Sony-Ericsson K300i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson K300i Opinie o Sony-Ericsson K300i

Sony-Ericsson K300i

w sumie: 892
‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | Następna ›
  • 0

    1. ~TUBUS  2005-03-13 10:00:00  host: aphel.ltd.pl

    nawet nawet nie bedzie drogi jedyne co boli to brak BT i strasznie mala bateria ale dziwic sie nie mozna to nizsza półka

  • 0

    2. ~marcin  2005-04-11 13:37:00  host: 80.53.251.26

    mały wyświetlacz, jak w nokiiach ...

  • 0

    3. ~mistó  2005-04-13 12:22:00  host: cmb149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak dla mnie to jest spoczko i to bardzo, rzeczywiście nie ma BT, ale można się obejść. Mam tylko małą uwagę do powyższych danych fonik obsługuje MP3 i MPEG4 (wyżej jest brak danych), jeśli o to chodzi to troszkę mała pamięć, ale kilka utworków wejdzie.

  • 0

    4. ~:/  2005-04-13 22:27:00  host: 83.68.66.28.kutno66.tnp.pl

    bardzo dobry i fajny telefon, tylko nie na te czasy :)))

  • 0

    5. ~Thinker  2005-04-21 01:25:00  host: cas191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i jest swietny
    moj ojciec kupil ponad 3 razy drozsza nokie, i praktycznie moge sie z nim rownac :]
    bardzo polecam

    i telefon wcale nie jest nizsza polka, a BT jest malo potrzebne zwyklym ludziom irda starcza, a do kompa kabelek tanszy niz BT

    jedyne co mozna zarzucic to ze wyswietlacz ma maly kat widzenia
    a to ze jest maly to jest DUZY plus, bo dluzej bateria trzyma dzieki temu, poza tym ta sama baterie mialem w t310 i przez 2 lata trzymala po 6 dni od nowosci do samego konca

  • 0

    6. ~rogal  2005-04-21 18:26:00  host: pcp03342432pcs.danbry01.ct.comcast.net

    w IDEAI jest za 599zł

  • 0

    7. ~Mati  2005-04-24 13:28:00  host: blv192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest suuuuuuper mam go i jestem strasznie zadowolony i wcale nie jest z niższej półki a BT wcałe nie jest potrzebny wystarczy irda i kabelek , mp3 się troche upchnie a poza tym aparat i kamera są super ( tu nigdzie nie napisali że jest kamera ) gorąco polecam ten telefon

  • 0

    8. ~Xavi  2005-05-03 14:25:00  host: 82.160.108.135

    Jaka jest rozdzielczosc aparatu ?

  • 0

    9. ~spox-anka  2005-05-05 22:02:00  host: 80.50.75.110

    ta koma jest wporzo !!a kto mówi że jest z niższej półki ten sie strasznie myli!!

  • 0

    10. ~fff  2005-05-08 12:20:00  host: cbk204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dla mnie bomba ;-)

  • 0

    11. ~kalii  2005-05-08 16:30:00  host: biu98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od dwóch dni i jest wypaśny tylko musz kupić kabelek:D

  • 0

    12. ~Kowal  2005-05-08 21:03:00  host: m110.class145.petrotel.pl

    czy telefonik ma dzwonki typu real? :)

  • 0

    13. ~hauer  2005-05-11 22:40:00  host: bb115.internetdsl.tpnet.pl

    calkiem nice:) polecam

  • 0

    14. ~Rattamahata  2005-05-15 19:31:00  host: staticline602.toya.net.pl

    dla tych co myślą ze to 12mb telefonu to jest nic nie warte, posiadam ten telefon wrzucięłm do niego 10 mp3 i jeszcze mam około 2,5 mb wolnego miejsca :D:D:D i to nie są jakieś urywki 5 sekundowe tylko pełne utwory po średnio 4 min. nie mówcie ze to nie możłiwe, wystarczy zrobić odpowiednią kompresje w cdexie i po sprawie ;) polecam telefonik jak za ta cene jest świetny :D:D:D

  • 0

    15. ~qrczak  2005-05-18 21:12:00  host: tp226.internetdsl.tpnet.pl

    telefonik wypasik :) jest superrr :) mam go Tydzien i jest boski :)

  • 0

    16. ~muguete  2005-05-18 22:12:00  host: ajm214.internetdsl.tpnet.pl

    potrzebuje pomocy! czy jest szansa, ze robienie zdjec bedzie "bezdzwiekowe"? nie moge znalezc pozycji w menu, gdzie mozna by to wylaczyc :( a strasznie mnie denerwuje ten dzwiek! Pozdrawiam

  • 0

    17. ~kris  2005-05-19 20:06:00  host: bon168.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wiem ktoś może jak usunąc te badziewne gry z telefonu??

  • 0

    18. ~rafalski  2005-05-22 23:30:00  host: deepblue.laczpol.net.pl

    Mam ten fonik i jestem z niego bardzo zadowolony wiecej funkcji niz w nokiach(ems,zajefajny aparat foto)a co do BT to obejdzie.

  • 0

    19. ~Misiek_tt  2005-05-24 19:42:00  host: bqh238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefonik jest super:DDD Mam go 2 dni i jestem bardzo zadowolony.A o mp3 moge gadac godzinami.Mam nagrana jedna piosenke 3 minutowa i zajmuje 350 kb a telefon ma 12 mb wiec pomyslcie.On nie jest z niższej półki bo jest lepszy od wielu innych komórek.

  • 0

    20. ~Mipi  2005-05-31 16:59:00  host: xdsl-7306.wroclaw.dialog.net.pl

    Będe miał może tą komurke w Idei dla firm za nie całe 60zł. A więc jeżeli będzie taki jak piszecie to będe bardzo zadowolony i będe dziękował rodzicą za taki telefonik :D pozdro

  • 0

    21. ~Boss  2005-05-31 21:43:00  host: pa13.bytom.sdi.tpnet.pl

    Czy w nim jest Mp3?? Bo w spisie funkcji jest napisane, że nie ma.

  • 0

    22. ~Michal  2005-06-02 18:59:00  host: chello084010055031.chello.pl

    mam pytanko chc ten telefon kupic ale niewiem czy jest wart tych pieniedzy z tego co piszecie to jest fajny ale moze mozecie napisac mi cos wiecej na moj email
    interesuje mnie ile srednio po dobrym sformatowaniu trzyma bateria czy wyswietlacz jest dobrej jakosci ( nie chodzi mi o wielkosc) i jakie robi zdjecia aparacik z góry dzienx ;)

  • 0

    23. ~szmike  2005-06-04 16:44:00  host: dwr60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak zrobic zeby się wiecej mp3 miescilo

  • 0

    24. ~roman311  2005-06-09 15:29:00  host: ub166.internetdsl.tpnet.pl

    Trzeba miec program do kompresji mp3,wtedy bedzie gorsza jakosc,ale wejdzie ich wiecej.A co do telefonu to jest extra,mam go miesiac i jestem bardzo zadowolony.Sony Ericsson rulezzzz!!!

  • 0

    25. ~maniak  2005-06-10 13:49:00  host: host-81-15-140-206.kalisz.mm.pl

    ten telefonik obsłóguje mp3 a w opisie na tej stronce pisze że nie to pomyłka

  • 0

    26. ~nieważne  2005-06-13 18:05:00  host: host-81-15-141-157.kalisz.mm.pl

    ten telefon ma mp3

  • 0

    27. ~WitekT  2005-06-15 19:26:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    Dzięki za uwgagi, mp3 dopisane. :)

  • 0

    28. ~kasia  2005-06-19 14:47:00  host: bif60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A jak wychodzą zdjęcia i filmy ? bo 128 na 128 pix ...to chyba nie dużo..:( prosze napiszcie ..

  • 0

    29. ~  2005-06-25 16:02:00  host: aiv74.internetdsl.tpnet.pl

    wole doplacic 65 zeta w komisie za k500i - wiekszy wyswietlacz i wyglad

  • 0

    30. ~Matys  2005-06-28 18:21:00  host: 80.50.32.138

    Warto jest kupić tene telefon?? Mam do wyboru Nokie 6610i, Siemensa Cx65, Motorole v500, Motorole v220, Sony Ericson t630, LG C3310. No i oczywiscie ten sony eric. Prosze o pomoc bo nie znam sie na telefonach, a nie chce kupić gówna. Pozdrawiam

  • 0

    31. ~Lidia  2005-06-30 17:05:00  host: ip-85-198-241-225.broker.com.pl

    jeszcze ostatecznie nie zdecydowałam, ale mam zamiar kupić K300i. Cholewcia, chciałoby się K700i lub lepszy, ale kasiorki nie ma i trzeba się zadowolić takim w abonamencie 50zł. Cóż, takie życie. Stosunkowo tani jest jednak- ponad 600 zł, a mój Samsung był wart ponad 1000, a funkcyjnie wydaje się być gorszy. Jeśli go kupię, to przyzwyczajenie się do niego zajmie trochę czasu. Brat ma T610 i jest zadowolony :) może nie będzie źle - szkoda, że nie ma bluetootha (ale ericsson brata ma :D).
    dam znać po eksploatacji telefoniku. pozdr

  • 0

    32. ~Emilcia  2005-06-30 18:52:00  host: cgp139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludize pomożcie jak mam sie połączyć z kmepm przez irde?

  • 0

    33. ~Paczek  2005-06-30 22:54:00  host: staticline599.toya.net.pl

    Mam pytanko bo chcialem kupic k300i i czy wiecie czy on ma dzwonki real sound, true tone itp itd?:p z góry dzieki i pozdro:]

  • 0

    34. ~krzyzak  2005-07-05 15:01:00  host: duf177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    szukam telefonu...już od ponad 2 tygodni i wpadlem wlasnie na ta strone...ten telefon z opisu jest fajny...jesli wasze opinie sa prawdziwe to jutro ide kupic ten telefon...
    POZDRO.......

  • 0

    35. ~garfield  2005-07-06 10:17:00  host: pa131.skoroszyce.sdi.tpnet.pl

    Naprawdę cacko!!! Polecam ten telefon, który wzamian za swą niedużą cenę oferuje wszystko to co telefony 4 razy droższe. Zdjęcia wychodzą naprawdę fajne. A bez BT da się żyć bo przesyłanie podczerwienią trwa 2 razy dłużej; ale czy ta chwila coś zmienia:D POLECAM

  • 0

    36. ~Rufio  2005-07-06 12:59:00  host: pa79.sulejow.sdi.tpnet.pl

    phone fajny wyświetlacz jednak zbyt mały

  • 0

    37. ~TIMEK  2005-07-07 14:03:00  host: arq226.internetdsl.tpnet.pl

    co sie opłaca ten telefonik czy siemens c65 bo mam dylemacik nad wyborem którego wziąc .Pomóżcie!!
    POZDRAWIAM

  • 0

    38. ~Cygan  2005-07-07 23:31:00  host: akb2.internetdsl.tpnet.pl

    wlasnie kupiłem ten telefonik i musze stwierdzic ze jest zarypisty, chcialem kupic T630 ale K300i jest o wiele lepszy, co prawda nie ma Bluetooth ale irda wystarczy. djęcia robi w 3 rozdzielczosciach zaleznie od potrzeby najwieksza to 640x480 czyli np: nokia 6610i poprtostu wymięka. poleca,m ten telefonik wszystkim!!!! no i oczywiscie nie mozna zapomniec o zarypistym odtwarzaczy mp3!!! POLECAM !!!!

  • 0

    39. ~chrupek137  2005-07-08 15:40:00  host: jaroslaw.art.pl

    czy ktos wie czy ten telefon ma synchronizacje z kompem ??

  • 0

    40. ~Mirkk  2005-07-10 20:50:00  host: pb246.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl

    No poczytałem co nieco na temat tego telefonu i jutro po niego idę do salonu

  • 0

    41. ~pattu32  2005-07-11 10:49:00  host: chello084010023219.chello.pl

    ZAJEBISTY TELEFONIK JESTEM Z NIEGO ZADOWOLONY I MAM G0 2 MIESIĄCE I 10 MP3

  • 0

    42. ~Adi  2005-07-11 18:00:00  host: grodzisko.com

    To jest wywalisty telefon. Nich się schowają k500i i k700i. Ich się nie opłaci kupić za tą cene. A k300i jest super ma wszystkie bajery za niską cene!!!!!!

  • 0

    43. ~mark  2005-07-12 17:24:00  host: apophis.osk.enformatic.pl

    Mam ten telefon jest dobry.Za 50 w jednej idei 24 -ce.Ma baterię polimerowo-jonową!

  • 0

    44. ~serwis gsm  2005-07-13 18:40:00  host: pd204.mielec.sdi.tpnet.pl

    Bardzo fajowy telefonik,w miare dopracowany,z mozliwosciami telefonu z conajmniej średniej półeczki.Polecam.

  • 0

    45. ~Mendus  2005-07-14 12:13:00  host: saturn.czajen.pl

    Zamierzam kupic ten telefon juz niedlugo w Ideii i czuje ze to bedzie dobry wybor, ma wszystko czego potrzebuje. :) 12mb to nie tak malutko sa programy ktore kompresuja pliki mp3 do paruset kb a nawet jakby byla najlepsza jakos pliku mp3 wgrana to i tak dzwiek sie nie bedzie roznil (chyba ze minimalnie) napisze co o nim mysle jak juz go bede mial. :) Pozdrawiam!

  • 0

    46. ~Dawid  2005-07-14 19:55:00  host: nat2.barlinek.net.pl

    W Sobote se kupuuję ten telefonik w plus mix za 199 zł i na 24 doładowania czyli 2 lata:) myślę że mi będzie służyć przez dwa lata dobrze :)Jestem ciekawa ile trzyma bateria ?????? pozdro pa

  • 0

    47. ~Kate  2005-07-15 11:34:00  host: 81.219.164.132

    Wypasiasty fonik mam go zaledwie kilka dni a jestem z niego bardzo zadowolona. Ma wszytskie niezbędne funnkcje a bez tego BT da się spokojnie obejść. Bateria też dosyć długo trzyma. Polecam ;)

  • 0

    48. ~Nemesis  2005-07-15 15:50:00  host: ayk37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Rattamahata tak na marginesie jakiej jakości wklejiłeś te mp3 do tego fona 32kb/s ??

  • 0

    49. ~lukasik7  2005-07-19 20:07:00  host: lager.altec.pl

    siema mam ta komore 3 dni i jestem zadowolony po co mi BT tylko po to zebym mogl z wiekszej odleglosci przesylac dzwonki poprostu niepotrzebne a pozatym aparat jest do rozdizelczosci 1024 bodajze ma kilka minosow dzwiek ftografowania, tylko jeden dziwek klawiszy i tylko kilka dzwonkow sms i nie da sie dac innych a tak to wporzo :D

  • 0

    50. ~asica  2005-07-21 20:52:00  host: chello062179040017.chello.pl

    to jest bardzo fajny i ładny telefon i dobry radze go kupić aśka

  • 0

    51. ~:D  2005-07-22 15:48:00  host: 212.106.20.36

    Telefon spoxik mam go!! Czy mozna do niego dokupic dodatkowa pamiec????!!!! Pozdro

  • 0

    52. ~flet  2005-07-29 13:06:00  host: doj105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tez mam zamiar wlasnie kupic to cuś, zobaczymy po niedzieli ;) mysle ze lepszy od noki 6610i... :] kamera... dobre sa filmy jakosciowo i ile mniej wiecej czasu da sie nagrac cos wie ktos??

  • 0

    53. ~JarCzeS  2005-07-30 11:12:00  host: crc36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chcialbym kupic ten tel. nowy jak najtaniej bez zadnych abonentow kart idt mzoe polecicie jakis sklep albo cos? czekam na maile thx

  • 0

    54. ~Kosmo  2005-07-30 17:53:00  host: zagorze.smstv.pl

    Gdzie mozna kupić jakiś kabel do tego fona i tani ale jakis dobry zeby nie było tak ze nie bedzie działał bo orginalny w plusie kosztuje 55 zł ( przesada

  • 0

    55. ~aaa  2005-08-01 14:30:00  host: chello212186158075.chello.pl

    super telefon. mp3, 3gp, irda, 12mb pamięci. Jest nawet video streaming :). Jedyna wada to wyświetalcz - niestety jest to STN a nie TFT przez co widać efekt smużenia.

  • 0

    56. ~nuna  2005-08-03 08:01:00  host: abi42.internetdsl.tpnet.pl

    zamierzam sobie kupic ta komórę w mix plusie, ona jest boska i za taka cenę, POLECAM!!!!!!!!!

  • 0

    57. ~aaa  2005-08-03 16:26:00  host: chello212186158075.chello.pl

    nie wiem jak wy, ale ja w pudełku z telefonem miałem baterię 700 mAh :|

  • 0

    58. ~tomek  2005-08-03 21:45:00  host: bmc166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kurde musze skąbinować ten telefonik gdzieś za 300zł kurde niesamowicie mi sie podoba i z zewnątrz i ze środka jest niesamowity już oszalałem na jego punkcie

  • 0

    59. ~bit  2005-08-04 20:40:37  host: pa111.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl

    Powiedzcie jak moge wlaczyc zestaw glosnomowiacy? a tak wogle to telefonik jest wypasiony. a co najwazniejsze-chodza na nim gry na inne komy!!!!

  • 0

    60. ~marek  2005-08-08 18:00:37  host: uy34.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam i jest super!nagrywa filmy ponad 25 min!

  • 0

    61. ~Aaron  2005-08-15 15:09:13  host: cke92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam juz ten telefonik i powiem jedno;/slabo trzyma bateria.....tzn krociutko :(w mojej noki 3410 starczala spokojnie na tydzien...a tu...naladowany w piatek...a dzis poniedzialek i bateria na wyczerpaniu...moze jak sie kilka razy ja poladuje to moze bedzie lepiej trzymac...jesli mam sie jeszcze o cos przyczepic:P to klawisze :Pwydaje mi sie ze latwiej z tej komorki korzystac kobietom ze wzgledu na male paluszki :)))a klawisze sa twarde :Ptu moja leciwa nokia 3410 wygrywa :)wyswietlacz super :)))aparat...lepszy niz w 6610i...porownywalny z Motka v200:)reszta idealna :D dzwieki a raczej polifonia kroluje :)))notatnik i takie tam to juz standard :)chyba :P jestem ogolnie mile zaskoczony bo dotad bylem wierny Nokii :)czasami dobrze zmienic zwlaszcz drogie przyzwyczajenia :))

  • 0

    62. ~mihi  2005-08-16 02:21:43  host: cqo159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny fon, jutro kupie...

  • 0

    63. ~kstark  2005-08-18 09:54:43  host: monki.net.pl

    już kupiłem ten telefon w Jednej Idei Mix za 49 zł ! jest super ! aha a aparat ma 1,2 mpix [(1280x960)/1000000)] ! jest zajebisty polecam !

  • 0

    64. ~Zibi  2005-08-20 00:17:12  host: bxm179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Gubi zasięg całkowicie (!) w miejscach gdzie Nokia nawet nie zauważy, że sygnał sieci jest słabszy. W ten sposób zasięg ginie w lesie, w górach, a nawet u mnie w domu, gdzie 5 innych komórek nie miało żadnych objawów nawet lekkiego osłabienia sygnału. I nie jest to wina mojego egzemplarza bo porównywałem z T630, który u mnie w domu również traci zasięg. Pod tym względem tragedia. Poza tym telefon bardzo dobry.

  • 0

    65. ~KOSMO  2005-08-20 18:29:59  host: zagorze.smstv.pl

    Weź cie głosujcie i dajcie temu fonowi 10 moze wskoczy na jakies wyzsze mniejsce

  • 0

    66. ~Kosmo  2005-08-23 19:08:53  host: zagorze.smstv.pl

    Węźcie za kazdym razem jak wchodzicie na tą strone dawajcie temu tz głosujcie na ten telefon i dawajcie mu 10

  • 0

    67. ~szczepan  2005-08-24 12:36:16  host: 83.17.246.242

    1200/756 to ok format foto

  • 0

    68. ~dzordz  2005-08-26 21:32:51  host: aqk106.internetdsl.tpnet.pl

    mój fonik jest cool.

  • 0

    69. ~kolas  2005-08-27 14:38:22  host: dell.satfilm.pl

    Czy na ten telefon można ściągać dzwonki TRUE TONE?

  • 0

    70. ~szymek  2005-08-29 14:48:57  host: avr79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niedługo bede miał ten telefo wiec sie ciecze ze sa mp3 i kamery i zdjecie to jest telefon widze ze wyglad jest super ale jestem ciekawy jaka bedzie jakość telefonu pa podroo;*

  • 0

    71. ~Kosmo  2005-09-03 10:57:03  host: ip-213-17-148-22.netia.com.pl

    Yo.
    Weźcie za każdym razem jak będziecie wchodzić na ta strone głosujcie na ten telefon tz. dawajcie mu ocene 10. Zęby utrzymał sie w rankingu ,a nie zeby były same " Z j E b A n E " Nokie

  • 0

    72. ~CRUSH  2005-09-03 12:32:39  host: c115-226.icpnet.pl

    Wadą większości Sony Ericssonów jest kiepski zasięg również tego modelu poprostu jest słaba antena!! to jest najważniejsza wada tych telefonów!! W lesie albo jakiś niżej położonych miejscach jest masakra zero zasięgu!!!

  • 0

    73. ~Joe  2005-09-03 14:34:21  host: nat.cyberx.pl

    Muguete: dźwięku przy robieniu zdjęć nie da się wyłączyć w większości najnowszych telefonów. Jest to ponoć wymóg unijny, zapobiegający robieniu niepostrzeżenie zdjęć innym.

  • 0

    74. ~Adi  2005-09-11 10:17:11  host: dag249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie długo wymieniam se fona i nie wiem czy wybrać se k300i czy simensa CX65. moim zdaniem k300i jest lepszy niż Cx65 ale podobno ma bezdżwiękową kamere.to prawda.odpowiedzcie plis

  • 0

    75. ~paulinka  2005-09-12 14:46:44  host: bks8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonk spoczko. kupiłam używany (1,5 mc)za 380zł. wcześniej miałam nokie kupiłam drożej i byłam okropnie niezadowolona. K300i jest naprawde 100000 razy lepszy

  • 0

    76. ~Jachu  2005-09-12 17:31:13  host: c65-147.icpnet.pl

    LUDZIE POMÓŻCIE!!!
    Nie wiem jaki mam wybrać telefon. Cały czas byłem przekonany do SE k300i ale przeczytałem że ma strasznie słaby zasięg czy to prawda?
    Jesli tak to prosze Was o pomoc w wybraniu:
    -Sony Ericsson K300i
    -LG 3100
    -Nokia 6610i
    -Sagem My X 5-2
    ??
    Który byście wybrali na moim miejscu?

  • 0

    77. ~qra  2005-09-13 22:28:54  host: proxy.promax.media.pl

    Pomozcie mi odpowiedziec na pytanie...czy warto sie zamiecic Nokie 6610i wlasnie za tego SE K300i ??

  • 0

    78. ~kosmo  2005-09-15 08:10:06  host: ip-213-17-148-22.netia.com.pl

    jak masz do wyboru k300i to bierz bezsatanowiania on jest wiele lepszy

  • 0

    79. ~Kasia  2005-09-15 16:50:34  host: xdsl-10058.wroclaw.dialog.net.pl

    Ej chciałam sie zapytać ile wam trzyma bateria w nim jak go dosyc sporo uzywacie bo moja kolezanka ma SEk700i i jej trzyma gora dwa dni jak robi zjecia i filmy :/ Odpiszcie.

  • 0

    80. ~Max  2005-09-17 17:35:41  host: bwr5.internetdsl.tpnet.pl

    jaki program otwiera filmy nagrywane na SEk300i??

  • 0

    81. ~KoSMo  2005-09-20 20:59:19  host: zagorze.smstv.pl

    Yo
    Mi trzyma jak gram robie foty i krece filmy k300i gdzies miedzy 3-5 dni

  • 0

    82. ~Sarni  2005-09-21 15:55:20  host: bgl163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie powiedzcie mi czy idzie kupić dodatkową pamięć na ten telefon.Bo 10mb to troche mało!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    83. ~CKM  2005-09-22 16:11:21  host: host-81-190-155-202.olsztyn.mm.pl

    no właśnie można dodatkową pamięc?? a i po ile stoją radia do tego telefoniku?? i o co chodzi z malutkim wyświetlaczem ( ekran czy rozdzielczość )

  • 0

    84. ~Fubu  2005-09-23 14:41:55  host: host-81-190-155-202.olsztyn.mm.pl

    mam pytanko czy ma gry 3d?? i który lepszy fonik K500i czy K300i?? bo mam je do wybory a niewiem który lepszy... prosze powiedzźie czym się różnią?? wiem że k300i ma mniejszy wyświetlasz niewiem czy do lepiej czy gorzej i wiem że k500i niema dyktafonu a k300i go ma:) i jeszcze k300i ma 9 ikonek a k500i 12 jakich brakuje ikonek w k300i??odpowiedzźie ploseee...

  • 0

    85. ~  2005-09-23 14:54:10  host: chello212186089200.chello.pl

    no pewnie, że można dokupić pamięc. jest slot na 10 rodzajów kart pamięci do tego wejście usb na pendrive'a i złącze SATA na dysk twardy :/ ludzie, dla was 12MB pamięci w tym przedziale cenowym to mało? porównajcie sobie z innymi producentami...

  • 0

    86. ~fubu  2005-09-23 15:07:19  host: host-81-190-155-202.olsztyn.mm.pl

    a i jeszcze w której komórce dłużej trzyma?? i który jest lepszy ten akumulator litowo-jonowy (LiIon) czy ten w k500i??

  • 0

    87. ~Pavlov  2005-09-23 20:10:05  host: cli132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefonik niecały miesiąc i uwazam że jest niezawodny robi zdjecia bardzo dobrej jakosci wysmienita polifonia i do tego odtwarzacz mp3 , niestety ma nieco mniejszy wyswietlacz oraz brak blutucza ale zato mamy podczerwien . Niestety twórcy nie pomysleli o miejsce na karte pamieci . Ale telefon jest nadal przynajmniej dla mnie jednym z wyzszej półki :D

  • 0

    88. ~mcaru  2005-09-24 07:48:32  host: host-62-141-225-113.kalisz.mm.pl

    telefon jest super, troche mały wyświetlacz ale da się to przeżyć. Zdjęcia troszke niewyraźne. mała pamięć, szukam dodatkowej ale nie moge znaleźć jeśli ktoś znajdzie to prosze pisać

  • 0

    89.  2005-09-25 20:15:30

    Pomocy!! Jaki jest program do ściągania plików 3gp na kompa. Szukam i szukam i znaleźć nic nie moge. Jak ktoś wie to proszę o odpowiedź. Pozdrawiam, telefonik super mam go 2 miesiące i świetnie się sprawuje. Spełnia większość moich oczekiwań. POLECAM GO!!

  • 0

    90. ~Hajnowka  2005-09-25 22:23:18  host: aqh78.internetdsl.tpnet.pl

    Mam telefon od paru dni i sprawuje sie super ;) aprat spoko, filmy spoko rozdzielczosc maxymalna na trybie "rozszerzonym" to az 1240x980 to bardzo duzo !! polecam kazdemu taki telefon kosztuje od350 do 400zl a w konkurencji za ta cene ciezko co kolwiek znalezc co odpowiada temu telefonikowi :) kolega kupil wczoraj nokie 6020 i szczerze mowiac to totalna kicha w porownaniu do tego sprzetu k300 ma 12mb pamieci a nokia tylko 1,2mb a kosztuje duzo drozej :)

  • 0

    91. ~rolnik postępowy  2005-09-26 15:48:01  host: aie186.internetdsl.tpnet.pl

    uwaga... telefon czasem zawiesza się ale to wina softu choć to wkurza

  • 0

    92. ~Fubu  2005-09-29 18:56:29  host: host-81-190-155-202.olsztyn.mm.pl

    moż ktos mi wreście odpowiedzieć na pytanie która kom lepsza k500I CZY K300I? szczególy kilka postów wyżej...

  • 0

    93. ~jaa:)  2005-09-29 22:51:50  host: ahc211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    aaparat robi zdjecia słabej jakosci =

  • 0

    94. ~majek  2005-10-01 21:58:25  host: 80.51.35.71

    co do dzwieku aparatu to sie NIE DA wylaczyc..na stronie producenta jest zadane to pytanie i wyjasnione zostalo tym, ze w niektorych panstwach jest taka potrzeba(odpowiedzialnosc prawna) czy cos takiego, a wiec nie da rady..

  • 0

    95. ~Fubu  2005-10-02 15:59:19  host: host-81-190-155-202.olsztyn.mm.pl

    czemu nikt niechce odpowiedzieć na moje pytania???????????? to ważne bo kupie a potem będę żałoważ!!!! odp ktoś

  • 0

    96. ~mario  2005-10-03 09:14:07  host: host85148955.dronet.3s.pl

    telefonik jest spoko polecam

  • 0

    97. ~koleś  2005-10-03 17:33:26  host: aie186.internetdsl.tpnet.pl

    kto wie jak włącza się system głośnomówiący i wyłącza??????

  • 0

    98. ~  2005-10-03 19:26:34  host: 217.117.142.221

    ILE KRECI CAMERA

  • 0

    99. ~qwe  2005-10-04 19:46:22  host: user-87-248-76-124.promax.media.pl

    czy w waszych k300 też coś "biega " po telefonie gdy porusza się nim przy uchu ?

  • 0

    100. ~  2005-10-08 12:29:39  host: bgq152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Udało mi się nim nakręcić 10 minut filmu z dżwiękiem. MAM PYTANIE JAK W NIM MOŻNA USTAWIĆ JASNOŚĆ ( KONTRAST ) WYŚWIETLACZA?????????????????????? POMÓZCIE MI!

  • 0

    101. ~__ArTuR__  2005-10-13 08:38:48  host: host-62-141-243-90.tomaszow.mm.pl

    Posiadam ten telefonik (se k300i)dwa dni i ciągle się nim bawie moim zdaniem to zajebisty telefon za nie wielką kase a jak mówicie że jest zły t pewnie go nawet nie mieliście pozdro polecam ten fonik jest naprawde spoko:)

  • 0

    102. ~davidss5  2005-10-15 01:50:14  host: dam203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wiem ze skoro obsluguje mp3 to ludzie nie uzywają midi ale midi zjebane lepsza poli jest w t630 i na dodatek glosniejsza tyle ze t630 nie obsluguje mp3 :)

  • 0

    103.  2005-10-18 09:32:59

    mam maly problem bo chce kpic telefon i mam do wyboru sony ericsson k300i lub motorola c651 i nie wiem ktury jest lepszy !!! pomozcie mi!!z gory dzieki

  • 0

    104. ~wiki010  2005-10-18 09:38:39  host: ip-213-17-223-234.netia.com.pl

    ktyry jest lepszy se k300i czy motorola c651??

  • 0

    105. ~ja ty  2005-10-19 19:27:12  host: aoc98.internetdsl.tpnet.pl

    Chcem go mie mieć

  • 0

    106. ~nEo  2005-10-21 21:15:41  host: afj178.internetdsl.tpnet.pl

    Ja wiem jak zmienic kontrast wyswietlacza!!! wystarczy w trybie oczekiwania wpisać ponizszy kod:*>*

  • 0

    107. ~szocik  2005-10-22 20:40:33  host: bjh177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    !!!POMOCY!!!
    chcę kupic telefon w IDEA MIX i wydaje mi się, że ten fon jest najlepszy z dostępnych w promocji, ale powiedzcie mi czy naprawdę jest taki slaby zasięg, jaka jest dokladnie jakosc zdjec (bo jedni piszą, ze w rozdzielce 640x480 a inni - 1200x900) i interesujer mnie czy da się włożyć baterię z innego modelu (dłużej trzymającą) i czy są wymienne obudowy ??

    Proszę o szybką odpowiedź (1-7 dni) !!

  • 0

    108. ~Kosmo  2005-10-22 23:59:38  host: 81.210.104.10

    1. Twój wybór k500i i k300i oby dwa sa zaje***te
    2.Bier k300i
    3.1240x980 to najwieksza rozdzielczosc zdjeć
    4.T630610 i c650651 to gówna w porównaniu do tego fonu
    5.A kontrast zmienia sie , najpierw trzeba wcisnąć -> , *

  • 0

    109. ~jory  2005-10-23 19:23:59  host: staticline785.toya.net.pl

    jest ok ale strasznie drogi

  • 0

    110. ~Amy  2005-10-24 13:34:52  host: asn92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik nawet spoko,ale mam zastrzeżenia co do wyświetlacza(jest za mały i ma mało pixeli)osobiście go mam. Polecam ze względu na wielofunkcyjność. Lecz różnica cenowa między nim a K500i i K700i nie jest wielka,dlatego warto się zastanowić poważnie przed zakupem. zaskakuje mnie to ze dość długo trzyma bateria(?!) :/

  • 0

    111. ~wiki010  2005-10-25 22:55:41  host: ip-213-17-223-234.netia.com.pl

    ktury jest lepszy sn k300i czy motorla c651????????

  • 0

    112. ~kolas  2005-10-26 11:33:31  host: dell.satfilm.pl

    Zdecydowanie SE k300i. Mam go od miesiąca. Ma mały wyświetlacz, ale ile funkcji za******ch ;D papa

  • 0

    113. ~  2005-10-26 18:14:30  host: dad88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zakupilam tego fonika na allegro ale mi zajuchcili na poczcie paczke;/! ale i tak jest fajny ten fonik:)

  • 0

    114. ~bergi  2005-10-28 01:48:20  host: ajr22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wie ktos mozy czy on odtwarza pliki .wma ???

  • 0

    115. ~kolas  2005-10-29 11:19:40  host: proxy.satfilm.pl

    Mam ten telefon. może odtwarzać ale nie wszystkie

  • 0

    116. ~KUBA  2005-10-30 22:50:10  host: host-81-190-248-110.elk.mm.pl

    Moj szfagiera kupil teraz tego fona! jest zajebisty na maxa!! aparat, kamera, mp3, dyktafon - wszystko co potrzeba w zajebistym telefonie! za 10 dni wymieniam komore i go biore!! ba na 100zl to on jest leciutko wart!!

  • 0

    117. ~  2005-10-31 08:34:29  host: n4.pro-internet.pl

    sd

  • 0

    118. ~Tomek  2005-10-31 19:11:09  host: pa160.nowy-sacz.sdi.tpnet.pl

    Ja ten telefon będe miał niedługo..mam nadzieję, ż ebede z niego zadowolony. ale z tego co czytam to powinienem być.

  • 0

    119. ~don  2005-11-01 13:02:40  host: 213-238-98-25.adsl.inetia.pl

    jak myślisie co kupić k500i czy k300i? k300i ma dzwieki real sound??

  • 0

    120. ~kolas  2005-11-02 09:59:26  host: proxy.satfilm.pl

    ma no bo ja mam jeden

  • 0

    121. ~damasz  2005-11-05 13:55:14  host: pa133.kuczbork.sdi.tpnet.pl

    lubie k300i

  • 0

    122. ~kolas  2005-11-05 22:42:38  host: proxy.satfilm.pl

    Mnie się podobał jak był na wystawie w salonie :P a teraz się już przyzwyczaiłem i lossss... ale zarąbisty fonik. POLECAM!

  • 0

    123. ~marex  2005-11-06 18:45:15  host: c121-211.icpnet.pl

    on ma wiecej pojemnosci pamieci niz jesr tu napisane

  • 0

    124. ~Wasyl  2005-11-06 20:23:03  host: host-ip131-131.crowley.pl

    Właśnie go chce kupić.. w plus mixsie za 99 zł A mam pytanie może zabraknąc w sklepie tego phona ?? jak tak to ile mniej więc mogę czekac na dostawe.. :D Lol.. :D

  • 0

    125. ~bulbul  2005-11-07 18:04:32  host: aqe5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon sympatyczny z wyglądu...ale delikatny, nie ma porównania ze starszymi modelami noki, które są niemal pancene w porównaniu z nim, ale ogólnie wszystko fajnie, dużo funkcji, bardzo dobry aparat fotograficzny, można robić zdięcia monitora komutera np. w celu zfotografowania jakiegoś zdięcia żeby później ustawić jako np. tapete, wychodzi świetnie, zero różnicy miedzy takim zdięciem a sciągniętym na telefon, bynajmniej tak mi się wydaje.
    W skali 1-10 daje 6

  • 0

    126. ~damaszek  2005-11-07 19:53:25  host: 213-238-96-224.adsl.inetia.pl

    ej a mozna przesylac informacje irda ze siemensami?? odpowiedzcie szybko!!

  • 0

    127. ~DJ Neo  2005-11-12 10:50:36  host: ip-152-34.piotrkow.net.pl

    Jaka jakośc mp3 obsługuje ten telefon, potrzebuje dokładnie bitrate

  • 0

    128. ~  2005-11-12 11:55:40  host: host-81-190-131-211.olsztyn.mm.pl

    telefon jest spoko mam go 2 tygodnie i bardzo mi sie podoba jest lepszy niz wiele innych telefonow to jest spoko koma pozdro

  • 0

    129. ~  2005-11-14 17:26:20  host: serwer.cus.pl

    czy mozna do ego telefonu wlozyc karte pamieci ?

  • 0

    130. ~raiders  2005-11-14 21:06:11  host: chelmsystem.futuro.pl

    ukradli mi ten telefon świnie a był taki fajny tyle że miał 2 wady
    1.słaba bateria
    2.małe klawisze

  • 0

    131. ~Wiciu  2005-11-16 14:15:51  host: rtr.ksw.edu.pl

    sys. głosnomowiacy mozna wlaczyc dopiero po odebraniu polaczenia, co do kontrastu trzeba wpisac kod: >*

  • 0

    132. ~MSG  2005-11-16 20:56:16  host: cqz131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jaki kod??

  • 0

    133. ~boooo  2005-11-16 21:59:39  host: cpw42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy naprawdę nida się wymieniać obudów?

  • 0

    134. ~XD  2005-11-18 10:50:34  host: 82.177.166.4

    da się wymieniać obudowy, ale trzeba rozkręcać. jak dla mnie super fonik

  • 0

    135. ~matikk  2005-11-18 21:15:23  host: auo10.internetdsl.tpnet.pl

    ja tez mam ten telefon i jest super, szkoda ze nie mozna wylaczyc dzwieku robionego zdejcia, ale to co, bardzo mi sie podoba, polecam bardzo

  • 0

    136. ~Heat  2005-11-19 08:38:47  host: aup87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    potrzebuje kupic telefoniki i mysle miedzy smasungiem e700 a tym telefonem i nieiwem co wybrac poradzcie :> chyba ze sa jeszcze jakies lepsze telefony do 450 zl :>

  • 0

    137.  2005-11-19 19:43:04

    super fonik w tej klasie i cenie jest super!!! ful funkcji (jak zawsze w se)
    dlamnie jest spox!!! i za tą cene (350zł)
    warto sobie takiego sprawić

  • 0

    138. ~ss  2005-11-20 17:17:45  host: dyo131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka...jezeli macie nie zawiele kasy to bierzcie tego fona jest mistrz ja wzialem samsunga x480 zaplacilem 50zł mniej i troche załuje...no ale jestem fanem fałek (v) i to dlatego...taniocha na allegro...

  • 0

    139. ~Marcinrrr  2005-11-26 19:59:48  host: bzh47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powim wam ze mam ten tel 2 tygodnie i gdybym wiedział jak słyby ma wyświetlacz to bym go niebrał!!! polecam nokie 6020. Co prawda ma 5 razy mniej pamięci ale zdjęcia są zajebiste

  • 0

    140. ~Jaruss  2005-11-27 13:33:36  host: axt238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powiem tak telefon jest spoko mam go 3tyg. i spisuje się dobrze(od czasu do czasu lekkie zawiechy ale da się z tym żyć) po jego zakupie kupiłem do niego kondona ale, mając go w tym silikonowym pokrowcy naciskając jeden klawysz naciskamy 4:/ to jest dla mnie duza wada. Przy mocniejszym naświetleniu prawie nic nie widac na tym wyświetlaczu a co do pamieci i mp3 to ja mam 12całych piosenek wgranych(pomniejszyłem ich jakość w Nero wav) jakość jest słabsza ale i tak ładnie gra!!!ogólnie telefon ma bardzo dużo CIekawych funkcji wygląd ma ładny menu jak w k700 a co do zdjęć to k300, k500, k700 robia takie same zdjęcia po zgraniu ich na kompa wyglądaja identycznie!!IrDA też dobra filmy też ładnie nagrywa! i można sobie wgrać pare śmiesznych filmików w formacie 3gp:D to by było na tyle :P

  • 0

    141. ~kowal  2005-11-27 13:34:51  host: 62.29.133.85

    Mam tą komóre od 2 tygodni i jest super. Zdjecia są ładne i wyraźne. Można nagrać długie filmy. Do tego w aparacie jest dużo ramek, efektów (np. sepia, solaryzacja i kilka innych). Wyświetlacz wcale nie jest mały. Bateria trzyma 5-6 dni czyli wydaje mi sie , ze to duzo. Mój k300 nie traci zasięgu w pomieszczeniach. Jak za taką cenę to jest po prostu super kom (99 zł w mixPlusie). W tej cenie nie znajdzie sie lepszej komórki.

  • 0

    142.  2005-11-29 10:37:13

    mam pytanko czy da się ustawić zeby na wyświetlaczu pisało w jakiej miejscowośći znajduję się obecnie??
    telefon spox;-)))

  • 0

    143. ~Cruel Kashan  2005-11-30 20:27:22  host: host-217-172-251-54.lodz.mm.pl

    Super fonik!!! Dużo funkcji!!! Równa się z Nokiami, które są kilka razy droższe!!!

  • 0

    144. ~Milcia  2005-12-02 16:34:43  host: adh130.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefonik i jest fajniutki ale mam problem...jak wyłączyc ten dzwiek przy robieniu fotek;(;(;( POMOZCIE PLISS!!!!!!!!!!

  • 0

    145. ~OKL  2005-12-02 18:31:35  host: apc193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    BEDE GO MIAŁ NA SWIETA I CHYBA JEST OK!TYLKO NIE WIEM CZY MA DOBRY APARAT I KAMERE ??
    WIE KTOŚ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ??

  • 0

    146. ~Mak  2005-12-05 16:55:29  host: bzc145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    odpowiedz dla muguete. dzwieku migawki nie da sie wyłaczyć ponieważ w niektórych krajach jest to zabronione. ale przecież można zasłonić głośnik palcem. wogole telefon jest Super

  • 0

    147.  2005-12-07 08:36:18

    Też będe miał ten telefon i myśle że dołącze do grona zadowolonych posiadaczy!! chcialem kupic k700i ale kupje ten ze względu na to ze jest 200zł tańszy, jest mniejszy i ma mniej awaryjny wyświetlacz!! Pozdrawiam

  • 0

    148.  2005-12-07 16:50:39

    chcecie sobie ustawić w telefonie taką opcje, że na wyświetlaczu pokazuje wam gdzie obecnie się znajdujecie??
    Prosze bardzo.
    przechodzicie z trybu gotowaćśi dajecie wiadomośći wybierz->ustawiania(znajdują się na samym dole listy) wybierz-> inform. lokalne wybierz->odbiór->edytuj->włącz->wybierz-> inf. o stacji baz.-> edytuj-> włącz-> wybież
    i to tyle a telefon supcio Pozdro dla wszystkich posiadaczy

  • 0

    149. ~wilk  2005-12-10 16:12:24  host: 217.153.109.26

    co to jet to BT ?? ??

  • 0

    150. ~jonasz  2005-12-11 11:22:14  host: zagorze.smstv.pl

    jak wgrać mp3 bo nie moge sie doczytać z instr.obs.mam go od niedawna.narka

  • 0

    151. ~milka  2005-12-11 11:40:31  host: dial-628.lubin.dialog.net.pl

    mam do wyboru K300i i K500i... Który wybrac? pomozce pliska

  • 0

    152. ~tomek  2005-12-11 14:40:14  host: 80.50.255.74

    ten telefonik jest super jestem z niego bardzo zadowolony

  • 0

    153. ~Łysy  2005-12-11 21:36:43  host: dff160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wiem czy łykac ten telefon do on nie ma BT i ma mały wyswietlacz ja nokia 301 ale ma zato dobry aparat doradzcie czy kupic

  • 0

    154. ~Julia  2005-12-12 22:16:01  host: 83.9.0.236

    Sony Ericsson K300i jest po prostu rewelacyjny!Za taką cenę,ludzie,dla mnie bomba.Nie ma tunad czym deliberować.

  • 0

    155. ~lukasz  2005-12-12 22:24:13  host: avo114.internetdsl.tpnet.pl

    znacie moze jakis programik do przerabiania plikow mp3 na mniejsze..?? jak tak to napiszcie nazwe gory dzieki...

  • 0

    156. ~Łukasz  2005-12-13 17:20:18  host: terminal-1-245.retsat1.com.pl

    napiszcie mi ile minut mozna nagrywac filmy video w tym telefonie bo mam zamiar kupic ten telefon ale nie wiem co z filmami video

  • 0

    157. ~matti  2005-12-14 18:50:16  host: 83.9.0.93

    a dobrej jakosci on robi zdjecia?Odpiszcie plis!!!!!!!!!!Blagam!!

  • 0

    158. ~kopcik  2005-12-14 19:57:53  host: agd218.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest super!!!!

  • 0

    159. ~Sędzia  2005-12-14 23:14:42  host: apn-99-84.gprspla.plusgsm.pl

    Brak BT to poważna wada. Wgrywanie przez irdę długo trwa a po kablu nie ma takiej możliwości. Również aparat jest słaby 0,3 Mpix. Chociaż zdjęcia wychodzą nawet ładne. Nie da się wyłączyć dzwięku migawki. Przy nagrywaniu rozmów pojawia się piknięcie co 20 sekund. Gdyby nie te piknięcia i dzwięk migawki, to byłby całkiem fajny.

  • 0

    160. ~przemo  2005-12-15 00:50:29  host: axg202.internetdsl.tpnet.pl

    MAm ten telefon. Ogolnie jest OK, tylko po połączeniu go za pomocą IRDA z kompem nie moge skopiować zdjęć z aparatu na kompa. Nie ma tego problemu z np. listą kontaktów. Co robić?

  • 0

    161. ~  2005-12-17 00:55:21  host: uh139.internetdsl.tpnet.pl

    telefon spoko mam go od dzis ale jest kilka minusów mało pamieci brak BT ale obejdzie sie bez tego wazne ze przynajmniej irda jest;]]]]]]]]]

  • 0

    162. ~rogóż  2005-12-19 00:32:50  host: w3cache5.zwm.punkt.pl

    mam ten telefonik od wczoraj, jest bardzo przyjemny tylko 1 rzecz mnie strasznie drazni... klapka od batwerii mi troszke lata, jest to minimalnie odczuwalne a jednak drażni...

  • 0

    163. ~Wiolcia  2005-12-19 19:06:33  host: agd50.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefonik jest super ludzie kupujcie go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-))

  • 0

    164. ~kopniak  2005-12-21 16:52:09  host: 62.29.133.86

    jak można się połączyć przez IrDE z Kompem?

  • 0

    165. ~  2005-12-23 16:01:13  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    LIPA LIPA LIPA...to jest telefon z dolnej półki.Słabe zdięcia a jedynym jego atutem to niska cena!!!!!!!!!

  • 0

    166. ~portas  2005-12-23 19:27:52  host: amx78.internetdsl.tpnet.pl

    teraz w plusie moge sobie wyminic telefon a mam takie propcycje nokuia 6020 6021 6822 sc k300i i k500i 3setka jest najtansza a tylko wygladem sie rozni i ze 500 ma polimerowy baterie i chyba wezme k300 co w o tym sadzicie

  • 0

    167. ~kuba92  2005-12-25 21:55:16  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    A więc ~portas ja bym wziął K500 albo 6020 bo ten K300i jest do niczego!!!!!!!!!Malutki wyświetlacz aparat nie za dobry no i tandetne wykonanie!!!!!!!!!

  • 0

    168. ~  2005-12-26 22:53:32  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    Nie kupujcie tego szmelca

  • 0

    169. ~Bladesc  2005-12-27 17:30:38  host: proxy.btk.net.pl

    telefonik spoko ale z tymi mp3 przesadzacie 350 kb? to jakas urywka albo max minutowe nagranie

  • 0

    170. ~gan-d  2005-12-27 20:14:55  host: host-81-190-35-169.szczecin.mm.pl

    Telefonik mam od tygodnia. 12MB to niewiele, przeciez to nie jest odtwarzacz mp3, ale czego oczekujecie od aparatu za takie pieniadze.Aparacik 640x480 nie robi rewelacyjnych fotek,ale popstrykac mozna. Polifonia OK, dzwonki mp3, aparat z kamera, Irda i pare innych ciekawych funkcji to duzy plus. Osobiscie napalilem sia k750,ale jeszcze bede musial na niego poczekac kilka m-cy.
    W plusie ostatnio za k300 wszedl sagem myx-2v, ale to padaka i sie psuje (wiem z doswiadczenia). wrzuccie jakies linki do stronek z dodatkami :)

  • 0

    171. ~  2005-12-27 22:36:17  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    SSZZMMEELLCC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    172. ~nocny_napoleon  2005-12-28 10:05:40  host: 80.51.180.162

    Tydzień temu kupiłem i naprawdę warto jest mieć ten telefon.Kto lubi różne fajne bajery w telefonach niech go bierze bo plusie jest całkiem ciekawa promocja na niego.Gorąco polecam!!!!!!!

  • 0

    173. ~martini diablo  2005-12-28 13:49:39  host: chp168.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest wporzo wypas ze sie dupa trzesie ale mus kupic kabelek ale wypas tez ze jes irda .zalecam ten telefon jest wporzo

  • 0

    174. ~pompon  2005-12-30 17:53:09  host: bld237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zaje fajny telefon

  • 0

    175. ~Kabason  2006-01-01 18:20:43  host: ip-213-17-244-206.netia.com.pl

    Spoko telefonik polecam fajne dżwięki POleCam

  • 0

    176. ~  2006-01-02 15:46:11  host: zg202.internetdsl.tpnet.pl

    LUDZISKA POPROSTU CUDO MP3 I IRDA TO WYSTARCZA

  • 0

    177.  2006-01-03 16:59:08

    ten telofn weydawalui mi sie dzieki ale gdy dostaelm go na gwiazdke uznalem ze jest swirtny ma bardzo dobre funkcje zajje... jest niema lepszego sc z tej kategorii a tak wogole najlpeszym telefojem jaki znam i widzialem to sc k750i i nokia n92 ktora ma az 16mln kolorow

  • 0

    178.  2006-01-04 08:48:47

    znacie jakieś sytonki z darnowumi grami, motywami,itp??
    które się da wgrywać przez IrDE??

  • 0

    179. ~jakub1919  2006-01-06 01:05:22  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    Witam.Więc moim zdaniem telefon jest słabo wykonany,słaba bateria,moze jego atutem jest tylko MP3 i NISKA CENA!!!!!!!!!Nie polecam!!!!!!!!!

  • 0

    180. ~SZyBA  2006-01-07 10:24:32  host: dth218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik jest super mam go 2 miechy i gdyby tylko miał większy wyświeltacz to było by cuda. Ale cóż nie można miec wszystkiego. Pozdro

  • 0

    181.  2006-01-08 11:35:27

    niema lepszego

  • 0

    182. ~bns  2006-01-10 12:01:33  host: nat3.tychy.msk.pl

    elo, jak wlaczyc wyswitlanie stanu konta na ekranie?

  • 0

    183. ~bns  2006-01-10 12:08:18  host: nat3.tychy.msk.pl

    elo, jak wlaczyc wyswitlanie stanu konta na ekranie?

  • 0

    184. ~szajba  2006-01-10 13:37:21  host: eiz154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest ok ale zadurzo osób go ma

  • 0

    185. ~Robert21  2006-01-13 15:25:07  host: buj162.internetdsl.tpnet.pl

    ja go mam jest spoko dosc duży ekran sporo pamięci wogole spoko mp3 kamerka dobrze mi chodzi ma małą wade nie ma dobrego wyświetlacza robi zdiencia fajne ale nie mize ich tak dobrze wyswielic jak na kompie no ale baz przesady nie taki zły wyswietlacz.

  • 0

    186. ~Spox Fonik  2006-01-13 18:46:19  host: bff49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Właśnie go qpiłem go przed min na allegro nówke za 400z groszami tylko mam terazwyżuty czy nielepiej było Qpić k500i?? =Prosze= o pomoc. I jeszcze cos czy on ma głośno mówiący?? Jak tak to powiedzcie mi jak go włączyć bo będzie mi niezmiernie potrzebny:D:D PrOsZe niech ktoś odpisze!!!!

  • 0

    187. ~acia  2006-01-14 08:13:55  host: acrm93.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej mam ten telefon i chcialabym sobie wrzucic na niego jakies mp3, ale nie wiem jak mam to zrobic?

  • 0

    188. ~mucuss  2006-01-14 17:19:32  host: bxv146.internetdsl.tpnet.pl

    właśnie sobie go zamówiłem przez program PROPOZYCJA w Orange... aha i bede miał 25minut do all siecie za 9PLN!!!

  • 0

    189. ~mucu  2006-01-14 17:21:48  host: bxv146.internetdsl.tpnet.pl

    bede niedługo mieć ten telefon przez Propozycje Orange...i do tego 25minut do wszystkich sieci za 9PLN abonamentu!!!

  • 0

    190. ~ziomal 21  2006-01-14 18:50:14  host: azg146.internetdsl.tpnet.pl

    super telefon, a zaskakuje tym, że ma więcej MB niż Sagem my x6 2

  • 0

    191. ~Jamajczyk  2006-01-15 20:31:08  host: dth149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest fajny ale ma wady i jak to w SE bywa gubi zasięg

  • 0

    192. ~ewe  2006-01-17 15:51:38  host: abxy179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chcem go kupić i niewiem czy się opłaca ??
    pomóżcie

  • 0

    193. ~Trynka  2006-01-17 21:45:38  host: host-195-82-180-194.nowiny.net

    mnie sie tam podoba , nie przeszkadza mi mały wyświetlacz. Ma dużo pamięci , zajefajnistą grafike i mp3... mam ją 4 miechy i bateria wytrzymała. Ten telefon traktuje najlepiej z wszystkich poprzednich. Polecam :* narQ

  • 0

    194. ~tomek-jomek  2006-01-18 09:23:53  host: zu230.internetdsl.tpnet.pl

    czy ktos ma soft do powiekszenia pamieci do tego sonego eryka????????????????????????

  • 0

    195.  2006-01-18 11:00:10

    ten fon ma głośne mówienie i wszystkim go polecam jest zajefajny i tani !!!

  • 0

    196. ~król  2006-01-18 12:27:29  host: 80.51.198.246

    co leszczuchy macie coś do se k300i?Giit telefon nie pogada

  • 0

    197. ~bula  2006-01-21 14:20:08  host: ako34.internetdsl.tpnet.pl

    telefonk jest spoko !!!

  • 0

    198. ~ewelinka14  2006-01-22 15:34:58  host: abxx133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go od niedawna ale uważam że dobrze wybrałam :) tylko niewiem jak wykasować te głupie gry ? pomóżcie

  • 0

    199. ~maciek  2006-01-24 17:31:13  host: apn-99-90.gprspla.plusgsm.pl

    ej ludziska bardzo prosze o rade, skad ściągnąć spolszczenie do tego super fona???????? pa i piszcie

  • 0

    200. ~dave  2006-01-25 13:23:30  host: gw03.speednet.pc.pl

    Rattamahata powiedz jak to sie robi bo chce wiedziec mam telefon i nie wiem jak to zrobic plisssssss

  • 0

    201. ~dave  2006-01-25 13:27:26  host: gw03.speednet.pc.pl

    Rattamahata powiedz jak to sie robi plisss bo mam ten telefon i nie wiem jak to sie robi

  • 0

    202. ~zalamana  2006-01-25 18:13:23  host: pb95.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl

    fajnie spóżnilam sie wycofali k300i z Simplusa i nie wiem teraz jaka jest jego wartośc ale nie sądze zeby dalej kosztowal jai w Simplusie 450 zł :((((((

  • 0

    203.  2006-01-25 21:10:43

    będe mieć za niedługo tego FOna!!!!jest cOol!!

  • 0

    204. ~czikita11  2006-01-26 17:48:55  host: host-81-190-33-50.szczecin.mm.pl

    ja niestety nie mam tej komury, ale jest na zdjęciach ladna.

  • 0

    205. ~ewe  2006-01-26 19:47:09  host: abxx90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sony ericssona kupiłam w mix orange za 300

  • 0

    206. ~tytus-arks@vp.pl  2006-01-27 10:17:03  host: 83-145-185-119.cable-modem.tkk.net.pl

    Jest to mój już 4 SE.kUPIŁEM GO NOWEGO W KOMISIE ZA 400ZŁ.cO DOSTAŁEM?śWIETNY TELEFON GDZIE BATERIA TRZYMA 5DNI,PORĘCZNĄ KAMĘRKĘ UWARZAM ŻE B DOBRY APARAT O DUZYM FORMACIE.dZWONKI MP3 UWARZAM ŻE WYSTARCZAJĄCO GŁOŚNE.kALENDARZ BEZ KTÓREGO NIE MOGĘ SIĘ OBEJŚĆ,PORĘCZNA KLAWIATURĘ.TELEFON MI UPADŁ Z 6 RAZY NA GLEBE NIE MA ANI JEDNEJ RYSY:)ANI RAZU SIĘ NIE ZAWIESIŁ...Zapłaciłem 400zł.
    To mój najlepszy telefon za tą cenę!!!!!!!!
    pozdrawiam arek

  • 0

    207. ~ttt  2006-01-27 12:39:47  host: 213.77.102.5

    jataki chce

  • 0

    208. ~adik  2006-01-27 12:48:27  host: ads11.marton.net.pl

    siema! ile tak tu ogulnie wchodzi dzwonków real music na sek300i.

  • 0

    209. ~makaron  2006-01-27 16:24:32  host: user-3019.wfd83a.dsl.pol.co.uk

    mało pamięci i to mnie wkurwia

  • 0

    210. ~:):)  2006-01-28 13:18:29  host: cum178.internetdsl.tpnet.pl

    Hej mam pytanko jeżeli jest irda to gdzie ona jest ?
    ODPOWIEDCIE MI

  • 0

    211. ~  2006-01-28 16:59:40  host: dyo10.internetdsl.tpnet.pl

    a wiecie w końcu czy można se dokupić pamięć?? 12mB to troche mało:/:/

  • 0

    212. ~  2006-01-28 17:01:48  host: dyo10.internetdsl.tpnet.pl

    ja za niego dam w OraNge 117zł:D:D.przedłużam se umowe i dlatego tak taniOO!!!!

  • 0

    213.  2006-01-30 14:28:24

    iLe naLeży formatoWać baTeriĘ????plisss niech ktoś mi napiSze!!!!

  • 0

    214. ~  2006-01-30 21:12:16  host: il146.internetdsl.tpnet.pl

    mi sie ten telefonik bardzo podoba !!! jest fajny!! podoba mi sie ze ma dyktafon i odtwarzacz mp3!!! mozna tez wysylac MMS przez podczerwien!! wiec za darmoche!!

  • 0

    215. ~"nom"  2006-01-31 18:05:47  host: mj2.u3d.net

    Mi ten telefonik się bardzo podoba mam go i serdecznie polecam, kamera jest gitna idealnie nagrywa a zdjęcia są pierszorzędne mp3 jest zajefajne podczerwień sprawuje się idealnie i wogóle polecam go jest warty świeczki!!!!!!1

  • 0

    216. ~sl@wek  2006-02-01 21:49:53  host: 82.160.42.61

    mam ten telefo, już dwa tygodnie... nawet mi się podoba, bateria trzyma bardzo dobrze(przynajmniej narazie), aparat przyzwoity, kamera też, ładne menu SE sprawiaja wrazenie dopracowanych w każdym calu... boli mnie jedynie mały wyświetlacz, dodatkowo kiepskiej jakości(gdy patrzymy z boku zmieniaja sie kolory, w innych komach tak nie ma), ciekawszy mógłby być design, bo fonik wygląda kiepsko,a i jeszcze jeden upierdliwy detal - ruszająca się klapka, napiszcie mi czy wam tez sie tak rusza. Wogóle SE wymyślił beznadziejne te klapki, te z guzikiem sa zdecydowanie lepsze(musze se silicon na niego kupic). Albo moja kumpela z klasy ma SE k700i polonista zauwazyl, że się nim bawi, podszedł i wyrwał jej ten telefon, a jej w ręcę została sama klapka...(no comment) a reszta w tym telefonie jest super, polecam! zdecydowanie lepszy od nokii 6610i i od Siemensa CX65

  • 0

    217.  2006-02-04 15:44:00

    Xavi rodzielczosc jak w siemensie cx65
    640#480

  • 0

    218. ~nowy  2006-02-05 11:57:58  host: suzuki.tvk3.pl

    czego w SE k300i nie dochodza do mnie smsm jak ktos pisze?

  • 0

    219. ~dd  2006-02-05 17:13:43  host: ewc161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chce kupic k300i ale słyszałem ze w nim słabo trzyma bateria. Niech ktos mi napisze cos wiecej na temat wytrzymałości baterii w tym fonie.

  • 0

    220. ~SEk300i  2006-02-09 12:52:37  host: ip-213-17-193-146.netia.com.pl

    Mam ten telefon i musze przyznac ze jest bardzo fajny. Jego jedyna jego wada to nie jest bluetooth tylko ten denerwujacy dzwiek przy robieniu zdjec :D

  • 0

    221. ~  2006-02-09 20:52:01  host: 213.77.105.210

    Więc tak, najgorszy telefon jaki kiedykolwiek widzialem, oblesny z wyglądu, tandetna galka, slabe menu, aparat slaby!!!

  • 0

    222. ~Iza  2006-02-13 18:13:06  host: afl82.internetdsl.tpnet.pl

    nawet miesiac niemialam tego telefonu a aktualnie jest w gwarancji

  • 0

    223. ~Marcin  2006-02-13 21:37:32  host: axf214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fonik żeczywiście z niższej pułki brak BT mały wyświetlacz cięka pamięć i dobani aparat eryk mugłby sie bardziej postarać

  • 0

    224. ~pemi  2006-02-14 09:13:07  host: 213-238-114-150.adsl.inetia.pl

    Chciałem sobie kupic ten fonik ale gdy go porównałem z sagemem my x5-2v to on poprostu wymiata:)).mam tylko pytanko jak długo mozna tym fonikiem mozna krecic filmy??wiem ze badziewiasty sagem ma tylko 20sekund.hehe troche mało no i ta pamiec 3mb:( soniaczek jest super:P. ile kosztyie do niego kabelek usb????pozdro dla wszystkich maniaków se k300i!!!!!

  • 0

    225. ~pemi  2006-02-14 09:18:53  host: 213-238-114-150.adsl.inetia.pl

    Chciałem sobie kupic ten fonik ale gdy go porównałem z sagemem my x5-2v to on poprostu wymiata:)).mam tylko pytanko jak długo mozna tym fonikiem mozna krecic filmy??wiem ze badziewiasty sagem ma tylko 20sekund.hehe troche mało no i ta pamiec 3mb:( soniaczek jest super:P. ile kosztyie do niego kabelek usb????pozdro dla wszystkich maniaków se k300i!!!!!

  • 0

    226. ~Lepper  2006-02-16 16:07:01  host: gigant.artvox.pl

    Telefon jest swietny ! W mixplus kupilem go za 69 zeta. Kabel do niego kosztuje 12 zeta na allegro. Telefon kosztuje tak malo a ma tak duzo funkcji. Szkoda ze sie nieda wybrac swojego dzwieku sms musza byc te standardowe. A da sie ustawic wygaszacz bo jest niby takie cos ale jak ustawaim wybrana przezzemnie tapete to jest ona 10 sekund i po 10 sekundach pokazuje sie godzina ?

  • 0

    227. ~lolo  2006-02-17 18:21:37  host: bytom-40.streamcn.pl

    powie mi ktos czy w nim idzie rozjasnic EKRAN bo nie umie tego znalesc ;( z gory dzieki

  • 0

    228. ~Dawid_M  2006-02-19 01:47:39  host: dey97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super fonik :)

  • 0

    229. ~Pestka140  2006-02-19 14:32:09  host: azg146.internetdsl.tpnet.pl

    Spoko telefonik w miarę tani na swoje wielkie możliwości mam go 3 miesiące i jestem bardzo zadowolona !!!!!!

  • 0

    230.  2006-02-19 23:43:46

    Nie jest wcale fajny.Złudzenie ! Ma może MP3 ale co wy z tym zrobicie ? 12MB wbudowanej pamięci ! Nawet nie wejdzie jeden cały utwór ! Słabiutkie wykonanie mały wyświetlacz i nie zadobry aparat ! Jedyna jego cecha "dobra" to to że jest tani ! Ja wolę swoją NOKIĘ 6630 Music Edition ! Pozdrawiam !

  • 0

    231. ~omułek  2006-02-21 17:56:02  host: nat042.insat.net.pl

    mam k300i i mam w nim bt co wy opowiadacie chyba wciśli wam jakies gówno

  • 0

    232. ~  2006-02-22 12:38:56  host: axe98.internetdsl.tpnet.pl

    Czy to jest błąd czy ja mam podmienioną baterię? W moim telefonie jest bateria 700 mAh??

  • 0

    233. ~Justyna  2006-02-22 19:34:58  host: polsl7-1.rybnet.pl

    Ja mam tą kome i jestem zadowolona :D Dużo moich znajomych ma tą komórke :D Ale nie dziwie sie, w końcu to dobry fon :D A nokii sie nawet nie opłaca kupować jest kilka razy droższa niż k300i, a ma strasznie mało funkcji... :D Mam pytanko :) Podobno jeśli zgra sie filmik z komórki na kompa to nie ma dźwięku.. :/ I podobno jest do tego jakiś specjalny program żeby był ten dźwięk.... Komuś o tym wiadomo? Jeśli ktoś wie co to za program, to bardzo proszze o nazwe ;))

  • 0

    234. ~Melon  2006-02-23 21:02:58  host: duh98.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanko. Czy do tego telefoniku można wpakować kartę pamięci???

  • 0

    235. ~Wumar  2006-02-25 21:23:31  host: 193.151.48.18

    ZAJEEEEEBBBBIIIISTY.... polecam...!

  • 0

    236. ~Kasia  2006-02-28 13:43:45  host: 83.238.27.3

    Ile sie placi za telefon Sony Ericsson k300i w mixie w oranmge?? Kto wie niech szybko da znac(niech tutaj napisze w komentarzu odpowiedz) Z gory thx...pilnie...komorka jest swietna kuzyn moj ma taka:)

  • 0

    237. ~Madzia  2006-03-02 14:21:04  host: w3cache.elektron.com.pl

    Dzis pozbyłam sie swojego starego telefonu... I niebawem będę miała ten telefonik ma go mój kolega i mi też bardzo się spodobał... Mam nadzieję że będę z niego bardzo zadowolona :)

  • 0

    238. ~krystek x.  2006-03-04 18:58:50  host: portos.slupiec.net

    a ile kosztuje na karte np. z ery

  • 0

    239. ~Doski  2006-03-07 17:13:46  host: abn234.internetdsl.tpnet.pl

    czy mozna słuchac mp3 przez słuchawki w tym fonie ?????/

  • 0

    240. ~McLaren  2006-03-07 18:44:44  host: bwx224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy w zestawie do tego telefonu są sluchawki ? bo jeszcze nigdzie nie wyczytalem zeby byly ...

  • 0

    241. ~mlody xd  2006-03-07 20:44:48  host: 80.51.249.98

    hej mam pytanie..w jakiej rozdzielczoosci ten fonik robi zdjecia??? bo jestem zainteresowany kupnem go:) z gory dziekiuje za odpowiedz:)

  • 0

    242. ~patrycja  2006-03-10 07:11:29  host: bdh10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Właśnie jestem szczęśliwą nabywczynią tego telefoniki i coż dudo mówić jest wypasiony nna maxsa!!!! Mam jedno pytanko bo wczoraj kupiłam telefonik K300i i nie wiem czy w zestawie są słuchawki bo mi ich nie dali?
    Bardzo was prosze powiedzcie mi jak coś to prosze na gg 8011793
    a swoją drogą polecam wszystkim ten telefonik

  • 0

    243. ~laleczka  2006-03-11 12:53:50  host: tkw-3.olsztyn.net.pl

    ja rowjniez polecam!!! telefonik malutki,leciutki,wszystko ma,nic dodac nic ujac!!!

  • 0

    244. ~  2006-03-11 19:29:33  host: 62.233.177.26

    Ten telefonik jest zajebis... mam go 3 dni tylko musze kupić kabelek i będe wypas.. i spoko że ma real music :D

  • 0

    245. ~karol14####  2006-03-12 11:08:27  host: bvv20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    strasznie mi sie nie podoba ,ma kamere i aparat ale robi słabe zajecia .lepsze sa siemensy z tego powodu że maja duzy wyswietlacz,a w k300i jest strasznie mały i to mnie denerwóje.

  • 0

    246. ~  2006-03-12 23:02:15  host: det234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kto wie jak sie zmienia kontrast wyswietlacza nie moge tego znalesc he w t610 było a tu nie widze:) FONIK SUPERRR POLECAM :)

  • 0

    247. ~mc_michal  2006-03-13 21:38:12  host: buf122.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon juz 5 miesiecy i nie nazekam wogule. Kupilem go w irlandi nowego z salonu i cena tego telefonu wyniosla na ok.75 zlotych. Jak na telefon tej klasy jest super. Polecam takze SE K750i oraz W800. Szczerze mowiac SE jest moim zdaniem na rowni z nokia.Jestem bardzo zadowolony z tego telefonu.

  • 0

    248. ~mc_michal  2006-03-13 21:44:10  host: buf122.internetdsl.tpnet.pl

    Chcialem dodac ze ten telefon nie jest z nizszej polki. Ze nie ma BT to nic nie znaczy. A bateria jest wystarczajaca, wytrzymuje srednio 5 dni. Jest kilka zeczy ktorych tutaj brakuje ale za taka cene nie dostanie sie wszystkiego. Telefon jest do dzwonienia i wysylania sms`ow a nie do zabawy.

  • 0

    249. ~parzi  2006-03-15 15:52:44  host: enm216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tefon jest super szkoda że nie ma .......
    siema poradzam kupić

  • 0

    250. ~Ganja  2006-03-16 22:13:01  host: dxf249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja osobiście jestem zadowolony z tego telefonu nie sprawia żadnych kłopotów nie ma BT ale w sumie nie jest taki potrzebny irda starcza może troche małp pamięci ale poza tym jest spoko :)

  • 0

    251. ~???  2006-03-20 13:30:52  host: ecm116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    te telefon jest beznadziejny!!!!

  • 0

    252. ~marzi  2006-03-22 22:09:26  host: staticline797.toya.net.pl

    Siemka mam ten telefon 2tygodnie i jestem z niego zadowolona!Fajne zdjęcia robi i kamera jest cool!:}.Serdecznie go polecam!Pozderki dla wszystkich posiadaczy tego telefonu:*.

  • 0

    253. ~exalia  2006-03-25 00:11:02  host: abnx68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanko co do zasiegu bo z tego co czytałam wychodzi,że nie jest on za dobry a ja właśnie głównie z tego powodu mam zamiar zmienic sobie tel na se k300i i teraz nie wiem co mam robic,ponieważ w dotychczasowym tel zasieg nie wiadomo z jakiej przyczyny zaczął sie gubić,gdy jestem w mieście wszystko jest w porządku, problemy zaczynają sie gdy jade w góry a niedawno nawet w moim domu(tu musze nadmienić ze mieszkam na wsi:P)PLEASE napiszcie mi czy warto go kupić???

  • 0

    254. ~pm :D  2006-03-26 11:25:21  host: abpw16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanko chcę kupić taki telefonik no i z tego co tu napisaliście to jest boski:D, ale nikt nie napisał co do nagrywania filmów, jakie długe one mogą być?:> Z góry dzięki za odpowiedz:D!

  • 0

    255. ~Niko  2006-03-27 21:52:05  host: bmc241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest super mam go 5 miesięcy i jestem z niego zadowolony,nie zacina się tylko szkoda że nie da się zwiększyć pamięci.

  • 0

    256. ~jonny  2006-03-30 00:11:27  host: g192.softel.elblag.pl

    morz kiedys tem k300i byl dobry a teraz są lepsze i tak w ogóle to ma wyświetlwcz do bani i aparat

  • 0

    257. ~Dragon  2006-04-02 10:02:40  host: eoa39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wy jesteście wszyscy pokurwieni telefon jest spoko!Co prawda nie ma BT ale jest irda i kabel po pierwsze są jakieś karty pamieci do k300i które wyjdą za jakiś miesiąc:)I mozna bedzie zapisać wiecej mp3-ójek

  • 0

    258. ~Anula  2006-04-05 10:55:32  host: cvl146.internetdsl.tpnet.pl

    Fon naprawde bomba jok komuś coś nie pasuje to niech sobie laptopa kupi!!!
    a wogule to na h... wam ten blutacz,pewnie każdy z was na poczatku nosił takiego złoma ze wstyd było go z kieszeni wyjąć a teraz BT wam sie zachciewa, ludzie stopujcie troche to nie Japonia!!!Pozdro dla posiadaczy

  • 0

    259. ~ ...::SmUtNy::...  2006-04-07 20:30:36  host: egu98.internetdsl.tpnet.pl

    siemano wam !!=) jo beda miol te nfon i te co mysla ze on jest zadny to istne krety !!!=P
    PoZdRo =D

  • 0

    260. ~************  2006-04-09 20:36:06  host: cub138.internetdsl.tpnet.pl

    nie mam pytania gostki nie wiedzą gdzie jest irda w se k300i totalna załamka ja mam ten telefonik i jest zajefajny tylko zdięcia ma do bani ale kas nie wiedziec gdzie on ma podczerwień

  • 0

    261. ~ktoś  2006-04-13 16:52:54  host: proxy7.star.net.pl

    chce kupic se taki fon :D juz za niedlugo .... dokladnie po swietach bede go miec heh

  • 0

    262. ~Rozpęd  2006-04-13 21:03:38  host: xdsl-8702.lubin.dialog.net.pl

    Spoko jest ten telefen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    263. ~---  2006-04-18 12:05:23  host: host-ip250-189.crowley.pl

    Słyszałem że z kupnem go w plusie są problemy, bo sieć nie przewidziała aż tak dużego popytu, dlatego ponoć podwyższyli jego cenę, a np. opuścili cenę droższej(po opuszczeniu, czyli już teraz tańszaj) Nokii 6610i. Czy ktoś coś o tym wie? bo mi jednak zależy na plusie.

  • 0

    264. ~Marta  2006-04-20 17:30:31  host: abzg172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ma głupie gry

  • 0

    265. ~bartekvw  2006-04-23 21:20:19  host: cbh248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest super tylko joystic puzniej szwankuje to jego wada reszta bomba!mp3 aparat ok!

  • 0

    266. ~Kwasny  2006-04-24 08:23:30  host: ecr205.internetdsl.tpnet.pl

    Ten Fonik jest zajefajny ma duza rozdzielczosc (640x450) duzo pamieci polecam go kazdemu ja go mam juz 3 lata i jest fajny

  • 0

    267. ~  2006-04-24 15:10:31  host: bpx47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny telefon robi zdjęcia o rodzielczości 1280*960 to duże foto, a nokia 6230i o rodzielczości 1280*1024 niewiele lepsze a jest 2* drosza

  • 0

    268. ~kubełek  2006-04-25 17:12:30  host: proxy.btk.net.pl

    male pytanko czy zestaw słuchawkowy znajde w opakowaniu i czy odtwarza on mp3 na głosniku czy tylko na słuchawkach ???

  • 0

    269. ~michal  2006-04-26 18:48:48  host: emj186.internetdsl.tpnet.pl

    telefonik jest dosyc zgrabny, dosc dobre menu i obsluga, bateria trzyma ok 6 dni, tylko wyswietlacz mugl by byc troche lepszy. pozdro!!!

  • 0

    270. ~kubełek  2006-04-28 15:06:15  host: proxy.btk.net.pl

    ej jak sie robi tą kompresje i jak sie nazywa program do kompresji prosze o szybką odpowiedź

  • 0

    271. ~kubełek  2006-04-28 15:36:40  host: proxy.btk.net.pl

    ej jak sie robi tą kompresje i jak sie nazywa program do kompresji prosze o szybką odpowiedź

  • 0

    272. ~milosz7777  2006-04-29 19:26:36  host: abdx92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mojm zdaniem bardzo dobry telefon

  • 0

    273. ~Magda nr gg.7273818  2006-04-30 15:15:04  host: 82.160.40.3

    ja mam SEp900 i to jest najlepszy fon z SE mialam kiedys k700i tez spoko ale nie tak jak p900(może niektórzy nie wiedza jaki top jest p900 ale on nie dawno wszedl do sklepow w polsce,a nawet nie wiem czy jescze wszedl)kupilam go w anglii,a moja kumpela ma Sek300i i tez zarabisty polecam SEp900 lub SEk300i

  • 0

    274. ~  2006-04-30 16:28:59  host: dwo30.internetdsl.tpnet.pl

    nie wiem

  • 0

    275. ~Huj  2006-05-02 11:07:03  host: dsm248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zjebany popierdolony telefon kupiłem go i nawet nie raczył się włączyć

  • 0

    276. ~jaaa  2006-05-02 21:35:24  host: dyd150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten fon to chała i tyle 12 mb to nic ja mam w tel 1 gb pozdro

  • 0

    277. ~Justyna  2006-05-03 11:16:28  host: dps91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Będe miała ten telefon ale mam wątpienia mam nadziaje że bedzie dobry:):):)

  • 0

    278. ~borsi1991  2006-05-06 08:24:23  host: eix102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie jak się wlącza zoom bo nigdzie nie moge tego znalezc!

  • 0

    279. ~jago  2006-05-08 20:53:37  host: ady234.internetdsl.tpnet.pl

    Kupiłem dzisiaj ten telefon w mixie, bo w sumei za tą cenę nie było nic co mogło by konkurować z se k300i. Mam nadzieję, że telefon będzie mi działał bezawaryjnie....oj długo:D

  • 0

    280. ~Łysol  2006-05-09 23:59:51  host: k160-231.DWUDZIESTOLATKA.ds.uni.wroc.pl

    trochę zawiodłem się na tym telefonie - jest nieco za delikatny, "dżoj" szybko pada i często są problemy z głośnikiem...

  • 0

    281. ~MANIEKK  2006-05-10 08:13:04  host: bvl218.internetdsl.tpnet.pl

    WYPAS TELEFON , KUPIŁEM I NIE ŻAŁUJE

  • 0

    282. ~aSkA:)  2006-05-11 18:14:58  host: ostrow-217.75.63.158.ostrow63.ptc.pl

    ta kupilam ten fon poltora rok temu. a nawet i mniej, ale mniejsza z tym i juz jojstik mi szwankuje do doly ale nie zalyje ze go kupilam:P tylko sa na niej glupie gry.

  • 0

    283. ~Hooligan  2006-05-17 20:03:05  host: bxe26.internetdsl.tpnet.pl

    Wyjechany!! podczerwien ,mp3,filmy,aparat Mam go i jestem zadowolony !!!
    O.K!!!

  • 0

    284. ~juras  2006-05-17 23:34:42  host: aba28.internetdsl.tpnet.pl

    da rade go wziac za 1 zl w mixplusie i placic 30 zl na miecha w korzystnej jakiejs ofercie?

  • 0

    285. ~izolda201  2006-05-18 15:07:18  host: proxy.leczna.enterpol.pl

    zastanawiam sie nad kupnem tego tel ale boje sie ze szybko zepsuje mi sie jojstik.słyszalam ze tak czesto bywa:/

  • 0

    286. ~damian  2006-05-20 17:28:03  host: sniezka.bmj.net.pl

    super telefon dobra bateria

  • 0

    287. ~  2006-05-25 11:34:05  host: bjf2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik średniej jakości.
    "dżoj"padł mi po roku użytkowania
    ale jakoś da się wytrzymać?

  • 0

    288. ~nikiel-  2006-05-25 13:32:10  host: agm29.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon ze 2 tygodnie i mi sie juz znudzil nic w nim nie ma nie kupujcie go lepiej apapa pzdr.

  • 0

    289. ~Olka  2006-05-25 18:26:38  host: abk82.internetdsl.tpnet.pl

    Ja mam ten telefon 2 miesiące moim zdaniem to jest padło ale na początku to myślałam że to bajer ale sie myliłam niestety ale da sie przeżyć:)

  • 0

    290. ~Kamil  2006-05-25 19:53:04  host: 80.51.216.194

    Ja będe go miał w następnym tygodniu i nie wiem czy jesz cze go kupywać czy nie!narazie mi sie on podoba ale później zobaczymy:)

  • 0

    291. ~vojczi  2006-05-26 15:40:55  host: aeq124.internetdsl.tpnet.pl

    Nom ,fajny telefonik ,ma dobre oprogramowanie (filmy zdjecia,animacje) ale dzojstik szwankuje :( mam go dopiero 2 miesiace ,ale takto fajny :)polecam

  • 0

    292. ~Lunea  2006-05-27 15:43:48  host: eon111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam Sony Ericsson K300i. Ktoś pisał o SEp900 - mnie się on z wyglądu i ogólnie strasznie nie podoba...
    Co do pamięci to przed SEK300i miałam telefon co miał 1.8 mb pamięci i mnie starczał. Ja nie wiem co ja zrobie z taką ilością pamieci. Zresztą - telefon służy do komunikacji i ważne żeby było się mozna dodzwonić ;). Dodatki się szybko nudzą (oj, coś o tym wiem...). Pozdrawiam.

  • 0

    293. ~foka  2006-05-28 14:46:15  host: host-87-99-36-16.lanet.net.pl

    Ja ten telefon za kilka dni sobie kupuje i słyszałam że jest bardzo fajny :) I te bajery :D:D A co do joysticka- jak 24 h się nim bawicie to czemu potem narzekacie? Normalna kolej rzeczy..

  • 0

    294. ~maxio  2006-05-29 11:07:45  host: proxy-14.tvk.torun.pl

    ja dzisiaj kupuje ten telefon za 1 zl w plusie :) ten telefon ma duzo moich znajomych nikt nie narzeka :) polcem:P

  • 0

    295. ~ola  2006-05-29 13:05:37  host: bet188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kurde nikt mnie nie uprzedził że w tego typu telefonach pada joystick a wzielam sobie go pare dni temu w mixie :(((((((

  • 0

    296. ~KrS  2006-05-30 12:07:11  host: abcd175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kurde ludzie narzekacie na te joysticki tak ze ja nie moge... szkoda wam 30 zl na naprawe ??

  • 0

    297. ~GAWOR  2006-05-31 16:39:33  host: polpak5.alpat.net

    JA JUTRO TEN TEL KUPUJE MIXIE...JEST ZAJE****STY,APARAT, KAMERA, MP3, I WIELE INNYCH...JAK NA TE KLASE CENOWA TO UWAZAM ZE JEST NAJLEPSZY...

  • 0

    298. ~Iro  2006-05-31 17:03:15  host: ahy164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fon moze byc mam na nim pełno muzy i ok. 30mb pamięci dałem prawie 100zł za tągłupią płytkę. ale jak na tkai fon to i tak mało

  • 0

    299. ~Quick Share  2006-06-01 18:02:42  host: cam20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest naprawde dobry , przeszedl wiele prób i jest nadal w calosci NAPRAWDE polecam ten telefon. Ma bardzo dobre opcje i jest bardzo zgrabny na każda kieszeń ;]

  • 0

    300. ~ss  2006-06-01 20:24:52  host: chello062179005231.chello.pl

    ja nie wiem co wy robicie z tym joystickiem. mam k300i od roku i nic mi się jeszcze z nim nie stało :O

‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-184-73-122-162.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (8)

Archiwum Ankiet