Sonim XP3300 - opinie
Telefony Sonim Sonim XP3300 Opinie o Sonim XP3300

Sonim XP3300

w sumie: 17
  • 0

    1. ~adit  2011-02-15 18:45:59  host: output.marponet.pl

    może będzie w play..? :)

  • 0

    2. ~Karol  2011-02-16 21:17:01  host: 46.186.45.181

    ciekawe jaka cena he. Ale tak to fajny. tylko wifi szkoda że nie ma

  • 0

    3. ~bzz  2011-02-21 10:16:29  host: korp14.avistamedia.pl

    Sporo ponad tysiaka, zerknij na allegro. Moim zdaniem zdecydowanie za dużo.

  • -1

    4. ~dawid  2011-02-22 16:55:18  host: 212.160.172.70

    @2 to jest telefon do górskich wycieczek itp., więc nie wiem po co w nim miało by być wifi.Zawsze się można połączyć przez GPRS, czy EDGE. Ogólnie telefon fajny. Chciałbym go zobaczyć na żywca. Wszystkie przydatne funkcje posiada. No i ten wygląd też ciekawy. Trochę jak "Batmobil" :D

  • 0

    5. ~arey  2011-02-28 11:25:48  host: ebj37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To samo co samsung solid tylko samsung o połowę tańszy

  • 0

    6. ~equino  2011-03-22 17:56:10  host: static-81-219-80-250.devs.futuro.pl

    do AREY - nie to samo co samsung solid - w samsungu brak odporności na sól i wodoszczelność do 1m!!! No i czas czuwania trochę inny.

  • 0

    7. ~ktos  2011-03-24 20:34:01  host: 212.160.172.70

    @5 I Solid ma o połowę mniej certyfikatów, normę IP 67 i nie ma MIL-STD na odporność na czynniki pogodowe i uderzenia.

  • 0

    8. ~szarit  2011-04-10 19:51:56  host: ip-178-214-150-141.silesiamultimedia.com.pl

    Szkoda tylko że droga ta zabawka bo fany fonik

  • 0

    9. ~daras  2011-04-30 21:37:00  host: host-81-190-102-174.rzeszow.mm.pl

    Szkoda tylko że w Polsce brak dystrybutora. Jedyna szansa zakupu to sonim store online !

  • 0

    10. ~kisiel  2011-05-08 22:30:50  host: dynamic-87-105-244-192.ssp.dialog.net.pl

    Do ~daras na stronie Sonim jest podany polski dystrybutor.

  • 0

    11. ~Ali  2011-05-26 18:38:45  host: 212.160.172.70

    GPS to jest A-GPS czy pełnoprawny odbiornik który nie będzie miał problemów w dziczy? Fajna zabawka, ciekawe jak trzyma bateria.

  • 0

    12. ~mister  2011-07-02 19:36:50  host: public135289.xdsl.centertel.pl

    Do 9. (daras). Już jest dystrybutor, nowy wchodzi do Polski i ma Sonima w ofercie

  • 0

    13. ~Ramzes WPR  2011-07-30 17:01:22  host: 178-36-147-154.adsl.inetia.pl

    Do ~Ali bodajże A-GPS ,ale nie jestem pewien

  • 0

    14.  2012-03-01 15:50:10

    Nie należy kupować tych sprowadzonych i dostosowywanych do polskich warunków egzemplarzy. Należy kupić telefon z polskiej dystrybucji. Miałem taki sprowadzony i wszystko było ok. poza jedną rzeczą: podczas rozmowy mój rozmówca słyszał swoje echo i w żadem sposób nie dało się tego zmienić. Kupiłem telefon z polskiej dystrybucji i jest po prostu rewelacja. Pancerna obudowa, dobry choć mały wyświetlacz i rzeczywiście bateria jedyna w swoim rodzaju. Zapomina się o ładowarce. Jedyną wadą tego telefonu jest jego cena.

  • 0

    15. ~Remigiusz  2012-09-22 10:15:38  host: 83.238.5.206

    Kupiłem telefon rok temu,potem siadł mi aparat z niewiadomych przyczyn - odesłałem do Czech - bo tylko tam jest serwis,w PL nie ma żadnego pkt - i v'oila ,za 2 tyg miałem nowy telefon,zgodnie z ustaleniami w gwarancji. Polecam gorąco !!

  • 0

    16. ~zenon  2012-09-24 19:31:08  host: user-94-254-144-159.play-internet.pl

    ale co polecasz...? czy telefon w ktorym siada aparat ? aparat poowinien słuzyc tak długo a jak i cała reszta telefonu. niezwawodnie i bezawaryjnie.poza tym dwa tygodnie bez telefonu który kosztuje duze pieniadze... ?

  • 0

    17.  2013-03-19 08:58:21

    Z jednej strony brak Wi-fi to wada. Nie mieszkam w lesie tylko ewentualnie tam przebywam czasem . Z telefonu korzystam też poza nim. Z drugiej strony co to za przeglądanie stron www na tego typu wyświetlaczu.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-167-62-170.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy uważasz, że odejście od kart SIM na rzecz rozwiązań wbudowanych to dobry pomysł?

ARM zapowiada iSIM - kartę SIM zintegrowaną z procesorem

 

Zobacz wynik | Opinie (0)

Archiwum Ankiet