Sony-Ericsson G900 - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson G900 Opinie o Sony-Ericsson G900

Sony-Ericsson G900

w sumie: 131
  • 0

    1. ~Andreee  2008-02-11 14:13:02  host: aakv24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od mięsiąca. Za mało pamięci, przydaloby sie z 2 gigabajty i wiecej kolorów bo nie chodzi mi NFS MW :P

  • 0

    2. ~Goldi  2008-02-11 19:58:25  host: host-87-99-61-92.lanet.net.pl

    patrzcie na czas rozmow :)

  • 0

    3. ~stfu!  2008-02-14 02:56:12  host: aaze191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Za jakiś dłuższy czas będzie to następca mojego k610i. Jak dla mnie idealny.

  • 0

    4.  2008-02-14 17:20:18

    ładny fonik tylko coś dziwnego... dotykowa klawiatura i klawisze... :) ale teraz jest dużo nowych telefonów z aparatem 5mpx... myślę że zdjęcia będą fajniutkie :)

  • 0

    5. ~  2008-02-16 16:54:25  host: aebv172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    I kto mówił że Nokia jest najlepszą marką która telefony robi ;) Ostatnio SE pokazuje co może i oby tak dalej!!! :)

  • 0

    6. ~jk84krk  2008-02-24 18:09:32  host: abmt229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Symbian + dotykowy ekran + klawisze kierunkowe + dobry aparat = idealny telefon

  • 0

    7. ~magda  2008-02-27 10:17:13  host: bvz173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile on kosztuje???

  • 0

    9. ~SE-user  2008-02-28 22:28:58  host: inet20908na-1.eranet.pl

    Czy ktoś wie ile to cudo kosztuje?

  • 0

    10. ~nike  2008-02-29 17:08:45  host: aavt184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dajcie więcej miejsca z 100giga

  • 0

    11. ~Ekspert  2008-02-29 20:38:40  host: acba1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Haha mózgi wy, zanim ten se-shit pojawi się w sprzedaży nokia wyda pare kolejnych modeli przewyższających o epokę sony ;) Używam nokię n95 8GB już kawałek czasu, miałem SE k810i, parę dni k850i do testów i powiem wam, że żaden model tej zabaweczki jaką jest Sony Ericsson nie ma co się równać z Nokią :)

  • 0

    12.  2008-03-01 14:57:06

    brak edge - ble

  • 0

    13. ~Reddy  2008-03-01 20:30:30  host: 82.177.244.150

    On nie ma dotykowego ekranu. Tylko taka ściema. Te 3 białe plamki pod wyświetlaczem są to te przyciski dotykowe takie. Wyczuwają jak się palcem je dotknie a nie wyświetlacz. Tak samo jak w K850i

  • 0

    14. ~  2008-03-01 21:32:39  host: 87-205-88-69.adsl.inetia.pl

    albo sony ericson g900 symbian,5 Mpx aparat 160 mb pamięci wbudowanej czego hciec wiecej

  • 0

    15. ~ania  2008-03-02 15:26:18  host: gate18.robnet.pl

    troszkę za szeroki i za długi... mała paleta kolorów, teraz standart to 16mln a tak to gratulacje dla SE :D

  • 0

    16.  2008-03-02 16:29:14

    Fajny SE. Dobry ekran, nowe UIQ. No i nareszcie kierunkowe klawisze. Wygoda obsługi pewnie będzie wielka. Ale bez przesady z tą radością. W960i jest dużo lepszy. SE z takim modelem Nokii nie pobije. N95 i N82 są dużo lepsze niż G900. SE ma aparat 5 mipx, ale sądząc po tandetnym wykonaniu (brak przesłonki itp...) nie jest on priorytetem. Nie ma autofokusa, więc zdjęcia za dobre nie będą. Walkmany będą grały lepiej, a CS będą robić lepsze zdjęcia. Dużo lepszy wybór to W960i lub Nokie N82, N95. Ale G900 ma jeden plus. Wideo 320x240, 30 fps wreszcie jest w mp4. To duża zaleta i za to wielka pochwała dla SE. Wygląda na to, że się w końcu obudzili i zaczęli gonić Nokię. Wątpię w to czy im się uda.

  • 0

    17. ~Tony265  2008-03-09 23:57:03  host: 195.93.162.22

    Tak, ciekawe gdzie go kupiłeś.

  • 0

    18. ~B  2008-03-10 15:00:35  host: limbo.altec.pl

    jak tak czytam wasze wypowiedzi to az mnie sciska ... 16 mln kolorow po ch.. ? Tylko baterie zrzera..edge-da sie przezyc jest wifi ...Sam mam P1i i tylko czekam az wyjdzie g900

  • 0

    19. ~botss  2008-03-13 14:02:49  host: apt21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ile wam bateria wytrzyma w tej n95 z 16mln kolorów?? 1 dzień!!! popatrzcie na rozmiary tamtej cegły a tego soniacza!!!!!

  • 0

    20. ~falsch!!  2008-03-13 23:21:27  host: xdsl-81-173-175-244.netcologne.de

    Hey Andree, chyba cos Ci sie pomylilo... bo ten telefon zostanie wydany ok. w wakacje....

  • 0

    21. ~romek  2008-03-15 00:21:16  host: wa2.internetdsl.tpnet.pl

    super telefon .. czekam zniecierpliwiony .. nie taka cegla jak n95 a jednak wypasny .. i zaprojektowany ze smakiem .. a co do cen .. to go jeszcze nie da sie kupic .. kraza jedynie testery .. oficjalna premiera: Just like the G700, the Sony Ericsson G900 cell phone will be available on the second quarter of 2008.

  • 0

    22. ~komar  2008-03-15 11:35:04  host: r4.ists.pl

    @znawca: ten aparat ma autofocus

  • 0

    23.  2008-03-16 11:41:47

    Do #22 komar: Czemu w specyfikacji nie pisze nic o autofokusie? Czyżby znowu błąd na stronie? Na telefonach SE zwykle pisze, że aparat ma autofokus, na G900 pisało tylko 5,0 megapixel. Nic o autofokusie. To jak w końcu? G900 ma autofokus czy nie?

  • 0

    24. ~oli  2008-03-16 21:18:19  host: acad183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Debile...zalezy kto co lubi. Jeden Woli mieć super kombajn, który ma wszystko(nokia) lub fajny funkcjonalny telefonik z bajerami, który jak komuś pokażesz to będzie sie srał, że masz taki telefon.(SE) Ja mam nokię N73 i jestem z niej zadowolony ale jak patrze na tego g900 to wydaje mi się że może być bardzo fajny. To co bardzo lubie w Soniaczach to design. Nokia ma tak lipny design że głowa mała. Kiedy pierwszy raz dostałem swój telefon to nie wiedziałem gdzie co i jak, dopiero po godzinie poznałem wszystkie tajniki mocy urządzenia. Dla mnie telefon musi mieć symbian, a to dlatego, że bez tego nie moge odtwarzać filmów AVi. To jest poprostu bajka kiedy ja sobie mam odcinek Prison Break i bez problemu wrzucam go na telefon poczym odpalam go przez Dvix playera i bez problemu sobie ogladam. Ten SE będzie miał tą możliwość, dlatego szykuję już kaskę i nie mogę się doczekać premiery... :)

  • 0

    25. ~Raval  2008-03-21 12:10:59  host: chello084010180193.chello.pl

    Ktoś wie ile to cacko będze kosztowało? ;)

  • 0

    26. ~komar  2008-03-28 16:26:41  host: dxt91.internetdsl.tpnet.pl

    @znawca: na stronie SE pisze wyraźnie 'automatyczna regulacja ostrości', polecam też recenzje na gsmarena

  • 0

    27. ~komar  2008-03-28 16:29:27  host: dxt91.internetdsl.tpnet.pl

    @oli nie rozumiem jako można oglądać PB na ekranie wielkości pudełka zapałek, ale każdemu wg potrzeb

  • 0

    28. ~pablo  2008-03-28 16:34:30  host: abau117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    oli dzieciaku (nie moge odtwarzac avi)biedactwo niemasz odtwarzaczaalbo komuptera ze musisz w lipnej noki ogladac filmy a moze do kina cie nie wpuszczaja a moze tv niesz w domu??Buhahaha

  • 0

    29. ~thdbg  2008-04-11 22:19:21  host: adaa72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam zamiar go kupic w grudniu o ile wyjdzie na rynek bedzie on nastepca mojego k610i ktory jest super..... symbian ....... miodzio a w dodatku pieknt wyglad i ten aparat.... a tak na marginesie to nokia moze ma wypasione wunkcje ale sa cegly i sa brzydkie ja lubie zgrabne telefony ze mozna je do kieszeni zchowac jak g900...pozdro dal fanow se

  • 0

    30. ~inny_znawca  2008-05-05 13:55:43  host: 87.239.0.2

    ale mnie wkur***cie tym ze nie ma 16 mln kolorów... tylko 262 tys. 1. Pokaż mi różnicę między kolorem #FFFFFF a #FFFFFE. 2. Wyświetlacze Sony 262k kol. są lepsze nawet wizualnie od Nokii 16M 3. Bateria 950mAh na takim sony wytrzyma dluzej niz 1800mAh na Nokii. Obiektywy w Nokii N95 to obiektywy Carl Zeissa wykorzystywane zwykle w Aparatach Cyfrowych Sony. Nie porownujcie Nokii N95 do k810 czy k850 bo pokazujecie jakimi jestescie debilami. Porownajcie ja do Xperia (X1). Tyle "lepsza" jest nokia i jej specyfikacja. A co do G900 to wolalbym miec W960 bo jest to Walkman. Poza tym sie nie roznia wiele... Tamten ma bodajze wyswietlacz 2.6 Cala a nie 2.4. i aparat 3.2 a nie 5Mpix, 8GB pamieci wbudowanej.

  • 0

    31. ~IZA  2008-05-11 13:34:30  host: acyb202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Macie rację. Może ten telefon nie ma kilku funkcji, ale ja nie wymagam tylu funkcji. Cóż jest to najlepszy telefon z serii G. Może sobie kiedyś taki kupię

  • 0

    32. ~Bewen  2008-05-14 22:40:30  host: adh10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No nie mogę się powstrzymać cytuję: "Prison Break i bez problemu wrzucam go na telefon poczym odpalam go przez Dvix playera i bez problemu sobie ogladam." Wrzuć sobie jeszcze film jakiś i pooglądaj to na pewno będzie super,a może jeszcze zaproś kumpli na projekcję ;).Pooglądacie sobie :)

  • 0

    33. ~jk84krk  2008-05-17 22:21:48  host: abll39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    1. po cholerę wam 16 mln kolorów? 2. po cholerę wam 2 razy grubsza nokia, skoro se nie dość, że jest mniejszy, to jeszcze jest lepszy? 3. zanim napiszecie głupoty, najpierw sprawdźcie informacje - g900 ma autofokus i to nie bylejaki, bo ostrość jest ustawiana na obiekt, który zaznaczy się na ekranie rysikiem... jak na razie to nokia nawet dotykowych ekranów nie robi, nie mówiąc o TAKICH bajerach... 4. cena wynosić ma ok. 300 euro za g900, g700 ma kosztować ok. 250 euro

  • 0

    34. ~eMJey  2008-06-04 19:56:03  host: zb0f4.z.pppool.de

    W niemczech jest juz dostepny, wlasnie dzis sie nim bawilem w saturnie i musze powiezdiec ze jest PERFEKCYJNY! Dotykowy ekran i menu dziala super w dodatku opcja instalwoania wlasnego opragromowania i multum innych opcji. Poczekam tylko troche bo 330€ to dla mnie jak na razie za duzo, niedawno kupilem sobie komorke wiec nie musze odrazu zmieniac

  • 0

    35. ~keppa  2008-06-05 20:25:25  host: c-ade170d5.012-148-73746f10.cust.bredbandsbolaget.se

    Dopiero co kupilem to cacko i mi sie podoba. Ekran dotykowy na calej szerokosci i dlugosci jakl by ktos nie wiedzial. Autofokus tez w aparacie. A tak a propo to Se od 800tki robi zdjecia o niebo lepsze jak nokia z obiektywem 5mpx. Przynajmniej maja pozadna lampe blyskowa. A i trzyma na bateri 12godzin rozmowy. A ile nokia n95 np? Kazdy ma jakis gust. pozdr.

  • 0

    36. ~  2008-06-10 14:01:48  host: 77-253-16-133.adsl.inetia.pl

    czy ktos wie jakiej wielkosci jest ekran w tym telefonie, 2,2 cala?

  • 0

    37. ~Luki84  2008-06-16 20:15:49  host: 078088078101.plk.vectranet.pl

    Jak czytam niektóre komentarze to śmiać mi się chce. Zamiast wypisywać bzdury i pierdoły o tym telefonie wystarczy wejść na oficjalną stronę Sony Ericssona i tam poczytać informacje na temat tego modelu, a zobaczycie jakie różnice są w tym co tu niektórzy piszą a co jest zawarte na stronie producenta. Niektórzy z was nawet nie spojrzeli na dane techniczne (jeśli wiedzą co to jest) a już piszą teksty typu nie ma ekranu dotykowego, niema auto focusa, hehehe paranoja. Patrzycie na dane w tandetnych serwisach informacyjnych a nie na te zawarte na stronach producentów różnych marek telefonów i dlatego później piszecie takie pierdoły. Acha a propos tej informacji o 16 mln kolorów, a po co aż tyle?? SE w przeciwieństwie do nokii kieruje się rozumem i badaniami bo jeśli chodź trochę byście poczytali to wiedzielibyście ze ludzkie oko nie widzi różnicy między 16 mln a 265 tysięcy kolorów, więc po cholerę 16 mln (żeby szybciej baterię jadło??) to jest tylko chwyt marketingowy. Bo tak SE już dawno stosowałby 16 mln kolorów nie dziwi was to?? A różnica jest tylko w jakości wyświetlacza LCD a nie kolorach. A tak dla ścisłości to mam samsunga (żeby nie było że fan SE) hehe i zanim napiszecie kolejną bzdurę o tym czy innym telefonie to najpierw poczytajce trochę o danym telefonie na stronie producenta. Pozdrawiam

  • 0

    38. ~janek2012  2008-06-16 21:04:14  host: xdsl-6828.bielsko.dialog.net.pl

    owszem, ma białe plamki, ktore chyba wychwytują ruch, ale popatrz lepiej na filmiki na youtube to zobaczysz co potrafi!

  • 0

    39. ~janek2012  2008-06-16 21:11:57  host: xdsl-6828.bielsko.dialog.net.pl

    jest napisane, że 2,4" ;)

  • 0

    40. ~witek  2008-06-17 05:15:17  host: 87.249.86.170

    jak go juz kupiliscie i jest taki fajny to napiszcie w koncu ile ten telefon kosztuje

  • 0

    41. ~  2008-06-17 09:32:25  host: ana210.internetdsl.tpnet.pl

    Czy ktoś może wie dlaczego ten telefon ciągle się zawiesza???

  • 0

    42. ~tig3r  2008-06-17 10:48:51  host: 193.0.242.40

    2,4 cala ekran

  • 0

    43. ~Frmr  2008-06-19 10:49:04  host: customer3747.pool1.bristol-avn0950-bas0001.orangehomedsl.co.uk

    Cena na dzis to ok.275 GBP 1200 PLN aparat dostepny jest w UK.

  • 0

    44. ~leo why ?  2008-06-26 17:30:21  host: acro15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do #znawca: cytuje "SE ma aparat 5 mipx, ale sądząc po tandetnym wykonaniu (brak przesłonki itp...) nie jest on priorytetem. Nie ma autofokusa, więc zdjęcia za dobre nie będą." G900 robie zdjęcia bardzo dobrej jakosci looknijcie na: http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=170470&start= 0 Pozatym fonik juz dostepny w Polsce, spawdzie na ceneo od 1229 zł do 1399 zł

  • 0

    45. ~  2008-06-28 00:51:09  host: 213-17-144-146.bpa.pl

    Bardzo ładne zdjęcia. Według mnie 3M z G900 wyszło lepiej nic 3M K800i. A jeśli nie zostały poprawione te w ciemności, to ten brak szumów... cudo. Zamierzałem go kupić ze względu na inne funkcje, a aparat miał być tylko dodatkiem, ale widzę, że robi ładniejsze zdjęcia niż się tego spodziewałem.

  • 0

    46. ~  2008-06-28 00:52:19  host: 213-17-144-146.bpa.pl

    Bardzo ładne zdjęcia. Chyba go kupie jak cena spanie do 600-800zł

  • 0

    47. ~Soprano  2008-07-02 12:46:14  host: public59681.xdsl.centertel.pl

    Hehehe do Experta i paru innych fachowców od siedmiu boleści: Piszesz że SE nie ma się co równac z Nokią.Uzasadnij a nie stosuj zasady-nie bo nie:)Znajdź mi Nokie która ponad 2,5 roku temu tak jak SE w modelu W900i zastosowała nagrywanie video 320x240?Albo 8 krotny zoom CYFROWY przy którym praktycznie nie ma efektu rozmazania,jak się ktoś bardzo przyjrzy to widac minimalne rozmycia-minimalne.Z tym drugim Nokia do dzisiaj ma problemy. zdjęcia z np N93 z zoomem OPTYCZNYM przy max przybliżeniu wyglądają jakby ptak się zesrał na monitor.Porównaj a potem debatuj.Osobiście mam W900i i po porównaniu czułości autofocusa z modelem N95 Nokia powinna sie zajac produkcja tego od czego zaczynali...jak jestes takim Expertem to powinienes wiedziec.A jak nie to uswiadamiam Cie ze zaczynali od produkcji pralek.

  • 0

    48. ~Znawca SE  2008-07-02 17:43:55  host: acwu4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak czytam wypowiedzi tych idotów to mnie poprostu krew zalewa. Po co wam głąby 16000000 kolorów skoro wy nawet 1000 nie odróżnicie? Standardem jest teraz 65000 i jeśli jakieś urządzenie ma tyle to nie ma szans aby jakaś gra czy aplikacja nie działała. Tak samo ktoś pisze że ten telefon nie ma AF i dotykowego wyświetlacza.... jak bym tylko dorwał te dzieci neo to już by nie żyły. Człowieku nie miałeś telefonu w ręce - nie wypowiadaj się! I po cholerę ktoś pisze że ma 1GB pamięci i dla niego to za mało. Było Cie stać na telefon za 1100zł to kup se kartę 4GB za 60zł! Jak narazie jest to najbardziej wypasiony telefon jaki jest! (nie mówie tu o PDA oraz telefonów do samoobrony - typi nokia N95 8GB). 1. Malutkie wymiary - jest 2 razy mniejszy od nokii 2. 5mpx sony z AF 3. 2,4' DOTYKOWY EKRAN 4. symbian 5. Doskonały odtwarzacz 6. Długo trzyma, łatwa intuicyjna obsługa 7. 128mb RAMu 8. wiele innych

  • 0

    49. ~!!  2008-07-14 00:02:29  host: bucket4.ncl.ac.uk

    Witam, mam pytanie, czy kupując telefon za granicą np. uk, us jest ajkiś procent szans że bedzie tam polskie menu? pozdrawiam dziękuje za odpowiedz.

  • 0

    50.  2008-07-19 16:30:25

    Przed zakupem G900 dwa szybkie pytania: 1. Rysik - czy on jest gdzies wsuwany np. tak jak w P1i? Bo nie moge tego nigdzie dostrzec... a nosic rysik osobno w kieszeni to zdecydowanie mi się nie uśmiecha? 2. Czy na potrzeby inicjowania i odbierania połączen można w 100% powtarzam w 100% zrezygnować z panelu dotykowego? Np ktos dzwoni a ja odbieram rozmowe przyciskiem a nie dotykiem i podobnie korzystanie z ksiazki telefonicznej - nawigazja wybieram osobę z którą chcę się połączyc na nastepnie przyciskiem a nie dotykiem naciskam połącz? Czy jest taka możliwość? Z góry dziękuję za odpowiedzi.

  • 0

    51. ~janex  2008-07-20 09:21:06  host: 83-71-15-92.b-ras1.dbn.dublin.eircom.net

    ja sobie wypraszam ze noki od pralek zaczynala... oni zaczynali od opon i robia to do dzis ( wiem ze nazywaja sie nokian ale skojarzenia nazwy nie sa przypadkowe )

  • 0

    52. ~jeż  2008-07-24 21:16:02  host: xdsl-6549.wroclaw.dialog.net.pl

    jeżeli kupujesz SE lub Samsunga to na bank jest PL menu

  • 0

    53. ~gajek106  2008-07-25 22:59:00  host: chello087206025032.chello.pl

    posiadam ten telefonik od 1,5 miesiaca i ogolnie jestem zadowolony aczkolwiek jest kilka wad i to moim zdaniem powaznych. bateria trzyma za krótko czasami sie zawiesza nie wiadomo dlaczego ( nie wiem jak resza) aparat jak na 5mpx robi słabe zdjęcia, co do pamieci to jest ok w końcu ma slot kart pamieci do 8GB aczkolwiek szkoda, że nie ma obslugi kart microSD jak K850i. telefon ogólnie nie jest zły tymbardziej iż nie kosztuje kolosalnych pieniedzy

  • 0

    54. ~d  2008-08-02 14:07:13  host: chello089078035239.chello.pl

    Zbigniew888 nawiązać połączenie można w ten sposób po wpisaniu numeru bepośrednio z klawiatury, przyciskasz środkowy na padzie kierunkowym i wybiera numer. Niestety w ten sam sposób nie da sie odebrać połączenia bo w tym miejscu jest wycisz a nie odbierz i trzeba dotknąć ekranu. Z książki adresowej można sie połączyć tak samo ale wymaga naciśnięcia 2 razy środkowego tam jak napisane wcześniej

  • 0

    55. ~xD  2008-08-02 21:52:49  host: 87-205-153-108.adsl.inetia.pl

    fajny ten telefon i jest juz w sprzedazy^^okolo 1600zl | nokia i se to dobre firmyxPP

  • 0

    56. ~slawek  2008-08-03 00:59:30  host: w3cache.wignet.pl

    do ~24 a wiesz ze sa takie convertory co zmieniaja formaty, np: avi>3gp

  • 0

    57. ~okonio  2008-08-04 22:11:05  host: 92.41.34.188.sub.mbb.three.co.uk

    gajek106.. mój się nie zawiesza. Furka nie z tej Ziemii. Szczególnie podoba mi się AF ustawiany na wskazany przedmiot na ekranie. Robi fotki lepiej niż k850 (patrz porównania na necie). Ale... fotki trzeba umieć robić. Jak ktoś wie o co chodzi, tłumaczyć nie trzeba. Jak nie wie - ot tak hop siup się tego nie da wytłumaczyć. Fotografia to nie bułka z masłem.

  • 0

    58. ~  2008-08-07 15:41:21  host: adfv187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    1200zl:))))))))))))))))))))))))

  • 0

    59. ~taka jedna;)  2008-08-08 15:03:04  host: host114.router1.tygrys.net

    W sklepie dostaniecie ten telefon za 1199zł włąsnie mam gazete z tel i tak sobie sprawdzam w necie zamierzam zmienić telefonik ale niewiem na jaki chodzi oto żeby służył mi pare lat .

  • 0

    60. ~witek  2008-08-09 16:06:23  host: c190-243.icpnet.pl

    ma ekran dotykowy, można misać smsy rysikiem, dzisiaj miałem go w ręce, kupuje w poniedziałek ;]

  • 0

    61. ~d  2008-08-10 01:36:09  host: chello089078035239.chello.pl

    Niestety trzeba cos pozmieniac przed wykonaniem zdjecia, chocby jasnosc zmniejszyc jesli robimy zdjecie w sloneczny dzien bo inaczej moze nam wyjsc za jasne. Ogolnie musicie przyznac ze aparat w G900 cudem nie jest i robi przecietne zdjecia, gdyby pisalo na nim 3.2mpx mozna by sie zgodzic ale do 5 to mu troche brakuje. Mowa o zdjeciach zrzucanych na komputer bo na wyswietlaczu telefonu to juz zdjecia z 2mpx wystarcza by byly swietne. Dotykowy auto focus to fajny dodatek ale nic w nim specjalnego nie ma, dzialac dziala rozmywa tlo i wyostrza lekko wskazany punkt.

  • 0

    62. ~gosc  2008-08-10 18:09:52  host: 87-205-183-36.adsl.inetia.pl

    czy ten tel. ma większy wyświetlacz od K850i ???

  • 0

    63. ~m1si0  2008-08-11 06:21:00  host: adnq121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tak - fotki robi lepiej od k850 ale nie od k800... wiec nie wiem czym sie podniecać... system UIQ3 - totalny shit (nie będę reklamował strony na jakiej jest porównanie systemów)... czekałem na ten tel jednak okazał się delikatnym niewypałem :(

  • 0

    64. ~  2008-08-11 15:51:30  host: 77-253-163-188.adsl.inetia.pl

    czy ten telefon ma większy wyświetlacz od K850i ??

  • 0

    65. ~SPIDER  2008-08-16 22:18:01  host: 6.acn.airbites.pl

    Mam 2 pytania co do dotykowego ekranu 1- czy nie dochodzi w tym telefonie do przypadkowego odbioru polaczenia np w kieszeni? 2- czy podczas rozmowy nie dochodzi do przypadkowych nacisniec ekranu uchem a co za tym idzie przestawiania opcji w telefonie. Wiem, ze w jakims modelu bylu z tym problemu i posiadacze bardzo sie wkurzali. Z gory dziekuje za pomoc :) Pozdrawiam

  • 0

    66. ~  2008-08-17 19:31:17  host: dynamic-78-8-66-247.ssp.dialog.net.pl

    ~Reddy ty chyba w ogóle nie miałeś tego telefonu w rekach jakbyś miał to byś wiedział, że cały ekran jest dotykowy bo jak inaczej miałby rozpoznawać pismo odręczne a posiada takowa funkcję.dodatkowo wiem, że posiada on profile a w opisie nie ma danych na ten temat

  • 0

    67.  2008-08-18 10:01:25

    Tak, G900 ma 2.4 cala, K850i 2.2

  • 0

    68. ~  2008-08-22 10:30:08  host: aebg55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niektórzy takie bzdury tu wypisują że śmiać się chce

  • 0

    69. ~Syzmek  2008-08-23 11:56:51  host: aaoo72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do pablo N73 nie jest lipna a jeśli chodzi o aparaty w telefonach to przez długi czas nie będą robiły lepszych zdjęć niż cyfrówki więc jeśli chcecie robić zdjęcia to lepiej zainwestować w a aparat lub lustrzankę a jeśli chcecie super czysty dźwięk to kupcie sobie dobry odtwarzacz mp3. Jeśli zależy wam na dobrych zdjęciach to nie kupicie g900 tylko dobry aparat a jeśli kupujecie g900 tzn że kupujecie go dla szpanu bo i tak nie wykorzystacie wszystkich jego funkcji więc niewiem czemu sie podniecacie.

  • 0

    70. ~Syzmek  2008-08-23 11:57:59  host: aaoo72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a tak w ogóle to to jest fajny fonik ale tylko dla szpanerów i po pewnym czasie i on sie znudzi.

  • 0

    71. ~brk3  2008-08-28 16:51:10  host: gal218.internetdsl.tpnet.pl

    W opisie jest 256 tys. kolorów a mi na FPC Bench wyszło 16 mln. gdzie tkwi prawda??

  • 0

    72. ~brk3  2008-08-28 16:53:53  host: gal218.internetdsl.tpnet.pl

    ...a dokładnie 16777261 colors at 240x320 Double Buffer=true...

  • 0

    73.  2008-09-04 06:58:12

    ciekawe gdzie sa te profile bo ja nie znalazlem przez 2 miesiace uzytkowania, a tak apropo to G900 ma buga w oprogramowaniu brak ramek do zdjec w opcjach aparatu

  • 0

    74. ~adams652  2008-09-07 18:59:33  host: 15.85-237-191.tkchopin.pl

    ludzie od 3 lat mam tylko SE i jestem załamany tym modelem.jest totalnie do bani.mam go tydzien i co chwile sie zawiesza,ciągle jest zamulony jak 15-letni komputer.poza tym jest strasznie wolny.przereklamowany.już zdecydowałem zamieniam go na nokie N82.Zaznaczam iż kupiłem gow sklepie avans czyli kompletna nówka a zarazem porażka

  • 0

    75. ~furi  2008-09-11 13:20:15  host: socket197.inetaccess.pl

    mam ten telefon juz jakies 2 miesiace. nie ma sie do czego przyczepic, moze poza jedna sprawa. zdarza sie (bardzo rzadko ale sie zdarza) ze czasem dosyc dlugo mysli. poza tym miodzio.

  • 0

    76. ~kieta  2008-09-11 17:03:08  host: 088156096020.stk.vectranet.pl

    fajny telefon nie miałen go to niewiem jaki on jest

  • 0

    77. ~macior1231  2008-09-30 15:04:35  host: kolista-gw.crowley.pl

    już wyszedł jest w electro worldzie za 1019zł

  • 0

    78.  2008-10-01 06:19:14

    do 74 : a miałeś w ciągu tych 3 lat jakiegoś symbiana od SE ? wydaje mi sie że nie inaczej dobrze byś wiedział czego sie spodziewać po telefonie z systemem

  • 0

    79. ~?????  2008-10-05 11:55:06  host: public52681.xdsl.centertel.pl

    jakie to nagrya filmy? bo poprzednie modele se to było jakies nieporozumienie z jakościa i rozdzielczoścą wideo.640x480 15 fps to min do telefonu w takiej cenie wiec może ktoś napisać jak jest z tymi filmami?a i szkoda że to nie s60 tylko badziewne uiq.

  • 0

    80. ~Dominik  2008-10-06 13:27:15  host: dop223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie wiem co kupić iphona czy g900 ??? poradźcie pilnie !!!!!

  • 0

    81. ~ciekawy  2008-10-14 18:46:38  host: 80.50.127.130

    Mam 2 pytania: w jakiej rozdzielczości i z jakim FPSem kręci filmy i drugie - ten tel ma joystick czy "czteroprzycisk"?? Odpowiedzcie proszę

  • 0

    82. ~ryszard  2008-10-17 17:42:03  host: elf3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak z wifi w tym fonie? Czy g900 otwiera wszystkie strony w necie?

  • 0

    83. ~(C)Hubert  2008-11-08 18:39:20  host: 87-205-63-94.adsl.inetia.pl

    gdyby mial normalnego symbiana nokiowskiego bez dotykowego ekranu a nie badziewne UIQ to była to całkiem ciekawa oferta :) ale no coż to tylko SE :D a wiecie co jest najgorsze? Jest w cenie Nokii N78 i N82 co jest wg mnie conajmniej śmieszne :D :D :D pozdro dla fanatyków SE :)

  • 0

    84. ~faz  2008-11-11 08:50:41  host: adnc105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    złom, 300 razy lepiej kupic xperie

  • 0

    85. ~lolex  2008-12-02 22:25:03  host: host32.218.146.194.generacja.pl

    która jest 3x droższa od niego? -_- tel jest świetny,robi bardzo dobre zdjęcia,wifi nie przerywa i super działa touchscreen :)I

  • 0

    86. ~AdiKing 1  2008-12-03 15:20:13  host: w3cache.cn.net.pl

    Mam Telefon.Bardzo fajny,funkcjonalny.Troche wolno chodzi.Aparat świetny(5.0Mpix). Mam oprócz niego:Nokia N82,Samsung G800,Se K770i noi Se G900.

  • 0

    87. ~Zbyszek  2008-12-09 17:57:34  host: pc-314.ds1.tuniv.szczecin.pl

    Mam dwa pytania do użytkowników g900: -Czy jest w nim ten sam dobry slownik t9, jaki jest w sonyericssonach bez symbiana ?? -Jak wypada brak softkeyów?? Trzeba za kazdym razem klikać na dotykowym ekranie ?? czy można na przyklad przypisac funkcje softkeyów przyciskom od notatek i wiadomosci ??

  • 0

    88. ~a  2008-12-13 17:03:33  host: ip-94-42-58-152.multimo.gtsenergis.pl

    UIQ? To już nie ta epoka panowie z SE ;)

  • 0

    89. ~rafał  2008-12-14 20:32:46  host: 89.231.24.2

    kupiłem ten telefon pare dni temu i jest super. Ciężko jest się przyzwyczaić do dotykowego ale po 3-4 godzinach już się śmiga. sam system troche mnie zaskoczył bo myślałem że bedzie bardziej podobny do starszych modeli (miałem w800i) ale jest ok. aparat ? mogli napisać że 2mpix w ostateczności 3.2mpix bo na 5 to on nie zasługuje i nie mieliby takiego obciachu. telefonik troszeczke wolny ,trzeba czekac na wejście ale za to z każdego poziomu można przejść gdzie się chce za pomocą menedżera zadań. mało używam przycisków a smsy to pisze właczając klawiaturke na ekranie, ze słownikiem t9 nie spotkałem się w tym tel wifi cieka jak szalone byle żeby być nie daleko routera/piosenki ściąga migusiem. denerwuje mnie to że gdy jest tryb cichy i chcę posłuchać muzyki to muszę wyłączyć tryb cichy, a jak skończe to znowu muszę go włączyć żeby nie dzwonił. ekran dotykowy działa bez zarzutu< dobrze że nie trzeba wyciągać za każdym razem rysika>.

  • 0

    90. ~FAŁ  2008-12-15 16:22:54  host: acex97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam g900 od kilku misięcy, słownika nie używam, ale klawiatura tradycyjna, jak i na wyświetlaczu radzą sobie zarąbiście! trzeba pamiętać, żeby zamykać aplikacje w menadżerze, bo telefon z natury wszystko minimalizuje, ale to kwestia przyzwyczajenia, wi-fi śmiga elegancko, ekran dotykowy też bez problemowo (nie ma programowalnych softkeyów), ale ma genialne ekranowe skróty! aparat daje rade jak na telefon, odtwarzacz troche gorszy jak w K750 był, bateria 3 dni -jak by był jeszcze troche szybszy to bym dał mu maxa, ale tak na dziś to daje 8/10

  • 0

    91. ~PABLO  2008-12-20 22:12:00  host: 77-253-41-130.adsl.inetia.pl

    Ja dzisiaj go kupiłem ale nie dotykowy i z tego co wiem ten bez dotyku jest lepszy (Ale droższy, Chyba o 100 czy 150zł) nie kupujcie w życiu dotykowego nawet jak wam się podoba.Po pół roku wypalają się ekraniki, w rozmowie bardzo często przez przypadek się odłączasz.Jeśli nie wierzysz mi na słowo spytaj się w sklepach komórkowych. Trzeba trochę poczekać za nim dotykowe będą dobre...

  • 0

    92. ~skolt  2008-12-26 13:59:59  host: public13095.xdsl.centertel.pl

    Mam zamiar go kupić, ale wiadomo że cena odstrasza. Poczekam jeszcze parę miesięcy.

  • 0

    93. ~Sallsa  2008-12-28 01:05:06  host: host-89-229-218-254.kwidzyn.mm.pl

    Oceny od O-5: Wygląd - 5 Ekran - 4 (-1 bo łatwo ulega zarysowaniom) Oprogramowanie - 4.5 Zdjęcia i video - 4 Funkcje - 5 Funkcjonalność w stos. do ceny - 3.5/5

  • 0

    94. ~waganina  2009-01-02 16:01:25  host: ip-85.128.108.1.static.crowley.pl

    kosztuje 400 euro

  • 0

    95. ~znawcy od siedmiu bolesci  2009-01-17 17:59:15  host: bku145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak czytam tak te wasze elaboraty to po prostu plakac mi sie chce... telefon nie ma miec aparatu z super jakoscia, zostal on tam tylko wsadzony do uzycia w naglym wypadku np. wypadek samochodowy i nalezy zrobic zdjecia. chcecie miec dobre zdjecia to sobie kupcie lustrzanke za 3000zl...

  • 0

    96. ~papryqs  2009-01-27 15:19:27  host: admd225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajny telefonik... tylko ma dwie wady: po pierwsze nie ma flash, po drugie czasem mi się strasznie opóźnia rozłączanie rozmowy i za to żre mi z kąta:( po za tym telefonik może być

  • 0

    97. ~Elektro-nick  2009-02-26 16:43:30  host: host-5db0d5be.sileman.net.pl

    Do"znawcy SE" Na wielu forach tacy znawcy jak Ty,wypisują obiegowe głupoty że:normalny człowiek nie widzi różnicy między 16mln a 65tyś kolorów,ale wierz mi, normalni ludzie widzą różnice,odcienie szarości,balans kolorów itd.nie widzą tylko zakompleksieni "znawcy" i wielbiciele SE...bo muszą się jakoś sami podbudować nieudolnością firmy SE.Marka która kiedyś była prawie na szczycie a teraz nie tylko samsung ją wyprzedził...LG depcze jej po piętach...właściwie każda firma która wchodzi na rynek np.HTC jest lepsza od marnych eryków,które nadają się tylko dla dzieci...po Motoroli to SE jest kolejna w kolejce której powiemy pa,pa.I czego Ty wtedy bedziesz "ZNAWCĄ"!?:)Nie strasz innych tutaj że są dziećmi neo i że jak byś ich dorwał to by nie żyli...bo jak sam piszesz, Tobie wystarczy 65tyś kolorów żeby Ci gry chodziły...więc po tej wypowiedzi wiem z kim mamy tu do czynienia...sam jesteś dziecko... a kto wie może nawet Neo? A znawcą to Ty możesz być ale u siebie w swoim wiejskim gimnazjum

  • 0

    98. ~floras n82  2009-03-03 09:42:12  host: aall54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest bardzo udany jak na se porownywalismy zdjecia zrobione g900 nok n82 i samsunga f480 najlepiej wyszły z nokii pozniej se a z samsunga lipne były te zdjecia a se ciekawy warto kupic ale czy nie bedzie sie psul tego nie mozna zagwarantować bo niektórzy mieli problemy pozdrawiam

  • 0

    99. ~Marcelllo  2009-03-08 16:49:36  host: ecb20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dotykowe telefony są zajebiste nie słuchajcie tych debilnych komentarzy. Naprawdę polecam mam LG KU990 Vivty jestem bardzo zadowolony.

  • 0

    100. ~hahaha electronick  2009-03-11 11:51:38  host: cef216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co ty pie.......? Ale z tymi kolorami to żeś wymyślił... Ty jesteś jakimś wiejskim dzieckiem, które nie ma aparatu/kamery i innego sprzętu w domu, musi sie tylko zadowolić bajeranckim fonem.. Człowieku, telefon służy do DZWONIENIA, a nie do bajerowania kolorkami w wyswietlaczu... Mi to obojętne czy kupię Nokie, czy SE, czy telefon innej marki. Jak widać u Ciebie jest całkiem inaczej.

  • 0

    101. ~  2009-04-05 23:08:21  host: f96-056.opera-mini.net

    a jak wygląda mobilność aplikacji na tym telefonie czy duża jest ilość dostępnych gier i programów na ten tel?

  • 0

    102. ~lolek  2009-04-20 20:15:55  host: 87-205-239-112.adsl.inetia.pl

    Mam pytanie ! jak wyswietalcz jest dotykowy to normalniemoge pstykac klawiaturka i muzyke itd. na klawce nie trzeba na ekranie ?

  • 0

    103. ~mati  2009-04-27 15:28:55  host: 093105139090.rzeszow.vectranet.pl

    oj niektórych mi tu żal jezu telefo jest oj mogli dać symbiana v60 to ten Oiq mogę powiedziec jest do dupy.... wkurza mogę wolny system ale tak to ok i właśnie nie wiem co mi sie dzieje mam nieraz taki czasów ekran wszystko takie ciemniejsze dopiero muszę czekać z 20 nim albo mu reseta... pozdro dla wszystkich fanow SE

  • 0

    104. ~do 101  2009-04-27 22:24:41  host: dsc239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dostepnosc aplikacji do tego tefonu jest wielka, wystarczy forum uiq3.eu polecam

  • 0

    105. ~BlueHacker  2009-05-16 13:33:36  host: 89.200.148.44

    Siema. Chciał bym napisać sprostowanie, bo jak widzę to tu same ploty są które ktoś słyszał chyba na bazarku jak kupował z mamą wątrobianke...: 1. Jak ktoś się nie zna niech się nie wypowiada chyba że ma pytanie albo powie że słyszał o tym fonie coś i nie zniechęca innych!!! 2. Nie mówcie że SE są do dupy, bo ja wole SE od noki tylko patrząc się na obsługę i menu, a funkcje mają bardzo podobne. Samsungi na które nie da się przesłać gry razem z resztą szajsu jest daleko w tyle (Poza niektórymi modelami). 3. Ten tel jest dla osób, które się znają, a nie dla szpanowców, którzy nie wiedzą do czego jest byle jaki system (PDA) 4. Xperie jest lepsza ale są osoby których nie stać na X1 więc nie mówcie że on jest zły, bo tani i trochę gorszy!! 5. Jeśli chodzi o ekran to jak komuś się nie podoba niech go nie kupuje i nie beszta jak komuś się podoba. 6. Mogła by być jaka kultura tutaj?? Dzięki i pozdro dla wszystkich

  • 0

    106. ~backup  2009-07-18 19:18:40  host: departure4.elkjop.no

    To telefon z górnej półki.Następca zasłużonego k850i (jeśli chodzi o dotykowy wyświetlacz)jak to poprzedni piszący napisał wcześniej.No nie wspomne o 5mp aparacie które w SE są nie do prześcignięcia nadążają tylko te z Noki Carla Zaissa:-)No i WI-FI które jednak jest potrzebne jeśli pracujesz i chcesz być mobilny i nie chcesz w niektórych pomieszczeniach mieć net za free.JDEE(EW)

  • 0

    107.  2009-07-30 22:51:04

    Chciałbym sobie kupić właśnie ten ten telefonik tylko nie jestem przekonany do dotyku. Prezentuje się świetnie. Klasyczny SE. I nie przeszkadza mi ilość kolorów. może i jacyś emowcy widzą te 16 mln i nawet potrafią je wskazać, ale ja nie i nie potrzebuje tego. Niedługo będą wypowiedzi, że ten i tamten telefon to szajs, bo nie ma chipsetu Nvidii, procka dwurdzeniowego. Po co ktoś pisze że lepsza jest X1 od tego modelu? Wejdę sobie na Nokie 6030 i napisze że to gówno, bo lepsza jest X3. Człowieku za X1 musisz dać 2000zł za g900 1000zł. Co ty porównujesz.

  • 0

    108. ~Sallsa  2009-07-30 23:22:49  host: host-89-229-214-208.kwidzyn.mm.pl

    Mam telefon od 8 miesięcy: - ekran okropnie się zarysował (nie jestem maniaczką telefonów i wcześniej miałam 3: Sagem, Nokie i Samsunga. Muszę stwierdzić, że ten wypada najgorzej, bo każdy z tamtych służył mi ok 2/3 lata i był w bdb stanie). Ten niestety już nie wygląda najlepiej... - od czasu do czasu się zawiesza - telefon mi spadł raz - z biurka na podłogę i po tym bok (część srebrna) 'poszła' na pół - czarny panel przy klawiszach nawigacyjnych z lewej strony się odkleił... Poważnie szanuję swój telefon, ale wykonanie tego jest tragiczne. Mimo tego telefon mi się nadal podoba (gabaryty i funkcje). Nie polecam go osobom, które non stop używają telefonu bo mogą się denerwować, że czasem się muli oraz tym dla których jest ważna trwałość, a co za tym idzie jego późniejszy wygląd. Dzisiejsza ocena to 2/5 Pozdro ;]

  • 0

    109. ~znawca ;)  2009-08-13 11:31:39  host: 82.197.39.70

    Mam ten telefon od roku i chciałbym napisać trochę prawdy o tym modelu. ZALETY: -dotykowy ekran w połączeniu z tradycyjną klawiaturą spisuje się rewelacyjnie:dzięki dotykowemu można bardzo szybko przesunąć listę, natomiast dzięki klawiszom można szybko napisać bezbłędnie smsa; -jakość wyświetlacza:bardzo czytelny, jasny, na którym wszystko widać. -system:możliwości tego systemu są spore:można przeglądać pliki z Worda, Excela oraz Pdf-y. Jest to bardzo praktyczne oraz potrzebne (np. w pracy albo na uczelni) -aparat fotograficzny:przypominam, że jest to telefon z aparatem, a nie odwrotnie. Dlatego trzeba podchodzić mniej surowo do oceny zdjęć. Choć muszę powiedzieć, że same fotografie wychodzą bardzo dobrze. Jedynym aspektem potrzebnym do dobrego zdjęcia jest dostateczna ilość światła. Zdjęcia zrobione tym telefonem spokojnie można wydrukować w formacie 10x15cm. -WI-fi:Działa bez problemu w domu,na uczelni, czy na mieście. Strony wyglądają przeciętnie na takiej wielkości wyświetlaczu, ale jest funkcja, która dopasowuje rozmiar stron do ekranu -wygląd: mnie osobiście telefon się podoba ;) WADY: -prędkość systemu:czasami potrafi się zamulić, zazwyczaj jest to na początku działania. Potem sytuacja się poprawia (aplikacja jest już uruchomiona i jest tylko przełączana) -bateria:po roku użytkowania bateria starcza na około 3 dni średni intensywnego użytkowania. Ogólnie telefon jest godny polecenia. Obecnie nie widzę następcy (tzn. telefonu z dotykowym ekranem oraz tradycyjną klawiaturą). Moja ocena: 7,5/10

  • 0

    110. ~angela  2009-08-21 19:25:17  host: c28-175.icpnet.pl

    Hej! Mam pytanie - czy Wam też nagrywane filmy zapisują się w Multimediach w folderze "Zdjęcia"? Dlaczego automatycznie nie zapisują się w "Klipach video"? czy można to jakoś zmienić? Dzięki z góry za odpowiedź!

  • 0

    111. ~Krzysio__  2009-08-24 14:04:40  host: inq202.internetdsl.tpnet.pl

    hahaha śmieć mi sie chce jak nie macie pomyslu na telefon do uzytku polecam HTC a dokładniej "HTC P3700 Touch Diamond" to jest telefon a nie jakies złomy SE czy iine badziewia

  • 0

    112. ~Sebas  2009-09-15 21:05:09  host: aain86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon prezentuje się ładnie. Jednak dla mnie sporym minusem jest brak EDGE/UMTS/HSDPA; tylko goły GPRS :( Poza tym trzeba długo czekać, aż się włączy. Pod tym względem to już Nokia N82 dużo lepiej się spisuje ;)

  • 0

    113. ~dronio  2009-10-28 10:44:12  host: catv-user-134-66.bielsat.com.pl

    Witajcie. Miałem G900 przez 6 miesięcy więc wiem to i owo. Na początku straszny zakręt bo menu i funkcje są całkiem inne niż w innych modelach bez symbiana. Aparat rozczarował mnie srodze i daleko mu do mojego poprzedniego K810i który miał 3,2 mb. Mimo aktualizacji oprogramowania myśli dość długo co jest jak dla mnie irytujące i ma tendencje do zwieszania więc nic tylko wyciągnąć baterie i włożyć ponownie. Brak słownika T9 co powoduje że nawet krótkie sms-y są wysyłane jak 2,3 wiadomości.Fajny notatnik gdzie rysikiem możemy szybko coś napisać ale wielkość ekranu zbyt mała. Ekran dotykowy działał nawet spoko,poza tym jeżeli nie lubicie takich rozwiązań można spokojnie korzystać z klawiatury. Bateria przyzwoita i przy moim użytkowaniu wytrzymywała 4 dni. Ogólnie telefon dość zawodny przez to że często się muli (miałem kartę 4 GB) i zawiesza. Szczerze zawiodłem się na tym modelu i przesiadam się na C902.

  • 0

    114. ~  2009-11-06 19:00:55  host: nat-ban-198-22.globalconnect.pl

    Mam pytanie - co lepsze seG900 czy seW960i? Tylko prosze raczej o opinię osoby, które miały styczność z obydwoama telefonami.

  • 0

    115. ~jaaaaaaa  2009-11-09 16:16:04  host: 093105189032.sierpc.vectranet.pl

    wie z was ktos czy da rade zmienic wyglad menu np z motywu ?? o ikonki mi chodzi

  • 0

    116. ~  2009-11-15 20:45:10  host: asm138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie do osob ktore posiadaja ten telefon. czy g900 obsluguje mobilne gg i czy mozna je minimalizowac? mam teraz nokie 5300 i w nije jesli ktos dzwoni czy dostaje sie smsa trzeba wylaczac gg a za kazde kolejne wlaczenie placi sie. jest to dla mnie meczoce tym bardziej ze bardzo czesto mam problemy z netem na kompie a program ten jest mi potrzebny... czy jest ktos kto potrafi odpowiedziec mi na to pytanie?? z gory dziekuje

  • 0

    117.  2009-11-15 21:10:11

    mam pytanie. czy ten telefon obsluguje gg i czy mozna je minimalizowac??

  • 0

    118. ~Jankes  2009-12-20 21:21:14  host: aeix185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Logiczne ze mozna miec gg.. a co za tym idzie mozna minimalizowac

  • 0

    119. ~matibobo  2010-02-15 20:36:28  host: host-217-172-249-165.lodz.mm.pl

    ten telefon jest świetny ma bardzo duzo funkcii , 5 megapixela , wi-fi !!!

  • 0

    120. ~Jam  2010-03-26 23:50:08  host: 213-199-253-185.tktelekom.pl

    Mam ten telefon i jest 1 *** mały minusik: -brak sensowa ruchu ale tel. jest syper

  • 0

    121. ~DZIUBEK3110  2010-04-12 19:30:20  host: chello089075010061.chello.pl

    Telefon trzyma 24 god. zdjęcia lepsze robi k550 a serwis to prawdziwa czarna dziura(telefon naprawiają mi już dwa miesiące według Uni mogą i pół roku w tym wypadku to po co mi ten złom po takim czasie)

  • 0

    123. ~  2010-04-16 20:12:36  host: 213.25.140.83

    ile on kosztuje jak na ten czas?

  • 0

    124. ~truskaweczka19935  2010-05-06 20:56:01  host: public66196.xdsl.centertel.pl

    ja mam tem telefon drugi dzień i jest naprawdę fajny! zawsze miałam Nokię... a teraz mam SE i jestem bardzo zadowolona... :)

  • 0

    125. ~norbi  2010-05-17 22:09:39  host: 82.177.168.131

    600 zł, menu można personalizować według własnych potrzeb ;) można nawet ikony na pulpicie dzięki odpowiednim aplikacjom. Po wielu zmaganiach z tym tel (kupiłem go niesprawnego, zawieszał się itp.) wreszcie działa bez żadnych zarzutów i do tego nie zawiesza się, i nie resetuje. Jak dla mnie to nie muli bo widziałem wiele telefonów i chodziły gorzej niż ten.

  • 0

    126. ~123znawca  2010-06-23 17:20:56  host: h135-54.net.euron.pl

    Czas rozmów to 720 minut na pełnej baterii!

  • 0

    127. ~KTO SZUKA TEN ZNAJDEJE  2010-08-17 19:41:21  host: 94-72-116-210.marsoft.net

    http://www.youtube.com/watch?v=FcRW_pbp94c

  • 0

    128. ~BoBo  2010-09-18 16:55:51  host: host-217-172-251-160.lodz.mm.pl

    Mam ten telefon od roku , zdjecia robi zjebane gorsze niz VGA czas czuwania to niecale 3 dni jak sie bawisz wiec zal ... Dalem za niego w tamtym roku 800 zł a teraz bardzo załuje !!

  • 0

    129. ~paula  2010-10-17 17:20:32  host: chello087207101233.chello.pl

    ma dotykowy ekran ;) ja mam ten telefon około roku i jestem zadowolona ;o nie mam zamiaru go zmieniać.

  • 0

    130. ~korki  2011-01-17 21:36:41  host: 87-207-211-208.dynamic.chello.pl

    kupiłem te tel tydzien temu .... uzywany nie cały rok dałem 300pln mialem juz bardzo duzo soniaków ale ten to jest to czego szukałem ... wizualnie bardzo mi sie podoba bardzo wygodny do pisania i z niczym nie mam zadnego problemu . polecam

  • 0

    132. ~kokas  2011-02-09 19:29:49  host: cai227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    polecam go , świetny. a Ci co piszą , że jest do bani to się nie znają. Wszystko ładnie pięknie i za niską cenę , obecnacena 300zł. a np z zepsutym dotykiem 60. :) . Pozdrawiam Se maniak 1:D

  • 0

    133. ~czes  2011-06-14 20:19:52  host: user-31-174-86-176.play-internet.pl

    jest do bani synbian wolny i 2 razy do naprawy szajs jaki sonyerikson wypusćil

  • 0

    134. ~ok  2012-01-17 15:31:58  host: eff90.internetdsl.tpnet.pl

    Witam. Mam pytanie czy ten telefon jest dostępny w sieci plus, jeżeli tak to w jakiej o jest cenie w abonamencie. Proszę o odpowiedz.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-83-210.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet