Sonim XP3 Enduro - opinie
Telefony Sonim Sonim XP3 Enduro Opinie o Sonim XP3 Enduro

Sonim XP3 Enduro

w sumie: 6
  • 0

    1. ~pppppppp  2009-05-29 16:44:00  host: 212-102-28-22.adsl.inetia.pl

    kiedy on bd dostepny na rynku? Bo jakos nie wiem.

  • -1

    2. ~max  2010-01-14 21:34:02  host: public-gprs66179.centertel.pl

    nie polecam ogolnie.. brak MMS brak camery brak odtwarzacza bateria trzyma pol dnia przy normalnym uzytkowaniu godzina rozmow i 10 godzin czowania.

  • 1

    3. ~...  2010-03-05 12:45:31  host: 90-156-73-62.magma-net.pl

    "nie polecam ogolnie.. brak MMS brak camery brak odtwarzacza " - to jest telefon odporny na wszystko: kurz, wodę, upadki a nie zabawka dla dzieci

  • 0

    4. ~erere  2010-03-10 15:57:22  host: ip-75-56-179-93.dialup.ice.net

    Z tego co podaje producent to ten model posiada aparat 2Mpix oraz GPS z nawigacja, bateria 1850mAh a nie 1100.

  • 0

    5. ~Acidrain84  2010-08-07 01:48:40  host: chello089073087127.chello.pl

    do 2. - To jest telefon odporny na dzieci (m.in.), nie dla dzieci.

  • 0

    6. ~Sztubawski  2014-09-02 08:19:10  host: 81.219.84.18

    Dobry, śmiga po asfalcie jak ta lala i nic mu nie jest. Niezły szpan jest jak go zrzucam na dzielni z 5 piętra i mowie ze to Samsung Sonim S5

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-17-16.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet