Siemens SX1 - opinie
Telefony Siemens Siemens SX1 Opinie o Siemens SX1

Siemens SX1

w sumie: 191
  • 0

    1. ~bakulik  2004-08-24 17:43:00  host: qu198.internetdsl.tpnet.pl

    Czy jest to telefon naszpikowany mnóstwem funkcji, czy kombajn multimedialny z funkcja telefonu? Dzwonić może się z niego da, ale pisane sms-a na tej klawiaturze, to musi być koszmar...

  • 0

    2. ~stingah  2004-09-10 14:23:00  host: pb184.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl

    Telefon - miodzik!!! musze go miec! (Symbian OS to jest to!)

  • 0

    3. ~fz55  2004-09-26 20:59:00  host: aua22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik bardzo fajny ale autor tej strony troche nas okłamał SIEMENS SX1 ma radio moze to sobie sprawdzić na oficjalnej stronie siemensa

  • 0

    4. ~WitekT  2004-09-27 08:44:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    fz55: oj, zaraz oklamal. Wkradl sie po prostu blad, ktory Ty zauwazyles. Juz poprawione - dzieki! :)

  • 0

    5. ~Fabio  2004-10-30 11:17:00  host: aii149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon porazka. Klawisze to nieporozumienie. nawet symbian nic tu ni pomoze...

  • 0

    6. ~Cioska  2004-10-31 09:28:00  host: cgk200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie wie ktoś może, czy jest możliwość podłączenia tego fona do wieży lub radia samochodowego (tzn. czy jest do tego odpowiedni kabel?) tak jak Nokię N-Gage??!!

  • 0

    7. ~BioComp  2004-10-31 20:40:00  host: chello062179037067.chello.pl

    Na tych klawiszach pisze się kilka razy wygodniej niż na zwykłych. Tylko ci co nie mieli z nim do czynienia mogą mówić że ten telefon jest koszmarem. Nigdy bym go na nic innego nie wymienił nawet na nokię 6600 z racji że jest o wiele gorsza. Nie ma MP3 ani radia. Jest wolna (wolniejszy procesk). SIEMENS SX1 to dopracowany model nokii 6600 naszpikowany wszystkim czym tylko się da i w dalszym ciągu udoskonalanym z racji reglarnie wypuszczanych uaktualnień softu które możemy wykonywać sami na domowym komputerze.

  • 0

    8. ~tomacisz  2004-12-08 15:59:00  host: 81.15.170.18

    Mam. Świetny. BioComp - święta prawda. Plus karta pamięci 1 GB. I wszystko. Szkoda że baterie trzeba jednak ładować ;-)))

  • 0

    9. ~mixer11  2005-01-15 03:57:00  host: 80.50.168.70

    Jestem na kupnie tego cacka ale nie moge sie zdecydować słyszałem że lubi sie zawieszać dość często może to wada telefonu mojego kolegi nie wiem? może ktoś mi pomuc BioComp troche mi pomaga swoim opisem, a jak porównujecie grafike sx1 z E398 motorola które lepsze?

  • 0

    10. ~Talent  2005-01-21 15:09:00  host: prosie5.aster.pl

    Telefon jest PRZEDNI, pisanie na klawiaturze to tylko kwestia przyzwyczajenia, polecam w kolorze czarnym.

  • 0

    11. ~Heniu  2005-02-02 18:03:00  host: azd4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go juz 2 miesiace dwa razy odalem juz do serwisu bo zawiesil sie na amen a tak zawieszal sie codzienie wczoraj odebralem znowu z serwisu zobaczym co bedzie
    dlamnie za cicho dzwoni i to wada
    jesli chodzi o esemesy moze nawet lepiej niz w tradycjonalnej klawiaturze DRUGI RAZ JEDBAK NIE KUPILBYM TEGO FONA !!!

  • 0

    12. ~BKX  2005-02-06 13:59:00  host: bvr232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ma go moj kolega, zewnetrznie ladny, ale jak spojrze na menu... a najlepszy bajer, to jak poszedl go kupic do salonu ery, facetka do niego..."przykro mi, mamy tylko czarne..." :))))))))

  • 0

    13. ~slav  2005-02-08 09:01:00  host: pj240.wroclaw.sdi.tpnet.pl

    Naprawdę dobry telefon - jego wada to jednak zbyt częste ładowanie - w biznesie to jednak ma znaczenie. Poza tym - klawiatura po przywyczajeniu jest extra - o wiele szybciej sie pisze. To był dobry wybór. Co do awaryjności - to tylko urządzenie techniczne - ma prawo się sypnąć szczególnie jak ktoś ma pecha ;0) Nie mam z nim problemów ale malkontenci zawsze się znajdą. Nie ma telefonów które się nie psują.

  • 0

    14. ~sl4yer  2005-02-10 14:55:00  host: aaq52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ale sa telefony ktore sie psują żadziej i sa takie ktore sie psuja zadziej, a ten sie psuje zbyt czesto i zbyt wielu ludziom

  • 0

    15. ~Szczypior  2005-02-12 00:15:00  host: 13k.wmc.net.pl

    eheh...jak juz sie tak rozwodzicie na temat sx jedynki, to skrobnijcie chociaz ile trzyma bateria

  • 0

    16. ~walekh  2005-02-14 11:30:00  host: ajz210.internetdsl.tpnet.pl

    mam problem z konfigurowaniem telefonu przy połączeniu z kompem - komp nie widzi podłączonego tel. chociaż w menedżerze urządzeń jest,help;

  • 0

    17. ~lambada  2005-02-18 12:37:00  host: sprite.laczpol.net.pl

    SE k700i czy SX1 ktory bardziej oplaca sie kupic ?

  • 0

    18. ~Wazzi  2005-02-18 20:36:00  host: c21-112.icpnet.pl

    k700i to inna liga niz sx1

  • 0

    19. ~v-maniak  2005-02-18 21:43:00  host: host-81-15-140-67.kalisz.mm.pl

    mój kumpel ma ten telefonik jest super ale pisanie sms-ów to koszmar gdyby nie słownik t-9 ale funkcje są świetne ale sie zawiesza

  • 0

    20. noddy  2005-02-27 14:21:08  host: chello212186147091.chello.pl

    mam fona od 2 tygodni, nic z nim sie zlego nie dzieje, spisuje sie swietnie. A co najbardziej mnie rozwalilo, mozna wgrac do niego programik odtwazajacy odpowiednio skompresowane divx'y. Gdyby jeszcze abteria trzymala dzien dluzej..

  • 0

    21. ~Spic  2005-03-03 22:25:00  host: gprs6.idea.pl

    Jaki jest kod do formatowania tel ??? HELP

  • 0

    22. ~piotruś  2005-03-05 10:08:00  host: bep99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie, słyszałem ze bateria trzyma około jeden dzien jesli sie nim bawisz czy to prawda ?? włąsnie sie zasatanawiam nad kupem togo telefony i niewiem czy go kupic skoro tak krótko trzyma bateria !a co z zdjęciami jak wychodzą na komputerze , dobrej jekości ??

  • 0

    23. ~NuLL  2005-03-07 17:35:00  host: aff156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go od 3 dni - nic dodać nie ująć - delikatnie mowiać Nokia 6600 nie umywa się do tego telefonu. J jeszcze wyświetlacz 65k a do klawiatury można się przyzywczaić

  • 0

    24. ~olkie  2005-03-12 18:08:00  host: xk54.internetdsl.tpnet.pl

    a mi sie system chrzani:/ jus 2 raz oddaje go do serwisu:( nastemne 80 zl w plecy:(( apisze sie na nim naprawde fantastycznie j szybciej. na poczatq tylko 30 min mi schodzil jeden es a taeraz 30 sek i wyslene:]]

  • 0

    25. ~waldas4ro  2005-03-20 09:18:00  host: c30-213.icpnet.pl

    mam tego fona dokładnie dwa tygodnie i zawiesił mi się tylko raz w pierwszy dzień.Dobrze sformatowałem baterie i trzyma mi trzy dni przy dosyć sporej eksploatacji(darmowe rozmowy po 21).telefon jest super i teksty typu "6600 jest lepszy"mnie śmieszą.takie bzdury piszą kolesie,którzy wychowali sie na nokii 5110,albo 3210 i dla nich nokia to jest bóstwo.pozdrawiam i polecam sx1.w tej chwili nie ma lepszego.

  • 0

    26. ~waldas4ro  2005-03-20 09:22:00  host: c30-213.icpnet.pl

    mam problem.mam windowsa Me i SX1.oprogramowanie od SX1 nie chce sie nawet zainstalowac na windowsie Me.gdzie moge znalesc oprogramowanie i sterowniki dla tego fona na windowsa me?prosze o pomoc.

  • 0

    27. ~WitekT  2005-03-20 12:28:00  host: host-81-190-128-137.olsztyn.mm.pl

    waldas4ro: z takimi pytaniami to raczej na forum. :)

  • 0

    28. ~ktoś  2005-03-22 23:07:00  host: brg169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go kupić tak czy nie bo jedni piszą że się zawiesza a inni że nie i piszą na innych www że można z dźwiękiem nagrywać tylko 60 sekund.
    nie wiem czy to prawda.........
    błagaaaaaam odpiszcie:):):):):};}:] :P

  • 0

    29. ~ir4s  2005-04-02 11:18:00  host: awc113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to prawda, ale sa programy dzieki ktorym mozna to obejsc.mam go juz pare dni i stwierdzam ze jedyny minus to bateria, a do klawy monzna sie przyzwyczaic.

  • 0

    30. ~rontero  2005-04-13 00:24:00  host: dhcp-74-ppp.MAN.atcom.net.pl

    Wie ktoś może dlaczego do tego telefonu działają karty mmc 256mb. Czyo n ma jakieś ograniczenia co do wielkośći karty??

  • 0

    31. ~Rudnik  2005-04-15 21:42:00  host: err147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super telefon ma takiego mój ziom ku..... pełen wypas mam nadzieje że mi go kiedyś pożyczy :P:P:P

  • 0

    32. ~DRec  2005-04-17 12:24:00  host: fo180.internetdsl.tpnet.pl

    telefon jest po prostu zarabisty - kto go nie ma niech sie po prostu nie wypowiada ;P

  • 0

    33. ~MotyF  2005-05-08 01:37:00  host: s1p1.krak.tke.pl

    Przesiadłem się z motki V500, kiedyś tylko miałem C35 (4 lata temu) i Siemensa ogólnie nie lubie, ale zakup SX1 to nalepsze co mogłem zrobić a Symbiana pokochałem od pierwszego zwisu :)

  • 0

    34. ~Fan n6600  2005-05-08 19:01:00  host: atn215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie kupujcie tego gowna !! Kupcie se o 100000000 razy lepsza nokie 6600 !! a mp3 i radio mozna wgrac na symbian !!!!!NOKIA 6600 JEST SUPPPERRRRRRRRRRRRRR

  • 0

    35. ~sed  2005-05-08 22:04:00  host: gd2.internetdsl.tpnet.pl

    Cześć wszystkim, mam problem.. otoz mam go od dwoch dni i zawiesza mi sie non-stop. Chcialem uaktualnic oprogramowanie ze strony siemensa.. ale nie wykrywa mi telefonu, mimo, ze xp go wykrywa i moge sobie wszystko przezucac.. nie rozumiem tego. Caly czas wyskakuje blad, ze nie wykrywa telefonu. I kaze mi go wlaczac dzojstikiem, hmm.. tylko jak? Jak trzymam dzojstik nic sie nie dzieje i telefon ani nie drgnie.. nie wiem o co chodzi. Ogolnie w porządku, tylko ta bateria.. :/ No i te bledy przy wykrywaniu, wie Ktos moze o co chodzi? Mial ktos cos podobnego..? Pozdrawiam... :|

  • 0

    36. ~macisz  2005-05-16 16:11:00  host: 81.15.170.18

    Szczypior - bateria trzyma spoko 3 dni. Jak oszczedzam to max 4-5. Ale szybko się ładuje (max 2-3 godziny). Trzeba uważać ile zostawiasz aplikacji pracujących w tle - jeśli jest więcej niż 5-7 potrafi się zawiesić - ale to chyba wina Symbiana i procka. MP3 cieszy ... szczególnie jeśli masz kartę MMC 1GB i muzy po dach. Żaden iPod nie podskoczy ;-)))

  • 0

    37. ~Bartech  2005-05-19 12:21:00  host: dgh192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jutro kupuję!!! Zobaczymy jak się będzie sprawował. I czy ja wielki fan Siemens-ów będę zadowolony. Lubię telefony z bajerami i takie które można konfigurować przez komputer. Teraz mam jeszcze SL45i, to jest najlepszy telefona jaki miałem. Czy SX1 go pobije, odpowiedź niedługo. :^D

  • 0

    38. ~Ludi  2005-05-19 18:51:00  host: host-81-190-26-254.torun.mm.pl

    Każdy siemens się zawiesza. Poza tym nowe oprogramowanie może wgrać serwis. Ale to nic nie da.

  • 0

    39. ~tigre.  2005-05-24 16:23:00  host: il66.internetdsl.tpnet.pl

    macisz -> "mp3 cieszy ... szczególnie jeśli masz kartę MMC 1GB i muzy po dach." WTF ??? Jak ty to zrobiłeś ze czyta ci jedno gigówkę ??? Jak dzwoniłem do konsultanta Siemensa to powiedzieli mi ze nie ma czans zeby przeczytal nawet 256 MB cud jakiś ??? A pozatym czy wie ktoś jak zdobyc jakiś programik konwertujący z 3gp do czegoś bardzioej normalnego typu avi lub mpeg ... albo chociaz coś co odtwarza to gówno ??? Pzdr

  • 0

    40. ~ir4s  2005-05-27 16:29:00  host: auy51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    na sofcie nowym czyta nawet karty 1gb. sam mam 512 :D

  • 0

    41. ~andrzejek  2005-05-27 19:02:00  host: abk68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja wlasnie przymierzam sie do kupna sx1, ale przeraza mnie bateria... zaczynam sie zastanawiac, czy nie lepiej kupic moto e398. Tym bardziej, ze z gadzetow, to pewnie tylko odtwarzacza mp3 bede uzywal. Zobaczymy.... w poniedzialek ide do salonu:)

  • 0

    42. ~sed  2005-05-30 15:35:00  host: gd2.internetdsl.tpnet.pl

    Mam problem z oprogramowaniem, chcialem zrobic update za pomoca kabla USB i darmowego oprogramowania ze strony siemensa, ale nie wykrywa mi telefonu. Jest napisane żeby włączyć telefon joystickiem, ale jak? Poprostu sie nie da. No i nie wykrywa. A normalnie wykrywa bez problemu i moge wszystko przezucac. Tylko taki zonk z tym oprogramowaniem. Wie ktos o co chodzi? Pozdrawiam i dzieki z góry za rade.

  • 0

    43. ~rapek3  2005-05-31 17:00:00  host: 80.51.253.149

    CZeść. Napiszcie mi na mojego maila ile minut nagrywa video ten siemens i czy może odtwarzać mp4- teledyski. Z góry dziex.

  • 0

    44. ~Emilio  2005-06-02 23:41:00  host: 80.50.250.214

    Witam serdecznie!! Mam zamiar kupić tego fona, jednak zraza mnie to zawieszanie i bateria która tak szybko siada.Jednak sie juz przyzwyczaiłem bo miałem nokie 7600, pisze sie wyśmienicie szczególnie ze słownikiem T9, a bateria tez krótko trzymała.Doradzcie czy kupic tego fonika.Pozdro narqa!!

  • 0

    45. ~marek  2005-06-04 22:45:00  host: uy34.internetdsl.tpnet.pl

    nieporuwnywalnie lepszy od wszystkich siemensów (sx1 mclaren to sx1 z inną obudową, może od u10 i u15, od sxg75 na pewno nie)

  • 0

    46. ~Mayki85  2005-06-07 14:41:00  host: dial-2737.lubin.dialog.net.pl

    Jestem właścicielem siemensa Sx 1 i moge stanowczo powiedziec ze jest to telefon naszpikowany mnostwen nowych funkcji i nie wiem czy jest na rynku telefon ktory rowna sie jego mozliwosciami (oczywiscie w jego cenie) jakosc nagrywania wideo rewelacyjna, radio odbiera bez jakich kolwiek zaklucen, zdiecia jak z cyfrowki, a o jakosci mp 3 to juz nie wspomne, no i oczywiscie jego wyglad..... jego wyglad ocenicie sami :)

  • 0

    47. ~Wolnego !  2005-06-07 17:10:00  host: bdw35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kochani chcialbym tu cos sprostowac !Nokia 6600 jest lepsza pod wieloma wzgledami o Simensa SX1 !N6600 ma szybszy procesor a nie wolniejszyjak ktos tu napisal :p!ma nowszego SYMBIANA 7.0s!Mozna tez nagrac mnostwo bardzo przydatnych APLIKACJI na symbiana !ja osobiscie uzywam ULTRA mp3-do czego sluzy kazdy chyba wie !Poza tym camcorder(nagrywanie sekwencji filmowych w zaleznosci od karty MMC) +karta MMC 2GB ktora mozna kupic za 699 zl (ja mam 1gb)czynia z tego telefonu lepszym od konkurencji !A wiec podsumowujac nokia 6600 moze sie rownac z niektorymi SMARTPHONAMI a konkorecje np Sony ericsona lub simensa bije na glowe!!Pozdrawiam wszystkich fanow nokii i TELEFONOW KOMORKOWYCH !

  • 0

    48. ~macisz  2005-06-09 14:10:00  host: 81.15.170.21

    Tigre, ir4s już napisał. Konsultanci zwykle wiedzą mniej niż my i niż trzeba. Jak zmieniałem soft to powiedzieli że książka telefoniczna jest bezpieczna - straciłem wszystkie numery telefonów. Powiedzieli, że fon nie obsłuży na starym sofcie 512 MB - obsługiwał bez problemu, i na pewno nie obsłuży 1GB (nawet najnowsza wersja softu). Tymczasem na witrynie Siemensa jest tenże i Niemcy (wtajemniczeni) na wszystkie Walkirie zaklinają że spoko ... Podobno DVD Pioneer 360 nie obsługuje formatu +R/RW (tak twierdzą Polscy konsultanci i instrukcja) - obsługuje ;-))) (testowałem) itd itd itd itd.

  • 0

    49. ~Tomek  2005-06-19 18:23:00  host: nat-pra.aster.pl

    Super fonik!!! Ma wszystko. Na pewno lepszy i szybszy od noki 6600 ma procka 120mhz(175 mhz ograniczone do 120mhz) a nokia 104mhz. Ma mp3 stereo i radio a nokia nic (do sie odtwarzac mp3 ale nie radze bo jest mono i brzmi strasznie) nokia to telefon dla dzieci ktore sie ciesza z kolorowych motywow i tapetek(to jedyna jej przewaga, chociaz patchujac fona da sie zmieniac tapety i motywy wiec ta zaleta noki nie jest wcale nieosiagalna dla sx1)na symbian 6.1 jest duzo wiecej programow. Baterie trzymaja porownywalnie od 1 do 4 dni( w zaleznosci czy sie oglada filmy czy telefon lezy)sx1 chodzi duzo szybciej, wiesza sie tak samo jak nokie gdy otworzymy za duzo aplikacji na raz (zreszta tak samo jak komp - polecam test wlaczcie sobie gre potem alt+tab i sprobujcie wlaczyc nastepna lub mp3 lub radio w necie albo jeszcze kilka programow ciekawe czy sie nie zawiesi:P)czeste wieszanie sie moze byc tez przyczyna zawalenia fona popsutymi aplikacjami wtedy format i po wszystkim, albo gdy ma sie stary soft wystarczy wgrac 14 lub 15 i pomoze lub nawet wgrac jeszcze raz ten sam. To jest jeden z najlepszych obecnie fonow a napewno najmniejszy z symbianowcow(nokia 3230 jest mniejsza ale ma mp3 mono:( czyli to prawie 6600 zmniejszone poprawiony wyglad chociaz nie do konca:P no i wiecej programow do obrobki zdjec z 1,3 mpix aparatu). Znam lepsze fony jak SE P900 i 910i chociaz nie maja radia :P lub nowe nokie z symbianem i umtsem lub motorola a1000 i a1010 i wiel innych nawet niektore samsungi ale to zupelnie inne przedzialy cenowe tamte kosztuja conajmniej 2x tyle a sx1 tylko 700zl nowka.(np. a1000 -1400zl p900- 1000zl) wiec za ta cene nic lepszego bo tylko nokia 6600 ktora jest gorsza lub se k700i bez kart. Jak ktos sie zastanawia nad kupnem to nie radze czekac bo telefonow juz nie produkuja a te co sa na rynku to szybko schodza. Niedawno bylem po komisach i na wolumenie to widzialem tylko 1 po 900zl zawyzona cena dlatego jeszcze i zszedl ale niedlugo pewnie i on pojdzie.

  • 0

    50. ~vasa  2005-06-19 21:59:00  host: dop227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mówisz że kosztuje ok.700zeta?? a mi pisze w idei że po za promocją około 3 tysięcy... ??

  • 0

    51. ~Tomek  2005-06-19 23:42:00  host: nat-pra.aster.pl

    Bo to stara cena. Nowka sztuka z wolumenu w Warszawie koszt 700zl niebiesko-szary i 750zl czarny tez nowka (tylko simlock na ere zdjecie go to koszt ok.100zl wiec lepiej siec zmienic) Poza tym widzialem w komisach po 740zl uzywany i 850zl nowy oraz w innym za 900zl. Teraz juz zostal tylko ten za 900 bo tamte poszly, a widzialem je jeszcze tydzien temu. Ja chyba kupie sobie tego fona juz od jakiegos czasu robie podchody, zwiedzam, porownuje ceny, i duzo czytam na jego temat. Naprawde fajny fon polecam wszystkim ktorzy nie potrzebuja aby bateria trzymala tydzien bo on nigdy sie do takiego wyniku nie zblizy:P. Mankamenty to klawietura(ale T9 rozwiazuje problem mozesz w nim dopisywac wlasne wyrazy wiec ok) joy niewygodny ale niby mozna go wymienic na tego z 6600 (ale nie wydaje mi sie zeby to byl dobry pomysl bo potem smiesznie wystaje i jest brzydki:D)bateria na to nic nie pomoze, zwisy wystarczy przestrzegac kilku regul: zamykac aplikacje kiedy nie sa potrzebne, nie instalowac programow niewiadomego pochodzenia, ewentualnie wgrac nowy soft 15 i polski t9, czesto tez pomagaja formaty fona. Niektorzy uzytkownicy ktorym wieszal sie codziennie po takich zabiegach nie odnotowuja nowych zwisow.

  • 0

    52. ~mniemany expert  2005-06-23 18:21:00  host: 62.244.139.68

    ech..wszystko to prawda co tu piszecie ;-) ale jako expert (hahaha) zdradze wam tajemnice:jest roznica miedzy srebrnym a czarnym i to nie tylko w wygladzie!.. polecam srebrne!i zwroccie uwage przy kupnie na miejsce skladania,czyli "made in where"-tu polecam skladane na dalekim wschodzie,a nie np. w niemczech. paradoks?.. wiele ich w zyciu,a w technic mnostwo ;-) nie zgadzam sie tylko z tym,ze N 6600 jest lepsza od Si sx1-to ta sama klasa,ale tak naprawde N 6600 to PADLO NIEMOZEBNE (chyba najwieksza porazka skadinad porzadnej firmy)! a klawiatura:jesli trzyma sie w jednej rece to jest makly klopot,rzeczywiscie;ale pisanie oburacz to superexpres i pelna wygoda na Si sx1! bateria,coz... niewiele wieksza pojemnosc jak w "zwyklych" fonach,a tu spory,silnie podswietlony wyswietlacz,w miare szybki procesor,duzo pamieci,multitasking...takie jest zycie:zawsze cos za cos,wiec uwazam,ze jesli przy np. godzinnym graniu,godzinnym wapowaniu,godzinnym sluchaniu muzy i godzinnym sluchaniu radia na tym fonie,bateria wytrzymuje dobe, to i tak jest to SUKCES! a co do wieszania sie:szczegolnie czarne,i szczegolnie made in UE (choc to nie regula) potrafia zajewiscie czesto to robic,i czasem nie da sie juz ich wlaczyc,ale zazwyczaj podnosi je wcisniecie kombinacji trzech klawiszy!!! czyz to nie wspaniale?! zegnaj serwisie! za ta "samoobsluge" daje moje blogoslawienstwo dla tego sprzetu,jakim jest Si sx1! amen ;-)

  • 0

    53. ~miemany expert  2005-06-23 18:36:00  host: 62.244.139.68

    jeszcze kilka spostrzezen:N 6600 ma rzeczywiscie wyzsza wersje symbiana i szybszy procesor niz Si sx1,ale CO Z TEGO,kiedy to wszystko chodzi powoli i tak jakby wszystko bylo w tej nokii niekompatybilne ze soba!?!poza tym,na dzien dzisiejszy ta lepsza wersja symbiana to raczej wada,niz zaleta,bo wiekszosc programow jest pod symbian 6.0 lub 6.1 i nie wszystkie dzialaja pod 7.0. ale,zeby nie bylo,ze nie szanuje rowniez nokii to z produktow tej firmy polecam 6630,7210,a w szczegolnosci 7710,ale to juz troche inna bajka (szczegolnie 7710-choc ten telefon jest chyba w stanie pozytywnie zaszokowac kazdego. ale to jest produkt series 90,a nie series 60-jak by ktos chcial to porownywac z wczesniej wymienionymi). a,ze na N 6600 muzyki tez sie da sluchac-bez watpienia,ale szaszlyk z mojego kota temu,kto zdobedzie taki sprzet,aby na "wejsciu do uszu" z tego fona bylo stereo 44100 MHz,tak jak np. w Si sx1. so amen once again meine riebiata! haha..

  • 0

    54. ~ziom  2005-06-28 00:11:00  host: ajm191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wie ktoś czy można w tym telefonie wrzucić mp 3 jako dzwonek prosze o szybką odp.

  • 0

    55. ~waw  2005-06-28 18:23:00  host: pa202.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl

    siema a ile minut można kręcić nim film ( sx 1)

  • 0

    56. ~Tomek  2005-07-02 14:23:00  host: nat-pra.aster.pl

    Mp3 jak dzwonka nie mozna wrzucic, ale mozna wave(lepsza jakosc, wiecej miejsca zajmuje), mid(gorsza jakosc, ale i tym samym mniej miejsca),mozna takze mmf, a nawet ogg (uzywajac Oggplayera). SX1 mozna krecic film do konca karty pamieci za pomoca programu Camcoder Pro

  • 0

    57. ~dj_bielas  2005-07-11 15:20:00  host: in.brzesko.net.pl

    Panowie mam do was pytanko gdzie moge dostac jakies programiki do siemensa sx1 i czy w nim jest taka opcja jak zapisywanie wiadomosci na karcie memory ??

  • 0

    58. ~Gegan  2005-07-20 13:18:00  host: 95-go2-2.acn.waw.pl

    Cześć. powiedzcie mi, co polecacie (mówie do tych, którzy mieli / mają któryś z fonów): siemensa SX1, nokię 7610, czy sendo X ? weźcie pod uwagę tez cenę i koszty exploatacji. będę wdzięczny za pomoc.

  • 0

    59. ~poli811  2005-07-23 22:06:00  host: chlor.stronie.pbsi.pl

    czy czymś róznią się simensy sx1 w kolorze czarnym od siwych?? prosze o szybką odp

  • 0

    60. ~cylofon  2005-07-24 22:53:00  host: proxy2.zicom.pl

    Telefon jest poprostu niesamowity! Ma wszystko co mozesz miec na normalnym kompie,klawiaturawygodna i szybka. Przyzwyczajenie jakies 2 tygodnie moze zajac, tak jak do zwyklego folna na samym poczatku. Ale jednak nie kupilbym go, bateria to porpostu koszmar, nie mam go ale kumpel ma i trzyma max to 20 godzin,jesli nie bedzie sie nim bawil, najlepsze rozwiazanie to miec dwie baterie i zamiennie je stosowac plus oczywiscie ladowarka do samej baterii, ja tak robie z E398.

  • 0

    61. ~Adam  2005-07-28 14:57:00  host: host-ip19-94.crowley.pl

    Z tego co ja wiem ten telefon obsługuje karty mmc 512 bez względu na soft – to po prostu kwestia karty mmc

  • 0

    62. ~promil  2005-07-28 21:13:00  host: gigant.artvox.pl

    nie mam pytan do was jak masz sie neta wystarczy poszukac i znajdziecie ze trzeba wgrac nowy soft zeby sie nie wieszal ja mam takie szczescie ze mi sie wogole nie wiesza baterie na allegro kupicie za 65 zl +5 dodatkow 2 razy mocniejsza mnie ona trzyma 5 dni jak robie zdj i dzwonie pisze sms naprawde warto

  • 0

    63. ~koart  2005-08-23 09:01:12  host: mgm.softman.com.pl

    Programy i wszystko na temat tego telefonu mozna znalezc na www.sx1.pl Jest tam wszystko od podstaw po nowinki mnostwo programow, oprogramowanie i porady. Ja osobiscie mam ten telefon od 5 miesiecy i nie zamienilbym go na zaden inny.Co do wieszania sie telefonu to trzeba po prostu wgrac odpowiedni soft i troche go "podstroic" :) Teraz nie mam z nim zadnych problemow pomimo tego ze ogladam na nim filmy, czytam ksiazki i korzystam z netu czesto jednoczesnie uruchamiajac kilka aplikacji. GORACO POLECAM!!!

  • 0

    64. ~stepidar  2005-08-25 13:21:27  host: 62.153.139.5

    Mam Sx1 5miesiecy. Dlugo nie bylo z nim problemow, ostatnio ciagle sie wieszal, ale wyjecie baterii na cala noc pomoglo. teraz sie nie wiesza. Klawiatura jest EXTRA szybka! Trzeba sie przyzwyczaic ale Po dwoch tygodniach smigalem jak na kompie!
    Mam karte Pentagram 512 i jest super. A dla kogo Nokia 6600 jest lepsza niech porowna szybkosc dzialania i jakosc odtwarzania MP3! W tym porownaniu 6600 to PADAKA!!! Bateria dziala jednak tylko 2 dni
    Kto ma problem z instalacja softa na Win: po zainstalowaniu softu z plyty, jezeli mRouter nie widzi fona, wejdz w menedzera urzadzen, wskaz SX1 i dograj sterownik wskazujac lokalizacje CD. POtem w mRouterze ustaw wlasciwosci komunikacji na port USB.

  • 0

    65. ~ryba16  2005-08-27 11:30:32  host: 82.160.23.4

    Telefonik niczego sobie!!!Nokia to kicha!!!!!
    Mam go od 5 dni ale nie wiem jak wgrac mp3 z kompa bezposredni na karte pamieci??
    Poratujcie!!!!

  • 0

    66. ~poki87  2005-08-28 20:57:49  host: cbi81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    strasznie malo praktyczyn telefon funki duzo ale jak sie bawilem w wstawianie teksku na zdjecia to 3 razy zawiesil mi sie

  • 0

    67. ~michu  2005-08-29 11:46:26  host: bec144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam juz tego fona 7 miesięcy ani razu mi sie nie zawiesil. Ani razu nie musialem byc z nim w serwisie a upadl mi juz z 3 razy. Jest to po prostu kombajn multimedialny mozna na nim wszystko a po dograniu pilota do telewizora to sie po prostu w nim zakochalem bawilem sie z nim wiele mialem juz wiele telfonów ale tego nigdy nie odstąpie wierzcie nokia 6600 po prostu sie chowa

  • 0

    68. ~Pomocy!!!  2005-09-10 23:00:44  host: c32-173.icpnet.pl

    Sluchajcie mam karte 512mb w nokii n gage i mi jej nie wykrywa w kompie jak cos wiecie to bardzo prosze odezwijcie sie;(;(

  • 0

    69. ~Namico  2005-09-16 22:16:40  host: host-ip226-107.crowley.pl

    SX1 to dobry telefon,jest na niego wiele aplikacji,ale są już dużo lepsze

  • 0

    70. ~Aleksander  2005-09-17 19:11:42  host: bz139.internetdsl.tpnet.pl

    Mam 2 Simensy Sx1 i oby dwa się nagminnie wieszają pozatym że są ładne i mają duże wyświetlacze nic pozatym.Jest to wada fabryczna za mały procek na takie aplikacje.

  • 0

    71. ~RobRob  2005-09-18 20:57:46  host: host-81-190-149-140.olsztyn.mm.pl

    wie ktoś może jak usunąć pasek ze stanem baterii i zasięgiem podczas oglądania filmów w SX1 przez SmartMuvie ?? bardzo proszę o pomoc

  • 0

    72. ~harpooon  2005-10-02 20:52:16  host: 82.160.71.100

    Symbian nie dla idiotów:P ten fonik też:) A co do baterii to trzymała mi dłużej niż w motce a925 z której teraz kożystam(dla niej sprzedałem SX1) choć i teraz nie nażekam,prąd jest prawie wszędzie,jakbym pracował na budowie kolei w tajdze to pewnie wziołbymbadziewną nokię tylko po co raczej tam nie było by "zasięgu"

  • 0

    73. ~  2005-10-15 18:32:58  host: aoc70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go.
    jest super.
    SX1 is cool.Radio,mp3,symbian, procesor, karta graficzna,MMC, 3gp,65 tys.
    poprostu najlepszy telefon na swiecie
    (nie liczac SE D750i)

  • 0

    74. ~kamas  2005-10-25 14:23:47  host: ebk213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powie mi ktos czym sie rozni sx-1 od sx-1 McLaren? bo chcem kupic a nie wiem który... wogole jest jakas inna roznica niz tylko kolor?

  • 0

    75.  2005-10-27 20:42:36

    hm moim zdnaime pisanie na tej klawie jest luksusem bo piszesz 2 kciukami:D wiec piszesz 2x szybciej. oczywiscie musisz sie do niej przyzwyczaić. nawet jak nie umiesz pisac i tak bedziesz szybszy od kumpla piszacego na np.noki 3510i....

  • 0

    76. ~wojtus  2005-10-30 18:53:55  host: fr228.internetdsl.tpnet.pl

    nie wiem co wybra sx1 czy 6630
    ludziochy pomozcie

  • 0

    77. ~KaZaM_PL  2005-11-06 10:43:26  host: 68-86.is.net.pl

    Pierwsza sprawa: Osoby ktore nie widzialy telefonu w rl i nie probowaly pisac na nim sms'ow niech wogole sie nie odzywaja. Jestem posiadaczem SX1{McLaren} od 2 tygodni zadnej zwiechy(oprocz jednej po naladowaniu baterii) telefon to prawdziwy przenosny komputer, inne telefony z podobnymi funkcjami zaczynaja sie od bagatela 2700zl ktore nawet nie maja Symbiana! Telefon jest bardzo funkcjonalny a praca na nim to isna przyjemność ten telefon moge polecic kazdemu

  • 0

    78. ~Skero  2005-11-08 20:41:21  host: 80.51.247.130

    telefon spox!!siemens rulez

  • 0

    79. ~  2005-11-11 15:14:33  host: dzk5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nokia 6600 jest zdecydowanie lepsza od sx1 błedy w symbianie siemensa to jest nie dopuszczalne i te klawisze ochydne nokia rządzi siemens jest malo atrakcyjnym telefonem ktury czesto sie muli i wiesza NOKIA RZĄDZI

  • 0

    80. ~Tomi_86  2005-11-15 22:28:20  host: il66.internetdsl.tpnet.pl

    sx1 to świetny telefonik!! Mam go 2 tygodnie i naprawde jestem z niego zadowolony!!! Mialem juz mnustwo komów i zaden mi sie tak nie podobał jak sx1!! a co do klawiaturki to kwestia przyzwyczajenia,z bateria tez nie jest tak żle!! trzyma 2-3 dni ,ale co tu sie dziwic przy tak wielkim wyświetlaczu!! Sx1 jest super, naprawde polecam!!

  • 0

    81. ~Skero  2005-11-17 17:33:22  host: 80.51.247.130

    JEST spox-i tyle...

  • 0

    82. ~Domek  2005-11-17 17:34:47  host: 80.51.247.130

    Ja tez skeroooooooo :)

  • 0

    83. ~yudek  2005-11-19 18:24:14  host: pa210.jawornik-polski.sdi.tpnet.pl

    Telefonik ogólnie jest extra, jednak trzeba go szanować (pod względem instalowanych programów) jeżeli są nieodpowiednie to można narobić sobie poważnych kłopotów. Ostatnio instalnąłem managera plików do ogólnego zastosowania dla wszystkich telów z symbianem i poprostu telefon mi padł. Nie mogłem nawet przywrócic ustawień z kopi bezpieczeństwa znajdującej się na komputerze bo przy każdym włączeniu pojawiało się menu startowe a następnie system error i po 3 sekundach pyk..wyłączał się cham!! Wiadomo co dalej serwissss:-( Ale jak dotąt lepszego nie spotkałem z tej stawki cenowej i nadal jestem zadowolony...

  • 0

    84. ~FreeFire  2005-11-24 19:01:10  host: fx130.internetdsl.tpnet.pl

    SX1 ma lepszy procesor od Noki 6600 (132 MHz ,a nokia 104 MHz).Nokia ma moze i lepszy soft i joy(da sie podmienić :-) )ale za to nie ma radia i mp3(dobrego) i ma mniejszy wyświetlacz:)

  • 0

    85. ~wkurwiony  2005-11-30 19:29:46  host: chello083144120074.chello.pl

    CO to za promocje beznadziejne co sie pójdzie zapytać czy mają ten telefon to kurde odpowiedz pada nie nie nie nie nie nie nie nie co z tego ze teraz jest za 400 zeta w ERA w promocjii 80/40 jak kurwa nikt tego telefonu nie kupił w tej promocjii bo ich juz nie ma!! Boże ale sie wkurwiłem na to wszystko.... może ktoś wie gdzie ten telefon jest????? W Szczecinie napewno nieeeeeeeeee MA!!!

    Pozdro Wkru...one

  • 0

    86. ~wqurwiony 2:P  2005-12-01 11:19:19  host: nat-pra.aster.pl

    Masz racje, po co obwieszczaja ze telefon jest w ofercie jak go nie ma. Sam bylem kilka razy i pytalem to mowia ze nie ma. Pytalem tez czy moze w innych salonach sa jeszcze to tez mowia ze nie ma (nawet nie wiem skad to wiedza). Jedynie pozostaje kupic uzywanego, ale ten telefon bez gwarancji moze niezle kosztowac gdy sie zepsuje:( Widziaem juz kilka uzywanych w cenach 500-600zl, w stanie dobrym, na ale bez gwary. Shit

  • 0

    87. ~emilx  2005-12-02 23:38:38  host: bvo14.internetdsl.tpnet.pl

    piszecie że się zawiesza a to poprostu wasza wina!! starajcie sie jak najmniej zapisywać na pamięci telefonu tylko wszystko walcie na MMC!!

  • 0

    88. ~Davit  2005-12-25 22:41:57  host: 87.239.0.254

    Buahaha! Pisanie to wcale nie koszmar! No moze... ale tylko przez pierwsze 2-3 dni. Potem to sie pisze szybciej niz na standardowej... przynajmniej mi :) Klawiatura jest extra przystosowana do pisania dwoma palcami wiec idzie to naprawde szybko :D

  • 0

    89. ~azarath  2005-12-28 07:51:29  host: staszic.adminpan.waw.pl

    ile może kosztować zdjęcie simlocka??

  • 0

    90. ~wcale nie  2006-01-11 18:24:18  host: dpo64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    śmigam na tej pionowej klawiaturce jak sie nauczylem szybciej niz na zwyklej

  • 0

    91. ~Tyskacz  2006-01-11 20:36:06  host: ejd103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam zamiar sobie kupić tego siemensa albo sonegoericsona z1010, ktorego byście mi doradzili???

  • 0

    92. ~Pawlack  2006-01-16 21:35:19  host: dvr168.neoplus.adsl.tpnet.pl

    TELEFONIK JEST WYPAŚNY.TO JEST JAK MAŁY KOMPUTER Z FUNKCJA TELEFONU ;) ODCZYTUJE NAWET DIVX... NO ALE COŚ ZA COS ZAWIESZA SIĘ I TO DOŚĆ CZĘSTO ALE I TAK WOLE GO OD K700i PONIEWAZ SE K70i NIE MA KART MMC A NA SX WCHODZI NAWET 1024MB(1GB)OPCJE MA PRZEJ... NP.PILOT TELEWIZYJNY ITP. JESTEM Z NIEGO BARDZO ZADOWOLONY.POLECAM!!!!KUPUJCIE!!SX1!!

  • 0

    93. ~radek89  2006-01-17 20:12:36  host: 68-86.is.net.pl

    ja bardzo prosilbym o nie wypowiadanie sie w kwestji klawiatory osob ktore nigdy nie mialy ztyczności z tym telefonem zapewniam was ze pisanie SMS'ow na tej klawiatoze jest duuzo ale to duuzo lepsze niz na tradycyjnej klawiatoze. Ogolnie telefon super ma jednak jeden mankament... otoz szkielko wyswietlacza bardzo latwo mozna porysowac wiec warto nosic ten telefon w kaboze :)

  • 0

    94. ~dominic  2006-01-18 15:07:51  host: host1.qfel.net

    mam pytanie czy siemens sx1 ma głośniczek na którym można odtwarzać mp3 bez uzycia słuchawek?prosze o pomoc:)pozdrawiam

  • 0

    95. ~FreshZombie  2006-01-19 15:56:06  host: exa209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Heh tak patrze na wasze opinie i coraz bardziej mi sie ten telefon podoba :D no ale mam pare pytan :D czy jest ten glosnik przy odsluchiwaniu mp3?? czy tylko ze sluchawek ;] i przy nagrywaniu filmikow ;) czas nagrywania jest ograniczony pamiecia karty/telefony czy poprostu jest tak jak w innych siemensach ze mozna tylko 30 sec nagrywac?(tzn kilka 30 sec filmikow) ^^


  • 0

    96. ~DONZO  2006-01-22 15:12:36  host: 80.51.180.70

    SX1 TO PORAŻKA!!!!!BATERIA TRZYMA LEDWO 2DNI,PISANIE ESÓW TO KOSZMAR,JEST ZA DUŻY,CAŁY CZAS SIE ZAWIESZA,CAŁY CZAS TRZEBA ZMIENIAC OPROGRAMOWANIE,I INSTALOWAC SOFTA!!!!!!POLECAM SAMSUNGA Z300!!!!JEST O WIELE LEPSZY NO I MOŻE DROŻSZY ALE JAK SIE DOBRZE POSZUKA TO MOŻNA KUPIC NAWET W TAKIEJ CENIE JAK SX1!!!!!

  • 0

    97.  2006-01-27 10:45:02

    freshZombie mp3 mozna sluchac z glosniczka nagrywanie jest z dzwiekim (z glosniczka) ograniczone do minuty ale jest program na symbiana ktory umozliwa nagrywanie ograniczone tylko iloscia wolnego miejsca

  • 0

    98. ~FreshZombie  2006-01-29 23:21:39  host: ewx240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dzieki :D a jaki to programik? bo kompletnie zielony jestem ;p (chyba)

  • 0

    99. ~KROPA  2006-02-09 17:55:47  host: ahh114.internetdsl.tpnet.pl

    MAM TEL.PARE DNI I POWIEM ZE FUNKCJE MA SUPER PSUJE SIĘ CZĘSTO ALE TO PEWNIE TEMU ZE DUŻO W ZYCIU PRZESZEDŁ.K700I JEST SŁABSZY.MOIM ZDANIEM

  • 0

    100. ~FreshZombi  2006-02-12 22:12:55  host: ewc235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No jeszcze jedno czy karta pamieci wystaje z telefonu czy da sie ja calkiem wlozyc??

  • 0

    101. ~maniek  2006-03-08 16:13:37  host: siec.rokita.clubnet.pl

    telefon nr ! mam go od 7 miesiec 1 tyg kombinowalem z tom klawom i szybko sie przyzwyczailem teraz pisze szybko bardzo szubko jest durzo funki takie jak... mp3 dvx i itp.. normalnie filmy ogladam zkompresowane.. muwie tel 1 klasa

  • 0

    102.  2006-03-08 20:21:49

    Niby K700i jest lepszy od SX'a??!!
    Noddy-nawet nie wiesz, co można z tym fonem robić... : )

  • 0

    103. ~karol14###  2006-03-12 11:15:50  host: bvv20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    SUPER TELEFONIK.MUSZE GO MIEC.MA MNÓSTWO FUNKCJI I ZALET,FAJNIE WYGLĄDA.A;E SŁYSZAŁEM ZE BATERIA JEST SŁABA,ALE TO NIC.

  • 0

    104. ~sasanka  2006-03-21 16:38:49  host: epj224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ładny jest

  • 0

    105.  2006-03-21 17:26:36

    bakulik może masz coś ze swoim telefonem jezeli chodzi o ten telefon to nie jest rewelacja ale jak sie ma mało funduszy to go bardzo polecam

  • 0

    106.  2006-03-21 17:27:12

    bakulik może masz coś ze swoim telefonem jezeli chodzi o ten telefon to nie jest rewelacja ale jak sie ma mało funduszy to go bardzo polecam

  • 0

    107. ~mk  2006-03-27 15:36:28  host: xdsl-3388.wroclaw.dialog.net.pl

    a jaki jest aparat ? vega czy megapiksel ?

  • 0

    108.  2006-04-02 10:15:25

    Czy ten SIEMENS SX1 ma karte pamieci do 2GB' ?
    Zalezalo mi na kupnie jakiegos taniego telefonu wiec porownuje go do SE.K750i i raczej biore K750i.Gdyz na siemensie sie juz raz przejechalem i nie zrobie kolejnego takiego bledu!
    KUPUJCIE NOKIE LUB SONY ERICSSON'Y !!!

  • 0

    109. ~genius  2006-04-03 08:50:40  host: bwh125.internetdsl.tpnet.pl

    polecam wszystkim!!!!!!!!musze go mieć telefon boooooooooomba prawdziwy predator. wiele funkcji nie ma co mówic jest po prostu super
    genio

  • 0

    110. ~uzytkownik :)  2006-04-12 11:54:47  host: sigmy.dbn.pl

    Ogolnie moge powiedziec, ze swietny telefonik!
    Mam go juz ponad pol roku i spisuje sie idealnie.
    W innych telefonach smski trzeba czesto usuwac, bo sie zapycha skrzynka odbiorcza - a tutaj? Rekordowo mialem ponad 1500 smsow i telefonik ciagnal dalej :P
    Pisanie smsow jest trudne na poczatku, pozniej pisze sie je naprawde szybko.
    Wbrew niektorym opiniom pisanie smsow jedna reka tez jest mozliwe (wolniej sie pisze, ale sie da ;P).

  • 0

    111. ~  2006-04-24 14:39:56  host: dgk139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To wielki tandetny kiczowaty zlom i nikt mi nie wmowi nic innego w ogole siemensy to gowna lepsza jest nokia 6600 o niebo lepsza

  • 0

    112. ~Szefik  2006-04-24 22:04:20  host: 83.238.67.149

    czy w tym telefonie mozna ustawicz mp3 jako dzwonek????

  • 0

    113. ~vicio  2006-05-05 14:10:09  host: aik250.internetdsl.tpnet.pl

    Ja mam SXa i jestm ogromnie zadowolny, rok temu się nim bawiłem i wmówilem sobie, że go bede mial no i... mam;) jest to pierwszy telefon którego nie zmieniłem po miesiącu;) ogólnie telefon jest na pełnej ku*wie;))

  • 0

    114.  2006-05-07 08:53:49

    Powiem tak:telefon ma dużo funkcji.Mamy możliwość przyspieszenia jego procesora z 130Mhz(standard) do 204MHz ! ! !
    Tel. nie ma prawa się ścinać! NO CHYBA,że ktoś jest tak inteligętny,iż włącza MP3 i do tego 10 innych programosów...na zwieche długo nie poczeka.Phon jest idealny.Szkoda,że ma tylko symbiana 6 no a nokia 6600 ma 7,ale i tak wolałbym SiemenS'a SX1
    MA gry trójwymiarowe,co w szczególności przypadło mi do gustu.Z taką wielką możliwością zmiany w nim co tylko nam się podoba telefon jest napewno tańszy od "przereklamowanych" NOKIi.Co prawda nokia w szczególności zwraca uwage na trwałość i wygodę użytkowania z telefonu,a nie na jego funkcje...buecheche.
    SIEMENS SX! śledziowy phonix =P
    ****PoLeCaM****

  • 0

    115.  2006-05-07 16:15:37

    O mamy tutaj dresa - DN!!
    "To wielki tandetny kiczowaty zlom i nikt mi nie wmowi nic innego w ogole siemensy to gowna lepsza jest nokia 6600 o niebo lepsza"
    Ej dziecko, dziecko...jakbyś znał się na telefonach to wiedział byś, ze Sx1 jest dużo dużo szybszy, ma dużo więcej funkcji...
    Zresztą napisz to na forum a cie wszyscy wyśmieją...

  • 0

    116. ~benio  2006-05-12 18:24:21  host: gb227.internetdsl.tpnet.pl

    Siemensy to zacinajace sie kubly lepsze sa SE i nokie(drogie ale dobre)

  • 0

    117. ~K  2006-05-19 15:47:18  host: bzy26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jest to jedyny Siemens z Symbianem. Więc zacofanie marki Siemens jest ogromne. Wygląd jest OK, a co do funkcji tego telefonu już lepiej żebym się nie wypowiadał.

  • 0

    118.  2006-05-19 20:41:54

    benio - co ty niepowiesz dresiku?
    Jak nie umiesz go obsługiwać, serwisować, flashować to nie dziw się, że ci się będzie wieszał...pozatym to juest 100x lepszy telefon od nokii za tą samą cene : )

  • 0

    119. ~User Telepolis  2006-05-28 08:18:02  host: bqq36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czytając tu opinie niektóry użytkowników strony,zastanawiam się,czy są oni normalni...przecież ten tel. jest b.dobry.
    Jeżeli się nie potrzebuje aparatu,a chce się mieć telefon do 500zł to oczywiście,że najkorzystniej jest wybrać właśnie siemens'a SX1 ! Według mnie nie powinno się go porównywać do 6600,przecież i tak 90% programów z 6600 wchodzi do SX(wiem to z forum,polecam (^_^) ).Widziałem ceny obu telefonów w krakowiskim komisie...499zł siemens,nokia 549zł :P
    Telefon naj,naj,najlepszy,jeśli chodzi o możliwości patchowania.
    CHCIAŁBYM zdobyć McLaren'a,bo on się tak wyróżnia liminitowaną seria (O_o)

  • 0

    120. ~kostek  2006-06-18 17:41:03  host: hsiproxy.astra-net.com

    Mam jedno pytanko: ILE KOSZTUJE SIEMENS SX1 McLaren NOWY!!! NA AUKCJACH NIE MA DUżEGO WYBORU :( A TAK TO TEN TELEFONIK SUPER...

  • 0

    121. ~  2006-07-01 18:00:28  host: host210.luk-b.promax-ck.pl

    yhmm what can i say it's just great phone :D nokia 6600 hehe wymięka na każdym stopniu !!! z tego jajka zrób sobie jajecznice tylko na to się nadaje :D pzdr dla Siemensiaków :D

  • 0

    122. ~komputer  2006-07-07 15:51:24  host: byn154.internetdsl.tpnet.pl

    komputer się nie zawiesi jeżeli ma się 4gb ramu

  • 0

    123. ~sx1 super  2006-07-07 15:51:28  host: byn154.internetdsl.tpnet.pl

    niektórzy z was to pewnie piszą tak żeby sobie popisać.Nie piszcie głupot że k700i albo nokia 6600 jest lepsza bo mi się słabo robi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wy nie wiecie co ten telefon potrafi pdłączycie sobie takiego k700i do głośników stereo gdzie jakość będzie lepsza niż z telefonu za 2000zł da się podłączyć do radia samochodowego k700i nie nokii też się nie da a sx1 da się do noki nie włożysz karty 2gb a
    do se k700i to już wcale bo to gó..no nawet czytnika kart nie ma.Poca dali tam mp3 jak to ma zaledwie 42mb pamięci.Sx 1 może mieć kamere nawet 5 mega pixeli taką jak w cyfrówce wszystko przez program jest napewno taki bo widziałem gdzieś na jakimś forum o sx1!!potrafi odtwarzać takie rozszeżenia jak mp3 divix avi wma aac ogg praktycznie wszystkie tak jak komputer wystarczey mieć odpowiednie programy.A klawiature jest boska
    orginalna inne telefony mają klawiature w tym samym miejscu sx1 jako jedyny ma po bokach ta klawiatura jest bardzo wygodna. Sx 1 jest lepszy nawet od noki 6630 co mi z telewizji jak to irdy nawet nie ma jak stary siemens c35 to posiadał !!!a w sx1 jest możliwość oglądania telewizji przez internet
    na stronie wap.orangeworld.pl oglądałem w idealnej jakości a wcale dużo nie zapłaciłem!!!!!!!

  • 0

    124. ~nnn12  2006-07-09 19:46:49  host: acpz32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    "Sx 1 może mieć kamere nawet 5 mega pixeli taką jak w cyfrówce wszystko przez program"

    Po prostu lol...

  • 0

    125. ~Moje 5 groszy :]  2006-08-04 23:39:43  host: xdsl-5872.wroclaw.dialog.net.pl

    Nie lol tylko tak.... symbian nie ma ograniczen jesli chodzi o soft... co prawda robienie zdjecia w takiej rozdzielczosci nie bylo by w ogole praktyczne wiec nie ma co sie podniecac :P SX1 to najlepsza komorka jesli chodzi o swoj przedzial cenowy tj. 350-450 PLN ... moze tez byc fajna zabawka dla programistow ktorzy szukaja wyzwan ;] POLECAM ten telefon.... jeszcze troche i sam go kupuje a poki co szukam dobrej okazji

    Pozdrawiam

  • 0

    126. ~  2006-08-10 17:21:07  host: djq167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie wiem dlaczego, ale każdy telefon ma jakąś wadę. Ten klawisze, 3660(którego kupuje) brak usb i radia, K800i brak PDA. Chyba się ze mną zgodzicie?? Aha i jeszcze jedno-co wolicie K800i za 1600zł czy SX1 za 450zł bo ja sx1.
    PS. Jak się nazywa ten program co daje 5mPix(może być 2mPix). Z góry dzięki.

  • 0

    127. ~~Moje 10 groszy  2006-08-11 17:04:46  host: xdsl-5872.wroclaw.dialog.net.pl

    Ten program to PhotoAcute.... poza tym wszystkie potrzebne Ci rzeczy do SX1 znajdziesz na "sx1.pl"... wystarczy przeczytac regulamin...FAQ..... i zadawac sensowne pytania z normalnymi tematami a wtedy otworzysz przed soba bramy cudownej krainy mlekiem i miodem plynaca ;P

  • 0

    128. ~Raper  2006-09-17 08:06:38  host: static-81-219-251-180.devs.futuro.pl

    Miałem go kupić...ale zmieniłam zdanie i kupuje Nokie 6630

  • 0

    129. ~marrrian  2006-09-17 12:41:35  host: host-62-141-242-67.tomaszow.mm.pl

    mamgo to jest extra fon mamdo naiego karte pamieci512 i działa

  • 0

    130. ~szczubel  2006-11-25 09:01:06  host: eok28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie. czy SX1 moze miec dzwonki mp3?? mam zamiar zamienic k700i na SX1 blagam pomozcie mi wybrac.

  • 0

    131. ~zeus  2006-12-07 13:42:12  host: pa247.ciepielow.sdi.tpnet.pl

    sx1 ma mp3 ale ja wolałbym k700i bo jest lepszy. pozdro..

  • 0

    132. ~zeus  2006-12-12 14:05:08  host: cwd250.internetdsl.tpnet.pl

    mniałem k700i , żałuje że go sprzedałem to był zaje....., fonik teraz mam sx1 i słabo mi trzyma bateria i jest do dup... teraz się zastanawiam nad kupnem k750 jak myślicie dobry jest ten k 750i pozdro

  • 0

    133. ~kierowcabombowc  2006-12-15 14:33:55  host: komptp6.wsz.tarnow.pl

    mam sx1 i telefonu ,ktory ma wiecj funkcjii w tej cenie to nawet nie ma co szukac ! jedynie bateria troche slaba, no ale taki wypasiony wyswietlacz i rozdzielczosc 220x170 troche wsowa pozdro for all SX1-owcow

  • 0

    134.  2006-12-15 23:23:23

    Siemens zawsze byl i bedzie dla mnie symbolem słabych telefonów ciągle wieszających się i ze słabymi tandetnymi obudowami do nich.A ten telefon to kropla w morzu potrzeb simens uratowal nim resztki honoru. pozdrawiam fanów telepolis

  • 0

    135. ~sx1  2006-12-26 20:09:45  host: cbm65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Taki jesteś mądry, to zainstaluj na Nokii Linuxa, więcej info na sx1.pl ;]

  • 0

    136. ~kapi  2007-01-02 18:29:09  host: awh98.internetdsl.tpnet.pl

    warto wimienić se k510i na ego simensa odpiszcie kapi

  • 0

    137. ~gre.cze  2007-01-14 15:20:42  host: 213.25.188.216

    moj sx1 niestety juz sie wysluzyl ale mu ine oszczedzalem duzo ze mna przetrwal i ma prawo isc na emeryture.. respect for SX1.. a na stronke tez polece.. dzieki za cynk.. pzdr.

  • 0

    138. ~Peter  2007-01-21 23:51:57  host: egk142.internetdsl.tpnet.pl

    SX1 to jakies badziewie juz z 5 razy wymieniałem w nim głośniczek

  • 0

    139.  2007-02-04 19:29:42

    To swietny smartfon! Piszę tak pomimo tego że dwa razy był w serwisie ale to było zaraz po zakupie a mam go już dwa lata. Mam zainstalowany MovieMaker i w czasie podróży czy kiedy jest czas ogladam filmy w swietnej jakości i z dźwiękiem stereo. Nie jak jakieś beznadziejne 3gp, gdzie nic praktycznie nie widać. Uważam ten fon za lepszy od N6600. Noki 6600 ma dźwięk mono! Mp3 Bardzo ładnie brzmi. Teraz kupiłem Nokie 6131 i niestety SX1 bije ją jakością dźwięku mp3 na słuchawkach.

  • 0

    140. ~Mo(L)estA  2007-02-06 21:31:52  host: blade.tms.net.pl

    Właśnie mam zamiar sprzedac tego oblesnego k700i i kupic ten super telefon:)

  • 0

    141. ~potworek  2007-02-11 22:34:24  host: emy226.internetdsl.tpnet.pl

    do zeus: ja mam k750i jest super. mialem dwa siemensy: ct65 i me75. Poraszka w dwuch przypadkach. Gdy raz wyciagnalem me75 z kieszeni zrobila sie plama na wyswietlaczu. Miał być w ogole odporny na wszystko. Stracilem gwarancje. Ja mam juz uraz do siemensa. Najlepszymi firmami telefonow moim zdaniem sa sony ericsson i nokia. Siemense sie wieszają. Miałęm w ręce sx1 i bylo to samo... Pozdrowienia dla fanow telepolis. :)

  • 0

    142. ~mroku  2007-02-26 14:45:41  host: aex202.internetdsl.tpnet.pl

    nokia 6600 jest lepsza od sx1 i to nie poglege dyskusji :)

  • 0

    143.  2007-03-12 20:44:18

    Do mroku: przykro mi ale podlega to dyskusji. 6600 ma kilka poważnych minusów. Np. żeby wyjąć karte pamięci trzeba wyłączyć telefon i wyjąć baterie. 6600 to telefon mono więc słuchanie mp3 na słuchawkach odpada i nie można używać go jako przenośnego odtwarzacza. Również filmy w MovieMaker ogląda się ok ale mono. W SX1 na słuchawkach stereo! Nie chce mi się więcej pisać. Nie rozumiem zachwytu nad 6600.

  • 0

    144. ~NorbiK  2007-03-22 22:49:32  host: 088156039088.ols.vectranet.pl

    Własnie zakupiłem ten telefon! Wybrałem go, ponieważ zależało mi na jakimkolwiek aparacie, nietuzinkowym wyglądzie i Symbianie ;] Dostałem go za 300zł, wraz ze wszystkim co można do niego dokupić i kartą 128mb. Niestety zacząłem się nim bawić i procek poszedł..:/ Wymieniłem karte MMI i ciesze się zajebistym telefonem! Co prawda do klawiszy trzeba sie przyzwyczaić, jednak już po tygodniu śmigałem z sms'ami jak nigdy xD Polecam ten telefon, naprawde. Jest świetny do zabawy i modyfikacji xD Pozdro!

  • 0

    145. ~  2007-03-25 12:25:37  host: cvt218.internetdsl.tpnet.pl

    Spoko telefon ja mam samsunga x660 i zastanawiam się nad wymianą na ten model

  • 0

    146. ~okonez13  2007-03-27 17:01:05  host: acrw4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Po pierwsze nie karte MMI tylko plyte MMI...po druge Ci ktorzy pisza "nokia 6600 jest lepsza i to nie podlga dyskusji" swiadcza tylko ze nie maja zielonego pojecia o telefonach. Ludzie sugeruja sie tym ze trzymali go w reku przez 5 minut...paranoja. Mialem nokie 6600 i JEST zdecydowanie gorsza...zamiast basu sa "chrupki" ...nie nadaje sie nawet do dzwonkow midi. Nokia daje ograniczenia uzytkownikowi i bez boxa nie zmienisz w niej oprogramowania a w SX'ie starczy kabel USB...mozna je modyfikowac o czym nie mam mowy w nokii. Obecnie na SX'a da sie wgrac Qtopie z Greenphonow (wiecej na sx1.pl oraz google.pl :P). Jedyne co opowiada sie po stronie 6600 to nowszy symbian 7.0 (SX ma 6.1). Do klawiatury mozna sie przyzwyczaic i pisac szybciej niz na normalnej a jak ktos jest kompletnie ciemny moze kupic klawiaturke na bluetooth. Slot kart pamieci to kolejna zaleta-bardzo latwo wyjac karte. Podkrecanie procesora, uwalnianie RAMu...mozesz naprawde duzo. Pewnie Ci ktorzy pisza te bzdur o Sx'ie bawili sie na standardowym sofcie...jesli to brac pod uwage to SX przegrywa, jesli jednak wgramy Cristala by Mac z http://sx1.pl SX wyprzedza nokie daleko daleko. Tutaj jako dowod powiem ze w programi do sprawdzania wydajnosci grafiki 3d SX na standardowym firmware ma 400-500 score a 6600 troche ponad 500...po wgraniu na SX'a Cristala mamy nawet ponad 800 score - widzimy ze wydajnosc telefonu znacznie wzrasta. Jesli mamy wersje z lepsza MMI mozemy powiekszyc nasz dysk wewnetrzny do 12mb (w SX'ie) a 6600 ma tylko 6. Mozemy zapetlic menu, przyspieszyc dzialanie joysticka oraz zmienic taktowanie szyny MMC dzieki czemu karty chodza z lepsza predkoscia - tu za przyklad dam ze program taki jak np. Smart Movie musialem zaistalowac do pam. wew. w 6600 aby filmy nie scinaly a w SX'ie moge juz na karte i filmy chodza super plynnie! PS: nie ma czegos takiego jak Movie maker....jest Smart Movie, DivixPlayer lub DVD Player. MMI sie nie psuje pod warunkiem ze szanujemy tele

  • 0

    147. ~potencjalny lolek  2007-04-04 10:23:56  host: aev18.internetdsl.tpnet.pl

    popierdoliło was i tyle;] pozdro...:)

  • 0

    148. ~ziomal  2007-04-12 13:59:42  host: czv50.internetdsl.tpnet.pl

    to zajefajny telefona mam lg i to jestx lipa i zamieniam na sx 1

  • 0

    149. ~  2007-04-22 11:16:31  host: abnk212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam sagema myx6-2 i jak myślicie lepszy jest od tego fona czy nie???????Bo jak coś to mam zamiar go kupić pomóżcie.

  • 0

    150. ~budzik  2007-04-22 11:19:03  host: abnk212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam sagema myx6-2 i kaliło by mi się zamienić za tego siemensa sx1 za dopłatom 50 zł i jak kali mi się czy nie

  • 0

    151. ~  2007-05-02 21:50:37  host: abgl187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do okonez13. Świetna opinia!!! A z tym Movie Maker to napisałem tak przez pomyłkę bo właśnie w tym czasie przerabiałem film w windowsowskim Movie Maker. Oczywiście chodziło mi o SmartMovie. Pozdrawiam

  • 0

    152. ~MYSZA  2007-05-08 15:52:52  host: aczy81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko:czy da sie ustawic mp3 na dzwiek poloczenia??? :)

  • 0

    153. ~ciekawski >>>  2007-05-08 16:04:28  host: aczy81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy powie mi ktos do huja czy dzwonek mp3 mozna ustawic na dzwonek polaczenia ???? I prosze sie streszczac bo kurwa nie mam czasu...

  • 0

    154.  2007-05-10 17:21:28

    Proszę ku.wa cie bardzo! Nie da się ustawić mp3 na dzwonek. Ale po przerobieniu muzy na wav można ustawić na dzwonek. Między wav a mp3 jest tylko taka różnica że wav zajmuje więcej miejsca.

  • 0

    155. ~Tłusty  2007-05-31 08:53:24  host: user-87-248-86-16.promax.media.pl

    Mam zamiar kupic ten telefon, ale niejestem do niegw w 100 % przekonany, miałem siemensa c75 i sie spaliła płyta główna dletego mam po części uraz do tych telefonów, al;e jest zauroczony ceną tego zaje fajnego siemensa sx1 i cyba go kupie ma wszystko co potrzebne w telefonie a do tego symbiana 6.1 na którego jest mnówstwo programów :D POMÓZCIE !

  • 0

    156. ~rivus  2007-07-05 23:01:41  host: etv127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ma on radio?? a jesli tak czy mozna sluchac przez glosnik???

  • 0

    157. ~bamboochakiller  2007-07-06 16:39:19  host: bwe22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam sx-a tydzien i nie wiem jak ustawic wav jako dzwonek:/ help!!!

  • 0

    158. ~  2007-07-13 17:10:21  host: host-2-100.edata.net.pl

    Pisze Voter101 z sx1.pl: 6600 to syf w porównaniu z sx1... ja bym nie wyrobil na tym mulowatym procesorze. Aktualnie dopadly mnie zimne luty i serwis zobacze jak podola temu... biedny sx1 ;/

  • 0

    159.  2007-08-06 20:48:28

    do Voter101:ty frajerze...nokia 6600 to syf???tym calym sx1 to mój dzieciak sie w piaskownicy bawi bo mu MMI padl...ale za to nokia 6600 to bardzo wytrzymaly telefon z ogromnymi możliwościami

  • 0

    160. ~Pawel  2007-08-12 19:03:06  host: eub216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do maniek5121 : Jak nie umierz sie obslugiwac z telefonem to sie popsuje,wystarczy dbac o sx1 a bedzie dlugo i dobrze dzialac

  • 0

    161. ~Hiszpan123  2007-08-24 19:25:58  host: nat.pia.robbo.pl

    Kto ma wszelkie aplikacje do siemensa sx1 bo kupiłem go a facet wszystko pokasował i nie moge znaleść zadnych aplikaci??? Prosze o szypką odpowieć

  • 0

    162. ~mati  2007-09-10 16:38:38  host: nat0.gress.com.pl

    czy ten telefon może funkcionować jako pilot do tv??? prosze o szybką odpowieć

  • 0

    163. ~damian  2007-09-21 23:06:01  host: aaik19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak zmienic dzwiek wiadomosci jak dostalem melodie przez blootha

  • 0

    164. ~Sz  2007-10-01 14:58:03  host: dzb122.internetdsl.tpnet.pl

    do maniek5121; zgadzam sie z Toba 6600 ma cholernie duze mozliwosic, jak kazdy telefon z symbianem. Ale nie ma sie co oszukiwac SX1 jest lepszym telefonem chociaz jego pierwsze wersje szfankowaly. Kazdy kto mial oby dwa telefony powie ze SX1 jest lepszy...

  • 0

    165. ~Szymon  2007-10-01 15:00:27  host: dzb122.internetdsl.tpnet.pl

    Do Mati; tak siemens SX1 moze dzialac jako pilot do tv, pod warunkiem ze sicagniesz odpowiedni program...wada pilota w telefonie jest to ze, trzeba portem podczerwien w miare dokladnie kierowac na czujnik w tv

  • 0

    166. ~^^  2007-10-27 17:12:45  host: ajq185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    LOL da sie mp3 jako dzwonek zrbic tylko trzeba przeniesc mp3 do jakiegos folderu ale wszystko znajdziecie na sx1.pl :)

  • 0

    167. ~misiaczek  2007-11-05 19:35:45  host: public-gprs40073.centertel.pl

    ten tel jest naj bardziej zaje fajny by mogli wydac lepsza wersie z wideo rozmowami i wieksza karta pamieci i oczywiscie mp4

  • 0

    168. ~dolotttt  2007-11-07 17:52:05  host: d077213.adsl.hansenet.de

    jeblo was jak sx1 jest dobry to ja qrwa jestem swiety. ttym tel to tylko zajebac o ziemie. narka. sx1 tel do pizdy

  • 0

    169. ~mafia  2007-11-23 21:04:04  host: mtan10.alfanet24.pl

    Jaka karta chodzi w tym komie na maxa czy na jak z baterią czy są problemy z oprogramowaniem. Pozdro

  • 0

    170. ~martyna  2008-01-16 14:47:56  host: abeu100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajnei wyglada ale radze nokie 5300

  • 0

    171. ~BowtreY  2008-01-29 18:46:35  host: dut20.internetdsl.tpnet.pl

    martyna ta komorka wyszla w 2004r. sam ja posiadam. dolotttt kurde 2004-2007 ;] teraz jest 2008 czyli ma ten tel 4 lata a i tak ma bajery :D POLECAM

  • 0

    172. ~Pablo  2008-02-01 17:33:10  host: chaos.tpnet.pl

    Telefon fajny.. nokia 5300 niema symbiana;] ale zastanawiam sie czy nielepiej doplacic do nokii 6680:)

  • 0

    173. ~mart45  2008-02-05 14:22:30  host: bqv179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej zamierzam kupić ten tel jak w tym chodzi mp3?

  • 0

    174. ~norek  2008-02-09 09:20:31  host: evi191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hehe... a ja sprzedałem v3i za 250zł i kupiłem właśnie za 140 zł tego siemensa :D i powiem szczeze, że ten sx1 jest 100% lepszy pod każdym względem. POLECAM!!!

  • 0

    175. ~:P  2008-02-10 00:17:16  host: ip-84.38.160.60.resman.pl

    ziomki mam pytanko nie na sianko :PP hehe czy w sx1 sa motywy??

  • 0

    176. ~tak  2008-05-11 18:33:33  host: 91.196.14.170

    tak

  • 0

    177. ~zimens polska  2008-12-12 01:05:07  host: 86-50-n1.aster.pl

    proponuje wyjąc bebehy zintegrowac wyświetlacz i wpasowac procesor od pentiuma 2 dało rade teras mam komputer z windowsem 98 i kartą mmc 16gb w obudowie sx1 zrobił mi to kolega elektronik a aparat włożłem od samsunga u600 3.2mp bo taki się mieści w sx1 zajeło mu to 2 miesące zaplaciłem zato wszystko 600 zł ale teki telefon co teras mam nikt niema i to mi się podoba teras poluje nad mini komputerami z pamiecią fleszową i kartą mmc 100 gb są do kupienia w japoni za 400 dol i aparatem od hitahi 10 mp za 200 dol sam aparat do kupienia w korei i jak złożymy tego potwora to ipod 3g nokia n96 czy e90 czy omnia howa się bo 1 egzemplarz na cały świat pozdrawiam i do usłyszenia

  • 0

    178. ~  2008-12-14 00:34:38  host: f96-063.opera-mini.net

    siemens sx1 to naprawdę dobry telefon. Używam go jako odtwarzacza mp3 (program LCG jukebox) i do tego słuchawek akg k414P i efekt jest piorunujący! Telefon oczywiście z cristalem. Tylko wyświetlacz już trochę słaby. Kolory denne.

  • 0

    179. ~zenad  2009-01-01 15:47:23  host: public62786.xdsl.centertel.pl

    ja mialem ct65 to byla zenada to co dopiero sx1 niby ma sybiana ale chyba przedwojennego

  • 0

    180.  2009-01-21 23:58:17

    LUDZIE!!!APELUJĘ DO WAS.PRZECIEŻ WIADOMO ŻE JAK USŁYSZY SIĘ NAZWĘ SIEMENS TO WIADOMO O CO CHODZI.I NIECH NIKT MI TU NIE PISZE ŻE SONY ERICSSON K700I JEST OBLEŚNY I SŁABSZY OD SX1.SX1 TO SŁABE GÓWNO!I CO Z TEGO ŻE MA SYMBIANA,ZAWIESZA SIĘ TYLKO.K700I MA ŚWIETNĄ JAVĘ JAK I ZRESZTĄ WSZYSTKIE DOBRE SONY ERICSSONY I NA NIE PRAWIE WSZYSTKIE GRY MOŻNA WGRAĆ.K700I MA O NIEBO LEPSZY DZWIĘK I WOGÓLE WE WSZYSTKIM JEST LEPSZY OD TEGO SIEMENSA,NIE MA PO CO PRZERABIAĆ MP3 NA WAV BO SX1 MA CIENKI,CIENKI I SŁABY DZWIĘK.SX1 TO DNO!ODRADZAM WSZYSTKIM.DOLOTTT-ŚWIETNY KOMENTARZ :)

  • 0

    181. ~zenada  2009-02-05 23:20:30  host: abor150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dzieci powinny nie mieć możliwości pierdolenia farmazonów. I jeszcze te błędy.

  • 0

    182. ~jegomosc  2009-03-29 17:43:20  host: aoz212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To byl moj pierwszy telefonik z Symbianem. I od tej pory nie wyobrazam sobie posiadania telefonu bez systemu operacyjnego. serdecznie polecam wszystkim ktorych nie stac na najnowszy telefonik. Czasu nie oszukasz - jego parametry juz nie sa tak dobre jak kiedys. Aparat tylko vga co na dzisiejsze standardy jest smieszne. Ale za to mozna zrobic z niego swietna zabawke multimedialna, ogladac filmy w dobrej jakosci (nawet z napisami), grac w gierki czy korzystac z calego morza roznego oprogramowania dostepnego w necie. A pozniej przesiasc sie na jakis nowoczesniejszy smartfonik:)

  • 0

    183. ~  2009-05-19 22:13:25  host: 193.111.144.75

    Noo,jak na tamte czasy,to ten telefon to był hit,i jeszcze ten wyświetlacz,ohhh:) sam 5 lat temu zazdrościłem go koledze,bo ja wtedy nie miałem jeszcze żadnego tela.Ale teraz zobaczyć u kogoś taki telefon to żadkość.Ja tam się nie będę kłócić czy lepszy jest on czy podobna do niego we wszystkim Nokia 6600,ale oficjalnie wolę nokie niż siemensy

  • 0

    184. ~gumi  2009-08-15 22:41:56  host: c210-209.icpnet.pl

    kumpel kupił to lata temu, ma do dzisiaj jako telefon zastępczy. zawsze kupował jakieś dziwadła i zawsze - podobnie jak z tym - ma z nimi same problemy. sx1 ciągle się psuł i ciągle siedział w serwisie. do dzisiaj mało co w tym telefonie działa. przyciski do obsługi menu dawno wysiały, z reszta ten środkowy też. poza tym obwoluta telefonu jest z gumy, która z czasem parcieje i robi się sraczkowato-brązowa. ten tel to tragedia

  • 0

    185. ~Gość  2009-12-03 05:32:41  host: pgr.gl.digi.pl

    emm powiem tak... Nie zwracam uwagi na wygląd telefonu ale ten jest obrzydliwy....;/ Nie lubie siemensów najlepsze są sony ericssony i tyle ;P

  • 0

    186. ~maciek  2011-01-26 17:21:54  host: cyberfox.pl

    WitekT Ten Siemens nie ma stopera ani minutnika,popraw :)

  • 0

    187. ~paw  2011-09-16 11:14:46  host: user-109-243-201-74.play-internet.pl

    latka lecą a mój siemensik sx1 hula aż miło :)

  • 0

    188. ~telemaniak  2012-01-07 23:45:34  host: user-109-243-53-53.play-internet.pl

    ja mam SX1 black do sprzedania :) wszystko w super oryginale używane może 1 miesiąc

  • 0

    189. ~Mardok  2012-02-02 18:40:08  host: 194.181.245.167

    Siema ile chcesz za tego siemensa??

  • 0

    190. ~serial  2012-06-28 23:00:49  host: 89-73-205-200.dynamic.chello.pl

    ten telefon to byl prawdziwy kombajn swoich czasow pisanie ms to bylo cos pieknego lepszej klawiatury ani puzniej ani wczesniej nie mialem po zainstalowaniu cristala procesor dalo sie wykrecic do240 mhz

  • 0

    191. ~SimonGame  2012-10-03 09:06:38  host: CMPC012-028.CNet2.Gawex.PL

    Moim zdaniem jest to maluch z obudową KOMBAJNU!

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-87-121-0.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet