Sony-Ericsson G705 - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson G705 Opinie o Sony-Ericsson G705

Sony-Ericsson G705

w sumie: 52
  • 0

    1. ~  2008-09-09 21:06:35  host: f143-059.opera-mini.net

    Kurczę, dobry fon, ale brak OSu przy wifi to swego rodzaju smycz. Poczekamy, zobaczmy ;) Ale SE w dobrą stronę idzie.

  • 0

    2. ~Grand  2008-09-09 22:52:07  host: addq226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Heh.. jakiś tam krok w przód jest.. chociaż myślałem ze SE zacznie inną drogę ;P

  • 0

    3. ~goldi  2008-09-10 20:01:07  host: aud242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Podoba mi sie, stylistycznie jak i pod względem parametrów. Ciekawe jak jest z funkcjonalnością i kosztem :). Gdyby go zrobili dwa lata temu to bym go kupił teraz na allegro za 400 zl (oczywiście używany).

  • 0

    5. ~Masakra!  2008-09-15 22:18:54  host: 078088074144.plk.vectranet.pl

    @Muszla Jejku ile razy można powtarzać, że te "16mln" kolorów nie daje żadnej różnicy?! Cyferki robią Ci taką dużą różnice? Twoje oko nie rozpoznaje nawet 2 tysięcy kolorów to po co Ci 16mln?!

  • 0

    6. ~Psychol  2008-09-19 19:35:01  host: host-5db0cedf.sileman.net.pl

    @5 Masakra Muszla to jest właśnie przykładowe dziecko Nokii, bo Nokia ma jak najwięcej cyferek a takie dzieci to bajeruje nie to co Se, Se robi komórki z głową dla poważnych ludzi w końcu to Japońska firma oni znają się na rzeczach lecz Filipińska firma też jest bardzo dobra bo postawili na technologię tylko że kierują się w stronę kasy i robią tak komórki żeby przyciągnąć frajerów a ich nie brakuje, Se przyciąga normalnych użytkowników komórek czyli taki podział kasą na rynku żeby nie robić nie potrzebnych wyścigów i tracić kasy jedni biorą takich użytkowników jedni takich i jakoś to chodzi.

  • 0

    7. ~`do masakra  2008-09-26 10:40:59  host: 212.160.172.70

    mylisz sie jesli myślisz ze 16 mln koloró nie ma znaczenia. Owszem ma. Przy aparacie 3,2 to bardzo wazne. Duza róznica w wyswietlaczu i zdjęciach jest wtedy

  • 0

    8. ~  2008-10-07 00:43:49  host: 79.97.27.70

    @5 mam iPhona i k800 i jest cholernie duza roznica

  • 0

    9. ~  2008-10-07 17:07:40  host: 79.97.27.70

    @5 mam iPhona i k800 i jest cholernie duza roznica

  • 0

    10. ~mm  2008-10-14 14:32:13  host: z.tpnet.do.f-net.pl

    Aparat w tym telefonie ma Autofokusa? :>

  • 0

    11. ~Masakra!  2008-10-15 15:20:31  host: 078088072006.plk.vectranet.pl

    @do masakra Niby jakie ma znaczenie? Jeżeli ilość kolorów otrzymuje się dzieki odpowiedniemu oprogramowaniu a nie jakosci matrycy aparat (?;o) albo wyswietlacza. Glupoty gadasz i tyle. To ze mam 16mln kolorow to nie polepszy jakosci zdjec bo gdy wyswietlasz je na komputerzetelewizorze to i tak kozystasz z trzech kolorw (RGB poczytaj jak nie wiesz).

  • 0

    12. ~vico7  2008-10-22 19:37:38  host: dynamic-62-87-206-30.ssp.dialog.net.pl

    ten tel raczej bedzie mial flasha ale lepiej poczekac na w705 - walkmanowa wersja g705(bez gps ale wifi zostaje)

  • 0

    13. ~asdf  2008-11-04 18:36:52  host: 2.ken.airbites.pl

    fraza "16 milionów kolorów" to tylko tani chwyt reklamowy producentów komórek, taki sam jak w przypadku wojny na megapixele w aparatach. nawet monitory komputerowe lcd nie wyswietlaja w pelni tych 16.6 mln kol. ponieważ ilość kolorów zależy od karty graficznej i ilości bitów. W komputerach są karty 256 bitowe. Ile bitów może mieć taki telefon? Z całą pewnością o wiele mniej, a więc nie wyświetli tylu kolorów ile podaje producent. Inaczej ma się rzecz w przypadku aparatu. Wyswietlacz który ma 256 tys kol. wcale nie sprawia że zrobione zdjecie tez ma tyle kolorów, na komputerze wyswietli się w pełnej okazałości.

  • 0

    14. ~KaMa785  2008-11-16 09:29:06  host: bie223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    boski jest

  • 0

    15. ~B  2008-11-19 16:04:14  host: 212.122.214.157

    kiedy bedzie do kupienia w PL ? i jaka cena jest przewidywana ?

  • 0

    16. ~stasiek  2008-11-21 08:16:33  host: adnu46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kolega asdf chyba nie wie o czym pisze ;), myli pojęcia ilości kolorów i szerokości szyny danych pamięci w kartach graficznych :). Gwoli przypomnienia 16 mln kolorów oznacza, że paleta kolorów jest 24 bitowa. Nie słyszałem o kartach graficznych wyświetlających 256 bit kolorów :) i raczej przez dłuższy czas się nie usłyszy. A telefon całkiem niezły - w przyszłym roku wymieniam telefon - obecnie k550 i myślę że pozostanę przy tej marce

  • 0

    17. ~lol  2008-11-23 01:21:28  host: apn-77-112-221-1.gprs.plus.pl

    ja mam nokie n73 nie jestem frajerem bo kupilem ten tel nowy za 350zł jak na rynku był za 800zł wiem zatkalo mam w dupie ile tel ma kolorów mi tam zawsze w innych telefonach starczalo 65tys. teraz mam 256tys. nie jestem oddany tej marce fonów bo chętnie zmienił bym na jakis inny ale w życiu nie wrócę do se oni robia błąd ze nie maja zaadnego dobrego systemu

  • 0

    18. ~michalinka  2008-11-24 19:48:37  host: bjv101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    irytuje mnie to gadanie o kolorach. kazdy tylko pnie w górę, zeby pokazac jaki to se jest do bani, a tak nie jest bo firma jest profesjonalna i dobrze wykonuje swoją wizję.

  • 0

    19.  2008-11-26 16:14:05

    16 mln kolorów czyli większy pobór energii = krócej trzymająca bateria. Kim trzeba być, żeby powiązywać ze sobą kolory na wyświetlaczu i matrycę aparatu:) wyrazy współczucia.

  • 0

    20. ~widmo  2008-11-29 17:25:40  host: pion.internet.radom.pl

    czy w tym telefonie nawigacja dziala tak jak w c702 ? tzn wylacznie przez sciagniete pakiety za ktore trzeba placic czy mozna wgrac swoja mape?

  • 0

    21. ~ralf  2008-12-12 22:55:58  host: staticline12714.toya.net.pl

    myslalem ze cos sie dowiem od was na temat tego telefonu a tu dupa jak zwykle awanti o te kolory !!!

  • 0

    23. ~Maruda  2009-01-05 00:31:54  host: bzt70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest do bani. Nie ma irdy. Co do gpsu, to przy dedykowanym sofcie wchodzi w gre tylko wayfinder i googlemaps. Zatem ladowanie map z powietrza. Kijowka, bo wszystko zalezy od polaczenia internetowego na danym obszarze. Jezeli bedzie tak, ze bedzie sie w zasiegu tylko gprsu to mapa bedzie sie ladowac wieki... Na P1i byla to porazka i w innych przypadkach tez tak raczej bedzie. Szkoda, ze SE wgralo dedyka, skoro poprzednie fony z serii G mialy symbiana. Wtedy moznaby chociaz tomtoma wgrac. A tak kiszka.

  • 0

    24. ~ccig  2009-01-06 16:38:31  host: 195.94.215.34

    ciekawa propozycja

  • 0

    25. ~  2009-01-12 19:32:29  host: 77-254-218-95.adsl.inetia.pl

    zgadzam się z nr-22. ten telefon jest beznadziejny naprawdę! w koncu ten telefon powinien mieć 666,8 triliona pikseli i wyświetlacz 1,2 cala 128*64 prawda?

  • 0

    26. ~walkman  2009-01-22 14:29:15  host: mirage4.ups.com

    a czy ten telefon ma taka obsluge mp3 jak seria "W"? chodzi mi o wyszukiwanie utworow?

  • 0

    27. ~~~  2009-01-30 12:19:07  host: 2.ken.airbites.pl

    ciekawe czy ktoś z oceniających trzymał go już w ręce

  • 0

    28.  2009-04-14 15:39:04

    Po 1 iphone ma większą rozdzielczość ekranu więc co się dziwić że lepiej wyświetla ? po 2 16 mln jest uzyskiwane przez dithering (parz na wikipedia)

  • 0

    29. ~  2009-04-20 15:10:45  host: fbz170.internetdsl.tpnet.pl

    @ no to masz łeb na karku jak porównujesz iPhone z k800i ;]

  • 0

    30. ~natallliiiaaa  2009-05-06 14:41:17  host: mis14.ezbit.pl

    miałam ten telefon przez 5 miesięcy , naprawde polecam , świetny... Ale niestety mi Go zwinęli . . .

  • 0

    31. ~  2009-05-10 20:18:40  host: 78-20-66-113.access.telenet.be

    telefon kupilem i jestem zadowolony. mialem kupic w705 ale niedoczekalem wejscia do sklepow wiec kupilem g705. ma slabszy troche glosnik i niema walkmana a takto to to samo ;P Tylko bateria czyma z zabawa 2 dni ;s ale pewnie w W bedzie tosamo ;s

  • 0

    32. ~  2009-05-10 20:19:30  host: 78-20-66-113.access.telenet.be

    @~walkman Tak Ma Takie Cos.

  • 0

    33.  2009-05-24 12:35:54

    Podziwiam Was za głupotę. Kto normalny robi telefonem zdjęcia, korzysta z GPS'u? Znajoma bawiła się GPS'em w C702 i zamiast najprostszą drogą do domu, wylądowała nie wiadomo gdzie.. Słuchanie muzy na telefonie jest jeszcze ok, bo czasem jakośc jest dobra lub bardzo dobra, ale niektórzy narzekają na aparat, który znajduje się w TELEFONIE. Nie widze powodu kupowania telefonu za 1500zł, który ma np. 8mpx, bo jakościowo wypadnie jak słaby cyfrzak tej samej firmy. W telefonie powinna się liczyc stabilnośc, wygląd, wykonaniem wyświetlacz i to, żeby się prze z niego wygodnie rozmawiało i pisało. Co do samego fona: jest naprawdę ładny, tylko mało go na allegro, bo całe 3 sztuki. Miejmy nadzieję, że on, albo W705 wejdzie do polskich operatorów.

  • 0

    34. ~majadero  2009-07-15 11:09:31  host: aefb38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupilam ten telefon w rtv euro agd, nigdzie nie pisze ze ma dotykowy ekran tylko na ich stronie sami zobaczcie że w niektórych funkcjach, ale jakich funkcjach?.

  • 0

    35. ~kola  2009-07-22 12:33:27  host: ahn87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Na ch*ja komu 16 milionów kolorów, skoro mózg ludzki i tak tego nie rozróżnia.

  • 0

    36. ~T~ Mobile  2009-08-31 13:25:15  host: proxy2a.interkam.pl

    Psychol Nokia nie jest filipińska, tylko fińska ;)

  • 0

    37. ~T~ Mobile  2009-08-31 13:47:21  host: proxy2a.interkam.pl

    Kola racja. Majadero o co ci chodzi? Bos a po ci w komputerze internet? Czasem przydatny to strzelenia zdjęcia tam gdzie nie mamy aparatu, albo nawet po to żeby zrobić zdjęcie kartce papieru z jakimś tekstem. Raczej nikt normalny nie będzie wszędzie ze sobą brał aparatu. Wiesz, nie którzy też korzystają z OSu w telefonie, itp., to że nie jest ci to przydatne to nie znaczy, że komu innemu też. Bos przez takie mówienie ludzkość nie szła by naprzód, może dzisiaj nie byłoby, telewizorów, komputerów. Wiele rzeczy było na początku słabe jakościowo. Nie odrazu były kolorowe telewizory. A i tak uważam, że jak ma się dobry telefon, to na zdjęcia zazwyczaj nie ma co narzekać wyjątki: chociażby iphone'y. Może już za jakiś czas będą się ludzie śmiali po co nieść aparat jak można zrobić zdjęcie telefonem. Możliwe, że za jakiś czas będa projektory holograficzne, bo oglądanie filmu na malusim ekraniku raczej nie jest zbyt przyjemne. Kiedyś oglądałem, bodajże jakiś program, jak zrobili że koleś niewidomy widział, fakt strasznie crapnie, ale już może za kilkadziesiąt lat... Maruda po co komu przestarzała IRDA? A co do telefonu, telefon o takiej cenie bez OSu to marnotrawienie pieniędzy. Ale co się dziwić, to Sony-Ericsson któremu hmmm... żal kasy na licencje na symbiana? (Symbian to chyba najlespzy system na niedotykowce.) Ale cóż, większość wydawanych przez firmę Sony-Ericsson telefon to (jak ktoś nie wie to chodzi o gówno, choć zdarzył/zdarzały się dobry/dobre modele np. SE Xperia x1. Pozdrawiam ~T~ Mobile.

  • 0

    38. ~T~ Mobile  2009-08-31 15:00:45  host: proxy2a.interkam.pl

    Kola racja. Majadero o co ci chodzi? Bos a po ci w komputerze internet? Czasem przydatny to strzelenia zdjęcia tam gdzie nie mamy aparatu, albo nawet po to żeby zrobić zdjęcie kartce papieru z jakimś tekstem. Raczej nikt normalny nie będzie wszędzie ze sobą brał aparatu. Wiesz, nie którzy też korzystają z OSu w telefonie, itp., to że nie jest ci to przydatne to nie znaczy, że komu innemu też. Bos przez takie mówienie ludzkość nie szła by naprzód, może dzisiaj nie byłoby, telewizorów, komputerów. Wiele rzeczy było na początku słabe jakościowo. Nie odrazu były kolorowe telewizory. A i tak uważam, że jak ma się dobry telefon, to na zdjęcia zazwyczaj nie ma co narzekać wyjątki: chociażby iphone'y. Może już za jakiś czas będą się ludzie śmiali po co nieść aparat jak można zrobić zdjęcie telefonem. Możliwe, że za jakiś czas będa projektory holograficzne, bo oglądanie filmu na malusim ekraniku raczej nie jest zbyt przyjemne. Kiedyś oglądałem, bodajże jakiś program, jak zrobili że koleś niewidomy widział, fakt strasznie crapnie, ale już może za kilkadziesiąt lat... Maruda po co komu przestarzała IRDA? A co do telefonu, telefon o takiej cenie bez OSu to marnotrawienie pieniędzy. Ale co się dziwić, to Sony-Ericsson któremu hmmm... żal kasy na licencje na symbiana? (Symbian to chyba najlespzy system na niedotykowce.) Ale cóż, większość wydawanych przez firmę Sony-Ericsson telefon to (jak ktoś nie wie to chodzi o gówno, choć zdarzył/zdarzały się dobry/dobre modele np. SE Xperia x1. Pozdrawiam ~T~ Mobile.

  • 0

    39. ~T~ Mobile  2009-08-31 16:18:03  host: proxy2a.interkam.pl

    Kola racja. Majadero o co ci chodzi? Bos a po ci w komputerze internet? Czasem przydatny to strzelenia zdjęcia tam gdzie nie mamy aparatu, albo nawet po to żeby zrobić zdjęcie kartce papieru z jakimś tekstem. Raczej nikt normalny nie będzie wszędzie ze sobą brał aparatu. Wiesz, nie którzy też korzystają z OSu w telefonie, itp., to że nie jest ci to przydatne to nie znaczy, że komu innemu też. Bos przez takie mówienie ludzkość nie szła by naprzód, może dzisiaj nie byłoby, telewizorów, komputerów. Wiele rzeczy było na początku słabe jakościowo. Nie odrazu były kolorowe telewizory. A i tak uważam, że jak ma się dobry telefon, to na zdjęcia zazwyczaj nie ma co narzekać wyjątki: chociażby iphone'y. Może już za jakiś czas będą się ludzie śmiali po co nieść aparat jak można zrobić zdjęcie telefonem. Możliwe, że za jakiś czas będa projektory holograficzne, bo oglądanie filmu na malusim ekraniku raczej nie jest zbyt przyjemne. Kiedyś oglądałem, bodajże jakiś program, jak zrobili że koleś niewidomy widział, fakt strasznie crapnie, ale już może za kilkadziesiąt lat... Maruda po co komu przestarzała IRDA? A co do telefonu, telefon o takiej cenie bez OSu to marnotrawienie pieniędzy. Ale co się dziwić, to Sony-Ericsson któremu hmmm... żal kasy na licencje na symbiana? (Symbian to chyba najlespzy system na niedotykowce.) Ale cóż, większość wydawanych przez firmę Sony-Ericsson telefon to (jak ktoś nie wie to chodzi o gówno, choć zdarzył/zdarzały się dobry/dobre modele np. SE Xperia x1. Pozdrawiam ~T~ Mobile.

  • 0

    40. ~DaniO  2009-09-02 23:42:38  host: diu153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do Masakra! nie ma różnicy między 256 a 16 mln to ty chyba nie widziałeś 16 mln w słońscu wszystko idealnie widać itp a przy 256 nic nie widać w ciągu dnia nawet i nie ma różnicy taks amo w kolorach ja widzę przepaść mój kumpel ma n73 a ja n95 on zasłania wyświetlacz ręką żeby coś widzieć

  • 0

    41. ~  2009-09-23 01:44:40  host: f96-032.opera-mini.net

    Tel nawet fajny, troche za drogi ale w koncu ma WiFi i giePeEsa. Pisze do tych co maja zamiar kupic bo mialem juz G705 i W705 . W G byl wyszczerbiony chrom na obudowie a w W strasznie lata slider tzn dotykajac przyciski pod wyswietlaczem jest taki efekt jakby sie uzywalo kalkulatora ktory sie buja. Gorna czesc mocno obija sie o dolna i stuka i lata. Sprawdzcie przed kupnem, moze to akurat byl wyjatek. A poza tym probowalem Youtube przez wifi i powiem ze nic a nic nie widac nawet konturow, wszystko jest rozmazane.

  • 0

    42. ~doniusia  2009-10-18 00:06:12  host: aamb119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon już od miesiąca i powiem szczerze że jestem z niego bardzo zadowolona. Ma tylko dwie wady, które powiem że troszke mi przeszkadzają w uzytkowaniu... ma bardzo słabą baterie po ładowarke sięgam prawie codziennie. Najdłuzej baterie trzyma góra 3 dni.Przy normalnym użytkowaniu :) ja jestem osobą ktora ciągle pisze sms-y dlatego codziennie podładowywuje telefon. 2 wadą jest słaby zasięg..bardzo często gubi zasięg nawet w miejscach w których to jest praktycznie nie możliwe. Innych zastrzeżen nie mam, nie zacina się, bardzo dobrze chodzi klawiatura. Problemów z odtwarzaniem muzyki ani oglądaniem zdjęć nie ma. Poprostu rewelacja! warto było wydać te 1.100zł ;)

  • 0

    43. ~Ehhh;  2009-10-29 18:43:45  host: aetm40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ile ten fon moze kosztować?

  • 0

    44. ~blablabla  2009-11-21 12:40:53  host: adsh203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma czytnik pdf?

  • 0

    45. ~  2009-12-16 14:20:42  host: dynamic-78-8-50-39.ssp.dialog.net.pl

    Z HYR67YIUIJ

  • 0

    46. ~Michał  2009-12-21 17:39:21  host: grafi.ae.krakow.pl

    G705 TO ZŁOM!!!!! Nie polecam :( Testowałem go. Co za badziew! W tym telefonie "w stanie zamkniętym" nie można całkowicie zablokować klawiszy zewnętrznych jeśli nie wyjdziemy do "ekranu wyjściowego" Jeśli pozostaniemy w jakiejś funkcji menu i zamkniemy telefon to klawisze zewnętrzne nie zostaną zablokowane a tym samym np. trzymając tel. w kieszeni, przy niefortunnym przypadkowym naciśnięciu klawiszy można NIECHCĄCY do kogoś zadzwonić - wybrać jakieś połączenie :( Jak SE dopuścił do przeoczenia tak ważnej funkcji?! To naprawdę żenujące :( (przy okazji sprawdziłem działanie blokady klawiszy w telefonie W910i i okazuje się że ma tą samą wadę,..) Wyjaśniam ,że blokada klawiszy nie aktywuje się w momencie gdy zamkniemy telefon nie wychodząc z jakiejś funkcji menu. Druga sprawa to aparat foto - po prostu dno :( Robiłem porównanie wykonanych zdjęć z w350i (oczywiście na wyświetlaczach telefonów) Powiem tylko tyle ze W350i ma aparat 1,3Mpi i robi lepsze zdjęcia niż G705i Ogólnie - telefon porażka - nie polecam :(

  • 0

    47. ~Nikolaus  2009-12-27 11:14:38  host: esg73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanko... czy on faktycznie nie ma podświetlanych klawiszy???

  • 0

    48. ~Hi  2010-01-05 21:07:50  host: public31614.xdsl.centertel.pl

    Siema! Sorry ze znow zaczynam sprawe ale czy kazdy ma taki problem ze bateria slabo dziala?, wlasnie zamowilem telefon na allegro i nie wiem czy mam sie cieszyc z dobrego zakupu czy telefon to dno :/ Z Gory dziekuje!

  • 0

    49. ~dexter1213  2010-01-21 19:14:01  host: affq21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    cieszyc się

  • 0

    50. ~hiahiahia  2010-02-03 21:52:02  host: 190.01.el2.ftnet.pl

    IRDA tp głupota !!!!!!!!!!!! więc po co .. nikt już nie korzysta z IRDY ;/ żaaaaaaal mi was

  • 0

    51. ~bartek  2010-03-01 16:07:57  host: dkl1.prox.pl

    narzekacie tak na ten telefon wgrajcie sobie soft z W715 będziecie mieli Walkmana :P

  • 0

    52. ~Monia  2010-03-12 12:59:02  host: 088156233078.swinoujscie.vectranet.pl

    Mam ten telefon ponad rok, i jestem z niego zadowolona, jest nieduży, robi dobre foty, bateria nawet długo trzyma, ma rozne bajery ( gps, a takze licznik kroków) Ja go polecam ;)) pzdr.

  • 0

    53. ~szalonaa  2011-03-01 21:22:00  host: 94-40-52-161.tktelekom.pl

    ile się mieści smsów? zależy mi na odp z góry dzięki ;) :*

  • 0

    54. ~Doniusia  2011-05-12 14:11:18  host: abcf110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon mam już rok dałam za niego 1,300 zł a teraz bardzo żałuje telefon jest beznadziejny, gumka na klawiszach schodzi, oderwały mi się klawisze już po 4 miesiącach (dodam że piszę dużo sms więc może to przez to) ale nawet jeśli to nie powinno, wifi słabo śmiga, aparat akurat wystarcza na moje wymagania, strasznie się zacina, wyłącza w najmniej odpowiednich momentach i ciągle muszę wyjmować baterie bo nawet wyłączyć się czasem nie chce a o włączeniu to już nie powiem, conajmniej 2 minuty muszę odczekać żeby coś się ruszyło. Bateria bardzo słabo trzyma i ogólnie odradzam ten telefon , jutro przerzucam się na nokie E51 mam nadzieje, że to będzie dobry wybór, najbardziej chodzi mi o to żeby telefon się nie zacinał. a i dodam jeszcze że często gubi zasięg nawet w środku miasta. ODRADZAM!

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-198-71.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet