Sony-Ericsson K320i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson K320i Opinie o Sony-Ericsson K320i

Sony-Ericsson K320i

w sumie: 176
  • 0

    1. ~bogo  2006-09-28 14:02:58  host: system858917570.mtvk.pl

    beznadzieja to samo co k310i szyli shit

  • 0

    2. ~rafi  2006-09-28 15:56:59  host: xdsl-10988.zgora.dialog.net.pl

    od k310 rużni się jedynie wyglądem

  • 0

    3. ~Aster  2006-09-28 16:13:47  host: pxgot.srv.volvo.com

    Prawie się nie różni od 310.

  • 0

    4. ~oskirt  2006-09-28 17:26:51  host: h-82-177-157-234.dolsat.pl

    to jest to samo co k310i.tyle ze majeszcze bluetootch.

  • 0

    5.  2006-09-28 18:16:45

    Ot ot ci telefon bez bajerow czego chciec wiecej;]

  • 0

    6. ~  2006-09-28 18:17:34  host: aai58.internetdsl.tpnet.pl

    a czym on się różni od k310i?

  • 0

    7. ~  2006-09-28 19:25:57  host: ajr118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bez sensu dodali bluetooth ale wzieli odtrwarzacz Mp3

  • 0

    8. ~Wiewiur25  2006-09-28 21:22:33  host: elk42.internetdsl.tpnet.pl

    Kto mi wyjasni czym od sie różni od k310i?

  • 0

    9.  2006-09-28 23:37:05

    nie podoba mi sie...i tandetnie wyglada :/

  • 0

    10. ~patrol  2006-09-29 13:09:56  host: c140-179.icpnet.pl

    se mnie rozczarowalo ty, telefon bez odtwarzacza mp3 15 mb to smiech na sali czym sie rozni od k300i??...

  • 0

    11. ~szymi13  2006-09-29 14:28:58  host: ksm.net.pl

    praktycznie identyko jak k310i!!!!

  • 0

    12. ~dilukii  2006-10-01 19:22:35  host: bpm91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bezsens robic 2 takie same telefony rozniace sie tylko obudowa i bluetoothem!!

  • 0

    13.  2006-10-01 23:21:55

    no i wyswietlaczem. A wyswietlacz niby wiekszy a jakosc napewno taka sama jak w K300i, czyli denna... :/

  • 0

    14. ~jacun  2006-10-11 19:46:27  host: abyc44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wygląd taki sam jak k310 i trchoche grubsza.nie ma mp 3

  • 0

    15.  2006-10-13 17:49:52

    kolejny telefon z niższej półki może konkurować z N6020, V235, X640-680, no tak to wygląda i kropka.

  • 0

    16.  2006-10-15 10:40:25

    SE naprawiło po prostu swój błąd, kiedy nie dali BT w K310i. Tani telefon z BT, to jest to.

  • 0

    17.  2006-10-16 11:43:08

    Piszecie, że telefon jest denny, a prawda jest taka, że chyba nie macie pojęcia co napisać... Po co wam ten odtwarzacz??? Przecież przy 15 mb można sobie tylko dzwonki wrzucić, obsługuje format mp3 i to wystarczy, każdy plik można odsłuchać w menadżerze plików, a BT zawsze i wszędzie się przyda, pzesyłanie fotek, dźwięków itd. kto nie miał nigdy, to nie doceni... Mała rzecz a cieszy, prawie nic nie zmienili, ale prawie robi wielką różnice, w tym przypadku badzo pozytywna różnice... Wiec przestancie "biadolić" jak nie umiecie czytać i logicznie myśleć...

  • 0

    18. ~adi  2006-10-16 21:05:40  host: host-ip133-16.crowley.pl

    a czy ten telefon ma mp3?

  • 0

    19. ~KORNIK  2006-10-20 17:22:17  host: 82.160.48.66

    SE powoli schodzi na psy. Do tej pory wypuszczał na rynek dobre telefony. Teraz stoi w miejscu i daje nam telefon z jedną dodatkową funkcją w zmodyfikowanum opakowaniu. Wstyd bo tak zginęła NOKIA. Trzeba iśc do przodu a nie stac w miejscu. Ten telefon to niewypał porównywalny do SAMSUNGA C-100

  • 0

    20. ~  2006-10-22 23:37:39  host: 4.fdk.airbites.pl

    Naprawde ludzie nie macie co pisac. SE ma teraz kilkanacie modeli telefonow. To czego sie spodziewacie po kolejnej wersji danego modelu??? Ze przybedzie mu 2 razy wiecej rzeczy a cena bedzie 2 razy nizsza? Darujcie sobie takie gadki. Ten telefon ma byc tani i dobry. Dodali mu BT - fajnie. 15MB pamieci - ok. Jak chcecie cos wiecej to kupujcie fony za ponad 1000zl. Wiec jak chcecie cos pisac to jakies konstruktywne opinie a nie ogolnikowe najerzadznie na SE.

  • 0

    21. ~  2006-10-22 23:40:28  host: 4.fdk.airbites.pl

    Naprawde ludzie nie macie co pisac. SE ma teraz kilkanacie modeli telefonow. To czego sie spodziewacie po kolejnej wersji danego modelu??? Ze przybedzie mu 2 razy wiecej rzeczy a cena bedzie 2 razy nizsza? Darujcie sobie takie gadki. Ten telefon ma byc tani i dobry. Dodali mu BT - fajnie. 15MB pamieci - ok. Jak chcecie cos wiecej to kupujcie fony za ponad 1000zl. Wiec jak chcecie cos pisac to jakies konstruktywne opinie a nie ogolnikowe najerzadznie na SE.

  • 0

    22. ~gestek  2006-10-23 21:05:22  host: bxu49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wy wszyscy macie cos nie tak poukładane bo gdyby nie było k310 to byscie uznali ze k320 jest fajny jak zrobili k310 to wszyscy byli zachwyceni

  • 0

    23. ~milek  2006-10-27 13:38:25  host: 88-199-90-25.tktelekom.pl

    mam pytanie.kiedy wyjdzie ten fon.pozdro wszystkim

  • 0

    24.  2006-10-27 15:58:18

    i blututhem;]bogo a czy shit to niepowiedzialbym..

  • 0

    25. ~Koval  2006-11-09 21:09:35  host: chello087206000244.chello.pl

    A czy tem telefon tańczy, no bo teraz w Polsce po "Tańcu z gwiazdami" moda na taniec się zrobiła. Bym miał z kim tańczyć... a tak na marginesie, znacie jakąś stronkę o telefonach, która jest dostępna od 18 lat ci, którzy się tam wypowiadają to wiedzą, do czego służy telefon. Tak propo, jestem posiadaczem Nokii E50 (jeszcze nie wiem czy szczęśliwym czy nie) i chciałbym sobie na temat tego telefonu z kimś pogadać.

  • 0

    26. ~grigor  2006-11-09 23:49:17  host: bug114.internetdsl.tpnet.pl

    15mb jak na mozliwosci tel to za malo ja mam k700i tam jest 40 mb to w zupelnosci wystarczy

  • 0

    27.  2006-11-13 15:50:48

    Koval: Bardzo chętnie posłuchałbym Twojej opinii na temat E50, bo właśnie zastanawiam się czy zamawiać ją z magazynu dla moich klientów ;-). Kontakt gg: 2111747.

  • 0

    28. ~unknown  2006-11-16 23:31:58  host: aclp15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jeśli wyjdzie ten telefon w Polsce to zamienię na niego mojego k310i... tylko ze względu na Bluetootha...;)

  • 0

    29. ~Tomek  2006-11-18 09:31:47  host: user-87-248-80-211.promax.media.pl

    Telefony nie różnią się niczym prócz małego szczególiku... k320i ma odtwarzacz AAC

  • 0

    30. ~wszystkoznajacysie  2006-11-23 19:09:28  host: bug114.internetdsl.tpnet.pl

    jedno wielkie gówno wszystkie Sony Ericssony to gówna przestancie pierdolić ze to dobre fony gówno prawda na niczym sie nie znacie a dupcycie farmazony!!!

  • 0

    31. ~idea  2006-11-26 19:00:04  host: acac132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pod nr 30 odezwal sie pelzajacy do pierwszego podetapu ewolucji czyli fazy kretyna ktory ogonem uczy sie pisac na kompie.dluga droga przed toba.osiolki daleko przed toba!!!!

  • 0

    32. ~Maniak  2006-12-12 15:54:38  host: dyo26.internetdsl.tpnet.pl

    Szczerze mowiac to sony ericsony są dziadoskie poniwrz mam k700i i miałem go 1rok i zaczą sie psuc yostick wejscie do słuchawek i innym znajomy co maja soniaki sie to samo psuje - juz nie kupie Sony ericsona tylko Nokie lub Motorole (NIE POLECAM SONY ERICSONOW) Pozdrawiam

  • 0

    33. ~monsterek  2006-12-16 20:22:46  host: acgs107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tluki czytac nie umiecie.. mp3 tez ma!!!

  • 0

    34. ~  2006-12-17 19:11:46  host: axn48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No i spox. A samsung d900 to jest cos. Chociaż obecnie czatuje na v3x

  • 0

    35. ~  2006-12-17 19:12:26  host: axn48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    aha jeszcze 1. do monsterka. tuki sie pisze bez ł i kto tu jest tukiem.

  • 0

    36.  2006-12-17 22:10:33

    To jest telefon dla nie wymagajacych za dobra cene, jest prosty i bez zbednych dla niektorych ludzi funkcji.A ci co pisza ze to szmelc poprostu przyzwyczaili sie do telefonow ktore robil SE na poczatku no i ktore nie dla wszystkich byly w dobrej cenie...Ja osobiscie wole K800i z joystick'iem do bani ale zawsze jest gwarancja!

  • 0

    37. ~milèna  2007-01-08 13:42:20  host: 88.147.23.87

    czesc ,chciala bym kupic nowy telefon mieszkam w Belgii wiec nie pytam was o cene ale chciala bym wiedziec czy wszystkie sony ericsson K320i maja aparaty bo u nas w gazetach telefony z aparatamy sa w pewnym sensie pooznaczane jednak na sony ericsson K320i nic nie ma :(

  • 0

    38. ~wiadomosc od :Domelo dla adi  2007-01-17 21:07:20  host: user-87-248-69-50.promax.media.pl

    adi jaki z ciebie idiota jezeli ten telefon jest nastepca se k 310 i to musi miec mp3 i tak tez jest jak robia nastepce to chyba ko poleprzaja co nie u mnie marka se jest razem z samsungiem na pierwszym miejscu i tak trzymac sony ericsson

  • 0

    39. ~fff  2007-01-20 18:20:13  host: csknet-84-234-39-115.csk.pl

    Ten telefon to gówno.Nie moge połączyc sie z netem.

  • 0

    40. ~  2007-01-30 16:34:36  host: bdb236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    k310i z blutufem

  • 0

    41. ~fd  2007-02-01 18:09:43  host: acgy135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    k310i nie ma bluetotha!!!

  • 0

    42. ~~~JA  2007-02-07 10:29:56  host: bik244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktoś z Was może SE k320i? Jeżeli tak to napiszcie prosze, czy ma on odtwarzacz mp3 czy tylko dzwonki. Na różnych stronach są rózne informacje.

  • 0

    43. ~Marina  2007-02-10 09:10:07  host: dpu145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do wszystkich:Parę dni temu czytałam wasze opinie a jednak zaryzykowałam i kupiłam telek i jestem szczęśliwa bo to najleprzy telefon z pośrud 5 których mniałam wcześniej Z kolkami wymieniamy się dzwonkami i jest ok Od teraz mam wasze odpnie w du**e dziękuję

  • 0

    44. ~marine  2007-02-10 09:11:38  host: dpu145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a i jeszcze jedno! ,,Cieszcie się z tego co macie a nie nażekacie''

  • 0

    45. ~Aga  2007-02-10 09:14:04  host: dpu145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Marine ma racje.Nażekacie na wszystko i jak ktoś mądry mówił jeśli wam nie pasi to kupujcie telefony po 1000zł chociaż i tego wam nieradzę bo ...

  • 0

    46. ~CZEKON  2007-02-21 07:35:41  host: nat3.gbn.pl

    różnica Bluetooth niema MP3 ;| i taka róznica cen haha :P bez obrazy ale SE sa wszystkie takie zabaweczki

  • 0

    47. ~Cage  2007-03-16 11:04:34  host: host-212-244-61-51.mtx.pl

    W opisie napisali,że nie ma MP3,a w Media Markt opisali,że ma MP3 ten K320i to jak to jest?

  • 0

    48. ~ZEtu  2007-03-20 19:49:47  host: apn-100-186.gprsbal.plusgsm.pl

    Ma MP3 czy nie? Ja mam k310i i mam MP3 ale nie mam bluetooth.A różnica cen jest duża.

  • 0

    49. ~Ka2a  2007-03-20 22:53:56  host: czb138.internetdsl.tpnet.pl

    Ludzie jaaaa no nie wytszymie jak czytam wasze opinie to tak mi sie lacha chce haha pomyslcie logicznie jezeli k300i ma mp3 to k310i i k320i tez musza miec co nie ?? tylko tym sie roznia te 3 telefony ze k320i ma bluetotha i bardziej urozmaicone menu od tamtych modeli oczywiscie mowa o tych wyzej wymienionych

  • 0

    50. ~ziom  2007-03-20 22:56:52  host: czb138.internetdsl.tpnet.pl

    JA jebie mam k320i i mam odt. mp3 nawet jak cosik jest nie tak to mozna zawsze wgrac softa z odt. mp3 a w sumie kupcie se go to zobaczycie ja jestem zadowolony z zakupu

  • 0

    51. ~SOniakmaniak  2007-03-27 21:50:39  host: acfx130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Maniak zamknij dupe i nie denerwuj sony ericssony są teraz lepsze od nokii żaden tele oprócz se nie ma aparatu 3.2 mpx z autofokusem czy zdalnego sterowania przez bluetooth. SONIACZE NAJLEPSZE

  • 0

    52. ~krm  2007-04-01 09:05:35  host: systemy76.toya.net.pl

    czy 3.2 Mpx jest dla ciebie wyznacznikiem który telefon jest lepszy? chyba nie o to chodzi, no może w wieku 13 lat bo więcej to ty chyba nie masz, poza tym który SE ma takie wyświetlacze jak nokie

  • 0

    53. ~tomik  2007-04-07 17:53:11  host: host245.stimo.net

    SE ma mp3 i jest najlepszy na swiecie tylko nie wiem jaka jest jego cena mnialem lgb2050 a teraz jestem bez telefonu i musze wybrac jakis doracie mi piszcie na mai;la tomekkrol1@o2.pl

  • 0

    54. ~kacper  2007-04-18 09:04:20  host: chello089076026156.chello.pl

    sony ericson robi coraz częściej gorsze telefony ten jest gorszy od se 320i

  • 0

    55. ~kuku  2007-04-20 21:54:14  host: user20.70.udn.pl

    to się różni od k310i tylko tym że ma bluetooth a są w podobnych cenach :P

  • 0

    56. ~44kaliber  2007-04-21 15:13:13  host: sub242-99.elpos.net

    omg ludzie...ten telefon nie rozni sie niczym od SE k310i poza kolorem i Bluetooth'em...ulepszona wersja k310i ktory nie ma Bluetooth'ta...

  • 0

    57. ~miro  2007-04-25 09:11:36  host: eli138.internetdsl.tpnet.pl

    Ludzie jak sie nie znacie to nei piszcie bo sie smiac chce jak to czytam. Mam ten telefon i ma mp3 i Bluetooth. A po za tym ma 15 MG pamieci. Polecam go w 1000% naprawde warto go kupic!!!!!!

  • 0

    58. ~  2007-04-26 00:17:01  host: acgi32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    NIe ma mp3 mój kolego go ma i ma mp3 ma wszystko co k310 tylko ma bt i zdalne sterowanie

  • 0

    59. ~_Anty__  2007-05-09 15:57:32  host: w3cache.abp.pl

    Cos mi tu niegra raz na jakies stronie jest ze ma mp3 a na inych ze niema mp3 wiedz nic z tego nierozumiem:(

  • 0

    60. ~gosc  2007-05-09 16:10:15  host: hi78.internetdsl.tpnet.pl

    super komka biescie wszystko ma mp3 mp4 bo sam go mam

  • 0

    61. ~Golian7  2007-05-14 15:05:21  host: host-81-190-56-87.lublin.mm.pl

    Kupiłem se go jakieś 3 tygodnie temu i jestem bardzo ale to bardzo zadowolony ... ma w miare dobry aparat ... odtwarzacz mp3 i bluetotha :D BArdzo dobry telefon ... polecam

  • 0

    62. ~nina431@wp.pl  2007-05-25 11:42:40  host: proxy-14.tvk.torun.pl

    Świetny telefon. Szkoda tylko że narazie mmsy mi nie działają:(

  • 0

    63. ~pyzdra  2007-05-26 12:27:21  host: brt117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    spox

  • 0

    64. ~michwoj79  2007-05-27 22:46:59  host: nat1.wspiz.edu.pl

    Ale ten telefon ma odtwarzanie mp3 przecież

  • 0

    66.  2007-05-29 21:10:22

    Ktoś tam napisał, że SE schodzi na psy, bo stoi w miejscu robiąc "mało wypasione" telefony. Więc niech lepiej spojrzy np. na K550i, K610i, Z750i itd. Coś jeszcze? A ten telefon? Mam zamiar go kupić. Ogólnie ładny, z dużymi możliwościami jak na taką cenę, z możliwością połączenia bluetooth i wiele innych. Ot taki sobie fajny średniej klasy. Sam w ręku go nie miałem, ale miałem K310i, więc sądzę, że zbyt wieloma rzeczami różnić to się raczej nie będą. Tylko czekam na jakąś dogodną promocję. I jeśli już macie pisać, to piszcie z sensem, a nie jakieś dyrdymały, bo tylko mieszacie w głowie przyszłemu kupcowi danego sprzętu.

  • 0

    67. ~Diax  2007-06-02 20:22:52  host: cut204.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od miesiąca i sprawuje się bdb. Jest suuper!!!

  • 0

    68. ~simonka23  2007-06-03 14:34:43  host: dbh65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam sek320i i mam mp3 i blutooh tylko blokada reczna mi nie dzial heeh..nowy tel...inieda sie ztym nic zrobic...

  • 0

    69. ~she  2007-06-07 06:55:59  host: 87.101.19.188

    mam problem z podlaczeniem usb :( Nie wykrywa mi sprzetu

  • 0

    70. ~pablik6610i  2007-06-09 12:48:24  host: 80.50.235.214

    mam ten telefon i ma bluetootha oraz odtwarzacz mp3,15mb pamięci i też zdalne sterowanie. popieram wszystkich co myślą tak jak ja.

  • 0

    71. ~;Domelo  2007-06-16 14:06:37  host: user-87-248-80-131.promax.media.pl

    calkiem dobry telefon lubie telefony sony ericssona i samsunga a nie jakies tam nokie czy cos se i samsung sa bardzo wypasiste i zadko kiedy sie psuja a zwlaszcza samsung te fony sa git tylko se troche podpadl z modelem j 210 bo one sie psuly ale podobno pozniejesze j 210 juz chodzily calkiem dobrze !!!!!

  • 0

    72. ~Paulina  2007-06-25 16:26:00  host: host-87-74-179-64.bulldogdsl.com

    mam ten fon od 3 dni i co ja mogé o nim sadzic?? Zarabisty!!! Tylko dzwonki ciche mimo, ze mam na maxa ustawione,a tak to spox.. Polecam i se gorá ;*

  • 0

    73. ~  2007-06-29 22:35:51  host: drf134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to można w końcu do niego wgrywać mp3 czy nie ?

  • 0

    74. ~czrs1056  2007-07-01 21:02:14  host: p50887510.dip.t-dialin.net

    Ciekaw jestem który telefon jest lepszy K320i za 99,95Euro czy W200i za149 Euro.Różnica w cenie jest prawie 50 Euro.czy ktoś ma i miał K320i?

  • 0

    75. ~asa  2007-07-02 13:20:26  host: w3cache.piotrkow.net.pl

    Do domelo ty frajerze nokia to jest najlepsza firma produkująca fony więc siedź cicho i nie trzep sie ĆWOKU

  • 0

    76. ~Michał  2007-07-03 13:40:31  host: ast9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bede miał ten telefon sony ericson k320i i uwazam ze jest najlepszy teraz mam nokie i samsunga z klapka i nokia i samsung nie jest taki zły tak uwazam

  • 0

    77. ~Michał  2007-07-03 13:45:46  host: ast9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bede miał ten telefon sony ericson k320i i uwazam ze jest najlepszy teraz mam nokie i samsunga z klapka i nokia i samsung nie jest taki zły tak uwazam

  • 0

    78. ~pablik6610i  2007-07-07 18:11:59  host: pl93.dhcp.adsl.tpnet.pl

    Mam k320i i mi się bardzo podoba. Ma odtwarzacz mp3 tylko mało się na nim zmieści,ale dla tych co nie wymagają dużo na pewno się spodoba. Nie licząc mp3 jest lepszy od w200i, ponieważ ma bluetootha i zdalne sterowanie(w200i ma tylko IRde).

  • 0

    79. ~natalia  2007-07-10 19:23:20  host: 83.238.151.115

    widze że wg was jest naprawde dobry cool fonik...tez chciałabym Go sobie kupić;-)tylko...wkońcu ma to MP3 czy nie? coś im sie chyba pomieszało na tej stronce:)ON MA CHYBA MP3 ... Z TEGO CO JA WIEM;) teraz tez mam SE tylko troche "starszy" model...

  • 0

    80. ~fajny fon  2007-07-16 21:06:29  host: dynamic-87-105-66-65.ssp.dialog.net.pl

    Fajny fon tyko mogli by zmienić obudowe zdeczka a nie tylko kolor he he

  • 0

    81. ~wera  2007-07-20 14:33:30  host: 7.71.98.217.tvknet.pl

    mam ten telefon od miesiąca jest owiele lepszy o 10 raqzy lepszo od bylej mojej lg b2100

  • 0

    82. ~NOKIA THE BEST  2007-07-22 09:23:43  host: 088156045109.ols.vectranet.pl

    zgadzam sie z asa NOKIE SĄ NAJLEPSZE apropo K320i to musze powiedzieć że to cienki telefon mój kumpel go ma i ja chcąc mu bluetothem przesłaś 4 całe mp3 żeby mógł na tym odtwarzaczu posłuchsać to już mu pamięci nie starczyło TEN TELEFON PO WłOżENIU NA NIM 3 MP3 JUZ PIPCZY ZE MA MALO PAMIECI na dodatek nie da sie do niego włożyć karty pamięci POZDRAWIAM WSZYSTKICH FANóW NOKII

  • 0

    83. ~gośka  2007-08-02 17:04:48  host: acid28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chcę kupic sobie ten telefon ale nie wiem czy jest dobry ? ma kabel usb? z góry dzięki za pomoc! pozdrowienia!

  • 0

    84. ~Rosa  2007-08-05 22:23:42  host: 75-goc-6.acn.waw.pl

    Tak, ma kabel USB. Kupiłem ostatnio ten telefonik w sklepie i na razie bardzo mi się podoba. Oczywiście trwalość itp ocenić będe mógł najwcześniej po roku ale to co potrzebne czyli wygodną klawiaturę, dobry wyświetlacz , niezłą baterię oraz bluetootha posiada.

  • 0

    85. ~krk  2007-08-08 12:41:25  host: krakink01.chello.pl

    Mama ten telefon od kwietnia. Jestem bardzo zadowolony. Nie mam z nim żadnych problemów. Nic sie nie psuje. Joystick ok. Bluetooth i irda to duży plus. :) Wprawdzie aparat to tylko vga. Ale jak macie znajomego z lepszym aparatem w fonie to on robi fotke a potem sle wam przez bluetooth :). Irda niby anachroniczna a też się przydała raz jeden. Menu intuicyjne. Litery duże. Można narzekać, że po podświetleniu klawiatury literki na klawiszach stają się mało kontrastowe i np. osoby ze słabszym wzrokiem mogą mieć problemy z ich odczytaniem. W zestawie znajduje się kabel usb - nie trzeba osobno dokupywać.Telefon dobrze łapie zasięg - wypróbowany w górskich warunkach gdzie zasięg z reguły jest słabiutki. Mozna z niego wysyłać mejle, przeglądać www, wysyłać mms. Telefon ma 16 mega pamięci. Wystarczy na gry, zdjęcia i jedną lub dwie mp3. Ja go kupiłem za 450, teraz jego cena to coś koło 350zł. Telefon kilka razy spadł mi z wysokości metra na ziemię i wszystko ok - tylko kilka rysek na obudowie. Ogólnie telefon bardzo dobry i mogę go z czystym sumieniem polecić.

  • 0

    86. ~  2007-08-09 12:45:35  host: dir213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej sony ericsson k320i ma odtwarzacz mp 3

  • 0

    87. ~wr  2007-08-10 12:02:19  host: acoy161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    SE K300i - był w naprawie 3 razy i ciągle wyświetlał komunikat: "tylko połączenia alarmowe". W tym czasie nikt nie mógł się do mnie dodzwonić, ani ja do nikogo. Nie pomogły gwarancyjne naprawy !!! wr

  • 0

    88. ~wojek  2007-08-14 10:08:43  host: aboa189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w200i jest lepszy ma super głośniki i ma slot kart a ten nie. W200i jest the best

  • 0

    89. ~123  2007-08-20 17:17:13  host: chello087206157101.chello.pl

    super telefon ma wszystko to mi wystarczy łatwy w obsłudze zarąbisty

  • 0

    90. ~HH  2007-08-23 20:44:06  host: user-544693f4.lns5-c12.dsl.pol.co.uk

    Ile mp3ujek wchodzi na ten telefon?

  • 0

    91. ~kara  2007-08-26 15:28:14  host: ppp132037.ostnet.pl

    mam tego fona od 6 lat jest zajerzysty kiedys mialam nokie ale szajs rozpadla sie po tygodniu sony ericsson W200i jest dla tych co lubia muzyke ja lubie ale bez przesady ten telefon jest cool!!!!!!!!!!

  • 0

    92. ~wera  2007-08-28 14:54:10  host: 7.71.98.217.tvknet.pl

    o moj boze w200i czy ten k320i obaj sa dobre w2001 ma wieksza pamiec k320i ma blooth... czyli obaj sa dobre

  • 0

    93. ~  2007-08-30 23:24:43  host: host-89-228-206-36.kalisz.mm.pl

    czy on ma radio???

  • 0

    94. ~b  2007-09-02 10:25:13  host: aaat42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon mam mp3 i mp4 i wszystko dosłownie polecam go wszystkim.

  • 0

    95. ~!#@@!  2007-09-03 15:41:43  host: acfn120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dobry telefon ale ma mało pamięci. Mp3 ma aparta itp wi więc mi taki wystarczy. tylko szkoda że niema tu ceny on nówka stoi 419,-

  • 0

    96. ~bart  2007-09-07 21:21:30  host: xdsl.129.c89.petrotel.pl

    coś ostatnio mi sie wydaje ze sony ericowi zaczyna brakowac pomysłów najpierw k300i potem k310i teraz k320i co to ma byc miedzy zrobieniem k300i a k320i mineło z 5 lata oni tylko dodali wiekszy wyswietlacz i bloototh a o k310i to juz nie wspomne bo to chyba jakis zart se zrobili chociaz ludzie go kupują to samo było z k500i teraz juz jest tych k5... juz kilkanascie sony ericson przestaje byc ciekawy wydaje mi sie ze noki i samsung robią jakies postępy i to tez skromne chociaz seria N jest cool pozdro 4 all

  • 0

    97. ~pawcio  2007-09-08 18:36:41  host: enleczwios4.enterpol.pl

    Mam K3200i i jest spoko.Po wykasowaniu zbędnych standardowych rzeczy DZWONKÓW MP3,KILKU MOTYWÓW,OBRAZKÓW ma pamięć ok. 20MB. PoLeCaM ten tel.

  • 0

    98. ~Mateusz  2007-09-14 10:52:36  host: cyx100.internetdsl.tpnet.pl

    wzasadzie fon ten jest dobry tylko ma mało pamięci co mni martwi Pozdrawia wszystkich

  • 0

    99. ~pati2208  2007-09-17 13:22:25  host: evo11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktos bylby tak uprzejmy i odpowiedzial mi na pare pytan? 1. Czy ten telefon ma odtwarzacz mp3? 2. Czy ma dobra baterie? 3.Można włożyc do niego karte pamieci?? i czy ogolnie polecacie go czy nie... z gory dziekuje za odp

  • 0

    100. ~  2007-09-24 14:47:42  host: bpc243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile sie mieści mp3 pozdro dla wszystkich

  • 0

    101. ~Paulina  2007-09-24 17:46:15  host: dqj136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    o lol :D Mam ten fonik. Aparat ok, glosniki ok... tylko ma bardzo malo pamieci mam jedna cala mp3 i juz wiecej nie wchodzi mimo ze wykasowalam zdjecia, gry itp... teraz podoba mi sie w300i... z opinii moich kolezanek ktore maja w300i wydaje sie ze jest cool :D i szkoda ze 320i nie ma radia ani DOBREGO mp3!! lepsze sa w300i.. no ale jeszcze troche bede musiala pomeczyyc sie z tym telefonem...

  • 0

    102. ~Paulina  2007-09-24 17:51:21  host: dqj136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon nie ma mp3 i ma malo pamieci.. mam go od poczatku wakacji ale chcialabym sobie juz go zmienic..

  • 0

    103. ~Moniutek  2007-10-04 17:00:01  host: dut16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Spoko telefonik mam go i nie nienazekam tylko szkoda ze niema dodatkowej karty pamięci,ale on ma mp3 tylko ze wchodzi tam tylko góra 3 piosenki (ale krótkie) ma dużo bajerów i wogóle ma spox gierki :)MoniuteK(:

  • 0

    104. ~gabi  2007-10-06 18:04:17  host: djh178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten fonik fajniusi a jak chcecie sluchac muzy to sobie kupcie mp3 albo mp4 a od robienia zdjec sa aparaty ale nie telefoniczne:P.telefon słuzy do komunikacji a nie zabawy!!! telefonik naprawde fajny bateria trzyma mi 4 dni przy dosc duzym uzytkowaniu

  • 0

    105. ~john  2007-10-10 08:16:55  host: abhs100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest w miarę ale ma jedną dla mnie powarzną wadę nie ma karty pamięci i to mnie wkuża jak by miał kartę pamięci bły by cool. Pozdro. john

  • 0

    106. ~mix  2007-10-12 19:23:19  host: 78-131-136-132.tktelekom.pl

    ludzie powiedzieccie mi czy ten kom ma MP3 z góry dzienki

  • 0

    107. ~Alan.M  2007-10-13 11:52:26  host: atz199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    88. ~wojek 2007-08-14 10:08 aboa189.neoplus.adsl.tpnet.pl w200i jest lepszy ma super głośniki i ma slot kart a ten nie. W200i jest the best gostek ma rację!

  • 0

    108. ~  2007-10-20 11:53:17  host: sv114.internetdsl.tpnet.pl

    super telefon

  • 0

    109. ~Seba  2007-10-23 15:08:59  host: net147.netcontrol.pl

    Super telefonik, tylko szkoda że tak mało pamięci. A zauważyłem tu błąd, bo on ma mp3

  • 0

    110. ~pawcio  2007-10-27 12:18:17  host: enleczwios4.enterpol.pl

    Jak wykasować standartowe gry? Bo kiedy naciskam przycisk c pisze : Nie można usunąć, plik chroniony.

  • 0

    111. ~kedzior  2007-11-03 16:35:11  host: host-217.149.246.27.zdnet.com.pl

    No własnie to chyba zart ze to jest dobry telefon czy wy ludzie nie macie oczu przecierz to nastepny chwyt se aby wcicsnac wam staergo "bubla" przecierz to jest kopia se k310 tylko z "bt? Ten telefon jest jak zart ponawiany traci swój smak...

  • 0

    112. ~beton_  2007-11-04 00:21:08  host: host-89-229-11-110.torun.mm.pl

    Telefon super (jak za 299 zł..tyle dałem za nówke :D)Dość dobry (jak na VGA) aparat, robi bardzo dobre filmy (w porownaniu do noki 6020 która ma moj kumpel o niebo lepsze..nie ma tak uciazliwego efektu klatkowania:D), Mp3 działa dobrze (szkoda ze nie ma karty pamieci..). Wyswietlacz wyraźny,efektowne (jak na SE przystało) menu , wiele dodatkowych funkcjii (np...programik do obróbki twarzy:D:D)Telefon ma to co najważniejsze, czyli podczerwień +bluetooth. Ogólnie telefon w skali od 1 do 6 oceniam na 4+ (było by idealnie gdyby nie

  • 0

    113. ~pytający  2007-11-07 14:18:31  host: host26.stimo.net

    nie wiecie moze jaki aparat ma SE K320i? prosze to wazne

  • 0

    114. ~lancer46  2007-11-07 19:14:41  host: adqs141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja mam k310i i on ma 17mb pamieci ma mp3 mp4 oraz inne bajery ogólnie jest fajny przez moj program do konwersji plików mp3 na tela weszło 18 mp3 pełnych

  • 0

    115. ~Ewelina  2007-11-09 22:21:54  host: ekb146.internetdsl.tpnet.pl

    SE k320i czy SE w200i ?? prosze o rzetelne i konkretne odpowiedzi :)

  • 0

    116. ~ziom  2007-11-11 20:02:25  host: ip-84.38.160.60.resman.pl

    Ten tel ma w końcu MP3 czy nie bo jak ma to zawaliście i 10 grudnia kupuje jak nie to wypad z tym śmieciem 8(

  • 0

    117. ~Paula :)  2007-11-15 19:43:19  host: dql74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    posiadam ten telefon :D Zgadzam się, że jak ktoś chce słuchać muzyki to niech se kupi mp3 a jak chce robic zdjecia to od tego są aparaty. Bateria dobra, mp3 ma, ale tylko pare krotkich piosenek sie miesci i ogolem malo pamieci :( a ja wolalabym taki fon, ktory nie bylby tylko do dzwonienia, ale i też do robienia fotek i słuchania muzyki. Obecnie zakochałam się w Nokii 5200 - to extra muzycznu fon... hehe, ale nie stać mnie na niego więc muszę mieć SEk320i pzdr dla fanow SE w Nokii :):)

  • 0

    118. ~barti  2007-11-18 22:01:52  host: xdsl.224.c68.petrotel.pl

    ten tel ma mp3 nawet k300i ma mp3 tylko nie ma odtwarzacza mp3

  • 0

    119. ~sulik  2007-11-22 20:29:32  host: acrl222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy da rade wlozyc tam lub powiekszyc karte panieci

  • 0

    120. ~kriz96  2007-11-27 12:01:59  host: host19.abaks.pl

    Ten telefon bardzo mi się podoba ale nie ma mp3

  • 0

    121. ~Rafał 10  2007-11-30 07:05:13  host: gie82.internetdsl.tpnet.pl

    ma odtwarzacz mp3 i jest super:)

  • 0

    122. ~Pitur  2007-12-05 17:37:17  host: abnt191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    *113 - k320i ma aparat vga czyli robi zdjęcia w rozdzielczości 640x480

  • 0

    123. ~baRTAS  2007-12-09 13:30:12  host: 82.146.225.36

    TEN FON JEST EXTRA ALE MA 2 MINUSY : MAŁA PAMIĘĆ I APARAT (VGA)

  • 0

    124. ~anusiakofana  2007-12-10 20:30:53  host: ewd4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja nie dawno miałam Sony Ericssona j210i a teraz mam k320i j210i był do kitu! dostawał takiej zawiechy że szok! k320i to co innego... to zajefajny telefon...

  • 0

    125. ~ewa89  2007-12-15 01:06:09  host: xdsl-3133.lubin.dialog.net.pl

    dlaczego tak cicho dzwoni? czy wydaje mi się...

  • 0

    126. ~Ryba  2007-12-18 22:09:02  host: 84.85-237-168.tkchopin.pl

    telefon ogółem dobry ale jak by miał aparat 2.0mpix i karte pamięci to by był lebszy od k750i

  • 0

    127. ~  2007-12-19 17:22:56  host: net2-host23.wislanet.pl

    telefon jest do dzwonienia i ese-mesowania jak chcecie fona z aparatem i mp3 to se kupcie k800i a jak was niestać to se kupcie mp3(z kartą za około 100zł)a aparat (vga)niejest taki zły miałem fona z tym aparatem i był zajebisty.jak myślicie lepiej kupić tego fona czy naokie jakąś co jest bez mp3i ma 4.3M pamięci odpodidzcie żetelnie prosze:)

  • 0

    128. ~ja;D  2007-12-19 20:51:59  host: aacg104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam od niedawna ten telefon ale jak narazie nie narzekam :)

  • 0

    129. ~........  2007-12-27 11:09:33  host: atf234.internetdsl.tpnet.pl

    Co wy ludzie gadacie??? przeciez ten telefon ma mp3!!! super telfon polcam

  • 0

    130. ~  2007-12-27 11:34:21  host: host-89-238-11-146.smgr.pl

    warto zamienić nokie 6030 na sonegoo k320i piszcie

  • 0

    131. ~  2007-12-27 11:35:58  host: host-89-238-11-146.smgr.pl

    jaką kome polecaliście by tak do 300 zeta

  • 0

    132. ~  2007-12-27 11:38:11  host: host-89-238-11-146.smgr.pl

    wole kupić k 310i ma mP 3

  • 0

    133. ~milka  2007-12-27 14:01:53  host: dpq229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hey!!! mam ten telefon od niedawna a dokładnie od 1 grudnia ale jest zajefajny. poprzednio miałam sagema a on w porownaniu z se jest do ... . :P musialam sie troche natrudzic aby poustawiac parametry ale sie udalo i jestem happy. :*...

  • 0

    134. ~help!!!  2007-12-27 19:02:27  host: ip-84-201-220-149.it-net.pl

    hej zgadzam sie z jednym takim co lubi nokie :) dzis kupiłam k320i i jak siora mi przesyła przez blutufa (nie wiem jak sie pisze) i nie wiem gdzie nacisnac zeby mi sie odtworzyło ogolnie tel. super

  • 0

    135. ~k  2007-12-28 14:36:05  host: ip-84.38.160.60.resman.pl

    siemka, mam se K320i i myśle że lepszego nie kupię przez 10 lat, fotki robi spox, mp3 niezłe zmieściły się 4 utwory (całe) bez problemu, a w opisie gościu zrobił błąd bo ten tel. ma mp3, i jak ktoś napisze że nie ma to nawet nie zwracajcie na to uwagi.Pamięć 16mb. jak dla mnie to starczy, a jeśli chodzi o gry to mnie się zmieściło ich 34. A propo wyświetlacza jest bardzo duży chociarz Samsung SE E250 ma minimalnie większy ale sony ericsson K320i nadaje sie do oglądania filmów. Pozdro dla fanów Sony. Soniaki rządzą!!!!!

  • 0

    136. ~tips  2007-12-30 19:23:25  host: dsl.bisztynek.macrosat.pl

    Ten fonik jest superancki!!! Mam ten telefon od niedawna i już się na nim znam bo jest łatwy w obsudze.Tylko mam pytanie:czy do tego telefonu da sie włożyć karte pamięci???

  • 0

    137. ~misiaaa96  2008-01-26 20:48:48  host: 77-253-157-243.adsl.inetia.pl

    Siemka! Niedawno kupiłam sobie ten telefonik, jest zajefajny tylko szkoda, że ma małą pamięc ;( Ale tak fonik bardzo spox, pozdrawiam ;*

  • 0

    138. ~xx  2008-02-03 09:37:55  host: inet20908ng-0.eranet.pl

    mam pytanie ile mega pikseli ma ten aparat w k320i????

  • 0

    139. ~kapik  2008-02-06 15:58:05  host: adcl247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    k320i ma odtwarzacz mp 3 bo mam ten telefon

  • 0

    140. ~SILVER  2008-03-01 12:24:28  host: c71-88.icpnet.pl

    Czy odczytuję MIDI,AMR-y,mp3 mp4 i odgłosy?Czy ma funkcje VideoDj,MusicDj,PhotoDj?Błagam,odpiszcie,znawcy!

  • 0

    141. ~  2008-03-08 19:04:11  host: ip-84.38.160.60.resman.pl

    tel jest extra ale nie ma radia!!! to mnie denerwuje!!!

  • 0

    142. ~pablik6610i  2008-03-09 11:08:14  host: pl93.dhcp.adsl.tpnet.pl

    ma to wszystko oprócz Video DJ

  • 0

    143. ~MadzieQQ  2008-03-11 20:20:35  host: abmg210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bezna Bezna Beznaa stary ten tel jest już nie ma nic w sobie

  • 0

    144. ~lll  2008-03-13 08:14:52  host: fhd186.internetdsl.tpnet.pl

    telefon mialem 3 miesiace i byl 3 razy w naprawie niepolecam bardzo slaby glosnik i oprogramowanie do kitu nie polecam

  • 0

    145.  2008-03-25 21:31:50

    Superrrr fon, kupiłem nówke na 330 zeta. Aparat super jak dla mnie to 15 mb pamięci starczy ale głośnik cichu :( W skali do 10 dałbym mu 9+

  • 0

    146. ~bdf  2008-04-02 21:41:05  host: w3cache1.punkt.pl

    jak go ladowac za pierwszym razem?

  • 0

    147. ~gracz14  2008-04-13 16:38:15  host: 193.238.19.87

    mam pytanie czy wogule opłaca sie kupowac sony ericssona bez karty pamieci i wejscia do niego raczej nie kocham mój sony ericsson k750 i i tyle nie zamienił bym go na inny model np nokia

  • 0

    148. ~Bryzol  2008-04-14 19:57:24  host: dms221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie ... mam ten telefonik k320i od paru dni zmiescily sie max 3 utwory ma malo pamieci i glosnik cichy jesli chodzi o oprogramowanie jest dobre ja go kupilem za 299zl jest super tylko nie wiem czy da ise w nim poszerzyc pamiec ??

  • 0

    149. ~lollol  2008-06-17 19:04:24  host: cpq90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tak malo pamieci ma. bylby super gdyby nie to

  • 0

    150. ~nawet ,nawet  2008-07-09 13:33:23  host: cqg72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go 1 miesiąc i jest fajny i ma ODTWARZACZ MP3!!!! malo pamieci... niestety. głośnik jest dobry i dosyc GLOSNY. Może to nie jest najlepszy SE ale jesli nie kochasz tak muzyki to kup sobie wlasnie ten fonik :D

  • 0

    151. ~WoBo  2008-07-09 16:33:21  host: c25-220.icpnet.pl

    Niedawno telefon ten spadl na beton z wysokosci jednego pietra. Rozlecial sie na 4 czesc (2 czesci obudowy, klawiature i akumulator) i po szybkim zlozeniu dalej dziala. Nie ma najmniejszego sladu tylko klawiatura nie jest cala podswietlana. Lubie ten telefon...

  • 0

    152. ~lokki  2008-07-09 18:17:40  host: cpf155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go juz 20 dni. i go gorąco [polecam. ma odtwarzacz mp3 ma blootooth ma mało pamięci ma niestety malo pamieci jest glosny ma podczerw. jest dosc l;ekki. ci ca tak kochaja muzyke to moze dla nich nie jest to fon bo mieszca sie takie dluzsze 3 piosenki

  • 0

    153. ~AnuSka  2008-07-11 15:05:07  host: 77-253-159-149.adsl.inetia.pl

    Mam go 7 m-cy i w sierpniu wymieniam na Samsunga J700. Sony Ericsson K320i to szajs jakich mało.

  • 0

    154. ~wera  2008-07-28 13:44:06  host: host-89-230-144-99.inowroclaw.mm.pl

    ludzie wy pieszecie ze jest fajny nie prawda mam ten telefon i zaluje ze kupiłam mam go z rok nie ma karty pamieci a aparat lipa i kupuje dzis nowa. Nie ktorzy to pisza ze telefon jest do dzwonienia a mp3 mozn kupic a po co jak to mozna miec w jednym;D

  • 0

    155. ~ja  2008-08-07 18:17:26  host: aczg117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zamierzam kupic sobie tego fona. Obecnie mam nokie 6103 która ma makabrycznie mało pamięci i strasznie mi sie zaczęła niepodobać. KOCHAM Soniaki moi koledzy maja i mi sie bardzo podobaja ale mam starsza siostre ktora uwaza ze soniaki to buble i niepozwala mi takiego kupic. Ale itak go kupie bo mi sie konczy abonament w orange nieprzedluze umowy i kupie se za ok. 200 zł tego fona ;) ;D

  • 0

    156. ~  2008-08-19 20:19:31  host: f96-028.opera-mini.net

    Ludzie co Wy gadaćie ten fon ma odtwarzać mp3 choć w porównaniu do se w200i to złom chociaż w200i nie ma bluta to jest 1000razy lepszy od tego k320i ma mp3 i mp4 midi amr, m4a , wav aparat vga 0.3mpix 16mb pamięci jeżeli chcecie to gg chodzi na nim bez problemu zasięg bluta to okolo 50 metrow wyświetlacz całkiem niezły bateria trzyma mi góra 1dzień ale cały czas ma gg jestem i dlatego...

  • 0

    157. ~Bazyli  2008-08-20 17:04:13  host: abws130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tak... Sony Ericsson k320i to po prostu jest ulepszona wersja modelu k310i. Ale różnicy w wyglądzie to nie widać. Główna różnica tych telefonów to łącze bluetooth! Jakbym miał wybierać z tych dwóch to bym wziąl k320i.

  • 0

    158. ~piotrmonstrum  2008-08-24 17:28:06  host: host254.jasman.pl

    ALE ODTWARZACZ MP3 MA!!!

  • 0

    159. ~da  2008-09-22 17:30:43  host: system858917593.mtvk.pl

    On jest spoko bo dosyć tani i skoro ma mp3 to warto go kupić ;)

  • 0

    160. ~hanka1002  2008-10-11 16:02:01  host: chello087207011127.chello.pl

    ten telefon jest spoko

  • 0

    161. ~madi  2008-11-02 17:42:24  host: aoj198.internetdsl.tpnet.pl

    najlepszy telofon kiedy kolwiek mialam

  • 0

    162. ~Motto  2008-11-12 11:24:51  host: ppp148147.ostnet.pl

    Telefon ma byc w koncu telefonem a nie kombajnem do wszystkiego, duzo w jednym na na ogol rowna sie sredniosci kazdego, wiadomo ze mozna kupic wypasione komory, ale po co, i tak niewielu korzysta z wszystkich opcji bo co to np. za przegladanie internetu na paru centymetrzch kwadr. ja kupilem w ubieglym tygodniu K320i za 99 zl a za ta kase to jest kosmiczna komóra, dziala bez zarzutu, bateria trzyma ok tygodnia, polecam.

  • 0

    163. ~  2008-12-25 13:50:58  host: aanx143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sony ericsson k320i jest fajnym telefonem. Po ponad roku czasu można narzekać tylko na dżojstik bo np mi po ponad roku czasu NIEKIEDY(podkreślam niekiedy). No i na to, że nie można mieć w nim karty pamięci a tak to jest naprawdę fajny :)

  • 0

    164. ~Gifa  2008-12-25 14:44:06  host: apn-77-112-32-172.gprs.plus.pl

    teraz mam nokię N95 a już jutro jadę na targ kupić tego tela...on ist super!!!

  • 0

    165.  2009-04-15 14:54:20

    Mam ten telefon 2 lata i ok. 3 razy mi się zepsuł. A nie długo będę mieć sony ericsson-a G502. Mam ten w kolorze złotym i nawet się tak nie poobijał

  • 0

    166.  2009-04-15 14:59:51

    W tym telefonie brakuje mi złączy kart pamięci. Ogólnie działa dość dobrze 6/10

  • 0

    167.  2009-05-07 14:42:14

    MOŻNA W TYM TELEFONIE PRZESŁAĆ PRZEZ USB JAKIEŚ PLIKI DO TELEFONU???

  • 0

    168. ~szymon23  2009-05-16 20:33:38  host: 94.254.135.39

    fajny. telefon ....

  • 0

    169. ~NOKIA TO SZAJS...  2009-06-26 09:53:12  host: c8-opapc1s2-047.tosa.pl

    Miałem nokię i szczeże mówiąc nigdy więcej nie kupię NOKII. SE K310i był zaj****** więc k320i równierz musi taki być, a jeżeli ktoś chce coś więcej to niech sobie kupi np. W890i albo W995 ;p

  • 0

    170. ~7nastka  2009-08-15 16:58:38  host: public25079.xdsl.centertel.pl

    hello! też mam seK320i i muszę przyznać, że jest całkiem ok; jego podstawową wadą jest mała pamięć... poza tym ładuje się dość szybko. Trochę zaczął mu nawalać joystick a ma dopiero rok i 7 miesięcy. Ogólnie to nie polecam

  • 0

    171. ~mp107  2009-08-26 12:08:39  host: aec18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nigdy nie miejcie w nim mniej niż 300kB wolnej pamięci, bo: 1.Niektóre aplikacje java mogą się nie uruchomic 2.Może się włączac... 2 godziny! (mi się to zdarzyło) Odpowiedź na pytanie 168. : Można

  • 0

    172. ~FROG  2009-09-27 16:21:11  host: 77-254-194-248.adsl.inetia.pl

    WGRAJCIE SE SOFTA OD W200I PAMIĘĆ WZROŚNIE DO 27MB I BĘDZIE WALKMAN

  • 0

    173. ~liczak  2009-10-31 15:19:26  host: dynamic-78-8-51-47.ssp.dialog.net.pl

    mam ten telefon 2 lata dziś se kupie nowy bo k320i jest fajny tylko jagby maiął kartę pamięci i aparat 3.2 to co innego

  • 0

    174. ~Gronek  2010-02-28 18:30:14  host: 088156044192.olsztyn.vectranet.pl

    Jakie są z was dzieci tylko bl tak naprawde to ja bez niego i karty pamięci bym przeżył po xo komu wysyłanie fotek ??? telefon różni się od k310i "większą pamięcią" LOL i tym BT ja wole k310i CID 49 YEAH a nie CID 50 na którego patchy nie chodzą

  • 0

    175. ~olo  2010-03-08 14:04:35  host: dynamic-78-8-81-63.ssp.dialog.net.pl

    WŁAŚNIE ŻE NIE BO K310i NIE MA BLUETOH!

  • 0

    176. ~Darvill  2010-07-24 17:00:52  host: public13175.cdma.centertel.pl

    olo napisał/a: WŁAŚNIE ŻE NIE BO K310i NIE MA BLUETOH! CHYBA CIE *** !!!!

  • 0

    177. ~Glilow  2012-02-27 16:45:03  host: public89992.cdma.centertel.pl

    To jest to samo co K310i tylko z bluetooth Taka tansza odmiana K510i K510i ma wiecej pamieci i lepszy aparat i wyswietlacz. Jesli malo wam pamieci to wgrajcie softa z w200i to bedzie 27 mb ;)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-169-210.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet