Sony-Ericsson J110i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson J110i Opinie o Sony-Ericsson J110i

Sony-Ericsson J110i

w sumie: 18
  • 0

    1. ~hmmm  2007-02-06 20:25:46  host: 212.122.214.218

    Mam wrażenie, że tym razem SE już przesadza z upraszczaniem..

  • 0

    2. ~  2007-02-06 21:48:45  host: w3cache.enformatic.pl

    Po co Mu 2mb pamieci jak on nic prawie nie ma ;)

  • 0

    3. ~elvismt  2007-02-06 22:15:27  host: gprs10.orange.pl

    jeśli ten telefon kosztuje 20zł to mogę go kupic aby pograc nim w kręgle

  • 0

    4. ~  2007-02-07 10:09:14  host: w3cache2.icm.edu.pl

    O co to jest.To lepsza jest juz 1600.

  • 0

    5. ~dd  2007-02-07 14:42:59  host: bqa153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    prosty telefon... a cena będzie wynosić ok. 300zł :P

  • 0

    6. ~mala  2007-02-09 13:30:22  host: 212.160.172.70

    dd ja bym grosza za to nie dala a ty o 300zl mowisz

  • 0

    7. ~KORNIK  2007-02-10 15:07:17  host: 82.160.48.66

    Po co ten model? Skoro już robić telefon to jeden a nie dwa. J120i ma radio a ten nie. Zrobili go tylko po to by nie miał 1 funkcji. Bez sensu.

  • 0

    8. ~peeeteeer  2007-12-10 22:09:27  host: aecj190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon stworzony do gadania i wysyłania sms`ów. Prosty telefon za 100zł bez bajerów dla ludzi, którzy telefonu potrzebują jako środka komunikacji. POPIERAM!! :)

  • 0

    9. ~mizgala28  2008-01-29 14:27:35  host: 195.73.81.218

    Telefon jest spox dzieki radiu alebez niego to klapa!! sam mam go ale zbieram na w200i.

  • 0

    10. ~Ja  2008-02-26 15:28:15  host: host-89-228-136-249.gorzow.mm.pl

    Prosty,mały telefon z długo trzymającą baterią.Idealny do pracy,na budowę albo dla dziecka.Po jaką cholerę udzielają się niektórzy pisząc brednie w stylu "nic nie ma" "gdzie radio"?Da się dzwonić,jest malutki i poręczny-nic więcej nie trzeba.

  • 0

    11. ~{Luki}  2008-03-12 18:55:24  host: chello087206029167.chello.pl

    jak ktoś chce dobry fonik polecam k850i, a nie piszecie że nic nie ma trudno telefony są po to aby dzwonic sam mam nokie n73 i jestem z niej zadowolony :) a ten chce kupic se do szkoły na dwór itp. jak spadnie do wody, połamie sie to kupie nowy za 100zł a i jeszcze jedno :: ''JESLI COś JEST GłUPIE ALE DZIAłA TO NIE JEST GłUPIE BO DZIAłA !!

  • 0

    12. ~mariano  2008-06-19 11:37:27  host: staticline17481.toya.net.pl

    Nooooo widac z opisów j/w ze sie w tyłkach przewraca. Mama z tatą na komunie kupili "V" i radosc na placu zabaw. Jasne co to taki telefon. Tak sie składa ze to idealny tel. dla ludzi niepełnosprawnych slabo widzacych i slabo słyszących. Ostre i sporych rozmiarow klawiatura, jest glosnomowiacy i banalny w obsłudze. Aaaale jak chcecie szpanowac to prosze. Przemyslcie tylko kiedy tak powanie bawiliscie sie bajerami swojego telefonu? Daliscie sie naciagnąć w salonie;-]

  • 0

    13. ~jabol  2008-07-01 21:08:55  host: proxy5.zicom.pl

    Mialem ten tel. przez 1 miesiąc a potem ojcie sprawil mi nokie 6300 którą po 3 miesiącach wymieniłem na se k550.J110i był najgorszym tel. spośród 11 moich tel.wiesza się i co jakiś czas wyłączal.BADZIEW.

  • 0

    14. ~jan  2008-09-08 14:52:37  host: valpurgius.laczpol.net.pl

    Witam.Noszę się z zamiarem kupna tego telefonu ponieważ ma wyrażną klawiaturę.Interesuje mnie jeszcze jak duże ma literki na sms-ach,i czy można je powiększyć ?

  • 0

    15. ~serwer  2008-11-14 21:59:19  host: 212.87.241.230

    Dla dzieci to są telefony z mnóstwem bajerów służących do zabawy. Poważni ludzie używają telefonu do komunikowania się i ten jest do tego celu idealny. Jest to też świetny telefon dla ludzi starszych ze względu na łatwość obsługi i wygodne klawisze. Prosty, dobrze wykonany, niezawodny.

  • 0

    16. ~Vvv  2009-03-26 19:20:21  host: lodka.bols.z.osiedleb.pl

    ten telefon nic nie ma. ani nie gotuje, ani nie sprząta, ani kawy nie zaparza, ani nie tańczy i nie śpiewa, totalny badziew. telefon ma być do robienia zdjęć, przeglądania netu i słuchania mp3 a nie dzwonienia i pisania smsów.

  • 0

    17. ~heh  2009-08-05 22:37:30  host: 77-254-214-147.adsl.inetia.pl

    Sone ericsson to bardzo dobra firma ale z tym tel przesadziła!!!KUPIE GO Z elvismt TO SE POGRAMY W KRĘGLE I MARIO XD

  • 0

    18. ~WAŻNE  2009-08-05 22:41:47  host: 77-254-214-147.adsl.inetia.pl

    uwaga to nie jest telefon od se zobaczsie stronę producęta sony ericssona nia ma tego medelu i se j210i, se j220i!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-184-73-122-162.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet