Sony-Ericsson K500i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson K500i Opinie o Sony-Ericsson K500i

Sony-Ericsson K500i

w sumie: 194
  • 0

    1. ~wasil  2004-12-10 14:59:00  host: tofik.ztpnet.pl

    kiedy ten telefonik bedzie w sprzedazy w polsce ??

  • 0

    2. ~egoludek  2005-01-19 16:25:00  host: hq162.internetdsl.tpnet.pl

    wasil: chyba nigdy bo już jest jego następca...

  • 0

    3. ~ir4s  2005-01-20 22:57:00  host: axm126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w plusie jest w cennikach,ale nie wiem jak z jego dostepnoscia :/

  • 0

    4. ~Kraul  2005-02-04 07:20:00  host: host50-99.crowley.pl

    kto redagowal ten opis telefonu? wiecej jest "brak danych" niz konkretow, czy producent uznal ze te funkcje sa tajne ?

  • 0

    5. ~sl4yer  2005-02-10 14:48:00  host: aaq52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie sa tajne tylko tym co to wypelniali niechce sie tego sprawdzic szukajac w innych serwisach niz strona produceta (ale na stronie producenta pisze ze ten tel ma mp3 i juz nie wiem co tu jest grane :| )

  • 0

    6. ~Kraul  2005-02-11 03:27:00  host: host50-99.crowley.pl

    lenistwo nic wiecej, wszystko mozna znalezc na polskiej stronie producenta! http:// skocz.pl/nch

  • 0

    7. ~greg  2005-02-13 21:25:00  host: host-81-190-141-17.olsztyn.mm.pl

    mam telefon od tygodnia, ten opis zgadza się, jest mp3 i jeszcze kilka innych. Ostatnio miałem simensa - k500i jest o wiele łatwiejszy i prostrzy w obsłudze, nie znaczy to że jest ubogi. Myslę że parę rozwiązań tego aparatu bije Nokie choć zawsze uważałem że Nokia ma logiczne i intuicyjne sterowanie. Bateria - jak to przy takim wyświetlaczu - trochę za mała.

  • 0

    8. ~BKX  2005-02-16 10:09:00  host: bvv197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No troszke dziwne, jak moze miec mp3, skoro karta pamieci (wbudowana wedlug tych danych)ma tylko 12mb... Albo macie bledne dane, albo SE robi z siebie...

  • 0

    9. ~Krzyziu  2005-02-21 16:28:00  host: cff196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma odtwarzacz mp3, ale jest to glownie do tego, zeby byly dzwonki mp3.

  • 0

    10. ~Skiz  2005-02-23 16:23:00  host: 213.155.167.42

    Jeśli macie podawać takie błędne informacje w tabelkach to darujcie sobie lepiej ten dział... Po pierwsze telefon ma baterię 700mAh i nie litowo jonową tylko polimerową, a waży 88 gram

  • 0

    11. ~WitekT  2005-02-23 16:30:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    Skiz: nie rozumiem po co ten sarkazm... Na żadnej polskiej stronie nie ma być wg Ciebie katalogu? Przecież nie sposób przy takiej ilości sprzetu uniknąć błedów! Często telefony do bazy wprowadzamy jeszcze przed ich oficjalnym wprowadzeniem na rynek na podstawie materiałów prasowych producenta. Wersja finalna czasem się różni, stąd rozbieżności. Nikt nie jest idealny, a na pewno my nie uzurpujemy sobie tego prawa. Jeżeli chcesz porozmawiać na ten temat, to zapraszam na forum. W każdym bądź razie dzięki za uwagi, poprawiłem dane.

  • 0

    12. ~Hellfire666  2005-02-24 12:26:00  host: 212.160.140.194

    Skizm, właśnie, nie denerwuj innych ludzi. A ja mam tego fona i jestem bardzo z niego zadowolony. A serwis ten jest bardzo dobry i piatka dla ludzi, któży go tworza. Pozdrawiam

  • 0

    13. ~bla bla bla  2005-02-26 15:18:00  host: 83.68.66.19.kutno66.tnp.pl

    zarabisty telefon. najlepsza oferta w mixPlusie juz od 269 zeta :D.

  • 0

    14. ~hindi  2005-02-27 16:05:00  host: prosie9.aster.pl

    Chcę kupić ten telefonik, ale napiszcie ile faktycznie trzymaja baterie :)

  • 0

    15. ~Nitty  2005-02-28 20:41:00  host: apx85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten fonik od trzech tygodni i jest naprawde fajny. Wczesniej mialem Nokie 6610 i nie ma porownania z SE. Fajne sa te gry 3D. A bateria niestety jest gorsza niz w Nokii i trzyma ok 4 dni.

  • 0

    16. ~v-maniak  2005-03-01 11:07:00  host: host-81-15-136-20.kalisz.mm.pl

    szkoda że niema złącz kart pamięci 12mb to troche mało na mp3to są 2 utwory

  • 0

    17. ~Risto  2005-03-15 13:48:00  host: wd82.internetdsl.tpnet.pl

    Mam okazje kupic SE K500i oraz Nokie 6610i podobnie cenowo, moze ktos mi doradzic ktora wybrac i dlaczego?

  • 0

    18. ~:)  2005-03-16 19:32:00  host: 83.68.66.110.kutno66.tnp.pl

    zdecydowanie SE

  • 0

    19. ~frano  2005-03-23 18:45:00  host: ajq183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    :)od jutra bede szczesliwym posiadaczem tego cacka

  • 0

    20. ~Ziomek  2005-03-29 18:38:00  host: dqd49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie wiem czy go kupić. Mam SE T610 i nie wiem czy go sprzedać. Czy ktoś mi poradzi???

  • 0

    21. ~aaa  2005-04-01 21:18:00  host: 80.51.205.214

    ej mam pytanie lepszy jest se 500i czy siemens m 65? dajcie znac
    pozdro

  • 0

    22. ~chian  2005-04-04 21:09:00  host: w3cache.daminet.pl

    mam tego fona. fajowy jest ten k500i. ma mp3, mp4 bateria dlugo trzyma zdjecia tez robi dobre ma kamerke 12 mb pamieci irda (nie ma Bluetooth :( ale to szczegół :P) jedyna wada tego fona to nagrywanie filmow. co prawda nagrywa filmy puki nie skonczy sie pamiec a nie tak jak w innych kilka filmow po poł minuty :[ filmy nie odzwierciedlaja jakosci obrazu wgranego filmiku :P ale tak to telefon fajowy polecam go :D:D:D:D:D:D:D:D:D

  • 0

    23. ~ToMCzaK  2005-04-05 22:39:00  host: base7.g-net.pl

    on na 100% nie ma blutocza????

  • 0

    24. ~=)  2005-04-11 15:49:00  host: 83.68.66.81.kutno66.tnp.pl

    mam zamiar go kupic z mixie i chyba to zrobie!! :)

  • 0

    25. ~=D  2005-04-13 22:24:00  host: 83.68.66.28.kutno66.tnp.pl

    zarabisty telefon kupujcie go bez wachania :)

  • 0

    26. ~:D  2005-04-17 12:45:00  host: 100-13.echostar.pl

    ta koma jest zajebista mam ja od paru dni i jestem z niej bardzo zadowolony ;d

  • 0

    27. ~adamss1  2005-04-18 17:11:00  host: dial-3983.zgora.dialog.net.pl

    ludzie pomużcie!!
    Nie wiem jaki telefon wybrac??
    Decyduje miedzy nokia 3650 a tym wlasnie SE k500

  • 0

    28. ~kris  2005-04-19 21:13:00  host: aie186.internetdsl.tpnet.pl

    ten K500i jest rewelacyjny... sprawdziłem i naprawdę warto.. jest przecież odtwarzacz wideo i kilka innych bajerów... mogę śmiało polecić

  • 0

    29. ~doman  2005-04-23 21:36:00  host: eul80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ziomek sprzedaj se t610 i kupujk500i . ja jestem posiadaczem t610 a moja siorka ma k500i i jest on nie do porownania

  • 0

    30. ~help  2005-04-25 14:50:00  host: eoj5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    help me który wybrać???????????????????????????
    k500i czy cx65 pomóżcie!!!!!!

  • 0

    31. ~Justyna  2005-04-29 22:22:00  host: za210.internetdsl.tpnet.pl

    super telefonik ciesze sie, że go mam! super zdjęcia, super mp3 i wogóle cały zajebisty!!!

  • 0

    32. ~Adam  2005-05-05 12:26:00  host: fr2.victoria.pulsar.net.pl

    On ma na serio tylko 14 mm grubosci??Bo cos nie wyglada:-)

  • 0

    33. ~Papaj  2005-05-05 16:52:00  host: h110.zw.pl

    Coz ja prawdopodobnie jutro popoludniu ide sobie do saloniku PLUS GSM i biore ten telefon za 169 zł w ofercie MIX PLUS II

  • 0

    34. ~miki  2005-05-07 12:54:00  host: ga26.internetdsl.tpnet.pl

    zajebisty fonik

  • 0

    35. ~Henio  2005-05-08 10:51:00  host: gw-10.lublin.enterpol.pl

    ile max zmiesci sie w nim zdjec 640x480 ?

  • 0

    36. ~:)  2005-05-09 19:34:00  host: 83.68.66.136.kutno66.tnp.pl

    posiadam to cudo jest zarabiste!! :)

  • 0

    37. ~magda  2005-05-12 16:01:00  host: 250.246.jawnet.pl

    Ja se dzisiaj kupilam ta komóre i jest spoxxxxxxxxxx

  • 0

    38. ~matiz001  2005-05-14 18:12:00  host: 195.116.189.2

    Hejka wszystkim. Mam K500i i jestem bardzo ale to bardzo happy. Ma dużol funkcji kamerkę itp. Jest super! Polecam każdemu. Pozdr

  • 0

    39. ~Syku  2005-05-15 10:09:00  host: afr38.internetdsl.tpnet.pl

    Wczoraj właśnie kupiłem k500i w MixPlus!! telefon jest świetny!!PoLeCaM :-)

  • 0

    40. ~  2005-05-25 15:34:00  host: 99.b.jawnet.pl

    ludzie kupujciego ile sie da i ile kto moze to jest lepszy fonik niz nokia

  • 0

    41. ~PRZEMO  2005-05-29 17:05:00  host: wall.rato.pl

    mam go od 5 miesięcy i jest super!! tylko ma zamałe klawisze, ale reszta jest ok

  • 0

    42. ~www  2005-06-01 18:47:00  host: 217.113.224.170

    SORY !! ale jak wejsc w system glosnomowiacy ??? cz nie ma ?? sony k 500

  • 0

    43. ~awa  2005-06-01 20:06:00  host: pc145-80.interbit.com.pl

    ej ziomek! t610 to nic w porowniaiu do tego pieknego se...tzn k700i ładniejszy z wygladu ja uwazam ze ten jest wystarczajacy[mam go od 4 godzinek :)]

  • 0

    44. ~sexykret  2005-06-03 17:08:00  host: aus234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dla mnie ten phone jest w porzo.chyba go sobie kupie

  • 0

    45. ~Pietwas  2005-06-06 15:08:00  host: 213-238-77-38.adsl.inetia.pl

    ten telefon jest bardzo dobry mam go prawie od miesiaca jest mp3 jest nagrywanie video szkoda tylko ze nie ma bluetootha 12mb to troche malo ale mp3 mozna pociac na kawalki po 30 sekund i wtedy wam ich kilka wejdzie :) bede sluzyly za dzwonek telefon trzyma do 5 dni i wogole jak za ta cene (1zl w plusie) jest bardzo dobry

  • 0

    46. ~adi  2005-06-06 16:28:00  host: wireless.remedium.bochnia.pl

    Napiszcie mi czy ten telefon ma camere. dzieki

  • 0

    47. ~china  2005-06-07 14:06:00  host: nat1.daminet.pl

    ma kamere :D

  • 0

    48. ~aaaa  2005-06-07 15:48:00  host: adj26.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefonik jest zajebisty, mam go już od miesiąca i jestem zadowolony, troche kiepska bateia ale spoko jest, mogli by w zestawie dawać kabel do kompa

  • 0

    49. ~:))))))))  2005-06-08 22:56:00  host: xdsl-1348.lubin.dialog.net.pl

    Witam mam go kila dni i jest rewelacyjny. Komunikacja z kompem tu juz chyba nic sie nie da poprawic- idealna. wyswietlacz tez jest oki. Fotki super ale tylko wtedy gdy nie robimy ich w nocy bo nic nie widac. Ale telefon jest naprawde godny polecenia

  • 0

    50. ~hucz  2005-06-09 20:05:00  host: chello084010050193.chello.pl

    tak, ale mp3 nalezy zamienic na format mp4 a wtedy wcchodzi utworow o wiele wiecej. a mp3 to sa poto zeby z nich dzwonki robic, a jezeli zamienimy na mp4 to mozna sluchac normalnie

  • 0

    51. ~mlodysandomierzgumis  2005-06-10 17:44:00  host: gi226.internetdsl.tpnet.pl

    JA TEZ OD JUTRA JUZ BED SZCZESLIWYM POSAIDACZEM TEJ BRYKI!!!!!!!!!:):)

  • 0

    52. ~boss  2005-06-11 13:33:00  host: lange.skorpio.net.pl

    ludzie powiedzcie mi ile mozna nagrywac filmiki??

  • 0

    53. ~666  2005-06-12 12:56:00  host: lange.skorpio.net.pl

    teraz w mix plusie fonik jest od 169 zeta:D powiedzcie mi ile minut mozna nagrywac filmiki w SE k500i??

  • 0

    54. ~komar  2005-06-15 15:26:00  host: att247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jaki jest tutaj zoom 4x czy 2x? Bo mam telefon i jak robie zbliżenie to mam 2x

  • 0

    55. ~VIP  2005-06-15 21:13:00  host: lange.skorpio.net.pl

    nie sa to potwierdzone informacje ale gdzies przeczytalem ze ten telefon ma nagrywanie filmikow do 20 min. Jezeli sie myle to wybaczcie mi i poprawcie mnie :) Pozdrawiam VIP

  • 0

    56. ~  2005-06-16 13:15:00  host: 62.172.127.2

    Mam ten telefon od 3 miesiecy i jestem z niego zadowlony. 12 mega pamieci to troche malo jak na odtwarzacz mp3 i sluzy glownie do dzwonkow, poza tym bateria wytrzymuje dosyc dlugo. telefon jest cool.

  • 0

    57. ~vasa  2005-06-19 22:22:00  host: dop227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ty mi lepiej powiedz gdzie go dostałeś i wjakiej sieci?? bo mi zalezy na IDEI i niedrogim fonku.

  • 0

    58. ~vasa  2005-06-19 22:25:00  host: dop227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a może być bez simloka dostepny?? to znacyz czy go można dostać besz simlocka,bo patrze ale w IDEI go nie ma :/
    a ogromnie mi zalezy na idei.
    A mówiliście coś o następcy.. kto jest tym nastepcą??

  • 0

    59. ~VIP  2005-06-20 23:59:00  host: lange.skorpio.net.pl

    Vasa w Idei nie ma k500i ten fon jest w Plusie calkiem niedrogo 169 zł... chyba sam se go kupie hehehe

  • 0

    60. ~ostoy92  2005-06-21 14:27:00  host: ciw197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest extra !!! mam od 6 dni i bardzo mi się podoba !!! Wyświtlacz extra i fotki też robi niezłe !!! A girki 3D są zarąbiste !!! Wszystkim polecam zakup tego telefonu naopewno się nie zawiedziecie !!! Wadą jest mała pamieć (12 mb)i trochę słaba wytrzymałośc baterii, a tak to wszystko mi się podoba...

  • 0

    61. ~***  2005-06-21 22:16:00  host: 83.68.66.65.kutno66.tnp.pl

    telefon extra, bateria trzyma bardzo dlugo i w ogole niezly tel.

  • 0

    62. ~  2005-06-22 17:08:00  host: aiv74.internetdsl.tpnet.pl

    myslalem ze to duzo gorszy i drozszy telefon niz jest - jak bedzie po wakacjach po okolo 400 zeta to sobie kupie

  • 0

    63. ~  2005-06-25 16:05:00  host: pd204.mielec.sdi.tpnet.pl

    ziomek.t 610 często się zawiesza lepszym modelem jest t630.

  • 0

    64. ~Groszekmx  2005-06-27 13:33:00  host: 80.48.166.66

    Telefonik spoko w necie można znaleźć do niego oprogramowanie filmiki kręci bez ograniczeń czasowych tylt ile pamięci tyle można kręcić pozatym to co w telefonach lubie to irda.

  • 0

    65. ~BKX18  2005-07-03 12:22:00  host: aof24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mialem ten telefon przez 4 miesiace... I zaczne moze od plusow: swietne animacje na pulpicie, motywy, dzwonki mp3 - bardzo glosne, super latwa obsluga, mozna zaryzykowac stwierdzenie za tak latwa jak w Nokii... Ale sa tez minusy... i to duze... obudowa jest wykonana z tak kiepskiego materialu, ze po jednym upadku z kieszeni na twarde podloze, moj telefon wygladal jak po "wojnie" (Nokia spadla mi z 1 pietra na beton i nawet nie miala rysy), bateria to koszmar 4 dni to jak telefon lezy w kieszeni i ma wylaczone dzwieki, noramlnie to 2 - 2,5 dnia... kamera kiepska, zdjecia jeszcze gorsze, co prawda nie sa zle, ale Nokia 6230 robi lepsze, a ma slabszy aparat i mniejszy wyswietlacz. I chyba najwazniesze... joystick i guziki sie szybko brudza, do tego stopnia, ze trzeba rozebrac telefon i go wyczyscic,bo przestaja dzialac, a to wcale nie jest takie proste... Aha telefon sprzedalem, glowna przyczyna byla jednak bateria. Pozdrawiam

  • 0

    66. ~CineK  2005-07-05 10:50:00  host: v20-s1.itpp.pl

    Doradźcie mi ludzie czy kupić ten telefon!!! Mi wydaje się że jest on zajebisty... No ma mało tej pamięci ale ja z tego telefonu nie nęde robił odtwarzacza MP3!!! Do tego przecież telefon nie jest!!! Lipa jest z tym że nie można zmieniać obudowy, ale można przecież o niego dbać to sie nie zniszczy!!! :P Zawsze pragnąłem mieć SE no i trafiła się okazja to pewnie ją wykorzystam!!! Powiedzcie co lepsze czy ten SE czy Siemens CX 65 czy też Nokia 6610i. Pomóżce!!! Pozdrawiam!!! Ziomek z WołominA ---> StRzAłEcZkA

  • 0

    67. ~VIP  2005-07-15 10:01:00  host: 212.106.155.26

    do CineK: kupuj lepiej SE :) ten fon jest o wiele lepszy od 6610i i cx65 pozdro :D

  • 0

    68. ~Mega  2005-07-19 21:24:00  host: bja206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie wiem czy go kupić, zastanawiam się pomiędzy nią a Sony Ericsonem k300i.Pleaseeeeee doradzcie mi.

  • 0

    69. ~ooooooooooooooooooooooooooooooo  2005-07-19 21:53:00  host: 82.160.71.17

    to jest cacuszko a nie cudenko cud natury ma super bajery i nie drogi ale dwa minusy mala pamienc tylko 12 mg i brak bloototha czy jakos tam to sie pisze ale całkiem całkiem ???

  • 0

    70. ~8989  2005-07-19 21:55:00  host: 82.160.71.17

    uuuuuuuuu

  • 0

    71. ~VIP  2005-07-21 12:17:00  host: 212.106.155.26

    Mega: kup k500i lepiej na tym wyjdziesz :) no i jak dla mnie to k500 jest ladniejszy od k300

  • 0

    72. ~aaaa  2005-07-22 22:15:00  host: aqk106.internetdsl.tpnet.pl

    napiszcie gdzie i za ile można go dostac

  • 0

    73. ~mikinowacki  2005-07-28 09:15:00  host: bex210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No pewnie k500i jest o wiele lepszy

  • 0

    74. ~VIP  2005-07-28 10:51:00  host: lange.skorpio.net.pl

    aaaa: k500i jest w mix plusie przy 36 doladowaniach kosztuje 169 zl, przy 30 doladowaniach kosztuje 219 zl a przy 24 doladowaniach zabulisz za niego 299 zl pozdro :)

  • 0

    75. ~Kaput  2005-07-30 19:39:00  host: host-195-82-180-194.nowiny.net

    Ziomek weś se kup tego eriksona.

  • 0

    76. ~kryszox  2005-07-30 22:31:00  host: pa144.pustkow.sdi.tpnet.pl

    12 mb ma, ale mozna przecierz zmienic mp3 na mp4 co nie ? i w ten oto sposob zyskujemy okolo 800 kb z 4 mb :] przy nieslyszalnej utracie jakosci utworu.

  • 0

    77. ~Dawid  2005-08-13 11:21:57  host: abj38.internetdsl.tpnet.pl

    Ludzie, jak można porównywać t610 do k500i? Przecież t610 to już stary model, który zadebiutował ponad 2 lata temu, ale wciąż jest ok, mam go już 2 lata i nie narzekam. A po co w telefonie nie wiadomo jakiej dobrej jakości kamera? To służy tylko po to, by mieć zawsze przy sobie zdjęcia ważnych dla siebie osób, ewentualnie uwiecznić jakieś ważne wydażenia. Co prawda t610 ma troche mało pamięci (2mega), ale wybierając jego następcę skieruje się w stronę k700i, chociaż k500i też nie jest zły :)

  • 0

    78. ~Fubu  2005-08-31 11:52:44  host: host-81-190-155-202.olsztyn.mm.pl

    zastanawiam czy go kupić za 450 zł opłaca się?? a i czy są zdjęcia dobrej jakości i video?? czy takie se

  • 0

    79. ~Fubu  2005-09-01 13:55:01  host: host-81-190-155-202.olsztyn.mm.pl

    a i który lepszy K500i czy K300i bo K700i to przebija te 2 a[aratu ale za to cena

  • 0

    80. ~Miko  2005-09-05 13:58:50  host: deb248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma bluetooth'a i lampe blyskowa???

  • 0

    81. ~Skleja  2005-09-13 11:23:49  host: atj88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siema! Chę kupić ten telefon. Chciałabym wiedzieć ile trzyma bateria. Proszę o pomoc!!

  • 0

    82. ~Przemas  2005-09-14 17:01:22  host: chello084010060195.chello.pl

    ten telefon daje rade i to całkiem nieźle tylko szkoda ze tylko 12 mb pamieci bo na mp3 to zdecydowanie mało

  • 0

    83. ~sandra  2005-09-30 19:32:55  host: nat10.man.torun.pl

    mam okazje kupic SE k500i i SE k 700i co robic pomózcie

  • 0

    84. ~  2005-10-02 16:06:28  host: host-81-190-155-202.olsztyn.mm.pl

    SE K700i wybierz zdecydowanie

  • 0

    85. ~piotr  2005-10-06 14:44:54  host: ade160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siema od dzisiaj mam to cacko macie tu troszke bledow po pierwsze ma on odtwarzacz wideo!!

  • 0

    86.  2005-10-06 14:56:37

    piotr: a gdzie u nas w katalogu widzisz pozycję "odtwarzacz wideo"? :) Wideokonferencja to nie to samo...

  • 0

    87. ~anmlu  2005-10-12 13:51:21  host: w3cache.dialog.net.pl

    sorki sonny Ericson K500I mi sie zawiesił nie moge go nawet wyłaczyc co mam zrobic POMOZCIE

  • 0

    88. ~cHiNa  2005-10-13 20:07:23  host: ev26.internetdsl.tpnet.pl

    wyjmij baterie zeby go wylaczyc :p a pozniej to wgraj nowego softa;p

  • 0

    89. ~Dawid  2005-10-15 23:29:49  host: ayh99.internetdsl.tpnet.pl

    Czy można odtważać mp3 w trybie głośnomówiącym

  • 0

    90. ~frocia  2005-10-22 11:32:29  host: aot237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pam pytanko: czy w wszym se k500i tez bateria sie sama doładowywuje?? odpowiedzcie plissss

  • 0

    91. ~Don  2005-11-01 12:50:51  host: 213-238-98-25.adsl.inetia.pl

    Doradzcie mi czy mam kupic k500 czy k300!

  • 0

    92. ~magala  2005-11-01 22:29:49  host: 250.246.jawnet.pl

    kup500i on jest 100 razy leposzy ja go mam k 300 jest do dupy mialam se go kuic ale sie nim bawilam i jest dziadoski

  • 0

    93. ~madzik  2005-11-01 22:34:22  host: 250.246.jawnet.pl

    na tym fonie mozna filmy i na dyktafonie nagrywac sie tyle ile sie chce

  • 0

    94. ~don  2005-11-04 14:58:03  host: 213-238-98-10.adsl.inetia.pl

    a może lepiej z1010 czy k500i?? co lepiej wziac??

  • 0

    95. ~Ukash  2005-11-10 23:04:23  host: 80.51.252.46

    powiedzćie mi tylko który jest lepszy k500i czy k508i??? bo ja już zgłupiałem i nie wiem który mam sobie kupić

  • 0

    96. ~mała  2005-11-11 19:34:53  host: blp159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest spox a tak wogóle to ile kosztuje w mixplusie?????? prosze napiszcie mi...... czekam:P

  • 0

    97. ~opel  2005-11-25 16:12:20  host: 80.50.254.50

    do dupy z tym telefonem NOKIA jest najlepsza

  • 0

    98. ~gutek  2005-12-20 19:42:46  host: airnet.kaskada.info.pl

    kup naprawde warto lepsze zdjecia i wiecej pamieci sam mialem t610 polecam k500i

  • 0

    99. ~patryk-szyn  2006-01-22 17:26:18  host: uz10.internetdsl.tpnet.pl

    telefon jest zaj....... POLECAM

  • 0

    100.  2006-01-25 09:42:36

    Ten tel. Jes po prostu zajebisty - bede go mial juz jutro ale juz mialem taki w rece. lekkim minusem jest to ze nie mozna rozbudowac kartami pamieci:( ale telefon SE K500i Bije 6610i na glowe. NAPRAWDE POLECAM:):):)

  • 0

    101. ~GreG  2006-01-26 01:00:42  host: vy102.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten fonik jest oki na maxa a minusy to mało pamięci bo tylko 12mb i dżoistik pada mam też kumpli z tymi fonami i też to samo kiepski jest ten dzoistik Pozdrawiam polecam Sony Ericona K700 lub 750 :)

  • 0

    102. ~AS  2006-02-08 13:05:18  host: proxy-I-B.bsk.vectranet.pl

    Czy Sony-Ericsson K300i
    jest lepszy od k500i

  • 0

    103. ~Kopytko  2006-02-13 12:24:54  host: user-87-248-66-136.promax.media.pl

    Mam ten telefonik juz od prawie roku. Nigdy mnie nie zawiodl. Dobrze trzyam sie go w dloni i ma bardzo przejzyste menu. Zdjecia robi calkiem dobre!! CO do filmoow tez nie mozna na co narzekac, ale krecac film trzeba wolno operowac kemra, ale jest tak w kazdym telefonie wyposazonym w wideo. Baterai przy normalnym uzytkowaniu wytrzymuje tak z 5-6 dni. Wracajac do zdjec to zdjec duzych i najwyzszej jakosci smiesci sie ok. 210, srednich 650 a malych (przydatne tylko do mms) chyba w nieskonczonosc bo przy wybranym tym ustawieniu nie pokazuje ogranicznika. Filmow najdluzej przy duzym rozmiarze okolo 50 minut bez przerwy moze krecic. MOzna ustawiac do foto i wiedo liczne efekty. Telefon Suuuuuuuuper bardzo polecam osobom srednio i powyzej srednio wymagajacym i w ogole wsystkim!!!!

  • 0

    104. ~Kopytko  2006-02-13 12:27:18  host: user-87-248-66-136.promax.media.pl

    do : AS S- K300i pod wzgledem technichnym wlsciwie nie rozni sie w niczym od K500i tyle tylko ze ma mniejszy wyswietlacz i jest ogolnie troche mniejszy wiec jak masz wybor pomiedzy nimi to sugeruj sie tym, ktory CI sie bardziej podoba

  • 0

    105. ~szocik89  2006-02-15 18:46:08  host: bkv120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak macie mp3 to przy pomocy CDEX zminiejszcie jakość mp3-ujek, wtedy przy jakości odtwarzania przez wiekszość telefonów nie ma aż tak wielkiej różnicy a mp3 mogą zajmować ok. 1mb/szt.

  • 0

    106. ~szocik89  2006-02-22 18:55:30  host: bna67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tego koma od 4ni:D i powiem ze jest zajefajny, mój brat ma t610 i stwierdzam ze ten jest lepszy pod kazdym wzgledem prócz bluetootha (którego k500i nieposiada :( )
    jesli chodzi o aparat foto - to jest wyj...any w kosmos! Przy kazdym rozmiarze jest napisane ile wejdzie takich fotek, tak wiec umnie przy wolnej pamieci 5,5mb jest (ilosc fotek zapisujew nawiasie):
    małe - 160x120 (919) - zoom x4
    srednie - 320x240 (307) - zoom x2
    duze - 640x480 (96) - bez zoom'a
    rozszerzony - 1280x960 (71) - bez zoom'a
    Aparat bardzo plynnie zmienia obraz podczas ruchu ręki w przeciwieństwie do niektórych fonów oraz ma ogromny PLUS - mozna bez problemu robić foto/film z ekranu tv/monitora :) w przeciwieństwie do motoroli v3 gdzie zamiast widoku z ekranu widzimy niebieską poświatę ;|
    A tu podaje wymiary video:
    maly - 128x - zoom x4 (mms 10sekund)
    duzy - 175x - zoom x2
    Filmy mają (jak dla mnie) dziwne rozszerzenie - .3gp - w tym formacie 4-minutowy teledysk zajmuje 2,7mb :)
    Bateria dobrze trzyma :D

    No i to chyba tyle... jakbyscie cos chcieli wiedziec to piszcie

  • 0

    107. ~krisejs  2006-02-22 20:21:07  host: dtk99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja bym brał k500

  • 0

    108. ~Sara  2006-02-23 19:41:00  host: ccd14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sony ericsson jest zajebistym telefonem:))))))))))))))

  • 0

    109. ~strzała  2006-03-02 12:42:08  host: ery136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    t 610 jest lepszy,to jest taki niedorobiony kom mało pamięci i wogóle dla zainteresowanych:w plusie w abonamencie za 45zł jest za zete 90 darmo minut i 30 sms

  • 0

    110. ~kamil  2006-03-03 23:51:41  host: wlan0-4.srem.net

    czemu ten telefon jest taki brzydki a w dodatku garbaty?? straszne... i ten zacinajacy sie dzojstik ;/ takie rzeczy to tylko w SE

  • 0

    111. ~~~  2006-03-03 23:56:26  host: wlan0-4.srem.net

    mi dzojstik padl i lezy teraz w serwisie ale to ponoc w wiekszosci SE tak mi powiedzieli i odradzali zakupy SE polecali mi Siemensy i Samsungi. co wy na to? bo szczerze to ta k500 to szajs jest...

  • 0

    112. ~szefo  2006-03-09 10:25:58  host: aly134.internetdsl.tpnet.pl

    Ziomek masz t 610 wywal to do kosza i kupuj k 700 zajebisty tel

  • 0

    113. ~penis  2006-03-20 08:06:42  host: chello087207245153.chello.pl

    to jest do dupy wszystko oprusz siemens'ów i nokia to szmelce ten spadł mi z 7 piętra i sie rozwalił a nakia 3310 taksamo i tylko obudowa pękła a siemenc a51 tagrzaspadł ale z 3 piętra i oprogramowanie i obudowa, wyświetlacz padły

  • 0

    114. ~Kasia  2006-03-21 17:03:37  host: hyp-net-72-245.lodz.msk.pl

    Mam ten telefon juz z 5 miesiecy..muszę powiedzieć, ze jest fajny. Ma odtwarzacz mp3 i robi zajebiste zdjecia.:D

  • 0

    115. ~nowator  2006-04-08 22:42:09  host: acoo195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wybrałbym zdecydowanie SE. Ta Nokia ma bardzi kiepski aparat a wyświetlacz jeszcze gorszy. po za tym przez irde prawie nic nie można przesłać na telefon innej marki. zdecydowanie odradzam ta nokie.

  • 0

    116. ~a5r1e4k9  2006-04-11 15:41:52  host: acqp12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny telefonik. tym bardziej jest podobny do zabawki z funkcji

  • 0

    117. ~ROR  2006-04-13 17:47:13  host: gprs2.plusgsm.pl

    Napiszcie mi jak sie włancza system głośno mówiący. PROŻBA!!!

  • 0

    118. ~SEFAN  2006-04-26 11:07:05  host: abwo68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moim zdaniem zajebisty chce go sobie qpic szkoda tylko ze niema radia i tylko 12mb pamienci.Co do wyglondu co sie czepiacie jest ladny

  • 0

    119. ~glebaksos  2006-04-27 14:38:23  host: 195.205.230.77

    telefon ten; spoko lecz psuje sie szybko joystik i jes kit bo naprawa kosztuje30zl

  • 0

    120. ~glebaksos  2006-04-27 14:40:59  host: 195.205.230.77

    telefon ten; spoko lecz psuje sie szybko joystik i jes kit bo naprawa kosztuje30zl

  • 0

    121. ~mlody sandomierz  2006-05-03 16:41:58  host: gi226.internetdsl.tpnet.pl

    jestem wlascicielem tego telefoniku od prawie roku telefon oddalem raz do serwisu bo mu sie przywiezszal dzojstik ot jego jedyna wada nie kupujcie zwyklych kondonow ktore powoduja te wade tylko smycze naprzyklad oprocz tego telefon nie ma zadnych wad polifonia jest zajebi... dzwonki tez aparta tez niczego sobie plecam:)

  • 0

    122. ~sylwusia :) :*  2006-05-12 15:41:32  host: host-81-190-127-37.stargard.mm.pl

    Mam takie pytanko...mianowicie :P jak się podłączyć z tym se do kompa?? ;> hihi?? Buziak 4 @ll :*:*:*

  • 0

    123. ~Rohor  2006-06-17 08:21:11  host: xdsl-7233.wroclaw.dialog.net.pl

    Czy ten fonik ma dyktafon? Mam problem bo na jednych stronach pisze że nie a na innych, że tak proszę o odpowiedź!!!

  • 0

    124. ~Grzybek  2006-06-19 09:12:27  host: arz222.internetdsl.tpnet.pl

    opyla się ten fonik czy lepiej k300i????? plz help!!!!!!!!!!

  • 0

    125. ~koziol  2006-06-20 14:39:33  host: dfl222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam tel jest zaje...sty!!!mam go od ponad 2lat i nic mi sie z nim jeszczew nie stało!!!

  • 0

    126. ~Raul  2006-06-25 10:50:09  host: buo98.internetdsl.tpnet.pl

    To jest mój ulubiony telefon.Wolę ten niż k700

  • 0

    127. ~sewer  2006-06-30 23:53:46  host: ego217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jedyny praoblem tego fonu to joystick.

  • 0

    128. ~gość  2006-07-08 14:50:01  host: 81.15.135.6

    bardzo fajny telefonik

  • 0

    129. ~benek1267  2006-07-09 16:27:45  host: cyj42.internetdsl.tpnet.pl

    fajny telefonik mam go od niedawna i jeszcze nie było z nim problemów.

  • 0

    130. ~Paweł  2006-07-09 23:18:09  host: w3cache.g.intelink.pl

    Kupiłem za 370zł i nie jest taki zły... Joystic działa, ale wiem że to tylko przejściowo. Ale za tą cene mam fajny telefonik z aparatem, kamerą, mp3 i irdą. Może 12mb to trochę skromnie jak na tą klase, ale wystarczy na kilka pioseneczek. CZAD

  • 0

    131. ~anka  2006-07-14 14:26:42  host: aczv105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon .. bardzo fajny nic sie nie psuje !! tylko nnie wiem jak sie wlancza system glosno mowiacy!!!

  • 0

    132. ~krzychu  2006-07-18 11:11:24  host: nat-200-26.globalconnect.pl

    zeby wlaczyc system glosno mowiacy podczas rozmowy nacisnij joystik i tam sa rozne opcje wtedy trza wybrac wlacz glosnik

  • 0

    133. ~Magnusmaster  2006-07-19 16:56:29  host: djc237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam K500i od lutego. Kupiłem w komisie za 380zł. Odkryłem już w nim wszystko. Stwierdzam że jest dobry ale 12mb to trochę za mało. Przymierzam się do zmiany tela. Co byście radzili?

  • 0

    134. ~benek1267  2006-07-21 10:12:02  host: cyj42.internetdsl.tpnet.pl

    co za szrot nie chodzi wyswietlacz obudowa odpada w tym szybka od podczerwieni.jak spadl mi na podloge to rozpadl sie chyba na 10 czesci.NIE POLECAM.

  • 0

    135. ~  2006-08-06 11:14:01  host: ts78.internetdsl.tpnet.pl

    Ja mam i go KofFam nic mi sie nie dzieje KUPUJECIE LEPSZY OD K 700 !!!!~!

  • 0

    136. ~fany  2006-08-14 22:21:19  host: awk91.internetdsl.tpnet.pl

    Fajny telefon ale już go nie mam bo sprzedałem jak zaczął mi siadać dżoj:) Jak by nie ten dżojstik to bym go miał jeszcze do dzisiaj:/

  • 0

    138. ~Trynka  2006-09-03 11:44:42  host: host-87-101-68-194.nowiny.net

    Mam ten foniQ od.... przeszło tygodnia, wcześniej miałam k300, i powiem że oba foniki są niczego sobie ;)k500i ma większy wyświetlacz co mi sie podoba w fonikach xD ale k300 tez fajny... pozdro all

  • 0

    139. ~kret  2006-10-03 18:59:34  host: dfj107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dzojstik sie jebie ale pozatym dobry

  • 0

    140. ~kojak  2006-10-11 09:32:35  host: net2-host152.wislaNET.pl

    k500i jest najlepszy

  • 0

    141. ~karoilk18  2006-11-05 22:37:33  host: bug114.internetdsl.tpnet.pl

    nie jest najlepszy bo najlepsza jest Nokia N95

  • 0

    142. ~Cyr4x  2006-11-21 01:43:24  host: chello087206232168.chello.pl

    Zdecydowanie na tak. Telefon wart swojej ceny (zwłaszcza, że ta jest niewysoka). Używałem go trochę i byłem bardzo zadowolony. Nie ma co, brać w ciemno. Piękny wyraźny wyświetlacz. Jedyne co pozostawia do życzenia to brak bluetootha (co dodali w analogicznym modelu K320i).

  • 0

    143. ~patryk  2006-11-24 18:36:57  host: chello087206184235.chello.pl

    chce kupić K500I ale nie orientuje się w cenach ktoś poradzi najbardziej to chciałbym nowego

  • 0

    144. ~dkj va;lk  2006-12-19 14:59:45  host: abdm131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    spoko fon ale joystic jest zjebany.mam ten telefon prawie 2 lata i joystick dziala tylko w doł

  • 0

    145. ~tomek  2006-12-28 23:40:44  host: chello089078088221.chello.pl

    telefon jest zajebisty a jak ktoś coś innego gada to ma najebane w głowie i niech sobie kupi kurwa nawet siemensa S55jak mu sie do kurwy podoba.

  • 0

    146. ~elo  2007-01-05 20:23:10  host: bkj16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tego fona (wlasciwie to mam f500i ale to to samo) od lutego i powiem ze jest zajefajny, nie rozwala sie, dzojstik jako tako goli (czasami lapie zawieche - tj. przesuwa zawartosc menu ciagle w jakims kierunku i nie da sie nic zrobic, ale mija mu to po ok. 1h lezenia na polce - a zdarza mu sie taka zawiecha TYLKO I WYŁACZNIE po kilku godzinnej jezdzie na rowerze kiedy to owy fon jest w bocznej kieszeni spodni (tak wiec tu polecam inny schowek - niestety nie ma zaszepu do smeczy:/)) oprocz tego niewielkiego minusu (bo jak juz mowilem sam sie naprawia) szczegolnie mi doskwiera brak bluetooth'a oraz to ze na fotkach z owego aparatu wychodza (w 70% zrobionych fot) szumy - w k700i jest to samo tak wiec mozna to ostatecznie przecierpiec do plusow moge zaliczyc to ze jak na taki aparacik to robi calkiem niezle zdjecia (w rozdzielczosciach: 160x120, 320x240, 640x480 i 1280x960 - tu taka sama jakosc jak w 640x480 z tym ze wieksze - to samo mozna uzyskac po powiekszeniu takiego zdjecia w photoshopie, corelu czy innym progu graficznym) co do pamieci - 12mb to nawet duzo: zmiesci sie sporo fotek, jak ktos lubi sluchac muzyki to mozna skopnwertowac do formatu mp3 lub mp4 (w obu przypadkach plik zajmuje ok. 1mb - w najgorszej jakosci), jednak jak chcemy posluchac muzyki w terenie to polecam zakup odtwarzacza mp3 (128mb za ok. 50zl) tak wiec pamiec polecam wypelnic glownie fotkami, nagrywanymi filmikami (w formacie 3gp (bo mozna tez mp4) 4minuty filmu zajmują ok. 2,5mb), rowniez duzo gier sie miesci (ja mam 3,8mb - czyli 22gry ;]) kolejny plus to duzy wyswietlacz - jest wiekszy niz w k700 niestety ten z kolei ma wieksza rozdzielke niz k500 bateria trzyma ok. 5-6dni mozna wgrac fajne motywy na tego koma ;D jeszcze ma on taki malutki minusik - jako dzwiek smsa mozna ustawic tylko jeden z 7 gotowych dwonkow za to jako zwykly dzwonek mozna ustawic kazdy plik dzwiekowy, ktory jest obslugiwany (midi, amr, mp3, mp4, wav'ów nawet nie probowalem bo duzo zajmują) i t

  • 0

    147. ~drwlodson  2007-01-09 00:01:15  host: chu22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jaki jest fonik z takimi opcjami jak k500i tylko bez dżoja?

  • 0

    148. ~kokos91  2007-01-09 18:23:54  host: chello087207033146.chello.pl

    witam wszystkich mam k500i i mam problem chce wymienić obudowę a nie mogę zdjąć starej. POMÓŻCIE

  • 0

    149. ~Seba  2007-01-16 19:30:21  host: blo144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja też mam tego fona i nie jet mi nim źle ale zmieniam sobie na k750i......pozdro...

  • 0

    150. ~DaX  2007-01-17 20:00:12  host: 194-63-129-24.akk.net.pl

    ello, chce kupic sobie ten model ale niebyłem wcześniej przekonany ale jak przeczytałem Wasze opisy to już niemam żadnych wątpliwości ten telefon jest super i juz jutro lece do salonu i go kupije... dzięki Wam. pozdro:))

  • 0

    151. ~rooney  2007-01-23 20:06:55  host: xdsl-6651.wroclaw.dialog.net.pl

    Miałem go przez 1,5 roku do pory aż upadł mi z wysokości UWAGA!!!!................ Pół metra..... no i wyświetlacz wylał się od środka, szkoda, ale telefon dobrze mi sluzyl, polecam

  • 0

    152. ~martusia  2007-01-28 21:00:39  host: fes211.internetdsl.tpnet.pl

    Ej, błagam Was odpowiedźcie mi!!!który telefon wybrać? K500i CZY K508i ??? jaka jest między nimi różnica? z tego co wiem to K508i ma dyktafon, a ten nie ma. Z góry buziaczki za odpowiedź! ;*;*;*

  • 0

    153. ~martusia  2007-01-29 22:10:22  host: fes211.internetdsl.tpnet.pl

    to ma ten tel dyktafon czy nie???????

  • 0

    154. ~Majestic  2007-02-05 20:01:21  host: etna.magma-net.pl

    Tak k500i ma dyktafon i szczerze polecam ten telefon. Jak dla mnie k500i jest ładniejszy od k508i, ale to kwestia gustu.Miałem ten telefon przez 6 miechów, dopóki go nie zalałem ;/ Szczerze polecam, bo to naprawde bardo dobry sprzęt. Ja mieściłem zawsze około 5 plików mp3, po około 2,5 minuty i w jakości 112kb/s...jakość była naprawde dobra, a w drodze do szkoły można było sobie muzyki troche posłuchać ;) Mam do swojego LO 7 minut na piechotę, więc zazwyczaj przesłuchiwałem tylko 3 pisoenki w jedną strone ;) Teraz natomiast mam gównianego Samsunga i bardzo nad tym boleje ;( Ale w tym tygodniu nareszcie pragniony w800i lub w810i, wiec nie bedzie tak źle. Pozdro dla martusi - bierz k500i, bo jest ładniejszy ;)

  • 0

    155. ~  2007-02-11 00:09:27  host: acsu131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go już prawie 3 lata i teraz to się zrobił mały złomik(zaliczył parę razy glebę:P) ale i tak go uwielbiam. yostick nawala ale trzeba go przeczyścić to działa lepiej, nie jest najgorzszy, a 3 lata temu niecałe jak wyszedł na rynek to był normalnie super. Za parę dni wymieniam go na nokię 6290 niech no ona tylko na rynek wejdzie. Ciężko bedzie się rozstać:)

  • 0

    156. ~tusia  2007-02-14 17:34:51  host: aays175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon, ale dzoiskik siada, ale ogólnie fajny:D

  • 0

    157. ~lala  2007-03-10 10:12:59  host: apn-99-36.gprspla.plusgsm.pl

    mam ten fon od ok roku. ma swoje wady z ktorych najwieksza jest joystick, ale jesli chodzi o zalety to chyba najwieksza jest jeso wytrzymalosc:) jesli przezyl rzok ze mna to musi byc wytrzymaly:)

  • 0

    158. ~Daaroo  2007-03-29 15:39:12  host: 82.139.11.4

    Ja bym już wolał K510i

  • 0

    159. ~ja  2007-03-31 09:28:10  host: public-gprs66528.centertel.pl

    wie ktoś jak sie tryb głośno mówiący włancza

  • 0

    160. ~tex  2007-04-06 23:00:27  host: qf74.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl

    Fon jest na tyle fajny że ciężko będzie się nim rozstać po tylu latach... Nokia 6300 mi chodzi po głowie :)

  • 0

    161. ~ORANGEowiec  2007-04-12 08:06:01  host: 212.160.172.70

    k500i ma zaczep do smyczy, trzeba tylko zdjac tylna klapke i znalezc na dole maly dzyndzel =]

  • 0

    162. ~naok36  2007-04-28 11:20:51  host: pc83.op.osi.pl

    Super zajebisty fonik sprzedalem samsunga-sgh-160 i nokie 6020 i se nabylem k500i super i bez sciemy a wogulem moj ma zlacze kart pamieci ciekawe co nie kupujcie noki 6020 to syf:):)

  • 0

    163. ~Justyś  2007-05-06 14:13:38  host: aqw202.internetdsl.tpnet.pl

    ja tez mam tego koma. Jest super, tylko nigdzie nie moge kupic silikonowego pokrowca do niego. Dżojstik troche czasem siada, ale jak juz wczesniej ktos napisal, da sie przeczyscic i dziala ;) troche za malo mp3 wchodzi, ale plusem jest ze do kazdej osoby mozna inny dzwonek i zdjecie wsadzic. Chce go w przyszlosci wymienic na SE Z520i lub W300i. Ten mam 2 lata i nie zmudzil mi się jeszcze. Poprostu chce miec koma z klapką :) Pozdrawiam

  • 0

    164. ~  2007-05-23 18:37:24  host: host-d9ada83f.elsat.net.pl

    ten fon jest bisty ;D tylko jak dla mnia mało wiadomości się mieści ;] . ale da sie to przezyc ;D joystick ma czeste zawiechy ;/ ale trzasnie sie nim dwa razy o noge i działa jak nowy ;] hehe ;p nie no polecam . ;D a zawiesz na smycz jest ;D bo mam do niego fajną smycz z plusa ;p;p ale dzisiaj chyba go zmienię na NOKIE 6070.. prawie przymus xP hehe ;] Pozdro ;*

  • 0

    165. ~RADI  2007-06-04 14:44:35  host: dyd50.internetdsl.tpnet.pl

    HELP!!!!!!!!!!! JAK ZDJEC TYLNA KLAPKE????

  • 0

    166. ~madzia  2007-06-05 22:59:20  host: 52.61.jawnet.pl

    hihi ja mam teg fona juz 2 lata kiedys sie zdenerwwalam io rzuclam nim maarmur z wysoksci metra i nic mu nie jest xD dyktafn ma on ma prawie wszystk xD chyba wszystko xD

  • 0

    167. ~misiek007  2007-06-15 21:51:37  host: 206-40.is.net.pl

    siema kto wie ile kosztuje zmiana joystick-a HELP ME

  • 0

    168. ~kaska  2007-07-11 21:42:34  host: 212.2.101.17

    hejka.mam pytanie czy moglby mi ktos napisac jakie jezyki ma ten fonik.czy zawiera jezyk wloski.poprostu ktos mi kazal sie dowiedziec a ja nieumiem znajsc w internecie.pomozcie mi jak mozecie.z gory dziekuje.

  • 0

    169.  2007-07-26 00:23:16

    To zalezy jaki masz soft, bo w moim są jeżyki eu środkowej, ale pewnie włoski da się wgrac w pierwszym lepszym komisie.

  • 0

    170. ~znajomyy  2007-08-05 10:14:10  host: cyr242.internetdsl.tpnet.pl

    moja koleżanka rzuciła TEN telefon z balkonu (5m)i dalej działa.JEst bardzo wytrzymały;]chcalam, bym se taki kupic ale mam juz samsunga wiec nie moge wymienic:(

  • 0

    171. ~he  2007-08-08 13:42:40  host: aln202.internetdsl.tpnet.pl

    Ja mam ten telefon dwa i zyje :). pozdzierany, zaczyna trzeszczeć głosnik, no i zmieniłam bakterię:P, ale ja używam go non stop! polecam!

  • 0

    172. ~Kojak  2007-08-28 23:17:28  host: gate.krotoszyn.kaskada.net

    Ten tel to najwieksze gowno jakie mialem, nie polecam tego nikomu , poniewaz bardzo szybko psuje sie dzoistik, 3 kumpli mialo ten sam problem z tym telefonem, za to teraz mam juz drugi k750i i uwazam ze nie ma lepszego :)

  • 0

    173. ~Radek  2007-10-02 09:23:56  host: ip-89.171.43.4.crowley.pl

    ja mam ten telefon i ma bletooht i radio

  • 0

    174. ~MłodziakT  2007-10-27 01:19:48  host: 212.106.131.164

    telefon w sumie kopia k300i... wszystko to samo... POLECAM;) co prawda nie mam tego telefonu, ale używam od 2 lat k300i, pamięci troche mało, ale wystarcza;) joystick w k300i chodzi mi jak nowy;) Planuje go wymienić na SE W810i;) Pozdro for all

  • 0

    175. ~...  2007-11-21 16:17:36  host: gtl11.internetdsl.tpnet.pl

    Nad tymi telefonami krąży jakieś "fatum" czy coś, zawsze joy sie popsuje.. nie ma rady... nie polecam.. naprawde

  • 0

    176. ~1/2 ? ktory wybrac?  2007-12-01 17:39:31  host: hf26.internetdsl.tpnet.pl

    Siemka ! chce sobie kupic telefon tzn. mam do wyboru Samsung J600 i Sony Ericsson K500. wacham sie ktory wybrac, poniewarz bedzie on mi sluzyl przez 2 lata... Prosze o szybka odpowiedz ! Pozdro ALL :)

  • 0

    177. ~eda  2008-01-12 21:08:21  host: host-111-159-remedium.igloonet.pl

    osobiście nie polecam tego telefonu. Mam go 2 lata, dżojstik porażka - działa tylko do góry. Obudowa odpadła- aktualnie mam ją przyklejoną taśmą :/ bardzo szybko sie wytarł i porysował, mimo że nim nie rzucam tylko noszę w przegródce w torebce.Bateria działa 2 dni. podczas ładowania wyskakuje na cały ekran informacja "Ładowanie optymalne" i nie chce zniknąć, więc w czasie ładowania napisać esa się nie da:( Ładowarka jakoś nie bardzo mi styka, wiec są trudności w ładowaniu w ogóle. Mam zamiar wymienić na nokie, bo jak to mówią "nokia to nokia".

  • 0

    178. ~alan  2008-01-28 16:34:02  host: aawx29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest naprawde swietny nigdny nie mialem lepszego fona , jest zajebisty pod wzgledem wygladu , precyzyjny i taki fajowy bierzcie go :P

  • 0

    179. ~major  2008-01-31 12:05:15  host: 1.93.48.80.easy-com.pl

    ja mam dwuletniego. nowych nie widziałem.

  • 0

    180. ~MAciekx  2008-01-31 21:14:23  host: xdsl-13469.lubin.dialog.net.pl

    witam mam taki Sam problem..jak z tym sobie poradzić może ktoś

  • 0

    181. ~marek  2008-02-07 16:49:39  host: acyo192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sram na was ludzie i na wasze opiniie karzdy decyduje co kupuje i już pzdr

  • 0

    182. ~lim  2008-02-20 10:51:53  host: 82.160.71.21

    ja mam ten telefon juz 3 rok i działa bez zarzutow tylko obudowa jst wytarta jak glowa mała . ale poza tym jest caly czas ok. czasami jak sie ładuje to faktycznie jest ten ogromny napis ładowanie optymalne ale nie zawsze. i ten dzwiek przy robieniu zdjeci.... i mała pamiec . ale jak ktos chce dzwonic a nie byc fotografem czy cos takiego to poleca,

  • 0

    183. ~kropka147  2008-04-03 20:09:30  host: w3cache.dolsat.pl

    Telefonik fajny,robi ładne zdięcia Miałam go 2 lataPo zdięcu simloka siadł mi wyświetlacz(naprawa150 pl)Joystic sie wyrabia(naprawa50PL)Przeraźliwy odgłos robienia zdięc.

  • 0

    184. ~zdania  2008-04-12 16:28:54  host: aceq235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja miałam go dwa lata dopóki się nie zepsuł. Bardzo dobrze chodził, ale na poczatku zaczął się przycinać joystick. Potem paski po wyświetlaczu latały. Kiedy raz wypadł mi z kieszeni to przez cały dzień nie chciał się włączyć, a potem sam sie naprawił. Wqrzał mnie w nim dźwięk robienia zdjęcia. Okropnie szybko sciera się obudowa i wyświetlacz. Później przez kilka dni nie chodziły mi dźwięki. Aczkolwiek następnego dnia kiedy chciałam zadzwonić to tj.by się "odpukiwało" i nie mogłam zadzwonić! Później rozpadła się osłonka na irde i czasem wypadała. Kiedyś sie wyłączył i kiedy nim ruszałam to się wyłączał. Jakby był na dotyk. Teraz już kompletnie nie chce sie włączyć. To jest moje zdanie o telefonie. Mój nowy telefon musi być odporny na duże wstrząsy. Ale tel ogólnie był spoko.

  • 0

    185.  2008-04-16 16:15:29

    mam ten telefon 4 rok i jestem niego naprewde bardzo zadowolona! bateria trzyma mi 3,4 dni. joystick się troszkę psuje ale to mały szczegół;p a tak poza tym to telefon naprawdę świetny

  • 0

    186. ~paweł789...789....  2008-06-16 15:27:44  host: fha202.internetdsl.tpnet.pl

    Czy ktoś może mi powiedzieć jak włącza się system........ GłOśNOMóWIąCY ......???Proszę o instrukcje ponieważ menu nie mam po polsku.

  • 0

    187. ~Sebcior  2008-06-29 23:05:31  host: enleczorla4.enterpol.pl

    Telefon służył mi wiernie 3,5 roku. Nie było problemów. Wczoraj padł... Po wgraniu gierki nie było jej na liście, ponowne wgranie to samo a pamięci ubywało. Włączenie tel na nowo i padł chyba system a może pamięć... tel szaleje uruchamia się i wyłącza i tak w kółko... czasem można wejść do menu... Może wie ktoś co zrobić, żal mi się z nim rozstawać. Wszystko co było mi potrzebne miał.

  • 0

    188. ~  2008-07-24 15:22:43  host: 195.94.215.34

    czy można na nim oglądać tv??

  • 0

    189. ~  2008-07-30 20:28:02  host: ackt163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tak kablówke :)

  • 0

    190. ~ksizik  2008-11-18 18:03:13  host: dyu104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miałem ten fonik:D bardzo polecam, napisałem na nim 65 000 SMS-ów:D klawisze w sam raz jak dla mnie, joy sie wieszał ale wystarczy rozebrać telefonik i tylko wyczyścić joya i grało:)

  • 0

    191. ~  2009-10-30 00:05:00  host: 88-199-83-61.tktelekom.pl

    spoko telefonik do dzwonienia i do smsków i co dziwne dzojstik jeszcze działa bez zarzutów a tel ma około 3-4 lat i w cale nie dbam o niego! jak ta swą cenę godny polecenia wyświetlacz spoko ale mógł by byś tak samo wyrazisty jak w k 510i choć w k 510i jest mniejszy. ale ogólnie to jakoś daje rady jak narazie spoko;) cena około 50-60zł

  • 0

    192.  2009-11-10 20:39:43

    mialem ten telefon 3 lata i to zlom!!!!!!!!!!! malo pamieci itp. itd. odradzam

  • 0

    193. ~  2009-12-30 14:08:55  host: v07-06.opera-mini.net

    Telefon świetny.mam go 4 lata.joy po wyczyszczeniu jak nowy! Polecam. Napisałem na nim ok 150tys smsów i wszystko git majonez;)

  • 0

    194. ~  2010-11-06 13:38:04  host: 088156187119.wejherowo.vectranet.pl

    w porownaniu do nowych telefonów ma fajny duży aparat z oboejtywem

  • 0

    195. ~  2011-11-29 05:59:59  host: gate.nck.pl

    Telefon jest nie do zajechania, tyle co dżojpad wymiękł. Grałem nim w hokeja i nic mu nie było. Jeśli chodzi o wytrzymałość to naprawde dobra. Aparat średni ale można się nauczyć.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-171-35.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet