Sonim XP3300 - opinie
Telefony Sonim Sonim XP3300 Opinie o Sonim XP3300

Sonim XP3300

w sumie: 17
  • 0

    1. ~adit  2011-02-15 18:45:59  host: output.marponet.pl

    może będzie w play..? :)

  • 0

    2. ~Karol  2011-02-16 21:17:01  host: 46.186.45.181

    ciekawe jaka cena he. Ale tak to fajny. tylko wifi szkoda że nie ma

  • 0

    3. ~bzz  2011-02-21 10:16:29  host: korp14.avistamedia.pl

    Sporo ponad tysiaka, zerknij na allegro. Moim zdaniem zdecydowanie za dużo.

  • -1

    4. ~dawid  2011-02-22 16:55:18  host: 212.160.172.70

    @2 to jest telefon do górskich wycieczek itp., więc nie wiem po co w nim miało by być wifi.Zawsze się można połączyć przez GPRS, czy EDGE. Ogólnie telefon fajny. Chciałbym go zobaczyć na żywca. Wszystkie przydatne funkcje posiada. No i ten wygląd też ciekawy. Trochę jak "Batmobil" :D

  • 0

    5. ~arey  2011-02-28 11:25:48  host: ebj37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To samo co samsung solid tylko samsung o połowę tańszy

  • 0

    6. ~equino  2011-03-22 17:56:10  host: static-81-219-80-250.devs.futuro.pl

    do AREY - nie to samo co samsung solid - w samsungu brak odporności na sól i wodoszczelność do 1m!!! No i czas czuwania trochę inny.

  • 0

    7. ~ktos  2011-03-24 20:34:01  host: 212.160.172.70

    @5 I Solid ma o połowę mniej certyfikatów, normę IP 67 i nie ma MIL-STD na odporność na czynniki pogodowe i uderzenia.

  • 0

    8. ~szarit  2011-04-10 19:51:56  host: ip-178-214-150-141.silesiamultimedia.com.pl

    Szkoda tylko że droga ta zabawka bo fany fonik

  • 0

    9. ~daras  2011-04-30 21:37:00  host: host-81-190-102-174.rzeszow.mm.pl

    Szkoda tylko że w Polsce brak dystrybutora. Jedyna szansa zakupu to sonim store online !

  • 0

    10. ~kisiel  2011-05-08 22:30:50  host: dynamic-87-105-244-192.ssp.dialog.net.pl

    Do ~daras na stronie Sonim jest podany polski dystrybutor.

  • 0

    11. ~Ali  2011-05-26 18:38:45  host: 212.160.172.70

    GPS to jest A-GPS czy pełnoprawny odbiornik który nie będzie miał problemów w dziczy? Fajna zabawka, ciekawe jak trzyma bateria.

  • 0

    12. ~mister  2011-07-02 19:36:50  host: public135289.xdsl.centertel.pl

    Do 9. (daras). Już jest dystrybutor, nowy wchodzi do Polski i ma Sonima w ofercie

  • 0

    13. ~Ramzes WPR  2011-07-30 17:01:22  host: 178-36-147-154.adsl.inetia.pl

    Do ~Ali bodajże A-GPS ,ale nie jestem pewien

  • 0

    14.  2012-03-01 15:50:10

    Nie należy kupować tych sprowadzonych i dostosowywanych do polskich warunków egzemplarzy. Należy kupić telefon z polskiej dystrybucji. Miałem taki sprowadzony i wszystko było ok. poza jedną rzeczą: podczas rozmowy mój rozmówca słyszał swoje echo i w żadem sposób nie dało się tego zmienić. Kupiłem telefon z polskiej dystrybucji i jest po prostu rewelacja. Pancerna obudowa, dobry choć mały wyświetlacz i rzeczywiście bateria jedyna w swoim rodzaju. Zapomina się o ładowarce. Jedyną wadą tego telefonu jest jego cena.

  • 0

    15. ~Remigiusz  2012-09-22 10:15:38  host: 83.238.5.206

    Kupiłem telefon rok temu,potem siadł mi aparat z niewiadomych przyczyn - odesłałem do Czech - bo tylko tam jest serwis,w PL nie ma żadnego pkt - i v'oila ,za 2 tyg miałem nowy telefon,zgodnie z ustaleniami w gwarancji. Polecam gorąco !!

  • 0

    16. ~zenon  2012-09-24 19:31:08  host: user-94-254-144-159.play-internet.pl

    ale co polecasz...? czy telefon w ktorym siada aparat ? aparat poowinien słuzyc tak długo a jak i cała reszta telefonu. niezwawodnie i bezawaryjnie.poza tym dwa tygodnie bez telefonu który kosztuje duze pieniadze... ?

  • 0

    17.  2013-03-19 08:58:21

    Z jednej strony brak Wi-fi to wada. Nie mieszkam w lesie tylko ewentualnie tam przebywam czasem . Z telefonu korzystam też poza nim. Z drugiej strony co to za przeglądanie stron www na tego typu wyświetlaczu.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-87-121-0.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet