Siemens ST60 - opinie
Telefony Siemens Siemens ST60 Opinie o Siemens ST60

Siemens ST60

w sumie: 25
  • 0

    1. ~sowa  2005-01-06 13:10:00  host: ale222.internetdsl.tpnet.pl

    mam prosbe do uzytkownikow tego tela napiszcie mi jego wady i zalety m.in. jakie zdjecie wychadza?? itp. z gory THx

  • 0

    2. ~QbuS  2005-02-23 17:27:00  host: 82.115.66.169

    Ten tel to syf :) Kazdy Ci to powie...czesto sie wieszają , aparat ujdzie... ale naprawde , bylem na gieldzie w Krk , i bylo ich zaledwie 2...dla porównania , C65 naliczyłem 185 =]
    Pozdro

  • 0

    3. ~  2005-03-14 16:11:00  host: avq215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go i jest super zdjęcia lepsze niż na sony erikson t630

  • 0

    4. ~  2005-03-28 09:04:00  host: awl141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    daje rade mam go 1 miesiąc i jest bardzo dobry nawet trzyma baterje 5 dni przy nie dużym eksplatowaniu ale w serwisie mi mówili że to bardzo dobrze bo przeciętnie te modele trzymają 3 dni i mam baterje 750 a są na alegro 900 i 1000 i 1100 to one trzymają jeszcze dużej polecam ten telefon zdjęcia świetne a po za tym to tylko telefon na telefon to super zdjęcia jeśli ktoś chce robić lepsze zdjęcia to niech kupi sobie cyfrowy aparat poz.ccze

  • 0

    5. ~Ryba  2005-06-02 22:01:00  host: chello083144070200.chello.pl

    Siemasz.. MAm tego fona i to kopletna klapa! zdjecia sa fajne i ciekawie wychodza a tym bardziej jak sie na kompa rzuci.. ale maja wade .. ciagle sie wieszaja.. CHCESZ MOZESZ KUPIC GO ODE MNIE ?:) JA SIE ZAKOCHAAM W INNYM..KTO CHCE KUPIC TEGO FONA ? :D

  • 0

    6. ~kuba  2005-07-23 03:07:00  host: gigant.artvox.pl

    Ryba za ile??

  • 0

    7. ~  2005-07-24 20:27:00  host: pf37.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl

    Ten model ma pare wad:czasami sie wiesza,brak ustawienia dzwiekow dla sms,jak na jego funkcje malo pamieci,dziala z lekkim opoznieniem i ciezko znalezc na niego gry i inne dodatki a poza tym to jest nawet nawet.

  • 0

    8. ~czlowiek srakczka  2005-10-01 20:00:45  host: c4-47.icpnet.pl

    kupa rzadzi a nie jakies tam siemensy

  • 0

    9.  2005-12-03 20:03:11

    według mnie ten telefon jest beznadziejny miałam go niespełna 3 miesiące i sie w tym czasie zdążył zawieszac, kilkanascie razy dziennie wyłanczac no i po 3 miesiacach w koncu doszło do tego ze sam wybierał sobie numery...siemens st60 to masakra odradzam wszystkim go..

  • 0

    10. ~ja  2006-03-17 17:25:22  host: aczm172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupujcie-mój kumpel go ma zajefajny kupujcie polecam razem z kolega

  • 0

    11. ~WiLu  2006-05-01 22:20:33  host: proxy40.is.net.pl

    ten telefon to porazka!! nigdy go nie kupujcie;p! zawiesza sie foty beznadziejne pamieci trez w cholere... porazka..

  • 0

    12. ~MC18  2006-06-03 23:28:33  host: 195.85.229.2

    Potwierdzam - zawiesza sie, wylacza, gdy ktos do mnie dzwoni, to mnie wogole nie slychac - zainwestuj w lepszy telefon, a przynajmniej oszczedzisz nerwow! Pozdrawiam!

  • 0

    13. ~fester0707  2006-06-28 23:17:17  host: efg208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam tego tela od 1 roku i dopiero teraz mi sie wiesza w tym tygodniu chcem go opylić i kupić sobie SE k750i

  • 0

    14. ~kaja  2006-06-29 20:40:26  host: 195.85.229.2

    to totalny szajs!!!!! Wiesza sie wylacza - naprawde z biegiem czasu enerwuje jak ktos doi Ciebie dzwoni, a ty sie telefon wylacza. Poza tym owszem ma bagrywanie video,ale co ciekawego nagrasz w 22 sekundy?! Jeszcze do tego bez glosu? Myslisz ze nagrasz sos ciekawego np. fale, a tu otrzymujesz same fale, ale szumu juz nie ma....:-/ A poza tym te okropne piksele....tragedia.
    Poza tym co denerwuje to fakt, ze nie mam ani blueetoth, ani IrDA. Mozesz tylko poslugiwac sie MMSami, a to kosztuje, wiec tej wygody tez nie ma.
    Jedyne co ma dobre, o dosyc duzy wyswietlacz. Jesli zastanawiasz sie nad kupnem - nie zastanawiaj sie dalej!

  • 0

    15. ~ma_x  2006-08-23 09:38:41  host: proxy.idealan.pl

    siema jak w tym tel zrobić zeby działała kamera? (nagrywanie filmów) i czy jak nagrywa to z głosem czy bez?

  • 0

    16. ~pssss  2006-12-15 12:59:44  host: qx26.internetdsl.tpnet.pl

    mam go od 2 lat, na początku było ok ale teraz co chwile się zawiesza to jego najwieksza wada

  • 0

    17.  2006-12-15 23:08:42

    widze blad w opisie ten tel niema tak jak st55 1,2 mb pamięci tylko ok 5 mb-poprawcie to!!!!!!!!

  • 0

    18.  2006-12-15 23:09:42

    funkcie kamera na poziomie fotki tez,ale pamieci malo jak na jego funkcje i oprogramowanie do bani stanowczo odradzam!!!!

  • 0

    19. ~Kruszynka  2007-01-28 18:47:59  host: neptun.opticom.pl

    mam ten tel juz 1.5 roku i najchetniej bym sie go pozbyla.jego najwieksza wada jest to ze sie wiesza czasm po kilka razy dziennie, nie ma do wyboru żadnych dzwiekow na smsa, nie mozna wyl całkiem głosu bo wibruje, a wibracje ma głosniejsza jak dzwonek, zdjecia takie sobie

  • 0

    20. ~brecht  2007-04-29 17:49:46  host: 217.153.7.246

    ten fon to szajs nie mozna nagrac nic na dyktafonie tylko 10 sek.dzwieku na sms nie mozna wybrac,wyciszyc calkiem tez nie bo wibruje.SIEMENS ST60 ODRADZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    21. ~bart  2007-07-25 09:05:14  host: ayq132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czego od niego chcecie???? Ja mam go od maja 2005 i tylko joystick troche szwankuje...

  • 0

    22. ~owsik95  2007-10-16 15:55:51  host: aas43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kazdy kupuje co uwaza ale lepiej doluzcie pare zlotyc i sobie jakis lepszy tel kupcie .mialem go pare miesiecy w tym czasie mi sie mikrofon zepsul a nikt nie chcial mi naprawic bo muwili ze jeszcze cos czyms dotknom i sie guwno rozsypie. a wogule jak obudowe kupiłem(co mi sie cudem udało) to nikt mi nie chcial zmienic bo sie bali jednym slowem guwno . a w serwisie raz mi mpowiedzieli ze ich jest malo bo to bosch na klicencje simensa robil i ze to niewypal

  • 0

    23. ~trp  2007-10-17 11:55:34  host: venus.bielsko.n4a.pl

    mialem ten telefon i powiem szczerze tu co piszecie to prawda mi wlasnie tez sie wylaczal i zwieszal a na poczaku sklonil mnie duzy wyswietlacz ale jak zobaczylem funkcjonalnosc telefonu to podziekowalem..;/

  • 0

    24.  2008-04-25 20:21:54

    A ja go miałem i z powodzeniem bawiłem się nim ponad rok. Fakt: wieszał się czasem dwa razy na dzień, czasem dwa razy na miesiąc... Nawet bateria trzyma mi dwa dni a ma już swoje lata... Gdyby nie przestało mi działać gniazdko ładowania to pewnie dalej bym się nim bawił i denerwował bo nie mógłbym się zdecydować na nic innego. ~(23):a co chcesz od funkcjonalności telefonu? Ma masę róznych takich, których nie miało wiele nowszych sprzętów. Wszystko do czasu, ale jednak swoje potrafił.

  • 0

    25.  2008-07-17 00:51:42

    to nie jest Siemens tylko tajwanska Quanta...to mówi samo za siebie:)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-119-60.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet