Sony-Ericsson F500i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson F500i Opinie o Sony-Ericsson F500i

Sony-Ericsson F500i

w sumie: 9
  • 0

    1. ~  2005-07-13 19:16:00  host: aob226.internetdsl.tpnet.pl

    jest tu blad ten fon ma 12mb i wszystkie funkcje ma takie same jak k500/8i

  • 0

    2. ~mad max  2005-07-20 16:54:00  host: zs82.internetdsl.tpnet.pl

    Posiadam ten telefon od 4 dni
    VODAFONE przerobił K500i ale tylko zewnętrznie i to wystarczyło żeby zmienić nazwe na F500i
    Wszystkie funkcje w telefonie identyczne z K500i
    Fajny telefonik :)

  • 0

    3. ~Grzecho  2005-08-20 21:36:42  host: 81.243.239.122

    spoko telefon duzo funkc

  • 0

    4. ~889142195  2006-08-24 12:06:12  host: bij207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kto chce kupic k 500i za 300zl ???

  • 0

    5. ~pika  2007-02-05 19:32:32  host: gcy146.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik ale cały czas się zacina... i nieda się z niego wogóle dzwonić:(...beznadzieja w środku ale wygląd spoxik:P

  • 0

    6. ~  2007-04-21 14:15:09  host: chello089079202125.chello.pl

    Co do odtwarzacza mp3 ten telefon go posiada(Media Player) . Bardzo trwały telefon. Polecam!

  • 0

    7. ~  2007-04-27 23:14:15  host: aadx6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tego tela od ponad roku... ogolnie nie narzekam, ale bardzo sie zacina ten przycisk na srodku:/ pamieci ma mało i zdjecia tez nie najlepszej jakosci wychodza:] ogolnie nie polecam...:/

  • 0

    8. ~kotkot  2007-12-19 19:48:20  host: bhk226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy do tego telefonu da sie dokupić karte pamięci?

  • 0

    9. ~Billaden  2008-01-24 18:58:13  host: chello089078180027.chello.pl

    ale złommmm miałem go rozpadłó sie padło jak nic zdjecia do dupy karty pam. nie ma mp3 bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 100% odradzam!!!!!!!!!!!!!!!!

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-160-153-233.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób opłacania mandatów uważasz za najwygodniejszy?

Polacy lubią opłacać mandaty kartą lub telefonem

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet