Sony-Ericsson K220i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson K220i Opinie o Sony-Ericsson K220i

Sony-Ericsson K220i

w sumie: 19
  • 0

    1. ~domelo  2007-02-06 17:47:24  host: user-87-248-69-50.promax.media.pl

    to nastepny telefon se ktory jest przeznaczony dla osub ubozszych i dla osob ktorzy nie chca mp3 i bajerkow w wygladzie calkiem niezly i co mnie zaskoczylo ma nawet aparat co prawda slaby jak na te czasy ale jak sie nie ma cyfrowki pod reka a jest jakas okazja na zrobienie fotki to mozna pstyknac ;D

  • 0

    2. ~  2007-02-07 00:27:54  host: abmb55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    z tylu przypomina mi se T290 a z przodu benq-siemensa s68, a polaczenie tych dwoch styli pasuje do philipsa. i jeszcze te kolory:D ubaw

  • 0

    3. ~  2007-02-07 10:11:44  host: w3cache2.icm.edu.pl

    Przeciez to jest identyko k200i tylko troche inne parametry.

  • 0

    4. ~adiq1033  2007-02-07 14:46:35  host: bqa153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie ma co... 3 takie same telefony bez Javy... hehe ... cofamy się :P

  • 0

    5.  2007-02-07 15:12:44

    Moim zdaniem bardzo fajny ladny telefon jak tos nie chce mp3 aparat czasem moze sie przydac a radyjko mila rzecz

  • 0

    6. ~czikit  2007-02-07 19:29:06  host: wlan3-250.srem.net

    ciekawe czy tez tak muli jak j220i i inne se :D

  • 0

    7. ~marino  2007-02-07 21:18:18  host: aaaw162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czikit jeżeli uważasz że se zamulają to znaczy że nie miałeś nigdy w ręku k750 k800 w810 lub innych foników se za większą cene:D pozdro

  • 0

    8. ~Rafał  2007-02-10 11:22:00  host: chello087207173180.chello.pl

    Szybkością takie modele jak SE k800i czy seria 750 biją na głowę wysokie modele Nokii...

  • 0

    9. ~crazy  2007-02-10 12:21:03  host: nat-gts-1.tcz.vectranet.pl

    bardzo fajny wygląd ;] Ale mogliby dać lepsze funkcje ;]

  • 0

    10.  2007-02-12 09:13:06

    chyba nie mial w reku SE nie tylkosz lepsze modele sa szybkie np moj K300i przy 11kb wolnych smiga jak nalezy

  • 0

    11. ~pit  2007-02-19 22:07:16  host: bxz138.internetdsl.tpnet.pl

    czarna obudowa z SE K200 jest o wiele ładniejsza :) jak wyjdą to będe miał dylemat obudowa czy radio hehe :D

  • 0

    12. ~k220i  2007-07-16 21:12:01  host: dynamic-87-105-66-65.ssp.dialog.net.pl

    heh 2mb pamięci + ładny wyglad + radio = standardowy telefon dla emerytów ;)

  • 0

    13.  2007-10-04 21:57:29

    4. adiq1033: ja na ten przykład nie używam javy, bo i po co ?

  • 0

    14. ~szpakq  2007-12-10 19:34:20  host: cvk19.internetdsl.tpnet.pl

    zdecydowanie trafny telefon, sony ericsson sie postarał telefon jest tani, ładny, ma aparat i radio, co prawda nie jest to kombajn ale każdy sobie może na niego może pozwolić koszty nie są duże. !!! Duży plus dla k200 i k220

  • 0

    15. ~aa  2008-07-24 15:47:43  host: cfp217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moim zdaniem świetna propozycja dla osób starszych- nie ma problemu z obsługą telefonu a i radyjko czas umili :) wszystkim którzy krytykują brak funkcji itp szczerze współczuję..

  • 0

    16. ~d  2008-08-03 14:11:58  host: system858917593.mtvk.pl

    Nawet spoko fonik! ;) ma w końcu radio i aparat! To juz coś xD

  • 0

    17.  2009-02-23 19:03:10

    szkoda że nie ma javy

  • 0

    18. ~Elektron  2009-12-16 12:20:53  host: 87-205-29-137.ip.netia.com.pl

    W sony ericssonie K220i zastosowano "archaiczny" wyświetlacz starego typu - STN, który ma znacznie wolniejszy czas reakcji od ekranów TFT - przez co szczególnie widoczne jest na nim charakterystyczne "smużenie". Poza tym wyświetlacz w K200i ma gorsze odwzorowanie kolorów oraz słabszy kontrast. Do tego ma on marną rozdzielczość, więc jest wyjątkowo nieczytelny. Nie nadaje on zatem nawet dla ludzi starszych. Zastosowanie w nim portu podczerwieni (IrDA) zamiast Bluetooth sprawia, że model ten jest niekompatybilny z dzisiejszymi telefonami komórkowymi. Natomiast zaledwie 2 MB pamięci telefonu, bez możliwości jaj rozszerzenia skutkuje tym, ze wybudowany aparat jest w tym telefonie praktycznie bezużyteczny. Zresztą sony ericsson K220i nie ma funkcji Bluetooth, więc nie da się za pomoce takiego rodzaju komunikacji zgrać zdjęć do pamięci komputera! Sony Ericsson K220i to kompletnie nieprzemyślany i niedopracowany model telefonu.

  • 0

    19. ~E  2009-12-16 12:28:02  host: 87-205-29-137.ip.netia.com.pl

    W sony ericssonie K220i zastosowano "archaiczny" wyświetlacz starego typu - STN, który ma znacznie wolniejszy czas reakcji od ekranów TFT - przez co szczególnie widoczne jest na nim charakterystyczne "smużenie". Poza tym wyświetlacz w K200i ma gorsze odwzorowanie kolorów oraz słabszy kontrast. Do tego ma on marną rozdzielczość, więc jest wyjątkowo nieczytelny. Nie nadaje on zatem nawet dla ludzi starszych. Zastosowanie w nim portu podczerwieni (IrDA) zamiast Bluetooth sprawia, że model ten jest niekompatybilny z dzisiejszymi telefonami komórkowymi. Natomiast zaledwie 2 MB pamięci telefonu, bez możliwości jej rozszerzenia skutkuje tym, że wybudowany aparat fotograficzny jest w tym telefonie praktycznie bezużyteczny. Zresztą sony ericsson K220i nie ma funkcji Bluetooth, więc nie da się za pomocą takiego rodzaju komunikacji zgrać zdjęć do pamięci komputera! Sony Ericsson K220i to kompletnie nieprzemyślany i niedopracowany model telefonu. No to teraz już bez wcześniejszych "literówek" ;-)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-205-140-252.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet