Sony-Ericsson Aspen - opinie
Telefony Sony-Ericsson Sony-Ericsson Aspen Opinie o Sony-Ericsson Aspen

Sony-Ericsson Aspen

w sumie: 23
  • 0

    1. ~Qrczak  2010-02-02 20:16:01  host: ip-85.128.117.196.static.crowley.pl

    No ładnie. Telefonik ma szansę zawojować trochę rynku, pytanie tylko jak z baterią.

  • 0

    2. ~that guy  2010-02-03 09:02:04  host: aakm89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Następca serii P? Szkoda, że na WM 6.5.3 bo po premierze WM7 większość aplikacji nie będzie działać przesiadając się na nowszy OS. Z wyglądu całkiem ładny tylko sprawia wrażenie grubego. IMHO cena może go uratować, gdyż Samsung i780 oferuje wszystko to co ten telefon, prawdopodobnie jest cieńszy, ma lepszy wyświetlacz i jest sprawdzoną i docenioną konstrukcją od kilku lat.

  • 0

    4. ~kiki  2010-02-04 12:34:42  host: 188.33.20.231

    super wzornictwo nareszcie jest i dobrze że niema symbiana.

  • 0

    5. ~lukasz  2010-02-06 09:36:42  host: aeqp222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sam jestes pomylka. Twoje oko i tak wiecej nie rozpoznaje. A bariera to nie sam telefon, tylko windows mobile

  • 0

    6.  2010-02-06 10:26:59

    co se wstaje na nogi?

  • 0

    7.  2010-02-06 11:17:34

    Jakoś mi się nie podoba, lepiej do gustu mi przychodzą Samsungi.

  • 1

    8. ~  2010-02-06 15:54:02  host: afcd8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    znowu narzekania o 65 tys kolorów ludzie czy wy jestescie idiotami czy udajecie???

  • 0

    9. ~Bob  2010-02-06 18:32:04  host: 89-25-168-214.huxnet.pl

    Tak na przyszlosc..65 tys kolorow dlatego, bo windows mobule wiecej nie wyciaga.Pozdrawiam

  • 0

    10. ~  2010-02-07 21:10:57  host: 188.146.114.102.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    ciekawe ile to będzie kosztowało

  • 0

    11. ~venator  2010-02-08 04:42:32  host: host-217-172-255-192.lodz.mm.pl

    Czekał czekał i się doczekał tak mogę skwitować moje oczekiwania na następce P1i. W końcu staruszek mój do szafy na zasłużony odpoczynek trafi. Cena raczej powinna być okej zważywszy na fakt iż jest to telefon z serii GreenHeart. Pozdrawiam

  • 0

    12. ~xxx  2010-02-08 19:58:33  host: 217.98.102.9.ip.abpl.pl

    Jeżeli widzicie różnicę w kolorach na wyświetlaczu 2.4 cala to gratuluję logicznego myślenia. Trzeba było chodzić na matematykę

  • 0

    13. ~lol  2010-02-10 06:40:01  host: host190c.hades.net.pl

    Ludzie 65 tyś. kolorów nie przeszkadza inne parametry tego tel wymiatają.

  • 0

    14.  2010-02-11 18:43:33

    Ładnie wygląda i w środku jest nie najgorszy, ale i tak Nokia e72 powala ten telefon na kolana :)

  • 0

    18. ~klamra  2010-02-23 22:17:42  host: pogorze-zamek.limes.com.pl

    mi się zdaje ,że klawiatura może być za mała i można klikać np dwa przyciski naraz ale ogl. fajny ;)

  • 0

    19. ~j  2010-04-07 17:18:59  host: host9.cybermax.pl

    Aparat 3,2Mpix to jakieś rozczarowanie jak na dzisiejsze standardy, poza tym jesli wziąsc pod uwagę grubość i budowę to jest on strasznie delikatny... Hmm jednak nadal zostanę przy K800i - sprawdzona i wytrzymała konstrukcja :)...

  • 0

    20. ~elorap  2010-05-07 16:50:04  host: 217067201162.u.itsa.pl

    Biadolenie ze 3.2Mpix to malo wynika tylko i wylacznie z niewiedzy. Fizyki sie nie oszuka i z "optyka" ktora sie stosuje w telefonach to i 2Mpix jest za duzo. Ja bym wolal max 2Mpix, bo i cena mniejsza i zdjecia lepsze (bo szumy na matrycy mniejsze). No ale ... lans factor spada ;) Tyle ze z tym mozna sobie poradzic odpowiednia nalepka ...

  • 0

    21. ~omo  2010-09-22 19:58:53  host: ip4daa7f15.direct-adsl.nl

    telefon fajny wygodny szybki aparat no jak na komorke da sie zdjecia robic bateria trzyma tydzien w sumie warto bylo kopic

  • 0

    22. ~erwe  2010-11-23 15:28:22  host: xdsl.181.c71.petrotel.pl

    tak szczerze mówiąc to jakoś bardziej wole se m600i, aspen ma nie wygodna klawiaturę i jest jakiś dziwny, miałem okazje się nim pobawić, jak mam dać za niego ponad tysiąc to wole mojego se m600 który można mieć za 1/3 ...

  • 0

    23. ~  2011-10-06 07:30:54  host: z28-09.opera-mini.net

    czy to jest android bo nie mogę się doczytać?

  • 0

    24.  2011-11-02 09:28:35

    sam jestes android... człowieku, windows.

  • 0

    25. ~gregorekk  2012-02-20 07:47:06  host: z46-13.opera-mini.net

    podsumowujac. mam ten telefon pół roku i powiem że jeśli ktoś chciałby sobie pograć to niech nie go nie bierze. bateria trzyma jakieś 3 dni. marketplace ma mało aplikacji. dobre w nim to że nawigacja dziala dobrze oraz internet jest szybki. robi dobre zdjęcia jak na swój aparat. jakoś klawiatura mi nie przeszkadza bo właśnie pisze tutaj z tego telefonu. polecam.

  • 0

    26. ~kika  2012-06-27 22:01:15  host: 82.177.21.202

    A ja wolę miliony kolorów, bo jak jest 65 tyś to widać, jak się dobrze popatrzy, że zdjęcia są słabsze, poza tym zdjęcia robione aparatem np lustrzanką TRZEBA ZMNIEJSZAĆ, a nie każdemu się chce

  • 0

    27. ~lacy  2012-06-27 22:06:53  host: 82.177.21.202

    A ja widzę różnicę w kolorach, dla mnie 65 tyś kolorów to mało, weźcie sobie to samo zdjęcie i dajcie do telefonu z 65 tyś kolorów i to samo do np, nokii 6300, która ma ich miliony, jak nie zauważycie róznicy, to jesteście daltoniści i kropka!!

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-159-27.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (8)

Archiwum Ankiet