Sony-Ericsson G502 - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson G502 Opinie o Sony-Ericsson G502

Sony-Ericsson G502

w sumie: 136
  • -3

    1. ~  2008-04-24 13:03:07  host: aaju92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dalej nie ma 16mln kolorów ...

  • 0

    2. ~juni0r1988  2008-04-25 08:17:05  host: scizorro.t17.ds.pwr.wroc.pl

    dobra bateria ale reszta przeciętna jak większość sony ericcsonów

  • 0

    3.  2008-04-25 19:58:27

    ładny... w końcu SE zrezygnował z tych cieniutkich klawiszy w stylu K550 :)

  • 0

    4. ~KornFanHead  2008-04-25 22:49:43  host: rb-4.esnet.pl

    Taki sobie. Ogólnie 100 razy lepszy od K550i bo tutaj obudowa solidniejsza. Ale SE odchodzi od Irdy co troche dziwi. Aparat 2 mpx w porządku. Woielki plus za przyciski odbierania i anulowania połączeń. Ogólnie ten model to dobra alternatywa dla tych którym rozsypie sie k550i!

  • 0

    5. ~  2008-04-26 20:51:26  host: ainu.ha.pwr.wroc.pl

    kolejny w moim przekonaniu nic nowego nie wnoszacy fon...standardowy konfig nowy image zabujcza pewnie cena - szkoda

  • 0

    6. ~  2008-05-06 08:21:46  host: aaws169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kiedy będzie na allegro????????

  • 0

    7. ~tus  2008-05-10 01:24:54  host: bel187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A po co ci tyle? i tak ludzkie oko tyle nie widzi a tylko bateria szybciej pada... :P

  • 0

    8. ~  2008-05-10 12:23:18  host: dynamic-78-8-102-35.ssp.dialog.net.pl

    No niestety ... a to jednak duuuża różnica jest

  • 0

    9. ~  2008-05-13 19:18:03  host: nat-28.it-net.pl

    5: jak to nic nie wnosi ?? ma nową tapetę ;)

  • 0

    10.  2008-05-22 14:29:54

    4-ka,ty sie przed chwila chyba obudziles,co?IRDA to juz przezytek!Opracowuje sie juz nowe standarty bluetooth a ty wyjezdzasz z irda?Dzieki b-t stereo nie trzeba juz laczyc komy ze sluchawkami kablem,ktory notabene ciagle sie gdzies o cos haczy tylko wkladasz sluchawki bezprzewodowe i sluchasz ulubionej muzy{a jak ktos zadzwoni to tylko pykasz w sluchawke i odbierasz rozmowe}!

  • 0

    12. ~sting WCW  2008-07-11 11:16:38  host: gw-lan.mcon.pl

    Kosztuje ok 600zl. Tez chyba zmienie swojego w810i na tego G502 :) Ma ten fon flesha?

  • 0

    13. ~vieniek123  2008-07-12 18:19:16  host: abvb224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fonik zarąbisty jak na tą cenę 500zł!!! :O

  • 0

    14. ~czekam:)  2008-07-12 20:32:31  host: adim80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wlasnie kupilem sobie to cos na allegro hmm zobaczymy:) ale myslac z budzetem okolo 500 zl nie zaszalalem:) ale w sumie od nokim jakos odwylkem al se to juz nmoj 5 model (nie polecam ses500i klawisze padaja:() no dobrze zobaczymy moze zxa pare dni napisze cio to warte w koncu dalem az 338zl za nowke zobaczymy na dwoje babka wrozyla :) chodz swoja droga cudow nie bedzie :P

  • 0

    15. ~AragorN  2008-07-26 09:59:42  host: acvs59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wybaczcie, że pytam o takie rzeczy, ale się nie znam:P Czy jak już sobie kupię taki telefonik, to będą miał za darmo dostęp do bezprzedwodowego internetu? Ostatnio byłem w Zakopanem i tam przy wejściu na Krupówki była informacja: "wkraczasz do strefy darmowego bezprzewodowego internetu"... Czy z komórki jest też za darmo w takich punktach??

  • 0

    16. ~ghg  2008-07-29 23:34:55  host: nat-tor.aster.pl

    nie z tej komorki, ona nie ma wi-fi

  • 0

    17. ~viki  2008-08-04 21:52:11  host: 82.160.128.10

    a które takie niezbyt drogie komórki mają to wi-fi i jak z tego korzystać???

  • 0

    18. ~bit  2008-08-06 13:15:16  host: host-89-228-82-205.olsztyn.mm.pl

    wi-fi ma motorola z6w ale nie wiem jak w niej działa... ta motorola wyszła własnie w orange i jest dosyc tania.

  • 0

    19. ~Martina  2008-08-10 23:26:35  host: host-87-101-21-73.proxnet.pl

    Wi-Fi otyle co pamietam to ma komorka Nokia E51. Moze i dobry telefon bo mialam przyjemnosc go zobczyc...

  • 0

    20. ~veins  2008-08-12 08:09:01  host: host-82.177.124.123.algrim.pl

    17. - SPV/MDA... 300-600zl na allegro... :]

  • 0

    21. ~pcius  2008-08-26 16:29:17  host: 77-253-247-83.adsl.inetia.pl

    a czy z tego telefonu można w pełnie korzystac mając siec plusa???

  • 0

    22. ~  2008-09-20 22:03:09  host: apn-77-114-163-160.gprs.plus.pl

    Jak wyłączyć pocztę głosową??

  • 0

    23. ~zdzislaw  2008-09-25 18:41:41  host: w3cache.n.intelink.pl

    Ponoć telefon ma wideorozmowy, to prawda? bo nigdzie na fotkach nie widzę z przodu kamerki

  • 0

    24. ~viki  2008-09-27 15:42:54  host: 82.160.128.10

    ale w jakim sensie???

  • 0

    25. ~krzy  2008-10-31 12:22:12  host: aaxt12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dobry telefon

  • 0

    26. ~t  2008-11-05 18:47:04  host: 82.160.207.4

    mam pytanie - czy w waszym telefonie podczas rozmowy dźwięk z głośniczka jest przytłumiony? U mnie niestety tak a na głośnomówiącym jest ok.

  • 0

    27. ~polo  2008-11-15 21:10:41  host: etc52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest oki

  • 0

    28. ~Damian katowice  2008-12-21 23:23:20  host: 62.233.242.98

    w Erze za 1zł. :D:D:D a co do IRDY... przydaje sie bo niektórzy ludzie mają telefony tylko z IRDĄ i wtedy niema problemu z przeslaniem plików...

  • 0

    29. ~scenic  2008-12-26 15:36:08  host: inet20907ng-1.eranet.pl

    Moglem mieć tego fona cena 580 zl ale wolałem k770i 499zl Byl tańszy {nie wiem dlaczego} bo k770i dużo lepszy np.aparat 3,2 Mpix lampa błyskowa Na zapytanie dlaczego ten se G502 jest droższy usłyszałem "iż jest nowszy" tak ogólnie chciałem kupić k660i ale nie żałuje wyboru k770i polecam przedtem miałem k550i {tez super telefon} Ale pora zmienić na coś lepszego{nowszego} i taki jest k770i W przyszłości chce kopic c905 z matryca 8,1 Mpix SE górą Pozdro dla posiadaczy marki SE

  • 0

    30. ~norbi1277  2008-12-28 19:25:18  host: epk146.internetdsl.tpnet.pl

    mam SE G502 z miesiac i polecam aparat niby 2mpx ale robi o wiele lepsze zdjecia jak SE k550i i lepiej prybliza menu moze okazac sie na poczatku takie jakby sie zacinalo troche ale to moze wina mojego telefonu jedyna wada tego telefonu to to ze ma malo pamieci i nie ma przycisku do odtwarzania i zatrzymywania muzyki a i jeszcze zaleta to ze ma wiecej przyciskow

  • 0

    31. ~Muri  2009-01-05 21:35:45  host: ceo21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Osobiscie mam ten telefon i sprawuje sie swietnie. Nic sie z nim nie dzieje , nie zacina sie nic , filmy ladnie odtwarza , laddna aparat/kamerka . ;] i co tu duzo gadac jest fajny i tyle ;] 10000razy lepszy niz k750 i k550 ;] pozdro ;]

  • 0

    32. ~and  2009-01-13 18:50:58  host: ip-84.38.160.60.resman.pl

    czy ten telefon ma autofocusa?? odp

  • 0

    33. ~Radolejdc  2009-01-19 12:02:21  host: adar126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wajna koma ale słuchawki w zestawie dają????????

  • 0

    34. ~Bartek  2009-01-19 14:19:25  host: 093105154240.unknown.vectranet.pl

    Ja właśnie dostałem możliwość zakupienia tego telefonu w sieci era za 99zł, ale ze jestem stałym klientem zaproponowali mi za 49zł i tak sie własnie zastanawiam... :)

  • 0

    35. ~ziol  2009-01-31 18:00:00  host: bdu119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma dobry i glosny glosnik??

  • 0

    36. ~A  2009-01-31 20:18:25  host: 82.160.76.167

    czy mi się wydaje czy ten tel ma dżojstik, jak długo trzyma bateria

  • 0

    37. ~PONO  2009-02-03 07:49:45  host: acyk219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie ;/

  • 0

    38. ~mario  2009-02-07 13:49:20  host: apn-77-112-225-96.gprs.plus.pl

    Nie wiem, bo nie mam teko fona, ale se zamufie go na areglo...

  • 0

    39. ~mati  2009-02-09 15:55:35  host: abwn1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    spoko zaje....sta muza i bateria długo trzyma

  • 0

    40. ~ciekawy  2009-02-19 10:38:02  host: casper.intermedia.net.pl

    Nie będzie mi się zawieszał telefon jak kupię do niego kartę 2gb?

  • 0

    41. ~ello  2009-02-21 22:46:08  host: ip-84.38.160.60.resman.pl

    czy ten telefon ma autofocusa?? odp !!!

  • 0

    42. ~Sawmaster  2009-02-27 16:24:59  host: ip-89-174-120-213.multimo.gtsenergis.pl

    Bardzo fajny telefon jak za tą cenę. Plusy: -bardzo dobrej jakości plastiki, klawiatura, nic nie trzeszczy, wszystko jest idealnie spasowane -dość duży wyświetlacz -dość duże klawisze oraz brak joystika -bateria bardzo długo trzyma Minusy: -jeśli ktoś ma zamiar robić fotki telefonem to G502 nie jest dla niego, niby 2MP ale jakość tragiczna -jak za tą cenę trudno wymagać aby jeszcze telefon był z ekstra słuchawkami i equalizerem -mała pamięć 20MB, trzeba dokupić dodatkową pamięć M2 -brak kabla do podłączenie do kompa, brak płytki cd ze sterami, Ogólnie jestem bardzo zadowolony z zakupionego telefonu.

  • 0

    43. ~:)  2009-02-27 21:16:05  host: 89.174.106.50

    telefon zajebisty :) jak dla mnie BOMBA :) nie ma on dżoja :) ale czy on ma lampe błyskowa /flesha

  • 0

    44. ~sdfgsdf  2009-02-28 21:38:51  host: host-5db0c904.sileman.net.pl

    szkoda ze nie ma lampy :/

  • 0

    45. ~90i  2009-03-05 20:45:29  host: aaiy195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A czy w zestawie w erze dodaje sluchawki ? :P

  • 0

    46. ~davids96  2009-03-07 21:15:57  host: dynamic-87-105-67-189.ssp.dialog.net.pl

    mega fon polecam!!!

  • 0

    47. ~kris30  2009-03-11 14:23:13  host: user-89-108-229-169.mobile.playmobile.pl

    całkiem fajny telefonik, bateria całkiem dobra jak na SE, niestety Era nie daje w zestawie kabla USB ani płyty CD. Dobrze że są przynajmniej słuchawki. Ocena 6

  • 0

    48. ~  2009-03-13 20:37:46  host: awh210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Przepraszam bardzo czy ktoś sie orientuje czy ten telefon ma w aparacie flesh ?

  • 0

    49. ~  2009-03-18 09:22:25  host: aeax120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest zajebisty naprawde polecam wszystkim

  • 0

    50. ~user1  2009-03-20 11:19:35  host: host-47-208.spray.net.pl

    Ile wam trzyma bateria w tym telefonie ?

  • 0

    51. ~g502  2009-03-20 22:15:05  host: ip-94-42-27-47.multimo.gtsenergis.pl

    fon sie w ogóle nie zawiesza nawet jak mam 2gb pamięci

  • 0

    52. ~Oluśśśka  2009-04-04 19:49:59  host: ip-89.171.97.227.static.crowley.pl

    Ten telefon ogólnie lepszy jest od k550i , posiadałam ten fon lecz on jest bardziej dla delikatnych osób . Sonny ericcson g502 Jest świetny! Polecam Nastolatkom ... Aparat jest fantastyczny 2 megapixele ^^ Podobają mi się klwisze w kształcie fali. Szkoda że tu nie ma opcji Flash co dziwne dla tych typów telefonów . Poza tym wspaniały wygląd mp3 (wygodny) Poprostu dla mnie idealny!

  • 0

    53. ~and  2009-04-04 22:31:26  host: ip-84.38.160.60.resman.pl

    nie ma flesza i nie ma audofocusa...

  • 0

    54. ~Ja  2009-04-11 17:05:46  host: pc2-1.digicom.net.pl

    Do posiadaczy tego telefonu, czy ten model ma w sobie coś w stylu to-do list, albo chociaż wygodnych notatek?

  • 0

    55. ~yas  2009-04-12 13:42:08  host: ejt34.internetdsl.tpnet.pl

    jak w nim ustawic MMS'y w ORANGE!?

  • 0

    56. ~Bartek  2009-04-15 20:14:42  host: 77-254-86-35.adsl.inetia.pl

    Mam pytanie czy może ktoś ma kartę w telefonie 4 GB??? Czy fon się zawiesza mając ją zajętą w ponad 75% ??? Prosze o odp.

  • 0

    57.  2009-04-22 15:59:13

    Dziś kupiłem ten telik. I cóż mam mieszane uczucia z przewagą chyba pozytywnych. Pierwsze rozczarowanie, to brak możliwości przeprowadzania wideorozmów. Wiedziałem, że nie ma z przodu kamerki, ale braku tej funkcji się nie spodziewałem. Mam też Nokię E51, która też nie ma takiej kamerki, ale funkcję wiedeorozmów zostawili!!! Telefon jest bardzo lekki, to niby plus. Jednak ze względu na małe rozmiary i grubość, to już taka "skromna" waga nie jest dla mnie atutem. Cieszyłem się, że ten tel ma EDGE i nawet HSDPA, to teoretycznego 3,6 Mb/s! I jeszcze jedno: chyba ma lepszą czułość na zasięg niż większość Samsungów, jak choćby, ten który nadal jeszcze mam: L700. Już wiem, że przepłaciłem, bo na ten dzień w Saturnie dałem za niego 499zł, a już w komisach nówki idą za ok. 370zł. Ale sam sobie jestem winny, że nie sprawdziłem, że tak ten tel, po ponad miesiącu potaniał. Bo nówka była za ponad 500zł i to n Allegro. Chociaż wolę mięć "czysty" soft, niż mulący PTC- operator jeszcze i oby jak najdłużej marki Era. Na ten dzień, tylko PTC ma ten tel w swojej ofercie. To może na razie tyle. Jak jeszcze będę miał jakieś przemyślenia, spostrzeżenia odnośnie tego telefonu, to dam znać. Pozdrawiam!

  • 0

    58.  2009-05-07 14:38:50

    Mam ten telefon i jak dla mnie to co najważniejsze ma. Czyli; możliwość zakupu karty Memory stick micro, radio. Są fajne pokazy slajdów. P.S. Czemu karty memory stick micro są droższe od micro sd ? Jak dla mnie 9/10! ;D

  • 0

    59. ~anon  2009-05-09 14:33:36  host: 77-253-121-123.adsl.inetia.pl

    witam, mam pytanie: czy cena tego G502 na tej aukcji jest podejrzana? Co może być nie tak ? Chiński soft czy jak ? ; - p help

  • 0

    60. ~Kashiam  2009-06-07 17:54:28  host: acwz226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon jest dostępny w Plusie?

  • 0

    61. ~Matiz  2009-06-13 11:03:03  host: ewy235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ten telefon Jest lepszy od SE w300i. Bo niewiem. czy go kupić.? czy sie opłaca.?

  • 0

    62. ~Kamelenko  2009-06-21 20:02:26  host: static-210-148.is.net.pl

    Ja go kupiłem za 420 zł! POLECAM FONA!

  • 0

    63. ~wozus  2009-06-26 22:23:11  host: 217.116.101.27

    Za tą cenę telefon godny uwagi... Polecam Tym co lubią często korzystać z internetu. Sam przetestowałem i jestem bardzo zadowolony. Mam internet z Orange, podłączyłem sobie ten telefonik zamiast zwykłego modemu z Orange i na "http://www.speedtest.pl/" wyszedł o niebo lepiej. Prędkość ineternetu w tym telefonie jest na prawdę dobra.

  • 0

    64. ~xxxFUNCTIONxxx  2009-07-06 08:47:56  host: public5509.xdsl.centertel.pl

    Mam telefon w abonamencie. Najpierw miałem zloma Motorole. potem pszyszedl czas na samsunga d900i za 1zl. Nawet niezly (3Mgpx, mp3, radio, karta 1gb microsd. Teraz jestem szczesliwym posiadaczem SE g502. wspaniala jakosc muzyki, wygodne, duze klawisze. ogolnie ten telefon jest z###bisty. szkoda tylko ze nie ma do niej kabla USB, ale rodzice maja SE k510 to do mojego pasuje. Szczerze polecam ten fonik. Mam jedno pytanie: orientujecie sie moze w jakiej cenie kupie karte 1gb Memory stick micro? Pozdro dl wszystkich fanow i posiadaczy Sony ericssona!!!

  • 0

    65. ~xxxFUNCTIONxxx  2009-07-06 08:55:26  host: public5509.xdsl.centertel.pl

    Mam telefon w abonamencie. Najpierw miałem Motorole. potem przyszedł czas na samsunga d900i za 1zl. Nawet niezły (3Mgpx, mp3, radio, karta 1gb micro s d. Teraz jestem szczęśliwym posiadaczem SE g502. wspaniała jakość muzyki, wygodne, duże klawisze. ogólnie ten telefon jest zajebisty. szkoda tylko ze nie ma do niej kabla USB, ale rodzice maja SE k510 to do mojego pasuje. Szczerze polecam ten fon. Mam jedno pytanie: orientujecie się może w jakiej cenie kupie kartę 1gb Memory stick micro? Pozdro dl wszystkich fanow i posiadaczy Sony ericssona!!!

  • 0

    66.  2009-07-06 15:41:15

    pewnie ze lepszy niz w300i ... telefon jest super maly i strasznie lekki .. a aparat tez niczego sobie .. robi super zdjecia !!

  • 0

    67. ~swist@k  2009-07-15 12:44:13  host: ip-81-15-132-4.unregistered.net.exatel.pl

    extra fon. Mam go od tyg. Jedyny minus to brak flesza

  • 0

    68. ~zmieszana ;//  2009-07-16 17:32:34  host: 77-254-216-168.adsl.inetia.pl

    mam pytanie i prosze o szczerą odpowiedz czy opłaca sie kupowac ten telefon ?? xD

  • 0

    69. ~  2009-07-16 21:00:17  host: acw126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie: Jaką maksymalną kartę pamięci mogę używać w tym SE g502? 4GB

  • 0

    70. ~Patyś  2009-08-01 17:43:28  host: ajn48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie i prosże o jak najszybszą odpowiedź : Czy ma dobry głośnik lepszy od K550i ?

  • 0

    71. ~pablo  2009-08-03 14:49:52  host: acy142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    polecam ten telefon, mam go od prawie 8 miechow i wszystko dziala bez najmniejszego zarzutu. bateria nawet teraz trzyma spokojnie 7 dni, super jakosc dzwieku (bardzo glosny), jedyne co to trzeba karte dokupic jesli chcesz miec full mp3 w telefonie. Placilem za niego 100zeta w grudniu, szkoda bo teraz jest po 1zl xD goraco polecam!!!

  • 0

    72. ~superfon  2009-08-04 12:34:40  host: acle94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie: Czy wejście na kabel USB do tego fona jest takie samo jak w Sony Ercsonie K510i? Proszę o odpowiedź.

  • 0

    73. ~  2009-08-10 15:17:34  host: 77-253-28-159.adsl.inetia.pl

    xxxFUNCTIONxxx Od 25zł na Allegro.

  • 0

    74.  2009-08-11 16:34:01

    Telefon idealny dla kogoś kto szuka telefonu multimedialnego z dość dobrym aparatem. Nie słuchajcie tych co piszą, że to gówno bo to nieprawda. Jak ktoś nie umie zadbać o telefon to zawsze mu się będzie psuł. Jak każdy SE, którego miałem daję 6+

  • 0

    75. ~  2009-08-14 11:46:05  host: 87-205-67-92.adsl.inetia.pl

    Czasami są problemy z zasięgiem, ale ma niezły aparat, świetny odtwarzacz i duży ekran.

  • 0

    76. ~Fyfek  2009-08-21 11:32:01  host: 83.2.224.2

    mam takie pytanie czy lepiej kupić SE G502 CZY SE W880I?? z góry dziękuję!

  • 0

    77. ~dziubI  2009-08-22 10:08:12  host: acuk205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ma on glosnik glosny ?

  • 0

    78. ~Cutter72  2009-08-26 18:31:35  host: aji161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a można łączyć sie nim z internetem w hotspotach?

  • 0

    79. ~mila  2009-08-26 22:10:13  host: err167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy to prawda ze klawisze sie wicieraja?

  • 0

    80. ~Lenka  2009-08-28 17:21:16  host: 77-254-51-92.adsl.inetia.pl

    Planuję kupić ten telefon. Czy ma on słuchawki i kabel USB w zestawie? Proszę o szybką odpowiedź.

  • 0

    81. ~Roxan  2009-08-30 18:26:57  host: 80.48.68.20

    Słuchawki ma ale kabla juz nie

  • 0

    82. ~:)  2009-08-30 23:40:07  host: 87-205-185-41.adsl.inetia.pl

    słuchawki ma, kabla nie.

  • 0

    83. ~lolo  2009-08-31 11:17:04  host: 093105219173.rybnik.vectranet.pl

    elo jak myslicie co lepsze ten fonik czy k750i? ;] bo jestem na kupnie telefony i ceny podobne i nie umiem wybrac?

  • 0

    84. ~jan  2009-09-01 12:31:40  host: aarz193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej czy ten telefon obsługuje pliki .jar ?

  • 0

    85. ~gocha  2009-09-02 19:33:35  host: ca222.osiedle.net.pl

    i masz jeszcze pytanko czy duzo wchodzi tu mp3 jesli mam go zamiar kupic w erze? i czy moze ktos sie orietuje czy w erze dostane go bez sim locka?

  • 0

    86. ~  2009-09-02 23:02:51  host: ip51-103-1-83.myslenice.net.pl

    jak widać z tyłu nie ma flasha

  • 0

    87. ~wr  2009-09-05 10:25:25  host: 78.8.140.213

    Tak w erze sprzedają go bez simlocka, a ilość mp3 zależna będzie od karty pamięci jaką do niego dokupisz (w zestawie z telefonem nie ma karty pamięci). Czy ktoś korzysta w tym telefonie z karty 4GB? Jeżeli tak to proszę o informacje jak współpracuje z taką kartą telefon?

  • 0

    88. ~lolo  2009-09-07 16:54:47  host: 093105219173.rybnik.vectranet.pl

    mam ten telefon od niedawna i jestem szczerze zdziwiony bo nie myslalem ze za te cene bedzie cos tak dobrego ;] muzyka idealna fotki jak na 2megapxl robi swietne mam go niedlugo ale juz zaliczyl powazniejsze upadki [2m na beton xD] ale nwet nie jest zadrasniety polecam ten telefon ma nowsze oprogramowanie niz k800i czy k770i jedyny minus to brak flesha chociaz jak troszke pokombinujesz z aparatem w ustawieniach to nawet w zlym swietle ladne zdjecia zrobi ;] polecam ten telefon

  • 0

    89. ~gulczas  2009-09-10 14:00:29  host: ade86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od niedawna i jest SUPER. bardzo polecam

  • 0

    90. ~01.EVO  2009-09-12 16:22:47  host: 213.192.70.201

    SIEMKA CZY WARTO KUPIC TEGO FONA DO GIER

  • 0

    91. ~kesjopea  2009-09-20 21:21:42  host: bfe216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik mam niedługo, jestem bardzo zadowolona :) troszke sie czasami wiesza ale da sie żyć... zdjęcia całkiem eleganckie i odtwarzacz całkiem spoko :) jak na 300zł to telefon super :) bardzo dobry wyświetlacz :)

  • 0

    92.  2009-09-23 22:42:21

    do gier w zasadzie zaden telefon się nie nadaje.. pytałem o niego w erze ale pan mi odradzil gdyz mowi ze często na serwis do nich zjezdza.. ale i tak go wezme bo perspektywa wziecia samsunga mnie nie cieszy

  • 0

    93. ~  2009-10-01 13:59:23  host: 89.231.195.33

    a ma latarke???

  • 0

    94. ~Elektro  2009-10-01 16:04:07  host: 77-254-150-87.adsl.inetia.pl

    Ten Sony Ericsson ma słabą obudowę, która po kilku miesiącach użytkowania zaczyna trochę skrzypieć. Jednakże gorszą wadą jest to, że szybko niszczą się posrebrzane klawisze i schodzi z nich farba, co delikatnie mówiąc nie wygląda estetycznie. Samo rozmieszczenie przycisków również nie jest najlepiej rozwiązane i łatwo wcisnąć nie ten przycisk co trzeba. Model G502 ma wbudowany niezbyt mocny głośniczek, a słuchawki dostarczane w zestawie są marnej jakości. Słaba jest też żywotność baterii, i nienajlepszy odbiór sieci (telefon "lubi" gubić zasięg), Aparat fotograficzny robi przeciętnej jakości zdjęcia i brak mu funkcji autofokus oraz lampy błyskowej, co w tym przedziale cenowym można uznać za wadę.

  • 0

    95. ~maciey  2009-10-04 16:34:57  host: 87-205-222-56.adsl.inetia.pl

    telefonu jeszcze nie kupilem , ale co do kilku osob : kabel usb jest juz za 6zl na allegro . ;P

  • 0

    96. ~benito  2009-10-07 12:43:26  host: lu-77-223-205-226.hypnet.pl

    kabel pasuje np od k510i mialem taki model wczwsniej wiec napewno dziala

  • 0

    97. ~  2009-10-08 21:09:07  host: 193.19.165.33.osk.enformatic.pl

    powiem szczerze ze napoczatku podchodzilem do niego sceptycznie ale teraz po 4 miesiacach uzytkowania jestem naprawde super zadowolony

  • 0

    98. ~qwerty  2009-10-10 10:27:38  host: 213-238-105-183.adsl.inetia.pl

    Zalety: -duży wyświetlacz -ma w sobie świetnego walkmana z megabassem -aparat robi dobre zdjęcia oraz panoramy -szybki przesył plików przez bluetooth -3g Wady: -brak kabla w zestawie -wbudowana przeglądarka internetowa jest kiepska, lepiej pobrać opere mini -mało pamięci wbudowanej

  • 0

    99. ~mar r k  2009-10-10 16:06:21  host: chello087207023179.chello.pl

    chciałbym powiedzieć tylko że użytkownik lektro najwyraźniej nie miał telefonu w ręce - bateria trzyma nawet tydzień, fotki są bardzo dobre, ja telefon mam pół roku i wygląda jak nowy - srebrne klawisze w ogóle się nie ścierają. Klawiatura ekstra, fajnie się pisze esemesy. Zasięg jest zawsze i nigdy go nie gubi przynajmniej u mnie. Moja ocena 10-/10 za brak lampy błyskowej i autofocusa

  • 0

    100. ~saw  2009-10-10 19:07:52  host: ip-89-174-40-80.multimo.pl

    aparat najgorszy jaki kiedykolwiek miałem, lecz jeśli Wan na nim nie zależy to telefon super

  • 0

    101. ~El  2009-10-15 14:21:44  host: 77-254-212-119.adsl.inetia.pl

    Do "mar r k": Bawisz sie w dziecinne przekomarzanki??! Ja mógłbym analogicznie napisać, że użytkownik "mar r k" najwyraźniej nie miał telefonu w ręce! ;-) Mam takie samo prawo jak Ty żeby wypowiedzieć się na temat tego telefonu, więc daruj sobie te insynuacje!

  • 0

    102. ~Bomba  2009-10-17 20:37:01  host: bbd152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mowicie ze ma "male rozmiary" a ma 109mm długości.. to dosyc duzo..

  • 0

    103. ~marex59  2009-10-28 17:58:16  host: c221-128.icpnet.pl

    Czy w tym telefonie można przypisać zdjęcie do osoby dzwoniącej aby podczas dzwonienia wyświetlało mi się jej zdjęcie ?

  • 0

    104. ~marex59  2009-10-28 18:00:08  host: c221-128.icpnet.pl

    Czy w tym telefonie można przypisać zdjęcie do dzwoniącej osoby aby podczas dzwonienia wyświetlało mi się zdjęcie osoby dzwoniącej ?

  • 0

    105. ~Pszemko  2009-11-05 18:01:01  host: grafi.ae.krakow.pl

    Bardzo niewygodny w użytkowaniu jest ten SE G502! Jego mikroskopijne klawisze umieszczone blisko siebie to jakieś nieporozumienie!! Może jakiś karzeł z malutkimi rączkami projektował ten telefon... ;)

  • 0

    106. ~Meciu  2009-11-10 19:32:30  host: 88-199-98-7.tktelekom.pl

    Ten telefon jest Genialny Gry Śmigają i wszystko Inne . Jednym słowem Zajebisty Telefonik.

  • 0

    107. ~muras  2009-11-11 12:30:28  host: aato184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gowno nie telefon!! mam go juz prawie rok! soft w ogole jakis do dupy, resetuje sie czesto bez powodu! jak dla mnie ma same wady! internet tylko dobrze chodzi! nic wiecej! nie polecam tego chinskiego gowna!

  • 0

    108. ~Krzychu  2009-12-06 19:42:26  host: dtq180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon już naprawde długo nie starły się srebrne klawisze (nie ściera się farba) jestem zdowolony ma duży wyświetlacz dobry aparat i odtwarzacz muzyki. Jednym słowem !!!SUPER TELEFONIK!!!

  • 0

    109. ~kesjopea  2009-12-16 20:33:18  host: bdz215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon mam od końca sierpnia... zaczął mi się wyłaczać bez powodu .. tzn resetować raczej... raz tak w kółko sie resetował przez dwie godz. oddałam go dziś na gwarancję. Klawisze fakt- wycierają sie. Te od menu. Słyszałam że jest jakaś farbka do tego i zaczynam sie właśnie za takową rozglądać. Narazie nie planuje sprzedawać tlefonu bo mi sie poprostu podoba. A jak wgrają mi nowego softa to zobaczymy co sie będzie działo

  • 0

    110. ~ullalaala  2009-12-17 11:45:53  host: efg210.internetdsl.tpnet.pl

    telefon jest bardzo fajny , łatwy w obsłudze , ładnie robi zdjęcia i ma fajna grafikę ale jedyny minus to to że się sam wyłancza i włancza i strasznie sie zawiesza ...:| dałam na gwarancji ale z powrotem przysłali zepsuty i z tego co wiem to nie tylko mi sie tak stało ...:

  • 0

    111. ~mily88  2009-12-22 21:02:29  host: 88-199-103-207.henet.pl

    Cześć. Mój młody brat posiada SE G502. Na początku pomyślałem, a kupili małemu pierwszy lepszy telefonik, jednak okazuje się, że sam bym chciał go mieć :) Wygląd ok. Menu czytelne jak to w soniakach (przyzwyczaiłem się bo miałem ich kilka). parat słaby 2MPx, ale zdjęcia na kompie dość dobre. Do tego ekran 2cale z dość dobrym kontrastem i HSDPA, a szukałem telefonu z szybkim internetem na niczym innym mi nie zalezy i już chyba znalazłem! :D Polecam!

  • 0

    112. ~alen  2010-01-03 18:05:38  host: ip-195-117-221-1.big4.pl

    fajny tel. jedyny minus to to że nie ma wymiennej obudowy.

  • 0

    113. ~virus  2010-01-05 21:58:27  host: 234.48.classcom.pl

    Telefon mam od tygodnia więc co do trwałości to nie wiem... bateria (bez karty pamieci) 8 godzin słuchania radia na słuchawkach , kilka smsów i 2 rozmowy , po całym dniu zostało 62% naładowania wiec nie tak źle. Aparat to dodatek, bez rewelacji. Brak zoomu przy 2mpx (działa przy niższych rozdzielczościach i filmach). Jak ktoś chce dobre zdjecia polecam kupić aparat :] Obudowa trochę skrzypi. Klawisze funkcyjne troche jak dla mnie przymaławe ale idzie się przyzwyczaić. Menu przejrzyste. Przydatny "pasek zadań" na ekranie głównym (da tryby, nie znalazłem możliwości edycji). Wyświetlacz czytelny. Brak możliwości wyłączenia podświetlenia klawiatury. Radio z RDS działa bez zarzutu. Nie wyłącza się gdy przeglądamy zdjęcia, ale słuchając mp3 przeglądarka działa tylko z pozycji aparatu foto. Co do słuchawek średniej jakości ale to nie telefon muzyczny. Ogólnie na chwilę obecną polecam za tą cenę (ok 350zl). W jednym zdaniu: prosty telefon z kilkoma dodatkami. Oby sie nie rozleciał po miesiącu...

  • 0

    114. ~Omg!!!  2010-01-16 18:46:14  host: aaia40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Absolutnie nie polecam.. Farby na klawiszach szybko wam się zetrą.. ..

  • 0

    115. ~Taki jeden  2010-02-09 17:44:13  host: komp179.80.hawknet.pl

    Telefon jest ogółem nawet spoko zaleta jest wyświetlacz aparat chociaż nie do końca bo niema auto focusa i lampy co jest niestety wadą niema ten przycisku od muzyki mimo bardzo dobrego odtwarzacza głośnik jest nawet w miarę bateria tez jest dobra potrafi wytrzymać bardzo długi czas oczywiście przy odpowiednim użytkowaniu telefonu :) wada da tez kiepski klawisze są za bardzo z wydziwiane zbyt blisko siebie i to posrebrzenie się zdziera jest tez za cienki bo kiepsko leży w dłoni aparat robi nawet dobre zdjęcia w porównaniu do innych aparatów 2.0 mega. wspaniale współpracuje z karta 2g szybki internet ale kiepska przeglądarka... szybki transfer na bluetoth plusem jest tez radio telefon posiada wiele plusów większość tych którzy piszą wyżej nie mieli tego telefonu w rekach no ale trudno ja jestem jego szczęśliwym posiadaczem i jestem zadowolony z niego jak na moje wymagania :)

  • 0

    116. ~  2010-02-18 20:37:50  host: host-89-230-171-26.ostrowmaz.mm.pl

    karta 4 Gb działa ale to jest mało nie ma lampy wole I phone

  • 0

    117. ~wa$yl  2010-02-26 16:29:36  host: chello087206160200.chello.pl

    tak generalnie telefon ***

  • 0

    118. ~vaderasiek  2010-05-16 08:55:25  host: mktech.kki.krakow.pl

    Ja uważam że jest beznadziejny.Ciągle się zawiesza wyłącza i później nie włącza.Mój był w serwisie 4 razy i dalej to samo...Nie polecam. Byłam go w końcu wymienić z gwarancją na nowy ale znów to samo...

  • 0

    119. ~nataeve  2010-07-17 13:55:52  host: pr-79-139-112-25.hypnet.pl

    Ja również nie polecam tego telefonu. Mam go już prawie 2 lata i mam go dosyć. Cały czas się zacina, resetuje. Ostatnio nie jestem w stanie odpisać na sms-a, bo się wiadomość wyłącza, a jak wchodzę w przychodzące tej wiadomości nie ma. Bateria jest mocna potrafi wytrzymacz ok 2-3 dni z włączoną mp3, aplikacjami i sms. Jak masz cierpliwość to kup, ale przyciski się szybko zdzierają.

  • 0

    120. ~Sowic  2010-07-28 19:46:24  host: 178-37-46-37.adsl.inetia.pl

    Witam!! Odradzam zakupu tego telefonu - niestety producent chyba jeszcze nie uświadomił sobie po co produkuje telefony !!Ale do rzeczy po roku czasu użytkowania zauważyłem że telefon jest częściej w serwisie niż ja u lekarza bo aż 6 razy !! Wejsie fast ładowarki, kabla USB i słuchawek to bubel.Komunikacja tel z komputerem przez USB jest - po 2-3 tygodniach się nie da nic zrobić . Jakość też naganna jeżeli jesteście osobą aktywną to od dużej ilości sms-ów klawiatura się wyciera ;/ obudowa również. Częste chowanie i wyciąganie telefonu niszczy lakier obudowy jednym słowem Made in China wsadzić za szybę i się przyglądać.ODRADZAM !!!!

  • 0

    121. ~robi1217  2010-08-05 16:50:34  host: t12-09.opera-mini.net

    Wlasnie chcem kupic sobie se g502 11 sierpnia 2010r ale jeszcze sie zastanawiam bo mam 500zl doradzcie mi czy mam go kupic czy nie ps zalezy mi na szybkim internecie dobrej jakosci gry i wytrzymalej baterii z gory dziekuje za rade.

  • 0

    122. ~Kriss882  2010-08-08 15:41:17  host: 86-63-120-10.sta.asta-net.com.pl

    Nie zgadzam sie z ta wypowiediza: Witam!! Odradzam zakupu tego telefonu - niestety producent chyba jeszcze nie uświadomił sobie po co produkuje telefony !!Ale do rzeczy po roku czasu użytkowania zauważyłem że telefon jest częściej w serwisie niż ja u lekarza bo aż 6 razy !! Kolego.. moze po prostu trafił ci się wadliwy egzeplarz :p Z moim jest wszystko w porzadku mam go juz od ponad roku dokladnie to rok i jeden miesiac ;)) I to co mu jest to tylko rysy ktore wykonalem na wlasne zyczenie :P Ten telefon bez karty pamieci jest niczym! Zgubiłem ją własnie i pratycznie wgl go nie uzywam :D Jedyna jego wada to scierający sie srebrny lakier ze srodkowego guzika :D i ze sluchawwek (znaczy guzikow ze sluchawkami) :) Ogolnie to bardzo polecam telefon :D Ja z nim jeszcze na 2 lata zwiazany :D:D:D Ale i tak zmienie szybciej bo w 100% mi sie znudzi :D

  • 0

    123. ~posiadacz g502  2010-08-09 17:17:05  host: are250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    robi1217 bierz ten tel mam go i jestem z niego bardzo zadowonlony internet szybki gry są bardzo dobrej jakości a bateria jest świetna mi trzyma 5-6 dni przy standardowym użytkowaniu

  • 0

    124. ~rafal 1219  2010-08-14 22:12:33  host: cmpc-089-239-070-048.cnet.gawex.pl

    ja mam SE G502 jakoś około 1 rok sprawuje sie dobrze tylko jak kiedyś mi do wody wleciał to przestał działać jak go wysuszyłem to normalnie chodził tylko miałem baterie zalaną i mi sie nie raz wyłączał i sie sam włączał teraz mi sie wyłączył i sie nie chce włączyć ale jak włożyłem inną baterie to jakoś normalnie chodził i teraz nie wiem czy kupić nową baterie czy coś jeszcze da się zrobić

  • 0

    125. ~  2010-09-25 20:59:52  host: chello089076000204.chello.pl

    ludzie, nie kupujcie tego telefonu. nie mam juz do niego cierpliwości. potrafi mi sie wylączać i włącząc kilkanascie razy pod rząd i w tym czasie nie moge nic zrobic, ani zadzwonić, ani wysłać sms. po prostu koszmar jakiś. i jego plusy, czyli wygodna obsługa i ładny wygląd nie mają wtedy żadnego znaczenia. i widze, że nie jestem sam w tej opinii, czyli to nie tylko mój egzemplarz tak wariuje, tylko po prostu ten telefon tak ma !! NIESTETY !!

  • 0

    126. ~Daisy  2010-10-13 23:30:00  host: acen18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zgadzam sie z 125 mi sie tak samo robi czasem mam ochotę go cisnąć o ziemię ... !! :(

  • 0

    127. ~szarit  2010-10-16 17:24:46  host: pc145a14.pogodanet.pl

    @125.i 126.Mam ten telefon od października 2008 i działa bez zarzutu po prostu macie pecha i trafiły wam się wadliwe egzemplarze,albo nie potraficie dbać o telefony.Czasem się wiesza ale w instrukcji obsługi pisze jak byk że w celu zwolnienia(oczyszczenia)pamięci trzeba go raz na dobę wyłączyć.Aparat działa b.dobrze w porównaniu z moim starszym s.e.k550i,ale ma cichszy głośnik,przeglądarka internetowa działa bez zarzutu,ale używam też opery mini i spisuje się bez zarzutu,odtwarzacz bardzo dobry,fostport irytuje ale w k550i działa znacznie gorzej,ogólnie dobry ale już nieco starszawy telefon,polecam raczej Naite lub kiedy się u nas pokaże Cedara o podobnych parametrach technicznych ale Cedar nie ma fostporta tylko mickrousb i jacka 3,5.

  • 0

    128. ~Kacap  2011-01-13 22:02:27  host: hmo242.internetdsl.tpnet.pl

    Posiadam ten telefon od marca 2009, a więc już 2 lata (bez tego półtora miesiąca). Hmm... Mam mieszane uczucia co do tego modelu. Zacznę od zalet: Dobry odtwarzacz, łatwy w obsłudze, ładnie się prezentuje (początkowo), słuchawki wystarczające, lecz lepiej wymienić, mocna obudowa (upadł mi na beton z wysokości ok 2 m i jedynie metalowa część obudowy ma na jednym rogu małe wyżłobienie). Wady: samoczynne resetowanie (tak wiem, w instrukcji było, lecz takich rzeczy być nie powinno), słuchanie muzyki dość mocno spowalnia telefon, brak możliwości wejścia do menu środkowym klawiszem podczas braku zasięgu - strasznie irytująca rzecz (musimy wejść przez moje skróty), miernej jakości srebrna farba na przyciskach i przy aparacie (na środkowym klawiszu farba znikła po kilku miesiącach), szkło na wyświetlaczu bardzo podatne na zarysowania. Podsumowując: gdybym wiedział, jaki ten telefon będzie, nie kupiłbym go.

  • 0

    129. ~Kacap  2011-01-13 22:06:10  host: hmo242.internetdsl.tpnet.pl

    Posiadam ten telefon od marca 2009, a więc już 2 lata (bez tego półtora miesiąca). Hmm... Mam mieszane uczucia co do tego modelu. Zacznę od zalet: Dobry odtwarzacz, łatwy w obsłudze, ładnie się prezentuje (początkowo), słuchawki wystarczające, lecz lepiej wymienić, mocna obudowa (upadł mi na beton z wysokości ok 2 m i jedynie metalowa część obudowy ma na jednym rogu małe wyżłobienie). Wady: samoczynne resetowanie (tak wiem, w instrukcji było, lecz takich rzeczy być nie powinno), słuchanie muzyki dość mocno spowalnia telefon, brak możliwości wejścia do menu środkowym klawiszem podczas braku zasięgu - strasznie irytująca rzecz (musimy wejść przez moje skróty), miernej jakości srebrna farba na przyciskach i przy aparacie (na środkowym klawiszu farba znikła po kilku miesiącach), szkło na wyświetlaczu bardzo podatne na zarysowania. Podsumowując: gdybym wiedział, jaki ten telefon będzie, nie kupiłbym go. Nie jest zły, po prostu jakość obudowy (trwałość farby itp.) mnie odstrasza. Dodam, że trzymałem go w futerale przez ponad pół roku.

  • 0

    130. ~user G502  2011-04-05 13:07:14  host: user-46-112-3-174.play-internet.pl

    @125 i 126 jeśli macie telefon z ERY to trzeba uaktualnić oprogramowanie, a najlepiej wgrać oryginalne od SE. To jest znany błąd. Po tej operacji działa stabilnie i nic się nie wiesza.

  • 0

    131. ~pp  2011-04-26 09:04:16  host: cache1.piekary.net

    noo niestety, posiadam ten telefon prawie 2 lata i jestem calkowicie zalamana po tym co sie ostatnio z nim wyprawia. Niestety ale musze stwierdzic ze nie nadaje sie on do uzytku!! smsy przychodza po prawie godzinie! dodzwonic sie do mnie nie idzie! sam sie wylacza po kilkanascie razy pod rzad, czy to normalne? oczywiscie cudna pani w sklepie wziela mi go juz 2 razy do naprawy, w tym tygodniu ide go zaniesc poraz 3 bo to jest idiotyczne bym nie mogla nawet smsa napisac bo... telefon mi sie sam wylacza :| TRAGEDIA!!!!!

  • 0

    132. ~  2011-05-01 01:09:07  host: apn-77-114-88-137.dynamic.gprs.plus.pl

    Mam ponad rok ten telefon i jest świetny ,nie psuje się i głośno gra . Ludzie polecam ,kupujcie go ,bo jest naprawdę świetny . Lepszy niż taka zwykła nokia .

  • 0

    133. ~  2011-05-25 00:12:18  host: V32-02.opera-mini.net

    mam ten tel od pol roku wiec myśle że moge coś od siebie dodać. Kupiłem go na allegro jako używany za 100zł a za taka cene nic lepszego sie nie dostanie. Początkowo resetował sie kilka razy na dobe co mnie bardzo denerwowało ale wystarczyła aktualizacja softu i od kilku miesiecy nie wyłączył się nawet raz. Bateria przy okolo 150 sms dziennie plus net wytrzymuje spokojnie dwie doby. Smsy pisze sie bardzo wygodnie. Zdjecia jak na 2Mpx wychodza znakomicie brakuje jedynie autofocusa. Super wyswietlacz. Polecam do podstawowych funkcji, choc sam mysle o zmianie na cos bardziej nowoczesnego. pozdrawiam

  • 0

    134. ~134.  2011-06-14 17:39:29  host: public109406.xdsl.centertel.pl

    Bardzo polecam ten telefonik ! Bateria trzyma długo, aparat jak na 2.0 robi genialne zdjęcia , czasami tylko się troche się zacina ale to drobiazg ;)

  • 0

    135. ~  2011-10-26 19:20:36  host: ajc238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    NIE MA INTERNETU

  • 0

    136. ~kacik  2012-02-01 13:26:16  host: 78-31-93-130.ostrog.net.pl

    mam ten fon 6lat i super i nic sie nie działo ani razu nie był w naprawie i super

  • 0

    137. ~...  2013-06-09 16:27:00  host: altmer.greenbird.pl.173.150.91.in-addr.arpa

    Telefonik jest zajebisty!!! lepiej wykonany niz te smartfony...

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-147-69.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet