Sony-Ericsson G705u - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson G705u Opinie o Sony-Ericsson G705u

Sony-Ericsson G705u

w sumie: 22
  • 0

    1. ~Sławek  2008-09-09 14:29:11  host: host-85-232-251-154.leszczyny.net

    co to jest te "UMA" ? bo tak niczym się nie różni od drugiego modelu...

  • 0

    2.  2008-09-09 14:45:35

    Gdyby jeszcze dodali symbiana nowego to był by to naprawde dobry telefon, a nie tylko zabawka.

  • 0

    3. ~tom  2008-09-09 14:46:41  host: efw211.internetdsl.tpnet.pl

    ciekawy ciekawy

  • 0

    4. ~Kamikamil  2008-09-09 16:38:51  host: dun70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajny fonik, ale niestety SE nigdy chyba nie zrezygnuje z wyświetlacza 256tys. kolorowego :/

  • 0

    5. ~  2008-09-12 22:12:50  host: 195.136.49.162

    Tak i po co ci te 16mln jak bateria wystarczy wtedy na 48h

  • 0

    6. ~idea  2008-09-13 20:08:33  host: acgp167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niejaki(może nawet nijaki)kamikamil rozróżnia na ekranie 2,3calowym 16mln,32mln 64mln a najlepiej256mln kolorów 2565tys to jest optimum dla tej czasoprzestrzeni jak stała grawitacji Vświatła i parte innych stałych żle się dzieje gdy 13latek posiada fon z symbianem i pyszczy,że mu dzwonki za cicho że głośnik charczy itd itp nokia 1650 i się dobrze uczyć

  • 0

    7. ~prezes520  2008-09-14 12:43:23  host: klient-88-199-148-77.strefawifi.kolnet.eu

    własnie mogliby zrobic wkoncu wyswietlacz 16mln kolorow... a tak to teloefonik elegancki

  • 0

    8. ~KingSize  2008-09-15 19:30:00  host: host-89-228-141-116.gorzow.mm.pl

    DCzy dla was dzieci jest wazny tylko symbian on strasznie zwalnia telefon to wlasnie Nokia z symbianem jest zabawka bo posiada rozne bajery a Sony Ericcson jest normalnym szybkim sprawnym i solidnym telefonem bez zzbednych bajerow ~256tys czy 16mln kolorpw nie ma roznicy bo ludzkie oko nie widzi tyle kolorow !! liczy sie tylko jakosc i wykonanie przynajmniej bateria bedzie trzymala do 5 dni

  • 0

    9. ~Nokia & SE  2008-09-21 12:22:15  host: arj200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ci co twierdzą, że nie ma róźnicy między 256 tys. kolorów a 16 mln. widać jak się znają... Może faktycznie dzieci na to lecą, ale prawda jest taka, że różnice widać, może nie każdy to wychwyci (tak jak nie każdy widzi różnice w jakośći dźwięku na różnych modelach słuchawek), bo nie ma jakiegoś olbrzymiego skoku technologiczngo, ale w wielu sytuacjach widać wyższość 16 mln nad 256 tys. kolorów. Druga sprawa, że gdyby nic to nie dawało, to po co w ogóle montować takie wyświetlacze? A jeżeli chodzi o zabawkowośc Nokii czy SE, to każdy producent ma w swojej ofercie modele dla starszych i młodszych, mniej lub bardziej wymagających i grzeszy ten, kto twierdzi, że nokia na symbianie to zabawka, widać nie dorósł jeszcze do pewnych rzeczy...

  • 0

    10. ~  2008-09-28 19:25:48  host: ecp112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~KingSize co ty gadasz? czasy gdy symbian spowalniał telefon już dawno minęły!

  • 0

    11. ~michal  2008-09-29 18:48:28  host: abrk61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a po co Ci te 16mln. i tak nie zauwazyłbyś gołym okiem żadnej różnicy

  • 0

    12. ~uzytkownik g900  2008-10-03 22:54:08  host: bzm224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Funkcja UMA umożliwia użytkownikom bez problemu poruszać się pomiędzy siecią mobilną, a sieciami lokalnymi, dzięki podwójnym właściwościom GSM/ Wi-Fi™. Model G705u jest wyłącznie dostępny u operatora Orange.

  • 0

    13. ~xxx  2008-12-22 17:37:36  host: aegp84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do 9. Jeśli Ty zauważasz różnicę pomiędzy 16 mln kolorów a 256 tyś, to gratuluje ;) jesteś pierwszym człowiekiem na świecie który to zauważa, zwłaszcza że 16mln kolorów można uzyskać tylko softwarowo no ale to drobny szczegół że wyświetlacz i tak max wyświetli 256 tyś ;) A jeśli chcesz wiedzieć po co tyle mają, to proste zwykły zjadacz chleba nie ma pojęcia o tym ile człowiek może zauważyć kolorów i kieruje się liczbami na zasadzie im więcej tym lepiej ;) PS tel z symbianem to jest zabawka, chcesz czegoś naprawdę dla wymagających to kup sobie tel z WM na pokładzie :D

  • 0

    14. ~n73  2009-01-21 12:09:05  host: ip080048085063.wabrzezno.com.pl

    posiadam nokie n73 telefon nawet fajny świetne zdjecia w dzien ale w nocy to bym niepowiedzial sony ericsson k800i juz robi lepsze w nocy zdjecia a symbian to wogule porazka cały telefon strasznie muli dlugo wchodze w wiadomosci galeria długo się ładuje no bardzo wolny fon. Teraz zamierzam zmienic na jakiegos se slidera

  • 0

    15. ~  2009-02-14 11:23:35  host: client.wlan-117-137.betanet.pl

    czym się różni od g705 bez U?

  • 0

    16. ~Rocky  2009-03-13 21:07:56  host: 212.160.247.232

    Kolejny zajebisty fon SE!

  • 0

    17. ~  2009-06-10 19:42:56  host: acrq46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do Nr 8 tak rzeczywiście Sony Ericsson'y to na pewno bardzo sprawne i solidne telefony tylko joystick trochę im nie wyszedł :/

  • 0

    18. ~Diabol  2009-06-30 09:58:49  host: chello089074166048.chello.pl

    ~Nokia & SE haha

  • 0

    19. ~pepin  2009-07-22 14:06:00  host: departure4.elkjop.no

    telefon posiada gps... jakie oprogramowanie "chodzi" pod tym modelem?

  • 0

    20. ~LonelyGirl  2009-07-30 22:22:56  host: d90-141-126-130.cust.tele2.pl

    G705 a g705u nie różni się chyba niczym, tylko tym, że ten drugi jest stworzony dla Orange

  • 0

    21.  2009-07-30 22:29:14

    G705 vs. G705u różni się dwiema rzeczami. Ten drugi wyprodukowany został tylko dla sieci Orange oraz co ważniejsze obsługuje technologię UMA. Mi osobiście bardziej podoba się muzyczna wersja tego fonika czyli w705, również zaopatrzona w UMA :)

  • 0

    22. ~dexter1213  2010-01-21 19:12:36  host: affq21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @up odpowiednikiem jest w715 . w705 nie ma gps-a i wifi.... co do telefonu to on by pasował i dla starszych i dla młodszych. ma dużo bajerów ale i jego prostota jest powalająca. nie żałuje że go kupiłem i bym go nie zamienił na żaden inny telefon (no najwyżej na se x10 lub satio xD)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-169-210.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet