Sony-Ericsson J132 - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson J132 Opinie o Sony-Ericsson J132

Sony-Ericsson J132

w sumie: 54
  • 0

    2. ~  2008-06-18 17:51:24  host: cpc6-ipsw2-0-0-cust664.colc.cable.ntl.com

    hmm...telefon w czystej postaci,nic dodać nic ująć

  • 0

    3. ~  2008-06-20 18:37:55  host: ama11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy istnieje jakieś tajne porozumienie między producentami komórek że te z tzw "niższej półki" muszą być brzydkie?

  • 0

    4.  2008-06-25 15:24:30

    Każdy telefon z niższej półki tak samo wyglada :/

  • 0

    5. ~Marcel  2008-07-03 11:23:49  host: acub37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie ma to jak odtwarzacz Mp3 i 4 mb pamięci ;-)

  • 0

    6. ~hwoarang  2008-07-23 22:46:08  host: acw97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co ich napadło do produkowania takich telefonów

  • 0

    7. ~Meg  2008-07-30 18:22:33  host: bfq118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nic ich nie napadło, po prostu nie wszyscy marzą o full wypas pudełkach :) Zwykły telefon do dzwonienia, który zapewne niektórym przypadnie do gustu.

  • 0

    8. ~Konsul  2008-09-05 12:56:28  host: 213.25.189.50

    to jest typowy tel dla osoby starszej, która potrzebuje telefonu do dzwonienia i zeby mogła wszystko wyraznie widzieć.wiadomo ze starsze osoby maja poblemy z malymi przyciskami

  • 0

    9. ~Slawku  2008-10-26 16:51:19  host: 212.183.134.208

    To jest telefon dla kogos kto nie lubi sie martwic ze podczas waznej rozmowy padnie mu telefon kmiotki komorkowe

  • 0

    10. ~Dematerializator  2008-11-26 15:04:25  host: hsa122.internetdsl.tpnet.pl

    W zestawie z Tak-Taka jest za 99zl

  • 0

    11. ~swr  2008-11-29 12:11:52  host: user-89-108-208-83.mobile.playmobile.pl

    a jak z glosnoscia dzwonkow

  • 0

    12. ~buzzler  2008-12-10 23:43:56  host: 80.238.78.1.ip.airbites.pl

    mały prosty i wytrzymały poprostu wystarcajacy do smsów i dzwonienia pozdro

  • 0

    13. ~omega  2008-12-13 19:19:22  host: h238141.net.pulawy.pl

    głośność extra

  • 0

    14. ~lodz  2008-12-14 18:28:59  host: host-89-231-54-121.wroclaw.mm.pl

    mam pytanie do uzytkownikow tego telefonu: jak wprowadza się nowe słowa do słownika T9?

  • 0

    15. ~grig  2008-12-15 17:19:36  host: 78.8.220.77

    Radio ma i mocną baterię.

  • 0

    16. ~użytkowniczka  2008-12-17 19:12:06  host: eaz94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Prosty w obsłudze, najbardziej potrzebne funkcje + radio,czytelne i zrozumiałe menu, poręczny kształt oraz klawiatura,długi czas życia baterii :)))No..dzwonek budzika mógłby mieć regulację głośności-dla mnie za cichy!

  • 0

    17. ~tomasz7979  2008-12-22 14:30:36  host: h238141.net.pulawy.pl

    super bateria , głośność extra / szczególnie - space tone / . Spadł mi w pracy, już 2 razy na metal , nadal działa. T-9 tylko w telefonie /standard/. Telefon 100 razy lepszy od motki F3./ polecam do pracy /.

  • 0

    18. ~magda  2008-12-23 16:41:32  host: wd170.internetdsl.tpnet.pl

    Ech, mam ten telefon niecały tydzień a już się psuje :słychać trzaski i nagrzewa się obudowa w tym samym czasie- jakby coś miało się wkrótce "przepalić".Czeka mnie wizyta w serwisie.Nie polecam.

  • 0

    19. ~princessa37  2009-01-02 15:39:56  host: host-n4-92-210.telpol.net.pl

    Odtwarzacz mp3 i brak wiadomości MMS?? bezsens... Pozdrawiam ;)

  • 0

    20. ~kod  2009-01-14 18:47:20  host: bmg26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam czy w tym telefonie radia da się słuchać na głośniku??

  • 0

    21. ~  2009-01-21 22:42:05  host: f96-057.opera-mini.net

    Telefon nie odtwarza mp3 i nie obsluguje mms. Maly, poreczny, wspaniala bateria. Polecam jako rezerwowy tel.

  • 0

    22. ~Kusio  2009-01-29 13:54:03  host: host-89-230-201-84.lublin.mm.pl

    Telefon jest ogólnie spoko. Bateria na prawdę wytrzymuje ponad 2 tygodnie. Teraz dwa fakty o których nigdzie nie pisze producent: 1. Latarka = wyświetlacz świecący bardzo jasnym światłem. Nie ma oddzielnej diody. Moim zdaniem i tak świeci nieźle. 2. T9 jest, ale nie można dodawać wyrazów. Pytałem nawet w serwisie SE. Jest to moim zdaniem największy i jedyny minus tego telefonu. Przynajmniej dla mnie ponieważ nauczyłem się na moim Sagemie korzystać z T9, a tutaj nie mam połowy wyrazów.

  • 0

    23. ~  2009-01-31 16:53:44  host: dum162.internetdsl.tpnet.pl

    tak, da się równiłuchać radia na głośniku, bardzo głośno nawet, polecam ten tel

  • 0

    24. ~sedine  2009-02-01 17:30:58  host: eat141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kod- da się słuchać radia na głośniku ale tylko wtedy gdy podłączone są do fona słuchawki, ktore pełnią rolę anteny.

  • 0

    25. ~Codic  2009-02-03 13:31:52  host: abgz254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Radia da sie słuchać na głośniku. Nie obsługuje MMS i nie ma MP3. Bateria trzyma mi 6-7 dni. Telefon rewelacja.

  • 0

    26. ~świezy posiadacz  2009-02-05 11:27:22  host: 87-205-67-5.adsl.inetia.pl

    Ma koszmarne dzwonki. Czy ktos wie jak sobie na niego ściągnąc coś ładnego? Czy to w ogóle jet możliwe skoro nie ma WAPu ani bluetotha?

  • 0

    27. ~użytkownik  2009-02-21 08:16:41  host: 61-bem-20.acn.waw.pl

    Witam.Kupiłem ten tel.w Euro bez blokady sim lock za chyba 99zł.jako drugi telefon.I nie mogę powiedzieć wiele dobrego o nim, ale rewelacji się nie spodziewałem.Jaka cena, taki telefon.Ale do rzeczy.Pisać sms-y to tragedia.Na moment tel.się zawiesza przez co pisanie staje się denerwujące. Trzy razy sam się wyłączał i ponownie włączał oczekując na wpisanie kodu operatora. Wiadomości sieciowe odczytuje (albo i nie )z problemami, tak jakby coś w nim się zawieszało. Kupiłem go głównie dla radia i jak już pisałem służy mi jako drugi w innej sieci. Jest to prosty telefon, bez bajerów. Ot tylko do dzwonienia. Co do radia, to da się słuchać, ale dźwięk bez rewelacji. Nawet nie chce mi się z tym fonem jechać do serwisu żeby wgrać oprogramowanie ( może przestałby się zawieszać i wyłączać ? ). Generalnie nie polecam akurat tego modelu. Ale może ja trafiłem na felerny akurat ? Pozdrawiam.

  • 0

    28. ~pietras  2009-02-24 22:19:15  host: 195.117.23.2

    tez dołączam sie do prosby,, z dzwonkami:) ogolnie za takie pieniadze to trawalszy telefon od tych nokii 1600, 2600 itp do 150zl,z dzwonkami to pewnie tylko przez jakiś kabel

  • 0

    29. ~Via  2009-03-01 16:26:26  host: aet114.internetdsl.tpnet.pl

    dlaczego mówicie, że tel jest brzydki, dla mnie normalny fon, czegoś nie ma, czy coś ma a nie powienien ?

  • 0

    30. ~Dulux  2009-03-05 15:15:18  host: 62.87.244.122

    Po co komu otwarzacz mp3 jak ma 4Mb pamieci i brak czytnika kart??

  • 0

    31. ~Grzesio  2009-03-18 21:14:14  host: 82.160.108.155

    Bateria trzyma ledwo 7 dni,a miało być 450h, niekiedy sam się wyłącza i ponownie włącza,kupiony dwa miesiące temu,jak nie wytrzymam to go rozdeptam !!!

  • 0

    32. ~ONLbn  2009-03-28 22:59:23  host: chello089076091075.chello.pl

    Wybrałem go jako telefon zastępczy, bo mój poprzedni się utopił. Narazie zostanę przy J132, jak na 99 zł to jest bdb- ma dobrą baterię, radio.

  • 0

    33. ~alvaro  2009-03-31 18:29:28  host: aeht209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    po prostu w sofcie mp3 jest, wiadomo ze nikt nie bedzie uzywal tego, jest glosny, solidny, przejrzysty, wystarczy

  • 0

    34. ~sim  2009-04-08 11:45:02  host: wd170.internetdsl.tpnet.pl

    NIe działa z kartą play!!!!

  • 0

    35. ~Mert  2009-04-18 18:42:03  host: evdo-78-30-79-87.subscribers.sferia.net

    Hej, kupiłem ten telefon ze względu na małe rozmiary. Muszę się niestety ukrywać z komórką w pracy i powiem Wam - zapomniałem, że można tak rzadko ładować baterię przy częstym gadaniu (mam jeszcze N73). Jeżeli szukacie tela do gadania i smsów to zdecydowanie polecam. Jedyny minus to oryginalne melodie. Spodziewałem się jakiegoś stand. dzwonka :-( albo możliwości wgrania jak w 3110 np. za pomocą kompozytora.

  • 0

    36. ~sebik  2009-04-27 10:00:49  host: ece90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    34-sim, też miałem ten problem, ale po wgraniu nowego oprogramowania działa z play :)

  • 0

    37. ~mrobek  2009-04-28 07:54:01  host: afcy77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie, mam do Was wszystkich pytanie. Czy tylko mój ma mnóstwo kurzu na wyświetlaczem??? Miałem chyba z 10 komórek i to jest pierwsza tak nieszczelna komórka, za wyświetlaczem jest tyle syfu że zamierzam udac się do serwisu aby wyczyścili. Czy u Was tel. jest czysty za wyświetlaczem?

  • 0

    38. ~Kolos  2009-05-04 12:14:59  host: afdi224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie polecam - resetuje się!!!

  • 0

    39. ~michalfilip23  2009-05-07 11:18:15  host: dlb117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam problem z tym telefonem bo niemoge zapisac w nim kontaktow.

  • 0

    40. ~amus  2009-06-13 09:50:06  host: d90-129-95-151.cust.tele2.pl

    lole heh a ja tam jestem zadowolony z tego tel. dzwonki i tapetki prze kabelidzie przeslac radyjko fjnie gra nawet na glosnikutylkotrohe harczy jak dam glosnie ):

  • 0

    41. ~zumi  2009-06-17 12:20:50  host: 79.139.98.1

    Ten telefon ma ukrytą wadę, a mianowicie samoczynnie resetuje się, KAŻDY, ja dzisiaj swój odbieram z gwarancji...

  • 0

    42. ~post 31 do "Grzesio"  2009-06-17 12:25:55  host: 79.139.98.1

    Bo ten telefon ma ukrytą wadę, idż z nim do serwisu, to Ci go zrobią

  • 0

    43. ~Zumi Do wsystkich  2009-06-17 12:27:51  host: 79.139.98.1

    Ten telefon po 1.Samoczynnie resetuje się. 2.Zawiesza się 3.Baterja jest zbyt luzna 4.Ma niekompletny system.

  • 0

    44. ~Fon  2009-06-17 12:28:39  host: 79.139.98.1

    Gdzie jest odtwarzacz mp3?

  • 0

    45. ~pawel  2009-06-30 21:06:23  host: adp26.internetdsl.tpnet.pl

    telefon jest ok nie mam żadnych zastrzeżeń kupiłem go dzisiaj

  • 0

    46. ~Wojtek  2009-07-31 15:17:38  host: gaja.tpnet.pl

    Kolejny knot od SE. Kupujcie sprawdzone Nokie!

  • 0

    47. ~E  2009-10-01 12:50:56  host: 77-254-150-87.adsl.inetia.pl

    Ten Sony Ericsson prezentuje poziom jakości typowy dla tanich chiński produktów wytwarzanych z naciskiem "na ilość" NIE "na jakość". Nawet jak na tak prosty i ubogo wyposażony model w tym telefonie występują niestety liczne problemy: zdarza się że bez powodu nagrzewa się w nim obudowa, nieraz zawiesza się przy pisaniu SMS-ów, sam od siebie lubi się włączać i wyłączać, wiadomości sieciowe odczytuje z licznymi problemami. Ponadto telefon ma cichy głośnik z kiepskiej jakości dźwiękiem, bardzo mały wyświetlacz o marnej rozdzielczości oraz niewygodną w użytkowaniu klawiaturę. Zatem Sony Ericsson J132 nie nadaje się dla osób starszych i mniej obeznanych z techniką. Natomiast młodsze osoby szukające prostego telefonu - do dzwonienia i SMS-owania powinny się rozglądnąć za innym modelem w podobnej cenie. Ten sony ericsson zdecydowanie nie jest wart tej ceny jaką obecnie trzeba za niego zapłacić.

  • 0

    48. ~xxx  2009-11-09 19:15:06  host: achu28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam ten telefon od roku. Bateria jes w sam raz. Radia można słuchać na głośniku. Obudowa mi się jakoś nie nagrzewa, nic mi się nie wiesza. To chyba jakiś cud! Albo mam wspaniały okaz :)

  • 0

    49. ~KADŁUB  2009-12-17 10:25:30  host: cvr182.internetdsl.tpnet.pl

    KUPIŁEM TEN TELEFON JAKIŚ MIECH TEMU WSZYSTKO SPOKO POTRZEBOWALEM TANI TEL. BO STARYM PIWO OTWIERAŁEM I WYŚWIETLACZ SIE WYLAŁ :)MA WADE W PLAY BO NIE MOGE KODEM UZUPEŁNIĆ KONTA MUSZE PRZEKŁADAĆ KARTE DO INNEGO TELEFONU CIEKAWE CZY GWARANCJE BY UZNALI ZA TAKI MANKAMENT PS. TYM JUŻ PIWA NIE OTWIERAM :)

  • 0

    50. ~  2010-02-06 17:01:10  host: chello084010150249.chello.pl

    telefon do dzwonieniea, ale przydatny tyllko do starszych osób... ;) nie ma bluetootch ani irdy, noi lipa...

  • 0

    51. ~w czym moge pomóc?  2010-05-20 15:42:07  host: 212.160.172.70

    telefon lekki,mały i koniec zalet.Powolny nie nadaza jak sie szybko pisze smsa,budzik pzy wylaczanym telefonie raz dzwoni raz nie (pozdrawiam kierownika :) )radio nawet chyta.Głosnik fatalny na najw.poz.glosnosci dzwonki charcza.Trzymam go bo jego ładowarka jest kompatybilny z sansa clip.

  • 0

    52. ~niq-pl  2010-05-27 19:40:26  host: user-f-225.gb.net.pl

    telefon do dzwonienia i sms.Bateria wytrzymuje tydzień. Ogółem telefon fajny bo jest nie do rozwalenia, zalania i popsucia.

  • 0

    53. ~shere  2010-11-11 17:31:50  host: 77-254-166-172.adsl.inetia.pl

    używam jako drugi telefon, tylko do dzwonienia, ładuję raz na miesiąc, a więc rewelacja, resztę bajerów mam w innych urządzeniach jak odtwarzacz mp czy aparat foto czy pamięć w pendrivie

  • 0

    54. ~tkd  2011-10-28 21:53:00  host: dsm111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go juz 2 lata,laduje baterie co 7 dni po 3 godziny.Bateria dobrze trzyma szkoda,ze nie ma innych duwonkow,przydal by sie jakis metal na dzwonek.jestem zadowolony z J132.

  • 0

    55. ~kabanos  2011-11-17 11:51:27  host: public-gprs258243.centertel.pl

    Świetna bateria, prostota i szybkość użytkowania. Z pewnością warto :)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-247-205.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet