Sony-Ericsson J210i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson J210i Opinie o Sony-Ericsson J210i

Sony-Ericsson J210i

w sumie: 321
‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›
  • 0

    1. tubus  2005-06-15 20:01:08  host: aphel.ltd.pl

    następny do mix'ow za zeta ...

  • 0

    2. ~  2005-07-15 20:41:00  host: axt210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ta chyba ta... przecierz on wygląda prawie tak samo jak K300i ....

  • 0

    3.  2005-09-14 12:20:12

    Juz jest w PlusGSM w ofercie dla biznesu - jak narazie tylko...

  • 0

    4. ~Karolcia  2005-09-26 07:58:41  host: bai69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dlaczego nie ma dyktafonu!!???

  • 0

    5. ~plucisz lukasz  2005-09-27 22:51:24  host: bmp111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wlasnie go zakupilem jest super

  • 0

    6. ~efek  2005-10-08 18:09:39  host: dds20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nieporozumienie a nie telefon !!! Bateria trzyma 2 dni i niby jest OK ( tak powiedzieli w serwisie )

  • 0

    7. ~sych  2005-10-14 18:44:36  host: 213.199.207.194

    telefonik bardzo fajny polecam

  • 0

    8. ~pablo  2005-10-15 18:40:00  host: chello212186128132.chello.pl

    Moze zawine ale nie wiem!!! jak co polecam z gory!!!

  • 0

    9. ~Shogun001  2005-10-16 22:10:32  host: afw242.internetdsl.tpnet.pl

    A ja powiem wam tak,pardzo podobny do 300i,ale ma duzo mniej funkcji od 300.Więc jak co bierzcie 300.Mówie wam

  • 0

    10. ~szycha  2005-10-26 22:17:30  host: dgy217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon nie ma żadnych nowości techniczntch poprostu GOLAS

  • 0

    11. ~  2005-11-05 19:04:33  host: rev-99-130.ramtel.pl

    K300i nowy kosztuje prawie 500 zł, a ten 379 zł bez promocji w Plusie. To jest jednak spora różnica, a jeżeli ktoś nie potrzebuje aparatu, to ten telefon jest jak znalazł. Na pewno lepszy zakup niż T290i, który ma dziadowski wyświetlacz i głośnik.

  • 0

    12. ~konrad  2005-11-11 20:16:49  host: bbk237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon przyznaje bardzo fajny ale ma mało pamięci i może mi ktoś powiedzieć czy można do niego dokupić pamięć ???

  • 0

    13. ~daniel  2005-11-12 21:29:33  host: luxtaxi-rtr.asternet.pl

    Ponoc ten telefonik ma radio czy kros cos wie na ten temat

  • 0

    14.  2005-11-13 12:47:58

    nie nie ma radia ale i tak jest zajebisty ma żywe kolory i zajebiste dźwięki największa wada to mała pamięć wystarczyłobytylko 5mb.No ale ten telefon cechuje się prostotą i dlatego mam zamiar go kupić!!!!!!!!!

  • 0

    15. ~marek__  2005-11-15 11:16:57  host: agw162.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik jest zarabisty ma swietna polifonie i wyswietlacz malo pamieci ale da sie wyczymac brakuje tylko otwarzacza mp3 polecam

  • 0

    16. ~olka  2005-11-18 16:58:40  host: bbk171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik spoczko, duzo lepszy niz T290i spoko dzwieki i super zdjecia wygladaja na tym wyswietlaczu

  • 0

    17. ~dymek  2005-11-23 19:51:51  host: akb118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja go mam i niezaluje...;)

  • 0

    18. ~uisom  2005-11-24 21:37:56  host: c20.centrumnet.com

    hejka ludziska sluchajcie nie wiecie w jakim formacie mozna wgrywac do niego melodyjki wiem ze dzialaja midi ale czy np mp3 dzialaja ?? a na przyklad melodyjki w ktorych sa slowa probowalem przeslac przez irde i nici cos czuje ze nie mozna no chyba ze ja mam jakos zle zkonfugurowany ten telefonik a tak apropo dzisiaj go kupilem i nie zaluje jest zajebisty mam jeszcze pare klopotow z nim ale to z mojej niewiedzy ale to tylko chwilowe pozdrawiam narazie

  • 0

    19. ~CHRIS  2005-11-27 15:18:34  host: eh74.internetdsl.tpnet.pl

    w erze za 49 zeta w abonamencie 40/20 :D

  • 0

    20. ~zenonnnnnn  2005-11-29 17:39:31  host: wd242.internetdsl.tpnet.pl

    jedno pytanie .... warto go kupic ?? to moja pierwsza komóra bedzie a co to jest ta irda i czy mozna jakos na kompa zrzucac ??

  • 0

    21. ~  2005-11-29 23:48:15  host: host-81-190-180-140.gorzow.mm.pl

    mam pytanie ile wam ten telefon trzyma co ?? bo mi jak narazie dwa dnia ale w instrukcji wyczytalem ze po kilku kolejnych ladowania czas trzymania baterii bedzi mi sie wydluzal ile on wam trzyma
    ?

  • 0

    22. ~uisom  2005-11-30 15:42:09  host: host-81-190-180-140.gorzow.mm.pl

    siema mam pytanie ile wam trzyma ten telefonik bo mi jak narazie 2 dni i strasznie nad tym ubolewam !! :(

  • 0

    23. ~pico1979  2005-12-01 11:35:58  host: bo210.internetdsl.tpnet.pl

    Irda to port podczerwieni i to właśnie przez niego możesz zrzucać na kompa. W laptopach irda jest standardowo do desktopa musisz sobie dokupić, coś chyba koło 40zł na Allegro

  • 0

    24. ~  2005-12-01 20:20:58  host: auf204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    .. ja go tez mam i nie moge nic zrobic poprzez irde i mam problemy z wapem

  • 0

    25. ~Hotman  2005-12-02 10:38:40  host: ogorek.akron.net.pl

    ***uison: ma 0.6 pamieci a Ty chcesz dzwonki w formacie mp3? Rotfl. Co do "melodyjek ze slowami" to nie jest automat do karaoke. ***zenon: nie wiem czy warto go kupic bo go nie mam. Jest to prosty i z tego co widac solidny telefon wiec jak nie potrzebujesz bajerow to bierz. Irda to podczerwien, dzieki niej bedziesz mogl z kompa (i odwrotnie) wgrywac tapety, dzwonki, wygaszacze itp.

  • 0

    26. ~ziom  2005-12-05 13:05:41  host: ak174.internetdsl.tpnet.pl

    jest zajebisty

  • 0

    27.  2005-12-07 08:15:17

    gdyby nie ta pamięć to telefon bylby dobry!! Tak wydaje mi ze jest to telefon dla ludzi ktorzy go bedą uzywac do wysylania sms i dzwonienia!! kumpel go ma wiec nie polecam

  • 0

    28. ~Mała  2005-12-08 11:10:54  host: atm89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik jest świetny. badzio polecam :)

  • 0

    29. ~Pedzio  2005-12-11 14:55:40  host: user-87-248-75-252.promax.media.pl

    zgibany jest ^^

  • 0

    30. ~Miros  2005-12-12 07:07:39  host: proxy2.zicom.pl

    Witam wszystkich. Napisaliście że ten aparat wyświetla zdjęcia,próbowałem przesłać z innego telefonu i nic!!

  • 0

    31. ~solenizantka  2005-12-12 19:52:50  host: atj26.internetdsl.tpnet.pl

    telefonik super extra zajebisty kupuję go

  • 0

    32. ~KAMILA  2005-12-12 20:02:40  host: nat.udn.pl

    cHCĘ KUPIĆ TEN TELEFON.pROSZĘ O WASZE OPINIE NA JEGO TEMAT.

  • 0

    33. ~osyrius  2005-12-13 16:38:22  host: ii74.internetdsl.tpnet.pl

    ja tez mam ten tel i narazie mi wyglada na jednom wielka lipe:/ to co ze ma kolorowy wyswietlacz i fajne dzwonki po za tym juz tam nic w nim nie ma i bateria trzyma tylko 2 dni(a to juz jest najwiekszy feler:/) wole firme siemens mialem SL45i i bardzo dobrze mi smigala

  • 0

    34. ~metha  2005-12-14 19:27:08  host: Kal9-Kal13-r1.bater.net.pl

    jezeli ktos lubi ładowac komokre co 2,3 dni to niech se go kupi ode mnie ,mam go 5 dni i juz jestem niezadowolony przy siemensie c60 ktory trzymał tydzien przy tym samym uzytkowaniu

  • 0

    35. ~burak  2005-12-15 15:39:05  host: 80.51.222.246

    czy mozna na niego wrzucić dzwięki typu "To ja twój telefon" czyli True Tons

  • 0

    36. ~delicja  2005-12-18 15:46:00  host: abe162.internetdsl.tpnet.pl

    Chcem sobie go kupic ale wiem czy jest fajny,ale z waszej rozmowy wynika ze jest zarąbisty.Powiedzcie mi co z nim jest nie tak !!!!!

  • 0

    37. ~Marko  2005-12-19 22:56:25  host: afe142.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanie, ile trzyma bateria w tym telefonie bo waham sie nad kupnem SE a Nokią 3100???

  • 0

    38. ~marcin  2005-12-20 20:47:22  host: 80.51.191.10

    czy są na niego jakies gry java?

  • 0

    39. ~~Beryl~  2005-12-20 22:40:49  host: aalz85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tenn telefon jest zarabisty wlasnie go kupilem ma fajna polifonie i wyswietlacz
    kij ze nie ma aparatu i kamery ale to w telefonie nie jest potrzebne polecm go :D

  • 0

    40. ~dawid  2005-12-21 16:34:21  host: abxa60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kolega przesłął mi dzwonek i zapisałem go do szablonów nieweim jak go ustawić na dzwonek czekam na odpowiedź

  • 0

    41. ~MaTeO  2005-12-25 13:59:58  host: dfk200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon spoko!!! (chociaż mogli wbudować jave ba zadnych gier na niego niema w necie ale buła) Najgorsza to chyba bateria 2 dni tylko trzyma! Opicji tez za dużo niema ale chociaż IrDA jest :) i ma zajefajna "polifonie"

  • 0

    42. ~Klops  2005-12-28 22:15:59  host: aczs196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Opyla się? Mam jutro go zanabyc ale czy to ma możliwość wgrania gier java?

  • 0

    43. ~Gawron  2006-01-02 15:39:45  host: dwe42.internetdsl.tpnet.pl

    tez ją mama i jest wyrypista! malo pamici troche ale da sie wytrymacjak sie nie tryma rupieci hehe prosty wygodny polecam! jak ktos ma jkae i placi aonament 40 zl miesiecznie z np er to mama was gdzies bo telefon macie wtedy za 1 zl a co najzwyzej za 50, 100!! ja mam mixa plusa tel chyba za 40 jest super! aha ird to podczrwien matolku;D wysylasz niąrozne rzeczy tak jak niewidzilny kabel

  • 0

    44. ~kondziorek 0999  2006-01-03 13:08:12  host: w3cache2.icm.edu.pl

    ale extra

  • 0

    45. ~SONY  2006-01-03 20:52:57  host: apc106.internetdsl.tpnet.pl

    Ale nie ma Javy:(

  • 0

    46. ~KUbus  2006-01-07 13:19:54  host: 80.54.0.98

    ja go nie dawno kupilem i nie zaluje (nie grajcie za duzo ba ja mam od tego odciski) telefonik jest super i kupilem nowy w mPuknt za 300 zł

  • 0

    47. ~zawleczka  2006-01-12 20:03:07  host: server1.netbase.pl

    ja jutro ten telefon kupuje i myśle, że nie będe zalowal... a co do baterii jak jest naprawde taka slaba to kupie sobie jakas mocniejsza... Mam nadzieje ze ten telefonik bedzie mi dlugo sluzyl. Hehe (a to ze ma irde to totany odlot)

  • 0

    48. ~ELLA  2006-01-13 14:18:16  host: acwq90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    CZE MAM PYTANIE CZY KTOŚ WIE JAK W TYM TELEFONIE BLOKUJE SIE KLAWIATURĘ???CZEKAM NA ODPOWIEDZ DZIEKI Z GÓRY

  • 0

    49. ~cinek  2006-01-17 17:42:19  host: aiw227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko co jest lepsze to czy T290i piszcie jak najszybciej !!!!!!!!!!!!!

  • 0

    50. ~Andaj  2006-01-18 14:20:57  host: staticline609.toya.net.pl

    Wypaśny telefon , tylko szkoda że mp3 nie ma.

  • 0

    51. ~mattix12  2006-01-19 18:27:25  host: bxa51.internetdsl.tpnet.pl

    spoko telefonik mam go super

  • 0

    52. ~chicken  2006-01-20 08:26:33  host: eud113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja go kupiłem przed wczoraj bateria długo trzyma na nic nie narzekam jest mały zgrabny i nic mu nie brakuje poco mi jakies kamery czy aparaty ja polecam

  • 0

    53. ~ariel  2006-01-20 11:39:32  host: 250.246.jawnet.pl

    czy ten telefon ma real music??

  • 0

    54. ~SmallDevil  2006-01-20 15:19:00  host: ia90.internetdsl.tpnet.pl

    Nie polecam tego telefonu mam go dwa miesiące i juz mi wyświetlacz siada nie mówie nic o joy'u bo on w ogóle wysiadł bateria trzyma liche 3 dni za tą cene proponuje jakąc Nokię kupić NIE POLECAM

  • 0

    55. ~saYmon  2006-01-21 10:17:54  host: 80.51.99.1

    jak patrze na dane techniczne to jest to samo co sony T230.Ma mało pamięci, kilka obrazków wgrasz i juz zawalony.Nie polecam..!

  • 0

    56. ~kamcia  2006-01-21 15:06:34  host: aczs83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Prosze o pomoc! Mam do wyboru SE J210i,
    LG B2050 i SE T290i.Jestem zdezorientowana nie wiem ktory mam wybrac.Najbardziej sie zastanawiam nad tym pierwszym ale sie na tym nie znam . Błagam pomóżcie!!! :(

  • 0

    57. ~dodo  2006-01-23 17:04:19  host: c2-108.icpnet.pl

    czy ma jave?

  • 0

    58. ~P@jo  2006-01-24 17:55:59  host: dtz202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłem ten telefon miesiąc temu i jak dla mnie JEST OK SUPER !
    A niektórzy mówią że nie ma aparatu a te aparaty to jest LIPA !
    Telefon nie jest do szpanu tylko do dzwonienia i esemesowania !
    Jak dla mnie SUPER FAJNY !!

  • 0

    59. ~matix  2006-01-28 19:16:21  host: bxa51.internetdsl.tpnet.pl

    zadymisty mam go kupcie nie pozałujecie

  • 0

    60. ~matix  2006-01-28 19:18:25  host: bxa51.internetdsl.tpnet.pl

    zadymisty mam go kupcie nie pozałujecie

  • 0

    61. ~PtySka  2006-01-29 11:11:11  host: bgp213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny jest :) Posaidam go osobiście :) nie narzekam a wy mowicie ze brakuje tego czy tamtego jakw am brakuje to było kupić sobie lepszy tez macie problemy

  • 0

    62. ~sony  2006-02-01 18:26:50  host: 194.105.132.101

    super telefon najlepszy jaki miałem

  • 0

    63. ~Kornal  2006-02-03 13:08:28  host: att35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zaje*isty telefonik...;] Miałem go przez 1 miesiąc i sprawował się świetnie. Ładny wyraźny wyswietlacz i super polifonia. Naprawde pieknie gra :). IRDA to fajny gadzet w takim telefonie. Szkoda,ze nie dało się wgrywac gier :(. Mimo wszystko polecam wszystkim telefon, jesli nie potrzebujecie zbednych bajerow..

  • 0

    64. ~Kornal  2006-02-03 13:09:23  host: att35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zaje*isty telefonik...;] Miałem go przez 1 miesiąc i sprawował się świetnie. Ładny wyraźny wyswietlacz i super polifonia. Naprawde pieknie gra :). IRDA to fajny gadzet w takim telefonie. Szkoda,ze nie dało się wgrywac gier :(. Mimo wszystko polecam wszystkim telefon, jesli nie potrzebujecie zbednych bajerow..

  • 0

    65. ~Little  2006-02-09 13:23:29  host: acpb121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja dziś sie wybieram po ten telefon ;) chyba ten... bo kończy mi się umowa i mam mozliwosc wymiany. nie potrzebuje telefonu z mp3 czy radiem, aparat tez mam w miare OK wiec nie musi byc w telefonie :P
    zastanawiałam sie jeszcze nad Nokia 3120... ale ona ma mniejszy wyświetlacz i mniej kolorów... no nie wiem.... co doradzacie ??

  • 0

    66. ~Pabloo  2006-02-12 18:03:18  host: ip-85-198-234-212.broker.com.pl

    Zajebisty telefonik ... no ma swoje wady ale da sie zniesc..:P troszke malo pamieci ale lajt...:) mi sie meeeeeega podoba /zwlaszcza ze przezucilem sie z a52:P/

  • 0

    67. ~Uszy  2006-02-14 11:59:42  host: dell.satfilm.pl

    telefon zajebioza!!Warto go kupic!!Moze nie ma duzo fukcji ale i tak jest W Y J E B A N Y a po za tym bardzo ładny i zgrabny!!Zenon- irda to inaczej podczerwien...

  • 0

    68. ~  2006-02-15 19:12:21  host: 86-63-121-215.asta-net.com.pl

    Irda, dziala miedzy telefonami, czy tylko kompem

  • 0

    69. ~zauroczona:)_  2006-02-19 13:27:24  host: staticline797.toya.net.pl

    Siemka!~zenonnnnnn irda to nic innego jak podczerwień! dzięki niej możesz sćiagaś dzwonki,tapety...wystarczy jeszcze dokupic kabelek do kompa i mozesz sciagac co chcesz;p.mam zamiar kupic ten telefon poniewaz bardzo podoba mi sie...jest lepszy od t290...wiem bo ma go moja siostra i jest strasznie badziewny:P.

  • 0

    70. ~gusia  2006-02-22 09:12:41  host: aor162.internetdsl.tpnet.pl

    telefon spoks jak dla mnie mam go i nie narzekam na niego jest ok

  • 0

    71. ~Franek  2006-02-23 19:09:33  host: 85.219.140.30

    Ludzie mialem Simensa C 62 i dzis sie zamienilem tego zloma Na Sonke I ten tel w swojej Klasie Jest zaje****bisty Tylko ze ja mam Bateryjke Litowo-Polimerowa i trzyma 6 dni Moge polecic daje Ocene 6+

  • 0

    72. ~Mati 14  2006-02-23 22:00:46  host: djo216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest zajebisty ale niema JAVY i to jest to

  • 0

    73. ~...  2006-02-27 18:47:19  host: 80.239.246.10

    nie no chlopie irda nie wiesz co to jest podczerwien inacozej pewnie i tak ci to nic nie mowi poszukaj se w necie.

  • 0

    74. ~MAroo  2006-03-01 07:45:39  host: 80.51.66.34

    Nie wiecie ile bateria w nim trzyma?? chyba nie jest zbyt wytrzymała .... :/ mam do kupienie za 170 zł nówkę

  • 0

    75. ~Ralf  2006-03-01 17:46:41  host: apk126.internetdsl.tpnet.pl

    za 170zl kupuj od razu - a jesli chcesz mi sprzedac za 180zl, to biore ;) (gg3968017)
    moj k300i trzyma pewne 6 dni
    mam go juz miesiac i jestem zadowolony
    ten telefonik jest bardzo funkcjonalny i ma wszystko czego moze potrzebowac normalny czlowiek

  • 0

    76. ~bj  2006-03-02 14:38:48  host: 217.153.211.226

    Ja kupilem pare dni temu i jestem zadowolony

  • 0

    77. ~owiec  2006-03-02 19:18:43  host: arctic.ntvk.com.pl

    hej mam pytanko po kilku słowach włącza mi się drugi esemes ile on ma znaków bo ja nie wyrobie na karty pomocy jak to sie tam ustawia prosze jak ktoś wie to mile widziana by była pomoc ;))a tak to telefon jest godny uwagi i go polecam fajny wyświetlacz żywe zdjęcia i egelancka kolorystyka super telefonik a o pomoc prosze :))

  • 0

    78. ~kuki  2006-03-03 18:02:52  host: ece218.internetdsl.tpnet.pl

    pewnie ten telefonik jest spoko ale ma jedna ale to zejebiscie powazna wade:BATERIA!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    79. ~niezadowolona  2006-03-04 14:33:46  host: ip-80.54.187.123.eltronik.net.pl

    Moja kolezanka go kupila Irda raz działa raz nie, jak jej sie zachce. Innym 2 kolezanka tak samo. Nie ma dyktafonu i ma mala pamiec:( NIE POLECAM

  • 0

    80. ~Agniesia  2006-03-04 19:19:58  host: ban230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hejka mam pytanie mam problemy z otwieraniem mms czy to sie robi jakos specjalnie bo niby distaje mmeska ale kurcze jak go sciagam to jest puste pomozcie plisss

  • 0

    81. ~Driver  2006-03-05 21:07:38  host: ayv211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    żałuję że go kupiłem:( bateria trzyma mi 2 dni a i tak mało go używam.Wielkie nieporozumienie.

  • 0

    82. ~Szakal-S3  2006-03-07 16:08:53  host: arg243.internetdsl.tpnet.pl

    Wiecie co, troche mało funkcji ale wytrzymały. Polecam go i pozdrawiam:)

  • 0

    83. ~nikt  2006-03-09 15:11:53  host: staticline10631.toya.net.pl

    niestety mam ten telefon już pół roku i mówię bez ogródek : tandeta! najgorsze jest użeranie się z atrapą dżojstika :( Generalnie to jest wersja "dla ludu", ale sony-ericsson robi też dobre telefoniki, np. t610 był bardzo wygodny. Miał jednak z kolei tę wadę że system plików nie obsługiwał polskich liter przy dostępie przez bluetooth, więc nie mogłem ściągnąć nagrań na kompa z katalogu "Moje dźwięki" bo miał w sobie literkę "ź" i nie dało się tego zmienić :/

  • 0

    84. ~Koyot  2006-03-11 22:53:05  host: user20.68.udn.pl

    Ja kupiłem ten telefon 2 dni temu za 1zł :) Ten brak javy daje w kość...i myślałem, o staraniu się o wymianę telefonu na Samsunga X200, ale jak widzę, że Irda działa tylko telefon komp, to jakoś tak bardziej przychylkam się do tego modelu...Powiedzcie, co lepsze

  • 0

    85. ~Franek  2006-03-14 15:42:16  host: 85.219.140.30

    Jak macie problemy z Bateria to poprostu ++ zmowcie sobie w jakim kolwiek komisie baterie orginalna Sony ericsson 700mAh litowo-polimerowa i po problemie koszt 55 zl++ ja odbieram i dzwonie bardzo duzo bo jestem kurierem i ta bateryjaka trzyma mi 6 dni na lajcie a telefon polecam w swojej klasie i za ta kase niema leprzego POLECAM

  • 0

    86. ~paula  2006-03-15 17:51:11  host: pc3-88.gwardii.osi.pl

    fajny telefonik ludziska kupujcie nie zalujcie:P a tak na powaznie to jest fajny ale malo pamieci ...szkoda:/ kupilam go w sobote i nie zaluje:) :)

  • 0

    87. ~tomasz619  2006-03-15 18:58:20  host: wj118.internetdsl.tpnet.pl

    dzis go odebralem i jest calkiem niezly ;) polecam za taka cene ;)

  • 0

    88. ~A  2006-03-18 13:49:05  host: ru234.internetdsl.tpnet.pl

    Czy wiecie ile trzyma bateria? Tyle co w opisie czy krócej?

  • 0

    89. ~moje gg 2148453  2006-03-19 13:13:54  host: 80.51.222.242

    ja za niedługo będę miał ten telefon i z tego co wiem to jest fajny. Jak ma podczerwień to jest fajny.

  • 0

    90. ~tele  2006-03-20 18:40:14  host: 195.205.110.105

    Jaki program do irdy, żeby się połączyć z tym telefonem?

  • 0

    91. ~Adi  2006-03-21 14:21:30  host: proxy.leczna.enterpol.pl

    zastanawiem sie czy wziasc lg b2050 czy tego soniacza pomocy!!

  • 0

    92. ~ratuku  2006-03-22 22:24:09  host: bqa183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ta bateria naprawde jest taka cienka

  • 0

    93. ~harpia  2006-03-23 16:57:07  host: 80.48.166.194

    mam pytanko kupiłam tydzien temu ten telefo . Nie jest najgorszy, leciutki i poręczny, bez bajerów ale jak dla mnie to spoko. mam tylko problem. Przemieniłam karty sim i z mojej starej karty nie moge wysyłac smsów a z nowej moge. A zalezy mi na tej starej karcie ... Jak moge to zmienić? W końcu oby dwie sa w tej samej sieci. napoczatku szło wysylac ostatnio cos sie pochrzaniło ;/ ... niby w ustawieniach jest ok..ale nie idzie... wiecie jak moge to naprawić ???

  • 0

    94. ~smutna  2006-03-23 18:00:23  host: polsl4-1.rybnet.pl

    mam problem !!! w moim telefone sony ericsson J210i gdy do kogoś dzwonie ta osoba do której dzwonie słysze sama siebie ja słysze normalnie a ona nie czy w waszych teleffonach sony ericssaon tez tak jest??Pomóżcie

  • 0

    95. ~  2006-03-28 16:09:57  host: bhost-239.mtm-info.pl

    dla poczatkujacych jest dobry ale dla zaawansowanny to śmieć

  • 0

    96. ~TA  2006-03-29 13:07:32  host: bfv205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dla mnie to troszkę za mało...Nie ma w nim nawet radia nie mówiąc już oMP3!Przy najbliższej okazji zamienie go na inny.Nie warto(bateria niby trzyma 4dni...marzenie)

  • 0

    97. ~as  2006-03-29 13:09:54  host: bfv205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a po co jest miejsce na słuchawki skoro nie ma czego słuchać!!!!!!!!!!!!!?????????

  • 0

    98. ~misiek  2006-03-29 20:27:29  host: pb115.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl

    ten telefon jest fajny i nie ma zadnego radia to prosty telefon malo pamieci i nie mozna miec mp3 bateria slaba k300 jest o wiele lepszy kupcie to sie przekonacie nara

  • 0

    99. ~Zadowolny  2006-03-31 11:25:23  host: chello083144088225.chello.pl

    Kupłem ten telefon do dzwonienia i taką fukncję spełnia :) jak na telefon za 160zł to jestem zadowolony ładna polifonia 32-tonowa wyświetlacz 64-tyś kolorów IRDA czego chcieć więcej w tej klasie cenowej ?

    Troszkę małe klawisze myślę że bardziej dla kobiet ale i facetom też się spodoba :)

  • 0

    100. ~XU  2006-03-31 22:52:49  host: nat-161.std.tsi.tychy.pl

    Jak na pierwszy telefon jest bardzo praktyczny i łatwy w obsłudze irda to jest inaczej podczerwień jeżeli twój kumpel ma podczerwień i ma na swojej komurze jakieś fajne dzwonki to włanczacie swoje IRDY i pobierasz od kumpla za darmo fajny dzwonek :]

  • 0

    101. ~potzebujacy  2006-04-04 23:08:39  host: adac61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mozecie mi powiedziec czy gra casino wheels jes gdzies w necie do sciagniecia na inny telefon w postaci java?

  • 0

    102. ~yahoo  2006-04-09 19:35:30  host: host-195.206.113.249.telsat.wroc.pl

    nie warto. mam ten telefon ok 7 miesiecy i stwierdzam ze to tandeta. Chyba najbardziej nieudany model SE. Nie dosc ze nic nie ma to jeszcze nie wygodny. Dbam o telefon a joystick chodzi jak zolw. ZENADA

  • 0

    103. ~corny  2006-04-10 19:05:14  host: staticline10564.toya.net.pl

    Narazie według mnie ten telefon jest fajny. Zobaczymy puźniej, bo mam go dopiero od dzisiaj.

  • 0

    104. ~marcin  2006-04-13 11:44:37  host: avt138.internetdsl.tpnet.pl

    mamten telefon juz pare miesiecy i juz mi sie znudzil. szukam czegos z aparatem. bateria trzyma gora 3 dni, ma dobry wyswietlacz. szkoda ze nie odtwarza amr.

  • 0

    105. ~marcin  2006-04-13 11:55:01  host: avt138.internetdsl.tpnet.pl

    mamten telefon juz pare miesiecy i juz mi sie znudzil. szukam czegos z aparatem. bateria trzyma gora 3 dni, ma dobry wyswietlacz. szkoda ze nie odtwarza amr.

  • 0

    106. ~harryeczek  2006-04-14 15:35:10  host: chp219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny talefonik.:) Szkoda za nie ma JAVA:( (irda to podczerwieN);)

  • 0

    107. ~akson13  2006-04-14 16:49:42  host: siec.realestate.net.pl

    odpowiedz dla ~uisom:
    mp3 nie dziła. melodyjki w ktorych są słowa (*.amr i *.wav) dzialaja tylko trzeba zrobić pewien trik - mianowicie na telefonie z którego wysłamy musimy zmienić rozszerzenie pliku z *.amr lub *.wav na *.mid i powinno sie przesłac - jest jedno ale - jest też ograniczenie co do rozmiaru pliku nie wiem dokładnie jakie maksymalnie duże pliki można wsyłać ale małe pliki *.amr i *.wav działają bez problemu.

    odpowiedź dla ~zenonnnnnn:
    warto go kupić jeśli od telefonu dużo nie wymagasz. ma mało pamięci (600KB)i podstawowe funkcje (kolorowy wyświetlacz, polifonie 32 tonową, grafiki, animacje etc i podczerwień (IrDA)) - IrDA jest to bezprzewodowa wymiana danych - czyli za darmo wysyłasz miedzy telefonami grafiki, dzwieki etc. telefony muszą być obok siebie w odległości do 15 cm skierowane diodami IrDy do siebie - bardzo przydatna rzecz ;)
    Pozdrawiam

  • 0

    108. ~Wulkan  2006-04-16 15:49:29  host: ppp129237.ostnet.pl

    Witam. Wam tez SE j210i trzyma max na czuwaniu 4 doby, a jak sie czasami zagada to 2 dni tylko? Baterie formatowalem raczej poprawnie tak z 3, 4-ry razy po pelnym rozladowaniu ladowalem przez okolo 12-14 godzin ... Po pierwszym ladowaniu trzymal dzien :/ Ale mi to bateria polimerowa ...ehhh Poza tym spoko (o malej pamieci nei wspomne, bo telefon ma sluzyc do dzwonienia).

  • 0

    109. ~szymon_z  2006-04-20 17:05:21  host: pa204.iwonicz-zdroj.sdi.tpnet.pl

    czy on ma dyktafon?

  • 0

    110. ~lol  2006-04-25 16:47:37  host: dgq134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to jest gowno a nie telefon jedynie grafika jako tako

  • 0

    111. ~Radzik  2006-04-29 11:01:52  host: 217.96.105.2

    NAJWIĘKSZA WADA NIEMA TEN TELEFON DYKTAFONU!!!!!!!!!! CZY TEN TELEFON MOŻE MIEĆ DYKTAFON??????

  • 0

    112. ~  2006-05-02 11:16:17  host: eul11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest zajebisty chodź niema mp3 a kupiłem o za 249zł i mi się opłacało

  • 0

    113. ~brzoza16  2006-05-05 19:44:03  host: 80.55.74.150

    mam pytanie? jak właczyć funkcje głośnomówiącą w tym telefonie? ogółem fajny telefon jak dla mnie to jest spoko!!! podoba mi sie z wygladu

  • 0

    114. ~asagi  2006-05-08 21:17:01  host: abtj5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej czemu jak sciagam tapete z neta to mi sie wyswietla blad?POMOZCIE!

  • 0

    115. ~  2006-05-13 13:48:40  host: aol92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super telefon lepszego nie ma k750i wymięka polecam

  • 0

    116. ~xxx=xxx=xxx  2006-05-15 16:23:08  host: siec.sistbg.net

    Mam ten telefon od kilku dni. Jest fajny...podoba mi sie. Tylko jedna wada... nie odtwarza MP3 ! ! ! Pozatym spox. Z wyglądu jest ładny (zwłaszcza ten głośnik z tyłu :D ) Polecam dziewczynomm...bo obudowa jest bardziej dziewczęca...

  • 0

    117. ~  2006-05-16 17:03:02  host: nat-129.ghnet.pl

    A w media markt w krakowie to jest on do kupienia za 99zł ;) he he nie dla idiotów ;)

  • 0

    118.  2006-05-18 16:23:00

    Doradzcie co wybrać!! J210 czy T610???

  • 0

    119. ~sylwia  2006-05-18 19:23:51  host: w3cache.tkk.pl

    mam pytanko ile ten telefonik moze miec wiadomości?

  • 0

    120. ~Karek  2006-05-21 15:00:22  host: emz230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie polecam. Jedyne co w nim dobre to podczerwień. Mieści się mało wiadomości, gry...tylko jedna fajna ;) Dżojstik (:P) sie zacina jak nie wiem co...tadeta i tyle.

  • 0

    121. ~beret  2006-05-25 15:20:44  host: chello084010137058.chello.pl

    mam ten telefon od pewnego czasu... i jestem zadowolony :P bateria nie trzyma dlugo ok 2 dni ale rozmawiam po 1,5 H dziennie wiec mozna mu wybaczyc... a tak to si... troche zamula przy pisaniu smsow . pozdro

  • 0

    122. ~misia odpisujcie;)  2006-05-25 17:54:33  host: dfk218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie krytykujcie go on jest super jest niezły czasem sie muli a bateria trzyma mi najwięcej tydzień to jest super telefon a wam tylko aparaty w glowie to kupcie sobie cyfrowke i bedziecie mieli!! ja go nigdy nie zkrytykuje

  • 0

    123. ~Mirani  2006-05-25 18:31:17  host: eod23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jutro kupuję.Ładny telefonik, zobaczymy jak się będzie sprawował.To co że nie ma mp3 i aparatu, ale telefon służy do dzwonienia !!

  • 0

    124. ~Jack  2006-05-26 10:13:09  host: 213-238-93-39.adsl.inetia.pl

    Bez aparatu, Bez mp3! IDEAŁ! do zdjęć mam Olympusa, do mp3 mam MuVO z creative, a gry gram na kompie.

  • 0

    125.  2006-05-28 15:52:40

    a ja własnie dzisiaj kupiłem do Rozmów i SMSów - fajny tylko ten dźojtik ochyda -ale poza tym fajny fonik i jakie fajne dzwonki ma :) jeszcze nie wiem ile czuwa ale zobaczę :)

  • 0

    126.  2006-05-28 15:56:25

    a ja plecam dobry jest:)

  • 0

    127. ~elmo  2006-05-29 11:09:13  host: abpq221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest spox... Nic więcej nie wymagam od telefonu za taką cenę(229zł). Szkoda tylko że nie ma dyktafonu.

  • 0

    128. ~buunia  2006-05-29 12:48:39  host: host-D9ADADBA.elsat.net.pl

    Polecam Nokie 6230 super jest i nie prawda ze bateria szybko siada.Pozdro.

  • 0

    129. ~Misiek  2006-05-29 14:01:59  host: abpc190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon jest zajebisty ma duzo funkcji a szczegulnie duzą zaletą jest wyswietlacz bardzo duzo barw kupilem go za 80 zł w stanie idealnym teraz moge sprzeac za 100 :D jak cos to Gg .. 9590004 ... Świdnica ....

  • 0

    130. ~lucus007  2006-06-01 14:36:19  host: ehost-2.mtm-info.pl

    ogolnie fajny telefonik posiadam kilka ms i nie narzekam Za taka cene nawet spoczko,... jedna wada... ten cholerny dzojstik sie ciagle przycina:(

  • 0

    131. ~buła  2006-06-01 15:51:25  host: cut178.internetdsl.tpnet.pl

    super telefonik ja dla mnie to moze być ważne że ma irdę

  • 0

    132. ~marekk  2006-06-04 23:09:51  host: host51.luk-a.promax-ck.pl

    Ogólnie jest wywalony w kosmos ! Ideał Ale niestety pojawił mi się problem często traci zasięg choć Wieże mam 0-5 km od domu. Strasznie to denerwujące jest

  • 0

    133. ~piotruś  2006-06-06 13:11:30  host: masq22.stk.net.pl

    jak ustawić mmsy w tym telefonie ?

  • 0

    134. ~KermitTT1  2006-06-06 16:33:37  host: boa120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemanko !! nie wie tos moze czy jes jeszcze ten tel w media markt za 99 zł ??

  • 0

    135. ~p.z  2006-06-08 19:42:10  host: esa192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    600 kb to ma być pamięć??w XV wieku była większa pamięć!!ja potrzebuje MINIMALNIE 12 mb ale taki dostałem::przynajniej nie musze sie już męczyć z sagem MW3020.MW3020 to wielki śmieć

  • 0

    136. ~BUŁA  2006-06-09 08:07:27  host: aale32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tet telefon jest ok ma wszystko co powinnien mieć (GPRS WAP MMS IRDA FAJNE KOLORY 65000 ZAJEBISTY

  • 0

    137. ~Jack  2006-06-14 10:32:36  host: 213-238-81-12.adsl.inetia.pl

    Wypas xD ma to co trzeba, bateria spox

  • 0

    138. ~anioł  2006-06-14 13:55:25  host: aln22.internetdsl.tpnet.pl

    kupilem ten fonik ale nie wiem jaki jest cholercia ale ponoć ma dyktafon ale jest ok duza rozdzielczosc to jest plus

  • 0

    139. ~aguśka...!!!  2006-06-18 12:42:24  host: 82.160.156.12

    jest ładniutki mam juz go pół roku fajnie ze ma podczerwień tylko mnie denerwuje kilka rzeczy mało pamięci zamula nieraz fest!!!ale ma dużo kolorów i fajne menu

  • 0

    140. ~agaaa  2006-06-18 12:45:19  host: 82.160.156.12

    fany telefonik tylko troche zamula i ma mao pamięci ale dobrze ze ma podczerwień i jest ładniuki

  • 0

    141. ~aga  2006-06-18 23:05:15  host: akh18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go dopiero dwa dni i jest super !!

  • 0

    142. ~Smyku  2006-06-19 23:29:15  host: 195.116.35.119

    ja mam tego fona pare dni kupiłem w lombardzie za 190 zł ogólnie jest spoko,ma lepszy głośnik niż K300i, podczerwień dobrze działa jest bardzo ładny,ale czasami ma ciężki zapłon (Niełapie za szybko zwłaszcza przy odblokowaniu klawiatury).Ale i tak jest zajeb.... serdecznie polecam każdemu.Cześć

  • 0

    143. ~mala_mee  2006-06-23 16:32:42  host: bdj39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemka mam do Was pytanko... wcześniej miałam model J200i i z racji, iż już dwa razy trafił do naprawy (więc tak przy okazji- nie polecam tamtego modelu, gdyż często zdarza mu się umierać. Producent najwidoczniej na szczeście doszedł do wniosku, że nie ma sensu oddawać mi trzeci raz naprawionego J2001 i wymienili go na J2010i, a ja od razu jak tylko paczka przyszła oddałam go do ściagnięcia simlocka. Później chciałam go sformatować, ale po podłączeniu do ładowarki w ogóle jakby jej nie wyczuwał, zero reakcji- włączyłam i poczekałam aż sam "padnie", wtedy też ponownie podłączyłam go do prądu. Ładował się ponad dziesięć godzin i ciągle ta ostatnia część nie mogła się doładować- w końcu go odłączyłam... myślicie że coś jest nie tak z baterią? (całkiem możliwe, że wsadzili mi starą baterię z poprzedniego Ericssona, są takie same...)co o tym myślicie? Z góry dziękuję ;)

  • 0

    144. ~Perez  2006-06-28 12:52:19  host: ip-213-17-223-230.netia.com.pl

    Ile wam trzyma bateria w tym telefonie bo mam zamiar sobie dzisiaj go kupic :D
    Odpiszcie plx....z góry dzieki

  • 0

    145. ~gosiax  2006-06-30 13:46:17  host: abeu192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja nie narzekam zbyt na ten fonik ale ma jedną wadę mała pamiec ale byc wane ze irda jest perez odp na twoje pytania trzymammi najdluzej 4 day a najkrocej 4 godz

  • 0

    146. ~Nieznajoma  2006-07-01 14:31:05  host: mainframe.h-net.pl

    gdy naladowalam baterie po raz pierwszy ( ladowala sie ponad 4 h tak jak w instrukcji ) to zagralam sobie w gierke i normalnie nie minelo 5 min a sie rozladowala ;/ to jest smieszne nosilam ja do naprawy i gowno trzyma mi od 1 do 1.5 dnia ;/

  • 0

    147. ~kubunieczek  2006-07-01 21:52:01  host: proxy.net.pulawy.pl

    jest zajebisty poza tym ze nie ma mp3 i dyktafonu(szkoda tez ze tak szybko bateria pada i ma malo pamieci)ale po za tym jest fajny

  • 0

    148. ~kasia  2006-07-02 14:13:39  host: svjagi6.it-net.pl

    hhmm mi wpadl ten telefon do wanny, wysuszylam i dziala :P spoko telefon. wie ktos jak na niego cos przeslac przrez kabel?

  • 0

    149. ~marlencia  2006-07-07 12:12:06  host: cjh152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik jest spoko tylko że ma jedną wadę stale nie ma zasięgu już dwa razy oddałam go do naprawy. Ale tak to telefonik ok. MA podczerwień super duży kolorowy wyświetlacz.

  • 0

    150. ~Kelvin  2006-07-10 14:37:11  host: azs234.internetdsl.tpnet.pl

    Telefonik supcio ale ma kilka wad. Mam go miesiąc i narzekam na joystick. Jak przesuwam w lewo albo w prawo to działa jakbym go wcisnął na środku. Jak pisze dłuższe eski to się potwornie wiesza. Bateryjka jest taka w kit. Wie ktoś może jak połączyć go przez kabel USB ERI-T610? Bo MobilePhoneManager go w ogóle nie widzi. Z góry dzięki. Pozdro dla posiadaczy SE J210i

  • 0

    151. ~seba_16  2006-07-10 18:29:07  host: bfo243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go jakieś 2-3 miesiące i nie nażekam!! tylko czasami muli go strasznie a po za tyn telefonik super!!

  • 0

    152. ~damian  2006-07-12 08:35:18  host: ip-89-200-167-181.system-net.pl

    Jak macie slaba baterie to za 20 zl mozna kupic 1700mAh Li-ion ;]

  • 0

    153. ~LOLA  2006-07-14 16:00:35  host: fcj34.internetdsl.tpnet.pl

    W Plus mix ten fonik jest za 1zł na 2 letnia umowe

  • 0

    154. ~Perez  2006-07-20 14:43:09  host: ip-213-17-223-230.netia.com.pl

    gdzie można kupic baterie 1700mAh Li-ion za 20 zł?? Damian Odposz predko Prosze..z Góry dzieki ;]

  • 0

    155. ~~~olKa~~  2006-07-21 10:11:20  host: 82160244.air.net.pl

    Moj kumpel ma ten sam model co ja i ustawł sobie mp3 JAKIM CUDEM !!!???

  • 0

    156. ~damian  2006-07-21 10:18:16  host: ip-89-200-167-181.system-net.pl

    Do Perez: Hmm..w zeszłym tygodniu na allegro widzialem dokladnie za 25 zł.

  • 0

    157. ~nanami  2006-07-21 19:20:21  host: efo202.internetdsl.tpnet.pl

    ja go juz mam prawie pol roku i nie narzekam.polecam dla ludzi ktorzy nie sa zbyt wymagajacy:)

  • 0

    158. ~nanami  2006-07-21 19:27:05  host: efo202.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanko!!czy ten telefon ma wymienna obudowe?bo ja wszedzie pytam pytam.i nigdzie nie moge znalesc:(czekam na szybkie odpowiedzi

  • 0

    159. ~ewelka  2006-07-22 11:14:29  host: aak58.internetdsl.tpnet.pl

    To fakt. Moj tata go ma i już pierwszego dnia joystick sie wieszal,ale oddal go do naprawy i jest ok, moj chlopak mial SE k700 i tez mial problem z joystickiem

  • 0

    160. ~Manndzia  2006-07-22 15:57:52  host: bes216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Takie badziewie! Moja znajoma go ma! to jest okropny badziew! Po tygodniu byl w naprawie, potem zacinal sie yoistick i znow bylo trzeba dac.. do przwczyszczenia, wezcie, ja mam k300i i to jest super telefion!!!!!!! K300I Gorą!!!

  • 0

    161. ~ilonka  2006-07-26 14:32:56  host: fey178.internetdsl.tpnet.pl

    taaaa... bateria w tej padaczce jest do bani mi też trzyma 1 dzień

  • 0

    162. ~Kinia  2006-07-29 09:37:32  host: bml12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tego fona już pół roku i nie narzekam chociaż był zalany wodą to i tak działa jak powinien!!!

  • 0

    163. ~kinga  2006-07-31 17:11:55  host: dei201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czesc ja ten telefon takze posiadam od jakis 10 miesiecy i jestem prawie na maxaa zadowolona ale wlasnie jojstick i bateria masakra.Pozdro dla WAS wszystkich co maja SEJ210i

  • 0

    164. ~KINDZIA  2006-07-31 17:15:00  host: dei201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie jak wlaczyc raporyt!!!!!!!!!!!!Napiszcie bardzo was prosze

  • 0

    165. ~Aniulka  2006-08-06 21:09:37  host: abvz62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wolałabym inny telefon ten często sie zawiesza,ma mala pamiec i nie ma aparatu.Nawet nie wiem czy mozna wymienic w nim obudowe.Najbardziej lubie Nokie

  • 0

    166. ~ktosiek  2006-08-07 18:55:55  host: vc132.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon jest beznadziejny a jostick to już wogle śmieć!! przesuwam w prawo aa on nic!!

  • 0

    167. ~prezenter  2006-08-09 21:14:40  host: aboy245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jostick jest ok tak jak w t610 i t630 tylko ze to jest jostick a nie jakis wystajacy z ziemi pien dla burakow

  • 0

    168. ~MartuSEq  2006-08-10 13:35:51  host: aaxy58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mi sie podoba ten telefon mam go ok.1 miesiaca. Jest ledny poreczny, fajnie ze ma irde,ma fajne gierki.Szkoda ze ma mala pamiec, nie ma Mp3, aparatu no i ze bateria tak malo trzyma. Ale poza tym to spox. pozdro dla tych co maja SREBRNE SE J210i

  • 0

    169. ~prezenter  2006-08-11 15:32:28  host: abol110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Mam takie pytanko w odebranych smsach w dacie miesiac mam po angielsku mimo to ze jezyk w telefonie jest ustawiony na polski. Wszystko w menu jest po polsku. Tez tak macie ?? A pozatym telefonik spoko. Jostick jest ok tylko trzeba sie wczuc ale w t610 i t630 byl lepszy. A co do bateri do nie wiem dobiero ja formatuje ale 2 dni temu pierwszy raz ja ladowalem i jeszcze do polowy nie zeszla wiec chyba nie bedzie taka zla bo optymalna pojemnosc dostanie dopiero po 3-4 cyklach ladowania. Pozdrawiam dajcie znac co z ta data.

  • 0

    170. ~prezenter  2006-08-11 15:43:40  host: abol110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Mam takie pytanko w odebranych smsach w dacie miesiac mam po angielsku mimo to ze jezyk w telefonie jest ustawiony na polski. Wszystko w menu jest po polsku. Tez tak macie ?? A pozatym telefonik spoko. Jostick jest ok tylko trzeba sie wczuc ale w t610 i t630 byl lepszy. A co do bateri do nie wiem dobiero ja formatuje ale 2 dni temu pierwszy raz ja ladowalem i jeszcze do polowy nie zeszla wiec chyba nie bedzie taka zla bo optymalna pojemnosc dostanie dopiero po 3-4 cyklach ladowania. Pozdrawiam dajcie znac co z ta data.

  • 0

    171. ~Danio  2006-08-12 15:42:46  host: chello212186132182.chello.pl

    czy ten telefon ma wymienne obudowy?

  • 0

    172. ~  2006-08-12 16:58:27  host: bcx234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    totalne gówno podłaczyłem do usb i komp go nie znajduje!mało pamięci, strasznie zamula i ta bateria jednym słowem padaka!

  • 0

    173. ~KaJa  2006-08-13 15:49:07  host: aakb165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja chce wiedziec tylko, jak ustawic raporty w tym telefonie?

  • 0

    174. ~prezenter  2006-08-13 17:15:36  host: aboj40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    KaJa robisz tak : wiadomosci>wiadomosci tekstowe>opcje>zadanie statusu --->wlacz i juz raporty wlaczone

    A teraz zobacz i odp. na moje pytanko

  • 0

    175. ~KoTkA  2006-08-14 07:48:25  host: 80.54.154.107

    do nanami : obudowę można wymieniać xP Kiedy kupiłam miałam szarą, a teraz sobie na czarną zmieniłam =)

    do prezentera : u mnie tak samo ;P

  • 0

    176. ~Sojek  2006-08-15 11:16:35  host: uh162.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon pół roku i nie narzekam. Ale słabo że nie odtwarza Mp3 a odtwarza Real Music ?? Jak nie to hujowo ;/
    Mialem Siemensa CX65 tp było coś xDD
    Ale miał zdupcony procesor
    Pozdro dla ludu co posiadają SE j210i

  • 0

    177. ~prezenter  2006-08-16 19:23:24  host: abnv8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W ile laduje wam sie akumulator ??

  • 0

    178. ~j210i  2006-08-17 19:35:29  host: abpb62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanko. Jak ktos do was zadzwoni i nie odbierzecie to na ekranie przesowa sie nieodebrane polaczonie z nazwiskiem. Jak wam sie to przesowa ??Tak samo jest z smsami. Bo u mnie bardzo powoli w porownaniu do t610 . Puyam bo moze jest cos nie tak szczeze mowiac wk*&@*& mnie to

    pozdro

  • 0

    179. ~artur  2006-08-18 21:03:23  host: aato29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Od wczoraj posiadal ten telefonik. Na razie wydaje mi się OK. Mam jedno pytanie: czy ten tel posiada jakiś wygaszacz ekranu albo wiecie jak zrobić aby po wygaśnięciu wyświetlacza cokolwiek było na nim widać? z góry dzięki za informację. Pozdrawiam

  • 0

    180. ~juzek  2006-08-19 09:48:56  host: eep87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mój se jest super

  • 0

    181. ~siwy  2006-08-19 15:03:05  host: abnv8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siema. Zrobcie takie cos w swoim telefonie (tylko mosi byc cicho) dajcie sobie sygnal (rozlaczcie sie zeby przestalo dzwonic) przystawcie ucho tam gdzie jest glosnik dzwieku. slyszycie jakies dziwne szmery przez pare sekund ?? Czy tylko ja to mam

  • 0

    182. ~BARTEY  2006-08-21 11:31:36  host: apn-99-89.gprspla.plusgsm.pl

    Ten fon to jest gwno na patiku Joystic jest zjebany glosnik skrzypi i wszystko to jedno wielkie dno!!!! juz go wzwaliem na smietnik i najleprzym moim zdaniem jest ALCATEL pierwsze wypusty!!!!!!!!! albo NOKIA 354636523525 !!!!

  • 0

    183. ~landryna  2006-08-21 18:21:06  host: vd94.internetdsl.tpnet.pl

    powiem wam szczerze ze wszystko bylo by ok gdyby nie bateria ktora trzyma mi 1 dzien a dopiero co kupilam ten telefon,dawalam go juz do naprawy bo glosniczek szwankowal czekalam 3 tygodnei az mi oddali a teraz znow musze dac bo bateria jak juz predzej pisalam trzyma mi 1 dzien

  • 0

    184. ~nelsonmaster  2006-08-21 19:55:15  host: abcg91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    on ma java?

  • 0

    185. ~Sidorka  2006-08-23 12:20:10  host: chello084010023078.chello.pl

    tez mam ten telefon... joistick jest do dupy... i tez jak się przyłoży ucho do głośnika to coś szumi... mam go juz 10 miesiecy i troche zaluje ze go kupiłam... chciałabym się dowiedzieć ile taka obudowa do tego telefonu kosztuje...

  • 0

    186. ~siwy  2006-08-23 15:13:22  host: abnx20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Sidorka widze ze te szumy to norma w telefonie. A za obudowa to popatrz na allegro. Ps. ile ladujecie akumulator ??

  • 0

    187. ~Młoda  2006-08-23 18:20:42  host: dsz106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie czy on moze byc podlanczany do kabla usb? Czy moge go podlanczyc do kompa?

  • 0

    188. ~ :D  2006-08-29 14:27:28  host: xdsl-9629.lubin.dialog.net.pl

    :D a ja sobie go kupuje dzisiaj :D dokładnie za 2godziny i 6 min :D super jest!!! moja siostra go ma ale szkoda ze nie ma true-tona i systemu głosnomówiącego :(( ale obejdzie sie :D jest ładny, ma super polifonie a tapety na nim wyglądaja extrowo!!!! ahaa i bateria ie trzyma wcale tylko 2 dni! mojej siostrze trzyma tydzień przy normalnym użytkowaniu a nieraz nawet wiecej~!!! polecam bo super telefonik!!!

  • 0

    189. ~  2006-08-29 14:29:41  host: xdsl-9629.lubin.dialog.net.pl

    a nie wiecie jak można w nim ustawić wygaszacz bo jak by był jakiś zegar jak podświetlenie zgaśnie to było juz super!!???? odpisujcie szybciutko!!! :D:D:D z gory dzienx :*

  • 0

    190. ~siwy  2006-08-30 16:14:01  host: abnk149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siema. Zrobcie takie cos w swoim telefonie (tylko mosi byc cicho) dajcie sobie sygnal (rozlaczcie sie zeby przestalo dzwonic) przystawcie ucho tam gdzie jest glosnik dzwieku. slyszycie jakies dziwne szmery przez pare sekund ?? Czy tylko ja to mam

  • 0

    191. ~```````  2006-08-30 18:17:08  host: d-volt97.voltronik.pl

    jak sie wymienia obudowe w se ????

  • 0

    192. ~Dawid  2006-09-03 07:19:39  host: nat-7.net-serwis.pl

    2 tygodnie temu kupiłem ten telefon i jestem jak na razie bardzo z niego zadowolony.Szkoda tylko że on nie posiada wbudowanego apararatu cyfrowego albo funkcji do podłaczenia aparatu.

  • 0

    193. ~...::karoolcia::...  2006-09-04 14:50:12  host: djl215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytankow czy na tej komorce mozna ustawic informacje o sieci??? jak tak to w jaki sposob???????

  • 0

    194. ~Sylwek  2006-09-04 15:25:41  host: host-81-190-188-138.kwidzyn.mm.pl

    Mam ten telefon od lutego tego roku zasilacz jest do (........)le jakoś sobie daje z nim rade ale za jakiś czas wezme ten telefon i podłoze go pod wał tam gdzie asfalt kładą chce sobie kupic poządny telk za conajmniej 2000zł .

  • 0

    195. ~Sylwek  2006-09-04 15:33:12  host: host-81-190-188-138.kwidzyn.mm.pl

    Mam ten telefon od lutego tego roku zasilacz jest do (........)le jakoś sobie daje z nim rade ale za jakiś czas wezme ten telefon i podłoze go pod wał tam gdzie asfalt kładą chce sobie kupic poządny telk za conajmniej 2000zł .

  • 0

    196. ~kowal  2006-09-07 23:38:42  host: bxp226.internetdsl.tpnet.pl

    głupoty opowiadacie to całkiem przyzwoity telefon ale dla kobiety:-)

  • 0

    197. ~luk  2006-09-10 14:37:20  host: abnz192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W ile wam sie laduje akumulator ??

  • 0

    198. ~Ernest  2006-09-16 23:42:31  host: fjb29.internetdsl.tpnet.pl

    a ja wam powiem tak .. telefon jest dobry (nie bardzo dobry ale wystarczajacy) .. javy nie ma .. ale ten telefon nie zostal stworzony do gier .. oaptrzcie na ilosc pamieci ..pozatym ladny wyswietlacz .. dobry glosnik i ladna polifonia .. ogolnie dobra komora za przystepna cene (mam ja za 150;] jeszcze rok gwarancji) .. ogolnie jestem zadowolony ;] tylko ten cholerny wygaszacz ;D

  • 0

    199. ~doktor  2006-09-17 17:23:47  host: abpg227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile wam sie laduje akumulatro mi jakos max. 2-3 godziny . Tez tak macie ???

  • 0

    200. ~bioły  2006-09-17 17:32:01  host: abnk94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest zajebisy tyklo ma mało pamięci a jak komus sie nie podoba to po chuj kupował ci co onim zle mówi sie chuja znają a ten koles co mów ze alcatel jet najlepszy to niech ie jebnie w łep i ja mu jeszcze poprawie :):)

  • 0

    201. ~Rowo  2006-09-17 18:38:44  host: auu163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czemu myślisz że ten telefon jest dla kobiety?????????

  • 0

    202. ~doktor  2006-09-18 18:35:48  host: abow70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktos odpowie na moje pytanie ?? ile ladujecie akumulator ?? ja 2 godziny i jest na maxa naladowany. Ps. siwy tez tak mam w swoim SE zjak przyloze ucho :(

  • 0

    203. ~agulka  2006-09-20 14:59:43  host: 81.15.189.252

    hejk a ile kosztuje telefon J210i kto mi da szybka odpowiedzi dzieki :* z gory

  • 0

    204. ~agulka  2006-09-21 16:18:25  host: abom187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    forum znalazlas a nie potrafisz znalesc ceny na allegro ??

  • 0

    205. ~Sylwek  2006-09-24 20:25:35  host: host-81-190-188-138.kwidzyn.mm.pl

    Ja ten telefon kupowałem po pijanemu ale sobie kupie telefon za 3000zł bo taki chce.

  • 0

    206. ~gela  2006-09-24 22:39:27  host: abec196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny telefon tylko szkoda ze niema aparatu

  • 0

    207. ~Czoj  2006-09-27 18:04:12  host: chello084010092150.chello.pl

    mam pytanko..Czy sa do tego tel motywy?

  • 0

    208. ~doktor  2006-09-28 11:40:37  host: abnr127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie mozna wgrac motywow ale w telefonie sa 4 wgrane. nie mozna wgrywac gier bo nie ma javy ale sa 3 w telefonie . Ja tez mam pytanie ale nik na nie nie odpowiada ile laduje sie wam bateria od maxymalnego rozladowania ??

  • 0

    209. ~hipcius  2006-09-30 20:11:41  host: abvz56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jedno mnnie dziwi... czemu nie ma ten fonik dyktofonu albo czemu nie mozna miec dzwiekuw takich co mowia.. ?? mozna to jakos dobie zalatwoc albo cuus?/

  • 0

    210. ~Dawio_13  2006-10-06 21:40:06  host: sub212-11.elpos.net

    mam ten telefon od lipca około. mam go na abonament, to jest fajny telefon tylko szkoda ze nie ma aparatu albo dyktafonu... mi tez bateria ladujes sie max 3h. ale jest przeciez wiele plusow np. telefon posada IRDE ;]czy idze w tym telefonie odtwarzac REAL MuSIC np. sciagnac na komke i ustawic jako dzwonek? chyba nie co bo to wchodzi w skład MP3? o co chodziło ze ten telefon jest "dla kobiet" :>?

  • 0

    211. ~dj spder  2006-10-10 22:55:04  host: eor34.internetdsl.tpnet.pl

    wazne ze dzwoni wysyła sms i mms polifonia jest ok i to sie liczy jestem zadowolony

  • 0

    212. ~marcin96  2006-10-11 20:56:24  host: chello084010048020.chello.pl

    kupiłem go używany i nie działa mi MMS i WAP PLUS

  • 0

    213. ~****  2006-10-14 14:25:07  host: xdsl-9629.lubin.dialog.net.pl

    ten telefon jest glupi!!! po miesiacu uzytkowania zepsula mi sie podczerwien, oddalam go do naprawy ale nadal nie dziala;/ wogole ma malo bajerow itp. ma ladna polifonie i super wyswietlacz ale nic innego z nim robic nie mozna...;( Nie polecam go, i zaluje ze ja go kupilam i musze miec go jeszcze 22 miesiace!!! chyba nie wytrzymam i mam nadzieje ze podczerwien wkoncu mi naprawia bo kupilam tylko ze wzgledu na podczerwien...;/;/;/;/

  • 0

    214. ~elmirka52  2006-10-16 13:15:27  host: cjs111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest THE BEST!!!

  • 0

    215. ~Ziom  2006-10-16 14:41:31  host: akk231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie ma JAVY

  • 0

    216. ~Brian  2006-10-17 22:37:41  host: 80.48.21.194

    ten telefon mam od grudnia.jest do (...),mialem go 3 razy w serwisie.....muli sie i husteczkowo sie esy pisze...joystik mam popsuty....wlasnie on byl problemem gwarancjii....nie chce go...!!!

  • 0

    217. ~kamol  2006-10-19 15:17:14  host: host80-48-112-83.cable.wsm.wielun.pl

    mam ten telefon i dzaznia mnie w nim dzeonki mogłby obsłogiwac chociaz jakies inne formaty

  • 0

    218. ~Bartek-wielki@iinteria.pl  2006-11-04 18:53:26  host: acgo94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    strona fajna, ale nie ma instrukcji obsługi nad czym ubolewam. Przykro mi więcej tu nie wejdę. FOCH

  • 0

    219. ~Posiadaczka zlomu  2006-11-10 23:31:20  host: 88-199-10-38.tktelekom.pl

    przerywa rozmowy, nie pisze eskow, yoistik popsuty, stan tragiczny! jedyne co moge dobrego o nim powiedziec to to ze ma podczerwien..

  • 0

    220. ~domi  2006-11-17 13:08:35  host: gbw202.internetdsl.tpnet.pl

    Po 5 miesiącach dałam go do naprawy. Kupiłam dlatego,że ma podczerwień. Tylko dlatego.

  • 0

    221. ~Monika  2006-11-28 19:50:50  host: div64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupilam ten telfon 2 lata tem udwa dni temu wpadl mi do kolzetu i działa radze wam tekie telefony kupowac sa baba

  • 0

    222.  2006-11-28 20:09:29

    Witam.Mam do sprzedania Sonny Ericssona J210i. Stan wizualny bardzo dobry, ale techniczny w 99%. Telefon ma jedna mala wade, nie dziala glosniczek do rozmow (przedni). W komisie powiedzieli ze koszt wymiany wyniesie jakies 20zł. Mi juz sie nie oplace jego wymiana bo mam nowy telefon. Dlatego chce go sprzedac. Do telefonu dodaje baterie (trzyma 4 dni), ładowarke, pudelko i niewazna gwarancje. Wysyłam za pobraniem. Pozdrawiam i zachcecam do kupna.

  • 0

    223. ~Robert:)  2006-12-01 17:42:16  host: asg244.internetdsl.tpnet.pl

    Fajny telefon. Można go nawet znaleźć na ulicy, nawet w super stanie, jak nowy.

  • 0

    224. ~esiu  2006-12-05 13:13:34  host: ayu200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niewiem czy dobrze zrobilem ze kupilem ten telefon jak tu piszecie takie smieci jeszcze mi nbieprzyszedl z allegro ale podejrzewam ze bedzie fajny a jaki bedzie to sie okarze...elo elo

  • 0

    225. ~Łuki::..Drift  2006-12-10 10:03:40  host: auz219.internetdsl.tpnet.pl

    Spoko telefonik..ale troszke sie wiesza jak sms przyjdzie a klawiatura jest zablokowana..

  • 0

    226. ~marcin2t  2006-12-16 21:22:06  host: aaln206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajny Fonik tylko szkoda bo mi sie trafił "Pechowy" Już był 3 razy w naprawie ostatnio napisane wad zajelo ok 4 linijek ale chyba mi wymienią ale fonik jest super :D Łatwy w obsłudze :) szkoda że ma małą pamięć :( ok 500kb

  • 0

    227. ~mileuniaka  2006-12-17 12:37:15  host: 243.cache1.n1.isko.net.pl

    eee moja mamuska ma taki jest naprawde dobry :P

  • 0

    228. ~Tyśka  2006-12-17 14:40:56  host: elm170.internetdsl.tpnet.pl

    Ten tel. jest do bani!!!Po kilku miesiącach cały czas blokował mi sie i nawet nie chciał sie wyłączyć a teraz to mi esów nie chce wysyłać...przesrane

  • 0

    229. ~ania1995  2006-12-17 15:53:53  host: gaa58.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon ma fajny wygląd.Nie jest jakiś nie wiadomo jak wypasiony ale w porządku do czasu.Po roku czasu bateria zaczęła mi się szybko rozładowywać.Bez używania trzymała 1 dzień .Jest też troche przy krótka gwarancja.

  • 0

    230. ~Mateusz  2006-12-20 08:57:18  host: w3cache.interecho.com

    A ja mam ten telefon od lutego i wszystko hula jak trzeba, bardzo fajny telefon.Co najwazniejsze dla mnie to ze jest 3 systemowy. To jedyny telefon jaki byl w lutym do kupienia w erze za 1 zł przy abonamencie 25/40:-)Marcin2t i inni mieliscie po prostu pecha!

  • 0

    231. ~PaUlA  2006-12-25 15:36:17  host: cmpc002-153.cnet2.gawex.pl

    mi siępodoba ten fonik bo ogolnie jest fajny np.z wyglądu, łatwy w obsłudze, ma podczerwien, fajnie odtwarza dzwonki,chociaż szkoda ze nie ma dyktafona, mp3, ale jest naprawde spoko:):) POLECAM!!

  • 0

    232. ~thrinity  2006-12-29 16:44:28  host: host-81-190-85-9.gdynia.mm.pl

    kupilam ten tel dzisiaj narazie mi sie podoba joystick jeszcze nie wyrobiony, wiec troche ciezko chodzi, zobaczymy co bedzie potem. moj kolega tez ma taki i mu sie joystick zaczal zacinac po paru dniach.mi sie podoba jest ladny wizualnie a kupilam go tylko poto zeby wysylac smsy i gadac :P nie jestem zbyt wymagajaca.

  • 0

    233. ~realista  2007-01-01 15:20:26  host: bbs41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon służy do prowadzenia rozmów-jak sama nazwa wskazuje. a jawy, podczerwienie i inne tego typu wynalazki to zbędne gadżety.j210i doskonale sobie radzi z rozmowani a dzieci niech sobie kupują zabawki a nie telefony:)

  • 0

    234. ~Beatka  2007-01-01 19:50:01  host: bsd18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefonik jest spox tylko szkoda,że nie kiedy się zacina i smsiki nie dochodzą... ale ogólnie to zajebisty....

  • 0

    235. ~Bachraty  2007-01-02 03:35:04  host: user206-027.satfilm.net.pl

    Ten telefon tylko bardzo ładnie wygląda, ma ładny - efektowny wyświetlacz, dobra jest też polifonia ale nic po za tym. Jest zbudowany tak aby WYGLĄDAŁ jak naj lepiej i jednocześnie kosztował jak naj mniej. Nie polecam go nikomu, kto potrzebuje telefon do czegoś więcej niż tylko do dzwonienia.

  • 0

    236. ~xxx  2007-01-08 14:03:41  host: host-81-190-194-78.gizycko.mm.pl

    to jest zlom nie warto kupowac ciogle sie zwiesza nie polecam go!!

  • 0

    237. ~Patka  2007-01-09 12:00:10  host: evl171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest zaje fajny bo sama go mam :-) jestem zadowolona!!!!!!!!!

  • 0

    238.  2007-01-10 09:28:55

    A ja mam zamier kupić Sony Ericssona J210i za 100 zł ma on 10 miesięcy, może ktoś mi napiszę czy to się opłaca, słyszałem, że to fajne foniki, a z wyglądu mi siępodoba. POZDRO

  • 0

    239. ~;Domelo  2007-01-18 15:43:41  host: user-87-248-69-50.promax.media.pl

    kilka dni po wyjsciu tego oto tlefonu wyszedl samsung c 210 bo niby miala byc to konkurencja do wlasnie sony ericssona j 210 ale tamten nie ma podczerwieni ale w uzytkowaniu jest duzo lepszy mialem tego samsunga rok i nigdy nic sie z nim nie stalo upadl mi kilka razy (dosc solinie) i jakby nigdy nic chodzul dalej bez zazutow nie kupujcie tego guwna j210 tylko samsunga on was nie zawiedzie i ma duzo ladniejszy wyswietlacz pozdro

  • 0

    240. ~:domelo  2007-01-18 15:48:55  host: user-87-248-69-50.promax.media.pl

    jak chcecie wyswietlac zdjeca telefonem ktory nie ma aparatu to kupcie samsuunga c210 on to potrawi sam prubowalem nie picuje na serio uwiezcie mi pozdro

  • 0

    241. ~Oleńka  2007-01-19 10:36:01  host: beq178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Szkoda, że nie można ściagać w nim motywów :(

  • 0

    242. ~rokoko  2007-01-21 14:13:00  host: abuf180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    okropny telefon, zepsuty: glosnik, mikrofon, zacina sie non stop, badziewie!!! nie polecam! ma chyba tylko dobra polifonie, poza tym okropne! nie polecam!

  • 0

    243. ~feek  2007-01-24 19:15:09  host: net132-169.4web.pl

    mam nadzieje ze jest dodry bo chce go kupic

  • 0

    244. ~A*n*i*a*:)  2007-01-26 13:09:43  host: abml208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no telefonik jest w miarę ... tylko jojstick się zacina :/:/:/ , i czasmi ma spóźniony zapłon (bardzo denerwujące to jest) ale ogólnie to git telefon . POlecam !!!! :):)

  • 0

    245. ~pit  2007-01-31 23:33:47  host: piotrnew.nexus.gliwice.pl

    mam taki telefon i moze ktos chce odsprzedam bez zalu to poprostu g.... warte nawet nie laczy rozmow bo gdy ja jestem 100% zasiegu to dzwoniacy slysza ze mam wyl tel lub poza zasiegiem czesto sie zawiesza i resetuje po odebranu rozmowy albo gdy sie polacze bateria wytrzymuje max 3 dn

  • 0

    246. ~Młody 88  2007-02-01 14:14:46  host: gif58.internetdsl.tpnet.pl

    telefonik mi sie wydaje zajebisty wlasnie go kupiłem na allegro nic dodoac nic ująć moze nie ma za wiele bajerow ale mi sie podaoba :)))

  • 0

    247. ~ania  2007-02-01 16:34:04  host: 80.51.229.137

    a coo z IrDA działa?! boo w niektórych telefonach ..niby jest irda a nie działa a jak jest w tym .. ???

  • 0

    248. ~zuzka  2007-02-01 17:45:15  host: gbj114.internetdsl.tpnet.pl

    fany telefon mam go od roku i jestem z niego zadowolona w sam raz dla nastolatek

  • 0

    249. ~:Domelo  2007-02-08 16:01:53  host: user-87-248-69-50.promax.media.pl

    z tymi telefonami to jest tak :pierwsze modele dosyc czesto sie psuja ale juz w tych troche nowszych zlikwidowano te awarie (tu mowa caly czas o tym telefonie zebyscie se nie pomysleli ze mowiac nowsze modele mowie o jakis innych ;D

  • 0

    250. ~Effcia_15  2007-02-10 22:33:31  host: aayy126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam nadzieje że ten telefonik jest sposio bo mam zamiar go kupić powiedzcie mi irde on ma!!! ale czy działa??????

  • 0

    251. ~Użytkownik  2007-02-18 12:03:12  host: adh203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo fajny fonik, wiem bo go mam, ale czasem irda nie działa.

  • 0

    252. ~Daria  2007-02-19 18:30:10  host: um66.internetdsl.tpnet.pl

    Super telefonik ale patrząc na opis tego fona nie mam lub nie umiem znaleść zestawu głośno mówiacego a kome mam około 1,5 roku.

  • 0

    253. ~funshow  2007-02-20 15:17:26  host: catv.sml.pl

    spoko telefonik szkoda ze nie ma blutouch'a sam go mam jest spoko polecam!!!

  • 0

    254. ~Karola  2007-03-06 19:49:56  host: 88.156.70.3

    Ogólnie telefon taki se. Strasznie ciche dzwonki!!!!!!! joystick sie czasem zacina a z wyglądu piękny fon!!!!!

  • 0

    255. ~  2007-03-07 18:07:12  host: adampol9.008.vip-net.pl

    jak to w opisie pisze ze ma jave. ale to nie prawda. sam go mam. i zadna java nie działa mi . prosze o odpowiedz jeśli ktoś coś wie na ten temat. prosze

  • 0

    256. ~  2007-03-08 19:31:30  host: n04.satfilm.pl

    telefon fajny tylko czemu tak mało ma pamieci i nie ma zestawu głośno mówiacego

  • 0

    257. ~he men  2007-03-11 09:09:33  host: bem136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tragiczna bateria,(trzyma 2 dni przy 10 minutowej rozmowie i 5 smsach), w stanie czuwania 4 dni, potrafi się zawiesić przy pisaniu długich smsów. Niespecjalny joystik, bardzo ciche dzwonki. Ogólnie tragedia:(

  • 0

    258. ~Adaaaa  2007-03-11 10:58:29  host: w3cache.sistbg.net

    Ja swój tel kupiłam rok temu =D Po jakims czasie zaczął zacinać sie jojstik co było troche nie do zniesienia :D Nom i znikał mi pulpit czasami w połowie. Robił sie niebieski i po wył. i wł. tel czasem dalej nie działał. Ale jakoś po kilku godz sie włańczał. Aż na szczęście nie włączył sie na dobre. Miałam na gwarancji i wymieniłam :P Teraz mam nowy taki sam i działa bez zazutów. Ogólnie ma super polifonie ( nie brzdęczy jak u innych :D ) fajny wygląd. I całe szczęście Podczerwień.

  • 0

    259. ~karol  2007-03-11 19:42:29  host: abmm8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    j210i nie ma javy !!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    261. ~lila:-)  2007-03-31 12:54:03  host: r-ex-el2.ftnet.pl

    nom prawde mowiąc to nie należy on do najlepszych telefonow ale i najgorszy tez nie jest -spoko polifonia przyjmuje też MMS z nagrywanymi dźwiękami ale nie można ich zapisywać :-( no i jeszcze ten jojstick-nie ma co w nie spodziewanym momęcie potrafi sie zaciąć nom lipa z deka ale tak ogulnie to jednak dobry telefon:-)

  • 0

    262. ~doka  2007-04-01 18:21:47  host: gim106.internetdsl.tpnet.pl

    ogóle to NIE POLECAM. :/ czesto sie zacina, joystic nie za dobrze działa.. telefon ma zapłon jak nie wiem ;P mało pamieci.. :/ IrDA . raz działa raz nie :/ jedyna fajna rzecz to chyba jego elegancki wyglad :)

  • 0

    263. ~claus  2007-04-03 22:22:01  host: dwc9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mój komentarz jest do wszystkich,którzy zamierzają kupić ten szajs sony ericsson J210i!Ludzie,szkoda kasy!Ja kupiłem nowy w salonie i już po 2 dniach żałowałem. Nie ma w tym modelu nic, co działa sprawnie.A już na pewno nie klawiatura i soft.A kolesie z serwisu sony ericsson to... szkoda słów, by o nich pisać!Gwarancja to lipa!Szczerze ostrzegam przed kupnem tego fona!!!

  • 0

    264. ~  2007-04-08 16:10:02  host: bgd111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej mam ten fon już dwa lata i w sumie jestem z niego zadowolona;) jest mały i bardzo poręczny. Jego główną wadą jest BRAK WYGASZACZA!! po kilku sekundach wyświetlacz gasnie na amen ale i to tego można sie przyzwyczaić.....

  • 0

    265. ~martynka  2007-04-11 18:12:16  host: 87-205-44-19.adsl.inetia.pl

    ja go mam od roku i jest fajny! jest pare minusow, np. brak aparatu i mala pamiec... a irda dziala bez zarzutow, obrazki wychodza na caly ekran nie tak jak w k700i, gdy kuzynka mi przeslala maly obrazek na jej wyswietlaczu to mi wyszedl na caly ekran. jest super!

  • 0

    266. ~k600i user  2007-04-13 20:14:49  host: acfj153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupcie k600i u mnie na bateri standardowej trzyma ze 15 dni a z zabawo i z radiem z 8

  • 0

    267. ~paweł  2007-04-23 15:11:30  host: bfs228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sony ericcson J210i jest do bani nawet niewykrywa niechce kabla USB NIE KUPUJCIE TEGO ZŁOMA

  • 0

    268. ~turbidyt  2007-04-25 23:27:30  host: 90-156-2-67.as.kn.pl

    Ten telefon jest po prostu tragiczny, od dłuższego czasu przewinięcie czytanego smsa w dół graniczy z cudem, non sto przechodzi mi do następnego menu. Szajs jakich mało i zgodzę się bateria jest także słaba. Non stop trzeba go ładować. 100 lat w kamieniołomach dla tego kto wymyślił joystick do komórek. STANOWCZO ODRADZAM. Aha, ma też tendencję do kompletnego zawieszenia się (jedyne rozwiązanie to wyciagnięcie baterii). Naprawdę szkoda gadać.

  • 0

    269. ~  2007-05-23 11:13:22  host: dwp162.internetdsl.tpnet.pl

    4 lata temu mialem SE T310 i stwierdzam, ze tamten mial gorszy tylko wyswietlacz... Zaplon to ma J210i taki, ze w polowie pisania smsa wyswietla sie drugie slowo, joystick sam wstawia litery, niekiedy klawiatura nie reaguje na nacisniecie. Telefon sie zawiesza i restartuje... Odradzam...

  • 0

    270. ~erin  2007-05-28 19:38:02  host: 80.54.155.72

    Telefon ogólnie dobry..polecam dla osób mało wymagających..Plusy tego fona to całkiem fajny wygląd, fajne dzwonki..hm...to chyba konie...Minusy to: bateria (słłłaaabaaa!!!!), zawiesza się (nie często ale jednak;-(), brak możliwości usunięcia "świętych" dzwonków i obrazków wgranych przez se (co wgrał se trzeba czczić), nie chodzi z kablem usb, nie ma dołanczanego aparatu. Wytrzymały na upadki spadł mi kilka razy i jeszcze chodzi...kolejny minus to to że nikt go nie chce odemnie kupić..w komisie nie bo nie schodzą a ludzie wolą jakiś lepszy..radzę się zastanowić..

  • 0

    271. ~;Domelo  2007-06-16 14:14:34  host: user-87-248-80-131.promax.media.pl

    jak chcecie kupic uzywany j 210 to radze sie mocno zastanowic a najlepiej to kupic samsunga c 210 ( jego duzo mniej psujacy sie rywal ) i jest tanszy tylko szkkoda ze nie ma podczerwieni ale za to ma 1,5 MB pamieci wiecej pozdro

  • 0

    272. ~nin  2007-06-17 15:03:25  host: gw-lan.mcon.pl

    do bani ten tel raz irda nie dziala raz dziala teraz mam k 750i jest 1000000 x lepszy

  • 0

    273. ~july04  2007-06-20 11:53:48  host: 088156020039.ols.vectranet.pl

    beznadziejny telefon- najpierw zirytował mnie brak zegara w wygaszaczu, nie przydatny (bo ograniczony) kalendarz, słabe menu i w końcu zacinający się, awaryjny joystick- oddałem do naprawy na gwarancji i jako zastępczy dostałem o 5 lat starszy t300 który już kiedyś posiadałem- o niebo lepszy- nie polecam

  • 0

    274. ~Karola  2007-06-21 16:31:18  host: adae214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od roku. Taki jak na zdjęciu. Działa w miarę dobrze. Rzeczywiście czasami joystick pisze znaki. Ale u mnie rzadko. W ogóle joystick mnie wkurzał no ale się przyzwyczaiłam. Nie zacina mi się, choć raz wydawał z siebie dziwne piski, do póki go nie włączyłam ponownie. Mam różne dzwonki i obrazki, których nie mogę usunąć. Dobrze, że jest podczerwień, ale najgorsza jest ta mała pamięć. No i ciężko się go otwiera z tyłu. Mam sprowadzony z zagranicy i miałam straszne problemy z sim lockiem, lecz w końcu się udało. Nie ma wygaszacza, ale mi to nie przeszkadza. Ile trzyma bateria to zależy od tego czy dużo się go używa. Jest jednak wytrzymały, bo spadł mi już chyba ok.20 razy i nic mu się przez to nie stało. Nie mam problemów, nie zawiesza mi się, nie piszą mi się po dwa słowa. Wygaszacz jest super, naprawdę dobra rozdzielczość. Patrzyłam po miejscach, gdzie można kupić ten model, ale jest BARDZO rzadki. Ale wygląd ma śliczny! Jestem z niego zadowolona.

  • 0

    275. ~Karola  2007-06-21 16:51:35  host: acyz146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od roku. Taki jak na zdjęciu. Działa w miarę dobrze. Rzeczywiście czasami joystick pisze znaki. Ale u mnie rzadko. W ogóle joystick mnie wkurzał no ale się przyzwyczaiłam. Nie zacina mi się, choć raz wydawał z siebie dziwne piski, do póki go nie włączyłam ponownie. Mam różne dzwonki i obrazki, których nie mogę usunąć. Dobrze, że jest podczerwień, ale najgorsza jest ta mała pamięć. No i ciężko się go otwiera z tyłu. Mam sprowadzony z zagranicy i miałam straszne problemy z sim lockiem, lecz w końcu się udało. Nie ma wygaszacza, ale mi to nie przeszkadza. Ile trzyma bateria to zależy od tego czy dużo się go używa. Jest jednak wytrzymały, bo spadł mi już chyba ok.20 razy i nic mu się przez to nie stało. Nie mam problemów, nie zawiesza mi się, nie piszą mi się po dwa słowa. Wygaszacz jest super, naprawdę dobra rozdzielczość. Patrzyłam po miejscach, gdzie można kupić ten model, ale jest BARDZO rzadki. Ale wygląd ma śliczny! Jestem z niego zadowolona.

  • 0

    276. ~zawiedziona  2007-06-26 18:10:27  host: router.tvgawex.pl

    Ten telefon w ogole odradzam NIE KUPUJCIE. Zawiedziona jestem strasznie. Joistick zaczal sie zacinac juz po paru miesiacach, czesto wylacza sie podczas np pisania esa,Od jakiegos czasu pisze na nim brak sieci albo bardzo czesto traci zasieg chociaz wczesniej dzialal super pod tym wzgledem( nie wiem co sie stalo nie upadl mi ani nic). Teraz wsadzilam go do szafy i nie uzywam wcale bo tylko trace nerwy. ODRADZAM !!!

  • 0

    277. ~Edek  2007-07-04 13:52:22  host: bkh12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od 1,5 roku i dziwię się, że piszecie takie negatywne opinie. Joysticki się psują we wszystkich telefonach, a mój jeszcze nie napisał żadnego znaku sam, nigdy. Wyświetlacz spoko, wygląd fajny, podczerwień zawsze mi działa, telefon nigdy mi się nie zawiesza... co do SMS'ów, jakoś nie mam problemów przy pisaniu. Fakt, nie ma bajerów, a bateria słabo trzyma, ale przecież nie muszę bez przerwy z niego korzystać, bo wiadomo, że jak będę ślęczała nad nim noc i dzień, to bateria szybko padnie. Nie ma aparatu, ale ludzie, komórka jest po to, żeby dzwonić i SMSować. Ja tam jestem zadowolona i polecam, uważam, że poprzednie komentarze to zwykłe brednie. Pozdrawiam, Edzio ;* :]

  • 0

    278. ~itor  2007-07-06 10:44:57  host: cct179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w którym miejscu ten telefon ma javę?? bo mam tego fona i denerwuje mnie to, że na necie jest taki rażący błąd w danych...

  • 0

    279. ~Ardex  2007-07-12 20:02:40  host: atn10.internetdsl.tpnet.pl

    Jak włączyć głośno-mowiący?

  • 0

    280. ~Ardex  2007-07-12 20:28:10  host: atn10.internetdsl.tpnet.pl

    Jak włączyć głośno-mowiący?

  • 0

    281. ~RadÓś  2007-07-21 11:13:34  host: abpv176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dwa lata mam już ten telefon, joystick działa bez zarzutu, z początku troche dziwnie chodził ale sie "dotarł" i śmiga doskonale, irda jak kobieta raz chce raz nie chce;)mimo niezliczonych upadków wszystko ok...zwiesił mi sie aż jeden raz...poprostu niewielemający telefon dla kogoś kto gada i smsuje, mały i ładnie wyglądający...

  • 0

    282. ~Gosia  2007-07-25 13:12:37  host: acxt66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moim zdaniem to bartdzo pozadny elefon, nie wiem czemu go tak zle oceniacie ja go mam ponad rok i mi sie nie zacina, muj ma tylko jedna wade ze ma cichy glosnik, a klawiatura i yoistik dziala bez zazutuw

  • 0

    283. ~UnKnOwN ShItBaG FoR FuCk SaKe  2007-08-01 23:32:03  host: acro145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mamtena telefon, leży juz od kilku miesięcy, jakiś wirus wpadł i znowu pojawił się simlock.. i takto jest telefon używany, ale jestem bardzo zadowolony z głośniczka - dobra jakość dzwonków *.mid wada - joystick to czysty badziew, ale przyzwyczaiłem się do niego i działał mi bez zarzutu, tyle, że naciskałem go bardzo mocno :) telefon spadł mi z dachu wieżowca 10 piętrowego (był w takim gumowym przezroczystym etui), uderzył o chodnik, a gdy zszedłem na dół... PRZETRWAŁ, jedynie był nieco lewy górny róg nadkruszony, ale przetrwał :) o mało co samochód by go nie przejqachał, ale to szczegół xD ja nie polecam tego telefonu, choć mi się podoba. lepiej weźcie nokię 6020 lub motorolę V3.

  • 0

    284. ~mari  2007-08-04 12:15:04  host: bwd158.internetdsl.tpnet.pl

    odradzam kupowanie tego telefonu, czesto sie zacina, ma slaba baterie, jostick nie chodzi, z klawiatura tez sa problemy, mala pamiec a moj telefon wcale nie jest stary i prosto z salonu, totalny zlom

  • 0

    285. ~  2007-08-05 21:09:53  host: ip-62-148-81-118.netia.com.pl

    poszukuje wyświetlacza do tego telefonu jeżeli ktoś ma na sprzedaż to proszę się ze mną skontaktowac dzięki nara zadzwoncie plis

  • 0

    286. ~PIETREK  2007-08-06 20:23:42  host: acwm224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupilem ten telefon 2 lata temu i nie bylem zadowolony a dalem go mojej siostrze i jest zadowolona ona nie ma duzych wymagan a ja mam wiec to zalezy od tego do czego potrzebny jest telefon dla MNIE JEST ZLOM

  • 0

    287. ~kwieciak  2007-08-11 18:08:18  host: dvb206.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon walil mi sie co dwa miesiace. nie polecam go nikomu kto chce go kupic

  • 0

    288. ~n  2007-08-14 11:10:33  host: host-89-228-249-248.kalisz.mm.pl

    brak mu pamieci i odtwarzania mp3 a na dodatek co mnie wkurza nie moge ustawic WAP itd :/grr

  • 0

    289. ~ja  2007-08-15 15:59:05  host: cya178.internetdsl.tpnet.pl

    ten telfon jt nawt fjny ale ma bazo malo pamięci ale ma zato spoko wyświtlacz mam go już2 lata i jeszcze działa.

  • 0

    290. ~mariusz  2007-08-21 18:39:08  host: bjr225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zegnaj, SE k750i witaj.

  • 0

    291. ~Donataa  2007-09-13 09:47:39  host: staticline17064.toya.net.pl

    beznadziejny telefon. po roku uzywania joistik po prostu sie wyrwal z obudowy, zacina sie i szybko sie psuje.....nie kupowac...

  • 0

    292.  2007-09-24 11:11:10

    J210 odtwarza dzwonki w formacie .mid zdecydowanie ładniej niż K750 :)

  • 0

    293. ~KO  2007-09-27 18:18:20  host: 82.160.29.4

    Otrzymałem ten telefon jako zastępczy przy serwisowaniu Siemensa C75. I jestem bardzo zadowolony. Wreszcie zrozumiałem, że telefony tylko do dzwonienia i SMS-owania mają sens. Jest bardzo prosty w obsłudze, bardzo dobra jest jakość rozmów, a SMS-y pisze się jeszcze łatwiej niż Siemensem. Klawisze są bardzo wygodne i co ważne ma port podczerwieni, którym można sobie przesłać zdjęcia osób do książki kontaktów. Po za tym, ma budzik, który dobrze budzi, wibrację, stoper, czyli niezbędne podstawy. Niektórzy narzekają, że joystick ciężko chodzi. To typowa bolączka SE, ale zmieńcie tylko motyw i problem minie. Wady: bateria – mogła by trochę dłużej trzymać, Brak funkcji głośnego mówienia. Po za tym bardzo dobry telefon do rozmów i sms-ów. Polecam dla niewymagających użytkowników.

  • 0

    294. ~Maaarek  2007-10-09 11:16:42  host: michal.zfcst.us.edu.pl

    Niby fajny, ma WAP, MMS i Irda, ale brak mu rozsadnej pamieci, glupio tzn. niedokladnie wyswietla dane o liscie polaczen, zepsul mi sie mikrofon. Brak mu trybu glosnego i kalkulator ma kiepski, stoper i minutnik beznadziejny. Gdyby mial aprat foto i tryb glosny bylby ok. W jasnych miejscach nic nie widac na ekranie. Poki sie nie zepsul to bylem zadowolony, bo jak na niska cene byl bardzo wielofunkcyjny. Nie pokazuje przepelnienia SMSow. Tani, fajny, troche niedorobiony i awaryjny.

  • 0

    295. ~Ex  2007-10-25 21:49:39  host: bjl29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A gdzie on ma głośnomówiący? ;q

  • 0

    296. ~adis  2007-11-06 18:16:20  host: host227.net81.citysat.com.pl

    Mam ten telefon od dwóch lat. Super. Jest po prostu cool. nie zacina sie ani nic. Jego wady to brak javy i malo pamieci. Poza tym cool

  • 0

    297. ~chips  2007-11-25 18:10:32  host: 212.73.177.195

    mam ten telefon prawie 2 lata i...ZERO PROBLEMóW!!!!! Bateria trzyma długo nawet przy intensywnym użytkowaniu, jostick się nie zacina, głosnik też ok, wszystko inaczej niż w większosci zamieszczonych opinii:D Jak dla mnie wadą są nieco małe przyciski,ale da się z tym żyć . Fon nie dla gadżeciarzy.

  • 0

    298. ~niko  2007-11-27 14:19:30  host: host-89-229-238-240.bielskpodlaski.mm.pl

    super jest tylko sie psuje

  • 0

    299. ~xxx  2007-11-30 13:28:52  host: enc198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moim zdaniem ten fon jest beznadziejny zreszta kazy SE jest beznadziejny!!!!! ODRADZAM WSZSYTKIM KUPNO TEGO TELEFONU I ZARESZTA JAKIEGO KOLWIEK SE!!!!!!! poprostu jak ktos chce konkretniejszy tel to doradzam NoKiE. to sa telefony nie do zdarcia...1!!! i sa najlepsze!!! a se to padlo jakich malo!!!!!!!!

  • 0

    300. ~lebron  2007-12-27 12:23:15  host: w3cache.azartsat.pl

    do 250. MA IrDA, ale sie nie oplaca kupowac, bo jest lipny

  • 0

    301. ~  2007-12-27 14:15:27  host: ddj52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    miałem ten telefon i nie polecam nic nie ma teraz mam sony ericssona w880i jest 100 razy lepszy od j210i

‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-119-60.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet