Sony CMD-J70 - opinie
Telefony Sony Sony CMD-J70 Opinie o Sony CMD-J70

Sony CMD-J70

w sumie: 31
  • 0

    1. ~KRISTOOKI  2005-08-19 09:42:09  host: 195.205.38.177

    Mam ten telefon od ponad roku i uważam że jest to świetny model. Nawigacja rolką nie jest może taka wygodna ale można się przyzwyczaić. Brakuje tylko możliwości nawigacji klawiszami.
    Jedynym mankamentem który stwarza bardzo duze kłopoty to brak obsługi łączonych SMS-ów (np. z telefonów NOKIA). Telefon wyświtla po otrzymaniu takich smsów komunikat .
    Największym atutem jest funkcja wysyłania FLASH SMS - czyli takich które pojawiają się odrazu na wyświetlaczu telefonu odbiorcy. Takiej funkcji nie spotkałem dotychczas w żadnym innym telefonie.
    Podsumowójąc - telefon wart polecenia.

  • 0

    2. ~kacper  2005-08-20 19:03:35  host: bql86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupilem dzis ten telefon na alehgro nie wiem jak sie bedzie sprawowal ale sie przekonam

  • 0

    3. ~gziolek  2005-09-10 11:55:42  host: bwa182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wlasnie stalem sie wlascicielem tego fonika i jestem z niego zadowolony jak na tą cene

  • 0

    4. ~andrzej  2005-09-24 11:16:54  host: dmp92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mialem ten telefon prawie rok
    nie bylo z nim zadnych problemow
    swietnie pisalo sie smsy
    menu latwe w obsludze, tyle ze telefon trzeba trzymac w lewej rece przez rolke
    bateria trzyma krotko, ale coz to stary telefon

  • 0

    5. ~ona  2005-10-27 21:36:08  host: alm106.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefon 4 latka i sie dobrze sprawuje, spadł mi już pare razy, raz był zamoczony ale jest spoko i wszystko nadal działa:) może to kółeczko nie jest zbyt wygodne ale da sie żyć:) to tyle

  • 0

    6. ~jarmulito  2005-12-04 21:33:53  host: ulanow.ismedia.pl

    mam ten telefon juz 3 latka i bateria mi trzyma okolo 5 dni, ani razu nie byl w serwisie, i pracowal w kazdych warunkach pogodowych, cos dla ludzi którzy chcą prostego telefonu z łatwą obsługą; kółeczko jest wybitnie przeznaczone dla mańkutów (szkoda ze jestem praworęczny)

  • 0

    7. ~  2006-01-09 21:44:50  host: dqn53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super

  • 0

    8. ~  2006-04-04 13:53:29  host: acgo28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam kłopoty z sms-ami na sony J-70 przychodzą puste tylko imię nazwisko i dane dlaczego?

  • 0

    9. ~xxx  2006-04-14 13:03:29  host: rt10.internetdsl.tpnet.pl

    mój brachol mial takiego jeszcze nicały rok temu fonik zajebisty jak na swój wiek ma nawet polifonie swoją drogą to jeden zpierwszych na rynku z dzwonkami poli a i jeszcze miał dyktafon ale tylko do 10s.

  • 0

    10. ~Algida  2006-05-02 10:29:03  host: da57.arreks.com.pl

    Telefon cudo naprawde:] miałem go, byłem 4 użytkownikiem. Bateri oryginalna, a trzymała mi 5-6 dni i wcale go nie oszczędzałem. Super menu, wszystko przejrzyste i proste, wspaniały wygląd i kształt, jedyny minus to kółeczko Jog Dial- dla praworęcznych (tzn dla mnie też) dosyć trudne w użytkowaniu ale po tygodniu da sie przyzwyczaić. Polecam ten telefon- zapłacicie za niego 40-50 złotych w idealnym stanie a bedzie wam służył bardzo długo :) pozdrawiam

  • 0

    11. ~madzia  2006-05-08 00:00:29  host: fo102.internetdsl.tpnet.pl

    telefon jest ok... dziala bez zarzutow... bateria trzyma ok tydzien i to bez oszczedzania... idzie sie przyzwyczaic do "kółka"... :P najwiekszy feler: nie odczytuje smsow "łączonych"... ale pozatym ok ;]

  • 0

    12. ~Damian  2006-06-30 10:43:42  host: proxy.debacom.pl

    Bzdety są wypisane w parametrach telefonu.

  • 0

    13. ~  2006-08-11 11:58:09  host: bls28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon ma niezłą 'karoserię', niektóre z obecnie produkowanych telefonów mogą mu tego pozazdrościć.

  • 0

    14. ~premier  2006-09-15 19:12:16  host: alo18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik ok, mialem jakieś 5 lat temu(może 4, ale jakoś tak), jog to fajna sprawa, a szczególnie taki, polecam dla każdego kto zaczyne przygodę z komórkami

  • 0

    15. ~  2006-11-03 14:20:28  host: 195.94.201.86

    to był mój pierwszy fon - miałem go 3 lata i dopiero w ostatnim półroczu czas baterii zmalał do 2 dni - wcześniej to przy standardowym użytkowaniu spokojnie tydzień :)

  • 0

    16. ~Polamer  2007-03-18 19:09:11  host: bhw253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam mam pytanko czy ma moze ktos do sprzedania ladowarke do tego modelu??

  • 0

    17. ~Grzechu  2007-03-28 15:26:05  host: dxr190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja tego tela miałem, kiedy dałem do naprawy swojego SE k700. No powiem że wkurza ta rolka z boku, tym bardziej że ja jestem przyzwyczajony do joya w moim k700. ale ogólnie jest spox:D tylko szkoda że można nagrać 3 dzwonki i 10 dźwięków

  • 0

    18. ~mop1990  2007-05-17 20:48:18  host: dsl143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon miałem od 2001 do 2006 i działał całkiem całkiem. w 2003 ten manipulator sie popsuł. zapłaciłem 80zł za naprawę i działa do dziś w sumie.. obecnie tela używam od czasu do czasu jako zastępczy

  • 0

    19. ~szaim  2007-10-04 07:53:18  host: nat2.wtknet.pl

    ja ne dlugo bede mił ten telefon mysle ze jest dosyc dobry

  • 0

    20. ~rkarpinski  2007-10-20 20:07:14  host: 87-205-171-91.adsl.inetia.pl

    To moze ktos mnie oswieci jak za jednym posunieciem skasowac cala ksiazke telefoniczna? ;)

  • 0

    21. ~Adrjanek13  2008-05-24 14:38:58  host: chaos.tpnet.pl

    Telefon jest dobry lecz ma słabą obudowę. Wymieniałem ją już 2 razy.

  • 0

    22. ~Siwy Dym  2008-10-11 20:02:20  host: abrl6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go już z osiem lat. W między czasie były inne telefony, ale wszystkie skończyły swój żywot. Telefon jest w dobrym stanie, bateria cały czas ta sama, nigdy nie był w naprawie. Ma tylko dwie wady: Zbyt często się wiesza i nie można w nim ustawić zegara ani daty, bo i tak się wszystko poprzestawia. Jest to już stary fonik i ma prawo robić takie figle. Jest suuuuuuuuuuuuppppppppppppeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!

  • 0

    23. ~Xymomides  2008-10-29 18:22:41  host: abqs124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajny telefon, tylko że już stary. Pozdrawiam wszystkich i życzę wszystkiego dobrego:)))

  • 0

    24. ~Wilk  2010-08-18 22:52:27  host: host-175-171.t2net.pl

    Mój zapasowy tel. jedyny na który mogę zawsze liczyć a ma chyba z 10lat ;]

  • 0

    25.  2010-08-21 20:20:10

    Dziś ten telefon u mnie zmartwychwstał. Używałem go jakieś 5-7 lat temu. Wszystko było jak na tamte czasy Potem zepsuło się pokrętło. I telefon wraz z baterią poszedł do pudła i szafy. Dziś go włączyłem.Okazuje się, że pokrętło działa.Bateria żyje(jaka jest jej obecna żywotność nie wiem) Faktycznie na dużym minusem jest brak możliwości otrzymania długich sms-ów. Bez GPRS w takim phonie da się przeżyć. Gry, tapety można wygrać kablem serwisowym. Bardzo lubiłem ten phon i myśle, że jeszcze posłuży troszkę.

  • 0

    26. ~kubixA  2010-10-05 15:30:00  host: user-109-243-98-243.play-internet.pl

    Telefon jest naprawdę świetny. Mam go już 4 lata i działa idealnie może trochę wkurzające jest te kółeczko ale da się do niego przyzwyczaić :]. Upadł mi kilka set razy i działa był na deszczu całą noc i działa polecam.

  • 0

    27.  2010-11-09 00:25:11

    I śmiga dalej.Służy troszkę jako stacjonarka. Ja i rodzinka korzystamy jak jesteśmy w domu(promocje przy przeniesieniu do Play60zl) Bateria ok.Troszkę głośniczek trzeszczy ale tak pięknie śmiga.

  • 0

    28. ~Yeti  2012-03-16 15:52:15  host: 158.radom.giga.com.pl

    Witam! Czy ktoś wie, jak w tym fonie wyciszyć dzwonki?

  • 0

    29. ~jax  2012-03-23 18:53:16  host: public28704.cdma.centertel.pl

    w dźwięki>dzwonek>głośnośc>wyłącz

  • 0

    30. ~  2012-05-12 11:04:03  host: aagk188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak go włączyć?

  • 0

    31. ~SiN  2013-02-03 17:46:47  host: 178-36-82-101.adsl.inetia.pl

    Wciśnij i trzymaj czerwoną słuchawkę przez parę sekund.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-87-114-118.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (3)

Archiwum Ankiet