Siemens SL55 - opinie
Telefony Siemens Siemens SL55 Opinie o Siemens SL55

Siemens SL55

w sumie: 15
  • 0

    1. ~lozaa  2005-01-16 13:51:00  host: ale222.internetdsl.tpnet.pl

    tel do dupki:D:DD:D:jako papier toaletowy!!!!!poifonia lipna wy

  • 0

    2. ~piter  2005-03-29 20:57:00  host: host-ip162-159.crowley.pl

    telefon wypasiony na maxa. Może niema jakiś superextra bajerów ale jest malutki i prosty w obsłudze przy czym ma naprawde dużo bardzo pożytecznych funkcji. Polecam bo naprawde warto nabyć ten "klejnot wśród komórek"

  • 0

    3. ~MARIOT  2006-01-30 15:35:30  host: trantor.dot-com.net.pl

    dobra bułka :)

  • 0

    4. ~ziomen  2006-08-09 16:11:01  host: bdg189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ale gówno 4 tys kolorów, polifonia 16 głosów
    buhhahhha

  • 0

    5. ~ ktoś  2006-08-30 14:17:14  host: efa66.internetdsl.tpnet.pl

    ile mozna najdłużej nagrywać na dyktafonie??:):) z góry dziex za info

  • 0

    6. ~jack  2006-09-02 22:16:22  host: 213-238-90-127.adsl.inetia.pl

    No nie. Stylistyka jak kostka domestosa

  • 0

    7. ~kuba  2006-09-21 09:44:35  host: nat2.compi.net.pl

    telefon jak telefon jedyne co ma to to że jest mały i o to może komuś chodzić... jak co s to zażyjcie mnie i podajcie mi nazwe miejszego z kolorowym wyświetlaczem?!?!?!?

  • 0

    8. ~Brzoza  2006-10-30 14:02:15  host: bfy174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Posiadam ten tel. i uważam że ma zamało funkcji, jedna zaleta to że jest mały...

  • 0

    9. ~jatoja  2006-11-05 20:51:57  host: 82.160.62.43

    zajebiscie syczy jak sie go otwiera!!!telefon mistrzostwo świata! :)

  • 0

    10. ~  2006-11-07 15:17:22  host: bff207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefon i uważam że jest zajebisty.polecam go wam mówie to na głos super maszyna!!jeszcze w życiu takigo telefounu nie miałem!

  • 0

    11. ~  2007-01-23 14:45:17  host: debica-nat.mtnet.com.pl

    co ty gadasz ten telefon jest do dupy psul mi sie caly czas!!!!!!

  • 0

    12. ~Bronek  2007-05-05 14:25:55  host: 195.117.9.2

    da sie wyciągnąć z tego tele samą baterie?

  • 0

    13. ~Bronek  2007-05-05 14:27:50  host: 195.117.9.2

    moze byc w tym telefonie gadu gadu????

  • 0

    14. ~d  2008-11-11 18:42:36  host: system858917593.mtvk.pl

    Apetyczne krągłości =D

  • 0

    15. ~adamski8  2011-01-26 15:06:53  host: 89-77-3-223.dynamic.chello.pl

    wyswietlila mi sie reklama tego tel przed chwila - pod newsem heh ; ) troche slabiutki na dzisiejsze czasu xd

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-147-69.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet