Sony-Ericsson J120i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson J120i Opinie o Sony-Ericsson J120i

Sony-Ericsson J120i

w sumie: 12
  • 0

    1. ~MG  2007-02-06 19:58:29  host: apn-100-186.gprsbal.plusgsm.pl

    Przyjemny fonik dla babci lub dziadka... Duże przyciski, solidna konstrukcja, brak zbędnych (dla dziadka lub babci) funkcji...

  • 0

    2. ~rkuku  2007-02-07 10:09:53  host: w3cache2.icm.edu.pl

    Z tym sie zgodze ale dla mlodziezy to wysmiałem.

  • 0

    3. ~mala  2007-02-09 13:28:51  host: 212.160.172.70

    i to ma byc nowosc.ten kto to wymyslal to zapomnial ze to dwudziesty pierwszy wiek

  • 0

    4. ~  2007-02-09 15:14:14  host: 195.205.76.41

    Ludzie, to ma radio o.O

  • 0

    5. ~KORNI  2007-02-10 15:04:29  host: 82.160.48.66

    Nokia 6030 w opakowaniu SE. Ale popieram ten projekt, bo i takie telefony są potrzebne np: dla ludzi pracy bądź starszych osób. Tu się liczy prostota, wygoda (duże klawisze) i jakość rozmów. Uważam, że to najlepszy model jaki SE wypuścił w nowej serii telefonów.

  • 0

    6. ~BABCIA  2007-02-20 10:44:46  host: c137-89.icpnet.pl

    Moi wnukowie już się cieszą na ten telefon dla mnie. Twierdzą, że SMS-ami będą mogli powiadamiać mnie na którą przychodzą na obiad. Nie lubią odgrzewanych obiadów a ja w starym telefonie nie mogę odczytać liter. Oby tylko J120i miał duże litery. Także cieszę się na duże klawisze bo ze starego nie umiem wysyłać SMS-ów. Z niecierpliwością czekam na dzień kiedy będę mogla go kupić. No i dobrze, że będzie miał klawisz nawigacyjny bo operując jojstikiem zawsze się zakićkam.

  • 0

    7. ~qwerty  2007-04-18 22:53:20  host: cme230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ldzie bo to ma byc fon dla osób, które tylko dzwonią i SMSują!

  • 0

    8. ~adik 325  2008-01-09 16:11:40  host: adom142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dla babci lub dziadka to ok ale nie dla młodziezy to totalny obciach

  • 0

    9. ~Ala  2008-07-11 23:00:12  host: athedsl-97857.home.otenet.gr

    Nie mozna wyswietlic kontaktow z karty sim i z telefonu jednoczesnie!!! skandal!! Przy moich 270 kontaktach to DUZY problem!!

  • 0

    10. ~Arrisweb  2008-09-20 15:01:42  host: asq119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon kosztuje tylko 119 na Allegro. Wiec o co chodzi? Za ta kase jeszcze moze aparat, mp3 i jeszcze cos?

  • 0

    11. ~dedo  2009-06-01 16:11:28  host: 78.8.105.40

    Raczej dla dziadka i babci to odpada bo strasznie maly wyswietlacz. Odradzam dla starszych bo strasznie tez ma toporne menu. Trzeba miec cierpliwosc. Dobry telefon zastepczy bateria li-pilomer 900 mAh (ja taka mam oryginalna) trzyma naprawde długo. Ogolnie do dzwonienia i smsów moze byc. Duzy plus ze ma radio i na głosniu całkiem głosno i czysto gra. Dzwonki tez głosne. mozna go miec juz za około 70 zł wiec OK. Moge polecic jak ktos potrzbuje zeby mu długo batria trzymała. Ja jak gdzies jade to zawsze go mam na wszelki wypadek.

  • 0

    12.  2011-08-08 11:10:39

    ten fonik, ma bardzo mały ekran, po dłuższym korzystaniu, klawisze się wciskają i trzeba cisnąć z całej siły, żeby wogóle coś napisać. ma bardzo mały ekran i wcale nie jet prosty w obsłudze... ogólnie nie polecam... głośnik jest bardzo cichy więc jeżeli jest się w głośnym miejscu np. na dworcu to wogóle nie słychać rozmówcy. ten tel to porażka! SE się nie popisał.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-107-222.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet