Sony-Ericsson C510 - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson C510 Opinie o Sony-Ericsson C510

Sony-Ericsson C510

w sumie: 339
‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›
  • 0

    2. ~idea  2009-01-08 19:44:49  host: acee60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    brawo SE-nareszcie bez tych kretynskich klawiszy i klapka na foto chyba najlepsza z tych obecnie stosowanych(k800,810)

  • 0

    6. ~merde001  2009-01-12 16:58:11  host: agi126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wygląda fajnie chociaż wolę czarne.A co do funkcji to jak ma budzik, kalendarz i dobra baterię- jest OK

  • 0

    7. ~pablo93  2009-01-13 22:40:42  host: gw.debnet.pl

    Kolejny żalowy SE niczym nieróżniący się od poprzedników. A te 256 tys. kolorów to tragedia moja 4 letnia nokia ma 16 mln. I pewnie cichy odtwarzacz jak pozostałe SE. Panowie z SE nie ośmieszajcie się.

  • 0

    8. ~KiP  2009-01-18 18:49:08  host: abif88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ładnie wygląda, jak myślicie, mam C702 który lepszy???

  • 0

    9. ~  2009-01-22 22:27:23  host: 195.116.228.154

    ciekawe jaka cena bedzie lepszy jest od k770

  • 0

    10. ~dfd  2009-01-24 14:02:03  host: 81.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl

    W jakiej cenie można kupić ten telefon ?

  • 0

    11. ~sobanek  2009-02-01 04:19:00  host: 79.97.27.70

    SE porzuciłem dawno. Odgrzewane kotlety ciągle.

  • 0

    12. ~  2009-02-01 13:56:12  host: public30773.xdsl.centertel.pl

    szkoda że nie ma latarki lub flesza jak każdy cyber-shot

  • 0

    13. ~albert-2008  2009-02-01 14:17:07  host: public30773.xdsl.centertel.pl

    szkoda że nie ma diody lub flesza jak każdy cyber-shot

  • 0

    14. ~do pablo93  2009-02-02 07:54:20  host: static-ip-77-89-69-155.promax.media.pl

    SE nie robi wyświetlaczy 16mln kolorów bo tego i tak nie widać gołym okiem, ale przynajmniej ma motywy a Nokia nic

  • 0

    15.  2009-02-02 16:51:12

    a po co ci te 16 mln kolorów??? po to żeby bateria szybciej padała??

  • 0

    16. ~xavier  2009-02-11 15:45:30  host: 212h60.compnet.pl

    pablo93, i co z tego że twoja nokia ma 16 mln kolorów jak niczym się nie różni od 256tys. Przynajmniej ten z 256 będzie dłużej trzymał na jednej baterii niż ta twoja z 16ml w noki. Zal mi takich ludzi. A co do tego telefonu to Se się postarał, pewnie jak wejdzie do sprzedaży to go sobie kupie

  • 0

    17. ~19sawyer91  2009-02-12 22:52:21  host: ect211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pablo ale śmieszny jesteś "A te 256 tys. kolorów..." chłopie niech twoja komórka ma ich miliard a różnicy nie będziesz widział pomiędzy 256 tys a miliardem ^^

  • 0

    18. ~MANiak  2009-02-14 20:50:12  host: gld98.internetdsl.tpnet.pl

    wezcie sie troche zastawnowcie kolejny k 770 bez przesady lepsze ulepszenia i wogole ekran w k 770 jak wyprostujesz reke to ledwo co ekran widzisz rzeczywicie funkcje ma podobne ale teraz co mozna dolozyc do telefonow to lepszy aparat i jago ulepszenia i jeszcze jedno do pabla93 moze twoja nokia ma 16mln ale roznicy to napradwde zadnej nie ma z 256tys. to na tyle

  • 0

    19. ~md22  2009-02-15 16:11:40  host: ewh196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie no zapomniałem ten fonik ma autofocus i to mi siie tylko w nim podoba ... szkoda słów

  • 0

    20. ~adam  2009-02-17 19:45:39  host: efy116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do dfd jeszcze nie jest w sprzedaży w Polsce

  • 0

    21.  2009-02-20 15:45:16

    #15 dzieciaki tego nie wiedzą :D

  • 0

    23. ~bocion_nike90  2009-02-24 20:42:55  host: aet114.internetdsl.tpnet.pl

    ej jak ten telefon kosztuje 1000 coś a co w nim takiego bajeranckiego? ja go chce ale bez przesady z ceną!!!!! taki drogi bo nowy

  • 0

    24. ~GND  2009-03-01 19:19:22  host: nat69.mia.three.co.uk

    ...już jest dostępny w 3UK za 97GBP, to lada dzień będzie i w PL...

  • 0

    25. ~tomekuic  2009-03-03 12:05:53  host: 212.87.241.195

    co wy chcecie co ? może jeszcze mikrofalówkę i lodówkę to dopiero powiecie że SE poszedł krok do przodu co? bez komentarza SE są najlepsze i już !

  • 0

    26. ~Anett :D  2009-03-14 20:30:52  host: inet20907ng-0.eranet.pl

    Ile kosztuje ten tel? Ma wygodne przyciski?

  • 0

    27. ~MAMakxa  2009-03-15 11:33:16  host: h236060.net.pulawy.pl

    Tomekuic ma rację :) SE to naj naj naj lepsze telefony jakie można mieć . Nie jaki iPhone , nie nokia tylko SE jest najlepsze :)

  • 0

    28. ~pietrek_stary  2009-03-18 02:10:55  host: aclq48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w anglii już od lutego jest za ciekawą sumkę 700 zł po imporcie do polski, zapewnie jak k660i stanie ponad 600 i pod koniec czerwca można będzie kupić ok.500 ^^ . Poczytajcie na głównej stronce SE o tym modelu i porównajcie do k770, jest bardzo spora zmiana. sam mam k530i i telefon jak rolls-royce xP

  • 0

    29. ~gorn133  2009-04-03 10:03:07  host: aecf137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kiedy on w Końcu będzie u Naszych operatorów??

  • 0

    30. ~nieznajmomy  2009-04-04 01:42:47  host: host86-128-52-34.range86-128.btcentralplus.com

    własnie kupiłem ten model bardzo fajny wygląd i prosty w obsłudze. Telefon w anglii kosztuje 100 funtów wiec w Polsce będzie pewnie kosztował w granicy 500 zł. Mi sie podoba czego można wiecej chciec od telefonu, ma dzwonic i byc niezawodnym. pozdro

  • 0

    31. ~ssimon  2009-04-04 21:58:55  host: user-89-108-249-228.mobile.playmobile.pl

    W opisie zabrakło informacji o wprowadzonych w tym modelu nowościach! HSDPA do 7,2 Mbit/s i HSUPA do 2 Mbit/s, możliwość wysyłania mediów bezpośrednio do portali takich jak: Blogger, YouTube, myspace.com, facebook, Picasa, bebo i flickr. Dodatkowo aparat fotograficzny posiada funkcjonalność wykrywania twarzy i Smile shutter!! Całkiem sprytny fonik i podobny do C902 co mi osobiście się podoba. Dobrze wykonany i super zamknięcie aparatu. Dopiero co go dostałem dlatego jeszcze nie powiem ile trzyma bat. Tel. będzie tańszy od C902

  • 0

    32. ~tomek  2009-04-06 23:28:05  host: cpc3-nthc2-0-0-cust676.nrth.cable.ntl.com

    czy w tym telefonie dzialaja pliki avi czy musze je przerabiac na 3gp?

  • 0

    33. ~damianos  2009-04-07 14:47:05  host: ham19.internetdsl.tpnet.pl

    no no no... powiem ze nawet fajny ten telefon...a ty pablo to z ta swoja nie masz parownania do mojego se k550i... liczy sie mozliwosc tuningu...:wow:

  • 0

    34. ~  2009-04-09 11:20:09  host: adna1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @2 Moim zdaniem otwieranie w K800i jest beznadziejne: -samo się otwiera gdy wyjmujesz z kieszeni - jest odstające( nie ładnie wygląda)

  • 0

    35. ~Frag  2009-04-09 21:07:03  host: aeef41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon dostępny już w Polsce w Erze :) Czekam na jakąś niezłą ofertę i kupuję ;]

  • 0

    36. ~Ja  2009-04-09 21:31:19  host: pc2-1.digicom.net.pl

    Z tego co wiem, w Erze jest już za przyzwoitą cenę

  • 0

    37. ~lis  2009-04-21 20:08:23  host: abbj49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma on przegladarke www

  • 0

    38. ~czegewara  2009-04-22 22:13:11  host: bvc25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jest ten telefon dostepny juz w ornage. A poza tym SE to ten sam k530i tylko ze aparat 3,2 i inne tam bajery;/

  • 0

    39. ~palll  2009-04-23 19:31:33  host: s187pc148.mmj.pl

    w czarnym kolorze sie lepiej prezentuje:) juz jest w orange ten fonik:) pozdRo

  • 0

    40. ~awa2001  2009-04-26 13:31:49  host: slowackiego.limes.com.pl

    w Orange juz tez jest dostepny i tez w dobrej cenie

  • 0

    41. ~Frag  2009-04-26 17:04:19  host: aeds4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W erze bez umowy jest za 799 zł, w Anglii w Tesco jest za 600~ zł. Sony ericsson w swoim sklepie dzisiaj udostępnił go za 854 zł z małymi dodatkami. Na allegro można go kupić nawet za mniej niż 600 zł. Myślę że przedstawiłem wam wszystkie ceny na rynku :P

  • 0

    42. ~ja  2009-04-27 19:12:01  host: hdw21.internetdsl.tpnet.pl

    W play jest w lepszej ofercie ;)

  • 0

    43. ~Salvador  2009-04-28 19:01:09  host: bgc59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam kilka pytań do tych co posiadają ten tel:) 1.Czy flash'a mozna uzywac jako latarki? 2.Czy zacina sie wyłącza sie czy cos takiego? 3.I czy w ogole go polecaciez??;D

  • 0

    44. ~maca  2009-04-30 08:37:19  host: inet20908nh-3.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    fonik dobrze leży w dłoni, jest głośny i funkcjonalny. flash to flash nie latarka..., na razie nic sie nie zacina i wyglada na solidnego, wswietlacz '2.2 jest wyrazny. 100mb zupelnie wystracza, mozna dokupic karet;p, zastanawia mnie brak kabla tel-komp w zestawie... POLECAM !

  • 0

    45. ~Grendel  2009-04-30 23:26:20  host: 228.13.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl

    1.Przy włączonym aparacie jest opcja ciągłego światła, czyli na upartego można traktować to jak latarkę 2.Na razie nic takiego nie stwierdziłem 3.Zależy czego oczekujesz od telefonu. Trochę małe klawisze ale można się przyzwyczaić, działają precyzyjnie.Aparat może być. Dobry wyświetlacz, nawet w pełnym słońcu daje radę.Telefon dobrze leży w dłoni.

  • 0

    46. ~kashkai  2009-05-01 07:37:08  host: chello089076245250.chello.pl

    ale bateria w tym telefonie to polimer a nie litowo-jonowy.

  • 0

    47. ~plej  2009-05-01 15:04:34  host: 77-253-164-122.adsl.inetia.pl

    czy przedłużając umowę w play na kolejne 2 lata telefon będzie tańszy? 399 za ten telefonik to zbyt dużo.

  • 0

    48. ~ghjgfh  2009-05-04 16:54:34  host: 088156076166.radom.vectranet.pl

    elegancki telefony ma fajne funkcje

  • 0

    49. ~Łukasz  2009-05-05 19:16:58  host: dro199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja go w Orange Mix 55zł dostałem za 40zł:) Do tygodnia powinna przyjść kurierem i opisze swoje wrażenia z jego korzystania. Jeżeli chcesz przedłużyć umowę to targuj się chłopie, targuj!:D Dasz rade go kupić za mniej niż połowę ceny ale nie pozwól zrobić się w balona.:) Miło ale stanowczo;)

  • 0

    50. ~johnny122  2009-05-06 18:35:15  host: 87-205-220-52.adsl.inetia.pl

    jak sformatować baterie żeby trzymała dłużej ??

  • 0

    51. ~Luks  2009-05-07 22:16:24  host: 078088125070.radomsko.vectranet.pl

    Super telefon !!! mam zamiar go kupić ale mam pytanie czym on się różni od c510i ??? I jeszcze jedno co mi doradzacie ten telefon czy SE W595 ???

  • 0

    52. ~czekoladaaa;))  2009-05-07 22:38:20  host: 82-38-90-201.cable.ubr01.donc.blueyonder.co.uk

    witam ;)) mam tego fona i jeste naprawde SWIETNY :D a ci co go krytykuja to nawet o w rece nie mieli !! [a tak bardzo chcecie sie ta wiedza pochwalic az zal ] . kupilam go wczoraj dalam 100 funtow ;DD wygodna klawiatura i te koleczko to nie joystic . ;/ [widac ze sie te `spece` nie znaja ] a co do lampy to jest wporzadku a jak potrzebujecie laterki to se ja kupcie a nie sie fona czepiacie ;PP POLECAM GO !!!!!

  • 0

    53. ~tikutiku  2009-05-07 23:44:16  host: dynamic-78-8-88-78.ssp.dialog.net.pl

    jak z bateria; ile trzyma?

  • 0

    54. ~S  2009-05-08 15:33:10  host: adok212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    cos jakby ulepszona wersja k800i :D

  • 0

    56. ~Łukasz  2009-05-11 11:25:58  host: drz72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @49 już mam telefonik. Fajny, ładny, materiały dobre, bateria to Li-Polimer. Głośnik gra czysto. Wyświetlacz przejrzysty, dobrze się na nim pisze, głos przy rozmowie głośny. Ogólnie telefon oceniam na 10/10. Polecam.

  • 0

    57. ~Gregor  2009-05-12 10:54:02  host: 86-63-97-86.sta.asta-net.com.pl

    bardzo fajny funkcjonalny telefonik... jedyny problem jak dostrzeglem w swoim telefonie to strasznie cichy glosnik rozmow. ja jestem slyszany idealnie ale czasem jak z kims rozmawiam to jest masakra. nie wiem czy trafilem na feralny model czy to jest spotykane w tych telefonach??

  • 0

    58. ~Gregor  2009-05-12 12:35:29  host: 86-63-97-86.sta.asta-net.com.pl

    bardzo fajny funkcjonalny telefonik... jedyny problem jak dostrzeglem w swoim telefonie to strasznie cichy glosnik rozmow. ja jestem slyszany idealnie ale czasem jak z kims rozmawiam to jest masakra. nie wiem czy trafilem na feralny model czy to jest spotykane w tych telefonach??

  • 0

    59. ~Gregor  2009-05-12 14:50:33  host: 86-63-97-86.sta.asta-net.com.pl

    bardzo fajny funkcjonalny telefonik... jedyny problem jak dostrzeglem w swoim telefonie to strasznie cichy glosnik rozmow. ja jestem slyszany idealnie ale czasem jak z kims rozmawiam to jest masakra. nie wiem czy trafilem na feralny model czy to jest spotykane w tych telefonach??

  • 0

    60. ~Marshall  2009-05-13 20:44:42  host: cjf56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zastanawiam się nad wyborem albo tego telefonu albo K800i, jeśli ktoś dużo wie o tych dwóch telefonach, niech mi poradzi, który jest lepszy?? z góry dzięki :))

  • 0

    61.  2009-05-14 10:30:28

    To nowy telefon n naszym rynku, więc pewnie nikt nie wie jak będą działały klawisze po pewnym czasie, a to mnie szczególnie interesuje. Może ktoś jednak wie?

  • 0

    62. ~misiu1723  2009-05-15 10:22:16  host: fci234.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie CZY W TYM TELEFONIE MOŻNA SŁUCHAĆ MUZYKI I W TYM SAMYM CZASIE NP. PISAĆ SMS ??

  • 0

    63.  2009-05-15 17:44:22

    mam pytanie czy można w tym telefonie słuchać muzyki i np. pisać sms jednocześnie ??

  • 0

    64. ~da  2009-05-16 09:59:10  host: ip-91.150.164.34.csa-net.pl

    ma Automatyczna Lampe odbłyskową ?? prosze o odpowiedz pod ten sam nic

  • 0

    65. ~cox  2009-05-17 19:35:18  host: h-91-189-36-183.euronet.net.pl

    Jak dla mnie to super telefon. Jedyny mankament to klawisze w górnej części klawiatury.

  • 0

    66. ~07 rafa  2009-05-21 08:55:31  host: skladk-z-bie6519522377.c195.msk.pl

    czy ktoś wie jakie maks karty pamięci obsługuje. Chodzi o pojemność.

  • 0

    67. ~bcbc  2009-05-21 12:56:06  host: chello087206178252.chello.pl

    mam pytanko Jaką karte pamieci obsłuzy ten tel,podobno 8gb.Problem w tym ze na allegro sa karty 8gb ale nie ma do tego tel.SE C510

  • 0

    68. ~iceman  2009-05-22 08:39:08  host: 77-253-119-81.adsl.inetia.pl

    do posiadaczy: może mi ktoś powiedzieć ile trzyma bateria w tym tel.? Przy normalnym użytkowaniu (tj. dzwonienie pisanie sms, sporadyczne słuchanie mp3)?

  • 0

    69. ~lol  2009-05-23 11:59:10  host: hfi34.internetdsl.tpnet.pl

    kto wie kiedy ten SE bd juz we wszystkich sklepach? bo wiem ze narazie jest w sieci w Erze...???

  • 0

    70. ~PikuŚ. $.  2009-05-23 13:10:38  host: edy134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nic specjalnego , bardzo małe i nie wygodne klawisze , słaba bateria . Sam się uruchamia , nawet noszony w ochraniaczu przy spodniach , bardzo czuły , nie polecam . 400 godzin czuwania --- chyba w marzeniach producenta, przy minimalnym używaniu bateria starcza na 18 / 20 godz.

  • 0

    71. ~robson436  2009-05-23 20:56:24  host: genld-218-018.t-mobile.co.uk

    Ta polska jest opuzniona czy co ja w anglii ja kupilem 6miesiecy temu. i spuer fon jest xD

  • 0

    72. ~Curtis  2009-05-24 08:08:46  host: gou98.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon w play, telefon jest świetny, bardzo dobry aparat, fajny wewnetrzny wygląd telefonu, polecam.

  • 0

    73. ~Salomea  2009-05-24 11:56:57  host: chello089075095020.chello.pl

    Jak długo trzyma bateria? Jaka jest jakość wykonania obudowy i jej trwałość obudowy?

  • 0

    74. ~Pioreq  2009-05-24 23:01:39  host: drn3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czyli podczas nagrywania wideo można włączyć latareczkę :) Ja latarkę dodam sobie w menu ;) Jak się umie obsłużyć z menu.ml to można :)

  • 0

    75. ~kkk  2009-05-25 18:03:11  host: dsi29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    U mnie bateria trzyma około 4 dni, słuchanie muzyki, smsy, dzwonienie:)

  • 0

    76. ~Leks  2009-05-25 23:08:05  host: host424.matmed.pl

    Może i odgrzewane kotlety, ale to dlatego, że doskonałości nie da się udoskonalić ;D

  • 0

    77. ~danielo  2009-05-26 17:49:15  host: static-62-233-189-142.devs.futuro.pl

    WIECIE W JAKIM SKLEPIE TYPU MEDIA MARKT MOżNA KUPIć TEN TELEFON?

  • 0

    78. ~jasiek  2009-05-27 01:59:23  host: cgj212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest świetny. Robi naprawdę niezłe zdjęcia. Ma sporo przydatnych funkcji, jest ładny i funkcjonalny. Wygodny w użyciu. Co do ilości kolorów, oko ludzkie odbiera 100 tys barw przy dobrym oświetleniu, zaś rozróżnia w sposób świadomy o wiele mniej. Te 16 mln mają znaczenie wyłącznie przy druku i duzych formatach. I to dla maszyn a nie dla oka.

  • 0

    79. ~toma  2009-05-27 22:53:14  host: 194.181.134.105

    Czy przy zajętym nunerze wybiera automatycznie i oddzwania gdy się zwolni zajętość? Tak miał mój stary SE T610 Przydatna funkcja.

  • 0

    80. ~MaReK15009  2009-05-28 09:31:07  host: host-212-67-134-129.net.inotel.pl

    Czy ten telefon ma taki czujnik ruchu jak w910 co jest ta GRA z taką kulką co trzeba ruszać telefonem ??? Pytam z ciekawości :P Mam go zamiar niebawem kupić !

  • 0

    81. ~diego  2009-05-28 23:34:25  host: 77-87-124-37.rev.masterkom.pl

    niczym nie różni sie od c702 poza lepszym designem. nie warto pzrepłacać. smile shuter to też ściema. teraz żałuje że go kupiłem

  • 0

    82. ~sjlegnica  2009-05-30 22:04:39  host: 093105083014.legnica.vectranet.pl

    fajny mam z play za 1 pln, przesiadka z k750i i jestem zadowolony

  • 0

    83. ~szhit  2009-06-03 10:22:52  host: ns2.km33316.keymachine.de

    ale bezsens i co mam kupowac telefon niczym sie nie rozniacy od k800i? te same funkcje żal

  • 0

    84. ~majon3z  2009-06-05 15:59:20  host: 79.162.139.35

    mam ten telefon i jest super ale szkoda ze niema latarki ale jest super zdjęcia jest fajowy polecamgo gorąco bardzo dobry telefon o dużej ilośći funkcji 9 na 10 mogę dac spokojnie polecam

  • 0

    85. ~ciutek33  2009-06-06 14:02:10  host: 87-205-253-112.adsl.inetia.pl

    pisze ze ma flasha to o co kaman?? nie mam go jeszcze ale mam zamiar zamienic nokie 6500 slide na SE i nie wiem czy dobrze robie????

  • 0

    86. ~~JustyŚ~~  2009-06-08 18:54:13  host: aall252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie ile on kosztuje proszę powiedzcie !!!!!!!!!! Musze wiedzieć bo chce kupić !!!!!!!! :P:P:P

  • 0

    87. ~Kamel  2009-06-08 22:01:58  host: host-89-228-30-139.zamosc.mm.pl

    4-5dni bateria a mysle ze i dluzej bo sporo przez niego rozmawiam do poł godz dzienie i z 50 smów dziennie śle...

  • 0

    88. ~Kamel  2009-06-08 22:06:53  host: host-89-228-30-139.zamosc.mm.pl

    najlepiej formatować: 3 - 4 razy od 12 do 14 godz na wyłaczonym rozładowanym telefonie... najlepiej niech padnie i ładować... ktos kiedys mi powiedział ze w nowoczesnych telefonach nie trzeba formatować baterii... w/g mnie to trzeba znajomy ma c 902 kupił niedawno nie sformatował i 2 dni to góra...

  • 0

    89. ~dawko  2009-06-09 15:22:01  host: hom106.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanie dotyczące tego telefonu...Czy mozna na nim robić wiele czynności na raz ?

  • 0

    90. ~Oluu xd  2009-06-10 19:43:40  host: 093105094113.legnica.vectranet.pl

    Halo, ja mam ten fon. bardzo polecam! cudowne menu, fajne zdjęcia, i baardzo orginalny. ma czysty dźwięk, i fajne funcje. wygodny. ;D

  • 0

    91. ~Seba  2009-06-10 21:09:47  host: ate171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bież tego, chyba że zależy ci na aparacie

  • 0

    92. ~fur  2009-06-11 22:35:11  host: chello089076156069.chello.pl

    wiecie moze jaką era daje karte do tego telefonu ? jaki rozmiar>

  • 0

    93. ~MM  2009-06-11 23:03:38  host: aarq86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Cześc mam pytanko podoba mi sie ten telefon ale podoba mi sie jeszcze nokia 6210 novigator i niewiem który wybrac dobadżcie mi Plis

  • 0

    94. ~Natalia Posiadaczka SE c510  2009-06-12 21:01:08  host: h236060.net.pulawy.pl

    62. ~misiu1723 2009-05-15 10:22 fci234.internetdsl.tpnet.pl mam pytanie CZY W TYM TELEFONIE MOŻNA SŁUCHAĆ MUZYKI I W TYM SAMYM CZASIE NP. PISAĆ SMS ?? Tak można :D

  • 0

    95. ~stach  2009-06-13 11:08:58  host: 94.254.139.142

    do55 jest to sprawa gustu - "bawiłem" się C510, oraz 500cookie. Za 15 dni też będę musiał dokonać wyboru. Ja osobiście wybiorę LG 500 cookie, choć SE C510 jest też ciekawy. Będziesz musiał sam zdecydować. Pozdrawiam

  • 0

    96. ~  2009-06-15 16:23:43  host: user28.226.udn.pl

    Bateria wcale nie jest taka zła. Ostatnio trzymała mi 3 dni wliczając w to troche słuchania muzyki i grania. Ogólnie telefon pozytywny ;)

  • 0

    97. ~  2009-06-16 15:46:40  host: adgn59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od wczoraj i muszę powiedzieć, że jest boski. Duży, wyraźny wyświetlacz, aparat 3,2 w zupełności wystarczy. Narazie nie jestem w stanie powiedzieć ile trzyma bateria.

  • 0

    98. ~maniek  2009-06-16 20:52:55  host: d90-141-78-125.cust.tele2.pl

    dla sprostowania oko ludzkie rozróżnia ok 444 tys barw, nie kolorów, bo kolorów jest owiele mniej.

  • 0

    99. ~ewciaa ;)  2009-06-17 22:56:20  host: 82-38-90-201.cable.ubr01.donc.blueyonder.co.uk

    dawko .. .to zalezy co bys chcial ;]

  • 0

    100. ~danielo  2009-06-19 12:28:08  host: static-62-233-189-142.devs.futuro.pl

    kupiłem ten telefon i jest zajebisty. Polecam!

  • 0

    101. ~goos  2009-06-19 20:38:56  host: abld136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja kupuje go w orange.. 1zł-55zł mieisęcznie 249 zł-35 zł mieisęcznie.. telefonik jest naprawde fajnt^^

  • 0

    102. ~fs  2009-06-20 16:42:36  host: 213.25.127.195.meganet.net.pl

    do 89: tak mozna na przyklad pisac sms i zrobic tak zeby byl wlaczony wyswietlacz

  • 0

    103. ~Mador  2009-06-21 23:45:40  host: brw29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Niech to szlag!!! Ten telefon niema lampy błyskowej!!! Tylko dwie diody do podświetlania!!!! K800 miał normalną lampę błyskową !!!

  • 0

    104. ~noreQ  2009-06-22 12:04:34  host: host-81-190-72-180.gdynia.mm.pl

    Świetny Telefonik mam juz go 1 miesiąc i ani razu się nie zacioł , wykonuje bardzo dobre zdjęcia , ma wiele funkcji. POLECAM TEN TELEFONIK!!

  • 0

    105. ~  2009-06-22 12:44:52  host: 217.113.130.118

    Do 89: Tak, można rozmawiać i w tym czasie grać, pisać sms itp. Jako latarki telefon można używać w trybie nagrywania, nie aparatu. Bateria słabo trzyma, ale chyba źle formatowałam. Aparat świetny, wykrywanie twarzy, uśmiechu:) Może trochę się zacina, ale to nie przeszkadza. Bardzo fajne przeglądanie multimediów, odtwarzacz, radio super ;) bardzo podoba mi się funkcja smsowania - pokazuje się jak w komunikatorze, sms od kogoś, moja odpowiedź itd. GORĄCO POLECAM !!!!!!!!!!! =)

  • 0

    106. ~helen  2009-06-22 13:49:08  host: aanf70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie czy ktos wie gdzie mozna go kupic najtaniej w jakim sklepie czekam na odp.

  • 0

    107. ~zaintersowny  2009-06-22 13:57:52  host: host-89-231-128-7.rawamaz.mm.pl

    czy ten telefon ma wejście na kartę pamięci? jaką?

  • 0

    108. ~dzk44  2009-06-23 05:46:00  host: 190-dzi-4.acn.waw.pl

    Telefony z baterią polimerową trzeba formatować ponieważ mają pamięć ładowania natomiast lit-ion nie bo tej pamięci nie mają.

  • 0

    109. ~ciekawa  2009-06-23 13:31:12  host: 194.181.194.246

    czy taki fonik pasuje dla dziewczyny??

  • 0

    110. ~re. ''pikuś''  2009-06-24 16:06:30  host: nat-6.desire24.com

    nie przesadzaj pikuś bateria nie jest zła ale co prawda jajlepsza też nie jest mnie przy rkranie na jasności 60% bo to on ciągnie najwięcej baterii starcza na 4/5 dni użytkowania bo na 100% podswietlania ekranu to ledwo 3 dni przy dość aktywnym użytkowaniu

  • 0

    111. ~benek  2009-06-26 17:03:48  host: apn-77-113-182-78.dynamic.gprs.plus.pl

    czy wie ktos czy ten telefon jest dostepny w mixplusie? a jesli tak to po ile jest :P

  • 0

    112. ~bK  2009-06-26 21:49:39  host: host-89-229-210-11.kwidzyn.mm.pl

    pewnie fajny phonek chcialbym go miec ale mnie nie stac

  • 0

    113. ~mizgal  2009-06-26 22:42:41  host: host-89-228-130-73.gorzow.mm.pl

    - polecam c510 niż lg cookie ze względu na aparat, chyba że zależy ci na bajerze w postaci dotykowego ekranu ... - można słuchać mp3/ radia i jednocześnie pisać smsy/oglądać zdjęcia ILE SMS-ÓW MIEŚCI SIĘ W PAMIĘCI TELEFONU ?? Dzięki za odp.

  • 0

    114. ~jabadabadu  2009-06-29 07:16:49  host: bsh225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja chce kupić telefon, i zastanawiam się między SE C510, SE K850i, SE C902... Któryś z tych chciałbym mieć.. Który bardziej polecacie... Ten akurat strasznie mi się podoba:) Jak i tamte:)

  • 0

    115. ~kolo  2009-06-29 19:35:43  host: dje192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie co do aparatu jakie zdjęcia robi ?

  • 0

    116. ~Aqua  2009-06-30 11:40:47  host: 87-205-228-44.adsl.inetia.pl

    Miałem identyczny dylemat czy wziąć Nokie 6210 navi czy c510 ;] Lecz bardziej przypadł mi do gustu c510 ! Nokia osobiście nie ma takich możliwości żebym mógl sobie wgrać gry, różne motywy itd. Ogólnie wole SE ;]

  • 0

    117.  2009-07-02 15:17:09

    Cześć. Mam kilka pytań co do tego telefonu tylko prosze żeby odpowiedział ktoś kto ma ten tel juz jakis czas i go dobrze sprawdził. a wiec: 1.czy tel jest zbyt duzy jak dla dziewczyny 2.czy ma kamere bo tam nic nie pisze 3.jaką karte mozna do niego włozyc(chodzi mi o pojemność najwieksza) 4.czy opłaca sie go kupic za 450 zł 5.czy mozna na nim robic wiele czynnosci jednoczesnie? jak mi sie jeszcze cos przypomni to napisze..Pozdr. i z góry dzieki:]!!

  • 0

    118. ~Nati  2009-07-04 08:55:24  host: z-debica.mt.pl

    witam. w ostatnim czasie gustuje tylko w sony ericssonach, marka porzadna i przede wszystkim telefony zadko sie psuje :) niedawno kupilam SE C510 i jestem z tego modelu bardzo zadowolona. moze podam co wg mnie w nim jest naprawde dobre: 1. czyste rozmowy telefoniczne, glosny glosnik. 2. nie 'gubi' sieci 3. klawisze bardzo wygodne do pisania smsow 4. bardzo dobry aparat fotograficzny wyposazony w wiele ciekawych ( chociaz czasem malo potrzebnych ) funkcji 5. duzy, przejrzysty ekran POLECAM.

  • 0

    119. ~Dawcio  2009-07-04 15:53:50  host: d90-141-58-238.cust.tele2.pl

    Czy ktoś wie jaka karte pamieci do ilu gb obsługuje

  • 0

    120. ~krejzol  2009-07-04 17:06:32  host: inet20908nh-2.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    czy w tym fonie można przybliżać podczas robienia zdjęć?? Czy tak jak w k770i przybliżać można tylko w rozmiarze VGA??

  • 0

    121. ~  2009-07-04 17:08:49  host: inet20908nh-2.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    do MaReK15009: tak ma taką funkcję. Jest napisanie w opisie. Ta funkcja nazywa się akcelerometr

  • 0

    122. ~  2009-07-04 19:19:09  host: inet20908nh-2.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    do MaReK15009: tak ma taką funkcję. Jest napisanie w opisie. Ta funkcja nazywa się akcelerometr

  • 0

    123. ~Qwery  2009-07-05 00:52:02  host: dyc15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon od 2 miesięcy miło mnie zaskakuje. Muzyka głośna i czysta, bateria trzyma 5 dni przy średnim użytkowaniu , dobre zdjęcia i masa innych miłych szczegółów, wygodny, ładny i funkcjonalny. Polecam wszystkim 62. Naturalnie :) 64. Tak

  • 0

    124. ~mich  2009-07-06 19:20:53  host: rachela.korbank.pl

    Mam C510i. Jest lepszy niż np K770i. Lepszy wyświetlacz. Lepiej wykonany- spasowany. Akcelerometr ciekawa rzecz. Bardziej dopracowana galeria i przemyślane menu aparatu. Funkcja Smile Shutter też jest ciekawym pomysłem - póki co sprawdzałem na statycznym komputerowym obrazku i wykrył uśmiech. Jeśli chcecie dowiedzieć się więcej o C510. Ściągnąć gry lub stuningować telefon zapraszam na forum o C510i: c510.xaa.pl

  • 0

    125. ~supermen  2009-07-07 20:19:49  host: chello089074044096.chello.pl

    JEST ŚWIETNY a jak ktos nieumi w nowym tele.sformatowac baterii tylko twierdzi ze slaba bateria ze trzyma do 20 godzin,to niech nie kupuje telefonow komorkowych tylko niech sobie zalozy stacjonarny tele.na KORBKE !-tyczy sie do PikuŚ z pod nr.70 powyzej.

  • 0

    126. ~  2009-07-08 19:51:08  host: cpc3-bele1-0-0-cust912.belf.cable.ntl.com

    Sec510 czy Samsung Tocco Little. ? mam do wyboru... i nie wiem co a taka sama cena (anglia)

  • 0

    127. ~joasia14075  2009-07-09 20:44:27  host: 94-40-89-230.idk.net.pl

    hej ma sobie kupić telefon ale niewiem jaki zależy mi na dobrej batrei dobrym głośnym głośniku a i by robił bardzo dobre zdjęcia odpiszcie

  • 0

    128. ~Gliniany  2009-07-10 21:39:29  host: bjh173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam już 3 dzien ten telefonik. telefon jest jak dla mnie idealny bo ma dobry aparat, wygodną klawiature, obudowe, dobrej jakości odtwarzacz mp3, wydajny głośnik i dużą jak na "zwykły" telefon pamięc wew. w salonie miałem wybór między nokią jakąś tam a SE. chocbym miał jakiś jeszcze lepszy z innej firmy i tak wybrałbym SE. pozdrawiam

  • 0

    129. ~xxx  2009-07-11 19:09:43  host: staticline626.toya.net.pl

    formować baterię nie formatować :) ten telefon nie ma flasha tyko dwie diody, flash to ksenonowa lampa błyskowa, i trochę dziwne, że nie ma latarki skoro ma diody, czy świeca one światłem ciągłym przy robieniu zdjęcia? Jesli tak to brak latarki w menu to nie problem, zawsze można klapkę aparatu odsunąć jak w k750i i włączyć podświetlenie? Pytanie do jego właścicieli: można tak w c510?

  • 0

    130. ~Kofff;P  2009-07-13 11:49:40  host: abim56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten fonik i jest zajebisty.....;p dałam za niego 500zł ale nie żałuje. fotki super iwogóle. POLECAM!!!

  • 0

    131. ~Marcin  2009-07-13 15:36:12  host: 80.54.88.254

    Ja również mam pytanie ;p. Jak jest z dźwiękiem tego telefonu? Czy jest wystarczająco głośny? Chodzi mi głównie o słuchanie muzyki...

  • 0

    132. ~  2009-07-13 16:07:55  host: chello087206187239.chello.pl

    ciekawy telefonik ale jeszcze ciekawsza jego cena w erze;dla nowego klienta to koszt 99zł a ci co przedłużają płacą za niego 299zł

  • 0

    133. ~  2009-07-16 17:32:11  host: aaq199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej a ten aparat ma flesza do zdjęć?;p

  • 0

    134. ~c510isonyer  2009-07-17 15:31:29  host: rachela.korbank.pl

    Polecam telefon. Wszystko działa sprawnie nic nie trzeszczy i nie pęka. Klawisze działają dobrze. Zapraszam na forum o C510i: c510i.xaa.pl

  • 0

    135. ~c510.xaa.pl  2009-07-19 18:00:42  host: gwv82.internetdsl.tpnet.pl

    Zapraszam na forum o Sony Ericsson c510 c510.xaa.pl

  • 0

    136. ~gregor  2009-07-21 00:02:58  host: host-89-230-52-88.konin.mm.pl

    1. w tel nie ma mozliwosci "recznego" wlaczenia lapmy w aparacie. rezulatat? poruszone zdjecia w pomieszczeniach. a moze ktos zna rozwiazanie 2. uwaga: odpisujac sms w trybie "rozmowy" tel pzry korzystaniu ze slownika uzywa polskich znakow, po paru wyrazach juz mamy 160 znakow. Poza tym - najladniejszy telefon sony. dlatego go mam. bateria przy normalnym uzytkowaniu 2 dni. jestem z niego zadowolony.

  • 0

    137. ~,,,,,,,  2009-07-21 14:05:39  host: 093105060074.siedlce.vectranet.pl

    Ktos pisal ze przy minimalnym uzywanu bateria trzyma 18 godzin ja nie wiem skad ty to bierzesz. Ja mam ten telefon to sluchajac muzyki caly czas trzymal mi 15 godzin. To bez uzywania by na pewno z tydzien wytrzymal. Jest dobry, rewelacja. Jesli ktos komus sprzedal specjalnie telefon w zlym stanie to niech ta osoba sie tu nie wypowiada tylko taka ktora ma z pewnego zrodla .

  • 0

    138. ~posiadacz c510  2009-07-22 10:28:09  host: dynamic-78-8-57-7.ssp.dialog.net.pl

    telefonik extra, odjazdowe menu, zdjecia tez bardzo dobrej jakosci, smiley shutter dziala w 100%,przegladarka zdjec i muzyki zarabista, bateria trzyma bardzo dlugo, goraco polecam!! zastanawialem sie jeszcze nad c702 lub nokia 6220 ale wybralem c 510 i to byl swietny wybor spelnia moje wymogi fajny telefonik stylowy i wogole POlecam

  • 0

    139. ~karlos  2009-07-22 11:44:18  host: bms134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie. NIE TRZEBA FORMATOWAĆ BATERII LIONOWYCH!!!!!!!!!!!!!! Tu nie ma efektu pamięci pojemności wiec nic wam to nie da to formatowanie! Wiem, bo prace magisterską z tego pisałem

  • 0

    140. ~jaaaaa  2009-07-23 13:31:38  host: bke59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moze i ten fonik ma wszystko to samo co K800i ale i tak jest dużo lepszy pod względem wyglądu,,, wygodniejszy bo mniejszy ;p

  • 0

    141. ~zabson  2009-07-24 12:29:44  host: bfq46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik jak najbardziej polecam, szkoda tylko, ze nie ma latarki ocena 9/10

  • 0

    142. ~  2009-07-26 21:43:53  host: btu52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    NIe podoba mi sie ten telefon.... Nie potrzebnie go wzialem bardzo zaluje.... c902 bylby moim zdaniem lepszym wyborem... odradzam ten tel... slaba bateria, i te klawisze u gory:/ jest bardzo czuly... w kieszeni sie charuje:)

  • 0

    143. ~elek  2009-07-28 14:59:55  host: 77-253-118-163.adsl.inetia.pl

    mam pytanie czy mozna w tym telefonie powiększac foty ??

  • 0

    144. ~Pytająca  2009-07-29 16:13:56  host: xdsl.234.c81.petrotel.pl

    Panel i klawisze szybko się ścierają? Dodam, że pisze dużo sms i telefon bardzo często nosze w ciasnej kieszeni ;)

  • 0

    145. ~ares  2009-07-31 19:36:56  host: ekf52.internetdsl.tpnet.pl

    Hej mam pytanko czy w tym fonie głośniej gra muzyka niż w k550i Z góry dziękuje ;))

  • 0

    146. ~jasiek  2009-07-31 22:45:03  host: host-85-202-153-7.sta.tvknaszapraca.pl

    ja go biore czy ma dobry glosnik????

  • 0

    147. ~Joel  2009-08-03 13:29:34  host: 093105179105.bialystok.vectranet.pl

    Jak dla mnie swietny telefon. Aparat bardzo dobry, jak na te parametry. Głośnik naprawde dobry, wyswietlacz rozbraja wiekszosc innych nawet tych super reklamowanych. Funkcjonalnosc - dobra ;] Ogolnie polecam. Swietny telefon.

  • 0

    148. ~miszcz  2009-08-06 11:14:34  host: tytus.pilicka.com.pl

    do 114: K850 bardzo szybko wraca na serwis, c902 ma obok wyswietlacza przyciski co daje dziwne zludzenie jakby wyswietlacz byl maly :/ c510 se kup ;)

  • 0

    149. ~lolek  2009-08-08 18:01:29  host: aaru197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    OMG!!! Ludzie beteri Li-on nie formatuje sie!!! One nie maja pamieci jak te stare kadmowo jakies tam. Li-on ma odciecie dopływu prądu do ogniwa i nic nie da ze jest podlaczony do ladowarki..... heh

  • 0

    150. ~asd  2009-08-10 18:37:53  host: host-89-229-180-75.lomza.mm.pl

    można wyłączyć akcelerometr?

  • 0

    151. ~  2009-08-14 21:58:29  host: chello089078208148.chello.pl

    *125 - w dzisiejszych czasach akumulatorów nie trzeba formatować.

  • 0

    152. ~  2009-08-17 17:06:49  host: 212.160.172.70

    czy w tym tel mozna zmienic czcionke w sms?

  • 0

    153. ~bumbum!  2009-08-18 18:17:10  host: aatp181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy tą funkcję wykrywania uśmiechu da się wyłączyć ?

  • 0

    154. ~Dawid5656565  2009-08-18 22:14:35  host: 88.208.107.1

    1.Czy w tym telefonie gry chodzą lepiej niż w k770i czy gorzej. 2.jaka jest jakosc oglądania filma???

  • 0

    155. ~  2009-08-22 10:49:30  host: v03-13.opera-mini.net

    Jak spisuje się c510 przy przegladaniu internetu Byłbym wdzięczny za odpowiedź

  • 0

    156. ~misiaxxde  2009-08-22 13:45:17  host: 92.40.11.135.sub.mbb.three.co.uk

    hej, mam pytanie, czy ten telefon moze nagryac filmy? i czy aparat ma flesh. mam do wyboru se c510 lub samsung tocco lite, i nie mogee sie zdecydowac..

  • 0

    157. ~sagagsgggsagsagsgsfsaf  2009-08-22 15:09:14  host: aczs252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    karta chyba do 8gb, m2. co do telefonu to mam go od niedawna i jestem bardzo zadowolony ;) polecam

  • 0

    158. ~luk  2009-08-24 15:09:38  host: hnw98.internetdsl.tpnet.pl

    bardzo fajny telefon, mam go od mies. trochę cieńszy od nokii 6300, tylko na osłonce od aparatu zdrapały mi sie napisy 3,2 mpix auto focus

  • 0

    159. ~ja  2009-08-25 12:24:27  host: hln100.internetdsl.tpnet.pl

    Polecam ten telefonik wszystkim, którzy cenią sobie funkcjonalność, przejrzystość. Bateria trzyma 5 dni,zdjęcia przy dobrym oświetleniu wychodzą naprawdę na przyzwoitym poziomie, po zrzuceniu na kompa są świetne. Minusem dla mnie jest to,że przednią kamerką nie można robić zdjęć oraz ta dioda"błyskowa" coś się nie sprawdza. Ale tak to genialny!

  • 0

    160. ~rok8  2009-08-25 16:27:24  host: tg9.tarnogorski.pl

    152 tak, poszukaj

  • 0

    161. ~  2009-08-25 16:41:55  host: ayp83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest taki średni

  • 0

    162. ~  2009-08-28 11:37:54  host: acvk142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    M2 karta pami?ci

  • 0

    163. ~kSyLu  2009-08-28 14:15:26  host: nat-245-161.man.bydgoszcz.pl

    telefonik jak najbardziej udany, wyświetlacz super, dzwonki głośne, ma wszystko co powinien mieć fon, jesli chodzi o baterie to zobaczymy bo od niedawna go mam, klawiatura i przyciski dostatecznie duze, dobrze sie klika pisze esy itd, jedyna rzecza na ktorej sie zawiodlem to aparat, 3,2 mpix ale w ogole tego nie widac, fotki maja wieksza rozdzielczosc ale przy zblizeniu pixele wyłaza szybciej niz na k750i, w ogole zdjecia robi gorsze niz k750i (przesiadłem się z k750i), przy swietle dziennym i jak jest jasno to jeszcze moga byc, ale swiatlo nienaturalne to foty wychodza pożółkłe i blade, aparat słabiutki, jako gadżet jedynie

  • 0

    164. ~kSyLu  2009-08-28 15:51:08  host: nat-245-161.man.bydgoszcz.pl

    telefonik jak najbardziej udany, wyświetlacz super, dzwonki głośne, ma wszystko co powinien mieć fon, jesli chodzi o baterie to zobaczymy bo od niedawna go mam, klawiatura i przyciski dostatecznie duze, dobrze sie klika pisze esy itd, jedyna rzecza na ktorej sie zawiodlem to aparat, 3,2 mpix ale w ogole tego nie widac, fotki maja wieksza rozdzielczosc ale przy zblizeniu pixele wyłaza szybciej niz na k750i, w ogole zdjecia robi gorsze niz k750i (przesiadłem się z k750i), przy swietle dziennym i jak jest jasno to jeszcze moga byc, ale swiatlo nienaturalne to foty wychodza pożółkłe i blade, aparat słabiutki, jako gadżet jedynie

  • 0

    165. ~  2009-08-31 20:26:41  host: 212.160.172.70

    ~rok8, jak wchodze w format tekstu-rozmiar-i zaznaczam-maly-to itak jest taka sama ta czcionka i automatycznie zaznacza mi sie format normalny........

  • 0

    166. ~longer  2009-09-01 09:15:55  host: 213.76.152.2

    maxymalna karta pamięci to 8GB

  • 0

    167. ~FFfff  2009-09-02 21:21:43  host: 91.150.131.145

    Kto się pytał ile najwięcej obsługuje pamieci to mowie ze max 8 Gb

  • 0

    168. ~Jacek  2009-09-03 07:19:40  host: ablv174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wiecie gdzie można tanio go kupić w Krakowie? Jakie ceny są?

  • 0

    169. ~Akemi  2009-09-04 15:28:52  host: 77-253-242-53.adsl.inetia.pl

    KREJZOL - Da się tylko przybliżyć tylko w rozmiarze VGA?? .. bo inaczej coś tam pisze, że rozmiar czy rozszerzenie jest złe.

  • 0

    170. ~arnold  2009-09-05 10:30:11  host: 88.220.82.67

    Mam pytanko chodzi mi jak tam z obudowom,czy się wyciera po dłuższym użytkowani tego telefonu? np.tak jak w c702

  • 0

    171. ~mia  2009-09-05 11:29:41  host: bqx111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam! zastanawiam sie nad kupnem tego właśnie se c510 lub LG KU990i i nie mogę sie zdecydować... może ktoś widział oba i mógłby mi doradzić? z góry dziękuje :D

  • 0

    172.  2009-09-05 12:14:27

    Ludzie jak patrze na wasze opisy to mi zygac sie chce! Zanim cos napiszecie to troche pomyslcie i nie piszcie glupich pytan! wiecie co mnie wkurza najbardziej to jak ktos pisze ze nie trzeba formatowac bateri i potem mu 1 dzien bateria trzyma albo ktos pisze szkoda ze latarki w telefonie niema czlowieku to se kup latarke a nie w telefonie latarke chcesz! W dzisiejszych czasach ludzie sa strasznie wygodni np. niektorzy chca miec wszystko w jednym aparat, muzyke, kamere itp.

  • 0

    173. ~ja  2009-09-07 20:11:08  host: dim239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma joystick???

  • 0

    174. ~GRINCZ  2009-09-11 12:38:30  host: acm10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    BARDZO WAŻNE KUPIŁEM TEN TEL.JEDNAK NIE MOGĘ USTAWIĆ SKRÓTU DO ABYM MÓGŁ NAGRAĆ ROZMOWĘ JEDNYM PRZESUNIĘCIEM STRZAŁKI NA PRZYKŁAD W LEWO .Telefon c510 jak najbardziej pozwala na przypisanie takiej funkcji jednak ta zupełnie nie działa.Jeszcze raz wspomnę ze chodzi o skrót aby można było jednym klawiszem na przykład w lewo uruchomić nagrywanie połaczenia Proszę was o szybką odpowiedż.

  • 0

    175. ~apple  2009-09-13 16:59:08  host: 088156165063.rzeszow.vectranet.pl

    i znowu smieszy kwadraciasty SE przecież kazdy tel od tej firmy to jedno i to samo nierozumiem dlaczego producent jeszcze istnieje :/ ale nie ma to jak iphone 3gs to jest dopiero telefon:))

  • 0

    176. ~  2009-09-17 21:56:00  host: 85-222-49-16.home.aster.pl

    do ja.NA ZDJECIACH NIE WIDAC!!!!!!!!!!!?????????

  • 0

    177. ~nuken  2009-09-17 22:11:18  host: 77-254-255-135.adsl.inetia.pl

    142 żal mi ludzi którzy uważają że c702 i c902 są najlepszymi telefonami. Nie wiem po kiego grzyba se zrobiło c902 jak nic nie poprawili, c702 to największe główno z se, żeby otworzyłó folder z 20MB muzyki (bez karty pamięci) potrzebuje ok 1 min - masakra, tak samo jest z włączeniem menu, możecie sobie porównać komputer z dobrym procesorem 3.2 GhZ a procesorem 0.5 GhZ tym pierwszym jest c510 a drugim c702, a chyba każdy nie lubi jak się kompy wieszają a co dopiero telefon. Zastępnie c902 już lekka szybciej chodzi ale mimo to tel sie sam wyłacza, jak by był uszkodzony. Jednym słowem żal . Mam nadzieje że c510 bedzie dla mnei udanym zakupem ;p

  • 0

    178. ~mariusz  2009-09-18 08:11:58  host: 217.153.237.54

    złom nie kupujcie tego czopa do niczego sie nie nadaje tylko wyjebać do kosza

  • 0

    179. ~mario_K3  2009-09-20 13:53:17  host: nat-sr-200-16.globalconnect.pl

    nie ma joystika tylko tak wygląda ale to jest zwykły przycisk.

  • 0

    180. ~  2009-09-20 13:57:35  host: nat-sr-200-16.globalconnect.pl

    Telefon nie można nosić w dopadowanej kaburze bo niewielki nacisk powoduje ciągłe włączanie się ekranu i klawiszy więc szybsze wyładowywanie się baterii. Szkoda, że ekranik włącza się każdym przyciskiem. a nie np. jednym i to lekko zagłębionym.

  • 0

    181. ~ssaczu  2009-09-20 21:09:19  host: bye19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    171 nie kupuj lg ku990 miałem go kilka tygodni to był koszmar!!!Aparat do pewnej części ciała , wiesza sie , uszkodzonego nie biorą na gwarancje , gry się wiuchają a c510 odpali każdą gre , aparat ekstra i szybko działa

  • 0

    182. ~BMBK  2009-09-22 20:42:50  host: exa192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon 2 tygodnie. Nie ma latarki. Ma inny uklad na klawiaturze niz bylam przyzwyczajona w innych SE. Ciagle sie przez to myle,zamiast odebrac to rozlaczam kogos. Bateria starcza na bardzo krotko!! Max 3 dni! przy rzadkim dzwonieniu..nie bawie sie nim tez bo nie mam czasu..Zdjecia nie sa wcale rewelacyjne... nie wiem czym sie ktos podnieca, ale mnie nie porazaja... ogolnie przecietny telefon!!

  • 0

    183. ~goska  2009-09-23 12:50:38  host: 88.220.83.100

    witam!!! co do sec510 ,to jedyna wade jaka posiada to zla jakosc zdjec robionych w zaciemnionych pomieszczeniach nie wspominajac ,ze w nocy to juz nie ma co liczyc na to, ze jakie kolwiek zdjecie wyjdzie !! wiadomo ze nie ma co porownywac jakiego kolwiek fonka do aparatu cyfrowego!,ale to jakie zdjecia robi ten fonik wieczorem ,badz w nocy to WIELKA PORASZKA!!!! byc moze za slaby led ? poza tym fonik calkiem ,calkiem....fajny wyglad, prosty w obsludze....

  • 0

    184. ~prejtel  2009-09-23 16:00:19  host: 78.155.123.150

    spoko fonik kupujcie warto.prostota i wszystko jest co potrzeba w fonie .nprawde warto go miec.

  • 0

    185. ~ala  2009-09-24 20:56:58  host: acnb45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten model jest nowy ????

  • 0

    186. ~User*Root  2009-09-25 19:42:17  host: ablu139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam telefon 2 tygodnie. Był z Play...więc wgrałem soft czysty od SE. Menu chodzi szybko. Bateria 2-3 dni wytrzymuje a długo się bawię nim. Zmniejszcie sobie jasność ekranu z 100% do 50% i już dłużej będzie trzymał. Co do klawiatury, jest najgorzej... Miałem kilka SE przed C510 i pisało się znakomicie - tutaj klawisze są blisko siebie i czasem się mylę. Ale myśle że to kwestia przyzwyczajenia. Mam kartę 8 GB - nie muli nic. Dźwięk z głośnika - rewelacja. Dobry, jak w laptopie. Nawet "BASS" jest słyszalny :) Akcelator dobra rzecz - przydaje się. Tani i dobry telefon. Ogólnie polecam. Latarka jest tylko trzeba pomyśleć jak ją włączyć, a nie pisać "nie ma". Joystica nie ma co jest wielką zaletą.

  • 0

    187. ~  2009-09-25 20:35:38  host: 213.199.241.50

    177. nuken ... nie wprowadzaj ludzi w bląd, ja mam C702 od ponad roku z kartą 2GB i mi śmiga jak nalezy... fakt czasem sie troche zmuli jak sie wchodzi w multimedia ale to rzadko. Ogólnie telefon w zupelnosci spełnił moje oczekiwania... (spędził ok. 10 sek pod wodą..) aparat świetny, GPS tez sprawuje sie b. dobrze. Jedyny problem to szybko scierająca sie obudowa.. ogólnie polecam

  • 0

    188. ~alex  2009-09-27 21:05:54  host: eeh25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie. Chcem kupic ten tel albo SE W595 i nieweim który. Bardziej mi se podoba C510 i napewno ma lepszy aparat od W595 ale duuzo slucham muzyki i lepszy dlamnie bedzie chyba W595. Czy moglby mi ktos doradzic, bo wsumie moglbym wgrac odtw, walkmana ale nieweim czy to dobre rozwiazanie. Prosze o odp.

  • 0

    189. ~Kaczy  2009-09-28 21:46:26  host: chello089077204058.chello.pl

    Dziś ten wynalazek zleciał mi w pracy z 25-cio metrowej wieży na stos kamieni, odbił się i poleciał ok 4m na beton,wyleciała karta pamięci,otworzyła się klapka od baterii,ale nie do końca nie pozwalając tym samym wypaść ów baterii i tyle.Zbiegłem szybko,podniosłem go wsadziłem baterię oraz kartę pamięci na swoje miejsca i działa jak należy =] Nabrałem szacunku do mojego 3 miesięcznego SE C510!! HA!

  • 0

    190. ~Joasia  2009-10-04 09:44:43  host: 83.2.42.240

    Mi się wyświetla komunikat: Włóż kartę SIM lub wyświetl pokaz. Jak to wyłączyć? ;(

  • 0

    191. ~wojo  2009-10-08 07:26:30  host: ehk180.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon ma latarke jak by co

  • 0

    192. ~User*Root  2009-10-09 20:36:55  host: abmk231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pisałem tutaj kiedyś, że źle mi się pisało na klawiaturze w porównaniu z innymi SE, które miałem wcześniej - na chwilę obecną mogę powiedzieć, że to była tylko kwestia przyzwyczajenia - teraz piszę mi się dobrze i wygodnie. ~Joasia - Jak masz włożoną kartę SIM to przepchnij ją delikatnie w lewą stronę (nie żeby wyszła z tego gniazdka czy coś, tylko tak delikatnie, minimalnie w lewo - nawet minimetr posunięcia nie będzie chyba.) Niektóre karty SIM tak mają.

  • 0

    193. ~  2009-10-10 16:34:25  host: chello084010055089.chello.pl

    Bo musisz włożyć kartę SIM lol

  • 0

    194. ~Wicek  2009-10-10 23:08:07  host: 078088236003.ostrowiec-sw.vectranet.pl

    Mam pytanie czy ten telefon ma metalową obudowę czy plastikową z gory dzięki

  • 0

    195. ~  2009-10-16 09:59:15  host: fea14.internetdsl.tpnet.pl

    Latarkę można włączyć wchodząc na kamerę i włączając oświetlenie w Menu. Co do obudowy ma trochę metalu, trochę plastiku.

  • 0

    196. ~  2009-10-18 16:38:05  host: 188.33.71.50

    Mam ten tel od miesiąca i jestem bardzo zadowolona ;)) Dobrze leży w dłoni i jak narazie nie skrzypi. Duży, jasny wyświetlacz, dobry aparat, chociaż zdjęcia porównywalne do K750i którego wcześniej miałam. Jedynym co mnie dziwi jest trzeszczenie słuchawek i głośnika przy zmienianiu piosenek bądź wznawianiu. Jednak gdy wgrałam najnowsze oprogramowanie trzaski zniknęły :))

  • 0

    197. ~Łukasz  2009-10-18 21:51:53  host: adlr216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon fajny, jak narazie sprawuje się dobrze. Latarkę ma tylko trzeba trochę poszukać... Wkurza mnie tylko niekiedy jakość zdjęć, wychodzą nienaturalnie. Ale ogólnie polecam, spoko fonik ;)

  • 0

    198. ~jaca  2009-10-18 21:59:46  host: host-213.77.116.176.ltv.pl

    mam ten telefonik ponad miesiąc i ogólnie jestem z niego zadowolony. zaznaczam że poprzednio miałem nokie 3110c. telefon bardzo fajny z wyglądu, ciekawe menu, duży wyświetlacz i całkiem łatwy w obsłudze. pomimo małych rozmiarów na klawisze trafia się łatwo ( moim zdaniem łatwiej niż w noki e51 którą ma moja żona a nieporównywalnie lepiej niż w se c902 którą ma mój kolega). jedyne co mnie denerwuje to spacja w innym miejscu niż w noki. nie robie zbyt wielu zdjęc ale moim skromnym zdaniem choć nie jestem ekspertem w tej dziedzinie to nokia z 1.3 mpix robiła bardziej ostre zdjęcia bo ciężko mówić o jakości zdjęcia robionego aparatem z telefonu. potrzebuje dużo światła żeby zdjęcie się nie rozmazywało i lampa niewiele daje. lampa pomaga przy zdjęciu z odległości pół metra wiec jest tylko jako gadżet. właściwie jestem z niego zadowolony choć przywykłem do tego że bateria trzyma ponad tydzień a tu niestety maksymalnie 4 doby. jak pozostaje 25% to już trzeba ładować bo można mieć pewnośc że telefon wytrzyma jakieś 12 godzin nie dłużej. taka zaleta dużego wyświetlacza. ograniczenie podświetlenia na wiele się nie zdaje i tak trzyma niewiele ponad 4 doby. pozdrawiam serdecznie i zycze udanego wyboru:):)

  • 0

    199. ~stach  2009-10-20 19:36:02  host: abbj169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon mam z playa od dwoch tygodni nie jest to jakis dlugi czas no ale jakas wstepna opinie na jego temat mogę wydac. Jeśli chodzi o wykonanie to wszystko jest bardzo dobrze spasowane nic nie odstaje itp. Plastik dobrej jakości wiec troche nie rozumiem niektórych zarzutow odnoszących się do jakości wykoania tego tel.(wczesniej miałem samsunga u700 to była dopiero katastrofa a do wyboru miałem jeszcze nokie 6220 tam tez jakość pozostawiala wiele do zyczenia gdyby ten fon upadl to by się chyba na części rozleciał no ale nevermind). Duży wyświetlacz wszystko ladnie i czytelnie widac. Samo dzialanie telefonu to również duzy plus. Chodzi szybko nie zawiesza się nawet po włożeniu karty 2gb czasem tylko jak sie otwiera folder z grami to się troche przytnie no ale to pod warunkiem ze mamy ich sporo zainstalowanych. Menu jest łatwe w obsłudze i czytelne. Smsy pisze się wygodnie mimo pozornie malych klawiszy. Bateria srednio trzyma. Ja obnizylemn jasność ekranu do 70 (100 to w sumie i tak za duzo) wyłączyłem 3g bo i tak nie korzystam z wideorozmow to wowczas bateria przy dosc ostrym katowaniu trzyma ok.2-3 dni. Natomiast jak się ograniczymy do kilku smsow itp. to nawet do 5 wiec nie jest tak tragicznie. Jeśli chodzi o jakość zdjęć to nie powala. O ile przy dziennym świetle jest ok. to wieczorem zdjec raczej robic tym fonem nie ma sensu heh no ale mi to nie wadzi ja za często i tak nie korzystam z aparatu. Głośnik w tel gra dość głosno ale ja i tak w ten sposób muzyki nie słucham bo to glupota. Jedyna rzeczą która mnie rozczarowala to jakość dołączonych słuchawek. Słychać dosłownie jakies pierdnięcia, strasznie chicho graja, ja rozumiem ze to nie jest seria W no ale mogli by się troche lepiej postarac. Na szczescie mam w domu hpm70 i na tych bardzo pieknie gra. Reasumując swoja chaotyczna wypowiedz z telefonu jestem jak na razie bardzo zadowolony. Jeśli ktoś nie oczekuje ajfonowskich bajerow w telefonie a po prostu telefonu który jest dobrze wykonany i posiada niezlą bater

  • 0

    200. ~sebo  2009-10-20 21:27:27  host: cfx115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest z piernika

  • 0

    201. ~rebby 23  2009-10-21 16:24:13  host: aqb191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do 194 se c510 ma plastikowa obudowe.

  • 0

    202. ~jumanji  2009-10-21 21:28:44  host: aym9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powiedzcie, on ma joystick?

  • 0

    203. ~nie  2009-10-26 08:53:27  host: fea14.internetdsl.tpnet.pl

    Nie ma joystica, ma d-pad.

  • 0

    204. ~Paulr7  2009-10-26 20:11:17  host: efj108.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon jest solidnie wykonany. Bez zbędnych fajerwerków. Jakość zdjęć jest średnia. Słuchawki to niestety nieporozumienie. Również (nie wiem czy to tylko przypadłość mojego telefonu i proszę o opinie w tej sprawie) słaba jakość dźwięku przy rozmowie. Pojawiają się jakieś szumy, buczenie itd, dźwięk nie jest czysty i nie zawsze dobrze słychać rozmówcę. Poza tymi mankamentami jestem zadowolony z tego telefonu. Mam go dopiero tydzień i jest to wstępna ocena.

  • 0

    205. ~202.  2009-10-28 18:48:22  host: dku241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie, on ma kierownicę.

  • 0

    206. ~  2009-10-29 19:26:45  host: adta51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie ma joysticka.

  • 0

    207. ~Lelo  2009-10-31 15:32:19  host: bjb106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dzis kupilem ten telefon. Słuchawki dolaczone do zestawu to smiech. Niewygodne, brzydkie... Musze zainwestowac w nowe. W jaki sposob wlacza sie drugi aparat ten z przodu??

  • 0

    208.  2009-10-31 19:24:31

    Po tym producencie wyraźnie widać że kryzys jest w europie od paru lat bo oszczędzają na czym się tylko da. Materiały z modelu na model są coraz gorsze tak jak i jakość wykonania, bateria, wygląd, jakość słuchawek i ta ładowarka które jest kompletnie nie poręczna bo jak ją do kieszeni złożyć albo podłączyć druga obok tej a mając telefon tej firmy ładowarkę trzeba mieć zawsze pod ręką, stąd też częste awarie tych dziwnych złączy jak w starej nokii. Ten model to kolejny k310 czy 510 nawet podobny jest. Dobry sony ericsson musi kosztować ponad 1200zł żeby jakoś tam działał bo ten model jest warty góra 300zł i powinien za tyle być w zestawach popa albo tak taka.

  • 0

    209. ~fvsik  2009-11-02 12:01:03  host: 94.254.214.202

    a ja mam problem jak ktos do mnie dzwoni to jest zajefajnie głośny a jak słucham muzy jest dużo ciszej pszestawiałem już korektor i wszystkiego chyba próbowałem prosze pomuście z gury xD

  • 0

    210. ~Byku  2009-11-04 20:01:25  host: aeps92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Według mnie tel spoko ale troche mało kolorów...ja go nie posiadam ale prawdopodobnie bede mial...czy ktos z posiadaczów moze mi powiedziec jakiej jakosci jest obraz?? czy widac ok czy jak w przecietynym tel

  • 0

    211. ~  2009-11-06 17:48:36  host: 77-254-124-206.adsl.inetia.pl

    Powiedzcie mi tylko co on ma w zestawie bo też chciał bym go sobie kupić ale nie wiem co w zestawie i czy się nie chaczy? przy 8GB karcie i przy 4GB

  • 0

    212. ~dawid  2009-11-10 22:28:55  host: host-89-231-146-253.chelmno.mm.pl

    a nie uważacie ze jest troszke kobiecy? babski? ;p

  • 0

    213. ~Kam  2009-11-13 13:15:27  host: evdo-78-30-98-159.subscribers.sferia.net

    A czy w zestawie jest jakaś karta pamięci ?

  • 0

    214. ~mala_mi  2009-11-14 00:41:20  host: aage86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma licznik krokow?

  • 0

    215. ~  2009-11-14 14:15:48  host: 77-253-120-74.adsl.inetia.pl

    mam zamiar kupić SEc510. Jednak zastanawiam się nad waszymi opiniami. Przede wszystkim chodzi mi o jakość wykonania telefonu i obudowe. Czy obudowa nie rysuje się zdzeraja się napisy, moja kolezanka ma podobny model i strasznie zdziera się obudowa. Mam też wątpiwośći czy wybrać ten model czy c902

  • 0

    216. ~Bart3k  2009-11-16 08:23:42  host: 095160087151.police.vectranet.pl

    Jeden wielki szajs. Zacina się te gówno, wolno chodzi. Miałem w880i i nadal będę go używać. Syf jakich mało a te spasowanie, wykonanie i jakość .... NIE POLECAM !!!!!!!

  • 0

    217. ~Mahdavikia  2009-11-25 18:35:22  host: efm90.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon po prostu swietny,najlepszy jaki mialem do tej pory,nic nie tnie,nie zacina sie,bateria trzyma 6-7 dni,ladny wyglad,tylko aparat taki sobie ale i tak zdjec nie robie wiele no i napis z tyłu(3,2 megapiksel)juz sie starl ale to zadna wada. Mam go 2 miesiace kupilem na allegro za 400zl nowke. Polecam ten telefon jak najbardziej!

  • 0

    218. ~C510  2009-11-25 18:37:48  host: efm90.internetdsl.tpnet.pl

    Do 215:Obodowa sie nie zdziera,klawiatura rowniez,tylko napis z tyłu zdarłem paznokciem

  • 0

    219. ~User*Root  2009-11-26 15:16:51  host: abls226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~Lelo, Organizator->Połączenie wideo. ~fvsik, podreguluj głośność klawiszami z boku +-? ~Byku, jeśli widzisz różnicę między 262144 kolorami a 16 milionami...zgłoś się do księgi rekordów Guinessa. Ekran jest najlepszy jaki kiedykolwiek widziałem w telefonach. Ostry, wyraźny, widać "z boku". 6/6. "Powiedzcie mi tylko co on ma w zestawie bo też chciał bym go sobie kupić ale nie wiem co w zestawie i czy się nie chaczy?" WTF "chaczy"? W zestawie płyta, kabel USB, instrukcja, słuchawki, ładowarka. ~dawid, nie - skąd w ogóle taki pomysł?! SE Jalou - to jest typowy telefon dla kobiet. ~mala_mi - Tak, ma. Aplikacja nazywa się "WalkMate" "Czy obudowa nie rysuje się zdzeraja się napisy, moja kolezanka ma podobny model i strasznie zdziera się obudowa. Mam też wątpiwośći czy wybrać ten model czy c902" Zdziera się tylko napis 3,2 Megapixels. Co do wyboru - wybrałbym C510 - większy wyświetlacz. ~Bart3k, fakt C510 jest deko wolniejszy niż np. K750i. Może miałeś stary soft, zaktualizuj sobie do najnowszego, wtedy chodzi szybciej. Program SUES - za darmo, bez utraty gwarancji. C510 jest na innej platformie aniżeli no W810i, ale przy dłuższym użytkowaniu różnica nie jest zauważalna. Osobiście polecam telefon.

  • 0

    220. ~tosia  2009-11-26 19:57:44  host: bdi247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie zgadzam sie co do ostatniego komentarza (Bart3k) byc moze trafil ci sie taki model , mi sie nic nie zacina chodzi szybko tylko probem z aparatem - kiepskie robi zdjecia , ale ogolnie polecam!

  • 0

    221. ~  2009-11-27 00:52:27  host: host-89-167-22-48.nplay.net.pl

    Jezeli komuś bateria trzyma 3 dni to proponuje ustawić jasność ekranu na minimalna wartość. Odrazu odczujecie różnicę:)

  • 0

    222. ~Impossible  2009-11-30 20:30:28  host: host-89-231-247-38.mielec.mm.pl

    Ludzie o czym Wy piszecie? o Tym telefonie? Piszecie że zdjęcia beznadziejne-a mi wychodza wspaniale zdjecia nawet w nocy... że uklad nie taki jak w starych...jakby byl taki jak w starych to nie bylby nowy telefon! A bateria trzyma mi okolo 4-5 dni przy standardowym pisaniu smsow i sluchaniu muzyki (w drodze do pracy i w drodze powrotnej). Czyli jak dla mnie w sam raz. :) (pradu mi w domu nie brakuje) :D Jak dla mnie telefon naprawde swietny.

  • 0

    223. ~boston25  2009-12-04 13:08:26  host: 5.217-171-54.tkchopin.pl

    mam pytanie chce wylaczyc 3g gdzie to zrobic bo instrukcja obslugi jest skromna...

  • 0

    224. ~magdalenka20  2009-12-05 19:59:39  host: adnk144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od 3 tygodni i jestem z niego bardzo zadowolona. U mnie bateria trzyma przy słuchaniu muzyki 4, a nawet 5 dni, co bardzo pozytywnie mnie zaskoczyło :) bo z tego co inni pisali to tyle nie wytrzymywala. To prawda, ze układ klawiatury jest inny, co tez myle się czasem do tej pory... Jakoś odtwarzanej muzyki bardzo dobra, niestety słuchawki nie są dobrej jakości, ale już sobie wyminiłam na inne :) Dokupiłam soie tlyko kartę pamięci, czego jej koszt nie byl wysoki przy 2GB 39 zl. Telefon bardzo elegancki. Każdy ma swój gust a o gustach nie powinno się dyskutować więc nierozumiem dlaczego niekótrzy piszą, że to jakieś gówno itd lepiej wziąśc z innej marki bo ładniejszy. Dla tamtej osoby ładniejszy dla innej ten jest ładny. Co do aparatu też mnie zaskoczył bo przed zakupem czytałam że zdjęcia nie są rewelacyjne a jednak są bardzo ładne, a po retuszu ejsczez bardziej wyraźniejsze. Na początku bałam się, że ciężko będzie się nauczyć do klawiatury w tym tel, bo jest dość mała, ale kwesta paru dni przyzwyczajenia i jest ok :) Czasem się zatnie np. jadąc przyciskiem w dol nie widac tego ze cos przesuwam a za chwilke juz jest ok tyle ze pare piosenek (bo zazwyczaj w muzyce tak sie dzieje) jest juz dalej. Ale wszystko ma prawo się zaciąć, tymbardziej jeśli jest w telefonie dużo powgrywane. Ogólnie telefon polecam.

  • 0

    225. ~kamila  2009-12-06 15:44:45  host: 83.1.81.242

    do 173 widać że nie ma :/

  • 0

    226. ~aaaa  2009-12-09 16:00:53  host: abvl240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    TELEFON BEZ ZASTRZERZEŃ ! POLECAM! 100% JEST SUPER !

  • 0

    227. ~paulinalina  2009-12-09 16:02:33  host: abvl240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik czadowy

  • 0

    228. ~niezadowolony  2009-12-10 15:11:13  host: adbd228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam mam ten telefon od 4 miesięcy i jestem bardzo niezadowolony 3 razy był w serwisie 2 razy naprawiane były klawisze nawigacyjne i 3 razy zmieniane oprogramowanie i niestety nie pomogło cały czas się zawiesza nawet podczas rozmowy wyłącza się więc cały czas sprawdzam czy działa a wszystko zaczyna się od momentu włączenia budzika cyklicznego, tak więc według mojego uznania jest to jeden z gorszych telefonów jakie użytkowałem BARDZO GO ODRADZAM !!!

  • 0

    229. ~Kamil  2009-12-14 21:41:42  host: rev-77.79.220.105.atman.pl

    Telefon extra ma dużo funkcji zdjęcia za dnia są ładne gorzej w nocy.Ładny z wyglądu jedynym minusem tego telefonu to że pobiera dużo baterii.

  • 0

    230. ~kura  2009-12-15 14:29:14  host: public-gprs75052.centertel.pl

    za tako kase nic leprzego nie bendzie he

  • 0

    231. ~miszcz  2009-12-17 15:19:29  host: tytus.pilicka.com.pl

    żałośni... to was wszystkich ktorzy twierdzicie, ze nie ma latarki. Ja słyszałem ze myslenie nie boli... wiec polecam sprobowac pomyslec czasem bo naprawde warto ;) wlacz sobie kamerke ustaw lampe i... E U R E K A !!! Oooo jest latarka... znalazla sie :D teraz jestem dumny bo moj se c510 nie mial latarki i nagle ma!

  • 0

    232. ~Fafus  2009-12-17 21:27:15  host: acfa118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tele świetny jedyna wada to ten napis z tyłu chodzi szybko, zdjęcia ok, bateria długo trzyma komu nie, to nie umie nawet bateri naładować pozrawiam

  • 0

    233. ~pablo  2009-12-18 18:33:24  host: staticline17271.toya.net.pl

    Od czasów kiedy "Centertel" wypuścił na rynek pamiętany przez wszystkich użytkowników model Nokii zwany "kaloryfer" lub jak kto woli "grzejnik" noszony jak mały neseser używałem prze wszystkie lata tylko Nokie.Przerobiłem kilkadziesiąt modeli od najprostszych po N82,N95,N95 8GB i 5800 XM którą niedawno sprzedałem.Nie mogę na nie narzekać ale były to gadżety których nie wykorzystywałem nawet w 50%. Niedawno skuszony ciekawym wyglądem kupiłem SE C510.Nie rozpisując się o za i przeciw powiem tylko tyle że dla tych którzy nie potrzebują Symbiana,nawigacji,dotykówek czy innych gadżetów ten telefon jest idealnym rozwiązaniem.Funkcjonalność,jakość wykonania i parametry oceniam celująco.Czytając niektóre wypowiedzi jest wrażenie jakby pisały to osoby które użytkują telefon po raz pierwszy w życiu i to od dnia komunii świętej która odbyła się kilka miesięcy temu.Jako osoba z kilkunastoletnim stażem jako użytkownik telefonów komórkowych polecam ten model i dochodzę do wniosku że na prawdę nie na Nokii świat się kończy.Pozdrawiam

  • 0

    234. ~  2009-12-20 20:20:01  host: dfc193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    polecacie?szybki internet jaka karta m2???????????

  • 0

    235. ~corey  2009-12-20 23:10:52  host: 188.33.123.142

    witam, mam soniaczka c 510 od okolo miesiaca. jestem z niego bardzo zadowolony. na minusy mozna by tu zaliczyc brak karty pamieci w zestawie (orange), zdzierajacy sie latwo napis na obudowie tylu, jak rowniez i to co mnie najbardziej rozczarowalo, ze robi gorsze zdjecia niz k800i, sluchawki w zestawie rowniez do bani. natomiast ogrommmny plus za obsluge, latwe menu i cudny wyswietlacz, ksztalt, rozmiar jak i ogolne wrazenia estetyczne. glosnik super! kiedys wybieralem tylko Nokie, teraz wiem ze se sa poprostu lepsze. podsumowujac: telefon extra i godny polecenia. pozdrawiam.

  • 0

    236. ~Angel  2009-12-21 18:37:17  host: 188.33.88.96

    POMOCY!!!! mam ten tel. od kilku dni i mam problem z odbieraniem i wysyłaniem sms i e-mail... Nic nie chce odbierać ani wysyłać... konfiguracje ściągnęłam z neta i dalej nic...wkurza mnie to już, bo telefon tylko dzwoni...no i pojawia się na ekranie 3G i wtedy zasięg jest zerowy... nie wiem czy to się jakoś wyłącza? Coś tam nakręciłam i lipa...Pomóżcie!!! Co robić?

  • 0

    237. ~olo  2009-12-23 01:11:27  host: aaux55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Używam tego telefonu od 4 miesięcy - i muszę stwierdzić, że mimo niezłych funkcji nijak się ma jakością do np. k750i, czy k850i, których używałem wcześniej. Aż nie chce się wierzyć, że SE firmuje tak tragiczne wykonanie i materiały. Prawy i dolny z przycisków wokół joysticka nie chcą się już odciskać, jeden z klawiszy pękł, a dzisiaj telefon zawiesił się i nie chce się odwiesić - muszę jechać do serwisu. Gorzej niż chińska podróba. Nauczyłem się, że nie wolno ufać marce - trzeba testować każdy model, albo przyjrzeć się mu u np. znajomych. Każda firma ma modele dobre i szajsowate. Szkoda tylko, że niezła konstrukcja i funkcjonalność zostały w tym przypadku zniweczone przez złą jakość materiałów.

  • 0

    238. ~MiszczTOLama  2009-12-23 19:38:40  host: chello089077251194.chello.pl

    Pewnie nigdy nie miałeś tego telefonu w reku nie mozna wlaczyc latarki w ten sposob co piszesz

  • 0

    239. ~Mis  2009-12-23 19:45:17  host: chello089077251194.chello.pl

    Trzeba przelaczyc w tryb nagrywania filmow tam mozna wlaczyc jako latarke i naciskajac #

  • 0

    240. ~Natalia  2009-12-23 20:39:52  host: w3cache.net.pulawy.pl

    Telefon mam 8 miesięcy (!) sprawuje się znakomicie :) Bateria przy normalnym użytkowaniu (parę smsów,rozmowy,słuchanie muzyki) potrafi wytrzymać nawet tydzień! Aparat taki sobie szczerze spodziewałam się czegoś lepszego ;] Joystick czy jak to nazwać troszkę się zacina kiedy jest kurz ale wystarczy wydmuchać kurz i będzie git. No i mi się już troszkę znudził i w najbliższym czasie postanawiam zakupić jakiś dotykowy fon np. Nokię 5530 ;] Ale i tak telefon godny uwagi! Polecam!

  • 0

    241. ~zuza  2009-12-25 17:10:50  host: bkb18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pewien problem z tym tel. A mianowicie klawisze 9 i # są bardzo wkurzające! Jak piszę sms to jak naciskam 9 to robi się odstęp!A # jest niemal,że dotykowy!Ludzie,wy też tak macie?Może mój model jest uszkodzony?Nie da się w spokoju napisać esa:/ pomocy!

  • 0

    242. ~?  2009-12-26 12:50:50  host: 77-254-136-93.adsl.inetia.pl

    telefon świetny , super aparat,głośnik cud miód i malina.Bateria średnia,trzyma 4-5 dni przy normalnym użytku.Słuchawki bardzo mi się podobają głośny i wyraźny dźwięk.

  • 0

    243. ~anka  2009-12-27 16:01:02  host: 195.150.66.235

    Mnie tylko w tym telefonie denerwuje to, że w nie każdym rozmiarze fotografowania można uzywać zooma :( i nie wime jesczze jak się włacza latarkę, bo nie widze tu czego taiego, jak oswietlenie.. ;p

  • 0

    244. ~User*Root  2009-12-27 20:50:17  host: aahk239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~pablo ma rację :) Telefon ma wszystko co potrzeba i jeszcze więcej. Nokia a Sony Ericsson to zupełnie inna bajka. Nie miałem nigdy Nokii, ale wydaje mi się, że SE i Nokia są na równym poziomie. Z tym że platformy SE można pathować, przerabiać, edytować, zmieniać i praktycznie kto co woli. Wgrałem kilka pathy, trochę edycji plików systemowych i telefonik ideał :)

  • 0

    245. ~fabi  2009-12-28 22:03:52  host: ejc115.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od 3 miesiecy i jest git tylko jak wsadzilem karte 2gb to sie wiesza

  • 0

    246. ~porter869  2009-12-29 09:05:12  host: xdsl-6559.bielsko.dialog.net.pl

    problemy z zasięgiem i zwiesza sie - ZENADA

  • 0

    247. ~Reszu  2009-12-31 08:31:36  host: 62.152.144.10.dsl.dynamic.eranet.pl

    Kupiłem go wczoraj i bardzo mi się podoba. Istne dzieło sztuki.

  • 0

    248. ~Ewa  2009-12-31 16:10:41  host: host-abn-93-89-198-219.tkk.pl

    Mam ten telefon od kilku dni i nie mogę znaleźć zegara trybu uśpienia ani latarki. Poprzednio miałam SE k750i i wszystko w nim było jasne i przejrzyste.Zegar trybu uśpienia ustawiało się poprzez wejście w ustawienia wyświetlacza, a latarka była w oragnizatorze, a w se c510 nie można tych funkcji znaleźć. Czy on je wogóle posiada?

  • 0

    249. ~  2010-01-02 21:20:20  host: acrh196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    u mnie spóźnia sie flash. czy to normalne? nadaje sie to do reklamacji? ...berdzo prosze o odpowiedź.

  • 0

    250. ~AGI  2010-01-03 14:44:34  host: abue162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik bardzo fajny dobry aparat,fajny duży wyświetlacz ogólnie jestem zadowolona pomijając to ze ma opóźniony zapłon zdeka ;]

  • 0

    251. ~JaGuAr  2010-01-03 15:12:05  host: 77-255-175-29.adsl.inetia.pl

    i dobrze ze nie ma jojstika bo mi sie zepsul w innym nie mozena bylo wymienic :///

  • 0

    252. ~Doma.  2010-01-05 19:27:22  host: chello089079023144.chello.pl

    cześć. mam pytanie. czy ten tel obsługuje takie formaty jak .rar ? proszę o szybką odpowiedź. z góry dzięki.

  • 0

    253. ~siom  2010-01-09 09:42:15  host: aepv172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie ma latarki

  • 0

    254. ~majkel  2010-01-09 09:43:54  host: aepv172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam go koło 2 mc i jestem z niego zadowolony.Tel ładnie wykonany ładnie wygląda...zdjęcia robi dobre jak na tel i wrzucicie na kompa bedzie boomba oczywiscie jak dobre swiatlo mieliscie bo flash sie nie sprawdza po ciemku.Tel jest dobrze wyposarzony i bardzo wygodnie przeglada sie nim internet.POLECAM

  • 0

    255. ~papiesio  2010-01-10 12:40:23  host: cqy254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest dolaczony do zestawu kabel usb?

  • 0

    257. ~pawel  2010-01-17 23:42:41  host: netpanel-87-246-196-131.umcs.akademiki.lublin.pl

    ja mam telefon juz ponad pol roku i powiem ze jest on najlepszy jaki do tej pory mialem. bateria trzyma dlugo, zdjecia ok, dobre wykonanie. naprawde nie wiem na co ludzie narzekaja!!ps. latarka jest !! trzeba wejsc w nagrywanie zdjec i tam wlaczyc swiatlo i swieci(jak zreszta tu juz pewnien uwytkownik napisal)pzdr

  • 0

    258. ~BRat  2010-01-18 23:36:21  host: aepz222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    - WYGODNY, dobrze leży w dłoni, wygodnie się pisze, wyzwalacz aparatu nie przeszkadza, nie wciska się przy pisaniu SMSów (tak jak to było w K550); - RADIO - WIDEO ROZMOWY - BLUETOOTH - JEDNO GNIAZDO (ładowarka/kabel USB/słuchawki) - ORGANIZATOR (kalendarz, zadania, notatki, synchronizacja, minutnik, stoper, kalkulator, konwerter jednostek, pamięć kodów) - ALARMY (5 pozycji do ustawienia) - wejście na KARTĘ (M2) PLUSY: - BATERIA dobra, starcza na 3-5 dni (np. 20min + gry + 2 godziny muzyki), ale oczywiście może dłużej wytrzymać jak się ograniczy użytkowanie - GŁOŚNICZEK dobry i głośny (15-sto stopniowy) - ODTWARZACZ multimedialny (możliwość przewijania, pauzy i odtwarzania później od danego miejsca, oraz „po klatce” do przodu) - ZDJĘCIA oraz FILMY ładne i ostre, różne opcje kamery (scenerie, wykrywanie twarzy, wykrywanie uśmiechu, samowyzwalacz, efekty, balanse bieli, itp.) - CZYTA pliki .txt - UKŁADY MENU (tabela, obrotowe, pojedyncze ikony, z motywu), regulacja rozmiaru zegara - AUTOMATYCZNY OBRÓT ekranu poziomo/pionowo (wł./wył.), GRY RUCHOWE - możliwość WYŁĄCZENIA Orange menu  MINUSY: - GŁOŚNOŚĆ SŁUCHAWEK woła o pomstę do Nieba, ogranicza się do najwyższych 5-6 stopni w skali, bo niżej już nic nie słychać (na ulicy) - diody LED jako „latarka” tylko w trybie nagrywania wideo, na aparacie tylko jako flesz - zasuwka od aparatu potrafi uzależnić, bo fajnie klapie - przez co może mi się niedługo urwać, bo nie wygląda zbyt masywnie

  • 0

    259. ~pollylo  2010-01-20 20:08:54  host: aegi173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Telefonu używam od pół roku. Myślę, że jest to dobry wybór dla praktycznych osób, które nie potrzebują zbędnych bajerów i nie chcą przepłacać (w ofercie abonamentowje kosztuje 1 zl). Plusy: ładnie wykonany, duży wyswietlacz, szybko działąjacy internet, dobry aparat, możliwość ustawienia wielu szczegółów. Minusy: przy normalnym uzytkowaniu bateria trzyma góra 4 dni, czasem dziwnie zwalnia, nei wiem czy to wina telefonu, ale czasem zdarza się, że połączenai są przerywane, małe przyciski.

  • 0

    260. ~FereK  2010-01-24 12:39:02  host: fha178.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten tel od miesiaca , zdj. nawet dobre robi jedyna wada u mnie to trosze sie tnie w multimediach... ogolnie dobry telefon tylko z tylu napis szybko schodzi... bateria trzyma mi ok 3 dni... 6/10

  • 0

    261. ~kakules  2010-01-25 21:19:54  host: host-89-231-146-253.chelmno.mm.pl

    Witam serdecznie! Mam ten telefon on miesiąca. Jak dla mnie cudeńko. Klawisze to kwestia przyzwyczajenia się. Wyświetlacz duży i czytelny bardzo fajnie gra się w gry. Zdjęcia w dzień bardzo przyzwoite jednak w nocy nic się nie zdziała. Jedyne co mnie w nim denerwuje to to wejście na słuchawki umieszczone w dziwnym miejscu.Generalnie POLECAM!! I mam pytanie co do kart.Chce sobie kupić 4gb ale nie wiem czy nie będzie się zacinał. na karcie miałaby być tylko muzyka więc wydaje mi się ze zacinać powinien się lekko folder zawierający tą muzykę a nie cały telefon. No i czy ktoś ma kartę 4gb wypełniona w całości? I jak wtedy sprawuje się telefon? Pozdrawiam ;)

  • 0

    262. ~tomek  2010-01-26 16:30:28  host: host-89-228-51-161.elk.mm.pl

    BARDZO FAJNY telefon ma dużo przydatnych funkcji, mp3 za to bardzo lada jakosc, aparat jest ok, nie zacina się i dosyć solidnie wykonany, i jest ladny mam go miesiąc i nie zamienilbym sie na zaden inny, POLECAM naprawde warto go kupić

  • 0

    263. ~hmm  2010-01-30 15:02:13  host: ayj112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest super. Mimo że jakość materiału nie jest tutaj świetna, to telefon jest wręcz świetnie spasowany. Mi nic nie skrzypi. Telefon przeżył już wiele upadków, a wygląda niemal jak nówka. Co do napisu "3.2 megapixel auto focus" to ja nie rozumiem, bo ja telefon mam ponad 5 miesięcy i ani literka się nie starła z tego napisu. Jeśli chodzi o słuchawki, to są dość słabe i tak chyba można najłagodniej je ocenić. Jako że ja muzyki najczęściej słucham, leżąc w domu, to te słuchaweczki nieco dociskam do środka uszu. Tak z górnej strony je trzymam. Wtedy da radę już.

  • 0

    264. ~deg  2010-01-30 21:13:38  host: 109.243.253.118

    jest funkcja zegara w trybie uspienia, tylko pojawia się kiedy naciska się przycisk głośności po prawej stronie:)

  • 0

    265. ~  2010-02-03 22:03:13  host: v09-07.opera-mini.net

    Jestem zadowolony níe scina sie polecam

  • 0

    266. ~Martin  2010-02-04 22:47:18  host: 77-254-143-175.adsl.inetia.pl

    Lepsza jest NOKIA 6303 CLASSIC, chociaż jest troche droższa soniacza c510. POLECAM NOKIE (bateria tej noki trzyma na lużie 7-8 dni, a w trybie czuwania 12-15 dni! ma jedną z najlepszych bateri na rynku)!!!!

  • 0

    267. ~  2010-02-12 21:30:05  host: chello089072211009.chello.pl

    dzieci kochane tu jest niecale 80 tysiecy pikseli....co z tego ze bedzie mial 16 mln kolorow?

  • 0

    268. ~Dezzy  2010-02-13 15:40:57  host: 83.1.168.2

    Kupiłam ten telefon w wrześniu , poprostu boski! to dopiero 3 moj telefon, swietna jakosc zdjec chociaz 3,2 !

  • 0

    269. ~paul  2010-02-13 16:48:11  host: abna85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    RATUJCIE! jak się włącza przedni aparat?

  • 0

    270. ~123  2010-02-16 09:51:37  host: 212.160.172.70

    czy mógłby mi ktoś powiedzieć co to jest akcelerometr????

  • 0

    272. ~  2010-02-22 15:44:27  host: host-89-228-251-183.olsztyn.mm.pl

    Ma HSPA? Czyli jakie HSPA? Downlink i uplink? Bo określenie "HSPA" to połączenie przecież HSDPA i HSUPA. Jak już się tak pisze należało by przynajmniej dopisać i podać np. HSDPA 3,6 Mb/s. Podejrzewam iż właśnie tak w nim jest.

  • 0

    273. ~k  2010-02-22 16:49:08  host: apn-77-115-193-240.dynamic.gprs.plus.pl

    karta 4 gb tak...ale słuchawki dno... ale wystarczy kupic z walkmana ... bateria dobrze sformatowana przy konkretnym używaniu 3 dni jak się nie używa ok 7 8 dni

  • 0

    274. ~Artq  2010-02-22 18:14:28  host: bhm74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam, czy w tym telefonie podczas pisania smsów da się wstawić literę: ż,ź,ń lub ł ?? Pisałem dziś sms i zauważyłem, że nie ma tych liter. Proszę o szybką pomoc

  • 0

    275. ~nick  2010-03-03 23:16:53  host: dvq136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    266 Martin ta bateria tyle trzyma jak ją się wyjmie z telefonu. Oto parametry producenta The new Nokia 6303 Classic mobile phone comes with a standard 1050 mAh (BL-5CT) battery which provides up to 7 hours of talktine and up to 425 hours of standby time on full charge. Naucz się czytać ze zrozumieniem po Polsku to kumniesz i anglosasa.

  • 0

    276. ~simekkk  2010-03-04 18:45:38  host: 77-254-192-12.adsl.inetia.pl

    na holere ci ten 16mln? bateria szybciej pada , a wyświetlacz wylewa sie sam z siebie(np:u mojego taty w 6500C.),no jest troche cichy ale sie wgrywa stery i jest jak z walikmanem, nie ma joy-a-nie ma sie co popsuć a i ma przecierz flasha mongoły POLECAM

  • 0

    277. ~he  2010-03-05 17:07:13  host: chello087206163102.chello.pl

    nie mów bo ja mam ten telefon i poprostu cudownie odtwarza muzykę o wiele lepiej od muzycznych nokii .

  • 0

    278. ~mik  2010-03-05 22:57:08  host: afci198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktoś może mi powiedzieć jak zdjąć obudowę?? chciałabym wyjąć kartę sim a za cholerę nie dam rady ruszyć tego ustrojstwa :/

  • 0

    279. ~ww  2010-03-09 12:14:09  host: aavn81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten tel bardzo podoba się selenie gomez dziewczynie adriana przybysza. ostatnio rozem zrobili sobie fotke w parku w los angeles mówią że są bardzo z niej zadowoleni

  • 0

    280. ~stasiu17  2010-03-09 17:00:42  host: dynamic-78-8-227-83.ssp.dialog.net.pl

    jestem posiadzaczem tego telefenu i uwazam ze jest swietny. Jak za tą cene to nie podlega dyskusji że jest jednym z lepszych na rynku

  • 0

    281. ~huncfot  2010-03-10 19:59:07  host: acjc100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wie ktos moze czy ten telefonik obsluguje format 'flv'? bo chcialbym sobie wrzucic teledysk i nie wiem czy bedzie działał

  • 0

    283. ~właściciel  2010-03-11 15:56:20  host: 62.152.159.138.dsl.dynamic.eranet.pl

    bardzo fajny ma wykrywacz twarzy i uśmiechu a nawet basy

  • 0

    284. ~rennn  2010-03-12 21:04:58  host: rev196-19.sferanet.pl

    Kupiłam ten model dwa dni temu. Jak narazie jestem zadowolona. Mi też świetnie odtwarza muzykę i wcale nie jest podobny do k510i, którego miałam niedawno. Obudowę ściąga się normalnie. W przeciwną stronę od aparatu i już ;] tylko mocno. Bateria mi krótko trzyma zdeka ;/ i jak się zmienia, żeby robił zdjęcia z przodu??

  • 0

    285. ~:)  2010-03-15 12:13:57  host: 77-254-152-37.adsl.inetia.pl

    PzDr dla tych co nie wiedza jak wlaczyc latarke.przeczytac na necie sie juz nie chce?Nalezy przelaczyc na tryb wideo i kliknac *

  • 0

    286.  2010-03-16 16:31:45

    witam, jestem posiadaczem (czy szczęśliwym to się okaże) tego telefonu od dzisiaj i mam prośbę do użytkowników: czy ktoś może podesłać mi linka do jakiejś stronki z grami na niego? Bo w telefonie mam same dema i ofertę zakupu danej gry za kilkanaście złotych... Z góry dziękuję, pozdrawiam

  • 0

    287. ~Freegida  2010-03-23 17:59:48  host: 095160218068.bialapodlaska.vectranet.pl

    A więc... dwa dni temu zgubiłam swojego C510 gdy jechałam motocyklem i mam po nim żałobę bo jest świetny! Kupuje znowu taki sam :) Poprzednio miałam prawie zawsze nokie i... już ich nie chce więcej... no ale kwestia gustu ja nie cierpię słownika w nokiach a w SE są świetne... robi extra zdjęcia bo ma mnóstwo opcji no i bardzo bardzo przydatne retuszowanie zdjęć, zdjęcie od razu jest wyraźniejsze :) Ktoś nie wiedział co to jest akcelerometr... hm... najprościej to takie coś że możesz grać na tel. w kości i aby nimi rzucić potrząsasz tel. ;D Albo gdy masz kulkę która ma wpaść do dziurki to poruszasz telefonem tak aby w nią po celować :pp Po za tym bardzo ładny telefonik. Ustawienie przycisków idealne i ich rozmiar również (jak na moje palce) :) Polecam :)

  • 0

    288. ~Freegida  2010-03-23 18:09:01  host: 095160218068.bialapodlaska.vectranet.pl

    A co do latarki to mnie już kilka osób tu zdenerwowało ;/ Wystarczy włączyć aparat w trybie video i w opcjach włączyć na stałe latarkę... PROSTE ! ! ! :)

  • 0

    289. ~Freegida  2010-03-23 18:13:10  host: 095160218068.bialapodlaska.vectranet.pl

    Ale niektórzy to są tępi... Jeśli ktoś od samego bawienia się tel. nie odkrywa i nie umie poznać wszystkich możliwości tego za***stego SE to niech poczyta instrukcję... ŻAL!

  • 0

    290. ~danielo  2010-03-25 23:06:19  host: abqn209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super telefonik , wiem bo mam , ktos napisał żę szkoda bo nie ma latarki i flesha , ale można wgrać sobie latarkę :)

  • 0

    291. ~kasia  2010-03-26 09:09:23  host: 82.177.199.75

    właśnie mam zamiar kupić tem telefon i mam pytania: 1. czy to jest dobry wybór? 2. czym sie różni np. c510 od c520i? 3. czy ten telefon ma dżojstik? czekam na odp.;D z góry dziekuje:)

  • 0

    292. ~wtf  2010-03-27 10:48:02  host: abfz211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    O co wam chodzi z tym ,ze szkoda ,ze nie ma flasha? Ja mam normalnie jak w kazdym innym SE ;p Nie rozni sie chyba niczym poza mozliwoscia dania flesha automatycznie przy cykaniu fotki

  • 0

    294. ~Kasia :)  2010-04-10 13:01:11  host: avm161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon posiadam już 5 m-cy i jestem z niego bardzo zadowolona. Nie ma latarki, ale tak jak ktoś wcześniej pisał, gdy włączy się opcje nagrywania, latarka jest wiec mi to nie przeszkadza. Zdarzy mi sie tylko raz na jakiś czas, że telefon się zatnie, ale każde urządzenie ma prawo się zaciąć. Telefon bardzo elegancki. Mam w kolorze czarnym. Co do tylnego napisu to mo 5-cach nic nie zeszlo. Moze to też kwetsia dbania o telefon. Ogolnie telefon bardzo polecam, Ma wiele fajnych funkcji :) Na poczatku nie moglam przyzwyczaic się do malej klawiatury, ale teraz jest juz super. Duży wyświetlacz :) A co do kolorów to akurat w SE nawet jesli ma 256 tys kolorow tak jak wlasnie ten model to niczym nie roznic sie co do nokii ktora ma 16 mln, jest nawet jeszcze bardziej wyrazny. Telefon godny polecenia :)

  • 0

    295. ~aaa  2010-04-12 22:34:38  host: host-87-99-12-161.lanet.net.pl

    czy ten telefon ma latarke?czy te kolory 256 i 16 to az taka duza roznica?

  • 0

    296. ~cpieron  2010-04-15 21:21:35  host: bnn238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma tak dobry glosnik???

  • 0

    297.  2010-04-15 23:18:34

    Kupując nowy tel miałem kilka do wyboru - ostatecznie wybrałem ten model SE. Po półrocznym użytkowaniu mam mieszane odczucia: - bateria - jeśli tel jest używany głównie do SMSowania to wytrzymuje średnio 1,5-2 dni. W przypadku rozmów - po 20 min. nie ma ok. 12% baterii, jako odtwarzacz MP4 (tryb samolotowy) - ok. 4 dni. W każdym przypadku jasność ekranu ustawiona na 70%, dzwonki na 80% lub brak, poszukiwanie sieci 3G wyłączone. - aparat - nocne zdjęcia nie robią wrażenia (pomimo zastosowania lampy błyskowej); dzienne mają zadowalającą jakość. - ekranik - ładny, wyrazisty, dokładny; łatwo się zabrudza (i równie łatwo czyści). - głośnik - cichy, raczej słabej jakości. - komfort pracy - świetny. Telefon bardzo wygodny w obsłudze, zarówno w przypadku SMSów jak i rozmów. - karta pamięci - w przypadku 4 GB po przeskoczeniu kilku(nastu) piosenek telefon ścina; pomaga reset (na chwilę); podobnie w przypadku filmów; nieco dziwnie się ją zakłada. - jakość wykonania - dobra. Tel kilka razy spadł, miał chwilowe problemy z wyświetlaczem (podwójne, odwrócone menu) ale ogólnie OK. - wygląd i kształt - świetny; stylowy, wygodny, lekki, duży ekran. - dodatkowe info - "dziwny" i zawierający błędy odtwarzacz multimediów, "dziwna" obsługa na komputerze (m.in. zrywanie połączeń, wolny transfer).

  • 0

    298. ~danio  2010-04-23 14:34:33  host: apn-77-112-156-165.dynamic.gprs.plus.pl

    mam go 3 dni i jest zajefajny. Aparat trzeba ustawić do swoich potrzeb ale przecież to nic trudnego, lampa błyskowa się przydaje ( jest też funkcja latarki ), muzykę odtwarza znakomicie, ekran duży i wszystko dokładnie widać jestem zadowolony z tego telefonu bo przerzuciłem się na niego z LG KP501 (cookie) i jest on moim zdaniem o wiele lepszy od LG

  • 0

    300. ~maniek  2010-04-27 01:28:15  host: aebh9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma lepszy aparat od k800i ??

  • 0

    301. ~Dj  2010-05-01 22:45:50  host: 89.231.220.44

    @299 mam tego fona super nie kupuj zadnego dotykowego bo to szajsy

  • 0

    302. ~fill  2010-05-04 12:33:33  host: 80.50.137.106

    oczywiście, ze ma lepszy aparat dorównuje c905 bo ma jeszcze nowsze sterowniki. Jest głośny i bateria długo trzyma. Ten kto go nie używa niech tu nie wypisuje głupot!!!

  • 0

    303. ~m9  2010-05-04 18:42:38  host: arg98.internetdsl.tpnet.pl

    telefon dobry, świetny głośnik aparat robi dobre zdjęcia w dzień. Fajny odtwarzacz multimedialny.

  • 0

    304. ~Madzia  2010-05-07 21:27:24  host: byr56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    aa ja mam ten teefonik i z cala stanowczoscia moge polecic ! ;) wszystko dziala :) super aparat ! ;) bateria tez jakos trzyma ;p duzo kolorow i duzy wyswietlacz :) super i tyle :))

  • 0

    305. ~  2010-05-14 11:15:41  host: host-89-228-245-124.kalisz.mm.pl

    gorszy od k 800i i gorsz od k750i

  • 0

    306. ~nietedydroga  2010-05-15 20:08:02  host: host008.pronet.jaslo.pl

    co ty to ma aparat z telefonu stacjonarnego

  • 0

    308. ~wcale  2010-05-21 18:49:36  host: afab198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go ok. 3miesięcy Plusy: niezły aparat, ale zupełnie nie nadaje się do robienia zdjęć w ciemniejszych miejscach, HSDPA i stosunkowo dobra wbudowana przeglądarka Dobra jakość dźwięku z głośnika SMSy jak chat. Świetna sprawa. Youtube. Wbudowana aplikacja działa b. dobrze, w połączeniu z hsdpa praktycznie nie trzeba czekać aż się zbuforuje; oczywiście jakość 'taka sobie'. Czujnik ruchu działa dobrze, raczej nie można mieć do niego zastrzeżeń; fajna rzecz, no ale to raczej bajer [działa we wbudowanej przeglądarce www/przeglądarce obrazków.] Klapka od aparatu - przed zakupem wyglądała mi na strasznie tandetną, zastanawiałem się kiedy się urwie - w praktyce okazała się dobra jakościowo; trzeba przyznać że cały telefon jest porządnie wykonany, materiały są niezłe i dobrze spasowane, nic nie skrzypi. Sterowanie PC przez bluetooth. Super sprawa, telefon działa wtedy jak klawiatura/myszka bluetooth; oczywiście ograniczony jest do konkretnego zestawu klawiszy, ale jako pilot świetnie się nadaje. Minusy: dołączona antena do radia, którą ktoś na wyrost nazwał słuchawkami; strasznie ciche i słabiutko tłumią dźwięki z zewnątrz. Bas mają wręcz tragiczny. Dodatkowo sam kabel jest 'antypoślizgowy', wystarczy zawadzić o niego ręką już wylatują z uszu. Żeby dopełnić udręki są asymetryczne. Brak normalnego gniazda słuchawkowego. Chcesz słuchać na tym telefonie muzyki - od razu dodaj koszt nowych słuchawek/przejściówki. Bateria - 3 dni wytrzyma, jeśli nie będziesz korzystał z telefonu i wyłączysz 3G. Korzystam z internetu ok 30min dziennie, słucham radia ok 2h, 2 dni to takie maksimum. Diody w aparacie nie można wykorzystać jako latarki bez instalacji dodatkowego softu [ew. można wejść w aparat->wideo i włączyć diodę, ale jest to dość uciążliwe]. karty memoty stick micro. Kurde, mam na pęczki micro sd a tu mnie producent zmusza do kupna kolejnej? dziękuję. Dioda aparatu. Nie wymagałem nie wiadomo czego, ale jest po prostu tragiczna.

  • 0

    311. ~Maasik  2010-05-28 20:32:36  host: c21-100.icpnet.pl

    mam ten telefon od około 3 miesięcy. Jestem zadowolony, nie jest jakiś najlepszy na świecie, ale zadowala mnie. Ładny wygląd, wnętrze tez neinajogrsze. W moim przypadku czasem się tnie i ma "spóźniony refleks" gdy oglądam w multimediach filmu i np chce przewinąć lub przełączyć, ale to malutki drobiazg. Kieruję natomiast pytanie: mam kartę 1gb, ale trochę mało i myślę o 4gb, ewentualnie 8gb i czy nie będzie się wieszał?

  • 0

    313. ~adrian  2010-06-09 17:16:49  host: 178.183.237.130.dsl.dynamic.eranet.pl

    we mi niechce przyblizac na 3,2mpix

  • 0

    314. ~korelis  2010-07-02 16:40:45  host: 212.129.83.57

    z perspektywy jednego roku. zasadniczo telefon spełnia swoja funkcję tak jak powinien, jednak codzienne użytkowanie pokazało kilka niedociągnięć. po pierwsze: VIDEO - coś mnie trafia kiedy próbuję włączyć jakiś klip i muszę czekać na załadowanie się listy klipów , przy czym nie ma czegoś takiego jak załadowanie listy bez miniaturek - a to trwa stanowczo za długo. po drugie - odtwarzanie klipów żyje włanym życiem. to że naciskasz START / STOP i jeszcze chciałbyś żeby tak się stało - jest tylko pobożnym życzeniem, czas przeskoku do następnego klipu to 6 sek, jeśli szukasz tą metodą swojego ulubionego - no to uzbroić się trzeba w cierpliwość. po trzecie , telefon muli mimo że nie mam tam zbyt wiele plików , może to wina kart 4GB , ale ona w 99% jest pusta , więc nie wiem co o tym myśleć. APARAT / NAGRYWANIE VIDEO jakość jest znośna tym bardziej że od telefonu nie oczekuję cudów na tym polu. Jednak foty zrobione w dobrych warunkach oświetleniowych są całkiem przyzwoite. Nagrywanie video również daje radę , o ile ręka nie drga zbyt bardzo lub nie wieje silny wiatr. Minusem aparatu jest to że nie da się ręcznie włączyć na stałe FLASHA :) , a działa tylko w trybie auto. na koniec INTERNET używanie tego telefonu do serfowania po sieci to raczej zajęcie dla twardzieli o sokolim oku. jednak użycie go jako modemu celem dostarczenia netu do kompa mile mnie zaskoczyło. BYł wykorzystywany w ten sposób przez okrągły miesiąc i nie odczuwałem żadnych niedogodności nawet przy przeglądaniu YOU TUBE na pełnym ekranie.

  • 0

    315. ~natalqa921  2010-07-14 12:18:13  host: aawi178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    na ile znaków jest sms?

‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-205-140-252.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet