Sony-Ericsson C903 - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson C903 Opinie o Sony-Ericsson C903

Sony-Ericsson C903

w sumie: 35
  • 0

    1. ~Pako  2009-02-10 19:12:31  host: 84-203-44-157.mysmart.ie

    GPS Super, ale jak tego sensownie uzywac na SE? Wayfinder aplikacja płatna. Regional Coverage kosztuje 39euro rocznie, a Continental Coverage 69 euro za rok... nie zapominajac jeszcze o polaczniu internetowym...

  • 0

    2. ~życzliwy  2009-02-11 09:28:55  host: shogun.bfp.pl

    te nowe telefony co robią to coraz większy szit jest. Dobre telefony już się skończyły, teraz robi się już wszystko na siłę!! Nie polecam !!

  • 0

    3. ~  2009-02-12 17:02:39  host: bgb70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hm i co tu nowego? Wygląd całkiem, gdyby nie ten okropny czerwooony :/ Znowu kopia c901, czyli c702+c902 połączone... Zero innowacji, cały czas 5 mpix, GPS i inne pierdoły z telefonów zrobionych minimum pół roku wcześniej.

  • 0

    4. ~Anka  2009-02-12 17:56:56  host: dwf237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmnn.wydaje mi się że to może być naprawdę fsjny telefonik dla kobiety;)

  • 0

    5. ~daad  2009-02-14 10:24:58  host: 77-253-10-167.adsl.inetia.pl

    wyglada calkiem fajnie. ciekawie kiedy wejdzie na rynek i ile bedzie kosztowal.

  • 0

    6. ~EDgER  2009-02-14 15:12:59  host: host-5db0eb6a.sileman.net.pl

    NIEEE. Omg dlaczego Sony Ericsson tak za przeproszeniem pieprzy telefony! dlaczego nie daje żadnego systemu. Patrząc na ten telefon chciało by sie miec na nim symbiana czy chodzby windows mobile ale trudno. NOKIA WYGRA ZAWSZE Z SE!!

  • 0

    7. ~mcfly  2009-03-02 20:38:05  host: apn-77-113-26-48.gprs.plus.pl

    Nokie do śmieći miałem 3 ze symbianem każda w naprawie strasznie się mulą dwie się rozwaliły i nie widziałem noki z windows mobile,se górą

  • 0

    8. ~tt.  2009-03-12 19:21:18  host: 80.50.235.34

    ~Anka a dlaczego dla kobiety? Moim koleżankom się nie podoba, a mi (jestem chłopakiem) bardzo.

  • 0

    9. ~kali  2009-03-14 22:39:17  host: apn-77-115-234-245.gprs.plus.pl

    mcfly masz racje pozdro

  • 0

    10. ~stiopa  2009-03-16 12:24:21  host: cnr86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do 6: "dlaczego (SE) nie daje żadnego systemu"- jesteś pewny, że wiesz o czym mówisz? Tak dla ścisłości: System Operacyjny (OS)to oprogramowanie nadzorujące i scalające pracę poszczególnych komponentów (LCD,głośnik,klawiatura,procesor,skrypty usług,itp.)zwykle wyposażone w Interfejs Użytkownika (UI). Proste telefony (nie-smartfony) mają proste systemy - w tym przypadku jest to system Sony-Ericsson (posiadający własną nazwę kodową, jeśli to dla ciebie prima-istotne, do wygrzebania na google). Nokia np. oznaczała swoje systemy N3,N4,itd. Oprogramowanie tego typu telefonów, które zapewne nazywasz "Menu" (jak większość ;-) spełnia warunki bycia OS - zresztą nie tylko te minimalne - zapewnia bowiem możliwość dodawania własnych plików, folderów i aplikacji oraz magazynuje i przetwarza dane :-) Ponadto, dzięki zablokowaniu dostępu do plików systemowych, jest bardzo odporny na uszkodzenia programowe- co w przypadku charakteru urządzenia jest zaletą. Dla porównania w Windows Mobile łatwo można modyfikować i usuwać te pliki i -przy braku wiedzy- uszkodzić system (system-nie aparat!) Jeśli potrzebujesz bardziej zaawansowanego systemu - swoją drogą ciekawe po co? Gry? ;-) ,to wybierz smartfon. Przy okazji jeszcze jeden cytat: "chciało by sie miec na nim symbiana czy chodzby windows mobile" ... czy mam rozumieć, że twoim skromnym zdaniem Symbian góruje możliwościami nad WM ? W takim razie wytrawny z ciebie znawca tematu, pozdrawiam ;-)

  • 0

    11. ~sasa  2009-03-16 17:03:00  host: public-gprs47215.centertel.pl

    co nokia? nokia to przeżytek moim zdaniem będzie dobry telefon a nokia robi takie same telefony tylko w innych obódowach ;/

  • 0

    12. ~ordynariusz  2009-03-21 12:17:37  host: host-81-190-209-92.wroclaw.mm.pl

    Trzeba by skończonym idiotą aby ocenia telefon pod kątem ilości mpx w aparacie, które zresztą mają dośc niewielki wpływ na jakośc zdjęc......głupie bachory!!!

  • 0

    13. ~Darco626  2009-04-18 15:07:07  host: chello089075108064.chello.pl

    ordynariusz ma racje, jak chcesz robic zdjecia to kup sobie aparat

  • 0

    14. ~Mick  2009-08-15 11:21:34  host: genld-217-046.t-mobile.co.uk

    ja mam tego c903 i naprawde jestem zadowolony! Własnie chodzby dla aparatu naprawde robi swietne zdjecia,zastepuje muj stary aparat! ma duzo bajerów! polecam

  • 0

    15. ~  2009-08-15 11:30:09  host: genld-217-046.t-mobile.co.uk

    ja mam tego c903! polecam chodzby dla samego aparatu zastepuje muj stary cyfrowy pozatym mam duzo bajerów! jest spoko

  • 0

    16. ~SE rulez  2009-08-26 09:44:23  host: hhr14.internetdsl.tpnet.pl

    właśnie zastanawiam się czy kupić tego fonika żonie. Jeśli są jakieś dziewczyny, to powiedzcie czy wam się podoba bo mi bardzo damski się wydaje, chociaż sam też mógłbym taki mieć:) Pozdrawiam

  • 0

    17. ~matti  2009-09-01 03:58:06  host: alnair.ae.poznan.pl

    Co on takiego ma ze jest tai drogi.

  • 0

    18. ~ja  2009-09-25 17:41:51  host: ipa55.bjm.pl

    Do niedawna SE był moim ulubionym producentem telefonów. Do czasu kiedy zauważyłem, że można robić lepsze (i to bez sugerowanego przeznaczenia typu Cyber Shot czy Walkman, które wg mnie akurat w tym przypadku mają po prostu nakręcać sprzedaż), a które sprawują się dużo lepiej. SE od dłuższego czasu stoi w miejscu jeżeli chodzi o procesory w telefonach, przez co są one często wolne i denerwujące (dla mnie to istotne). Od czasów K800i jakość wbudowanych obiektywów maleje, ale rośnie przecież ilość pikseli... Podobnie z instalowaniem odbiorników GPS w tego typu telefonach (bez systemu), niby jest możliwość wykorzystania, ale na takim sprzęcie i sofce traci swój potencjał. Ślepa uliczka i bezmyślność. Można zawsze powiedzieć, że telefon ma służyć do dzwonienia a reszta to nie tak istotne dodatki. Więc po co za nie płacić? Używam teraz telefonu innej marki, przy której pewnie zostanę na dłużej (nie jest to nokia), chociaż cenię nadal SE za to, że swego czasu służył mi bardzo dobrze.

  • 0

    19. ~ania  2009-10-24 13:31:21  host: 80.54.41.131

    mi ten telefon sie podoba i to bedzie mój nastepny telefon

  • 0

    20. ~Adata...?  2009-10-28 21:24:56  host: apn-95-40-139-7.dynamic.gprs.plus.pl

    Czy ktoś wie ile ten telefon kosztuje?

  • 0

    21. ~anonim XD  2009-11-07 22:16:35  host: 093105063185.siedlce.vectranet.pl

    zazwyczaj chodzi po około 700zł. Bardzo fajny fonik. Zastanawiam się czy go sobie nie kupić...

  • 0

    22. ~anonim  2009-11-08 09:09:17  host: 093105063185.siedlce.vectranet.pl

    on kosztuje około 700zł jest bardzo ładny i także uwielbiam sony ericssony i też go chcę.

  • 0

    23. ~najodleglejszy  2009-11-15 09:41:41  host: 83.1.93.181

    telefonik super. nie wiem ile kosztował bo wygrałem ^^ jedyne czego mi brak to wi-fi :/

  • 0

    24. ~Mirek  2009-11-30 16:40:38  host: dyi130.internetdsl.tpnet.pl

    Jak czegoś nie ma w telefonie, to się wydaje , że jest to niezbędne. Ale jak już się to ma to widać , że nie nadaje się do tego , co nam się wydawało. I tak po kolei: oglądanie filmów na ekranie 2 cale z napisami :), lampa błyskowa o zasięgu 50 cm, nawigacja rozgrzewająca się 5 minut i mapy z drogami sprzed 2 lat, Wi -fi z przeglądarką na ekranie jak wyżej 2 cale, przyjemności w surfowaniu po necie. Co powinno zostać - aparat 3-5 Mpix, walkman, telefon, radio, java, karta pamięci. Reszta to zbędne gadżety podnoszące wagę i koszt telefonu a nie sprawdzające się na co dzień. Może awaryjnie - ale do tego wystarczy GPRS i OperaMini. Aby te gadżety były funkcjonalne ekran musi być 640x480, 3-4 cale, tylko że telefon staje się palmtopem.

  • 0

    25. ~nfg  2009-12-18 21:41:04  host: kielanowka-rt4.root.com.pl

    c ten tel ma dotykowa klawiature do pisania czy jak i cy wygodnie sie na njiej pise???

  • 0

    26. ~fonmaniak7  2010-03-16 21:01:28  host: ip-83-2-165-211.profnet.com.pl

    Miałem i nie polecam wszystko by było ok gdyby dodali jakiś system operacyjny bo bez tego nawigacja to kpina ;/ wykonani na 4 ale bebech słabe po 2 tygodniach rozwaliła się taśma LCD i gniazdo ładowania dziwnie się zachowywało. Na plus aparat dość dobry no i to z czego słyną SE czyli łatwość obsługi :)

  • 0

    27. ~Kyle  2010-03-28 18:02:19  host: host-106-103.derby.waw.pl

    a klawisze numeryczne to są plastikowe? Jeśli tak, to czy są połączone tak jak w np.Yari

  • 0

    28. ~ja  2010-03-29 11:18:29  host: 94-40-103-77.tktelekom.pl

    Miałam tan talefonik. Bardzo byłam zadowolona.. szkoda że tak krótko bo trzy miesiące. Nie zdążyłam się nim nacieszyć a on się zepsuł po tym czasie, na dodatek nie naprawią go na gwarancję. Spalona płyta główna przez użycie kabla usb SE innego modelu. Koszt płyty głównej ok 740 zł.. Jestem załamana.

  • 0

    29. ~niuńka  2010-04-02 08:43:52  host: 213-238-121-80.adsl.inetia.pl

    Od wczoraj mam ten telefonik i muszę powiedziec, ze wizualnie jest super. Na razie nie miałam mozliwosci tak doladnie go przetestować ale wnetrze telefonu też bardzo mi odpowiada. Robi super zdjęcia, co prawda głośnik nie jest az taki dobry ale dla maniaków zdjęć wystarczy. :) Dużo fajnych aplikacji też jest na +. Ogólnie polecam,ale telefon jest taki bardziej "babski" :)

  • 0

    30. ~  2010-05-09 03:17:52  host: t13-06.opera-mini.net

    Mam fona tydzien dopiero ale mam juz pewne sugestie. Aparat to tak 5mpx zdjecia podkreslam jak na 5 to slabe,malo ostre i wgl ale video... Niewiem jak to okreslic. 2 cyfrowki co mam nie nagraja takiego filmiku z taka jakoscia,jak sie przesowa zero jakis klatek nic,zupelnie film 1m40sek zajmuje 19 mb! 240x320 mp4. Muzyka- glosnik do tuningu sie nie nadaje ale daje rade ladnie gra,na sluchawkach mmm ideal. Klawisze gumowe polaczone ,takie uczucie ale to miekki plastik. 2 led nie posloza za latarke,jedynie w video mozna wlaczyc. Ekran- krotko na temat ideal. Czern to czern. Wykonanie- mmm dobrze spasowane all dobre wygodne materialy. Ogl dobry fon. A co do symbiana to napewno jest lepszy ale w fonach z prockami min 600mhz a nie jak w n73 ciagle brak pamieci.

  • 0

    31. ~mary  2010-06-26 23:24:51  host: v04-15.opera-mini.net

    mam pytanie odnośnie tej klapki z tyłu, która zakrywa aparat: Czy jest to wygodne, i czy szybko sie psuje?

  • 0

    32. ~meg  2010-11-05 11:47:20  host: host-81-190-181-24.gorzow.mm.pl

    chciałabym ten telefon ale w żadnej sieci nie ma go

  • 0

    33. ~maskotka  2011-01-15 20:59:52  host: 178-36-153-154.adsl.inetia.pl

    czy ktos wie czy ten telefon ma latarke?

  • 0

    34. ~kochankad  2011-07-22 20:49:53  host: 94.197.79.22.threembb.co.uk

    JA tam nie narzekam.Jestem szczęśliwą posiadaczką tego telefonu i pewnie gdybym nie zamieniła obudowy na różową mój narzeczony też z chęcią by sobie taką sprawił.Zdjęcia wychodzą lepiej niż na Nokii i szczerze powiedziawszy jako wieloletnia użytkowniczka Nokii nigdy bym już do niej nie wróciła odkąd zaczęłam przygodę z SE.Zdjęcia wychodzą fenomenalnie jednak nie nocą ale przy aparatach z tak małym zoomem nie ma co wymagać cudów. Kiedy umarł mój pierwszy zaraz zamówiłam sobie identyczny :) POLECAM

  • 0

    35. ~kochankad  2011-07-22 20:51:00  host: 94.197.79.22.threembb.co.uk

    Jako latarka w tym telefonie świetnie służy lampa od kamery :)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-17-16.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet