Sony-Ericsson K508i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson K508i Opinie o Sony-Ericsson K508i

Sony-Ericsson K508i

w sumie: 175
  • 0

    1. ~krystek  2005-05-19 15:28:00  host: aai58.internetdsl.tpnet.pl

    12 mega pamięci i odtwarzacz mp3 WOW :E

  • 0

    2. ~Lucas  2005-05-19 19:38:00  host: beu30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To jest bez sensu!!! Fonik z mp3 i tylko 12mb pamieci!! Dali by chociaż złącze kart pamięci.

  • 0

    3. ~dog  2005-05-22 16:30:00  host: aie98.internetdsl.tpnet.pl

    a co wytrzymalosci baterii - przy kilkuminutowych rozmowach i kilkunastu smsach dziennie ile wytrzymuje

  • 0

    4. ~cacol  2005-05-29 11:26:00  host: 82.177.70.7

    jak kupiles stara z alegro czy z kas to ci bateria odrazu siada ;p

  • 0

    5. ~aa  2005-05-31 19:14:00  host: wit-r2.virnet.pl

    No co wy chcecie? mp3 to raczej ma służyc jako dzwonki. 12MB to duża pojemność i jak się ktoś uprze to i do takiej pamięci wciśnie sporo utworów, ale nie o to tu chodzi. Moim zdaniem waga i rozmiary są spoko ale wygląd średnio mi się podoba. Mogło by byc jeszcze radio tak jak w k700. Mimo wszystko wolałbym k300i bo jest nieco tańszy a funkcje ma niemal identyczne :]

  • 0

    6. ~Tobasco  2005-06-17 20:51:00  host: dxq126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To jest najlepszy telefon w zakresie cen od 450-500zł. I właśnie wygląd jest bardzo elegancki - obudowa bez luk - idealnie!. Następnie - wyświetlacz - aż miło się patrzy wystarczy popatrzeć na 100zł tańszego C65 żeby zobaczyć OLBRZYMIĄ różnicę!, następnie polifonia - w pełni czysto słyszalna na największej głośności. Mp3 dzwonki przy 12mb to miód - kiepskie motorole z mp3 mają z 3mb więc co narzekacie?. Kiepska jest bateria i to że nie można zmienić dzwonka na sms i tyle. K300i niema sensu kupywać (50zł tańszy) a ma mniejszy wyświetlacz i jakijś nienaturalny wygląd.

  • 0

    7. ~vasa  2005-06-19 21:25:00  host: dop227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    przepraszam czy ja się przesłyszałam? to cacko kosztuje tylko 450-500 zeta??
    i ma nagrywanie video?? bo bardzo mi zależy na nim. :)
    proszę o odp.
    Vasa

  • 0

    8. ~vasa  2005-06-20 14:52:00  host: dms196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    i jeszcze jedna sprawa. Patrzylam w necie w poszukiwaniu tego aparatu. Wszędzie widzę czarną obudowę.. czy mozna dostać niebieską.. taką jaka jest pokazana na tej stronie??
    pozdr.
    Vasa

  • 0

    9. ~vasa  2005-06-20 15:11:00  host: dms196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    i jeszcze ostatnie pytanie.. czy jest dostępne Polske menu?? bo to też jest bardzo ważne.

  • 0

    10. ~ostry  2005-06-20 21:14:00  host: ct194.internetdsl.tpnet.pl

    fonik jest spoko ale czy pasują do niego gry java z K700i??

  • 0

    11. ~vasa  2005-06-21 14:15:00  host: dmq239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    widzę że się wszystko podoba :) i tak ma zostać ;)

  • 0

    12. ~  2005-07-12 12:59:00  host: dyf63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    za ok 470-490zł na allegro stoi, rozprowadza go era więc jest tylko czarna obudowa, menu jest polskie gry z k700i nie pasują bo k700i ma większy wyświetlacz więc kiepsko sie gra w uciętą grę (bo k508i ma mniejszy wyś.)

  • 0

    13. ~Enzo  2005-07-13 09:40:00  host: bei1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    K508i ma większy wyświetlacz od K700i tylko ma mniejszą rozdzielczość.

  • 0

    14. ~PYTANIE  2005-07-19 18:22:00  host: bialystok-NAT.bsk.vectranet.pl

    mam pytanie. co wybrać? sony ericsson K508i
    czy T630

  • 0

    15. ~  2005-07-19 23:12:00  host: xdsl-1348.lubin.dialog.net.pl

    "mam pytanie. co wybrać? sony ericsson K508i czy T630" tym pytaniem to mnie rozwaliles!! Mam k508i i jestem bardzo zadowolony wczesniej mialem nokie i ten jest duzo lepszy komunikacja z kompem menu wyswietlacz jest idealne!!

  • 0

    16. ~  2005-07-20 11:07:00  host: ben50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dobra, a ile ten k508i trzyma ??? I jak tam jego dzwonki ???

  • 0

    17. ~adi  2005-08-04 08:04:55  host: bjq246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No nie t630 a k508i zostawie to bez komentarza Szukam wszedzie o telefonikach k500i i k508i i czym te fony sie roznia prucz obudowa i tym ze k508i jest mniej rozpowszechniony??

  • 0

    18. ~wlasciciel  2005-08-07 20:48:39  host: edi175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co wy chcecie od k 508i jest wyrabanymam go i jestem bardzo a to bardzo z niego zadowolony POLECAM!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    19.  2005-08-09 21:19:31

    Dobra nie ma sie nad czym zastanawiać to jest prawdziwie najlepszy telefon za 500zł - został mi ukradziony ale teraz zbieram miedziaki na niego znów :) hehe dlaczego? ...Dzwonki bardzo głośne i czysty dźwięk, wyświetlacz cudny, telefon bardzo szybki - płynne animacje na pulpicie chodzą jak błyskawica, gry - to sama przyjemność, każda chodzi płynnie i jest rewelacyjna grafika he:), Komunikacja z komputerem - pikuś przy Irda chodzi jak miód bezproblemowo - wystarczy pomyśleć ile zmieści rewelacyjnych gier - to nawet game boya nie trzeaba ;), jak ktoś wgra dzwonek mp3 o jakości choćby 128 przekona sie że to prawdziwy TRUE TONE hehe. Pewnie ktoś spyta o wady - no dobra bateria pochodzi do 3 dni - a to prez to że telefonu chce sie używać non stop hehe, dźwięku smsa nie da sie zmienić - to już chyba problem dla dzieci - mi to tam zbywało. Aparat fot. ani rewelacyjny ani kiepski - poprostu DOBRY. Popatrzcie tylko na desing - poprostu elegancki - zasłonka na aparat, klawisze oddzielone od siebie - nie tak jak w k500i - nad czym sie jeszcze zastanawiać !!! :) hehe - jak ktoś chce sprzedać - niech pisze :)

  • 0

    20. ~vasa  2005-08-11 18:58:49  host: dng144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest tylko jedno ale :P.. jak to nie można zmienić dzw0nka SMS :P jest tylko jeden dzwonek?? Czy kilka do wyboru??

  • 0

    21. ~kaczy  2005-08-16 20:26:51  host: widzew.4web.pl

    kupiłem K508i i jest to naprawde zarąbisty tel dla normalnych ludzi. pozdrawiam

  • 0

    22.  2005-08-19 17:01:28

    10 syg. esemesa bodajże :) i starczy :)

  • 0

    23. ~Czyżyk  2005-08-27 09:08:27  host: 195.136.16.147

    jest kilka do wyboru
    tylko nie wiem jak sie wylacza dzwiek podczas zdjecia bo wyciszenie nic nie daje??!!

  • 0

    24. ~mila  2005-09-12 17:48:17  host: chello084010107153.chello.pl

    beznadzieja:/ Szybko bateria pada, dzwieku przy robieniu zdjec nie da sie wylaczyc i zmienic i nie mozna sciagnac zadnego sygnalu smsa...trzeba korzystac z takich jakie są...dzwonki spoko wchodza ale jak sie sciaga dzwiek smsa to sam sie ładuje w dzwonki i nie mozna go ustawic jako smsa:/

  • 0

    25. ~Speedy  2005-09-16 19:01:25  host: dfi233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie:
    jaka jest rozdzielczość aparatu fot. ? 640x480 ? czekam na odpowiedz

  • 0

    26. ~  2005-09-17 10:49:58  host: pb85.lucka.sdi.tpnet.pl

    Jeśli chodzi o dzwonki do sms to jest około 10 do wyboru.
    Ale ja mam pytanie czy mozna ustawiać jako dzwonek (nie sms tylko na połączenie przychodzące)plik .amr, czyli "real music".
    Bo wiem ze w T630 nie da sie ustawić jako dzwonek.

  • 0

    27. ~gokos  2005-09-17 10:50:11  host: pb85.lucka.sdi.tpnet.pl

    Jeśli chodzi o dzwonki do sms to jest około 10 do wyboru.
    Ale ja mam pytanie czy mozna ustawiać jako dzwonek (nie sms tylko na połączenie przychodzące)plik .amr, czyli "real music".
    Bo wiem ze w T630 nie da sie ustawić jako dzwonek.

  • 0

    28. ~Tobasco  2005-09-22 22:31:55  host: cag107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mila - no wymieniłaś wszystkie wady hehe - i tylko tyle ich ma i jeszcze krzywisz sie - niepojęte - nowa/zapasowa bateria kosztuje z 20zł. Rozdzielczość aparatu to 640x480 - zdjęcia wychodzą tak 7/10 - ale za to wyświetlacz bardzo ładnie je prezentuje. Mp3,amr spokojnie mozna na dzwonek ustwić - przy ich odtwarzaniu nie z media playera ale z katalogu własnych plików i tam jest opcja ustaw jako dzwonek. Dzwonki mp3 to naprawdę cudo w tym telefonie jak są choćby jakości 128

  • 0

    29. ~grf  2005-09-24 13:43:55  host: aot149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest bodajze 6 dzwonkow do wiadomosci i innych nie mozna wybrac. ja mam ten fonik od kilku dni i jestem bardzo zadowolony. chcialem k 700 ale w salonach ery po tym jak zawiodla nas wszystkich siec orange kazdy rzucil sie na te telefony i juz braklo. nie nazekam... z poczatku nie podobal mi sie jego wyglad zewnetrzny bo...przypominal mi stare alcatele a to nie kojazylo mi sie dobrze... teraz jednak jestem bardzo zadowolony, do wygladu sie przyzwyczailem i teraz wydaje mi sie bardzo elegancki i ladny:) jest tylko jedna wada... brakuje mi w nim radia:( reszta super telefon godny polecenia:) pozdrawiam

  • 0

    30. ~  2005-09-25 19:14:05  host: server.comserwis.pl

    Jest kilka do wyboru... A telefon jest zarabisty jestem w posiadaniu teho cacka od trzech dni i to jest najlepszy fon jaki mialm OBECNIE JEST ZA 1zł W ERZE, W ABONAMENCIE URODZINOWYM ZA 40 zeta 80 min. POLECAM

  • 0

    31. ~marcin  2005-09-26 13:08:56  host: bad226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    12 MB pamięci to jest w zupełności wystarczające. Ludzie to jest telefon a nie odtwarzacz MP3 !!!

  • 0

    32. ~  2005-09-27 13:50:19  host: zagorze.smstv.pl

    jest kilka do wyboru a dokładniej 7...nawet są spoko... niema co narzekac. Mam ten telefon jest znakomity:))

  • 0

    33. ~kaczorek  2005-09-29 08:23:59  host: aaa46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Możecie mi powiedzieć który telefonik jest lepszy, sony ericsson k508i czy siemens c75?

  • 0

    34. ~rewers  2005-09-30 08:38:57  host: aaw132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy w K508i mozna wymienić obudowe??(czy jest rozbieralna)

  • 0

    35. ~tszoda  2005-09-30 19:58:39  host: abt18.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanko jak otworzyć tylnią klapke w k508i
    bo nie moge jej otworzyc popocy z góry dzieki8

  • 0

    36. ~XAVeRY  2005-10-02 09:04:58  host: dgh138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie mialem jeszcze poki co zadnego SE, ale na tego nie moge narzekac.
    Jest jednak jedna rzecz - przesylanie plikow telefonkomp trwa WIEKI...doslownie!

  • 0

    37. ~Fubu  2005-10-02 16:38:25  host: host-81-190-155-202.olsztyn.mm.pl

    czym się różni K500i od K508i ??bo według mnie to tylko obudową... cena jest podobna który najpiej wybrać z SE: K500i K508i czy K300i mam je do wyboru ale niewiem który wziąść... czekam na odpowiedż thxx...

  • 0

    38. ~kkk  2005-10-05 09:34:13  host: chello062179070090.chello.pl

    jezzu, oczywiscie ze mozna zmienic dzwiek SMS, jest 6, czy 7, ale mówiąc szczerze beznadziejne... :/

  • 0

    39. ~lol  2005-10-06 11:09:55  host: ara62.internetdsl.tpnet.pl

    wie ktos ile on kosztuje ?

  • 0

    40. ~marecki  2005-10-06 15:18:47  host: duz151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To jest paranoja mp3 i 12 mega????????
    Mam ten telefon jest super ale powinno byc przynajmniej 32 mega.

  • 0

    41. ~l324  2005-10-09 14:16:59  host: lan.elomza.pl

    Dzwięków do sms jest 6 i mozna je zmieniać do woli...

  • 0

    42. ~pietras  2005-10-10 14:22:39  host: uh162.internetdsl.tpnet.pl

    ludzie mam tego fona od kilku dni jestem bardzo zadowolony robi zjebiste zdjęcia i fajne filmiki można kręcić tylko ma mało dzwonków ale to nie problem wystarczy wejść na byle jaką stronke z dzwonkami włączyć jakiś dzwonek wyłączyć bass w głośnikach przystawić telefon i nagrać i są prawie takie same dzwonki za darmo :D

  • 0

    43. ~Barti  2005-10-10 22:25:20  host: aqc217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest 6 dzwonkow do smsa

  • 0

    44. ~Barti  2005-10-10 22:27:24  host: aqc217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    najgorsze w nim jest to ze bateria trzyma 2-3 dni, a po pierwszym naladowaniu pobawilem sie nim 1 dzien :P

  • 0

    45. ~Paulinka  2005-10-14 23:53:00  host: sub211-117.elpos.net

    Ja mam go od mieś. Jestem zadowolona ale jego wady mnie drażnią: bateria, dźwięki smsa, brak radia i brak złącza pamięci. Reszta jest spoko :)

  • 0

    46. ~Samba  2005-10-18 09:08:10  host: 80.51.254.10

    własnie sie glęboko zastanawiam czy kupic ten fonik.Kurde funkcje ma wyrabiste wyglad super bateria troszke szwankuje ale MP3 aparacik super po prostu dla mnie bomba i to wszystko za 500zł!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    47. ~diek  2005-10-19 16:29:20  host: cik241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefonik jest zawalisty! Mam go już kilka miesięcy i jestem z nigo zadowolony. Jednak jest kilka rzeczy do których moge się przyczepić, otórz joystik. Jest niestety niewygodny i czasami ciężko łapie. Po 2... 12mb, to zdecydowanie za mało jak na takie możliwości, powinno być chociaż ze 30... po 3 nie można zmienić dzwięku sms na własny, szkoda. Po 4 nie można wyłączyć dżwięku aparatu (a jeżeli można to nie wiem jak, bo pewnie wymaga to większej wiedzy...) A co uwielbiam w nim najbardziej to... mp3, 3d java i słusznych rozmiarów ekran :)

  • 0

    48. ~LOKOs  2005-10-20 17:43:29  host: dru2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jest chyba 8 dzwonkow, ale nie mozna dograc nowych (do sms).

    Mam pytanka.
    Czy do telefonu można jakoś dołożyć pamięć, choćby sporym kosztem i zakupem powiedzmy 2 przejściówek ?
    Czy jest do tego jakis inny lepszy soft (odblok. dzwonki sms i inne duperele)?
    Czy jest jakikolwiek sposób aby ten telefon miał bluetooth? jakieś dodatkowe coś da się podłączyć żeby robiło za blue tooth ? moze by dzialalo w polaczeniu z softem.

    Prosze o pomoc.

  • 0

    49. ~kjsg  2005-10-22 11:32:17  host: host-206-62.tele2.pl

    Ja się zastanawiam pomiędzy k508i a w800 no i może jeszcze pomiędzy k750. Najbardziej jestem skłonny do k508i ale koledzy mówia ze nawet t630 jest od niego lepszy.

  • 0

    50. ~EDI  2005-10-25 09:53:41  host: pb64.nowe-miasto.sdi.tpnet.pl

    ja kipiłem niedawno ale bardzo słabo słychać jak się z kimś rozmawia może ktoś mi pomoże zwiększyć słyszalność rozmów, bo jeszcze wszystkich funkcji nie opanowałem

  • 0

    51. ~alex  2005-10-25 22:18:42  host: 80.51.205.93

    jaki jest czas mp3 w telefonie sonyerikson k500i

  • 0

    52. ~ElwX  2005-10-26 09:58:52  host: chv236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest kilka do wyboru:) nie martwcie sie

  • 0

    53. ~rs13  2005-10-28 18:20:01  host: dan249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ile to na pixeli??

  • 0

    54. ~pytansko  2005-10-29 13:47:43  host: bma177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam sony ericssona k508i jestem z niego zadowolony ale nie moge scierpiec jednego problemu ktory mnie gnebi od momentu kupienia tego telefonu a zatem czy ktos moze mi odpowiedziec JAK SIE OTWIERA TEN TELEFON?? podejrzewam ze trzeba go tam z tylu podchaczyc ale boje sie ze urwe to wie c odpowiedzicie szybko jelsi mozecie

  • 0

    55. ~246  2005-10-29 15:16:34  host: cpd82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ben o on ma mp3 :P

  • 0

    56. ~don vito  2005-11-05 18:52:15  host: 213-238-106-25.adsl.inetia.pl

    to jest to samo co k500i

  • 0

    57. ~ispens909  2005-11-06 19:43:03  host: aip66.internetdsl.tpnet.pl

    ToBaScO - od złodzieja pewnie chcesz odkupić :lol: ? :)

  • 0

    58. ~Neti  2005-11-07 11:22:30  host: gw-130.leczna.enterpol.pl

    Mam pytanie do posiadaczy tego modelu. Czy na ten telefon można ściągać dzwonki z internetu?

  • 0

    59. ~Ukash  2005-11-08 21:16:21  host: 80.51.252.46

    Nie pozostaje mi nic innego jak tylko sprzedać swojego Samsunga i kupić sobie tego "Soniaka"!

  • 0

    60. ~super  2005-11-13 15:48:31  host: 212.2.100.231

    k508i jest zaisty tylko jest problem z panelami do niego niemoge nigdzie dostać. mam pytanko panel od k500i pasuje do k508i co? to przecież to samo nie? mam k508i i jest super jak na kom. za ta cene? opłacxa sie i warto!!!

  • 0

    61. ~question  2005-11-19 18:04:27  host: host62-30.master.pl

    mam sony ericsson k 508i i notebooka fujitsu siemens V2030 chciałbym aby te dwa urzadzenia współpracowały ze sobą, czy ktoś może wie czy jest to możliwe jaie oprogramowanie ewentualnie potrzebuję? dziękuję z góry i pozdrawiam

  • 0

    62. ~moniczka  2005-11-27 13:01:38  host: gts12-1.rybnet.pl

    ja mam ten tel i uwazam ze jest super tylko mam maly problem mam karte z idei a tel jest na ere i nie umie psylac mms i nie wiem jak to ustawic moze mi kts pomoze a co d bateri to trzyma mi 2 dni ale oglnie to mi sie pdoba

  • 0

    63. ~grucha  2005-11-28 09:38:59  host: xdsl-5188.wroclaw.dialog.net.pl

    BIEDA! Mam lepszego!

  • 0

    64. ~xxx  2005-11-29 18:09:27  host: csknet-84-234-36-149.csk.pl

    vasa jest 6 dzwonków + kliknięcie:)

  • 0

    65. ~sloneczko  2005-11-29 18:56:19  host: pd193.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl

    jak mam wyłaczyc dzwiek przy robieniu zdjec?????? please szybka odpowiedz

  • 0

    66. ~ja  2005-11-29 21:14:36  host: bdt119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tobasco!!! może słabe motorole mają 3mb pamięci ale dobre mają dużo więcej! A więc nie obrazaj motoroli
    Każda firma ma słabe i dobre telefony

  • 0

    67. ~mateusz_k2  2005-12-14 15:10:36  host: ddo130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak można zdjąć klapkę w tym telefonie? Podejrzewam że czema coś tam podhaczyć ale nie chce rozwalić!

  • 0

    68. ~mateusz_k2  2005-12-14 15:24:01  host: ddo130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak można zdjąć klapkę w tym telefonie? Podejrzewam że czema coś tam podhaczyć ale nie chce rozwalić!

  • 0

    69. ~krecik  2005-12-18 20:56:40  host: ben96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupilam irde do tego modelu ale oprogramowanie nie obejmuje tego modelu buuuu ratujcie/.

  • 0

    70. ~neo56  2005-12-28 09:45:36  host: hammer.xcore.pl

    Czy wie ktoś jaką ten telefonik ma kamerę? Ile mega pikseli??????? Bo nigdzie nie moge tego znaleźć!!!

  • 0

    71.  2005-12-30 13:20:56

    a czy w tym telefonie można wymieniać obudowy?????????

  • 0

    72. ~szmul  2006-01-15 12:56:30  host: xn190.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy ten fonik ma zmienne obudowy?? prosze o odpowiedz

  • 0

    73. ~  2006-01-20 15:07:38  host: proxy-II-B.bsk.vectranet.pl

    ej czy sony ercsson k500i jest lepszy od k508i?

  • 0

    74.  2006-01-25 17:01:00

    do neo56 : idź do Germanosu i poogladaj se atrpape K508i ...no i masz odp .

  • 0

    75.  2006-01-25 17:01:25

    1:2:8

  • 0

    76. ~Dzidek  2006-01-27 00:07:11  host: gx122.internetdsl.tpnet.pl

    Siemka Ja Jeszcze Chciałem Dodać Że Mój K508i Odtwarza Niektóre WAV I Jestem Z Tego Bardzo Zadowolony. Telefon Ogółem Mi Sie Bardzo Podoba A Jak Komuś Coś Nie Pasuje To Już Jego Problem Moim Zdaniem Ten Telefon Jest The Best !!

  • 0

    77. ~agata  2006-01-29 22:08:36  host: bzk26.internetdsl.tpnet.pl

    MAM PYTANIE Ile zmieszcze na nim piosenek skoro ma 12mb ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? :)

  • 0

    78. ~bartek04@wp.pl  2006-01-30 18:40:34  host: epk225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    znacie jakies serwery (lasyka cos takiego)stron z darmowymi programami, dwonkami i grami, bo mam tego sporo, ale wciaz malo mi hehe ;))

  • 0

    79. ~Paulina  2006-02-03 23:13:07  host: dvn221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon juz od 8 miesiecy i jak zaden inny w zyciu ten mnie jeszcze nie znudzil. Po prostu jest zajefajny :)

  • 0

    80. ~  2006-02-06 13:39:59  host: ddc56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nieladny do dupy

  • 0

    81. ~krecik  2006-02-21 19:54:29  host: bfb169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zgrabny piekny robi swietne zdjecia,gorzej z filmikami gdy chcemy zarejestrowac szybki ruch ale poza tym super

  • 0

    82. ~marek  2006-02-24 13:48:29  host: 195.116.95.162

    ja mam takiego ogółem fajny tylko bateria lipna i ma aterie do kitu za słaba jak na ten telefon

  • 0

    83. ~Wlasciciel duzo lepszegoTelefon  2006-02-26 14:07:35  host: 80.51.241.254

    za 500 zł to mozna kupic duzo lepszy telefon na allegro taki jak Nokia 6600 lub 3660 albo nawet za 350 zl Nokie 3650 . te Nokie maja Symbiana czyli system operacyjny czyli mini komputer. Nie polecam tego telefonu wole Nokie. Dzieki Symbianowi mozna naprzyklad odtwarzac mp3 i nawet filmy w komorce wystarczy przekonwertowac programem i mamy male kino w komórce. K508i To g**no nie telefon(Oczywiscie za taka cene):PP

  • 0

    84. ~pawel  2006-03-03 23:48:10  host: wlan0-4.srem.net

    po pol roku uzytkowania stwierdzam ze telefon nic nie wart. czesto sie zawiesza, dzojstik nie dziala tak jak powienien i tylna klapka strasznie lata ;/ a ma go moja zona. ja mam siemensa c75 ktory jest za podobne pieniadze ale jest znacznie ladniejszy robi lepsze zdjecia i bateria mi trzyma 5dni a nie 2 tak jak w k508. no i dzojstik dziala perfekcyjnie. nie polecam SE

  • 0

    85. ~kasia1989  2006-03-05 22:19:22  host: abwi209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    cześć właśnie se kupiłam ten telefonik i mojim zdaniem jest fajny tylko mam pytanie czy wie ktoś jak robie zdjęcia to tak głośno pika czy można to zmienić i czy można odworzyć panel bo chciałabym wyczyścić ekranik pozdrówka

  • 0

    86. ~bonus  2006-03-07 16:40:49  host: asv33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tego soniaka i nie mam głośnomówiącego albo nie umiem włączyć

  • 0

    87. ~  2006-03-11 17:57:55  host: atj170.internetdsl.tpnet.pl

    Telefonik super. Bardzo POLECAM!!!!!!!!!!!! . Sam go mam i jestem bardzo Zadowolony.

  • 0

    88. ~Desnoyer  2006-03-25 11:38:28  host: alo213.internetdsl.tpnet.pl

    mam obecnie tą komórke. Jest wyje...fajna. Naprawde polecam 12 mb to naprawde duzo, sam mam 120 tapet i 210 dzwonków. Mam go około roku i bateria trzyma mi na tydzień. Polecam

  • 0

    89. ~-miśtomek-  2006-03-28 21:05:34  host: 82.177.47.3

    zary-wajny tele.,)

  • 0

    90. ~Mariusz5030  2006-03-31 12:30:43  host: adaf125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Znacie sie jak dupa na sraniu k508i ma mniejszy wyswietlacz niz k700i sprawdz se chepo

  • 0

    91. ~marek  2006-04-18 15:46:31  host: air155.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanko ile ten fon moze nagrywac wideo ????????????????

  • 0

    92. ~SEFAN  2006-04-26 09:44:34  host: rt10.internetdsl.tpnet.pl

    fajny ale czym sie on różni od k500i?

  • 0

    93. ~kopan  2006-04-28 18:22:49  host: cxn10.internetdsl.tpnet.pl

    Do mariusza 5030 ten telefon nie ma mniejszego wyswietlacza od k700 ale ma mniejsza rozdzielczoscale ale ejst gorszy znacznie od k700 np ma 12pamieci a k700 41mb i w k700 ltarka a tu nie i k700 ma lepsze kolory ale ogolnie k508i to spoko telefon

  • 0

    94. ~123  2006-05-03 12:53:57  host: bfu98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do wyboru jest 6 sygnałów SMS. trochę mało ale cóż?

  • 0

    95. ~123  2006-05-03 12:58:51  host: bfu98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do marka: aż ci się pamięć skończy (do 50min)

  • 0

    96. ~123  2006-05-03 13:03:02  host: bfu98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do mariusz5030: mój brat ma k700i a ja k508i i lepiej wiem który ma większy wyswietlacz. Z daleka widac że k508i ma większy

  • 0

    97. ~foksik  2006-05-04 21:11:10  host: pc120.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl

    mam ten telefon od ponad roku i mam pytanie do uzytkownikow gdyz mam problemy z bateria i nie wiem czy to tylko u mnie czy tak sie dzieje z kazdym tym telefonem,otoz bateria trzyma mi 2dni w porywach do 3 czy mam to zglosic do sieci?? porodzcie cos z gory thx :D

  • 0

    98.  2006-05-04 23:30:20

    telefonik jest fajny ale jak padnie wyswietlacz to biada bo kosztuje ok 250 zl tak wiec dbajcie o niego. ja mam pecha bi pekl a tego nie obejmuje gwarancja. ale mam zamiar zmienic na prawdziwy kombajn w srob tel. se s700i to jest maszynka. w polsce jest droga ale w niemczech jest w miare mozliwa cena

  • 0

    99. ~  2006-05-10 19:40:06  host: oo8.ipartners.pl

    S700 nie jest drogi?! na allegro 600zł

  • 0

    100. ~D  2006-05-16 12:56:24  host: cpp85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    K508 to wersja dla T-Mobile/ERA i niczym sie nie rozni od K500 oprócz baterią,bo 508 ma Polimerke :P

  • 0

    101. ~DylanS  2006-05-16 20:52:42  host: gl253-25.master.pl

    telefonik superowy !! pozdrawiam :D tez nie moge glosnomowiacego znalesc ;/ jest goooooooooooooooooooood :D:D:D

  • 0

    102. ~shepard89  2006-05-17 16:09:46  host: abzh139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fuck to na ki wój wymyślili t3 k508i jak tylko baterią i kolorem się rużni i przy okazji droższy jest:/

  • 0

    103. ~nikto  2006-05-18 10:12:22  host: bhi87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w telefonie jest głośnomówiący!!!!! Jeśli dzwonimy do kogoś to kiedy ta osoba odbierze musimy kliknąć dżojstikiem do środka i jest tam opcja ''włącz głośnomówiący''. Ja mam ten telefon i wegług mnie jest on bardzo fajny!!!!!

  • 0

    104. ~matik  2006-05-25 17:58:52  host: k3-ip130.antsatgor.pl

    telefon jest super!!!!!za taką kase!!!!wy porywnywujecie k508i do k700i,zobaczcie se ile kosztuje k508 a k700i!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    105. ~kubus  2006-07-04 19:10:40  host: 80.54.90.56

    no własnie;p troszke cena sie rózni;p ja chcem k508i bo tańszy i ładniejszy:D

  • 0

    106. ~Pomocy!!! :P  2006-07-09 16:21:03  host: ns1.solarme.pl

    Hey lepiej kupić k300i czy k508i?????? Proszę odp!!! Nara i z góry thx!

  • 0

    107. ~Mila  2006-07-25 11:33:07  host: abvy231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten fonik od roku i nie jestem z niego zadowolona. Powiem więcej: już nigdy nie kupie Sony Ericssona! Bateria trzyma mi jak dobrze pójdzie 2,5 dnia, a przy normalnym użytkowaniu 1,5-2 dni. Co więcej strasznie tnie mi się dżojstik:/. To nie do wytrzymania! Czasem żeby odczytać esa potrzebuje jakiś 2 min, bo nie moge ruszyć tym padłem! Czasami zdarza się też, że telefon się zatnie i trzeba wyciągać baterie. I jeszcze na dobicie coś się stało ostatnio z ładowarką:/! W pewnym momencie przestaje ładować mimo że jest podłączona! Marze tylko o tym żeby zmienić ten telefon jak najszybciej. Szczerze nie polecam.

  • 0

    108. ~LOL  2006-07-29 22:29:00  host: crd97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    k500i jest ładniejszy, sam mam i jestem zadowolony-ale sprzedaję

  • 0

    109. ~Damian  2006-08-14 11:03:37  host: crowley-nat.greenlan.pl

    wlasnie wczoraj sobie kupilem tego fonika bo bardzo mi sie on podobal i musze stwierdzic ze jest bardzo fajny:) ale jeszcze chcialbym sie dowiedziec jak sie ustawia informacje lokalne tzn. to co sie miejscowosc na wyswietlaczu wyswietla bo nie umiem:( CZY KTOS MI POMOZE????

  • 0

    110. ~Sebastian_22  2006-08-24 20:55:59  host: amg38.internetdsl.tpnet.pl

    Do damian:aby zmieniać informacje lokalne wchdzisz do menu potem do wiadomośći, tam w ustawienia(na samym dole) i w nich masz :"informacje lokalne" wchodzisz do nich i zmieniasz "info o stacji bazowej" no i to tyle.Mam tel od roku i narazie nie sprawiał żadnych problemów. Teraz kupuję jakąś nokie z czaderską baterią bez bajerów. oczywiście sonego zostawiam:)Pozdrowianka dla posiadaczy !!!

  • 0

    111. ~natalka6666  2006-08-27 18:43:36  host: abqt36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dzisiaj nabyłam ten fonik jest super tylko nie wimem gdzie on ma mp3
    a dyktafon szymi mocno ale to co hehe

  • 0

    112. ~beziak  2006-08-29 16:24:13  host: beitris.static.korbank.pl

    zdecydowanie radził bym wam wszystkim kupić k508i niż k300i albo k500i.

  • 0

    113. ~damian  2006-09-03 18:13:08  host: crowley-nat.greenlan.pl

    DO SEBASTIAN_22: bardzo serdecznie dziekuje:)

  • 0

    114. ~Neo156  2006-09-04 14:46:05  host: dsl.orneta.arkusnet.pl

    Niewiem co widzicie w tym SE K508i ja miałem taki i wcale mi sie nie podobał może z początku to fakt że ma MP3 aparacik który robi zdjęca I kamerke alenic po zatym. ja po 6 miesiącach miałem dość telefonu pad prawie nie chodził czasami musiałem ze3 min esa przeczytać bo nieszło potem zaczynał sie zawieszać, dałem go do gwarancji oczywiście naprawili ale co z tego jak za tydzień znowu zaczoł sie zawieszać. ODRADZAM ODRADZAM ODRADZAM TEGO TELEFONU lepiejkupcie sobie Sagema MYX5-2 tańszy i rużni sie tym że ma mniejszą pamięć i niema odtwarzacza MP3

  • 0

    115.  2006-09-09 22:41:41

    czy może mi ktoś podać stronę z której ściągnę program pozwalający na przesył danych z K508i na kompa.
    Z góry dzięki

  • 0

    116. ~nn  2006-09-11 12:10:26  host: 1lo.vlan327.nemes.lubman.net.pl

    miałam zdjęty simlock Ery i teraz mam w tym telefonie kartę Plusa.Moim prpblemem jest to że nie mogę wysyłać i odbierać MMSów.Co mam zrobić?

  • 0

    117. ~dawidek  2006-09-14 16:52:54  host: host-D9ADA519.elsat.net.pl

    Mam ten telefon od 2 mieśięcy i naprawde mi sie podoba szczególnie że jest w nim MP3 szkoda troche że niema wimiennej pamieci ale to nic i tak jest super

  • 0

    118. ~wr1982  2006-09-15 10:11:15  host: 80.51.227.202

    Kuiłem k508i na allegro i jak narazie jestem zadowolony :)
    Jedyny problem robi mi irda podczas połączenia z kompem. Czasem gwałtownie zrywa połączenie mimo iz nadal chodzi :)
    Reszta oki :) POZDRAWIAM ALL :D

  • 0

    119. ~Kelly  2006-09-24 11:32:06  host: ei6.internetdsl.tpnet.pl

    Cześć! WIELE OSOB SIE SKARRZY NA TO, ZE NIE DA SIE WYLONCZYC DZWIEKUJE APARATU.Ja mam k300 i prawdopodobnie kupie sobie k508. wiec u mnie w k300 to dzwonisz na jakis bezplatny numer (ja zawsze na 5555) i wlanczacie aparat (tam z boku fona) no i robicie zdjecie i nic nie słychac :) Przynajmniej u mnie. Sprawdzcie to i napiszcie co o tym sadzicie. Buziaki :*

  • 0

    120. ~MIKEY  2006-11-04 21:54:53  host: systemy14.toya.net.pl

    JAK ZROBIIC ZEBYM MÓGŁ WYSLAC ZDJECIE NA EMAIL????? prosze o informacje ;)

  • 0

    121. ~GÓREK  2006-12-16 21:57:00  host: bbn226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    FONIK CALKIEM SPOX TYLKO MALO PAMIECI!!!!A TAK TO POLECAM

  • 0

    122. ~adas  2007-01-05 12:37:20  host: apg42.internetdsl.tpnet.pl

    nn musisz sobie sciagnac ustawienia na plusa bo inaczej MMsow nie odczytasz a ja tam wole k700i jest o wiele lepszy od innych soniaczow:)

  • 0

    123. ~lol  2007-01-08 13:21:22  host: 212.160.172.70

    ten fon ma mp3 :p

  • 0

    124. ~Holyziaro  2007-01-16 21:01:06  host: hr234.internetdsl.tpnet.pl

    Ale kiep ten telefon, SE w przedziale low end to porażka na maxa. Jak można pisać że to jest fajny telefon on jest przecież z tamtej epoki.

  • 0

    125. ~mattimek  2007-01-31 10:57:49  host: 213.25.48.24

    ja mam k508i i wyliczyłem ze mam ponad 9mb pamieci a nie 12 czemu tak jest ??

  • 0

    126. ~kaja  2007-02-06 18:18:46  host: xdsl-6191.elblag.dialog.net.pl

    telefon do bani. dzojstik sie psuje, raz nie dziala wcale a potem bez zarzutu, ladowarka raz laduje a raz nie, zawiesza sie, muli, a bateria... najlepiej miec telefon caly czas w ladowarce, bo nawet nie da sie zadzwonic (tel mam 1,5 roku)

  • 0

    127. ~guti  2007-02-23 15:03:38  host: abgr251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam ten telefon od 1,5 roku. Jestem z niego w 100% zadowolony. Bateria trzyma mi tydzień, dżojstick chodzi bez zadnych zażutów, nie ma mowy o zacinaniu się (przypominam ze uzywam go ponad 1,5 roku). poza tym robi dobre fotki i jak wszystkie SonyEricssony ma dużo bardzo fajnych i przydatnych funkcji(Nie to co Nokia). Jedyną wadą która moze niektórym przeszkadzac jest to ze nie da sie wyłączyć dzwięku robienia zdjęć. SonyEricsson specjalnie to zrobił zeby nie robic po tajniacku komus fotek oraz jak w kazdym SE problem z ładowaniem - ftyk ładowarki do telefonu jest bardzo niestabilny, i uzywając telefonu podczas ladowania czasami przerywa sie ładowanie bo nie łączy. Najlepiej położyc telefon i nie ruszac nim. Ale na to narzekają prawie wszyscy uzytkownicy Sony Ericssonów. A telefon polecam wszystkim jest bardzo fajny. A to że niektórym zacina sie dżoystick to jest to tylko i wyłącznie kwestia poszanowania telefonu!!!

  • 0

    128. ~justysia  2007-02-26 18:04:41  host: eic50.internetdsl.tpnet.pl

    ten tel jest super mam go juz dwa lata ty:)

  • 0

    129. ~Pysiu nia  2007-02-27 19:10:42  host: eic50.internetdsl.tpnet.pl

    Ten fon ma moja kuzynka i jest nawet fajny gdyby nie ten zacinający się dzojstik jest do..... i nie można wogóle poruszać się po tym telefonie!!!!!!!!!1!!!!!

  • 0

    130. ~Mario  2007-03-01 11:50:17  host: 140.162.wmc.com.pl

    W moim k508i pekł mi wyświetlacz czy pasuje od jakiegoś innego telefonu bo do k508i sa zajebiście drogie

  • 0

    131. ~molik  2007-03-07 10:14:19  host: rom69.ramtel.com.pl

    Zdecydowanie odradzam ten telefon. To już drugi produkt tej firmy i druga wtopa. Mamy dwa takie szmelce w firmie i obydwa mają takie same objawy. Bateria po roku trzyma jeden dzień jeśli się nie rozmawia. Inaczej wytrzymuje jedną ok 20-to minutową rozmowe. Blokuje się jojstick. Telefony sie zawieszają. Mógłbym jeszcze zrozumieć, że te dwa to przypadek ale te same przypadłości ma K700. Tej firmie już dziękujemy - my nic SONY nie kupujemy !

  • 0

    132. ~DUPA!!  2007-04-17 20:04:53  host: abjb33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nigdy nie kupie już chyba SE z joysickiem !!! są poprostu do dupy !! Nie wiecie ile kosztuje wymiana lub czyszczenie joy-a ?? Prosze o odpowiedz!!

  • 0

    133. ~Shadow  2007-05-05 18:01:35  host: cfa21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miałem ten tel 8-mies.i raczej złego słowa o nim powiedziec nie moge fakt ze joystick czasami sie przycina ale tak to ogolnie spox ;D

  • 0

    134. ~pati  2007-05-06 21:57:37  host: airspan-12-192-static.13.radom.pilicka.pl

    chce zamienic go na nokie 6230i z mala doplata ..chetni mile widziani

  • 0

    135. ~justik1515  2007-05-14 15:20:32  host: gw1.jutra.pl

    Mam ten telefon od półtora roku... Po okresie pierwszej fascynacji nadszedł czas zgrozy.Teraz dżojstik mi się zacina nie idzie w ogóle się po fonie poruszać..(ostatnio nie mogłam w parku przeczytać smska i już miałam ten telefon do stawu wrzucić...), fiksuje mi z plikami i czasem dzwoni mimo wyłączenia całkowitego telefonu...Po prostu mam już go serdecznie dość, bo mi nerwy psuje...Wymieniam po 20 czerwca na Nokię 7370(cudowna)..A co do ego se to BIG NEGATYW!!! Nie kupować tego badziewia, bo Wam nerwy zeżre!!! ;p

  • 0

    136. ~aras34  2007-05-30 20:09:30  host: eow130.internetdsl.tpnet.pl

    hejka mam pytanie czy motywy z k600i będą odpowiednie na k508i??? prosze o kąkretną odpowiedz

  • 0

    137. ~Kamilo  2007-06-05 07:52:59  host: glc66.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i jest super mały zgrabny i wogle spox i ma mp3

  • 0

    138. ~Ryś  2007-07-07 23:46:28  host: epb146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie ten telefon to szmelc!!! Mam go dwa lata. Dzwonka już prawie nie słychać choć ustawiony był na 5. Mikrofon ledwo, ledwo, gdy ktoś dzwoni to prawie nic nie słychać. Traci zasięg. O joystiku już nie wspomnę, działa tylko jak przesuwam w górę.

  • 0

    139. ~hujue  2007-07-12 15:30:15  host: zmp-226-230.ray.net.pl

    dziadostwo !!! ty guti co do nokii to niepisz takich bzdur

  • 0

    140. ~kozioł  2007-07-17 20:29:12  host: awl70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MOIM ZDANIEM TEN TELEFON OCENIAM NA 4+ MAM GO OD NIEDAWNA NARAZIE NIC SIE RYPIE!!!!

  • 0

    141. ~UNISTA  2007-07-19 17:14:13  host: alq138.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten tel okolo 2 lata ijoistik roz dziala raz nie, bateria szybko poada trudnosci z ladoaniem, raz laczy raz nie. Malo pamieci i wlasnie denerwuje mnie tez w nim dzwiek przy robiwniu fotek i glupawe dzwonki sms dodam jeszcze ze scieraja mi sie klawisz no i troche go jednak czasem muli a pozatym to jest ok maly zgrabny tylko po dluzszym czasie z wadami (niestety)!! pozdro

  • 0

    142. ~aa  2007-07-20 13:49:43  host: 088156076057.rad.vectranet.pl

    jaki to ma aparat

  • 0

    143. ~ania  2007-07-23 14:59:47  host: nat12-konic.metronet.pl

    jest ylz, kupuje nokie

  • 0

    144. ~Soldier  2007-08-13 22:37:11  host: evs152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moj brat ma ten telefon ale juz nie jeden kumpel go miał. moim zdaniem on jest nawet fajny. nie ma moze takich funkcji jak k700 ale na pewno jest ładniejszy i wogule menu ma lepiej wykonane(bo jest nowszy) a jesli chodzi o to ze sie psuje to nie widze tu ruznicy z innymi telefonami bo wszytki telefony sie psuja! ! ! miałem w zyciu juz pare (niby bardzo dobrych) telefonow i tez czasami musialłem naprawiac wiec prosze sie do niego nie zrazac! Ja daje mu 4+ bo sa duzo lepsze juz telefony ale tym samym drozsze polecam go

  • 0

    145. ~mati_:)  2007-08-18 11:54:54  host: abuh128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja chce sobię kupić se k508i!! w Allegro. podoba mi sie bardzo ten telefon ponieważ dużo ma rzeczy!! i można się nim nieźle pobawic!!!!! napewno są lepsze telefony ale taki k508i chce mieć!! :) Pozdrawiam :)

  • 0

    146. ~er  2007-08-22 17:28:34  host: ady178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ...a ja mam pytanie: JAK ZDJĄĆ TĄ TYLNIĄ KLAPKĘ? z góry dziękuje za odp. ;]

  • 0

    147. ~Sprzedak k508i za 150zl  2007-08-24 12:17:40  host: cps21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam na sprzedaż k508i za 150zl miesiac temu wymienilem prawie wszystko dzoistik i takie rozne zeczy

  • 0

    148. ~ala  2007-08-28 09:36:38  host: mnich.koba.pl

    Mam ten telefon od ponad 2lat i widocznie trafiłam na wyjątek, bo nigdy nie miałam problemów z dżojstikiem, a bateria, chociaż dużo rozmawiam, trzyma mi spokojnie 5-6dni.Reszta też działa bez zarzutu. Dla mnie jest warty 10/10 punktów. Polecam!!!

  • 0

    149. ~paulisia  2007-09-01 14:49:51  host: dtc68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do mati_:)jak tym telefonem 'mozna sie niezle pobawic' to ty chyba naprawde dobrych zabawek nie widziałes :/

  • 0

    150. ~mm  2007-09-02 13:36:40  host: ip-83-2-88-118.static.xcore.pl

    ten telefon jest super mam go juz 1,5roku.tylko szkoda ze ten porębany dżojstik się zacina

  • 0

    151. ~Bodzio  2007-09-28 22:47:21  host: acjz215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam już ten telefonik pół 1.5 roku i mi sie bateria zrypała ale tak ogólnie jest spoko:)

  • 0

    152. ~LadyBird  2007-10-14 23:04:45  host: bmk145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ja mam pytanko w jaki sposób zdjąć simlocka z tego telefonika? Może ktoś mi pomóc?

  • 0

    153. ~  2007-11-11 11:18:12  host: aavz71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    aparat VGA czyli 0.31

  • 0

    154. ~Dawio_66  2007-11-12 18:34:38  host: fcb122.internetdsl.tpnet.pl

    Właśnie dostałem ten telefon i jestem bardzo ucieszony z jego bajer.... Może nie jest najnowszy ale za taką śmieszną cene to TELEFON MASAKRA.

  • 0

    155. ~smaki  2007-11-12 18:50:09  host: mtan32.alfanet24.pl

    siemka mam K508i juz 2 lata i nic wszystko ok bompa ten telefonik jest zajebisty;p;p polecam pozdroo

  • 0

    156. ~  2007-11-13 16:33:55  host: nbierun.iplan.pl

    ogólnie telefon spoko choć są lepsze tylko ten dżojstik nie działa, i dlatego mam go dość... Nie wiecie ile kosztuje wymiana dżojstika??

  • 0

    157. ~Jaruś  2007-11-17 14:24:24  host: dzg210.internetdsl.tpnet.pl

    Pierwszy fon jakiego mialem:P jest spoko dla niewymagających ludzi jednak wielu ludzi pisze ze jak ma mp3 to powinien miec wiecej pamieci (moze jeszcze slot kart pamieci?) to dosc stary telefon zresztą wiadomo jak jest, technika cały czas prze na przód więc coś co bylo super kilka lat temu może być do d*** dzisiaj :P POZDRO

  • 0

    158. ~ja16  2007-11-23 22:40:40  host: staticline23665.toya.net.pl

    Maly i ladny telefon.Używałam go przez pewien czas i musze przyznac ze jest spoko.Ma fajne funkcje(aparat,mp3,java,itd)i nie jest jakims tam przereklamowanym telefonem.Polecam go.Pozdro

  • 0

    159. ~Beatels  2007-12-02 13:51:51  host: abhb48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bylem szczesliwym posiadaczem tego telefonu przez poltora roku i tak: PO 1 - tel ma wypas aparat, Po 2 - przy mp3 powinien miec karte pamieci i bluetootha, Po 3 - dla malo wymagajacych POLECAM

  • 0

    160. ~D&G  2007-12-12 15:57:11  host: acnr62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wymiana dżoja kosztuje ok 30zł

  • 0

    161. ~Szczur  2007-12-14 20:40:03  host: awe194.internetdsl.tpnet.pl

    mam zamiar kupić k508i wy wszyscy prawie mówicie ze sie dzojstik zacina nie naciskajcie mocno tylko lekko jak naciskasz mocno to sie psuje mi sie bardzo podoba aparat 4x zum 1.3 pamięć 12 mb czego wincej trzeba ale nie kupujcie siemensa c60 i innych to sa dopiero złomy pordro all!!:D

  • 0

    162. ~Lola  2007-12-31 09:55:23  host: 195.205.199.10

    Mam telefon prawie półtoraj roku. Jednak zadowolona z niego zabardzo nie jestem. Dlaczego? Ok, ani razu sienie zepsul ale ciezko pizse sie SMS'y, I TEN YOYSTICK ;/ , Jakosc zdjec - tragiczna , jakby jaksi snieg byl na tych zdjeciach ;/ , kamera jeszcze gorzej, lekko cos sie poruszy - cale zdjecie rozmazane. Fotografowalam morze a wyszla niebieska plama ;/ Eh mialam duzo telefonów ale ten to porażka Sony Ericssona. Myślałam, że jest lepszy. Wymieniam go na Motorole V3.

  • 0

    163. ~Lola  2007-12-31 09:58:16  host: 195.205.199.10

    no i bym zaponiala; YOYSTICK NIE DZIAŁA ... No u mnie tylko w góre ale to utudnia życie =.=

  • 0

    164. ~123  2008-01-04 19:58:13  host: bal224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to jest shit a nie telefon

  • 0

    165. ~ Monaa  2008-03-08 16:10:37  host: 87-205-177-174.adsl.inetia.pl

    mam tego tela 1 dzień. narazie wydaje się bardzo fajny. aparat wcale nie jest zły i zdjęcia wychodzą dobree. jedyne co może denerwować to pamięć , bo mp3 w telefonie a do tego 12MB to śmiech. ale ogólnie to telefon bardzo fajny . oceniam pozytywnie ; ))

  • 0

    166. ~dadassda  2008-03-18 14:44:14  host: core.faith.pl

    wejdz na strone plus.pl i tam sobie skonfiguruj

  • 0

    167. ~cmns  2008-05-24 00:13:25  host: aub221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    NIE polecam... mam go ponad 2 lata i ciężko byłoby znaleźć coś do czego nie da sie przyczepić... -ładowarka raz łączy a raz nie -joystick nie działa -sam odblokowuje klawiature i wydzwania do ludzi -nie chce wysyłać smsów, pojawia sie okienko "nie udało się wysłać" -"gubi" kartę sim jednym słowem - masakra.

  • 0

    168. ~okk  2008-06-16 16:49:43  host: ecb200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tja u mnie sie zacina yoystick ale phone ogolnie fajny ale jak wylaczyc glos jak sie aparatem zrobi zdjecie

  • 0

    169. ~MOna  2008-06-23 23:05:37  host: 77-254-140-148.adsl.inetia.pl

    hej mam problem. robiłam tym telefonem zdjęcia. chcę je sobie teraz wrzucić na kompa. mam kabel USB "blue star" , ale kiedy podłaczam telefon nic się nie dzieję , nic mi się nie pojawia .. może wiecie jak to zrobić.?

  • 0

    170. ~yacoob  2008-07-28 20:10:28  host: 88-199-154-33.tktelekom.pl

    Fon git:D:D jak jojstick sie zacina otwieram i czyszcze:D baterie musialem wymienic;// ale jest git mam go juz 4 rok i nie jest zle ale zmieniam na d750i bo need bluethooth and karta pamieci bo 3 piosenki w kolko juz mi sie znudzily i to przesylanie przez irde tez ale tak niezawodny nie do zniszczenia rzeklbym podziwiam go;];]

  • 0

    171. ~171  2008-11-10 10:10:07  host: 83.1.16.25

    telefon mam od roku i jest cool tylko malo pamieci ale tak to spoko

  • 0

    172. ~DJ94  2008-11-15 18:26:16  host: ibx123.internetdsl.tpnet.pl

    mam go 3 lata tylko pierdolony dżojstik się zacina

  • 0

    173. ~Kapitan Snuja  2008-12-31 16:39:58  host: ber70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten tel jest spoko mam goo juz 3 lata i w ogule ma duzo fajnych funkcji jak kazdy se nastepny moj tel to bedzie w880 ciekawe czy bedzie ruwnie fajny

  • 0

    174. ~ktos  2009-04-21 19:19:24  host: 214.80-202-126.nextgentel.com

    Co wy z tym dzojstikiem ?:P jasne mozna zaplacic 50 zlotych za naprawe, a latwiej kupic preparat w sprayu do elektroniki, otworzyc komorke i psiknac na luty joystika. taka rzecz a cieszy.

  • 0

    175. ~Bekus  2009-08-14 20:46:52  host: aio72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam Ten Tel Ale Z Peknietym Syswietlaczem, Niewiecie Gdzie Morzna Kupic Wyswietltacz Tanio??

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-83-210.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet