Sony-Ericsson J200i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson J200i Opinie o Sony-Ericsson J200i

Sony-Ericsson J200i

w sumie: 12
  • 0

    1. ~TYTUS DE ZOO  2005-07-30 22:53:00  host: 83-145-185-119.cable-modem.tkk.net.pl

    ehheh jestem 1 który ma ten telefon :) mam go 1 dzień!!!!!!!!! the best:)

  • 0

    2. ~TYTUS DE ZOO  2005-07-31 10:07:00  host: 83-145-185-119.cable-modem.tkk.net.pl

    a więc...ja wróg Noki.mówię wam co jest ciekawe w tym telefonie:rozmiar -malultki telefonik,klawisze dość szeroko rozmieszczone łatwosć obsługi,menu dla dzieci-takie proste,polifonia jest odjazd i co ważne polifonia jest głosna nie jak w innych modelach że w kieszeni na maxa nie słychać !!stabilna zwarta obudowa,system pisania szybkich smsów jest świetny!!Co mi sie mniej podoba? :nie wiem jak bardzo jest wytrzymały joistick którego często używam,książka tel do 200 wpisów dla mnie trochę mało,nie mogę znalesc instrukci obsługi PL(jeszcze)A co jest piękne? że nie jest do kupienia w polsce salony i komisy go nie mają hehe a kupiłem go nowego za malutkie pieniądze.Dla mnie to oryginał.A nie oklepana nokia:) Pozdrawiam wszystkich którzy tak myślą!!!!

  • 0

    3. ~mucuss  2005-08-05 20:40:00  host: ase14.internetdsl.tpnet.pl

    i masz racje... hehe

  • 0

    4. ~TYTUS DE ZOO  2005-09-10 10:36:01  host: 83-145-185-119.cable-modem.tkk.net.pl

    batyryjka trzyma 2 dni.................................................................. nie bede komentował.Zmieniłem na lepszą baterię trzyma 2.5 dnia.............................Gadałem przy 90%naładowanej bateri około 30min i telefon padł:(............... Toć to poraszka.......

  • 0

    5. ~waw  2005-09-26 15:32:11  host: w3cache1.intertele.pl

    też kupiłem, jest bardzo dobry, jakość wykonania wysoka jest tylko jeden problem ale za to duży, bateria trzyma tylko 2,5 doby przy niewielkim użytkowaniu- przecież to tragedia miałem wcześniej t230 i tam wytrzymywała 4-5 dób a tutaj...

  • 0

    6. ~GSMik  2005-10-07 21:06:18  host: hotkey.bunkier.tbg.net.pl

    Plusy: cena do jakosci, jakosc wykonania, prostota obslugi, design, wysw mimo malej rozdziel i 4tys kol jest czytelny a barwy bardzo zywe, soczysta polifonia, dobry organizator, irda, wymiary - maly, zgrabny.
    Minusy: bateria 2,3 dni sredniego uzywania, czeste rozmowy gora 2, ale to i tak dobrze (mialem siemensa:)), jak dla mnie mulaste menu. Samo poruszanie sie jeszcze OK, ale sytuacja: klawiatura zablok i ktos puscil sygn - odblok i spr kto dzwonil zajmuje jakies 4 sekundy!! Komus to moze nie przeszkadzac, ale mnie to denerwowalo. No i rzadko, ale zawieszal sie, ale to w zasadzie bylo nieodczuwalne.
    Podsum: baterie mozna zaakceptowac, za tą cene calkiem sporo funkcji, ogolnie na +.
    pozdrawiam

  • 0

    7. ~ziomek  2006-04-18 20:40:02  host: cgl71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak w tym telefonie ustawic wygaszacz????

  • 0

    8. ~tomek:))  2006-10-21 20:16:48  host: bxb81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny!!! tylko ile kosztuje???

  • 0

    9. ~rafus  2007-11-02 20:44:11  host: bus178.internetdsl.tpnet.pl

    nie kupujcie tego zloma to jest dziad nic niema a za tyle kasy dajcie sobie spokuj dolozysz pare groszy i bedziesz mial k550i

  • 0

    10. ~boob  2008-03-11 09:38:06  host: ip-89.171.192.178.crowley.pl

    [wymoderowano]

  • 0

    11. ~  2009-07-01 14:00:11  host: bjp33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajny, mały telefonik, ma irdę, prosty w obsłudze a co najważniejsze tani. Dla niewymagających ludzi (smsy i dzwonienie). telegon do tego służy. oczywiście lepsze są potrzebne ale nie każdy potrzebuje ,,kombajn"

  • 0

    12. ~rot  2010-03-24 21:35:17  host: bhy243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super super

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-83-210.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet