Siemens SXG75 - opinie
Telefony Siemens Siemens SXG75 Opinie o Siemens SXG75

Siemens SXG75

w sumie: 59
  • 0

    1. ~PDR  2005-03-09 14:48:00  host: chu15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wow 128 megsów plus złącze na karty. Szkoda,że to siemens i pewnie będą mu klawize odpadać bo mi od paru modeli tej marki wieje tandetą

  • 0

    2. ~  2005-04-12 20:44:00  host: 82.160.7.130

    hehe ale mutant, jaki wyswietlacz, moze kiedys bede go mial, narazie musze sie zadowolic c65 :/

  • 0

    3. ~luke  2005-04-14 15:19:00  host: blw97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chyba sx1 miał byc ostatnim telefonem z symbianem

  • 0

    4. ~petro  2005-04-17 11:08:00  host: cbo163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo fajna komórka

  • 0

    5. ~linal  2005-04-21 13:47:00  host: aig92.internetdsl.tpnet.pl

    Ten fonik jest super jednak to 3 generacja a więc radze jeszcze poczekać na nowsze modele tej seri a jeśli ktoś się na niego napalił to niech poczeka jeszcze rok gdy stanieje bo teraz nie warto za telefon płacić tyle co za auto sprowadzone z niemiec. Jednak wedle mnie ten aparat jest godny polecenia albo przynajmniej warto na niego rzucic okiem bo ma niezła bydowe dużo pamięci i jest ok w firmie niezastąpiony jedynie era mda jest lepsza jednak nosić palptop w kieszeni to nie jest super

  • 0

    6. ~Yakuza  2005-04-28 20:02:00  host: aji194.internetdsl.tpnet.pl

    On niema PDA??Cos mi sie wydaje z jest w to w nim.

  • 0

    7. ~norbi  2005-05-08 11:14:00  host: s30.telpol.net.pl

    alesz ja chciałbym mieć ten fon. Czy wiecie gdzie możma kupić coś takiego?

  • 0

    8. ~NoNAME  2005-05-31 20:22:00  host: alo26.internetdsl.tpnet.pl

    Yakuza za studia bys sie wział PWSZ to nie byle co jak nie zdasz to bedzie problem. Mam Cie pobije ;]

  • 0

    9. ~Wislak  2005-06-03 14:39:00  host: 85.219.137.68

    ja osbiscie uzywam Siemensy dla mnie dobry jest CX65 i ja uwazam ze Siemens to jedna z najlepszych firm iczas pokaze co jeszcze dobrego wypuszcza na rynek

  • 0

    10. ~  2005-06-07 16:58:00  host: adv222.internetdsl.tpnet.pl

    Podoba mi się ten telefonik ale nie z wyglądu bo on jest poprostu brzydki ale ma kupe bajerów jak mnie będzie stać to go kupie,w co wontpie

  • 0

    11. ~Fragger  2005-07-28 00:57:00  host: akq202.internetdsl.tpnet.pl

    Możliwości wiele, ale design? "Powtarzajcie towarzysze: Z Designerem siemensa do pola!" :D Kolejny pilot od telewizora. Wolę SX1 - prawie mu dorównuje możliwościami, a o niebo ładniejszy. SXG75 można nazwać brzydkie kaczątko :)

  • 0

    12. ~UWG_Rysiu  2005-08-22 23:25:51  host: gatetk.biezanow.net

    wygląd nie jest taki tragiczny... brak PDA jest dla mnie podstawowym argumentem dlaczego SX1 jest od niego lepszy (odkąd mam telefon z symbianem nie wyobrażam sobie telefonu bez tego cacka :D)

  • 0

    13. ~Fragger  2005-11-07 20:37:11  host: akq202.internetdsl.tpnet.pl

    On ma symbiana. Też używam telefony ze symbianem. Teraz używam "klocka" Motorolę a925. Miałem kiedyś SX1. Ale a925 przewyższa go możliwościami dzięki powłoce UIQ. :D Sorry za offtopic. :)

  • 0

    14.  2005-11-09 11:19:15

    szlag mnie trafia gdy czytam wypowiedzi ludzi ktorzy nie mają pojecia o czym piszą,
    Telefon Siemens SXG75 działa na systemie operacyjnym linuks i posiada BREW GUI czyli graficzną powłoke zaprojektowaną przez Siemensa.

  • 0

    15. ~nexus  2005-11-30 14:48:35  host: bwh145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dane techniczne super ale jakby lepiej wyglądał

  • 0

    16. ~Gelu  2005-12-11 20:49:12  host: nat-mo4.aster.pl

    Bawiłem się nim bo kolega pracuje w Siemensie/BenQ. Jestem pod wielkim wrażeniem i musze go mieć.
    A jeszcze ta nawigacja, wszyscy byli pod wrażeniem co go widzieli.

  • 0

    17.  2005-12-16 22:37:55

    niezły fonik szkoda że taki duży a poaztym tył tego tela jest niedopracowany aparat 2pix powinien być troszke wyrużniony a nie tylko sam obiektyw
    POZDRO

  • 0

    18. ~mlody  2006-01-11 15:52:08  host: acgt16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dla tych ktorzy mowia ze to sztuma chciałbym powiedziec tylko tak na marginesie ze ma wpudowany GPS :) i kilka mapek

  • 0

    19. ~sebaszw  2006-06-11 08:47:16  host: abum201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    świetny telefon tylko troche duży, ciekawe kiedy będzie kosztował 400-500zł:)

  • 0

    20. ~brain1990  2006-06-29 06:57:04  host: dzj166.internetdsl.tpnet.pl

    Tel wypas. Nawigacja aparacik 2MP mp3 128MB w standardzie i zajebiaszczy wygląd. Jak dla mnie minus że ma symbiana ale bym się przyzwyczaił. I jak dla mnie, fana siemensów ten telefon za późno się pojawił minimum o rok za późno :( A koszt telefonu z nawigacją to około 1500zł

  • 0

    21. ~avacs  2006-07-31 12:00:01  host: abzz206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super jest ten fon sam go mam i jestem zadowolony... polecam

  • 0

    22. ~Behru  2006-08-02 09:34:49  host: duo67.internetdsl.tpnet.pl

    koszt tego telefonu 1020zł :D

  • 0

    23.  2006-08-04 09:09:29

    1020 pln -- a gdzie za taką kasę ???

  • 0

    24. ~SIEMENS  2006-08-05 10:46:42  host: chello087207109027.chello.pl

    WŁAŚNIE DZIŚ DOSTANĘ SWOJE SXG75, KTÓRE WRÓCI Z NAPRAWY... TELEFON JEST PIĘKNY I ŚWIETNIE WYKONANY, WYŚWIETLACZ SUPER.......... I NA TYM KONIEC........... OPROGRAMOWANIE TO SZCZYT CHAMSTWA, NA JAKIE SOBIE POZWOLIŁO SIEMENS WYPUSZCZAJĄC TELEFON KLASY BIZNESOWEJ... OBY GO NAPRAWILI BO NIGDY WIĘCEJ SIEMENSA NIE KUPIE, WYDAŁEM PONAD 2000zł (+ DODATKI)... :(( SŁYSZAŁEM, ŻE SONY LEPSZE i ŻAŁUJE - A TEN GPS TO TYLKO ZA GRANICĄ - W POLSCE NIC NIE DAJE!!!

  • 0

    25. ~behru  2006-08-15 23:49:18  host: duo67.internetdsl.tpnet.pl

    na allegro chodzą za 1020 zł.. wystarczy poszukac sprzedaje progres102

  • 0

    26. ~PREDATOR  2006-08-19 16:47:17  host: ubek.info

    telefon całkiem dobry jak na możliwości , ale jak on wygląda ?! jak dla mnie FATALL -

  • 0

    27. ~lukash  2007-01-27 19:01:09  host: akv56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ma on wkoncu jakis system operacyjny czy nie????,bo symbiana to napewno niema i cos widze ze nic inneg pewnie tez nie.Jak tak jest to siemens spi...erdolil fajny telefon niedajac mu symbiana szmaciarze!!.

  • 0

    28.  2007-02-10 20:06:31

    Lukasz przeczytaj wypowiedzi wyżej i info na stronie siemensa. Telefon ma wbudowany system Linux podobnie jak w Motoroli E2 tylko ma zmienioną szatę graficzną przez Siemensa. Super telefon podoba mi sie. Może mi ktoś powiedzieć czy ma głośniki stereo czy tylko 1 ? Pozdrawiam

  • 0

    29. ~sojerek  2007-02-16 14:39:15  host: xdsl-3741.walbrzych.dialog.net.pl

    jak dla mnie wypas. w dodatku kosztuje 499zl nuwka i nawet na raty dajom:)

  • 0

    30. ~Diablo  2007-02-18 13:56:22  host: proxy2.bsk.vectranet.pl

    Mam pytanie czy ten fon ma takie mp3 jak motorola E398 bo mam Sony Ericssona i ma fatalne mp3

  • 0

    31. ~  2007-02-18 17:09:55  host: 213.134.172.48

    W kraku nowka do kupienia za niecałe 500 PLN ... co do designu nie wszytko musi wyglądać jak w dyskotece więc ;) ciekawe czy jest choć w części tak solidny jak S65

  • 0

    32. ~  2007-02-18 18:52:18  host: 213.134.172.48

    W kraku nowka do kupienia za niecałe 500 PLN ... co do designu nie wszytko musi wyglądać jak w dyskotece więc ;) ciekawe czy jest choć w części tak solidny jak S65

  • 0

    33. ~bigibongbong  2007-03-02 20:11:23  host: aaft48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pytanie do tych co go mają, jak długie można nagrywać filmiki, jakiej są one jakości, czy nie ma problemu z realizacją gwarancji, dostępne są do niego części, jakie ma wejście słuchawkowe??

  • 0

    34. ~mike88  2007-03-05 21:52:07  host: dfl54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wkurzają mnie wypowiedzi ludzi, którzy piszą, że ten telefon ma Symbiana. Na oczy nie widzieli telefonu, tylko gdzieś przeczytali SIEMENS SXG75 NIE MA SYMBIANA! Ma za to BREW. Nie jest to system operacyjny, ale też fajna platforma, ważne, że ma wielozadaniowość i to obok szybkiego procesora sobie w nim cenie. Co do softu to fakt, że niedorobiony, mam v26 i uważam, że powinni jeszcze nad nim popracować, ale czego można oczekiwać od nieistniejącej już firmy...

  • 0

    35. ~tom  2007-03-09 14:40:00  host: gu51.internetdsl.tpnet.pl

    moje gg 3997178 ludzie ten telefon kosztuje 430zł nowy i mi nie piszcie 1200,1500,950 on kosztuje 430 nowy!!!!!1111111 ma wszystkie bajery a co do tego ze napisal jeden ze dziala na systemie linux to pojeb w telefonach niemoze byc zainstalowany linux chyba ze telefon ma procka 500MhZ to niemozliwe ze telefon dziala na systemie linux to jest komputerowy system a nie kom. piszczie jak cos nie wiecie symbian to dobra zecz mozesz wszystko wgrać mozesz oglądać filmy z napisami diVx

  • 0

    36. ~szczurek  2007-03-10 11:27:01  host: dhe99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do tom Człowieku wypowiedzi że telefon kosztuje 1200,1500,2000 są sprzed roku albo nawet starsze. wszystko tanieje jeszcze w grudni kosztował 600 na allegro więc sie nie dziw że rok temu kosztował 1500

  • 0

    37. ~franciszek  2007-03-12 20:19:16  host: deo92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak często wam się resetuje i zawiesza??? Ponoć jest to częste...

  • 0

    38. ~zomo  2007-03-17 10:23:53  host: eii204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    linux jest tez na komy ;) wystarczy ladnie poszukac ;) poza tym linux pojdzie juz na 166mhz ;) |||| pojebami sa Ci ktorzy pisza na tamtych pojeby ;)

  • 0

    39. ~pop72  2007-03-19 14:24:58  host: gau83.internetdsl.tpnet.pl

    gdzie mogę kupić nówkę z gwarancją bez simlocka w internecie poniżej 500pln?z wyjątkiem allegro!

  • 0

    40. ~GAZIK  2007-03-20 14:34:54  host: avf154.internetdsl.tpnet.pl

    a co z tym GPS działa czy nie bo zastanawiam się bo za taką kasę nic podobnego nowego nie kupię?

  • 0

    41. ~NAWIGACJA SATELITARNA GPS  2007-03-20 19:03:31  host: 81.15.190.50

    429 zł na allegro za tego fona szkoda tylko że wszystkie te Siemensy są bez map gps pewnie trzeba płacić operatorowi sieci za każdą przejechaną trasę.Widzę że tylko telefon Medion ma kompletną nawigację satelitarną za darmo bez haraczu dla operatora.Chciałbym przejechać przez Niemcy i Francję przy pomocy nawigacji gps z telefonu i nie wiem który kupić najlepiej z mapami krajów Europy

  • 0

    42. ~RAZOR  2007-03-21 19:32:53  host: chello089079024071.chello.pl

    ej ty nawigacja ....................... ja radzilbym ci n70 ma podobno doskonale mapy calej europy

  • 0

    43. ~kama_g  2007-03-29 19:12:00  host: 131-17-2-83-rawa.marton.net.pl

    właśnie kupiłam sobie ten telefon i wcale nie żałuję! mimo swoich większych gabarytów z łatwością piszę sms-y itp. robi dość pożądne zdjęcia, radio gra wyśienicie...fajny duży wyswietlcz...polecam innym bez zastanowienia

  • 0

    44. ~qwerty  2007-04-13 16:28:39  host: dwe130.internetdsl.tpnet.pl

    Nie moge znalezc nigdzie tedo fonka a bardzo bym chcial kupic... niech mi ktos poradzi

  • 0

    45. ~gRZeSIEK  2007-04-24 23:58:59  host: staticline12655.toya.net.pl

    Jestem bardzo zainteresowny kupnem tego tel,najleppiej nowke tylko ze w rzadnej sieci nie jest dostepny przynajmniej nie moglem go znalesc!! Znajomy go ma i jest bardzo fajnym tel

  • 0

    46. ~pawel  2007-05-03 15:05:02  host: euo124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a czy ktoś wie w jakim sklepie można go kupić

  • 0

    47. ~maciek_18  2007-05-15 07:51:21  host: glk54.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefon ma wbudowany system Brew

  • 0

    48. ~hary  2007-05-16 08:51:32  host: cxq98.internetdsl.tpnet.pl

    witam mam pytanie w jaki sposób wgrac do tego telefonu mape do nawigacji

  • 0

    49. ~aneta019  2007-06-12 23:55:48  host: nat-131-8.man.bydgoszcz.pl

    mam ten telefonik i polecam go ludzią którzy lubia mieć wszystko w telefonie, wyglądu to on może nie ma bo jest dość duży ale funkcje ma pełen wypas nawet gps ma ale nie ma jeszcze polskich map niestety ale i tak polecam wszystkim ten fon

  • 0

    50. ~wow  2007-07-10 12:38:48  host: apn-100-188.gprsbal.plusgsm.pl

    telefon jest ,ale ustawien nikt niema

  • 0

    51. ~krystiano  2007-08-22 08:27:38  host: bvp220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moze mi ktos powiedziec ile trzyma bateria w tym foniku?

  • 0

    52. ~peiro  2007-08-24 09:22:44  host: bxx190.internetdsl.tpnet.pl

    te mike88 nie chce cie zmartwic ale brew oparty jest o linuxa więc z łaski swojej nie pieprz głupot. Poza tym komputerowy hehe a w playstation 3 tez jakoś jest, śmiać mi się chce jak czytam takie durne wypowiedzi.

  • 0

    53. ~sledz  2007-11-09 12:29:19  host: adsm11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co do linuxa to na sx1 smigal az milo. sam tez probowalem ale cos mi nie wychodzilo ale innym dzialalo. jak nie wierzycie poszukajcie na youtube Qtopia bodajze na sx1

  • 0

    54.  2008-05-25 14:18:01

    Siemens SXG75 posiada odbiornik AGPS, jednak firmowe oprogramowanie nie uwzględnia map Polski, jednak można korzystać z dwóch najpopularniejszych programów : TrekBuddy Prosty program napisany w technologi J2ME, który korzysta z map zapisanych na karcie pamięci. Pokazuje miejsce na mapie, może też zaznaczać przejechaną tracę, oraz ustalać tzw. Waypointy. oraz drugi program :Nav4All Program, ściągający mapy przez Internet. Posiada bardzo rozbudowany Interfejs, oraz obsługę głosową.

  • 0

    55. ~luka121288  2009-10-12 12:09:52  host: eda163.internetdsl.tpnet.pl

    Czy ktoś z was próbował może programu w javie o nazwie amAze gps?...program działa na zasadzie nav4all. Pobiera mapy z internetu. Wypróbowałem go na SE k800i i działa z podłączoną przez bluetooth anteną gps...

  • 0

    56. ~  2009-10-14 19:37:29  host: public-gprs83281.centertel.pl

    Mam ten telefon i mowie wam ze to jest gowno. klofta i sie muli jak cholera a nie mowiac juz o rozmiarach

  • 0

    57. ~  2010-02-15 08:36:36  host: dzo106.internetdsl.tpnet.pl

    nie wszystkim się on muli. Ja go mam już od roku, w tym czasie zawiesił misię on może ze 3 razy max.

  • 0

    58. ~  2010-07-12 19:04:23  host: 89.230.157.59

    Wszystko to prawda co napisano: muli jak masz karte >1gb 2min się włącza od startu. GPS tylko demo Jmi installer nie działa,przelatuje i nic w telefonie nie ma!!!

  • 0

    59. ~raf  2012-02-01 18:33:09  host: host-81-190-130-73.olsztyn.mm.pl

    miałem kiedyś sxg75 pocisk na tamte czasy...zamiatał a jak GPS odpaliłem to był szok:)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-139-136.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet