Siemens SX1 McLaren - opinie
Telefony Siemens Siemens SX1 McLaren Opinie o Siemens SX1 McLaren

Siemens SX1 McLaren

w sumie: 72
  • 0

    1. ~grzesiek  2004-08-20 18:41:00  host: spox.org

    jest super siemensy zawsze mi sie podobały ale SX1 pobił rekord świata chsiałbym go mieć no ale kosztuje pozdrowienia dla fanów SIEMENS

  • 0

    2. ~Dominiq....  2004-12-25 19:21:00  host: xdsl-1965.walbrzych.dialog.net.pl

    Cche tu podkreslic ze RADIO jest w tym telefonie

  • 0

    3. ~WitekT  2004-12-26 12:32:00  host: host-81-190-128-137.olsztyn.mm.pl

    Dominiq: dzieki, juz poprawione. :)

  • 0

    4. ~Master  2005-01-14 23:55:00  host: cqi91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon!!! To jest sprzęt najwyzszej klasy a nie telfon, nokia wysiada :D

  • 0

    5. ~12345  2005-01-26 19:50:00  host: 83.68.66.66.kutno66.tnp.pl

    robi wrażenie:) a to, że to jest sprzęt najwyższej klasy to nie wiem( moze narazie) nie podniecajcie sie tak tym bo po 10 latach np sobie przypomnicie co o tym mysleliscie to wiecie...

  • 0

    6. ~Tomek  2005-01-28 18:48:00  host: 80.51.252.50

    Moim zdaniem cud techniki. Robi wrażenie a zwłaszcza ten "Mc laren"

  • 0

    7. ~hmmmm  2005-02-05 22:58:00  host: dwn242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest wile innych lepszych o niebo telów ale ten jest ok (pojedzcie do Japoni i zobaczycie ze telefon to nie telefon a ... cudo)

  • 0

    8. ~boss  2005-03-27 15:31:00  host: avl250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Teleony nokia są najbardziej dopracowane i najlepsze a siemens nich sie zajmie się robiemnie sprzętów do kuchni

  • 0

    9. ~kasa  2005-04-05 20:25:00  host: abj210.internetdsl.tpnet.pl

    po przeczytaniu tego wszystkiego tutaj to miałem wątpliwosci czy go kupowac, ale ryzyk fizyk , mam go tydzien i na razie zawisł tylko raz hehehehe, a tak poza tym czy ktos wie czu karty mmc o poj. ponad 512 mb działają poprawnie w sx-sie??

  • 0

    10. ~SIEMENS rules  2005-04-06 08:16:00  host: akh195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Boss ty tam guwno wiesz, siemensy mają lepsze mp3ki od nokii, w noki grają jak izraelskim przenośnym gramofonie.Pozdro dla fanów SIEMENSA

  • 0

    11. ~CoraL  2005-04-21 11:45:00  host: app34.internetdsl.tpnet.pl

    Telefonik cudo faktycznie sie wiesza jak sie niedopilnuje azeby yblo czym najmiej aplikacji otwartych. Mam pytanko do wloscicieli ile wam trzyma bateria??

  • 0

    12. ~Toreus  2005-04-26 14:02:00  host: gw.exel.pl

    Pierwszego dnia 7... godzin, drugiego 9.. trzeciego 30 ... a czwartego zobacze:) ale jak sie non stop pika... pytania dajcie na maila. Telefon rewelka!

  • 0

    13. ~enkei  2005-04-29 21:16:00  host: abj210.internetdsl.tpnet.pl

    witam, mi bateryjka trzyma max półtora dnia, ale jest ok i tak codziennie ładuje hehe, jak ktos sie chce wymienic linkami do softu to piszcie ludziska

  • 0

    14. ~jacjas  2005-05-08 22:36:00  host: amm132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam podobny problem do poprzednika, czy ktoś wie czy karty mmc o pojemnosci 512 mb lub 256 mb działają poprawnie w SX1?

  • 0

    15. ~enkei  2005-05-09 21:01:00  host: abj210.internetdsl.tpnet.pl

    witam
    działają karty nawet 1 gb.
    jeżeli chcecie najlepsze info o sx1 polecam to forum
    siemens-mobiles.org
    najlepsze forum o sx1

  • 0

    16. ~Remigiuszek  2005-05-14 20:32:00  host: 116-fire.elwico.pl

    Hej Ludziki ! Czy można wgrać tu jakiś nowszy symbian, 7.0 na przykład...

  • 0

    17. ~enkei  2005-05-15 21:10:00  host: abj210.internetdsl.tpnet.pl

    Niestety sie nie da, symbian 7bma inne wymagania systemowe, ale jak większosc z cech symbiana 7 mozna miec tez w zainstalowanym na SX1 symbianie 6.1

  • 0

    18. ~pawelm20  2005-06-02 21:38:00  host: host-81-190-38-250.szczecin.mm.pl

    witam wszystkich co jest lepsze n6600 czy sx1. jak mozecie to dajcie porownanie. dzieki pozdrawiam

  • 0

    19. ~bunak  2005-06-12 13:41:00  host: adb191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam. mam taki problem. mam zamowienego tego siemensa w salonie ery. czekam na niego juz 4 tygodnie i jeszcze nie wiadomo czy bede go mial. ten siemens jest dostepny w polsce???

  • 0

    20. ~Sprostowanie porownanie  2005-06-13 19:22:00  host: bdu19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nokia 6600 jest lepsza pod wieloma wzgledanmi !!Jest duzo programow specjalnie na symbiana 7,0 S jest to bardzo nowa wersja symbiana ja np:wgralem Dluzsze nagrywanie filmow radio mp3 1,3 mpx aparat itd. ! Polecam tego fona czyli 6600 A SX1 NIE wymiata stad !! to cienizna !! SYMBIAN SIE ZAWIESZA !!Pozdro i narqa all

  • 0

    21. ~enkei  2005-06-14 15:05:00  host: abj210.internetdsl.tpnet.pl

    więc tak, kolego poprzedniku od 6600, aparat 1.3mega pixela to mozesz między bajki wspadzic, takie cos nazywa sie interpolacja, heheh,kamerka dalej jest VGA, a co do fimów, ja nagrywam na sx1 tak długo az mi sie pamiec skonczy (1giga karta :) ), poza tym programów na sx jest duzo tylko trzeba umiec szukac, tematy kolorystyczne tez mozna miec, tylko trzeba wiedziec jak sie to robi, poza tym n6600 nie ma np.tzw hot swap karty, i pare innych rzeczy o których ty nawet nie wiesz ze istnieją :)
    a co do symbiana, to wersja 7.0 jest juz tez juz mocno przestazała heh , nowe nokie mają juz wersję systemu 9.0, więc poczytaj wpierw a potem pisz
    pozdrawiam
    siemens freak

  • 0

    22. ~darqs  2005-06-14 20:07:00  host: afz170.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefon to cud techniki. Po wgraniu najnowszego softu ne ma prawa sie zawiesic. Jest w nim kazda funkcja dostepna w innych telefonach... co do aparatu to jest program dzieki ktoremu zdjecia robione sa w rozdzielczosci 1024x768
    polecam go kazdemu

  • 0

    23. ~tankian  2005-07-23 23:53:00  host: abj210.internetdsl.tpnet.pl

    hmmm ktos skasowal moje posty z forum odnosnie tego modelu, nieladnie

  • 0

    24. ~WitekT  2005-07-24 11:50:00  host: host-81-190-128-137.olsztyn.mm.pl

    tankin: nikt nie kasował - chyba, że zawierały ofertę sprzedaży, adres e-mail bądź gg lub adres www. No, przekleństwa też są tu niemile widziane.

  • 0

    25. ~marcin  2005-07-25 17:14:00  host: abj210.internetdsl.tpnet.pl

    ok widac ja cos pomylilem.sorrki za off topic

  • 0

    26.  2005-08-25 15:27:02

    jezeli ktos chce porozmiawiac na temat sx-a to zapraszam na polemike :DDD

  • 0

    27.  2005-08-25 15:28:41

    Najlepiej na forum. :) Tankian to spec od SX-ów. ;)

  • 0

    28. ~lol  2005-08-29 11:37:30  host: bec144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    SX1 jest o wiele lepszy od 6600 napewno pod wzgledem wyglądu a ifunkcji ma od razu mp3 a nie dogrywac jakies tam fatalne programy typu ultra mp3 a top ze se wgrales ze c robi zdjecia na 1.3 mpix to jest dopiero gowno tylko se pamiec zasmiecac a itak zdjecia sa tej samej jakosci sx1 jest o niebo lepszy a pozatym spojrz na cene

  • 0

    29. ~Heniu  2005-10-12 07:03:44  host: 82.160.42.184

    wszystkie kary działają oprucz king stony

  • 0

    30. ~RIVEL  2005-10-12 07:04:16  host: 82.160.42.184

    NOKIA ZADNA NIE MA SZANS WYSIADA PRZY TYM!!

  • 0

    31. ~Boruś  2005-11-27 11:15:04  host: dial-2242.walbrzych.dialog.net.pl

    Czy mugł mi ktoś podać nazwy programów do noki 6600 mp3,radia,aparatu 1,3 mpx

  • 0

    32. ~morec  2005-12-19 18:35:40  host: aqa39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bede go miał

  • 0

    33. ~ex  2005-12-24 17:01:17  host: aoi40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To jest swetny telefon dostalem go od starszego na urodziny wypas z salonu ma wszystko łącze usb oraz oprogramowanie i gites

  • 0

    34. ~DrAcO  2006-01-20 20:27:17  host: bfp162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fonik jest wypas - i zaznaczam, ze NOKIA 6600 przy nim wysiada chocby dlatego ze ma od SX1 wolniejszy procesor ;) a poza tym siemens gorowal zawsze we wdrazaniu nowych technologii a nokia to tylko jeden wielki kopier !!! jedyne co nokii sie udaje to design obudowy...

  • 0

    35. ~??  2006-01-22 14:59:09  host: 213-238-105-172.adsl.inetia.pl

    nono... sadzac po opisie telefonik niczego sobie...
    genaralnie zawiera wszystkie wazne fukcje...
    nie wiedzialam ze siemens az tak sie rozwija i tworzy takie cacka...
    nokia juz co prawda wyprzedzila siemensa dawno ale siemens dogania w bardzo szybkim tempie...
    tak trzymac :)
    telefonik spoko...

  • 0

    36.  2006-03-08 20:25:36

    Ej ale sam napisałeś, że 6600 ma symbiana, a teraz piszesz, że symbian się wiesza ? :|
    Pozatym ten telefon jest 100x lepszy od 6600

  • 0

    37. ~marcin_zyr  2006-03-21 21:37:14  host: 240.nat7.g2.isko.net.pl

    Czy mozna go gdzies w erze dostac?bo szukam pytam i ciagle slysze nie ma i nie ma (:

  • 0

    38. ~Bartex92  2006-04-23 22:26:10  host: staticline787.toya.net.pl

    Własnie niedługo sobeie chce kupic mclarena podobno do tego siemensa mozna wgrac program movie meaker bajer.Mozna jeszcze wiele doniego wgrac progrmow moj koega go miał i był bardzo zadowolony ale po 5 miesiacach mu sie znudził.Ale cotam i tak sobie go kupie

  • 0

    39. ~M@TE  2006-04-28 14:06:00  host: dfi235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Posiadam ten telefon!!MAm w nim karte mmc1Gb i działa bez problemu!!Można do niego wgrać opcje sterwania telewizorme sprzętam Hi-Fi ja mam wgrane i działa!!Nieraz symbian się wiesza ale po minucie telefon sam się resatuje i działa normalnie!!Niedługo go sprzedaje będzi ma żal ale cóż!!POlecam!!

  • 0

    40. ~SX1  2006-05-15 17:36:07  host: aczj73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanko czy warto zakupić ten telefon? Proszę o szczere odpowiedzi. Pytam,gdyż planuję sobie sprawić taki telefon. Z góry dziękuję za odpowiedzi.

  • 0

    41. ~kris  2006-05-24 22:19:09  host: ccc161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny telefon

  • 0

    42. ~User Telepolis  2006-05-28 08:25:08  host: bqq36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    SX1-Oczywiście,że się opłaca! NAwet sobie nie wyobrażasz,ile telefon ma możliwości,dzięki symbianowi! Nawet się nie zastanawaj nad nokią 6600! Siemens ma dużooooo lepszy ;) Wchodzi na niego dużo programów z 6600(ok.90%).Tela kupisz w komisie za 499zł(przynajmniej w Krakowie)Jeśli nie chodzi Ci o pstrykanie fotek,bo aparat jest słaby,ale o wiele możliwości i zabawę w patchowaniu to zdecydowanie mogę Ci go polecić.Był byś szczęściarzem,gdybyś znalazł go w limitowanej serii"McLaren" :)
    Sam na takiego poluję,ale cóż,kiedy nie uda mi się zdobyć McLaren'a,będę musiał zadowolić się zwykłym SX,co najwyżej kupię sobie go w "black edition".Telefon JEST spoko,wejdź na forum na jego temat:
    http://www.sx1.pl
    I masz tam wszystko,dosłownie wszystko do niego i wszystko krok,po kroku,jak ulepszać ten telefon...najbardziej spodobało mi się w nim,że ma możliwość przyspieszenia procesora ze standardowej szybkości,tj.130Mhz do 204Mhz ! ! !
    KUP telefon,nie porzałujesz ;)

  • 0

    43. ~thmc  2006-05-30 14:51:45  host: aou202.internetdsl.tpnet.pl

    mam go od wrzesnia , czyli juz troche ;]
    moje wrazenia : bardzo dobra jakosc mp3 na sluchawkach stereo
    -duuuużżyy wyświetlacz , wyraźny
    -aparat jest ..to chyba o nim tyle ;]
    -ogromne możliwosci zmian telefonu
    -gry z ngage
    bateria wcale nie trzyma krótko - u mnie okolo 2 dni . Oczywiscie polecam ;]

  • 0

    44.  2006-06-04 22:44:21

    elo wszystkim fanom siemensow ;) moim zadniem siemens sx1 jest w.y.j.e.b.a.n.y w kosmos moj kolega go miał i był bardzo z niego zadowolony
    robił take ekstra zeczy natym tel ze to poezja
    mam zamiar sobie go kupic ;) pozdro

  • 0

    45. ~Joe  2006-06-22 14:51:52  host: bnu59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Poczytałem o tym fonie, napaliłem się, ide do komisu sie pytac czy są a gość mi mówi "panie, w ogóle nimi nie handlujemy bo sie psują na potęgę" I kupa. Brać czy nie.

  • 0

    46. ~Joe  2006-06-22 15:01:12  host: bnu59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    PS. Skoro jest tak pięknie to dlaczego Era go sprzedaje za maks 1zł we wszystkich opcjach taryfowych?? Ja wiem ze to niepopularny fon ale za złotówe to powinny iść jak woda (mam też świadomość że jest w gronie o "ograniczonej dostępności").

  • 0

    47. ~KOWALICHO  2006-06-23 16:22:42  host: xdsl-4275.elblag.dialog.net.pl

    wy wszyscy jesteście p.i.e.r.d.o.l.n.i.ę.c.i

  • 0

    48. ~Joe  2006-06-23 22:52:05  host: bov169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Widzę że kolega Kowalicho co najwyżej zaocznie podstawówkę kończył.

  • 0

    49. ~pytalski  2006-07-06 18:41:04  host: xy154.internetdsl.tpnet.pl

    lepszy sony ericsson k750i czy siemens sx1??

  • 0

    50. ~Joe  2006-07-08 14:50:51  host: 82.160.146.132

    K750i, wystarczy spojrzeć na wyposarzenie.

  • 0

    51. ~Dibo - SX1 user  2006-07-22 00:10:53  host: acvz156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie masz co porównywać K750i do SXa bo to nie jest smartphon i nigdy nie bedzie miał tych możliwosci co SX. Co do ceny w Erze to mimo że jest za 1zł. to już od kilku miesięcy nie można go dostać (telefon widmo). Ostatnie egzemplarze zeszły jak był jeszcze po 399PLN. Ta cena jest tylko po to żeby jak sie gdzieś zapodzieje jakiś ostatni egzemplarz to żeby go sprzedać.

  • 0

    52. ~Devill  2006-08-30 19:58:36  host: tt82.internetdsl.tpnet.pl

    mam tel od niedawna i jak narazie dobrze sięspisuje :P zero zawiasów itd :D ale mp3 niestety słabo brzmi na fabrycznym głośniczku :/ to jest jedyna wada tego telefonu jaką jak narazie zauważyłem :) ale tak ogólnie pozatym szczegółem telefon jest spoko :)

  • 0

    53. ~batek89`  2006-09-18 16:42:15  host: host-81-190-62-174.lublin.mm.pl

    siemka wszystkiem.... mam zamiar kupic taki telefon tylko nie zabardzo wiem po ile on chodzi.... nie chce przeplacic wiec pytak.... Z gory dziekuje.... Pozdrawiam.... :>

  • 0

    54. ~Diablo  2006-09-24 15:32:48  host: ebj122.internetdsl.tpnet.pl

    Ja ten telefonik kupuje w Poniedziałek. Za miesiąc powiem jak się sprawdza :P a co do batek89 to telefonik chodzi po 400zł używka i... nowego raczej nie znajdziesz!! :D :P

  • 0

    55. ~Sowis  2006-10-06 11:12:57  host: xdsl-6854.jgora.dialog.net.pl

    A ja ten telefon kupilem za 200 zl ale mam z nim maly problem bo musze wymienic karte MMI ( plyta od klawiatury ) czy ktos wie ile to kosztuje ??

  • 0

    56. ~bronek  2006-11-10 22:48:51  host: acyi102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam k700i, nie wiem czy sprawić sobie takiego sx1, czy to zmiana na lepsze czy krok w tył, osobiście zastanawiałem się nad d600. Prosze o pomoc

  • 0

    57. ~dymus  2007-01-14 23:09:37  host: acua239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bronek wes sie wogole nie zastanawiaj i bierz sxa SE to gowno w porownaniu do sxa nokia tez nie mowie tu o n70 itp bo to wiadomo ale n70 nie kosztuje 400zł wiec sie nie zastanawiaj i bierz sxa

  • 0

    58. ~dudzio  2007-01-17 00:32:46  host: bdn32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon sie niby bardzo czesto psuje i naprawa jest droga niektorzy pisza ze mp 3 slaba jakosc a inni ze dobra to jaka wrescie jest i czy jest leprzy od noki 6600 ??

  • 0

    59. ~Daniel  2007-01-26 03:24:28  host: 213-238-89-232.adsl.inetia.pl

    Ja Powiem tak tel mam 2 lata i nie byl ani raz w naprawie a psuje sie innym bo kupuja ludzie ktorzy nie umieja sie nim pozlugiwac to tak jak z kompem (dasz babci kompa to zaraz zepsuje i bedzie mowila ze sie psuje a ty dojdziesz i naprawisz w 2 min) siemensa sx 1 nie da sie zepsuc pod wzgledem oprogramowania bo to tak jakbys mial zepsuc kompa przez windowsa przeciez wtedy robisz format i wgrywasz nowego i z tym jest tak samo a na www.sx1.pl masz wszystko napisane ja sobie osatatnio uszkodzilem go pod wzgledem mechanicznym bo go rozkrecalem:/ ale dziala nadal tylko mi karty mmc nie wykrywa a co do noki 6600 to siemens wygrywa. Do noki wlozysz max 30Mb kare i nie ma radia. Siemens ma radio i karta do 2Gb a jeszcz super wyglada:)

  • 0

    60. ~~kubokun  2007-02-06 18:02:54  host: xdsl-4125.bielsko.dialog.net.pl

    nie wiecie czy do tego telefonu wchodzi karta 2 GB??? a poza tym co pieprzycie że ten telefon jest awaryjny??? jezeli posiada go człowiek z mózgiem i nie wali nim o ziemie to ten fo n jest super.

  • 0

    61. ~~kubokun  2007-02-06 18:04:45  host: xdsl-4125.bielsko.dialog.net.pl

    ten telefon jest 100 razy lepszy od nokii 6600. ma więcej funkcji niz nokia 6630

  • 0

    62. ~cysorz  2007-02-09 19:47:47  host: acxq7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon zajebisty, właśnie g posiadam tylko dość często spotykaną wadą jest padanie mmi ale da się to przeżyć. Jak najbardziej zachęcam do kupna :)

  • 0

    63. ~~]~[ypeR  2007-02-21 19:21:41  host: axa48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon git,sper zdjecia robi itp. mam go z rok i sie ciesze :P

  • 0

    64. ~Cparty  2007-04-21 11:56:00  host: abvl63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon to lipa miałem go scinał sie wieszał i popsuł sie. W serwisie mało kto to robi bo te telefony sie psuja!!Od tego Siemensa wole Nokie 6600,bo to jest to samo inaczej wyglada tylko noi Nokia jest najlepsza a nie jakis Siemens.A tak na marginesie proponuje kupcie sobie Nokie 6680 ja ja mam i jestem zadowolony z niej bardzo nie scina sie płynnie chodzi na karcie 1 giga mam wgrane mnostwo programow wypas.Pozdro

  • 0

    65.  2007-06-21 12:30:29

    kiedy będzie w zetafonie ? :)

  • 0

    66. ~yas  2007-09-18 22:06:32  host: agt174.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie... Napisane ze wyswietlacz 65k, k300i tez ma 65k... czy ten wyswietlacz jest tak słaby jak w tym SE?

  • 0

    67. ~zozol  2007-11-18 15:47:42  host: cdt183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    NOKIA 6600 CZY SX 1 ?

  • 0

    68. ~alf  2007-11-22 00:02:18  host: dhcp2-165.eastwest.com.pl

    Tak beznadziejnego fona nigdy jeszcze nie maiłem...

  • 0

    69. ~konradinho  2008-03-26 21:14:58  host: aaot3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon to złom kompletny, wiem z doświadczenia... I proszę nie porównywać go do SE lub Nokii bo to jak porównywać syrenkę z Lamborghini

  • 0

    70. ~  2008-06-11 16:35:50  host: multinet-1-49.kal.pl

    Siemens robil swietne telefony. w kazdy mozna bylo wgrac inne softy ikonki czcionki i to w domu za pomaca jednego kabla;d Mieliscie kiedys kamere w C65 ? albo reala w A60 ;)

  • 0

    71. ~radzion  2009-04-13 20:58:27  host: aef91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    odkurzylem mojego sx1 ktory przelezal gdzies w starociach ponad rok! Bateria ladowala sie caly dzien. rozkrecalem calego na czesci pierwsze zeby odswiezyc styki i odkurzyc co nieco. Dziala bez zarzutu. Jesli porownac obecne telefony do SX1 - przez ponad 5 lat nie wymyslono niczego szczegolnego czego nie ma w sx1. Wszystko to jest w sx'ie (no moze procz modulu gps). Wszystko jest tylko ulepszone. Jaki to niesamowite uczucie pobawic sie w pelni sprawnym sprzetem sprzed blisko 5 lat. Wszystko oryginal - sprawuje sie swietnie. To najlepszy telefon jaki wypuscil Siemens.

  • 0

    72. ~impres-me  2013-04-06 19:42:11  host: do-atman.mediasystem-tdi.pl

    kupil bym takiego w obojetnym stanie piekny fonik nawet po tylu latach chce go miec. ponadczasowy

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-239-251.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet