Sony-Ericsson K310i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson K310i Opinie o Sony-Ericsson K310i

Sony-Ericsson K310i

w sumie: 1250
‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Następna ›
  • 0

    1.  2006-02-28 18:13:29

    K300i z 3 MB pamięci więcej-poprostu padłem ze śmiechu!

  • 0

    2.  2006-02-28 18:22:03

    No wrescie zmienili tego k300i i lepiej odrazu.
    K300i byl paskudny a ten k310i jest neutralny ani brzydki, ani ladny.
    Pewnie bedzie popularny w Polsce jak k300i.
    Troche lepszy wyswietlacz - wrescie bo meczyc sie na 128 na 128 to przesada.

  • 0

    3.  2006-02-28 21:36:18

    K300 tylko wszystko zwiekszone o 15% :) ale co sie dziwic to telefon raczej niska polka.

  • 0

    4. ~  2006-02-28 21:42:57  host: eez158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    VINAMP to padaj... to jest telefon dla "biedakow" takich jak ja np. wiec jak chcesz miec lepszy to kup sobie W950i.

  • 0

    5.  2006-03-01 00:22:58

    hmm już ten telefon gdzieś widziałem... no przecież to T630 w nowym opakowaniu i rozszerzoną pamięcią... a mówili że nokia tylko coś takiego robi a tu proszę SonyEricsson wprowadza na rynek telefony z przed 2 lat w nowym opakowaniu i wciska ludziom drugi raz ten sam kit :D

  • 0

    6. ~aspyr  2006-03-01 17:41:17  host: system858917570.mtvk.pl

    mam k300i i jest ładniejszy od tego badziewia znowu podobny SE zrobił błond telefon z mp3 i 15 mega pamięci to k300i ma 12 praktycznie żadnej rużnicy-----to jest badziewie:]

  • 0

    7. ~aspyr  2006-03-01 17:56:27  host: system858917570.mtvk.pl

    mam k300i i jest ładniejszy od tego badziewia znowu podobny SE zrobił błond telefon z mp3 i 15 mega pamięci to k300i ma 12 praktycznie żadnej rużnicy-----to jest badziewie:]

  • 0

    8. ~yagi  2006-03-02 14:31:42  host: hades.rol.ar.krakow.pl

    ***pumba: A kto powiedzial ze tego nie mozna zrobic??? Uwazam ze ulepszyli K300i w dobrym kierunku. W stosunku do T630 bedzie dzialal szybciej i sprawniej. Do tego dzwonki MP3. Za niedlugo ma pojawic sie bezposredni nastepca K700i - z niecierpliwoscia czekam na komentarze jaki to on jest badziewny ;)

  • 0

    9. ~dd  2006-03-02 15:46:25  host: chello212186090225.chello.pl

    hej yagi, następca k700i jest już od dawna (k750i) :
    Co do tego telefonu to cóż, bez sensu SE zrobiło wypuszczając go, bo jest to jedynie nieco okrojona wersja K510i. Trudno tu mówić, że jest następcą k300i, bo w małym stopniu go przypomina i właściwie niwiele nowego wnosi.

  • 0

    10. ~milito  2006-03-04 18:14:47  host: nat002.promax.media.pl

    lepszy wyświetlacz, kilka mega więcej, bluetooth - czego chcieć więcej ???

  • 0

    11. ~kaliszanin90  2006-03-07 21:11:45  host: 62.141.226.156

    mam k300i i nie jestem z niego zadowolony głównie z powodu dżojsticka który ciągle sie wiesz i psuje.W k310i nie zmienili dżojsticka i to mnie martwi dzieki bogu doło0żyli troszke pamięci i bluetooth ale brakuje lepszego aparatu chociarz 1.3mpix

  • 0

    12. ~elvis  2006-03-08 15:56:01  host: staticline10602.toya.net.pl

    mam k300i i jestem zadowolony z tego telefony k310i róznie sie tym ze ma bluetootch i o 3 mb więcej pamięci

  • 0

    13.  2006-03-29 13:36:52

    fajny ulepszony k300 niezle
    wygląda

  • 0

    14. ~home  2006-04-04 18:13:09  host: host193-239-58-53.ip.WRO.Korbank.PL

    !!!!ODRADZAM KUPNO TEGO TELEFONU!!!! Ok 6miesięcy temu kupiłem ten telefon w promocji mixPLUSA, na początku wszystko fajnie lecz pewnego dnia telefonu nie dało się już uruchomić ekran zapalał się na niebiesko i albo tak świecił albo się wyłączał(nie spadł ani nic z tych rzeczy), zaniosłem go do serwisu jako iż był na gwarancji i od 1,5 miesiąca bujam się bez telefonu płacąc abonament... w serwisie słyszę "a co ja mogę??..." to samo w centrali Sony Ericsson w Polsce, także zanim kupisz ten telefon to się zastanów do czego go kupujesz czy do korzystania czy do tego żeby leżał gdzieś w serwisie a Ty tracisz tylko wszystkie nerwy... a żeby nie było że to tylko mój egzemplarz tak ma, jak wychodziłem z serwisu stała kolejka ludzi i jakby zbieg okoliczności wszyscy z K300i...

  • 0

    15.  2006-05-06 19:43:39

    Ale to jest K310 i idioto!!
    Nie wiem co wy widzicie w tym badziewiu!!
    Jak wejdzie na rynek to N6630 będzie w tej samej cenie!!
    I co yagi...masz 500zł, do wyboru 6630 i K310i...co wybieżesz??

  • 0

    16. ~Iglo  2006-05-28 16:24:51  host: chello084010107055.chello.pl

    Czekam na ten telefon!!W miarę interesuje się telefonami..i ten jest na moją kieszeń,patrząc ze mam 15lat.Chciałem niedawno kupić K300i ale ekran 128x128,słaba bateria i słabe opinie na róznych forach znechęciły mnie i kupiłem Nokie 3200.Ten wygląda w miarę przyzwoicie.Czekam!!

  • 0

    17. ~ss  2006-05-30 14:29:03  host: chello062179005231.chello.pl

    VINAMP: 6630 to kloc i nie każdy potrzebuje takiego telefonu. Poza tym nie ma co patrzeć na wolny rynek. Taki telefon w niskim abonamencie czy mixie może kosztować 1zł i tym właśnie może skusić wielu klientów. Aha, "wybieżesz" pisze się przez rz nieuku.

  • 0

    18.  2006-06-04 01:28:59

    Przecież to SonyEricsson k508i,tylko w innej obudowie...przecież SE. to mogła być firma,która mogła by konkurować z nokią,niestety obaj sobie przeciwnicy zchodzą na psy,produkowac te same modele telefonów,ale pod inna nazwą i obudową.

  • 0

    19. ~Rohor  2006-06-16 19:03:15  host: xdsl-7233.wroclaw.dialog.net.pl

    za ile można kupić tego złoma??????

  • 0

    20. ~telCOM FUSION  2006-06-21 21:32:30  host: af10.internetdsl.tpnet.pl

    A CO wy tam gadacie,Sony ericssony to jeden z lepszych telefonow,na bank mogą juz teraz stwarzaja konkurencje nokii która jest przereklamowana ,jak ktos ma pojecie o telefonach to porówna sobie dane tech, i wszystko widac!!!
    a ci co myśla ze jak wyj....bią na tel.z tysiaka to maja full wypaśny telefon ,ale nie wiedza o nim nic,tylko ze ma mp3 i duzo robi zdjec!!! nie wszystko złoto co się świeci.Pozdro dla fanow SE!!!!!!!

  • 0

    21. ~hasor  2006-07-18 18:46:22  host: ckz2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Klapa i tyle badziewie po prostu

  • 0

    22. ~asdf  2006-07-21 14:49:14  host: abrb161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    z serii K nie ma co patrzeć na te 3xx bo to badziewiaki. mam k750 i jest cudo

  • 0

    23. ~  2006-07-21 14:49:56  host: abrb161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a od kiedy tu jest moderacja wypowiedzi?!?! a buuuu ;)

  • 0

    24. ~  2006-07-21 15:06:27  host: dtx101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajny dezajn. Podobają mi się telefony SE w obudowie podobnej do T230 lub podobnej stylistycznie. Są tak niepozorne, że żal je kroić :)

  • 0

    25.  2006-07-23 13:56:33

    Niektórzy nie rzoumieją pewnej rzeczy tutaj.. Pisząc np. że to przecież coś tam w innej obudowie. Zwróćcie uwagę, że telefony serii K są wypuszaczane w 3 kategoriach 300 500 i 700 dlatego też są zróżnicowane. Najpierw seria 700 dostaje najnowsze technologie, potem spadają na 500 i wreszcie na 300. Są one zrónicowane cenowo. Jest jeszcze wybitnie low-endowa linia J. Sądze że oferta SE jest bardzo dobrze i zmyślnie skonstruowana i każdy znajdzie tu telefon odpowiedni i za rozsądną cenę. k310i będzie już niedługo wspólnie z k510i(w ciut wyższych teryfach) hitem tzw. "telefonów za złotówkę".

  • 0

    26. ~oluska0071  2006-07-24 19:08:40  host: eje118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmmm...czekam na ten telefon...ale czytajac opinie bardzo mnie to zniecheciło...;/..czy naprawde ten k310i jest az tak lipny??

  • 0

    27. ~  2006-07-24 21:34:45  host: gprs10.orange.pl

    xbart: Czego innego można spodziewać się po 12-latkach opuszczających się na lekcjach j. polskiego?:)

  • 0

    28. ~Tel  2006-07-25 17:35:54  host: aclh145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej mozna w tym telefonie zmieniąć dzwięk smsa bo w SE K300i jest jeden i to do d..y. Bardzo prosze o odpowiedz.

  • 0

    29. ~pimpuś :):):  2006-07-25 21:34:16  host: acwc186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko czy w tym k310i jak kilka razy wypadni mi z kieszeni to sie nie rozwali bo teraz mam nokie 6310i i jest poprostu niedozajebania kopie rzucam nia i nic :):) tylko wibrator nie chodzi mi od 2 tygodni :)

  • 0

    30. ~dj Dark  2006-07-27 00:11:54  host: xdsl-6478.zgora.dialog.net.pl

    ja mam k300i ale z tego bym sie bardziej cieszyl :) dlaczego? bo k310i ma Bluetooth i jest ladniejszy :) taka jest moja opinia :)

  • 0

    31. ~w1n  2006-07-31 14:21:42  host: absh28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a czy gry java co chodzą na k300i bedą chodzić na k310i i on ma większy wyświetlacz ?

  • 0

    32. ~patryk  2006-07-31 18:40:34  host: dem241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam! niech ktoś mi odpowie, bo juz się pogubiłem. K310i w opisie ma bluetooth, miałem okazje testować ten telefonik (jest bardzo ciekawy), ludzie w munu nie ma bluetooth - czy to kwestia wymiany softu?, czy w opisach jest błąd?

  • 0

    33. ~labedz  2006-08-01 14:34:39  host: eol34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam. wie ktos ile kosztuje ten telefon w orange mix 25 przy przedlużeniu umowy? prosze o odpowiedź.

  • 0

    34. ~yagi  2006-08-02 12:56:14  host: pa108.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl

    patryk: A patrzyles w Ustawieniach w "Lacznosc"? Tam powinna byc IrDA i BT...

  • 0

    35. ~madex  2006-08-03 02:12:36  host: sun2.smsnet.pl

    labedz, przy przedluzeniu umowy o 30 miesiecy i do tego policzyli pkt-y profit to zrobili mi cenę 128 złotych, do tych co go tak besztali (telefon), za takie pieniadze czego innego sie spodziewaliscie, podstawy ma? ma! i wszystko... pozdro

  • 0

    36. ~w1n  2006-08-04 16:41:14  host: abrg223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    madex, zrobiłeś błąd, bo ja przedłużyłem na 24 miesiące i zapłaciłem po odjeciu wszystkiego 65 zł, a jak bym przedłużył na 30 miesięcy to bym zapłacił ok. 75 zł, nawet sprzedawczyni powiedziała że to jest dziwne,
    Aha, a bluetooth nie ma :(

  • 0

    37. ~travolta@op.pl  2006-08-04 22:19:57  host: 80.50.228.194

    ma tego Bluetooth czy nie
    bo na mgsm pisze ze nei ma :(
    prosze odpoweidzcie!
    jaki lepszy ten czy k508i czy jakis jeszcze inny ?

  • 0

    38. ~  2006-08-04 23:46:49  host: 80.50.228.194

    POMOZCIE!
    czy ten telefon ma polskie menu ??
    i czy bedzie ono jak kupie tel. z vodafone.co.uk ???
    piszcie!
    dzieki za odpowiedz!!

  • 0

    39. ~martini  2006-08-05 12:56:44  host: 213-134-183-181.net.autocom.pl

    telefonik bardzo dobrze pomyslany nie ma jednak Bluetooth jak podaja w opisie u gory elegancki i wytrzymaly pozdro dla fan SE

  • 0

    40. ~LOlQ  2006-08-09 08:00:00  host: ahz251.internetdsl.tpnet.pl

    mam do wuybrania se k310i a k700i ktoruy wybrac???????????Powiedzcie mi

  • 0

    41. ~  2006-08-09 22:31:42  host: kamien.bluedot.pl

    Mam ten telefon od dzisiaj i przeszukałem wszystko,całe menu i ani śladu Bluetooth,wiem,ze powinno byc obok podczerwieni w łączności,ale nie ma,tak poza tym to cnaprawde nie jest zły.Kumpel kupił jakiegoś simensa niedawno,w mixie na podobnych warunkach tylko za ponad 2 stówy i jest tak na oko gorszy.Filmiki dosc spore sie da krecic(ja najdłuzszy nagrałem 8 minut,ale sie da pewnie dłuzej,zdjecia robi tez dość fajne,spoko sie gada przez zestaw słuchawkowy,ładnie wygląda na biurku;]

  • 0

    42. ~Toni  2006-08-10 13:08:25  host: bfp128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    LOIQ jezeli masz taki telefony do wyboru to doradzam k700i z tego powodu ze ma wiecej funkcji 40MB pamieci , podczerwien, bluetooth, zmiesci Ci sie wiecej Mp3, ale jesli nie wymagasz od talefonu zbyt wiele to spokojnie wystarczy k310i. Telefony SE w zasadzie nie wiele sie od siebie roznia maja jedynie wiecej czy mniej bajerow. Zwroc uwage rowniez na gwarancje z tego co wiem to SE maja 2 lata co jest wielkim plusem. Jezeli wystarczy Ci k310i to nie warto doplacac i kupowac k700i.

  • 0

    43. ~Adrian  2006-08-10 14:42:33  host: dth27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    labedz:przy przedłuzeniu umowy na 2,5 roku tentelofon kosztuje 157 zł

  • 0

    44. ~grandowa  2006-08-10 22:20:27  host: ecp127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hejo ja zapłaciłam 116 zł, bo przedluzalam umowe ale jesli mozecie to powiedzcie mi skad moge sciagnac jakies dzwonki i gry za darmo do tego telefonika??

  • 0

    45. ~jurdek  2006-08-10 23:52:13  host: ip-62-148-80-46.netia.com.pl

    mam pytanie, jakie oprogramowanie działa pod ten telefon? z góry dziekuje za odpowiedz/ a jezeli chodzi o ten telefonik to jak narazie jestem szczęśliwym jego posiadaczem, nawet dżojstik mi jeszcze działa :)

  • 0

    46. ~antkha  2006-08-11 19:18:12  host: ip-84-201-219-7.it-net.pl

    dostane tą kome za dwa dni...nie moge sie doczekać ;D

  • 0

    47. ~Kamilka ;*  2006-08-12 11:11:25  host: avo146.internetdsl.tpnet.pl

    Hej :) w sumie mam ten fonik od dwóch dni... i ogolnie m sie podoba....tylko czy on ma tego blutotha...?? bo ja juz nie wiem...tutaj pisze ze ma...a w telefonie nie widze takiej funkcji ;/ sama juz nie wiem jak to jest ;D

  • 0

    48. ~kotek  2006-08-12 16:47:42  host: evx220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    słyszałam że jesli chodzi o ten telefon narzekają głównie na dzojstik... a czy po naprawie działa jak nalezy czy nadal sie psuje?

  • 0

    49. ~  2006-08-12 21:32:38  host: 217-153-221-34.such.nat.hnet.pl

    a ja kupilam za 49zl :D

  • 0

    50. ~Anka  2006-08-14 15:58:39  host: 83.238.70.51

    wszyscy kupiliscie strasznie drogo!! Do mnie zadzwonił konsultant bo skonczyla mi sie umowa i za telefonik z dowozem do domu zapłaciłam 7,50 :D i nie ma mocnych :>)))

  • 0

    51. ~marcinp90  2006-08-14 19:16:55  host: vera.4web.pl

    Jeśli kogoś urażę to przepraszam, ale prosiłbym o odpowiedź kogoś KOMPETENTNEGO. 33% ludzi mówi, że Bluetooth (BT) jest w opisach, ale nie ma go w telefonie, 2gie 33% mówi, ze BT jest i w opisach i w telefonie, 3cie 33% z kolei mówi, że BT nie ma ani w opisach ani w telefonie. Czy ktoś KOMPETENTNY (ponownie przepraszam jeśli kogoś urażę, ale chcę mieć pewność) mógłby mi powiedzieć jak z tym BT naprawdę jest? Byłbym bardzo wdzięczny...

  • 0

    52. ~cast  2006-08-15 11:27:30  host: cui138.internetdsl.tpnet.pl

    siemka ja tego fona mam jush 4 dni i jak naarzie dobrze sie sprawuje :):D:D wziołem go z orange za 1zł i umowe na 2,5 roku :D fajny z wyglądu i z funcji tesh zajebisty

  • 0

    53. ~g-boy  2006-08-16 15:04:41  host: cia228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon NIE MA BlueTooth. Na stronie SE jest dokładna specyfikacja.

  • 0

    54. ~g  2006-08-17 10:07:24  host: host-ip26-138.crowley.pl

    a jak jest z bateria, tylko prosze o normalne odopowiedzi, czytajac komentarze do 6030 i 2-tyg to naprawde na telepolis robi sie zle

  • 0

    55. ~yagi  2006-08-17 11:04:34  host: pa61.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl

    g-boy: Masz racje... Kiedys sprawdzalem na stronie SE i nie ma BT... Kolejny blad w bazie Telepolis... :(

  • 0

    56. ~ham ze wsi  2006-08-17 13:00:22  host: ckn175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefon 1,5 roku ma kamere pamieć 82MB jest super

  • 0

    57.  2006-08-17 17:35:49

    czekm na ten fon już tydzień i doczkać sie nie moge a powicie mi czy ten fon ma neta

  • 0

    58.  2006-08-17 17:41:03

    czy ten telefon ma internet a gdzie sprawdzić co ma ten teleofon na stronie sony ericsson???

  • 0

    59. ~mefik  2006-08-18 19:00:42  host: due138.internetdsl.tpnet.pl

    kubek ma neta wejdz sobie na gogle i wpisz vga, potem znajdz sony ericsson

  • 0

    60. ~Gonia  2006-08-20 13:59:08  host: abyt74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefonik jest git,tylko szkoda ze nie ma BT:((

  • 0

    61. ~ciekawa  2006-08-20 16:21:39  host: aako26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jaki wg was jest lepszy telefon: sony ericsson K310i czy Sagem my401X?

  • 0

    62. ~......:)  2006-08-20 20:45:38  host: clan.efekt.net.pl

    ponoć ten telefon jest spox, chociaz czesto slysze ze psuje sie w nim dzojstik, ja go dopiero bede miala za tydzien wiec zobaczy sie jaki jest:P:P:)

  • 0

    63.  2006-08-21 08:45:19

    Za wczesnie zeby oceniac joy'a w tym telefonie... Poczekamy zobaczymy...

  • 0

    64. ~Beata  2006-08-21 15:14:17  host: ac1.romix.net.pl

    kupiłam za 49 zł ten telefon w orange i cieszę się z wyboru. Mam go drugi dzień i jestem zachwycona. A co do dzojstika to słyszałam na jego temat negatywne opinie, ale osobiscie uważam, ze trzeba się nieźle postarac zeby go zepsuc. W poprzednim telefonie tez miałam dżojstik i nie zepsuł mi się ani razu. narazie wszystko mi działa. Serdecznie pozdrawiam i polecam :) (ps: nie znalazłam tu budzika, ale jest mozliwosc właczania alarmu ^^ )

  • 0

    65. ~onix  2006-08-23 17:08:40  host: 82.160.142.98

    fajny kom ale szkoda ze niema Bluetootha z zewnatsz podobny do k750i szkoda ze w srodku nie!!!

  • 0

    66. ~Marta  2006-08-24 11:30:04  host: der33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy na tym telefonie można pobierać dzwonki real?? Jesli tak to jak?? Czekam na odp

  • 0

    67. ~Mati  2006-08-24 13:32:23  host: dsc117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam ten teleon tydzień i uważam że ten co mówi żę to jest badziewie jest w bardzo dużym błędzie

  • 0

    68. ~koko  2006-08-24 16:06:45  host: chello087206021173.chello.pl

    nie kupujcie tego telefonu bo wm sie szypko dzoystik rozjebie

  • 0

    69. ~Mathew  2006-08-25 01:25:28  host: szom-1.bytom-piekary.net.pl

    Mi Się Też Skończyła umowa i mi go przywiozą do chaty

    PLUS GSM

  • 0

    70. ~zosia 18  2006-08-25 12:50:58  host: abws248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja zastanawiam sie nad kupnem tego telefonu!!! bardzo mi sie podoba ten model telefonu. po przeczytaniu informacji i opinii jednak sie skusze zeby go kupic.

  • 0

    71. ~miloszzz  2006-08-26 11:09:35  host: dsq68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Prosze powiedzcie mi ile czekaliscie na ten telefon, jesli przedluzaliscie umowe. Bo ja juz niemoge sie doczekac

  • 0

    72. ~kamila  2006-08-26 15:39:20  host: cyy138.internetdsl.tpnet.pl

    a ile trzyma wam bateria????bo chyba z moja jest cos nie tak na esa zrzera 20%bateri

  • 0

    73. ~niewiem!!!  2006-08-27 12:50:06  host: ecd194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny telefonik tylko są dwie wady Bluetoth i karta pamieci pozdrawia
    K310i the best

  • 0

    74. ~labedz  2006-08-27 15:26:17  host: epf23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zadzwonili do mnie o orange i zamowiłem ten telefon. W ofercie orange mix 25 na 30 miesięcy przy przedłużeniu uwowy kosztuje 157zl. Niecierpliwie czekam na kuriera.

  • 0

    75. ~ona  2006-08-27 17:02:46  host: 212.106.29.136

    ej ludzie, w ulotkach jest napisane ze ma Mp3 to prawda? bo nie wiem czy mam go kupic

  • 0

    76. ~dudus  2006-08-27 17:14:52  host: dvj175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile ten telefon kosztuje ???nowy???

  • 0

    77. ~lukasz  2006-08-27 19:05:40  host: eff166.internetdsl.tpnet.pl

    Jak się na nim pisze smsy wie ktoś??? Bo mam nokie 3510i i na niej pisanie śmiga jak nie wiem!

  • 0

    78. ~Foley  2006-08-27 22:21:36  host: pc10.rawa.maron.net.pl

    Zapomnieliście dodać, iż TEN telefon POSIADA odtwarzacz mp3. Potrafi odtwarzać pliki .3gp .mid, .mp3, .aac i POWINIEN odtwarzać pliki .wav (ale dokładnie nie wiem). Dla nowych: Dzwonki REAL MUSIC to najczęściej format .mp3 i .wav (więc tak, może odtwarzać dzwokin real music). Budzik = Alarm. Odtwarzacz mp3/filmów w formacie .3gp jest. Telefon nagrywa filmy w formacie .3gp. JEŚLI ktoś ma problem z płynnością w nagrywaniu filmów, niech zmieni rozmiar do minimalnego i pare razy poprzyciska przycisk do ZOOM'a. Pozdrawiam :)

  • 0

    79. ~ewa  2006-08-28 10:26:34  host: c75-131.icpnet.pl

    kupić k300i czy K310i bo mam problem który wybrać

  • 0

    80. ~kamcio 22  2006-08-28 16:38:31  host: cuj242.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefonik jest git ale żaden nie pobije tel k800i bo to jest najlepszy soniak ale jeszcze jeden jest wg. mnie fajny to siemens sx1 i sx1 lancher ;-)

  • 0

    81. ~bluntman  2006-08-28 16:43:57  host: atb110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wcale nie trzeba przyciskac zooma by było płynniej, poprostu wystarczy wlaczyc zooma na maxa i skierowac w strone duzego natezenia swiatla(lampa,slonce). Tak bylo w K300i, przy tym zapewne tak samo. I jesli chodzi o mp3 to na sluchanie muzy sie nie nastawiajcie bo ma 15mb i wystarczy tylko na kilka skróconych mptrójek. A po za tym nie ma sluchawek. Ale jesli komus to nie przeszkadza to polecam. PS. nie piszcie pytan w stylu "jak sie pisze tu esy bo mam N3510i i tam pisze sie rewela" masakra. ELO

  • 0

    82. ~  2006-08-28 20:57:48  host: epe165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Według mnie bardziej sie opłaca kupić k310i a nie k300i

  • 0

    83. ~kuba2406  2006-08-29 14:40:17  host: dzd10.internetdsl.tpnet.pl

    Czy ten telefon odtważa MP3

  • 0

    84. ~  2006-08-29 17:32:33  host: w3cache.izacom.pl

    co wy z tym joyem mialem kilka teli z joyem i nigdy ztym nie mailem problemow

  • 0

    85. ~amber  2006-08-29 18:03:04  host: box.szwajcarska.pl

    Mam pytanie: jaki kolor ma podświetlenie klawiatury w tym telefonie?

  • 0

    86. ~Mc Fly  2006-08-29 18:34:30  host: host-89-228-248-228.kalisz.mm.pl

    Ja powiem ze ten k310i jest taki sam co k300 poz wzgledem technicznym wszystkie te same funkcje tylko ma 3 MB wiecej i innna obudowe

  • 0

    87. ~witek  2006-08-29 18:51:57  host: aaru1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    e gosciu ten telefon w electro world kosztuje bez simloka 500zl ja mam nokie 6070 nie kupujcie tego bo tam wcale nie ma 16 mb tylko 3mb ja mam nokie miesiac i jestem cholernie nie zadowolony poprostu kit ludziom wciskaja a k310i jest ok po odjeiu oprogramowania ma 9,3mb widzialem w electro worldzie polecam ten telefon i jak sie dobrze obchodzisz z telefonem to joy dziala super

  • 0

    88. ~fank  2006-08-30 09:22:52  host: elg194.internetdsl.tpnet.pl

    Ile trzyma bateria u was w tym telefonie?? bO JA MAM GO 2 DNI I COś SZYBKO PADA

  • 0

    89. ~znawczyni  2006-08-30 17:42:27  host: bku179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    znam kazdy model sony ericsson-a i mówiąc szczerze ten jest całkowicie nie w moim stylu. nie podoba mi sie w nim nic. Moim zdaniem telefony np.k700i, k750, k300 i, są bardzo fajne.polecam je wszystkim!!!pozdrowionka. :)

  • 0

    90. ~mefik  2006-08-30 19:35:02  host: due138.internetdsl.tpnet.pl

    prosze pomozcie jak myslicie, lepszy ten k310i czy siemens c75 ?? z gory dzieki

  • 0

    91. ~macie3jko  2006-08-30 19:57:27  host: abiz33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej ludziaska czy mozna pod ten telefon podpiac smycz ???? bo mam zajefajna smycz i nie chce jej sprzedawac :)

  • 0

    92. ~Paulinka  2006-08-30 20:54:52  host: proxy3.tkdami.net

    ciekawa : No jasne że k310i ten sagem nie ma mp3 jako dzwonek nawet co dopiero odtwarzacz i jest badziewny.Funkcej też ma do du**

  • 0

    93. ~darko !!  2006-08-30 22:04:15  host: dux253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Heka!!mam ten telefon od kilku godzin i wciąż nmie zaskakuje... jest po prostu suuper !!Niezastanowiałem sie nad wyborem od razu wiedziałem że on musi być mój... robi super zdięcia i długie filmy,piosenek też wedzie dużo (narazie mam 24 piosenki które zajmuja tylko 5% całej pamięci!!)POLECAM !!!!

  • 0

    94. ~Rataj  2006-08-30 22:20:58  host: dif59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jaki telefon wybrac k700i k310i czy k510i?? I ile one kosztuja na przedluzeniu umowy w orange dla firm na 24 ??

  • 0

    95.  2006-08-30 22:33:54

    ja sie dobrze obchodzilem z dzojem i po miesiacu juz byl w serwisie z tego powodu. niepolecam.

  • 0

    96. ~Pajo  2006-08-30 23:20:02  host: arle.org

    Sony-Ericsson K310i jest bardzo dobrym telefonem... nie mam z nim problemów... jeżeli kogoś nie stac na lepszy model sony ericsson to polecam właśnie ten... jest tani a ma 16mb pamieci odtwarza mp3 zjdecia też złe nie robi... Fajny telefon polecam

  • 0

    97. ~__//Tureek/__  2006-08-31 11:23:05  host: host060.ip-p03.gni.pl

    telefonik jest zajebisty mam go juz jakis czas i sie bardzo dobrze sprawuje nie ma z nim zadnych problemow ale nie jeste m wstanie wylaczyc kodu pin a przeszkadza mi to no ale i tak twierdze ze za te pieniadze nie kupi sie lepszego. Super telefonik:))

  • 0

    98. ~SE k310i  2006-08-31 11:29:08  host: w3cache.lublin.pl

    mam pytanie... czy tym telefonem można pisać normalnie sms,a nie tylko T9?

  • 0

    99. ~  2006-08-31 13:32:16  host: user-87-248-80-131.promax.media.pl

    paulinka ten fonik jest super a po pierwsze to nie jest sagem sagem to badziewie bo sagem to jest nokia wyglada na to zxe nie masz zielonego pojecia o markach telefonów

  • 0

    100. ~svercer  2006-08-31 14:09:49  host: adampol9.003.vip-net.pl

    mam ten telefon od tygodnia jest bardzo w porzadku, polecam szczerze

  • 0

    101. ~olesia  2006-08-31 17:38:09  host: lan-0.elomza.pl

    Rataj- ten telefon w orange dla firm na przedluzeniu umowy za 24 kosztuje 206zł. pozdrowka=]

  • 0

    102. ~ddd_19  2006-08-31 19:14:46  host: us75.internetdsl.tpnet.pl

    do tego telefonu pasuje zestaw słuchawkowy od k750i

  • 0

    103. ~monia  2006-09-01 08:14:56  host: akc250.internetdsl.tpnet.pl

    Wlasnie sobie kupiłam wczoraj ten telefonik. Narazie jest super. Polecam go.
    Ale wie może ktoś jak to jest z tym
    e-mailem, ile kosztuje taka usługa?

  • 0

    104. ~gelo16  2006-09-01 21:42:24  host: chello087207090048.chello.pl

    mam ten telefon od tygodnia i oś bateria cienko trzyma jeśli chodzi o k700 to wiadomo że jest lepszy ma ponad 40mb radio i blutooh ale wyświetlacz i aparat są takie same jesli ktoś ma kase niech se kupue wiadomo lepszy telefon a jak macie skromny budżet to polecam k310

  • 0

    105. ~Q-boss  2006-09-02 12:37:17  host: 213.199.204.66

    ja wlasnie chce go kupić ale nie wiem czy te marne 15 mb starczy na chociaż kilka piosenek :/ Po za tym z tego to czytałem podobno nie ma słuchawek(?) więc sam już nie wiem...

  • 0

    106. ~  2006-09-02 14:34:09  host: eav247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No właśniew zastanawiam się nad zmianą komórki mam Sagem My400x i myśle właśnie o Sony Ericssonie K310i co byście doradzili ? Sagem czy Sony Ericsson?

  • 0

    107. ~dusia  2006-09-03 11:06:40  host: c76-160.icpnet.pl

    bateria slabo trzyba? tz. ile? i ile mp3 sie miesci..? nie wiem co sobie kupic a kupuje MixPlus n a 36 doładowań za 30 zł.. radzcie prosze :)

  • 0

    108. ~monia  2006-09-03 16:10:58  host: cache.telia.piekary.net

    mam telefon od dwoch dni i jestem z niego zadowolona,ma duzy ekran,zdjecia tez fajne wychodza.Mam go w mixie w plusie i za te pieniadze warto go kupic.Tylko nie wiem co nie tak zrobilam,bo wysylaja mi dzwonki mp3 i nie moge ich odebrac.poradzcie.moze mam go nie skonfigurowany.

  • 0

    109. ~paulina  2006-09-03 17:32:17  host: 80.51.74.71

    doradzcie mi czy mam sobie kupić tego sony ericssona czy nie bo wasze opinie na jego temat sa podzielone.z gory dzieki

  • 0

    110. ~kama  2006-09-03 21:46:15  host: ebe138.internetdsl.tpnet.pl

    chce kupic ten telefon tylko zastanawiam sie nad kolorem jak myslicie niebieski czy srebrny?:>>:0

  • 0

    111. ~matrix  2006-09-05 10:24:11  host: due138.internetdsl.tpnet.pl

    paulina: ja go niedlugo bede mial, a od znajomych dowiedzialem sie ze jest calkiem spoko, dobrze sie z nim obchodzisz to dzojstick wytrzyma i bateria bedzie dosyc trzymac. wydaje mi sie ze warto ;)

  • 0

    112. ~heh  2006-09-05 10:25:02  host: due138.internetdsl.tpnet.pl

    kama: niebieski,srebrny troche badziewny

  • 0

    113. ~normix  2006-09-05 17:10:13  host: bep236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie jakie motywy mozna wgrac do k310i bo kazdy po wgraniu motyw nie dziala ,a i czy przez irde czy tylko kabel usb/prosze o odpowiedz

  • 0

    114.  2006-09-06 12:34:06

    czy w tym telefonie jest mozliwosc ustawienia mp3 jako sygnalu wiadomosci sms? czy jest to zablokowane jak w modelu k700i i ograniczone do fabrycznych sygnalow? prosze o szybka odpowiedz:) z gory bardzo dziekuje:)

  • 0

    115. ~kamilek72  2006-09-06 16:45:49  host: dvm178.internetdsl.tpnet.pl

    Pamięć użytkownika to 15MB a czy ten telefon obsługuje karty pamięci ??

  • 0

    116. ~tomkus  2006-09-06 18:14:06  host: aff218.internetdsl.tpnet.pl

    do dusia nie kupuj w plusie telefonu bo to jest gówno bo inaczej nie chce sie wyrażać pozdro dla wszystkich

  • 0

    117. ~Kropek363  2006-09-06 22:21:04  host: 80.51.247.154

    ten tel jest super bardzo mi sie podoba jest maly elegandzki i ma 15 mb pamieci biore go jush niedlugo:)

  • 0

    118. ~bebe22  2006-09-07 15:29:35  host: eni10.internetdsl.tpnet.pl

    kurcze nie wiem już nic z waszych opini, chce go kupić albo nokie 6020 POMOCYYYY!!!!!! tylko jeden dzwięk smsa ma se k310i???

  • 0

    119. ~bebe22  2006-09-07 15:33:34  host: eni10.internetdsl.tpnet.pl

    kurcze nie wiem już nic z waszych opini, chce go kupić albo nokie 6020 POMOCYYYY!!!!!! tylko jeden dzwięk smsa ma se k310i???

  • 0

    120. ~magduś  2006-09-07 16:10:04  host: NAT-6.autocom.pl

    eee powiedzcie mi czy warto kupic ten telefon..?
    bo tak myśle jest taki tani w orange Go:) wiec mi powiedzcie ile tzryma bateria, jakie wychodzą zdjecia??

  • 0

    121. ~luki  2006-09-07 19:53:42  host: ffp106.internetdsl.tpnet.pl

    jak nazywa sie program do obslugi k310i na kompie

  • 0

    122. ~Arczi  2006-09-07 21:01:47  host: 82.177.118.162

    Witam. Mam ten telefonik od wczoraj! Zdjecia wychodzą bardzo fajnie, filmy także. W zestawie są słuchawki ale nie ma kabelka USB:/ baterie jeszcze n ie mam sformatowanej wiec sie nie wypowiadam na ten temat.. kupiłem go za 99zł z Orange Go z Zetafonie! Kupujcie go bo warto!

  • 0

    123. ~NiG  2006-09-08 09:13:23  host: bdh131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tak jak napisał Arczi!Mam ten telfon w zeta fonie za 99 zl.jest funkcjonalny,ladny i ma podstawowe funkcje.15 mb w zupelnosci wystarcza!Jezeli chciecie sluchac mp3-jek to kupcie sobie najtanszy odtwarzac.jezeli potrzebujecie krecic filmy porno to kupcie sobie tania kamere.jezeli chcecie wysylac mail'e to zalozcie sobie internet.BT nie ma ale przeciez IrDa jest.Tyle fajny telefon polecam!I nie meczczcie dzojstika ;)

  • 0

    124. ~chropcia  2006-09-08 21:53:08  host: dxu26.internetdsl.tpnet.pl

    Właśnie sobie go kupiłam w orange go.Bardzo mi się podoba, jest mały, funkcjonalny i wszedzie sie mieści.99 zl to nie jest taka duza sumka.

  • 0

    125. ~KAROTKA  2006-09-09 00:18:32  host: abzv85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja mam ten tel.Jest super.jak komus zabraknie pamieci to niech se karte pam kupi.kupowalam ten telefon i sluchawki tez dostalam w zestawie byly.podoba mi sie na serio ten fon.kupujcie!!

  • 0

    126. ~nazaruk  2006-09-09 08:34:01  host: NAT-ROZANKA.korbank.pl

    witam, mam problem z tym telefonem. Wczoraj kupiłem go w salonie, wpisuje pin i mi wyskakuje ze jest nie prawidłowy, o co chodzi? prosze o szybką odp. z góry thx.

  • 0

    127. ~nazaruk  2006-09-09 08:47:12  host: NAT-ROZANKA.korbank.pl

    witam, mam problem z tym telefonem. Wczoraj kupiłem go w salonie, wpisuje pin i mi wyskakuje ze jest nie prawidłowy, o co chodzi? prosze o szybką odp. z góry thx.

  • 0

    128. ~jupik  2006-09-09 10:25:41  host: c-62-40-64-41.rtr-lena1-1.Cieszyn.sgi-net.pl

    Elo co jest lepsze? se k510 czy k310 prosze o odpowiec. :)

  • 0

    129. ~Są ludzie i parapety ;/  2006-09-09 16:42:18  host: eoj94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja pier*ole, jupik ty jesteś taki głupi sam z siebie, czy ktoś ci za to płaci?? To chyba logiczne że k510 jest nowszy, wiec jest lepszy... brak słów na takich ludzi ;/

  • 0

    130. ~premier  2006-09-09 16:48:21  host: alt46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak już coś to k510... aha, a jak już chcesz dobry tel to polecam samsunga x700. to jest dopiero zajefajny telefonik

  • 0

    131. ~Domcia  2006-09-09 19:32:16  host: abzk37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hey mam soniacza k700i a moja kumpela (z ktora juz nie gadam) kupila sobie k310i i opowiada wszystkim ze ma lepszy fonik od mojego o na ma tak malo pamieci nie ma bluetooth-a lampy blyskowej w aparacie, odtwarzacza plikow mp3 i nie ma radia. Pomozcie roztrzygnac ten spor i powiedzcie ze moze tamten jest nowszy ale MOJ JEST LEPSZY!!! no nie musicie tak mowic ale chociaz wydajcie opinie. PLISSSKKKIIII!!!!

  • 0

    132. ~maniek  2006-09-09 20:30:00  host: aox227.internetdsl.tpnet.pl

    mam takie pytanie.ile ten telefon kosztuje w mix plusie na 24 doladowania?zgory dzieki za info

  • 0

    133. ~cizex  2006-09-10 11:06:59  host: cjv40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma karte pamięci ???? prosze o odpowiedz !!!! z góry dziękuje .

  • 0

    134. ~Jogi Lijj  2006-09-10 18:33:31  host: abnr113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do MAŃKA. Sony ericsson k310i w mixie plusie na 24 doladowania na 30 zloty kosztuje 189zl albo 199zl.

  • 0

    135. ~Zyziu  2006-09-11 11:47:38  host: 195.205.118.10

    Ja mam ten telewfon już ponad tydzień. nie narzekam jeszcze. wcześniej miałem sagema MyX5-2 i powiem że też jestem z niego bardzo zadowolony. Robił zdjęcia o niebo lepsze od ericssona ale ericsson ma kamerke:P interfejs jest bardzo przyjemny i wyświetlacz luks. Bateria trzyma mi juz drugi dzień po drugim formatowaniu ale ja często rozmawiam i już przegadałem z godzinke na nim i jeszcze jest pół baterii:)

  • 0

    136. ~klasyk18  2006-09-11 14:11:40  host: aoh136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej!!! Sony Ericsson to wg.mnie swietny telefon.Ja kupiłem go w sieci Orange i mam go juz okolo 3 tygodnii.W sieci Orange kupiłem go za 249zł. i + aktywacja 50zł.Ma on wiele zalet np: wideo, zdjecia i dyktafon(15 mg to i tak duzo),ciekawe gierki itd...Z czego nie byłem zadowolony?? W zestawie (w mojej sieci) dostałem słuchawki, natomiast nie przyłaczono kabla USB, ktory koszkuje kolejne 50zł! Mysle ze warto go kupic i polecam go wszystkim.pozdro

  • 0

    137. ~Skolo  2006-09-11 15:18:30  host: asw118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To nieprawda, że sms ma jeden dźwięk. W K310i mozna sobie ustawić MP3 jako sygnał SMS-ka czyli ma nieograniczoną ilość dźwięków dzwonka i sygnalików SMS-a w przeciwieństwie do K700i ;-).

  • 0

    138. ~monika1101  2006-09-11 17:22:42  host: djr102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej mam do was male pytanko ile bedzie kosztowal sony ericsson k310i w mix plusie na 30 doladowan?bardzo jest dla mnie to wazne.Z gory dzieki

  • 0

    139.  2006-09-11 23:36:10

    opinie o tym tele na niskim poziomie jak i ... :)

  • 0

    140. ~radiolog  2006-09-12 01:33:02  host: gw-szp6.slam.katowice.pl

    mamk310 ikupilem go w plusie na 30 doladow.za 50zeta i jest wypas moze ma mniej megow niz k700 ale jest wypas k508 sie nie umywa

  • 0

    141. ~WOOOHOOO  2006-09-12 16:37:40  host: eon45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    monika1101 wystarczy wejśc na strone operatora i poszukać...
    tu jest link do mix plusa ;/ http://www.plusgsm.pl/promocje/mix_w_plusie/, a co do telefonu, to jest idealny dla kogos kto nie ma za dużo kasy, wku*wiacie mnie tymi opiniami typu "k310i to syf, a k750i to jest super telefon", ruszcie łbem, moze ludzie nie maja kasy na k750i. Jesli myslicie że ludzie beda wam zazdrościć ze wy macie ten telefon, to jestescie w błędzie ;/ ...

  • 0

    142. ~szymex  2006-09-12 19:11:08  host: dlb100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jutro lub dziś bede miał ten fonik ciesze sie bo akurat mi sie podoba

  • 0

    143.  2006-09-12 19:50:01

    Nie moge patrzeć na te kometarze ludzie macie parametry i tam wszystko pisze :-/

  • 0

    144. ~EdyŚ  2006-09-12 20:58:23  host: 80.48.33.22

    Mam podobny problem.. Planuje zakup tel . Sony Ericsonn'a k310i.. Tylko bardzo nic o nim niewiem, nie orientuje sie jak dlugo trzyma bateria, czy jak wychodza zdjecia.. Gdybyscie mogli cos o tym napisac, to bardzo bylabym wdzieczna :)

  • 0

    145. ~ania  2006-09-12 20:59:38  host: 80.51.255.170

    ello!!mi sie ten telefonik podoba i chce go kupic ale nie wiem ile on kosztuje i nie moge nigdzie znalezc jego ceny.plis pomocy!ile on moze kosztowac w plusie na karte ale bez umowy jakiejs.15anusia@onet.eu tam wysylajcie odpowiedzi z gory dziekuje.pozdro papa

  • 0

    146. ~apsik16  2006-09-12 23:20:58  host: 80.54.21.3

    jak poprawnie soformatowac baterie??

  • 0

    147. ~apsik16  2006-09-12 23:30:57  host: 80.54.21.3

    jak poprawnie soformatowac baterie??

  • 0

    148. ~  2006-09-13 07:50:27  host: boz243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sony ericso w mix plusie bedzie kosztował 66 zł bo go dzisiaj kupiołam :P:D

  • 0

    149. ~slawEk  2006-09-13 12:50:57  host: absh36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jaki aparat ile pixeli ma??

  • 0

    150. ~patro  2006-09-13 15:02:42  host: dsd207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    przydke zdjęcia robi

  • 0

    151. ~Nacia  2006-09-14 09:48:04  host: dsg200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ta komórka jest spox! Wychodzą dobre zdjęccia ale lepsze w sagem myX6-2! Zaufajcie mi moja koleżanka ma tego Sony Ericsona a ja tego sagema ale tak po za tym komórka naprawde jest spox!

  • 0

    152. ~sesill  2006-09-14 16:14:19  host: kosiorek.e-cho.eu

    W Orange jest DROGO!!!! Kupujcie w mixie ten telefon jest za 1zł na karte bez abonamentu, tanie sms-y i rozmowy!!!!!!

  • 0

    153. ~numero  2006-09-14 22:12:28  host: ip-83-238-181-5.sanetja.pl

    ja mam fona i jest ok zdjecie no troszke nie zabardzo, bateria średnio, juz lepiej sie bawic video bo przynajmniej normalnie wychodzi :D
    ktos powie czy to tylko polifonia czy true ton wejdzie tez? :)

  • 0

    154. ~paula z dębicy  2006-09-15 00:21:57  host: z-debica.mt.pl

    Witajcie, czy mógłby mi ktoś powiedzieć czy system IRDA oznacza ze moge telefonik przyłozyc do innego i na podczerwień ściąga muze czy to oznacza cos innego? No i ak jak poprzedniczka pytała ile trzyma bateria i jaka jest jakość fotek? Z góry dziekuję za odpowiedź

  • 0

    155. ~Kogut  2006-09-15 08:10:56  host: bzn22.internetdsl.tpnet.pl

    Witam, mam Sony Ericsson K310i i mam jeden problem:/ Jak robie zdjęcie to zdjęcie nie zapisuje się, mam jeszcze wolne miejsce w tel. (6MB) zdjęc zrobionych 12 a on niezapisuje, nowych folderów zrobionych niema itd. co robić?

  • 0

    156.  2006-09-15 08:17:45

    Witam, mam Sony Ericsson K310i i mam maly problem:/ otóż gdy robię zdjęcie telefon niezapisuje zdjęcia. Niema go go żadnym folderze, miejsce w tel jeszcze mam (6MB) zdjęc zrobionych dopiero 12 a nowego folderu jeszcze niezrobilem więc niewiem co jest grane? pomóżcie;/

  • 0

    157. ~Bartek028  2006-09-15 09:34:56  host: 195.205.239.66

    do k310i program do wysylania muzy, gier itp. to Float's Mobile agent

  • 0

    158. ~marczu  2006-09-15 10:08:08  host: a192.net136.okay.pl

    a powiedzcie mi ile ten telefon moze pomiescic kontaktow ???

  • 0

    159. ~tomasz  2006-09-15 20:26:04  host: 80.51.199.46

    super telefonik ale pamieci moglby miec wiecej to jedyny problemik patrzac na starsza wersje k300i ktora ma 20 mb pamieci

  • 0

    160. ~Patryk  2006-09-15 20:38:13  host: bxe250.internetdsl.tpnet.pl

    To jest najlepsz telefonik nie ma lepszego jest super ekstra k310i ma pełno funkcji i jest dobry.

  • 0

    161. ~wilku  2006-09-15 21:44:33  host: host-81-190-44-116.lodz.mm.pl

    heehehehe forum nastolatkow :) DOMCIA nie masz wiekszych zmartwien ? oj chyba bedziesz musiala napisac do brawo

  • 0

    162. ~Wolverine  2006-09-15 22:08:53  host: eod67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ja mam tego fonika i jestem z niego zadowolony, głośnik full wypas daje czadu, wyświetlacz wielki. 15 mega w zupełności starczy, zdjęcia i filmy wyglądaja świetnie, ja osobiście polecam ten telefon!!!

  • 0

    163. ~Agniecha  2006-09-16 11:44:15  host: abws123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłam fonik jakiś czas temu. Nie jest zły, ale żebt tak się zachwycać to lekka przesada. Jak chcecie fajny telefon to kupcie k750i, albo np. W800i albo W810i. Te telefony są super. A z K310i osobiście jestem zadowolona. :)

  • 0

    164. ~czarna  2006-09-16 12:05:29  host: auf13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam zamiar kupic se ten telefon. i naprawde w orange jest dwogo wole kupic w mixie przynajmniej sa jakies oferty darmowych minut i smsow!ten telefon jest spox!!!!!!!!!!!!

  • 0

    165. ~kasik  2006-09-16 14:22:29  host: cal119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam problem. mam tego fona od tygodnia i nie da się połączyc z internetem ani osbierac mmsow. probowalam sciągnąc dzwonki-nioc;/ tez nie umiem polączyc sie z kompem przez irde:(mam program sprawną irde i nic:( z nokią nie mialam takich problemow... prosze o pomoc:)z ghory dziex

  • 0

    166.  2006-09-16 15:02:08

    pytanie czy jak sie dxojstik zespsuje to da sie czymś innym operować z góry dzięki

  • 0

    167. ~8643865485476954978549754968439  2006-09-16 15:58:11  host: ers232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do tego telefony pasuje zestaf słuchawkowy do k750i

  • 0

    168. ~M  2006-09-16 18:11:33  host: abcy16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    SIEMENS C 75 DUZO LEPSZY I STOWKE TANSZY

  • 0

    169. ~Isiek  2006-09-17 10:39:51  host: abin224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czecho! Nie wiecie czy pasuje do niego kabel USB z T610? Z góry dzieki.

  • 0

    170.  2006-09-17 11:15:17

    kasik a skonfigurowałas sobie te żeczy w sieci??

  • 0

    171. ~patro  2006-09-17 11:25:56  host: dtg233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej a ile ten telefon kosztuje na krtew salonie odpiszcie mi pilnie

  • 0

    172. ~Nev  2006-09-17 15:52:04  host: host-81-190-255-65.elk.mm.pl

    Telefon jest super, ma wszystko co potrzebne, jest funkcjonalny, gorąco polecam :)

  • 0

    173. ~Nev  2006-09-17 16:09:51  host: host-81-190-255-65.elk.mm.pl

    Telefon jest super, ma wszystko co potrzebne, jest funkcjonalny, gorąco polecam :)

  • 0

    174. ~kuba  2006-09-17 21:03:47  host: ees95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy w tym telefonie tak szybko się psuje gałka czy to bzdura

  • 0

    175. ~nadia  2006-09-18 11:21:50  host: ablt191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam chcialabym sie dowiedziec jak to jest ze mam zaledwie 3 piosenki sciagniete przez kabel usb i 2 dzwonki tez sciagniete i juz niemam miejsca na dysku;/ ?? tez tak macie ze wam tak malo pomiesci ?

  • 0

    176. ~PABLO ;)  2006-09-18 12:59:44  host: el212.internetdsl.tpnet.pl

    Właśnie kupuje ten kom na karte zajebisty i dużo funkcjonalny kom pozdro dla wszystkich którzy dali wpisy nara

  • 0

    177. ~lylon  2006-09-18 15:11:04  host: staticline10729.toya.net.pl

    Jak chcę zrobić zdjęcie w pomieszczeniu to obraz ciemnieje przez ok.3 sek. a następnie bardzo sie rozjaśnia i nie widzę żadnej różnicy przy włączonym trybie nocnym i bez tego trybu. Zdjęcia wychodzą prześwietlone. Czy u Was też tak to działa? Pomóżcie!!! Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi.

  • 0

    178. ~nans  2006-09-18 16:10:14  host: bfg11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy do tego teleofnu mozna dokupic sluchawki?

  • 0

    179. ~KORNIK  2006-09-18 16:32:02  host: 82.160.48.66

    Syf i tyle. Wciskaja nam te same funkcje w innych obudowach. Czasami pojawiają sie tylko rewolucyjne modele jak k700i. Moim zdaniem warto zainwestować w lepszy tel by sie nie denerwowoać. Brak BT brak radia i mp3. Szmelc za który era będzie wyciskac kase za promocyjny abonament. Mam siemensa c75 i jest z tymi funkcjami a tani i naprawde robi dobre zdjęcia.

  • 0

    180.  2006-09-18 18:01:18

    Wiesz kuba jak sie jej nie szarpie to sie nie zepsuje w chwilke a jak ktoś sobie komórką rzuca po scianach to sorry :P

  • 0

    181. ~happyuser  2006-09-18 18:31:55  host: acfz133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik i musze powiedziec ze jest spoko wszystko wypas i latwy w obsludze +mp3
    duzy wyswietlacz dobre zdjecia +irda 15mb

  • 0

    182. ~Patras  2006-09-18 19:48:10  host: host-87-101-77-11.leon.com.pl

    Nie znacie sie!! I tak najlepsze są Nokie !! W SE jest pełno bajerów ktore sie i tak znudzą albo popsują. Ja polecam nokie 6020 I tyle . Pozdro..

  • 0

    183. ~Patra  2006-09-18 19:51:02  host: host-87-101-77-11.leon.com.pl

    I tak najlepsze są Nokie !!! W sony ericsonach są bajery ktore i tak sie psuja albo sie znudzą. Polecam nokie 6020 i Tyle!! Pozdro...

  • 0

    184. ~nolabek  2006-09-19 00:11:00  host: 252.nat.ino.tvknet.pl

    Mam pytanko!!czy ktos wie jak sie ustawia male litery podczas pisania esów (chodzi rozmiar czcionki),bo jak pisze to są takie duże!!nie chodzi mi o zmiane klawiszem (*)mialem k300i i mozna to zrobic podczas pisania

  • 0

    185. ~nolabeki  2006-09-19 15:16:15  host: 252.nat.ino.tvknet.pl

    mam pytanko!!gdzie sie zmienia rozmiar czcionki esów bo jest taka duża,prosze o odp kogos kto wie
    z góry dzięx!!!

  • 0

    186. ~Misiek  2006-09-19 18:12:49  host: byv101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy w tym telefonie psuje się dżojstik ??

  • 0

    187. ~Kasiek_  2006-09-19 18:40:35  host: dyd180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam SE K310i od 2-óch dni, ale dalej nie odkryłam pewnych rzeczy, otóż czy można gdzieś wyłączyć logo operatora i napis "miłego dnia"?
    Druga rzecz, czy można dopasować dzwięk do każdej osoby? czy wszyscy muszą mieć tą samą?
    pozdrawiam ;)

  • 0

    188. ~bejbe  2006-09-19 19:41:01  host: fdb202.internetdsl.tpnet.pl

    telefonem swietnie kreci sie pornole z ukrycie , polecam :)

  • 0

    189. ~kkk  2006-09-19 21:05:27  host: boa48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma ktos ten telefon z plusa? sa w zestawie kabel usb i sluchawki???

  • 0

    190. ~erdbeeren  2006-09-20 10:51:45  host: bxc174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jaki model IRDy do tego telefonu jestOki ??

  • 0

    191. ~bobik  2006-09-20 16:02:52  host: 87.101.32.6

    ten telefon jest super am go od nie dawna i jak narazie nie mam do niego zadnych zaszczezen.goraco go polecam :)

  • 0

    192. ~olcia  2006-09-20 16:15:40  host: dzy138.internetdsl.tpnet.pl

    to zajefajny telefon w łasnie za tydzień jade sobie taki kupić dobry wybór?

  • 0

    193. ~agusss  2006-09-20 21:10:35  host: bca34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a mi napiszcie czy ten tel jest głośny tz. mp3..?

  • 0

    194. ~agusss  2006-09-20 21:24:08  host: bca34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja moge jutro kupić ten k310i, ale tak na niego piszecie. kosztować mnie będzie 29zł na mix-a po 30... to mam go brac? 8466195

  • 0

    195. ~łasior  2006-09-20 21:26:45  host: edp81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kurier przywiezie mi k310i jutro ale mam watpliwosci czy dobrze wybralem

  • 0

    196. ~Marta  2006-09-20 21:46:45  host: abot166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej!!! własnie mam zamiar kupic sobie ten fonik i ciekawi mnie czy ten tel. robiładne fotki przynajmiej tak jak w k700i???

  • 0

    197. ~benek  2006-09-21 16:07:37  host: xdsl-324.zgora.dialog.net.pl

    ogulnie k300i i 310i niczym nsie nie ruzni.. ja bym tego telefonu nie kupowal.. sa leprzae telefony za taka cene

  • 0

    198. ~Arttt  2006-09-21 18:07:29  host: ip-82-177-99-253.zetorz.com.pl

    Super telefon! mam go od 7 miesięcy i jestem bardzo zadowolony.Zdjecia wychodzą super,nie mialem jeszcze zadnej awarii.Jestem bardzo z niego zadowolony i POLECAM

  • 0

    199. ~  2006-09-21 19:35:32  host: timm.pl

    Mmam ten telefon od wczoraj i mi sie napewno nie znudzi.. patrząc na to że miałam wcześniej też SE tyle że se T230 przez 2,5 roku.. był suuuper.. to ten też będzie super + te wszystkie bajery których nie umiem odnaleźć.. (np wybieranie głosowe czy jakoś tak ) POLECAM Z plusa bo jest np za 29 zł 36 - 30 doładowań czy jakoś tak :))

  • 0

    200. ~janek  2006-09-22 12:26:06  host: acqg146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka też chce kupić k310i i niewiem co zrobić myśle między k310i a nokia 6822 bawiłem sie k310i i jest bardzo fajny polecam go a takrze nokie gdyby nokia miała funkcje k310i a wygląd noki to zapłacił bym każdą cene za niego

  • 0

    201. ~~janek  2006-09-22 12:31:52  host: acqg146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mój koega ma w plusie i nic sie do niego niedostaje tylko goły telefon

  • 0

    202. ~k500i  2006-09-22 13:53:31  host: btd206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ty sie kurna znasz z tego co widze! nokia 6020 to najwiekszy syff jaki tylko wyszedl! w ogole nokie mozecie sobie wsadzic w ... nokia to przeszlosc teraz tylko syfy produkuje!! SE to potega! razem z samsungiem kroluja!!!!

  • 0

    203. ~Piecho  2006-09-22 14:14:05  host: acfh158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hmm... Ja go kupiłem w plusie i miałem tylko telefon, instrukcje, wszystkie pamiery(instrukcja, karta gwarancyjna itp.), ładowarke i baterie... Koleżanka mi dzisiaj powiedziała że w zestawie powinienem jeszcze mieć Kabel USB oraz sterownik do kompa...? Pomoże mi ktoś?

  • 0

    204. ~Łukasz  2006-09-22 17:35:17  host: 82.160.238.204

    mam ptanie kupilem kabel usb do se k310i i cos przez ten program ktory byl wylaczony nie chce sie skomunikowac jak mam to zrobic zeby cos przeslac przez ten kabelek usb

  • 0

    205. ~loler  2006-09-22 22:10:31  host: gz46.internetdsl.tpnet.pl

    a ja ten yyy juz kupiłem ten telefon to znaczy bede go miał za 3 dni bo yy cos tam coś tam no i rach ciach ciach. widziałem k300i i jest pod kit wyświetlacz troche mały fotki i filmiki nei glupie... k310i ma troche wiekszy wyświetlasz.. ale zwałe mam z tym ze ma tą samą rozdzielczość co t610 :( ... no ale ma mp3 i mp4 no i w ogole lol wyjebane mam jak wałek sie zrobi z tego tel.. bedzie dooobrze

  • 0

    206. ~jaruch2  2006-09-22 23:30:22  host: niem.atol.com.pl

    Telefon nie ma bluetooth i lampy błyskowej jak to mylnie napisali na innym znanym serwisie ;) Moja ocena telefonu to solidna czwórka. Nie jest to telefon dla osób, które chcą mieć wszelkie możliwe gadżety, gdyż ma "tylko" 15 MB pamięci, brak bluetooth'a i gniazda na zewnętrzną pamięć, ale poza tym przyjemny telefonik.

  • 0

    207. ~brat pin  2006-09-23 08:38:45  host: aben172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sprzedaje nokie 3510i i kupuje sonie ten telefon. ciekawe czy wystarczy mi forsy?...
    a ten telefon jest super (ta nokia też nie najgorsza) szkoda tylko że niema wymiennych kart pamięci i Bluetooth.

  • 0

    208. ~  2006-09-23 09:52:38  host: 82.177.36.1

    Za cztery dni mam kupić ten telefon jak go zobaczyłem pomyślałem że na pewno go kupie bo mój tata ma k300i i jak to nowsza i lepsza wersia to bendzie super a po przeczytaniu wszystkich opini mam wontpliwości dzięki chyba się jeszcze zastanowie

  • 0

    209. ~Obloo  2006-09-23 10:25:12  host: dfx233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefonik od ponad tygodnia i jestem z niego bardzo zadowolony :)Wgrywam sobie dzwonki mp3, tapety, gry przez Irde i jest wszystko ok, zadnych problemow :D Zdjecia tez robi nie najgorsze w rozdz 1280x1024 :) Zdecydowanie polecam tego fonika, cena jest przystepna wg mnie

  • 0

    210. ~cieju  2006-09-23 18:35:25  host: acwg106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy do tego telefonu można dopiąć dodatkawą pamięć ?

  • 0

    211. ~wilg  2006-09-23 21:09:48  host: 88-199-37-10.tktelekom.pl

    kupiłem go na alegro i ma mi kurier w piatek przywieżć dobrze zrobiłem po waszych opiniach troche mnie zwaliło...

  • 0

    212. ~mefik  2006-09-24 10:25:06  host: due138.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od ponad tygodnia. jesli ktos chce go kupic to niech nie zraża się zlymi opiniami. zdjecie robi jak nokia 6020 ( całkiem ładne ), czasami troszkę gorsze wychodza, ale filmy robi super. ma fajne efekty: czarno-biale, negatyw,sepie, solaryzacje.dzojstick przyjemny, chociaz chyba troche delikatny, aplikacja face warp umozliwia zabawe ze zdjeciami (super!) i ogolnie telefon ekstra, mozna zmieniac dzwiek smsa fajny ekran, łatwy w obsłudze, ja osobiście jestem z niego bardzo zadowolony i daje mu 10. lepszego mi nie potrzeba, 15mb mi wystarcza. i jesli długo sie zastanawiacie nad kupnem, tak jak ja, wybierzcie go, to bardzo fajny telefon :)

  • 0

    213. ~kinka  2006-09-24 14:30:43  host: user205-197.satfilm.net.pl

    telefon jest super. praktyczny. b.ładnie odtwarza dźwięki.nieco gorzej z jakością wykonywanych zdjęć i filmów, ale mimo wszystko polecam.

  • 0

    214. ~posiadacz  2006-09-25 08:45:26  host: bvt40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej ile wam trzyma bateria w tym telefonie?? Bo mi 2 dni przy niezbyt intensywnym urzytkowaniu:/ A ładuje się godzine!No i niedostałem instrukcji po polsku przy zakupie:D

  • 0

    215. ~lylon1  2006-09-25 14:59:29  host: staticline10729.toya.net.pl

    Robiąc zdjęcie w pomieszczeniu po załączeniu aparatu fotograf. obraz przez ok.3sek. ciemnieje i nagle bardzo sie rozjaśnia. Zdjęcia wychodzą prześwietlone. Jak załączam i wyłączam tryb nocny nie widzę żadnej różnicy. Też tak macie? Czy to usterka telefonu? Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi. Pomóżcie !!!

  • 0

    216. ~rafi  2006-09-25 17:35:18  host: fan194.internetdsl.tpnet.pl

    Mam kilka dni ten tel. według opisów producenta bateria jest całkiem niezła.Mi to trudno narazie ocenić ponieważ tel jest nowy i się "rozkręca" i korzystam w MIXplusie z darmowego numeru wiec bardzo dużo rozmawiam i jak narazie przez pierwsze 3 dni ładuje go codzienie.Co do aparatu to zdjecia zrobione w trybie rozszerzonym zajmują od 80-140kb wiec mysle że jakość ich jest dobra jak na aparat VGA.Ale to tak naprawdę można zobaczeć zgrywając te zdjęcia na kompa czego jeszcze nie sprawdziłem.Fajna funkcja to wyświetlanie zdjęć i filmów poziomo na całym ekranie dzięki czemu jakość jest dużo lepsza.Dzwonki według mnie super brzmią.15mb pamięci wewnętrznej to co prawda nie za dużo ale wydaje mi się że nie najgorzej zwłaszcza że aparacik ma irde więc nie ma problemu z komunikacją z kompem.Szkoda że nie ma gniazda na kartę pamięci no ale...nie może mnieć wszystkiego.Jedyne co jak narazie zauważyłem jako poważny minus tego tel to to że podczas rozmowy nie gaśnie wyświetlacz co z pewnością nie działa najlepiej na osiągi baterii.Szukałem w menu ale nie znalazłem możliwości wyłączenia podświetlenia wyświetlacza podczas rozmowy.Wybrałem ten tel. od Noki 6020 ze względu przede wszystkim na baterię (nieporównywalna różnica) nie wiem jak w praktyce ale w opisach 7 do 2 godz czasu rozmównego robi wrażenie.Narazie jestem z tego tel. bardzo zadowolony.Zawsze znajdą się krytycy no bo tel. nie jest z górnej półki i nie ma aparatu 2 mega pikseli ani 512mb ale warty moim zdaniem niest swojej stounkowo niewielkiej ceny.pozdrawiam/

  • 0

    217. ~PABLO :D  2006-09-25 18:55:49  host: el212.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefonik jest wypasisty bo jest dużo funkcyjny i dlatego go kupuje :D :D :D strasznie mi sie on podoba ;)

  • 0

    218. ~sts101  2006-09-26 14:13:09  host: dor223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siema. Mam ten telefon od wczoraj. jest super. Kupujcie go!!! Pozdro

  • 0

    219. ~rzeźnik  2006-09-26 14:20:55  host: dzq74.internetdsl.tpnet.pl

    niech mi ktoś powie czy sony ericsson k310i jest wytrzymalszy od motoroli e 398 ????

  • 0

    220. ~Klaudoszka  2006-09-27 06:52:18  host: r-ex-el2.ftnet.pl

    Chciałabym kupić ten telefon, ale mam już jeden jedyny, ale trochę gorszy;/ Siemens SF65. Jest ładniejszy od tego... Nie wiem no! Co ja mam zrobić?

  • 0

    221. ~misiek  2006-09-27 07:00:34  host: sub213-36.elpos.net

    lipa jest w nim bo ma malo pamieci mb

  • 0

    222. ~Ludidi  2006-09-27 15:08:59  host: apv26.internetdsl.tpnet.pl

    mi tel sie podoba. Tylko hujowo ze nie było w zestawie kabelka USB.

  • 0

    223. ~lubel  2006-09-27 17:15:54  host: h-82-177-157-234.dolsat.pl

    ja mam nokie 3220 i zastanawiam sie czy nie zmienic wlasnie na tego se k310i.czy ktoś mi coś doradzi?

  • 0

    224. ~darko  2006-09-27 21:10:44  host: dvu3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam tego fona już około miesiąca, nie zawiodłem się na mim est fany, robi długie filmy, odtważa mp3, mam go z mixplusa i nie stety nie dostałem kabla USB,ma 15 mb pamięci co robi wielką różnice w porównaniu z k300i .Mam jeden problem niewiem dzie się włącza auto-wyłączanie telefonu:( ALE POLECAM JEST SPOX :0

  • 0

    225. ~justysia  2006-09-28 10:09:38  host: 85.14.114.2

    wypas telefonik. mam go od wczoraj i jestem bardzo zadowolona:)

  • 0

    226. ~beduinka:)  2006-09-28 13:48:38  host: epn186.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy na dzojstiku jest taka mala gumeczka zeby sie palen nie zeslizgiwal??? taka jak na niejtorych siemensach c65... plis napiszcie;;; z gory dzienks pozdrawiam

  • 0

    227. ~Exiątko  2006-09-28 13:52:04  host: 116.24.rev.vline.pl

    Mam ten fon bodajże od 2 tygodni w Twoim Planie Orange. Telefon jest niezly, zdjęcia wychodzą całkiem nieźle, filmiki też. Ma odtwarzacz mp3, można je ustawiać też jako dzwonki;) 3 fajne gry, programik do przerabiania fotek :D i taki do przeliczania kg na gramy, metry na kilometry itd. Bateria przy bardzo intensywnym użytkowaniu wytrzymuje mi ok. 3 dni. Ma wszystko co trzeba, fajnie wygląda, nie jest żadnym klockiem jak K300i ;] i zajebiostyczne słuchawki są w zestawie.

  • 0

    228. ~Exiątko  2006-09-28 13:53:10  host: 116.24.rev.vline.pl

    Mam ten fon bodajże od 2 tygodni w Twoim Planie Orange. Telefon jest niezly, zdjęcia wychodzą całkiem nieźle, filmiki też. Ma odtwarzacz mp3, można je ustawiać też jako dzwonki;) 3 fajne gry, programik do przerabiania fotek :D i taki do przeliczania kg na gramy, metry na kilometry itd. Bateria przy bardzo intensywnym użytkowaniu wytrzymuje mi ok. 3 dni. Ma wszystko co trzeba, fajnie wygląda, nie jest żadnym klockiem jak K300i ;] i zajebiostyczne słuchawki są w zestawie.

  • 0

    229. ~mayti  2006-09-29 14:06:13  host: 86-63-113-124.asta-net.com.pl

    telefon jest swietny. mam go tydzien i mnie nie zawiodl. jakosc zdjec porownywalna do dobrej jakosc aparatu cyfrowego. pamieci tez sporo bo jak ktos ma glowe na karku to moze wgrac duuuuuuuuzo mp3 zmniejszajac ich objetosc. :D a tak poza tym namawiam zeby kupic ten tel bo jest najlepszy !!!

  • 0

    230. ~Madzia  2006-09-29 16:11:49  host: bwf232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja będe miała ten tel... Po przeczytaniu opinie jestem zadowolona że wybrałam właśni jego. Ja nie potrzebuje mega extra jakości zdjecia, i dużo pamięcii. A fonik jest przyjemny i fajnie wygląda! Napisze wam jak go dostane czy naprawde warto!!

  • 0

    231. ~skuter  2006-09-29 19:34:08  host: alf162.internetdsl.tpnet.pl

    eldoka telefonik jest wpozo bateria tzyma 5 dni pzy bawieniu sie mp3 odtwaza zajebiscie i ine formaty muzy zdjecia super i dostalem kabel do zestawu i sluchawki :D

  • 0

    232. ~cinek  2006-09-30 13:47:27  host: aayk70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    H WAM W D ja dostalem ten tel na urodziny i jest zajebiosty bo wystarczy mi do pisania smsów i dzwonienia. Do tego dobry wyświtlacz, aparat robiacy zdjecia w b. dobrej jakości i rozdzielczości 640*480. Do tego odtwarzacz mp3 i bardzo dobry głośniczek. Taki telefon w zupełności mi wystarcza... a tak w ogóle to ON NIE MA BLUETOOTH

  • 0

    233. ~Rafik  2006-09-30 14:27:46  host: ip-84-201-219-10.it-net.pl

    ma on dyktafon ?? niech mi ktoś powie pliss z wysoka dziękuje :P

  • 0

    234. ~sbek  2006-09-30 15:36:28  host: all219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ej niech mi ktos powie czy ona ma podczerwien ?

  • 0

    235. ~aneta  2006-09-30 16:27:15  host: acwy100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie, gdzie mogę zdjąć simlocka z se k310i? kupilam telefon w orange... pomóżcie!

  • 0

    236. ~bartexolo  2006-09-30 17:30:13  host: user207-127.satfilm.net.pl

    siemka! telefonu jeszcze nie kupiłem ale mam zamiar kupis tan! jest Świetny!! widziałem go ma dużo funkcji z których będę kozystał! a można dokupić do niego pamięc??

  • 0

    237. ~milka  2006-09-30 18:01:28  host: epn186.internetdsl.tpnet.pl

    hejo! Mam prosbe napiszcie czy on ma Bluetooth bo jedni pisza ze ma inni ze nie ma, to jak w koncu????????? plis zaleazy mi na tym :):)P:) pozdrowka dzienks d gory:):):):*:*:*

  • 0

    238. ~bax  2006-10-01 16:41:10  host: 87.105.193.136

    Jak zwiekszyc pamiec

  • 0

    239. ~Perez  2006-10-01 18:06:53  host: pollux.ds.pg.gda.pl

    a mi po 3 dniach wypalily sie pixele na wyswietlaczu i jutro ide do serwisu. troche lipa.

  • 0

    240. ~pietras22  2006-10-01 19:12:45  host: cmy106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    elo ja mam tego fona od miesiaca i powiem wam ze jest spoko ale piszecie ze batria trzyma 5 dni ja swojego laduje co 2 a wcale sie nim niebawie i niema on 15mb pamieci tylko 12 pozdrawiam

  • 0

    241. ~sandrunia  2006-10-01 21:13:13  host: c115-0.icpnet.pl

    hej bede mila ten telefon jutro i sie bardzo ciesz pa pa

  • 0

    242. ~sandrunia  2006-10-01 21:16:26  host: c115-0.icpnet.pl

    hej bede mila ten telefon jutro i sie bardzo ciesz pa pa

  • 0

    243. ~asia  2006-10-02 11:14:27  host: 213-238-113-138.adsl.inetia.pl

    co jak bateria krótko trzyma trzeba isc z nim do serwisu?

  • 0

    244. ~  2006-10-02 15:12:48  host: epn186.internetdsl.tpnet.pl

    hej mam pytanko. na jaki kolor podswietla sie klawiatura ????odpiszcie plisss pozdrowka ::):):)

  • 0

    245. ~cinek  2006-10-02 18:36:59  host: aim201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co lepsze tentu czy motka v235???????

  • 0

    246. ~Tomek  2006-10-02 18:41:06  host: nat0.gress.com.pl

    bardzo fajny telefon to mój perwszy fon z aparatem i uważam że aparat jest całkiem całkiem jak dla mnie Super!!

  • 0

    247. ~zipek 22  2006-10-02 19:04:23  host: adh166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no telefon mam tydzien dostałem na urodziny no teleon jiest kozacki ma mp3 gry maj bardzo ładna grafike i td tylko mogła by miec więcej pamieci i BLUETOOTH a tak to jiest spoko a czy ten telefon ma miejsce na karte pamięci

  • 0

    248. ~piter_boss_man  2006-10-02 21:50:36  host: abdp199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go już z miesiac i jest naprawde fajny, jeden szczegol: klawisze niektore troche skrzypia przy wciskaniu, tak to jest swietny;)

  • 0

    249. ~piter_boss_man  2006-10-02 22:23:06  host: abdp199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go już z miesiac i jest naprawde fajny, jeden szczegol: klawisze niektore troche skrzypia przy wciskaniu, tak to jest swietny;)

  • 0

    250. ~mhm  2006-10-03 02:02:58  host: eiw229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zastanawiam się nad kupnem, wygląda na przyjemny telefonik. Na pewno lepiej od mojego antyka Siemensa M35i ;) W jakim formacie telefon nagrywa dźwięk (chodzi mi o funkcję dyktafonu)? Ile zajmuje, załóżmy, minuta nagrania? A tak przy okazji - może ktoś mi wytłumaczyć różnicę między Popem a Orange Go, bo ceny połączeń itp. wyglądają właściwie tak samo :?

  • 0

    251. ~BZC  2006-10-03 16:05:54  host: proxy-06.stella.net.pl

    ej wez sobie ksiazeczke taka mała co dostajesz przy kupnie telefonu i tam macie wszystko opisane a nie qwa piszecie jak jakies niedo jeby załamka;/

  • 0

    252. ~Alusia  2006-10-03 18:52:24  host: dial-343.zgora.dialog.net.pl

    Mam ten telefonik od jakiegoś tygodnia, ale jest mały problemik - dzwonki najpierw mi dzialaly tzn. mozna je bylo spokojnie odtwarzac, a potem nagle same z siebie, z tad nizowad przestaly dzialac, tzn. niby odwarza ale nic nie slychac. Czy może mi ktoś napisac dlaczego tak sie dzieje ? Jesli ktos wie, to prosze niech mi odpisze !

  • 0

    253. ~olsen  2006-10-03 19:03:26  host: 088156096007.stk.vectranet.pl

    zamierzam kupic ten telefon w mixsie > plus

  • 0

    254. ~kaka  2006-10-03 22:40:33  host: euh195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy do tego telefonu mozna dołozyc karte pamieci???

  • 0

    255. ~asia  2006-10-03 23:03:41  host: w3c.pxs.pl

    help! jak sie dodaje mp3 ?

  • 0

    256. ~ja 1  2006-10-04 08:18:33  host: 83-145-190-224.cable-modem.tkk.net.pl

    ja mam ten fon od tygodnia jest spox. tezdostalam na urodziny

  • 0

    257. ~kasia90  2006-10-04 08:58:20  host: 212.106.151.251

    spoko tel. ale jak jest malo pamieci to sie zawiesza

  • 0

    258. ~roxy  2006-10-04 13:17:24  host: h-82-177-100-202.dolsat.pl

    Mamten telefonik od wczoaj i jak narazie jestem nim zachwycona:D oczywiscie nie obcykałam jeszcze wszystkich funkcji, bo np. nie wiem po co jest ta PODCZERWIEŃ?! xD Mógłby mi ktos wytłumaczyc? Jak tym się obsługiwac? pewnie się będziecie smiac, ale ja na serio nie wiem:/ a co do bluetooth (tak na marginesie tez za bardzo nie wiem do czego słuzy) to juz sama nie wiem czy jest:/ chyba nie:| a;e nie jestem pewna bo ja nawet nie wiem jak to wglada . dykatafonu tez nie znalazłam, ale aparacik i kamera są na sto % . Jakosc jest super. Aha... i wie ktos moze do czego są te słuchawki..? No niby do MP3 ale skąd ja mam te piosenki MP3 wziąźć? ! Czy to chodzi o to ze muszę sobie dzwonki trueton sciągnąć i te dzwonki można słuchac? Błagam uświadomcie mnie bo ja juz się pogubiłam w tym xD Ale tak poza tym JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z SE K310i :))))))

  • 0

    259. ~Zrozpaczony  2006-10-04 14:38:45  host: staticline10729.toya.net.pl

    Robiąc zdjęcie w pomieszczeniu po załączeniu aparatu fotograf. obraz przez ok.6 sek. ciemnieje i nagle bardzo sie rozjaśnia. Zdjęcia wychodzą prześwietlone. Jak załączam i wyłączam tryb nocny nie widzę żadnej różnicy. Też tak macie? Czy to usterka telefonu? Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi. Pomóżcie !!!

  • 0

    260. ~  2006-10-04 18:22:47  host: 217.98.102.29

    hejcia wszystkim!!!mam ten telefon od bardzo niedawna ale jest poprostu super i do tego jai tani:)polecam wszystkim:)

  • 0

    261. ~lukasz  2006-10-04 18:58:48  host: elg202.internetdsl.tpnet.pl

    Ja mam ten telefonik coś z miesiąc i pół! I II jak na dzień dzisiejszy nie zamieniłbym go na inny! Jest spoko! Jeśli chodzi o to co napisał piter-boss o skrzypiących przyciskach to u mnie też tak było jak wciskałem 6 ale po tym miesiącu już nic nie skrzypi! Nic dziwnego! Po miesiącuu wszystko będzie tak jak ma być !!!!

  • 0

    262. ~paulinap  2006-10-05 14:26:13  host: ewy153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja tez bede miała go jutro i sie ciesze

  • 0

    263. ~xardas  2006-10-05 15:16:36  host: but150.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten fon tydzien i jest super spoko ciabach

  • 0

    264. ~becia  2006-10-05 20:02:12  host: 195.116.43.122

    pomocy!jak mam włączyć głos??męcze sie z tym juz dobra godzine

  • 0

    265. ~Viki  2006-10-05 20:22:24  host: bcb239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie. Telefon ładnie odtwarza dźwięki, głośno, ale jak dodaję dźwięk do kontaktu, to gdy dzwoni dana osoba dzwonek jest odtwarzany dużo ciszej i nie można go podgłośnić. Czy to się gdzieś ustawia? Dźwięki mam ustawione na maxa.

  • 0

    266. ~PABLO :D  2006-10-05 21:27:03  host: el212.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefonic jest wypasisty jest dużofunkcyjny itp właśnie go kupuje już niedługo ale jak kupie ten telefon i zobacze reklame że w plusie jest nowy kom to bym chciał go mieć ja taki jestem hehe : : pozdro dla wszystkich którzy dali wpisy >>>>

  • 0

    267. ~sisiku::D  2006-10-06 14:55:06  host: pc201a26.interpc.pl

    a ja wlasnie wczoraj kupilm ten telefon no no i jestem zadowolona z niego:D:Dniepowiem:D:D:D

  • 0

    268. ~papadance  2006-10-06 17:35:54  host: etz62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Niedlugo będę miał ten fonik, w tedy będę mógł więcej powiedzieć

  • 0

    269. ~odpowiem  2006-10-07 09:44:37  host: 088156096067.stk.vectranet.pl

    lukasz, masz racje, to jest super telefon, mam go 2m-ce i jestem zadowolony, ja też na dzien dzisiejszy bym go nie zamienil na inny.

  • 0

    270. ~odpowiem  2006-10-07 09:46:35  host: 088156096067.stk.vectranet.pl

    zrozpaczony, u mnie tak nie ma więc nie wiem, może usterka telefonu

  • 0

    271. ~  2006-10-07 09:59:50  host: 088156096067.stk.vectranet.pl

    kaka, ten telefon nie ma wejścia na karty pamięci, jast mała pamięć bo tylko 15mb ale musisz przerzyć :-)

  • 0

    272. ~  2006-10-07 10:07:01  host: 088156096067.stk.vectranet.pl

    Orange GO minuta w sieci 70gr poza 80gr sms w sieci 15gr poza 20gr dodatkowo usługi "przyjaciele" i "30gr za minute w orange i na stacjonarne" POP: minuta w sieci i poza 80gr, sms 20gr poza i w sieci Do tego usługi "pakiet 600smsów za 1gr" i "masz gadane 40" i "masz gadane 20" masz gadane to jest minuta w orange i na stacjonarne za 30gr, pakiety 40 i 20minut; 20 za 6zł, a 40min za 12zł Polecam POPa.

  • 0

    273. ~szpec  2006-10-07 11:39:12  host: abfb65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    każdy telefon z dyktafonem nagrywa dzwięk w formacie AMR.I ten telefon nie ma karty pamięci

  • 0

    274. ~kuba  2006-10-07 12:04:55  host: aob226.internetdsl.tpnet.pl

    tandetny ten telefon.. nawet nie ma galerii, a wideo trzeba oglądać lub usuwać wchodząc na aparat.. poprostu szit, lepiej dopłacić troszkę do 510 niż męczyć się z tym!

  • 0

    275. ~kr  2006-10-07 15:17:31  host: 82.160.180.2

    robi brzydkie zdjecia takie zamazane!!!!!!!

  • 0

    276. ~lolek  2006-10-07 20:32:59  host: apn-100-188.gprsbal.plusgsm.pl

    Mam pytanie czy do tego fona mozna dokupic karte pamieci ???

  • 0

    277. ~maadzia15  2006-10-08 10:04:56  host: cvu26.internetdsl.tpnet.pl

    wczoraj kupilam ten telefon i nie zaluje, wczesniej mialam sagem myx1 i ten jest o milion razy lepszy bez porownania. :)

  • 0

    278. ~  2006-10-08 11:28:43  host: ebf254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile można załadować do niego mp3

  • 0

    279. ~zetnakateI  2006-10-08 13:36:18  host: host-81-190-50-225.lublin.mm.pl

    Mam ten teIefon juz z jakies 2 tyg. Jestem z niego zadowoIony bardzo. Co do wad to: Bardzo maIo pamieci (15MB) powinno byc conajmniej z 50MB. kiepsko z grami java.. prawie zadna nie dziaIa z tych Iepszych tyIko jakies stare gowna. Brudzi sie szybko i czasami psuje się aparat w sposób taki ze a to jakas kreska na zdjeciu a to cos innego aIe to bardzo żadko. ZaIet nie bede wypisywaI bo jest ich bardzo duzo. POIECAM ten teIefon. ~mhm dzwiek nagrywa w *.amr

  • 0

    280. ~natish  2006-10-08 14:24:39  host: ap114.internetdsl.tpnet.pl

    hej mam ten telefonik jeden dzien i jeszcez go dobrze nei obczailam ale jest fajny ;] al emoz emi ktos powiedziec jak sprawidz ile ma sie kasy na koncie bo ja nei wiem help !!! moze to smieszn eal ej aserio nieiwem

  • 0

    281. ~rafi  2006-10-08 15:22:31  host: fan194.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon żeczywiście posiada 15MB pamięci z tym że należy pamiętać ze samo oprogramowanie i aplikacje zajmują część.Wolnego miejsca jest więc około 13MB i to można dowolnie wykorzystać.Posiada podczerwień przez którą bez problemu możemy pobierać dzwonki(w tym też mp3). Telefon mam miesiąc, rozmawiam bardzo dużo bo korzystam z darmowego num a pomimo to czym jestem sam zaskoczony nie ładuje baterii codziennie :) CIEKAWOSTKĄ jest wyposażenie tego tel w akumulator litowo-polymerowy dzięki czemu ma dobre wyniki. Z telefonu korzystam prawie miesiąc. Jestem zadowolony. Warty swojej ceny. Zdjęcia w trybie rozszerzonym zajmują nawet 180 kb dzięki czemu są całkiem niezłej jakości jak na kamere VGA a nagrane filmiki też zaskoczyły mnie jakością obrazu i dźwięku i co ważne można nagrywać tak długo... aż skończy się pamięć :) telefonik ma dyktafon (nie używałem jeszcze). Acha! Gry 3D... wspaniała sprawa i jak dla mnie znowu miłe zaskoczenie; kalendarz, kalkulator, stoper, budzik z funkcją drzemki (dla mnie bardzo ważne:))odtwarzacz mp3 photoDJ do dodawania efektów fotkom, funcja fajnych ramek podczas robienia zdjęć jak i również dodawania ich po ich wykonaniu, efekty solaryzacji, sepia, negatywu, czarno-białe... ogólnie dużo takich tam bajerków. Gdybyście mieli jakieś pytania na które będę umiał odpowiedzieć to piszcie rafal.foto@orange.pl a szybciutko Wam odpisze. pozdrawiam obecnych i przyszłych użytkowników SE K310i

  • 0

    282. ~pyza  2006-10-09 08:11:59  host: arf206.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od 3 dni, ogólnie jestem zadowolona- "wszystko mający telefon" oprócz Bluetooth`a.Jak nowy telefon to ładuje go wg wskazań producenta ale dlaczego ta bateria mi wytrzymała tylko 2dni?myślałam,że jest bardziej wytrzymały.Poza tym czy ktoś mi odpowie dlaczego nagle nie mam raportu doręczeń sms? jest napewno włączony!!to co jest?

  • 0

    283. ~pyza  2006-10-09 10:43:47  host: arf206.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od 3 dni, ogólnie jestem zadowolona- "wszystko mający telefon" oprócz Bluetooth`a.Jak nowy telefon to ładuje go wg wskazań producenta ale dlaczego ta bateria mi wytrzymała tylko 2dni?myślałam,że jest bardziej wytrzymały.Poza tym czy ktoś mi odpowie dlaczego nagle nie mam raportu doręczeń sms? jest napewno włączony!!to co jest?

  • 0

    284. ~adrian  2006-10-09 14:53:19  host: bvu183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od trzech tygodni i na niego nienarzekam jednym słowem BARDZO DOBRY fonik jedyne co mnie boli to brak Bluetootha ale mi IrDa wystarczy

  • 0

    285. ~Ali N  2006-10-09 18:53:08  host: xdsl-2065.jgora.dialog.net.pl

    Sweet telefonik!!!:) Bluetooth moze i by sie przydał, ale i tak jest całkiem nieźle... IrDA, gierki 3d i inne cuda na kiju... Fajny idiotoodporny kompozytor :):)... Każdy stworzy jakis sensowny dźwięk...:):) Zdecydowanie za malo pamięci jak na aparat z funkcją odtwarzania MP3!!! Całkiem fajny aparat z efektami i kilka rozmiarów i jakosci zdjęć...:) Zdjęcia to moze nie jakość nowych cyfrówek, ale jak na komórke to jest calkiem niezle... Poza tym calkiem fajne menu i wogóle interfejs (lepszy i ładniejszy od np. Siemensowskiego... Ale to moje prywatne zdanie:)) Mam go od ponad miesiąca i jestem bardzo zadowolony... Proponuję od razu pomyśleć nad jakimś futerałem czy silikonem bo łatwo się zarysowuje (ja mam silikona)... Do połączenia z kompem używam kabla USB (nieoryginalnego) i czasem troche świruje z wykrywaniem przez system (XP)... I jeszcze jedna rada dla chcących wrzucic więcej empetrójek: należy sobie obniżyc częstotliwosc próbkowania pliku i (jesli nie chcecie słuchac na słuchawkach, tylko przez głośniczek telefonu)przerobić empetrójkę ze stereo na mono... Pełny, mniej wiecej 3,5 minutowy utwór zajmuje po tych operacjach około 1-1,5MB... Zawsze to coś...:)

  • 0

    286. ~Foczka  2006-10-09 22:41:48  host: 252.nat.ino.tvknet.pl

    ja tez mam ten tel i jestem naprawde zadowolona

  • 0

    287. ~stybak  2006-10-10 12:38:29  host: cd174.internetdsl.tpnet.pl

    czy mozna do tego telefonu doropic jakis slot kart pamieci ??? bardzo prosze o odpowiedz duzo osub by na ty by skorzystało. A słyszalem ze jest cos takiego

  • 0

    288. ~magikkom  2006-10-10 13:27:44  host: beh248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ooo moj boze!!! co wy chcecie od tego telefonu:)? WSZYSCY PYTAJą CZY MA KARTE PAMIECIA ALBO CZY MOZNA DOKUPIć SLOT NA KARTE !!!!! LUDZIE TEN TELEFON JEST WART 300-420Zł WIEC NIE PZRESADZAJMY Z TA PAMIECIA !!!!! JAK CHCESZ MIEC 50 MEGA TO KUP SOBIE K750I ZA 700Zł I PO SPRAWIE A NIE ZAMULACIE:| Osobiscie uwazam ze ten telefon jest fajny :) pozdro

  • 0

    289. ~dude  2006-10-10 14:37:33  host: ajs194.internetdsl.tpnet.pl

    mysle ze telefon jest fajny i dzis go zakupie.ma to co jest potrzebne i tyle

  • 0

    290. ~dyga  2006-10-10 15:15:12  host: ahi2.internetdsl.tpnet.pl

    mnie tam sie podoba mam go od miesiąca jest lepszy od niektórych nioki:)

  • 0

    291. ~;)  2006-10-11 13:10:40  host: 86-63-113-124.asta-net.com.pl

    heh... ludzie nie doceniacie cudu!!! mialem ten fonik ale mi ukjradli :( teraz mam nokie 3510i i niestety musze sie troche meczyc... docencie go wreszcie!

  • 0

    292. ~~  2006-10-12 19:43:00  host: 82.160.254.181

    ten telefon jest super!!! Dostałem go w prezencie!!! i nigdy go nie sprzedam!!!

  • 0

    293. ~PuLCia  2006-10-12 23:00:25  host: 195.116.183.61

    kupuje go za pare dni... w zetafonie ;)) tylko kurde czekam az pshywioza go, bo cos go nie ma.. wrr !! :((

  • 0

    294. ~Pablo  2006-10-13 13:24:34  host: aans222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    cześć mam go od tygodnia i dalej nie wiem czy ma słuchawki czy nie!?ale ogólnie jest fajowy ale wolałbym już k700 albo w800!!!

  • 0

    295. ~kowal  2006-10-13 15:09:48  host: 81-186-232-54.citynet.pl

    wideo i kazde inne multimedia mozna usuwac za pomoca mendżera plików(domyslnie dzojstik w prawo ) widze ze prawdziwy z ciebie specjalista, kubo

  • 0

    296. ~  2006-10-13 17:37:05  host: epn186.internetdsl.tpnet.pl

    hej mam ten fon od 10.paz. czyli ma 4 dni on jest zarabistyyyyyyyyyy nie zaluje ze go kupilam choc teraz wziela bym k510i...

  • 0

    297. ~Ganjix  2006-10-13 17:41:32  host: cir121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kuba, jaki ty jestes prawdziwy ćwok. Żeby wejść w galerie wystarczy przesunąć joystick w prawo. Najpierw naucz się obsługi a dopiero komentuj.

  • 0

    298. ~>>BIALY  2006-10-13 19:42:37  host: efo243.internetdsl.tpnet.pl

    k310i to szajs niewiem jaki debil by sobie kupił takie gówno

  • 0

    299. ~>lol  2006-10-13 19:44:23  host: efo243.internetdsl.tpnet.pl

    Ja tam bym sobie takiego nie kupił

  • 0

    300. ~kominek  2006-10-14 13:45:08  host: aayi132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a dla mnie fon jest wyrabisty

‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-147-69.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (8)

Archiwum Ankiet