyswietla obrazki bardzo ladnie, szczegolnie zachwyca glebia kolorow. Najbardziej denerwujace jest gdy nam slonce swieci w telefon bo wtedy nic nie widac (jak w prawie kazdym telefonie). Bateria trzyma mi 4 dni przy normalnym uzytkowaniu telefonu i jak na takie telefony jest dobra. Rodzaj uzytej baterii pozwala rowniez na ladowanie kiedy sie chce (a nie od zera i przez cala noc, jak przy innym rodzaju baterii). Jezeli chcemy zeby bateria dluzej chodzila to polecam wylaczenie 3G oraz zmniejszenie jasnosci wyswietlacza. Cieszy mnie bardzo duza pojemnosc na smsy. Pozostale funkcje sa wporzadku. POLECAM oczywiscie ten telefon jak najbardziej. Pomimo paru drobnych wad jest to dobry wybor.

  • 0

    210. ~super fon  2008-03-30 20:45:23  host: axy250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fantastyczny telefon!! Dziś dostalme go w PLAYFON ;) bawilem sie 4 h i padł:P ale bateria nie formatowana a moja chrzestna go ma i tyrzym 5-10dni w zależności od użytkowania. Ma wszytko co może mieć oprocz irdy ale blutooh lepszy:P super wyswietlacz mozna podlaczyc do kompa super duzo gadzetow dla niego w necie poleceam;)

  • 0

    211. ~HuSler  2008-04-01 02:28:02  host: siec.inet-siec.pl

    Który lepszy se k530i czy se k800i? Zastanawiam się nad tymi dwoma modelami w ofercie Play abonament za 40zł i kurcze, nie wiem który wybrać

  • 0

    212. ~jestemsobie  2008-04-01 21:04:58  host: cut204.internetdsl.tpnet.pl

    SONY ERICSSON K530i BIJE NA GŁOWEY WSZYSTKIE TELEFONY... :) słucham codziennnie muzyki z niego ok. 1 godziny i bez wyłączania go na noc trzyma 3,5 doby....to chyba niezły wynik nie? xd aparat spoko jak na brak autofocusa...wideorozmowy są i działają wybornie...szkoda, że w tak niewielu miejscach w Polsce są dostępne, ale zawsze :) mp3 boskie...głośne i czysty dźwięk :) POLECAM !!!

  • 0

    213. ~1111  2008-04-02 20:14:02  host: 82.160.127.50

    Można ogladać filmiki na pełnym ekranie?

  • 0

    214. ~kamotf  2008-04-04 14:12:04  host: pc-113-80.strong-pc.com

    własnie wczoraj kupiłem ten telefon w play jest super właściwie brak wad poza tym że nie można ustawić dzwonka na grupę. Super słuchawki basowe naprawde bardzo polecam ten telefon.

  • 0

    215. ~  2008-04-05 17:22:28  host: aanh125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma Joystick bardzo prosze o szbka odpowiedz!

  • 0

    216. ~grzes  2008-04-07 15:19:49  host: acpx21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hehe swietny sprzet jak jeszcze zmienisz soft od W 660I do tego zmienisz akustyke i stery od aparatu jest bomba.a zdjecie simlockazajmuje 5 minut

  • 0

    217. ~Kozi  2008-04-08 13:48:07  host: jawor010-prokomp.dsl.swic.bdi.inetia.pl

    Nie ma

  • 0

    218. ~MasterS  2008-04-08 23:00:57  host: ceo62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon ma bardzo dobra komunikację, nie ma żadnych wad. Wszystkie funkcje świetnie działają. Bardzo dobry telefon.

  • 0

    219. ~karola  2008-04-10 22:03:35  host: azi114.internetdsl.tpnet.pl

    zastanawiam sie czy wziazsc w playu ta komorke czy k800i bo w kazdym komentarzu sa inne wrazenia,rady, zdania o komorkach.. i nie mam pojecia ktory wziasc.. prosze pomozcie.!! Licze na wasza pomoc..;D

  • 0

    220. ~kamil  2008-04-13 08:46:15  host: crc17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam, wczoraj kupiłem sobie K530i jestem bardzo zadowolony... co najwazniejsze dałem 500 zł w saturnie jak za ta cene dla mnie świetny telefon... :) polecam

  • 0

    221. ~tomekk3  2008-04-13 11:41:14  host: pie-mt23.lom.netster.pl

    ten telefon niema joysticka.

  • 0

    222. ~krawiol  2008-04-13 12:43:25  host: bzz53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam do wyboru nokie e50 lub właśnie SE k530i co polecacie?

  • 0

    223. ~jaceksz88  2008-04-13 15:25:24  host: host-195.117.116.17.smj.net.pl

    nie. ten telefon nie ma Joysticka. sa same klawisze. pozdrawiam

  • 0

    224.  2008-04-14 17:52:06

    do 215: nie, nie ma ten telefon joysticka. Ja też mam pytanko...wie ktoś może skąd można sciągnąć jakieś darmowe gry na ten telefon? A tak przy okazji to telefonik jest super: Połączenie z komputerem dziecinnie proste, zdjęcia przy dobrym oświetleniu są bardzo dobre,bardzo czysty dźwięk przy słuchaniu radia i mp3 (szczególnie przez słuchawki), wyświetlacz też bardzo ładny, obsługa bardzo prosta...a nie chce mi sie wymieniać ;P oczywiście polecam ten telefon ;) ostatnio miałem samsunga e250 - w ciągu trzech dni przestały mi działać 3 funkcje (aparat,głośnik,wyświetlacz)...bo przetarła sie taśma. Po nastepnym tygodniu popsuło sie wejście od ładowarki :) Pozdrawiam

  • 0

    225. ~Gosia  2008-04-14 22:32:49  host: 80.54.169.77

    Nie ma dżojstika i za to należy się duży plus. Świetnie gra radio i odtwarzacz muzyki. Klawisze funkcyjne mogą sprawiać kłopoty, gdyż nie są wygodne,ale smsy świetnie się pisze. Ogólnie jestem z niego bardzo zadowolona.

  • 0

    226. ~Dzik  2008-04-17 20:57:53  host: chello089077191239.chello.pl

    Lepiej wziac k530i czy k800i??

  • 0

    227.  2008-04-20 21:44:12

    ja wziąłem w play'u samsunga u700 i trochę narzekam na niego a brat 2 tyg. po mnie wziął k530i i powiem szczerze że wolałbym się z nim zamienić... Ale mój u700 ładnie się prezentuje i spoko fotki robi czego nie można porównać z k530i... Ale ogólnie polecam go:)

  • 0

    228.  2008-04-21 02:57:58

    karola jeśli chciałabyś telefon z lepszym aparatem to k800i (3,2MP + lampa błyskowa), a jeśli bardziej cenisz wygląd to polecam k530i - bardzo fajny telefon mam go od niedawna właśnie z play ;)

  • 0

    229.  2008-04-22 15:31:47

    telefony są porównywalne ale K800 ma lepszy aparat

  • 0

    230. ~Veyron1986  2008-04-22 17:20:04  host: 77.79.255.114

    PYTANIE DO OSOBY Z GŁOWĄ I KTÓRA MORZE POWIEDZIEĆ COŚ WIĘCEJ NIŻ TYLKO ŻE "530i" JEST ZAJE*****! (GŁÓWNIE PYTANIE DO OSOBY CO ROBI TYM TELEFONEM ZDJĘCIA I MORZE COŚ O NICH NAPISAC.) Proszę o w miarę sensowną odpowiedz dot. APARATU 2MPX w SONYERICSSON'ie k530i. Z góry dzięki...

  • 0

    231. ~Yasiu  2008-04-22 21:33:50  host: aakn192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tego sonego od 2 dni. Ogólnie jestem zadowolony. Zdjęcia przy dobrym oświetleniu wychodzą bardzo dobrze. Jak nie ma światła zostaje tryb nocny xD choć i tak troszkę śnieży. Obudowa jest wyśmienita. Brak IrD'y nie przeszkadza. Mam jedynie 2 minusy: -ten aparat :/ ale da sie wytrzymać -tylko 16 MB wbudowanej pamięci

  • 0

    232.  2008-04-24 16:49:35

    Ej czy sony ericsson jest dostępna w czarnym kolorze??? (w plusie lub play)

  • 0

    233.  2008-04-24 16:55:48

    gdzie można kupić czarną k530i ??

  • 0

    234. ~balwan  2008-04-25 22:58:48  host: abop161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmm wy chyba o jakims innym telfonie tu niektorzy piszecie mała klawiatura??? zobaczcie k550i klawaitura własnie jest duza przycioski sa kwadratowe bardzo fajne ekranik przejżysty muza czysta jka łza lepiej gra od 660i aparat robi złe foty^^? Robi lepsze niz moja cyfowka z 4 megapixelami hp takze nie wiem czemu sie czepiacie zoom jest ale tylko w panoramie i tak trzbea uwazac o czesto sie zamazuje bardzo fajne funkcje takze mam go w play bul kabalek USB sluchawki no full wypas telefon jest zarypisty:) goraco polecam

  • 0

    235. ~RockSONY  2008-04-30 13:03:15  host: 75-14.espol.com.pl

    Posiadam ten telefon od miesiąca i muszę przyznać iż wart jest swojej ceny. Przede wszystkim telefon posiada bardzo dobry odtwarzacz plików muzycznych (porównywalny do tych z serii Walkman), po podłączeniu słuchawek uzyskać można efektowną głębię dźwięku i mocne basy. Ponadto telefon robi dobrej jakości zdjęcia (2 megapiksele to dużo, jak na telefony z tego segmentu cenowego) o wysokiej rozdzielczości. Pozostałe funkcje przyrównać można do innych modeli SE z serii K. Jedyne wady to skrzypiąca tylna klapka (ale można się przyzwyczaić - nie przeszkadza to w żaden sposób w użytkowaniu tego telefonu) oraz niezbyt stabilne zamknięcie na slot do karty pamięci. Generalnie, polecam ten telefon każdemu niezdecydowanemu :)

  • 0

    236. ~hej  2008-05-04 14:22:38  host: xk254.internetdsl.tpnet.pl

    świetny telefon, mi bardzo się podoba mam go niedługo ale to najlpeszy telefon jaki jest dostęny z klasy multimedialnych, jakakolwiek nokia nie ma przy nim szans bo SONY ERICSSON to SONY ERICSSON, a c od joystick'a to dobrze że nie ma, ponieważ we wszystkich Sony Ericsson z joystickami strasznie szybko sie psuja joysticki oprocz K700i

  • 0

    237. ~domcio  2008-05-04 16:29:09  host: host-89-229-30-205.torun.mm.pl

    wiecie co ten telefon jest troche beznadzijny jak idziecie do play to wezcie albo k800i lub samsung z170

  • 0

    238. ~Emilka  2008-05-09 15:14:08  host: d90-129-76-190.cust.tele2.pl

    siema ludzie...wiecie może jak wgrać gry na ten 530i??bo gdy je wgrywam to mi sie wogóle nie instalują tylko napisane jest wyślij i nic nie można zrobić z plikiem:(

  • 0

    239. ~AGUSKA929  2008-05-10 22:12:36  host: 88.199.50.4

    Zastanawiam się nad zmianą telefonu i bardzo podoba mi się k530i. Ogółem większość moich znajomych mówi że sony ericsony sie szybko psują i po prostu są do kitu a nokie że są najlepszymi telefonami i najwytrzymalszymi. Miałam sony ericsona i zepsuł mi się dlatego pod wpływem opini i własnych doswiadczeń mam uraze troszkę do tych telefonów. Może kupię ten tel bo mi się bardzo podoba lecz chciałabym aby robił dobrej jakości zdjęcia. Czy byłby to dobry wybór i spełnił moje oczekiwania??? Jeśli nie to prosze aby ktoś doradził mi model tel ale najlepiej aby był bez joysticka

  • 0

    240.  2008-05-11 03:47:11

    zawsze bylem przeciwnikiem se, dla mnie na pierwszym miejscu jest nokia (na drugim lg), ale zdecydowalem sie na ten telefon glownie dlatego ze nie ma dzojstika, i jestem strasznie z niego zadowolony. bateria trzyma ladnie, tak mi sie przynajmniej wydaje bo duzo slucham mp3, czesto podlaczam do kompa w zwiazku z czym nie moge dokladnie powiedziec ile mi bateria trzyma, bardzo podoba mi sie odtwarzacz mp3 (niedawno mialem samsunga z400), mozliwosc minimalizacji aplikacji java i odtwarzacza/radio, wyswietlacz ladny, no klawisze sa troche za male jak inni pisali, tyle ze jezeli o mnie chodzi to raczej nie zdarza mi sie trafic przypadkowo w przycisk do internetu tylko przy pisaniu czasem wciskam nie te klawisze co trzeba. aparat mysle ze jest do dupy, przy dobrym oswietleniu potrafi zrobic ladne zdjecie, ale bez niego zdjecia sa fatalne. obrazki, filmy mozna ogladac na pelnym ekranie, poziomo lub pionowo, niestety ma taka mala wade ze nie mozna wyswietlic na tapecie kalendarza, co w sumie nie jest takie istotne. telefon bardzo polecam tym ktorym nie jest potrzebny aparat.

  • 0

    241. ~korekta  2008-05-15 15:47:39  host: adir88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    koleś z 236. co ty piszesz k700i ma joystik do d*** takze takie info na przyszlosc. a k530i super aparat;) pozdro

  • 0

    242. ~Pobo  2008-05-16 18:48:35  host: abnw141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tego fona od paru miesiecy i jestem z niego bardzo zadowolony. Brak dzojstika czyli duzy plus, robi niezłe zdjęcia, no i bateria trzyma nawet długo.

  • 0

    243. ~lukaj14  2008-05-17 14:21:48  host: addg133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest zajebisty to mój najlepszy wybór

  • 0

    244. ~hary95  2008-05-19 15:30:19  host: aedl54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nawet spoko... może sobie go kupię, tylko szkoda że ma tak mało pamięci. Oriętuje się ktoś ile kosztuje taka karta pamięci 512 mega?

  • 0

    245. ~niezdecydowany  2008-05-19 18:29:48  host: host-ip227-14.crowley.pl

    ktory byscie wzieli k530i czy samsunga l760 prosze o rade poniewaz jutro mam zamiar wziasc jeden z tych telefonow a boje sie ze w samsungu po 2 latach klapka bedie chodzila na boki.Sory za błedy

  • 0

    246.  2008-05-19 18:42:15

    Mam pytanie co byscie wybrali l760 czy k530i i dlaczego prosze o pomoc

  • 0

    247. ~Siemka:)  2008-05-20 12:16:00  host: ebz107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefonik, jest po prostu super, wcześniej miałam nokie i powiem szczerze że była beznadziejna!!! Aparacik jest ok, obudowa też. Jest dużo bardziej wytrzymały niż se k550i. Nie radze kupować Nokii bo jest to telefon okropny, niby na początku jest ok ale po pewnym czasie wszystko się je*** :(. Bardzo się ciesze, że mam ten tel i wszystkim zastanawiającym się POLECAM!!! Do 240 : LG to badziewie jak go miałam to włożyłam do kieszeni i wyświetlacz mi się na pół złamał!!!

  • 0

    248. ~tymon  2008-05-21 16:03:50  host: acjl90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest suuper wydlądem zaskakuje i ma wielki plus nie ma jojsticka

  • 0

    249. ~karol  2008-05-21 18:18:56  host: 217.98.37.183

    fajny fon tylko szkoda że nie ma irda

  • 0

    250. ~??  2008-05-22 10:20:47  host: 87-205-190-75.adsl.inetia.pl

    A co kartą pamięci?

  • 0

    251. ~doswiadczony  2008-05-25 22:46:04  host: 236-102.komputersat.pl

    mialem juz pare telefonow se i z niechecia bralem tego k530i bo w se slabo nawet bateria mi trzymala itp. ale ten jest dobry aparat robi dobre zdjecia bateria trzyma dobrze 4 dni przy sluchaniu mp3 codziennie i pisaniu sms hmm ogolnie zadnych problemow obudowa sie nie rusuje ale wyswietlacz tak no juz mam troche zrysanu i mnie to irytuje ale na telefon nie moge narzekac ma wszystko co potrzeba polecam!!

  • 0

    252. ~  2008-05-27 09:24:46  host: host-89-230-203-230.lublin.mm.pl

    246 ja wybrałbym SE, ponieważ aplikacje mają dostęp do BT i Sony-Ericsson ma lepszą baterie

  • 0

    253. ~k530i  2008-05-27 10:05:26  host: 217.98.37.183

    Fajny tylko szkoda że nie ma podczerwieni polecam k550i mam k550i i k530 i k550i robi lepiej zdjęcia niż k750i polecam troche k530i ale naijepiej polecam k550i

  • 0

    254. ~mich  2008-05-27 21:54:32  host: chello089076196149.chello.pl

    spoko test telefonu jest na blog+tv, w aktualnym, 23 odcinku. jak ktoś zainteresowany to na pewno będzie zadowolony

  • 0

    255. ~jacob  2008-05-30 11:06:53  host: 87-205-79-127.adsl.inetia.pl

    ta opiniaw 209 nieprawda ja mam ten telefon i jest badzo fajny i jak na 2 megapixela robi bardzo ladne zdjecia

  • 0

    256. ~  2008-05-30 21:56:25  host: p10-12.opera-mini.net

    Podobno w plusie go już wycofali? Wie ktoś dlaczego?

  • 0

    257. ~Ja!  2008-05-31 14:24:09  host: adtp252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No własnie, interesujące czy tam wejdzie karta 2gb i nie bedzie sie ciąć? powiedzcie cos mi o nim? bo go biore nei długo, lub k550i;/ nie weim co brac , a mam te 2 telefony do wyboru ;D

  • 0

    258. ~sonyericsson  2008-06-01 07:53:59  host: 87-205-223-124.adsl.inetia.pl

    jaki jest lepszy SE W610i czy K530i ?

  • 0

    259. ~pytalski  2008-06-01 16:55:56  host: dyq218.internetdsl.tpnet.pl

    czy ten tel ma UMTS? bo podobno mozna z niego prowadzic wideorozmowy. i który lepszy: k530i czy k800i czy k750i?

  • 0

    260. ~zdecydowany:OPLY  2008-06-02 19:42:07  host: pc-77-46-15-67.euro-net.pl

    do kolesia z 233. można go kupić w erze z czrną obudową. a telefon jest zajekur**************************wisty>:L

  • 0

    261.  2008-06-03 19:22:08

    Jestem właścicielką tego modelu od 2 miesięcy. Odniosę się do kilku wypowiedzi jakie odnalazłam na temat tego telefonu. Po pierwsze ten model nie ma joysticka/producent wycofał sie z projektowania modeli z tym pechowym "bajerem"/zdjęcia są naprawdę dobre dodatkowo funkcje umozliwiające zabawe kontrastem,jasnością pozwalają zrobić fajne ciekawe fotki a przy zgraniu na kompa wyglądają jeszcze lepiej. Duzym plusem jest na pewno jakość dżwięku porównując ten model do samsungów np. l760 dżwięk w k530i jest wyrażniejszy, pełniejszy. Dużym plusem jest obudowa-stabilna, mocna. Telefon nie jest ciężki, jest zgrabnej budowy. Bateria przy naprawde częstym używaniu trzyma około 4 dni.

  • 0

    262. ~ymiatacz  2008-06-04 15:23:44  host: abic170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od 3 dni i zaczne moze od wad zdecydowanie za male guziczki trudno np grac w gierki chyba ze ktos jest dziewczyna i ewentualnie ma male palce po drugie bateria wyglada na dosc slaba zalety to tak niekonfliktowy latwy w obsludze ciekawe programiki i dosc dobra jakosc glosnikow to by bylo na tyle

  • 0

    263. ~rrr  2008-06-06 13:02:48  host: 078088217072.klc.vectranet.pl

    bede miiał go jutro w play

  • 0

    264. ~  2008-06-06 13:05:51  host: 078088217072.klc.vectranet.pl

    hehe ale wy jestescie smieszni irda irda to pszestarzały badziew dobrze ze sony ericsonon sie nie osmieszył i nie włorzył irdy

  • 0

    265. ~boolo123  2008-06-06 13:48:52  host: achy101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    właśnie sie rozmyslam jak sobie wziąsc czy k530i czy cos innego podoba mi sie k550i ale mój brat go ma i nie chce takiego samego a k530i tez jest fajny i mam pytanie czy ma mocny głosnik i dobry aparat chodz aparat to mi nie jest potrzebny zabardzo ale zawsze sie moze przydac xD odPowiedzcie

  • 0

    266. ~rextor  2008-06-07 18:45:19  host: eia115.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon 2 miesiace mam karte pamieci 1gb. jestem z niego zadowolony ale szybko łapie wirusy i czasami gry sie przytna a tak pozatym to jest super mam 16lat a w tym wieku dużo się klika i pisze nigdy mi się nieprzycieła klawiatura i niektóre zdjęcia maja nawet 800kb jest na co popatrec a jak jakieś pytania to 791073145 pozdrowienia

  • 0

    268. ~dj michu  2008-06-11 07:09:49  host: amd239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko czy ten telefon bedzie obslugiwal karte 2 gb?? z gory dzieki

  • 0

    269. ~slawcioch  2008-06-13 11:15:05  host: w3cache.wignet.pl

    do 236 po pierwsze to najszybciej sie psuly jojstiki w k700i a po 2 to ja mam se k310i przez jakies juz 2 lata i jojstik nie ma praktycznie zadnych luzow i nie mam zadnych problemow nawigacji przez niego, a wiec kto umnie sie poslygiwac jojstikiem i chroniac go od kurzu to mu dlugo posluzy (dodam ze 2 razy wpadl mi calkowicie do wody i dalej smiga xD, tyle ze wyswietlacz jest z lekko ciemneijszy i nie ma takiej samej glebi kolorow;])

  • 0

    270. ~gabeczka  2008-06-13 19:50:34  host: cfm192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytano, zastanawiam sie na kupnem tego aparatu, ale czy on ma blokadę klawiatury na hasło tak jak to mają niektóre telefony?? proszę odpiszcie

  • 0

    271. ~Gabi  2008-06-13 19:53:21  host: cfm192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moje pytanko czy en telefon ma blokadę klawiatury na hasło ???

  • 0

    272. ~WIKA  2008-06-14 12:02:55  host: host-n3-80-43.telpol.net.pl

    CZY PRZEDNIM APARATEM MOŻNA ROBIĆ ZDIĘCIA? CZY JEST ON TYLKO DO VIDEO ROZMÓW??? PROSZE O SZYBKĄ ODPOWIEDZ, BO OD TEGO ZALEZY COZY SOBIE GO KUPIE CZY NIE

  • 0

    273. ~clyde  2008-06-17 17:31:25  host: net-194-116-134-2.isk.net.pl

    mam ten telefon od 2,5 miesiąca i jestem bardzo zadowolona. bateria trzyma dobrze, nie zawiesił się ani razu, robi ładne zdjęcia, dobrze odbiera, dobry odtwarzacz. Jedyne co mogę mu zarzucić, to że znowu jacyś debile projektanci umieścili głośnik na spodzie telefonu, więc kiedy leży na "pleckach" ekranem do góry, słabo słychać dzwonek...

  • 0

    274. ~  2008-06-19 13:12:42  host: p03-11.opera-mini.net

    hej czy da się zrobić żeby miał EDGE (np.po wgraniu softu z w610i) ,kompletnie się na tym nie wyznaje może ktoś z was wie jak to działa?

  • 0

    275. ~  2008-06-20 14:24:41  host: cvk19.internetdsl.tpnet.pl

    SPOKO TELEFON MAM GO 4 MIESIACE W PLEY I DOBRZE DZIALA SZKODA ZE NIE MA IRDY POLECAM

  • 0

    276. ~krzychu868  2008-06-21 10:46:51  host: 194.181.131.230

    dzisiaj sobie go kupuje napisze pozniej wrazenia

  • 0

    277. ~maciek  2008-06-22 08:14:39  host: cvk19.internetdsl.tpnet.pl

    spoko telefon mam go 3 miesiace idobrze działa duzy wyswietlacz niezły aparat troche szkoda ze nie ma irdy ale nie załuje kupilem go w pley polecam bordzo dobry telełon kupujcie jak najwięcej

  • 0

    278. ~  2008-06-25 15:11:58  host: cvk19.internetdsl.tpnet.pl

    po jednym dniu cały sie zepsuł co za gowno nie kupujcie a ten maciek z 277 co on gada ze to dobry telefon kupiłem go za 500 zł a teraz kupuje 100 razy lepszy tel k850i nie polecam to zla koma

  • 0

    279. ~279  2008-06-28 19:23:31  host: chello084010026071.chello.pl

    chce se go kupić moim zdaniem jest spoko bo mam k750i ale jest troche duży ale co do joistica to nie mam zastrzeżen mam go 2 lata i działa bez zarzutów zdjeęcia też robi niezłe

  • 0

    280. ~  2008-06-29 18:43:42  host: f143-062.opera-mini.net

    napiszcie pliss jaki jest kolor podswietlenia klawiszy bo nigdzie nie moge sie doczytac dzieki

  • 0

    281. ~  2008-06-29 19:00:27  host: apn-77-115-245-144.gprs.plus.pl

    Napiszcie proszę jaki jest kolor podświetlenia klawiszy bo nigdzie nie mogę doczytać

  • 0

    282. ~Visel  2008-06-30 18:42:32  host: aegh233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Panie ~ jak ktoś tym telefonem rzuca o podłogę, to trudno, że się zepsuł, po za tym po słownictwie tego Pana widać, że po prostu psuje opinię o tym bardzo dobrym telefonie ;) (używam go 3 tygodnie). Gorąco polecam ten telefon.

  • 0

    283. ~LUC  2008-07-01 09:04:35  host: chello089078059250.chello.pl

    jedyny minus tego telefonu to to ze przy rozdzielczosci 2MPX nie da sie zrobic zbliżenia... ale w sumie telefon jest po to zeby dzwonic... bateria trzyma bardzo dobrze zdjecia wychodza naprawde fajne muzyke odtwarza ok ogolnie bardzo dobrzy telefonik

  • 0

    284. ~damin  2008-07-03 15:01:19  host: static78.debica197.tnp.pl

    bardzo fajny telefonik poco irda jak jest bluth

  • 0

    285. ~ktoś  2008-07-04 13:58:14  host: 194.181.131.230

    mam ten telefon jest zajebisty zdjecia robi ok nie zacina sie jest spox

  • 0

    286. ~gt  2008-07-05 16:41:40  host: geh10.internetdsl.tpnet.pl

    ja w erze kupilem czarny

  • 0

    287. ~  2008-07-05 20:03:25  host: p03-11.opera-mini.net

    Jaki jest kolor podświetlenia klawiszy ?

  • 0

    288. ~  2008-07-06 14:29:49  host: 80.238.94.3.ip.airbites.pl

    miałem z play'a ale szlag go trfił po 3 tygodniach,ekran pekl- sie wylał, mimo ze obudowa jest nie nienaruszona,w dodatku play nie uznje w takich wypadkach naprawy gwarancyjnej. Nie polecam,ostrzegam to damski telefon. jeszcze zadaja 24zl za zwrot tlefonu z naprawy!!!!!!!!!

  • 0

    289. ~bzyk  2008-07-07 00:25:58  host: chello084010005050.chello.pl

    koleś 244mało kosztuje 1 g na allegro kosztuje 40 zł

  • 0

    290. ~maniek  2008-07-09 15:20:52  host: host-89-230-200-18.lublin.mm.pl

    Słuchajcie j miałem wybór: L760 lub K530i. Wybrałem sony ericssona z wielu względów. Lepszy dźwięk, w samsungach często źle działa karta pamięci, poza tym L760 to telefon dla KOBIET. Sony ericsson jest o wiele przyjaźniejszy w obsłudze. P.S. L760 ma funkcję kalendarza miesiączkowego więc raczej nie jest dla facetów ;) hehe

  • 0

    291. ~Marta  2008-07-09 21:30:26  host: host227.159.31.78.cable.morena.jarsat.pl

    Ja mam go od dziś jest super , tylko zdjęcia gdy jest złe światło sie żel robie ale i tak jest ddobry i fajny . Nie ma za głośnej muzy .. ALE KIT jest suberancki . :))

  • 0

    292. ~  2008-07-10 16:17:33  host: geh10.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie jaka maksymalnie karta pamieci wchodzi do telefonu na sofcie ery 1 gb czy 2gb

  • 0

    293. ~Aśś  2008-07-13 10:13:17  host: cuf69.internetdsl.tpnet.pl

    hej..mam pare pytan co do tego fona... jesli ktos jest w stanie na nie odpowiedziec to piszcie 8859530 (wysliujcie wiadomosc: SE k530i ) bede wiedzialao co biega czekam.. i z gory dzieki:)

  • 0

    294. ~  2008-07-13 19:22:02  host: p03-04.opera-mini.net

    Jaki ma kolor podświetlenia klawiszy ? Plissss.

  • 0

    295. ~Assia  2008-07-13 21:04:53  host: apn-77-112-8-39.gprs.plus.pl

    jaki jest kolor podświetlenia klawiszy?

  • 0

    296. ~dupa144  2008-07-14 18:47:01  host: chello089076206192.chello.pl

    czy ten telefon ma może autofocusa?

  • 0

    297. ~pol  2008-07-19 00:08:46  host: 77-254-33-22.adsl.inetia.pl

    Własnie wybrałem ten telefon i co do zdjęć to tragedia przebija czerwień i jakość kiepska.W ustawieniach zmieniałem różne opcje bez skutku może mam aparat wadliwy.Czy miał ktoś taki problem?

  • 0

    298. ~:)  2008-07-21 17:30:19  host: jagiellonka.eu.org

    Czy ten telefon robi ładne zdjęcia??

  • 0

    299. ~dawid  2008-07-22 12:30:38  host: 77-253-67-206.adsl.inetia.pl

    też mam taki problem i myślę ze to nie jest wada pojedynczego fona tylko jest zwalona cal;a seria

  • 0

    300. ~.  2008-07-22 16:34:38  host: 2.n4u.airbites.pl

    Klawisze podświetlone są na biało.

  • 0

    301. ~portero5421  2008-07-23 15:34:20  host: gsq92.internetdsl.tpnet.pl

    hej mam kilka pytań co do tego fona a mianowicie jakiego kloru ma podświetlanie klawiatury i czy muza głośno gra?

  • 0

    302. ~SLedz  2008-07-27 21:46:47  host: csknet-s-83-2-100-133.csk.pl

    Tydzień temu sprawiłem sobie ten telefon w Erze i jestem bardzo zadowolony. Na karcie 2 GB śmiga elegancko. W prawdzie głośnik mógłby być głośniejszy, ale co tam.

‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-147-238-62.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet