Siemens SG75 - opinie
Telefony Siemens Siemens SG75 Opinie o Siemens SG75

Siemens SG75

w sumie: 16
  • 0

    1.  2005-09-23 15:02:44

    piwerszy dobry slider siemensa, tylko po co komu 2 aparaty??

  • 0

    2.  2005-09-23 16:51:29

    nic specjalnego, hehehehe niech nawet nie wypuszczaja ich do sprzedarzy, slabe masakrycznie

  • 0

    3.  2005-09-24 10:51:06

    kornel do wideo konferencji

  • 0

    4. ~citko  2005-09-28 20:11:20  host: beo142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ile kosztuje na karte

  • 0

    5. ~gelu  2005-10-08 20:14:05  host: nat-mo4.aster.pl

    Dls mnie fajniejszy niż Samsungi

  • 0

    6. ~7up  2005-10-12 20:43:53  host: afh156.internetdsl.tpnet.pl

    zajebisty tylkoczy ma symbiana jesli taktogo kupuje!!! nie wiem gdzieale kupie :P a ty co niby ten telefon jest słaby co masz cf 62 :P

  • 0

    7. ~  2005-10-16 22:55:49  host: bni70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    i to jest nalepszy sioemens? Tylko 1,3mpx niewqiadomo ile polifoni i 70mb. Konkurencja juz dawno ma po 500mb a samsungi po 3Gb i pewnie drogi

  • 0

    8.  2005-11-10 18:39:34

    o wiele ciekawszy i ladniejszy jest sxg75

  • 0

    9.  2005-12-18 13:09:11

    7up on nie ma symbiana, bo siemens oświadczył że kończy z symbianem(na złość użytkownikom chyba!)

  • 0

    10. ~M75-brain  2006-05-05 20:35:30  host: dzj166.internetdsl.tpnet.pl

    Tel wypas moim zdaniem to konkurent D500
    mi się podoba mim zdaniem będzie kosztował gdzies koło 650zł
    a SXG75 jes dużo droszy od tego fona
    moim zdaniem fon OK

  • 0

    11. ~VINAPM66  2006-05-12 21:00:24  host: dde237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kurrrrrrrrrwa przestancie w końcu pierdolić sony ericsson jest naj lepszy a nie badziewskie nokie 3510i

  • 0

    12. ~lokol  2006-12-26 20:02:30  host: cjg251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja go mam swietny telefon

  • 0

    13. ~ziemniak  2007-04-03 17:14:30  host: ip-193-19-212-18.static.metro.comel-it.com

    Telefona na 10 ja tyle daje a on niema 2 aparatów drugi jest tylko do wideo konferencji

  • 0

    14. ~kedzior  2007-10-14 19:59:38  host: bgb231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Sorka ale sony ericssony to najgorsze telefony jakie moga byc joystik to normalnie smiechuwarte w tych telach najlepsze sa nokie i samsungi:)

  • 0

    15. ~zawisza  2009-02-27 12:23:34  host: 213-92-196-205.pio-net.pl

    ten fon ujdzie w tloku ale jest i nawet lepszy od szajsungów

  • 0

    16. ~ElStefan  2009-03-19 19:49:25  host: 193.19.165.15.osk.enformatic.pl

    tego co wiem to jest to okrojona wersja sxg75, symbiana nie ma ale ma za to BREW oparty na linuxie :) o ile dobrze sie orientuje wyszly jednoczesnie z sxg75 i prawdopodobnie sa tylko sladowe ilosci

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-189-167.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet