Sony-Ericsson G700 - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson G700 Opinie o Sony-Ericsson G700

Sony-Ericsson G700

w sumie: 51
  • 0

    1. ~  2008-02-11 11:17:43  host: dynamic-87-105-84-172.ssp.dialog.net.pl

    i takie telefony trzeba produkować. lekkie, małe i przyjemne

  • 0

    2. ~Alan.M  2008-02-11 15:04:01  host: avd4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mały , dobre funkcje,aż za dobre w takim małym phoniku . Se się stara :)

  • 0

    3.  2008-02-11 16:31:34

    Nareszcie SE w normalnej obudowie i z sybmianem.

  • 0

    4. ~axel  2008-02-18 18:55:18  host: ip-91-192-1-46.techmedia.com.pl

    bardzo duzy dotykowy wyswietlacz, chcial bym taki telefon

  • 0

    5. ~gawel  2008-02-23 17:41:42  host: router-llp1.prefixsc.pl

    Jak dla mnie dzięki temu że ma symbiana uiq i jest tak malutki wymiata wszystko. Symbian uiq i dotykowy wyswietlacz zawsze sie kojarzyl z wielkimi gabarytami a tu takie mile zaskoczenie. Szkoda tylko ze cena najprawdopodobniej bedzie bardzo wysoka.

  • 0

    6. ~ziomek14  2008-02-25 21:29:30  host: nat-w7.itcomp.pl

    moim zdaniem cena na wejsciu nie powinna przekroczyc 1500-1600 zl. poczekam az zejdzie do 800 i go sobie kupie :)

  • 0

    7.  2008-02-26 15:58:17

    znowy brak EDGE!

  • 0

    8. ~amator  2008-03-04 13:35:16  host: rm15.internetdsl.tpnet.pl

    Z wyglądu wypisz, wymaluj nokia 6300.

  • 0

    9. ~:):)  2008-03-10 08:25:06  host: cvl34.internetdsl.tpnet.pl

    po ile on jest?

  • 0

    10. ~b  2008-03-16 16:59:36  host: aebo205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    3,2 megapixela, symbian i wygląd coś między k530i i Nokią 6300. Marny wyświetlacz i brak edge już na starcie skazują ten fon na porażke. Kiedy szpece z SE zaczną robić ekrany 16-milionów kolorów? wyświetlacze w SE są marnej jakości, jakby przymglone nie oddają naturalnego koloru brakuje im ostrości i kontrastu. Nie kupie SE dopuki tego nie zmienią, aparaty foto w nich są świetne ale jak te zdjęcia wygladają na takich beznadziejnych wyświetlaczach?

  • 0

    11. ~Lukash1410  2008-06-10 21:39:38  host: ebw76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam, dodam tyle że ten telefon nie dość ze jest zgapiony z Noki 6300 to wstawili do niego bajery ktore szybko siądą, gdyz jest to Sony Ericsson. Pozdrawiam i odradzam kupna.

  • 0

    12. ~suchy  2008-07-28 15:41:34  host: agu114.internetdsl.tpnet.pl

    on kosztuje od 800 do 1100 zł opłaca sie chba go sobie kupie

  • 0

    13. ~  2008-08-19 12:43:48  host: 25-224-149-91.cpe.marton.net.pl

    hmmm miałem nokie 6300 w rękach i miałem g700 w czym one są podobne ?? bo jedyne podobieństwo dla mnie jest takie że obydwa telefony maja czarną obwódkę ekranu >.

  • 0

    14. ~krzzz  2008-09-03 02:41:28  host: epw174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    240 x 320 to "Marny wyświetlac".....? po co komu 16 milionów kolorów przy 2 calach i tak nie widać różnicy

  • 0

    15. ~solcio  2008-09-18 14:10:20  host: aanj198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon używam od 3tygodni.szczerze polecam godny uwagi

  • 0

    16. ~rafau  2008-09-29 17:08:22  host: aef166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Trzeba być istnym grafikiem mistrzem, by odróżnić od siebie tysiąc następujących po sobie kolorów w nokiach 16 milionowych. Sam KRETYNIE nigdy nie porównywałeś takich telefonów, więc jak nic nie wiesz, to się nie wypowiadaj! Nie ma EDGE?! O nie! Co teraz! Umrzemy! Jedna osoba na sto w ogóle wie, co to jest! Marny wyświetlacz... Heh, a czym się różni 256 tys. od 16 mln kolorów? Wiem! Bateria trzyma kilka dni dłużej! Kurde, ale wada... Nie czytajcie wypowiedzi takich idiotów...

  • 0

    17. ~nati  2008-09-30 10:46:16  host: aags34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam juz ten tel od 3 miesiecy i jak narazie wszystko ok. Tylko nie wiem jak uzyc ramek do zdjec i jak zdjecie obrocone zapisac zeby nie wrocilo do pierwotnej postaci.w sumie tel mam uzywany wiec moze byc cos zjebane..jak ktos wie jak to zmienic piszcie ale ogolnie tel spoko, ja jestem zadowolona,pozdro

  • 0

    18. ~  2008-09-30 10:47:14  host: aags34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    i bardzo sie kurzy!

  • 0

    19. ~ask  2008-10-05 11:44:25  host: public52681.xdsl.centertel.pl

    niby fajny ale cena za wysoka o 40%,lepszy już samsung L870.

  • 0

    20. ~  2008-10-06 22:06:28  host: abpj175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go od kilku dni Lekki i przyjemny. Można zmienić dzwiek sms i są animacje, dyktafon do dupy, głosnik o.k. Przy pierwszym uruchomieniu włączał sie długo, teraz łazi dosyc szybko, nie zacina się. Niestety nie mogę wgrac większości gier ani aplikacji Wie ktoś jaki odtwarzacz divx będzie chodził? Próbowałem większości, cyrkowałem z podpisywaniem certy.. i nic :(

  • 0

    21. ~borysus  2008-10-06 23:13:17  host: abpj175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Help me . . . Zainstaowanie odtwarzcza divx w g700

  • 0

    22. ~youRand k810i  2008-10-08 12:33:02  host: gnx130.internetdsl.tpnet.pl

    @~b Jak Ty potrafisz zobaczyć różnicę między 16 mln a 265 tyś kolorów to ja nie wiem. Sony jako jeden z nielicznych nie wciska klientom niepotrzebnych 16 milonów po to tylko żeby się chwalić (bo to czysty marketing jest) i to powinno właśnie przemawiać za tą marką. Poza tym baterie polimerowe stosuje w każdym telefonie, a nie jak Nokia w co 10-tym. Dla mnie SE to najlepsza marka na rynku. Pozdrawiam

  • 0

    23. ~  2008-10-21 21:31:34  host: 89.108.200.4

    W jakiej rozdzielczości nagrywa video? Proszę o odpowiedź włascicieli.

  • 0

    24. ~killer  2008-11-11 21:16:05  host: abxq53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wszystko ok ale nie dac wi-fi w takim modelu to juz zal

  • 0

    25. ~colo  2008-11-17 17:43:18  host: i182-2.interspes.pl

    cena spada fonik ok

  • 0

    26. ~  2008-11-19 18:14:36  host: acka182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej nie wiecie dlaczego mi nie wyswietla od kogo mam wiadomosc? tylko musze dopiero to sprawdzac w skrzynce odbiorczej;/nie wiem czy mi sie cos przestawilo czy juz pomalu siada... jak wiecie to piszcie!

  • 0

    27. ~nela  2008-12-16 20:43:52  host: adkk118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    DO 26:jak mi sie tak nie wywietlało, to musiałam przywrócić ustawienia fabryczne, i juz było ok. telefon świetny, polecam!

  • 0

    28. ~na  2009-02-02 17:48:23  host: acjl89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do nela: tylko że się okazało że mam prototyp.. i nawet o tym nie wiedziałam ale mniejsza o to więc jak wgram softa to go załatwie;/

  • 0

    29. ~TNT  2009-02-12 17:08:27  host: acbl228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam se k750i(już 2 lata) wiec ma prawo się zaciąć ale nie narzekam, aha na temat tego telefonu to prawdopodobnie będzie godnym następca mojego se, bo ja nie rozumiem na co komu 16.mln kolorów skoro nie widać różnicy miedzy 262tys. i nie wpieprza az tak baterii. A co do edge czy do wi-fi to i tak mi to nie będzie na tyle potrzebne

  • 0

    30. ~ziomek  2009-04-07 16:43:18  host: 83-145-189-32.cable-modem.tkk.net.pl

    sa inne kolory? bo ten jest w ogole nie do przyjecia jak dla mnie, szukam na necie i nic nie ma. Jest tylko G900 czarny...

  • 0

    31. ~  2009-04-18 23:54:59  host: cfh76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Przesiadłem się na G700 z Noki E51. Ten drugi to demon prędkości (dobry procesor), aplikacje otwierają się błyskawicznie, w G700 już tak szybko nie jest. Wyświetlacz ogromny (E51-mały, męczy wzrok). Aparat foto są porównywalne (może z małym plusem dla G700), filmiki zdecydowanie lepsze kręci G700. Dotykowy ekran - fajna sprawa i duże ułatwienie,rozpoznawanie pisma wymaga przyzwyczajenia.Bateria E51-long life, G700-uuu tutaj kiepsko, no ale wyświetlacz robi swoje (3dni).Dobry pomysł z bocznym przyciskiem blokady klawiatury. Gdyby tylko nie ten wolny procesor to rzec by można - super komóra. Pozdrawiam sebo

  • 0

    32. ~Syrek  2009-04-24 20:38:13  host: agk171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~b widać jak sie znasz... 16 mln kolorów nie wyłapie ludzkie oko, nie ma różnicy więc po co marnować na to pieniądze, na zdjęciu wyświetlacze zawsze inaczej wyglądają, jeszcze nie widziałem żeby w jakimś SE był marny kontrastowo. porażka to ty a nie ten telefon, po co się wypowiadasz jak nawet nie wiesz co mówisz, istny kretyn

  • 0

    33. ~LP  2009-05-28 09:35:40  host: apn-95-41-44-127.dynamic.gprs.plus.pl

    czy on wolno chodzi, ze wzgledu na symbiana?

  • 0

    34. ~tajra  2009-07-12 18:55:11  host: 89.191.147.125

    mam ten telefon od pół roku i spisuje się dobrze, trochę muli otwierając aplikacje ale idzie się do tego przyzwyczaić, zdjęcia robi ładne, co do baterii to przy normalnym użytkowaniu trzyma mi 5 dni więc tragedii nie ma. Pozdrawiam

  • 0

    35. ~E  2009-09-11 22:08:28  host: 77-254-140-42.adsl.inetia.pl

    Z Sony Ericssonem G700 jest dużo problemów, jest awaryjny, ciężki w obsłudze oraz ma nieprzemyślany układ menu. Poza tym telefon ma "nienajlepszy" głośnik z kiepskiej jakości dźwiękiem, niezbyt mocną baterię oraz lubi gubić zasięg.

  • 0

    36. ~karolina  2009-09-20 22:57:52  host: chello087206218052.chello.pl

    witam u mnie tel nie chce czytac kontaktow z karty sim i wogole nie wyswietla kontaktow ktos mial taki problem?

  • 0

    37. ~pszczó.  2009-10-13 00:14:31  host: un-158-227.static.sitel.net.pl

    cóż też tak miałam, ale po prostu je wklepałam do telefonu, część przesłałam Bluetooth'em ogólnie tel mam od niedawna hihi ale jest booski nawet sie mojej Mamie podoba:) prosty poreczny moze czasm faktycznie "zwalnia" ale jak na razie działa bez pudła przy moim gadaniu sms czytaniu itp trzyma 3 dni to w sumie długo:)

  • 0

    38. ~Wagierek  2009-11-21 17:19:21  host: host-89-228-36-44.elk.mm.pl

    Do #10: 3,2 megapixela, symbian i wygląd coś między k530i i Nokią 6300. Marny wyświetlacz-wyświetlacz jest bardzo dobry. jeśli potrafisz odróżnić 256k kolorów od 16kk to szacun. Jedyna różnica to taka, że przy 256k kolorów bardziej absorbują procesor, co w skutku daje krótszy czas czuwania i mniejszą stabilność telefonu. i brak edge już na starcie skazują ten fon na porażke-k800i też nie miał edge, a ileset osób go wybrało? Kiedy szpece z SE zaczną robić ekrany 16-milionów kolorów? Niestety, ale Satio ma już tyle :( wyświetlacze w SE są marnej jakości, jakby przymglone nie oddają naturalnego koloru brakuje im ostrości i kontrastu. Człowieku, jeśli potrafisz rozróżnić wyświetlacz Nokii od wyświetlacza SE to naprawdę giga szacun. Nie kupie SE dopuki tego nie zmienią-no to sobie jedź na nokiach, które nic nie mają oprócz ,,super wyświetlaczy"... aparaty foto w nich są świetne ale jak te zdjęcia wygladają na takich beznadziejnych wyświetlaczach? Wiesz, powiem Ci, że bardzo dobrze, wręcz wspaniale!

  • 0

    39. ~  2009-11-28 12:51:25  host: apn-95-40-151-115.dynamic.gprs.plus.pl

    witam gdzie moge znalesc polskie menu do se g700

  • 0

    40. ~adi  2009-12-19 21:30:47  host: 132-167.nitka.net.pl

    brak wifi go dyskredytuje jeszcze przy symbianie

  • 0

    41. ~ciekawy  2009-12-20 00:51:17  host: 77-254-145-120.adsl.inetia.pl

    mam pytanie: jak bardzo ten telefon zamula? i czy to tylko przy otwieraniu aplikacji czy ogólnie się tnie np przy otwieraniu menu? możecie go porównać pod tym względem z jakimś innym telefonem? pytam o to, bo kiedyś używałem SE T610, który mulił strasznie i drugi raz czegoś takiego nie zniosę... dzięki z góry za odpowiedzi, pozdro

  • 0

    42. ~betek  2009-12-28 21:41:24  host: 87.204.108.4

    zaletyZalety produktu -dotykowy symbian, łatwa nawigacja nawet za pomocą palca -duży, czytelny wyświetlacz -duża pamięć wewnetrzna i możliwość rozszerzenia aż do 8 gb! -doskonały głośnik -dobry aparat -nagrywanie świetnej jakości filmików -solidne wykonanie -bateria trzyma nawet 4 dni (a nie 2 jak w Nokiach tej klasy) -klawisz blokujący klawiaturę, super pomysł -szybkie ładowanie baterii -rozpoznawanie pisma odręcznego -wiele wiele innych wadyWady produktu symbian mógłby być szybszy ...i co tu więcej dodać!

  • 0

    43. ~tutmozisa  2010-01-08 16:43:39  host: un-158-227.static.sitel.net.pl

    telefonik jest sliczny i genialnyw obsłudze czasem symbian muli ale jest ok!

  • 0

    44. ~kamilo  2010-01-10 12:03:02  host: public-gprs35612.centertel.pl

    Warto kupić ten telefon?

  • 0

    45.  2010-01-10 12:42:55

    Czy warto kupić ten telefon? mam teraz nokie 6288

  • 0

    46. ~Tumozisa  2010-03-03 01:40:59  host: un-158-227.static.sitel.net.pl

    Chwilowo zmienilam go na IPhona narzeczonego w sumie seg700 jest mniejsza zabawka ale dluzej trzymam plus dla IP to kabel do ladowania Bo na seg700 ladowanie z limps szlo roznie z wygladu wole se wiec chyba zamienie z powrotem czy ktos zna podobnego se ale z wifi?

  • 0

    47. ~  2010-03-15 20:48:08  host: t03-07.opera-mini.net

    Jesli ktos w tych czasach kozysta z EDGE to jest nie zle chory na glowe po pierwsze: ping wynoszacy od 2.5s do nawet ponad 15s. Po drugie: predkosc od 14.4 do 256 kbit/s(w praktyce sporo mniej) sciaganie do 14.4 kbit/s wysylanie. Czyli w skrucie EDGE to smiec i jest uzywany tylko w zabitych dechami wsiach i to tez nie zawsze. na konfrontacje z nim wychodzi UMTS ping na poziomie: 0.12s do 0.445s i to nawet przy bardzo slabym zasiegu, kiedy poprzedni pacjent potrzebuje full ,,kresek''. Predkosci: sciaganie/wysylanie 384 kbit/s przy czym sciaganie w praktyce sporo wiecej. Teraz kolejna glupota kolory drogie informatyczne dzieci neo 16 mln kolorow jest osiagane w telefonach dzieki migotaniom i zabawom z kontrastem fizycznie panele maja 256 tys kolorow dlatego nie widac rurznicy... A sam telefonik fajny, kupilem w komisie za 300 pln i wlasnie z niego pisze :P Po wgraniu nowego softu przestal mulic programy:)

  • 0

    48. ~borysus  2010-05-01 20:49:59  host: aegz192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon mam od 1,5 roku i zbytnio nie mogę narzekać Minus- do robienia zdjęć się nie nadaje, bteria nie trzyma zbyt długo A tak po za tym to ma wszystko czego potrzebuję w małej obudowie Nic mi nie marudzi o przepełnieniu skrzynki sms, ma 3 alarmy, można oglądać filmy avi , przyjemnie sie piszę sms nie tak jak np w SPV, na uiq3 można już znaleźć mnóstwo aplikacji, brak zacinającego się dżoja, wideokonferencja, przycisk do blokady klawiatury, wymieniać mogę do jutra

  • 0

    49. ~Tic Taca  2010-05-29 19:28:22  host: ip-79-175-227-18.cable.smsnet.pl

    Re: ~ 2008-08-19 12:43:48 Wiesz czym są podobne tym że SE G700 jest 5 razy mniej bierze energii z baterii niż nokia 6300.

  • 0

    50. ~  2011-03-23 02:40:23  host: 87-207-228-202.dynamic.chello.pl

    czy posiada funkcje latarki?

  • 0

    51. ~nati  2011-09-01 11:41:45  host: public125619.xdsl.centertel.pl

    tak posiada latarke:)mam pytanie ostantio cos mi swiruje wyswietlacz raz sie przyciemnia raz jest normalnie.. Spadl mi pare razy;/ czy to przez to by sie tka stalo? da sie to jakos naprawic?dzieki za odp

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-87-114-118.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet