Sony-Ericsson K200i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson K200i Opinie o Sony-Ericsson K200i

Sony-Ericsson K200i

w sumie: 23
  • 0

    1. ~Paweł  2007-02-06 20:11:22  host: nat-215-93.man.bydgoszcz.pl

    Prosty telefon, dla prostych ludzi, którzy nie cenią sobie bajerów w telefonie... funkcje pozostawmy bez komentarza :)

  • 0

    2. ~  2007-02-07 00:29:12  host: abmb55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no ale zeby JAVY nie bylo to smiech!!!:D

  • 0

    3. ~  2007-02-07 10:10:54  host: w3cache2.icm.edu.pl

    se robi teraz coraz wiecej brzydszych i gorszych fonów.dla prostych ludzi.

  • 0

    4. ~adiq1033  2007-02-07 14:45:30  host: bqa153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Przynajmniej zrezygnowali z psujących się joystic-ów. Ale brak JAVY... mozna umrzeć ze śmiechu :-D

  • 0

    5. ~mala  2007-02-09 13:26:38  host: 212.160.172.70

    z obudowy podobny do k510i.a tak z funkcji to ztym tel.to cofneli sie do sredniowiecza.na co komu taki zlom.nawet jakby z mi z doplata dawali to bym nie wziela.

  • 0

    6. ~  2007-02-09 15:16:14  host: 195.205.76.41

    Hehe ostro, aparacik VGA+kamerka i tylko 2mb pamięci :)

  • 0

    7. ~komórkoweiec ;]  2007-02-10 12:19:13  host: nat-gts-1.tcz.vectranet.pl

    To jest fon przedewszystkim dla ludzi którzy chcą mnieć za niską cene prosty telefon z aparatem. S.E chce w ten sposób zdobyć rynek ludzi których nie stać np na k800.Ogólnie to wygląd tego tela jest zajefajny ;]

  • 0

    8. ~KORNIK  2007-02-10 15:11:14  host: 82.160.48.66

    Nie podoba mi się, że niektóre modele SE mają trapezowaty profil. Dla mnie ten fon to kolejny niewypał.

  • 0

    9. ~glaca  2007-02-13 15:27:56  host: host-81-190-198-133.gizycko.mm.pl

    beznadziejny telefon. wstyd wyjąć coś takiego wśród znajomych. nie ma diód migających w takt muzyki, nie można z nim pójśćna disko, nawet moja bejbe stwierdziła- on jest dla plebsu.

  • 0

    10. ~yeti  2007-02-15 14:16:13  host: abxx69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zrozumcie to telefon dla ludzi którzy po prsotu dzwonia i smsmy wysyłaja i tyle, a wy od razu ze tego nie ma i tamtego, jak dla mnie wielki plus :)

  • 0

    11. ~piter  2007-02-19 22:07:24  host: bxz138.internetdsl.tpnet.pl

    wreszcie fajny SE bez dżoja :) jak dla mnie bomba długo czekałem na taki prosty telefon właśnie z tej firmy (bo jak dla mnie własne te najprostsze SE modele są najwytrzymalsze ps. żebyście wiedzieli co przeszedł mój imprezowy T230..)ze wszystkimi podstawowymi funkcjami i kiepskim bo kiepskim ale aparatem... juz zacieram ręce i mam nadzieje ze będzie w cenie J220 :D

  • 0

    12. ~  2007-07-07 22:12:20  host: bzn185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kiedy on będzie w sprzedaży??

  • 0

    13.  2007-10-04 21:55:59

    wielcy znawcy jesteście ale spróbujcie zrozumieć że są ludzie którym jakaś tam java jest wogóle do niczego nie potrzebna.

  • 0

    14. ~elo  2008-01-12 16:52:58  host: abxc170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten fon jest dla ludzi którym komóra potrzebna jest do dzwonienia...A tak w ogóle to fatalny...

  • 0

    15. ~richard smith  2008-04-19 17:35:43  host: dvw247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon w przedziale cenowym ok 100 zl. bardzo dobry wybor. biorac pod uwage to ze wiele modeli za te pieniadze nie posiada kamery. a tutaj jest vga. robi niezle zdjecia. posiadam nokie e90 oraz wlasnie k200i. uzywam tego telefonu kiedy jade na basen, pod namiot i w miejsca gdzie musze zostawiac rzeczy narazone na kradziez. sprawdza sie wysmienicie. dlugi czas czuwania, glosne dzwonki. a to ze nie ma javy nie jest wada. chcesz jave? kup sobie drozszy model. to jest telefon kierowany do ludzi ktorzy potrzebuja tylko dzwonic lub wlasnie tak jak ja wykorzystuja ten telefon jako drugi, rezerwowy. jest naprawde dobry. polecam!

  • 0

    16. ~angela  2008-09-05 12:42:13  host: cvc165.internetdsl.tpnet.pl

    A jam mam pytanie kupiłam ten telefon i po 2 tygodniach przestały dochodzić esm.Jak robię zdjęcia i je che zapisać to wyskakuje mi napis nie udało się zapisać?No i się wiesza.Czy ktoś wie co możne by przyczyną.A jeszcze włożyłam inną kartę dla sprawdzenia i to samo.

  • 0

    17. ~xxx  2008-10-01 13:09:56  host: 87-205-94-254.adsl.inetia.pl

    Ten telefon, ma być po prostu tani, czy nie możecie tego zrozumieć? Ja dla siebie bym nie brał, ale mam ciocie, która nawet nie korzysta z sms'ów, tylko dzwoni!!! Dla niej ten wbudowany aparat to i tak za dużo, no ale na allegro nic tańszego (i nowego) nie było xD

  • 0

    18. ~sprawiedliwy  2008-12-30 19:11:47  host: cmpc-089-239-068-110.cnet.gawex.pl

    Szkoda tylko, ze te telefony nie są sprawne. W ciągu 1,5 miwsiąca, dwa telefony zakupione na allegro i żaden nie działał poprawnie. Problem ciągle ten sam, brak możliwości zapisywania zdjęć, odbioru SMS, bez możliwości konfiguracji MMS. Jest to prawdopodobnie jakaś chińszczyzna podszywająca się pod firmę SE.

  • 0

    19. ~kornik  2009-01-14 12:18:24  host: ip-89.171.196.178.static.crowley.pl

    Czy wszechobecna tu dzieciarnia jest w stanie pojąć w swych zapchanych plastkikiem i tandetą główkach, że oprócz nich są inni użytkownicy telefonów? Np. osoby starsze które nie potrzebują żadnych bajerów, tylko po prostu możliwości nawiązywania i odbierania połączeń, a już smsy to dla nich za wiele. Albo ludzie, dla których jest to drugi aparat na wypady w miejsca, w których telefon może ulec uszkodzeniu, więc szkoda narażać drogą komórkę. Albo do pracy w terenie, gdzie jest potrzebny po prostu kontakt z firmą. Wbrew pozorom jest takich osób bardzo dużo, więcej niz gówniarzerki, chwalącej się bajerami kupionymi za pieniądze tatusia. Kiedy już dorośniecie, zmądrzejecie i zaczniecie sami zarabiać pieniądze zrozumiecie o czym piszę. Marsz do szkoły.

  • 0

    20. ~miki  2009-02-16 21:04:27  host: 77-254-98-160.adsl.inetia.pl

    no niestety jak jestem za sony ericssonami to ten jest tani bubel, po co komu aparat jak nie ma odpowiedniej pamięci 2mb śmiech na sali! to bublowaty k300i ma 12mb. a podczerwień to chyba po to ma żeby lepiej wyglądał! jak prosty telefon to tylko standardowa nokia 3100, 2600, 1600 itp itd no plusem tego fona jest tylko bateria. no niestety co tanie to raczej lipne i prawdopodobieństwo zepsucia się jest duże. odradzam ten model soniaka. są inne bez joystick-ów. np dobry starszy model w 810i lub coś w podobie.

  • 0

    21. ~  2009-08-15 22:39:34  host: host892515626.3s.pl

    AD.20. Z telefonami jest jak np. z samochodami.Kogoś nie stać lub nie potrzebuje "Porszaka",to sobie kupi Seiccento.Rozumiesz????A może jak ktoś napisał pod nr 19. należysz do "gównarzerii" i nie jestes w stanie tego pojąć bo twoja inteligencja jest na poziomie ameby?

  • 0

    22. ~E  2009-09-11 21:43:34  host: 77-254-140-42.adsl.inetia.pl

    SE K200i bardzo często zawodzi i praktycznie nigdy nie działa tak jak trzeba. Telefon ma marny głośniczek, a klawiatura, która jest nieporęczna nie działa najlepiej. Wyjątkowo marny jest w nim transfer danych oraz ma on tendencję do "gubienia zasięgu". Ten Sony Ericsson nawet jak dla ludzi starszych to kiepska propozycja, tym bardziej, że na tak małym wyświetlaczu mogą oni niewiele zobaczyć nawet w ostro powiększających okularach ;-)

  • 0

    23. ~Elektron  2009-12-16 11:55:16  host: 87-205-29-137.ip.netia.com.pl

    Sony Ericsson K200i wyposażony jest w przestarzały wyświetlacz starego typu - STN, który ma znacznie wolniejszy czas reakcji od ekranów TFT - przez co szczególnie widoczne jest na nim charakterystyczne "smużenie". Poza tym wyświetlacz w K200i ma gorsze odwzorowanie kolorów oraz słabszy kontrast. Zastosowanie w nim portu podczerwieni (IrDA) zamiast Bluetooth sprawia, że model ten jest niekompatybilny z dzisiejszymi telefonami komórkowymi.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-247-205.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet