Siemens ST55 - opinie
Telefony Siemens Siemens ST55 Opinie o Siemens ST55

Siemens ST55

w sumie: 19
  • 0

    1. ~polwiesniak  2004-10-30 18:57:00  host: aaa26.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon niezły, robi bardzo ładne zdjęcia ale ma niestety wadę bardzo brzydką. Po 10 miesiącach kompletnie "wyłysiała" klawiatura tzn zero czytelności. No i oczywiście błędy w sofcie. Serwis Siemensa w Poznaniu to kompletna porażka. Pomimo, że tlefon ma gwarancję serwis uważa, że klawiatura poprostu zużyła sie na skutek jej "UZYWANIA". To znaczy w/g poznańskiego serwisu telefon można używać ale broń boże nie dotykać klawiatury. Aby wgrać nowszą wersję sofru serwisowi brakuje kodu telefonu i w związku z tym telefon leży w serwisie bo chyba oczekują na "dostawę" kodu wagonem towarowym (PKP kiepsko przędzie) i ty sposobem od trzech tygodni jestem bez telefonu a serwis to olewa. Najwieksze pretensję mam do SIEMENSA, że zleca serwisowanie swoich telefonów takim szewcom. To świadczy o producencie który zgodnie z gwarancją po 14 dniach roboczych powinien wymienić tel. na nowy.

  • 0

    2. ~kubik  2004-12-08 13:04:00  host: aha176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W tym modelu jest klient, bardzo ladny i wygodny, jedynie wielkosc pojedynczego załącznika (odbieranego i wysyłanego) ograniczona jest do 45KB.
    Wielkość pamięci wacha się w granicach 5MB i jest dynamicznie podzielona.

  • 0

    3. ~WitekT  2004-12-08 17:10:00  host: pollux.ds.pg.gda.pl

    kubik: dzieki, poprawione. :)

  • 0

    4. ~wienio  2005-01-26 21:08:00  host: biv64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mialem ten telefon jakies 6 misiecy..2 razy padał soft...przyciski takze jak kolega wczesniej wspomniał scieraja sie...powiem szczerze, ze z funkcji telefonik jest super, dobre zdjęcia, dobra polifonia. Ale bateria i to ciągłe wieszanie sie..:/

  • 0

    5. ~ello  2005-02-24 17:56:00  host: btu15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam klopot z zamontowaniem dobze dzialajacego programu do fotek fo st55! probowalem kilku, nawet wersje 1.9 ale nadal nic. czy zna ktos dzialajace rozwiazanie??? thx

  • 0

    6. ~WitekT  2005-02-24 19:35:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    ello: z takimi pytaniami to raczej na forum. :)

  • 0

    7. ~  2005-09-01 15:08:38  host: gl18.internetdsl.tpnet.pl

    brak javy porażka

  • 0

    8. ~pawllllllo  2005-09-21 15:44:16  host: 80.51.233.226

    mojim zdaaniem telefon jest supperr ..mi sie wogle niezwiesza i jestem bardzo zadowlony !!!!

  • 0

    9. ~simens  2005-09-24 15:32:43  host: host-ip218-223.crowley.pl

    ten siemens to porazka odradzam juz mam 3 nowy czyli oddalem te tel 9 razy do naprawy dzieki niemu juz nigdy nie kupie siemensa

  • 0

    10. ~ktoś  2005-11-18 18:22:40  host: aqw122.internetdsl.tpnet.pl

    Czy to prawda że siemens to taiwanska porażka??

  • 0

    11. ~elem  2005-12-10 20:24:38  host: warpie.biz

    Spoko telefonik. Mnie się nigdy nie zawiesił, soft mi nigdy nie padł. Irytujacy jest brak jawy. Podobno jest jakis sofcik umozliwiający wgranie javy, ale czeski. Obudowa też do niczego. Zdziera się farba a żeby wymienić obudowę czy klawiaturę trzeba się sporo nagimnastykować. Niech się uczą od nokii jak sie robi obudowy.

  • 0

    12. ~kicia  2006-02-03 15:23:27  host: agg202.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten fonik i jest dość dobry tylko ma WIELKA wade po jakims czasie zdarla mi sie klawiatura!! strasznie to wyglada no ale coz ten telefon jest z nizszej polki:)

  • 0

    13. ~:)  2006-02-15 21:24:25  host: buh50.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon daremny;/ Wiesza sie,klawa sie sciera....

  • 0

    14. ~Tomek960  2006-02-20 13:27:42  host: aou82.internetdsl.tpnet.pl

    "Kicia" Siemensy z serii S to najwyższa półka więc z niższej raczej nie jest :)

  • 0

    15. ~,,,,,,,,,  2006-04-25 10:46:05  host: abmt178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mialam ten telefon, wprawdzie kupilam uzywany na allegro, ale moim zdaniem jest okropny!! krótko 3ma baterie, ma niewygodne klawisze, wprawdzie zdjecia robi ok i ma fajne nagrywanie... ale ogolnie nie polecam...:)
    pzdr:)::):):):)

  • 0

    16.  2006-09-12 10:39:52

    Na owe czasy (3 lata temu) to byl dobry telefon, oferowal sporo jak na swoja klase za przystepna cene. Jednakze mial tez niestety troche wad, brak pelnego wsparcia komunikacji z PC uwazam za najwieksza porazke, co z tego ze aparacik robil fajne fotki skoro nie mozna ich bylo przeslac na kompa (lub wymagalo to sporo gimnastykowania). Brak javy nawet specjalnie nie przeszkadzal. Wady konstrukcyjne baterii (za slabe zaczepy), oraz zbyt latwo scierajacej sie klawiatury troche denerwowaly. Nie zaszkodzila by do wyboru irda lub BT albo chociaz dzialajacy kabel.
    Moj nawet sie specjalnie nie wieszal wiec chyba trafilem na tdobry model.
    Brakowalo tez wsparcia do tego telefonu, Siemens chyba chcial jak najszybciej zapomniec o tym modelu zamowionym i w calosci wyprodukowanym przez jakas firme z azji (siemens tylko napisal soft a w tym niestety najmocniejszy nie jest).

  • 0

    17. ~Spidey^^  2006-10-02 16:47:35  host: 87-205-93-30.adsl.inetia.pl

    mam go od roku i nareszcie go wymieniam, kupilem go na allegro za 260zł z przesyłką. Na początku był spox, tyle że potem spadł ze schodów i naprawa wyniosła mnie 100zł-.- potem starła mi sie klawiaturka to kupiłem nowy panel razem z klawiaturą... gdy zmieniałem obudowe odleciał mi mikrofon, wyglądał jakby był przyklejony do orginalnego panelu-_- i przez dwa miesiące męcze sie z niedziałającym mikrofonem, nie kce wydawać znów kasy na naprawe, naszczescie uzbierałem kase i kupuje sobie SE k600i ^^ aa i dodam że w pierwszej baterii dość szybko urwały się zaczepy, a w tej baterii co mam obecnie jest wsio spox po za tym że jakoś "nie kontaktuje" i sam sie telefon wyłącza, więc tera mam go całego poklejonego:D i niemogłem na niego wgrać żadnych tapet ani midów przez kabelek. Powiem w skrócie, nie polecam tego telefonu^^ fakt wygląda ładnie, ma duzy wyswietlacz, ale i tak go nie kupujciexP

  • 0

    18.  2006-10-21 12:23:23

    ten tel. to go chyba NEC robił dla Siemensa,nie?

  • 0

    19. ~...  2007-01-18 17:40:59  host: edh54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten tel. od jakiegos miesiaca.. i jestem zadowolona.. jest bardzo maly...zdjęcia ma dobre, chodz mogly by byc lepsze... jedyna wada to taka, ze po kilku upadkach wyłamuja sie "łapki" od bateri.. ale zawsze mozna sobie kupic zelowy pokrowiec ... telefonik jest calkiem spoko POLECAM!!!

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-5-239.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet