Sony-Ericsson F500i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson F500i Opinie o Sony-Ericsson F500i

Sony-Ericsson F500i

w sumie: 9
  • 0

    1. ~  2005-07-13 19:16:00  host: aob226.internetdsl.tpnet.pl

    jest tu blad ten fon ma 12mb i wszystkie funkcje ma takie same jak k500/8i

  • 0

    2. ~mad max  2005-07-20 16:54:00  host: zs82.internetdsl.tpnet.pl

    Posiadam ten telefon od 4 dni
    VODAFONE przerobił K500i ale tylko zewnętrznie i to wystarczyło żeby zmienić nazwe na F500i
    Wszystkie funkcje w telefonie identyczne z K500i
    Fajny telefonik :)

  • 0

    3. ~Grzecho  2005-08-20 21:36:42  host: 81.243.239.122

    spoko telefon duzo funkc

  • 0

    4. ~889142195  2006-08-24 12:06:12  host: bij207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kto chce kupic k 500i za 300zl ???

  • 0

    5. ~pika  2007-02-05 19:32:32  host: gcy146.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik ale cały czas się zacina... i nieda się z niego wogóle dzwonić:(...beznadzieja w środku ale wygląd spoxik:P

  • 0

    6. ~  2007-04-21 14:15:09  host: chello089079202125.chello.pl

    Co do odtwarzacza mp3 ten telefon go posiada(Media Player) . Bardzo trwały telefon. Polecam!

  • 0

    7. ~  2007-04-27 23:14:15  host: aadx6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tego tela od ponad roku... ogolnie nie narzekam, ale bardzo sie zacina ten przycisk na srodku:/ pamieci ma mało i zdjecia tez nie najlepszej jakosci wychodza:] ogolnie nie polecam...:/

  • 0

    8. ~kotkot  2007-12-19 19:48:20  host: bhk226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy do tego telefonu da sie dokupić karte pamięci?

  • 0

    9. ~Billaden  2008-01-24 18:58:13  host: chello089078180027.chello.pl

    ale złommmm miałem go rozpadłó sie padło jak nic zdjecia do dupy karty pam. nie ma mp3 bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 100% odradzam!!!!!!!!!!!!!!!!

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-167-149-128.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet