Sony-Ericsson J230i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson J230i Opinie o Sony-Ericsson J230i

Sony-Ericsson J230i

w sumie: 18
  • 0

    1.  2005-11-15 12:20:59

    No SE uparł sie na robienie tandetnych telefonów ostniego czasu nio może opróćz walkmenów.

  • 0

    2. ~MSG  2005-11-15 12:32:58  host: bux18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja wole nokie 3310 od tego czegoś
    Pozdro

  • 0

    3.  2005-11-15 15:27:20

    ten ma przynajmiej radio i jest napewno lepszy od noki 3310!!!Ale i tak cieniutko a ta pamięć

  • 0

    4. ~Beri666  2005-11-15 16:28:34  host: gw.wolbrom.com

    Telefon na rynek komercyjny. Nic konkretnego dzwoni i wysyła sms'y.

  • 0

    5. ~anonim  2005-11-15 16:30:44  host: c124-6.icpnet.pl

    se to super firma i super telefony robi ale to
    ....

  • 0

    6.  2005-11-15 17:55:32

    Ale z ta pamiecia to na seri przesadzaja, powinno byc minimum 5MB a nie 0.5MB Masakra, ale ten ma radio to juz cos, i ciekawiej wyglad, bo te nowe SE sa do bani teraz. Ale napewno ktos go kupi bo bedzie zapewne tani podobnie jak 2600, nedza. Ale inne ma fajne telefony SE i to jest najwazniejesze, a poprostu chce miec jeszcze wieksza sprzedasz bo takie tez sa potrzebne :D ale ja go nigdy nbie bede mial :P narazie moja 6230i mi wystarcza hehehehe Pozdro

  • 0

    7. ~Tubu  2005-11-15 19:15:11  host: aphel.ltd.pl

    ten telefon to nie ma byc supermaszyna tylko telefonik za 1zl dla ludzi ktorzy nie potrzebuja wiele dla mnie jak na swoja klase jest calkiem niezly

  • 0

    8. ~panol  2005-11-16 19:28:06  host: proxy.in.net.pl

    SonyEricsson teraz sie bierze za klasę low-end, też dobrze

  • 0

    9. ~xxx  2005-11-17 20:13:31  host: arq178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jedno trzeba przyznac SE: ma super polifonie. w tym modelu jest 32. no to sobie terz porownajcie z nokią 2600:).a tak w ogole to ktos dobrze napisal, to jest tel do dzwonienia i pisania esów. a skoro nie ma aparatu to te 0,5 mb chyba wystarczy... pozdro

  • 0

    10. ~pop  2005-11-18 09:53:25  host: pa135.zawady.sdi.tpnet.pl

    a za ile można go kupić w komisie czy na allegro? jestem zainteresowany ze względu na radio i dobrą polifonię

  • 0

    11.  2005-11-21 14:40:28

    Telefonik niezly ale szkoda ze nie ma aparatu i tak malo pamieci.SE mogl sie badziej postarac

  • 0

    12. ~lukaszg  2005-11-27 11:21:24  host: dwy226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~pop to może po prostu wejdziesz na allegro i sprawdzisz sobie?

  • 0

    13. ~  2005-12-07 13:25:18  host: 213-238-69-168.adsl.inetia.pl

    Czemu sonyericsson,robi takie slabe baterie?W t68i i t310 byly bardzo dobre ,a w tym?
    Przecież co to za problem zrobić telefon większy o 1cm i wsadzić lepszą baterie.

  • 0

    14. ~rcicho  2006-01-09 12:12:58  host: ip-62-148-81-118.netia.com.pl

    Ludzie jak chcecie lepszy telefon i z aparatem cyfrowym to kupcie K300i lub K750 a nie narzekajacie na dosc prosty i w miarę tani telefon dla niewymagajacych klientów.

  • 0

    15. ~DOKTOR GSM  2006-09-25 23:12:05  host: chello084010215006.chello.pl

    Telefon kosztuje w wolnej sprzedaży 299zł

  • 0

    16. ~KaROL  2006-11-22 15:27:51  host: router.tvgawex.pl

    tELEFON MOZNA DOSTAĆ JUZ ZA 209 ZŁ...

  • 0

    17. ~madzia  2006-12-07 09:05:13  host: pj149.szczecin.sdi.tpnet.pl

    a nie wszyscy potrzebuja wypasnego telefonu z (niewiadomo po co)aparatem kamera mptrójkami i niewiadomo czym jeszcze... dla mnie jest spoko. niepotrzebuje tych innych bajerow. zeby zrobic dobre zdjecie mam pożadny aparat cyfrowy i kamere a odtwarzacz mam osobno. a komorke mam do smsow i telefonow a nie bajerowania ludzi hahahaha

  • 0

    18. ~adrian  2006-12-31 01:31:20  host: cfz32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo dobry telefon moim zdaniem !! z telefonu się dzwoni i esemesuje a nie robi zdjęcia i filmy :)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-184-73-122-162.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet