Sony-Ericsson D750i - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson D750i Opinie o Sony-Ericsson D750i

Sony-Ericsson D750i

w sumie: 784
‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | Następna ›
  • 0

    1. ~lord_senior  2005-03-12 08:26:00  host: host-ip250-134.crowley.pl

    wow

  • 0

    2. ~TUBUS  2005-03-12 14:55:00  host: aphel.ltd.pl

    podobny do w800i tez ma odtwarzacz mp3 i radio
    tylko tamten ma lepsze klory :D

  • 0

    3. ~  2005-03-12 18:27:00  host: ees239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie podoba mi sie z wyglądu i ma słabą polifonie a tak pozatym to wypasiony telefonik

  • 0

    4. ~Janusz  2005-03-12 23:13:00  host: bpy34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    K750i w obudowie W800i

  • 0

    5. ~  2005-06-01 16:27:00  host: bmy13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Troche cegłowaty i niepodoba mi sie z wygląda ale ogulnie jest spox

  • 0

    6. ~janusz  2005-07-20 20:49:00  host: awi41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Rewelacyjny aparat fotograficzny,robi dobre zdjęcia, wspaniały wyświetlacz,telefon łatwy w obsłudze, ogółem super.Wada drogie karty MS Duo. Mam też Nokię 6230i, Sonyericsson o klasę lepszy a ceny podobne.Pozdrawiam.

  • 0

    7. ~T  2005-08-19 02:29:35  host: host-84-9-129-145.bulldogdsl.com

    Jest do zdobycia w sieci na abonament: Era

  • 0

    8. ~prinee  2005-08-20 22:07:03  host: avr114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wole w800i doplacasz mniej a masz wiecej oplaca sie :)

  • 0

    9. ~zosik  2005-08-22 17:16:52  host: c120-129.icpnet.pl

    hmm..no to mam problem ;p SE D750i czy Nokia 6230i ... ??? z checia bym poczytala testy obu aparatow,ale pewnie dlugo jeszcze na nie poczekamy..a umowa mi sie konczy za 2tygodnie..nie jestem przekonana na razie do marki SE,ale kusi mnie aparat 2,0 mp

  • 0

    10. ~  2005-08-23 09:50:07  host: almond.cidernet.pl

    czym sie rużni d750i od k750i??

  • 0

    11.  2005-08-26 11:14:30

    D750 od K750ozni sie wygladem obudowy i odrobine dodatkami .Z tego co sie rozeznalem to maja inne gry (D750 ma jedna - jakies samochody - a K750 2 lub 3 - na pewno Super Real Tennis, Aero Mission 3D) oraz motywy operatorow u ktorych sa/beda dostepne. Nie jestem na 100% pewny ale roznia sie tez chyba delikatnie ukladem menu.

  • 0

    12. ~radaR  2005-08-28 18:19:17  host: acv32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam serdecznie mam ten telefon od paru dni naprawde wart swojej ceny przynajmniej jak bierze sie na abonament ;) Jak napisane wyzej swietny aparat i wiele przydatnych funkji ale jak wiekszosc sony ericsonow wiesza sie jesli naladuje sie go plikami. Wyzej napisane rowniez ze lepszy w800i ale to prawie to samo tyle ze karta 512 na dziendobry. Duzo drozszy wlasnie przez to. Lepiej kupic d750i i dokupic karte zarabiamy pare 100 wek a zapomnialem napisac ze bateria jednak jest straszna trzyma przy duzym korzystaniu max 3 dni co u mnie sie nie zdazylo ;) ale naprawde mimo tego polecam.

  • 0

    13. ~stanley ap  2005-08-29 22:18:11  host: akz186.internetdsl.tpnet.pl

    hejka ! mam proble bo nie wiem co wybrac SE K750i czy D750i ?? prosze pomóżcie !! doradzce mi bo sam jużnie wiem .. prosze o odpowiedz !

  • 0

    14. ~domin  2005-08-29 23:37:14  host: wszystko.jest.ble.pl

    niech ktos mi odpowie jakie ten soniak D750i robi zdjecia w jakim formacie czy wystrarczy ze zaopatrze sie w ten telefon i nie bede musial kupowac cyfrowki??

  • 0

    15. ~radaR  2005-08-30 10:44:12  host: chello084010181026.chello.pl

    Stanley ap wybierz co ci sie bardziej podoba sa to prawie identyczne telefony w ruznych obudowaw te same parametry

    domin zdjecia robi w formacie najwyzszym a jest to 1632X1224 sredni 640X480 i mala 160X120 jesli wlaczysz balans bieli i jest zdjecie robione w dzien po wrzuceniu na pc na prawde wygladaja genialnie jak na aparat w telefonie. Moze wyprzedze twoje pytanie wiec napisze jakie aparat ma jeszcze funcje
    -tryb zdjecia(zwwykle, panorama, ramka,seria)
    -jak wyzej rozmiar zdjecia
    -oczywiscie zoom
    -tryb nocny
    -wlaczenie swiatla co moze fukcjonowac jak flesh
    -samowyzwalacz
    -efekty (czar-bialy, negatyw, sepia, solaryzacja)
    -balans bieli
    -wlaczania daty i godziny

  • 0

    16. ~Zako  2005-08-31 12:21:50  host: dsl6a.zlo.cxt.pl

    Widze ze wiekszosc z Was ma podobny dylemat do mnie. SE D750i czy Nokia 6230i. Porownywalem je na stronie Ery i lepiej wypadl SE. Glownie mialem watpliwosci co do pamieci tego telefonu. Mam zamiar robic duzo zdjec i sluchac ulubionej muzy dlatego potrzebuje duzej karty. Do Nokii mozna dokupic karte MMC do pojemnosci 512mb. Nie wiem jak jest z SE. Czy ktos moze mi powiedziec jak jest z kartami do tego telefonu? Gdzie je mozna kupic, jaka jest najwiekasz dostepna pojemnosc i jakiego rodzaju są to karty?

  • 0

    17. ~radaR  2005-08-31 21:42:47  host: adc116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam pana Zako a wiec tak se ma wiekszy wyswietlacz i dzieki temu lepiej zdjecia wygladaja na se niz na noki. Jesli chodzi o karty to max jaka widzialem byla 512 na allegro kosz okolo 219zl 236mb taka jak zamowilem 133zl rowniez na allegro. Wystarczy na dlugie sluchanie muzyki i zostaje miejsce na zdjecia i pliki 3gp. Karty do Memory Stick Duo. Pozdrawiam

  • 0

    18.  2005-09-05 18:09:20

    Z tego co pisza na tronie SE to max rozmiar karty to 2 GB, ale z tego co patrzylem to kosztuja one ok. 2500 zł!!!
    Lepiej kupic 512 MB w sklepach z elektronika, w sklepach fotograficznych lub na aukcjach. W razie czego pozostaje sklep SE (www.sonyericsson-sklep.pl) ale maja wysokie ceny...

  • 0

    19. ~Hubs  2005-09-10 13:03:14  host: net2-3.telkab.pl

    Mam tego fona od paru dni:] ale mam pytanko co do nagrywania filmow czy da sie tylko nagrac od 30 do 35 sekund jednego filmu czy da sie jakość przedłużyć czas nagrywania:D prosze o odpowiedz:] ile mozna max nagrac filmu (czas) pozdro

  • 0

    20. ~hubs  2005-09-10 13:05:56  host: net2-3.telkab.pl

    juz znalazłęm w insrukcji :P

  • 0

    21.  2005-09-12 08:49:06

    A dla reszty: przypuszczam ze jest tak jak w K700i - w opcjach nagrywania wideo jest mozliwosc wybrania dlugosci limitowanej (do MMS'a) i nielimitowanej (zaleznej od ilosci wolnej pamieci). -> Hubs: Myle sie???

  • 0

    22.  2005-09-24 14:45:16

    ja też go mam i nie mam z nim najmniejszych prob lemów

  • 0

    23. ~ElwiS  2005-09-26 18:12:50  host: aem194.internetdsl.tpnet.pl

    czy K750i ma gorszy aparat od D750i bo czytalem ze D750i robi najlepsze zdjecia

  • 0

    24.  2005-09-29 12:40:30

    ElwiS: Te telefony maja taki sam aparat - wrecz identyczny...

  • 0

    25.  2005-09-30 13:44:49

    ale 2 Mpix w noki n90 a w SE nie ma prownania ze zdjeciami nokia wali SE na leb i na szyje jakoscia zdjec

  • 0

    26. ~nickon  2005-09-30 19:55:04  host: bhp109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do se karty MSduo są do pojemności 2 GB.

  • 0

    27. ~maaaa  2005-10-01 16:55:54  host: ay50.internetdsl.tpnet.pl

    K750/D750/W800 to najlepszy obecnie telefon, na rynku (nie bądący smartphonem, albo na Linuxie...) za (ehmm) przystępną cenę i z ogromnymi możliwościami: MP3, MPEG4 (audio i video), dużo pamięci, karty pamięci, radio, aparat 2Mpix z bajerami, IrDA, BT, USB (działa jako memory stick na PC), zajebiste gry 3D (Motoraver wymiata!), zajebisty słownik T9, jest bardzo szybki, Java MIDP 2 + 3D + BT (BTexplorer działa :) i z tego co do tej pory wiem to obsługuje pliki: mp3, m4a, mp4, midi, amr, gif, jpg, wbmp, imy, txt, wml, (html?), jar, jad. Dodatkowo dostajemy słuchawki i kabel USB w zestawie, no ale za taką cenę... :->
    I faktycznie ma małe problemy jeśli zapakowana jest plikami pamięć telefonu :-P

  • 0

    28. ~Adamus  2005-10-07 11:34:43  host: pj39.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl

    Wiecie, gdzie można znaleźć dzwonki wykorzystujące funkcje tego telefonu? Mam parę ale takich słabiutkich, a chciałbym sobie pograć w autobusie ;-)

  • 0

    29. ~marieane  2005-10-07 15:21:01  host: prosie7-1.aster.pl

    Jak działa dyktafon w d750i? w jakim formacie sa zapisywane pliki? zapisuja się na karcie memory, czy w pamięci wewnetrzenj?

  • 0

    30. ~maaaa  2005-10-07 19:55:48  host: ay50.internetdsl.tpnet.pl

    Dyktafon w D750 działa jak dyktafon :> Jest bardzo prosty. Zapisuje pliki w formacie AMR (przykładowo: 30 sekund mowy => 53kB). Mikrofon łapie dość dobrze, jeden bug/feature: po nagraniu dźwięk odtwarzany jest tak, żeby ktoś mógł słuchać go przy uchu, nie przez głośnik, kiedy jednak wejdziemy do Menedżera plików możemy już normalnie słuchać przez głośnik. Plik zapisywany jest na karcie do katalogu Dźwięki (nie widzę w swoim tel. żadnej opcji do zmiany); póżniej można go użyć jako dzwonek, sygnał wiadomości, itp.

  • 0

    31. ~adek  2005-10-09 13:41:57  host: dyx22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jakie jest ograniczenie nagrywania video w SE K750i oraz D750i, czy jest to pamięć , czy czas , eśli czas to jaki

  • 0

    32. ~thomson  2005-10-15 22:59:36  host: chello084010008144.chello.pl

    adek!!! przeczytaj wszystkie opinie w którejś o tym pisali :) a tak na marginesie to jakie różnice cenowe są pomiędzy se w800i/d750i/k750i? z góry thx!!!

  • 0

    33. ~kalmi  2005-10-17 07:25:40  host: bwg162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktos zna sposob na wylaczenie w D750i wrednej imitacji migawki?

  • 0

    34. ~Kiss  2005-10-20 11:34:26  host: w3cache1.icm.edu.pl

    Właśnie wczoraj odebrałem!! Telefon rewelacyjny, pościągałem parę mp3 z megamuzy simplusa, i brzmią rewelacyjnie. Trzeba dodać, że fon jest niezwykle skomplikowany, zawsze myślałem że jestem niezły w te klocki, a ledwo potrafię sms'a odczytać ;-)

  • 0

    35. ~  2005-10-24 12:45:56  host: cll190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kiss:

    No to chyba nie jesteś taki niezły, bo podstawowe funkcje to się odpalają jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki - klik, i masz co trzeba przed nosem.

    Mnie osobiście telefon ten zauroczył, od czasu T610 bardzo mocno został dopracowany interface użytkownika, i właściwie to nie wiem do czego można by się tu przyczepić.

    Zdjęcia robi toto całkiem znośne jak na komórkę. Na pewno jakość zdjęć wychodzących z tego telefonu przewyższa o niebo jakość rozmów telefonicznych jakich mogę dokonać ze swojego cyfraka ;-) Daleko jeszcze jednak jakości fotek do choćby prostych cyfrowych kompaktów.

    Odtwarzacz mp3 jest porażający. Jest spokojnie porównywalny z odtwarzaczami iRiver, słuchawki dołączone do telefonu dają radę :]

    Kurde, tydzień temu myślałem że nie jestem gadżeciarzem ;-)

  • 0

    36. ~  2005-10-26 20:37:29  host: ali116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dobra, tel jest spoko, bateria do dupy ale jak do CHOLERY JASNEJ wylaczaczyc ten "PSTRYK" przy robieniu zdjecia!??!!??!!?? blagam, niech mi ktos pomoze!!!

  • 0

    37. ~Maestro  2005-10-26 23:36:53  host: bialapodlaska2-Exatel.bpl.vectranet.pl

    telefon pierwsza klasa ma polecam

  • 0

    38. ~  2005-10-28 06:39:57  host: neutrino.ze.tarnow.pl

    Super telefon.

  • 0

    39. ~kalmi  2005-10-28 13:37:28  host: bwp18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie przesadzal bym z tymi pochwalami D750i to naprawde dobry telefon ale do pierwszej klasy to mu troche brakuje jak chocby brak mozliwosci wylaczenia sygnalow dzwiekowych AF i migawki. oczywiscie producent nie zapomnial o tej funkcji niema jej tam celowo.

  • 0

    40. ~maniu  2005-10-31 15:34:44  host: 80.50.249.86

    K750i obsługuje karty do 1GB natomiast D750i do 2GB

  • 0

    41. ~maniu  2005-10-31 16:07:14  host: aip162.internetdsl.tpnet.pl

    moim zdaniem jest lepszy od k750i choćby nawet że obsługuje 2GB karty pamięci, natomiast do k750i można max wsadzić 1GB...

  • 0

    42. ~macie zdupy imaginacje  2005-11-01 00:25:34  host: dsq23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pfff taki zajebisty fonik(i w miare tani) a ocena tylko ~6 LUDZIE CZEGO WY CHCECIE? żeby jeszcze zaczął gotować

  • 0

    43. ~woziu  2005-11-10 21:17:45  host: 212.244.176.41

    czy nie mozna kupic gdzies telefonu z MP3, aparatem cyfrowym min. 1,3MPix, radiem i 265tys kolorow na wyswietlaczu za maksimum 400zł i z abonamentem gora 60zł? Wzialbym tego eryka ale musialbym dac za niego ponad 600zl w erze

  • 0

    44. ~Baqu  2005-11-13 12:28:30  host: host-ip39-160.wa-wa.inpoland.pl

    czy obiektyw w tym telefonie jest zamykany - tak jak w K750i?

  • 0

    45. ~guarana  2005-11-14 16:54:59  host: csmnp10.man.czest.pl

    mam pytanie jak dlugie mozna nagrywac filmy ? i jakiej sa one jakiosci ? czy ktos moze wrzucic gdzies jakas probke ?

  • 0

    46. ~carmel  2005-11-18 16:30:08  host: 80.50.169.226

    znalazłeś? to bosko, podziel się informacjami może ;/ ? najpierw sam prosisz o pomoc, a potem milczysz jak grób. czy można przedłużyć filmiki i jak

  • 0

    47. ~stanley  2005-11-20 22:19:23  host: fb242.internetdsl.tpnet.pl

    mam prosbe!! niech ktos mi powie czy programy,motywy i gry które no ściągne z internetu pasują do k750 i do d750 ??czy do tych telefonów są takie same ??

  • 0

    48. ~Bart668  2005-11-22 21:48:39  host: cla235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Niczego sobie telefonik ;) Mam go... Jest bardzo dobry, ale szkoda, że taki brzydki... :/ Jest niby k750i (ładniejszy) i to jest to samo, ale d750i jest wygodniejszy ... k750i ma dziwne klawisze :/... Też mi się nie podoba (ale to już nie w telefonie), że na żadnej stronie nie ma gier da d750i i trzeba szukać do k750i

  • 0

    49. ~winicjusz  2005-12-05 22:29:58  host: host-62-141-202-164.kalisz.mm.pl

    Przydałby się test tego fonika, co nie?

  • 0

    50. ~beny1978  2005-12-06 18:22:01  host: 80.51.250.174

    Posiadam ten telefonik od miesiąca. Naoprawde super wypasiony telefonik. Zdjęcia rewelacja, muzyka mp3 i wszystko co sie w sumie chce.Polecam każdemu super

  • 0

    51. ~bartek  2005-12-09 21:03:46  host: bjl227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile wytrzymuje ten telofon.CZy mozliwe jest azeby wytrzymal tydzien

  • 0

    52. ~karolek  2005-12-17 19:54:46  host: dre43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej za ile mozna kupić ten fonik nowy na karte lub uzywany ale tez na karte prosze o dopowiedz!!

  • 0

    53. ~laska  2005-12-22 13:03:39  host: aql132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kilkudniowa nowka z ery z gwarancja... 860 pln na allegro...jutro moja:)

  • 0

    54. ~odo33  2005-12-28 10:39:46  host: acs133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej mam pytanie!?zastanawiam sie nad kupnem tego fona lub k750i!!ej czy D750i ma funkcje krecenia filmow!?

  • 0

    55.  2005-12-29 00:08:44

    Telefon cudo mam go kilka dni i sądze ze jest to najlepszy telefon jaki kolwiek ujżał światło dzienne zdjęcia oszałamiają mnie jakością niczym z cyfrówki min 3 mpix odtwarzacz mp3 i radio dorównuje wszystkim uzadzeniom tego typu a gry 3d przypomionają gry na kompie poprostu telefon najlepszy na swiecie nie ma lepszego brawo dla sony ericssona pozdrawiam wszystkich mających ten telefon i nie namyslajcie sie czy brac tego czy noki 6230i tylko bez wachania bierzcie se chocby po wielkosci wyswietlacza i jakosci zdjęc

  • 0

    56. ~bart  2005-12-30 20:18:07  host: bdq48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    slusznie rada bartas ja mam k750i i jest spoko

  • 0

    57. ~lolek  2006-01-14 14:54:58  host: aex106.internetdsl.tpnet.pl

    osobiscie polecam se k750i bo po prostu jest lepsza , robi lepsze fotki , ma wiecej pamieci, i lepiej wyglada (zasowana klapka z tylu) to jest to =)

  • 0

    58. ~pitero 66  2006-01-14 18:42:07  host: azg146.internetdsl.tpnet.pl

    Zbierajcie kase na tego fona bo jest THE BEST !!! Zadnych kompromisów, po prostu multimedialny kombajn, a konkurencja daleko w z tylu...Po prostu trzeba go mieć!!!

  • 0

    59. ~eMCe  2006-01-17 15:01:00  host: ge-pwsbia-ext46-devs-int2-eth.pwsbia.edu.pl

    Mam go od jakiegoś czasu i jest po prostu wyczesany,mp3, pamięć, zdjęcia,gry wszystko na wysokim poziomie i do tego bardzo estetyczny i pasują obudowy od k750i i w800:)

  • 0

    60. ~NieWieM  2006-01-17 17:22:07  host: amg162.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanie czym ten fon sie różni od k750i ?? Bo cena jest niższa i nie wiem czemu ?? CZegoś mu brakuje ??

  • 0

    61. ~tomo  2006-01-24 19:44:06  host: adr3.k3dom.pl

    mam se D750i,zdjecia jaka na 2mpx robie swietne,do tego lama(rownie słozy jako latarka)w nocy zdjecia wygladaj dosc dobrze,mialem dylemat miedzy nakia(wczesniej mialem kikla nokia i mialem zdanie ze to najlepsze telefony,ale przemarkowane sa , se tez robia b.dobre tel.polecam se napewnie nie bedziesz zalowac,a jak ci sie bedzie wieszac wystarczy go wyczyscic ze staroci, mialem nokie ktora sie wieszala po pol roku, bo sciagalem gry,fotki,dzwonki itd...pokasowalem tel, i działał jak nowy

  • 0

    62. ~Favre  2006-01-24 20:35:07  host: drw199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktokolwiek spotkał się z wadami natury techniecznej w SE D750i? Czy coś się zawiesza, nie chce dzialać czy coś w tym stylu?

  • 0

    63. ~Fejsiu  2006-01-30 21:31:28  host: dhx79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a da się przesłać grę np. tego tennisa z przypuscmy k700i do D750i przez podczerwien albo blutooth? Bo jutro będę miał D750i a tamta gierka mi się podoba:)

  • 0

    64. ~Krauzool  2006-01-31 17:39:30  host: dgl247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest zajebisty. Mam go i jak na razie chodzi bez zażótów.

  • 0

    65. ~Krukers  2006-02-04 03:18:48  host: zagorze.smstv.pl

    Mam ten telefonik od miesiaca.
    Poczatkowo wachalem sie miedzy nokia (zajebiscie mi sie podoba z wygladu), a SE D750i. Ciesze sie, ze wybralem druga opcje.

    Teraz kilka odpowiedzi:
    - mozna oczywiscie krecic filmiki, mozna wybrac gdzie maja byc zapisywane (karta/tel), a ich dlugosc zalezy wylacznie od ilosci wolnej pamieci na karcie lub w telefonie.
    - 'wnetrznosci' sa identyczne jak w K750i - dlaczego jest tanszy? Jest markowany przez Ere, a wiec tylko w salonach Ery jest on dostepny. Obiektyw jest zaslaniany przez mala klapeczke, a nie jak w K750i przez pol telefonu :P kwestia gustu, jednak mysle, ze rozwiazanie w D750i jest praktyczniejsze.
    Od W800 rozni sie kolorem obudowy, oprogramowaniem i standardowa karta pamieci.
    W D dostajemy 64MB a w W 512MB. Mozna dokupic sobie karte i wgrac oprogramowanie (na stronie SE mamy dostepny latwy w obsludze pakiet do samodzielnej zmiany oprogramowania) przez dolaczony do zestawu kabel i to bez straty gwarancji.
    - gry z K700i oczywiscie chodza, chodza tez gry z Nokii, Siemens'ow i pewnie calej reszty, z tym, ze starsze gry pisane w niskiej rozdzielczosci nie sa widoczne na pelnym ekranie. Wszystkie gry, lacznie z 3D chodza plynnie.
    - polifonia jest swietna, ale uzywam tylko dzwonkow mp3 (a'la 4 pancerni ;)) graja glosno, bez trzeszczenia - jednym slowem mala wieza ;) Mp3 mozna takze ustawic jako
    dzwiek SMS/MMS
    - jakosc dzwieku odtwazacza mp3 w sluchawkach standardowych (o co najbardziej sie obawialem) jest takze bardzo dobra, oczywiscie stereo. W razie czego mozna kupic na allegro przesciowke za grosze i podpinac do telefonu nasze ulubione sluchawki na mini jack'a.
    - radio odbiera niezle, chociaz w trakcie biegania sila sygnalu m.cz. nie jest stala.
    Oczywiscie dzieki RDS widzimy nazwe i inne informacje o stacji, ktorej aktualnie sluchamy.


    W internecie jest dostepnych tyle gier, ze i tak wszystkich nie bedziecie testowac bo wam palce poodpadaja :)
    Motywow i tapet tez jest od groma.

    To tyle bo braklo miej

  • 0

    66. ~GLX  2006-02-15 20:53:53  host: xdsl-1965.walbrzych.dialog.net.pl

    Mam ten telefonik od Piatku ....Jest zajebisty Wszystko co potrzebne w telefonie on ma :) Aparat jest super...nie potrzebna jest zwykla cyfrowka ten telefon robi takie same zdjecia ... Wqrwiajace sa dwie rzeczy tylko ....Nie mozna wylaczyc przy robieniu zdjec teko pieprzonego klikniecia ;/ no i drogie karty pamieci :( Ale polecam telefonik !!!

  • 0

    67. ~klops  2006-02-19 20:06:57  host: chello087207112181.chello.pl

    A ja chcialem sie zapytac gdzie mozna w tym telefonie wylaczyc to co jest pod logiem operatora czyli gdzie sie znajdujemy. Czytalem instrukcje ale nie moglem nic znalesc na ten temat

  • 0

    68. ~JOKE  2006-02-20 19:21:31  host: 61.144.204.56

    yagi walło cię?? taka karta jest za 300 stówki.

  • 0

    69. ~steve  2006-02-21 17:15:32  host: ntwklan-81-219-131-194.devs.futuro.pl

    SE D750i obsługuje karty do 2GB, cena kart, 512MB-ok 150zl,1GB - 230zl Są to karty SanDisk (Sony są droższe).

  • 0

    70. ~chacik  2006-03-11 11:44:29  host: 192-dz2-6.acn.waw.pl

    Korzystam z tego telefonu od października i jestem bardzo zadowolony. Ma wszystkie funkcje, które telefon mieć powinien i sporo ponad to. Na pochwałę zasługuje przemyślane menu z drobiazgami ułatwiającymi korzystanie z telefonu. Mamy więc choćby nawet listę osób, do których ostatnio wysyłaliśmy SMS-y (nie trzeba wchodzić w spis telefonów), w słowniku T9 częściej używane wyrazy wędrują na początek spisu itp. Jeśli chodzi o multimedia, to jakość zdjęć jest naprawdę dobra, choć nadal trochę (ale naprawdę niedużo) słabsza od cyfrówek. MP3 w dołączonym zestawie słuchawkowym brzmią lepiej niż z niejednego odtwarzacza przenośnego. Z irytujących rzeczy wymienić mogę sporadyczne zawieszanie się (tak średnio raz na miesiąc, pwenie pomoże wymiana oprogramowania na nowe - pójdę z tym pod koniec gwarancji) i czasem spowalnianie pracy - telefon reaguje wtedy z opóźnieniem na naciskanie klawiszy. Przyznam się też, że spodziewałem się odrobinę lepszej jakości - przy mocniejszym naciskaniu obudowa skrzypi. Telefon jest prosty w obsłudze a przy tym "wypasiony" i pewnie dlatego moja dziewczyna kupiła wczoraj taki sam. Co ciekawe, zauważyliśmy różnice w kolorze podświetlenia klawiatury - u mnie jest biało-szare a u niej lekko różowawe (wersja dla pań?). Reasumując - jeden z najlepszych telefonów na rynku, a jedynym konkurentem jakiego widzę (poza K750i oraz W800i) jest Samsung D600.

  • 0

    71. ~SPEED  2006-03-11 14:24:11  host: hr174.internetdsl.tpnet.pl

    ja go mam i jest full wypas...

  • 0

    72. ~szeja2  2006-03-12 08:22:45  host: w3cache2.swietochlowice.org

    Mam dylemat jaki telefon kupić czy SE D750, SE K750 czy może W800i

  • 0

    73. ~>Łosiu  2006-03-13 00:53:48  host: bwn50.internetdsl.tpnet.pl

    SE D750, SE K750 ,W800i przeciez to to samo!!tylko obudowa inna!!! ludzie poczytajcie trochę to nie boli!!!

  • 0

    74. ~ostro  2006-03-14 16:47:48  host: prosie1-1.aster.pl

    karta 2giga nie kosztuje 2500 zl !! kosztuje w granicasz 600 zl góra...

  • 0

    75. ~Circle  2006-03-22 19:51:30  host: abxu21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co ty chrzanisz ze ma lepsze kolory, w800, k700 i d750i to to samo tylko ze z innym softem i obudową, a kolory są takie same, wejdz sobie na stronke sony ericssona i porownaj te rzy phony, wszystko jest takie same tylko polifonia w w800i jest troszke lepsz. tak to lepiej jaest kupic d750i , a jak komus sie bardzie jpodobaja te dwa ine to na d750i trzeba po prostu wgrac odpowiedni soft. a i jeszcze w800i ma lepsze sluchawki od pozostałych. :D: polecam zakup jeden w przyzwoitej cenie phone na rynku i to jakie mozliwosci :D::D

  • 0

    76.  2006-03-23 19:18:04

    Drogie karty pamięci? nie moze to być ;-) na allegro 1gb w grnaicach 200 pln, a uwaga na eBay przy sprowadzaniu z Singapuru :D laczny koszt sciagniecia orygnialnej karty Sony 2gb to 200pln ;-) niemożliwe? a jednak ;) polecam przegladać różne serwisy ;-)
    A tak poza tym d750i rządzi ;-) fajne jest to że jest niepozorny i nie przeladowoany bajerami z zewnatrz. Jest mniej znany niz w800 i k750 co daje jakby mniejsze skupienie ewentualnych złodziei :P polecam ;-)

  • 0

    77. ~lol  2006-03-26 12:37:30  host: emc154.internetdsl.tpnet.pl

    spoko phone.Prawie w800, ale tańszy i bez walkmana i mniejsza pamięć

  • 0

    78. ~DrAA  2006-03-27 13:06:40  host: chello087207236100.chello.pl

    Wiele osob wypowiada sie na temat jakosci zdjec mowiac ze rewelacja. Z tego co zdazylem zauwazyc na google-ach i wyszukanych przykladowych fotkach widze ze ostrosc pozostawia wiele do zyczenia, jak rownierz mocne ziarno i szumy. Co jak co, ale nawet moj starty Olympus C200 robil duzo lepszej jakosci zdjecia, nie mowiac juz o dzisiejszych low-endowych cyfrakach ktore jakoscia nie ustepuja starszym, niegdys topowym kompaktom jak np Powershot G2 - a moze i nawet je przewyzszaja. Pisanie ze telefon ten moze z powodzeniem zastapic najtanszego cyfraka (gdy ceny takich oscyluja w granicach 400-500 zloty) jest bledne, aparatu napewno on nie zastapi jesli komus zalezy na chociazby minimalnej estetyce odbitki (takie ziarno, albo mocne szumy wygladaja pozniej okropnie na papierze) telefonem sie nie zadowoli, ale napewno mozna nim cykac fotki z wypadow browarowych za miasto :) bo do tego jest wysatrczajacy i mozna smialo sadzic ze chyba do tego zostal stworzony :). Bede mial ten telefon w przeciagu tygodnia, wiec byc moze moja opinia ulegnie zmianie po wykonaniu wlasnych testow.

  • 0

    79. ~asiunia6a1  2006-04-01 22:49:13  host: dix66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co jest lepsze l6 czy d750 i czy k750i?? odpsizcie mi szybko!! pozdrawiam:D :*

  • 0

    80. ~bolek  2006-04-07 00:11:50  host: as106.internetdsl.tpnet.pl

    witam mam pytanie mam tel i jest spoko tylko jak mam piosenki nagrane w wav to nie chce mi odczytac a jak sa jakies krotsze typu kon pies swiania to odczytuje wie ktos moze dlaczego albo co z tym zrobic bo tak wszystko działa

  • 0

    81. ~Kaliforniak  2006-04-07 14:08:35  host: dxh26.internetdsl.tpnet.pl

    czy d750 moze posluzyc za kamere internetowa?? jesli tak to jak to zrobic??

  • 0

    82. ~patryk  2006-04-09 01:48:38  host: acrh45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja mam inne zmartwienie - byłem napalony na D750i,,,ale wyszłą Motorola L7 ktora również mnie zaciekawiła - bardziej wyglądem - czy może ktoś mi pomóc(zasugerować) ktory telefon by wybrał, bo koles w salonie bardziej polecał Motke?
    W sieci germanos karta 512mb kosztuje 155zł (za tyle mi oferowali)

  • 0

    83. ~  2006-04-11 18:06:19  host: plus-96-101.polkomtel.com.pl

    Super Telefonik, tanszy od K750i a z opini osob uzywajacych te dwa modele wynika ze D750i ma lepszy system otwierania i zamykania klapki od aparatu! Generalnie praktycznie identyczne a D750i jest troche tanszy dlatego zdecydowalem sie na ten model i nie zaluje.

  • 0

    84. ~jacki  2006-04-13 13:28:49  host: klient-220-190.petrus.com.pl

    tez myslalem o nokii 6230i ale D750i ma lepszy aparat..
    co z tego ze nokia ma lepsza polifonie i jako wygaszacz klip wideo, za to D750i ma wbudowana lampe blyskowa i teryby nocne dla zdjec.
    Co do roznic 6230i obsluguje do 512Mb MMC.
    D750i do 2 Gb Memory stick Duo,
    a K750i do 1 Gb - taka niespodzianka :)
    jeszcze jakies pytania ?
    pozdrowionka

  • 0

    85. ~  2006-04-13 18:21:28  host: cye162.internetdsl.tpnet.pl

    Bardzo ładny telefonik, prosty w obsłudze :)

  • 0

    86. ~  2006-04-13 21:59:23  host: edo121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ktoś gdzieś pisał, że karty pamięci do tego modelu nie są drogie- największa karta (2GB) kosztuje jedynie... 700zł! powodzenia. 2,5 raza tyle co telefon.. :|

  • 0

    87. ~ona  2006-04-15 16:51:35  host: public-gprs17102.centertel.pl

    mam pytanie czy w tym fonie mozna właczyc blokade klawiatury z hasłem chodzi mi o to czy mozna go tak zablokowac ze nikt inny go nie odblokuje jak nie bedzie znał hasła?? jesli mozna to napiszcie co i jak mam po kolei robic zeby tak zrobic.a tak przy okazji mam ten telefon ok 3 miesiecy i jest spoko jak narazie mi sie tak powaznie nie zawiesił.Jana przykład mam karte pamieci 1GB i juz mam ja prawiecała załadowana i wcale mi sie nie wiesz wszystko jest oki. Naprawde spokotelefonik wypasiony tylko z wygladu jest troche za płaski ale tak to jest oki. POLECAM!!

  • 0

    88. ~kubbaaa  2006-04-26 15:02:11  host: bsr160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a jak jest z dzwiekiem tego fona??
    lepszy niż w nokii?
    chodzi mi o dzwonki z mp3 co sadzicie

  • 0

    89. ~Alekx  2006-04-27 16:06:33  host: 213.199.217.66

    YAGI , 2500zł za 2GB jkarte stick duo?, chyba Ci się o 1 zero pomyliło.
    Mam tego tela jest zajb...., zdjęcia super jak tel leży bo gdy się ręce trzęsą to kicha. A motywy i gry ściągnąłem se z netu (p2p), bo oryginalne są cieniutkie, pozdrawiam mosiadaczy d750i

  • 0

    90. ~tasior  2006-04-30 21:57:57  host: alc74.internetdsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma usb 1.1? bo wlasnie probuje wyslac mp3 na niego i zaj#$% wolno to idzie... chyba ze ten soft standardowy tak to obsluguje.. ale boje sie ze jest usb 1.1 ? ktos wie?

  • 0

    91. ~qpa  2006-05-02 21:40:17  host: chq107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ona tak jak k750i ma karte pamieci w zestawie?!?!?!? (tu nie jest napisane)

  • 0

    92. ~kamilk  2006-05-04 00:56:19  host: bqe58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mialem ten telefonik :D i naprawde super :D
    k750i tez mialem i tez byl super :D
    teraz zmieniam na w900i :D bo nokia to dziadostwo myslalem nad 6270 ale to taki pasc ze ...
    SE GORA !!! :D

  • 0

    93. ~Ajsta  2006-05-05 17:17:33  host: egt5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mozna ustawić w tym fonie dzwiek mp3 jako dzwonek?

  • 0

    94.  2006-05-05 21:13:27

    Telefon na pierwszy rzut oka wydaje się być niezły. Niestety już po przeczytaniu parametrów technicznych tego wynalazku emocje opadają prawie do zera. Dla odbiorców biznesowych (a podobno do nich produkt jest kierowany) telefon jest nic nie wartym kawałkiem tworzywa sztucznego. Brak transmisji po EDGE dyskwalifikuje go z wyścigu już w przedbiegach. D750i może odbierać dane z sieci jedynie standardową drogą po GPRS (53 kb/s). Jednym słowem - śmiech!!! Porównywanie go z NOKIą 6230i to jakieś nieporozumienie. 6230i wraz z modułem transmisyjnym EDGE (256!!! kb/s) to Mercedes, podczas gdy Sony Ericson to wieśniacko stuningowane Punto. Podsumowując D750i jest propozycją, a raczej zabawką dla mało wymagających użytkowników - gimnazjaliści, licealiści. 6230i to już propozycja dla wymagającego biznesmena. A na horyznocie pojawił się już konkurent nie do przebicia!!! Nokia e60 - profesjonalny telefon oparty na Symbianie wraz z technologią UMTS. I dobra wiadomość dla ludzi lubiących telefony z klasą - Nokia E60 nie posiada wbudowanego aparatu cyfrowego!!! i zła wiadomość - w ofercie operatorów jeszcze go nie ma, a na allegro jest bardzo dorga - ok. 2000 PLN. Brawo Nokia!!

  • 0

    95.  2006-05-07 11:34:04

    czy w tym fonie są jakieś problemy z dżojstkiem??

  • 0

    96. ~Dekar  2006-05-08 16:43:01  host: 193.0.242.37

    Nie zgadzam się z opinią, że aparat nie jest w stanie zastąpić taniej cyfrówki. Tak się składa, że mam Canona A60 z matrycą 2Mpix, kiedy porównuję na kompie zdjęcia zrobione SE D750i to naprawdę nie widzę różnicy. Pod tym względem spisuje się świetnie. Szczerze polecam ten model.

  • 0

    97. ~alltrak  2006-05-09 11:31:55  host: mezon.salwator.net

    Jest Niezły! Po latach użytkowania mojego niezniszczalnego Alcatela 501, szukałem cos co miało by podobne funkcje odnośnie rozbudowanej książki kontaktów (tak rozbudowanuch nie miały nawet nokie)terminarza, notatnika. i przy tym był banalnie prosty w obsłudze. Jak na wiekowy telefon(Alcatel), to nie dorównują mu nawet niektóre z dzisiejszych z pięknymi wyswietlaczami i pseudo aparatami cyfrowymi. Po wielu poszukiwaniach zdecydowałem sie na SE D750. Mam go 2 miesiąc i co chwile mnie zaskakuje swoją jakością wykonania i funkcjami. Dodatkowo ma fantastycznej jakości aparat (jak na komórke;) dostepną w polsce, choć słyszałem juz o 10Mpix!- ale nie u nas :/ )BArdzo dobre zdjecia, nawet w słabym oswietleniu , A dodatkowo Sprawnie działający Autofokus! pozwalający na wyrżne zdjęcia przy różnej odległości, co większość komórek ma na stałe ustawione jak w zabawkowych aparatach fotograficznych. hehe. Jedna rzecz co mnie w nim denerwuje to niemożność wyłączenia denerwującego dźwięku przy robieniu zdjęcia :/ powinna być funkcja wyłączania powiązana chociaz z funcją wyciszenia sygnału dzwionienia.NIe da sie zrobić dyskretnego zdjecia ...! i Kolejny zarzut, to naciołem sie na rozbudowaną książkę telefoniczną... Można co prawda wpisać wiele danych pod jeden kontakt (to plus!), ale tzw grupy kontaktów odnoszą sie tylko tego jeśli chcemy je uzywac do wysyłania iadomości danej grupie, lub np filtrowac połączenia (np. zablokowac daną grupę). Nie można tej funkcji urzyć np. do posegregowania konaktów w celu łatwiejszego poruszania sie po książce telefonicznej. W tym stary Alcatel bije go na głowe . Tam mogłem np. stworzyc zakładkę rodzina, albo praca i przypisac tam dane osoby nie przegrzebując kilkaset numerów, z których nie zawsze sie dokładnie pamięta nazwę. Ale jeśli komuś te moje minusy nie przeszkadzają to polecam z czystym sumieniem.Generalnie jest bezawaryjny i zawiesił mi sie tylko raz, gdy chciałem zaktualizować oprogramowanie przez internet.Serwis go zresetował i jest super!

  • 0

    98. ~najlepszy w swojej kategori  2006-05-09 19:59:56  host: aci138.internetdsl.tpnet.pl

    Po 3-dniowym porównywaniu telefonów w cenie od 600 do 900zł najlepiej wypadł SE D750i. Jest on najlepszy w swojej kategorii cenowej. Przeczytałem kilka testów na kilku stronakach m.in angielskich i wynika z tego iż jest to bardzo dobry telefon z dobrym aparatem choć rozdzielczość wideo(filmiki) mogłaby być trochę większa. Gdy chcecie kupić dobry telefon do robienia zdjęć kręcenia filmików i słuchania mp3 to jest właśnie ten telefon. Moim zdaniem nie należy porównywac go do nokii ponieważ nokia nie jest tego warta - choćby z tego że mają bardzo malutkie wyświetlacze. Nokie to może dobry sprzęt ale tylko do rozmawiania patrząc w te malutkie badziewne ekraniki.

  • 0

    99. ~  2006-05-10 19:42:48  host: oo8.ipartners.pl

    Ekran w 6630 jest większy od D750i!!!!!

  • 0

    100.  2006-05-11 09:29:27

    ~: 6630 ma mniejsza rozdzielczosc w pionie...

  • 0

    101.  2006-05-11 09:31:22

    alltrak: Taki juz urok operatorow ze producenci musza grac jak oni im zagraja - to ze nie mozna wylaczyc dzwieku aparatu to "wina" Ery bo ma takie wymagania. Prawdopodobnie we wszystkich kupionych w salonach tego opa nie wylaczysz dzwieku foto...

  • 0

    102. ~zanawca  2006-05-11 14:40:02  host: axi210.internetdsl.tpnet.pl

    do patryk ...zdecydowanie d750i

  • 0

    103. ~borsuk  2006-05-14 23:32:25  host: bzo250.internetdsl.tpnet.pl

    A jest czarny?

  • 0

    104. ~Nike  2006-05-15 08:28:20  host: big98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon zajebisty
    zastanawiam sie tylko gdzie mątować karty pam.

  • 0

    105.  2006-05-18 12:38:31

    czy do tego telefonu pasują motywy od K750i??

  • 0

    106.  2006-05-20 10:05:05

    i jeszcze jedno. Wie ktoś może ile ten telefon kosztuje w Anglii?????

  • 0

    107. ~K.I. (czyt. ki-aj)  2006-05-22 15:49:58  host: bwj98.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od 3dni i sadze ze to jest najlepsza komorka jaka jest dostepna na rynku.... ma mp4, mp3 itd. jeszcze karta pamieci 2GB gdzie wstawilem se 2filmy!! polecam ten telefon kazdemu....wogle wg mnie to nie jest juz telefon.. to komputer :D pozdrowienia for all people who have this phone and other

  • 0

    108. ~Magister  2006-05-23 12:26:17  host: apq42.internetdsl.tpnet.pl

    Witam kieruje tą opinie m.i.n do pana znawcygsm na początek myśle niech zmieni on nick bo jeśli on twierdzi że nokia 6230i jest lepsza od D750i to jest to dla mnie śmieszne:) Miałem 6230i i mam teraz aktualnie Se D750i i Nokia przy tym telefonie to jest złom wyświetlacz dużo gorszy jeśli chodzi o kolory jakość mp3 1000 razy lepsza Zdjęcia jakośćiowo 100000000 lepsze kartę możesz sobie wsadzić większą i ogólenie pod każdym zględem jest lepszy standardowo bateria litowo poli naprawde jest zajebistym tel tylko czym sie rózni to tym ze mam słapszą transmisje danych z netem i to wszystko a kto kożysta z tego dużo?? A resztą ta nokia wymienka że wiec sami sobie zobaczcie.Pozdrawiam pana znawcygms

  • 0

    109. ~amin  2006-05-23 21:34:17  host: euy15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie -mam tego fona już pare dni i mam co do was jedono pytanie ILE TRZYMA WAM TAK ŚREDNIO BATERIA ????? bo jak na początek użytkowania to jestem zawiedziony a jest to bateria plolimerowo-jonowa ale ogółem telefon WYPAS!!!!

  • 0

    110. ~misiaczekxxx  2006-05-24 08:14:48  host: proxy10.os1.kn.pl

    ten telefon jest zajebisty i mam go od 3 miechow robi swietne zdjecia ale czekam teraz na K 800i to jeste dopiero cacko

  • 0

    111. ~victor99  2006-05-28 15:53:31  host: azn23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pan ZNAWCAGSM to pewnie jakiś fanatyk NOKI tak jak muzumanie są fanatykami Koranu a on należy do nielicznych sługów Bin-Ladena czyli NOKI i dlatego tak wyśmiewa SE Tak naprawde SE750i zawiera całe multimedia uwczesnego świata poza wide-konferencją Ale MP3 SUPER RADIO EXTRA ZDJĘCIA WYPAS a komórke przecież zawsze masz gdzieś ze sobą ja nawet nosze ze sobą dodatkową baterie bo MP3 + ZDJĘCIA nieidą w parze z bateriami ale ogólnie naprawde świetny telefon jeśli można to tak nazwać Brawo Magister za zdecydowaną postawe

  • 0

    112. ~Krzychu  2006-05-28 17:32:45  host: 195.136.48.98

    ~TUBUS napisał: podobny do w800i tez ma odtwarzacz mp3 i radio tylko tamten ma lepsze klory :D

    Koleś, jak chcesz mieć pomarańczowo-sraczkowato-biały telefon (w800) i o jakieś kilka stów mniej w kieszeni to bierz sobie walkmana, a d750i zostaw normalnym i rozsądnym ludziom.

  • 0

    113.  2006-05-28 20:38:58

    Magister głąbie! dla biznesmena odtwarzacz mp3, aparat fotograficzny, gry, wielki wyświetlacz z 65 tys. kolorów i inne wodotryski, którymi się podniecacie są zupełnie nieistotne!!! Dla nas liczy się przede wszystkim żywotność baterii (polecam BL-6c), ciągłąść w transmisji sygnału, szybki przesył danych w sieci i ogólnie niezawodność w każdej sytuacji.
    Pozdrowienia dla niedouczonego analfabety victor99 - uwczesnego przez "u"!!! : )rozbawiłeś mnie chłopcze do czerwoności. Tak jak podejrzewałem - wypowiadający się tutaj nie ukończyli nawet podstawówki, bo gdyby było inaczej - wiedzieliby, że "ówczesnego" piszemy przez u-kreskowane!!!

  • 0

    114. ~Sebo$$  2006-05-29 02:14:01  host: cjf157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do znawcygsm. Nie wiem jaki z Ciebie lepszy biznesmen czy polonista ale wiem jedno, kto normalny używa fona np.N6230i do tran.EDGE 260k!niby po co?np.eraomnix?google?horoskop?pewnie info waluty-giełda HE,HE śmiech,czy info o pogodzie? Bo nie mów mi że taki biznesman jak ty łączysz lapka z tą prostą nokią i śmigasz po necie w EDGE! Dla dzisiejszych biznesmenów jest laptop z WIfi lub kartą UMTS(np.blueconect ERA).Konkretne rozwiązania za konkretną kasę(i rachunki na firmę oczywiście bo priv to nie wiem kto to używa chyba że lubi sponsorować OPów)Nowoczesny biznesmen to pracuje w biurze na stałym łączu czy wi-fi lub poza,też na wifi w knajpce na lunchu. A ty jak?niby gdzie? w samochodzie na parkingu pocztę ściągasz? grasz online?a co biura nie masz, asystentki do odbierania poczty nie masz?To ktoś ty - pewnie handlowiec z szefa łaski a sprzęt to twój bo firma nie miała co ci dać(tylko nokie 6230i:)nowoczesnego albo uznali po co? Jak handel to handel-praca a nie grzebanie w komórce i zasysanie spamu za służbową kasę. Ja ci powiem-o kant dupy potłuc te komórki co niby taką szybka transmisję mają. To dla frajerów zabawki bo nasze OPy nieżle za to kasują firmy co tego używają. A i tak najczęściej to pracuje się w sieci przy biurku na stałym łączu w biurze lub w domu :(.Twoja nokia to TYLKO"szybki prostak".Liczy się ilość nowoczesnych rozwiązań zawartych w komórce i częstotliwość ich wykorzystania. Więc ja jako szczęśliwy posiadacz SEd750i słucham na 2GB karcie muzy z MP3+equalizer, pstrykam 2MPix super(jak na tel.)foty kiedy tylko mam ochotę z lampą i a.focusem, słucham radia z RDS, edytuje fotografię (ramki i tekst wklejam do kontaktów) składam panoramiczne foty, komponuję dzwonki i melodie, steruje po Bluetotch moim lapkiem na prezentacji lub jako pilot do oglądania filmów, nagrywam filmiki-łączę je i podkładam muze, nagrywam(dyktafon),wybieram nr.i odbieram rozmowy głosowo, wszystko na polimerowym akum.i dużym czytelnym wyświetlaczu.A ty masz TYLKO EDGE w TYLKO noki62

  • 0

    115. ~opi  2006-05-29 18:55:46  host: host-D9ADA5E9.elsat.net.pl

    Waham między tym SE a Samsungiem x700...
    Niby SE jest lepszy, ale już miałem jednego SE i do problemów z joyem wole nie wracać... No ale tamten to był T610... Może tu już jest bardziej to dopracowane...
    Prosze o pomoc posiadaczy któregoś z tych telefonów...

  • 0

    116.  2006-05-30 12:31:33

    pawelus: Motywy z K750i dzialaja bez problemow. Co do ceny w Anglii to w wolnej sprzedazy jest po 160 Funtow. W razie czego patrz na eBay'u lub www.t-mobile.co.uk

  • 0

    117. ~Dunk  2006-05-30 20:54:33  host: duq50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od 2 miesiecy uwazam ze jest zajebisty dokupilem karte 1 gb i teraz jest jeszcze lepszy. dostepne sa rowniez np. na allegro oprogramowania WALKMEN takie jak w w800i ale uwazam ze nie sa potrzebne bo i tak nie zmieniaja calej funkcji telefonu. a co do aparatu to jest zajebisty

  • 0

    118. ~Dunk  2006-05-30 20:55:08  host: duq50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od 2 miesiecy uwazam ze jest zajebisty dokupilem karte 1 gb i teraz jest jeszcze lepszy. dostepne sa rowniez np. na allegro oprogramowania WALKMEN takie jak w w800i ale uwazam ze nie sa potrzebne bo i tak nie zmieniaja calej funkcji telefonu. a co do aparatu to jest zajebisty

  • 0

    119. ~  2006-05-30 21:33:55  host: bah188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~Sebo$$ RULEZ !!! Ta NIKIA to znawcagsm zupełnie mózg wyżarła no ale cóż ci od BIN-LADENA tak mają i my biedni zapatrzeni w technologie multimedialne musimy wyczytywać te ich dyrdymały przy opisie super telefonów multimedialnych że MP3 - BE że 2MP - BE itd. BRAWO ~Sebo$$ Chyle GŁOWE D750i SUPER !!!

  • 0

    120. ~k  2006-05-30 21:35:21  host: 195.136.48.98

    Jeśłi miałbym się do czegoś przyczepić w d750i po 5 dniach użytkowania to te cholerne słuchawki, które mi ciągle wypadaja z uszu. Szczególnie z prawego :-/ w mordę jeża, coś mam z tym uchem chyba nie tak, he he. Wystarczy poruszać głową i już dupa blada. Jakość dzwięku mnie zadowala(ale żadnym melomanem czy audiofilem to ja raczej nie jestem) choć abym móc napisać coś więcej musiałbym porównać z innymi słuchawkami. No i ten dzwięk przy robieniu foty. Mogliby dać ludziom możliwość wyłączenia tego foto-zgrzytu.
    No jeszcze minus za niemożność jednoczesnego słuchania radia/odtwarzacza przy ładowaniu/połaczeniu z kompem. Mogliby zrobić jakieś dodatkowe wyjście na słuchawki aby nie konkurowały one z ładowarką o jedno gniazdo. To w sumie chyba największa wada. Nie wiem jak to rozwiązały inne firmy tel.?
    Ale zasadniczo nie ma problemu. Szukałem odpowiedniego fona przez 2 miesiące i nie żałuję wyboru!

  • 0

    121. ~mal  2006-05-31 20:30:16  host: inet1.chilan.net

    napewno pasuja bo pytalem dzis k750i i d750i roznia sie tylko sukienka od siebie czyli kolorem obudowy niczym wiecej funkcje sa te same tylko kolorami sie roznia wiec motywy beda chodzic na 100%

  • 0

    122. ~ewe  2006-05-31 22:06:18  host: edy10.internetdsl.tpnet.pl

    hej mam pytanie telefon super ale krotkie wiadomosci sa wie ktos cos na ten temat ?? pomozcie

  • 0

    123. ~rafal  2006-05-31 22:57:07  host: 80.48.230.61

    Co jest lepsze samsung x700 czy sony ericsson d750i. Piszcie.

  • 0

    124. ~Cobra  2006-06-02 14:22:30  host: ckq94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej mam pytanie czy ten telefonik ma nagrywanie rozmów?? i ile kosztuje nowy ??

  • 0

    125. ~  2006-06-02 17:02:37  host: edy2.internetdsl.tpnet.pl

    pomocy czy ktos wie czemu w tym fonie sa takkiie krotkie esy a pozatym fonik zarabisty tylko sa krotkie esy kto cos wie na ten temat pisac prosze

  • 0

    126. ~real  2006-06-05 20:00:39  host: bxa186.internetdsl.tpnet.pl

    ej,nie wiecie ile kosztują karty pamięci???

  • 0

    127.  2006-06-07 22:29:12

    Bo Używasz Polskich znaków...A ŚŃĄĘ i Takie Zajmują Więcej Miejsca w Esie

  • 0

    128. ~happy_d750i  2006-06-08 19:21:18  host: achb128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Rafał - do dzisiaj stałem przed identycznym wyborem: x700 czy D750. W salonie dokładnie "obmacałem" obydwa modele i wybrałem Eryka po tym jak w Samsungu pogubiłem się z nawigacją. Strasznie mnie irytował sposób działania klawiszy kierunkowych z zatwierdzającym 'i'. Zrób tak:w salonie (np. Ery) przeleć po dwóch telefonach podstawowe funkcje - sms, rozmowa, książka, ewentualnie foto i sam stwierdzisz, który telefon przyjemniej się obsługuje. Dodam, że telefon jest super - szybki, świetny wyświetlacz i prawdziwy aparacik foto! Mam jeden problem - próbowałem rozładować baterię przed pierwszym ładowaniem i nie mogę :) Na pierwsze 12 godzin wstawię dopiero jutro wieczorem. A rozładowywałem go dosyć intensywnie - BT, IRDA, filmiki na okrągło i do tego latarka, SMSy, MP3. Ale podobno lepiej jest rozładować baterię w normalnym użytkowaniu więc dałem sobie spokój. POLECAM D750i - po prostu rewelka :)

  • 0

    129. ~hakerek9  2006-06-10 13:52:53  host: test1.lisek.pl

    mam pytanie który tel jest lepszy d7501 czw w810i??

  • 0

    130. ~niezdecydowana  2006-06-12 18:04:49  host: n01.satfilm.pl

    Mam pytanie: Ile wam trzyma bateria? Bo boję się że będę musiała go ładować codzinnie a to mi się nie będzie uśmiechało:/ Odpiszcie!

  • 0

    131. ~dylemat  2006-06-13 16:40:30  host: cly121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chcę kupić sobie tego fona ale zastanawiam sie nad nim a także na w800i który według was jest lepszy...??? chcędodac że telefon który chce kupić ma mi służyć poprostu do uzytku..odpiszcie:)

  • 0

    132. ~Michael  2006-06-14 14:31:59  host: bbn176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MAM ten tel i jestem Nim 100% zadowolony Polecam Wszytkim

  • 0

    133. ~chAosiko  2006-06-16 07:32:42  host: egn250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam! Mam problem bo do wyboru jest nowy telefon. Napewno w grę wchodzą SEK750i, SED750i i Nokia 6230i. Który z nich jest najlepszy? I czym się różni D750i od K750i? Bo jak narazie wacham się pomiędzy K750i a 6230i.

  • 0

    134. ~kisiel  2006-06-17 18:16:39  host: squid.veranet.pl

    Heyka, mam pytanie: jakiej dlugosci filmy mozna nagrywac i czy slychac jakies sygnaly co sekunde w radiu (pododno sa w k750i)

  • 0

    135. ~adriano  2006-06-19 23:27:44  host: buw26.internetdsl.tpnet.pl

    Jak dla mnie to telefon swietny bez porownania z moim wczesniejszym modelem- motorola c205 :> mimo wszystko kupie jeszcze wieksza karte czytnik do kompa

  • 0

    136. ~Pytanie  2006-06-20 00:48:25  host: proxies.inter-c.pl

    WITAM :) Te pytania kiruję do fachowca :D
    Czym się różni D750i od W800i? (poza nazwą, obudową i kartą pamięci w zestawie)
    bo w danych technicznych mają praktyznie to samo podane.
    Na czym polega system "Wolkman"?

  • 0

    137. ~pawel  2006-06-21 18:40:21  host: p548980CB.dip0.t-ipconnect.de

    wiecie jak sie wgryw gierki do d750 mam go wgrywam filmiki itd ale gier nie moge napiscie jak wiecie

  • 0

    138. ~ja  2006-06-22 08:26:41  host: dlf139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    otoz jestem posiadaczem tego koma od roku bateria trzyma przy czestym sluchaniu muzyki okolo2 h dzienie trzym mi spokojnie 4-5 dni starszy ma 6230i i k750i roznica miedzy K a D jest tylko w obudowie fajneij wyglada chyba K a jak dla mnie lepszy jest SE od noki pozdro

  • 0

    139. ~N6630+512mb  2006-06-22 21:30:37  host: oo7.ipartners.pl

    "Pytanie"- mam dla ciebie odpowiedż. W800i jest serii walkman a ta seria oznacza że radio i mp3 w telefonie działają bez jego włączenia przez co możesz go używać w samolocie itd.

  • 0

    140. ~D750i  2006-06-24 22:46:28  host: acgr152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik jest ekstra! Przy spokojnej zabawie, kilku rozmowach dziennie i paru smsa-ch bateria trzyma ponad 7dni. Jak dla mnie rewelka. Znowu super telefon SE za rozsądną cenę.

  • 0

    141. ~olafia  2006-06-24 23:17:08  host: client-82-31-20-25.brnt.adsl.tesco.net

    heja!mam d750i od dwoch m-cy i tel jest genialny.zdjecia niezle jak na telefon,bardzo fajne efekty, mp3 i mp4 bez zarzutu.nie wiem o co am chodzimi z tymi krotkimi smsami-jak mam normalne.. apoza tym u mnie nie ma polskich liter w smsach, tylko w ks.telefonicznej.a jesli chodzi o pytanieo w800i to generalnie rozni sie tylko karta pamieci-512 Mb, no i to co napisal nr 139:))bateria trez jest ok-przy niesamowitej eksploatacji i gadaniu godzinami ladowalam go 2 razy w tyg, jesli uzytkowany byl normalnie-tylko raz. pozdro:))

  • 0

    142. ~kips  2006-06-25 14:14:58  host: aaxp244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej ja chce jupic ten telefonik mam nadzieje ze bedzie zajebisty!!!!!!:D

  • 0

    143. ~magdajar24  2006-06-26 22:52:44  host: dwo74.internetdsl.tpnet.pl

    a kto mi powie dlaczego w d750 i jak słucham dzwonków to super brzmią moge sobie dzieki korektorowi zmienic na wieksze basy soprany itd..a jak suatwie jako dzwonek to jak juz ktos do mnie zzdwoni to zle słychac tak bez basów-lipa?nie mozna ustawic parametrow?

  • 0

    144. ~lewap_zory  2006-06-27 20:01:39  host: edb126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie... czym D750i rozni sie od K750i???Pytam sie poniewaz D750i jest tanszy od K750i...

  • 0

    145. ~posiadaczka  2006-06-28 00:11:33  host: 84.38.160.66

    Mam ten telefon od jakichś 2 tygodni, jak dla mnie jest rewelacyjny ;] przy baardzo intensywnym użytkowaniu wytrzymuje jakieś 2,5 dnia (mp3, radio, rozmowy, dużo pisania smsów), aparat jest też świetnej jakości. Od K750i różni się tylko obudową, jak już tu ktoś pisał.. ..muszę tylko dokupić większą kartę pamięci ;P
    Bardzo polecam!

  • 0

    146. ~lukasznowak1990  2006-06-28 13:05:18  host: systemy24.toya.net.pl

    d750 ma tylko inna obudowe ( d750 jest to wersja specjanie dla ERY) a poniewaz gorzej wyglada niz k75o wiec jest tanszy

  • 0

    147. ~Ratty  2006-06-28 14:47:21  host: abud205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon rewelacja!!!! Zdjęcia super, szczególnie w trybie makro, minu to trzeszcząca lekko obudowa. Do: Lewap_zory - róznica między K750i a D750i: to tylko obudowa. Technologicznie to dwa identyczne modele!!! D750i to model dedykowany dla sieci T-Mobile i tym samym naszej ERY stąd różnica .pozdrawiam.

  • 0

    148. ~Tofik Idż normalnie  2006-06-28 19:12:39  host: ben33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja powiem jedno K750 czy D750 to jedna chujnia... Ja mam nokie N91 i mi jakoś pasuje!!!!!!!! - barany

  • 0

    149. ~Tofik  2006-06-28 19:19:12  host: bds253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Przepraszam wszystkich za ma moje wulgaryzmy i za to że obrażałem innych użytkowników tych opinii.

    Serdecznie przepraszam
    ROBERT

  • 0

    150. ~t  2006-06-28 19:20:47  host: bds253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    I już nigdy tego więcej nie zrobie...Przepraszam jeszcze raz

    ROBERT

  • 0

    151. ~ciawol  2006-06-30 14:50:07  host: dslb-084-058-134-205.pools.arcor-ip.net

    Telefonik mam od 2 miesiecy jest ZAJENFAKENBISTY kozacki poprostu cudowny tylko filmy są po 9 sekund szkoda bo mogły by byc dłuzsze ale zdjecia jak na telefon to lepiej jak nie jedna cyfrówka polecam w 100% i pozdrawiam wszystkich włascicieli d750i

  • 0

    152. ~kuki10  2006-06-30 21:59:32  host: ewb69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam telefony do wybrania d750i lub k750i niewiem sam doradcie

  • 0

    153. ~seweryn  2006-07-01 09:07:07  host: chello087207053247.chello.pl

    Mam ten fonik jeden dzien i juz mi się bardzo podoba ale mam pytanko jak dobrze zformatować baterie zeby trzymała tak długo jak tu opisujecie. Dzięki za odpowiedz i pozdrawiam wszystkich szczęśliwych posiadaczy tych fonów.

  • 0

    154. ~marecki  2006-07-03 12:20:21  host: egt31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wczoraj dostalem SE k750i i jest zarabisty:P dalem za niedo 1 zl nowke!!:P przesadzony:P a d750i jest okrutny

  • 0

    155. ~Rambo  2006-07-04 11:01:20  host: acqg160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam 2 pytania dotyczace tego phona:
    1)Jaki jest tam odtwarzacz muzyczny(chodzi mi o jakosc dźwięku itd)
    2)Jak długo trzyma sie bateria w tym telefonie
    3)Wasza ocena ogóle phona
    Czekam na wasze opinie pomóżcie mi ......bo długo sie zastanawiam co wybrac D750i czy N6230i

  • 0

    156. ~lewap_zory  2006-07-04 11:07:49  host: ebq194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dzieki za wszystkie odpowiedzi dotyczace mojego pytania...Pozdrawiam!

  • 0

    157. ~Lukas_Podolski  2006-07-06 20:54:13  host: acqd149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten lelefon od niedawna. Jest super... Jestem zachwycony gdzyz myslałem ze Se produkuje tylko słabe telefony ale ten jest inny!!! Jest tylko jeden problem...Płyta z oprogramowaniem do komputeraz zajmuje az 280MB!!! Jest to bardzo dużo , gdzyz np płytka z opro. do Motoroli zajmuje tylko 15-20Mb Pozdrawiam

  • 0

    158. ~Jo.  2006-07-07 19:37:37  host: ewe109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej,od 2 lat uzytkuje SE t630 a teraz wymieniam go na d750i,do wyboru mialam jesczze samsunga x700-ale jednak moje przywiazanie do se bylo silniejsze niz chec eksperrymentowania.A wasze pochlebne opinie o d750i swiadcza o tym ze chyba dokonalam slusznego wyboru.Pozdrawiam!

  • 0

    159. ~lewap_zory  2006-07-08 13:46:28  host: edc107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siema to znowu jaMam takie pytanie czy orientujecie sie czy do SE d750i bedzie pasowala jakas inna obudowa np.od K750i lub W800i...Pozdrawiam...D750---wypas!

  • 0

    160. ~Ducia  2006-07-08 23:12:43  host: n17ol.resetnet.pl

    Witam wszystkich! Za 3 dni kupuje telefonik i nie wiem ktory wybrac, gdyz za bardzo sie na nich nie znam :( Pomozcie wybrac: SE D750i czy Nokia 6280? Z gory wielkie dzieki!

  • 0

    161. ~Chicken  2006-07-09 18:44:32  host: w3c-2.f-net.pl

    Jak długo można nagrywać film na tym fonie ?? prosze o szczegółową odpowiedź

  • 0

    162. ~AoP  2006-07-11 13:49:57  host: host-62-141-216-54.kalisz.mm.pl

    @Chicken - dopóki ci sie karta nie skonczy ;D

  • 0

    163. ~ToMuS  2006-07-12 14:38:40  host: ppp134073.ostnet.pl

    telefon jest "prawie" idealny, mógłby troche inaczej wyglądać, ale nawet taki mi sie podoba... ludzie jakie wy pytania zadajecie :( poczytajcie troche ...

  • 0

    164. ~Golab~  2006-07-12 16:56:56  host: dqr93.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Eloo wszystkim mam pytanie...Jaki tel wybrać..? co jest lepsze x-700, d750i czy k750i?? Prosze o SZYBKA odpowiedz...z góry dziękuje...POZDRO =]

  • 0

    165. ~Miszczu  2006-07-13 17:08:28  host: acot37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Odpowiadam na pytania:
    1)Do Golob: Radze Ci wybrac D750i jest naprawde super...mam takiego i jestem jak narazie:) zadowolonym uzytkownikiem
    2)Do Chickena Mozna maxymalnie nagrywac 30sekund i anie sekundki wiecej!!
    3)Do Duci Wybierz D750i-->Naprawde warto!! Powracajac do tematu tutejszych wypowiedzi nie są mile widziane wypowiedzi użytkowników nie posiadajacych ten telefon(czesto nawet nie miejacych go nigdy w zyciu w reku) gdzyż wprowadzacie w blad osoby które interesują sie kupnem tego fonu..............jestem czesto na tej stronce zadawajcie pytanka a ja z checią odpowiem na nie...Pozdrawiam D750i ---->The Best

  • 0

    166. ~kosmo  2006-07-14 01:38:12  host: cir241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam. Od trzech miesiecy mam telefon sagem MYX 6-2 i zastanawiam się nad kupnem SE D750i... Mam pytanie czy warto wymienic?

  • 0

    167. ~Michał(patelnia)  2006-07-14 21:00:50  host: ejw79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo polecam telefonik S.E D750i gdyż po pierwsze ma bardzo ciekawe funkcje począwszy od plikó muzycznych talich jak mp3 mp4 a takze nagrywanie filmow VIDEO i odtwarzanie pobranych z sieci!!!następnym plusem jest super jakość zdjęć o pięknej grafice,a po wrzuceniu na kompa fotki są na cały ekran tak jak z aparatu fotograficznego z prawdziwego zdarzenia:)Dlatego chętni ktorzy sie zastanawiają pomiędzy K750i albo W810i to z gory polecam D750i:)przy okazji dokładam że ma bardzo elegancki wygląd w porównaniu do wymienionych poprzednich modeli:)

  • 0

    168. ~Brak...  2006-07-16 11:52:58  host: lomianki.armasan.pl

    mam ten telefon i powiem tyle NIE KUPUJCIE GO !!! to prawda ze zdjecia robi super, nawet mozna na nim ogladac pelnometrazowe filmy, itp. co z tego z ma bajery. prawie wszyscy jego posiadacze maja ten sam problem. gdy ktos do nas dzwoni lub my do kogos to telefon strasznie gubi zasieg. trzeba biegac po domu i szukac zasiegu bo inaczej nie da sie nawiazac polaczenia z drugą osobą! po oddaniu koma do serwisu nic sie nie zmienia, a mowią ze juz naprawili. kompletna tragedia!!! jak ktos chce wiecej info o tym fonie to piszcie

  • 0

    169. ~Sędziwój  2006-07-16 23:03:53  host: biq246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja jakoś utraty zasięgu nie mam, i jak widać po wypowiedziach innych to jest tylko Twój kłopot, reklamuj do skutku (ja tak robiłem z dżojstikiem w T630).
    Co od kręcenia filmów to jak ktoś nie umie nawet instrukcji przeczytać nie moja wina, filmy można kręcić w dwuch trybach do MMS tylko 30s lub bez ograniczeń czyli tak długo jak starczy pamięci.
    Co do baterji to nie ma sensu ładować powyżej 2h, bo telefon sam przestaje się po tym czasie ładować (jak spadnie naładowanie poniżej chyba 94% to znów się ładuje), te baterie nie wymagają formowania, więc ładujesz kiedy masz na to ochote im nie zaszkodzi.
    Czas działania przy odtwarzaniu ciągłym MP3 to 30h więc jak się długo słucha to ładowanie co drugi dzień (te 30h to nie jest przesadzone ja już raz słuchałem 18h i to nie cicho)
    Przy wysyłaniu przez kabel USB zauważyłem że jak się wysyła do pamięci telefonu to okropnie wolno ichie (dlatego mp3 właściwie tylko SM)
    Ja kupiłem karte Sony HS SM Pro Duo 1GB za 117zł + wysyłka na allegro.
    Słuchawki to jak ktoś dużo słuch polecam kupić przejściuwke lub jak ja zestaw HPM-70, który bardzo dobrze wygłusza dźwięki z otoczenia (jak włożysz słuchawki to już nie porozmawiasz z osobą obok ;))
    Dźwięk migawki tak jak przycisk menu czyności w Erze nie działa poprawnie, bo w zmodyfikowanym sofcie jest tak to zrobione.

  • 0

    170. ~Mike17  2006-07-19 15:08:25  host: eiz20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam bardzo serdecznie użytkowników S.E D750i.kupiłem sobie nie dawno ten fonik mam go już opanowane ale mam pytanie jak wyłączyć dźwięk podczas robienia fotek i jak kręcić filmik aż do skończenia pamięci?o ile jest taka możliwość bo mi fonik nagrywa tylko do 30s.:(bardzo przoszę o odp.POZDRAWIAM

  • 0

    171. ~Miszczu  2006-07-19 20:48:03  host: acqd115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    KUPUJCIE GO NAPRAWDE SIE OPŁACA I JEST SUPER A BATERIA JEST "NIE DO ZDARCIA"!!!!! pOzdrawaim

  • 0

    172.  2006-07-20 00:19:33

    Czy tak ciężko przeczytać instrukcje?
    Aby nie było ograniczeń czasowych na długość filmu (jak już mamy włączony aparat i w trybie filmu) 'Ustawien.' -> 'Tryb zdjęć' -> 'Wideo wys. jakości' i gotowe.
    Dźwięku podczas robienia fotek nie da się (bez modyfikacji) wyłączyć.

  • 0

    173. ~*Piotrek  2006-07-24 22:29:30  host: bit139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Niestety, miałem go... Bateria, co prawda, bardzo dobra, ale wyświetlacz i ogólna jakość wykonania telefonu pozostawiają wiele do życzenia... Nie polecam go nikomu!

  • 0

    174.  2006-07-27 21:49:41

    A ja napiszę to co koledze na GG:
    kiepski ten mój telefon tylko 3,5 dni a przecież tylko pare teledysków oglądałem, no i 10h mp3 słuchałem.
    no i zapomniałem o paru rozmowach.

    Ta wyświetlacz to kicha w końcu są już 240x320... zależy do czego porównywać.

  • 0

    175. ~Siriand  2006-07-27 23:04:39  host: cpa73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Głupcy, rewelacyjny telefon, zdecydowanie się między se k750i a nokią 6230i to banalna sprawa, z wyglądu super, bardzo zajefajny aparat i ogólnie bardzo przyjemny. Nawet obudowa na aparat robi wrażenie(klapka znaczy się). Wada to słaby system przypomnień----> tu nokia rządzi. Patrzy się na takie rzeczy jak praktyczność!!! Przede wszystkim!! Ludzie obudźcie się ze snu...

  • 0

    176.  2006-07-28 09:21:12

    Witam chcialbym sie dowiedziec czy ktos juz probowal wsadzac do tego telefonika karte 2gb bo tak wszyscy pisza ze pasuje ale nikt nie pisze czy dziala:)
    a oglonie to telefonik jest super!!!!!!!! polecam i to bardzo:)

  • 0

    177. ~IGGY  2006-07-28 13:00:08  host: apn-99-85.gprspla.plusgsm.pl

    Piotrek - ty bredzisz.Właśnie mam ten telefon i jest całkiem inaczej. Po pierwsze - jakość zdięć!!! Mogę tylko potwierdzić istniejące opinie.Jak zrobiłem pare zdięć i wyświetliłem w telefonie pomyślałem - eee.. nawet niezłe... ale jak wrzuciłem na kompa i otworzyłem - szczena opadła!.Niektóre zdięcia wręcz doskonałe - ostre,właściwe kolory, właściwe światło, po prostu rewelacja...Autofokus działa idealnie.Co do reszty to tak- telefon ma tyle funkcji i różnych opcji, że nawet nie jest to dokładnie opisane. Radio działa bardzo dobrze, tylko szkoda, że nie można nagrywać.Jakość dźwięku wysoka. To samo odtwarzacz mp3.Przez USB współpracuje bardzo dobrze, przy okazji ładując baterię, więc jak się ładowarka zepsuje to wiadomo co zrobić.U mnie pliki kopiują się szybko w obie strony.Co do gubienia zasięgu, to też bzdura- mam pełny zasięg , a nie mieszkam blisko BTS-ów, więc dobrze ściąga.Rozmawia się bardzo dobrze, wyraźnie, głośno i bez zniekształceń.Więc macie kłopoty z siecią, a nie z fonem.Dalej - bateria - niestety, nie jest aż tak wytrzymała jak piszą. Gdy robisz zdjęcia, słuchasz radia itd. starcza na 2dni,jak normalnie używasz to ~~7.Jest też kilka szczegółow, które denerwują, aktórych nie można kontrolować np.ten dźwięk przy zdięciu.Mnie wkurza, że za szybko przechodzi w stan uśpienia, po kilku sekundach!! Kto to wymyślił?? Telefon ma chyba wszystko doskonały aparat, mp3,radio i prawie 100MB pamięci - a soft jest trochę niedoszlifowany! Ale i tak jest super.Profesjonalny sprzęt.Polecam.

  • 0

    178. ~alucha  2006-07-28 20:41:15  host: chello087207214156.chello.pl

    ja mam SE D750i od wczoraj.. niby wszystko ok, ale jedno mnie zastanawia.. czy u was też jak się przegląda pliki dzwiękowe to strasznie cicho słychać? jak ktos dzwoni, to spoko, głośno jest, ale jak przeglądam to masakra.. coś nie tak z moim czy to normalne?

  • 0

    179. ~alucha  2006-07-28 20:43:08  host: chello087207214156.chello.pl

    ah! i jeszcze jedno.. jest gdzieś w sieci instrukcja obsługi bo mi siora zagubiła:/

  • 0

    180. ~IGGY  2006-07-29 12:33:45  host: apn-100-191.gprsbal.plusgsm.pl

    Wyświetlacz zły?-262 tys.kolorów.Mam ten telefon i jest super.Po pierwsze mimo mnóstwa funkcji i opcji jednak jest łatwy w obsłudze!! Wiele opcji można uruchomić na kilka sposobów, a wszystko łączy menager plików.Kłopoty z zasięgiem to plotka. Umnie mam pełny zasięg, a stacje mam daleko, więc sygnał łapie bardzo dobrze. Rozmawia się wyraźnie,głośno- więc jest to wina sieci, nie fonu. D750i robi wspaniałe, ostre,wręcz krystaliczne zdięcia.Ma przytym wszystkie funkcje, jak w rasowym aparacie cyfrowym.Telefon bardzo dobrze współpracuje z komputerem, a to nie jest taką jeszcze normą.Przez kabel USB wszystko się pięknie instaluje i uruchamia.Można przegrywać mp3, zdięcia, dzwonki, filmy jak się chce.Telefon ma prawie 100MB pamięci (32+64 na Karcie). Można instalować gry, programy a nawet samemu zaktualizować oprogramowanie telefonu - jak w kompie!!Do tego mamy odtwarzacz mp3 i radio RDS ze zesłuchawkami. Jakość dźwięku wysoka.Bateria nie trzyma może 400 godzin, ale itak jest nieźle- przy mocnym korzystaniu 2-3 dni, przy normalnym tydzień, może więcej.Chociaż zauważyłem, że ten czas się wydłuża, przy kolejnych ładowaniach.Ale i tak w porównaniu z tym co piszą o Noki 6230i to niebo i ziemia.Współczuje.Co do minusów to są to duperele np.dźwiek przy robieniu zdięc nie można wyłączyć,telefon pokilku sekundach bezczynności przechodzi w stan uśpienia, obsługa sms-ów nie jest taka oczywista ;)Ale to błedy w oprogramowaniu, które przecież można zmienić.

  • 0

    181. ~tvn1  2006-07-29 21:33:40  host: enw19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W Erze robią rewolucję! Ceny spadają! W czerwcu ten telefon kosztował w abonamencie za 40 zł ponad 600 zł! Teraz w promocji więcej lata za 40 zł kosztuje 300 zł! Coś niesamowitego!

  • 0

    182. ~Waldi  2006-07-30 16:40:42  host: 80.51.224.134

    witam, telefonik mam od dwóch miesięcy i nie mam na co narzekać, a jestem dość dobrze wymagającym co do komórki. Telefon jest super, ma wszystko na fullwypas, zdjęcia ponoć robi najlepsze, każdą Nokię pod tym wzgleędem bije (jakość), filmiki też można kręcić do bólu, póki miejsca na karcie nie zabraknie, fonia głośna i bardzo dobrej jakości. Zasięg, bateria zawsze na full. Szczerze powiedziawsze telefon wysokiej klasy, w tym najwyższym przedziale dorównuje mu Nokia N70. Można by rzec, że Nokia też zrobił WRESZCIE bardzo dobry telefonik, tylko jak zobaczyłem jakość zdjęć na Nokii, to mnie od razu zniechęciło do jej kupna, dlatego wybrałem SE. A co do wyboru między K750, D750 i W800, to te telefoniki sprzętowo są takie same, inna obudowa, inne trochę oprogramowanie. W800 ma ciut lepszą aplikację do dźwięku i coś jeszcez, ale z powodzeniem można wgrać oprogramowanie od W800 do D750 lub do K750. Sam wybór miedzy K750 a D750 rozbija się tylko i wyłącznie o wygląd. Ja wybrałem D750 bo jest bardziej elegancki, moim zdaniem ładniejszy designe, oraz aprat nie jest przesłaniany całą wielką klapą, tylko maluśką przesłonką. Jakość wykonania jest bardzo dobra, z najlepszych materiałów, bardzo solidnie wykonany. Napewno "klapkowcom" ten telefon nie przypadnie do gustu, no ale tak samo jak mi żaden który ma klapkę i się zamyka.
    W ciągu całego tego czasu użytkowania zauważyłem dwie wady telefonu:
    1> radio może zapisać TYLKO do 20 stacji radiowych, a ja łapię ponad 30 :(
    2> polifonia jest TYLKO 40-tonowa, na początku wydawało mi się że to jest duża wada, jednak póki co odtwarza mp3, mp4 oraz kilka innych formatów i ten sam dźwięk polifoniczny można uzyskać w mp3-ójce tej samej jakosci. Także polifonia była ekstra póki nie było szerokiej możliwości odtwarzania i manipulowania muzyką formatu typu mp3, teraz jak to stało się powszechne, polifonia to tylko bajer dla tych co nie mogą... ;) no bo przecież czymś trzeba się pochwalić... ;)

  • 0

    183. ~yagi  2006-08-01 09:42:20  host: pa70.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl

    alucha: Podglosnij dzwiek przyciskiem "+" na prawym boku... Instrukcja: http://www.sonyericsson.com/downloads/D750i_UG_PTC_Era_R1b_PL.pdf

  • 0

    184. ~premier  2006-08-02 17:14:45  host: aky117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do tvn1: w erze teraz ten tel kosztuje 38zł+vat(fakt że w nowy komfort 60)

  • 0

    185. ~Dżoana  2006-08-02 18:42:46  host: eec93.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie bo chcę sobie kupić ten telefonik (S.E D750i) ale chcę się zapytać co ile go ładujecie??

  • 0

    186.  2006-08-03 08:00:46

    Ja min 2 mi do 3,5 dnia, tylko że u mnie to pare godzin słuchania mp3 to minimum, do tego aparat. Poprostu nie przestalem się nią bawić :D
    Jeszcze nie przeprowadzałem próby takiego normalnego użytkowania (ciekawe kiedy i czy będzie).

  • 0

    187. ~davidsilver  2006-08-03 13:32:15  host: wifimax.pl

    mam pytanie?? ile maksymalnie można pamięci dorzucić do tego telefonu bo zastnawiam siem nad w800i bo tam prawdopodobnie może 2 gb??

  • 0

    188. ~yagi  2006-08-03 15:23:32  host: pc223.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl

    davidsilver: 2 GB spokojnie a nawet 4 GB jesli bedzie cie stac :)

  • 0

    189. ~Krisss  2006-08-04 16:25:15  host: szom-8.bytom-piekary.net.pl

    witam, jutro chyba kupię ten telefon ale mam pytanie: czy ktoś uzywał budzika? Podobno działa z zestawem słuchawkowym ale czy musze mieć właożone słuchawki i czy potrafi dobudzić??? Jest to dla mnie bardzo ważne. Pozdrawiam

  • 0

    190. ~Krisss  2006-08-04 22:01:08  host: szom-8.bytom-piekary.net.pl

    chodzi mi o tel SE K750i

  • 0

    191. ~sss  2006-08-05 16:43:11  host: xdsl-4440.jgora.dialog.net.pl

    Jeżeli nie dokupuje żadnej pamięci do tego telafonu to mniej więcej ile mp3 moge wgrać?

    I jak moge sciagnać gry na telefon żeby za to nie płacić?

  • 0

    192. ~IGGY  2006-08-05 20:40:48  host: apn-100-185.gprsbal.plusgsm.pl

    Budzik w D750i jest w postaci Alarmu i działa normalnie, nie potrzeba słuchawek. ;) I zapewniam, że potrafi dobudzić ;)

    Słuchajcie, testuje barerię i jest chyba coraz lepiej.Ostatnio ładowany był w poniedziałek, dziś sobota. Używany był w miare normalnie (trochę mp3, jakieś zdjęcie,rozmowy, budzik chodził)i zostało jeszcze 41%!!

  • 0

    193. ~Stanley  2006-08-06 12:08:02  host: chello087207053247.chello.pl

    witam wszystkich posiadaczy SE D750i mam nadzieje ze jestescie bardzo zadowoleni z tych komow, bo ja totalnie ciesze sie ze go mam NARA.

  • 0

    194. ~wypasiony  2006-08-07 12:38:14  host: ahi2.internetdsl.tpnet.pl

    witram!ja do swojego D750i wsadzilem karte 1 gb sciagnelem se fajny program do konwertowania i poki co moge se wrzucic 10 filmow avi przerobionych na 3gp. z tym tel nie mozna sie nudzic podczas podrozy

  • 0

    195. ~gbylos  2006-08-07 12:53:12  host: pb132.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl

    TELEFONIK ZAJEBISZCZI MAM OD MIECHA I NIE MA MAM DO CZEGO SIE PRZYCZEPIĆ :)

  • 0

    196. ~baxik  2006-08-07 12:58:09  host: emc154.internetdsl.tpnet.pl

    To bardzo głupi ze nie mozna wylaczyc dzwieku przy robieniu zdjec!!!Przeciez zeby cichoz robic zdjecie i aby nikt sie nie zorientowal to prawie nawazniejsze 1!!!!!:(

  • 0

    197. ~wypasiony  2006-08-07 12:58:42  host: ahi2.internetdsl.tpnet.pl

    witram!ja do swojego D750i wsadzilem karte 1 gb sciagnelem se fajny program do konwertowania i poki co moge se wrzucic 10 filmow avi przerobionych na 3gp. z tym tel nie mozna sie nudzic podczas podrozy

  • 0

    198. ~kuty  2006-08-07 21:08:17  host: aji218.internetdsl.tpnet.pl

    Przy robieniu zdięć , żeby nie było słychac brzydkiego kliku - połączcie sie z jakimś bezpłatnym numerem i klikajcie zdiątka po cichu ...he he !!!

  • 0

    199. ~malina  2006-08-07 21:50:14  host: csknet-84-234-32-125.csk.pl

    niesluchajcie tych ludzi seplenia mam 2 kolegów 1 ma d750i drugi k750i i 1 kupil karte pamieci 2gb dal dal drugiego i dzilala mi osobiscie bardziej sie podoba d750i bo niema tej durzej zaslonki z tylu przez co ma ladniejszy disaing czy jakto sie pisze :P

  • 0

    200. ~rado  2006-08-08 06:44:10  host: chj86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanko. Czym się różni D750 od K750.

  • 0

    201. ~yagi  2006-08-08 08:22:26  host: pa85.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl

    baxik: O to ze nie mozna wylaczyc dzwieku migawki miej pretensje do PTC bo to na ich zyczenie nie mozna tego zrobic...

  • 0

    202. ~D750i Owner  2006-08-08 08:57:20  host: afe26.internetdsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma filtr wyłapujący szkodliwe promieniowanie (taki jak np. w monitorach komputerowych)??

  • 0

    203. ~  2006-08-08 23:01:09  host: dcf192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a czy moze ma bulbulator z wkretakiem he he he

  • 0

    204. ~ciekaw  2006-08-09 01:13:01  host: siedlce8-tp.sdl.vectranet.pl

    czy wie ktoś może ile ten telefonik mógłby kosztowac w ofercie Więcej Lata za 40 zł ? Prosze o odp

  • 0

    205. ~norek  2006-08-09 19:11:43  host: aakq23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemka. Mam do was pytanko. Wiecie może gdzie mozna w se d750i przedluzyc czas nagrywania filmow?

  • 0

    206. ~soniQ  2006-08-09 19:37:41  host: azc130.internetdsl.tpnet.pl

    proszę powiedzcie jakie formaty filmów obsługuje ten telefon. Czy można wgrać pliki avi czy trzeba je przerobić do 3gp? I jaka musi być rozdzielczosć tych filmów.

  • 0

    207. ~IGGY  2006-08-09 20:49:40  host: apn-100-181.gprsbal.plusgsm.pl

    DO norka.Klikasz: Aparat->Dalej przełączasz joystickiem na kamerę........[ALBO uSTAWIENIA->pRZEłąCZ NA KAMERę->WYBIERZ].....dalej->Ustawienia->Tryb zdięć->Wideo wys.jakości

  • 0

    208. ~Paster007  2006-08-09 21:45:22  host: bbs202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W ofercie Wiecej Lata 40 ten telefon kosztuje 319zl. Przy abonamencie 75 jego cena spada do 99zl.

  • 0

    209. ~prrr  2006-08-09 23:03:14  host: ebb182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam takie pytanie do wszystkich uzytkownikow d750i...Czy mozna wylaczyc dzwiek przy robieniu zdjec??? jezeli tak to gdzie???

  • 0

    210. ~Wirus  2006-08-10 14:03:05  host: 193.19.165.2.osk.enformatic.pl

    Zajebisty telefonik nie wiem Czy aKurat Tak Trafilem czy moze z pcoztaku tak jest telefoNik kupilem nowy zrobilem formacika bateri 3 razy po 14 gdozin ladowania a teraz przy takim korzystaniu radyjka i mp3 trzyma mi tylko 2 dni ... Prosze o odp. :)

  • 0

    211.  2006-08-10 20:27:44

    do ~soniQ: ten telefon obsługuje format 3gp i mp4. A rozmiar to nie wiem:):P

  • 0

    212. ~spoke  2006-08-11 14:35:14  host: nat.acx.pl

    ja mam pytanie... czy ten telefon ma tak jak w800i ta specjalna baterie co rozdziela jakby nenergie na dwie czesci: jedna daje do mp3 a druga do normalnego korzystania? prosze o odpowiedz

  • 0

    213. ~spoke  2006-08-11 15:13:10  host: nat.acx.pl

    mam pytanie... jaka ten telefon ma baterie? taka jak w800i czyli ze rozdziela pol na pol i daje energie osobno do mp3 i osobno do uzytkowanie? z gory thx

  • 0

    214.  2006-08-12 13:50:30

    witam!! am problem z karta 1gb sony memory stick pro duo przy wlozeniu do tel, i probie wlaczenia tel nie wlancza sie do konca a ekran miga ni nie mozna go wylaczyc trzeba wyjac baterie!! co moze byc tego przyczyna?? zepsuta karta??

  • 0

    215. ~Patrik  2006-08-12 17:13:20  host: host-89-228-209-155.kalisz.mm.pl

    Telefonik klasa. Osobiscie mam wgrany soft od W800i i chodzi baaardzo stabilnie! Polecam telefonik ! ! ! !

  • 0

    216. ~  2006-08-13 00:46:03  host: aok94.internetdsl.tpnet.pl

    jedno male pytanko : czy da sie sluchac mp3 na glosniku tzn np jak zestaw glosnomowiacy??

  • 0

    217. ~  2006-08-13 13:14:17  host: awk91.internetdsl.tpnet.pl

    czym się różni bateria Li-polymer od Li-Ion?? I która jest lepsza??

  • 0

    218. ~Kamka  2006-08-13 18:35:50  host: hyp-net-74-49.lodz.msk.pl

    Mam pytanko :" Ile minut/godzin można nagrać na D750i a ile na K750i ??

  • 0

    219. ~sam  2006-08-13 19:55:22  host: awk91.internetdsl.tpnet.pl

    do Kamka: w zależności od tego ile masz pamięci. D750i oraz K750i to te same telefony więc nie ma różnicy

  • 0

    220. ~joker197  2006-08-14 10:33:27  host: ebr178.internetdsl.tpnet.pl

    do fan33 miałem podobny problem z taka kartą 1GB z allegro telefon świrował, po wymianie jej na nową wszystko jak narazie działa, telefon D750i + 1GB zajefajny duecik ;) i innego telefonu niechce

  • 0

    221. ~Kitka  2006-08-14 13:05:08  host: hyp-net-74-49.lodz.msk.pl

    Mam pytanie : Ile minut można nagrać filmu i ile zdjęć może się zmieścić na K750i a ile na D750i ??

  • 0

    222. ~fan33  2006-08-14 15:49:59  host: host-81-190-143-148.olsztyn.mm.pl

    dzieki ~joker197 wlasnie ja odeslalem i czekam na nowa:) mp3 da sie sluchac na glosniku wbodowanym w tel!! moze nie jest zaglosny ale i tak fajnie brzmi:) polecam

  • 0

    223. ~fan33  2006-08-14 15:53:47  host: host-81-190-143-148.olsztyn.mm.pl

    do Kitka to ile zmiescisz zalezy tylko i wylacznie od karty jaka bedziesz tam miala jedno zdjecie zajmuje okolo 230-250kb oczywiscie wymiary 1632X1224 no a filmy tez bardzo malo zajmuja bo sa w foramcie 3gp

  • 0

    224. ~  2006-08-14 17:10:48  host: awk91.internetdsl.tpnet.pl

    do Kitka: Ile jeszcze osób ma mówić że k750i oraz d750i to te same telefony!!! Tak że nie ma różnicy!!! Chyba że kupisz sobie większą kartę pamięci niż ta co jest standardowo w k/d750i!!!

  • 0

    225. ~Kamka  2006-08-14 17:20:55  host: hyp-net-74-49.lodz.msk.pl

    Ile minut/godzin filmu można nagrać na D750i ??

  • 0

    226. ~Adire  2006-08-14 19:12:36  host: ato88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w d750i mozna tak dlugo nagrywac filmy ile masz pamieci w nim

  • 0

    227. ~Tweety  2006-08-14 20:04:59  host: host-62-141-243-219.tomaszow.mm.pl

    Mam telefon od 3 dni wszystko w nim jest OK z jednym wyjątkiem dżojstik coś sie chrzani, trudno w potównaniu do innych stron nacisnąc w dół dlatego ocena 7

  • 0

    228. ~  2006-08-15 12:30:57  host: eek12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam mam problem bo kupiłem sobie karte 2 gb do d 750 i zachowuje sie tak jakby jej nie bylo a w wparacie ta sama karta dziala czy sa jakis inne karty ???

  • 0

    229. ~  2006-08-15 17:44:08  host: eek12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam mam problem bo kupiłem sobie karte 2 gb do d 750 i zachowuje sie tak jakby jej nie bylo a w wparacie ta sama karta dziala czy sa jakis inne karty ???

  • 0

    230. ~czarny  2006-08-15 23:36:24  host: pete-cache-2.server.ntli.net

    mam pytanie ile on kosztuje w Polsce,ale sam aparat bez zadnych abonamentow,itp.Chodzi mi o sama cene aparatu.Jestem w Anglii a tu jest promocja i kosztuje 110 funtow ze 180 i mysle czy qpic i czy mi sie oplaca/Dzieki za odp......

  • 0

    231. ~smutny:)  2006-08-16 22:32:00  host: awk91.internetdsl.tpnet.pl

    Będe go miał dopiero za 13dni:/ myśle że go nie wycofają do tego czasu z era fun:/

  • 0

    232. ~Ss  2006-08-16 23:08:22  host: xdsl-4440.jgora.dialog.net.pl

    Jak otworzyc film na komputerze ? Nie daje sobie z tym rady jakoś :/

  • 0

    233. ~HUGUS  2006-08-16 23:51:03  host: pete-cache-2.server.ntli.net

    Czy jest w tym telefonie polskie menu?jak bede qpowal go za granica??prosze o odpowiedz i z gory dzieqje

  • 0

    234. ~fan33  2006-08-17 18:57:43  host: host-81-190-143-148.olsztyn.mm.pl

    do czarny ten tel kosztuje od okolo 700 do 990 zl ale to w zaleznosci od dlugosci gwarancji z dwu letnia gwarancja powyzej 900zl ale najlepiej sam sprawdz na allegro skoro masz dostep do neta

  • 0

    235. ~sebba91_1  2006-08-17 23:26:44  host: 83.68.66.46.kutno66.tnp.pl

    Mam pytanie czy: telefon SE D750i obsłuży karte pamięci Memory Stick PRO Duo 4GB.Bo chciał bym sobie kupić. Na allegro kosztuje ok 500zł!!

  • 0

    236.  2006-08-18 08:25:12

    Sebba91_1: Na 99,9% obsluzy Ci taka karte... Nie pisali o wiekszych na stronie SE bo wtedy takich nie bylo na rynku...

  • 0

    237. ~  2006-08-18 21:07:51  host: acqi208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @Ss, QuickTime 7 albo QuickTime Alternative da radę.

  • 0

    238. ~Kindzio  2006-08-19 21:31:33  host: bqj9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Cześć pisze bo bardzo ten tel mi sie podoba jest świetny ciekawe czy jest jeszcze w erze fun chciałbym go mieć.

  • 0

    239. ~sebba91_1  2006-08-20 22:15:47  host: 83.68.66.70.kutno66.tnp.pl

    Kindzio: Jest on w erze fun bo go mam zamiar kupić i jutro już jade podpisać umowe. A za kilka dni mi go sprowadzą!!

  • 0

    240. ~fido24  2006-08-21 14:47:26  host: chello084010084193.chello.pl

    nie lepiej poczekac do wrzesnia??
    wtedy era bedzie obchodzic urodziny ;P

  • 0

    241. ~Math  2006-08-22 14:07:23  host: ecn194.internetdsl.tpnet.pl

    Wiecie co zobaczcie sobie fotki od tyłu k750i, d750i i w800i przeróbcie je na kompie na czarnobiały kolor i zobaczcie so wyprawiają w Sony Ericssonie po prostu inny kolor obudowy. Różnice są tak małe, że gdybym kupił inną obudowę do niego to mógłbym sobie go nazwać inaczej?:-) Chyba tak. No ten w800i to walkman i to tyle. W ogóle to jest u nich dziwne np k600i i k608i albo k500i i k508i przecież to jest w 100 procentach taki sam telefon.

  • 0

    242. ~Morti  2006-08-22 15:16:07  host: c83-191.icpnet.pl

    Tak sobie czytam te wszystkie pytania i wypowiedzi od jakieś godziny.Przyznam,że jestem w szoku.Ludzie polecam zapisanie się na jakiś kurs czytania,skoro w kółko zadajecie te same pytania.Cyklicznie pojawiające się Wasze obawy,poruszane kwestie...Idzie się naprawdę zirytować.Najbardziej rozbawił mnie fan Nokii,tzw. wielki biznesmen.Człowiek nie mający widocznie pojęcia o obecnych standardach i użytkowej wszech dostępnej technologii.Nic...sam niedługo pewnie się zgłoszę tutaj z jakimś problemem,ale z pewnością nie będę dublował(jak niektórzy po raz setny)pytania.Naprawdę ludziska...czytanie wcale nie boli,a jeżeli komuś się nie chce to wypisuje w szukaniu na stronie hasło ,które go interesuje i voila.Pozdrawiam wszystkich.

  • 0

    243. ~Morti  2006-08-22 15:55:51  host: c83-191.icpnet.pl

    Tak sobie czytam te wszystkie pytania i wypowiedzi od jakieś godziny.Przyznam,że jestem w szoku.Ludzie polecam zapisanie się na jakiś kurs czytania,skoro w kółko zadajecie te same pytania.Cyklicznie pojawiające się Wasze obawy,poruszane kwestie...Idzie się naprawdę zirytować.Najbardziej rozbawił mnie fan Nokii,tzw. wielki biznesmen.Człowiek nie mający widocznie pojęcia o obecnych standardach i użytkowej wszech dostępnej technologii.Nic...sam niedługo pewnie się zgłoszę tutaj z jakimś problemem,ale z pewnością nie będę dublował(jak niektórzy po raz setny)pytania.Naprawdę ludziska...czytanie wcale nie boli,a jeżeli komuś się nie chce to wypisuje w szukaniu na stronie hasło ,które go interesuje i voila.Pozdrawiam wszystkich.

  • 0

    244. ~Morti  2006-08-22 20:55:03  host: c83-191.icpnet.pl

    Tak sobie czytam te wszystkie pytania i wypowiedzi od jakieś godziny.Przyznam,że jestem w szoku.Ludzie polecam zapisanie się na jakiś kurs czytania,skoro w kółko zadajecie te same pytania.Cyklicznie pojawiające się Wasze obawy,poruszane kwestie...Idzie się naprawdę zirytować.Najbardziej rozbawił mnie fan Nokii,tzw. wielki biznesmen.Człowiek nie mający widocznie pojęcia o obecnych standardach i użytkowej wszech dostępnej technologii.Nic...sam niedługo pewnie się zgłoszę tutaj z jakimś problemem,ale z pewnością nie będę dublował(jak niektórzy po raz setny)pytania.Naprawdę ludziska...czytanie wcale nie boli,a jeżeli komuś się nie chce to wypisuje w szukaniu na stronie hasło ,które go interesuje i voila.Pozdrawiam wszystkich.

  • 0

    245. ~amik  2006-08-23 09:42:22  host: 088156096067.stk.vectranet.pl

    jak ogladac filmiki na kampie zrobione przez ten telefonik (na jakim programie)
    pinie prodsez odpiszcie jak najszybciej

  • 0

    246. ~  2006-08-23 14:03:01  host: awk91.internetdsl.tpnet.pl

    amik,jak napisał Morti "czytanie nie boli" :D

  • 0

    247. ~yagi  2006-08-23 15:11:46  host: pa140.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl

    amik: Real Player czyta 3GP :)

  • 0

    248. ~fan33  2006-08-24 10:23:22  host: host-81-190-157-215.olsztyn.mm.pl

    amik: lub jest taki programik jak 3gp-video-converter ktory przerabia 3gp na avi i odwrotnie:)

  • 0

    249. ~baxik  2006-08-24 16:04:10  host: emc154.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanie? Mozna w jakis sposób w d750i wydluzyc czas nagrywania video? Tzn. czy mozna ustawic
    zeby sie nagruwalo do konca pamieci??

  • 0

    250. ~Math  2006-08-25 15:58:34  host: ecn194.internetdsl.tpnet.pl

    Zobacz sobie w ustawieniach jak się nie myle to nagrywa Ci na pamięć telefonu, a nie karty

  • 0

    251. ~uzytkownik  2006-08-25 17:18:45  host: atu248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam chce tylko powiedziec ze mam ten telefon i jestem z niego bardzo zadowolony!!! Wczesniej mialem nokie 6310i wiec bardzo dobry aparat jak na poprzednie modele. NIe chcialem zmieniac marki gdyz wiedzialem ze nokia jest bezkonkurencyjna, ale teraz nie chce zmieniac swojej nowej marki, jesli u nokii nic sie nie zmieni to SE bija ja wtej chwili na głowę. Nokia korzysta z renomy jaką sobie wyrobiła i góruje ceny.

  • 0

    252. ~megabajt12  2006-08-25 20:59:45  host: host-81-190-157-240.olsztyn.mm.pl

    jestem uzytkownikiem SE D750i i nie nazekam zdjecia robi zajebiste a le tylko jedno mi sie nie podoba za mala pamiec ma bateria :( mogli wladowac troche wieksza z 1200

  • 0

    253. ~???  2006-08-26 18:56:17  host: host-81-190-149-128.olsztyn.mm.pl

    ludzie czytajcie instrukcje!!!! wszystko tam jest

  • 0

    254. ~johny  2006-08-26 22:32:39  host: dzm250.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanko posiadam ten telefonik i jest ok tylko jak wgrać gry do niego wcześniej ktoś pisał ja wgrac ale chyba nikt nieodpisał ?? prosze o odpowiedz

  • 0

    255. ~johny  2006-08-27 12:23:27  host: dzm250.internetdsl.tpnet.pl

    juz wiem jak

    niebyło tematu

  • 0

    256. ~ciekawy  2006-08-27 14:12:12  host: absv56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam wielkie pytanie do ilu mozna rozszezyc pamięc w tym telu mam go i chce kupic wieksza parte pamieci wiec prosze powiedzcie mi czy 512 mb czy 1 gb ??

  • 0

    257.  2006-08-28 17:03:17

    1gb na pewno, a zdaje sie, ze nawet 2

  • 0

    258. ~kate  2006-08-29 01:00:02  host: bsp3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja go mam od 3 miesiecy.prosto z salonu ery.nie wiem co mu nagle odbiło ze nie dzwoni:(koles ktory pisał o gubieniu zasięgu miał niestety RACJĘ!!!!ale ogólnie telefon zajefajny.

  • 0

    259. ~ko..pr:)  2006-08-29 19:06:59  host: cyu154.internetdsl.tpnet.pl

    Ile tak mniej wiecej trzyma bateria w tym telefonie ?? bo mam zamiar sobie go kupic :):)

  • 0

    260. ~nixon  2006-08-29 21:48:59  host: 80.50.247.90

    na strone se pisze ze mozna rozbudowac pamiec do 2 gb

  • 0

    261. ~klos  2006-08-31 19:15:43  host: abwx186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    polecam ten model mi nie sprawia zadnych problemow ogolnie jestem bardzo zadowolony

  • 0

    262. ~  2006-09-01 16:47:33  host: awk90.internetdsl.tpnet.pl

    po ciężkich próbach wkońcu go zakupiłem w Era Fun:) Strasznie ciężko było go zdobyć:/

  • 0

    263. ~martusia810  2006-09-02 18:40:30  host: bmr18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłam ten telefon wczoraj i oczarował mnie. Jest poprostu super - to nawet mało powiedziane, ma tyle funkcji, że aż głowa boli, zdjęcia są niezwykle wyrażne i krystaliczne.SUPER TELEFON.

  • 0

    264. ~martusia810  2006-09-02 19:00:42  host: bmr18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wczoraj kupiłam ten telefon i poprostu oczarował mnie swoją funkcjonalnością i jakością zdięć. Mam nadzieję, że po blizszym przetestowaniu będę dalej taką entuzjastką SE d750i.

  • 0

    265. ~aNDRZEJ  2006-09-02 23:33:20  host: abck183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dostalem ten telefon miesiąc temu i powiem jedno: WYPAS!!! Oczywiście jako fan muzyki i mp3 musialem dokupic sobie karte MS PRO DUO 1GB :) bo te 98mb w sumie (pamiec tel. 34+ karta 64) nie starczyly mnie na dlugo

  • 0

    266. ~DeCHa  2006-09-03 01:21:24  host: 80.51.95.4

    Siema, może mi ktoś powiedzieć, czym on sie różni od SE K750i? Bo szukam szukam i znaleść nie moge (nie mówie o wyglądzie i baterii bo to już wiem)

  • 0

    267. ~JOASIA  2006-09-03 12:01:50  host: 83.238.59.18

    Jak wgrać mp3 do komóry. Mi cos nie idzie.

  • 0

    268. ~  2006-09-03 12:28:47  host: bn144.internetdsl.tpnet.pl

    sony ericsson d750i jest super telefonem.

  • 0

    269. ~karc  2006-09-03 19:41:55  host: cpt208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do jakiej wilkosci karty pamieci dzialaja w se k750i?

  • 0

    270. ~fenikss  2006-09-03 20:27:26  host: 85.219.140.30

    niewiecie czy można znaleść sterowniki do SE D750I pod Windowwsa 98

  • 0

    271. ~sebazzzzzzzzzzzzz  2006-09-04 15:32:37  host: dwd50.internetdsl.tpnet.pl

    hej wszystkim!!!
    czy ktos moze mi doradzic ktory fon lepszy?
    d750 czy motorola ROKR E1....?
    wiem ze w erze jak biore na abinament...motka ma dodane sluchawki i karte pamieci 512...jak tu opisujecie soniak ma ok 100 mb w standardzie?mial moze ktos do czynienia z tą motką?co o niej sądzicie w porownaniu do soniaka?

  • 0

    272. ~Przemo2000  2006-09-05 18:46:14  host: pa221.radom.cvx.ppp.tpnet.pl

    Co wybrać SE d750i czy k750i a może nokie 6230i

  • 0

    273. ~Hobnail  2006-09-07 17:33:39  host: ip-81-15-216-150.unregistered.net.telenergo.pl

    Telefon wpasiony ,aparat naprawde daje rade ciekawostka jest mozliwosc robienia panoramicznych zdiec.Wada to mala karta pamieci tylko 64MB. to jest okolo 7 mp3.a to jest zamalo:( http://s1.bitefight.pl/c.php?uid=73120

  • 0

    274. ~Iggy  2006-09-07 21:28:34  host: de3.tcompressor.com

    Przemo2000------Jak wybierzesz Nokie 6230i to wiele stracisz. Temten telefon jest 1 generacje do tyłu, nie ma co porównywać( ale co nokia to nokia-musi kosztować).
    sebazzzzzzzzzz----- a czy ta motorolka ma baterie co trzyma tydzień.Bo D750i ma. Ma też świetny aparat i mp3.Praktycznie dopiero Sharp903 robi lepsze zdięcia-ale tam 3.2 mpx i nie ma go w Polsce.
    fenix------pod ME są sterowniki. Pod Win98 wiem że telefon wykrywa, ale go nie instalowałem...
    joasia----podłanczasz telefon do komputera, wykrywa nowy sprzęt, instalujesz wszystko po kolei,tworzy ci się dodatkowy dysk, a tam jest gdzies katalog(niepamiętam nazwy, chyba mp3) i tam przeciągasz pliki z kompa.

  • 0

    275. ~Matrix  2006-09-07 22:01:46  host: rtr-45.core.lanet.net.pl

    Pytanko:A ile kosztuje jakas karta pamieci do tego telefonu,zeby moc sensownie rozszerzyc pamiec na mp3?Dzieki z gory za pomoc.

  • 0

    276. ~slk  2006-09-08 15:24:15  host: natc.coig.katowice.pl

    dobra rada dla użytkowników. nie kupujcie na allegro tanich kart pamięci, to są poprostu podróbki i telefon zaczyna na nich świrować.

  • 0

    277.  2006-09-08 16:03:42

    Witam. Mam D750 Od około miesiąca. Musiałem sobie oczywiście dokupić kartę 2GB. Dokupiłem równiez lampę błyskową. I teraz mogę powiedzieć że mam extra telefon. Po prostu cudo. Wgrywam sobie filmy 3gp, np 20 i w dowolnej chwili oglądam je sobie. mam również jakieś 800MB mp3. Wszystko dzięki dużej karcie... Ogólnie telefonik super, nic się nie zawiesza, wszystko chodzi git. Z wad nie podoba mi się to, że nie ma grup, do których można przypisać kontakty i różne dzwonki, można tylko do konkretnej osoby przypisać dzwonek. Poza tym lampę błyskową można albo wyłączyć ,albo działa w auto, czyli najczęściej tel uważa że jest wystarczająco jasno i jej nie używa, a szkoda bo nie zawsze tak jest, powinna być jeszcze możliwość po prostu włączenia lampy blyskowej bez względu na oświetlenie. Ale tak to wszystko ok. gorąco polecam ten aparat, chociązby ze względu na jego multimedialność. Aha, mi strasznie wypadają z uszu oryginalne słuchawki. Czy innym użytkownikom również??? kupiłem sobie przejściówkę do normalnych słuchawek i używam nie oryginalnych...

  • 0

    278.  2006-09-09 14:41:38

    Kupiłem wczoraj sony ericsson d750i,od początku klawiatura nie jest w pełni podświetlona radio i odtwarzacz działają tylko przez głośnik dziś rano zawiesił się całkowicie oby to tylko wina oprogramowania , niestety czeka mnie wizyta w serwisie - CUDOWNY TELEFON

  • 0

    279. ~Lazurus  2006-09-09 14:56:30  host: aakx165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak korzystac ze zdalnego sterowania, czy funkcja ta dotyczy tylko kompa czy tez wszystkich urzadzeń posiadajacych blutooth.

  • 0

    280. ~siumi  2006-09-09 15:01:58  host: host-81-190-226-13.zamosc.mm.pl

    jak zgrac mp3 do d750i???

  • 0

    281. ~dzony3000  2006-09-10 14:35:09  host: public-gprs4438.centertel.pl

    wie ktos jak usunoc logo operatora z tapety se D750 i czy da sie zdjoc sima jakims kodem o moze wiecie gdzie znajde taki program do tego .

  • 0

    282. ~edeek  2006-09-10 23:49:40  host: adac227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Od 2 tygodni posiadam D750i. W tym czasie trzykrotnie formatowałem (formowałem) baterię po 12 godzin. Od ostatniego ładowania minęło 2 dni, poziom naładowania spada, dziś "pokazuje" Bateria 34%. Telefo wczoraj i dzisiaj właściwie był na czuwaniu, zrobiłem jedynie parę zdjęć, by ła jedna krótka rozmowa, SMS i MMS. Czy nie za szybko rozładowuje się bateria; co o tym sądzicie. Proszę o podzielenie się swoim doświadczeniem w tym względzie. Dzięki za informacje.

  • 0

    283. ~  2006-09-11 16:05:40  host: awk90.internetdsl.tpnet.pl

    ja nie formowałem baterii, bo podobno LiPoly nie trzeba:) I trzyma mi 4 dni.

  • 0

    284. ~szoltys  2006-09-11 21:14:31  host: dyu168.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie odnosnie D750i,nie umiem ustawic profili tzn zmnienic tak dzwonka zeby np w profilu podstawowy byl inny i w profilu glosny inny????????????

  • 0

    285. ~  2006-09-11 23:22:39  host: de4.tcompressor.com

    edeek- zdecydowanie za słabo ci trzyma.U mnie rekord to 8 dni i jesze tam troche było.Przy normalnym użykowaniu powinno ci zżerać ok 15% dziennie. U mnie nawet przy graniu w grę, słuchaniu mp3 kilka godzin, długiej rozmowie- wytrzymuje spokojnie 3 dni.Może trafiłem na dobry zestaw.
    Formatowanie jest nie potrzebne, ale ja bym chyba pofatygował się do serwisu na twoim miejscu.

  • 0

    286. ~  2006-09-12 00:44:44  host: de4.tcompressor.com

    edeek- zdecydowanie za słabo ci trzyma.U mnie rekord to 8 dni i jesze tam troche było.Przy normalnym użykowaniu powinno ci zżerać ok 15% dziennie. U mnie nawet przy graniu w grę, słuchaniu mp3 kilka godzin, długiej rozmowie- wytrzymuje spokojnie 3 dni.Może trafiłem na dobry zestaw.
    Formatowanie jest nie potrzebne, ale ja bym chyba pofatygował się do serwisu na twoim miejscu.

  • 0

    287. ~zenek333  2006-09-12 09:06:58  host: fdv82.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanko:
    Czy SE d750i mozna ustawic co nastepuje:
    1. Sluchawki podpiete sa caly czas do telefonu
    2. Gdy nie slucham radia dzwonek przychodzacego polaczenia i sms'a gra z telefonu
    3. Gdy wlaczam radio, telefon automatycznie scisza dzwonki, ktore slychac tylko w sluchawkach
    4. Gdy wylaczam radio, telefon automatycznie powraca do 'trybu glosnego' (dzwonki slychac w telefonie)

  • 0

    288. ~D750iown  2006-09-12 09:21:35  host: w3cache1.icm.edu.pl

    D750i kupiłem w czerwcu. Telefon jest po prostu super! Komunikacja z kompem - żadnych problemów - nawet dziecko sobie poradzi z wrzuceniem plików na eryka. Bateria jest rewelacyjna - ładowarka raz na 7 dni wystarczy i tak podłączam szybciej niż trzeba - przy ok. 10% baterii a taki poziom wystarcza na jeszcze jeden dzień. Aparat foto - po prostu bajka - przydaje się do zdjęć makro, "kserowania" dokumentów w terenie - po prostu zawsze masz przy sobie niezły aparat foto. Wprawdzie trochę przepłaciłem (w czerwcu trzeba było zapłacić więcej) ale uważam, że warto bo tak naprawdę to nie widzę alternatywy. Próbuję dziecku kupić jakąś słuchawkę i testowałem w salonach różne modele i podziwiam posiadaczy nokii (6230 6020) za ich cierpliwość. Jak by mój eryk tak się mulił to bym zwątpił. W d750i dużym atutem jest jego szybkość - wszelkie listy wyświetlane i przewijane są bardzo szybko. Oczywiście wolniej operuje się na większych fotkach zapisanych na karcie ale to norma. Telefon niewątpliwie zasługuje na swoją wysoką ocenę na portalu Telepolis (innych zresztą też).

  • 0

    289. ~Mot  2006-09-12 17:55:07  host: nat06.krasnystaw.net

    SE D750 jest wykonany tandetnie!

  • 0

    290. ~Kamil  2006-09-14 16:44:38  host: ayg110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie. Ile może kosztować ten telefon obojętnie w jakiej sieci Orange czy Era na kartę? Jest wart swojej ceny. A w nim można zmieniać kompozycje? Czy on jak na obrazku ma białe po bokach menu? Ile może kosztować do niego karta pamięci? Czy on robi świetne zdjecia? Ile można nagrywać w nim wideo? Prosze o odpowiedź!!! Z góry dziękuje

  • 0

    291. ~Matylda  2006-09-15 11:01:24  host: azi26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A czy częste doładowywanie baterii nawet w tedy gdy ma 50 % nie zaszkodzi ?

  • 0

    292. ~krzycho  2006-09-15 16:20:56  host: bla63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Motka ROKR E1 jest duzo lepsza od niego mam ja od 6 miesiecy i mowie wam nie zamienilbym jej na zadna inna:))wytrzymala na uszkodzenia mechaniczne i w ogole:))

  • 0

    293. ~januszz4  2006-09-16 18:01:43  host: szostka-nat.os1.kn.pl

    Dużo się dowiedziałem z Waszych wypowiedzi. W tej chwili wymieniam swojego starego Alcatela OT302 na nowy fon i przekonaliście mnie co do wyboru D750i. ten Alcatel był nie do zdarcia, świetnie pracuje, ale denerwuje mnie ten mały monochromatyczny wyświetlacz.

  • 0

    294. ~malinus  2006-09-16 19:37:15  host: csknet-84-234-32-125.csk.pl

    mam problemib bo kupilem ten telefonik w era fun i zainstalowałem sobie gg i opere ale niemoge skonfigurawac neta rzeby opera i gg działało proszę pomużcie jak ktos wie jak skonfigurowac to nieh pisze co gdzie wpisac itd z góry dzięki (a tak na marginesie to jedyna dlamnie wadą tego fona jest to że niemożna wylączyc dzwięku przy robienia zdjęcia aparatem ale i nato znalazlem sposób dzwoni sie pod besplatny jakis numer minimalizuje sie to i puka sie zdjęcia po cichy :P)

  • 0

    295. ~  2006-09-17 03:12:27  host: de3.tcompressor.com

    Trzeba poczekać, aż ktoś w końcu rozgryzie CID49-nowe zabezpieczenie przed ingerencją w soft.Niestety wszystie nowe SE go mają.Wtedy będzie można za darmo wszystko zmieniać-wyłączyć dźwięk migawki, wgrywać nowe ikony,optymalizować i modyfikować soft w telefonie.

  • 0

    296. ~  2006-09-17 20:04:18  host: emw26.internetdsl.tpnet.pl

    Nie ma jak D750i ;d

  • 0

    297. ~forni 1989  2006-09-17 20:33:49  host: bxa2.internetdsl.tpnet.pl

    jetem coraz bardziej przekonany do tego telefoy ale poczekam jak kumpel kupi musze sie nim pobawic wtedy sie zdecyduje . ogulnie polecam ten telefon :)

  • 0

    298. ~aga  2006-09-18 11:32:26  host: 213.192.82.54

    mam sony ericssona d750i ogólnie jest super ale mam do was dwa pytania po pierwsze czy zdarzyło sie wam że w momencie kiedy ktos do was dzwonił to zamiast w lewym dolnym rogu byc hasło odbierz było wyslij i nic nie mogłam zrobić gdyż po nacisnieciu owego przycisku odrzuca mi połaczenie wiec czekam cierpliwie az znajomy zadzwoni po raz drugi a wtedy juz jest ok na razie zdarzyło mi sie to w przeciagu 1,5mies 3 razy a czy wam tez sie to zadrzyło? no i drugie pytanie jak dopisać w szybki sposób jeden dzwonek do wszystkich kontaktów bo próbowałam i można ale kazdorazowo trzeba edytować kontakt wchodzić w kilka miejsc i wtedy wprowadzić dzwonek a to bardzo czasochłonne a dla mnie to problem gdyż mam ponad 400 wpisów. w innym przypadku jezeli tego nie zrobię to leci standardowy dzwonek eryka bllleee ale jeżeli nie ma szybkiej zmiany to trudno bedzie musiało tak zostać:-(, pozdrawiam i licze na wskazówki.

  • 0

    299. ~Olus  2006-09-18 21:16:22  host: rtr-104.core.lanet.net.pl

    Telefon niby dobry, niby super a w wilgotny dzien cos mu sie stalo i przestal dzialac... w serwisie mowia ze go zalalem i nie chca naprawic! Uwazajcie na ten telefon!

  • 0

    300. ~Lolek  2006-09-21 16:16:53  host: czy66.internetdsl.tpnet.pl

    jaki kolor podswietlenia ma d750i?

‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-175-236.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet