Sony-Ericsson F305 - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson F305 Opinie o Sony-Ericsson F305

Sony-Ericsson F305

w sumie: 151
  • 0

    1. ~Alban  2008-06-20 17:27:53  host: aaek54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    na razie telefon nie jest zbyt ciekawy, ale jak ta seria dojdzie do numeru 8xx albo 9xx to będa prawdziwe przenosne konsole :) jakby sygnowali to logiem PSP to zarobiliby jeszcze wiecej :)

  • 0

    3.  2008-06-22 09:59:02

    Telefon typowo dla dzieci i fanów gierek, ale raczej będzie mało popularny:) Za to wyglądem niezły.

  • 0

    4. ~a  2008-06-23 15:38:33  host: 217.98.8.1

    Super desing

  • 0

    5. ~husek  2008-06-24 11:39:42  host: ppp139168.ostnet.pl

    nawet ładny, ale ekran mógłby być nieco większy i mieć większą rozdzielczość(np. QVGA), bo moim zdaniem 176x220 to za mało jak na telefon przeznaczony głównie do grania;P.

  • 0

    6. ~xzv  2008-06-25 16:33:17  host: cfm195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    176 x 220 troche malo jak ma byc do gier, czemy nie 240x320?

  • 0

    7. ~gf  2008-07-17 16:16:32  host: 88-199-164-213.tktelekom.pl

    Spoko klawiatura... :)

  • 0

    8. ~hwoarang  2008-07-23 22:49:17  host: acw97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nic nowego tylko znów całkiem inny sony ericsson i to bardzo dobrze

  • 0

    9. ~shiva  2008-07-29 11:18:47  host: public45560.xdsl.centertel.pl

    ale ma głośniki stereo!!! zarąbicho

  • 0

    10. ~12,45,4425,  2008-08-01 11:09:35  host: host174a.hades.net.pl

    co jakie ja tu komy widze ten telefon po prostu jest bossski

  • 0

    11. ~aguu506  2008-08-04 12:54:20  host: host-89-230-215-60.lublin.mm.pl

    zamierzam wlasnie go sobie kupic... ;;ddd Podoba mi sie, ale jak jest w kolorze czarnym raczej bo bialy wybrudze ;]]. Pozdro :**

  • 0

    13. ~Mark  2008-08-19 13:43:04  host: afc114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajny pomysł z tym telefonem do grania. Tylko ten wyświetlacz słaby :( Ma chociaż 2 cale?

  • 0

    14. ~Muszla  2008-09-11 14:31:53  host: 195.182.20.130

    Mogli by w końcu dać lepszy wyświetlacz, te 16 mln kolorów i rozdziałke wyższą. Zdanie owszem są podzielone na ten temat, ale wyświetlacz to wyświetlacz i musi jakoś wyglądać, czym ładniejszy tym lepiej

  • 0

    15. ~muchrem  2008-09-16 20:24:09  host: 213-64-1-124-no75.tbcn.telia.com

    W szwecji jest dostepny w cenie ponizej 600zł. Mysle ze w Polsce bedzie podobna cena.

  • 0

    16. ~Rudy  2008-09-19 20:50:58  host: host-n1-71-145.telpol.net.pl

    Mi tam nie chodzi o to ze ma gry tylko o te fajne głośniki stereo! Gdypy SE pokazał model z serii W z podobnym designem i głośnikami stereo to byłby hit PS mógł by być wiekszy wyswietlacz a jeśli chodzi o matryce to 256tyś kolorów wystarcza bo przy 16 mln bateria 2 dni trzyma

  • 0

    17. ~  2008-12-27 22:23:37  host: host892520054.3s.pl

    wyglądem ten telefon się chowa, klawisze dziwnie znajome. telefon do gier a i tak mało jest gier wykorzystujących żyroskop :/no i to 176x220 i mała przekątna ekranu. seria zapowiada się ciekawie, o ile SE wreszcie zrobi coś z tymi wyświetlaczami (większa rozdzielczość) i o ile taki gry będą ogólnie dostępne...

  • 0

    18. ~nastus22  2009-01-23 14:11:35  host: dpc103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłam ten telefonik wczoraj. Jestem bardzo z niego zadowolona. Kosztował 449zł. Serdecznie polecam!!!!!!!!

  • 0

    19. ~MajuS  2009-01-24 00:30:11  host: host-89-200-226-176.leon.com.pl

    No jak dla mnie to fajny .. chociaz po co ta gre tam wciskaja ??? Ja mysle, ze telefon jest do komunikowania sie, komputer do grania itd. , aparat do robienia zdjiec, wiec lepiej niech nie wymyslaja jakics cudawianek .. bo i tak za bardzo nie maja sie czym wysylic . A cena tego telefonu to okolo 500-650 zl . ;) pzdr

  • 0

    20. ~incia  2009-02-03 22:45:13  host: bmi145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No urodą to ten telefon nie grzeszy... jeszcze w dodatku biały pokazali ;/ bleee

  • 0

    21. ~eska  2009-02-14 19:28:33  host: 94-192-92-241.zone6.bethere.co.uk

    ma mniejszy wyświetlacz to bateria bedzie lepiej trzymała.

  • 0

    22. ~  2009-03-12 17:19:18  host: ba176.nj.pl

    telefon podoba mi się z zewnątrz. co prawda ekran mógłby być większy ale nie jest tak źle jak mogłoby się wydawać ;) no i jeszcze nie jestem przyzwyczajona do takiej klawiatury, ale mam nadzieje że to przyjdzie z czasem! ;) Uwielbiam słuchać na nim mp3 ;d

  • 0

    23. ~Boj  2009-03-30 14:56:06  host: ch100.internetdsl.tpnet.pl

    Super desing to maja Samsungi.

  • 0

    24. ~jfjf  2009-04-16 17:26:47  host: hld114.internetdsl.tpnet.pl

    Czy ma on w końcu wejście USB, bo czytałam w różnych miejscach i nie wiem. Na orange.pl piszą że ma kabel a wejścia już nie. To jak w końcu jest?

  • 0

    25. ~seseeses  2009-05-05 17:15:40  host: abdv254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej czego od razu się czepiacie wyświetlacza?? ja obecnie mam se k550i tam też jest rozdziałka 176x220 a gry chodza w rozdziałce 240x320 i to bez problemu

  • 0

    26. ~Sigurd  2009-05-06 19:41:55  host: aauf77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Brak możliwości wgrywania motywów niestandardowych (telefon nie rozpoznaje plików .thm). Obiektyw aparatu jest w takim miejscu że co chwilę się brudzi, mógłby być u spodu slidera. Całkowicie zbędna funkcja dla gier ruchowych. Pedalska smycz w postaci troka od kaleson. Tnące się menu (!). Brzydki odtwarzacz mp3. Aparat mógłby być lepszy (toporna migawka bez możliwości wyszukiwania ostrości, częste ziarnistości brzy niedostatecznym oświetleniu otoczenia). Wejście kabla usb i ładowarki w dziwnym miejscu. Plusy: telefon z zewnątrz jest ładny, powiem wręcz że bardzo, nawet w wersji białej. Dobry i wyraźny wyświetlacz (jak nie pasi to kupta sobie psp). W trybie czuwania szybki dostęp do wykonanych zdjęć pod przyciskami kółka i krzyżyka. Ocena: naciągane 5. Polecam raczej K800i lub C902.

  • 0

    27. ~dudu  2009-05-09 14:59:32  host: bwt114.internetdsl.tpnet.pl

    Nie wiem co wam w nim nie pasuje,mam go od niedawna i jest wypas centralnie ( ; Jestem z niego zadowolona i biały maam,ślicznie wygląda :D

  • 0

    28. ~owsik  2009-05-18 14:53:33  host: chello089077167112.chello.pl

    jak sądzicie 50 gier w zestawie to dużo!? ja mam S.N. k800i i mam 200 gier na komurce.... sądzę że ten telefon nie jest jakąś nowością xD mój kolega ma ten telefon i mega się podnieca 50 grami w zestawie z telefonem.....pozostawiam to bez komentarza!!

  • 0

    29. ~...  2009-05-18 19:14:28  host: 80.50.17.66

    Telefon mam juz ponad tydzien i jest spoko, bateria troche slaba, ale dobry jest ;) Na poczatku przez pierwsze 3 dni sie zawieszal, ale juz nie. Polecam ten telefon ;)

  • 0

    30. ~zaalll  2009-05-22 20:54:57  host: inet20909ng-1.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    ma wejścei USB , ale kabla to już nie dają .

  • 0

    31. ~lol  2009-05-31 19:54:00  host: 4.acn.airbites.pl

    a ile trzyma bateria??

  • 0

    32. ~sido97  2009-06-02 13:53:35  host: 81-237-196-34-no92.tbcn.telia.com

    w szwecji do tego telefonu dodaja 61 gier mi sie podoba moze bede go mial

  • 0

    33. ~madzia  2009-06-05 10:16:16  host: bzd114.internetdsl.tpnet.pl

    czy klawiatura jest dotykowa?? bo jak tak to nie za fajnie - po prostu nie wygodne

  • 0

    34. ~madzia emm  2009-06-06 14:45:30  host: ebn140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co oznacza "specyficzna klawiatura" chcę zakupic taki telefon ale coraz więcej osób na forum mnie zniechęca:()czy klawiatura jest dotykowa, a obudowa plastikowa??

  • 0

    35. ~ona  2009-06-06 15:27:44  host: 77-253-95-11.adsl.inetia.pl

    czy w tym telefonie jest taka funkcja,że jak sie zamknie klapke to automatycznie sie ze wszystkiego wychodzi?

  • 0

    36. ~maniek  2009-06-08 14:30:39  host: staticline18537.toya.net.pl

    telefon ma super głośniki dźwięk bez porównania lepszy niż w Noki 5310 a niby też muzyczna. Bardzo dużo gier w tym Sim 2 poprostu super.Kamera standard czyli nic specjalnego. Minusem jest lekkie zacinanie przy chodzeniu po menu,jakość przedniej obudowy też nie jest najwyższa,tylna O.K.Generalnie jak dla 13-latka tel.jest w sam raz.Syn jest zadowolony

  • 0

    37. ~maniek  2009-06-08 14:32:33  host: staticline18537.toya.net.pl

    małe pytanko,cały czas pali mi się ikonka G lub E może ktoś wie czemu i czy to można wyłączyć?.Dzięki z góry

  • 0

    38. ~maniek  2009-06-08 14:34:00  host: staticline18537.toya.net.pl

    kupiony za 569zł w MM ale przepłaciłem bo był już po 480zł kurde...

  • 0

    39. ~xd  2009-06-17 20:40:30  host: host-89-228-235-43.kalisz.mm.pl

    fajny jest ten telefon bo mam zamiar se go kupic

  • 0

    40. ~poznanska pyra  2009-06-24 15:35:00  host: apn-77-112-108-159.dynamic.gprs.plus.pl

    kto wie gdzie dostane taki telefon w Poznaniu???

  • 0

    41. ~Domiiniko  2009-06-27 06:14:10  host: 83.1.81.242

    F305 jest to 7 telfon Sony Ericssona ale ten jest naj lepszy wsaczilem 2 gb i sie nie mula robi fajne zdjcia ja zaplacilem 620 zl i nie przeplaczilem bo dostlem bo jest bardzo fajny tefon daje mu 7/6,5

  • 0

    42. ~paulinka  2009-06-28 15:38:36  host: w3cache.elk.net.pl

    mam ten telefon od 2 tyg jak dla mnie fajny typowy dla dziewczyn bateria trzyma długooo polecam

  • 0

    43.  2009-06-29 15:24:32

    elo ziomu kupilem go sobie trzy temu bardzo dobry wsam raz do grania nie zgadzam sie z opniami z ze telefon jest tylko do pisania sms i do dzw. nie technologia nie poto zostala wynaleziona ze nie isc do przodu ocena 4,8/5

  • 0

    44. ~mrcia  2009-07-01 22:24:29  host: ahn58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pieprzycie głupoty telefon jest ok. Fakt moze jest przede wszystkim przeznaczony do gier ale ma wiele innych plusów tak jak np głośniki czy wygląd. Nie jest powiedziane,że to telefon jedynie dla 13 latków. Dla kobiet nadaje sie jak najbardziej ma klase, jest poręczny i schludny.

  • 0

    45. ~zajaczek  2009-07-02 19:59:03  host: 212.160.172.70

    pateria jest bardzo dobra trzyma nawet 7 dni ogolnie bardzo dobry >polecam

  • 0

    46. ~  2009-07-06 17:38:10  host: chello089074167149.chello.pl

    Do tego telefonu-konsoli gier na razie nie ma to kupienia tylko te co są wbudowane. Ich jakość jest bardzo mizerna. A o dobrym sterowaniu można zapomnieć. Gra się w pionie a nie w poziomie. Jedyny plus to czujnik ruchu. Jeśli miałbym kupować przenośną konsolę wybrałbym PSP :D

  • 0

    47. ~Nevil  2009-07-08 10:23:28  host: 193.200.51.174

    ciekawi mnie czy gra głośniej od Noki N73

  • 0

    48. ~  2009-07-09 16:32:04  host: t06-08.opera-mini.net

    @1 grałeś na iPhonie? Kartę graficzną ma ten nowy

  • 0

    49. ~Arqatiush  2009-07-09 22:57:43  host: 77-254-252-70.adsl.inetia.pl

    WTF!?!?!? To jest niby telefon do grania ??? Matko boska przecierz to jest normalny telefon tylko że z sensorem ruchu on do pięt nie dorasta N-gage albo iphonowi ( którego i tak nie lubię) no może gdyby miał jakiegoś OS np. symbiana. nie no śmiech na sali . A poza tym to kto widział telefon do grania ; telefon to jest do dzwonienia a do grania jest komputer no ale zaraz ktoś napisze że jak jest poza domem to gra na telefonie , ale nie wyjerzdżasz poza dom żeby grać a jak już coś to jest PSP czy DS.

  • 0

    50. ~kiszka  2009-07-11 22:27:44  host: 94.254.175.128

    porazka po calosci....

  • 0

    51. ~  2009-07-13 12:03:51  host: t01-12.opera-mini.net

    Lol, wyświetlacz 176x220? Co za dno:-/

  • 0

    52. ~  2009-07-15 23:59:15  host: t03-09.opera-mini.net

    G znaczy gprs E znaczy edge

  • 0

    53. ~filopata  2009-07-19 00:11:43  host: 18-131-251-94.net.stream.pl

    ja bym dał do niego wyświetlacz minimum 320x240 (QVga) a nawet 640x480 VGA ekipo SE postarajcie sie

  • 0

    54. ~dżem  2009-07-19 13:29:33  host: assco.anko.torun.pl

    Huh, bardziej podoba mi się biały desing od czarnego, jednym z największych plusów telefonu to głośnik stereo na którym genialnie słucha się mp3. te 50 gier jakoś mnie nie zachęca bo nieprzepadam za graniem na telefonie. Aparat żadna rewelacja bo to nie cyfrówka przecież, a ekran niby nie za duży ale za to wyraźny i dobry, noi bateria szybko nie siada. Daje 8 i polecam, sama nabyłam ten telefon i jestem zadowolona .

  • 0

    55. ~dodo  2009-07-21 11:27:43  host: bte120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dostaniecie go euro lider rynku rtv agd za 500 złotych

  • 0

    56. ~sajmon  2009-07-21 20:35:58  host: afl251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie nie dajcie wrobic sie dla se nastepny ladny telefon ale cienizna tak jak Se S312 ładnie wygląda a jest zrobiony z cienkiego plastyku

  • 0

    57. ~WoW  2009-07-22 19:53:01  host: 195.117.146.133

    telefonik wsumie ma dobrą opinię ;) Teraz mam nokie 5310 i bateria trzyma 3 dni :( ale SE F305 ma gorszy lecz lepszy wyświetlacz ( wsumie to dobrze ) 256 tys. to wystarczjąco na gry . i mam zamiar go kupic :)

  • 0

    58. ~Cze$Majster  2009-07-23 09:39:41  host: edt113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja kupuje w Szwabach za 95 euro to troche zaoszczedze

  • 0

    59. ~Kietlin  2009-07-24 13:59:07  host: acaq165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Sony Ericsson nigdy nie będzie konsolą z samą javą niewiele zrobią co innego jakby w nowszych modelak mieli jakiś System Operacyjny np.Symbian UIQ co już co innego

  • 0

    60. ~matitito  2009-07-25 12:13:30  host: ip-89.171.224.205.dsl.static.crowley.pl

    do dupy, nowy kosztuje 400zł to jakieś badziewie widać po cenie zresztą oprócz gier nic nie ma

  • 0

    61. ~Sibul  2009-07-25 12:37:55  host: blh227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nom fajny nawet ale ile to baterii zrzera i psujący sie, Bajery=Usterki, Na allegro cena DO 450, to nieźle PzdR :)

  • 0

    62. ~sorres  2009-07-30 03:12:06  host: eko-net.18.88.lan.e-wab.pl

    z tego co widać zapowiada się całkiem:D KUPUJĘ!!!^^

  • 0

    63. ~monis0109  2009-08-02 11:48:18  host: 213.199.252.131

    a ja mam czarny. i mi się podoba bardzo. głośniki super. ;d

  • 0

    64. ~SirPL  2009-08-03 12:17:26  host: 90.156.117.114.vz.pl

    ~maniek Jeżeli się nie mylę to te literki oznaczają, w jakiej sieci się znajdujesz: G - GPRS, E - EDGE. Być może się mylę. Sprawdź w instrukcji. Powinny gdzieś być opisane te ikonki. --------------------- Jakież było moje zdziwienie, gdy nie doczytując do końca wyrazu "akcelerometr" przeczytałem to jako "alkomat".

  • 0

    65. ~nieznajommy  2009-08-04 16:56:19  host: public-gprs93310.centertel.pl

    a wy sie nie znacie. telefon w ,, mistic black,, jest sliczny

  • 0

    66. ~Alusia  2009-08-06 13:09:49  host: public-gprs24276.centertel.pl

    Miałam ten telefon przez 2 miesiące,ale cos sie w nim popsuło i dostane go w tym tyg. po dwóch miesiacach mi go oddadza. Fajny jest ale ekranik móglby byc wiekszy i dłuższe esy mogly by być:)

  • 0

    67. ~Lolek  2009-08-12 21:57:53  host: chello087206175049.chello.pl

    ten telefon jest super. Mam go już tydzień i spadł mi już chyba 2 razu na chodnik i nic, nic się z nim nie stało tylko mała ryska.Ogólnie telefon bardzo uniwersalny bo zdjecia robi ładne, i muzyki można posłuchać, jest karta pamięci i pare gierek jakby się ktoś nudził.Baaardzo polecam, telefonik naprawde fajny.

  • 0

    68. ~johny  2009-08-17 09:59:44  host: 82.160.74.90.fuz.pl

    nie mogę się zdecydować ten czy k800i pomóżcie

  • 0

    69. ~Zenek  2009-08-21 07:38:33  host: 27.ludowa.netcominternet.pl

    Super telefon, fajne głosniki i czujnik ruchu, dobre materiały wykonania, kolory świetne POLECAM

  • 0

    70. ~mala  2009-08-21 12:34:29  host: chello089074060216.chello.pl

    kupilam ten telefon i nie jestem zadowolona po pierwsze aparat jest do ....... nie mozna przyblizac!!!!!!

  • 0

    71. ~justa  2009-08-21 14:42:11  host: itl226.internetdsl.tpnet.pl

    po tych wszystkich przeczytanych komentarzach już sama nie wiem czy go kupić, każdy pisze co innego:-(

  • 0

    72. ~;p  2009-09-08 15:18:50  host: ip-82-177-249-204.assat.pl

    każdy pisze co innego, bo kazdy ma inne podejście dla niektórych ważne są tylko gry i odporność na wstrząsy ( w tym wypadku polecam niezniszczalne cegły marki nokia typu 3210 itp ^^ ) Jeżeli jest się osobą, która szanuje telefon to on się napewno nie zepsuje gorąco polecam

  • 0

    73. ~Banan_312  2009-09-10 18:21:21  host: inet20909nm-3.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    jak ktos lubi grac to przydadzą się dodatkowe przyciski do grania w poziomie i krzyżak zamiast joya. poza tym można zawsze wgrac emulator NES/SNES/GBC/GBA xD

  • 0

    74. ~dawwiddo  2009-09-10 19:54:29  host: 81.15.179.40

    moim zdaniem ten telefon oplaca sie kupic ale nie za takie pieniadze :/ kupilem go za 360 zl mial on wtedy 3 miesiace ale sciagniecie simlocka kosztowalo 50 zl :/:/ gry motion sa do bani :/ fajnie gra sie bokiem lecz malo jest gier z ta opcja :( slaby wyswietlacz i do tego szybko się rysze trzeba miec pokrowiec lub dodatkowa folię poniewaz nie jest on czescia panelu i trzeba by duzo zaplacic za jego wymiane gdy sie porysze :/ :( jedynym plusem tego telefonu sa glosniki stereo :) graja naprawde czysto i głosno :) moim zdaniem ten telefon powinien kosztowac max 250 zł

  • 0

    75. ~Kingulina  2009-09-11 16:42:49  host: host-n1-70-143.telpol.net.pl

    Mam go...Od jakiegos tygodnia może xP. I powiem tyle telefonik bardzo dobrze sie sprawuje, jedyne wady to może troche słaby aparat, i ma małe przyciski i niewygodnie pisze się na nim smsy. Ale da się w sumie przyzwyczaić. A teraz tak mam pytanie do tych którzy już 'coś' o nim wiedzą :P. Chodzi o to ze smsy zapisują mi się na karcie pamięci.Czy jest możliwość ustawienia żeby zappisywały się na telefonie?Bo na karcie mam może kolo 20-30 sms i juz mi się wyświetla ze brak miejsca i trzeba usuwac ;/ Prosze o pomoc jesli ktos wie :))

  • 0

    76. ~Kingulina  2009-09-11 16:49:23  host: host-n1-70-143.telpol.net.pl

    Hej mam pytanie nie wiecie może jak ustawić w tym telefonie, żeby smsy zaisywały się na telefonie, a nie na karcie sim??Bo zapisuje mi się wszystko na sim i jak mma juz kolo 20-30 smsow wiecej nie chce przyjsc i trzeba usunac tamte ;/. Jesli ktos wie prosze o pomoc :)

  • 0

    77. ~ola  2009-09-14 21:39:02  host: dkc111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest super jeden mankament zawiesza sie czasami ale mozna sie przyzwyczaic bo jest to krotkotrwale mam go z miesiac i jestem bardzo zadowolona

  • 0

    78. ~  2009-09-16 19:42:30  host: public-gprs22908.centertel.pl

    justa nie patrz na innych kazdy powie co mu lezy na sumieniu :) kazdy ma inny gust dla mnie jest zajeb....... :) moim zdaniem to bardziej babski tel

  • 0

    79.  2009-09-17 13:28:23

    jak na telefon za 399zł to wypas, nie porównujcie C902 z F305.... POLECAM

  • 0

    80. ~Olciaa..  2009-09-26 16:37:15  host: adad80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a mi się wydaje że to fajny telefoon ..! ;d i żall mi nie których ludzi ; /. juz nie bedee wymieniac ;d tylko głupio ze USB nie ma ; / no ale da sie przerzycc.;d fajnie bo niedługo go bede miałaa. ; ] polecam orangee . ; ]

  • 0

    81. ~Kaja  2009-09-27 11:27:09  host: host-89-228-107-100.olsztyn.mm.pl

    Ja mam ten telefon,wczoraj wzięty z salonu.Jetem bardzo zadowolona.

  • 0

    82. ~michal  2009-09-29 23:27:36  host: 82-160-19-150.tktelekom.pl

    Kupilem w Itali ten telefon ostatni model, za 99euro. Limitowana wersja Fifa09, ma logo zatopione na przodzie tel, te gre tez zawiera, czy to jest jakas droższa wersja??

  • 0

    83. ~marcin1488  2009-10-01 20:11:48  host: 212.160.172.70

    długo sie tym fonem niepocieszycie,zobaczycie, padł znajomej procesor dzisiaj, ma go od maja. w salonie to jest 50 model z tym samym problemem

  • 0

    84. ~kr33d  2009-10-03 17:23:45  host: eha22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon górna półka mam go od 5 godzin i stale m,nie zadziwia klawiatura zas jest normalna jak pzy innych telefonach tego typu polecam go pozdro:):)

  • 0

    85. ~Kaja.  2009-10-04 22:10:38  host: host-81-190-155-189.olsztyn.mm.pl

    ja właśnie planuję ten telefon kupić. ale niepokoi mnie to zacinanie się o którym piszecie, i ten cholerny panel.

  • 0

    86. ~zawiedziona  2009-10-07 22:44:07  host: 093105175020.bielskobiala.vectranet.pl

    Jeśli się jeszcze wahacie czy nabyć ten telefon to szczerze odradzam. To nie telefon! tylko jakiś szajs do gierek. Nie ma tak podstawowych funkcji jak możliwość przegrania kontaktów z pamięci telefonu poprzedniego SE. Ani przez USB, ani przez Bluetooth (można po 1 kontakcie, ale jak ma się ich 300 to jest "mały" problem). Brak funkcji synchronizacji!!! BEZNADZIEJA To ma być telefon? Dla kogo? Chyba dla tych co nigdzie nie dzwonią!

  • 0

    87. ~Ada912  2009-10-09 19:48:33  host: aaxl173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    o zaaaal usb nie ma;/ no to wole chyba kupic lg secret bo mam te 2 do wyboru...

  • 0

    88. ~szymek  2009-10-15 20:00:30  host: adcs239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moja kumpela takiego ma jest bardzo fajny mały i poręczny specjalny do gier. ja mam nokie 5130 i jestem bardzo zadowolony

  • 0

    89. ~ElastikO  2009-10-17 21:29:18  host: 83-168-108-165.pz3-nat.espol.com.pl

    mam go od 2 dwuch dni podoba mi sie nie zaluje ze go kkupilem jestem z niego zadowolony usb sobie do kupie polecam daje 8

  • 0

    90. ~Dymek  2009-10-18 18:37:09  host: dky254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon 1 dzień ale już sie do niego przekonałem.Bardzo dobry telefon.Dobre głośniki i do zestawu karta micro sd.Ten telefon w kolorze czarnym super wygląda.Polecam.

  • 0

    91. ~ja.  2009-10-24 12:55:37  host: public-gprs13393.centertel.pl

    Czy n aten tel. można mieć gg lub czy można zmieniać motywy ? Proszę o szybką odp.

  • 0

    92. ~cyt.Iza  2009-11-05 18:25:46  host: grafi.ae.krakow.pl

    "Szczerze nie polecam Sony Ericssona F305, cena za niego jest za wysoka! Niestety nie jest wart tych pieniędzy, które trzeba za niego wyłożyć. Nie posiada żadnych bajerów którymi może zaskoczyć, aparat jest tragiczny - niby 2 Mpix ale zdjęcia wychodzą tylko przeciętne przy dziennym świetle, przy nocnym świetle nie ma szans zrobić przyzwoitego zdjęcia, małym plusem są fajne gry, czy też odtwarzacz mp3. Odradzam ten telefon!"

  • 0

    93. ~dzaro  2009-11-06 20:42:36  host: public10930.cdma.centertel.pl

    Mam ten telefon już parę ładnych miesięcy i jestem rozczarowany baterią. Miała długo trzymać a tu raptem z 5 dni i to jak mało dzwonię. No i te zawiechy co rusz. Poza tym spoko.

  • 0

    94. ~;)  2009-11-08 10:41:51  host: apn-77-112-218-186.dynamic.gprs.plus.pl

    Ten telefon jest super;))) plusy to-długo bateria trzyma,bardzooo głośnyy, a minusy to-niemożno miec motywów;((

  • 0

    95. ~mały  2009-11-08 18:32:47  host: user28.216.udn.pl

    hmmm ja ten telefonik po weekendzie będę miał i muszę przyznać że się cieszę :D

  • 0

    96. ~Add  2009-11-11 13:13:58  host: 83-168-108-161.pr2-nat.espol.com.pl

    Telefon świetny ! Mam go i napawdę DUŻY EKRAN ... Także moim zdaniem osoby które uważają że jest mały pewnie były przyzwyczajone do dużych ekranów u telefonów dotykowych. Aparat świetny, dużo gier a USB można tanio dokupić ^^ niestety nie można wgrywać motywów ale dali kilka ładnych :) POLECAM !

  • 0

    97. ~Add  2009-11-11 13:15:28  host: 83-168-108-161.pr2-nat.espol.com.pl

    I jeszcze powiem że bateria bardzo długo trzyma ^^

  • 0

    98. ~Mitorr  2009-11-13 15:02:11  host: dynamic-78-8-102-65.ssp.dialog.net.pl

    Mam telefonod miesiąca i jestem ogólnie bardzo zadowolony z niej... radio, gierki z czujnikiem ruchu, odtwarzacz mp3...

  • 0

    99. ~czort 83  2009-11-18 11:26:50  host: 83-168-75-17.pz3-nat.espol.com.pl

    zglupialem calkiem ja go wziolem i jest rewelka co tu duzo pisac warto go miec :)

  • 0

    100. ~kinga  2009-11-18 19:48:42  host: pc-83-1-84-107.tvk-net.pl

    A ja kupilam za 1zł . xd i mama placi abonament 35 zl .;d prawie jak na karte

  • 0

    101. ~ryba  2009-11-18 22:41:24  host: gnh98.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon ma mój brat ... z wyglądu nawet nawet... motywy jak i inne rzeczy do niego pasują , jesli ktoś umie zrobić to ma i przeglądarke internetową i gg w telefonie także dobrze się to sprawuje, nie zacina się i wg ;-) dość dobry telefon ... karte pamięci ma i bez problemu podchodzi do niego USB z SE w810i .... więc nie wiem w czym macie problem pisząc ,że żadno USB nie podejdzie ^_^ jeśli się umie to wszystko się zrobi na tym telefonie :D Opinia 910 pzdr

  • 0

    102. ~domi  2009-11-22 12:07:09  host: 188.33.174.66

    mam pytanie bo wy mowiece ze nie ma USB tzn. że nie ma wejścia czy kabla??

  • 0

    103. ~ilona  2009-11-22 15:23:40  host: vm210.internetdsl.tpnet.pl

    moim zdaniem jest bardzo fajny. wczoraj kupila w salonie. jak narazie jest bardzo fajny. jedyny minus to brak USB ale...;) polecam go;]

  • 0

    104. ~Matii  2009-11-27 14:55:10  host: host-89-231-245-200.mielec.mm.pl

    mam ten telefon już 5 miecięcy i juz glośnik w słuchawce poszedł, nie można wgrać motywów oraz głośniki nie grają jak powinny. Ale po za tymi kilkoma wadami to telefon jast dobry. Czytelny wyślwietlacz i dobrze lerzy w dłoni. pozdro :)

  • 0

    105. ~Asia  2009-12-04 11:54:19  host: 194.181.22.3

    Czy w tyn telefonie mogę ustawić tapete na cały ekran?? Bo kurcze ustawia mi się tak, ze na górze i na dole mam białe paski (i to spore). Nie podoba mi się aparat, miałam Motorole i też miała 2 Mpix ale zdjęcia robiła o niebo lepsze. Załuję że go kupiłam i zastanawiam się czy nie wymienić na SE k660i. Ma któr porównania?

  • 0

    106. ~lol  2009-12-05 11:05:56  host: ip-85-219-165-170.ibd.gtsenergis.pl

    Mam f305 w kolorze białym od lipca.jestem bardzo zadowolony z tego telefonu.żadna wada czy usterka jaka została wymieniona na tym "forum"mnie nie spodkała.mysle ze osoby ktore je wymieniaja nigdy nie miały stycznosci z tym telefonem a chciały tu zaistniec.wachajacym sie z zakupem f305 polecam ten telefon jako realny posiadacz

  • 0

    107.  2009-12-06 11:59:47

    Mam go jakiś misiąć i już chciałabym wymienić. Według mnie ma strasznie marny aparat, miałam Motorole i też miała 2 Mpix ale zdjęcia wychodziły o niebo lepsze! Poza tym czy ktoś wie jak ustawić tapete żeby była na całym ekranie? bo ja większość mam że na górze i na dole są białe paski (i to całkiem spore). I czy ktoś może ma porównanie tego SE z k660i bo jakbym wymieniała to chciałabym właśnie k660i. Z góry dzięki za odp.

  • 0

    108. ~adam  2009-12-14 16:01:55  host: nat-tar2.aster.pl

    Ja tak na powaznei sie zastanawiam czy pod choinke nie kupic mojej maie tego telefonu ,a to ze wzgledu na to ze w Play mixtura mozna miec go juz za 1zł . Co o tym myslicie ?

  • 0

    109. ~h4ck3r  2009-12-22 19:44:11  host: afbn14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ODRADZAM ODRADZAM ODRADZAM, jedyne co mogę powiedzieć to to iż odradzam kupna tego szajsu, software się zacina bardzo często, słabe głośniki, nie działają aplikacje, brak możliwości zapisywania smsów, brak możliwości minimalizacji aplikacji, większość lub nawet 100% aplikacji na BlueT. nie działa, litery w edytorze smsów wpisują się jedna na sekundę, fatalny słownik w którym nic sie nie zapisuje i nie ma żadnych używanych słow a zamiast tego jest jakieś miasto z 3 członami i z polskimi literami. Zajmują się pierdołami a tak naprawde telefon jest nie do użytku. Męczę się z nim prawie pół roku i jeżeli sie zastanawiasz czy go kupić to przemyśl to 10 razy ponieważ to największe ścierwo jakiekiedy kolwiek obsługiwałem!

  • 0

    110. ~gochaa  2009-12-28 13:41:07  host: aduh179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak ustawiam sobie wlasna tapete zostaje na tle takie pomaranczowe,niezabardzo mi sie o podoba wiec moje pytanie jest takie czy jest jakis sposob zeby zmienic te tło?

  • 0

    111. ~matekis  2009-12-30 13:47:41  host: 77-254-82-81.adsl.inetia.pl

    u mnie nie pisze ani G ani E bateria trzyma mi 1 dzien!!!ale za to ciagle na nim gram,ogladam filmiki i slucham muzy to sie nie dziwie ze tak krutko telefon ogulne jest git tylko szkoda ze nie mozna wgrywac nowych motywow ma zaj%$^&$e glosniki spox telefonik mam go od 1tygodnia i troszeczke sie scina ale tylko jak grzebie po karcie pamieci bo mam "zapchana" grami filmami zdjeciami i muzyka fona oceniam na 4,8/5 pozdro :)

  • 0

    112. ~paula  2010-01-01 20:44:17  host: bkw228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon super. Ma dużo gier,ma odtwarzacz mp3, odtwarzacz wideo. Smsy pisze się super,gdyż ma wygodną-mimo,że małą-klawiaturę i nie muli. Ma specjalny przycisk do wchodzenia w menu gier. Ekran jest dosyć duży,oczywiście nie taki jak w dotykowych telefonach,ale szczerze mówiąc wolałam wybrać ten model niż inny. Jedynym minusem jest kiepski aparat,ale przecież telefon to telefon i nie potrzeba jakiegoś super aparatu w telefonie jak ma się zwykły. Polecam w 100% :)

  • 0

    113. ~  2010-01-02 21:23:10  host: v12-15.opera-mini.net

    K800i najgorszy złom na świecie najlepszy jest starszy sony np.w810i

  • 0

    114. ~pppppppppp  2010-01-06 14:20:30  host: affp45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    najperzy telefon wiec nie klamcie ze sie tnie bo sie nie tnie mam pol roku i nic sie nie tnie bateria trzyma dlugo chyba ze jak sluchasz muzyki bo kazdy nawet idiota wie ze kozystajac z multimediow bateria pada gry sa zajebiste

  • 0

    115. ~puniusia  2010-01-10 02:54:06  host: 142-193-149-91.cpe.marton.net.pl

    Ja mam ten telefon od dłuższego czasu . Kupiłam go za ok 600zł . Chyba to było 599zł i do tej pory nie umiem w nim ustawić hasła na wiadomości ;| Czy ktoś z was umie to zrobić i czy by mógł wytłumaczyć mi jak to się robi , ponieważ wszyscy sobie za dużo pozwalają i czytają smsy . Dzięki z góry.

  • 0

    116. ~  2010-01-11 16:15:44  host: 212.160.251.212

    asia super telefon tylko nie wiem jak się włącza system głośnomówiący może mam zepsuty ????

  • 0

    117. ~Damian  2010-01-16 17:47:29  host: abk19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja mam pytanko. skąd można ściągnąć do tego telefony instalke abym mógł uzywac gg. prosze o odpowiedz.

  • 0

    118. ~ja  2010-01-17 09:26:47  host: 80.50.233.210

    czemu nie moge wyłączyć bluetootha pisze oczekiwanie na odeb r an iea potem anulowano

  • 0

    119. ~tom  2010-01-17 11:31:20  host: 188.152.226.250

    aparat tragedia,i teb szybko rysujacy sie wyswietlacz...pozatym spoko

  • 0

    120. ~Ev.elka  2010-01-20 14:48:12  host: aayg137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam ten tel jakieś pół roku i juz bym bo wymieniła. ogolnie tel jest spoko. ale jak dla mnie mało wytrzymały juz raz był w serwisie przy byle upadku cos mu sie dzieje :/. poza tym z tego co sie dowiedziałam to nie mozna wgrac nowych motywow :(

  • 0

    121. ~yurikiku  2010-01-20 17:23:05  host: bsa109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten tel..i jestem zadowolona...pięknie odtwarza dźwięk...ma ładny wyświetlacz...i wszystko ok...tylko nie sms..ma strasznie krótki sms... ~mala...można przybliżać....w opcjach aparatu..trzeba tylko zmienić na VGA:640x480

  • 0

    122. ~k333d  2010-01-22 13:54:08  host: emo141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest bardzo fajny ale ma jędną wade tą wadą jest bateria przy pełnym uzutkowaniu np pisanie sms-ów czy dzwonienie wytrzymóje 12 godzin

  • 0

    123. ~Paweł  2010-01-25 11:46:56  host: 89.171.203.41

    Telefon zgrabny, dobry głośnik, ale jak na se jestem strasznie rozczarowany jakością aparatu. To mają być 2 mpix? Co do pozostałych minusów, póki co telefon mam niecałe 3 tygodnie, miałem może 3-4 sekundowe zwieszki, no i słownik dziwnie mi liczył polskie znaki na smsa, więc musiałem je wyłączyć. Tak poza tym bez zastrzeżeń, mogłaby być opcja rozciągania tapety, ale jak sobie ktoś na komputerze zmieni rozdzielczość na tą co jest obsługiwana to nie ma problemu.

  • 0

    124. ~tomek_gsm  2010-01-26 14:39:54  host: 87-205-9-16.ip.netia.com.pl

    Mam tel. ok. 2tygodni. Nie polecam. Tel. zawiesza się, ma mało pamięci przewijanie utworów , książki tel. zajmuje bardzo dużo czasu. W porównaniu do W200i to lipa, a przecież w200i to historia ale o wiele szybciej chodzi. Aparat lipa. Im więcej do niego wgracie tym dłużej wszystko trwa.

  • 0

    125. ~Klaudia  2010-02-03 16:53:28  host: do-atman-dabrowasky.1.pl

    Ludzie...USb mozna sobie do kłupic..co za problem??

  • 0

    126. ~Olaa_xd  2010-02-06 19:51:10  host: public29370.cdma.centertel.pl

    jESt super ;* Tylko smuci mnie że niema Usb

  • 0

    127. ~  2010-02-18 20:37:41  host: 095160075015.kielce.vectranet.pl

    Ten temat był już poruszany ale niestety nie znalazłem odpowiedzi a mianowicie w moim telefonie cały czas na wyświetlaczu widoczna jest obok paska zasięgu literka G, z tego co zrozumiałem oznacza ona ze włączony jest GPRS. Pytanie jak można go wyłączyć?? Z góry dzięki za odpowiedź

  • 0

    128. ~Ania_xD  2010-02-19 22:17:52  host: cable19315176-025.astral.lodz.pl

    Jak dla mnie ten telefon jest super. Mam go prawie od roku i jestem z niego bardzo zadowolona. Najlepszy telefon jaki miałm. Ma super głośniki stereo, fajnie się słucha muzyki. Jeśli chodzi o wyświetlacz to może być, w końcu telefon ma służyć do dzwonienia!! Do gier to sobie można kupić PSP jak komuś to strasznie przeszkadza i niech nie narzeka na sam telefon. Jak dla mnie bomba, trzyma mi przy średnim użytkowaniu ok. 7 dni, więc to całkiem niezły wynik. Poza tym ani razu nie poszedł mi jeszcze do naprawy. Serdecznie polecam ;)

  • 0

    129. ~jaja  2010-03-01 12:02:04  host: chello089074255189.chello.pl

    Nie znacie się na telefonach i tyle sony ericsson f305 jest piękny i bombowy wyposażenie ma luks czego chcieć więcej!

  • 0

    130. ~SuperMaczo  2010-03-13 17:18:16  host: chello089073165104.chello.pl

    Jeżeli to jest babski fon to ja jestem święta józefa.dla mnie jest on przeciwnie:męski

  • 0

    131. ~adam  2010-04-08 18:07:44  host: apn-95-41-74-63.dynamic.gprs.plus.pl

    mam go 2 dni i mi sie podoba kupiłem go za 200 zl

  • 0

    132. ~bułka  2010-04-28 09:53:44  host: 188.146.215.201.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    telefon spoko mi sie podoba, super głośniki stereo, fajnie sie na nim gra, ekran też spoko,a aparat wcale nie jest taki zły, jedynie że tylko jak nagrywamy film to można zbliżać:( jedyne wady to chyba ta klawiatura, bo troche niewygodnie sie pisze, ale idzie sie przyzwyczaić. Aha no i nie dają kabla USB, ale to nie problem, bo można kupić w MediaMarkt za 10 zł. Mam z nim właściwie tylko jeden problem, a mianowicie, jak próbuję przegrać od kolegi gre bluetoothem to najpierw ja zciaga, a jak już ją mam to pisze plik nieobsługiwany i usuwanie i to mnie naprawde wkur..... może ktoś wie jak to naprawić??? Jak ktoś wie to piszcie na email czapa424@wp.pl

  • 0

    135. ~andrzej  2010-05-16 22:12:13  host: dynamic-78-8-148-217.ssp.dialog.net.pl

    zarabisty telefonik mam go 4 dzien kupilem w komisie nowke, glosnik bardzo glosny elegancko gra nic sie nie psuje POLECAM BARDZO TEN TELEFON. Jak dla mnie to ideal ;] pozdro

  • 0

    136. ~  2010-05-25 22:48:16  host: host134-55.oskbraniewo.pl

    Jeżeli ktoś chce ocenia ten telefon z wyglądu niech wpisze sobie w przeglądarce np . GOOGLE . taki sam model tylko że kolor czarny i wtedy go ocenie

  • 0

    137. ~przemo2741  2010-06-03 15:14:47  host: 82.160.74.90.fuz.pl

    @up tak ma każdy se f305

  • 0

    138.  2010-06-21 19:05:26

    Telefon całkiem fajny, ale mam taki problem. W lewym górnym rogu przy pasku zasiegu cały czas jest literka E lub G czy może wie ktoś jak to wyłączyć?? Aha a wie ktoś ską mogę pobrać gg na ten model telefonu??

  • 0

    139. ~  2010-07-12 14:40:11  host: host-80-54-90-199.eimg.pl

    to jest po prostu skandal.niby takin fajny telefon a przyciski nie działąja.!

  • 0

    140. ~pawel  2010-08-06 13:26:25  host: gfq66.internetdsl.tpnet.pl

    dałem za nie go w szwecji 1300 koron to 500zł telefon spoko

  • 0

    141. ~k66  2010-09-15 10:18:27  host: ilc42.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon kupiony kilka mc temu za 140 zł (jeszcze na gwarancji). Całkiem dobry aparat i niezle filmiki z 2 Mpix. Wyswietlacz taki sobie ale za to glosniki stereo wymiataja - najlepszy dzwieki jaki do tej pory slyszalem z telefonu. Gierki tez daja rade. Aha i bateria jest calkiem mocna 5 dni przy srednim gadaniu to norma. Menu typowe SE jedyna wada ze sporadycznie ale zdaza mu sie powiesic - tzreba wyjac baterie.

  • 0

    142. ~wojtek3723  2010-10-07 20:28:17  host: host-87-101-66-137.leon.com.pl

    Siemka! mam zamiar go sobie kupić ale trochę straszy ceną i nie wim co to będzie. W euro rtv bla bla bla kosztuje 500 zł ale mi bardziej zależ na muzyce niż na grach. Musze poczekać do promocji ale jeśli go wycofają? Z opini wnioskuję, że telefon jest fajny. Czy ktoś napisze mi co znajduje się w paczce? bo że nie ma kabla USB to wiem ale np. jaka jest karta pamieci? Jeśli kupie to napisze i z góry dzieki za odpowiedzi. Pozdrawiam!

  • 0

    143. ~kolega  2011-01-26 18:46:46  host: 77-255-255-239.adsl.inetia.pl

    omg co za ludzie, kabel usb można se kupić za 5zł i śmiga

  • 0

    144. ~Dosko;p  2011-02-06 10:55:17  host: ata121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemka właśnie chcę kupić taki telefon ale ma takie pytanie czy ten fon ma dwa głośniki do słuchania muzy????

  • 0

    145. ~smutna  2011-05-17 19:51:50  host: nat3-57.ghnet.pl

    Najcudowniejszy telefon, z jakim kiedykolwiek miałam do czynienia. szybko chodził, prosty w obsłudze, łatwe do ustawienia skróty klawiaturowe, fajne te gry, rzadko się wiesza. Niestety, tydzień temu zaczął się psuć ponownie wyświetlacz (bo już 2msc temu był w naprawie, wymienili mu taśmy i działał), aż w końcu zapalił się na biało po raz ostatni i od tego czasu nie udało mi się go uruchomić tak, żeby się włączył, ciągle jest biały wyświetlacz ;/ strasznie żałuję, że mi się popsuł, mam go od 1,5 roku. naprawdę, świetny telefon. i teraz mam problem, czy dawać go do naprawy znowu czy kupować inny... bo strasznie się do tego przywiązałam...

  • 0

    146. ~dasd  2011-06-13 09:47:12  host: host-n4-88-198.telpol.net.pl

    Kpisz? jest 2011 rok a Ty chcesz kupic ten tel?

  • 0

    147. ~zły na telefon  2011-08-01 15:19:15  host: user-31-175-40-119.play-internet.pl

    błagam was nie kupujcie go, to jest największy szajs jaki widziałem-nie ma wymiennej obudowy,mało opcji ma ,szybko sie rozpada mam go 2 lata i mówie od razu że to szajs

  • 0

    148. ~klaudia85  2011-09-10 13:24:48  host: 79.162.219.21

    jesteście nie normalni mam ten telefon już od roku i jest wszystko ok...nie mam żadnych problemów z nim a usb pasuje od sony ericssona w200i . ten telefon jest mega :)

  • 0

    149. ~zawiedziony  2011-09-14 20:19:03  host: public92148.xdsl.centertel.pl

    Tak jest. To największy szajs z telefonów. Po roku naprawa, następna za sześć miesięcy. Co będzie dalej?- kosz?

  • 0

    150. ~Była Użytkowniczka  2011-11-05 13:53:31  host: cpy180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon już dwa lata. Za kilka dni dostanę nowy. Na początku wszystko było z nim w porządku, działał super. Jednak tak po 1,5 roku użytkowania zaczęły się problemy i to baaaaaardzo wkurzające. Po pierwsze: problem z wyświetlaczem. Telefon odblokowywał się jak tylko niechcący dotknęłam ekranu, nawet w kieszeni. Kiedy ktoś do mnie dzwonił, wystarczyło, że brałam telefon do ręki, to się rozłączało. Tak samo w trakcie rozmowy, kończył rozmowę nagle i bez powodu. Bateria też zaczęła trzymać coraz krócej. Komórka zaczęła mi okropnie działać na nerwy. Chociaż i tak najgorzej nie było. Szczerze: to pierwszy telefon, który mi się do końca nie schrzanił. :) Wniosek: telefon jest dobry, ale na początku użytkowania, potem robi się z niego "staruszek", który tylko utrudnia życie.

  • 0

    151. ~niky  2011-12-29 16:35:47  host: cvn90.internetdsl.tpnet.pl

    mam go jest spoko glosniki sa najlepsze lepszych nie widzialem

  • 0

    152. ~  2012-05-26 01:57:17  host: 91-113-60-96.adsl.highway.telekom.at

    jest super, wszystko dziala bdb, i nagrywa swietnie,mam go 3 lata i jest jak prawie nowy, goraco polecam, a poza tym, wszystko zalezy od uzytkownika w jaki sposob dba o sprzet.

  • 0

    153.  2012-12-01 16:35:14

    No tak, jak na telefon przeznaczony do grania to trochę za mały ekran, tak ze 2,4" by się przydał. A widzę że 2 głośniki ma. Może ktoś napisać jak grają?

  • 0

    154. ~nmnm  2012-12-01 17:36:59  host: aecy245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    osobiście miałam ten telefon przez 3 lata i ani razu nie musiałam go oddawać do komisu. Mam nadzieje, że następnym telefon który zakupię będzie tak samo wytrzymały;) A jeśli chodzi o inne funkcje to szczerze mówiąc nie jestem wymagająca, tak więc zaspokoił moje potrzeby w pełni

  • 0

    155. ~Steel Soldier  2012-12-03 19:21:17  host: 87-204-154-14.atid.pl

    Telefon fajny tylko mogli dodać większom roździelczość i więcej megapikseli Ocena 7+/10

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-147-211-117.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet