Siemens SL65 - opinie
Telefony Siemens Siemens SL65 Opinie o Siemens SL65

Siemens SL65

w sumie: 19
  • 0

    1. ~cha  2005-02-22 21:50:00  host: n8.k1.isko.net.pl

    Dyktafon to on ma ;)

  • 0

    2. ~cha  2005-02-22 21:50:00  host: n8.k1.isko.net.pl

    I notatnik tez ;)

  • 0

    3. ~cha  2005-02-22 21:51:00  host: n8.k1.isko.net.pl

    i pamiec ok 10-11 MB, a nie 4

  • 0

    4. ~WitekT  2005-02-22 23:21:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    cha: dzięki, poprawione! :)

  • 0

    5. ~Tom  2005-03-07 22:18:00  host: aff95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten fonik juz jest w ofercie mPunktu, dzwoncie i sie pytajcie o te cacko

  • 0

    6. ~dido  2005-04-05 15:10:00  host: out1.bphpbk.pl

    nie ma blututa ???? badziew :)))

  • 0

    7. ~kali  2005-05-21 20:35:00  host: uh139.internetdsl.tpnet.pl

    badziewie to cie znalazlo na polu owinietego w paier toaletowy golebiu to jest extra telefon ja za wszelka cene musze go zdobyc

  • 0

    8. ~LOLq  2005-08-19 02:31:14  host: 80.51.245.98

    ten telefon ma mp3 a tu napisane jest ze nie ?? to ma czy nie

  • 0

    9. ~loll  2005-12-02 11:30:41  host: cda23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma karte pamieci i mp3 wypas musze go miec

  • 0

    10. ~ja123456  2006-01-02 23:26:36  host: aym84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a widzieliscie siemensa SL65 ESCADA ????? :)

  • 0

    11. ~maciek  2006-01-06 23:38:29  host: 62.233.195.62

    mam ten telefon , jest naprawde spoko, małe rozmiary, można rozmowy odbierać bez rozkładania go, bateria trzyma 4dni, ma jeszcze 4xZOOM, XHTML o czym tu nie piszą. polecam

  • 0

    12. ~JAMES  2006-01-09 03:59:58  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    Witam.Widze że jest to fajniutki telefonik.Mały poręczny i łatwy w obsłudze.Ale nie wiem dlaczego jedo cena jest tak wysoka.Na karte kosztuje aż 999zł a przecierz SE k700i kosztuje około 600zł a wydaje mi sie że jest troche lepszy.Bark w tym SIEMENSIE MP3 radia i aparat nie jest super(jak za taką cena)brak lampy błyskowej ale po za tym może być!!!!!!!!!

  • 0

    13. ~Bartek  2006-02-01 08:36:41  host: dif219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mysle nad kupnem tego siemensa! Chce więc cos o nim widziec: ile trzyma bateria, czy ma radio i mp3, czy idzie rozszerzyc pamięć? czekam na odp!

  • 0

    14. ~crazy  2006-03-17 20:47:52  host: abnb238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jeśli moge komuś coś polecić to NIE kupujcie tego tel jest badzziewny wiem bo sama sie przekonałam miałam go 1,5 roku i w tym czasie zepsuł mi sie 2 razy! wydałam na naprawe 400zł nie jest wart swojwe ceny a tak wogóle to miałza mało bajerów zdjęcia były ogólnie spoko ale też nie rewelacyjne czekam na wasze opinie

  • 0

    15. ~tomek  2006-04-29 23:57:58  host: cyd44.internetdsl.tpnet.pl

    telefon naprawde spoko ale znakiem zapytania jest czy ma mp3 i czy da sie poszerzyc pamiec....tyloczesto sie suje i to jest minusem:(:(

  • 0

    16.  2006-06-17 10:39:15

    nie jest to najlepszy telefon, z tego wzgledu ze nie ma mp3, kart pamieci i zdjecia robi nienajlepsze, takie jakby wyblakle. Mam z tym telefonem duzy kontakt wiec wiem, a sam ma SE K500i i me wiecej funkcji niz ten a o wiele tanszy, no tylko moze nie taki ladny :D

  • 0

    17. ~bartes  2007-03-21 17:12:09  host: dhq132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mama pytanko czy ten telefon ma mp3 ???

  • 0

    18. ~matis252  2007-10-14 15:11:56  host: 82-160-131-099.tktelekom.pl

    pojebało was!!! zajefajnie beznadziejny telefon mi

  • 0

    19. ~WIK  2012-02-13 09:46:05  host: 62.244.135.155

    Fajny telefonik. Jak na tamte czasy był bardzo dobry. Jednak miał (ma) bardzo rażącą wadę. Tasiemka psuje się średnio raz do roku. Wymiana ok 80zł. Poza tym OK.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-173-253.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (3)

Archiwum Ankiet