Sony-Ericsson K510i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson K510i Opinie o Sony-Ericsson K510i

Sony-Ericsson K510i

w sumie: 1668
‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | Następna ›
  • 0

    1.  2006-02-28 17:27:25

    nie moge sie doczekac K800I!!!

  • 0

    2.  2006-02-28 18:15:11

    Porostu K500i z dołozonymi parema Megami więcej, lepszym aparatem i wyswietlaczem-do bani!!

  • 0

    3.  2006-02-28 18:25:27

    No wrescie telefon ze sredniej pulki !!!
    Brawo nastepca k500i - bedzie dobrze sie sprzedawal na moje oko.
    Widze ze SonyEryk przyklada uwage na Bluetooth i bardzo dobrze.
    Wsrod moji kumpli jestem jedyny ktory mam bluetooth.

  • 0

    4.  2006-02-28 21:07:05

    troche smiesznie wyglada 128x160 przy 256k kolorow i brak kart pamieci. ale ogolnie fajo fonik D:

  • 0

    5.  2006-02-28 21:38:27

    Duzym misnusem napewno jest mała rozdzielczosc wyswietlacza i brak kart pamieci, ale z wygladu nie jest tak zle, przynajmniej wg mnie ... i jeszcze 262tys. kolorow :)

  • 0

    6.  2006-03-01 00:59:41

    co dają kolory jak nie ma rozdzielczości:S:S:S:

  • 0

    7.  2006-03-01 06:48:56

    Wspaniale!

    SE robiąc nowe telefony pomyślał o też o tych mniej zamożnych ludzi i pokazał: K510i, Z530i, W300i(marzenie ;))
    Już czatuję na nie. ;)

  • 0

    8. ~bart  2006-04-08 01:28:40  host: abud199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Troszkę pamięci mało.. do tego typu telefonu tak conajmniej 50 Mb. Ale generalnie to esencja średniej półki ;)

  • 0

    9. ~playa  2006-04-22 16:01:46  host: 213.53.jawnet.pl

    " Wspaniale! SE robiąc nowe telefony pomyślał o też o tych mniej zamożnych ludzi i pokazał: K510i, Z530i, W300i(marzenie ;)) Już czatuję na nie. ;)" ? dla mnie te telefony to tylko w abonamencie.. nawet nie mam co marzyc o tel. z kamerką. mam 3310:) sagem my5m i samsunga c100

  • 0

    10. ~Piszczala  2006-04-24 11:00:10  host: 212.160.116.253

    Heheheehe...!!! Ja mam K510i ale w menu serwisowym pisze że jest to T69i ciekawe dlaczego... a i mam K700i, Powiem że używam k700 od ok pół roku i uważam że k510i jest pod wieloma względami lepsze od k700!!! Niewiem czemu ale w k510 przy włączaniu aparatu/kamery wyskakuje błąd "error driver..." coś takiego lub close coś tam niewiem o co chodzi!!!

  • 0

    11.  2006-04-24 14:30:49

    Nie wiem co za dresy głosują na tego złoma...przecież lepszą rozdzielczość ma K700i, który na pewno będzie tańszy od tego dziadowstwa!

  • 0

    12.  2006-04-26 18:00:13

    Zgadzam sie z VINAMP - em. JAk pojawi sie nowa nokia to wszyscy od razu wytykaja wszystko, a tu bardzo slaby SE i jest cacy i super. A ten model ? Czemu wy sie zachwycacie tym modelem jak on nawet tych standardowych parametrow nie osiaga.

  • 0

    13.  2006-05-06 08:48:51

    Wreszcie mnie ktoś poparł...
    On będzie kosztował z 800zł, a w tym czasie duuuuuużo, duuuuuużo lepsze nokie(np. 6630, 6680), Będą kosztować ok 500zł...
    A o SX1, który jest dużo lepszy od tego telefonu nie mówiąć(z 400zł pewnie...)

  • 0

    14. ~abc  2006-05-09 21:53:01  host: 196-1-186-59.nitelnet.com

    mam go wyszedł dzisiaj. niezły kom dla średnio bogatych

  • 0

    15. ~karcio  2006-05-11 21:33:04  host: chello087206175061.chello.pl

    siemka mam do was pytanko czy ten fonik jest lepszy i nowszy od k300i??

  • 0

    16.  2006-05-15 20:30:58

    Na ebayu kosztuje 200 dolarow, czyli nie odbiega cena od k700 (tez na ebayu), wiec u nas nie bedzie kosztowal 800zl, i nie bedzie znaczaca drozszy od tego drugiego (chyba ze na samym poczatku)
    Czemu mowicie, ze slaby? Brakuje mu tylko ciutke lepszej rozdzielczosci wysw. i wieskzej pamieci lub kart. Jest lekki.

  • 0

    17. ~Kajka:)))  2006-05-18 18:37:47  host: aajy158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chciałoby się mieć taki telefonik... w sam raz dla mnie. wszystkie funkcje jakie bym chciała,jak dla mnie wywietlacz w porzadku no i duzo kolorkow. ale chyba niestety za drogi:( czy ktos wie ile kosztuje???

  • 0

    18.  2006-05-19 15:09:05

    Dostepny w www.pixmania.com za 815 zl. W wolnej sprzedazy... Nie zgodze sie z RobertemX i VINAMPEM - ten telefon ma wiele usprawnien w menu w stosunku do K700i. Co z tego ze ma mniejszy ekran. Dla zamozniejszych jest K750i ;) Nokie moze i beda tyle kosztowaly ile piszecie ale w promocjach operatorow. Kupcie ktoras z tych Nokii w sklepie za podana przez Was cene...

  • 0

    19. ~subrock  2006-05-21 07:51:24  host: lankomdns.lankom.com.pl

    za 800zl mozna juz teraz znalesc N6630 albo k750i!!! takie ceny sa np. na swiatgsm.pl
    trzeba tylko poszukac:)
    pozdr. 4 all

  • 0

    20. ~Herman  2006-05-21 15:35:23  host: host-ip134-131.crowley.pl

    Sony-Ericsson Z550i a ten ile bedzie kosztował wie kto?

  • 0

    21.  2006-05-23 19:11:34

    Ale syf...nie lepiej już kupić nokie 6230i?
    Telefon z takim aparatem,liczbą kolorów,podczerwienia,BT,ale z brakiem ZŁĄCZ KART PAMIĘCI ?! Lepiej zainwestować w jakąś nokie...

  • 0

    22. ~yogiii  2006-05-25 15:41:57  host: cqs185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bylo by OK gdyby nie brak radia, dla mnie to bardzo praktyczny dodatke :P a tak to naprawde fajny fon, to nawet cos jak t630 z dodatkami

  • 0

    23. ~nik89  2006-05-29 13:33:28  host: byr138.internetdsl.tpnet.pl

    Fon kosztuje 600zl na allegro i uwarzam ten fon za zajebisty. Jest nowszy od k700 i nie ma go polowa uzytkownikow sony-ericsona. Cena ulegnie szybko zmianie. ;P

  • 0

    24. ~K8  2006-05-29 18:36:36  host: aff218.internetdsl.tpnet.pl

    nie jest az taki zły w porównaniu do k70oi i nie jest az taki drogi dzisiaj ogladałm go w salonie z telefonami zakupu planuje dokonac jeszcze w tym tygodniu, se k700i juz nie produkuja i juz ich nie bedzie w sklepach wycofali je z produkcji na rzecz nowych modeli, jesli macie jakies pytania to chetnie odpowiem, korzystałam z niego przez chwile i sadze ze aparat nie jest zły i nie porownania z k300i a nawet z k700i jest duzo mniejsz lzejszy jest super, jesli macie pytania o cene itp to piszcie:)

  • 0

    25. ~DjSero  2006-05-29 18:58:39  host: egp138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co Wy Tu Podajecie Jakies Cegły jak np. Siemens SX1 albo N6630 przeciez to wstyd w kieszeni nosic przeciesz to z 2 Kg wazy Mi osobiscie podoba sie Sony Ericsson K510i ma 256tys. kolorow mp3 video wsyztsko co potrzebne

  • 0

    26.  2006-05-30 18:52:39

    witam. zgadzam sie z DjSero. taka nokia 6630 to cegla wielkosci odkurzacza i ma ekranik 65tys kolorow a taki k510i az 256tys takze jesli umiecie liczyc to sobie policzcie o ile wiecej. osobiscie uzywam soniaczy (teraz mam w810i) i z kazdego jestem zadowolony a posiadacze nokii moga isc sobie do zlomiarzy. pozdr

  • 0

    27. ~Addd  2006-05-31 22:20:03  host: aczi168.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanko czy do tego fonika dodają w zestawie słuchawki.. jeżeli ktoś juz kupił ten telefon to bardzo prosze o pomoc.. :)pozdrówka

  • 0

    28. ~BUSH  2006-06-02 09:45:53  host: eam90.internetdsl.tpnet.pl

    szwietny telefon, szwietny głośnik, szwietny wyświetlacz, szwietny właściciel.

  • 0

    29. ~paras  2006-06-02 14:54:50  host: aaf50.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik i jestem bardzo zadowolony.Troche malo pamieci ale to nic.Super wyswietlacz glosnik i aparat pozdro.

  • 0

    30. ~  2006-06-02 18:49:45  host: eep170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    i jeszcze jedno popatrzcie ile on wazy to przeciez piorko jest a nie nokie co waza 2 Kg jak nie wiecej
    Fonik jest the best

  • 0

    31. ~  2006-06-02 19:00:18  host: eep170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    i mam pytanie powie mi ktos czy ten fon ma wideokonferencje??prosze powiedzcie mi

  • 0

    32. ~cacy  2006-06-04 19:35:53  host: 83.11.247.62

    a czy on wygląda jakby miał sprzodu kamerę..?? przeczytaj najpierw na wikipedii definicje wideokonferencji... lol

  • 0

    33. ~ja  2006-06-05 21:32:44  host: aff218.internetdsl.tpnet.pl

    telefonik jest poprostu super dzisiaj go zakupiłam i jest fajny a przy tym niedrogi

  • 0

    34. ~mały dżon  2006-06-06 11:40:31  host: hyp-net-72-245.lodz.msk.pl

    powiedzcie mi czy stuff z se k700i będzie działał na k510i??

  • 0

    35. ~jazdaaaa  2006-06-06 20:25:57  host: zq122.internetdsl.tpnet.pl

    witam, testowalem i porwnywalem ten telefon z 6230i i... k510i jest duzo lepszy a i tnszy, kupilem go sobie bardzo oplacalny zakup, maly zgrabny ma tylko jedna wade brak karty pamieci dodatkowej ale co mozna wymagac za 450zl hehe pozdro i kupujcie bo warto:)

  • 0

    36. ~Qlczas  2006-06-06 23:01:12  host: 81-186-230-222.citynet.pl

    wie ktos moze jakie sa kompatybilnosci tego telefonu jesli chodzi o tematy z innymi modelami?

  • 0

    37. ~Wojciech  2006-06-07 18:11:28  host: bwv218.internetdsl.tpnet.pl

    Słuchajcie nie wiem jaki model telefonu mam kupić k700i czy k510i??
    Plizka o odpowiedź. Pozdro. Czekam

  • 0

    38. ~Piotr  2006-06-07 22:58:54  host: asm251.internetdsl.tpnet.pl

    Spoko Spoko , wie ktoś czy podejdzie do tego SE zestaw słuchawkowy hpm 20 ??? z góry THX jak z tąd do Afryki :]

  • 0

    39. ~SERO  2006-06-09 09:56:27  host: efp139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej ludzie powiedzcie mi ile on ma głosów polifoni P.S Wojciech Radze ci kupic k510i poniewaz ma wiecej kolorow wiecej pixeli i jest nowym telefonem a k700i jest stary i juz kazdy go posiada a k510i niedawno wyszedl i jest orginalny bo nowy i ja wole miec nowy telefon a nie taki co juz kazdy ma
    Pozdrawiam:)

  • 0

    40. ~sero  2006-06-09 10:02:43  host: efp139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    paras mam pytanie powiedz czy fajnie polifonie slychac w tym telefonie

  • 0

    41. ~voytaz  2006-06-10 19:51:40  host: host-ip194-145.crowley.pl

    Kupilem dzis ten telefon i naprawde bardzo mi sie podoba, aparat ma naprawde swietny, wyswietlacz elegancki, fon wyglada super, ma bluetooth, irde. Glosnik naprawde brzmi niezle. Jedyna wada to brak karty pamieci i radia, no ale za ta cene to naprawde jest bardzo dobry tel. Pozdroweczka

  • 0

    42. ~Simonello  2006-06-12 16:17:09  host: ayr104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam problem - mianowicie nie wiem, jak wgrywać filmiki i obrazki na ten telfon poprzez komputer i kable USB. Z telefonu na PCeta nie mam tego problemu. Ogólnie to bardzo dobry telefon, w końcu porządnie wykonany SE - polecam każdemu, jedyna bolączka to brazk slotu na karty.

  • 0

    43. ~wit  2006-06-13 17:15:39  host: 213-238-89-157.adsl.inetia.pl

    Telefonik ok tylko te zielone podświetlenie klawiszy.Osobiście wolę białe tak jak ma nokia

  • 0

    44. ~klara  2006-06-14 08:46:19  host: acfd217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik super, kupiłem i naprawdę coś cudownego, zawsze kupowałem nokie ale teraz dałem się skusić na SE i jestem zadowolony.

  • 0

    45.  2006-06-14 14:02:29

    witam.Mam zamiar kupić ten telefon.Wiem o nim prawie wszystko tylko nie wiem czy można w nim dzwonek MP3 ustamić jako dzwonek SMS. Błagam odpiszcie na to pytanie.

  • 0

    46.  2006-06-14 14:03:26

    witam.Mam zamiar kupić ten telefon.Wiem o nim prawie wszystko tylko nie wiem czy można w nim dzwonek MP3 ustamić jako dzwonek SMS. Błagam odpiszcie na to pytanie.

  • 0

    47. ~grl  2006-06-14 14:07:35  host: nat-tor.aster.pl

    co do zdjec- 1.3Mpix-male chujowe zdjecia
    2Mpix-duze chujowe zdjecia
    pozdro... fonik fajny biore go:D

  • 0

    48. ~Simonello  2006-06-14 14:53:57  host: ayc233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MP3 można ustawić jako dźwięk SMSa. Ogólnie fon jest super, tlyko brać i wystawiać dychy. Za swoją cenę nie ma konkurencji, a podśwetlenie jest raczej żólte.

  • 0

    49. ~wasiu  2006-06-14 17:57:58  host: h135-54.net.euron.pl

    Grosik200 oczywiscie ze mozna ustawic mp3-jke czy wave'a jako dzwiek smsa. Mam ten tel. od okolo miesiaca i jestem bardzo zadowolony, hmm moze poza jedny bateria trzyma niezadlugo

  • 0

    50. ~wasiu  2006-06-14 17:58:59  host: h135-54.net.euron.pl

    Grosik200 oczywiscie ze mozna ustawic mp3-jke czy wave'a jako dzwiek smsa. Mam ten tel. od okolo miesiaca i jestem bardzo zadowolony, hmm moze poza jedny bateria trzyma niezadlugo

  • 0

    51.  2006-06-16 09:19:13

    Dzięki ~wasiu. A zdięcia zrobione tym telefonem na wyświetlaczu tego telefonu jak wychodzą? Czy są dobrej jakości i poprostu czy są wyrażne i czy nie są zamazane?!

  • 0

    52. ~  2006-06-16 17:51:40  host: awx57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Grosik - ekran jest super pw. liczby kolorów - teraz 65tysięczniki wydają mi się wyblakłe. Rozdzielczość nie powala, ale za to na komputerze zdjątka wychodzą super. Choć na wyśw. nie są zamazane - są po prostu widoczne we w miarę dobrej jakości. Ogólnie telefon jest b.dobry - na pewno lepszy od k700i. Ma jedynie 1 ostry mankament, który bardzo mnie denerwuje - brak możliwości rozszerzania pamieci przez karty. :-( Co do baterii - nie wypowiem się, gdyż ja swoją będę dopiero drugi raz formatował.

    P.S. WASIU - nie wiesz na jaki numer w Erze w mistrzowskiej promocji trzbe zadzwonić, żeby dowiedzieć się o stanie konta? :D Albo, żeby wyświetliło się na ekranie? Spieszyłem się , gdy kupowałem i nie zapytałem

  • 0

    53.  2006-06-16 22:02:51

    Dzięki. A czy obrazki oglądane na k510i są lepszej jakości niż na k700i. Miałem k700i i tam w miare łedne były. Fakt miał mniej kolorów wyświetlacza ale k700i ma więcej pikseli na wyswietlaczu bo ma 176x220 a K510i ma 128x160 i byłe bardzo wyrażne.

  • 0

    54. ~  2006-06-18 11:25:02  host: awt232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co do ostrości - na pewno lepiej wygląda to na K700i. Ale po co Ci ostrość w telefonie, jak zobaczysz zdjęcia na koputerze - to będzie szok! Są naprawdę super i już wywoływałem w formacie 10X15cm. Trochę brakuje kolorów, ale jest lepiej niż na starym analogowym aparacie. Wyśw. jest super pw. ilośći kolorów - w tym bryluje!
    Podsumowując- kupuj i nie narzekaj, bo to wpsaniały telefon. Pnie się w górę i jest już na 10. miejscu, zobaczymy, na którym skończy :-)

  • 0

    55. ~MD:@  2006-06-19 12:10:29  host: efw18.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanko a cio z dżojstikiem bo słyszałam ze sie psuje szybko?? i własnie sama juz nie wiem...moze ktos sie wypowie?? doradzcie!!!

  • 0

    56. ~Sal  2006-06-19 21:24:04  host: zx179.internetdsl.tpnet.pl

    Ja polecam bardzo ten telefon. Zajebiste zdjęcia, filmiki. Mój brat wszystko robi zeby miec mój telefon :/ Bo jest lepszy od jego :D Naprawde super ten telefonik. Jedyny malutki minus to mało pamięci, ale da się wytrzymac :D Bardzo i goraco polecam!!!! Lepszy jest 1000 od k700i, bo moja kumplea go ma niecałe 2 miesiace juz w naprawie wyladowal, bo spad na ziemie.

  • 0

    57. ~  2006-06-20 13:57:26  host: axs72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No cóż, telefon mam około 2 tygodni i dżojstik chodzi bez zarzutu, jednak myślę, ze po ok. roku intensywnego użytkowania moze się zepsuć, wynika to z samej wytrzymałości mechanicznej materiałów i nic na to nie poradzisz.

  • 0

    58. ~m.  2006-06-21 17:33:38  host: byt104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a porównując go z SE z520i .. to który lepszy. Zastanawiam sie pomiedzy tymi dwoma i nie wiem... ten z520 ma klapke i ejst taki uroczy. Tylko ze mi zalezy na dobrych zdjęciach:/

  • 0

    59. ~Roomac  2006-06-24 09:40:26  host: arq27.internetdsl.tpnet.pl

    2 tygodnie i padl joystick, taki bylem zadowolony a teraz... zły!

  • 0

    60. ~paras  2006-06-24 10:13:08  host: aaf50.internetdsl.tpnet.pl

    mam telefonik od 2 miesiecy i jestem bardzo zadowolony jezeli chcecie sie czegos dowiedziec to piszcie na paras@onet.eu

  • 0

    61. ~k510i  2006-06-25 19:22:55  host: adad59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bateria mizerka, pamięci mało, wyświetlacz też mugł by być większy ale pozatym nie narzekam

  • 0

    62. ~sony  2006-06-30 13:53:37  host: matrix.net-komp.pl

    ile kosztuje?prosze o pilne odpowiedzi

  • 0

    63. ~zombie  2006-07-01 00:14:17  host: ect242.internetdsl.tpnet.pl

    czy ktos moze wie jak w tym beznadziejnym telefonie wkleic kontakt (numer) z ksiazki telefonicznej do wlasnie pisanej wiadomosci?? przewertowalem instrukcje kilka razy i nie znalazlem takiej funkcji... (pierwszy raz kupilem sony ericssona i chyba ostatni)

  • 0

    64. ~miki  2006-07-02 11:22:34  host: ate94.internetdsl.tpnet.pl

    chciałbym zdjąć simloka, może ktoś mi pomóc???? please

  • 0

    65. ~anitkaaa  2006-07-02 17:46:21  host: cjg95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej ten telefon nie ma radia?? bo moj stary sobie chce kupić i zadzwonił do ery i sie zapytał i pow ze są.......heh a w necie wychodzi na to ze nie ma... powiedzcie plisssssssssss

  • 0

    66. ~kemir71  2006-07-04 13:07:55  host: dze184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i jakość dźwięku przy słuchaniu mp3 przez wbudowany głośnik jest beznadziejna. Tak jakby było zagłośno nagrane, a ten sam utwór na K700i odtwarza poprawnie. Nie wiem czy to wada tych telefonów czy może tylko mojego telefonu?

  • 0

    67. ~kemir71  2006-07-04 13:10:26  host: dze184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy są do niego słuchawki bo wejście ma inne?

  • 0

    68. ~kemir71  2006-07-04 13:11:56  host: dze184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy są do niego słuchawki bo wejście ma inne?

  • 0

    69. ~~k510i!!!  2006-07-04 20:03:50  host: eku210.internetdsl.tpnet.pl

    Mam zamiar kupić jutro ten telefon . Czy odtwarza on filmy np. 3gp???? proszę o szybką odpowiedź z góry dzienki !!!:) mam do wyboru motorolę L6 i właśnie SE k510i ... myślę że SE
    jest lepszy...

  • 0

    70. ~3^!k  2006-07-05 11:43:24  host: 213-238-72-164.adsl.inetia.pl

    Kupiłem ten telefon wczoraj i jestem z niego bardzo zadowolony wczesniej miałem k700i ale ten jest o niebo lepszy chodz wielkim minusem jest brak slotu kart pamieci. POZDRO @LL

  • 0

    71. ~nerox  2006-07-05 18:59:01  host: c164-56.icpnet.pl

    to moj pierwszy se i jestem zadowolony z wykonania z jakosci zdjec (do vga sie nie umywaja :) ) filmy tez robi dobre (choc w samsungu d600 sa dwa razy lepsze - doslownie; choc wiem ze to nie ta polka cenowa) wszystko razem wspolpracuje: podczerwien i kabel usb. jestem ogromnie zadowolony z wyboru, choc nadal tesknie za samsungami w tym d600e. ps smialo kupowac widac ze przylozyli sie do telefonu. choc podkreslam iz moje wymagania sa wyjatkowo male (telefon imho ma byc mocny robic dobre fotki i tyle :) ) czekam na innie interesujace opinie

  • 0

    72. ~SE510:)  2006-07-06 22:21:23  host: adaa17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Srebrna odwódka aparatu to porażka.. :/ po tygodniu noszenia w kieszeni.. farba sie ztarła ... rozpacz.. a poza tym spoko fonik

  • 0

    73. ~zombie  2006-07-12 01:17:22  host: ect242.internetdsl.tpnet.pl

    jeszcze raz ja. do k510i!!!, tak , telefon odtarza filmy 3gp i mp4, ale z racji malej pamieci (28 MB) za duzo sie ich tam nie wgra
    a pozatym znalazlem jeszcze jeden zgrzyt: nie wiem jak zrobic sobie do niego tapete, obrazka jpg ani gif nie da sie ustawic jako tapete, za to jako wygaszacz bez problemu. poprostu nastepny minus tego telefonu i coraz wieksza pewnsc, ze jednak nokia to lepszy wybor

  • 0

    74. ~Meł  2006-07-13 13:45:10  host: chello087207014212.chello.pl

    K700i 100 razy lepszy

  • 0

    75. ~foxtrot  2006-07-17 16:07:40  host: 212.160.172.70

    Mialem nokie 7250i i nic sie z nia nie dzialo. Absolutnie nic. Mam nadzieje ze tutaj tez tak bedzie... Co do mp3 i baterii to jeszcze nie zdazylem sprawdzic ;)

  • 0

    76. ~Mysza999  2006-07-17 17:51:40  host: cxj218.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanko proszę o jak najszybszą odpowiedż czy ten tel. ma radio???

  • 0

    77. ~marcin  2006-07-17 22:02:30  host: aua74.internetdsl.tpnet.pl

    mam nówke s.e tego od wczoraj:P i mi sie spodobał a z jojstykime mi sie nic nie robi jak narazie jak by sie to robiło w k700i itp.:)) tel.jest super tylko mało pamięci;(

  • 0

    78. ~wasiu  2006-07-18 11:59:03  host: h135-54.net.euron.pl

    Jak ustawic w tym telefonie MMSy w simplusie probowalem z automatu ze strony simplusa i sonyericssona i nic nie dziala

  • 0

    79. ~kamilo12  2006-07-18 15:00:31  host: bua50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jestem posiadaczem k510i od miesiaca i nie narzekam bardzo fajny phone muj pierwszy se tylko farba z aparatu mi sie zdarła i aparat sie zakurzył czemu to nie ma radia!!!!

  • 0

    80. ~aga  2006-07-19 23:18:40  host: abre87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej Ludki, mam takie pytanie, posiadam tego phona od kilku dni, jeszcze do końca nie mam wszystkiego obcykanego, ale zastanawia mnie jedna rzecz: co oznacza taki znaczek, u góry na lewo, koło kresek zasięgu, takie dziwne małe gówienko, nie wiem co to, może cos właczyłam przez przypadek?? macie też takie coś? pozmóżcie!! pozdro

  • 0

    81. ~war  2006-07-20 14:01:13  host: acge184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    słuchajcie to telefon a nie jakieś urządzenie do przenoszenia danych tak wiec pamięci ma tyle co trzeba na zestawie słuchawkowym mp.3 chodzą bardzo dobrze a jak ktaoś chce ogladać filmy to polecam ipod z 20 gB i bedzie miał radoche ja filmy ogladam normalnie w kompie :) mam ten telefonik jak dla mnie bdb 1.3 mega piks wystarcza no i niema radia ale mp3 można sporo wgrać narazka pozdrawiam

  • 0

    82. ~Piter  2006-07-21 23:06:17  host: w3cache.piotrkow.net.pl

    Ej ludki k510i czy k300i kupić? hehehe

  • 0

    83. ~lol  2006-07-23 10:25:44  host: chello084010013167.chello.pl

    ten tel nie ma radia ludziska :P

  • 0

    84. ~malibu  2006-07-23 20:09:17  host: host-81-190-7-23.gdynia.mm.pl

    telefon zajefajny. szkoda tylko ze tak malo pamieci :(

  • 0

    85. ~pedro  2006-07-23 23:12:07  host: w3cache.piotrkow.net.pl

    Jak sie sprawdza w tym fonie ile jest pamięci? :)

  • 0

    86. ~ial  2006-07-24 00:51:31  host: eek34.internetdsl.tpnet.pl

    CZY MOŻNA W NIM NAGRYWAĆ ROZMOWĘ TELEFONICZNĄ ?????
    ...tak jak bezproblemowo się to robiło w k300 czy k700 ??

  • 0

    87. ~aga  2006-07-24 17:59:52  host: abrk247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej Ludki, mam takie pytanie, posiadam tego phona od kilku dni, jeszcze do końca nie mam wszystkiego obcykanego, ale zastanawia mnie jedna rzecz: co oznacza taki znaczek, u góry na lewo, koło kresek zasięgu, takie dziwne małe gówienko, nie wiem co to, może cos właczyłam przez przypadek?? macie też takie coś? pozmóżcie!! pozdro

  • 0

    88. ~Marcia :)  2006-07-24 21:53:16  host: dcj39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie wiem który fonik mam kupić myślę o se k510i lub se k700i... nie wiem który wybrać. proszę o poradę który bedzie lepszy... chodzi o wyświetlacz, jakość zdjęc itp.
    Dzieki z góry i pozdrawiam :)

  • 0

    89. ~Marcia  2006-07-25 00:00:31  host: dcj39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    który tel robi lepsze zdjęcia k510i czy k700i? chce któryś kupić ale nie wiem który lest lepszy wieć prosze o porównanie... pozdrawiam

  • 0

    90. ~Ziomuś  2006-07-25 10:00:12  host: cqj116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemasz wszystkim! mam pytanie bo tu ludzie mowia ze mozna duzo mp3 zgrac.Ja zgrałem z 6 piosenek i mm full zajetej pamieci! O co chodzi? ;/ i jak mozna sobie ustawic inny dzwonek poza tymi co sa w komorce?jak np. ustawic jakas mp3 na dzwonek?! dzieki za odpowiedzi.pomozcie jak wiecie!!!!!!! POZDRO

  • 0

    91. ~slawt-gl  2006-07-25 22:04:09  host: ip9.imperiumpw.pl

    mam takie pytanie ile dni wystrzymuje bateria i czy sie wiesza bo np se t630 ponoc strasznie sie wiesza a jak jest u niego czy chodzi normalnie i czy dzojstik sie szybko psuje dajcie odpowiedz

  • 0

    92. ~Olszak  2006-07-25 23:50:34  host: static-81-219-20-34.devs.futuro.pl

    telefon zajebisty godny polecenia 256tys. kolorow robi wrazenie wyswietlacz w sam raz 28 mb pamieci starcza na bardzo wiele. a i do wszystkich co pisza ze wchodzi po 5 mp3 ludzie to trzeba sobie przekonwertowac do formatu .acc i 20-30 mp3 spoko wejdzie

  • 0

    93. ~killarmy  2006-07-26 00:23:00  host: absm233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tak mozna nagrywac rozmowy glosowe, wystarczy wybrac odpowiednia opcje podczas rozmowy telefonicznej.

  • 0

    94. ~killer  2006-07-27 21:57:50  host: ech226.internetdsl.tpnet.pl

    siemka mam pytanko czy do tego fona mozna dołaczyc karte pamieci. prosze o szybka odpowiedz

  • 0

    95.  2006-07-28 11:01:25

    ten telefon jest lepszy od k700i bo ma 266tys kolorow a nie tak jak k700i 65tys k510i ma kamere 1.3megapixela a nie jak k700i gowno zwykla kamera vga 0.3megapixela polecam lepiej k510i albo k600i jeszcze lepszy bo ma radio

  • 0

    96.  2006-07-28 11:02:10

    ten telefon jest lepszy od k700i bo ma 266tys kolorow a nie tak jak k700i 65tys k510i ma kamere 1.3megapixela a nie jak k700i gowno zwykla kamera vga 0.3megapixela polecam lepiej k510i albo k600i jeszcze lepszy bo ma radio

  • 0

    97. ~jakub  2006-07-28 13:24:24  host: abqe206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej jak sie włamać przez blutu bo kumpel ma k700i i mi sie wlamal a ja w tym cos niemoge

  • 0

    98. ~neon4  2006-07-29 15:47:08  host: wignet.vlan227.architor.lubman.net.pl

    radio do k510i pozna dokupic za 30zl

  • 0

    99.  2006-07-31 13:57:15

    jakub: To nie wlamywanie sie tylko zdalne przegladanie folderow... Nowe telefony z tego co wiem nie obsluguja tej funkcji...

  • 0

    100. ~szefek  2006-08-01 11:14:44  host: prosie4.aster.pl

    kozak dzwonek polecam wszystkim którzy zastanawiają sie nad kupnem 6230i

  • 0

    101. ~k....  2006-08-03 21:35:19  host: dvn66.internetdsl.tpnet.pl

    kupiłam ten tefon i jest za..... i wogule mi sie podoba jego kształt i naprawde polecam co ;d;d;]

  • 0

    102. ~Łukaszek92  2006-08-04 19:38:27  host: router.omeganet.net.pl

    Tel. zaj... w 100% lepszy od k700i jeżeli hodzi o robienie zdjęć lub nagrywanie tylko troszke mało pamięci ;D

  • 0

    103. ~vvmax  2006-08-04 19:41:02  host: chello081018219145.chello.pl

    jaki ma czas nagrywania video???

  • 0

    104.  2006-08-04 20:28:35

    mialem kiedys t68i, aby sie dostac do ksiazki z karty sim trzeba bylo robic rozne dziwne rzeczy... czy moze mi ktos napisac czy w tym telefonie jest "normalna" obsluga ksiazki telefonicznej z karty sim? tzn czy jest jakies ustawienie ktore umozliwia aby domyslna ksiazka byla ta wlasnie na karcie sim? pozdro

  • 0

    105. ~mmartusiaa16  2006-08-07 13:17:51  host: edv185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Qrwa... myslałam że tylko ja mam problem, który wybrać...

    czy k700i czy k510i...

    wiadomo że k510i jest o sto-kroc lepszy...

    ale...

    ma więcej pamięci i według mnie jest ładniejszy!!!

    co robic....

    pozdroofka

    ;*

  • 0

    106. ~mart3eczka  2006-08-07 18:28:59  host: public-gprs20882.centertel.pl

    hej ja mam tego fona ponad miesiac i jestem bardzo zadowolona se k510i robi swietnej jakosci zdjecia, podczerwien dziala bez zazutow mp3 super i wogole telefonik super latwy w obsludze superf rameczki i mozliwosc montazu zdjęc i nut pozdro dla wszystkich uzytkownikow sony ericsson k510i i z520i tez super fonik

  • 0

    107. ~szczesliwe uzytkowniczki  2006-08-07 18:32:42  host: public-gprs20882.centertel.pl

    Z 520i i K510i to najlepsze telefony na swiecie!!! My byśmy sie nie zastanawialy nawet nad K700i bo te 2 sa najlepsze male zgrabne elganckie i poradne!!! pozdro dla wszystkich uzytkownikow tych 2 fonow

  • 0

    108. ~  2006-08-09 14:43:04  host: host-89-228-220-152.kalisz.mm.pl

    co lepsze k510i czy k600i????????????

  • 0

    109. ~marcin  2006-08-10 22:34:03  host: aua74.internetdsl.tpnet.pl

    motka e398 i s.e k700i sie kryja przytej maszynie tej fon jest najlszy:D:D:D

  • 0

    110. ~zbik  2006-08-11 14:57:41  host: axf10.internetdsl.tpnet.pl

    no nawet godny telefonik nawet oplaca sie go kupic 28mb zajebisty k510i 265tys kol mowie do wszystkich kupujcie go!!!!!!!!!!

  • 0

    111. ~k510i  2006-08-12 07:29:23  host: 87.116.193.169.debica193.tnp.pl

    jest dobry i latwy w opsudze dzienkuje

  • 0

    112. ~ola  2006-08-13 22:49:54  host: cpc2-walt3-0-0-cust995.popl.cable.ntl.com

    ile kosztuje nowy telefon sony ericsson k510i/

  • 0

    113.  2006-08-15 20:25:09

    a w tym sony ericssonie nie psuja sie tak szybko galki jak w k700i???? czy moze to normalne u sony ericssonow??

  • 0

    114. ~Chicken  2006-08-16 10:49:24  host: w3c-2.f-net.pl

    jak długo mozna nagrywac filmik ? prosze o odpowiedz

  • 0

    115. ~nie powiem:P  2006-08-16 11:47:12  host: aua74.internetdsl.tpnet.pl

    nie kupujcie K700!! a jesli macie to wypierolcie i kupcie k510i np.!! polecam i radze!!

  • 0

    116. ~M.  2006-08-17 10:46:02  host: bwx96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hejka. Może mi ktoś napiac ile w tym fonie trzyma bateria?

  • 0

    117. ~  2006-08-17 11:16:56  host: blb193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mój brat go ma, jest spox!! Nie narzeka. Ja mam SE W800i i też jestem zadowolona nawet bardzo!!! Gorąco polecam!!! Pozdro:)

  • 0

    118. ~Załamana  2006-08-18 16:09:26  host: dkq194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ooooo... co wybrać? Motorolę L6, Samsunga X660 czy SE K510i??? Błagam, pomóżcie... SE jest najlepszy, ale, moim zdaniem, ma nieciekawy wygląd... I nie wiem co wybrać:[ Pozdr.

  • 0

    119. ~Łuk>>>  2006-08-18 16:42:43  host: c-62-40-64-41.rtr-lena1-1.Cieszyn.sgi-net.pl

    witam czy era bendze miała 11 urodziny??:)

  • 0

    120. ~roki  2006-08-18 21:21:29  host: abnu109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super telefonik :) kupiłam i jestem baardzo zadowolona......bajera POLECAM :)

  • 0

    121. ~silV  2006-08-20 11:15:34  host: achl154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do : neon4 Radio mozna dokupic ? jak to ? jakis inny soft czy co ? chyba ze takie od Ruskich :)

  • 0

    122. ~Zeniu z Pierdzichowa  2006-08-20 15:45:48  host: 80.51.255.38

    A Co To Jest Wogule Telefon Komórkowy ??
    Ja mam Tylko stacjonarny i jestem z niego zadowolony - ma zajebista ksiazke telefoniczna ( Forma zwyklej Ksiazki "Gazeta" )I Jest Wykurwisty B-)

  • 0

    123. ~Agusia  2006-08-21 10:50:24  host: chello087207015111.chello.pl

    mamten telefon od tygodnia jest bardzo fajny , wczesniej miałam samsunga x640 wiec ten jest o wiele lepszy :) zdjecia wychodza zajebiscie, jedynyn mankamentem tego telefonuy jest to ze jak ma pelna pamiec to zaczyna sie zacinac ;P ale jak sie skasuje jedna rzecz to jets dobrze :P

  • 0

    124. ~Dz@l@r  2006-08-22 22:47:00  host: dvb2.internetdsl.tpnet.pl

    Jutro wyeminiam sobie telefon w orange i zastanawaim sie miedzy 4 telefonami sagem myx6-2 , benq simens c81 , k510i , z520i ktory lebszy bo juz sam nie wiem

  • 0

    125. ~ulwarth  2006-08-23 08:53:49  host: 82.177.191.20

    mam prolemik z tym telefonem musze ja ladowac co 3-4 dni a mowia ze 350 godzin wytrzyma

  • 0

    126.  2006-08-23 12:38:23

    polecam sagema myx6-2 bateria dlugo trzyma no i ma duzo lepszy zasieg ni SE i benq siemens..zobacz zreszta na tej stronce ze sagem jest na 5 miejscu tylko dlatego ze jest jego malo uzytkownikow ale telefon jest duzo lepszy niz SE

  • 0

    127. ~yagi  2006-08-24 08:56:47  host: pc32.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl

    ulwarth: Wytrzyma tyle jak w ogole nie bedziesz go dotykal... Nie wierz reklamom!!!

  • 0

    128. ~komórkowiec17  2006-08-24 08:57:30  host: dgj57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hey ludzie ten SE to fulwypas=)))) ide w tym tygodniu kupić go w mixe, jest lepszy do noki, LG itd...K510i najlepszy na rynku

  • 0

    129. ~yagi  2006-08-24 08:58:53  host: pc32.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl

    Załamana: Bierz SE!!! :)

  • 0

    130. ~cruel  2006-08-25 11:36:55  host: h-236-16.city-net.pl

    xfunio ale ten sagem jest na 5 miejscu pod wzgledem glosow a nie oceny:P
    a glosy moze i duzo ale moga byc slabe bardzo slabe ocenki.

  • 0

    131. ~Klaudia  2006-08-25 15:12:17  host: dwp226.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik od 2 dni i jestem zadowolona bo posiada wszystko co powinien miec wypasiony telefonik:)Zdjecia wychodza ladnie,filmy mozna nagrywac 40 min,ma odtwarzasz MP3,pamiec ma duzo a najlepsze to ze daja w prezencie do tego fonika kabel USB

  • 0

    132. ~xinoxie  2006-08-25 22:57:17  host: bnk222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    NIE MA ograniczenia co do długości VIDEO!!!!!!!!! nagrywa tyle ile ma pamięci :))))))))

  • 0

    133. ~TOMBXL  2006-08-27 10:37:43  host: cable-87-244-135-9.upc.chello.be

    MAM TELEFON OD 2UCH TYGODNI JEST SUPER ALE BATERIA NIETRZYMA TAK JAK PISZA 350 TYLKO TRZY DNI POZATYM JEST CHYBA OK CHOCIAZ NIEMOGE GO DOKONCA ROZSZYFROWAC BO MAM INSRUKCIE W JEZYKU FRANCUSKIM

  • 0

    134. ~  2006-08-27 14:29:04  host: inet20907-2.eranet.pl

    mam telefon od miesica i dookola aparatu odprzskuje sie srebrna farba...pewnie nie obrjmuje to gwarancji

  • 0

    135. ~mika 24  2006-08-27 14:49:36  host: avs254.internetdsl.tpnet.pl

    sony ericsson k510i to super telefonik zwłaszcza dla kogoś kto chce mieć duzo w telefonie a mało sie zna na obsłudze ~~~POLECAM GO W 100% ~~~

  • 0

    136. ~...  2006-08-28 19:47:54  host: chello083144107020.chello.pl

    Ile on kosztuje ?

  • 0

    137. ~kubas  2006-08-28 22:53:10  host: axc15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a moze ktos ma jakies gry na ta kome do wgrania przez kabel??

  • 0

    138.  2006-08-30 18:09:53

    Sieka> Jeżeli kupiłbym ta kome w sklepie sieci era to czy dostalbym kabel USB i Słuchawki ??

  • 0

    139. ~karo20  2006-08-31 10:36:49  host: aczj71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej mam problem z tym tel, nie wiem co mu sjet bo w dzien działa ok a jak ide spac i rano isie obudze to pojawia sie jakas dziwna ikonka i dzwonki nie działaja i nie moge z niego zadzwonic , szukałam w instrukcji ale nie ma tam takiej ikonki????? pomozcie!!!!!!

  • 0

    140. ~maly  2006-08-31 20:57:30  host: bjc170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile ma pamieci i czy mozna ja powiekszyc

  • 0

    141. ~sonix  2006-09-01 17:19:23  host: xciny.xen.pl

    mam pytanie czy mozna dokupic pamięć większa do tego telefony bo 28 mb to troche ubogo

  • 0

    142. ~ tomek  2006-09-01 20:33:28  host: edg28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktoś wie jak zciągnąć simlocka z K510i?

  • 0

    143. ~goha  2006-09-05 18:00:25  host: frell.kolornet.pl

    dostaniesz w erze usb a jak zapłacisz to 79 zł to dadza ci słuchawki

  • 0

    144. ~tomiwit  2006-09-05 19:04:51  host: bop31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy przez zestaw słuchawkowy na bluetooth mozna słuchać muzyki? Jeśli tak to może ktoś napisać jak to zrobić? Dzięki.

  • 0

    145. ~mar  2006-09-06 08:37:22  host: abqo164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam problem spadł mi ten tel. i pękł wyswietlacz może być coś jeszcze z nim?

  • 0

    146.  2006-09-06 12:39:27

    czy w tym telefonie mozna ustawic mp3 jako sygnal sms? czy jest to zablokowane jak w k700i? i ograniczone do 6 fabrycznych dzwonkow? blagam o szybka odpowiedz i z gory dziekuje:)

  • 0

    147. ~tomiwit  2006-09-06 17:00:13  host: bol11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do 146. Da się.

  • 0

    148. ~glowas  2006-09-06 17:32:19  host: ip-80.54.190.220.eltronik.net.pl

    zakupilem i spostrzezenia, szybke porysowalem pierwszego dnia jedyny minus

    a teraz nurtujace mnie pytanie czy dodatkowa sluchawak bluetooth "zagada " z innym aparatem?? probowalem i z motoroloa V3 nie poszlo

  • 0

    149. ~tomiwit  2006-09-06 18:12:16  host: bol11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do 148. tak się składa, że ja też próbowałem z v3 i nie było problemów. Próbuj dalej:)

  • 0

    150.  2006-09-06 23:36:32

    czy w tym telefoniku da sie zmienic logo? zeby nie miec operatora sieci tylko np obrazek?

  • 0

    151. ~Ja  2006-09-07 15:01:53  host: ekq218.internetdsl.tpnet.pl

    Czy da sie wylaczyc dzwiek aparatu podczas robienia zdjecia? W k500 i w k700 niestety nie ma takiej mozliwosci.

  • 0

    152. ~nika735  2006-09-07 16:29:57  host: fil42.internetdsl.tpnet.pl

    czy ktos mi moze szybko napisac jak naprawde jest z bateria w tym telefonie i tym srebrnym paskiem? Ja dbam o telefon i nie bede go nosila w kieszeni wiec moze wszybko sie nie wytrze:) I jeszcze mam wybor pomiedze nim a nokia 6020 i nokia 6030. Prosze o szybka odpowiedz. z gory dziekuje

  • 0

    153. ~infinity  2006-09-07 22:57:03  host: bbs67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy wie ktoś czy można ustawić mp3 jako dzwięk dzwonka i dzwięk sygnału sms ???

  • 0

    154. ~infinity  2006-09-07 23:09:10  host: bbs67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy wie ktoś czy można ustawić mp3 jako dzwięk dzwonka i dzwięk sygnału sms ???

  • 0

    155. ~eeeee  2006-09-08 12:15:42  host: zst3.mielec49.ptc.pl

    można bez problemu ustawić jaki chcesz dzwonek ja sama mam ustawioną mp3 przy tych dzwonkach do wybory masz jeszcze jedną ostatnią opcje i ją wybierz

  • 0

    156. ~Domi  2006-09-08 19:01:46  host: 84.38.160.66

    A może by tak napisali ile on kosztuje bez abonamentu

  • 0

    157. ~debile z kowies  2006-09-08 20:55:54  host: 80.51.74.97

    ja mam ten tel od poniedzialku i bardzo go sobie chwale a razie wszystko z nim ok nie rozumiem ze komus moze sie on nie podobac bo on jest po prostu boski

  • 0

    158. ~Pati  2006-09-09 10:26:47  host: bkl34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten fonik od 4 dni i jak narazie spisuje sie niezle ma wszystkie funkcje jedynym minusem jest to ze ma malo karty pamieci

  • 0

    159. ~Wiewiur25  2006-09-09 15:49:26  host: elk42.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefon ma prawie same plusy mam go juz prawie 4 miechy i nic mi sie z nim nie dzieje bateria mi trzyma z 10 dni zdjecia swietne wychdza mp3 bardzo dobra jakos tylko jedno male ale... 28 mb ale sie juz przyzwyczailem i jakos z tym zyje xD

  • 0

    160. ~artur  2006-09-09 18:19:16  host: ato82.internetdsl.tpnet.pl

    jak sprawdza sie pamjęc w k5101

  • 0

    161. ~heniek  2006-09-10 09:36:29  host: asv139.internetdsl.tpnet.pl

    ciekawe czy w k510i można zmienic logo? - glupie pytanie zmieniasz tapete tylko i masz...

  • 0

    162. ~Konrad  2006-09-10 09:43:44  host: host-D9ADA35E.elsat.net.pl

    Mam ten telefon od wczoraj i jest super 28mb pamieci juz zapełnilem troche mało ale mozna sie przyzwyczaić!! ten tefefon jest boski!!
    wczesniej miałem siemensa a57 wiec nie ma porównania :D

  • 0

    163. ~ania  2006-09-10 11:45:39  host: bfc96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak mozna zmniejszyc czcionke liter,kiedy pisze sie sms`y?!?!

  • 0

    164. ~pami  2006-09-10 14:04:06  host: ase130.internetdsl.tpnet.pl

    zamierzam kupić sobie ten telefonik ale nie wiem czy warto doradcie mi !

  • 0

    165. ~max  2006-09-10 14:16:58  host: chello062179068015.chello.pl

    Mialem go brac ale nieopatrznie porownalem k700i z k510i. Porównywalem działajace telefony, mila pani w erze dała mi nówke + karte sim tak taka do zabawy.Mimo ze k510i bardziej mi sie podoba wizualnie niz k700i to jednak wyswietlacz ma PASKUDNY. Wszystkie czcionki jakies poszarpane w menu, a w k700 idealnie gladkie. Po prostu mimo tych 256k kolorow dali tandetny wyswietlacz o niskiej rozdzielczosci ;/. @8 mb pamieci to nadal za malo ;/ Inne minusy to ze sporą częśc bajerów mozna zmienic tylko za pomocą themes. Zrezygnowalem z k510i głownie przez wyswietlacz - jest sredni. Jeszcze jakis czas pozostane przy Nokii 6021 a na telefon z bajerami poczekam az stanieje seria SE W xxx . Btw glosniczek zewnetrzy w k510i zdecydowanie NIE służy do odtwarzania mp3. Nie nadaje sie to do sluchania muzy tylko do prowadzenia rozmoway. Wtedy jakosc dzwieku nieprzeszkadza. Polecam wstrzymac się z zakupami albo kupic k700i nierozgrzebany i nie od dzieciaka ktory zarzynal joistick grajac w glupawe gierki. BTW od joja k510i bola opuszki palców :P ale mysle ze po prostu nie przyzwyczailem sie po nokii gdzie "speudo" dzoj działa wygodniej.

  • 0

    166. ~Confiable  2006-09-10 15:31:34  host: 26.85-237-186.tkchopin.pl

    A ile on kosztuje ???

  • 0

    167. ~ja  2006-09-10 16:40:51  host: ekq218.internetdsl.tpnet.pl

    Czy mozna w nim wylaczyc dzwiek aparatu?

  • 0

    168. ~Malizja  2006-09-10 21:32:47  host: c83-138.icpnet.pl

    Hejka!!!jak sie zrobi fotke i chce sie na pelny ekran to co trzeba zrobic??HELP!!!Dzia:*

  • 0

    169. ~Borek  2006-09-10 22:16:34  host: ece144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam . mam pytanko czy k510i ma lampke oswietlajaca do zdjecia ? bardzo wazne :) z gory dzieki . pozdrawiam

  • 0

    170. ~eevona  2006-09-10 23:21:38  host: router.eia.pl

    mam ten tel kilka m-cy i jest ok. poza dobijającym T9 i dźwiękiem przy robieniu zdjęcia niewiele mam mu do zarzucenia. wyświetlacz może ma średnią rozdzielczość ale wielkość dobrą - mam też lg z wielkim wyświetlaczem i jest bardziej męczący ;-) zresztą telefon nie służy do oglądania tv! poza tym - co jest tak na moje dość ważne - ma super głośniczek i nie słychać rozmówcy tylko kiedy wokół jest naprawdę nieznośny hałas. nie jest niewiadomo jak wybujany ale przynajmniej nie muszę się trzęść w nocnym autobusie, że mnie ktoś dla niego zamorduje ;-) szkoda tylko, że nie ma możliwości blokady na kod zabezpieczający przy blokowaniu klawiatury - przy abonamencie rzecz bardzo przydatna, jeśli jednak ktoś niepowołany będzie miał lepkie łapki ;-) aha no i poza wszystkiem nie wiem czy dobrze zauważyłam ale mam wrażenie, że jak się go nie rusza jakiś czas to bateria trochę sie doładowuje :P poza tym jest nieźle wygląda (nie jest tandetnie plastikowy ani szalenie elegancki tylko prosty w liniach i ładna jes ta matowa obudowa) no i uwielbiam QUADRA POP :P

  • 0

    171. ~Michał  2006-09-11 11:14:01  host: sigmy.dbn.pl

    Telefonik fajny, ale niestety odpryskuje farba srebrna z tyłu. Już prawie cała mi zeszła. Czy też macie taki problem? Może ktoś go w jakiś sposób rozwiązał? Pozdrawiam

  • 0

    172. ~macias  2006-09-11 19:41:16  host: xdsl-1936.walbrzych.dialog.net.pl

    Juz nie dlugo bede mial ten telefonik :)) Widze mieszane komentarze ale mam to gdzies :) Obecnie mam Nokie 2600 mam go ze 4 lata i ma drobniutkie 2 zadrapania ( spadl mi na beton) a telefonik smiga super :D Jak sie dba o swoje to sie ma :D O tego tez bede dbal i napewno bede zadowolony:) Moim zdaniem minus to pamiec - ale pewno przywykne :D No i ponoc Joye sie psuja szybko w SE... Ale jak juz powiedzialem zadbam o to zeby sie nic nie popsulo:D:P pzdr.

  • 0

    173. ~gr  2006-09-11 21:38:11  host: ip-80.54.190.220.eltronik.net.pl

    ile wchodzi smsow w pamieci w t68 bylo cos kolo 50 a w k510i ile??

  • 0

    174. ~ozzy007  2006-09-12 12:27:28  host: p5496B854.dip0.t-ipconnect.de

    czy mozna sciagnac sim locka z tej 510.

  • 0

    175. ~fora  2006-09-12 20:23:20  host: biu60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ile taki tel kosztuje ?? :)

  • 0

    176. ~kaban np.  2006-09-12 20:28:56  host: aua74.internetdsl.tpnet.pl

    kto wie co sie dzieje jak sie to srebne na klapce z tylu zdziera?

  • 0

    177. ~rad3k  2006-09-12 20:42:40  host: static-81-219-243-90.devs.futuro.pl

    -.- oczywiscie ze mozna

  • 0

    178. ~Tom  2006-09-13 08:01:42  host: 217.8.188.130

    w K510I wchodzi 1000 smsów :D:D

  • 0

    179. ~aga  2006-09-14 11:43:13  host: 217-96-44-116.tsm.tarnobrzeg.pl

    mam pytanie: jak przekonwertowac plik mp3 do formatu .acc?? bardzo prosze o odp bo zrzucilam kilka mp3 na koma i juz mam pamiec prawie pelna a tel mam od 3 dni i nie znam sie jeszcze na obsludze...

  • 0

    180. ~dilukii  2006-09-14 16:23:26  host: bnz148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do 162: NIKA OPANUJ sieee!! 6020 ma cale 3,4 mega i nie m abluetootha!! a 6030 to po prostu cos do dzwoneinia i wysylania smsow. BIERZ K510i

  • 0

    181. ~Daria  2006-09-15 12:51:33  host: Kal9-Korcz-r1.bater.net.pl

    Mam pyatnie?Czy można zlikwidować informacje o sieci?Gdzie to jest w menu?Prosze o pomoc.

  • 0

    182. ~Hand  2006-09-15 15:19:57  host: abei155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    lol pytacie sie o takie głupie rzeczy ze nie moge ... pisz jak byk "ustawienia" nastpenie mamy opcje "dźwięki..."
    i tam mozna wszystko ustawic ; zajmuje to najwyzej 5min .. a jeśli ktos poprostu nie umie myslec to do specjalisty polecam sie wybrać :|

  • 0

    183. ~ktoś  2006-09-15 18:12:18  host: nat.smtvsat.pl

    ojaaaa.za pare dni będe miał ten fonmyśle że ten fon jest dobry ale i tak ma zamało bajerów a teraz poważnie.pamięć ma średnią.kolorów ma wystarczająco.troche skromnie wygląda ale tak miało być.

  • 0

    184. ~goofi18  2006-09-16 12:08:29  host: dyy94.internetdsl.tpnet.pl

    nie rozumiem niektórych ludzi, którzy nie czytają tego co jest w postach niżej. Ja planuję sobie lada dzień kupić ten model i nikt mnie nie przekona że motka L6 jest lepsza ponieważ ona ma tylko 10MB pamięci to raz a druga rzecz to jeszcze mam SE T630 i nie narzekam na niego. Co prawda nie jest to K510i ale da się przeżyć w moim T630 jest niecałe 2MB i się jakoś mieszczę a dzwonki MP3 można zawsze bitrate zmniejszyć (nie wiem jaki mają te orginalne co się wgrywa ale zwykłe MP3 mają 128-192.) Jeszcze nie mam tego fona ale na pewno powalczę z bitrate i ustawię najniższy możliwy ale żeby nie było dużej straty jakości. Mój T630 ostatnio upadł i cosik mu wyświetlacz pękł ale jak zgaśnie podświetlenie to pod kątem widać perfekt tyle że to trochę utrudnia zabawę z fonem. odnośnie gier to wystarczy zerknąć na google i tam się zawsze znajdzie mnóstwo gierów. ostatnio sobie pobrałem WORMSY które działają podobno przez bluetooth ale nie zdążyłem sprawdzić. polecam przekopać każdą stronę a nie tylko pare które się wyświetlą a tak wogóle jak ktoś muzę chce słuchać to po skonwertowaniu MP3 na AAC plik podobno dużo mniej zajmuje i można wrzucić kilkanaście plików, a jeżeli to jeszcze nie wystarcza to polecam zajżeć na allegro i kupić iPODa który ma min 512MB i radio. a takiego za ok 100-200zł znajdziemy zawsze i dźwięk będzie stokroć lepszy niż z fona. Odnośnie komunikacji to polecam zakupić sobie moduł bluetooth do kompa bo i można sobie po całym domu ganiać z telem a i zasięg będzie a w razie zmiany fona na inny(również musi posiadać bluetooth) przyda się do kolejnego a kabel często kosztuje więcej niż bluetooth. Na dzień dzisiejszy chyba IRDA jest prawie w każdym fonie więc jej zakup na obecną chwilę jest chyba najlepszy ale ja że jestem fanem SE to bluetooth zakupiłem. w razie jakichkolwiek pytań pisać na GG:4246171 i odrazu powołać się na stronkę. czasami nie nadążam odpisywać albo jestem na dostępnym a przy kompie mnie nie ma więc cierpliwości.

  • 0

    185. ~Kolczat  2006-09-16 12:10:12  host: 217.8.174.204

    mam ten patefon od miesiaca i wogole spodobal mi sie do czasu wypadku na skuterze - joystick sie pzekrzywil i nie dziala poprawnie (naprawa 50 zeta - wiec nie duzo) za K510i zaplacilem 220 zlotych na przedluzeniu umowy w mixie, w sumie polecam telefonik bo nie jest taki zly ... ta mala rozdzielczosc wcale nie przeszkadza, a zdjecia przy dobrym naswietleczniu wychodza jak z prawdziwej cyfrowki

  • 0

    186. ~jadziuula  2006-09-16 20:57:15  host: ns1.solarme.pl

    Mam tego fona od czerwca i jestem zadowolona jego minusami sa tylko:
    1. Obudowa... szybko sie rysze a z głośniczka z tyłu zeszła mi cała srebna farba( wcześniej miałam se t630 i obudówka była świetna!!!)
    2. Mało pamięci... jak na telefon z kamerką i mp3 ;/
    3. Brak mozliwości zabezpieczenia hasłem smsów
    4. Brak radia :(((
    ale ogólnie telefon jest bajer!!!!!!!!!!!

  • 0

    187. ~obibok  2006-09-18 16:15:42  host: wh58.internetdsl.tpnet.pl

    ile to ma pamięci??????????????!

  • 0

    188. ~Marcia  2006-09-18 23:19:39  host: chello081018197102.chello.pl

    hej co jest lepsze SE k510i czy sagem my501C??? help me:P

  • 0

    189.  2006-09-19 13:28:50

    Elo. Mam ten telefon od 4 dni. Jak dla mnie ma dosc dużo pojemności (dla porównania: k300i ma tylko 12mb). Robi ładne zdjęcia (1.3 megapixela, największa rozdzielczośc: 1280x1024). Ma bluetootha, irde i 256 tyś. kolorów. Za NOKIE z takimi "baherami" byście musieli zabulic 3 razy tyle. Dla mnie SE oferuje super i stosunkowo tanie telefony niż inni producenci. POZDRAWIAM

  • 0

    190. ~  2006-09-19 18:53:15  host: byn233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy k510i ma wejście na karty pamięcie?????????????????i czy warto go kupić?????

  • 0

    191. ~dilukii  2006-09-19 19:22:54  host: bpk218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    slyszalem ze istnieje pewien trick na pamiec. mozna przelutowac pamiec np z odtwarzacza mp3 ja widzialme k700i z 256 mega poamieci. ale telefon sie moze wieszac, wogole moze nie przyjac tej karty i nie wiem ile to kosztuje i czy jest jakies ryzyko?? moze ktos sie wypowie na ten temat??

  • 0

    192. ~MadziaMama pewn  2006-09-20 14:40:36  host: 152.59.jawnet.pl

    Mam pewnien problem. Mam ten telefon od kilkunastu dni, ale jestem załamana ponieważ nie mam zielonego pojęcia jak usunąć inforacje o sieci w zyświetlacza!! w ustawieniach nic o tym nei ma!! juz nie mowiac ze w instrukcji obslugi telefonu takze!! prosze, jesli ktos wie jak usunac informacje o sieci z wyswietlacza nich pisze na gg: 6217908!! błagam o pomoc:)

    p.s. telefon b. fajny. nie narzekam póki co ;)

  • 0

    193. ~linoka  2006-09-20 21:27:24  host: byt106.internetdsl.tpnet.pl

    Ja mam K510i od piątku. Jedyną rzecza która mnie na razie niepokoi jest tracenie prez niego zasięgu i przełączanie sie na tryb awaryjny:P Czy ma ktoś z tym problem??

  • 0

    194. ~SYLWIA 529  2006-09-20 21:55:44  host: dtc228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    o niedlugo bede miala ten fon! bardzo on mi sie podoba jest poprostu super i mysle ze swietnie bedzie ze mna wspolpracowal! poprostu jak dla mnie to jest idealny! juz sie nie moge doczekac... narazie mam se t290i i on jest takiu bleee chce sie go wreszczie pozbyc! pozdro dla wszystkich posiadaczy SE K500I

  • 0

    195. ~wazZz up ?  2006-09-21 09:37:52  host: user0.74.udn.pl

    Za 2 dni kupuje sobie nowego fona i niewiem na co sie zdecydować SE k510i czy Sagem MY 501C . Jedyne co mnie wkuża w SE to to ze sie zdziera obudowa a w Sagemie ta głupia klapka . Chyba jestem za k510i a wy jak myślićie ? :D
    Pozdro

  • 0

    196. ~łodzianin  2006-09-21 16:41:45  host: staticline23257.toya.net.pl

    czesc ludziska :) mam ten telefon od wczoraj :) i mam do was takie pytanie a mianowicie mam go w erze na abonament i chcialbym w komorce wylaczyc opcje internetu bo kurde mi przez przypadek wchodzi w neta i bede musial placic. jak jest tu ktos kumaty to niech mi napisze jak wylaczyc ta opcje by mi sie nie laczylo z netem bo on mi w komorce nie potrzebny. dzieki pozdro all

  • 0

    197. ~mati:)  2006-09-21 19:18:30  host: tk1.ib.com.pl

    jutro bede miał ten fonik jest zajefajny i 100 razy lepszy niz k700i mimo tego ze ma mniejszą pamieć:):):) pozdrawiam

  • 0

    198. ~sznytka  2006-09-22 18:41:05  host: dzd10.internetdsl.tpnet.pl

    28 pamięci to mało jest nie no przestancie

  • 0

    199. ~mała  2006-09-23 15:10:11  host: pb91.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl

    MAM PYTANIE JAK WYłąCZYć INFORMACJE O SIECI(PISZE NP.GDAńSK NA WYśWIETLACZU) PROSZę O ODPOWIEDZ(MAM TELEFON W SIECI ERA

  • 0

    200. ~szynkowy  2006-09-23 17:23:27  host: ip-87-204-77-49.stg.pl

    Telefon NIE MA WAD. Tylko jedyna to brak slotu kar pamięci:|. Telefon jest COOL i nawet lepszy od k700i, ale i tak nie ma co porównywać do k700i;)

  • 0

    201. ~lukas  2006-09-23 19:40:16  host: cjz153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam proble, mianowicie gdy chce przesłac pliki z telefonu na komputer przy pomocy orginalnego kabla(byl w zestawie) pokazuje mi sie niebieskie tlo z kodem 0x00000035 nie wiem co zrobic:(

  • 0

    202. ~star  2006-09-24 09:49:20  host: cxr26.internetdsl.tpnet.pl

    od wczoraj mam ten telefonik-narazie nie narzekam <

  • 0

    203. ~edwardo154  2006-09-25 07:38:40  host: cyj42.internetdsl.tpnet.pl

    MUSZE GO MIEC!!! sadzac po funkcjach ten telefon jest rewelacyjny.Mam tylko pytanie ile wbudowanej pamieci ma ten telefon?? bo jedni mowia ze 28mb a inni ze tylko 10 mb. TYLKO PROSZE ODPISZCIE. Pozdro!

  • 0

    204. ~Cielak  2006-09-25 21:40:43  host: ie18.internetdsl.tpnet.pl

    mam już ten telefon od 2 tygodni ... jest super i ma tak naprawde 28mb pamięci a nie żadne 10 jak inni mowia..!! i mam już pełno fot i mp3 i mam jeszcze 18 mb pamieci.... a poza tym wsztsko w nim jest cool ale proponuje kupić sylikona na niego bo się możee szybko zniszczyć obudowa..~pozdro dla posiadasz k510I wartto go kupić

  • 0

    205. ~do malej  2006-09-26 08:02:37  host: host-81-190-169-189.plock.mm.pl

    Mała aby zmienić wyświetlanie informacj o sieci musisz wejść w MENU->WIADOMOŚĆ->USTAWIENIA->INFORMACJE LOKALNE->INFO. O STACJI BAZ. i ustawić na wyłączone.

  • 0

    206. ~Rafał  2006-09-27 10:15:10  host: pc-146.mpm.net.pl

    mam go 2 tygodnie i telefon daje rade,ciekawe czy da sie jakos kompresowac mp3 zeby wiecej weszlo na telefon?

  • 0

    207. ~GiEnIaAa  2006-09-27 11:13:03  host: vp82.internetdsl.tpnet.pl

    Fajny ten telefon, ale bardziej podobam i sie ten z czarną klawiaturą heh :P Kupuje sobie go niedlugo za 10gr hehe :) Mam nadzieje, ze jest zawalisty :)
    POZDRAWIAM WSZYSTKICH POLAKÓÓÓWW ! :)

  • 0

    208. ~monika  2006-09-27 17:00:44  host: chello087207102135.chello.pl

    extra relefon mam go od 2 dni i jestem bardzo z niego zadowolona ma duzo pamieci ja go poprostu kocham!!!!!! kupic warto

  • 0

    209. ~bragi  2006-09-27 19:47:38  host: auf204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon godny polecenie. duzozaawansowanych funkcji za niska cene. w swojej klasie rewelacyjny. poleceam.

  • 0

    210. ~benazzik  2006-09-27 19:59:40  host: abma4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jutro też będę miał sonego jestem z tego zadowolony

  • 0

    211. ~  2006-09-28 00:03:58  host: kbn-outbreak.punkt.pl

    jestem posiadaczem fonika SE k510i od kilku tygodni i powiem szczerze że jestem mile zaskoczony ponieważ niespodziewałem się aż tak dobrej jakości jedyne co mnie wkurza to brak wymiennej pamięci i to że ciężko dorwać darmowe gadżety typu motywy czy jakieś fajne tapetki na necie jak ktoś ma takowe bardzo proszę o kontakt

  • 0

    212. ~PRECEL  2006-09-28 10:26:30  host: chello087206082101.chello.pl

    Siemka! jutro kupuję telefonik i niewiem na jaki się zdecydować czy na tego SE.. czy na MOTOROLKE v360 biore na Mixa w orange wiec niemam dostpu do aLL fonów moze mi ktos doradzic? =]

  • 0

    213. ~PRECEL  2006-09-28 12:43:09  host: chello087206082101.chello.pl

    Siemka! jutro kupuję telefonik i niewiem na jaki się zdecydować czy na tego SE.. czy na MOTOROLKE v360 biore na Mixa w orange wiec niemam dostpu do aLL fonów moze mi ktos doradzic? =]

  • 0

    214. ~ZIoooollok  2006-09-28 18:05:33  host: emy29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja nie wiem co brać...>Se k510i czy Sagema My700X...

  • 0

    215. ~agapro  2006-09-29 09:28:42  host: ald146.internetdsl.tpnet.pl

    DLA WSZYSTKICH KTóRZY CHCą WYłąCZYć FUNKCJE POWIADOMIENIA O MIEśCIE I DZIELNICY:
    menu-wiadomości-ustawienia-inform.lokalne-info.ostacji baz.-wyłączone

  • 0

    216. ~  2006-09-29 15:55:00  host: xdsl-5387.lodz.dialog.net.pl

    Mam pytanie - proszę jednak o odpowiedź osobe poważną i która miała do czynienia z jednym z tych telefonów: który jest lepszy-nokia 6020 (względnie 6021) czy SE k510i?Kryteriami są: niezawodność, trwałość, moc baterii. Dzięki za pomoc!

  • 0

    217. ~...  2006-09-29 16:37:32  host: 217.98.102.29

    hejka wszystkim!!! pomozcie mam pytanie do wszystkich posiadaczy tego telefonu czy jestescie z niego zadowoleni jak sie wam podoba?? bo chce sobie go kupic jak mi radzicie????pomozcie prosze odp

  • 0

    218. ~...  2006-09-29 16:42:13  host: 217.98.102.29

    czesc wszystkim!!mam pytanie do wswzystkich posiadaczy tego telefonu, czy jestescie z niego zadowoleni?? zastanawim sie czy go kupic jak mi radzicie???

  • 0

    219. ~cool  2006-09-29 20:17:45  host: asv139.internetdsl.tpnet.pl

    za kilka dni bede miał tego fona jest cool ma 28 mb pamieci irda wysfietlacz 260 tys kol mp3
    gry java i kilka innych funcji jest superrrr

  • 0

    220. ~  2006-09-30 13:37:16  host: gl250-28.master.pl

    Witam,we wtorek go kupuje i mam takie pyt. Ile ta bateria trzyma dni?:D

  • 0

    221. ~kris  2006-09-30 14:05:13  host: adw35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    potwierdzam :) telefon zajefajny a w dodatku za 10 groszy w era,zdiecia rewela,bez problemu mp3 kopiujesz z kompa ,zdiecia tez ,goraco polecam:)

  • 0

    222. ~kasi  2006-09-30 15:14:23  host: 088156096067.stk.vectranet.pl

    gupio ze niema dodatkowyj kary pamiecu:((:(

  • 0

    223. ~bari  2006-09-30 16:11:43  host: 195.16.88.40

    siemka wszystkim!!!!!!! mam SE k510i od kilku tygodni i jestem bardzo zadowlony. czy nie wiecie gdzie mozna znalezc na necie darmowe motywy i tym podobne??prosze o pomoc!!

  • 0

    224. ~matr trrsxaqs  2006-09-30 19:32:15  host: chello212186133058.chello.pl

    Ten telefon jest bomba/napewno spodoba się każdem!!!! a osoby wybredne niech sobie kupią taki za 10 tysiaków z brylantami a nie gadaja że ma czegos za mało/ ten telefon to szyk mody :)

  • 0

    225. ~oRzech  2006-09-30 23:06:13  host: 80.72.40.122

    czy cena za abonament w promocji 10lecia ery jest z vat???

  • 0

    226. ~Elektro  2006-10-01 15:22:41  host: 217.98.102.22

    Jak myślicie, lepiej wybrac SE k510i czy sagema my501c ktory ma wymienna pamiec ale 65k kolorow?

  • 0

    227. ~eLo Ziom  2006-10-02 09:49:35  host: user0.74.udn.pl

    Mam już ten telefo :D Troszke dużo zapłaciłem bo w Tak Takq ale było warto. Ale mam jeden problem :/ wsadziłem z 10 całych piosenek kilka klipów video obrazki muze i mi brakuje miejsca . Może zna ktoś jakieś rozszeżenie zeby zastapiło mp3 PISAĆ PLZZ

  • 0

    228. ~vojtas  2006-10-02 13:34:33  host: abzs146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telfonow mialem juz z 50 ten jest extra nie powiem za taka cene lepszego nie znajdziesz. Zdjiecia, dzwonki wszystko rewelka. kabel w zestawie wiec spoko wszystko mozna skopiowac wiec 28mb w zupelnosci wystarczy,po co zasmiecac sobie fona jakimis zbednymi obrazkami lepiej zostawic sobie pamiec na zdjecia ktorewychodza wspaniale jak na tel adres na rozne motywy, dzwonki i gry do k510i www.myk510.lasyk.net

  • 0

    229. ~SplAsh  2006-10-03 00:17:06  host: cvm210.internetdsl.tpnet.pl

    telefonik poprostu luks :D nie ma lepszego ;pp w tej cenie klasa telefonu jest bardzo dobrze dobrana ;) nie ma co, wybierajcie se i nic wiecej ...

  • 0

    230. ~Perez  2006-10-03 14:59:49  host: ip-213-17-223-230.netia.com.pl

    Ja za 3 miesiące mam zamiar kupić sobie SE K510i albo SE K700i jeśli oczywiscie bedą w abonamencie z ery(jestem stałym abonentem) i nie wiem który telefon jest lepszy?? Doradzcie mi prosze... z góry thx

  • 0

    231. ~sunshine  2006-10-03 18:27:57  host: pc1-2.digicom.net.pl

    mam pytanie ;). bo rozwazam kwestie wziecia tego phona w erze na 2,5 albo 3 lata. i zastanawiam sie czy on mi tyle wytrzyma?? prosze o odpowiedz ;)

  • 0

    232. ~pyzak  2006-10-04 15:22:43  host: abff38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam se k510i od 1 dnia!! sama do wszystkiego doszłam a jeze li chodzi o darmowe zdjecia na koma to przez USB mozna wziac czyli z kompa na phona!!!

  • 0

    233. ~Gosia 17  2006-10-04 20:47:02  host: 19-132.89-161.tel.tkb.net.pl

    hej wszystkim czy ktos moglby mi poradzic ktory fonik wybarc motke l6 czy sek510i bardzo prosze o szczera odpowiedz

  • 0

    234. ~arek9  2006-10-04 22:49:30  host: efo202.internetdsl.tpnet.pl

    **gosia. Bez zastanowienia bierz SE k510i. Lepsza polifonia, więcej pamięci,lepszy aparat, ma dyktafon (L6 nie ma), lepszy wyświetlacz. no i przede wszystkim jest mniejszy, może inaczej L6 jest za duża. Pozdrawiam

  • 0

    235. ~Maniek czewa  2006-10-05 11:40:57  host: cue74.internetdsl.tpnet.pl

    Zakupiłem ten telefon, dzien i już żałuję, brak radia, brak powiększania zrobionych zdjęć(albo nie znalazłem), brak gniazda pamięci (to po co tu mp3).

  • 0

    236. ~tommy  2006-10-05 20:19:54  host: 5-mo5-10.acn.waw.pl

    hej, zastanawiam się na tą komórką, mógłby ktoś napisać coś wiecej o aparacie? jak sie sprawuje jak jest jasno, ciemno, czy zdjęcia są ostre i porządne?... może ktoś ma jakieś linki do zdjęc nim zrobionych? dzięki

  • 0

    237. ~tom  2006-10-06 13:28:38  host: 195.205.42.2

    hej, zastanawiam się na ta komórką, mam tylko pytanie o aparat, jak się sprawuje w praktyce? czy zdjęcia wychodzą porządne, ostre? jak jest jasno, ciemno... może ktoś ma jakies linki fo fotek zrobionych tym aparatem? dzięki

  • 0

    238. ~Luke  2006-10-07 12:48:59  host: bxa115.internetdsl.tpnet.pl

    Jak skompresować mp3 żeby mniej zajmowały?

  • 0

    239. ~MACIEK_R  2006-10-07 19:25:33  host: inet20908-1.eranet.pl

    Posiadam K510i oraz karte simplus. Prosze o info czy jest mozliwosc wyswietlania wielkosci kredytu na wyswietlaczu i ewentualnie jak to ustawic. W menu polaczen jest informacja o kredycie ale sprawdzanie w tym miejscu jest nieporeczne. Z gory dziekuje za odpowiedz/ Maciek

  • 0

    240. ~Gosia 17  2006-10-07 20:33:39  host: 19-132.89-161.tel.tkb.net.pl

    dzieki arek9 za twoja rada poszlam i kupilam ericssona rzeczywiscie telefon jets super, pozdrowka

  • 0

    241. ~DiAnKa  2006-10-07 22:03:14  host: acvy194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam Pytnko: przez jaki program mozna pakowac MP3 do Sony Ericssona K510i ? wiecie ja sie na tym nie znam wiec bede wdzieczna jak ktos udzieli mi odp. POzdrawiam i z Gory dziekuje :D

  • 0

    242. ~artur  2006-10-07 23:34:36  host: 213.25.140.4

    czesc sony ericssona k510i mam juz 1 miesiąc i jest super bardzo fajny wszyscy mi zazdroszczą hihi ma super aparat wchodzi na niego około 100 zdjęc i ok.5 piosenek w całości oczywiscie jest bardzo fajny ale gdy juz kupimy ten telefonik radził bym aby kupić etui bo się bardzo rysuje a przede wszystkim obudowa z połyskiem.POLECAM PA

  • 0

    243. ~oSa  2006-10-08 11:01:08  host: xdsl-2758.elblag.dialog.net.pl

    Tel jest super,ale ... Po 1 ma mało pamieci i nie ma dodatkowej karty pamieci :( Nie posiada radia:( Aparat nie ma cyfrowego zoooooooma:( Ale poza tymi małymi wykroczeniami to tel jest wporzo:) Jestem z niego zadowolony. Jest elegancki i poreczny. Polecam go wszystkim;) SE- żądzi !!

  • 0

    244. ~Kristofer  2006-10-08 15:52:50  host: ecn69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam SE W810i i moim zdaniem nie ma lepszego

  • 0

    245. ~dupek  2006-10-09 07:40:55  host: rtr-25.core.lanet.net.pl

    ludzie gadac bo myzna - co jest lepsze k 510i czy nokia 6070

  • 0

    246. ~AnEcZkA  2006-10-09 16:25:14  host: cuq45.internetdsl.tpnet.pl

    lepiej sobie kupić SE k510i czy sagema my 401x odpiszcie prosze

  • 0

    247. ~baro  2006-10-09 19:23:37  host: acxd126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupuje se chyba ten telefon ale mam jedno pytanko>>czy jak sie robi zdjęcia to wyskakują ca całym ekranie?????????? dzięki

  • 0

    248. ~tja  2006-10-10 00:11:15  host: chello062179058045.chello.pl

    pyt - czy ktos aktualizował soft? jezeli tak to czy nowy soft zajmuje w telefonie wiecej miejsca niz stary i o ile Mb? gdzie znalesc info co on poprawia? na stronie SE nic nie pisza. -jak pokazac zegar w trybie uspienia?? -czas blokady klawiatury i wygaszenia wyswietlacza jest za krotki i nie da sie tego zmienic nie rozumiem dlaczego. dla programisty to 2minuty roboty... info: telefon z jastymi przyciskami ma lepszy material przyciskow ale badziewną tylnia obudowe. tel z czarnymi przyciskami odwrotnie - tyl dobry, przyciski kiepskie. Lepiej sie prezentuje troszke. info2: zdjecia. jak kto pisze ze robi 'swietne zdjecia' to chyba nigdy zdjec nie robil. Jakies 3-4 lata temu na allegro mozna bylo kupic taki maly aparacik 2mpix co nie mial nawet wyswietlacza. Ot tylko obiektyw i guzik do robienia zdjec. Kosztowalo to to chyba 80zł. Ten telefon podobnie jak i wiele innych 1.3-2mpix robi zdjecia porownywalnej jakosci. Taka jest prawda. Do tego w k510 w zdjeciach jest za duzo niebieskiego koloru ale to szczegol. Jak ktos chce robic chociaz przyzwoite zdjecia czasem to kupuje na alegro cos sprzed kilku lat za 50zł-150zl i ma duzo lepsze zdjecia i duzo wiecej pamieci na nie. Wiec wg mnie jak ktos wybiera telefon porownujac ilosci megapixeli to jest smieszne. Ja wole sobie kupic telefon tani [w moim abo byl z 0.1zl wiec lyknalem]+ cyfrowke jakas za kilka stow i byc zadowolonym. Telefony sa i beda ~5lat za cyfrowkami i to sie nie zmieni bo a) lobby cyfrzakow na to nie pozwoli b) technicznie trudne bedzie. Optyka! To jest droga sprawa i przez kilka kolejnych lat w komorkach nadal bedzie slaba. potem kto wie. Oczywiscie zaraz ktos napisze ze "w xxxx zrobili komorke z aparatem 50mpix i zoomem optycznym x100!" ale mowimy tu i normalnych komorkach ktore kupuje 99% ludzi. Inna sprawa jest z mp3. jezeli telefon ma karty pamieci to z powodzeniem zastepuje klasyczne mp3plejery. jakosc dzwieku i tak w 99% zalezy od sluchawek.

  • 0

    249. ~~Mati  2006-10-10 11:32:46  host: bsk178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej pomożcie mi w wyborze telefonu zastanawiam sie nad k510i i k700i i nie wiem ktory jest lepszy trwalszy i wygodniejszy w obsłudze? pomożcie w wyborze pozdrawiam

  • 0

    250. ~THX  2006-10-10 13:50:49  host: 195.205.63.164

    K700i ma wieksza pamiec, a K510i ma wiecej kolorow. Bede kupywal K510i lub jak bedzie istniec K520i to tego.

  • 0

    251. ~THX  2006-10-10 14:07:25  host: 195.205.63.164

    K700i ma wieksza pamiec, a K510i ma wiecej kolorow. Bede kupywal K510i lub jak bedzie istniec K520i to tego.

  • 0

    252. ~Daniel  2006-10-10 14:15:27  host: cja199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie użuwałem k510i ale mam k700i i jest naprawdę spoko

  • 0

    253. ~Pulii  2006-10-10 14:41:41  host: zz212.internetdsl.tpnet.pl

    fajny fonik tylko jedna wada nie ma memory stick :/

  • 0

    254. ~maxx  2006-10-10 22:41:36  host: bga94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dla mnie badziewie następna wersja okrojonego fona se taka jak np k300i shit która ma ze 15 mb badziewie ja ma k700i i jest zajebisty!!!

  • 0

    255. ~Mikołaj  2006-10-12 11:23:27  host: c149-100.icpnet.pl

    Mam ten telefon kilka dni. I nadal odkrywam w nim coś świetnego. Jak dla mnie wypasiony jest organizer. Oprócz dnia można jeszcw wyznaczyć godziny, co przy moim trybie życia jest bardzo przydatne. Aparat jak na telefon robi zaskakująco dobre zdjęcia, których nie powstydziłaby się niejedna cyfrówka. Prawdą też jest, że pomimo małej rozdzielczości wyświetlacza piksele nie rzucają się w oczy. Kolejnym plusem jest bardzo szybkie menu - nic się nie zawiesza, wszystko działa błyskawicznie. Ludzie piszą o tylnej klapce, która się rusza i obwódce aparatu, która odpada. Co do obwódki to nic się nie dzieje, a tylna klapka owszem porusza się ale o max1/10 mm i na to znalazłem sposób. Na górze telefonu znajduje się miejsce do zaczepienia smyczy. Gdy wsadzimy tam (nie wiem jak to nazwać) sznuerczek zaczepu defekt ten znika zupłeni - oczywiście sznurek jest założony prawidłowo i przechodzi przez oba otwory. Dzwonki są bardzo dobre, podobnie jak dyktafon. Szczerze polecam ten telefon. Jak dla mnie jedyną wadą jest to, że obudowa telefonu jest śliska :) Ale na to też jest sposób - etui.

  • 0

    256. ~COOKIE_IK  2006-10-12 15:15:09  host: cbm223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam K510i jest rewelacyjny!!! Miałam różne telefony różnych firm...ten "pobił" wszystkie!

  • 0

    257. ~Mateusz  2006-10-12 16:38:15  host: ako164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja se bede kupywał SE k510i :D i nie weim jaki jest ;/ POwiedzcie cos o nium konkretnego :D

  • 0

    258. ~mateusz21  2006-10-12 18:36:02  host: acwp62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam SE K510i 2 miesiące i powiem wam że niczego mu nie brakuje ma wszystkie bajery i aparat 1.3M.pixels to samo mówi za siebie Gorąco Polecam

  • 0

    259. ~  2006-10-12 19:14:14  host: beu46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    znam k 510i i znam k700i oba sa fajne ale jednak chyba jest lepsze to ze k700i ma wieksza pamiec...wiec to jest juz 1 duzy + na jego korzysc poa tym jest ogolnie bardzo fajny tylko jak w kazdym se zacina sie z deka dzojstik:D:D

  • 0

    260. ~~Mati  2006-10-12 20:21:26  host: btg210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powiedzcie mi jeszcze tylko tak normalnie dobre zdjecia wychodza? mozna porownac do k700i? bo sie zastanawiam czy wziasc k510i czy sie szarpnac na d750i tam zdjecia podobno jak w aparacie a tutaj?

  • 0

    261. ~SE  2006-10-13 09:22:46  host: acwq3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fejny jest ten telefon,zastanawiem zię nad zakupem tego phona

  • 0

    262. ~+  2006-10-13 10:40:01  host: cut114.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon dla dzieci. Wygląda jak zabawka odpustowa, zresztą jak wszyskie SE.

  • 0

    263. ~=adraneik=  2006-10-13 19:21:38  host: ata231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest zajebisty tyle pamięci ale szkoda ze nie mam karty pamięci bo w edy by był zajebiście zajebisty

  • 0

    264. ~krzyhu  2006-10-13 22:44:50  host: cup10.internetdsl.tpnet.pl

    droga gosiu oczywiscie ze sony ericsona gdyz parawie niczym sie nie róznią ale jest jedna diametralna różnica sony ericson ma o 18mb wiecej pamięci.dlatego lepiej wziąśc sony er. sam mam ten telefonik i jestem bardzo zadowolony z niego telefonik jest naprawde wpożo.pozdrawiam krzyhu

  • 0

    265. ~blade  2006-10-14 15:47:55  host: btj8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam se k510i od 2 tygodni i jesem zadowolony polecam go

  • 0

    266. ~Perez  2006-10-15 07:58:11  host: ip-213-17-223-230.netia.com.pl

    Aneczko...oczywiście że SE K510i po pierwsze ma lepszy wyświetlacz, po drugie ma wiecej pamięci bo 28 mega a sagem ma 3,5 mega(chyba), po trzecie robi lepsze zdjecia...a po czwarte SE to lepsza marka niż Sagem..:] Pozdrawiam..:*

  • 0

    267. ~M@ti  2006-10-15 15:49:54  host: dxv15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon miesiąc i jest spoko. Jeszcze pytanko: Jaki aparat jest w k 700i?

  • 0

    268. ~p.t.r  2006-10-16 13:29:34  host: amv234.internetdsl.tpnet.pl

    bateria krótko trzyma to jest jeden z dużych minusów a tak pozatym jest spoko

  • 0

    269. ~harry  2006-10-16 16:45:29  host: 212.160.156.85

    a ja mam problem - dodałem mp3 do folderu audio i wszystko pięknie grało. Ale po usunięciu mp3 z telefonu (takim samym sposobem w jaki je dodałem) wpisy tych kawałków na liście odtwarzania (Teraz gra) zostały i nie mogę ich w żaden sposób ruszyć (a odtworzyć oczywiście także nie mogę). Próbowałem zrobić to za pomocą komendy "usuń" w telefonie i nic. Podobnie mam z filmikami - nie mogę ich usunąć z poziomu telefonu. Bardzo proszę o radę. pozdr

  • 0

    270. ~AnIa  2006-10-16 17:54:09  host: cuq45.internetdsl.tpnet.pl

    czy yoistik sie nie psuje???? prosze szybko o odpowiedz!pozdrawiam

  • 0

    271. ~AnIa  2006-10-16 18:22:03  host: cuq45.internetdsl.tpnet.pl

    czy yoistik sie nie psuje???? prosze szybko o odpowiedz!pozdrawiam

  • 0

    272. ~~Mati  2006-10-19 08:33:00  host: btu119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    własnie kupiłem ten telefon i sobie chce go skonfigurowac powiedzcie mi co to jest to CSD? i czy konfigurowac WAP na CSD czy na GPRS?

  • 0

    273. ~bialyyy  2006-10-19 19:54:05  host: chello087206156176.chello.pl

    se k510i jest 100razy lepszy od k700i, i jest tanszy

  • 0

    274. ~gjfgkfglk 16  2006-10-19 22:48:42  host: eku58.internetdsl.tpnet.pl

    cześc ja mam takie małe pytanko czy mozna dokupić sobie pamieci do tego telefonu ??

  • 0

    275. ~G  2006-10-20 19:52:53  host: 19-132.89-161.tel.tkb.net.pl

    alez bardzo dziekuje Krzychy za odpowiedz juz mam tego fona i jestem bardzo zadowolona ja tez pozdrawiam

  • 0

    276. ~Adrian  2006-10-20 20:31:51  host: duh226.internetdsl.tpnet.pl

    Co kupić sagem my 501 x czy tego se k510i ??pomozcie

  • 0

    277. ~Qba  2006-10-20 22:24:49  host: static113.kutno67.tnp.pl

    na pełny ale poziomo ...

  • 0

    278. ~Onizuka  2006-10-21 08:20:23  host: ags34.internetdsl.tpnet.pl

    Oczywiście ze SE k510 jest o niebo lepszy od agema i wogole lepsza marka telefonów

  • 0

    279. ~kartofel  2006-10-21 15:01:55  host: fiz226.internetdsl.tpnet.pl

    a ile wam bateria trzyma w tym telefonie ?

  • 0

    280. ~Pączu$  2006-10-21 16:15:38  host: ccs247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dziś kupiłam ten foniQ i jestem zadowolona:P

  • 0

    281. ~robik  2006-10-21 20:32:09  host: pa224.nidzica.sdi.tpnet.pl

    Same plusy oprócz tego, że dźwięk przychodzących sms jest bardzo cichy w porównaniu z dźwiękiem dzwonka połączenia. Ciągle muszę sprawdzać, czy coś nie przyszło na sms. Czy ktoś jeszcze ma podobny problem?

  • 0

    282. ~ancia1309  2006-10-23 15:25:49  host: bqb227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktoś mi może powiedziec jak moge przenieś mp3 z komputera na tel???

  • 0

    283. ~Czarny91r  2006-10-23 16:16:14  host: ays149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Sorry ludziska ale powiecie mi czy ten phon ma mozliwosc podlaczenia memory stick, bo w oprogramowaniu do niego, prosi o wykrycie kabla lub karty. Zastanawie mnie jedynie jak ją można podłączyć, chyba że źle zrozumiałem :(

  • 0

    284. ~Czarny91r  2006-10-23 16:21:59  host: ays149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Sorry ludziska ale powiecie mi czy ten phon ma mozliwosc podlaczenia memory stick, bo w oprogramowaniu do niego, prosi o wykrycie kabla lub karty. Zastanawie mnie jedynie jak ją można podłączyć, chyba że źle zrozumiałem :(

  • 0

    285. ~kokojambo192i  2006-10-23 22:12:46  host: cgy126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    SE K501i to porównywalny fon do K700 a nawet do K500 a z tym drugim to tak nie do konca. Polecam zatem K510i ten fon was nie zawiedzie!!!!!!

  • 0

    286. ~tomek1317  2006-10-25 00:38:07  host: chello089078025156.chello.pl

    co mam wybrac k510i czy simensa c-81??? prosze o doradzenie bo nie wiem co jest lepsze i dlaczego

  • 0

    287. ~sounded  2006-10-25 12:53:46  host: asn24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak długie filmiki mozna kręcić ?

  • 0

    288. ~Paczek  2006-10-25 17:02:09  host: host-81-190-238-216.chelm.mm.pl

    fajna koma chyba sobie kupie ale sie zastanawiam

  • 0

    289. ~klaudek  2006-10-26 15:34:29  host: proxy3.tkdami.net

    czy mozna ustawiac jako dzwonek mp3???odpiszcie szybko prosze:):):)=)):*

  • 0

    290. ~clio  2006-10-27 10:02:11  host: ero254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no cóż przesiadłam się wlasnie z sagema my x5-2 na k510i i moje wnoski sa proste.pod jakim kontem by ich nie porownywac to se wypada lepiej.szkoda tylko ze ma tak malo pamieci i joystik:( ale i tk clkiem calkiem przystojnie. mozna przezyc

  • 0

    291. ~Wolf  2006-10-27 14:21:05  host: 212.244.210.38

    Telefon swietny. Zdjecia bardzo dobrej jakosci jak na telefon. Odtwarzacz mp3, dobra jakosc polifonii,bateria dlugo trzyma. Jedyna wada to ze ma 28mb pamieci i nie ma kart pamieci. P O L E C A M!

  • 0

    292. ~rafał  2006-10-27 15:38:10  host: sith.blokowe.pl

    mam właśnie k510i jestem z niego zadowolony ma małom pamięć to fakt 28m. Zalety są takie że wszystko na nim chodzi nawiększy + to że ma dzwonki mp3 i za to go lubie.MOJ kolega kupił sobie t630i iniema mp3 ale vawy kijowy i ma 2m. pamięć lol.polecam wa k510i.

  • 0

    293. ~Marlencia  2006-10-27 19:58:38  host: nat10.ekspres.net.pl

    Mam SE K510i fajny foni:)Polecam. Ale ma jeden minus tylnia klapka sie rusza .

  • 0

    294. ~Wojcio  2006-10-27 20:17:27  host: bwv218.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telofonik od 5 miechów i jest The Best polecam naprawde warto!!!

  • 0

    295. ~Kapa SE  2006-10-27 21:25:26  host: aon13.internetdsl.tpnet.pl

    Super jest ten telefonik włąsnie mam zamiar sobie go kupić bo po pierwsze ma duzo kolorów i podobno bardzo ładne zdjecia robi i wcale sie temu nie dziwie poniewaz ma 1.3 mpx jego inne zalety to jeszcze np. to ze ma irde i bluetooth.No po prostu nie ma co do gadania.Bardzo go polecam.POZDRO

  • 0

    296. ~jedi1993  2006-10-28 09:45:23  host: ekf18.internetdsl.tpnet.pl

    Czy do tego telefonu można podłączyć karte pamięci??

  • 0

    297. ~Bartuś  2006-10-28 17:36:13  host: acxc201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam wszystkich na tej stronie.Mam bardzo waże pytanie>>

  • 0

    298. ~  2006-10-28 21:43:30  host: host-81-190-163-153.gorzow.mm.pl

    Posiadam K510i i powiem krotko bardzo dobry telefon!!!

  • 0

    299. ~  2006-10-29 11:55:18  host: dvn170.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i jest fajny tylko ma 2 minsy tylnia klapka i pamięć

  • 0

    300. ~Jezior  2006-10-30 07:45:43  host: 220-10-2-83-chelmno.marton.net.pl

    Ta komórka jest niezła jak na mnie, ale nie jest droga ja lece ją sobie kupić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-167-149-128.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet