Sony CMD-CD5 - opinie
Telefony Sony Sony CMD-CD5 Opinie o Sony CMD-CD5

Sony CMD-CD5

w sumie: 14
  • 0

    1. ~michaela  2005-03-06 22:35:00  host: aow170.internetdsl.tpnet.pl

    super telefon. Nie wiem co ludzie od niego chca .:P:P:P:P:P

  • 0

    2. ~MaLUTKI  2006-06-20 17:35:05  host: aie92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Naprawde super mam go od 7 lat.Nie boje sie z nim chodzic nawet pozno w nocy na miescie bo z tym telefonem czuje sie bezpieczny...

  • 0

    3. ~aga  2006-08-10 21:18:44  host: prosie9.aster.pl

    ktokolwiek wie jak się blokuje klawiaturę w tym telefonie? :)

  • 0

    4. ~Przemo  2006-10-01 17:26:31  host: azq38.internetdsl.tpnet.pl

    qrcze aga juz ni pamietam dokladnie ale to chyba bylo jakos menu i gwiazdka albo krzyzyk :)

  • 0

    5. ~:Domelo  2007-02-03 13:20:54  host: user-87-248-69-50.promax.media.pl

    moja bratowa znalazla go w sklepie poprostu lezal na ziemi wszystko chodzilo tylko byl pewien problem nigdzie nie mozna bylo kupic do niego baterii wiec musial caly czas byc pod ladowarka ale tak ogulnie to chodzil

  • 0

    6. ~barteq  2007-02-26 16:45:01  host: systemy113.toya.net.pl

    Witam, chciałbym zwrócić uwagę na pewne błędy w opisie. Otóż ten telefon posiada akumulator litowo-jonowy o pojemności 1000mAh! Oprócz tego, ma funkcję minutnika, która kryje się pod nazwą stoper (tu w opisie nie zaznaczono obecności żadnej z tych funkcji) - tak, opcja nazywa się "Stoper" ale pełni funkcję bardziej minutnika, ponieważ wymaga zdefiniowania ilości czasu, która będzie odmierzana po naciśnięciu opcji start. Wiem o tym wszystkim doskonale, ponieważ mam ten telefon od wielu lat i jest wciąż sprawny (bateria trzymała i trzyma nadal bardzo długo). W czasie kiedy ten telefon pojawił się na rynku był jednym z lepszych i bodajże pierwszych ze słownikiem T9. Wykonany solidnie, prosty i niezawodny :)

  • 0

    7. ~olasia99  2008-07-03 13:41:13  host: csknet-84-234-33-90.csk.pl

    cegła obrona . taak . nie bac się wychodzić. haha .

  • 0

    8. ~nn  2009-01-16 20:06:33  host: 87.102.121.60

    pokretło jest bardzo wygodne

  • 0

    9. ~zihh  2009-03-20 18:21:02  host: apn-95-41-77-220.gprs.plus.pl

    żal!! to ma być telefon ;) dupa ładniej wygląda. :D

  • 0

    10. ~iphone user  2009-05-08 23:24:16  host: 79.97.27.70

    9 lat temu go miałem ^^ stare dobre czasy

  • 0

    11. ~Montana  2009-11-11 20:38:13  host: ge-r1-atm.ptim.net.pl

    gdzieś się leży w szafie i działa do dziś a ma 8 lat , czyjaś jakiś tele to dziś potrafi .

  • 0

    12. ~tombo  2009-12-22 18:10:36  host: 188-221-63-37.zone12.bethere.co.uk

    moj pierwszy tel, ktorego mialem od nowosci...wciaz pamietam tego strusia;]

  • 0

    13. ~JAN  2010-01-31 17:17:56  host: adcd73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Stary telefon, ale baardzo bardzo solidny i oferuje super jakość rozmowy - naprawdę! Dźwięk w słuchawce jest głośny i bardzo wyraźny, mikrofon też doskonale zbiera. Telefon chodzi do dzisiaj, używa go moja babcia :] Sam mam Nokię E71, która ma mnóstwo funkcji, ale niestety tak dobrej jakości rozmów jak ten stary Sony nie oferuje.

  • 0

    14. ~gacus5  2013-05-04 17:08:52  host: public-gprs514677.centertel.pl

    jak zdobyc baterie (link) sklepu alegro

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-17-16.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet