Sony-Ericsson K330 - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson K330 Opinie o Sony-Ericsson K330

Sony-Ericsson K330

w sumie: 22
  • 0

    1. ~UUu  2008-06-17 20:51:40  host: 078088244095.tcz.vectranet.pl

    powtórka z rozrywki technologicznie nic ciekawego jedynie fajny wygląd...

  • 0

    2. ~iaro  2008-06-18 16:25:31  host: public-gprs95699.centertel.pl

    no wreszcie SE pozbywa sie tych syfnych joy-ów...jeszcze tylko niech poprawią baterie i montaż i będzie całkiem git :).tylko po co taki lekki 75g???

  • 0

    3. ~ryś  2008-06-23 15:37:10  host: 217.98.8.1

    k310i w innej obudowie porażka

  • 0

    4.  2008-06-25 10:59:26

    Ryś pomyliłeś się :P To k320i w nowej obudowie :P haha ... bo k310i nie ma bluetootha a k320i ma :P A ten ma jeszcze dodatek Radio normalnie idą do przodu :P co będzie w k340i albo k350i ? może dadzą karty pamięci albo aparat powyżej VGA :P Kto wie xD

  • 0

    5. ~Otrychiusz  2008-06-28 21:15:21  host: gsg122.internetdsl.tpnet.pl

    Taki telefon dla biednych duchem i portfelem. Teraz już można tanio dostać w200i, który jest o wiele lepszy.

  • 0

    6. ~joł  2008-07-03 08:04:11  host: 213.25.141.100

    To dla ludzi, którzy nie potrzebują dużych bajerów w komórce. Choć wygląd jak dla mnie nieciekawy. Można powiedzieć k510 z radiem, latarką i w innej obudowie bez podczerwieni.

  • 0

    7. ~Georr  2008-07-08 22:40:05  host: akn171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja z SE to polecalbym bardziej muzyczny model a mianowiecie W380i.Mam go od kilku miesiecy i powiem śmiało ze nie miałem wczesniej jeszcze tak dobrego telefonu pod wzgledem funkcji i nawet wygladu.

  • 0

    8. ~hwoarang  2008-07-23 22:44:05  host: acw97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hahahaha śmiech na sali nie omało się nie popłakałem kiedy przyszedł domnie ten fon hahaha ale woć wygląd ma dosyć fajny

  • 0

    9. ~kris  2008-11-23 20:26:05  host: apn-77-114-64-21.gprs.plus.pl

    sony ericsson podobnie jak i nokia kładzie laskę na tanie telefony i raz że są brzydkie i badziewnie wykonane to jeszcze straszą tragicznymi wyświetlaczami i brakiem wszystkiego:) Za 200-300zł samsung albo LG czy sagem oferują znacznie więcej funkcji i wyglądają znacznie lepiej. Sony ericsson zbytnio się ceni jak na jakość swych produktów.

  • 0

    10. ~kal658  2008-12-27 18:41:13  host: aalv125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest fajny głosno gra bardzo głosno ma 10MB ale jakos idzie zmiescic w nim jedno piosenke długa i wiele takich kruciutkich :) maiałem W200i ale doprowadzał mie do szału bo czasami sie scinał k300i jest wyrabiasty jak cos to pisac 9590633 :)

  • 0

    11. ~gks1979  2009-02-03 11:47:29  host: bhc106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    więc tak ogólnie jak sie ma ten telefonik warto go kupić czy nie???

  • 0

    12. ~dada  2009-02-12 23:02:48  host: bqi1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłam ten telefon tymczasowo, żeby mieć z czego korzystać i dla ludzi ktorzy nie potrzebują szpanu, jest bardzo fajny. POLECAM

  • 0

    13. ~Drider  2009-04-16 12:22:30  host: aaif53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dla mnie super. Tani bez bajerow ale fajny i przede wszystkim nie ma tego dzoja jak w200i to dopiero był syf. Z tego co wiem to na te dzoje w w200i to każdy nazeka.

  • 0

    14. ~zadowolony  2009-04-22 20:04:55  host: 94.254.253.164

    Polecam wszystkim którzy pracują z kilkoma telefonami i mają bazowy telefon SE. Mały ,lekki,bluetooth,głośnomówiący. Tani produkt godny polecenia. Uwaga: brak synchronizacji z PC.

  • 0

    15. ~arekrot  2009-04-26 22:32:35  host: 91.206.244.1.jpk.pl

    Witam właśnie zrobiłem małe porównanie do Prawie identycznego modelu tj. tT280i. Model ten nie posiada latarki diodowej, za latarke robi podświetlony wyświetlacz. Posiada baterię litowo -polimerowę a nie jak w opisie litowo jonową. Radio ma ale bez RDSu, T280i ma z RdSem. W zasadzie poza obudową i funkcją RDSu w radiu, oraz aparatem fot. nie ma pomiędzy nimi innych różnic,

  • 0

    16. ~nawet  2009-05-18 20:41:53  host: host130.stimo.net

    telefon dla ludzi co nie potrzebuja szpanu tylko 10MB ale za to nie ma joysticka :P

  • 0

    17. ~Tomi  2009-06-27 15:40:55  host: bkf3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tu jest napisane ,że telefon ma klienta email.Nie mogę znaleźć w swoim zadnego klienta

  • 0

    18. ~anonim  2009-07-01 18:05:22  host: ahd248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam tego fona i jestem z niego zadowolony. Nie dawałem do ani razu do serwisu.W zestawie były słuchawki z nawet dobrą jakością dzwięku. Polecam telefon bo jest naprawdę świetny.

  • 0

    19. ~Coby-Shaddix69  2009-09-06 21:43:57  host: ppp137197.ostnet.pl

    Własnie zamówiłem ten telefon (nowy) na allegro. Przestały mnie już cieszyć telefony zabawki. Miałem ich kilka np. N95 8GB, C902 no i najlepszy moim zdaniem telefon K810i. Kupiłem ten ponieważ nie robię użytku z tych tzw bajerów. Tylko dzwonienie i sms. Nic więcej. Do tego mi służy telefon. Jak ktoś krytykuje telefon z niskiej pułki wypominając, ze nie ma tego czy tego to powinien sobie najpierw uświadomić to do czego i dla kogo jest ten telefon przeznaczony.

  • 0

    20. ~c  2009-09-10 20:04:13  host: ppp135108.ostnet.pl

    Jestem szczęśliwym posiadaczem tego modelu. Przed napisaniem komentarza jak i kupnem telefonu należy uświadomić sobie to do czego będzie on nam służył. Do: Otrychiusz - skromnie mówiąc nie uważam się za ubogiego duchem i portfelem. Najzwyczajniej na świecie zrobiłem listę rzeczy, których oczekuje od telefonu, a także tych które nie są mi potrzebne. Używam telefonu tylko do dzwonienia i sms'ów. 3-4 lata temu wydawałem 1000zł za telefon, a ostatnio nawet 800zł za N95 8GB i powiem, że to jest telefon tak naładowany bajerami,a i tak służył mi do tego samego. Ja tam nie mam nic przeciwko kupowaniu drogich telefonów - nie moja sprawa. Najśmieszniejsze jest tylko kupowanie dla szpanu i wybicia się. Godne pożałowania. No i ta ciągła walka na Mpix i wyświetlacze 16 mln. Chore.

  • 0

    21. ~E  2009-09-13 21:14:35  host: 77-254-223-145.adsl.inetia.pl

    Sony Ericsson K330 ma za mały i niezbyt czytelny wyświetlacz, który dodatkowo kompletnie nie pasuje do linii i stylu tego telefonu - wygląda jakby był na siłę zmniejszony. Całość nie wygląda najlepiej. Telefon ma za mało pamięci wewnętrznej (tylko 10 MB), bez możliwości rozszerzenia za pomocą kart pamięci, ponieważ nie posiada ich czytnika.

  • 0

    22. ~TIPOOSS153  2010-02-22 14:44:00  host: host-87-239-195-125.netcorp.pl

    a ja go teraz kupiłem ale mnie dobija brak usb

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-168-21.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet