Sonim XP5300 - opinie
Telefony Sonim Sonim XP5300 Opinie o Sonim XP5300

Sonim XP5300

w sumie: 8
  • 0

    1. ~e TAM  2012-11-16 11:42:00  host: 81.219.84.18

    Nokia 3310 już dawno miała lepsze parametry wytrzymałościowe ;)

  • 0

    2.  2013-03-13 14:13:46

    Nie jest odporny na wodę pył i wstrząsy ? Kto tak powiedział ?

  • 0

    3. ~marcello  2013-03-26 19:47:02  host: 89-67-113-206.dynamic.chello.pl

    Jedyna rzecz osobista o którą nie trzeba się martwić. Wytrzymuje wszystko!!!

  • 0

    4. ~ANDAR  2013-06-23 18:07:45  host: v45-15.opera-mini.net

    Mam to cudo.Najleprza rzecz to odporność na extermalne warunki.Był topiony rzucany, pracował w kurzu ale bateria nie wytrzymuje tyle co obiecywali i z klawiatury która miała być super odporna schodzi farba.Brak informacji o systemie jaki jest zainstalowany.Trochę zadrogi(1800zł.1,5roku temu.)

  • 0

    5. ~maniiiek  2013-07-03 22:17:35  host: public-gprs15117.centertel.pl

    -andar. no patrz jaki ty jestes jełop. ja swojego kupiłem za 980 zł . potwierdzam ze jest niesamowicie odporny na złe traktowanie. ale tez bateria wytzymuje gora tydzien .

  • 0

    6. ~xxx  2013-09-14 13:35:54  host: 84-10-109-247.static.chello.pl

    Do ~E Tam.człowieku teraz wyciągnij lewą rękę,przyłóż do czoła i Uwaga na wysoką temperaturę.Nokia nowa czy stara to największe *** pod słońcem.moja propozycja,oddaj tacie laptopa,wyciąg klocki Lego i nie wprowadzaj w błąd ludzi swoimi mądrościami ludowymi.

  • 0

    7. ~romek  2014-01-15 10:32:09  host: out.doplaty.gov.pl

    Odporność na wstrząsy, wodę i pył Nie

  • 0

    8. ~Marek  2015-03-01 23:52:59  host: apn-46-169-182-60.dynamic.gprs.plus.pl

    Do ~romek musiałeś kupić chińską podróbę.
    Mam taki. Kupiłem za dobrego browara. a dokladnie dostalem od kolegi w prezencie. testowalem na basenie godzina w kieszeni spodenek i nic mu nie bylo poza tym ze musiałem walnąć o coś zeby woda wyleciala z głośnika i zeby było coś słychać. pod wodą robi lepsze zdjęcia niż na powietrzu. szkoda tylko ze wideo nie mozna nagrywać. Bateria trzyma 1tydzien przy normalnym użytkowaniu a jak na budowie odpale radio i gra po 10h dziennie to trzyma 2 dni. gdybym miał dać za niego 700zł bo tyle chodzą na allegro używki to bym nie kupił. bo taki używany napewno swoje przeżył :D

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-173-253.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet