Siemens SL45i - opinie
Telefony Siemens Siemens SL45i Opinie o Siemens SL45i

Siemens SL45i

w sumie: 36
  • 0

    1. ~  2004-12-16 17:17:00  host: aqj121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zajefajny po prostu jade na desce i moge sie nagrywać ale i tak wole swoją nokie 6230

  • 0

    2. ~Pablo Romero  2004-12-20 22:01:00  host: aul87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Poprostu jeden z leprzych telefonow. Bezapelacyjnie

  • 0

    3. ~MAraSS_M3  2005-04-01 15:23:00  host: nat2.promax.media.pl

    wlasnie sobie kupilem ten telefonik tylko i wylocznie ze wzgledu na mp3. telefon ladny wizualnie ale beznadziejny w obsludze i oprucz mp3 to nic wiecej nie ma. ale narazie go zostawie bo o mp3 najwiecej mi chodzi :P

  • 0

    4. ~bob  2005-08-14 13:48:36  host: ACC9CF84.ipt.aol.com

    bardzo fajny telefonik, mam go 2,5roku i jeszcze mi sie nie znudzil, mp3 dyktafon i spora pamiec to duzy plus, minus to to ze po ok 2 latach zaczely blokowac sie klawisze ale mozna to naprawic, ogolna ocena 7-

  • 0

    5. ~grzesiu763  2005-08-23 14:46:59  host: cay54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest bardzo tani i zajebisty mialem go przez 1 rok od 2000 roku i wtedy dalem za niego 1200zl !!!!!!!!!!!!!!!! hehe a teraz go sprzedalem za 152,50 zl

  • 0

    6. ~wdf  2005-08-23 14:47:56  host: cay54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fest fajny telefon

  • 0

    7. ~  2006-02-02 17:01:37  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    ok !

  • 0

    8. ~Arleth  2006-04-04 17:27:27  host: bl110.internetdsl.tpnet.pl

    Mam go i jest niezly ale MP3 dlugo sie nagrywaja i to jego minus.

  • 0

    9. ~xxx  2006-04-14 12:54:12  host: rt10.internetdsl.tpnet.pl

    to byłby zajebisty fon gdyby tylko miał kolorowy wyśw.i możliwość doczepienia aparatu a polifonie on chyba ma ale 4głosową...

  • 0

    10. ~sledz92  2006-05-17 19:14:57  host: bnv136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A mi się podoba.MA wszystko czego potrzebuje,tj.odtwarzacz MP3 rzecz jasna :)
    nie ma tych nie potrzebnych bajerów,jak aparaty,mms'y,szkoda,że nie ma kolorowego wyświetlacza ,to by był najlepszy,poprostu THE BEST.Ale i tak jest wart swojej ceny,ok.120zł.Ciekawi mnie,czy można do niego wpakować sobie kartę 2/4,bądź 8 GB :evil:

  • 0

    11. ~bolek  2006-05-22 09:12:09  host: user29.102.udn.pl

    telefonik jest zaje***y ma wszystko czego mi potrzeba i nie potrzebny mi kolorowy wyswietlac. łatwo mozna mu zmienic soft i jest na niego duzo patchy!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    12.  2006-05-23 19:15:14

    MAM cx65,który nie ma MP3...a ten cwaniak JE ma ;) Telefon wart jest swojej ceny...jeśli potrzebujesz tela do dzwonienia,sms'owania,słuchania muzy to właśnie jest najlepszy kandytant!

  • 0

    13. ~sikor!  2006-05-24 15:40:08  host: acrj204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wczoraj kupiłem juz 4 eselke w wsoim życiu bardzo lubie ten model telefonu... telefon nie dosc ze jest wart swojeje ceny to daje odjechane możliwośći takie jak patchowanie zmiana softu i to wszystko przy uzyciu stacji dokujacej dołaczanej w zestawie mam w nim karte 256mb i jest odjechany nie ma chyba lepszego telefony w tej klasie cenowej! nawet na swoje lata telefon pozostawia nie jedna nokie czy samsunga daleko z tyłu!

  • 0

    14. ~mts  2006-07-22 14:43:17  host: adal172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jest spoko bo ma mp3 ale nie mam polifoni

  • 0

    15. ~jack  2006-09-02 22:18:33  host: 213-238-90-127.adsl.inetia.pl

    Super fonik, wiesza sie, mp3 trzeszczy, bateria krótko trzya, jest awaryjny. Wprost dla teściowej

  • 0

    16. ~till-death  2006-09-11 23:44:02  host: erl105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko... mozna w tym telefonie zmienic karte na wieksza(np. 512MB, 1G)? ezeli tak to jak? zmiana sofu czy po prostu zmienic karte i bedzie działał?

  • 0

    17. ~crazy655  2006-09-14 22:44:14  host: dxq74.internetdsl.tpnet.pl

    Tel exterme. tylko trza miec oryginalny panel bo tak to niezawsze wszystko działa. Ale ma mp3(Na oryginalnych słuchwakach nawet skompresowana muza to miodzio dla uszu:])
    Softy łato sie wgrywa i ma mmc. +10

  • 0

    18. ~!@#  2006-11-13 16:17:18  host: aj242.internetdsl.tpnet.pl

    to tego telefonu mozna włożyć karte 2 gb (bo wiekszych nie ma na razie) tylko trzeba ja sformatowac czytnikiem na FAT 16

  • 0

    19. ~viko  2007-02-17 02:40:07  host: ayj141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon beznadziejny! Nie polecam nikomu! Moim zdaniem totalna porażka konstrukcyjna! Aż sam sobie się dziwię, że tak długo (ponad 2 lata) wytrzymałem z tym badziewiem. Jedyne co mial dobre to odtwarzacz mp3 - reszta: szkoda gadac!Pozdrowionka dla miłośników tego fona :)

  • 0

    20. ~szczurek  2007-03-23 12:05:58  host: dfg142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo dobry tel. stary ale jary i tak sie ciesz że ma mp3 bo to jest pierwszy tel. z kartą pamięci i jeden z pierwszych z mp3 cudo jar na te czasy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    21. ~PawelW  2007-07-21 14:15:43  host: pk034.pro.lama.net.pl

    Telefon rewelacyjny, po roku przerwy gdzie próbowałem SPV C500 i SPV M3000 wrócilem do niego. Jezeli ktos potrzebuje telefonu do dzwonienia i sms to jest on jak najbardziej ok. A dodatkowo MP3 mozna posluchac.

  • 0

    22. ~mietek zul  2008-05-09 21:33:43  host: nat-7.autocom.pl

    do tego telefonu da się władować 4 gb karta ale trzeba zmieniać softa na nowszego z neta się go da pobrać ... mam ten telefon juz od dłuższego czasu i jest rewelacyjny ...

  • 0

    23. ~sl45i  2008-07-14 19:38:26  host: hmo250.internetdsl.tpnet.pl

    mietek zul. Mam pytanie jaka karte 4GB mu wlozyles? Sa wogle MMC o takiej pojemnosci? Jesli zapelnisz mu cala karte to dobrze dziala , czy sie nie wiesza?

  • 0

    24. ~zbyś  2008-12-21 09:20:06  host: host-89-228-235-122.kalisz.mm.pl

    jak na tamte czasy to super fon:)

  • 0

    25. ~rambo45  2009-01-10 23:38:01  host: 193.111.144.75

    Zgadzam się ze wszystkimi że jest super fonem.Bardzo lubiłem ten telefon,ale postanowiłem go zmienić po 3 miesiącach,bo kupiłem go uzywanego w komisie za 180 zł w 2006 roku bo miał już parę wad,a niestety nie da się go już kupić jako nowego nieużywanego,chyba że od kogoś kto kupił sobie ten telefon te parę lat temu i tak mu leżał nieużywany.Ale ja nawet wolę sobie posłuchać mp3 w telefonie niż w odtwarzaczaczu mp3,i miłośnikom telefonów z mp3 bez żadnych innych bajerów polecam go i polecam również alcatela e 801:)

  • 0

    26. ~rambo45  2009-01-10 23:44:17  host: 193.111.144.75

    Nie wiem nawet czy do niego wejdzie karta 2 albo 4 gb,powiem wam że ja to nawet nie wiem czy są wogóle takie karty o takiej pojemności,bo jak wiecie to karty MMC(Multi Media Card) to najstarsze i najpierwsze karty które wyszły wraz z SD(Stick Duo)

  • 0

    27. ~dd  2009-06-26 09:03:06  host: terminal-4-224.retsat1.com.pl

    jak na swoje czasy telefon genialny

  • 0

    28. ~luka121288  2010-01-17 21:32:36  host: eda163.internetdsl.tpnet.pl

    Telefonik używam od dłuższego czasu jako mp3-kę, drugi telefon...Co do pytań o pojemność to mam w nim kartę 2gb firmy kingston,ale telefon wyraźnie przycina przy większym zapakowaniu karty. Zmieniłem soft na najnowszy od pana gollab'a i jestem mega zadowolony. Świetny dźwięk,super menu odtwarzacza,dzwoni,smsuje,ma javę. Czego więcej trzeba?! Polecam!!

  • 0

    29. ~suszi  2010-02-11 17:41:00  host: plus-96-101.polkomtel.com.pl

    uzywałem tego telefonu ~4 lata i był to najlepszy jaki miałem metalizowana obudowa nie do zdarcia - kilka razy spadl mi w czasie jazdy z motocykla, oczywiscie zbieralem baterie i karte MMC, ale po zlozeniu dzialal bez zarzutu, plastik nie pekal, pojawialy sie delikatne ryski :) bateria na poczatku trzymala 2 tygodnie, po 4 latach 2 dni, z wad to powolne wczytywanie nadawcy SMS - pomaga zapisanie adresow na SIM albo w telefonie i wyjecie karty pamieci kolejna sprawa to strony pasjonatów ze zmodyfikowanym softem i masą aplikacji (czy do SE albo nokii teraz sa takie?)

  • 0

    30. ~Bogdan  2011-02-17 15:56:43  host: 88.220.34.230

    Jeden z najlepszych telefonów, funkcja dzwonienia w nim to tylko dodatek.

  • 0

    31. ~fg  2011-02-17 16:14:08  host: 88.220.34.230

    Doskonały, mimo czarno-białego wyświetlacza, ma przeolbrzymie możliwości, dzięki javie, mp3 i możliwości alternatywnego softu do którego można klonować do ośmiu kart sim za pomocą telefonu! Tego nie ma żaden inny model telefonu na świecie.

  • 0

    32. ~horbo  2012-05-12 23:45:51  host: 77-255-156-166.adsl.inetia.pl

    Aż się łezka w oku kręci ;)

  • 0

    33. ~rambo45  2012-10-10 16:00:28  host: cyberfox.pl

    Przypomniałem sobie znów o nim :) A może mi ktoś powiedzieć kto wie lub widział, skoro ma javę 1.1 to czy można i jak można w nim mieć gry, oczywiście ściągane? Bo są takie na ekrany monochromatyczne, nie ma GPRS, czyli ze ściągarek nie da rady, a z instalki też napewno się nie odpali bo telefon chyba nie ma swojej pamięci wbudowanej, czy ma? a nawet gdy się wrzuci na kartę to i tak nie ma jak wejść, bo nie ma opcji żeby wejść ogólnie w kartę pamięci żeby zobaczyć dzwonki, loga, te stare tapety, wiecie :D A zaraz, przecież on ma podczerwień :D Może jakoś da radę, dzięki temu. Super telefon, myślę że w jego klasie żaden inny, żadna nokia, samsung, sagem, ericsson, motorola, lg, alcatel, philips, panasonic i te wszystkie inne stare, żaden z nim mu nie dorównał, on był najlepszy, miał dużo gier, chyba z 6 czy 7 :)

  • 0

    34.  2012-10-26 18:43:21

    Oczywiście że pójdą na nim wyższe karty. Nie łudźcie się tym że włożyli do niego kartę 32 MB i tylko taka będzie w nim działać, bo wtedy takie karty były z takimi małymi pamięciami, a 1 GB to zaczęły dopiero wchodzić za jakieś 4 lata. Jedyne co w nim nie pójdzie to duża SD. Ja jak sobie go kupię, bo planuję:) to włożę do niego kartę 256 MB z Siemensa SX1 i zobaczę. Ostatnio Nokia C3-00 cięła mi się na karcie 2GB, ale była troszeczkę zapakowana. ~xxx polifonii to on nie ma żadnej, bo wszystkie dzwonki są monofoniczne, również te przesyłane przez podczerwień. Szkoda że nie da się słuchać mp3 przez głośnik, ale cóż, to był jeden z kilku pierwszych telefonów, z funkcją mp3.

  • 0

    35. ~luki  2013-10-17 10:24:08  host: 83.16.79.130

    coś pięknego... czasy kiedy miało się taki wypas z naprawdę dobrej jakości mp3 w uchu:)

  • 0

    36. ~tomas  2013-11-22 21:21:47  host: 146.213.216.91.ip4.netico.pl

    mieć taki telefon to było marzenie

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-168-204.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet